Sådan fjerner du håret permanent hjemme: effektive måder vil spare dig for dette problem

Moderne, omsorg for en pige kender til hårfjerning for altid hjemme. Uønskede hår kan vises ikke kun på arme og ben, men også på ansigtet, i bikiniområdet. For altid at se fantastisk ud, skal du tænke gennem billedet til mindste detalje, herunder depilering og epilering. Salon hårfjerning procedure er dyrt, så kvinder af mode vedtage erfaringer fra tidligere generationer og bruge folkemedicin retsmidler.

Det er sjældent muligt at fjerne håret permanent, men du kan hurtigt og enkelt gøre det let, blødt og usynligt. Det vigtigste er at være tålmodig og målet bliver nået. Før en detaljeret undersøgelse af problemet skal det præciseres, at depilation indebærer fjernelse af den synlige del af håret, og epilering betyder fjernelse af vegetation sammen med follikelet. Derfor betragtes den anden metode mere effektivt og praktisk.

Folk hårfjerning opskrifter

Folk behandler altid folks midler med øget tillid, fordi de med glæde lærer af erfaringerne fra tidligere generationer. Så i dette tilfælde. Af de mest almindelige måder at fjerne hår, husker vores bedsteforældre disse metoder:

 • Juice fra skrællen eller kernen af ​​umodne valnød. De behandles problemområder. Man bør huske på, at produktet maler huden i en bronzebrun farve, så det er bedst at eksperimentere i den kolde årstid, når kroppen er skjult under tøj. Der er to måder at bruge nøddeskal på. I det første tilfælde knuses det og fortyndes med vand. Og for den anden metode skal materialet brændes for at få asken. I nogen tid påføres blandingen på huden. Det er nødvendigt at bruge metoder regelmæssigt, indtil håret helt forsvinder.
 • Kaliumpermanganat bruges også aktivt til at fjerne hår. En mættet opløsning påføres huden inden du går i seng efter at have taget vandprocedurer. Det vigtigste er ikke at overdrive det, for ikke at overdrive huden. Det kan også plette områder af kroppen, så du skal anvende i lukkede områder.
 • Tinktur af jod efterlader kun positiv feedback. For at skabe en løsning skal du blande 1,5 gram stof med 5 gram ricinusolie. Tilsæt komponenterne 2 gram ammoniak og 50 ml alkohol. Insistere på, at opløsningen skal være flere timer før den misfarvning. Det kan bruges i 3-4 uger for permanent at fjerne vegetationen.
 • Nile frø ødelægger hårfollikelstrukturen. Egnet infusion af pulveriseret frisk høstet frø. De blandes med vegetabilsk olie og anvendes jævnligt på berørte områder i 2-3 uger.
 • Dødens rødder og frø skal slibes og blandes med alkohol, indtil der er dannet vand. Insisterer på, at blandingen skal være 2-3 uger, og brug derefter indtil håret forsvinder. Det er vigtigt at huske, at plantens saft er giftigt, så du kan bruge det meget omhyggeligt uden at komme ind, ellers kan du forbrænde organernes slimhinder.
 • Juften af ​​grønne druer giver en positiv effekt. Har brug for at presse umodne bær. Kan bruges til ansigtsbehandlinger.
 • Quicklime anvendes på ufølsomme hudområder. Ti gram kalk blandes med calciumsulfit og påføres i en halv time. Vask af med varmt vand. Perederzhivat værktøj anbefales ikke.

Tip! Før du bruger folkemedicin til fjernelse af hår, skal du konsultere en hudlæge for ikke at få en sidereaktion i form af en allergisk reaktion eller forbrænde hudskade.

De vidunderlige egenskaber af ammoniak og hydrogenperoxid

Den langsigtede effekt efter hårfjerningsproceduren i hjemmet forbliver ved anvendelse af ammoniak og hydrogenperoxid. Disse er stoffer, der kan købes på hvert apotek.

Blandt manglerne ved stoffer identificerer brugerne manglen på øjeblikkelig virkning og vanskeligheden ved at håndtere sorte hårde hår. Imidlertid medfører lavprisen, fraværet af smerte og udelukkelse af infektion den hyppige sikre brug af folkemedicin.

Opskrifter infusioner til hårfjerning, som er baseret på ammoniak og hydrogenperoxid:

 • I en glasskål hæld 25 ml 6% peroxid, to ampuller ammoniak, 1 tsk. sodavand og varmt vand. Fugt en bomuldsstynge med en opløsning og behandle problemområdet. Vask af blandingen efter en time med vand og sæbe.
 • I lige store mængder skal du blande vand med hydrogenperoxid for at få en 3% opløsning. I en uge vil ansigtshårene lyse, blive tynde og helt forsvinde.
 • 6% hydrogenperoxid kan blandes med barberskum og påføres i 20 minutter. Vask af med sæbe og brug regelmæssigt.
 • For at fjerne hår i det intime område vil en blanding af 2 gram 30% hydrogenperoxid, 8 gram vaselin, 12 gram lanolin, en dråbe ammoniak og shampoo gøre. Det vigtigste, at blandingen ikke var for tyk. Hold på problemområdet indtil det er helt tørt. Skyl med varmt vand og sæbe.
 • 6% peroxid blandes med 5 dråber ammoniak og fløde sæbe. Hold på problemområdet i ca. 20 minutter. Vask den anbefalede aggressive sammensætning af kamilleekstrakt eller afkogning af kalendula.

Tip! For at kontrollere hudens reaktion på sammensætningen skal du anvende den i 15 minutter i albuebøjningszonen. Hvis der ikke er rødme og kløe, kan stoffet anvendes på andre dele af huden.

Sådan fjerner du ansigtshår?

Fjern hår fra ansigtet hjemmet metoder skal være meget forsigtige. Du kan beskadige huden og ødelægge det blide billede. Blandt de mest problematiske områder skelner overlæben, hagen og kinderne.

Bedstemors opskrifter tilbyder voks bioepilation, plukning, hydrogenperoxid og urteinfusioner.

Erfarne kvinder fremhæver effektive opskrifter:

Alkoholopløsning, der består af 35 gram medicinsk alkohol, 5 gram ammoniak, 1,5 gram jod og 5 gram ricinusolie. Det er nødvendigt at behandle huden mindst to gange om dagen for at få en hurtig effekt.

En opløsning af bagepulver opnås ved at blande en teskefuld sodavand med et glas kogende vand. Bomuldspindel dyppet i en opløsning skal fastgøres på huden og efterlades natten over.

Resin bioepilation udføres efter at stoffet er opvarmet. Det påføres håret og er dækket af et tyndt klæbrigt papir. Med en skarp bevægelse skal du fjerne klistermærket, og med det trækker hårene ud med pæren.

Tip! Vær opmærksom på det, der regelmæssigt trækker håret ud på hagen, du kan få en stiv børstehår.

Sådan fjerner du hår i bikini zone

Huden i bikinizonen er blødere end på andre dele af kroppen. Efter hårfjerning kan der derfor forekomme irritation, ledsaget af kløe og rødme.

