Farlig razor Solingen (Solingen): værktøjsrevision

Modetrends har i de senere år provokeret mænd til aktivt at tage sig af vegetationen på deres ansigter og for at holde deres skæg pæne eller helt barbere af stubben. Og hvad barberer renere barbermaskiner? Kun den legendariske farlige barbermaskine Solingen.

Lad os se, hvorfor disse barberknive betragtes som benchmark for kvalitet. Er det en myte eller en realitet? Hvilken slags barbermaskine Zoligen eksisterer, og hvorfor de er særligt opmærksomme fra elskere af "farlig barbering."

Legend eller ej?

Så snart de første barbermaskiner dukkede op, blev de produceret i kun to byer, nemlig i den engelske by Schiffield og tyske Solingen. Sidstnævnte beskæftiger sig med fremstilling af sådanne barbermaskiner til nutiden. Den tyske by har længe været berømt for sine mestre for produktion af de skarpeste knive. For at skabe en sådan barbermaskine måtte mesteren omhyggeligt vælge materialer, værktøjer og arbejde hårdt i lang tid for at skabe et mesterværk.

Solingen arter

Selv om Solingen fik 5 år siden status som et officielt varemærke, gav den ikke mulighed for at blive et særskilt mærke til det. Flere virksomheder kan være stolte over, at de har frygt for salg med et så stort navn og en lang historie.

Således kan den tyske razor Solingen sælges af forskellige virksomheder. De mest kendte af dem er:

Hvert af disse virksomheder har datterselskaber, der også sælger dyre frygt. Under alle omstændigheder vil jeg gerne bemærke, at hvis graveringen af ​​et af disse firmaer glider barberbladet, indikerer dette produktets høje kvalitet og ægthed.

Hvordan vælger du den rigtige?

Hvis du er ny på en farlig barbering, bør du ikke vælge for tung model. Den optimale bladbredde er 5/8 - 6/8 tommer. Hovedparten af ​​barbermaskinerne leveres med en standard bladbredde, der er så behagelig som muligt. For smalt eller bredt blad kan føre til skader og vanskeligheder i barberingsprocessen.

Ligegyldigt hvad materiale skabt pen, den vigtigste ideal Natochka vingeproducent og gravering, som er ansvarlig for deres produkt.

Eksperter anbefaler, at man foretrækker en barbermaskine af karbonstål, der er mere holdbar og korrosionsbestandig i mange år.

Alle Dovo Solingen barbermaskiner er resultatet af tyskmesterens arbejde med deres nøjagtighed, omhyggelighed og respekt for balancen mellem håndtaget og skærebladet. Til salg er der eksklusive prøver med håndtag lavet af mammutusk, hjortehorn eller værdifulde træer. Stærke håndtag fremstillet af plast eller træ imprægneret med en særlig løsning er mere egnede til daglig brug. De er meget billigere, men de arbejder lige så rent.

Begyndere er bange for at foretage sådanne dyre køb på egen hånd. Hvis der er tvivl om muligheden for et sådant køb, er det bedre at rådføre sig med en mester, som vil hjælpe med at vælge en model og lære at bruge en lige barberkniv, før den gøres. Kun én gang, der har følt resultatet af "royal shave", kan du ikke nægte det.

Omkostninger til

Alle tyske solingen-razorer kan ikke tilskrives produktet af den gennemsnitlige prispolitik. Kun en sand kender af ren barbering og barbermaskine har råd til en sådan prøve. Prisen på Solingen er ret høj og varierer i området fra 9 tusind rubler til 30 tusind rubler afhængigt af typen af ​​blade, løgemateriale og sælgerens firma. Dyre prøver vil blive værdsat af ægte gourmeter og elskere af en "farlig barbering", og for den gennemsnitlige bruger vil den billigste model være nok, hvilket barberer lige så rent og nemt.

Hvordan ikke at komme på en falsk?

Det er meget enkelt. Bladet, der er lavet af Zelingovsky-mestere, er kendt for stålets høj kvalitet og den perfekte skarphed. Disse håndværkere kan omdanne en almindelig metallegering til et super skarpt blad, hvilket gør en behagelig lyd i barberingsprocessen, der ligner en let rystelse. Derfor siger herrene, at deres razors synger. Ingen i dag kan endda komme tæt på deres resultat og prale deres succes på dette område.

Kineserne er ikke det første år, der forsøger at indhente den kendte producent og producere falskland og sælge dem til en lavere pris. Og det vigtigste er, at de er opkøbt meget hurtigt. Glem aldrig at fri ost kun er i en musefælde. Dårlig stålkvalitet fremkalder irritation, dårlig barbering og hurtig dulling.

Sådan beskytter du dig mod et værdiløst køb? Først og fremmest skal du ikke lytte til venner, der tilbyder at købe originalen til 100 rubler. Sådanne rabatter kan simpelthen ikke være!

Men selv alle disse forholdsregler garanterer ikke, at du ikke får en falsk, men ægte antikviteter. Hvis du helt ønsker at beskytte dig mod at snyde, skal du kun købe i leverandørens butik!

Begynder det kan synes, at for at tilbringe et sådant beløb til køb af barbermaskine meningsløst, men hvis du beregne, hvor mange penge der bruges på engangsskrabere og udskiftning patron du vil forstå, hvordan det er gavnligt. Med det perfekt skarpe blad gør det muligt at barbere ujævne hår så rent som muligt, selv på de mest utilgængelige steder. Razor Solingen kan arves og i mange års arbejde vil den fortsætte med at betjene sin ejer trofastt.

Hvorfor solingen razor er den bedste i verden?

I sig selv er barbering med en lige barber en kult, og barbering med en barberkniv som solingen er en fornøjelse for en ægte aristokrat. Og ikke fordi det er praktisk, det er bare de fornemmelser, som Zolingen vil give dig, de kan ikke sammenligne med noget andet!

Hvad er solingen razor?

Hvis du går ind i historien, så er solingen et varemærke, der er registreret firma Gerb Lutzenkirchen Tyskland. Ligesom de følgende varemærker: Botafogo, Corte Criollo, Kirche, La Foca, Lutz Solin, Phoca, Schwertschlag, Seehund. Alle disse er varemærker tilhørende et firma, men kun nogle af dem er blevet en reel standard for razors kvalitet, og som du allerede har forstået, er Solingen blandt dem.

Solingen er en tysk by, hvis ære den farlige barberkniv blev navngivet. Men det blev populært udelukkende for sin kvalitet, forresten var hovedvægten af ​​planten rettet mod produktion af knive, og de har lykkedes meget i dette! Knive, knive, saks, farer, der bærer navnet på dette mærke, nydes og er højt respekteret og efterspurgt.

Forresten er det på bladet, at særlig opmærksomhed skal betales, fordi selve barbermaskinen kan produceres under andre varemærker, men samtidig have en indskrift på bladet solingen

Hvorfor anses solingen shaveren for at være den bedste i verden?

Som allerede nævnt var hovedvægten i barberudviklingen rettet netop på bladet. Og herrene har nået et uovertruffen niveau i denne forretning! Det antages, at det sande mesterblad af dette mærke frembringer en stille og behagelig rustle, når du barberer. I verden kaldes også disse razorsangsang på grund af den karakteristiske lyd, der produceres, hvilket forresten ikke kan reproducere.

Hvis du besøger produktionen, vil du forstå, hvordan krævende guiden nærmer sig ved fremstillingen af ​​disse barbermaskiner. For eksempel er en af ​​kvalitetsindikatorerne kravet, som siger, at en barbermaskine burde nemt skære håret i vægt! Forestil dig dette billede...

Sådan bestemmes ægtheden af ​​barbermaskine Solingen?

Mest sandsynligt vil det ikke være en opdagelse for dig at lære, at disse barbermaskiner er i god efterspørgsel fra samlere af farlige barbermaskiner. Selvfølgelig snakker vi for det meste om det gamle århundredes gamle barbermaskiner, de kan kaldes "antikviteter". Hvis barbermaden er godt omhyggelig, vil den give odds til enhver ny, selv i kvaliteten af ​​barberingen. Men du skal også forstå, at bladene, selvom solingen, er meget høje kvalitet, selv de kan ikke kæmpe mod ugunstige forhold og tid.

Så hvordan bestemmer du ægtheden? Faktisk ved jeg ikke om tilfælde af forfalskning af solingen farlig barberkniv og næppe nogen vil gøre det. Og om nye barbermaskiner, send en video eller et foto til den direkte leverandør af disse barbermaskiner, og du bliver straks besvaret med dette spørgsmål. En professionel kan hurtigt genkende en falsk uden at holde den i hånden.

