Depilatorvarmer: hvordan man smelter voks

Depilation voks har længe været elsket af kvinder over hele verden på grund af dets effektivitet. Denne procedure er tilgængelig til hjemmet hårfjerning på enhver del af kroppen: ben, underarm eller bikini område.

Selvfølgelig kan denne proces ikke kaldes smertefri, men den har en række væsentlige fordele. For eksempel, efter at vegetationen er fjernet på denne måde, bliver håret trukket sammen med pæren. Dette giver dig mulighed for at holde din hud glat i længere tid. Hvilke materialer skal bruges, hvis du står over for sådan depilation for første gang?

Opvarmning af voks

De fleste kvinder til denne type depilation vælger en varm eller varm teknik. I det første tilfælde består den af ​​fyrresin eller honning. Smelte det kræver ca. 30 til 38 grader uden at bruge noget udstyr. Du skal bare holde det i et par minutter under en strøm af varmt vand eller endda varme det i dine hænder.

Varm voks består af fyrretræ og olieprodukter. Der er ikke nok varmt vand til at smelte det. Har brug for specielt udstyr eller mere kompleks teknologi.

Når der opvarmes, samt under udtørring, være yderst forsigtig - der er stor sandsynlighed for at få en forbrænding. For at kontrollere temperaturen på den opvarmede voks skal du anvende lidt penge på din hånd og derefter tørre af med en serviet. Denne teknik hjælper med at sikre sin beredskab. Blandt andet må du ikke tage et bad før proceduren for depilation. Al hud i det epilerede område skal være helt tørt. Også efter depilering er det nødvendigt at undgå direkte sollys i nogen tid.

Udstyr til opvarmning

Der er 3 vigtigste effektive smeltemetoder:

 • opvarmning i mikrobølgeovn. Kontroller forsigtigt krukken - der skal ikke være folie i den. Opvarmningstiden i en mikrobølgeovn er helt afhængig af dens effekt: Jo kraftigere, jo mindre tid det tager. Derfor kontroller hver 10-20 sekunder, om voksen har smeltet i mikrobølgeovnen;
 • opvarmning i et vandbad. Alt du behøver er at lægge en pande vand på ilden. I det at placere en jern krukke med voks. Bemærk venligst, at fugt ikke falder på voksen. Dette kan forårsage forbrændinger og reducere aflejringens kvalitet. Desuden kan du ikke tillade kogende midler;
 • brug af specialudstyr til opvarmning. Ud over de ovennævnte hjemme metoder er der specielt udstyr. Hvis voksningsteknikken er almindelig for dig, bør denne voksmaskine til depilation i høj grad forenkle hele den velkendte procedure. Sådant udstyr skal bestå af en stand, hvor du kan placere alle materialer. Derudover har nogle enheder en speciel temperaturregulator med en sensor. Det hjælper dig med at finde den ideelle temperatur til din krop.

Voskoplavy: egenskaber, typer og beskrivelse

Varmeteknikken gennem varmeapparatet er den enkleste og mindre energiforbrugende. Følgende typer voks er tilgængelige på markedet:

Sidstnævnte kan smelte materialet i enhver pakke. I hjemmet er voskoplav en uundværlig ting. For at smelte voks, behøver du kun at åbne krukken, fjerne folien og placere materialerne i maskinen. Varmvarmer er ideel til kvinder, der ofte gør hårfjerning hjemme. Moderne enheder er udstyret med specielle termostater, der hjælper med at skabe den rette temperatur til opvarmning af produktet.

Varmvarmeren skal jævnt opvarme alle midler, og derefter - konstant opretholde deres temperatur. Denne enhed forenkler i høj grad proceduren for hårfjerning, og minimerer også risikoen for forbrændinger.

Til brug i hjemmet bør der vælges kassetter. Sådanne varmeapparater er mere praktiske til hjemmet. For at bruge dem behøver du ikke et væld af viden og færdigheder.

I dag bruger alle skønhedssaloner en voksvarmer i deres arbejde.

Princippet om drift

Varmvarmeren ved arbejde kræver særlig pleje. Så til at begynde med skal du bestemme den del af kroppen, hvor hårfjerningen finder sted. Justerbar temperatur afhænger helt af det. Vassen til hårfjerning skal smelte helt. Varmt materiale passer til benene eller arme. Varm voks er designet til særligt følsomme dele af kroppen: axilla, bikini område eller ansigt.