Sammen med roden kan hårene fjernes ved hjælp af en særlig elektrisk epilator. Men selv det kan efterlade skader på den følsomme hud i det intime område. Derfor er det umiddelbart efter brug af enheden nødvendigt at behandle huden med fugtighedsgivende midler og et antiseptisk middel.

Voks i flere årtier er fortsat et af de mest effektive midler til at fjerne hår. Men denne procedure, som forårsager alvorlige smerter, fordi det på en gang kan komme af med al vegetation.

I dag populær mode procedure - shugaring. Dette værktøj er lavet på basis af sukker og kan bruges hjemme. For at forberede blandingen skal du have 5 el. l. sukker, 2 spsk. l. vand, 1 tsk. honning, 1 spsk. l. citronsaft. Alle komponenter blandes og nå den ønskede konsistens over lav varme. Det er vigtigt at få en klæbende klæbemiddelblanding. Den skal hældes i en krukke og afkøles, hvorefter den kan bruges. Den resulterende karamel bør opvarmes lidt, klistres på problemområdet og skæres stærkt af på grund af hårvækst. Proceduren er smertefuld, men effektiv. Efter sådan hårfjerning vil håret fremstå igen ikke tidligere end i 2-4 uger.

Tip! Ved anvendelse af shugaring eller aggressive midler skal huden behandles med en beroligende opløsning for at undgå rødme og irritation. Et afkog af kamille.

Sådan fjerner du hår fra næsen

Overflødig vegetation i næsen forhindrer ikke kun mænd, men også kvinder. Særlige små saks sælges for at løse problemet. Men de fjerner ikke hår for længe. Effekten er kortsigtet, og omskærelsesproceduren skal udføres mindst en gang om ugen.

En længere måde at fjerne hår fra næsen er pincet. Resultatet fortsætter i flere uger, og kan vare i en måned. Fremgangsmåden er ret smertefuld og kan skade slimhinden. For at undgå mekanisk skade skal du omhyggeligt behandle det indre næsehulrum med hydrogenperoxid. Det forhindrer mikrodamager og beskytter mod infektion.

Det anbefales ikke at bruge en almindelig barbermaskine, da muligheden for skader øges.

I kosmetiske butikker tilbyder cremer til hårfjerning. Du kan rydde næsen af ​​vegetation med deres hjælp. For at gøre dette skal der påføres et tyndt lag creme på den indre overflade af næsen og lade den stå i 5-10 minutter. En speciel spatel hjælper med at fjerne rester. Efter proceduren skal du behandle næsehulen med en blødgørende creme. Det vigtigste ved manipulationer er at trække vejret gennem munden. Før du bruger cremen, bør den kontrolleres på et lille område af huden, så der ikke er nogen bivirkninger.

Voksning i dette tilfælde er næsten umuligt, fordi det er yderst ubelejligt at klæbe klæbestrimlen på den ujævne overflade af næsen. Desuden medfører ubehag behovet for adskillelse langs hårlinjen. Det er bedre at opgive denne metode og vælge et mere bekvemt værktøj. En bekvem måde at fjerne hår fra næsen på er en speciel enhed kaldet en trimmer. Det virker på batterier og er udstyret med flere dyser. Det vigtigste ved brug af dig selv må ikke glemme at håndtere enheden med medicinsk alkohol til desinfektion. Næse skal vaskes med sæbe og tørre tørre.

Tip! Næsehår har en biologisk funktion. De beskytter kroppen mod støv og snavs. Derfor fjerner uønskede hår fra næsen, nogle af det skal stadig være uberørt.

Testerne gennemgår hjemmelavede hårfjerningsopskrifter

Talrige artikler på internettet bekræfter ikke effektiviteten af ​​hårfjerningsprodukter. De bedste svar på spørgsmålene kan fås på fora fra hjemmelavede opskrifter testere.

Maria, 23 år gammel: "Jeg plejede at bruge en barbermaskine, men jeg var træt af den konstante stubbe på mine ben. Jeg besluttede at prøve hydrogenperoxid. Hårene forstørrede først, blev blødere og efter tre uger forsvandt fuldstændigt. Jeg er glad for det.

Angela, 38: "Walnut hjælper mig om vinteren. Jeg laver blandingen ifølge opskriften fra den brændte skal. Forresten er sammensætningen ikke malet så meget som de siger overalt. Du kan lide for fuldstændig fjernelse af vegetation. "

Elizaveta Alexandrovna, 45 år gammel: "Jeg har forsøgt alt fra folkemidler til fjernelse af hår. Men jeg kan ærligt ikke lide den resulterende effekt. Så længe er huden malet. Jeg går nu til salonen. Selvom jeg ikke betaler lidt penge, er jeg helt tilfreds med resultatet. "

Irina, 18 år gammel: "For at fjerne hår i bikiniområdet bruger jeg gammelt bevist voks. Gør det ondt Selvfølgelig Men skønhed kræver offer. Det vigtigste er at behandle de beskadigede områder med en baby creme. Sår forbliver ikke.

Olga, 32 år gammel: "Jeg bruger grøn druesaft til ansigtspleje. Effekten kommer ikke snart, men jeg er klar til at vente. Efter to ugers brug dukkede et synligt resultat op. "

Husk at hjemmelavede hårfjerningsprodukter ofte ikke virker med det samme. Det bør tage lidt tid for den absolutte effekt. Derfor for at nå målet om den vigtigste regelmæssighed.

Og hvilken metode valgte du selv? Ser frem til dine kommentarer!

Hvordan fjerne hår permanent hjemme?

Ikke alle kvinder har råd til dyre tjenester og rejser til en kosmetolog for at slippe af med uønsket kropshår. Men der er effektive måder at fjerne dem for altid hjemme, som virkelig virker!

Berømte folkemetoder til at slippe af med håret for evigt

Jod og ammoniak

En af de mest berømte metoder til fjernelse af hårfjerning er brugen af ​​jod og ammoniak. For at opnå denne blanding har du brug for:

 1. Fortynd 1 tsk ammoniak med en spiseskefuld medicinsk alkohol;
 2. Tilsæt 5 dråber jod og en teskefuld ricinusolie;
 3. Den resulterende opløsning skal sættes på et mørkt sted og tørre huden mindst to gange om dagen.

For at fjerne hårsækkene skal du altid have brug for fra to dage til to uger.

Den resulterende opløsning er aggressiv og kan påvirke ikke kun hårsækkene, men også huden. På trods af dette har denne metode ret til at eksistere, da det for nogle kvinder er den eneste måde at slippe af med uønsket vegetation. Imidlertid kan irritation med denne metode undgås. Det er nok at anvende blandingen kun i hovedbunden og undgå hudområder, for eksempel et tandstikker.