Sådan genoprettes den gamle lige barbermaskine?

Restaurering razor består af to komponenter.

  • Arbejde med bladet (rengøring, skarphed)
  • Håndtering (rengøring, restaurering, polering)

Denne slags barbermaskine er den absolutte leder i livets holdbarhed, så de er værdsat af samlere og bare elskere. Men hvad nu hvis der er en barbermaskine, der skal sættes i orden?

Så her er nogle tips til selvoprettelse af en farlig barberkniv.

  1. Du kan fjerne rusten med et særligt rustbeskyttelsesmiddel, som giver dig mulighed for at fjerne gennemsnittet for blad erosion med 100%.
  2. For at rengøre og tilføje skinne til håndtaget vil det hjælpe paraffinolie.
  3. Fjern ujævne kanter og højkvalitets skærpe bladet kan være sten med forskellig densitet
  4. Hvis reparation er påkrævet, er det bedre at give det til en professionel, som ikke vil efterlade selv et spor af reparation.

Dette er kun en kort liste til hjemmebrug, til mere professionelt arbejde, jeg anbefaler dig at studere godt materiale om genopretning af træ, plast og metal. Nå, eller den nemmeste løsning - stol på dem, der forstår dette bedre end dig! Held og lykke!

Antikke razors og penknives

Flere og flere mænd begyndte at opdage for sig selv de uovertruffen kvaliteter af en god gammel barbermaskine. Og de er ikke i en hurtig daglig barbering, men i en særlig procedure - barbering med en kniv. Det tager tid, som bliver mere og mere vanskeligt i vores hektiske liv. Barbering med en lige barbermaskine bliver til en næsten meditativ handling, hvor der er fuldstændig koncentration på en bestemt bevægelse. På antik1941s hjemmeside finder du et stort udvalg af farlige barbermaskiner, for det meste er de "farlige" tyskfremstillede, de højeste og pålidelige produkter. Dette er et yndlingstrofé af Røde Hær. En lille, mindeværdig og nyttig ting, der vil tjene i mere end et årti. Tyskfabrikanter har også høj pålidelighed og fremragende håndværk. Disse er genstande skabt med en stor sikkerhedsmargen, fabriksprodukter, håndlavet af Solingen håndværkere. Næsten. Enhver af de antikke husholdningsartikler på displayet i vores katalog kan tjene til det tilsigtede formål. Moderne produkter fremstillet af de samme tyske mærker er signifikant ringere med hensyn til pålidelighed og sikkerhedsfaktor til antikviteter. Nu er ting lavet med en kort levetid, der regner med objektet (barbermaskine tættere) at bruge, smide ud og købe en ny. Antikke antikke lommeknive, Solingen razors, vintage benzinmekaniske lightere - disse er produkter "i århundreder", de var ikke designet til hurtig affaldsdump. Nej. Hver producent søgte kvalitet, enkelhed og pålidelighed. Disse ting var lavet af holdbare materialer med forventning om langt arbejde. Du kan altid vælge en værdig kopi fra os, købe en original vintage lige barberkniv, køb en antik penkniv.

Rakets historie

Historien om barbering er næsten lige så gammel som menneskeheden. For omkring 20.000 år siden begyndte vores forfædre at fjerne ansigtshår - hvorfor det ikke er kendt. Måske besluttede Stone Age-damerne, at mænd ser så meget bedre ud. Efter tusindvis af år blev håret trukket ud, som skulle være en ret hård og smertefuld procedure, de begyndte at skrabe håret med sten og skaller med skarpe kanter. I rituelle ecstasy dækkede mændene sig med ler, som efter et stykke tid var skødesløst revet sammen med en muret overskæg og skæg. I jernalderen er det ikke kun sociale forhold, der skærpes, men som udgravningerne viser, forbedres arbejdsmiljøværktøjer og især barberingsudstyr. Det var første gang, hvor skarpe metalgenstande optrådte. Barbering var dog stadig en ret farlig besættelse, og barbermaskinen krævede betydelige forbedringer. Hurtige fremskridt begyndte: i 1100 f.Kr. brugte Europa allerede forgængerne til moderne barbermaskiner - barbermaskiner med et enkelt blad og håndtag. Omkring 330 f.Kr. under regeringens Alexander den Store vedtog grekerne og romerne den egyptiske metode til barbering ved hjælp af bronzeskrabere. Krigerne begyndte at barbere ikke kun skægene, men også håret på hovedet, så fjenderne ikke kunne få fat i dem. Siden da begyndte uhavne vildfolk at blive kaldt "barbarer", fra det latinske ord "vagba" - et skæg. Det tyske verb "shave" (rasieren) har også latinske rødder. Det kommer fra verb rasare, bogstaveligt talt - at ridse eller skrabe. Innovatører inden for opfindelsen af ​​barberingstilbehør kan med rette betragtes som militærets folk. Det var dem, der på forskellige tidspunkter og historisk tid var kreativt henvendt til barbering. I intervallerne mellem kampene underholdt krigerne sig selv ved at fremkalde en "glans" på deres kinder og hake ved hjælp af dette formål, hvad der var ved hånden - et sværd, en økse, en kniv. Senere blev underholdning forvandlet til en vane, en tradition, indskrevet i hærens statut. En simpel kampkniv er udviklet til en skarp lige barberkniv.

1880 I USA arkiverer brødrene Kampfe et patent for den første "sikkerheds" barbermaskine. På en af ​​kanterne af sit blad er beskyttelsen af ​​huden. Brug siden af ​​barbermaskinen, som ofte fjernes til redigering. Barbermaskinen er blevet den bedste tilgængelige barberingsenhed på markedet for barbering uden nedskæringer. Men de smidede blade af denne tid krævede hyppig slibning.

1895 Og igen USA. Sælgeren til Baltimore-trykkeriet King Camp Gillett fremsætter ideen om en ny engangsblad. I løbet af de næste seks år fremmer han sin opfindelse, finder sponsorer og producenter, der gør sin drøm til virkelighed.

1904 I løbet af året steg salget kraftigt, og i 1904 nåede 90.000 barbermaskiner og 123 tusind blade. 1905 Gillett åbner sit første kontor i udlandet i London for at sælge sine produkter i Europa. 1910 Willis Mr. Shocky modtager et amerikansk patent for en ny sikkerheds barberkniv, baseret på bladets rotation. Barbermaden blev forfædrer af elektriske barbermaskiner. Et håndbetjent svinghjul tilladt barbermaskinen at arbejde i kort tid.

1914 - 1918: Første Verdenskrig Gillette gør en fantastisk stor aftale med de amerikanske væbnede styrker, som gav sikre barbermaskiner og knive til hver servicemand. Selskabet Gillette viste således kvaliteten og glatheden af ​​deres arbejde. Dette har en meget positiv indvirkning på global produktfremme og den offentlige mening om Gillette.

20s - 30s af det 20. århundrede Populære Hollywood-filmskuespillerinder fjerner helt deres øjenbryn ved at barbere, plukke eller fjerne dem med skindende cremer. Derefter "trækker" dem med en særlig øjenbryn blyant. Det går endda så langt, at de malede øjenbryn ikke blot ser ud til at være unaturlige, men også overdrevne og endog utrolige. Især på den sorte og hvide filmskærm. Ligesom øjenbrynene til skuespilleren Grucho Marx, som helt fjernede dem, hvorefter han malede igen med en fed sort blyant i temmelig usædvanlige former.

1921 US Army Lt. Kollega Jacob Schick er så meget inspireret af et militært rifle med et magasin, som han finder en ny barbermaskine kaldet "MAGAZINE REPEATING RAZOR" (barbermaskinen er en kopi af butikken). Udskiftelige knive opbevares inde i barberhåndtaget. Det sofistikerede razorsystem gjorde det muligt at erstatte det gamle blad uden at røre overfladen af ​​den nye. Bladene til denne barbermaskine blev solgt i specielle kassetter, der blev let indsat i barbermaden. Schick begynder også at udvikle sin nye barbermaskine med udskiftelige knive ("injektionsskraber"), som bliver meget populær i de kommende år.

1925 Col. Schick finder et firma kaldet "Magazine Repeating Razors" til masseproduktionen af ​​ovennævnte barbermaskiner. 1926 Oberst Schick begynder en stor amerikansk reklamekampagne for at øge salget af "Magazine Repeating Razor".

1926 Obersten Schick opdager verdens første "tørre" elektriske barbermaskine med vibrerende knive.

1927 oberst Schick sælger aktiverne i hans "Magazine Repeating Razors" firma kaldet "American Chain Kabel "for at få nok kapital til at producere en ny" tør "elektrisk barbermaskine.