Husk: Denne hårfjerningsteknik virker kun med mellemlangt hår - ca. 5 mm. Varmvarmeren skal smelte alle agenser til den ønskede temperatur. Ofte afhænger opvarmningstiden helt på den pågældende model og dens effekt, men normalt ikke længere end 20 minutter.

Princippet om hårfjerning med kassettevoksning

Ved hjælp af en speciel spatel skal du anvende værktøjet til huden. Derefter efter instruktionerne på pakken - fjern uønskede hår. Fjern voks efter færdiggørelsen af ​​proceduren vil hjælpe specielle klud. Brug derefter hudplejeprøven til huden for at undgå irritation.

Royal voksvarmer Med vindue og auto regulator - anmeldelse

Detaljeret foto beskrivelse af Vasking derhjemme. Fejl eller hvorfor er der voksende hår.

Hej alle sammen! På Airek er der meget information om voksaflejring i salonen, men der er ikke noget om "undervands" sten af ​​hjemmet depilation. I dag vil jeg dele med dig, hvad jeg har lært gennem mange år med at udføre min krop mod uønskede hår.

1. Hvad er forskellen mellem epilation og depilation?

Enkelt sagt, Epilation er en procedure rettet mod ødelæggelsen af ​​hårets rod, efter en sådan procedure vokser håret ikke længere. Og depilation er en procedure, der skal gøres regelmæssigt. (i tilfælde af en barbermaskine - en gang om 2 dage i tilfælde af voks - en gang om måneden). Og så opstår der et naturligt spørgsmål: Hvorfor er en elektrisk enhed, der hjælper os med at slippe af med uønsket hår, kaldet en epilator, og ikke en depilator? Desværre er disse to begreber simpelthen så sammenflettet i vores liv, at ingen ser forskellen mellem dem.

Men på trods af at voksning er det korrekte navn for depilation, tillægger jeg det stadig mere til epilering, som ved almindelig brug bliver håret sparsomt og tyndt.

2. Hvordan kom jeg til Wasking.

Jeg begyndte at passe mig meget tidligt, omkring 12-13 år gammel. Der var faktisk ingen særlige problemer, men tilstedeværelsen af ​​lille uønsket hår på mine ben og i armhulen fik mig til at være opmærksom på dem. Så fandt min første oplevelse sted med en barbermaskine. Men resultatet resulterede ikke i de forventede ønsker. Kropet blev hurtigt prikket, ikke behageligt, og hårene blev hurtigt tykke og mørke.

Så forsøgte jeg en depilatory cream. Og det var et mareridt af hele mit liv =) For det første forblev en del af hårene for det andet at stå, vente på tid og gøre ingenting, og for det tredje gik irritation. Denne mulighed stoppede jeg ved selve roden.

Så forsøgte jeg at trække hår ud med øjenbrynpincetter. Det var næsten smerteløst, effektivt, men meget langt.

Og i en alder af 15 købte jeg mig selv en epilator (som forresten jeg stadig bruger), men hvad var min overraskelse da det viste sig at være så smertefuldt! Men lysten var så høj, at ved at gnide mine tænder lavede jeg depilation af ikke kun ben og armhuler, men også den brasilianske bikini.

I en alder af 18 år opdagede jeg allerede en ny type depilation - voks, som jeg købte i en almindelig butik med kosmetik. Jeg forsøgte mange forskellige voks, men stoppede hos Veet:

I mere end 8 år brugte jeg denne voks, jævnligt købte analoger, men jeg blev skuffet over dem, og jeg vendte tilbage til Veet igen. Men han havde stadig nogle fejl, der pressede mig til at søge efter noget nyt:

 1. Høj pris - 450r pr. Krukke, hvilket er nok til kun 2 ansøgninger
 2. Kan ikke klare første gang. Vi må bruge flere gange på samme sted.
 3. Kobber kun med hårdt hår (for dette skiftede jeg voks og barbering).
 4. Det efterlader små hår, der skal fjernes med en epilator eller en barberkniv.
 5. Nogle områder kan modtage særlige vanskeligheder. (For eksempel knæens zone)

Men på trods af disse ulemper blev voksning min favorit. Siden epilatoren er relativt minimal smerte og lang effekt.

Og så en dag, helt tilfældigt i en butik med professionel kosmetik, bemærkede jeg båndene med voks. Jeg spurgte sælgeren, hvad det er og hvorfor. Hun fortalte mig detaljeret om typen af ​​kassettevoksning. Denne dag var et nyt skridt i verden af ​​skønhed og glathed !! Og i dag vil jeg dele det med dig!

