Barber eller ikke barbere det intime område af en kvinde

Hvorvidt at fjerne hår i bikiniområdet er et spørgsmål, at hver kvinde er blevet spurgt mindst en gang i sit liv. Barbering i dette område i dag udføres ikke kun for æstetiske formål, men også hygiejnisk. Læger støtter dog ikke altid dette, hvorfor spørgsmålet opstår: at barbere eller ikke at barbere den intime zone til en kvinde?

Barberer eller ikke barberer?

Uanset om det er nødvendigt at barbere en intim zone hos piger - denne beslutning er lavet særskilt individuelt. Der er kvinder, der foretrækker glat hud i denne zone, mens andre er modsatte af naturlige belægninger.

De vigtigste fordele ved hårfjerning i bikiniområdet er:

 • æstetisk. Som regel, mænd og kvinder som velplejede, barberede bikini område;
 • der er ingen ubehagelig lugt, der med uhåret skamhår akkumuleres i hovedbunden;
 • mangel på vegetation giver dig mulighed for at føle dig mere komfortabel, når du besøger stranden eller poolen.

Argumenter på den anden side, hvorfor det er umuligt at barbere den intime zone, fremskrevet af læger, er følgende:

 • hår på intime steder skaber luftrum, der forhindrer overkøling i koldt vejr og overophedning i varmt vejr;
 • vegetation bidrager også til oprettelsen af ​​mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • hår forhindrer indtrængen af ​​forskellige patogene mikroorganismer;
 • Feromoner, der produceres, bevares i skindhårene og derved øger tiltrækningskraften for det modsatte køn.

Tvivler om, hvorvidt det er muligt at barbere hår i det intime område, er også forbundet med myternes eksistens. De vigtigste fordomme er:

 1. Den mest almindelige myte er, at håret efter barbering begynder at vokse hurtigere og i større mængder. Det har imidlertid længe været bevist, at barbering på ingen måde påvirker væksten af ​​nye hår.
 2. En anden fordomme er forbundet med antagelsen om en fortykkelse af hårene efter barbering, men det er heller ikke på nogen måde indbyrdes forbundet. Tykkelse af hår og negle kan forekomme i alderen og er en naturlig proces.
 3. Der er også en version om udseendet af indgroede hår efter barbering. Dette kan kun ske, hvis proceduren udføres ukorrekt, bladene er kedelige, og anbefalingerne for efterfølgende hudpleje følges ikke.

I nogle tilfælde er barbering intimt område obligatorisk, fx inden fødslen. Fjernelse af vegetation i dette tilfælde tillader:

 • forenkle opgave læger i overvågning af fødselsprocessen og træffe hastende foranstaltninger for eventuelle afvigelser
 • forhindre sandsynligheden for brud, og hvis de ser ud, lette processen med suturering;
 • lette gennemførelsen af ​​nedskæringer om nødvendigt i dem
 • reducer den tid, der er nødvendig for nødsektorens kejsersnit
 • forenkle observationsprocessen i postpartumperioden.

Hvad sker der, hvis du ikke barberer bikiniområdet? På baggrund af ovenstående kan du svare på, at der ikke er noget farligt i barbering eller tværtimod forlader vegetationen, så beslutningen i dette tilfælde forbliver altid hos kvinden.

Hjælp! Læger har lov til at fjerne pubic hairs, og i regionen af ​​labia anbefales det at trimme dem lidt.

Grundlæggende regler for barbering

Når du barberer intimt område, skal du følge visse regler, der giver dig mulighed for at udføre proceduren med den højeste kvalitet, samtidig med at du undgår bivirkninger.

Hvad kan jeg fjerne hår og hvordan man gør det?

Til dato er der mange metoder til hårfjerning i det intime område. Alle er opdelt i epilering og depilation. Ved epilering fjernes hår fra roden, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​hårsækkenet, og videre til nedsættelsen af ​​væksten af ​​nye hår, deres udtynding. Depilation refererer til fjernelse af kun den ydre synlige del af håret uden at påvirke hårsækken. Følgende metoder skelnes:

 1. Laser hårfjerning. Fremgangsmåden er ret effektiv, men det er meget dyrt.
 2. Epilering. Det udføres som laser hårfjerning, metoden er heller ikke billig.
 3. Voks. Hårfjerningsprocessen med voks er ret smertefuld.
 4. Shugaring. Fremgangsmåden ved anvendelse af sukkerpasta udføres på en måde svarende til voksning.
 5. Mekanisk. Hair pulling er lavet med en speciel enhed - en epilator. Det er også meget smertefuldt, med høj sandsynlighed for indfødning af hår.
 6. Depilatory cremer. Tillad dig hurtigt og effektivt at fjerne uønskede hår. Deres ulempe er en aggressiv sammensætning, der kan forårsage irritation og allergiske reaktioner, så valget af cremer til det intime område bør næres med al pleje.
 7. Trimmere. Hurtigt og effektivt fjerne hår i en mindste længde, giver dig mulighed for at skabe intime frisurer. Efter deres brug er der ingen bivirkninger. Effekten fortsætter i meget kort tid.
 8. Razor. Det er den mest populære måde at slippe af med uønsket vegetation i det intime område. Men når du bruger der er sandsynligheden for irritation, hudtrauma, indvækst af hår. Effekten efter barbering forbliver meget kort periode.

Advarsel! Når du barberer et intimt område, er det først og fremmest vigtigt at vælge den rigtige maskine. Det skal være behageligt, at knivene skal være skarpe.

Ved udførelse af barberingsproceduren anbefales det at overholde følgende regler:

 • tage et bad eller et bad, så huden bliver dampet
 • barberskum eller gel bør anvendes i processen
 • hvis håret er langt, anbefales det at skære det lidt før depilation;
 • barbering hår bør være strengt i retning af deres vækst, ellers er der en høj sandsynlighed for irritation og indgroede hår;
 • Det er vigtigt at sikre, at barbermaskinen altid er skarp og at skifte bånd i tide. Procedurens kvalitet afhænger af det.

Disse anbefalinger giver dig mulighed for kvalitativt at fjerne uønsket vegetation fra den delikate zone uden at forårsage irritation og risikoen for indfødning af håret.

Valget af midler og hvad skal ikke være i sammensætningen

Når du udfører barbering, som tidligere nævnt, anbefales det at bruge skum og geler. På hylderne i butikker finder du specielle produkter til kvinder, eller du kan bruge en almindelig hud eller gel beregnet til barbering.