Denne metode er velegnet til små og tynde hår. Ideel til arme og ben. Det anbefales ikke at fjerne denne løsning på ansigtet og på følsomme områder.

anmeldelser:

Inna: "Effektiv løsning"

Det var skræmmende at prøve en sådan blanding, fordi jeg forstod at det kunne føre til forbrændinger, forgiftning og andre bivirkninger. Men ønsket om at slippe af med vegetationen overtog. Først påførte jeg løsningen på kun et område af underbenet for at se effekten. To uger senere blev dette område glat, men huden mærkbart groft. Så jeg blev af med hår på mine ben. Før brug er det bedre at lave en test for følsomheden af ​​en sådan løsning.

Olesya: "Fjerner ikke hårdt hår"

Jeg brugte blandingen på mine hænder, mit hår gik væk efter to uger, men på mine ben måtte jeg stadig vokse. De var tynde på armene, så de blev hurtigt pensionerede, og på benene var de meget hårdere og løsningen var ubrugelig. Vi bliver nødt til at vælge en anden måde at slippe af med dem.

Frø af dioecious nettle

Nissefrø vil hjælpe med at fjerne uønsket hår og vise resultatet.

For at forberede blandingen derhjemme skal du bruge:

 1. 40 gram nudelfrø. De skal være godt knuste, så saften frigives;
 2. Tilsæt 100 gram olie. Det kan være vegetabilsk olie, oliven, græskar og endda solsikke;
 3. Placer blandingen i en mørk krukke, luk låget og læg det på et mørkt sted i 2-8 uger. Efter udløbet af tiden skal den resulterende infusion filtreres ved hjælp af en sigte eller ostekloth.

Den resulterende blanding skal påføres 2 gange om dagen til områder, hvor du vil slippe af med hår. Med daglig og regelmæssig brug af nældeolie kan resultatet ses efter 2 måneder. Denne metode er sikker for huden, da den er baseret på naturlige ingredienser. Påfør denne olie kan være i hænder, fødder, ansigt, såvel som i følsomme områder.

anmeldelser:

Anna:

Jeg besluttede at prøve dette værktøj, gjorde alt efter instruktionerne. Efter at have insisteret på løsningen behandlede jeg jævnligt de områder, hvor jeg ønskede at fjerne hår. Til min overraskelse forsvandt de virkelig i to måneder! Fjernet kun på ben og arme. Resultatet var imponerende.

Kaliumpermanganat

For at fjerne håret kan du bruge en manganopløsning.

For at gøre det skal du:

 1. Krus med kogt, men køligt vand.
 2. Tilsæt kaliumpermanganat til toppen af ​​en teskefuld i vand.
 3. Bland opløsningen i en sådan grad, at kaliumpermanganatets krystaller er fuldstændigt opløst i væsken.

Kaliumpermanganat er et stærkt oxidationsmiddel. Dens løsning har en negativ effekt på hårsækkene, hvorved pærerne mister deres effektivitet og bliver snart fuldstændig ødelagt.

Du kan enten tørre det ønskede område og lave bade. Effekten opnås efter 15 procedurer. Først bliver håret svagt og let, så falder det helt ud og nye holder op med at blive vist. Denne løsning vil klare både små hår og børster. Du kan søge på nogen del af kroppen.

anmeldelser:

Eugene:

I kvinders fora læste jeg om opløsningen af ​​kaliumpermanganat og besluttede at prøve det selv ud for, om denne metode virker. Jeg fjernede antenner og hår på arme og ben. Inden løsningen blev påført plukkede jeg dem med pincet og tørrede området med kaliumpermanganat. Efter to uger laa jeg mærke til, at håret på mine ben blev mindre og mindre, og på mine hænder og over min læbe stoppede jeg med at vokse helt! Denne metode til fjernelse var for mig den mest effektive.

peroxid

Du kan fjerne hår med hydrogenperoxid. Ren peroxid forbruges ikke, men yderligere ingredienser tilsættes.

For at forberede den løsning, du har brug for:

 1. Bland 6% hydrogenperoxid med en flydende sæbe over en teskefuld.
 2. Tilsæt ammoniak 5-6 dråber.
 3. Bland godt sammensætningen.

Påfør den resulterende opløsning til det ønskede område og lad det gå i 15 minutter, skyll derefter med køligt vand eller afkogning af kamille. Denne procedure anbefales at gøre en gang om ugen, og effekten bliver synlig efter 10 procedurer. Peroxid trænger ind i hårsækkene, ødelægger pæren, hvilket resulterer i udtynding af hår og ophører med at vokse. Denne metode kan fjernes overalt på kroppen.

anmeldelser:

Lisa:

Jeg har et problem med mørke antenner over overlæben. Jeg begyndte at lave en sådan løsning, og efter en halvanden måned så jeg mærke til, at mit hår var misfarvet og blev meget tyndt og snart faldt af og ophørte med at vokse. Jeg anbefaler denne måde til piger, der lider af det samme problem som mig.

Walnutskaller

Effektivt med det uønskede hår kæmper valnødskallen.

Til forberedelsen skal du bruge:

 1. Skær en umodne valnød i stykker og lad saften skille sig ud og lade den stå i et par minutter.
 2. Med den saft, der udstråles, gnides det nødvendige sted.

Efter 5 procedurer vil resultatet blive mærkbart. Proceduren skal udføres en gang om ugen. Omfanget er velegnet til ethvert hudområde.

anmeldelser:

Da jeg hvilede i en landsby, bemærkede jeg, at kvinderne slet ikke havde hår på deres ben. Så blev jeg fortalt om denne metode med valnødder. Jeg besluttede at prøve selv. Stedet hvor jeg brugte saften blev brun, men håret gik straks væk! En uge senere vendte huden tilbage til sin farve, og håret voksede aldrig!

Hvordan fjerne hår permanent hjemme?

Ikke alle kvinder har råd til dyre tjenester og rejser til en kosmetolog for at slippe af med uønsket kropshår. Men der er effektive måder at fjerne dem for altid hjemme, som virkelig virker!

Berømte folkemetoder til at slippe af med håret for evigt

Jod og ammoniak

En af de mest berømte metoder til fjernelse af hårfjerning er brugen af ​​jod og ammoniak. For at opnå denne blanding har du brug for:

 1. Fortynd 1 tsk ammoniak med en spiseskefuld medicinsk alkohol;
 2. Tilsæt 5 dråber jod og en teskefuld ricinusolie;
 3. Den resulterende opløsning skal sættes på et mørkt sted og tørre huden mindst to gange om dagen.

For at fjerne hårsækkene skal du altid have brug for fra to dage til to uger.

Den resulterende opløsning er aggressiv og kan påvirke ikke kun hårsækkene, men også huden. På trods af dette har denne metode ret til at eksistere, da det for nogle kvinder er den eneste måde at slippe af med uønsket vegetation. Imidlertid kan irritation med denne metode undgås. Det er nok at anvende blandingen kun i hovedbunden og undgå hudområder, for eksempel et tandstikker.

Denne metode er velegnet til små og tynde hår. Ideel til arme og ben. Det anbefales ikke at fjerne denne løsning på ansigtet og på følsomme områder.

anmeldelser:

Inna: "Effektiv løsning"

Det var skræmmende at prøve en sådan blanding, fordi jeg forstod at det kunne føre til forbrændinger, forgiftning og andre bivirkninger. Men ønsket om at slippe af med vegetationen overtog. Først påførte jeg løsningen på kun et område af underbenet for at se effekten. To uger senere blev dette område glat, men huden mærkbart groft. Så jeg blev af med hår på mine ben. Før brug er det bedre at lave en test for følsomheden af ​​en sådan løsning.

