10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Barberer eller ej?

Det evige spørgsmål, herres mænd: "Skal jeg barbere eller ej?".

Svaret er simpelt kan give dig et spejl og en venns / kæreste.

 • Hvis du ligner en skolepige med en uberørt fluff, fordi din mor ikke tillader barbering, så barberer du hurtigt!
 • Hvis du har skaldede pletter i dit skæg - helt barberet!
 • Hvis du har brug for nogen til at stoppe med at elske dig og finde det ubehageligt, skal du ikke barbere eller vaske dig selv! Et par uger, og du kan lide!
 • Hvis du ser brutal ud, kølig med skæg, skal du stadig barbere, men pænt at udligne frækt hår eller til at stylere et skæg (selvom du sandsynligvis allerede ved det).

Okay, vittigheder til side!

Vælg skægform

Skæggets størrelse og form bør relateres til væksten og bygningen af ​​manden. Små folk i skrøbelig bygning går ikke i skumkvarteret, fluffy mustaches og whiskers - de vil gøre skæget uforholdsmæssigt besværligt. Tænk på krøllede "ged" skæg - de vil se ret proportionelle. Jo mørkere håret, jo større skæg skal være. Bemærk, at et skæg gør dets luftfartsselskab visuelt ældre, og nogle gange mere dumt, end det virkelig er.

Hvis nogen er interesseret i, hvordan man dyrker noget af skæget - spørg - vi hjælper!

Se vores udvalg af skæg videoer.

Barberer eller ikke barberer?

13 tegn på, at et skæg ændrer alt

Hvad er fordelene ved barbering af et intimt område med en kvinde?

Haircut intime steder - et pikant spørgsmål til mange mennesker. Nogen kan ikke lide hår i kausalsteder, nogen har intet imod det.

Og hvad siger lægerne om dette, er det nødvendigt at barbere den intime zone, eller er det bare et spørgsmål om æstetisk opfattelse af ens egen krop?

At barbere eller ikke barbere: "for" og "imod"

Hvad skal moderne mand gøre, barbere eller ikke barbere pubis? Og fra hvilke overvejelser skal du starte denne proces, eller skal du lade det være alt som naturens hensigt?

Interessant! Fra tidernes morgen havde forskellige nationer deres traditioner af intime hårklipp. I gamle lande og Indien, siden for oldtiden, var kroppen helt hårløs (bortset fra selvfølgelig håret på hovedet), blev kroppen betragtet som standard for tiltrækningskraft. Indbyggerne i det gamle Rom og Egypten fjernede også deres hår.

De gamle egyptere barberede også intime steder.

Indbyggerne i de slaviske og nordlige lande mente, at dette hår var ukrænkeligt og så efter dem som andre hår.

Her er de grundlæggende principper for "by", som du kan følge:

 • Æstetisk side. Ikke alle elsker selvfølgelig den barberede intime zone, men langt de fleste mænd og kvinder har længe siden ophørt med at "skære" deres øjne;
 • Den ubehagelige lugt, der ophobes i håret i løbet af dagen, ophører simpelthen ikke.
 • Penis ser mindre ud i "tykkelser";
 • Du vil føle dig mere komfortabel på stranden eller i poolen;
 • Begge køer er mere tilbøjelige til at udføre oralsex, hvis det intime sted er glat barberet.
Intim zone skal i det mindste se pænt ud

Her er bestemmelserne "imod", som læger og psykologer fremsætter:

 • Psykologer hævder, at den tætte vegetation på den mandlige pubis fra oldtiden var en indikator for mod og mere vækkede kvinder;
 • Hår skaber en luftpude, der forhindrer kønsorganerne i at blive overkølet i kulden og overophedning i varmen;
 • Kropshår hos kvinder skaber mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • De feromonstoffer, der produceres, øger seksualiteten, men de - når de har barberet op - har simpelthen ingen steder at sidde.

Nu har du en ide om at barbere den intime zone. Hvis du stadig beslutter at fjerne håret, så er det værd at overveje, hvad det er bedst at gøre.

Jo bedre at fjerne hår

Bored barbering intim zone, kan vi gøre uden det? Selvfølgelig kan du! Du kan ikke kun barbere hår, men også gå gennem proceduren for hårfjerning, depilation, shugaring.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår, det vil sige sammen med pæren. Der er laser, voks, sukker og fotoepilation. For en sådan procedure får du helt glat hud, men ikke alle tror det er det værd.