Når man køber sådanne værktøjer til det intime område, er det vigtigt at omhyggeligt studere sammensætningen. De bør ikke indeholde menthol, alkohol og glycerin.

Hudpleje i bikini efter barbering

Efter barbering af hårene har huden brug for særlig pleje - dette er en vigtig betingelse for at opnå resultater af høj kvalitet.

Umiddelbart efter proceduren anbefales det ikke at have en traumatisk virkning på de behandlede områder. Hvis hårfjerning blev udført om natten, anbefales det at sove nøgent. I fremtiden er det bedre at foretrække kun linned fra naturlige stoffer, der ligger frit.

Efter proceduren anbefales det at stoppe med at bade i salt eller kloriseret vand. Til intim hygiejne bør der anvendes en speciel gel eller sæbe.

konklusion

Skal jeg barbere intime steder - du bør selv bestemme dig selv. Ifølge eksperter udfører håret en beskyttende funktion, så når de bliver barberet, bliver det intime område mere sårbart. På den anden side hjælper barbering med at eliminere ubehagelige lugte, gør udseendet mere æstetisk, øger pigens selvtillid til sig selv, når man besøger poolen, stranden. På grund af alle de positive og negative sider beslutter pigen selv for sig selv at shave sit bikiniområde eller ej.

Bikini område - seks grunde til, at det ikke kan barberes!

Hvorfor du ikke kan barbere den intime zone af en bikini - lægenes synspunkt

Om faren for at bruge en barbermaskine til delikat hud på intime steder begyndte det at tale for ikke så længe siden. Årsagen til dette var eksperimentet fra franske forskere, der lavede en reel revolution inden for kosmetologiområdet. Det viser sig, at brugen af ​​en barbermaskine kan føre til sådanne negative konsekvenser som:

-Opkomsten af ​​en smitsom bløddyr i luneområdet - en hudsygdom som følge af en akut virusinfektion (kopper gruppe).
-Udviklingen af ​​kønsvorter Dette er en anden type virusinfektion, som oftest udsættes for hårfjerning på intime steder ved hjælp af barbering.
- Irritation af huden, som skyldes fjernelse af det øvre lag af epidermis med hår. Mild hævelse i huden, røde bumser, periodisk kløe og ømhed i huden - alt dette giver kvinden en masse ulejlighed, og det ser ikke ud til at være smukt. Endvidere øger re-barbering kun irritationsområdet.
- Forekomst af indgroet hår.
- Over tid vil pubhår vokse hurtigere og hurtigere, så du bliver nødt til at barbere meget oftere.
- Til en anden lige så stor ulempe ved barbering er dens skrøbelighed. Nogle piger skal gentage proceduren hver anden til tre dage, som du ser, tilføjer ikke optimisme.

Hvorfor ikke barbere intime steder - nogen

tortur teorier.

Der er to interessante begreber, der opfordrer menneskeheden til at forlade sin krop i sin oprindelige form.

Begrebet feromoner. Nogle forskere mener, at feromoner (flygtige stoffer, der er ansvarlige for fremkomsten af ​​seksuel lyst), har tendens til at akkumulere i kønsorganernes område. Barbering hår, vi automatisk slippe af med potentielle seksuelle partnere.
Barriere koncept. Hår på intime steder tjener som en slags beskyttelse mod infektioner i miljøet. Derudover beskytter de kvindelige kønsorganer mod kolde og mulige blå mærker.

Følg disse teorier eller ej? Din virksomhed!

Sådan reduceres risikoen for barbering - nyttige tips

Du er så vant til maskinen, at du ikke kan give den op, på trods af alt ovenfor? Så sørg for at overveje følgende punkter, som giver dig mulighed for at udelukke al fare for barbering af hår.

Råd nummer 1. Forbered huden til proceduren for at slippe af med overskydende vegetation. Tag et varmt bad, der åbner porerne og gør processen mindre smertefuld. I en klemme suges huden med varmt vand, påfør et barberingsmiddel på det og lad det stå i et par minutter. Under skum eller gelens virkning bliver huden og håret blødt og smidigt. Men fra sæbe bliver det bedre at give op, det er meget tør hud.

Tip # 2. Vælg den rigtige barbermaskine. Mange piger bruger samme barbermaskine til bikiniområdet som til benene eller armhulerne. Dette er en åbenlyst fejltagelse! Sådanne maskiner er kun egnede til jævne og ret store overflader, hvor lysken er på ingen måde relevant. Derudover er knivskarber udstyret med specielle begrænsninger designet til at beskytte dig mod nedskæringer. Når man fjerner skamhår, vil de kun forstyrre. Når du vælger en maskine, skal du læse omhyggeligt på indskrifterne på emballagen. Foretag den der er designet specielt til intime steder. Det bør også være en beskyttende strimmel med en ekstra gel eller fløde. Et godt alternativ til en sådan "model" vil være en kvalitetsskraber til mænd.

Rådets nummer 3. Brug aldrig andre folks maskiner. Det samme gælder for gamle, rustne og kedelige blade, hvis anvendelse kan medføre hudskader og udseendet af betændelse og irritation.

Rådets nummer 4. Brug skum eller gel, som skummer godt nok.

Rådets nummer 5. Lær at barbere korrekt. Tag en behagelig position, læg et spejl foran dig. Under fjernelse af hår fra intime steder glem ikke at forsigtigt stramme huden. Brug kun en barbermaskine i retning af hårvækst (top til bund). Dine bevægelser skal være langsomme og glatte for at undgå udskæringer og indgroede hår. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du sørge for at vaske rester af produktet med varmt vand og forsigtigt tørre huden med et blødt håndklæde.

Rådets nummer 6. Hold barbermaskinen ren. Efter brug skal den vaskes grundigt, tørres og anbringes i en særlig beholder.

Rådets nummer 7. Undlad at forsvinde efter barbering hudplejeprodukter (cremer eller geler). Vælg dem, der ikke indeholder en dråbe alkohol, ellers bliver du nødt til at opleve al sin styrke. Påfør en lille smule cremen på huden og lad den bløde.

Ved at følge alle disse anbefalinger, vil du evigt glemme at barbering intime områder kan være farlige for dit helbred og skønhed.