Olesya: "Fjerner ikke hårdt hår"

Jeg brugte blandingen på mine hænder, mit hår gik væk efter to uger, men på mine ben måtte jeg stadig vokse. De var tynde på armene, så de blev hurtigt pensionerede, og på benene var de meget hårdere og løsningen var ubrugelig. Vi bliver nødt til at vælge en anden måde at slippe af med dem.

Frø af dioecious nettle

Nissefrø vil hjælpe med at fjerne uønsket hår og vise resultatet.

For at forberede blandingen derhjemme skal du bruge:

 1. 40 gram nudelfrø. De skal være godt knuste, så saften frigives;
 2. Tilsæt 100 gram olie. Det kan være vegetabilsk olie, oliven, græskar og endda solsikke;
 3. Placer blandingen i en mørk krukke, luk låget og læg det på et mørkt sted i 2-8 uger. Efter udløbet af tiden skal den resulterende infusion filtreres ved hjælp af en sigte eller ostekloth.

Den resulterende blanding skal påføres 2 gange om dagen til områder, hvor du vil slippe af med hår. Med daglig og regelmæssig brug af nældeolie kan resultatet ses efter 2 måneder. Denne metode er sikker for huden, da den er baseret på naturlige ingredienser. Påfør denne olie kan være i hænder, fødder, ansigt, såvel som i følsomme områder.

anmeldelser:

Anna:

Jeg besluttede at prøve dette værktøj, gjorde alt efter instruktionerne. Efter at have insisteret på løsningen behandlede jeg jævnligt de områder, hvor jeg ønskede at fjerne hår. Til min overraskelse forsvandt de virkelig i to måneder! Fjernet kun på ben og arme. Resultatet var imponerende.

Kaliumpermanganat

For at fjerne håret kan du bruge en manganopløsning.

For at gøre det skal du:

 1. Krus med kogt, men køligt vand.
 2. Tilsæt kaliumpermanganat til toppen af ​​en teskefuld i vand.
 3. Bland opløsningen i en sådan grad, at kaliumpermanganatets krystaller er fuldstændigt opløst i væsken.

Kaliumpermanganat er et stærkt oxidationsmiddel. Dens løsning har en negativ effekt på hårsækkene, hvorved pærerne mister deres effektivitet og bliver snart fuldstændig ødelagt.

Du kan enten tørre det ønskede område og lave bade. Effekten opnås efter 15 procedurer. Først bliver håret svagt og let, så falder det helt ud og nye holder op med at blive vist. Denne løsning vil klare både små hår og børster. Du kan søge på nogen del af kroppen.

anmeldelser:

Eugene:

I kvinders fora læste jeg om opløsningen af ​​kaliumpermanganat og besluttede at prøve det selv ud for, om denne metode virker. Jeg fjernede antenner og hår på arme og ben. Inden løsningen blev påført plukkede jeg dem med pincet og tørrede området med kaliumpermanganat. Efter to uger laa jeg mærke til, at håret på mine ben blev mindre og mindre, og på mine hænder og over min læbe stoppede jeg med at vokse helt! Denne metode til fjernelse var for mig den mest effektive.

peroxid

Du kan fjerne hår med hydrogenperoxid. Ren peroxid forbruges ikke, men yderligere ingredienser tilsættes.

For at forberede den løsning, du har brug for:

 1. Bland 6% hydrogenperoxid med en flydende sæbe over en teskefuld.
 2. Tilsæt ammoniak 5-6 dråber.
 3. Bland godt sammensætningen.

Påfør den resulterende opløsning til det ønskede område og lad det gå i 15 minutter, skyll derefter med køligt vand eller afkogning af kamille. Denne procedure anbefales at gøre en gang om ugen, og effekten bliver synlig efter 10 procedurer. Peroxid trænger ind i hårsækkene, ødelægger pæren, hvilket resulterer i udtynding af hår og ophører med at vokse. Denne metode kan fjernes overalt på kroppen.

anmeldelser:

Lisa:

Jeg har et problem med mørke antenner over overlæben. Jeg begyndte at lave en sådan løsning, og efter en halvanden måned så jeg mærke til, at mit hår var misfarvet og blev meget tyndt og snart faldt af og ophørte med at vokse. Jeg anbefaler denne måde til piger, der lider af det samme problem som mig.

Walnutskaller

Effektivt med det uønskede hår kæmper valnødskallen.

Til forberedelsen skal du bruge:

 1. Skær en umodne valnød i stykker og lad saften skille sig ud og lade den stå i et par minutter.
 2. Med den saft, der udstråles, gnides det nødvendige sted.

Efter 5 procedurer vil resultatet blive mærkbart. Proceduren skal udføres en gang om ugen. Omfanget er velegnet til ethvert hudområde.

anmeldelser:

Da jeg hvilede i en landsby, bemærkede jeg, at kvinderne slet ikke havde hår på deres ben. Så blev jeg fortalt om denne metode med valnødder. Jeg besluttede at prøve selv. Stedet hvor jeg brugte saften blev brun, men håret gik straks væk! En uge senere vendte huden tilbage til sin farve, og håret voksede aldrig!

Hvad er den mest effektive hårfjerning folkemekanismer?

Glat hud har altid været målet for en moderne kvinde, men uønsket vegetation gør det ofte svært at opnå denne effekt. Derfor er epilering og depilering i første omgang blandt kosmetiske procedurer. Der er mange sorter af dem, som er lavet både hjemme og i saloner.

Men sidstnævnte har som regel en række kontraindikationer, og deres omkostninger er ikke alle, der har råd til. Men enhver kvinde har råd til at udføre selvhårfjernelse med folkemiddagsmedicin, da der til dette formål hovedsageligt anvendes billige midler, ofte enten uden alvorlige kontraindikationer eller mindste antal kontraindikationer.

Glat hud er æstetisk tiltalende, attraktiv og behagelig.

Så hvis traditionel medicin og hårfjerning er kompatible begreber, så hvordan vælger man blandt de mange eksisterende ikke-traditionelle opskrifter de mest effektive og overkommelige muligheder? I forbindelse med problemets relevans vil vi yderligere overveje, hvordan man fjerner hår med folkemægler og hvad der er nødvendigt for dette.

Herbal Hair Remover

I naturen bliver mange planter, der hjælper en kvinde, mere smukke.

Vores natur er meget rig på forskellige planter, og visse typer hjælper ikke kun med at behandle forskellige lidelser, men bruges også meget inden for kosmetologi til at forbedre hårets struktur og forynge huden. Men de nyttige kvaliteter og muligheder for naturens talenter slutter ikke der.

Nogle af dem har unikke egenskaber til at fjerne uønskede hår fra hudens overflade, og de fleste af disse plantelægemidler er sikre (ikke tæller giftige arter), og du kan selv bruge dem, for eksempel er der kontraindikationer for salonprocedurer.

