kocakpaca.ru

hårklipp, hårklipp, hårpleje

Hvorfor vokser ikke håret under armene

Hvorfor vokser armhulen hår?

svar:

Yulia

Faktisk vokser håret ikke for at tiltrække nogen. Målet med denne pilosis er mere prosaisk.
På kønsorganerne - for at beskytte indgange fra snavs og bakterier + for at reducere friktion under samleje. Armhuler - igen for at reducere friktion: En person løber og går og vinker med armene.
Øjenvipper og øjenbryn - igen: for at beskytte øjnene mod støv og sved, der strømmer fra panden.
Da naturen skabte al denne storhed - ingen mistænkte for, at vi ville køre biler, bo i airconditionerede værelser og bruge barbermaskiner og deodorant.

Christina

Marina Simongauz

Ventileret dette spørgsmål på fora.
resultater:
1: Hvis der på visse dele af kroppen, især under armhulerne og i kønsorganerne, bevares en større mængde hår, skyldes det sandsynligvis, at håret på disse steder har en vis erotisk virkning, nemlig effekten på lugtesansen. Hår vokser under armene.... udføre rollen som "aromatiske børster" som i sommerfugle ". Det er et middel til at tiltrække en seksuel partner. Desuden er svedkirtlerne under armhulerne og i lysken usædvanlige, foruden at de frigiver proteiner (feromoner), skaber lugt og igen tiltrækker mulige partnere
2: Armpit hår er nødvendigt for at beskytte lymfeknuderne, som ikke bør overkøles overhovedet. Det er også kendt, at med en stigning i kropstemperaturen over normal 37, får kroppens beskyttelsesmekanismer fordele i forhold til patogene bakterier. Køling tværtimod fører til, at kroppen bliver mere sårbar. Prøv ikke at dække halsen om vinteren - du vil sikkert kollapse betændelse i mandlerne eller noget andet, og ikke fordi der vil være flere bakterier i miljøet, nemlig på grund af manglende overholdelse af temperaturregimet. Hvis du lægger et vandkølesystem i dine armhuler, vil du ikke være i stand til at blive sundt for længe.
3: Og hvis de ikke havde de samme hår - i varmt vejr ville alle have gnidd deres korn, hvor de ikke ville (især mænd).
4: Så, så en lille smule sved strømmer ikke, men forbliver på plads, indtil den tørrer, hvilket skaber ingen ulejlighed.

Vyacheslav Ippolitov

vi blev skabt af udlændinge

Hvor hurtigt hår vokser på hovedet, benene og andre dele af kroppen

Mange af os står over for fænomenet overskydende hår på kroppen. Dette irriterer især kvinder, så denne artikel vil være nyttig primært til det smukke køn. Her finder du svar på de mest spændende spørgsmål: Hvorfor vokser håret hurtigere efter barbering? Hvor hurtigt vokser håret i et bestemt område af kroppen?

I hvilke tilfælde er overdreven hårfordeling en afvigelse fra normen? Vi vil også afvise myter, der længe har forvirret den smukke halvdel af menneskeheden.

Interessant: I dag er der 300 tusind hårtabsbehandlinger i verden - mere end noget andet middel.

Processen med hårvækst på den kvindelige krop - hvad skal du vide?

Den omtrentlige periode med dannelsen af ​​den kvindelige krop er fra 11 til 16 år. Som følge af hormonelle ændringer i blodet (nemlig en stigning i antallet af kønshormoner østrogen) i løbet af denne tid vokser brystet, hofterne er afrundede, hår på pubier, ben og armhuler vises.

For information! Den eksisterende pige har 10-300 tusind hår på sin krop. I fairhårede kvinder er de som regel de letteste, tynde, men vokser ofte; Brunetter - mørk, vokse mindre; Røde hår er stive og mindst af alt.

Hastigheden og størrelsen af ​​hårvæksten

Hvordan hår vokser

Disse to indikatorer afhænger af mange faktorer: køn, alder, genetiske prædispositioner, tilstedeværelse af en hvilken som helst sygdom, årstid. For eksempel sker en aktiv vækst af hår på hovedet i unge år, og tættere på 60-årsalderen, går denne proces markant, og deres tilstand forværres.

Om vinteren vokser hårene langsommere end i sommer og forår; og alt sammen fordi høje temperaturer forbedrer blodcirkulationen og som følge heraf nærer hårrødder.

Hårvækst

Derfor er det for følsom kvindeskind derfor foretrukket at ikke barbere ofte, hvilket kun skærer hårets "toppe", men andre betyder:

 • Depilator - Stubbe vil være fraværende i omkring en uge;
 • Epilator vil gemme i 1-2 uger;
 • Voksning og shugaring gør det muligt at glemme problemet med overskydende hår i 2-5 uger;
 • Elektrolyse og fotoepilering - 1 måneders garanti.

Svaret på spørgsmålet "hvorfor hår vokser hurtigt under armene og i bikini zone" ligger i deres formål. Alt vores hår er involveret i en så vigtig proces som varmeoverførsel. Hvor det er nødvendigt, sparer hårene varme, og hvor det er overflødigt, frigiver de det i miljøet.

Som du ved, er under armene og på puben klynger af lymfeknuder, som er så skadelige overophedning. Herfra bliver det klart, hvorfor hårene på disse steder "forsøger" at vokse tilbage så hurtigt som muligt.

For eksempel er der efter kemoterapi alvorlige problemer med hår, der kræver akut handling i form af behandling og rehabilitering. Og her kan den normale aktive vækst glemmes i flere år.

Ordningen for dem, der er interesseret i hårets struktur

Eller måske er pubic og axillære hår ikke overflødige.

Som vi har sagt, regulerer hårene i disse områder af kroppen varmeoverførsel. Men ifølge forskere er dette ikke deres eneste funktion. Det er bevist, at i låret og armhulen er der specielle svedkirtler, som udskiller feromoner.

Vi tror alle hørte om disse fantastiske molekyler, der tiltrækker opmærksomheden hos det modsatte køn. Så: hårene spiller rollen som feromondistributører.

Tip! Jo mere intense og bedre feromoner, jo højere er sexklagen hos en mand eller en kvinde.

Nu hvor du kender disse oplysninger, vil du permanent slippe af med "uønsket" kropshår ved hjælp af kardinalmetoder? Husk, at aggressive effekter som fotoepilation eller elektrolyse påvirker kirtlerne, som producerer feromoner, hvilket i sidste ende minimerer mængden og kvaliteten af ​​disse "seksualitetsmolekyler".

Som et resultat får du helt klar hud, men din tiltrækningskraft på det biokemiske niveau går tabt. Har du brug for et sådant resultat? Eller er det værd at bruge mere sparsomme og midlertidige metoder til hårfjerning med egne hænder? Valget er dit!

Disproving myter

 1. Så siger den første myte: Jo oftere du barberer - jo hurtigere bliver dit hår. Og de bliver hårdere, mørkere og mere mærkbare. Men du skal tænke logisk: barbering er bare at skære den ydre del af håret. I dette tilfælde er der under huden en indre del af håret, som blev dannet for tre dage siden i tykkelse og farve. Så barbering maskine, lavet i dag, kan ikke ændre disse parametre.

Hvis dette var sandt, ville alle, der ønskede at dyrke smarte tråde eller skæg, have brugt denne metode lang tid.

Hvorfor ser det ud til, at hvis du barberer ofte - vokser håret hurtigere? Tænk på dig selv, hvis du ikke slipper af med børsterne i lang tid, bliver hårets ender fede, bliver lysere og tyndere (split). Men når du barberer dem, dannede en ny børste, frisk, tykk, mørk, længe før det og "venter" på sin tur under huden, kommer snart ud. Dette skaber en visuel illusion.