Sådan barberes et intimt område

Moderne piger har en tendens til at forsøge at slippe af med uønsket kropshår. Overdreven vegetation ser ikke kun æstetisk glædeligt ud, men giver også unødvendigt ubehag og ubehag. Især når det kommer til den intime zone. I dag er der mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Men ikke alle kvinder har råd til hardware metoder, og voksning og shugaring er ret smertefulde procedurer. Derfor forbliver den mest populære metode barbering. Denne metode kræver imidlertid korrekt udførelse for at undgå nedskæringer, irritationer og indvækst af hår.

Er det værd at barbere intime zone

Naturlig skønhed i form af hår i bikini-zonen har længe været en ting fra fortiden. I dagens verden er det en af ​​forudsætningerne for selvpleje at slippe af med uønsket vegetation. Hertil kommer, at denne kendsgerning indebærer overholdelsen af ​​hygiejnereglerne, som er grundlaget for kvinders sundhed. Hertil kommer, glatbarberet pubis ser attraktivt ud i det mandlige køn. Derfor foretrækker de fleste kvinder at fjerne overskydende hår på huden under underlivet helt eller efterlade et lille område uhåret, men med trimmet hår, der skaber en såkaldt intim haircut.

Hvornår skal du starte?

Puberty hos piger opstår omkring 8-10 år gammel, men i denne alder begynder skindhår at vokse. Men i dette stadium frembringer de som regel ikke alvorlig ulejlighed. For det første vokser hårene blødt, tyndt og i en lille mængde. For det andet er de ikke mærkbare for nogen, fordi der stadig ikke er tale om en partner i hans personlige liv. Og for det tredje er huden i dette område stadig meget tynd og blød, mere modtagelig for irritationer og nedskæringer. Derfor er det stadig værd at flytte den intime zone barbering til ungdomsårene.

Ved starten af ​​menstruationsdage bliver skindhuden tættere og mere robust, idet bladet ikke længere er så farligt. Derfor anbefaler gynækologer at begynde barbering i det intime område på 13-17 år, i løbet af menstruationsperioden.

Alligevel træffes en sådan beslutning af hver pige individuelt, baseret på personlige moralske overvejelser. Sommetider gør omstændighederne det nødvendigt at bruge en barbermaskine tidligere, for eksempel når en pige gymnast skal konkurrere i en badedragt, og overskydende vegetation ser ikke æstetisk glædeligt ud. Generelt er der ingen strenge regler for den passende alder til barbering.

Vigtigt: Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at når du har gjort dette en gang, skal du være klar til den efterfølgende regelmæssige barbering, fordi efter bladet begynder håret at vokse hurtigere, bliver tykkere og grovere, hvilket giver mere ubehag.

Sådan barberer du intime steder maskine

Den enkleste, smertefri og overkommelige måde at barbere på er brugen af ​​maskinen. Denne opfattelse har sine ulemper såvel som enhver kosmetisk procedure, for eksempel hyppig udskiftning af kassetter til maskinen, som ikke er billige, og også en kort effekt - hår begynder at vokse efter 3-4 dage. Men det er bedre at starte med ham.

Først skal du forberede alt, hvad du har brug for til denne procedure:

 • barbering barbermaskine Det skal være nyt og personligt din. For følsom hud under navlen er det bedre at vælge en barbermaskine med flere blade, en gelstrimmel og et flydende hoved. Disse dele gør processen meget lettere;
 • specielt gel- eller barberskum. Disse værktøjer blødgør hårene og giver også glat glidning af bladet over huden og derved beskytter det mod dannelse af nedskæringer og irritationer;
 • et spejl Nødvendigt at gennemgå vanskelige at nå frem til steder;
 • neglesaks. Behov for at skære for lange hår;
 • et glas kogende vand. Det er nyttigt til skylning af barbermaskiner.

Vigtigt: I mangel af et særligt barberingsmiddel kan du bruge flydende babysæbe - det tørrer ikke huden og indeholder ikke giftige stoffer.

Så hvis alt hvad du behøver er klar, gå til brusebadet eller tag et bad. Varmt vand vil blødgøre for grove hår, og en hård vaskeklud eller skrubbe hjælper med at fjerne det øverste lag af epidermis med døde celler, så håret er barberet så tæt som muligt på roden.

For at undgå nedskæringer og irritationer samt efterfølgende hårindvækst skal du følge nogle anbefalinger:

 • håret fjernes i to retninger: først i vækst (for at undgå indvækst), så mod vækst (for at gøre huden mere glat);
 • huden skal strækkes under barberingen, så hjælp dig selv med din fri hånd;
 • bevægelser skal være bløde og glatte uden stærkt tryk for at undgå nedskæringer (og de heler lang og smertefuldt). Hvis et sår dannes, skylles straks med hydrogenperoxid;
 • Skyl maskinen regelmæssigt i kogende vand, så håret ikke sidder fast mellem knivene;
 • Efter proceduren skylles perinen med varmt vand og smør den behandlede hud med en beroligende creme.

Maskinens bevægelser skal være bløde, konsistente, først i hårvækst og derefter imod det og ikke "frem og tilbage"

Video: Sådan barberes det intime område

Funktioner ved første brug af maskinen

Shaving intime zone for første gang kan være en rigtig vigtig begivenhed i livet af en ung pige. Nye fornemmelser på grund af manglende hår kan give ubehag. For at undgå dette, prøv at skære dit hår kort med en lille sakse om et par dage, så du vil gradvist vænne sig til de nye fornemmelser.

Vigtigt: Saks skal være skarp, så hårene let kan afskæres såvel som med afrundede ender for at undgå hudskade på grund af uforsigtig bevægelse.

På grund af manglende erfaring kan en barberkniv virke ubelejligt, så du bør ikke vælge en engangsværktøj for første gang, der har et fast hoved. Specielt designet til det raske nærområde gør processen så behagelig og sikker som mulig.

Et flydende barberhoved vil gøre processen behagelig og sikker.

Før første brug skal du teste barberingsmidlet for mulige allergiske reaktioner, fordi huden i underunderlivet er særligt følsom. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på armlenes indvendige bøjning og vent en halv time. Hvis der ikke er rødme, kløe, irritation, så passer det dig.

Hvor ofte skal man udføre proceduren

Hvor ofte kan du barbere det intime område? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. For hver kvinde er hyppigheden af ​​barbering rent individuelt. Hår vokser overhovedet ved forskellige hastigheder, huden kan også variere i niveauet af følsomhed over for brugen af ​​maskinen og barberingsprodukterne. Derfor vil du selv over tid kunne bestemme antallet af dage mellem procedurer.