Vær opmærksom! Nogle af midlerne er bedre egnet til at fjerne hår fra ansigtet, mens andre tværtimod er yderst uønskede på dette område. Når du vælger en plantestoffer som en epilator, bør du vide, at denne måde det vil tage en størrelsesorden længere at fjerne hår end hvis du bruger salon procedurer eller bruge andre traditionelle metoder.

Det er selvfølgelig umuligt at tælle alle sådanne planter tilgængelige i verden, derfor i nedenstående tabel finder du de muligheder, der er blevet testet gennem årene:

Skal af fyrretræer.

Til forberedelsen skal skalen først formales til en melstilstand, hvorefter der tilsættes vand i en sådan mængde, at der opnås en pastaformig masse. Hun skal smøre det ønskede område hver dag, og så vil håret gradvist forsvinde.

Skallen skal være uden nucleoli.

Derefter kan det regelmæssigt anvendes til problemområder (undtagen ansigtet), som vil slippe af med hår.

Det er bedre, hvis druerne er vildt.

Denne mulighed for fjernelse af hårfjerning er velegnet til følsom hud, så den kan bruges sikkert på ansigtet.

Denne plante er giftig.

Det er velegnet til de mennesker, der har rigelig hårdhed, men folk med glaukom kan ikke bruge det. Til fremstilling af en sådan opløsning tages 130-150 g knust plante og 1 liter vand hældes.

Derefter koges og lades på ovnen i ca. 15 minutter over lav varme. Det er nødvendigt at smøre problemområderne 3 gange om dagen, indtil håret forsvinder.

Stikkende nælde med modnet frø.

Dernæst skal den resulterende masse sættes på et mørkt sted på dag 50. Efter denne periode kan værktøjet allerede bruges, smøre unødvendige hår, som til sidst forsvinder.

Ældre valnød med grønne skaller.

Vær opmærksom! Hver persons krop har individuelle egenskaber, så nogle af disse planter kan forårsage allergier hos visse mennesker. Derfor skal man først udføre en test, før man først bruger masserne til et lille område, inden man bruger produkterne fra dem.

Dette bør ikke overses, da allergier ikke er en vittighed, og prisen på menneskeliv står på spil.

Andre midler til at slippe af med hår, der bruges af folket

Folk retsmidler til fjernelse af håret for evigt omfatter ikke kun urte muligheder. Også til dette formål bruges de mest almindelige ting, der findes i hvert hjem.

De er gode, fordi allergiske reaktioner på dem er praktisk taget udelukket, i modsætning til planter, så hvis en person har et sådant problem, kan de vælges uden frygt.

sukker

For at gøre en masse til shugaring, behøver du kun at vælge granulat (ikke klumpet).

Hårfjerning ved hjælp af et middel baseret på sukker kaldes "shugaring." Og selv navnet på proceduren svarer til sammensætningen for det: fra engelsk sukker - sukker.

Teknikken med denne hårfjerningsmetode ligner meget voksning, men denne metode har nogle fordele:

 • muligheden for at forberede blandingen til proceduren med egne hænder og tilgængeligheden af ​​komponenter (sukker er i hvert hjem);
 • lave omkostninger;
 • ingen risiko for allergi
 • manglende sandsynlighed for indgroet hårdannelse (med voksning, dette er en hyppig forekomst);
 • hudskade er udelukket
 • Hårene vokser ikke ret lang tid - fra 20 til 25 dage.

Blandingen til shugaring fremstilles som følger:

 1. Først tages de nødvendige komponenter: 10 ufuldstændige Art. l. sukker, juice fra 1 citron, 3-4 spsk. l. vand (afhængigt af mængden af ​​saft).
 2. Desuden placeres alle komponenter i en emaljeret pande, blandet, og så sættes denne beholder med alt dens indhold på ilden.
 3. Ved tilberedning skal massens temperatur være den samme, så det er ikke ønskeligt at tilføje eller mindske ilden.
 4. I det øjeblik, hvor massen begynder at koge, skal den konstant røre, indtil den får en brun-gylden farve.
 5. For at finde ud af om produktet er klar, skal en masse i størrelsen af ​​en dråbe først påføres fingeren, og så skal du forsøge at rulle den. Hvis dråben ikke spredes og dannes til en bold, betyder det, at præparatet var vellykket.

Processen med at lave værktøjer til shugaring.

Og det skal bruges som følger:

 1. Når den kogte masse er afkølet til en sådan tilstand, at huden ikke brændes, kan den påføres det ønskede område med et tyndt lag (2-3 mm) ved hjælp af en træspatel.
 2. Dernæst skal du vente et par minutter for at få fat i værktøjet.
 3. Når dette er sket, skal du først kroge den påførte masse og derefter med en skarp bevægelse af din hånd for at rive den i retning mod hårets vækst.

Processen med at anvende blandingen ved fjernelse af hår ved hjælp af shugaringmetoden

Advarsel! Denne blanding kan påføres ikke kun direkte på huden. Hvis du i første omgang skal lægge de klargjorte strimler af tyndt stof (f.eks. Gasbind), og så sætter du blot blandingen, vil proceduren være forsigtig, og det bliver lettere at producere. I tilfælde af at værktøjet køler for meget, kan det nemt genopvarmes over lav varme.

tråd

Kun tynde bomuldsmuligheder er velegnede til hårfjerning ved hjælp af tråd.

Folkemåder til fjernelse af hår for evigt er ikke kun i den slaviske kultur. For eksempel bruger kvinder i Egypten, Indien eller Tyrkiet en almindelig bomuldstråd til dette formål.

For at udføre en sådan procedure ved hjælp af dette værktøj skal du selv forberede tråden, et antiseptisk middel, og også udføre følgende trin:

 1. For det første påføres et varmt kompress til området med unødvendige hår i 5 minutter, så hudens porer åbnes.
 2. Dernæst affedtes og desinficeres huden. Dette sikrer god trådstyring og forhindrer infektion.
 3. Derefter tages en tråd omkring 40-50 cm lang, og dens ender er bundet til dannelse af en ring.

Foto af den resulterende ring af tråd.

 1. Derefter strækkes den resulterende ring, og ved hjælp af tommelfinger og pegefinger skabes et tegn på uendelighed ved at dreje tråden (ca. 10 gange).
 2. Når det såkaldte værktøj er klar, kan du begynde at fjerne hår. Af den måde er denne metode mere egnet til ansigtsbehandling. Dette gøres ved at på rette sted anvende en tråd ved skiftende bevægelser i form af skilsmisse og bue i begge hænder, så midten af ​​enheden kan bevæge sig både til venstre og højre. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at hårene falder nøjagtigt på stedet, vridd mellem parallelle tråde.

Den retning, hvor armene og den snoet tråd skal bevæge sig.

 1. Ved afslutningen af ​​proceduren skal en kølig komprimering påføres det behandlede område, hvilket vil gøre det muligt at indsnævre porerne.