Hvor kan man købe: Kreative og andre butikker med prof. makeup

Varmeapparatpris: 1300r

Omkostningerne ved den første procedure: 1800-2000r, for efterfølgende procedurer 150-200r for 2 gange (jeg vil fortælle om det nedenfor)

WAX HEATER

En af de mest enkle og omkostningseffektive varmeapparater på tælleren var Royal for 1. patron med et vindue og autoregulatoren t - White, 35W. Det blev besluttet at købe det. Ikke fordi jeg vidste, at han var god, men blot betroede sælgeren, som jeg ikke fortryder.

Praktisk og kompakt varmeapparat designet til hurtig opvarmning af professionel depilatory voks i patroner. Takket være systemet med automatisk vedligeholdelse af den ønskede temperatur opretholder varmelegemet den optimale vokstemperatur for aflejring under hele udtømningen.

Hvor kan man købe: Creative, butikker prof. makeup

Pris: 1300r

Hjælpefladen hjælper med at holde varmeren komfortabelt i hånden. Takket være hende glider ingenting i hånden:

I vinduet kan du se niveauet af den resterende voks uden at fjerne patronen fra varmeren:

Indvendigt overfører varmeelementet temperaturen gennem metalpladen over hele patronens overflade, så voksen opvarmes jævnt:

Brugsanvisning: Fjern hætten fra varmeren og læg blækpatronen med voks i varmeren, efter at beskyttelsesfilmen er fjernet fra rullen. Tilslut ledningen til varmeren og tænd den. Lad det varme i 20 til 30 minutter. Afbryd varmeapparatets applikator fra netværket og stop afhældningen. Vassen holder temperaturen i 10-15 minutter. Hvis opbevaring varer længere, skal du tænde forvarmeren igen i netværket i 5 - 10 minutter.

Under opvarmning er der tændt for lyset. Det er meget praktisk at forstå, om du har tilsluttet det korrekt eller ej (du ved aldrig... ledningen gik et sted):

I 2 års reel brug fortrykte jeg ikke at købe det overhovedet. Jeg anbefaler stærkt alle! Den vigtigste fordel i forhold til samme Veet - på ét sted skal du kun holde én gang! Alle trækker ud en gang) Ideelt opretholder temperaturen. Ikke varmt og ikke koldt (men vi ved alle, hvor vigtigt det er at holde den rette temperatur, og hvordan små udsving i temperaturen påvirker kvaliteten af ​​depilation).

Dem, der aldrig har stødt på tapeterapi, vil tage mod og forsøge at forklare, hvad der er nødvendigt for dette.

Så vores minimumssæt:

KASSETTE MED VAND. Voks er tyndere og tykkere. Jeg foretrækker tykke voks, da de ikke spredes, og da jeg har mindre udgift med dem. For eksempel er tæt voks nok til mig til 2 fulde depilationer (ben op til knæet, dyb bikini, axillære huler) og kun væske til en procedure. Desuden er jo tykkere håret, jo mere tæt er voksen nødvendig. Jeg elsker Depiflax og White line Natura meget, men Top Formula er spild af penge. Til priser

Varmevæske. Som jeg blev anbefalet at tage nogen, den billigste, så jeg fulgte dette råd. Jeg købte mig en kongelig til prisen på 1300r med et vindue til sporing af voksniveauet. Der var dyrere + 2500r, som havde en base og bruges som radiotelefon. Sådan, selvfølgelig mere bekvemt, og nu ville jeg bare købe det.

OLIE TIL OPHÆVELSE AF VAND. Jeg har en depiflax for 300r. Jeg købte det kun en gang - for 2,5 år siden, og jeg bruger det stadig. Det kommer helt sikkert til en ende, men i løbet af denne lange tid ville det være tid for ham =) Som en økonomi er det muligt at bruge olivenolie. Men personligt kan jeg godt lide at se, lugte. Desuden er denne olie med en dispenser, og takket være ham, olien påføres jævnt og en tynd film. Og i betragtning af dens økonomi ser jeg ikke punktet om at spare på sådanne ting.

STRIPS FOR VAND. Strimler kan være enkelt eller i rulle. Det er meget økonomisk, da en strimmel kan bruges flere gange i løbet af en epilering. Ca. 5-8 strimler efterlader forbeningen af ​​benene til knæet.