1929 Oberst Schicks elektriske razor bliver til rådighed for en bred vifte af forbrugere. I denne nyhed blandt barberingstilbehørene bruges en lille motor til at sætte knivene i bevægelse. Desværre kom offentligheden ikke til den vanvittige forventning fra kolonelens skøre glæde, og barbermaden blev købt ret dårligt. 1929 - 1948 Mekaniker og elektroingeniør Alexander Horowitz går til arbejde i Philips i Eindhoven, Holland (Holland). Han udvikler et stort antal nye produkter, for eksempel den velkendte elektriske barbermaskin PhiliShave - den første elektriske barbermaskin med to hoveder. I alt har Horowitz i mere end 50 års arbejde i virksomheden modtaget 136 patenter for sine opfindelser.

1930 Willis Shockes barbermaskine, stamfader til elektriske barbermaskiner, har stadig den øverste plads på markedet. Oberst Schick tilslutter sig denne virksomhed til sit firma, og derefter navnet "Schick Dry Shaver, Inc."

1900 indianere af de centralafrikanske stammer bruger stadig barbermaskiner lavet af vulkansk glas - obsidian.

1901 Gillette gik sammen med en maskiningeniør ved Massachusetts Institute of Technology William Nickerson i Boston, Massachusetts. Sammen ændrer de sikkerhedsskraberen og producerer en engangs udskiftelig dobbeltsidet klinge. I samme år modtog de et patent for deres opfindelse. En ny T-formet sikkerheds barberhane åbner på toppen for at erstatte det kedelige blad med en ny. Blades begynder at lave (klippe) fra "strip stykker", ikke smedning.

1903 Gillette begynder sin stigning til tronen af ​​kongen af ​​det amerikanske marked for barbermaskiner takket være den høje kvalitet og overkommelige pris på barbermaskiner samt en kompetent tilgang til markedsføring. I 1903 blev 51 razorer og 168 blade solgt.

1904 I løbet af året steg salget kraftigt, og i 1904 nåede 90.000 barbermaskiner og 123 tusind blade.

1905 Gillette åbner det første kontor i udlandet i London for at sælge sine produkter i Europa.

1910 Willis Mr. Shocky modtager et amerikansk patent for en ny sikkerheds barberkniv, baseret på bladets rotation. Barbermaden blev forfædrer af elektriske barbermaskiner. Et håndbetjent svinghjul tilladt barbermaskinen at arbejde i kort tid.

1914 - 1918: Første Verdenskrig Gillette gør en fantastisk stor aftale med de amerikanske væbnede styrker, som gav sikre barbermaskiner og knive til hver servicemand. Selskabet Gillette viste således kvaliteten og glatheden af ​​deres arbejde. Dette har en meget positiv indvirkning på global produktfremme og den offentlige mening om Gillette.

20s - 30s af det 20. århundrede Populære Hollywood-filmskuespillerinder fjerner helt deres øjenbryn ved at barbere, plukke eller fjerne dem med skindende cremer. Derefter "trækker" dem med en særlig øjenbryn blyant. Det går endda så langt, at de malede øjenbryn ikke blot ser ud til at være unaturlige, men også overdrevne og endog utrolige. Især på den sorte og hvide filmskærm. Ligesom øjenbrynene til skuespilleren Grucho Marx, der helt fjernede dem, hvorefter han malede på ny med en fed sort blyant i temmelig usædvanlige former.

1921 US Army Lt. Kollega Jacob Schick er så meget inspireret af et militært rifle med et magasin, som han finder en ny barbermaskine kaldet "MAGAZINE REPEATING RAZOR" (barbermaskinen er en kopi af butikken). Udskiftelige knive opbevares inde i barberhåndtaget. Det sofistikerede razorsystem gjorde det muligt at erstatte det gamle blad uden at røre overfladen af ​​den nye. Bladene til denne barbermaskine blev solgt i specielle kassetter, der blev let indsat i barbermaden. Schick begynder også at udvikle sin nye barbermaskine med udskiftelige knive ("injektionsskraber"), som bliver meget populær i de kommende år.

1925 Col. Schick finder et firma kaldet "Magazine Repeating Razors" til masseproduktionen af ​​ovennævnte barbermaskiner.

Pas på en farlig gammel barbermaskine

Raket bør justeres regelmæssigt på bæltet. For at gøre dette skal du bruge et bælte fremstillet af koder (især gode stykker af blødt læder), som er fastgjort til stativet eller hænger løs. Redigering foretages altid før barberingen, og ikke umiddelbart efter det, for ikke at rive græsserne på bladet, som altid er dannet efter barbering. Mange slibebånd til dette formål har hampmuffer på bagsiden. Den bruges til forbehandling af griser, før der redigeres på huden. Hvis det er nødvendigt, gæres læderbæltet med et tyndt lag slibende eller poleringspasta. Redigering på bæltet udføres i flad vinkel til bladets bagside. Den relativt brede bagside af barbermaskinen har funktionen til at holde bladet i konstant vinkel, når den rettes. Ved skiftretningen skal barbermaskinen altid drejes over bagsiden af ​​bladet og aldrig dreje om bladet! Regelmæssig redigering på huden holder barbermaden i mange år. Efter hver brug vaskes skraberen grundigt med rent vand og tørres, uanset om det har et rustfrit stålblad eller ej. Hvis du vil sætte barbermaskinen i langvarig opbevaring, skal du let smøre bladet med olie. Hold barbermaskinen tør og ventileret. I fugtige, uventilerede områder vil enhver barbermaskine ruste! På grund af det evige rush vil kun et lille antal fans af "våde barbering" have barbering hver dag. Men en gang om ugen, måske på en stille søndag morgen, vil barbering blive til en begivenhed for dig.

Razor "Solingen" - den legendariske frygt fra Tyskland

Nybegyndere af "farlig barbering" kigger ofte efter oplysninger om den bedste barbermaskine, og snuble over afhandlingen, at det bedste er razor zolingen. Er det sandt og hvor skal man finde det? Vi vil fortælle alt!

HVAD ER SOLINGEN SHAVERS?

Solingen razor er blevet betragtet som benchmark for kvaliteten af ​​barbermaskiner siden fagets eksistens. Så snart en person begyndte at barbere sig med en barbermaskine, som på det tidspunkt ikke var "farlig", men bare en "barbermaskine" for sig selv, var der i disse dage kun 2 byer i verden, hvor razerne lavede som var opmærksomme. Dette er Sheffield i England og tyske Solingen.

Den tyske by Solingen producerer barbermaskiner til denne dag. Ligesom engelsk Sheffield. Men faktum er, at Solingen er berømt ikke så meget for sin frygt, som for evnen til at producere knive generelt. Knive, saks, frygt - hvis navnet på denne tyske by står på dem, er dette allerede en garanti for deres kvalitet. Du kan læse mere om historien om farlige barbermaskiner i vores artikel om verdens bedste frygt. Og i dag vil vi snakke mere om de herlige blade, der er lavet i Solingen.

SOLINGEN FARLIGE RAZORER LADDER UNDER ET NEM NAMN.

Lad os nu finde ud af, hvordan du finder sådan en skønhed. Tross alt forlader solingen razor ikke under navnet på byen. Selv om byen i 2012 modtog status som et officielt varemærke, blev det stadig ikke et særskilt mærke eller et separat firma. Flere mærker prale af disse barbermaskiner.

Solingen er ikke et mærke. Dette er den by, hvor de bedste barbermaskiner produceres, og de divergerer rundt om i verden under forskellige navne.

Således fra byen Solingen kan barbermaden købes fra forskellige virksomheder. Hvad du bør være opmærksom på er tilstedeværelsen af ​​selve ordet "solingen" på barberbladet - og det vil være der, hvis ikke på det mest fremtrædende sted og i store bogstaver, så ved bunden af ​​bladet sikkert!

Som for producenter. I denne by er der mange fabrikker og producenter af knive til farlige barbermaskiner. Det bedste er selskaberne "DOVO" og "GIESEN" Forsthoff ». De har selskabsdøtre. Wu "GIESEN FORSTHOFF er "Timor", for "DOVO" er det "Merkur", "Bismark" og andre, der ikke er interessante for os i forbindelse med barbermaskiner.