For dem der stadig ikke er enige! I 1928 blev der gennemført en særlig undersøgelse; så blev det bevist, at barbering ikke påvirker hårvæksten. I løbet af undersøgelsen blev små grupper af hår barbert fra en gruppe deltagere, men ikke fra den anden gruppe. I dette tilfælde blev forskellen i væksthastigheden af ​​hår ikke detekteret. Mange senere eksperimenter bekræfter kun dette.

 1. Hvis der i løbet af graviditeten vokser hår hurtigere end normalt på hele kroppen, så bliver en dreng født. Af en eller anden grund er den aktive vækst af uønskede hår forbundet med at bære et barn bare en mand. Selv nogle læger siger, at hanhormon testosteron påvirker mammens hårvækstproces, hvilket indirekte angiver en dreng i livmoderen.

Dreng eller pige Du må ikke plage dig selv med gæt. At bestemme barnets køn vil kun hjælpe ultralyd i en periode på 15-20 uger!

Kære kvinder! I denne afgørende periode skal du af hensyn til din egen sjæle genoverveje holdninger til forskellige overtro, hvoraf der vil være mange flere på vej. Sådanne folkemakter har ingen grunde (især videnskabelige dem!). Forskere har ikke fundet forholdet mellem fremtidens barns køn og spisevaner, formen af ​​maven og fremkomsten af ​​den fremtidige mor.

Formen af ​​maven kan for eksempel afhænge af tilstanden af ​​abdominale muskler og hud, antallet af tidligere graviditeter og fødsel, placeringen af ​​fosteret. Toksikologi, puffiness, uønsket hår på underlivet og andre "charms" forekommer med samme frekvens som når man bærer en dreng, og når man venter på en pige. Og selv indholdet af det mandlige hormon i fostrets blod er ikke nok til at påvirke moderens organisme og derfor på hårvæksten.

Så hvorfor gravide vokser hår hurtigt? Mest sandsynligt handler det om at aktivere processen med at opnå alle de nødvendige næringsstoffer til dannelsen af ​​fosteret. I løbet af denne periode er kvindens krop mættet med forskellige mikro- og makroelementer, vitaminer, mineraler, som ikke kun kan påvirke udseendet.

Derfor synes en skønhed i løbet af ni måneder at blomstre (det gælder tænder, hår, negle og hud).

Graviditet dekorerer! Det vigtigste - glem ikke at elske dig selv.

 1. Moderne stylingprodukter (shampoo, masker, sprayer osv.) Hjælper med at vokse smukt hår. Er det sådan?

Måske gør nogle af dem i nogen grad, men de fleste er rettet mod at forbedre og styrke håret og ikke på at accelerere hårvæksten. Smarte krøller - snarere en genetisk funktion, god arvelighed.

Men dem der har denne parameter er ikke lagt i generne, bare ikke heldige. Det er med andre ord umuligt at ændre hvad der er forudbestemt af naturen.

Men hvis håret vokser for langsomt, så er det måske grunden til mangel på næringsstoffer, tilstedeværelsen af ​​gastroenterologiske og endokrine sygdomme. I dette tilfælde skal du først sørge for korrekt ernæring.

Hvad får hår til at vokse hurtigere med hensyn til ernæring? Hvis vi antager, at grundlaget for hårdannelse er magnesium, mangan, jod, kalium, zink, krom, calcium og svovl, så er det nødvendigt at spise soja, havregryn, valnødder, kød, ris, bælgfrugter, ølskyllinger for at forbedre hårvæksten.

Hvis du vil finde ud af, hvor shampoo hår vokser hurtigt, så i sidste ende vil du helt sikkert komme til de mest naturlige produkter. Selvfølgelig er prisen på en ganske høj, men det er det bedste, der er i dag.

Men hvorfor i dag? Til enhver tid!

Mad til et luksuriøst hårhår

Afvigelser fra normen

På billedet er en kvinde, der lider af hirsutisme.

Hvis den kvindelige krop har hårde mørke hår i store mængder, som er typiske for mænd, så er det ikke normen. I medicin er der to begreber, der beskriver dette fænomen:

Tips mestere

Mange kvinder foretrækker at kæmpe håret i armhulen. For at gøre dette er der metoder, der kan anvendes i hjemmet og i salonprocedurerne.

Hvorfor vokse håret under armene og hvordan man kan slippe af med dem

Hvorfor sker det her?

Armhulen vokser i næsten alle voksne. Hvorfor vokse håret under armene? Hårvækst i underarmeområdet er et signal fra kroppen, at en mand eller en kvinde er klar til sex. Pigens armhule begynder at vokse omkring 12-13 år, når puberteten begynder.

De betragtes som normen, men for de fleste kvinder er den ubehagelige duft af sved, der kommer fra dette område, irriterende. Derfor plejer størstedelen af ​​det retfærdige sex at slippe af med hår i armhulerne med hygiejniske eller æstetiske mål.

De mest populære muligheder for at håndtere problemet

Ifølge mange kvinder er uønsket vegetation en gunstig yngleplads for patogener. Patogene bakterier bidrager til nedbrydning af sved og andre sekretioner fra huden, på grund af denne ubehagelige lugt bliver mere udtalt. Men mænd bekymrer sig ikke om armhulen hårdhed, for sådan et fænomen er normen.

Hovedårsagen til armhuleplantage er beskyttelsesfunktionen. På dette område er der placeret aksillære lymfeknuder, som er beskyttet af hår. Også ifølge eksperter er lugten frigivet fra dette websted beriget med feromoner, som på et underbevidst niveau tiltrækker medlemmer af det modsatte køn.

For at slippe af med overskydende vegetation under armene, kan du bruge enkle og overkommelige metoder derhjemme.

Hvorfor håret under armene og lysken:

Brug sikkerheds barbermaskine

Denne mulighed er den billigste og nemmeste. Men denne procedure er forskellig og visse ulemper:

 • skødesløs manipulation kan skade den delikate hud;
 • hår begynder hurtigt at vokse igen, du skal barbere næsten hver anden dag;
 • i tilfælde af at en barbermaskine påvirker et større område, forekommer der en forøgelse af hårfordelingen.

Depilation og pincet

Kosmetologer anbefaler, at du vælger den bedste skindkrem, der passer til en bestemt hudtype. Det er meget vigtigt, at et sådant værktøj ikke forårsager allergi og irritation. Det anbefales at anvende depilation creme sammen med andre hudplejeprodukter. Virkningen efter en sådan produra fortsætter i flere dage, da hårsækkene ikke falder sammen. Efter ca. 3-4 dage skal proceduren gentages.

Træk hår med pincet er en smertefuld procedure, og effekten varer ikke mere end fem dage.

afklaring

For at misfarve hårlinjen i armhulerne anvendes en peroxidopløsning derhjemme. Bare vådt bomuldsstykket i væsken og behandle det ønskede område, gentag manipulationen to gange om dagen. Dette værktøj hjælper med at bremse hårets vækst, de bliver meget lettere og tyndere.

Voksning og shugaring

Disse to procedurer ligner en virkningsmekanisme. Hot voks påføres bag hårlinjen, fjernet mod vækst. Og sukkerpasta er påført og revet i omvendt rækkefølge. Efter voksning varer effekten i ca. tre uger. Men med den forkerte procedure kan du forbrænde øm hud.

Meget bedre at bruge sukkerpasta. Efter shugaring vokser håret normalt ikke, irritation er fraværende eller minimal. Resultatet varer ca. tre uger.

Kabine metoder til at håndtere problemet

Da effekten ikke er længe efter hjemmeprocedurer, foretrækker mange kvinder at kontakte specialiserede saloner, som giver mere radikale metoder til at slippe af med overskydende vegetation. Alle salonprocedurer er en dyr fornøjelse, men effekten efter dem varer mere end et år.
For at opnå det længst mulige resultat skal du ikke gennemgå en procedure, men flere - mindst seks med et interval på to uger eller en måned (afhængigt af hvor hurtigt hårsækkene fjernes).