Så købte vi alle i butikken, fortsæt:

1. Forberedelse af proceduren.

For den første procedure er det nødvendigt at have hår på 8 mm, ellers hårdt, kort hår må ikke bøje for depilation. Før efterfølgende depilation bliver hårene tynde, svage, sparsomme og vil være ret kortere - 3-5 mm. Men da de bliver svækket, oplever jeg denne gang uden problemer.

En dag før depilation skraber vi huden. Dette kan gøres med en speciel skrubbe (jeg har kaffe) eller med almindeligt salt. Denne indledende procedure er nødvendig for at fjerne det øvre tynde lag af huden og frigive de mindste hår til det bedste resultat af depilering.

2. Dag X. Fremstilling

Dagen X er kommet - depilationsdagen. Vi forbinder varmeren med el, vent 30 minutter.

På dette tidspunkt skal du affedt huden. Det er ikke nødvendigt at gøre dette, men det er ønskeligt. Bare tag et bad, og du kan bruge specielle affedtningsmidler inden epilering. De kan også købes hos butikker prof. kosmetik.

Så hvis du planlægger at udføre depilation på særligt følsomme steder, såsom dybe bikinier, kan du bruge smertestillende midler. For eksempel Emla creme (1500r) eller Lidocaine spray (300r). De kan købes på apoteket.

Efter anæstetisk behandling opnås den maksimale effekt på 8-15 minutter og passerer hurtigt. For bedre effekt kan du vedhæfte en madpakke. Personligt lider jeg ikke smerte, men det gør det meget lettere. ADVARSEL! Hvis du får Lidocaine på slimhinden, bliver det stærkt tweaked.

3. Efter 30 minutter.

Når voksen opvarmes til den ønskede temperatur, skal du fjerne den fra bunden eller fjerne ledningen. Varmeapparatet hjælper med at holde voksen ved den ønskede temperatur i 15 minutter. Hvis du i løbet af denne tid ikke havde tid til at udføre depilationen, er det bedre at sætte varmeren tilbage på basen i 5-10 minutter for ikke at tabe kvaliteten af ​​depilation på grund af den tabte temperatur.

Voks påført i løbet af hårvækst (for eksempel på benene fra top til bund), så bliver båndet af hårvækst glattet, og det sidste trin er brudt mod hårvækst.

En stribe kan bruges flere gange. Ca. 5-6.

Vi får et godt resultat første gang:

Til afhugning af det intime område skærer jeg strimler i mindre striber. Så meget mere praktisk.

5. Fjernelse af voksrester

Efter proceduren skal du fjerne voksen med et specielt middel eller olivenolie. Vand og sæbe, denne voks vaskes ikke af.

6. Afslutning af proceduren. I kampen mod indgroet hår

Efter at jeg begyndte at bruge epilatoren, begyndte jeg at bemærke, at hårene vokser meget tyndere, og med det blev nogle af hårene krummet ned (som i det første billede) og begyndte at vokse i modsat retning. For at eliminere problemerne har jeg hooket dem med en nål. Men det var kun begyndelsen. Ubemærket yderligere, men rødt bump begyndte at dukke op (som i det tredje billede), da hårene ikke kunne trænge ind i hudlaget og blev betændt indeni. For at udtrække dem begyndte jeg at knuse dem som bumser, og alle mine ben og bikini-områder blev dækket af grimme bumser (fra indgroede hår) og sår fra deres ekstrudering. Hvis de ikke blev fjernet, fortsatte bumserne at vokse.

Den del af kroppen, hvor huden er grovere (for eksempel ben, bikiniområde) er mest modtagelig for denne ulykke, og de blødere dele af kroppen, som armhulen eller dyb bikini, er mindre tilbøjelige til dette. Men før eller senere, uden passende omhu, vises de der.

For at kunne slippe af med et sådant problem, som indgroede hår (når det allerede findes), skal du først intensivt fjerne den øverste del af huden med hårde scourers, scrubs og penza. Jeg lærte at håndtere det ret sent, og nogle steder er der stadig ar. Og til behandling tog det mig fra 3 til 6 måneder.

Ved siden af forhindre nye problemer eller forhindre dem helt, Fra 3. dag efter depilering og derefter 2 gange om ugen er det nødvendigt at skrælle huden. Dette kan gøres med en skrubbe (f.eks. Kaffe) eller groft salt. Dette forhindrer uønsket hårvækst.

Vær smuk og sund! Hvis du stadig har spørgsmål - spørg, vil jeg gerne svare dem.