Du bør dog ikke plage bikiniområdet med en daglig barbering, fordi huden vil reagere med irritation, røde pletter og kløe. Det vil være mere korrekt at vælge det øjeblik, hvor de regrownes hår begynder at stikke, hvilket skaber ubehag.

Smukt bikini design

Ikke altid kvinder foretrækker fuldt barberet pubis. Intime haircuts er meget populære i dag. For at gøre dette er håret ikke helt fjernet fra det intime område og forsigtigt trimmet med saks til den ønskede længde. Det kan også være en partner eller en mands valg, hvis mening er værd at lytte til i denne sag.

Den komplekse form for intim frisyre kan udføres ved hjælp af en stencil

At gøre en smuk "frisure" på et følsomt sted er ikke så svært, især hvis valget faldt i en simpel form - et rektangel eller en trekant. For at gøre dette skal du bare barbere håret rundt om den påtænkte form. Hvis den ønskede form har en mere kompleks form, kan en stencil bruges. Du kan købe færdige stencils, og du kan gøre dem selv ved at bruge tykt pap. Efter påføring af stencilen til huden, cirkuler den med en kosmetisk blyant og kom til arbejde.

Vigtigt: Det er svært at fjerne en kompleks form med en konventionel barbermaskine, og korrigér derfor med pincet ved at trække overskydende hår ud.

Normal haircut kan omdanne indretningen. Til dette formål anvendes rhinestones, perler, pailletter. Dekorationer påføres med en speciel lim, der ikke forårsager irritation.

Smykker påføres huden med et specielt klæbemiddel, der ikke forårsager irritation.

Hudpleje efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren kan du tage et varmt brusebad og blødt forsigtigt huden med et håndklæde. Anvend derefter en særlig efterskærmning, der beroliger og nærer den behandlede hud. Brug ikke de første 10-15 minutter - lad dermis hvile og drikke ilt.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter barbering, prøv at overholde følgende anbefalinger:

 • Våd ikke de behandlede områder i flere timer efter proceduren;
 • Brug ikke alkoholbaserede aftershave lotioner;
 • iført løs bomuld undertøj;
 • Undgå voldelig sex med mundtlig pleje lige efter barberingen.

Barber før fødslen og under graviditeten

Barbering af en lyske i en gravid kvinde er lidt sværere, og nogle gange bliver det umuligt at gøre det selv på grund af en udbulende mave. I dette tilfælde kan du søge hjælp fra en specialist. Men du kan selv gøre det ved at bruge et spejl.

Der bør lægges særlig vægt på sterilitet under proceduren, for i en så afgørende periode er du ikke alene ansvarlig for dit helbred, men også for helbredet af den baby du bærer. Rengør alle værktøjer med et antiseptisk stof før brug, samt huden før og efter barberingen.

For at gøre det lettere at barbere det intime område under graviditeten, brug et spejl

I dag kræver ikke alle klinikker en glat barbering inden fødslen, men det anbefales fortsat at udføre denne procedure. Ren hud har brug for en læge til at kontrollere forandringen i perineumets farve under fødslen. Det er også et obligatorisk trin før en kejsersnit.

Oversigt over værktøjer og værktøjer

I dag er butikshylder fyldt med en overflod af barberingsprodukter. Derfor er det ikke svært at vælge en egnet maskine eller hudplejeprodukt. Det vigtigste er at tage højde for de enkelte karakteristika og tykkelsen af ​​tegnebogen. Nedenfor er nogle af de mest populære barbermaskiner og hudplejemidler under barberingen.

Hvad er fordelene ved barbering af et intimt område med en kvinde?

Haircut intime steder - et pikant spørgsmål til mange mennesker. Nogen kan ikke lide hår i kausalsteder, nogen har intet imod det.

Og hvad siger lægerne om dette, er det nødvendigt at barbere den intime zone, eller er det bare et spørgsmål om æstetisk opfattelse af ens egen krop?

At barbere eller ikke barbere: "for" og "imod"

Hvad skal moderne mand gøre, barbere eller ikke barbere pubis? Og fra hvilke overvejelser skal du starte denne proces, eller skal du lade det være alt som naturens hensigt?

Interessant! Fra tidernes morgen havde forskellige nationer deres traditioner af intime hårklipp. I gamle lande og Indien, siden for oldtiden, var kroppen helt hårløs (bortset fra selvfølgelig håret på hovedet), blev kroppen betragtet som standard for tiltrækningskraft. Indbyggerne i det gamle Rom og Egypten fjernede også deres hår.

De gamle egyptere barberede også intime steder.

Indbyggerne i de slaviske og nordlige lande mente, at dette hår var ukrænkeligt og så efter dem som andre hår.

Her er de grundlæggende principper for "by", som du kan følge:

 • Æstetisk side. Ikke alle elsker selvfølgelig den barberede intime zone, men langt de fleste mænd og kvinder har længe siden ophørt med at "skære" deres øjne;
 • Den ubehagelige lugt, der ophobes i håret i løbet af dagen, ophører simpelthen ikke.
 • Penis ser mindre ud i "tykkelser";
 • Du vil føle dig mere komfortabel på stranden eller i poolen;
 • Begge køer er mere tilbøjelige til at udføre oralsex, hvis det intime sted er glat barberet.
Intim zone skal i det mindste se pænt ud

Her er bestemmelserne "imod", som læger og psykologer fremsætter:

 • Psykologer hævder, at den tætte vegetation på den mandlige pubis fra oldtiden var en indikator for mod og mere vækkede kvinder;
 • Hår skaber en luftpude, der forhindrer kønsorganerne i at blive overkølet i kulden og overophedning i varmen;
 • Kropshår hos kvinder skaber mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • De feromonstoffer, der produceres, øger seksualiteten, men de - når de har barberet op - har simpelthen ingen steder at sidde.

Nu har du en ide om at barbere den intime zone. Hvis du stadig beslutter at fjerne håret, så er det værd at overveje, hvad det er bedst at gøre.

Jo bedre at fjerne hår

Bored barbering intim zone, kan vi gøre uden det? Selvfølgelig kan du! Du kan ikke kun barbere hår, men også gå gennem proceduren for hårfjerning, depilation, shugaring.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår, det vil sige sammen med pæren. Der er laser, voks, sukker og fotoepilation. For en sådan procedure får du helt glat hud, men ikke alle tror det er det værd.