Laser fjernelse

Hvordan slippe af med armhulen med en laser? Laservirkningsmekanismen er strålingens indtrængning i de cellulære strukturer, der producerer melanin, der ødelægger dem. Også laserstrålen påvirker hårsækkene, ødelægger dem. Den ubestridelige fordel ved proceduren er, at der under manipulationer ikke er nogen smertefulde fornemmelser og faren for at blive brændt.

Behandlingstiden er normalt omkring en halv time. En person kan mærke en let brændende fornemmelse, prikken og ubehag. Efter den første procedure fjernes normalt ikke alle hår, så det skal gentages. I alt skal du gennemgå omkring fem procedurer med en måneders mellemrum.

Brug af photoepilation og Elos teknik

Mekanismen for fotoepilering svarer i princippet til laseren. Men forskellen er virkningen af ​​varmestrålen på hårsækkenet, hvorved det opvarmer op til den maksimale temperatur, pæren falder sammen, håret falder ud og vokser ikke længere på dette sted.

For helt at slippe af med kropshår skal du gennemgå omkring otte procedurer med mellemrum på en måned. Effekten af ​​fotoepilatoren er hurtigere end laser effekten. Men der er fare for hudforbrændinger, især hvis det er solbrændt. Derudover er proceduren smertefuld. Photoepilator fjerner ikke grå, rødt og meget blont hår.

Denne metode er den mest effektive. Under påvirkning af elektriske impulser er hårsækken ødelagt. Strømmen påvirker hårene af enhver type. Men denne metode til hårfjerning er ikke særlig sikker til brug i underarmområdet, da lymfeknuderne er placeret i dette område. Og i øjeblikket er deres reaktion på en sådan virkning ikke kendt.

Nuværende behandling

Nuværende behandling udføres punktvis, nålen virker separat på hver follikel. Derfor er denne procedure langvarig. Især hvis hårene er hårde og tykke. Har brug for mere end en session. Metoden er smertefuld, fyldt med hudforbrændinger og irritation.

Denne teknik er en nyskabelse i kosmetologi. Det kombinerer to effekter på hårsækkene - en laser og en strøm. Ved hjælp af en speciel dyse ledes impulser ind i hårstangen.

Denne mulighed er smertefri, egnet til hår af enhver type og tæthed. For permanent at fjerne overskydende vegetation, har du brug for fra fem til ti besøg hos en kosmetolog med et interval på en måned.

Sådan fjerner du håret under armene:

anmeldelser:

Katia: Jeg har lys og sparsomt hår under mine arme. Jeg gør selv shugaring. Jeg vil lide en gang i fjorten dage, men så er huden glat uden irritation. Forresten bemærkede jeg, at en ubehagelig lugt forekommer meget sjældnere.

Evgenia: Jeg fjerner hår med elos. Har allerede været tre gange hos kosmetologen. Mens jeg ikke ser nogen specielle ændringer, faldt omkring en tredjedel af håret ud. Men de er meget tykke efter barbering, hårdt. Kosmetologen anbefaler at gennemgå proceduren mindst fem gange for helt at slippe af med håret.

Oksana: Jeg barberer mit hår hver tredje til fire dage. Det er hurtigt og nemt. Det er kun nødvendigt at fugte huden efter barbering og tørrer derefter. Men for mig er denne mulighed den nemmeste, du kan udføre proceduren derhjemme.

Relaterede materialer:

Det er ikke muligt at bestemme i fravær, hvorfor hårtab opstår i armhulen, da et symptom kan forekomme af forskellige årsager.

Armpit hårtab: provokerende sygdomme

Det er ikke muligt at bestemme i fravær, hvorfor hårtab opstår i armhulen, da et symptom kan forekomme af forskellige årsager. Dette kan være en hudsygdom, såvel som virkningerne af overdreven nervøsitet. Det er muligt, at der er opstået en lidelse i det endokrine system, f.eks. I skjoldbruskkirtlen eller bugspytkirtlen, i hypofysen, som styrer alle de hormonproducerende organer og er ansvarlig for udviklingen af ​​sygdomshypofituitarismen.

Så den vigtigste patologi, der kan forårsage armpit hårtab:

 1. hypofyseinsufficiens;
 2. zoster;
 3. telogen alopeci som følge af stress.

apituitarism

Hypopituitarisme er en patologi med en karakteristisk afmatning eller nedgang i hormonproduktionen af ​​hypofysen. Hypofysen genererer elementer styret af hele det endokrine system. Følgelig kan produktionen af ​​et eller flere hormoner reduceres, og skaden af ​​en bestemt endokrin kirtel eller ubalancen i hele systemet vil afhænge af den.

Udviklingen af ​​sygdommen kan have flere årsager:

 • forekomsten af ​​en tumor i hjernen;
 • traumatisk hjerneskade
 • vaskulære lidelser eller blødninger i hypofysen;
 • kirurgi eller stråling
 • forskellige former for infektioner (tuberkulose, syfilis, malaria);
 • virale patologier (meningitis, influenza);
 • purulente processer;
 • komplikationer som sepsis eller stort blodtab under fødslen.

Symptomer på hypopituitarisme

Funktionel mangel på hypofysen reducerer produktionen af ​​sekundære elementer i skjoldbruskkirtlen, binyrerne eller bugspytkirtlen, æggestokke, testikler, hvilket fører til forekomsten af ​​visse symptomer.

Symptomer omfatter følgende sygdomme eller tilstande:

 1. tab af seksuel lyst, styrke hos mænd, menstruationscyklus i kvinder;
 2. hårtab på pubis og i armhulen
 3. lav temperatur;
 4. tab af vitale interesser
 5. øget træthed.

Så snart en person mistænkes for hypopituitarisme eller andre forstyrrelser i hormonsystemet, vil det være rimeligt at straks kontakte en endokrinolog. Diagnose af sygdommen er lavet ved hjælp af magnetisk resonans eller computertomografi. En blodprøve for det kvantitative indhold af hormoner. Symptomer på hypopituitarisme kan manifestere som et resultat af et midlertidigt fald i hypofysens normale funktion på grund af tidligere sygdomme, langvarig fasting og alkoholmisbrug.

behandling

Behandlingen udføres afhængigt af patologien, som er blevet hovedårsagen til utilstrækkelig hypofysefunktion. Hormonbehandling kan ordineres. En mangel på skjoldbruskkirtelhormoner korrigeres ved at tage skjoldbruskkirtelstimulerende hormon, og en mangel på adrenocorticotrop hormon i den endokrine adrenal cortex indebærer at tage glukokortikoid-syntetiske arter. Reduceret styrke forårsager behovet for at tage mandlige kønshormoner, og problemer med menstruationscyklussen hos kvinder kræver brug af progesteron og østrogen.

Den resulterende tumor klemmer hypofysen og kan bidrage til dens skade. I dette tilfælde viste kirurgisk indgreb. Fjernelse i de fleste tilfælde passerer gennem næsen. Tumorer, der producerer prolaktin, behandles med bromocriptin. Nogle gange anvendes proton eller højspændingsstråling. I dette tilfælde er der mulighed for tab af hypofysevirkning. Proceduren kræver regelmæssig undersøgelse.

ringorm

Ringorm er en smitsom sygdom i hud, hår og negle af smitsom natur, der er initieret af svampene Microsporum (inficerer mennesker og dyr) og Trichophyton (parasitere udelukkende på menneskelig hud).

infektion

Infektion med Trichophyton svampe kan forekomme gennem en persons kontakt med en anden, der har en lav. Desuden kan kontakten være direkte eller i kontakt med tøj, sengetøj, hygiejneprodukter.

Svampen Microsporum overføres både fra person til person og i kontakt med syge dyr.

Infektion forekommer ofte, når følgende faktorer er til stede:

 • skade på hudens integritet
 • løsner huden med langvarig kontakt med vand;
 • nedsat immunitet.

I tilfælde af at der ikke er nogen predisponerende faktorer, vil svampen blive ødelagt af immunceller eller vaskes væk under hygiejniske procedurer. Den slags lav, der forårsager hårtab i armhulerne eller injektionsfoldene kaldes Tinea cruris.