TIL AMERIKANSKE SHUGARING

Nu shugaring pasta sælges med kassetter, der er egnet til varmeapparater. Alt er perfekt opvarmet og opvarmet, påført og trukket ud. Det eneste negative er, at kassetten er lidt mindre, fordi du er nødt til at holde det lidt, når du arbejder, ellers vil det simpelthen falde ud

HVAD SKAL DU GØRE MED OVERHOLDNING

Piger, jeg har for nylig haft en sådan situation, da jeg tabte kassetten, og hovedet kom ud. Jeg satte det på igen og glemte det. Da epileringsdagen kom, kom selve hovedet ud i løbet af selve processen, og væsken voksede i løbet af den anden på sofaens polstring.

Bare 2-3 uger før, gjorde jeg sofaen polstring flytbar (som jeg gjorde, jeg fortalte det her). Jeg fjernede hurtigt polstring, men som du forstår, er denne voks simpelthen umulig at fjerne selv fra huden, for ikke at nævne stoffet.

1. Jeg fjernede det øverste lag af voks, som ikke absorberes.

2. Fyldte pletter med voksfjerner

3. Vaskes i en skrivemaskine med et pulver ved 60 grader (når det opvarmes, smelter voksen og efterlader stoffet

4. På dette stadium stoppede stoffet at stikke, men den lilla plet var tydeligt synlig på stoffet.

5. Derefter gennemblødt i en voksfjerner, vasket med mine hænder og derefter i en skrivemaskine

6. alt blev vasket væk =)

Mine anmeldelser på et lignende emne:

Great budget Wax Heater + depilation beskrivelse med voks - 1300r

Olie til fjernelse af voks Depiflax - 300r

Bedøvelse til depilation Lidocaine - 300r

Varmvarmer

Hvilket er bedre at købe en varmelegeme til voks i patronerne, og hvordan man vælger den optimale model af depilatorvoksemaskinen, der er læst nederst på siden.

Varmere til voks i patroner til depilation i St. Petersborg

Epilation er en af ​​de mest almindelige måder at håndtere uønsket vegetation på i forskellige dele af kroppen. Komfortens komfort og effekt afhænger i vid udstrækning af arbejdssammensætningens temperatur. Hovedformålet med varmeren til voks - at give den ønskede temperatur i hele sessionen. Hårfjerningsprodukterne har en bred vifte af varmeapparater med forskellige funktioner. Til selvbeherskelse er varmeapparater mest efterspurgte i patronerne med en termostat og et vindue til styring af arbejdsmængden. I skønhedssaloner og skønhedssaloner findes der ofte en varmekombination, der kan opvarme voks i blækpatroner og dåser og opretholde den ønskede temperatur i flere timer. Brug af enheden til depilation sparer tid og kræfter på proceduren, sikrer procedurens sikkerhed, reducerer ubehag under sessionen. Onlinebutikken COSMETIZE.ru i Skt. Petersborg sælger voksemaskiner i en bred vifte, som kan købes til overkommelige priser fra 299,90 rubler.

Varmeapparat voks til depilation - hvordan man vælger den optimale model af enheden?

Valget af en bestemt model af apparatur til depilering afhænger af formål og metode til anvendelse af enheden. Opgaven med at opvarme materialet til voksfjernelse i hjemmet vil blive håndteret godt af en voksvarmer med base og termostat. Skønhedseksperter, der går til huset til kunderne, bør købe en kompakt og billig kassettevarmer. Hvis du planlægger at købe en anlæg til depilation i en skønhedssalon eller skønhedssalon, skal du stoppe valget på en professionel model, der er designet til samtidig at varme vokset i patroner og banker af et kendt mærke. Når du køber, skal du være opmærksom på enhedens strøm og funktionalitet, strømmetoden, brugervenlighed, producentens garanti og andre parametre.

Køb en enhed til voksaflejring i St. Petersburg til en overkommelig pris

En praktisk voksvarmerenhed gør depilering behagelig og sikker. Enhver, der er på udkig efter en billig opvarmning enhed til hårfjerning, anbefaler vi at besøge online beauty shop COSMETIZE.ru. Servicekataloget indeholder en bred vifte af varmeapparater TM Depilflax, Pollie, Starpil, Aravia, WhiteLine og andre kendte mærker med en bred vifte af funktioner. Følg salgsfremmende tilbud på vores portal for at købe en voksvarmer til depilation på de gunstigste betingelser med levering til et hvilket som helst distrikt i Skt. Petersborg (St Petersburg) og regionen.