I vores onlinebutik kan du finde og købe tyske barbermaskiner af sådanne virksomheder og mærker:

«GIESEN FORSTHOFF »

"DOVO Solingen"

SOLINGEN FARLIG SHAVING - DEN ENESTE SINGING WORLD SHIT

Hvilke nøjagtige berømte knive Zolingovsky mestre, så det er uovertruffen stålkvalitet, og vigtigst af alt - dets skærpning. I hænderne på dygtige håndværkere blev en højmetallegering af metaller omdannet til et utroligt skarpt blad, som ved barbering udstrålede en behagelig stille rustle til dem. For denne barberkniv kaldes "sang". Og indtil videre kan ingen by i verden gentage mesterskabet i Solingen's håndværkere. Derfor er det antaget, at solingen vil skabe de bedste barbermaskiner i verden.

Se en video om, hvordan de produceres. Du vil se, hvor krævende og klart arbejde der skal gøres for at skabe en barbermaskine. Og også - hvor kræves mesteren til deres produkter. En barbermaskine bør nemt klippe håret på vægten!

ZOLINGEN'S SHAVE TIL KØB: HVORDAN BESTEMMER MAGNETEN.

Ofte bliver Solingen razor genstand for diskussion i forskellige fora, og genstanden for samlere lyster. Selvfølgelig søger de bladene dateret fra forrige århundrede. Og selvom de søger en barbermaskine lige i kollektionen, kan du være sikker på, at barbermaden er en farlig solingen, selv efter mange årtier kan den stadig vise en klasse i barberingen. Hvis hun ikke lykkedes i bunden af ​​grøften selvfølgelig. Tværtimod er knivene fra Solingen fremragende, men ikke magiske. De er også påvirket af tid, vand og fysiske processer. Derfor kræver pleje og god behandling. Så disse gamle barbermaskiner bliver ikke forfalsket af nogen - indtil sådanne tilfælde er kendt. Med hensyn til nye barbermaskiner er det nok at henvende sig til en professionel leverandør, der arbejder direkte med producenten, som vi gør.

Tyske barbermaskiner. Farlige barbermaskiner fra byen Solingen.

Farlige barbermaskiner kommer efterhånden tilbage og besætter deres fortjente sted med andre mænds barbermaskiner. En lille fingerfærdighed, og du bliver en selvsikker bruger af en traditionel barbermaskine, og virksomheder, der producerer udskiftelige kassetter og engangsmaskiner, får ikke længere adgang til dine penge. En af lederne på dette område er tyske producenter, en stor erfaring og en ren tysk tilgang til stålvalg, håndtagets materiale og hele produktionsprocessen som helhed giver ejeren den kvalitet, som tyske produkter er så berømte for. At finde ægte tyskfremstillede produkter er meget simpelt, du kan købe en tysk rakhøvler i All Shaving-butikken overfor metrostationen Chertanovskaya. Hvorfor er det en barbermaskine? I dag er evnen til at bruge denne ting blevet til kunst, som som det er almindeligt antaget, at ikke alle kan mestre, og hvorfor, når markedet simpelthen oversvømmes med et stort antal sikre maskiner, elektriske barbermaskiner, geler og andre alle slags barberingsprodukter. Farlig barberkniv eller ængstelse nydes af fans af alle klassiske og brutale. Faktisk er det ikke så svært at beherske en sådan færdighed, en lille øvelse, en fast hånd og alting. Moderne mode bringer os tilbage til vores forfædre og de enkle, men effektive ting, de brugte i deres tid, og interessen for denne barbermands identitet vokser. Hvorfor ikke? Farlige barbermaskiner har flere fordele i forhold til enhver moderne barbermaskine eller værktøj: - Glat barbering er trompetkortet, ikke en eneste moderne maskine, på trods af lovende reklame, kan prale af en sådan barberingskvalitet i så få passer som en barbermaskine. - Billighed, frygt har ingen forbrugsvarer, når man en gang har købt en sådan barbermaskine med passende omhu, vil vare i meget lang tid. - Det æstetiske udseende - en mand barberer med sådan en ting ser meget brutal og modig ud. Tyskske razors Istorich Det er blevet fastslået, at de tyske mesteres produkter anses for at være en af ​​bedste og gode grunde. Traditionen med at skabe stålprodukter går langt tilbage i denne nations historie. Permanente krige krævede flere og flere mennesker, der skulle være bevæbnet med gode knive, i forbindelse hermed optrådte hele bygder af smede, der udelukkende var involveret i at skabe våben. I begyndelsen havde de ikke eget navn, og smedene var engageret i at kopiere den populære, på det tidspunkt producenterne, og næsten originale blade begyndte at fremstå. Over tid, at praktisere med nye legeringer og teknologier, for at få det bedste stål af alt muligt, smedede smede tilbage fra kopiering, og den opnåede popularitet tillod mange af dem at få næsten verdensomspændende berømmelse. Efter år og endog århundreder var viden ikke tabt, tværtimod viste blader af bedre og bedre kvalitet. Men ikke kun klinger, men også andre stålprodukter blev fremstillet af disse håndværkere, herunder barbermaskiner. Forresten blev produktet til en "farlig", kun med fremkomsten af ​​den T-formede sikkerheds barberkniv og det blev oprindeligt kaldt en barberkniv. Indtil det tyvende århundrede bør enhver selvrespektende mand have en barbermaskine i hans "arsenal" og måske ikke en. Udbredt, og produktets popularitet hvert år tvunget fabrikanterne til at komme med flere og flere nye måder at skille sig ud fra mængden af ​​et lignende produkt. Håndlavede mesterværker dukkede op, og til tider blev der udstillet nogle eksemplarer i forskellige museer. Zolingen er tysk razorproducenters vugge. Da man talte om tyske barbermaskiner, kom byen Solingen straks til dette sted, og dette sted gav verden ikke en eller to verdensberømte barbermaskiner, men flere dusin I alt, over hele byens historie, skabte mere end hundrede producenter deres produkter i denne by til smede. Forresten var Solingen en af ​​de første bygninger af smede, der skabte våben. Liste over alle de firmaer, der opstod takket være dette sted, er umuligt, men her er nogle af de mest populære: - WackerDette firma betragtes som en af ​​de bedste producenter af lige barbermaskiner. I mere end 50 år har produkterne fra dette firma været tilfredse med deres kunder med produkter af høj kvalitet, som ikke kun vil lide dem selv, men sandsynligvis vil du anbefale dem til dine venner. - Ralf Aust En relativt ung virksomhed, der har formået at etablere sig som producent af høj kvalitet og eksklusiv varer. Ralphs barbermaskiner er kendetegnet ved deres udsøgte design og brugen af ​​sjældne materialer til at skabe et håndtag. Boker Dette firma stammer fra produktionen af ​​virkelig fejlfri lige barbermaskiner. Historien om dette firma begyndte med produktion af saber, og efter en kort periode i 1869 blev den første fabrik, der producerede barbermaskiner, åbnet i byen Solingen. Det håndlavede arbejde og den fremragende kvalitet af materialer gav Boker øjeblikkelig opmærksomhed og løftede det bogstaveligt til "Olympus" fra producenterne af lige barbermaskiner. Bombningen af ​​tiderne i anden verdenskrig ødelagde fabrikken og i mange år tog virksomheden ud af markedet, men i dag genopliver de mærket i Solingen og skaber produkter i henhold til de resterende kataloger. - Dovo Solingen DOVO Steelwar blev født i 1906 som barberfabrikant, men med tiden er blevet vuggen for mange virksomheder, der producerer forskellige barberingstilbehør. Virksomheden, ledet af Fritz Bracht, oplevede mange problemer på vej, men takket være Fritz lykkedes det at holde sig forladt. Det første skridt til succes var udviklingen af ​​et udenlandsk marked, i tider med mangel på farlige barbermaskiner i Vesteuropa og Nordamerika. DOVO arbejdede hårdt og eksporterede varer i disse områder. Da interessen for barbermaskinerne sovnede fandt Fritz en ny niche og begyndte at producere sakse. Således takket være sin ejer og hans ressourceforbedring blev virksomheden holdbar, og der er desuden en liste over andre virksomheder oprettet af DOVO