Hvis svampen overføres fra person til dyr, opstår patologi i en mere alvorlig form. Berør hovedbunden eller blød hud kaldes overfladisk.

behandling

Terapi til ringorm er lavet medicin med antifungal virkning. Bruges også 5% alkoholopløsning af iod. Behandlingen varer indtil symptomernes forsvinden. Kurset er normalt designet i 1-3 uger. Behandlingen af ​​sygdommen udføres først, og den sidste uge tjener formålet med at eliminere tilbagefald. Skader på berørt hår kræver behandling med oral medicin. Det er vigtigt at huske, at den interne administration af stoffer kun er tilladt med henblik på en mykolog, da antifungale midler kan skade leveren.

For at undgå sygdommens tilbagevenden skal følgende foranstaltninger overholdes:

 1. Besøg steder med stor risiko for infektion bør ende med brugen af ​​fungicid tjære sæbe eller hygiejneprodukter, der indeholder terpentin, te træ olie, lavendel olie.
 2. kropsvask er nødvendig hver dag;
 3. hygiejneprodukter skal udelukkende anvendes til personlig brug;
 4. i fællesarealer (strand, bad, swimmingpool) er det nødvendigt at være beskyttet af gummitøjler;
 5. Tøjvask med kropsvask ved en vandtemperatur på 90-100 grader;
 6. vask opholdssteder for syge mennesker eller dyr med klor opløsning eller blegemiddel for at ødelægge svampessporer
 7. Utilgængelige steder til våd desinfektion, grundigt vakuum og straks smide støvposen;
 8. at gøre rengøring i gummihandsker.

stress

Hårtab som følge af langvarig nervespænding eller som følge af en enkelt, men stærk følelsesmæssig oplevelse kan ses som tyndere hår eller hårtab i hele kroppen. Hårtap i armhulen er en speciel sag.

Mekanismen for hårtab som følge af et enkelt-trinschok er i grunden en sammentrækning af en lille muskel, der forbinder follikelen med huden. Alle kender staten, når håret i skræmmende øjeblikke begynder at bevæge sig ufrivilligt. Sammentrækningen fører til at klemme pæren, som løfter håret. Dette er en defensiv reaktion af levende væsener, arvet af mennesket i evolutionens proces.

Dyr rynke deres hår for at blive større i tider med fare og skræmme fjenden. Men klemmer follikelen kan skade roten, hvilket får stemmen til at falde ud. Nogle gange fører processen til at fuldføre hårtab, undertiden til delvis skade, når den syge follikel ikke kan producere nye celler. Rod generation er afsluttet.

En sådan reaktion sker under samtidig stress, og med en langvarig udgave af forøget følelsesmæssighed bliver hele kroppen udsat for en skadelig virkning, som kan føre til en generel sygdom. De mest svækkede organer, ofte de endokrine kirtler, lider.

Hårtab kan begynde umiddelbart efter et følelsesmæssigt chok eller blive forsinket i 2-3 måneder. Symptomer opstår, når en stressende situation er overvundet.

Typer af hårtab

Typer af hårtab som følge af stress:

 • Telogen proliferation opstår som følge af, at håret hærder i hvilestadiet, og falder derefter ud af munden efter et par måneder. Hvis follikelen ikke er beskadiget, vil hovedbunden komme over tid.
 • Fokal skaldethed skyldes, at stress har påvirket det endokrine system. Hormonal baggrund krænket. I dette tilfælde skal du besøge en endokrinolog og finde ud af, hvilken af ​​de hormonproducerende organer, der mislykkedes. Behandlingen vil afhænge af diagnosen.
 • Når stress kan tænde faktor trichotillomania. Manden begynder at kraftigt trække sit hår for at klare depression, angst, kedsomhed. I dette tilfælde er hjælp fra en psykoterapeut nødvendig.

Hvordan lindre nervøs spænding?

Hvis nervespændingen ikke forårsager en alvorlig patologi, hvis behandling er inden for den specialiserede læge, er det nødvendigt at lindre stress. Til forebyggelse passer enhver øvelse, jogging, cykling, svømning, dans.

Når følelsesmæssig stress producerer en stor mængde adrenalin, som syntetiseres til respons i form af kamp eller flyvning. Da opløsningen i en konfliktsituation i moderne forhold ikke kræver fysisk konfrontation, skal adrenalin anvendes under sportsaktiviteter. Ekstra effekter udskilles under fysisk aktivitet endorfiner - lykkens hormoner, som får dig til at føle sig tilfreds og afslappet.

For at reducere nervøs spænding kan du overholde følgende regler.

 1. Hold styr på kvaliteten og mængden af ​​søvn. Gå i seng på samme tid, prøv at gøre din søvn mindst 7-8 timer.
 2. Ikke engagere sig i sengetid aktiviteter, der fører til neurotisme. Se ikke skræmmende film, hold dig væk fra skærmen eller telefonen.
 3. Det vil være nyttigt at tage et afslappende bad.
 4. Optimer din kost. Spis ikke søde melprodukter, fede fødevarer. Inkluder grøntsager og frugt, magert kød, fuldkornsprodukter, oliven, rød fisk.
 5. Læringen af ​​meditation eller yoga vil effektivt reducere stressniveauet.
 6. God mulighed for at tale i en samtale med en ven eller psykoterapeut.

I tilfælde af fysisk chok i form af en operation eller en bilulykke, bør du give dig tid til at komme sig.

Bemærkning til damerne: Hvis håret på benene pludselig stoppede med at vokse - ikke glæde sig over tid. De mest almindelige distributionssteder er overskægs- og skægområdet (for mænd), benene (for kvinder), lysken, armhulen, skinkerne.

Hårtilstand angiver din sygdom!

For de fleste menneskers hår er tilgangen rent æstetisk. Vi er kun bekymrede over deres udseende, fordi vi er interesserede i deres image og meninger fra andre mennesker. Nå, det generer ikke nogen overhovedet, og så skærer de deres hår til "nul" eller glemmer eksistensen af ​​shampoo.

Faktisk er eventuelle negative forandringer i håret: tab, langsom vækst, splittede ender, greasiness, skæl - dette er ikke et utilsigtet angreb, men en regelmæssighed, en indikator på, at noget har svigtet i kroppen. Og hvis du ikke behandler grundårsagen og kun koncentrerer dig om at opretholde hårets skønhed - kan du gå glip af det vigtige punkt ved den kommende sygdom.

Overvej de vigtigste alarmerende "klokker" fra håret og deres mulige årsager.

nedfald

At miste hår fra dit hoved hver dag er normalt. Men ikke mere end 100 stykker om dagen: Du har stadig ca. 100.000 af dem, tabet vil være umærkeligt, nye vil vokse. Men hvis de begynder at komme ud på dig i hele grupper, mærkbart tynde og forblive i store mængder på puden og kammen - tænk på følgende mulige årsager.

Hormonale svigt

Husk at hormoner generelt er de vigtigste ledere af hår på hele vores krop. Vi vil komme tilbage til dette senere. Og nu - om deres virkning på hårtab.

Læger selv skelne mellem to begreber:

 • Mandlig skaldethed (androgenetic alopecia). Det er meget almindeligt, forekommer i begge køn, og afhænger af de mandlige hormoner: Hovedet bliver skaldet fra templerne til kronen.
 • Kvinde-mønster skaldethed: Håret falder langs en strimmel på vertexet, så bliver denne strimmel bredere.

Hormonal type skaldethed er ofte arvet: fra mor til datter, fra far til søn. Hos mænd er naturligvis dette fænomen meget mere almindeligt, og processen kan begynde så tidligt som ungdomsårene, når hormoner begynder at opføre sig "voksenlignende". Samtidig bør du ikke bølge din hånd og beskylde dine forældre for alt: du skal først prøve at gå til en endokrinolog og tage et kursus af hormoner. I nogle tilfælde kan dårlig fattigdom blive bedraget.

sygdom

Nogle sygdomme fremkalder hårtab. Derfor, hvis du lægger en af ​​følgende diagnoser - behandles du hurtigst muligt, fordi ikke en enkelt shampoo, selv en meget dyr fra apoteket, vil hjælpe her.