Den bedste pris for en depilatory voksapparat i St. Petersborgs online-butik

Apparater til voksaflejring, der præsenteres i vores onlinebutik COSMETIZE passer både til professionel praksis for voksning og til brug i hjemmet. Vi vælger for dig en enhed - en voksforvarmer til proceduren, afhængigt af dine ønsker, som du kan købe til den bedste pris i St. Petersburg fra 299.90 rubler. Desuden kan vi desuden købe alle forbrugsvarer til epilationssessioner.

udstyr

Her kan du finde det mest nødvendige udstyr og tilbehør til depilering og epilering: voksvoks, fotoepilatorer, paraffinbade, manicure og pedicure sæt, hud- og hårplejemidler, elektroepilation nåle mv.

Voks og paraffiner er tilgængelige i forskellige former, og for hver type af disse midler er der brug for specifikke typer varmelegemer. Varmere til voks i dåser, baser til opvarmning af voks i patroner, varmeapparater til varm voks. Her kan du finde forvarmer til store mængder voks eller opvarmning af voks pr. Kunde. Ved hjælp af disse enheder kan du hurtigt opvarme mængden af ​​voks du har brug for til den ønskede temperatur.

Varmere til voks og paraffin voks

Fjernelse af uønsket kropshår er en populær og eftertragtet kosmetisk procedure. Oftest bruger kosmetologer voks til disse formål. Til hård hærdning af hår ved hjælp af varm voks er der brug for særligt udstyr - voksvoks. Online-butik ForSalon tilbyder at købe grossister og detailhandlere af berømte mærker. Ved hjælp af disse enheder vil proceduren tage et minimum af tid og være så effektiv som muligt.

Vores sortiment

Alle populære typer paraffin og voksvarmere er præsenteret i vores katalog. Vi kan finde en passende løsning uanset om mesteren er vant til at bruge patroner eller foretrækker at bruge værktøjet i banker.

Til dåser. Kataloget præsenterer enheder til beholdere på 400 og 800 ml. Den første mulighed er ofte valgt til hjemmebrug. Modellen kan også indeholde en termostat, som opretholder den ønskede temperatur i den ønskede tid.

Til patroner. Kataloget har enheder, som kan rumme en eller flere patroner. Den første mulighed er velegnet til hårfjerning i hjemmet: Sådanne modeller har normalt en lav pris og fungerer godt med sjælden brug. Den anden mulighed er et ideelt valg for et stort antal kunder til at udføre daglig depilation.

Også i kataloget finder du universelle enheder designet til patroner og dåser. Takket være denne mangfoldighed kan du nemt købe voks voks til depilation af den ønskede pris og funktionalitet. Levering voskoplav over Moskva og i andre byer i Rusland.

Hot voks voks

En af de mest populære procedurer i kurbade er voksning. For at reducere procedurens tid anvendes voksvarmere til depilering. De er en speciel beholder til opvarmning af voksmassen til den ønskede temperatur. I modsætning til et vandbad er graden og ensartetheden af ​​opvarmning nem at regulere i en voksmølle. Ved den rigtige temperatur hærder vokset som det påføres på områder af kroppen, hvilket eliminerer risikoen for forbrændinger.

 • hurtig opvarmning til den ønskede temperatur;
 • høj hastighed af proceduren
 • brugervenlighed
 • kompakthed;
 • sikkerhed;
 • høj styrke;
 • lave el omkostninger.

Hot voks voksovne er kassette, dåse og kombineret.

Kassette. I patronerne fordeles voks til depilation jævnt og har en behagelig temperatur på op til 60 ° C, hvilket reducerer sandsynligheden for forbrændinger. Det er ofte valgt at behandle bikiniområdet.

Kan vokse. En lille beholder, hvor voksen opvarmes til 120 ° C. Som et resultat danner det en slidstærkt film, der ikke rives og er let revet af. Velegnet til armhule, mandlig bryst og abdomen depilation.

Kombineret apparat. Symbiosen af ​​de to muligheder kan opvarme voksmassen i patroner og dåser.

Til ugentlig depilering med behandling af alle zoner kan du købe voks voks til varm voks i flere beholdere. I dette tilfælde kan krukkerne opvarmes til forskellige temperaturer. I vores onlinebutik kan du købe engros- og detailudstyr til opvarmning af varmt voks.

Hvordan man vælger og bruger voks voks

En af de mest almindelige kosmetiske procedurer til fjernelse af uønsket ansigts- og ansigtshår er voksning. Sandsynligvis i dag er det svært at finde en kvinde, der i hvert fald i sit liv ikke har forsøgt at vokse hjemme. Dette er en forholdsvis overkommelig og ikke for kompliceret manipulation, hvilket er meget forenklet, hvis moderne enheder bruges til at opvarme voksklyngen og kan vokse voks.