Fremgangsmåden ved voksning af hårfjerning er for eksempel dyr og smertefuld, og ikke hver mester kan fjerne alt korrekt og ikke beskadige huden. Laser hårfjerning er mindre smertefuldt, det koster meget mere, men efter flere sådanne sessioner kan håret blive så traumatiseret, at det vil stoppe med at vokse overhovedet.

Depilation er fjernelse af synligt hår.

Det gøres udover at barbere, også ved hjælp af en speciel creme. Det påføres huden, og efter et stykke tid fjernes det med en speciel scraper. Det gør ikke ondt, effekten varer lang tid, men proceduren er billig. Der er også ulemper: depilatory cremer har en særlig lugt, er ikke særlig bekvem at bruge, indeholder skadelige og allergiske stoffer. Det er nødvendigt at vælge cremen meget omhyggeligt, det er bedre at konsultere en allergist før dette.

Depilation creme til bikini område, depilatory creme i bruser

Således barbering - den mest populære metode til at slippe af med hår. I modsætning til tidligere metoder er den helt smertefri, billig og nem at bruge.

Fordele og ulemper ved barbering

Fordelene ved barbering ud over ovenstående er også, at det er hurtigt og overkommeligt. Barbermaskinen tager ikke meget plads. Uden ekstra omkostninger kan du bruge det både hjemme og på ferie.

Ulemper ved nærmere inspektion er ikke så signifikante. Bladene skal ændres regelmæssigt, og barbermassen er anderledes end den, der normalt bruges til barbering af armhulerne. Skal jeg barbere det intime område med en speciel barbermaskine? Overhovedet, bare lidt mere praktisk at gøre.

Razor med trimmer til det intime område

Ulemperne er også skjult i, at du kan skære dig selv, bringe bakterier, hår kan vokse ind, og proceduren bringer en kort effekt. På trods af manglerne, hvis du lærer at barbere korrekt, så har du hverken irritation eller indgroede hår.

For at barbere godt, skal du justere. Dette kan tage snesevis af forsøg, men det kan ske for første gang. For altid at blive god, skal du kende nogle hemmeligheder.

Intime barberingsregler

Det er vigtigt! Hver barbering begynder med valget af maskinen. For at barbere det intime område skal du vælge en lille maskine uden en særlig strimmel. Maskinen må under ingen omstændigheder være engang, stump og den, der anvendes til benene. Maskiner til ben har en særlig blød strimmel, som forenkler barberbenene, men gør det svært at se, når man barberer et bikiniområde.

Bikini trimmer

Hvis du har den økonomiske mulighed, anbefales det at købe en trimmer. Denne enhed hjælper med hurtigt at fjerne barbering af overskydende hår. Det er imidlertid ligegyldigt, om du har en trimmer eller en maskine, det vigtigste er, at det er behageligt for dig at holde det i hånden.

Sådan barberes korrekt

Det viser sig, at der er en række regler for barbering intime steder:

 • Mange spørger: Er det nødvendigt, at hud og hår bliver våde, når man barberer en intim zone? Sikker på at! Det er bedst at ligge i et varmt bad et stykke tid før barberingen. Porerne åbner og håret bliver lettere at fjerne;
 • Det er vigtigt, at huden ikke er tør. Det er ikke vand, der blot gør det vådt, men barberingsskum eller hårbalsam med fugtighedsfremmende egenskaber af epidermis;
Barbering hår i intime områder er nødvendigt i retning af deres vækst
 • Før barberingen, hvis håret er langt, er det bedre at skære det og anvende en skrubbe. Brug en mild skrubbe som hjemmelavet sukker. Dette fjerner døde hudpartikler. Sådan manipulation er kun nødvendig, når du barberer pubis;
 • Barber om aftenen. Dette er vigtigt ikke fordi intimitet er muligt om aftenen, men på basis af fysiologi. Om aftenen er det lettere for kroppen, især huden, at slappe af og dele med håret;

Behov for at barbere i retning af vækst

 • Hvis du barberer mod hårvækst, risikerer du at få irriteret og indgroet hår. At gøre dette er yderst uønsket;
 • Brug en skarp barbermaskine. Ingroede hår fremstår som følge af, at barbermaden var stump. Skift blad efter 2-3 applikationer;
 • Tag din tid Hvis du har lidt tid, så prøv at udsætte sagen. Du risikerer ikke kun at få resultater af dårlig kvalitet, men også tjene irritation, nedskæringer;
Det er ikke nødvendigt at bære undertøj efter barbering i det intime område. Det vil være nok at kaste en badekåbe
 • Efter barbering er det uønsket at bære undertøj (en anden grund til at barbere om natten). Huden skal genvinde, det tager flere timer. Hvis du hurtigt har brug for at bære undertøj, så vælg den blødeste og mest subtile, som kun er.

Disse tip vil være nok til at barbere et bikini område godt hjemme.

Sådan er proceduren i sig selv:

 1. Kog værktøjet;
 2. Varm bikiniområdet med vand, helst ligge i badeværelset;
 3. Påfør barberingsgel, skum eller balsam;
 4. Barber i retning af vækst. Stram let på huden for at fjerne alle hår.
 5. Skyl knivene med rent vand efter hver brug af barbermaskinen.
 6. Hvis du er komfortabel, kan du barbere på dine hæle og kigge i spejlet. Pas på, at spejlet ikke sveder;
 7. Skyl med køligt vand
 8. Forsigtigt blot.
Uden prædræning er barbering af et bikiniområde farligt.

Som nævnt ovenfor skal du bruge ekstra værktøjer til en glattere barbering: creme, skum eller balsam. Barberskum skæg vil gøre, men i butikker sælger de separate produkter til piger.

Skumets sammensætning bør ikke være alkohol, menthol og glycerin.

I sammensætning er de ens, forskellige kun i dufte. Skum - et blødere værktøj, der passer til dem, der har hår i sig selv, flydende og tynd. Hvis der ikke er noget til rådighed, så vil hårbalsammen gøre.

Hudpleje efter proceduren

Skal jeg på en eller anden måde tage sig af min hud efter barbering af min intime zone? Dette er selvfølgelig en forudsætning for at opnå et godt resultat!