  • Tennis Bismarck Firm "Ankerflagge Erich Hartkopf Fontana Heups og Hermes Merkur Company Det samlede antal af alle virksomheder etableret i Solingen er så stort, at det næsten ikke er muligt at følge historien af ​​dem alle. Men ikke kun Solingen tilfredse mænd med kvalitetsskrabere, andre tyske producenter havde også popularitet. Muehle PinselName Det er blevet synonymt med kvalitet og stil. Fra og med tidens oprettelse af fremragende mærker øgede virksomheden mangfoldigheden af ​​sine produkter, herunder produktion af barbermaskiner. Høj kvalitet tysk opa Denne barbermaskine er ikke kun et produkt, men et kunstværk, der kan vare i flere årtier. Materialerne, der er valgt til at oprette et sådant produkt, skal være fejlfri, idet de starter med det bedste rustfrit stål eller Damaskus stål, der slutter med en pen fremstillet af eksklusive træ eller knogler. Hvordan finder man? Du kan købe en tysk rakhøvler i "All for Shave" -butikken overfor metrostationen Chertanovskaya. Her finder du et stort udvalg af razors af tysk oprindelse, du kan købe produktet både i butikken selv og på vores hjemmeside. Vi er beliggende kun 30 meter fra metroen og arbejde indtil 21:00. Her vælger du ikke kun professionel rådgivning, men også det bedste pris / kvalitet forhold. Hvordan vælger du? Farlige razorer varierer i mange parametre, de grundlæggende er skarphedsvinklen, formen på kanten og det metal, som razeren er lavet af, hver af kriterierne påvirker barberens særlige egenskaber. - højt kulstof En barbermaskine fremstillet af sådant metal er fremragende i skarphed og elastik og anses derfor for den mest behagelige. - Rustfrit. Der er en misforståelse om, at en barbermaskine af rustfrit stål er evig, det er ikke sådan, at produktet holder slibning ved hjælp af specialstål, hvilket kan give "slap". Forskellen mellem dette stål er en stor stivhed, perfekt til mænd med tykke børster. - Damaskus. Det dyreste og højkvalitetsmateriale, sådan en barbermaskine er lavet manuelt, hvert produkt har sit eget specielle mønster, og barberens egenskaber er direkte afhængige af de anvendte metaller. Dette stål gør det muligt at kombinere forskellige metaller og deres egenskaber for at opnå det højeste kvalitetsprodukt. Hovedets form

- Den klassiske (tyske) er afrundet, den mest almindelige form, spansk er konkave, det er praktisk at barbere forskellige områder med denne form. Fransk er en knivform Den direkte er den enkleste form. Skarphøjde Farlige barbermaskiner skærpes på en særlig måde, og du kan ikke give din barbermaskine til skarphed til en person eller en knivspidser, er der folk der specialiserer sig i at skarpe sådanne barbermaskiner, og hvis du ikke vil ødelægge dit værktøj, skal du bruge deres tjenester. Der er sådanne muligheder for slibning: - Konkave på begge sider; Konkave på den ene side; Blandet; Med de mulige parametre kan du nemt vælge en god barbermaskine til dig selv. Men husk, lad være med at blive vildledt af en god barberhøvler - den barberer godt og er ordentligt skærpet, og ikke værd at mange penge. Hvordan skal man passe? Du har brug for flere tilbehør, så din barbermaskine vil tjene dig i mange år. Strap til straightening - tjener til at bevare skarpheden af ​​skærning af bladet. Stand - skal være hos hver ejer af et sådant værktøj. Efter brug skal barbermassen skylles grundigt af rester af sæbe og tørres. Den skal opbevares på et tørt ventileret sted. Hvis du har brug for at forlade barbermaskinen i lang tid, smør den let med olie, så det giver dig tillid til din sikkerhed. Du skal rette barbermaskinen, du bør altid redigere den inden barberingen. Til denne procedure kræves der et særligt bælte, processen er meget enkel, bæltet er spændt og bladet presses tæt sammen med sideplanet, båndet holdes langs hele overfladen på begge sider flere gange. Redigering bevarer ikke kun skæringsvinklen og skarpheden, men fjerner også mikroskærmer, der ødelægger barberkanten. Derfor er de tyske barbermaskiner synonyme med raffinement og holdbarhed. Det var ikke for ingenting, at det var stolt af at få et trofæ - en barbermaskine fremstillet i Tyskland under anden verdenskrig. Efter at have truffet den endelige beslutning om at bevæge sig væk fra de stadig kedelige kassetter og elektriske barbermaskiner, som normalt ikke kan barbere fra en gang og har givet deres præferencer til klassikerne - vælg tyske produkter. Du kan købe en tysk rakhøvler i All Shaving Shop overfor metrostationen Chertanovskaya.

Tyske straight razors

Hilsner til alle! I dette emne kan du købe en lige barbermaskine. Jeg vil gerne tilbyde farlige blade (blade) fra min kollektion. Samlingen af ​​farlige barbermaskiner bliver konstant genopfyldt, og nogle farlige barbermaskiner bliver ikke brugt til deres formål. I stedet for at ligge på hylden, får de de nye ejere til gavn.

Der er en velkendt kurér i Moskva. Nogle gange tager jeg afstand til hans tjenester. Priserne er passende.

Alle ændringer i sortimentet vises i det første indlæg. Solgte razorer, der ikke ville blive forvirrede, bliver straks fjernet.

Når jeg købte en barbermaskine med et bælte, vendte jeg RF til min konto.

Tysk farlig barberkniv HALMA, Tyskland. Størrelser: Bladlængde 138 mm. Længde RK 69 mm. Bredde 17 mm. Kulstål. Tilstand på billedet. Spor af tidligere korrosion i form af tæppe kun på kanten. Vychescheny. Skærpet. Barberer meget forsigtigt. Håndter bakelite. Pris 4200 ₽. Komplet med en enkelt bælte og forsendelse i den russiske fædre!

Engelsk lige barberkniv. Made and ground in sheffield. ENG. Størrelser: Bladlængde 148 mm. RK længde 74 mm. Bredde 13,5 mm. Elegant, lang barbermaskine. Kulstål. Fremragende tilstand. Spor af opbevaring i form af en lys patina. Skærpet. Håndter bagelit. Pris 4500 ₽.

Razor farlig SOLINGEN GARANTIE

Argumenterede for, at de bedste farlige barbermaskiner - tysk. De bedste barbermaskiner er dem, der er bedre barberet, og det er ligegyldigt, om de er tysk eller fransk, belgisk, engelsk, amerikansk eller tiden for Sovjetunionen eller tsaristiske Rusland. Oplysninger om en farlig barbermaskine er meget knappe, men denne barbermaskin er uretfærdigt overgroet med myter. Hør selve sætningen, mange ryster, og nærsynet har den stærkeste virkning.

Denne vare er i øjeblikket udsolgt og ikke tilgængelig.

Det er formentlig forkert at starte beskrivelsen af ​​den tyske barbermaskine med "debunking legend", men enhver, der går ind i kulturen med "farlig" barbering, står over for problemer og spørgsmål, når man vælger et personligt værktøj. Jeg vil gerne i det mindste lidt fjerne den fremherskende myte: "De bedste farlige barbermaskiner er Solingen-selskabet. Ja Solingen er en by i Tyskland.

Antallet af mærker og producenter der eksisterede på det tidspunkt var så stort, at det i dag er svært at genoprette historien om deres udvikling. Hundreder af små og store virksomheder leverede utallige barbermaskiner til verdensmarkedet (de gav byen et fælles navn). Rakerne fra Solingen blev kendt for deres førsteklasses dybdeskarphed. Den rustende rustle, udstedt af dem ved barbering, tildelte dem yderligere navnet "sangskrabere". Nå var det første barbermidtscenter, citadellet til razorsproduktion, siden det attende århundrede, den engelske by Sheffield. Senere kom andre "barberende byer" - Eskilstuna i Sverige, Thiers i Frankrig, Gembloux i Belgien, Pavlovo i Rusland, men Solingen, der blev en legende, var mere populær end andre og blev betragtet som benchmark for den nævnte kvalitet os emne.

Det ser ud til, at barbermanden i dag er blevet en unødvendig anakronisme. Men flere og flere mænd begyndte at opdage for sig selv de uovertruffen kvaliteter af en god gammel barbermaskine, og de er ikke i en hurtig hverdagsprocedure. Barbering med en lige barbermaskine bliver til en hel ritual, målt og uheldig. Derudover kan en god lige barberkniv overlades til dine børnebørn.

Du kan være sikker på, at bladet fra den tyske by, selv efter mange årtier, vil vise en klasse i barberingen, hvis det ikke ruller på bunden af ​​grøften selvfølgelig. Tværtimod er knivene fra Solingen fremragende, men ikke magiske. De er også påvirket af tid, vand og fysiske processer. Disse faktorer gik ikke forbi vores F) (K. Lægredens tilstand er tilfredsstillende. På den ene side er stemplet "GARANTIE SOLINGEN" og på bagsiden - "110/2." Håndtaget er lavet af plast, der er godt bevaret. Sagen lader meget tilbage at ønske men falder ikke fra hinanden.

Efter en passende forfining udover moralsk og psykologisk glæde vil Solingen razor efterlade en forbløffende delikat ansigtshud. Og nogen af ​​kvinderne vil sætte pris på det, for kun i billederne kan de lide macho med en tre-dages stubbe, men de foretrækker at kysse med barberede gutter.