Hvad er voskoplav

Problemernes smertefrihed afhænger af, hvordan vokset opvarmes. For at opvarme den faste masse til den ønskede konsistens er der nu ingen grund til at jordpanden, og endnu mere, så sammensætningen ikke brænder, som det var før. Voskoplav - en enhed med en termostat, der fungerer i overensstemmelse med apparatets princip for opvarmning af containere med babymad, håndterer sådanne problemer. Dens vigtigste fordele er:

 • smelter voksen til den optimale konsistens;
 • holder temperaturen i slukket tilstand;
 • helt sikkert at bruge;
 • tager lidt plads;
 • økonomisk energiforbrug.

Enheden har et simpelt design og består af tre vigtige dele:

 • kystfartøjer til containere;
 • ledning til stikkontakt eller stativ;
 • knapper og andre regulerende kontroller.
Voskoplav har en simpel design og kompakt størrelse.

Hovedspørgsmålet, når man køber en enhed - hvad skal man navigere? Eksperter inden for kosmetologi anbefaler først og fremmest at være opmærksom på producenten, en slags vokssmelte, da følgende vigtige parametre er:

 • effekten af ​​den enhed, som opvarmningshastigheden afhænger af
 • mængden af ​​voksmasse, der kræves til opvarmning
 • det tidspunkt, hvor driftstemperaturen opretholdes efter frakobling fra netværket;
 • Kompaktitet og bekvemmelighed af modellen;
 • metode til tilslutning til elnettet;
 • enhedsgarantiperiode.

Før du køber voks, spørg altid om du har kontraindikationer til voksning. For alle tumorer, dermatitis og hudlæsioner, åreknuder, infektiøse og onkologiske sygdomme samt graviditet er manipulation forbudt.

Typer af vokslim

Kendskab til funktioner og egenskaber ved varianter af vokssmelter vil hjælpe med at bestemme valget.

kassette

Kassetter og patroner er bekvemme og nemme at bruge, så du kan behandle enhver hud på din krop og ansigt. Vassen er i en speciel enhed (kassette / patron), på hvis overflade en rulleapplikator er anbragt. Med denne detalje kan et tyndt lag hud påføres huden, hvilket forhindrer forbrændinger.

Nogle modeller har et specielt vindue, der giver dig mulighed for at bestemme mængden af ​​resterende voks.

For at opvarme behovet for at indsætte patronen i voksmøllen, skal du sørge for, at deres dimensioner matcher hinanden. Nå, hvis varmeren er universel og designet til at arbejde med forskellige størrelser. Et vigtigt punkt - måden at tilslutte enheden til lysnettet. Kassettemodellen indebærer muligheden for at bruge varm og varm voks. Den gennemsnitlige pris kan være fra 1000 til 2000 rubler.

Kassette voks smelte er bekvem og nem at bruge.

krukke

En sådan anordning kan smelte en stor mængde voks og er mere beregnet til salon end for hjemmet. Det hele afhænger af størrelse og muligheder. I dette tilfælde er det nødvendigt at forsigtigt påføre den opvarmede masse med en speciel spatelspatel. I alle modeller af dåse type er der temperaturregulatorer, der gør det muligt at styre varmeprocessen og opretholde den ønskede temperatur. Omkostningerne ved kan voks voks er helt acceptabelt. I gennemsnit varierer det fra 1.500 til 4.000 rubler.

Kanen voskoplav er beregnet mere til salon end for hjemmet.

kombineret

Den tredje mulighed kombinerer kapaciteterne i de to tidligere typer og har fordele, der sikrer maksimal succes af proceduren. Følgelig er omkostningerne ved en sådan vokssmelte væsentligt højere end den for en kassette eller dåse. Det svinger omtrent i området fra 5.000 til 9.000 rubler.

Kombineret voks voks sikrer maksimal voks succes.

Applikationsfunktioner

Funktionsprincippet for alle former for voks er det samme: Automatisk valg og understøttelse af det optimale temperaturniveau gennem den indbyggede termostat. Denne funktion undgår forbrændinger.