Først efter barberingen er huden bedre ikke at skade. Hvis du gør barberingsproceduren om natten, er det bedre at sove uden undertøj. I fremtiden vælger du tyndt bomuld eller blonder undertøj med minimal brug af syntetiske stoffer og farvestoffer. Det er uønsket at bære smukke undertøj lavet af kunstige materialer, men de vil ikke gøre meget skade for en time eller to for at behage partneren. Første gang efter barbering forsøge ikke at vælge stramme bukser eller stramme nederdele.

Undertøj lavet af naturlige materialer vil give mulighed for at flyve bikiniområdet

De første 12 timer giver op med solskoldning uden en bikini og svømmer i salt eller chloreret vand. Hvis du flyver til havet, er det bedst at barbere efter flyet, men før den første svømmetur.

Mange undrer sig over, om det er nødvendigt at tage sig af huden i brusebadet efter barbering af det intime område. De første to dage, prøv ikke at tage et bad med salt eller olie tilsætningsstoffer. I bruser skal du ikke tænde meget varmt vand. Brug bløde cremer eller en særlig sæbe til intim hygiejne.

Intim haircut er valget af enhver person. Det er vigtigt at overvåge hårets tilstand, ikke kun på hovedet, men også på pubis. Korrekt valgt hårlængde kan betydeligt forbedre din seksualitet og det intime liv generelt.

Sådan barberes et bikiniområde. Lær af den nyttige video:

Hvordan barberes et bikiniområde med en barberkniv? Se videoen og lær alt:

Hvorfor barberer intime zone er farligt? Se en interessant video:

Barbering af barberhår er strengt forbudt! Lægen tøvede ikke med at forklare alt.

Den moderne verden dikterer sine egne regler i alle aspekter af livet, selv i personlig hygiejne. Ikke omgået denne samlede intervention og barbering intime zoner. Det menes at alt der skal være barberet. Nogle er enige med dette, andre argumenterer og er uenige. Og dette spørgsmål vedrører ikke kun kvinder, men også mænd.

Så besluttede redaktørerne for Labuda Blog at undersøge dette problem. Lad os finde ud af hvad der er!

Skal jeg barbere den intime zone

Vi mener, at sådanne emner ikke bør være tabu, de bør diskuteres uden unødvendige begrænsninger. Og vi tror også på, at du ikke behøver at barbere pubisk hår overhovedet. Og vi har så mange som 6 argumenter for dette.

 1. kløe
  Lad os starte med, at barbering intime områder stadig skal gå igennem. Alle er bekendt med denne uudholdelige kløe, som simpelthen ikke kan tilsidesættes. Nej, umiddelbart efter barberingen ser du resultaterne af dit hårde arbejde og glæder dig: huden er glat og smuk. Men efter et par dage begynder alt at klø uudholdeligt. Du tapper uheldigvis, fordi intet fra denne kløe vil hjælpe dig alligevel. Husk alt dette og gentag, men er det det værd?

 • appel
  Naturen har udtænkt os som vi er. Og alt har sin egen rolle. Den pubic område, som armhulerne, sveder. Sved i denne zone er ansvarlig for sekretionen af ​​feromoner, hvilket forårsager et seksuelt svar i det modsatte køn. Så barbering af håret helt fuldstændigt anbefales ikke.

  Voksenfilmer viser os kvinder og mænd, der er rene barberede, men det er ofte kun relevant for film. I livet foretrækker mange mennesker at deres partner har vegetation i bikiniområdet.

 • Ubehagelige konsekvenser
  Det intime områdes hud er meget følsomt, det kræver særlig pleje. Irritation fra en kedelig razor eller dårlig barberkrem kommer straks. Derudover er der en høj sandsynlighed for nedskæringer, der fører til infektioner. Dette er et andet argument til fordel for ikke at barbere den intime zone.

 • affald
  Hvis vi starter denne utaknemmelige forretning, så skal vi vælge pleje af høj kvalitet, og det er ekstra omkostninger. Selvfølgelig, hvis du er klar til at investere i dette, dit arbejde. Det er bare en anden af ​​minerne til barbering.

 • Kønsvorter
  Kropshår reducerer chancen for at opsamle kønsvorter, fordi de overføres gennem direkte kontakt med huden. Så vi kan sige, at håret i bikiniområdet er en slags skjold, der beskytter dig under samleje. Bare behøver ikke helt at stole på denne beskyttelse, fordi skindhår ikke redder mod seksuelt overførte sygdomme.

 • evolution
  Naturen skabte dette hår, hun vil have det der. De tjener som beskyttelse mod eksterne infektioner, fungerer som et pålideligt skjold. Hairy pubis - en hyldest til evolution.

  I sidste ende beslutter du: at barbere eller ikke at barbere. Vi førte argumenterne, de overbeviste os helt. Måske er det stadig værd at tage afsted, som naturen har til hensigt, eller i det mindste vælge en anden måde at fjerne hår på?

  Og hvad synes du, er det værd at barbere intime zoner? Er det en hyldest til moderne standarder eller en fysiologisk nødvendighed? Del din mening i kommentarerne!

  Skal jeg barbere den intime zone? 6 bogmærker

  Den moderne verden dikterer sine egne regler i alle aspekter af livet, selv i personlig hygiejne. Ikke omgået denne samlede intervention og barbering intime zoner. Det menes at alt der skal være barberet. Nogle er enige med dette, andre argumenterer og er uenige. Og dette spørgsmål vedrører ikke kun kvinder, men også mænd.

  Vi besluttede at undersøge dette problem. Lad os finde ud af hvad der er!

  Skal jeg barbere den intime zone

  Vi mener, at sådanne emner ikke bør være tabu, de bør diskuteres uden unødvendige begrænsninger. Og vi tror også på, at du ikke behøver at barbere pubisk hår overhovedet. Og vi har så mange som 6 argumenter for dette.

  1. kløe
   Lad os starte med, at barbering intime områder stadig skal gå igennem. Alle er bekendt med denne uudholdelige kløe, som simpelthen ikke kan tilsidesættes. Nej, umiddelbart efter barberingen ser du resultaterne af dit hårde arbejde og glæder dig: huden er glat og smuk. Men efter et par dage begynder alt at klø uudholdeligt. Du tapper uheldigvis, fordi intet fra denne kløe vil hjælpe dig alligevel. Husk alt dette og gentag, men er det det værd?
  2. appel
   Naturen har udtænkt os som vi er. Og alt har sin egen rolle. Den pubic område, som armhulerne, sveder. Sved i denne zone er ansvarlig for sekretionen af ​​feromoner, hvilket forårsager et seksuelt svar i det modsatte køn. Så barbering af hår helt anbefales slet ikke. Voksnefilm viser os kvinder og mænd, der er barberet rent, men det er ofte kun relevant for film. I livet foretrækker mange mennesker at deres partner har vegetation i bikiniområdet.