 1. Infektioner i hovedbunden: for eksempel ringorm eller en anden slags svampe. Pas på ikke at bruge andres håndklæder, barbermaskiner osv. - gennem dem kan infektionen let overføres fra en syg person til en sund en. Men hvis du er uheldig, og du er smittet, bliver du behandlet, og så kan den gamle hårtykkelse genoprettes.
 2. Alopecia areata forårsaget af hjerte-kar-sygdomme, forstyrrelser i blodet, forskellige vira. På samme tid begynder det ramte immunsystem at opføre sig utilstrækkeligt og angriber bogstaveligt talt hele områder af kropshår: En persons øjenbryn kan falde ud, eller et skaldet plaster kan danne sig. Bemærkning til damerne: Hvis håret på benene pludselig stoppede med at vokse - ikke glæde sig over tid. Mest sandsynligt bør du alvorligt undersøge din krop for tilstedeværelsen af ​​patologier.
 3. Dysfunktion af skjoldbruskkirtlen. Her er der et direkte forhold til hormoner til den produktion, som skjoldbruskkirtlen er rettet mod. Og om hvor tæt hormoner og hår er sammenkoblede, har vi allerede nævnt ovenfor.
 4. Autoimmun (lupus) eller kronisk inflammatorisk (lichen planus) hudsygdomme, der ikke direkte påvirker håret, men kan forårsage, at den falder ud i steder, der har størst skade på huden.

Entré narkotika

Nogle stoffer har en sådan bivirkning som hårtab. Og det er svært at gøre noget: stærke kemikalier hæmmer de naturlige processer i kroppen. Men så hjælper de dig med at komme sig fra nogle alvorlige sygdomme. Ofte folk, der tager medicin til:

Andre grunde

 1. Fysisk eller følelsesmæssig chok / stress. Du ved sikkert, at folk mister deres hår på grund af stærke følelsesmæssige omvæltninger. Og stressens karakter kan være meget anderledes: fra pludselige vægttab til personlig tragedie. Sammen med hårets udtynding kan det påvises en skarp misfarvning (grå).
 2. Syndrom trækker hår. Manier er forskellige. Her lider for eksempel nogle af trichotillomani: Dette er når en person er hjemsøgt af et obsessivt ønske om at trække sit hår ud: fra hoved, ben, hænder, øjenbryn - alle har forskellige måder. Som følge heraf er der selvfølgelig skaldede pletter. Kun én vej ud: at forkæle dig selv med en dårlig vane eller kontakte en psykoterapeut.
 3. "Frisør" grunde. Ofte forekommer selvfølgelig hos kvinder. Misbrug af hårplejeprodukter, udsættelse for hår med en varm hårtørrer og tænger, afhængighed af for hårde hårklipp er en direkte vej til skaldethed. Hold det enkelt og naturligt - dette er den største garanti for skønhed, fra hoved til tå.
 4. Ukorrekt ernæring. Du kan forvente hårtynding, hvis du forsømmer nogle vigtige produkter, der indeholder protein, fedtsyrer (omega-3), jern eller calcium. Dette er for eksempel:
 • En til to portioner af kød eller tre til fire portioner af bælgfrugter dagligt;
 • Kornprodukter og nødder;
 • Mejeri og mejeriprodukter;
 • æg;
 • Fisk.

Husk: Hår falder ikke ud, som det almindeligvis antages, "lige fra gammel alder". Selv med alderen falder deres antal af en af ​​de ovennævnte grunde, hvilket betyder, at du i mange tilfælde har mulighed for at prale af tykt hårhår selv foran dine børnebørn.

Overdreven hår

Nogle gange kan væksten af ​​overskydende hår gennem hele kroppen være et reelt problem for både kvinder og mænd. Men dette emne er så omfattende, at vi har dedikeret en særskilt artikel til den: Hirsutisme og hypertrichose.

skæl

Det er en tynd skala af død hovedbund. I normal tilstand eksfolierer din hud også, og du kan se sådanne partikler selv på det sundeste hår - men i meget små mængder. Hvis der er mange af dem, bliver de brænder på skuldrene eller tværtimod skelnes af øget greasiness og holder sig over hele længden af ​​håret, mens hovedbunden kløer og klør - årsagerne kan være:

 • For tør hud. I dette tilfælde er skæl i en person ikke klæbrig, mellemstore. Normalt er tørhed ikke begrænset til et hoved: Du kan mærke lignende skrælning på dit ansigt, hænder, ben. For mange mennesker forekommer denne egenskab af huden i den kolde årstid med vitaminmangel osv. Ofte er det kun at fugte huden med sparsomme midler nok til at slippe af med ubehagelige symptomer.
 • Sjælden vask af hovedet. Hvis du vasker hårdmodstanden hele tiden, skal du ikke være overrasket over, at de vil skæl. Vores hud opdateres løbende, og det gamle lag skal vaskes af med shampoo vand.
 • Seborrheic dermatitis er en hudsygdom, en af ​​de mest populære årsager til skæl. Huden bliver rød, exfolierer ret store, fedtede stykker af hvidlig gullig farve. Denne type dermatitis kræver obligatorisk behandling. Det kan ikke kun ses på hovedet, men også på brystet, under armene og i det intime område.
 • Sygdomme i hovedbunden: eksem, psoriasis, pityrias og andre. Skæl er et af symptomerne på disse sygdomme.
 • Kontakt dermatitis - og mere simpelthen en allergi mod parfume og kosmetik. Det kan opstå fra noget, især hvis du er tilbøjelig til allergiske reaktioner. I dette tilfælde skal du skifte shampoo (maling, hårspray osv.) Og erstatte det med noget mere godartet.

Du har også risiko for skæl i følgende tilfælde:

 • Du har olieagtig hud.
 • Du er en middelaldrende mand
 • Du spiser dårligt, og din kost mangler vitamin B og zink
 • Du har en af ​​følgende diagnoser: Parkinsons sygdom, HIV, kronisk stress, hjerteanfald / mikroinfarkt, immunforstyrrelser

Således er skæl langt fra blot en æstetisk fejl. Selvom du ikke er ligeglad med hudens skalaer på dine skuldre og ubehageligt at røre håret - pas på mindst om helbreds helbred og find ud af den interne årsag til forekomsten af ​​dette symptom.

Bumser og indgroede hår

Et særligt sted i listen over problemer med hår tager folliculitis. Dette er en sygdom, der manifesterer som betændelse og suppuration af huden omkring hårsækkene (folliklerne). De mest almindelige distributionssteder er overskægs- og skægområdet (for mænd), benene (for kvinder), lysken, armhulen, skinkerne.

Årsagerne til folliculitis kan være:

 • hyppig barbering;
 • iført tøsede tøj;
 • hudsygdomme: eksem, acne, dermatitis;
 • fedme;
 • diabetes;
 • svækket immunsystem.

Indgroet hår er et andet gener, der hovedsagelig forekommer på barberings- og epileringsstedet. Bekymret hår, især hvis det blev forsøgt at blive fjernet i tør tilstand (uden blødgørende midler), ændrer retningen af ​​vækst og begynder at trænge dybt ind i huden, hvilket forårsager irritation, kløe og grimme bump på huden. For at undgå dette, skal du kun bruge skarpe knive, når du barberer og blødgør håret så meget som muligt før fjernelsesproceduren.