(Brugte materialer af artiklen Den mest "farlige" barbermaskine, forfatter szhaman).

Salg af barbermaskiner, barbermaskiner og barberingstilbehør. Rabat op til 50%

Nr. 1
Jeg understreger en interessant kopi af en farlig barberkniv af det berømte mærke Dorko Solingen, Tyskland.

Frisøren blev lavet i 1. halvdel af det tyvende århundrede i Tyskland, Solingen, af kulstofstål.

Barbermaden er helt ny, ikke brugt, ikke styret, omhyggeligt opbevares. Blade forgyldt. Bladstørrelse 6/8 ", 1/1 konkav.

Pris: 28.000 rubler.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 2
Helt nyt ubrugt Hans Baier Eksklusivt mærke, i den originale emballage. Der er overfladiske revner, der er ingen ridser på håndtaget selv, fordi barbering er aldrig blevet brugt.

Håndtagsmaterialet er enten naturligt horn eller syntetisk harpiks.

Stabel - sølv badger.

Pris 3.500 rubler. Rabat 30%

Barbering børste er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Jeg tilbyder en eksklusiv kopi af en farlig barberkniv fra en privat samling.

Arbejdet med den berømte, den bedste mester i de farlige barbermaskiner i verden - Herbert Wacker.

Razor mærke Wacker Solingen, 6/8 ", 1/1 konkavitet, fransk hoved type.

Modellen har ingen analoger i verden.

9 kopier blev produceret, der er et dekorativt pryd på bagsiden af ​​barbermaden.

Den usædvanlige belægning af bladet med titaniumoxid i guldfarve giver det en særlig appel og beskytter den mod ydre påvirkninger.

Knivbladet er lavet af carbon sølv-karbonstål.

Håndtaget er lavet af naturligt horn.

Pris: 28.000 rubler.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795


Nr. 4. Farlig barbermaskine Ralf Aust Solingen.

Traditionel tysk rakermærke Ralf Aust Solingen, Tyskland.

Fremstillet af tysk fremstillet klassisk kulstofstål.

Håndter celluloid, fransk type hoved, størrelse 5/8 ", 1/1 konkavitet.

Helt nyt, ubrugt, i originalemballage.

Pris: 9.100 rubler. Rabat 20%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795


Nr. 5. Farlig barbermaskine Elegant Solingen, Tyskland.

Brand HS. 1914 udgivelse.

Dette mærke modtog en guldmedalje under det elegante mærke i 1889. På grund af sin alder er hun godt bevaret.

Størrelse: 6/8 ". Konkavitet: 1/1. Celluloid håndtag.

Der er hak på jarlen, så det er bekvemt at barbere med våde fingre.

Selvfølgelig, før du bruger barbermaskinen, skal du forberede dig på arbejde.

Sagen der er knyttet til det, er ikke fra denne model.

Pris: 18.000 rubler. Rabat 50%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

№ 6. Farlig barbermaskine "Smal".

Razor æra af Sovjetunionen, i pakken model "Smal". Størrelse 4/8 ", kulstofstål, i god stand (tilstand som i billederne).

Pris 2.400 rubler.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795


Nummer 7. Farlig barberkniv dvuhzakovany.

Razor æra af USSR, i den originale emballage.

Størrelse 5/8 ", kulstål, i god stand, men der er spor af tid.

1963 udgivelse. Dvuhzakovanaya.

På den nedre del af earlen er der hak mod glidning.

Amerikansk hovedtype. Konkavitet 1/2, kileform.

Tilstand som i billederne.

Pris: 2.200 rubler.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

№ 8. Farlig barbermaskine udstilling.

Razor æra af Sovjetunionen, i en sag. Plant Stiz. Udgivelse af 1955. Dvuhzakalkovaya.

På bladbilledet "Worker og Kolkhoz Woman".

Størrelse 5/8 ", 1/2 konkavitet, kulstofstål.

Pris: 3.800 rubler. Rabat 20%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

№ 9. Farlig barbermaskine model "Gravning".

Razor æra af USSR. I det oprindelige tilfælde. Anlæg "Glavmetallizdely".

Størrelse 5/8 ". Kulstofstål. 1967 udgivelse.

På bladet afbildet tegning med en hjorte.

Pris: 3.300 rubler. Rabat 20%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nummer 10. Farlig barbermaskine Fritz Rose, Solingen.

Ekstra model. Tyskland, Solingen.

En interessant kopi af den gamle tyske farlige barbermaskine.

Kulstål Solingen. På earlen på toppen og bunden er der hak mod diaset.

Størrelse: 5/8 "- 6/8", 1/1 konkavitet.

Tilstanden er god, men kræver mindre restaurering.

Meget smuk celluloidpen i citronfarve. På bagsiden af ​​håndtaget en lille chip. Der er ingen lavere nitning. Indskriften er lavet af eventuelt messing, måske af ny sølv.

Pris: 12.000 rubler. Rabat 25%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

№ 11. Farlig barbermærke "Tiger", Tyskland, Solingen.

Brand Tiger, model nummer 81.

Tysk kulstofstål.

Håndtaget er i god stand, men barbermaskinen er meget skarp.

I øjeblikket omkring 3/8 "bred. Barbermanden er ren.

Med en lille finjustering kan du barbere. På forsiden er en tiger, på bagsiden er indskriften "Lauter Jung Co. Solingen ".

Varemærket "Tiger" var populært både i Tyskland og i udlandet.

En del af denne barbermaskine er, at den var beregnet til at barbere stive børster.

På bladet er skrevet i oversættelse fra tysk til russisk "Til stiv børste".

Pris: 4.400 rubler. Rabat 20%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

№ 12. Farlig barbermærke "Puma", Tyskland, Solingen.

Verdensberømte mærke Puma Solingen.

Kulstål, model nummer 88.

Størrelse: 3/8 ", 1/2 konkav.

På bagsiden er "Lavet af det bedste Puma stål".

Meget interessant kopi. Knivbladet er praktisk taget nyt, muligvis ubrugt, i super fremragende stand.

Håndtaget må ikke være fra denne model!

Prisen er 14.000 rubler. Rabat 25%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

№ 13. Farlig barbermærke "Puma", Tyskland, Solingen.

Verdensberømte mærke "Puma Solingen".

Kulstål, størrelse 3/8 ", 1/2 konkave.

I den gamle fortolkning af størrelse 7/16.

Meget elegant blad, i god stand.

På undersiden af ​​earlen hæv anti-slip.

På bagsiden er indskriften "Finest sølvstål", som betyder "Det bedste sølvstål".

Pris: 8.800 rubler. Rabat 15%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795


Sælg helt nyt, ubrugt, til en god pris, maskiner mærke Muehle.

Nr. 14. Model: R 58 F

Modellen er helt ny, i sin egen emballage.

Naturligt hornhåndtag, Fusionblad.

Der er en lille fejl: håndtaget ruller rundt om sin akse.

Detailprisen i Rusland er fra 15.000 til 17.000 rubler.

Jeg spørger 12.800 rubler. Rabat 25%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Modellen er helt ny, i sin egen emballage.

Håndtaget er lavet af naturligt briar, Fusion blad.

Briard bruges til fremstilling af premium-klasse rør, det er kendetegnet ved sin sofistikering og utrolige holdbarhed.

Der er en lille fejl: håndtaget ruller rundt om sin akse.

Detailprisen i Rusland er fra 15.000 til 17.000 rubler.

Jeg spørger 12.800 rubler. Rabat 25%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 16. Farlig barbermaskine Brucke Solingen.

Meget gammel barbermaskine Brücke Solingen, Tyskland.

5/8 "kulstofstål, 1/2 konkave.

Bladet er i god stand, men på ryggen og på earlen er der spor af tid, de er synlige på billedet.

På bladets indskrift: Austrasia Razor.

Pris: 6.600 rubler. Rabat 10%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nummer 17. Fliseregler Saba Solingen, Tyskland.

Meget interessant kopi, meget sjældent, tysk farlig barberkniv.

Udtynding! skæg barbermaskine.

På bagsiden er indskriften "Det bedste sølvstål Solingen. Lavet i Tyskland. "

I den oprindelige indfødte emballage.

Pris: 16.000 rubler. Rabat 25%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nummer 18. Jul Razor. Ullendahl Solingen-Wald, Tyskland.

Helt ny barbermaskine.

Brand Special. Kulstofstål.

Størrelse 4/8 ", konkav 1/1. Det blev udgivet i 50'erne - 60'erne i det sidste århundrede.

Nederst på earlen er der hak mod slip.

På bladforgyldt indskrift "Solingen".

Håndtag - perlemor af perlemor.