 • Ubehagelige konsekvenser
  Det intime områdes hud er meget følsomt, det kræver særlig pleje. Irritation fra en kedelig razor eller dårlig barberkrem kommer straks. Derudover er der en høj sandsynlighed for nedskæringer, der fører til infektioner. Dette er et andet argument til fordel for ikke at barbere den intime zone.
 • affald
  Hvis vi starter denne utaknemmelige forretning, så skal vi vælge pleje af høj kvalitet, og det er ekstra omkostninger. Selvfølgelig, hvis du er klar til at investere i dette, dit arbejde. Det er bare en anden af ​​minerne til barbering.
 • Kønsvorter
  Kropshår reducerer chancen for at opsamle kønsvorter, fordi de overføres gennem direkte kontakt med huden. Så vi kan sige, at håret i bikiniområdet er en slags skjold, der beskytter dig under samleje. Bare behøver ikke helt at stole på denne beskyttelse, fordi skindhår ikke redder mod seksuelt overførte sygdomme.
 • evolution
  Naturen skabte dette hår, hun vil have det der. De tjener som beskyttelse mod eksterne infektioner, fungerer som et pålideligt skjold. Hairy pubis - en hyldest til evolution.
 • I sidste ende beslutter du: at barbere eller ikke at barbere. Vi førte argumenterne, de overbeviste os helt. Måske er det stadig værd at tage afsted, som naturen har til hensigt, eller i det mindste vælge en anden måde at fjerne hår på?

  Og hvad synes du, er det værd at barbere intime zoner? Er det en hyldest til moderne standarder eller en fysiologisk nødvendighed? Del din mening i kommentarerne!

  Kan jeg barbere et bikiniområde med en barberkniv?

  Nogle kvinder tror, ​​at det er umuligt at barbere bikiniområdet, mens andre foretrækker glat hud på intime steder og ikke tager hensyn til fordomme. Så du kan eller ikke kan barbere dit hår i bikiniområdet? Lad os finde ud af det.

  • 1. Hvorfor har vi brug for hår
  • 2. Skal jeg barbere mit hår i det intime område?
  • 3. Myter og fakta om barbering
  • 4. Ofte stillede spørgsmål
  • 4.1. Hvornår begyndte du at barbere bikiniområdet?
  • 4.2. Skal jeg barberes i det intime område inden fødslen?
  • 4.3. Skal jeg barbere det intime område, når du går til gynækologen?
  • 4.4. Skal jeg barbere på intime steder før en dato?

  Hvad er hår

  Pubic hår, ikke bare vokse i første omgang, de angiver begyndelsen af ​​puberteten og er et sekundært seksuelt tegn. Eksperter siger, at pubic hår påvirker en persons seksuelle præferencer. Derudover udfører vegetation i lysken tre vigtige funktioner.

  1. Tilvejebringelse af termoregulering af kønsorganerne ved forskellige omgivelsestemperaturer.
  2. Beskyttelse mod indtrængen af ​​mikroflora ødelægger infektioner i kroppen.
  3. Udviklingen af ​​særlige feromoner, der øger seksuel tiltrækningskraft.

  Skal jeg barbere håret i det intime område?

  Indtil nu er der ingen konkret svar på dette spørgsmål, erfarne kosmetologer og læger udtrykker forskellige synspunkter. Men den endelige beslutning om at barbere pubis, tager hver pige sig selv.

  Proponenter for depilation af den intime zone argumenterer deres beslutning i første omgang med et pænt udseende, for eksempel om sommeren kan du sikkert bære badedragt uden frygt for vegetation stikker ud i alle retninger.

  Det skal huskes, at forskellige bakterier akkumuleres i håret, hvilket resulterer i en ubehagelig lugt, især i den varme periode.

  Den nuværende mode lader også mærke til depilering af intime steder - tynde gennemsigtige stoffer kan tiltrække unødvendig opmærksomhed fra andre til håret i lysken.

  Endelig betragter nogle piger sig mere attraktivt seksuelt uden hår, men her er det vigtigt at kende partnerens præferencer og hans holdning til dette følsomme problem.

  Barbering af et bikiniområde har nogle ubehagelige konsekvenser:

  1. Udviklingen af ​​en smitsom sygdom - kønsvorter, er den oftest tilbøjelig til klassisk barbering.
  2. Irritation af huden (hævelse, bumser og kløe) ødelægger udseendet og giver en masse ulejlighed. Og gentagen depilation styrker kun alle ovenstående.
  3. Kedelige knivblader producerer indgroet hår.
  4. Glat hud efter barbering varer kun 2-3 dage.

  Barbering Myter og Fakta

  Der er myter om barberingen af ​​den intime zone, som regel går pigerne til den ældre generation, men deres svar er ofte baseret på fordomme.

  1. Ældre fortæller piger, at du bør begynde at barbere hår i lænder og armhuler så sent som muligt. De tror, ​​at efter den første hårfjerning vil vokse tilbage for hurtigt. Det har imidlertid længe været bevist, at væksten i håret og deres fjernelse ikke er relateret til hinanden.
  2. En anden populær misforståelse er, at efter håret bliver skind hår tyk og hård. Faktisk er dette på grund af alder, jo ældre personen er, jo tykkere negle og hår bliver, det sker naturligt, uafhængigt af barbermaden.
  3. Mange kvinder nægter at barbere sig og tror på den falske påstand om, at mange indgroede hår forbliver på huden efter at have arbejdet en barbermaskine. Denne situation er kun mulig, hvis proceduren udføres forkert, og der bruges dårlige knive. Dem, der omhyggeligt overvåger sig selv og følger alle reglerne, lider ikke af sådanne problemer.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvornår begyndte du at barbere bikiniområdet?

  Hver nation har sine egne ideer om tilstedeværelsen af ​​hår i bikiniområdet. For eksempel i øst og i Indien blev skønhedsstandarden betragtet som en fuldstændig glat krop, herunder lyskeområdet. Også intime haircut gjorde de gamle egyptere og romerne.