Beauticians lover - hvis processen med voksning udføres regelmæssigt, så vil uønskede hår over tid blive tyndere, de vil vokse langsommere

For at komme i gang skal du gøre dig bekendt med de instruktioner, der er vedhæftet enheden og udforske de vigtigste punkter. Hvis det er en vokstype kassette, er det nødvendigt at indsætte patronerne i de specielt udpegede rum og tilslutte enheden til elnettet. Når blandingen opvarmes (efter ca. 15-20 minutter), skal kassetten vendes med en rulle nedad i nogle få sekunder. Du kan så sprede et tyndt lag af varm masse over den rensede hud i retning af hårvækst (i en vinkel på 45 °), stram godt et stykke papir eller stof i dette område, glat det og rip det i modsat retning, og hold huden med den anden hånd.

Video: Aflejring af benene med vokspatroner

Det er vigtigt! Til depilation med en patron er det bedre at bruge vævsstrimler, da de er mere holdbare og egnede til flere formål.

http://pureskin.pro/skinhair/epilation/type/vosk/vidy/vosk-dlya-depilyacii-v-kartridzhax.html

Vassen til dåseapparatet vælges fortrinsvis på basis af planteekstrakter og olier, idet der altid tages hensyn til typen af ​​hud. Den er anbragt i en rensetank, lukket med låg og opvarmet i 20-30 minutter. Sammensætningen lægges meget omhyggeligt på huden med en spatel i et ensartet lag i retning af hårvækst (i en vinkel på 90 °) og afrives som det hærder i modsat retning. Man bør huske på, at massen i en dåse voks kan opvarme op til 120 ° C, efter et par minutter omdannes til en elastisk film, så der er ingen grund til at bruge strimler.

Uanset hvilken metode der bruges, prøv at rense huden fra rester af midler til professionelle kosmetiske olier og emulsioner med en afkøling og beroligende effekt. De fjerner perfekt voks, lindrer irritation, sænker yderligere hårvækst.

Omsorg for hårfjerning

Eksperter anbefaler at rengøre overfladen af ​​voks umiddelbart efter den sidste procedure med alkoholservietter, som sælges på apoteket (eller ved professionelle midler - for eksempel Depileve). Opløs perfekt isopropylalkoholvoks samt alle andre alkoholholdige opløsninger med en koncentration på mere end 40%. Med ukompliceret forurening kan vegetabilsk olie være velegnet. Det er nødvendigt at påføre en lille mængde på en varm overflade og vente 10 minutter, og rengør derefter med en fugtig bomuldsstynge.

Voskoplavy i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

220 V, 50 Hz Strømforbrug ikke mere end 150 W Paraffin temperatur i standbytilstand: 61. 65 ° C under smeltning: 76. 79 ° C Driftstemperaturområde: +18. 35 ° C ved en fugtighed på 25. 85

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

50/60 Hz 80 W Produktmål 33 x 23 x 18,5 cm Producent: Beurer GmbH, Tyskland Garanti: 1 år

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Pris voskoplavi i butikker Zelenograd

På hjemmesiden kan du vælge voks voks efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Det er let at købe vokslegeringer til lave priser (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Varmvarmere

Du kan foretage en ordre på en bekvem måde (både engros og detailhandel):

- Efterlad en anmodning på stedet;

- Ring via telefon:

+7 (495) 973-63-66;
+7 (499) 166-60-02;
+7 (925) 053-98-28.

- Kom til vores butik, som opererer dagligt (se kontaktpersoner);

- Skriv til [email protected]

Levering er mulig: Ved kurer, Russisk Post, EMS, Transportselskab. Vi inviterer til at samarbejde!

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Varmvarmeren er designet til voksningsprocedurer ved brug af standard 100 g vokspatroner. KONTRAINDIKATIONER: Dermatitis og dermatoser af forskellige ætiologier, psoriasis, eksem, åreknuder i stedet for hårfjerning, brandsår og hudafskrabninger i stedet for hårfjerning, systemisk lupus erythematosus, astma stadium diabetes, alvorlig GB og koronar hjertesygdom, herpes-infektion i det akutte stadium, cancer, krænkelse af hudfølsomhed, graviditetstilstand. FORSYNINGSKIT: voksvarmer til 1 patron Gezatone, model WD639 1 stk., Strømledning 1 stk., Brugermanual 1 stk. TEKNISKE DATA: AC forsyningsspænding 220 V, 50 Hz. Strømforbrug ikke mere end 20 watt. Driftstemperaturområdet er +15. 35 C ved en fugtighed på 20. 85%.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Efter barbering balsam Nivea

Irritation efter barbering på benene: Hvad skal man gøre, hvordan man fjerner?