Split ends

Hvad folk almindeligvis kalder "split ends" har sit officielle navn i medicin - trichoptilosis. Og du gættede det, det vigtigste her er ikke at se efter måder at fjerne det grimme forkede hår, men for at etablere og fjerne årsagen til dette ubehagelige fænomen. Sådanne kan være:

 • overdreven brug af indretninger til dekorative hår styling (tang, hårtørrer, strygejern);
 • kemikaliemisbrug: maling, masker, geler, lakker og andre kosmetik til hår;
 • ugunstige vejrforhold: hår brændende i solen, stærke vinde;
 • forkert kæmningsteknik
 • vasker dit hoved med dårligt vand
 • brug af dårlig kvalitet kam;
 • forskellige hud (seborré, neurodermatitis) og indre sygdomme.

Nogle gange tror du måske, at håret kun gives til mennesket for skønhed: deres beskyttelsesfunktioner, der er arvet fra fjerne forfædre, er for længst blevet slettet. Men ved hjælp af hår har vores krop lært at give os elementære signaler om nød. Det er kun nødvendigt at lære at genkende dem - og så vil det være meget lettere at identificere en farlig sygdom.

Manglende hår i armhulen af ​​en teenager: norm eller patologi?

Hvorfor vokser 14 år ikke hår under armhulen?

Hvis spørgsmålet i dit spørgsmål specifikt handler om dig, skal du vide, at den seksuelle udvikling af alle medlemmer af den stærke halvdel af menneskeheden er opdelt i 5 på hinanden følgende trin. Fase 1 begynder i øjeblikket, hvor drengen er født, og fase 5 slutter omkring 17 til 20 år, når den mandlige reproduktive system endelig er dannet.

I tilfælde af at du allerede er 14 år gammel, kan du bedømme, at du er i fjerde fase af seksuel udvikling. Denne fase er kendetegnet ved kønkirtlernes største aktivitet. Ansigtet og kroppen som helhed bliver mere manlig, konturerne erhverver rent "maskulin" detaljer. Skrotum vokser aktivt og vokser i størrelse, medlemmet i denne alder vokser ikke kun i længden, men også i tykkelse. På denne alder skal vegetationen forekomme i armhulerne, over overlæben og omkring anusen.

Udover hårfordeling på mandlig basis begynder denne alder at "bryde stemmen". Faktum er, at hormonforandring af kroppen (og især produktionen af ​​hormonet testosteron) fører til udviklingen af ​​larynxmuskler og vokalledninger. En mærkbar ømme brystvorten på grund af alle de samme hormoner. Det er ikke nødvendigt at bekymre sig om dette, fordi en sådan tilstand i denne alder betragtes som den fysiologiske norm.

Fra dit spørgsmål er det ikke helt klart: du vokser ikke hår kun under armhulerne eller vokser heller ikke på pubis eller over overlæben? Absolut vanskeligt at svare, fordi det er umuligt at foretage en diagnose i fravær. Måske har du ingen udviklingsmæssige handicap, og fraværet af hår skyldes arvelige faktorer. Snarere ikke fraværet, men deres senere udseende. For eksempel, hvis din far ikke har et stærkt udtalt kropshår, og selv alt andet har lyst hår, så vil du højst sandsynligt have det samme hår. Hår med sådan arv på de "mandlige" steder kan forekomme meget senere, men hverken tykkelsen eller tykkelsen eller farven bliver stærkt udtrykt.

Hvordan er forsinket seksuel udvikling manifesteret?

Jeg gentager igen, i fravær er det umuligt at sige helt sikkert, om du har nogen abnormiteter i seksuel udvikling. Kun en læge (endokrinolog eller andrologist) kan helt sikkert fortælle. Jeg råder dig til at søge hjælp fra specialister og ikke at søge information på internettet. Faktum er, at alt er meget individuelt, og at dømme kun ved dit spørgsmål om situationen er forkert.

En vis klarhed kan imidlertid bringes, men kun i almindelighed. Det er hensigtsmæssigt at tale om forsinkelsen af ​​seksuel udvikling, hvis han i en alder af 14 år ikke havde nogen antydninger om aktiveringen af ​​denne proces i hans krop. Jeg gør opmærksom på, at denne alder (14 år) er meget, meget betinget. Nogle gange ses tegn på seksuel udvikling klokken 11, og nogle gange klokken 16! Jeg gentager igen - alt er meget betinget. I dit tilfælde kan processen aktiveres efter 15 år; Det er umuligt at forudsige, men lægen i receptionen kan helt sikkert sige.

Det mest ubehagelige øjeblik i denne historie kan være faktumet af tilstedeværelsen af ​​en sygdom, der hæmmer eller forstyrrer processen med seksuel udvikling. Dette er et andet stærkt argument til fordel for det faktum, at du skal konsultere en læge. På grund af udviklingen af ​​visse sygdomme er der en krænkelse af produktionen af ​​visse hormoner. I dette tilfælde er listen over sygdomme ganske omfattende: diabetes, hjernetumorer, nyresygdom og mange andre.

Hvis vi generelt dømmer unge om unge med en klar forsinkelse i seksuel udvikling, kan vi udelukke:

 • "skrøbelig", næsten barnlig opbygge på 14-16 år;
 • unormal lem længde i forhold til kroppen;
 • høj talje
 • lårbredden overstiger skulderbredden;
 • fede aflejringer på brystet, i underlivet i taljen;
 • underudviklingen af ​​penis og fraværet af folder og sagging af huden på pungen
 • ingen skam og armhule.

Hvis der kun er et af disse symptomer, er dette ikke direkte bevis for, at drengen har en markant forsinkelse i seksuel udvikling. Patologi bedømmes af totaliteten af ​​symptomer.

Armhulen

Velkommen! Jeg er 48 år gammel (mand). Jeg bemærkede ikke straks. og jeg kan ikke huske, hvor længe mit hår er stoppet med at vokse under mine arme. De vokser slet ikke. Jeg er meget bekymret over, hvad det er. Age. Climax mand eller noget forfærdeligt forbundet med onkologi. Hjælp venligst. Jeg ved ikke, hvor de skal hen og hvad de skal gøre.
Tak på forhånd
Med venlig hilsen
Dmitry

Høring af en endokrinolog om ethvert problem, du er interesseret i, er tilgængelig på Ask-Doctor-tjenesten. Medicinske eksperter rådgiver døgnet rundt og gratis. Spørg dit spørgsmål og få et svar med det samme!

Hvorfor vokse ikke hår i armhulerne

Hånd hår. Mode og skønhed

Piger, hvordan tror du, hvor hårdt kan en kvindes hænder være? Nå, på en vis måde har jeg hår på mine hænder (ikke i håndfladerne selvfølgelig), blond, ja, den slags fluff. Af en eller anden grund begyndte jeg at spændes her, hvis håret skulle være eller skal det fjernes? Jeg forstår det for hver sin egen, men stadig - nogen har, det gør nogen.

Barbering eller ikke barbering er spørgsmålet :). Barn fra 10 til 13

God dag. Min ældste er 11 år gammel. I mere end et år vokser håret under arme og pubic hår. Tidligere havde hun på en eller anden måde ikke genstand for dette emne. Og så blev det genert at rejse sine hænder. Han siger at fra under t-shirt på Physical Re kan ses. Dybest set er det okay, hvis du lærer hende at barbere armhulerne? Jeg gider, ja? PySy. og glatte ben allerede misundelig)))))))

Hår er den bedste indikator for menneskers sundhed og skønhed.

Altid luksuriøst hår af enhver person var dækket af en magisk aura. Ofte blev deres fantastiske skønhed vist af berømte digtere og kunstnere. De blev skræmt tilskrevet skjult, magisk, gigantisk kraft. Alt de og religiøst beundrede, og samtidig blev de hensynsløst forkortet. Nysgerrige fortællinger og legender, der er billedskildt fremtrædende langhårede eventyrprinsesser, vidunderlige feer, piger, søde havfruer og de forskellige, autoritative, ægte damer var ambitiøst stolte.