Pris: 18.000 rubler. Rabat 15%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 19. Farlig barbermaskine Mulcuto-Gold Solingen, Tyskland.

Størrelse 5/8 ", konkavitet 1/2.

På bladets forgyldte indskrift "Til stive børster".

På earlen indskriften "Mulcuto-Gold". Implikationen er, at rustfrit stål blev brugt til denne barbermaskine.

På bagsiden er skrevet i oversættelsen til russisk "engelsk stål Mulkutta, Solingen".

På earlen på begge sider skridsikre hak.

Super god stand.

Pris: 14.000 rubler. Rabat 25%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 20. Grah Farlig Shaver Co Wald-Solingen, Tyskland.

Model nummer 42. Kulstofstål.

Størrelse 3/8 ", 1/2 konkavitet.

Raket er næsten nyt, tilstanden er fremragende.

Noter mod glide på begge sider af earlen.

På den øverste nitning er der små tegn på rust.

Den omtrentlige alder er mindst 80 år gammel.

I den originale emballage.

Pris: 9.900 rubler. Rabat 10%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

№ 21. Farlig barbermaskine Beidermeier Solingen, Tyskland.

Model nummer 60. Det legendariske verdensmærke H. Eicker Sønhe Solingen-Tyskland.

Størrelse 5/8 ". Konkavitet 1/1.

Traditionel tysk Zolingenovskaya stål. Det var især populært i Amerika.

Barbermaden er helt ny, den har hak mod glidende nedenfra og delvist ovenfra.

Anslået alder: 50-60 år.

Pris: 22.000 rubler. Rabat 20%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 22. Farlig barbermaskine Jopri Extra Solingen, Tyskland.

En interessant barbermaskine... var. Nyt, naturligvis, var smukt. I denne tilstand kan du selvfølgelig kun tilbyde fans at genoprette og genoprette det umulige.

Razor mærke Jopri Extra Solingen, produktion, selvfølgelig begyndelsen af ​​det tyvende århundrede.

I øjeblikket har den en størrelse på 5/8 ". Konkavitet 1/1. Kulstål, smedet tilbage.

På bladet er et forgyldt billede med påskriften "Jopri Extra".

Celluloid håndtag, efterligning af bambus, med samme indskrift.

På earl hak nedenunder og delvist over.

Barbermaden kan have været eksporteret til Latinamerika, som angivet ved indskriften på spansk på earlens bagside.

Pris: 5.500 rubler.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795


Nr. 23. Farlig barbermaskine Soingen, Tyskland.

Unnamed razor, Tyskland, Solingen.

Helt nyt. Rustfrit tysk koldhærdet stål.

På bagsiden er en simpel tegning.

Fransk hovedtype.

Størrelse: 4/8 "- 5/8", 1/2 konkavitet.

Pris: 6.600 rubler.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

№ 24. Trowel barbermaskine.

Raketøjet er i perfekt stand.

Kulstofstål. På håndtaget er indskriften "Solingen", størrelse 4/8 ".

Barbermaskine har 2 små fejl:

I barbermaskinens område med håndtaget er der tegn på rust. For at fjerne dem anbefales det at nitte håndtaget.

Den anden nitning, hvis pakning er anbragt mellem siderne af håndtagene, drejes. I tilfælde af en normal position lukker barbermaskinen ikke og åbner ikke. Det er nødvendigt at nitte og forkorte pakningen med 2-3 mm.

I øjeblikket er sådanne modeller meget sjældne, så for den interesserede person tilbyder jeg en særlig pris: 4.228 rubler.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 25. Blades af Mozart Solingen.

Blade Mozart Solingen Tyskland, første halvdel af det tyvende århundrede. Nyt.

100 blade, 10 pakker, 1 blok.

Pris: 2.000 rubler. Engroshandel og detailhandel.

Blades er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nummer 26. Jul Razor. Uellendahl Solingen-Wald.

Størrelse 4/8, kulstofstål, 1/1 konkavitet, spansk hoved, naturligt træhåndtag, helt nyt, der er en revne (se billede) og et punkt på bladet (se billede).

Pris: 4.400 rubler.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nummer 27. Farlig barbermaskine Ralf Aust Solingen.

Mærke: Aust Solingen
Land: Tyskland

Lige barberkniv fra traditionelt stål.

Produktion Solingen, Tyskland. Workshop Ralf Aust.

Håndtaget er et oliventræ
Fransk hovedtype
Blad - Carbon Steel
Størrelse - 6/8 "

Pris: 15.200 rubler. 20% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 28. Farlig barbermaskine Ralf Aust Solingen.

Mærke: Aust Solingen
Land: Tyskland

Lige barberkniv fra traditionelt stål.

Produktion Solingen Tyskland. Workshop Ralf Aust.

Hak på en razors hale mod glidning.

Blad - Carbon Steel
Pen - moderne gravering
Spansk type hoved
Størrelse - 6/8 "

Pris: 17.552 rubler. 20% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 29. Dovo razor Dovo Solingen Jubilaum.

En unik prøve af DOVO Solingen sikkerheds barbermaskine, lavet til producentens 100-års jubilæum (1906-2006).

Helt nyt, ubrugt.

Aldrig været på salg før.

Pris: 21.000 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 30. Dovo razor Dovo Solingen Jubilaum (gave sæt med originale saks).

En unik kopi fra den private kollektion, en barbermaskine i jubilæet med den originale Dovo Solingen saks, lavet til 100-årsdagen for mærket
(1906-2006).

Helt nyt, ubrugt.

Aldrig før var der til salg.

Pris: 23.000 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nummer 31. Dovo Solingen Skovhøvler.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

Skovhøvler med Cocobolo eksotisk træhåndtag.

Dette er det 21. århundredes barbermaskine, en af ​​de førende modeller af firmaet Dovo nu.

Connoisseurs vil sætte pris på den storslåede grafiske løsning på barberbladet, såvel som på barbermødet.

Bladet er dekoreret med forgyldt brug af ætsningsteknikker.

Alt dette er perfekt kombineret med et sort ædelt håndtag.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blad: kulstof (kulstofstål)
Håndtag: træ (Cocobolo)
Pakning: metal kasse

Pris: 17.400 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nummer 32. Dovo razor Dovo Solingen Mamutt.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

DOVO MAMUTT barbermaskine med et ægte mammutbenhåndtag!

Frigivelsen af ​​denne barbermaskine var tidsindstillet til DOVO-fabrikken i århundredet.

Bladet er lavet i strikt tysk rakhybrid design - meget stramt. Når alt kommer til alt er vægten i denne barbermaskine det eksklusive materiale i håndtaget.

Tegningen af ​​hver pen er unik og uendelig, det er ikke bare naturmateriale, det er en del af verdenshistorien!

Strukturen af ​​dette naturlige materiale er belagt med en speciel lak.

Hver af halvdelene af barbermøllen er fastgjort med en rem fra indersiden ud af et specielt materiale.

Naturligvis er behandlingen og formningen af ​​mammutbenhåndtag en særlig besværlig proces.

Derudover har hver pen en original form, som dikteres af naturen selv.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blad: kulstof (kulstofstål)
Håndtag: Mammoth (mammothusk)
Pakke: Træ gaveæske

Pris: 47.600 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 33. Dovo Soloingen Bedste kvalitet Sort.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

DOVO SOLINGEN BEDSTE KVALITET Sort barbermaskine med sort håndtag.

Denne model er den perfekte kombination af pris og kvalitet.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blad: kulstof (kulstofstål)
Håndtag: Celluloid
Emballage: papkasse

Pris: 9.370 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 34. Dovo Razor Dovo Solingen Ebenholz.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

DOVO Ebenholz barbermaskine med sort ibenholt håndtag.

Denne model står alene i producentens samling. Hvorfor?

Bladets egenart: Det er ekstremt kortfattet i guld - der er ikke en enkelt indskrift, undtagen de obligatoriske graveringer på halen.

På grund af denne kontrast er der skabt en speciel strengt fastholdt nordlig skønhed af produktet, en elit træart, altid spektakulær forgyldning, håndværk og prestige af mærket. Alt dette taler for sig selv.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blade: Carbon (Carbon Silver Steel)
Håndtag: ebonit (ibenholt)
Pakning: metal kasse

Pris: 13.230 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 35. Dovo Razor Dovo Solingen Bismark.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

Farlig barberkniv BISMARCK med et sort ibenholtgreb.

Den berømte model af mærket Dovo med et opdateret design.

Upåklagelig stil, lakonisk luksusdesign.

Ætsning på rumpen, dyb forgyldning.