Sådan korrekt påføres tråden på huden.

Advarsel! Uafhængigt af denne procedure, som kræver færdigheder, kan virke meget smertefuldt, men et langvarigt resultat (op til 1 måned) er værd at bruge lidt tid til at udholde og lære. Efter det er irritation af huden mulig, hvilket manifesterer sig som rødme, men det går væk efter et par timer alene.

Hydrogenperoxid

Som du ved, er hydrogenperoxid ikke kun fremragende misfarvning af hår, men gør dem også tørre og sprøde. Dette kan bruges til at fjerne uønsket kropshår.

For at gøre dette anvendes en hvilken som helst blegemiddel til problemområdet ikke en gang, men flere gange. Dette vil tørre hårene ud, så de begynder at falde af.

Hydrogenperoxid - den nemmeste måde at fjerne uønsket hår på

Permanent hårfjerning: er det muligt?

Permanent hårfjerning derhjemme er drømmen om mange kvinder. Trods alt vil ikke alle damer have ekstra tid til at besøge saloner, og omkostningerne ved professionelle procedurer er ret store.

For at klare problemet uden store finansielle investeringer kan du prøve nogle metoder til traditionel medicin eller metoder, der involverer anvendelse af specielle apparater til fjernelse af hårfjerning hjemme.

Folkemetoder

Længe siden kvinder kæmpede med overskydende vegetation ved hjælp af forskellige metoder, anvendes nogle af disse metoder nu. Deres utvivlsomme fordel er evnen til permanent at slippe af med uønsket hår uden at forlade hjemmet.

valnød

Fjernelse af uønsket hår permanent ved hjælp af juice indeholdt i kernen og skræl af en ikke helt moden valnød kan kaldes en af ​​de sværeste opskrifter at forberede sig, men meget effektiv:

 1. Skaller fra 3-5 nødder hugget.
 2. Tilsæt 5-6 sb. l. vand.
 3. Rør for at gøre vandløb.
 4. Påfør hår, der skal fjernes.
 5. Hold i 10 til 20 minutter.
 6. Vask af.

En anden opskrift, du kan bruge:

 1. Brænde møtrikens skal.
 2. Den resulterende aske påføres problemområder.
 3. Hold i mindst 15 minutter.
 4. Vask af.

Disse opskrifter kan bruges flere gange om ugen, indtil alle unødvendige hår forsvinder fuldstændigt.

Valnød pletter huden stærkt. Derfor skal der i løbet af sommeren kun gælde opskrifter på de områder, der er skjult under tøjet. Vask den brune farvetone på kort tid er næsten umuligt. I lyset af dette er det værd at passe på at beskytte hænder under proceduren.

Kaliumpermanganat

Folk hårfjerning betyder for evigt brug af kaliumpermanganat (mangan). Det er nødvendigt at fortynde kaliumpermanganatet, så alle krystaller er fuldstændigt opløst, og vandet bliver mættet. Den resulterende væske til at smøre problemområdet. Det er ikke nødvendigt at vaske kaliumpermanganatet væk, så proceduren udføres bedst umiddelbart før sengetid.

Pas på, når du arbejder med denne opskrift, fordi mangan kan brænde og tørre ud huden.

Jodtinktur

Hårfjerning for evigt folkemæssige retsmidler hjemme er også muligt ved brug af jodtinktur. Til dette har du brug for:

 • 10 g ricinusolie.
 • 3 g jod.
 • 100 ml alkohol.
 • 4 g ammoniak.

Alle komponenter blandes og vente til blandingen bliver farveløs (efter nogle få timer). Påføres huden en sådan lotion om morgenen og aftenen. Fuldstændig slippe af med uønskede hår er kun muligt med regelmæssig daglig brug af sammensætningen i løbet af måneden.

Nilefrø

Fjern uønskede hår for altid mulige nældefrø. De indeholder særlige stoffer, der ødelægger hårsækkene:

 1. Slib frøene.
 2. Bland med vegetabilsk olie.
 3. At opretholde 20-30 dage i lukket kapacitet.
 4. Påfør huden.

For at slippe af med vegetationen skal du anvende metoden dagligt i mindst 3 uger.

Datura

En anden måde at effektivt fjerne håret permanent er at bruge en dope:

 1. Crush frøene.
 2. Tilsæt alkohol for at gøre vandløb.
 3. Insistere mindst 14 dage.
 4. Ansøg om en dag eller to.

Da saften af ​​planten indeholder giftige stoffer, er det nødvendigt at arbejde meget omhyggeligt på forberedelsen af ​​denne opskrift, idet man undgår kontakt med dele af planten på slimhinderne, sårene og maven.

Grøn druer

Du kan permanent fjerne hår på intime steder ved hjælp af grønne druer. For at gøre dette skal du blot smøre de nødvendige områder med saft så ofte som muligt. Denne opskrift er også velegnet til ansigtet, fordi det ikke er i stand til at forårsage skade på selv de mest ømme hudområder:

 1. Modne bær, vask og tør.
 2. Mash træ spatel.
 3. Sæt saften gennem ostekloth.

kalk

Denne metode til hårfjerning er for evigt den mest effektive, men meget eksotiske:

 1. Bland ingredienserne (20 g kalk og calciumsulfit) for at gøre en blanding med en konsistens svarende til syrnet fløde.
 2. Påfør det ønskede område.
 3. For at opretholde 20-30 minutter og vask af.

Denne opskrift kan kun bruges på ufølsomme områder af huden, da kalk kan forårsage alvorlig rødme.

Overflødig vegetation med lime kan helt elimineres efter 5-7 applikationer. Behøver kun at udføre proceduren med et interval på 2 dage.

Traditionelle metoder

Du kan fjerne uønsket hår ved hjælp af specialværktøjer. I dag sælges mange enheder til fjernelse af håret uden at gå hjem. Det vigtigste er at følge instruktionerne til brug for ikke at skade huden.

Elos epilation

Enheden til udførelse af en elosepilation påvirker hårene med en strøm og en lyspuls, derfor fjerner de forsigtigt dem og ødelægger folliklerne. Forarbejdning bør udføres strengt i henhold til vejledningen.

Nuancer af arbejde:

 1. Overskrid ikke sessionstiden.
 2. Til en tilgang kan du klare forskellige hudområder.
 3. Du kan flytte enheden i forskellige retninger.
 4. Hver pakke behandles i samme tid.
 5. Hvis der under arbejdet var en uudholdelig brændende fornemmelse, skal du straks afslutte sessionen.

Med nøje overholdelse af alle regler kan du regne med et effektivt resultat. Mere om Elos Hårfjerning →

photoepilation

En anden enhed til fjernelse af håret for evigt - fotoepilator. Photoepilation bør udføres i overensstemmelse med nogle anbefalinger:

 • Før mødet skal du ryste ud af problemområderne med en konventionel maskine, så lyset kan komme til stedet for melaninakkumulering (hårrot).
 • Brug til forberedelsen, du har brug for en maskine til barbering. Hvis en mekanisk epilering blev gjort før, er det værd at vente en tid, så hårene kan vokse. Ellers er det ikke nok at fjerne kun melanin fra hårpæren.
 • Permanent fjernelse af blondt hår med en fotoepilator er næsten umuligt. Derfor er det bedst bruges til at fjerne mørkt hår.

Proceduren i proceduren er ret simpel:

 1. Tryk på enhedens lysvindue på huden.
 2. Tryk på knappen.
 3. Hold over huden.

På denne måde kan du fjerne hår over hele kroppen på mindre end en halv time. Selvfølgelig skal du i første omgang træne, for at lære at trykke enheden tæt på huden, så en flash kan genereres. Mere om fotoepilation →

Laser hårfjerning

Hårfjerning på benene og i bikiniområdet er mulig for evigt ved hjælp af en laser hårfjerningsmaskine. Kun denne metode er heller ikke egnet til blondt hår.

Der er to typer laser, der er gode på deres egen måde:

 • Diode laser. Det virker på follikelen uden at brænde håret ud. Den ødelagte rod tillader ikke håret at vokse, og det falder ud alene efter et par uger.
 • Alexandrit laser. Brænder hår, fuldstændig misfarver dem. Efter proceduren bliver huden glat til berøring, og hårene forsvinder straks. Ulempen ved denne laser er smerten ved dens anvendelse.

elektrolyse

Du kan fjerne kropshår for evigt ved hjælp af elektrolyse. Der er flere af de mest almindelige metoder - termolyse, elektrolyse og deres "duet":

 • Termolyse indebærer brug af en enhed med lav spænding.
 • Elektrolyse er en konstant virkning af strøm med dannelsen af ​​alkali på stedet for nålindsættelse.
 • Blend - en kombination af elektrolyse og termolyse.

Alle disse metoder involverer indføring af en nål i hårsækkenet. Det bedste er en kombination af teknikker, det er værd at stole på, når man vælger en elektrisk epilator.

Det er nødvendigt at udføre hårfjerning med denne enhed ekstremt omhyggeligt. Da misbrug kan beskadige huden og føre til ardannelse.

Helt ryd det unødvendige hår med en elektrisk epilator er kun mulig på betingelse af regelmæssige sessioner for fjernelse af folliklerne. Mere om elektrolyse →

Uanset hvilket middel eller en enhed du vil bruge, skal du huske at fjernelse af hår har sine egne kontraindikationer. Folkemedicin skal først testes på et lille hudområde for at identificere en mulig reaktion. Men professionelle enheder skal kun købes i troværdige butikker.

Forfatteren: Jeanne Karpunina,
specifikt til Mama66.ru

LiveInternetLiveInternet

-citater

Og på frøplanterne - "ligeglad"! Jeg plejede at bruge den traditionelle metode til plantning af frø af peber.

Det gør jeg hver morgen, så jeg ikke føler smerte i mine ben hele dagen! 30 magiske sekunder..

Jeg ved ikke, om jeg skal tro det eller ej? men du kan prøve! Med hjælp.

Hvis en mand bor i et hus, så går et helt bjerg af tilbehør automatisk med det..

-kategorier

 • Bil (5)
 • Lydbøger, radiospil (59)
 • Velsmagende alkoholisk (56)
 • Bagning (116)
 • Kost (175)
 • Sejr over sult (159)
 • Husmor (220)
 • Insekt kontrol (11)
 • Køkken (55)
 • Plast vinduer (15)
 • Vask (34)
 • Lugteliminering (26)
 • Pleje af tøj og sko (34)
 • Billets til vinteren (116)
 • Svampe (4)
 • Tomater (26)
 • Aubergine (11)
 • Agurker, Courgetter (24)
 • Kål (7)
 • Peber (12)
 • krukke blomster (47)
 • Dracaena (6)
 • Maranta (6)
 • Orkidé (12)
 • Pelargonium (2)
 • Violet (7)
 • Kosmetik (222)
 • Hår (59)
 • Hud og ansigt (122)
 • Hænder, fødder (53)
 • Opskrifter (537)
 • Aubergine - Forretter (34)
 • Små tips (12)
 • Garnér (14)
 • Dessert (40)
 • Spil, kanin (3)
 • Snacks (127)
 • Koreansk køkken (50)
 • Kylling (52)
 • Mikrobølgeovn (6)
 • Tomat (8)
 • POST (1)
 • Fisk (68)
 • Salater (62)
 • Svinekød (42)
 • Saucer (16)
 • Ost (20)
 • Bordsdekoration (7)
 • Chebureks (10)
 • Kebab (12)
 • Eksotiske opskrifter (29)
 • Liv hacking. Daglige tricks, tips, (81)
 • Måder at overleve i EXTREME (22)
 • Lægeplanter (76)
 • Marigolds (4)
 • Birk (6)
 • pelargoner (2)
 • Granatæble (4)
 • Calendula (1)
 • Nettle (3)
 • Laurel (2)
 • Potentilla oprejst - Kalgan (1)
 • Burdock (5)
 • Mokritsa (1)
 • Amanita (3)
 • Mint (2)
 • Mælkebøtte (1)
 • Malurt (5)
 • mælketistel (1)
 • Lilac (4)
 • Crazy (penge træ) (2)
 • Thyme (Thyme) (2)
 • Celandine (6)
 • Magi og psykologi (356)
 • Brownie (2)
 • Sammenslutninger, slemmer (81)
 • Spejle (2)
 • Månen (7)
 • Money Magic (60)
 • Mantraer (22)
 • Det er tid til par (6)
 • Skilte (19)
 • Salt (7)
 • Esoterisk (46)
 • Æg (5)
 • Massage (117)
 • Hoved (31)
 • Ben (15)
 • Hals (19)
 • Bønner, ikoner (33)
 • Alternativ medicin. Sundhed. foryngelse (591)
 • Allergi (12)
 • Varicose (21)
 • Bihulebetændelse (7)
 • hæmorider (18)
 • Øjne (17)
 • Hovedpine, træthed (33)
 • Svampesygdomme (41)
 • Tryk (33)
 • Diabetes (7)
 • Syn (19)
 • Tænder (19)
 • Immunitet (52)
 • Smitsomme sygdomme (44)
 • læder (78)
 • Knogler (32)
 • lunger, bronkitis (32)
 • Frostbite (11)
 • Onkologi (28)
 • Salt Deposition (24)
 • Body Cleansing (61)
 • Frakturer (13)
 • Nyrer (22)
 • Addictions (10)
 • Kold, hipp (67)
 • Mod parasitter (29)
 • Hæl spore (12)
 • Sår, sengetøj (47)
 • Erysipelas (15)
 • Hjerte (36)
 • Kataloger (5)
 • Bruises, sprains (38)
 • folie (1)
 • Mavesår (24)
 • NLP Psykologi (105)
 • Psykosomatiske midler (13)
 • Simoronovsky ting (25)
 • Ord - Adgangskoder (14)
 • Nytårsaften (55)
 • Halstørklæder, pareo, sjaler. (5)
 • Nyttige programmer. Viden er POWER (127)
 • Lyre (6)
 • Arbejde med computer (97)
 • Rejse (14)
 • Reparationer (37)
 • Nålarbejde (83)
 • Have grøntsagshave (342)
 • Aubergine - plantning, pleje (6)
 • Bekæmpelse af skadegørere og sygdomme (32)
 • Dahlias (8)
 • Hydrangea (3)
 • Daikon (8)
 • Honeysuckle - plantning, pleje (5)
 • Kål - Plantepleje (14)
 • Kartoffelplantering, pleje (4)
 • Clematis - landing. pleje (6)
 • Jordbær - dyrkning og pleje (15)
 • Kærsbær (13)
 • Løg - plantning og pleje (42)
 • Porre (24)
 • Hindbær plantning, pleje (4)
 • Gulerod - landing. pleje, opbevaring (32)
 • Agurker - plantning, pleje (71)
 • Havebelysning (2)
 • Peber - plantning, pleje (16)
 • Petunia - landing, pleje (10)
 • Tomat (55)
 • Inokulering, podning, spirende (10)
 • Spicy Urter (3)
 • Roser - plantning, omsorgsfuldt (8)
 • Arugula (12)
 • Have ideer (24)
 • Salater, Beijing (13)
 • Boxwood (3)
 • Rødbeder - landing. pleje (24)
 • Vine - Landing, pleje (23)
 • Thuja - landing, pleje (9)
 • Græskar (13)
 • Gødning (37)
 • Smarte senge (19)
 • Phlox (1)
 • Hessayon ​​Tips (1)
 • Flower Garden (4)
 • Hvidløg, plantning, pleje (30)
 • DIY Håndværk (112)
 • Syning (105)
 • Beklædning Design (51)
 • Gardiner (9)
 • Skolebørn og ikke kun. (67)
 • YUMOROK (5)

-musik

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Folkemidler til permanent hårfjerning

I dag er vi klar til at hjælpe moderne teknologier, der gør det muligt for os at fjerne hår permanent og uden smerte i løbet af få sessioner. Skønhedssaloner tilbyder laserfjernelse, elektrolyse, fotoepilering, kvanteepilation osv.

Du kan permanent fjerne hår derhjemme ved hjælp af gamle folkemægler. Det er ikke sikkert at bruge dem, nogle af urterne er giftige og kan efterlade en forbrænding på huden og forårsage allergier. Ikke bange? Derefter eksperimentere.

Folkemidler til permanent hårfjerning

Jod + ammoniak - et populært og effektivt middel. Bland 35 g alkohol, 5 g flydende ammoniak, 1,5 g jod, 5 g ricinusolie. Den resulterende opløsning smør huden med uønskede hår 2 gange om dagen. Efter et par dage falder håret for godt.

Valnødskal - et af de mest populære og effektive midler til at fjerne hår for evigt. Her er nogle shell-baserede opskrifter:

- Tag en grøn, umodne valnød, skær den i halvt og gnid den med den saft, der er kommet ud. Gentag proceduren flere gange om dagen. Snart vil unødige hår falde ud af sig selv og vil ikke vokse mere.

- hak i valnødeskallerne, bland med vand, indtil der dannes en gylle og gnid huden 3-4 gange om dagen. Gentag proceduren indtil fuldstændig forsvinden af ​​unødvendigt hår.

- et glas unge valnødder knustes, tilsæt en spiseskefulde tjære. Luk blandingen med et låg og sæt på et mørkt sted i 2-3 uger. Gnid den færdige tinktur i huden dagligt, indtil håret holder op med at vokse helt.

Pine nødder bruges ofte i kampen mod uønsket hår. Kast cederskaller til mel. Tilsæt noget varmt vand og gnid massen ind i problemområderne i huden i flere dage. Hår skal forsvinde for evigt.

Lignende resultater kan også opnås, hvis du forbereder en koncentreret afkogning af skaller fra pinjekerner og regelmæssigt smører din hud.

Frø af nøgen har en ødelæggende virkning på hårsækken. Nudelfrøolie, når den anvendes regelmæssigt, fjerner kropshår. Spred 40 gram frø. Fyld dem med 100 ml. vegetabilsk olie. Blanding sættes i et mørkt sted i 2 måneder. Træk den færdige tinktur og smør huden, hvor du skal fjerne hår.

Datura. Roten og frøene af denne plante er giftige. Vær forsigtig, når du laver de følgende opskrifter. Før du påfører huden, skal du kontrollere, om du er allergisk over for denne plante.

Mulighed 1. Slib frøene af en dope i en kaffekværn. Fyld dem med en lille mængde vodka (for at lave en tyk masse), lad den brygge på et mørkt sted i 2-3 uger. Påfør blandingen til steder med øget hårdhed flere gange om dagen for at opnå det ønskede resultat.

Mulighed 2. Root dope (150 gram), kog i en liter vand for at få en stærk afkogning. Den resulterende bouillonfedt placerer med overskydende hår hver dag, indtil du mærker effekten. Værktøjet er egnet til hårfjerning i bikiniområdet.

Grønne druer kan redde dig fra unødvendigt hår. Klem saften fra de vilde umodne druer og smør huden i problemområder. Gentag proceduren hver dag. Produktet er egnet til at fjerne hår på følsomme områder af huden, selv på ansigtet.

Quicklime stopper væksten af ​​uønsket hår på kroppen. Bland 10 g quicklime med en calcium sulfite kemiker. Skal lave en tyk vassel. Smør huden med uønskede hår, efter en halv time skylles det med varmt vand.

Kaliumpermanganat Forbered en stærk opløsning og behandle huden. Gentag proceduren dagligt, indtil håret ikke falder ud. Pas på, du kan blive brændt. Det anbefales ikke at anvende kaliumpermanganat i sommersæsonen, da agenten maler huden og er svær at vaske af.

Valmue - et folkemøde til fjernelse af hår. Folk har bemærket, at Mac Cay hjælper med at bekæmpe overskydende hår. Brænd hele planten fuldstændigt og gnid den med den resulterende aske.

Afhjælpning af ansigtshår.

At slippe af med ansigtshår er meget vanskeligere end på kroppen. Dette er et særligt følsomt område, hvor konventionelle hårfjerningsprodukter kan forårsage permanente blemmer, forbrændinger og ar.

Prøv følgende opskrift: Smør området af uønsket ansigtshår med en opløsning af "rivanol" i en koncentration på 1: 1000. Snart vil håret forsvinde.

Hydrogenperoxid eliminerer uønsket hår. For at misfarve hår, gør dem tyndere og svagere, brug Blondex.

Du kan selv lave en blekemiddelblanding. Bland en skefuld hydrogenperoxid (6%) med samme mængde flydende sæbe. Tilsæt 10 dråber ammoniak til blandingen. Spred de irriterende hår med blandingen og lad i 15 minutter. Skyl med varmt vand eller afkog af kamille. Gentag processen en gang om ugen. Hårvæksten vil falde, de bliver tynde og ubemærket.

Voksstrimler til intim depilering

Den bedste voks til depilation: varm, varm, kold eller film