Vitaminer til brystforstørrelse! Laroni's blog på 7ya.ru

Vitaminer til kvinder Kvaokrua Kao (Kwaokrua Kao. Enhance brystet. Kwao krua Kao (kwao krua Khao) -vitamin for kvinder af naturlig oprindelse. Fremstillet fra rod altså vilde plante kwao krua men kun den kvindelige form (Pueraria mirifica). Traditionelt anvendelse af Pueraria mirifica tjener til foryngelse og forbedring af de overordnede sundhed hos ældre, at yde hudpleje som et middel til rynker, som et hårfarve, for at forbedre synet, for at forbedre hukommelsen.

Moms af piger - et intimt spørgsmål! teenagere

Min datter skal lejr. I år begyndte hendes underarmshår at vokse aktivt (10 år), de er sjældne, men allerede længe ser det ikke længere æstetisk glædeligt ud. Før lejren vil jeg fjerne dem til hende. Hvad er bedst? Maskine eller fløde? Hvis fløde, hvordan? Hvad om 10 år er muligt? Hvis maskinen er så er der ingen irritation?

om armhuler med en bikini linje :)). Om hans, om pige

Her kom i går tvisten er ikke en tvist, men en livlig diskussion. Et delikat spørgsmål, hvis jeg husker i denne konference i nogen grad drevet - om intime frisurer og en la naturel :). Spørgsmålet handler ikke om, hvem kan lide hvad, men hvorfor naturel er umodern. Argumenterne for forsvarerne af hårklipp og barbering - det er civiliseret, det er praktisk, næsten alle gør det. - Nå, ikke overbevisende. Argumenter for tilhængere af naturel: Russiske klassikere Turgenev, Bunin, Tinto Messing med sin "Caligula". Men hvorfor siger de "fu, hun."

Made shugaring (((. Fashion og skønhed

For første gang i mit liv besluttede jeg mig for en sukkerepilation. Lavet 4 dage siden og. hårene har allerede vendt (((Dette er sådan en individuel funktion eller mesterens hænder er ikke fra det sted? Hvad er nu at prøve en anden salon eller en anden metode? (Electric? Laser? Laser? Photo? - Hvad er mere effektivt?)

Photoepilation - rigtige anmeldelser. Mode og skønhed

. er der ?? Plz kritiserer min ide om at fjerne hår over overlæben og under armhulerne med en fotoepilation. vi kan ændre mit sind.

Hvordan fjerner du hår fra et bikiniområde? Mode og skønhed

Hvordan fjerner du hår fra et bikiniområde? Jeg er af en eller anden grund konstant irritation, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre !!

mørke armhule. Mode og skønhed

Jeg tror, ​​jeg er ikke den eneste. Jeg har meget sort hår voksende. Efter barbering vokser meget hurtigt tilbage. Bogstaveligt om morgenen barberer, om aftenen kan du allerede se. således Om sommeren skal du barbere hver morgen. Som følge heraf irritation. Måske er det af irritation, måske er huden selv mørk, farvet. Ugh! : ((Hvordan kan jeg forbedre situationen. Generelt er jeg ikke sikker på, hvad folk laver med armhulerne. Hjælp. Det er sommer, du er nødt til at klæde sig ud, og jeg er kompleks!

Lynhår på benene. Mode og skønhed

Om vinteren skrev jeg en lang post om min 10-årige datters selvplejeproblemer. Derefter blev hun opfordret til ikke at bruge hårfjerning, men for at lette håret på hendes arme og ben. Tiden er kommet - og jeg ved ikke, hvor man skal købe produktet til dette, hvis firmaer. Fortæl mig! Datter kompleks.

Da de begyndte at barbere? Om hans, om pige

Undskyld for spørgsmålet, inspireret. Det er interessant, når kvinder begyndte at barbere armhulerne? Eller hvordan man korrekt navngiver denne del af kroppen? Hej magasin havde for nylig et billede af Leonardo DiCaprio, hvor han er lille med sine forældre. Så der hos mamma, undskyld, sådan vegetation der. Jeg husker at jeg slet ikke kunne lide det. Min mor lærte mig at udføre denne hygiejniske procedure, så snart noget begyndte at vokse der. Er der nogen der stadig ikke gør dette?

piger mødre. Om hans, om pige

fortæl mig, i hvilken alder, piger begynder at barbere deres ben, plukke deres øjenbryn, og allerede er du velkommen til at spørge om bikiniområdet.

puberteten drenge. Barn fra 7 til 10

Moms fortæller mig, i hvilken alder begynder drenge at modne? Sønnen er 8,5 år gammel, og han har allerede hår på skrotet ret mærkbar, hvis han går ind for sport, så bærer han sådan en mand. Er dette normen for hans alder?

Sveder du meget? Antiperspiranter eller Botox: som er mere nyttigt.

. På tærsklen til sommersæsonen besluttede vi os for at finde ud af, hvorfor folk sveder og hvad de skal gøre ved det. "Jeg vil helst svede som en hest end at bruge deodoranter, der indeholder aluminium. Det forårsager kræft, har du ikke hørt? "Lad os præcisere med det samme: Deodoranter og antiperspiranter er ikke det samme. Den første fjerner kun den ubehagelige lugt, den anden, med eller uden parfume, reducerer sveden: hovedet.
. Og med denne opfattelse arbejder piger, der bekymrer sig om spørgsmålet om, hvordan man ikke forkæler en ny bluse med sved pletter, der virker med magt og hoved. Bluser vil selvfølgelig blive reddet. Selv om neurologer i en stemme siger, at botulinoterapi med normal svedning fra et medicinsk synspunkt ikke er berettiget. Forresten behandles hyperhidrose ved at blokere sveden ikke kun i armhulerne, men også på hæle og palmer, hvor det også forårsager ubehag. Selvfølgelig er svedige palmer ubehagelige. Men for at bestemme linjen, hvorefter det er nødvendigt at indtaste Botox, skal også være en læge. Fordi en ting er våde palmer. Den anden er våd. Kun en læge (og en neurolog, ikke en kosmetolog!) Kan evaluere det overordnede billede af kroppens tilstand og ordinere optimalt.

Om barbering. teenagere

Sønnen er 13,5 år gammel. For nylig begyndte barberingen. Faktisk begyndte hans overskæg bare at dukke op, men hans hår er mørkt, og generelt kan de ses selvfølgelig. Efter barbering begyndte at se endnu yngre)) Nå, efter min mening bedre. ) Dette er generelt ikke tilfældet. Jeg spørger ham: "Er der nogen i din klasse barbering?" (klasse 7) siger: nej, ligesom de er alle suger)) er der nogen skade fra tidlig barbering. Jeg ses nogle gange skolebørn i gymnasiet, sandsynligvis ikke 13-årige, men nok 10-11 klasse, og heller ikke barberet.

Barberer eller ikke barberer Barn fra 10 til 13

Spørgsmålet er lidt pigermødre. Datteren af ​​11 år vokser armhulen og relativt lang tid med anstændige bundt :) Der er en karakteristisk lugt (selvom den forekom før kropshår), det bruger specielt deodorant, såsom mineral), men dette er et andet problem. Så jeg ved ikke, om jeg skal barbere eller ikke barberer? Pigen ven af ​​samme alder rager allerede med magt og hoved, men hun er allerede en næsten modnet person (bryst, menstruation). Så jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Tak for rådene.

Om shugaringe. Kulinicheva Anastasias blog på 7ya.ru

Jeg besluttede at oprette en blog, hvor jeg vil tale om shugaring: hvad det er, hvordan man gør det rigtigt, hvordan man vælger midlerne og anvender dem. Så essensen af ​​shugaring er at anvende en tyk sukkerpasta til overfladen af ​​huden, som derefter med en skarp bevægelse bryder væk fra den sammen med håret. I modsætning til voks anvendes sukkerpasta mod hårvækst og brydes ned på væksten. På grund af dets plasticitet omsluttes det forsigtigt håret og fjerner det forsigtigt og rent. Derudover fjerner det på grund af dets klæbrighed.

