Laser hårfjerning - anmeldelser

I løbet af glat hud glemmer piger nogle gange, at skønhed kan opnås uden at ty til smertefulde metoder som voks, shugaring og lignende eller usikre for dit helbred, for eksempel folkemetoder til fjernelse af hår.

Som du kan se et stort antal metoder, men hver især medfører visse negative konsekvenser efter proceduren. Selv om i dag er der en procedure med laser hårfjerning, som er i stand til at fjerne kropshår for evigt. Nu vil vi fortælle dig mere om denne procedure.
Essensen af ​​denne metode er som følger: en laser hårfjerning maskine udsender en laserstråle, der fjerner hår på sin base, det vil sige en hårfollikel.

I vores hår med dig er der et sådant stof melanin, det har egenskaben til at absorbere en lysstråle udsendt af en laser ved en bestemt frekvens.
Således opvarmes og ødelægges hårsækken og de nærliggende blodlån. Derfor er håret ødelagt og falder ud.
Du bør vide, at alt håret på et tidspunkt for at fjerne, ikke virker, da det kun er muligt at fjerne løgene, som er i fase med aktiv vækst er ca. 18%.
Hvad vil vi sige med dette?

Laser hårfjerning session skal gentages flere gange. Hvor effektiv bliver proceduren afhænger af din hud og dit hår. Mørk hud og blond hår er mindre egnet til hårfjerning.

Der er flere typer enheder til laser hårfjerning. Disse lasere skelnes mellem følgende egenskaber:

 • Relativ til bølgelængden af ​​pulsen, der udsendes af laseren.
 • Ifølge styrken af ​​den udstrålede energi af laserapparatet.
 • I løbet af pulserne af lysstråler.

Virkningerne på huden og follikelet er forskellige for hver laser. Det kan bestå af 2 typer:

 1. Fotomekanisk påvirkning. Følgende handling finder sted, vævene udvides ved opvarmning, virkningen på blodkarene, der fodrer follikelen, sker først, så det falder sammen, og hårvækst holder op med at vokse.
 2. Fototermiske effekter. Højst er der en effekt på follikelen selv, det vil sige blodkarrene er også berørt, men højst hårfollikel tørres.

Imidlertid er der 4 typer laser enheder i kosmetologi. De er ikke alle rettet mod hårfjerning.

 1. Ruby laser. Dette er den allerførste laser til fjernelse af hår. Dens største ulempe er, at det kun er muligt at fjerne kun mørkfarvet hår med 1 og 2 hudtyper, der er klassificeret af Fitzpatrick. Desuden er frekvensen af ​​laseren 1 Hz pr. Sekund sammenlignet med nye lasere meget langsom. På grund af alle disse faktorer er denne laser ikke længere brugt.
 2. Alexandrit laser. Den nyere, som hyppigere findes, er ikke så langsom i forhold til fortiden, frekvensen af ​​dens pulser er 1,5 Hz per sekund. Bølgelængden blev forøget til 755 nm, hvilket gjorde det muligt at øge absorptionen af ​​melanin og dermed gøre proceduren mere effektiv.
 3. Diode laser. Dette er en af ​​de nyeste laser enheder, som har en af ​​de største effektivitet. Da bølgelængden af ​​diodlaseren 800 nm er den nærmeste værdi for infrarød stråling, hvilket betyder, at det er endnu bedre absorberet af melanin. Nu er laserapparatet blevet endnu hurtigere, fordi pulsfrekvensen nu er 2 Hz pr. Sekund.
 4. Neodym laser. Denne laser adskiller sig fra alle tidligere, idet dens bølgelængde er 1064 nm. Denne bølgelængde udsender infrarød farve i nærområdet, det er praktisk taget ikke absorberet af melanin, og derfor genkender håret hårdt. Laserstrålen trænger dybt under hudens lag og absorberes af hæmoglobinet i røde beholdere eller oxygen-hæmoglagin i blå fartøjer. Derved berøver fødefollikelen og dør han igen. Derudover bruges det i medicin til at fjerne de betændte hypodermiske kar og fjerne tatoveringer.

Neodym-laserfjernelse

Specialister kosmetologer fra hele verden og CIS-landene bekræfter, at neodymlaseren er lige i effektivitet med en diodelaser, og nogle siger endda, at den er overlegen.

Mange vurderinger af neodymlaser kan bekræfte dette.
Og så, hvilke egenskaber er iboende i en neodymlaser:

 • På grund af det faktum, at laserens bølgelængde er sådan, at den næsten ikke absorberes af melanin, er den sikker for epidermis. Dette betyder, at efter proceduren vil du ikke have nogen forbrændinger, irritationer og lignende skader.
 • På grund af at strålen trænger langt dybere end de andre, øges evnen til at fjerne hårpærer, som er dybe.
 • Neodymlaser er velegnet til alle hudtyper ifølge Fitzpatrick, uden undtagelser.
 • Når du epilerer hår, vil du ikke føle nogen smerte overhovedet.