Størrelse: 6/8
Konkavitet: 1/1
Blad: kulstof (kulstofstål)
Håndtag: ebonit (ibenholt)
Pakning: metal kasse

Pris: 17.500 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 36. Dovo Razor Dovo Solingen Encina.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

Farlig barberkniv ENCINA med lys eg håndtag.

Dette er det 21. århundredes barbermaskine, en af ​​de førende modeller af firmaet Dovo nu.

Træ inspirerede håndværkere til at skabe denne barbermaskine.

Og ikke bare et træ, men Encina - det er stenæg fra Spanien.

Det er skrevet på en kniv, et barbermønster ekkoet af en usædvanlig håndtag form.

Meget solid, samtidig lyst og positiv kunstnerisk beslutning.

Størrelse: 6/8
Konkavitet: 1/1
Blad: rustfrit stål
Håndtag: træ (sten eg)
Pakning: metal kasse

Pris: 19.777 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 37. Dovo Razor Dovo Solingen En Vogue nr. 105.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

DOVO EN VOGUE No. 105 barberkniv med antracithåndtag.

Dette er det 21. århundredes barbermaskine, en af ​​de førende modeller af firmaet Dovo nu.

One-piece futuristisk design i harmoni med moderne materialer, der anvendes til fremstilling af denne barbermaskine.

Kunstnerisk ætsning af Dovo-bladet som altid på toppen.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blad: rustfrit stål
Håndtag: mykarta
Pakning: metal kasse

Pris: 23.140 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 38. Dovo Razor Dovo Solingen Inox Bueffelhorn.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

DOVO INOX BUEFFELHORN barbermaskine med et naturligt hornhåndtag.

Luksus razor præmie.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blad: rustfrit stål
Håndtag: naturligt horn (bøffelhorn)
Pakning: metal kasse

Pris: 30.500 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 39. Dovo Razor Dovo Solingen Inox Perlmutt.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

DOVO INOX PERLMUTT barbermaskine med en naturlig perlemor.

Meget elegant model.

På knivforgyldt tegning.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blad: rustfrit stål
Håndtag: naturlig perlemor

Pris: 18.700 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 40. Dovo Razor Dovo Solingen En Vogue nr. 105.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

DOVO EN VOGUE barbermaskine nr. 105 med et elfenbenfarvet håndtag.

Dette er det 21. århundredes barbermaskine, en af ​​de førende modeller af firmaet Dovo nu.

One-piece futuristisk design i harmoni med moderne materialer, der anvendes til fremstilling af denne barbermaskine.

Kunstnerisk ætsning af Dovo-bladet som altid på toppen.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blad: rustfrit stål
Håndtag: mykarta
Pakning: metal kasse

Pris: 23.140 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nummer 41. Dovo Razor Dovo Solingen Bedste klasse Wustenelsenholz.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

DOVO BEST CLASS WUSTENEISENHOLZ barbermaskine med jernhåndtag.

Dette er en speciel barbermaskine.

Det er en attraktiv sjælden træsorter, der anvendes til fremstilling.

Det ædle træ er i harmoni med et smukt mønster på bladet, lavet i klassisk stil med forgyldning.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blad: rustfrit stål
Håndtag: træ (jern træ)
Pakning: metal kasse

Pris: 28.600 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 42. Dovo Razor Dovo Solingen Prima Ebenholz.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

Farlig barbermaskin SILVER STÅL PRIMA Ebenholz med sort sort ibenholt håndtag.

Dette er en af ​​de førende modeller af firmaet Dovo nu.

Bladet er lavet af specialstål - det såkaldte sølvstål. Teknologien for dens fremstilling blev opfundet af briterne i byen Sheffield, det verdensberømte center for fremstilling af højkvalitets razors. Senere vedtog tyskerne denne vidunderlige metode.

Og i dag er sølvstål - den højeste kvalitetsstandard i fremstillingen af ​​farlige barbermaskiner.

Denne kniv har en høj grad af polering.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blade: Carbon (Carbon Silver Steel)
Håndtag: ebonit (ibenholt)
Pakning: metal kasse

Pris: 13.550 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 43. Dovo Razor Dovo Solingen Astrale Ebenholz.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

DOVO ASTRALE Ebenholz barberkniv med sort ibenholt håndtag.

Kun barbermaskinen i denne model har et sted til gravering på håndtaget.

Skriv navnet på ejeren, og barbermanden finder individualitet!

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/2
Blad: kulstof (kulstofstål)
Håndtag: ebonit (ibenholt)
Pakning: metal kasse

Pris: 14.600 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Nr. 44. Dovo Razor Dovo Solingen Bergiher Loewo.

Mærke: Dovo Solingen
Land: Tyskland

Farlig barbermaskine BERGISCHER LOEWE med håndtag lavet af naturlig horn er en fantastisk skønhed razor, den øverste model fra omslaget til Dovo kataloget i anden halvdel af det tyvende århundrede.

Denne barbermaskine har ingen analoger i verden.

Lavet af det fineste højkvalitets svenske stål, elegant i form. Det usædvanlige design af denne barbermaskine er lavet på baggrund af grafitlaget.

Knivbladet er dekoreret med forgyldt stel.

Håndtaget er lavet af udvalgte bøffelhorn.

Denne barbermaskine er en værdig kopi til enhver samling.

Dovos foretrukne barbermaskine på alle kontinenter.

Størrelse: 5/8
Konkavitet: 1/1
Blad: Svensk Carbon (Carbon) Steel
Håndtag: naturligt horn (bøffelhorn)
Pakning: metal kasse

Pris: 30.400 rubler. 15% rabat.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

Emnet er interessant, meget tæt på mig.
Jeg vil indsætte mine tre pennies.
I beskrivelsen af ​​partiet? 3 hedder: "Den usædvanlige belægning af bladet med titaniumoxid af guldfarve giver det en særlig appel og beskytter den mod ydre påvirkninger.

Knivbladet er lavet af carbon-sølv-carbon-stål. "

Så her. Titaniumoxid er hvidt pigment, der anvendes i forskellige maling, men titanitrid, ja, ligner lidt forgyldning og har større mekanisk styrke end et tyndt lag guld.
Om kulstof og kulstofstål og vil ikke snakke. Olie olieagtig.

Må ikke vildlede potentielle købere.
Forsigtig, forsigtig (C)

Citat: Emnet er interessant, meget tæt på mig.
Jeg vil indsætte mine tre pennies.
I beskrivelsen af ​​partiet? 3 hedder: "Den usædvanlige belægning af bladet med titaniumoxid af guldfarve giver det en særlig appel og beskytter den mod ydre påvirkninger.
Knivbladet er lavet af carbon-sølv-carbon-stål. "

Så her. Titaniumoxid er hvidt pigment, der anvendes i forskellige maling, men titanitrid, ja, ligner lidt forgyldning og har større mekanisk styrke end et tyndt lag guld.
Om kulstof og kulstofstål og vil ikke snakke. Olie olieagtig.

Må ikke vildlede potentielle købere.
Forsigtig, forsigtig (C)

Jeg undskylder, i kemi svage, forvirret titaniumoxid med nitrid. Du har helt rigtigt, hvis Silver Steel er angivet, så er der ikke behov for at skrive om sølv-kulstofstål. Du er 100% rigtig.

Citat: Gillmor er oprindeligt skrevet:
? 4. Farlig barbermaskine Ralf Aust Solingen.

Traditionel tysk rakermærke Ralf Aust Solingen, Tyskland.

Fremstillet af tysk fremstillet klassisk kulstofstål.

Håndter celluloid, fransk type hoved, størrelse 5/8 ', 1/1 konkavitet.

Helt nyt, ubrugt, i originalemballage.

Pris: 9.100 rubler. Rabat 20%.

Razor er i Moskva. Afhentning er mulig. Afsendelse til andre byer af russisk post eller andre tjenester på bekostning af køberen.

Betaling på kortet af Sberbank 4276 **** **** 6795

God dag!
til en nybegynder som en gave værd at tage? hvor meget vil det koste? og hvor hurtigt kan du sende det til Saransk? Du kan svare via e-mail

citat: Oprindelig skrevet vitaleeg18:
Er emnet opdateret?

Citat: Gillmor er oprindeligt skrevet:

God dag!
Og i år?

citat: ncuxuamp er oprindeligt skrevet:

God dag!
Og i år?

Dette år er også relevant!

Citat: Gillmor er oprindeligt skrevet:

Dette år er også relevant!

citat: ncuxuamp er oprindeligt skrevet:

Anbefalinger om hvordan man kan slippe af med kropshår for evigt: folkemagasiner, salonprocedurer, hjemmelavede metoder

Midler efter depilering og epilering