  Slaviske og nordlige kvinder i lang tid fastslog ikke behovet for at barbere lysken, de betragtede skørhår ukrænkelige og passede dem. De hjalp trods alt med at holde kroppen varm og lade ikke de vigtige organer blive kolde.

  Et særligt boom af epilering på forskellige måder kom i sekstitallet af det tyvende århundrede.

  Skal jeg barberes i det intime område inden fødslen?

  Under graviditeten må kvinder ofte nægte at fjerne hår på et intimt sted. Fordi klassisk barbering bliver ubelejligt, og andre metoder til depilering er forbudt i en interessant position.

  På mange moderskabssygehuse skal kvinder i arbejdskraft være barberet før arbejdet begynder, hvis de ikke kan gøre det alene, så kommer en jordemoder til undsætning. Derfor er barbering obligatorisk af flere grunde.

  • under fødslen overvåger lægerne nøje barnets tilstand, og hår kan forstyrre det;
  • tæt vegetation er et glimrende miljø for udviklingen af ​​bakterier, der kan skade en nyfødt;
  • Ofte er det nødvendigt at stikke op efter arbejdets afslutning, og håret hæmmer kvaliteten af ​​arbejdet;
  • Efter fødslen gives en kvinde blod til at blive absorberet i folliklerne og forårsage irritation og en ubehagelig lugt.

  Derfor er depilation før fødslen nyttig og nødvendig.

  Skal jeg barbere det intime område, når du går til gynækologen?

  Mange piger, især til gynækologen for første gang, tvivler på behovet for hårfjerning, før de går til lægen. Nogle eksperter interfererer ikke med rillerne i lysken, og andre beder om en bestilling der.

  Det er meget vigtigere at overholde hygiejnereglerne: Skridtet skal vasket godt, og undertøjet skal være rent. Skam ikke over for glatte puber, nu er det ikke overraskende nogen. Hvis jeg, før undersøgelsen, stadig ønskede at fjerne overskydende vegetation, så ville det være bedre at barbere låret en dag før den fastsatte dato, så den primære irritation ville passere.

  Skal jeg barbere på intime steder før en dato?

  Sådan et personligt spørgsmål bør løses inden for parret, nogen får tæt vegetation, og nogen forårsager fjendtlighed.

  Det er absolut ikke nødvendigt at epilere bikiniområdet umiddelbart før mødet. Det er sandsynligt, at følsom hud vil reagere på barbermaden med irritation, hvilket vil ødelægge hele det romantiske humør. Til pubic område så attraktivt, barbere overskydende vegetation på forhånd og i overensstemmelse med alle regler.

  Barbering af barberhår er strengt forbudt! Lægen tøvede ikke med at forklare alt.

  Tags

  Den moderne verden dikterer sine egne regler i alle aspekter af livet, selv i personlig hygiejne. Ikke omgået denne samlede intervention og barbering intime zoner. Det menes at alt der skal være barberet. Nogle er enige med dette, andre argumenterer og er uenige. Og dette spørgsmål vedrører ikke kun kvinder, men også mænd.

  Så redaktørerne af "Så nemt!" Besluttede at undersøge dette spørgsmål. Lad os finde ud af hvad der er!

  Skal jeg barbere den intime zone

  Vi mener, at sådanne emner ikke bør være tabu, de bør diskuteres uden unødvendige begrænsninger. Og vi tror også på, at du ikke behøver at barbere pubisk hår overhovedet. Og vi har så mange som 6 argumenter for dette.

  1. kløe
   Lad os starte med, at barbering intime områder stadig skal gå igennem. Alle er bekendt med denne uudholdelige kløe, som simpelthen ikke kan tilsidesættes. Nej, umiddelbart efter barberingen ser du resultaterne af dit hårde arbejde og glæder dig: huden er glat og smuk. Men efter et par dage begynder alt at klø uudholdeligt. Du tapper uheldigvis, fordi intet fra denne kløe vil hjælpe dig alligevel. Husk alt dette og gentag, men er det det værd?

  © DepositPhotos

 • appel
  Naturen har udtænkt os som vi er. Og alt har sin egen rolle. Den pubic område, som armhulerne, sveder. Sved i denne zone er ansvarlig for sekretionen af ​​feromoner, hvilket forårsager et seksuelt svar i det modsatte køn. Så barbering af håret helt fuldstændigt anbefales ikke.

  Voksenfilmer viser os kvinder og mænd, der er rene barberede, men det er ofte kun relevant for film. I livet foretrækker mange mennesker at deres partner har vegetation i bikiniområdet.

  © DepositPhotos

 • Ubehagelige konsekvenser
  Det intime områdes hud er meget følsomt, det kræver særlig pleje. Irritation fra en kedelig razor eller dårlig barberkrem kommer straks. Derudover er der en høj sandsynlighed for nedskæringer, der fører til infektioner. Dette er et andet argument til fordel for ikke at barbere den intime zone.

  © DepositPhotos

 • affald
  Hvis vi starter denne utaknemmelige forretning, så skal vi vælge pleje af høj kvalitet, og det er ekstra omkostninger. Selvfølgelig, hvis du er klar til at investere i dette, dit arbejde. Det er bare en anden af ​​minerne til barbering.

  © DepositPhotos

 • Kønsvorter
  Kropshår reducerer chancen for at opsamle kønsvorter, fordi de overføres gennem direkte kontakt med huden. Så vi kan sige, at håret i bikiniområdet er en slags skjold, der beskytter dig under samleje. Bare behøver ikke helt at stole på denne beskyttelse, fordi skindhår ikke redder mod seksuelt overførte sygdomme.

  © DepositPhotos

 • evolution
  Naturen skabte dette hår, hun vil have det der. De tjener som beskyttelse mod eksterne infektioner, fungerer som et pålideligt skjold. Hairy pubis - en hyldest til evolution.

  I sidste ende beslutter du: at barbere eller ikke at barbere. Vi førte argumenterne, de overbeviste os helt. Måske er det stadig værd at tage afsted, som naturen har til hensigt, eller i det mindste vælge en anden måde at fjerne hår på?

  Og hvad synes du, er det værd at barbere intime zoner? Er det en hyldest til moderne standarder eller en fysiologisk nødvendighed? Del din mening i kommentarerne!

 • Depilation Cream Caramel

  Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser