Hvad er "Nano-epilation"?

Hårfjerning i skønhedssaloner er populær blandt kvinder i alle aldre. Du kan slippe af med overskydende vegetation ved hjælp af smeltet sukker, voks, laser eller elektrisk strøm. Hver metode har sine fordele og ulemper, så du skal omhyggeligt forstå funktionerne i hver tjeneste. Ikke så længe siden opstod en ny procedure til fjernelse af uønsket hår i skønhedssaloner - nanoepilation. Hvad er denne service? Anmeldelser af nanoteknologi er for det meste positive, fordi det er meget effektivt og alsidigt.

Beskrivelse af proceduren

Nano-fjernelse af hår på kroppen involverer brug af specielle cremer. Kosmetisk produkt af en bestemt sammensætning påføres den behandlede hud. De aktive ingredienser i cremen trænger ind i de dybe lag af epidermis, der påvirker folliklerne. Ingredienser unikke betyder opløsning hårsække. Som følge heraf fjernes hårene sammen med roden.

Efter epilationen opretholdes hudens glathed i 2-3 uger. For at slippe af med håret permanent anbefales det at gennemgå et forløb af procedurer (6-10 sessioner).

Dette behov er forbundet med den kendsgerning, at 10-15% af folliklerne i den menneskelige krop er i en hvilestilstand. Derfor, under hårfjerning, er ikke alle hårsækkene ødelagt, men kun en del af dem. Den anbefalede frekvens af proceduren - 20-45 dage (afhængig af kvindens krops egenskaber). I løbet af denne periode vil hår fra sunde follikler have tid til at vokse.

Fordelene ved hårfjerning

Fordelene ved at bruge nanoteknologi til at fjerne uønsket hår:

 • effektiviteten af ​​nanocrame afhænger ikke af hudens type, farve. I modsætning hertil er laseren forbudt for garvede eller garvede kvinder;
Denne metode passer perfekt til hår af enhver farve, farve på dit hår er ligegyldigt for cremen
 • bruges til hår i forskellige farver - lys, mørk, gråhåret. Resultatet fra cremenes virkninger vil være det samme i hvert enkelt tilfælde;
 • overskydende hår fjernes hurtigt. Forvent at et positivt resultat er umiddelbart efter proceduren
 • Nanoskala fjerner alle hår på den behandlede overflade. Huden bliver jævn i lang tid;
 • teknikken er effektiv til bekæmpelse af indgroede hår, der forbliver efter en barbermaskine, voks;
 • sikkerhed. Værktøjet, der bruges til at fjerne hår, har ingen negativ indvirkning på epidermierne og kroppen som helhed;
 • smertefri. Bekæmpelse af overskydende hår ved hjælp af nanoteknologi giver ikke smerter eller ubehag;
 • alsidighed. Teknikken er egnet til at fjerne uønskede hår på hele kroppen;
 • positiv effekt på huden. Anvendes til hårfjerning lægemidler stimulere processen med rensning, eksfoliering af døde celler i det øvre lag af epidermis. Resultatet er sammenligneligt med brugen af ​​peeling.

Teknologi mangler

Epilation med brug af nanocrame kan være ineffektivt i nærværelse af hårdt hår, hvilket er typisk for den intime zone, aksillære huler. For disse steder anbefaler kosmetologer at bruge en traditionel laser. Han vil klare sig bedre med hårde hår. En kombination af to metoder får også et positivt resultat.

Ulemperne ved denne service omfatter også dens høje omkostninger. Et fuldt kursus vil være dyrt, især hvis store hudområder er underkastet behandling.

Resultatet af nanoepilation er øjeblikkelig og kvalitet.

Begrænsninger i brugen af

Kontraindikationer til brugen af ​​nanoteknologi:

 • beskadiget hud på det behandlede område (forbrændinger, slid, nedskæringer);
 • diabetes mellitus
 • hudsygdomme, der fører til dannelse af udslæt, betændelser;
 • tetracyclin-type antibiotikabehandling;
 • graviditeten og laktationen
 • onkologiske sygdomme;
 • allergisk over for enhver del af cremen, der anvendes til behandling af huden.

Forberedelse til hårfjerning

Et positivt resultat af proceduren observeres, når man overholder anbefalingerne fra kosmetologer:

 • 14 dage før du går til salonen er det forbudt at solbade under solen eller i solariumet;
 • 2 uger før proceduren behøver ikke at fjerne hår. Hvis de er for hårde, anbefales det at bruge epilatoren umiddelbart før de går til salonen;
 • Det er forbudt at anvende alkoholholdige kosmetik på overfladen, der skal behandles 3 dage før epilering.

Hårfjerningsplan

Hudbehandling udføres af en specialiseret kosmetik. Før det påføres blandes det med destilleret vand. Resterne af pastaen fjernes med en spatel med hår. For at undgå irritation anvender kosmetologen en neutralisator og "Panthenol" til huden. Rødhed er en normal reaktion på cremenes sammensætning. Huden vender tilbage til sit oprindelige udseende efter 3 timer.

For at undgå irritation anbefaler kosmetologer at anvende solcreme på de områder, der skal behandles i 2 uger. Også i 3 dage er det strengt forbudt at behandle huden med vand, kosmetiske alkoholholdige stoffer.

Quantum epilation - review

Skilsmisse for penge

Valg mellem laser og kvante hårfjerning, valgte kvante. Selvom jeg ikke fandt meget information på internettet om kvanteepilation, læste jeg et sted, at det er en enkelt smertefri procedure. Tilsyneladende valgte hun hende. Og meget beklagede. I vores by er kvanteepilation tilvejebragt [link], de gør det i salonen.

Hver procedure kostede 250 UAH, der var ingen rabatter. Generelt gik jeg gennem 10 procedurer, en gang om måneden, til sidst tilbragte jeg 2500 UAH, men ingen mening. Jeg gjorde på armhulen området. Hår som voksede, og fortsatte med at vokse, faldt ikke ud, mængden faldt ikke.

Efter 10 procedurer spyttede jeg, skam, brugte så meget og nulfølelse.

Derefter begyndte jeg at gå til laseren, jeg vil skrive en anmeldelse om det, så vil jeg forlade et link her. Allerede skrev http://irecommend.ru/content/na-seredine-puti-poka.

Generelt er en skilsmisse for penge, som ikke er lille, det er en skam, at ingen stoppede mig med at bruge den slags penge, eller i det mindste ikke 10 procedurer at gøre.

Nano epilation

Gunhår. Deres sædvanlige laser hårfjerning tager dem ikke, de er ikke udsat for voks. Men jeg vil slippe af med dem så meget! I sådanne tilfælde tilbyder vi en nyhed i vores klinik - nano-epilation. Nano, fordi det virker på et dybere niveau.

Det er ikke kun nemt at være smuk med Zladataderma klinikken, men også overkommelig!

Nano - hårfjerning - en metode til fjernelse af hår

Så, hvor er det mest almindelige hår, som ikke er meget mærkbart, fordi tynd og blød? På ansigtet (nemlig kinder, hak og nakke), såvel som på hænderne. Som vores erfaring viser, kan håret fjernes på ethvert område af din krop.

Nano-hårfjerning hjælper dig med at glemme uønskede hår én gang for alle uden at beskadige hudens øvre epidermis, i modsætning til barbering med en maskine eller hårfjerning ved hjælp af voksepilation.

Det er med denne metode til hårfjerning, du har ingen pigmentering eller udslæt. Som en god bonus strammes huden og forynges. Ifølge anmeldelser fra vores patienter føler de fornyet hud.

Glem ikke, at det er et mørkt pigment, der kan anvendes til laserfjerning. Og hvad med ejerne af rødt, lyst og gråt hår? Der er en vej ud - nanoepilation.

Som du kan se, er handlingsspektret af denne procedure ret bredt, så det vil glædesfyldt mange af vores patienter. Fra nu af var det muligt at fjerne lys og gråt hår ved hjælp af specialister fra vores klinik!

Hvordan gøres nano-epilation?

Det første trin er en grundig rengøring af huden. Den anden fase kosmetolog bruger et specielt enzym. Ca 2-3 minutter. Dernæst ryddes huden af ​​enzymet og sætter på en beroligende maske. Ved afslutningen af ​​proceduren anvender vores kosmetolog en beskyttende creme. Vær opmærksom på, at cremen skal anvendes med solbeskyttelse mindst 50 SPF.

Dette gælder for solen til enhver tid på året, især siden foråret og slutter midt om efteråret. Ved at anvende en creme med sådan beskyttelse, vil du redde din hud mod uønsket skade. Dette giver dig mulighed for at gøre skræl og laser resurfacing på helt hvilket som helst tidspunkt af året. For resten er hele sæsonrensning ikke en myte, men dagens virkelighed.

Det er vigtigt at bemærke, at denne procedure for at slippe af med uønsket hår er helt smertefrit. Det vil tage omkring 10-12 procedurer med et interval på 1 måned (kosmetikeren vil ordinere, når du skal komme til proceduren igen) for at slippe af med håret for evigt.

Fordelene ved denne metode

 • Hurtig og effektiv;
 • Fjernelse af selv indgroede hår;
 • Umiddelbart resultat (hår krøller, skrumpe umiddelbart efter påføring af enzymet).

Det er værd at bemærke, at denne procedure har nogle kontraindikationer, der bedst diskuteres ved tilmelding til en konsultation på vores kosmetologi- og lasermedicinsk klinik.

Forberedelse af proceduren

 • 14 dage før proceduren kan du ikke solbade, gå til solarium og
  Træk hår fra den epilere zone.
 • 3 dage før proceduren bør zonen ikke rengøres med alkoholholdige stoffer;

Nano-hårfjerning udføres kun på regrown hår.

Vi venter på dig og vil med glæde hjælpe!

Vores kosmetologer har fået speciel træning til at arbejde med denne type hårfjerning, hvorfor du er i sikre hænder. Kom til os, og du vil være i stand til at få den bedste klassiske og nye nano-epilation i byen Nikolaev.

2010-2018 © Plastikkirurgi "Zlataderma", Nikolaev, Licens af Sundhedsministeriets Ministerium AD №064491 dateret 23.10.2012

Skal jeg gøre Elos hårfjerning? Anmeldelser af patienter om proceduren

Elos epilation er en af ​​metoderne til hardware kosmetologi, som eliminerer uønsket hår på ansigt og krop. En hårpære ødelægges samtidigt af en elektrisk strøm og en lysflamme: kosmetologer kalder det en binær handling. Normalt modstår hårsække ikke et "dobbelt slag" og dør, og håret på det behandlede område vokser ikke længere. Eller i det mindste suspenderer de deres vækst i 5-10 år. I skønhedssaloner siger de, at denne procedure er en universel mulighed, der passer til næsten alle, uanset køn, alder og smertegrænser. Det er imidlertid meget mere interessant at kende almindelige folkes mening om, hvor effektiv epilering er, hvad det er, og anmeldelser om resultatet. Desuden hjælper råd og førstehånds observationer med at undgå trivielle fejl og skuffelser.

Så elos epilation: anmeldelser, nuancer og chokerende åbenbaringer.

"Valeria, 26 år gammel. For det første skal lægen spørge om sundhedstilstanden, tale om kontraindikationer. Hvis du straks tilbydes at klæde og bryde epilationen, stå op og gå: det betyder at ingen bekymrer sig om dit helbred, og ingen vil være ansvarlig for resultatet.
Forresten behøver du ikke at barbere håret før proceduren! Der kræves en længde på ca. 3-5 mm for at pulsen kan trænge ind i pæren og dræbe den. For mig, som for en naturlig blonde, er det største plus, at impulsen ikke kun virker på mørke, men også på blondt hår og på fluff.
Hvis alt er godt, læg dig ned på sofaen, og du anvender et ret tykt lag af gennemsigtig kontaktgel. Lægen vælger enhedens "korrekte" effekt: Som regel begynder de med en lille en, så hvis det ikke er smertefuldt, øge det. Jeg gjorde ikke ondt og ved høj effekt, undtagen for en gang, da jeg kom på nerveen. Epilation udføres i to faser: Først behandles hele området en gang, derefter - igen. Området for flashen er lille, ca. 5 x 7 mm, så du har brug for tid og tålmodighed. " "Elya, 30 år gammel. Essensen af ​​Elos er en kombination af en elektrisk udladning og en foto flash. Jeg gjorde tre sessioner, men uden stor effekt, selvom jeg blev lovet, at halvdelen af ​​håret ville falde ud. Intet sådan! Da de voksede, så vokser de... medmindre det er lidt tyndere. Kosmetologen sagde, at dette er normalt, vi har brug for et par flere procedurer, selv om hun ved høringen sagde, at der kun behøver fire besøg. Ærligt, for sådanne penge, den ynkelige effekt... knuden knuses mig. Generelt er piger skeptiske over for løfter! " Marina, 37. Hele proceduren tager 15 minutter (to zoner!). Ingen ubehagelige følelser og lugt, smerte eller irritation på epilationsstedet. Fra begyndelsen til slut kontrollerer lægen hele processen, og hvis du føler ubehag, skal du straks rette op på situationen.
Inden for tre uger, falder håret, der har undergået behandling, ud. Du vil sætte pris på resultatet og vil ikke vende tilbage til andre former for hårfjerning! "

Reklame og virkelighed

Æstetisk medicin og kosmetologi tilbyder flere moderne metoder til fjernelse af hår: voks, shugaring, alexandrit laser, photoepilation, kemiske forbindelser, der "smelter" hårrotten. Den største fordel ved elos hårfjerning er evnen til at slippe af med belastende vegetation i 5-7 år og endog for evigt! Under alle omstændigheder lover dette reklame. Hvad siger dem, der allerede har prøvet denne epilation? Anmeldelser kan opdeles i entusiastiske, negative og tilbageholdte (eller neutrale).

"Olga, 35 år gammel. Mange saloner er interesseret i kun én ting: rive flere penge ud. De kan specifikt gøre procedurerne dårligt, så kunderne kan gå til dem længere. Jeg havde brug for 12 procedurer (dyb bikini). Nu er der slet ikke noget hår på puben, på læberne er der en tynd fluff, der let fjernes af cremen. Jeg indså, at alt er meget individuel: ingen ved helt sikkert, hvor mange procedurer du har brug for, og hvor længe effekten varer. " "Karina, 23 år gammel. Tro ikke på reklame! Hun lover en smertefri procedure, men det er ikke sandt. Det hele afhænger af hårets struktur og densitet på din smertegrænse. Jeg er tålmodig, men det gør ondt, endda sprængt. Modstod tre sessioner, resten havde ikke styrken eller holdningen. Men det var nok for håret til at forsvinde og begynde at vokse igen kun efter seks måneder. Konklusion: Effektiv, men lang og smertefuld. Måske i fremtiden vil Elos epilation ikke være så smertefuldt, så vil jeg vende tilbage til det. " "Julia, 25 år gammel. For at få et stabilt resultat, har du brug for mindst 10 besøg hos en skønhedsekspert, cirka en gang om måneden (som er forbundet med hårsygdomscyklusen hos folliklerne) i i alt næsten et år. Desuden er det ikke muligt at rage eller trække hår ud i bruddet mellem procedurerne. Uanset hvordan annonceret binær epilation, i tilfælde af en hormonel stigning, vokser al vegetation tilbage. Det er en skam! "

Sammenligning af salon og hjemmet fjernelse epilation

Første gang proceduren blev udført kun i kosmetiske klinikker og SPA-saloner, på professionelt udstyr, så fremkom kompakte epilatorer til brug i hjemmet. For blygte kvinder blev de en ægte frelse: Ikke alle besluttede at diskutere deres problemer med en fremmed (selvom i en hvid kappe) og endnu mere til at demonstrere intime dele af kroppen. I mellemtiden er moderne æstetiske kanoner tvunget til at fjerne hår ikke kun på ben og armhuler, men også i den såkaldte "bikini zone". Oprindelig, intim frisyre eller perfekt glat følsom hud af perineum - de fleste kvinder stræber efter dette. Kompakte epilatorer hjælper også for dem, der mangler tid til at besøge salonen. Den bedste løsning i dette tilfælde - Elos hårfjerning derhjemme. Anmeldelser af hjemmepilatører vil hjælpe dem, der endnu ikke har besluttet model og mærke af enheden, og dem, der tvivler på dens effektivitet.

"Kira, 25 år gammel. Jeg købte Elos epilatoren Me Quartz og var ganske glad: de voksende hår blev tyndere, og derefter begyndte skaldede græsplæner at dukke op. Efter 4 måneders brug er kropshår næsten væk. Fornemmelse for hårfjerning er ikke den mest behagelige, men for skønhedens skyld kan du lide. Desuden er de voksende hår blevet så svage, at det er nok at gnide en vaskeklud i brusebadet og de falder af. " "Anna, 31 år gammel. Jeg ved ikke hvorfor at torturere mig sådan? Shugaring, laser, home elos... en slags middelalder... Jeg gør elos epilation i klinikken: 8 procedurer og ingen problemer! Smid ikke penge, der er uklart på hvad, men gå til klinikken og på et professionelt apparat gør høj kvalitet og vigtigere smerteløse procedurer! " Ilana, 28 år gammel. For to uger siden købte jeg en Elos epilator til brug i hjemmet af det israelske firma Syneron. Som mange brugte jeg hele dagen på arbejde, så da jeg så sådan en ting i butikken, besluttede jeg straks at købe den. Sælgeren forklarede detaljeret, hvordan man ansøger, plus instruktionerne i boksen (omend på engelsk). På denne enhed er pause mellem behandlinger 2 uger. Efter den første procedure begyndte håret at vokse langsommere, og i dag efter det andet bemærkede jeg det første hårtab. Jeg troede ikke engang så hurtigt: Sælgeren fortalte mig: "Forvent ikke et mirakel på en gang, vær tålmodig og gør alt efter instruktionerne."

Bemærk, at professionelle enheder til saloner og klinikker altid vil være mere kraftfulde og funktionelle end epilatorer til hjemmebrug. Deres muligheder er bredere, deres magt er større, men det garanterer ikke en hurtig og varig effekt.

Dyrt eller ej?

Et af de mest diskuterede emner i anmeldelser om elos hårfjerning er det høje omkostninger. Selvfølgelig er det i dag en af ​​de dyreste typer af hårfjerning. Til sammenligning er behandlingen af ​​en zone med den nymodede metode tre gange dyrere end epilering med god gammel voks.

"Elena, 26 år gammel. Jeg er en af ​​de narre, der "pokker" på reklame. Jeg ønskede at gøre alt på én gang: overlæbe, armhuler, dyb bikini... Jeg gik gennem 4 sessioner, og min begejstring for proceduren er mindre hver dag. Piger, efter min mening er det dyrt og ineffektivt! Da jeg læste anmeldelserne selv, troede jeg, at nogen var uheldige, men jeg ville bestemt være heldig. Jeg har allerede brugt 50 tusind rubler til Elos, og jeg ved ikke, hvor meget mere at forberede. Tænk hundrede gange før du begynder! "

Og her er en anden mening.

"Gulnara, 38 år gammel. Hvordan fik jeg kampen med håret! I 20 år begyndte og sluttede hver dag med det faktum, at jeg slog hårdt af hår. Pincet "registreret" i lommen, i toilettet, på toilettet, mens andre "pulverer næsen", spilder jeg ikke forgæves - jeg trækker ud og trækker ud. Tidligere, da jeg boede hos min mand i en lille landsby, var der ikke noget alternativ. Nu bor vi i Kazan, jeg tilmeldte mig et kursus af epilering. Den første behandling (hage) koster 1500 rubler, og de efterfølgende - 2500 rubler hver. Lægen advarede om, at 10-12 procedurer er nødvendige, hvad angår tid er det næsten to år siden først procedurerne udføres hver måned, og så øges pause mellem dem gradvist. To uger efter den første manipulation og håret begyndte at falde. Hvis resultatet efter kurset varer mindst et år, vil jeg være glad! Hvad angår penge... tror jeg, at enhver kvinde er værd at investere dem i hendes udseende. Og jeg vil være smuk og velplejet, men ikke skægget og ulykkelig. "

Selvfølgelig har alle forskellige økonomiske muligheder. Men når lægen kalder kursomkostningerne, er den normale reaktion et lille chok. Således ligger minimumsprisen for et hårfjerningskursus på et lille område (overlæbe) i Moskva fra 30.000 til 50.000 rubler. Men hvis du deler det i 10-12 måneder, er mængden mindre skræmmende.

Anmeldelser biorevitalisering: positiv og ikke kun. Indtryk af dem, der allerede har bestået denne procedure.

Historien om fordele og ulemper ved Elos hårfjerning, anmeldelser og priser vil være ufuldstændig, hvis du ikke nævner en så vigtig nuance som risikoen og komplikationerne ved denne metode.

Hvad er farlig Elos hårfjerning

Før du begynder epilering, er den kosmetolog, der skal udføre den, forpligtet til at finde ud af om du er gravid, har du kræft eller har keloid ar. En lunefuld holdning til Elos kan have uventede ubehagelige konsekvenser. Det øger også risikoen for komplikationer: forbrændinger, ar, pigmentpletter eller rosacea, smertefulde fornemmelser. For eksempel vises brændinger oftest, fordi hudens fytotype ikke svarer til de strømparametre, der er angivet på enheden. Eller hvis du for nylig har været på stranden eller i et solarium, men glemte at fortælle lægen om det. Nogle medicin og hormonelle præventionsmidler kan også forårsage en forbrænding under epilering. Anmeldelser af farerne ved proceduren er ikke almindelige, men fortjener nøje opmærksomhed.

"Anna, 33 år. Det viste sig at være dermatologiske problemer for mig. Jeg gjorde epilering af bikini-zonen: Jeg forherrede heroisk processen og troede, at den mest ubehagelige ting var forbi. Og den næste dag begyndte et mareridt: hele pubis var dækket af mavesår og stor acne ved hårets rødder. Selvom jeg gjorde alt som lægen bestilte (det behandlede chlorhexidin og panthenol). Det gør ondt, det er skræmmende, skammeligt... Fem procedurer blev betalt for, men der er ikke noget ønske om at vende tilbage til salonen. " "Katya, 53 år gammel. Jeg har også en dårlig oplevelse: der var pigmentering på ansigtet, jeg betalte mange penge for at slippe af med det hurtigere. Elos epilation stoler ikke længere. Resultatet er klart ikke værd at pengene! " Anastasia, 29 år gammel. Passerede tre sessioner: shin og bikini zone. De to første er mere eller mindre, selvom det er meget smertefuldt, rådede lægen endog ham til at drikke cognac før det. I går gik det tredje gang og fik omfattende forbrændinger på begge ben. Lægen, der gjorde proceduren, løb straks væk et sted, og i stedet for ham kom administratoren og begyndte at hævde, at jeg selv var skyldig, og at min hud var "for tanned". Påstået fremkaldte denne solbrændte sådan en forbrænding, selvom jeg ikke var i solen i en måned! Endnu engang går det næsten ikke.

Analyse af feedback giver dig mulighed for at få en generel ide om proceduren og vurdere, hvordan denne metode passer til dig. Hovedværdien af ​​kommentarerne er, at de blev skrevet ikke af forspurgte personer, men af ​​almindelige kvinder, der havde lært af deres egen erfaring om fordelene og ulemperne ved Elos og delte deres indtryk og følelser. Måske vil det være interessant og nyttigt for dig, blive en slags forsikring mod risici og hjælpe dig med at træffe en beslutning, som du har tænkt på i lang tid.

Laser hårfjerning - anmeldelser

Negative anmeldelser

Jeg gik til diodlaseren. Stramt mørkt hår på let hud.
resultater:
Ansigt - tørrer huden stærkt, rød acne op til 3 uger. Hår falder ud, men i slutningen af ​​hver procedure i procentvise termer, ikke meget. Sæt en mørk pigmentplade.
Bikini - var en procedure. Resultatet er "0".
Mave - efter proceduren faldt 5-10 procent hår. Men tænk på proceduren på maven godt, fordi Der er en negativ påvirkning ikke kun på huden, men også på væv og organer. Konsekvenserne af proceduren - maven pouted og der var en mellemliggende menstruation mellem den normale cyklus. Derfor er laser hårfjerning på underlivet ikke sikkert.

Victoria

I kabinen har jeg allerede lavet foto-varme fjernelse (LHE) af procedurer 20 (jeg tror nøje på udryddelse) på mit ansigt. De første procedurer 5 hår blev tyndere og syntes at blive mindre, og så jublede de op og voksede i samme mængde som før proceduren, nogle steder blev de endnu hårdere. Smerten er uudholdelig, voks og i sammenligning går ikke, efter at proceduren brænder, uger 2 går ud af skorsterne, og så begynder håret at vokse. Mest sandsynligt er enten mit kaukasiske gen uforgængeligt eller et apparat af dårlig kvalitet.

Aeliya

Åh, piger! Jeg gjorde foto epilering i 1,5 (!) År, hver 3 uger med 2 maksimale blink i stedet for en. Resultatet er endnu værre end det var før (fordi de ikke tillod at epilatoren blev brugt, var det nødvendigt at barbere).
Mørkt hår, hormoner i perfekt rækkefølge.
Konklusion: SHOW!

bloodycookie

Fordele: ikke opdaget;

Ulemper: Dyre, spor forbliver uklare

En ven har en lille overskæg over hendes overlæbe, Nå, nu tænkte hun på at fjerne, hun blev rådgivet til laserepilation, ja jeg gik med hende, jeg blev også overtalt og sagde meget godt, vi vil fjerne for evigt med et par tricks.

Vi kom for første gang, proceduren var smertefuld, jeg kom ud med en rød læbe, mere præcist med det faktum, at der over det blev kun et lille hår fjernet, næsten ingenting er ændret. Vi gik 3 flere gange. Og vi havde nok.

Efter denne epilation er der røde pletter, og jeg går ud for at forestille mig at gå i mere end et halvt år, det er ikke meget smukt, som lille acne. Min ven gik endnu mere med dem, jeg ville ikke gøre noget andet, alle kom op og spurgte hvad der var med din læbe. Og så ved du ikke, hvad du skal svare. Generelt, hvis det ikke er så synligt, er det bedre ikke at gøre det overhovedet.

Jeg kunne ikke lide det, jeg er glad for, at alt nu er gået.

Ariadna777

Jeg har gennemgået flere laser hårfjerningsprocedurer, og jeg vil gerne dele med dig min mening og mine konklusioner vedrørende denne procedure.

Først ønskede jeg at epilere mange områder på kroppen: både bikiniområdet og armhulerne. Men det ville have kostet mig en smuk penny, og jeg vil gerne tjekke på forhånd: Er det rigtig godt i virkeligheden, og er det så effektivt, at denne skarpe laser hårfjerning? Og derfor valgte jeg i begyndelsen en meget lille zone for epilering: zonen af ​​"antenner" over overlæben. Disse ondskabsfulde "antenner" har længe givet mig en masse vanskeligheder, hver uge fortyndede jeg voksen og med hjælp hyrede de besatte hår. Og jeg håbede (og jeg blev lovet i salonen) at ved hjælp af laser hårfjerning ville jeg miste håret over min læbe helt og for altid.

Passerede i alt fire sessioner, og i sidste ende - hårene voksede og vokser som tidligere. Selvom jeg bemærkede, at de begyndte at vokse lidt sjældnere, men denne forskel er så lille, at jeg kunne være forkert. I sidste ende bruger jeg stadig voks til epilering.

Jeg tror, ​​at jeg har et svagt resultat på grund af den anvendte type laser. Jeg blev behandlet på en alexandrit laser. Det ville være bedre, hvis jeg valgte en diodelaser, sådanne lasere trænger dybere ind i huden og påvirker hårsækkene mere dybt. Derfor er resultatet af dem bedre. Så hvis du står over for valget af typen laser til fjernelse af håret - anbefaler jeg dig at prøve alle de samme diode type laser.

Mit bikini- og underarmområde er meget renset, fordi håret er mørkt og hårdt, og zonerne betragtes som hurtigste til at fjerne overskydende hår. Kort sagt, jeg har brug for ikke mere end 10 procedurer, og så kan Pts sjældent gå til profylakse, men det er muligt at fjerne Ptsytica selv. Pt er svært at trække tilbage - jeg har gået i mere end et år - til ca. 12-13 procedurer. Samtidig blev alt det fluffede hår fjernet - det er slet ikke der, men i stedet begyndte hårdt sort hår at vokse, ligesom øjenbryn på kinderne - jeg kan slet ikke fjerne det, de vises 5 uger efter epilering og skarpt og stærkt synlig)

Tatyana Serebrovskaya

Jeg har lys blondt hår på mine ben. Jeg barberede dem ikke før, men lette dem med peroxid (jeg kunne ikke barbere af allergiske grunde), de var bløde - ikke shchitina. Men med tiden fik det mig. Jeg købte et kursus på 5 laser hårfjerningsbehandlinger. Følelser tolerable, lidt som et andet strejf af brændenød. Jeg lavede 4 stykker og blev gravid. Så en pause i 12 måneder. Og hun gik for at afslutte den betalt 5. For dette år viste 20% af håret. Jeg tror, ​​at efter den sidste vil jeg overhovedet glemme dem. Jeg tror, ​​det hele afhænger af mesteren. De første 4 er godt udført af en kosmetolog, og den sidste af en anden mester Hun gav mig 6 ​​forbrændinger med blærer. Jeg troede, jeg ville slå hende til enden (.

Mimishka88

Jeg vil gerne dele med dig min historie om bekendtskab med laser hårfjerning. Det hele begyndte med, at 14 år gamle hår begyndte at dukke op på min "hvide linje" af underlivet (under navlen), med alderen blev de mørkere og hårdere (muligvis på grund af talrige manipulationer med det formål at fjerne dem eller måske testosteron som jeg skala årsagen til dette mirakel). Endnu har jeg ikke plaget denne zone-razor, pincet, epilator, depilatory cremer. Effekten var kortvarig, og efter en uge eller to vendte alle hårene tilbage til fuld cirkel. Og nu, efter mere end 10 år med at håndtere dem, besluttede jeg på en måde at finde en måde at slippe af med hår i lang tid, hvis ikke for evigt. I starten planlagde jeg at gøre elektroepilering på denne zone for at afslutte alt på én gang til et punkt, om end smertefuldt (men mit testosteron hjælper mig til at udholde smerten ret roligt). Jeg gik til salonen, men det viste sig, at elektroepilation ikke blev gjort på min mave på maven, de foreslog, at jeg laver en laserepilation, der sikrer, at den hvide linje i maven efterlader sig efter en sådan procedure. De sagde, at laser hårfjerning er mindre smertefuld end elektro hårfjerning, og for at overbevise, blev et par hår fjernet ved hjælp af elektroepilation (det er ikke så smertefuldt som jeg var bange for den måde, det er helt muligt at lide). Så jeg har en naturligt mørk hud, der hurtigt tenner, 10 dage gammelt solbrændt i en solseng, besluttede jeg på en laser. Mester sagde, at min sværdning og hårde hår tager godt selv på mørk hud. Kontoret, hvor jeg gjorde epilationen, var relateret til en medicinsk stol, der udfolder sig, dækket af en hvid engangsark, en lampe, en læge i en hvid frakke, handsker og en maske, selve laseren (en stor enhed) synes at være okay. Lægen gnider huden, hvor der er hår (længden for epilering skal være 1-3 mm), vælger laserens driftstilstand afhængigt af din lystype og begynder at fungere. Korte blink i laseren og påfør derefter en afkølingsdyse til huden på flash-stedet, hvis det køler, ved jeg ikke, at jeg ikke har bemærket. Lægen fjernede den "hvide linje" i 5-7 minutter, mens duften var som en brændende kylling (fordi dit hår brænder væk fra varmen), gned din hud med alkohol for at dekontaminere og rense den forkølede del af håret. Herefter har huden lidt lidt i de første par timer, og der var rødme. Om morgenen gik det, hårene, der tilsyneladende vokser efter epilering, er ifølge lægen (din hud skubber hårrødder, der er beskadiget af laseren). Jeg kom ud i mere end en uge, så smadrede jeg ud og satte dem væk med pincet, da jeg skulle gå til en poolfest. Mit hår efter epilation voksede ikke i 3 uger, jeg formåede at gå til havet og få en god solskoldning. Jeg bemærkede, at håret blev blødere, tyndere, og de var mindre.

53 dage efter den første procedure (jeg ventede 3 uger til solbrændt at gå lidt) gik jeg til den anden. Den samme læge, samme procedure, men der skete noget med laserens kraft eller med min hud. Under proceduren var infertiliteten stærkere end i den første procedure, lægen fjernede omhyggeligt alle mine hår, og så tættere på slutningen sagde hun at du sandsynligvis ville have en forbrænding, huden blev rød. Sovende var også sindssyge smertefulde.

Så den tredje procedure var med mig i dag. Efter den anden procedure gik 2 måneder og ærligt, hvis jeg ikke kigget på hårhudets depigmentering, vokste jeg ikke meget. Mørk og hård om 10, den er ekstremt lille i forhold til hvad der var tidligere. For det meste var der slet ikke noget hår. På nogle steder er de blevet tynde og meget mindre pigmenterede.

Nyligt lavet laser hårfjerning af armhuler og total bikini. Armhulen tolerance, et sted 10-14 dage, din hud skubber hår, og derefter gå i en måned med glatte armhuler og ikke huske om barbermanden. For sommeren er det bare skønhed. Jeg vil have mere. Især siden alt gik som det ville være smertefrit.

I alt bilini. Tidligere skal dette barberes 3-4 dage før proceduren, så hårene her er korte, men der er. Jeg gjorde alt i en anden salon på en anden laser. Disse piger er meget meget smertefulde. Her bedøves, bedøv ikke, selvom min tærskel for følsomhed, være sund, jeg var dækket af en koldsweet. Den samlede du forstår betyder fuldstændig fjernelse af hår, herunder i området, lad os sige ynkeligt dine præster.

Det gør ondt at udholde. Jeg led på grund af en god og forstående mester. Resultatet er et par timer, denne zone er tændt, så forsvinder den brændende fornemmelse. Håret kommer ud samme dag 14. Fra første gang vil du ikke fjerne alt for perfekt glat hud, dette er et meget følsomt område, laserstrømmen anvendes sparsomt, men samtidig falder du 85% hår og du vil nyde dette område i et stykke tid Du behøver ikke at plage andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Jeg vil komme ind i denne procedure igen, da hun reddede mig, før han gik til søs. Jeg tog bare næsten ikke maskinen er fantastisk.

Neutrale anmeldelser

Og det gjorde mig ondt efter proceduren. Benene er fine, men bikini er næppe nået. Så læste jeg, at det var godt at sprøjte med panthenol direkte i kabinen. Næste gang jeg var bevæbnet, men jeg købte noget vrøvl, var det bare, at han solgte kosmetik i butikken - det hjalp slet ikke, sprøjtes og dryppede, tørrede derefter i lang tid og overførte alle håndklæderne. Og kun i apoteket købte jeg lægemiddelformen, der er stadig et smiley trukket på pakken. Apotekeren sagde, at den tyske original. Og helt andet. Så jeg råder alle sammen. Han lægger sig jævnt, så tørrede han op og tog en film, så han slet ikke selv tørrede af. Og smerten er godt fjernet, det kan bestemt ikke tolereres direkte, men ubehageligt.

olgabu

Fordele: Hvis du har tålmodighed, penge og regelmæssige procedurer, kan du slippe af med hår

Ulemper: smertefuldt, hår falder ud ujævnt

Det var tilfældet, da jeg bukkede for at reklamere for en perfekt glat hud uden et enkelt hår FOREVER.

Det var dyrt, så jeg besluttede at kun bikini. Jeg ville økonomisk ikke trække benene.

En procedure kostede 900 rubler. Det tog omkring 20-30 minutter, afhængigt af mængden af ​​hår. Men tiden flød meget langsomt, hvert hår var fyldt med en laser (på det tidspunkt fik jeg at vide, at det var den fineste), fornemmelserne var ret smertefulde. på nogle steder kunne jeg næsten ikke stå, måske har jeg selvfølgelig en lav smerte tærskel. måske synes andre ikke så smertefuldt. Jeg støttede 4 procedurer med et interval på en måned eller to.
Faktisk var der ikke noget hår, men de var ikke kun i den vækstperiode, hvor jeg fjernede dem, og de, der sad inde, klatrede ud efterfølgende. som følge heraf var jeg i løbet af året konstant delvist i mit hår))) Men der var færre af dem. Men bogstaveligt et år senere begyndte de at vokse fuldt ud som tidligere. Det vil sige, hårfjerning bør udføres regelmæssigt. Passerede kurset omkring 6-9 gange (afhængigt af håret) - en pause et stykke tid, så tilbage.

Og en anden ubehagelig faktor: Efter proceduren går håret ikke straks ud, udseendet er lidt charred. / Kun inden for en uge begynder de at falde af, og det er ujævnt, dvs. nogle falder ud og andre begynder at vokse og barbere dem. Det viser sig på stranden, puljen er stadig ikke okay.

Jeg indså, at denne type af hårfjerning for mig ikke er egnet, og jeg valgte en billigere og mere bekvem måde - enten voksning eller shugaring (sukker)

Mimishka88

Fordele: Hurtighed af proceduren, hår falder ud i et par uger, det er ikke nødvendigt at barbere, resultatet er

Ulemper: smertefuldt, dyrt, der er kontraindikationer, du har brug for mindst 5 sessioner !, en brænde.

Nyligt lavet laser hårfjerning af armhuler og total bikini. Armhulen tolerance, et sted 10-14 dage, din hud skubber hår, og derefter gå i en måned med glatte armhuler og ikke huske om barbermanden. For sommeren er det bare skønhed. Jeg vil have mere. Især siden alt gik som det ville være smertefrit.

Total bikini (uden et foto, du ved hvorfor). Tidligere skal dette barberes 3-4 dage før proceduren, så hårene her er korte, men der er. Jeg gjorde alt i en anden salon på en anden laser. Disse piger er meget meget smertefulde. Her bedøves, bedøv ikke, selvom min tærskel for følsomhed, være sund, jeg var dækket af en koldsweet. Den samlede du forstår betyder fuldstændig fjernelse af hår, herunder i området, lad os sige ynkeligt dine præster.

Det gør ondt at udholde. Jeg led på grund af en god og forstående mester. Resultatet er et par timer, denne zone er tændt, så forsvinder den brændende fornemmelse. Håret kommer ud samme dag 14. Fra første gang vil du ikke fjerne alt for perfekt glat hud, dette er et meget følsomt område, laserstrømmen anvendes sparsomt, men samtidig falder du 85% hår og du vil nyde dette område i et stykke tid Du behøver ikke at plage andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Jeg vil komme ind i denne procedure igen, da hun reddede mig, før han gik til søs. Jeg tog bare næsten ikke maskinen er fantastisk.

spring_illusion

Metoden har helt sikkert sine fordele og ulemper.

Af fordelene - muligheden for mindst en måned at ikke huske om hårfjerning i det laserbehandlede område.

Af minerne - prisen og manglende evne til at slippe af med håret for evigt. Hertil kommer, at lægerne i løbet af den indledende konsultation sædvanligvis slukker og overvurderer laserens evner - jeg blev f.eks. Lovet at 7 sessioner ville være nok for mine øjne og ører til at glemme uønsket hår i mindst et år.

Men efter 1,5 måneder efter den næste procedure fortsætter hårene, selvom de er tyndere end de tidligere, frem.

UPDATE

Efter 9 procedurer i klinikken, hvor jeg fjernede hårfjerning, forsvandt håret ikke for godt, på ingen måde. Intervallet mellem sessioner steg til 2,5 måneder, men håret vokser stadig. Mere subtil, men ikke desto mindre fluff. Og over hele det behandlede område.

På spørgsmålet, hvordan er det forvisset om, at pakken med 9 sessioner jeg købte var mere end nok plus det faktum, at jeg allerede havde 2 procedurer før det, dvs. Alt i alt ikke engang 9, men 11 sessioner, hævder klinikforvaltningen øjnene i stil med "som regel alle mennesker holder op med at vokse på nuværende tidspunkt" og tilbød 30% rabat på alle efterfølgende besøg.

Personligt troede jeg ikke oprindeligt på løfterne om "for evigt", så resultatet var ret tilfredsstillende for mig, men hvis du besluttede dig for en laser, bare håbet at glemme håret på det behandlede område, vil du højst sandsynligt blive skuffet.

KONKLUSION

Hvis din hud ikke tåler standardmetoder til hårfjerning og materialets kapaciteter tillader det, er laseren en forholdsvis effektiv måde at fjerne hår med maksimal frekvens.

I andre tilfælde er det muligt at undvære det, og foretrækker billigere og dokumenterede metoder.

Piger, omgået 2 kosmetik Moskva. 1 time lavet i elitesenteret på elosa benet kostede mig 10.000. det var så slemt, at jeg troede jeg skulle dø! så læste hun, at der er en super dude candela, de skriver, at det ikke gør ondt, det er ikke som om det var på Elosa, men det lå i 50 minutter og det var syg. Efter proceduren fortalte lægen, at du er nødt til at gøre bedøvelse engang sådan en smerte tærskel, og det er en time før proceduren for at købe salve, smøre, lægge benene med klæbende film. Forresten gav jeg 10 tusinde rubler, og for disse penge skal jeg smøre det med en foreløbig film. Hår efter den anden procedure faldt ud på samme måde som efter den første, et sted falder, hvor det ikke er. Så fløj en ven ind fra Amerika og sagde, at de havde en laser vectus boom der, jeg fandt ham der for 12 tusind trommestikker, men min ven fortalte mig, at de betaler 150 kroner. Få styrken og fortsæt det nu.

ritvariyter

Plusser: Hår bliver blødere, nogle gange holder op med at vokse i lang tid

Ulemper: Du kan ikke solbade, du kan ikke trække håret, er ikke effektivt på gråt hår og mørk hud

Jeg har oplevet denne teknik i tre år nu. Alle kvinder har deres egne komplekser - jeg har hår på uønskede steder. Så så snart jeg havde penge, som jeg kunne bruge alene, indgik jeg en høring og samme dag gjorde jeg den første procedure. Efter at have læst oplysningerne på forskellige steder var jeg næsten klar til et mirakel, at mit hår ville forsvinde i tre procedurer. Alt viste sig at være lidt anderledes, men jeg var ikke særlig skuffet, fordi der stadig var en positiv effekt, men jeg er en ret pragmatisk person, og jeg forsøger at søge fordele i alt.

Hvis vi går ind i detaljerne, er mine indtryk som følger. For tre år siden var denne procedure ikke så sædvanlig som den er nu, og prisen for procedurerne varierede meget fra klinik til klinik. Desuden udførte nogle, der udnyttede patientens uvidenhed, ikke laserfjerning, men fotoepilation til samme pris. Photoepilation er mere skadelig og mindre effektiv. Jeg vil ikke gå i detaljer, du kan lære om dem på internettet, men jeg anbefaler dig at undgå denne procedure. Så jeg havde valg mellem mange klinikker, og som følge heraf valgte jeg det meget godt - en klinik med professionelle læger og lave priser, hvor laser hårfjerning virkelig blev gjort, og ikke noget andet.

Efter hver procedure fjernes volods og follikler ikke permanent, efter at de forbliver "hamp", som falder inden for to uger. Derefter begynder nyt hår at vokse. Det er meget vigtigt at komme til proceduren, når håret ikke har afsluttet sin vækst, fordi laseren er mest effektiv på håret på vækststadiet. Det er, så snart du bemærker, at der er hår, skal du straks tilmelde dig proceduren, som regel et sted i 1-1,5 måneder.

Faktisk er mit hår plaget mig meget mindre end 3 år siden.

Jeg følte mig næsten ikke smerte - fornemmelserne er ikke noget, der ville være behageligt, men jeg kan ikke sige, at det gør mig ondt. Jeg har aldrig haft forbrændinger. Læger advarer stadig, at du ikke kan tage et varmt brusebad efter hårfjerning, mens huden er rødt. Faktisk, når jeg kom ind i et varmt brusebad og en gul spejl dukkede op omkring en af ​​folliklerne, som derefter forsvandt efter et par dage.

Så jeg anbefaler i princippet. Under forudsætning af ovenstående betingelser er det muligt at opnå god succes.

AnimaZoo

På det tidspunkt, hvor jeg lærte om laser hårfjerning, var jeg på plads. Efter fødslen ønskede jeg at håndtere mig selv, mit udseende. Og jeg tilmeldte mig den første session med laser hårfjerning. Zone besluttede at vælge armhulen. Jeg tænkte: Hvis alt går glat, og jeg kan lide resultatet, så begynder jeg at behandle mere omfattende zoner af uønsket hår.

Jeg havde en laser Alexandrite, enheden candela. Jeg valgte ikke laser på forhånd, bare det, der blev tilbudt i kabinen, var det, der blev brugt. Det er bare det her, på Irecommend, læste jeg, at pigerne på forhånd valgte de forskellige typer lasere, at de var forskellige. Så måske, hvis jeg valgte en anden laser, så ville effekten være bedre...

I dag har jeg fem sessioner bag min ryg. Dette er selvfølgelig ikke nok til at slippe af med hårvækst helt, men jeg håbede, og jeg blev flere gange fortalt af bekendte og salonarbejdere, at fem sessioner mindst skulle halvere hårvæksten i det behandlede område.

Ja, hvis hårvæksten er faldet, kun med 15-20 procent, ikke mere. Ærligt ventede jeg på et mere eksplicit resultat. En specialist i salonen siger at jeg har meget aktive hårsække i armhulen, så jeg har brug for flere sessioner for et synligt resultat. Men på en eller anden måde var jeg skuffet over proceduren, og sandsynligvis vil jeg ikke længere gå der. Så tilsyneladende, skæbnen af ​​mig til alderdom at bruge en hadet maskine.

Tati @ na

Fordele: Hår i det mindste meget tynd, glat hud, ingen grund til barbering, ingen irritation som efter barbering, det resterende hår bliver tyndere, resultatet er

Ulemper: smertefuldt, hår vokser stadig i, hår fortsætter med at vokse, dyrt, det er nødvendigt at genoptage proceduren, det er ikke klart antal sessioner

HVAD ER VIGTIGT AT OVERENSAGE I LASER EPILATION:

 1. Kog penge. Mere end du forventer. Ca. en og en halv til to gange mere.

Jeg forklarer: dette er en sådan markedsføring. Jeg læste i reklame salon (og ikke en) at i 4-6 sessioner kan du slippe af med vegetation for evigt! Fristende? Ja. Kun nu blev jeg fortalt på den tredje session, at "ja nej, for 4 ingen kunne gøre det, vi sværger også med vores kolleger, lad dem skrive i reklamen som det skulle - 8-10 sessioner til nogen 11. Som et resultat Jeg forlod 6 sessioner for 8000 = 48000rub. Så tog jeg en pause - jeg måtte hvile min tegnebog :))). Da jeg besluttede at genoptage, begyndte denne periode med spring i valutaer, og proceduren begyndte at koste 9200. Det blev besluttet at søge efter noget billigere.

 1. I 2 uger før og efter proceduren kan ikke solbade. Hverken solen eller solariumet.

3. Læs kontraindikationerne.

4. Også efter proceduren kan du ikke gå i saunaen mindst en uge (ideelt - 10 dage). Hvad er grunden til, at de ikke forklarede det for mig, men i et sådant tilfælde er det bedre at flytte end ikke at gennemse, som de siger))

5. Efter proceduren falder hårene inden for 2 uger hårdt, de kan kun barberes, men ikke trækkes ud.

6. Min personlige rådgivning:

 • Det er bedre at begynde at træne om vinteren for langsomt at lave det nødvendige antal procedurer for en behagelig tilstand; Den mest uvelkomne start for kurset er sommer.
 • I salonen, gå til 2m forskellige læger: Procedurens smertefulde afhænger også af mesterens lys / hårde hånd.
 • Det er bedre at gå ikke en gang om måneden, men en gang i 6-8 uger, da håret i løbet af denne tid bliver bedre restaureret, og det er muligt at behandle dem bedre.
 • For folk med lav smerte kan du tage en smertepille i en halvanden time.

I løbet af disse 2 år tilbragte jeg 70.000rub til hårfjerning. Beklager jeg Nej. For efter min mening er mit liv blevet meget enklere, selv om jeg ikke helt har slået af med overskuddet. Hvis du ikke har kontraindikationer, penge nok og i det mindste ønsker at lette processen med at bringe bikiniområdet i orden, anbefaler jeg at gennemgå mindst et par kurser for laserfjerning. Men overpaying til jade køling er ubrugelig - den anden laser (italiensk) var meget mere loyal over for mine ømme steder. Og forvent ikke at dette virkelig vil løse problemet med uønsket hår FOREVER - nu er mange mennesker opmærksom på det, at ingen laser kan give dig en fuld garanti.

Positive anmeldelser

Passerede et kursus med laser hårfjerning og yderst tilfreds med resultatet! Jeg læser her om acne og forbrændinger i piger. Dette bør IKKE være, hvis du gør proceduren med denne specialist med honning. uddannelse og et godt, moderne apparat i klinikken.
Jeg gjorde LE i klinikken i Levon Chakhoyan, jeg kom der efter mislykkede procedurer i en anden mindre kendt klinik, hvor jeg ikke fik effekten, jeg antager, at jeg strammede indstillingerne, eller jeg ved ikke hvad.
Chakhoyan tog 3 procedurer på en CANDELA GentleLase laser, dette er den sidste generation af alexandrit laser.
Under billedet efter den sidste tredje procedure) som du kan se, er der intet hår, og der skal ikke være meget lang tid! Laser hårfjerning er helt sikkert velegnet til dem, der er for dovne til at kæmpe med børstehår og synes det er tid, det er ikke tid til at få voksstrimler eller depilatoriske cremer))

Jeg har prøvet forskellige metoder til fjernelse af håret. Effekten var ikke nok i lang tid, indtil jeg ved et uheld kom til Laser Jazz-klinikken. Proceduren blev udført med en laser. Der er mange af dem, de blev valgt individuelt, da jeg har tendens til allergiske reaktioner og irritation. Resultatet slog mig, passerede kurset og blev helt af med unødigt hår i bikiniområdet og benene. Den mest komfortable procedure af alt, hvad jeg gjorde før.

Jeg har længe hørt om proceduren for laser hårfjerning. Der var ingen penge for hende. Der kan en eller to sessioner ikke gøre, så jeg ventede på min fødselsdag at bruge gaverne. Denne gang er kommet. Næste dag tilmeldte jeg mig denne procedure om aftenen, og jeg kom tilbage tilfreds på forhånd. Mens jeg sad i køen, talte jeg meget med forskellige piger. De fortalte mig om deres præstationer, og disse historier overraskede mig. Alle (piger ikke bekendt med hinanden) sagde, at effekten er meget stor og er synlig efter 8 sessioner. Men der er minus her, hvis du har grå hår, som min kæreste i armhulerne, så er sådanne hår ikke meget kvalitativt taget af laseren. Intet andet sådan, godt, det faktum, at jeg personligt ikke engang kan solbade er min forretning, og midlerne til fjernelse af hår er fantastisk. Du skal bare være tålmodig og gå videre. Det vigtigste er at indstille sig positivt, først var jeg lidt syg, men så lærte jeg at distrahere mig selv. Generelt lyttede jeg på mine yndlingssange og proceduren fløj lige forbi. Jeg gjorde det på Arbat eStetik-klinikken i Moskva. Det er meget vigtigt at kompetent finde en specialist.

Jeg stod også over for tin, som alexandrit, elektrolyse led kun de første 3 sekunder. Måske en lav smerte tærskel, jeg ved ikke. Jeg gjorde voks-shugarnig før, kun 3 gange var nok for mig. Nu fandt jeg et værelse i centrum. Jeg ved ikke, hvilken slags laser, men på en eller anden måde passerer den forsigtigt uden et helvede i helvede. Tingles selvfølgelig, men ikke så umuligt at udholde. Plus, bare varm, ikke brændende, som alexandrit, at du klæber sig til lagnen med al din magt. Jeg kan ikke huske nøjagtigt navnet, måske en blød laser eller sådan noget. På Clean on er (billig sammenlignet med hvad der er nær). Jeg laver en dyb bikini, armhuler og overlæbe. Det fulde kursus er næsten komplet. Og effekten er. Håret er ikke længere barberet næsten (så strømmen forblev "overlevende krig"). Mesterne er sjove der, altid så smilende, omsorgsfuld.

generelt, før jeg brugte også diode og jeg brugte hjemme epilatoren, kan jeg dele min erfaring, hvis nogen er interesseret.

pussycat

Jeg gør bikini og armhuler. Han lavede i alt fem gange med en pause på to måneder mellem procedurer. Armhulen er væk fra den anden procedure, bikini er der stadig. Jeg vil selvfølgelig afslutte og tynde og lette, at laseren ikke vil kunne ødelægge kosmetologens finish med elektrisk hårfjerning. Generelt barberer jeg nu mine armhule en gang om måneden, bikiniområdet en gang hver tredje uge. Og selvfølgelig er hårene ikke det samme som før, de blev tynde og lette, næsten umærkelige. For at gøre det ærligt, er det fantastisk at gøre ondt, og selv Emla hjælper aldrig. Vi kom op med et område, der behandles for at blæse kold luft (is) ud af et rør med noget som en støvsuger, lidt, men det lindrer smerter.

strekozza44

Fordele: Langsigtet effekt.

Ulemper: Prisprocedure.

Det har længe været moden at tænke på at skrive en anmeldelse om en sådan kosmetologisk service som laser hårfjerning.

Til at begynde med tog jeg fat på denne procedure for længe siden, og det er netop tilfældet, da det hjalp mig, og effekten varede i mange år.

Jeg forstår hver pige, en kvinde, som for os er meget vigtig, hvordan vi ser, og især når det kommer til bikinilinjen. Jeg mener jo, at jeg på et tidspunkt blev overvundet af ønsket om at slippe af med overskydende hår i bikiniområdet. Så det blev evigt stanochki, rødme, noget hvor indgroet hår.

Og så besluttede jeg, tilmeldte mig, kom. Var advaret om barbering, der må jeg på dagen for proceduren. Ikke alene var jeg flov over, da mesteren fjernede hårfjerningen, så smerten var forfærdelig, du kender stedet sådan.
Det tog et par dage, og det "døde" hår begyndte at vinkle med en pære, det er ikke i live, så det er næsten umuligt at barbere det, kunne ikke holde det og trækkes ud med pincet. Næsten to måneder gik jeg uden et enkelt hår.

Det skræmte mig, at da jeg gik til anden session, havde jeg to eller tre hår ud af en pære. HORROR. Jeg blev beroliget ved at forklare, at laserflashet udløste væksten af ​​alle hårene i pærerne, hvilket er godt, for nu vil strålen fjerne dem.

Resultatet er som følger: 5 sessioner, og jeg har ikke tænkt på barbering af hår i en bikini linje i 5 år. og kun det sidste år begyndte at skære gennem hårene, så jeg tilmeldte mig denne tortur.

Vigtigt: Du kan ikke solbade to uger før og to uger efter proceduren. Der kan være pigmentpletter i procedurens område.

Jeg vurderede denne procedure for mig selv for 100 point. Mange er utilfredse med resultatet, og her skal man tage hensyn til individets individualitet.
Prøv det værd.

eureka

Jeg gør på Elos. Jeg startede fra februar, jeg klarte 3 sessioner før varmen og solen, nu tager jeg en pause til efteråret, jeg er bange for forbrændinger. Lavet en bikini, armhuler og ben helt. Jeg er tilfreds med resultatet, det tog omkring 80%, nu fjerner jeg resterne med en epilator. Jeg tror i efteråret 2 gange at rette og nok. Selv hvis resultatet vil vare i 5 år, så siger mesteren i det mindste, jeg vil være tilfreds. Flere penge ville blive brugt til voksning af endeløse epilationer eller smerten og tårerne fra epilatoren hjemme. Jeg bor hos en mand, jeg kan ikke og vil ikke vokse fletninger. Så held og lykke til jer alle, piger.

FebruaryLegend

Der var så meget hår på min krop på alle steder, som mindede mig om en orangutang. Jeg mente, at hele kroppens epilering ville tage penge som en bil. Som følge heraf købte min mor en professionel Elos epilator i sin skønhedssalon. Ikke som alle her reklamerer for 20 tusind rubler. Og det er til professionel brug med et stort håndtag (mindre ubehagelige skud) plus et kølesystem - et lag frostform på håndtaget, som afkøler huden straks efter flashen.

Som et resultat gjorde i øjeblikket 2 gange armhule, ben og lav bikini. Jeg er bange for at gøre alt med det samme (pludselig er det dårligt). Ved smerter, ben og armhule affald. Bikini er ubehageligt. Jeg tror, ​​at den dybe vil være lige syg.
Ifølge resultatet i armhulerne -80% af håret. Benene er et sted 50% væk, og bikini er det værste af alt, fordi håret på hofterne er lettere og tyndere.

Jeg vil afslutte med dette og vil tage hænder, hofter helt, underliv og antenner.
Piger er søde, jeg har lige prøvet en million: foto, elektro, voks hårfjerning. Og stadig skrabe hendes mand med denne frygtelige stubbe. Komplekser, tårer, indgroet hår, afvisning af korte nederdele og mange ting. Jeg begyndte at slippe af med det og se resultatet. Jeg ønsker dig det samme!

Salome

Fordele: Glat hud, ingen irritation som efter barbering, resultatet er sparer tid og kræfter

Ulemper: smertefuldt, dyrt, du har brug for mindst 5 sessioner!

Jeg har laser hårfjerning i lang tid, og af hvilken grund. Først brugte jeg elektrisk epilator, og det var et mareridt, alle ben var i indgroede hår, og hver gang blev de mere og mere, og hver gang denne procedure blev mere smertefuld og på en ikke meget smuk dag var jeg træt af at lide og vendte tilbage til barbering. Det var et endnu større mareridt, for hvis jeg barberede mine ben om morgenen, om aftenen, kunne jeg ikke selv røre ved dem, de var stikkende. Håret på mine ben er ikke meget hårdt og mørkt, men voksede tilsyneladende meget godt))

Og jeg besluttede mig for laser epilering. Det var selvfølgelig meget smertefuldt, jeg var dækket af sved og led, jeg gik gennem 6 procedurer, efter den første blev halvdelen af ​​håret forsvundet, og resten forsvandt gradvist. Selvfølgelig faldt håret ikke ud, måske var det nødvendigt at gå igennem et par procedurer, men resultatet var helt fint med mig, der var små, lette, bløde hår. Som jeg barberet hver 3-4 uger, og derefter selektivt.

4 år er gået, og jeg barber mine ben, men det sker en gang hver 2-3 uger. Og jeg er meget tilfreds, det er på ingen måde sammenlignelig med hvad det var.

morozea

Fordele: Håret går straks ud, glat hud, langtidsvirkende, løfte for evigt, slippe af hårets indvækst, ingen grund til barbering, ingen irritation som efter barbering, resultatet er at spare tid og kræfter

Ulemper: smertefuldt, hår fortsætter med at vokse dyrt, du har brug for mindst 7 sessioner, men jeg formoder, at det er mere.

Ben. Hår er næsten væk, kun enkelte hår er tynde og knap mærkbar, med 10.02.14 og nu barberet ben en gang i april gik til puljen, dette er ikke barbere - hår er ikke mærkbar, og jeg altid glemmer at barbere dem, der har. Til dette sætter jeg en solid 4 (ud af 5) - bekvem, komfortabel, men du kan stadig gøre proceduren.

Armhulerne. Desværre gør min armhule mig mindre glad. Til dette kan jeg sætte 3 (ud af 5). Voloskov forlod her mest af alt se billedet. Ja, de er tynde og sjældne, men ikke desto mindre er de. Jeg barberer også tankesonen nu sjældent, sidste gang i maj. Jeg kan ikke sige, at jeg voksede op især til et fotoskyt - der er ingen tid. Selv om jeg tidligere ikke ville komme ud med den vegetation på gaden. Nu er det lettere, men jeg vil gøre mindst to procedurer.

BIKINI OMRÅDET. Jeg er glad for det. Sammenlignet med hvad var og var - var jeg næsten tilfreds. Jeg sætter 4 bolde. Jeg barberede mig kun en gang i april - jeg var i humør, men jeg barberer ikke det - også skinnende hår i bikinien. Det eneste der forstyrrede: Den sidste procedure var en anden pige, der gjorde det. Så hun er i bikiniområdet, tilsyneladende båret væk, gik ned lidt lavere på benet, kun 0,5 cm under normal. Først var jeg endda glad for den overdrevne opmærksomhed og udholdenhed. Men nu er der helt nye hår på stedet - dvs. Under påvirkning af varme fra laseren vågnede de sovende. Nu skal du afslutte dem (((((

SAMMENFATNING: Jeg beklager ikke, at jeg næsten slap af den irriterende vegetation. I det mindste vil jeg gøre to procedurer. Efter barbering ingen irritation - selv i bikiniområdet. Jeg barberer meget sjældent, håret vokser langsomt og tyndt, næsten usynligt. Praktisk, komfortabel.

04/08/2015 Så mere end et år er gået siden den sidste tiende procedure. Jeg har aldrig gjort det igen: enten er der ingen tid, så penge, så bare dovenskab. I det mindste beklager jeg lidt - jeg skulle have haft et par procedurer ok for at afslutte det til det ideelle. Og nu har priserne steget selv stash for at forestille sig, hvad prisen nu er. Håret er ikke øget, og det glæder sig. Jeg barberer en zone ekstremt sjældent !! I bikinizonen vokser nogle få hår meget lidt, tyndt, efter barbering er der ingen irritation, som jeg husker tidligere, acne blærer. 99% tilfreds

Fordele: Håret forsvinder i lang tid, håret ophører med at vokse til glat hud, i nogle områder håret går væk for evigt, der er ingen irritation, der er ingen stubbe

Ulemper: smertefuldt, langt, dyrt, der er kontraindikationer.

Efter hver procedure dræbes flere og flere follikler. Andelen af ​​nyligt voksende hår bliver meget mindre.

Siden begyndelsen af ​​proceduren er antallet af voksende hår igen visuelt reduceret med 50-70%!

Og de zhivchiki, der stadig vokser, virker mere subtile, lyse, langsomt voksende.

For eksempel, hvis tidligere på nogle Ghastlier tilfældighed, jeg var nødt til at barbere med en barberkniv i et stykke tid (brug ikke den sædvanlige electrodepilator), derefter gennem 12-15ch på barberet sted kunne have lidt fangst på penechki.

Derfor skulle barberingsproceduren gentages dagligt.

Fra starten af ​​procedurerne på Palomar-ikonet kan du sikkert forlade 4-5 dage mellem barberingen! Dette er et gennembrud! Plus, denne forfærdelige stub er forsvundet, som kan dræbe en person, der har rørt det til døden.

Efter fem procedurer vokser ca. 30-40% hår og de er to til tre gange tyndere end de var.

Dyb bikini

Også en stor effekt. Du kan tale om 20-30% af de resterende hår fra det tidligere "cover". Men de vækkede hår i denne zone forbliver ret tykke.

armhulerne

Armhulen blev tyndere, blødere, mindre, men i dette område var effekten mindre.

I øjeblikket er ca. 50% af det tidligere niveau vokset.

Fordele ved laser hårfjerning:

 • Håret stoppede med at vokse
 • Du behøver ikke at vokse hår før proceduren
 • Du kan barbere hår mellem sessioner.
 • Hår forsvinder i lang tid (i nogle områder i 5-6 år, i nogle - FOREVER!)

Ulemper ved laser hårfjerning:

 • Det gør ondt
 • Du kan ikke solbade og anvende garvning i 2-3 uger før og yderligere 2 uger efter proceduren
 • Dyrt (men til et højt formål - det er det værd)
 • Lang (processen med helt at slippe af med hår kan tage 2-3 år)
 • Der er kontraindikationer.

Jeg er meget tilfreds med resultatet!

Ispanochka

Plusser: Hår er næsten væk.

Fra ungdomsårene havde jeg et problem med øget hårdannelse af benene. På grund af dette er jeg meget kompleks. Du vil barbere dine ben - næste dag (endnu tidligere) håret vokser igen, benene er stikkede som en kaktus. Epilatorens udseende gjorde mit liv lettere, men han gav mig ikke den glathed, som det fremgår af reklame.

Laser hårfjerning besluttede at gøre, når der var gratis penge. Siden mit hår blev mørkt og hårdt, sagde skønhedseksperten straks, at de næsten ville forsvinde. Det vigtigste er at gøre alle procedurer - 6-7, ikke mindre. Fremgangsmåden udføres alexandrit laser, varer cirka en time. Jeg ville ikke sige, at det var meget smertefuldt - tolerant, nogle gange på nogle hår var der en følelse af, at de stak en skarp nål i mit ben. Efter proceduren blev benene røde, beautician behandlede dem med et særligt præparat i form af skum, om aftenen forsvandt rødheden. Brændinger, som undertiden er skrevet om, har aldrig været. I to dage, anbefales det ikke at tage et varmt bad, gå til bad eller saunaen (men jeg har så skete, at efter en af ​​procedurerne var en sommerbolig med sauna - konsekvenserne var ikke til fødderne, men bedre til at lytte til lægen). Det anbefales ikke at solbade, at gå til en garvning salon før procedurer, ideelt set at gøre laser hårfjerning om vinteren, når der næsten ikke er noget tilbage fra sommertanden. Hårfjerning på blondt hår virker ikke - kosmetologen advarede om det med det samme og sagde, at det var spild af penge.

Pausen mellem den første procedure og den anden var omkring en måned, mellem den anden og den tredje - allerede 2,5 måneder. På grund af det lange interval mellem behandlinger rammes hårfjerning ikke så meget på tegnebogen. Men generelt er denne fornøjelse ret dyrt, benene - 5.000 rubler (i hvert fald i vores by).

Det skete så, at jeg kun var på tre sessioner af hårfjerning, og derefter gik til et andet land, henholdsvis blev kurset afbrudt. Men som et resultat af 3 behandlinger, jeg kan sige dette - 75% af håret væk for evigt, har de resterende hår bliver meget, meget tynd og lys, de vokser meget langsomt, efter barbering huden forbliver glat i flere dage, og derefter bruge en elektrisk epilator - næsten en måned.

Et par måneder er gået, efter den sidste procedure var jeg bange for, at håret ville vokse tilbage - men det er de ikke. Benene vil virkelig være glatte, hvis et par hår forbliver, er det ikke så skræmmende.

lilu99

Djævelen er ikke så forfærdeligt som han er malet: Jeg havde ikke brug for lugtesalt, i den forstand, at jeg gjorde den første procedure laser epilering dyb bikini - og ikke så smertefuldt - ikke erotisk massage kursus, men ganske tålelig. Først var jeg "barberet" "der". Følelser fra proceduren kan sammenlignes med at trække flere hår på en gang med pincet, du føler endda hvordan hårsækkene brister fra laseren. Ikke at sige, at det er en meget behagelig fornemmelse, men smerten går hurtigt, og for dem, der bruger pincet, synes det generelt som et spyt. Hele proceduren varede omkring 40 minutter, hvorefter alt blev behandlet med en forbrændingsbehandling, og straks efter at jeg gik hjem. Om aftenen den samme dag begyndte rødheden "der" at aftage, og om natten blev jeg smurt med Bepanten lotion. To dage senere bemærkede jeg, at hårene begyndte at falde lidt ud, selv om nogle blev trukket ud ved hjælp af pincet. Generelt anbefalede min kosmetolog at bruge en skrubbe og vaskeklud, så håret ville komme hurtigere ud. Kort sagt, alt er cool, godt undtagen måske prisen :)

Olya

For nylig lavede den anden procedure med laser hårfjerning bikini og armhuler. efter den første har været to og en halv måned, endda en smule mere.. effekt kunne lide - hår under armene er blevet tyndere og blødere, og mindre tilbøjelige til at vokse, så at sige.. i bikini - alle super, det vil sige, de naturligvis mange flere, men de er meget tyndere og på nogle steder forsvandt helt..

nu som for smerte: i første omgang fik jeg en impulse et eller andet sted omkring tolv, men så tog jeg ikke mærke til det.. og denne gang - til 14...hh.. hvis sidste gang jeg oykala nogle gange, så savnede jeg det et par gange, det var så godt såre. Næste gang, da impulsen stadig er lidt højere, så skal du smøre med emla. Men effekten glæder mig derfor, jeg vil afslutte de overlevede hår.

Guseva

Jeg er til laser hårfjerning. Jeg har svage skibe, så elektrofilering og voks passer mig ikke. Jeg har endnu ikke afsluttet kurset, men selv nu er resultaterne gode. På ansigtet er vækstcyklusen kortere, så i løbet af et år har jeg allerede gjort 3 procedurer. I de sidste seks måneder som væksten af ​​hår er ikke bemærket. Ben gjorde farvel to gange, og alting er fint også. Der er hår. men så tynd og sjælden, at det ikke blander sig. Jeg gør det, før jeg tager afsted, jeg tror det vil vare i lang tid. Jeg synes, det er absolut materielt berettiget, for ikke alle har lyst og tid til at barbere eller bruge voks og så videre. Jeg kan råde dig til at fange lagre i forskellige klinikker, du kan ofte gøre laser hårfjerning til en masse sane penge. Jeg går til min kosmetolog Alla Alexandrovna Leun.

Hun advarede mig omgående, at proceduren ikke ville være hurtig, fordi hun omhyggeligt behandler hvert afsnit, men det er effektivt

15 bedste epilatorer til kvinder

Effektive metoder til at håndtere overskydende hår på øjenbrynene uden pincet