Hår: Hvorfor skulle de mænd og kvinder. Hårpleje

Sundhed og styrke i håret - i dag og i antikken

Armhuler 11 år gammel pige - barbering? pluk ud? hvad?

Pigen vokser sprængt (11 år). Hvis der i maj var et problem, hvor man skulle sætte voksende bryster (de fandt små bh'er), nu har hårene vokset med armhulerne, og de er meget mærkbare nu. Pige genert. Hvordan sletter du dem? Voks? Måske trække ud? Eller creme til depilation? Noget rådgive, tak!

Når et barn har varme hænder. Børnsygdomme

Hvordan man reducerer temperaturen i et barn?

Epilation: fra Cleopatra til i dag. Kropspleje

. Selv dronningen Cleopatra gjorde hendes fjernelse af håret. Hun fjernede kropshår med voksmasker. I øst blev der meget opmærksom på proceduren for fjernelse af skindhår, primært af hygiejnehensyn, selvfølgelig, for en vis æstetik. Hinduistiske mænd fjernede også håret fra hele overfladen af ​​kroppen og efterlod huden glat og øm. Oftest blev håret fjernet af en slags tænger, hvilket var ret smertefuldt og utroligt forsinket procedure. Cleopatra var den første, der brugte voks til epilering, så hendes succes i denne virksomhed i mange århundreder gav ikke hvile til de største kvinder på jorden. På et tidspunkt krævede selv kejserinde Catherine den Store fra sine fag c.
. Og i øvrigt skal du bemærke, at for at fjerne hår på benene gennem elektrolyse vil det tage 1,5-2 måneder afhængigt af hårets tykkelse og området på den behandlede overflade. Denne procedure er god til mørk hud med let hår. Det er også vigtigt at huske, at elektrolyse ikke udføres i bikini og underarm. Omkostningerne ved proceduren varierer fra 16 til 20 rubler per minut, hvilket ikke er billigt. Imidlertid er den absolutte pluselektrolyse en mere eller mindre permanent virkning. Det vil sige, det giver dig mulighed for at sige farvel til håret på kroppen næsten for evigt. Laser hårfjerning udføres ved hjælp af en laser, en stråle, som trænger ind i huden og ødelægger hårbuen.

pubertetenpiger 9,5 år. Barn fra 7 til 10

Datter i dag 9,5. For et år siden voksede med 5 i armhulen. Begyndte at vokse brystet. Deovchka slaviske type, blondine, jeg ved, at den sydlige type modning foregår tidligere. Hormonerne blev ikke testet, terapeuten sagde at fjerne kyllingen fra kosten generelt som hormonalt kød. Fjernet. Et år er gået. Hår vokser under armhulen, i lænden, lidt, men allerede mærkbar. Brystet vokser langsomt, allerede klart opsvulmet. Alle piger kendte dette modning begyndte om 10-11 år. Det forstår jeg.

Øjenbryn tatovering. Del I. Blogbruger EkZotika på 7ya.ru

Her er øjenbrynene jeg kunne prale af: (Alle billeder er aktive - se og se nærmere) 24. februar gjorde jeg det. )))) Umiddelbart vil jeg sige - det gjorde mig ikke ondt. Mere præcist gør det ikke ondt mere end at klemme ud øjenbrynene) Hele proceduren tager +/- 30 minutter: tegning formen og tykkelsen af ​​fremtidige øjenbryn med en blyant, justeringen og selve proceduren. Øjenbryns hår skåret med saks. 27. februar - 4. dag begynder skorstenen at skrælle. Ujævnt. Men ikke kritisk. 29. februar - Dag 6 Skorpen er næsten helt afskallet 9.

Medicin mod mandlig skaldethed. Hårpleje

. Alopeci (alopeci) skelnes fra det almindelige daglige hårtab ved at en ny ikke vokser i stedet for tabt hår. Hovedårsagen til skaldethed (95% af tilfældene) hos mænd er hormonal status. Selv Hippocrates og Aristoteles påpegede, at eunuchs ikke går skaldede. I 40'erne af det 20. århundrede bekræftede videnskaben de ældres meninger, hvilket viste, at hormonet testosteron, hvis niveau oftest er arvet under visse omstændigheder, f.eks.
. Dette bidrager til forbedringen af ​​redoxprocesser i huden og aktiveringen af ​​cellerne i hårsækkenet. Ozon terapeutisk effekt kan være en god tilføjelse til behandling af skaldethed, men desværre kortvarig. Positive resultater vedvarer i 5-7 måneder, hvorefter trikologer anbefaler at gentage behandlingsforløbet. Så alle metoder er blevet forsøgt, håret tynder mindre, men skaldethed fortsætter med at vokse. I dette tilfælde kan du ty til kirurgiske metoder for at genoprette håret. Blandt dem blev plastikkirurgi engang brugt i trichology for at reducere skaldethedszoner ved hjælp af excision, hudtransplantationer med hår og kunstig hårtransplantation. Nu anses disse metoder forældede. De er fyldt med betændelse, ar og ot.

Fremtidige mor foran spejlet. Selvpleje under graviditet

. En voksen har omkring 100.000 hår, og deres mængde afhænger af farven. Rødt hår har det tykkeste, men mindre hår end brunetter. Blondiner har mest hår - omkring 150.000. Sorte har det største hår, de kan være 3 gange tykkere end blondt hår. Vokse hår for ulige Hurtigst af alt stiger deres længde på hovedet (i 3 dage - ca. 1 mm), den langsomste af alle - på øjenbrynene. Separat hår lever i gennemsnit fra flere måneder til 6 år. Øjenvipper lever fra 3 til 5 måneder., Fluff hår dækker kroppen - 7-10 måneder. Det anses for normalt, hvis en dag på hovedet falder fra 30 til 50 bånd. Som du vokser.

Hårete armhule i 14 år. teenagere

Lad os antage, at en dreng på 14 har hårede armhuler, og han har komplekser til dette, som f.eks. En T-shirt kan ikke fjernes mv. I tilstedeværelsen af ​​piger er han bange for at blive grin og generelt til søs osv. Tøver. Kan disse underarmshår forsvinde?

Hvorfor falder håret ud? Hårpleje

Årsager til hårtab. Sådan hjælper du dit hår til at genvinde hurtigere: Hvilke salontjenester er nødvendige.
. Hver dag falder 200-300 stykker ud, og nye vokser i deres sted. Hvordan forstår jeg, at der er problemer? Lad os lave en simpel test. Opdele dit hår i en afsked og se, om korte hår stikker ud, at du ikke kan kamme til siden? Hvis der er en hel del af dem, er alt i orden: de unge skud vil ikke lade deres hår tynde. Men hvis afskedningen er helt glat, bør du være bekymret. Årsagerne til hårtab er mange: fra kunst.

Puberty boys: angst og problemer.

Hvordan puberteten opstår hos drenge.

Fra pistol til krøller. Baby hår og pleje

Nyfødt hårpleje
. Disse er olieholdige skalaer i hovedbunden (ofte over fontanel), som kun findes hos spædbørn. Årsagen til gneiss er ikke helt afsløret, det er muligt, at dette er en manifestation af allergi. I lyset af denne overtrædelse ligner skalaerne på hovedet skæl. Tilstedeværelsen af ​​sådanne skalaer forhindrer hår i at vokse normalt og kan endda forårsage skaldethed. I dette tilfælde skal du ikke vaske håret for at vaske disse skorper ud: resultatet bliver det modsatte. Det er bedst i 1 time før badning at gnide vegetabilsk olie ind i barnets hoved for at blødgøre skalaerne. Derefter børstes skorsterne med en tyk børste eller en kam med hyppige tænder og vask barnets hoved med en alkali fri shampoo. Hvis den mælkefulde skorpe styrker.

Hvordan voksede jeg mit hår. Hårpleje

Personlig erfaring med hårforlængelser - skuffende resultater af proceduren, psykologiske problemer, reaktion fra andre.

13 enkle måder at hvide armhulenes hud på

14 tips til en blød barbering