VIGTIGT! Vi ønsker at advare dig om, at inden du går på en hårfjerningssession, skal du gå til en kosmetolog og konsultere, hvis du kan bruge denne procedure.

På trods af at hårfjerningsmarkedet er den sikreste måde med minimal risiko, er der imidlertid også kontraindikationer. Længere nedenfor kan du gøre dig bekendt med alle kontraindikationer.
Før proceduren behandles din krop med specielle cremer for at rense huden. Derefter bære specielle briller på dig og på kosmetologen, så du ikke skader dit helbred. Det er trods alt umuligt at "behandle en ting, forkæle den anden".
Proceduren er helt smertefri, du kan endda falde i søvn og slappe af dig roligt, hviler på hverdagens arbejde.
Fremgangsmåden udføres så korrekt som muligt, fordi laseren selv ikke styres af en kosmetiker, men af ​​de indstillinger, der er indstillet i computeren. Dette giver dig mulighed for at fjerne den maksimale mængde hår uden at skade dit helbred.
Vi vil gerne bemærke endnu en gang, at fjernelse af alt håret i en session ikke virker, fordi noget hår ikke er i den aktive fase, hvilket betyder, at det ikke fjernes. Derfor vil kosmetologen fortælle dig, hvor mange sessioner du skal gå igennem, dette nummer vælges individuelt.

I den allerførste session vil du være i stand til at fjerne ikke mere end en tredjedel af håret, efter anden og femte session, omkring 65-70%, og allerede i slutningen af ​​den syvende og flere sessioner 85-95% af håret.

Proceduren tager ikke meget tid fra 5 minutter til 40 minutter, tiden afhænger af den zone, hvor hårfjerningen finder sted.

Umiddelbart efter proceduren, de første 2-3 timer, vil huden være lidt irritabel, så du må ikke tage et bad eller et brusebad samt ridser huden i epileringszonen. En uge efter at have besøgt skønhedssalonen eller salonen til laserfjerning anbefaler vi, at du ikke soler i solen i en uge, inden denne periode udløber, anbefaler vi at anvende solcreme på epileringsområdet for ikke at forårsage irritation af huden.

Det er vigtigt at huske at mellem procedurerne kan du ikke bruge sådanne metoder til hårfjerning som voks, fjernelse med pincet eller epilator.

Sådan forbereder du dig på proceduren med neodym-laser hårfjerning?

For at proceduren skal have en endnu større effekt, skal du ordentligt forberede den. Du skal følge nedenstående forberedelsesregler:

 • Uanset hvilken irritation der forekommer på huden, er det nødvendigt at stoppe med at bruge alle mulige epilerings- og depileringsmetoder 3 uger før sessionen. Men i denne regel er der en undtagelse: fjernelse af hår med en barbermaskine.
 • 2 dage før epilering, er det nødvendigt at barbere det område, hvor laser eksponeringen vil finde sted.
 • Inden for 4 dage før proceduren, udelukker alkoholholdige kosmetik.
 • Må ikke solbade 2 uger før proceduren, ellers får du ikke den effekt, du forventede.
 • 1 uge før proceduren må du ikke bruge swimmingpoolen, badet eller saunaen.
  Kontraindikationer til proceduren for hårfjerning ved hjælp af neodymlaser.
  Her kommer vi til det punkt, der skal studeres så detaljeret som muligt. Når alt kommer til alt, hvis du ikke følger kontraindikationerne, vil det føre til tilstanden af ​​din hud i en beklagelig tilstand.
 • Under menstruationscyklussen bliver følsomheden af ​​den kvindelige krop mere mærkbar for irritationer. Derfor, under den månedlige afstå fra at besøge denne procedure.
 • Hvis du er en pige, der bærer et barn, bør du ikke lægge dit helbred i fare, hvilket betyder, at laserepilation skal udskydes.
 • Diabetes mellitus af den første og anden type er også en kontraindikation for denne metode.
 • Alle former for kræft. Fordi lasereffekten kan starte overgangen af ​​disse sygdomme til et nyt stadium.
 • Ondartede og godartede neoplasmer på eller under huden.
 • Ridser, sår og lignende beskadigelse af epidermis er heller ikke tilladt før proceduren.
 • Hårfjerning på mol eller nærmol bør heller ikke tillades.


Princippet om drift af neodymlaseren

Regler for brug af kulstofskrælning

Depilation produkter Veet