Fremgangsmåden ved voksning af hårfjerning er for eksempel dyr og smertefuld, og ikke hver mester kan fjerne alt korrekt og ikke beskadige huden. Laser hårfjerning er mindre smertefuldt, det koster meget mere, men efter flere sådanne sessioner kan håret blive så traumatiseret, at det vil stoppe med at vokse overhovedet.

Depilation er fjernelse af synligt hår.

Det gøres udover at barbere, også ved hjælp af en speciel creme. Det påføres huden, og efter et stykke tid fjernes det med en speciel scraper. Det gør ikke ondt, effekten varer lang tid, men proceduren er billig. Der er også ulemper: depilatory cremer har en særlig lugt, er ikke særlig bekvem at bruge, indeholder skadelige og allergiske stoffer. Det er nødvendigt at vælge cremen meget omhyggeligt, det er bedre at konsultere en allergist før dette.

Depilation creme til bikini område, depilatory creme i bruser

Således barbering - den mest populære metode til at slippe af med hår. I modsætning til tidligere metoder er den helt smertefri, billig og nem at bruge.

Fordele og ulemper ved barbering

Fordelene ved barbering ud over ovenstående er også, at det er hurtigt og overkommeligt. Barbermaskinen tager ikke meget plads. Uden ekstra omkostninger kan du bruge det både hjemme og på ferie.

Ulemper ved nærmere inspektion er ikke så signifikante. Bladene skal ændres regelmæssigt, og barbermassen er anderledes end den, der normalt bruges til barbering af armhulerne. Skal jeg barbere det intime område med en speciel barbermaskine? Overhovedet, bare lidt mere praktisk at gøre.

Razor med trimmer til det intime område

Ulemperne er også skjult i, at du kan skære dig selv, bringe bakterier, hår kan vokse ind, og proceduren bringer en kort effekt. På trods af manglerne, hvis du lærer at barbere korrekt, så har du hverken irritation eller indgroede hår.

For at barbere godt, skal du justere. Dette kan tage snesevis af forsøg, men det kan ske for første gang. For altid at blive god, skal du kende nogle hemmeligheder.

Intime barberingsregler

Det er vigtigt! Hver barbering begynder med valget af maskinen. For at barbere det intime område skal du vælge en lille maskine uden en særlig strimmel. Maskinen må under ingen omstændigheder være engang, stump og den, der anvendes til benene. Maskiner til ben har en særlig blød strimmel, som forenkler barberbenene, men gør det svært at se, når man barberer et bikiniområde.

Bikini trimmer

Hvis du har den økonomiske mulighed, anbefales det at købe en trimmer. Denne enhed hjælper med hurtigt at fjerne barbering af overskydende hår. Det er imidlertid ligegyldigt, om du har en trimmer eller en maskine, det vigtigste er, at det er behageligt for dig at holde det i hånden.

Sådan barberes korrekt

Det viser sig, at der er en række regler for barbering intime steder:

 • Mange spørger: Er det nødvendigt, at hud og hår bliver våde, når man barberer en intim zone? Sikker på at! Det er bedst at ligge i et varmt bad et stykke tid før barberingen. Porerne åbner og håret bliver lettere at fjerne;
 • Det er vigtigt, at huden ikke er tør. Det er ikke vand, der blot gør det vådt, men barberingsskum eller hårbalsam med fugtighedsfremmende egenskaber af epidermis;
Barbering hår i intime områder er nødvendigt i retning af deres vækst
 • Før barberingen, hvis håret er langt, er det bedre at skære det og anvende en skrubbe. Brug en mild skrubbe som hjemmelavet sukker. Dette fjerner døde hudpartikler. Sådan manipulation er kun nødvendig, når du barberer pubis;
 • Barber om aftenen. Dette er vigtigt ikke fordi intimitet er muligt om aftenen, men på basis af fysiologi. Om aftenen er det lettere for kroppen, især huden, at slappe af og dele med håret;

Behov for at barbere i retning af vækst

 • Hvis du barberer mod hårvækst, risikerer du at få irriteret og indgroet hår. At gøre dette er yderst uønsket;
 • Brug en skarp barbermaskine. Ingroede hår fremstår som følge af, at barbermaden var stump. Skift blad efter 2-3 applikationer;
 • Tag din tid Hvis du har lidt tid, så prøv at udsætte sagen. Du risikerer ikke kun at få resultater af dårlig kvalitet, men også tjene irritation, nedskæringer;
Det er ikke nødvendigt at bære undertøj efter barbering i det intime område. Det vil være nok at kaste en badekåbe
 • Efter barbering er det uønsket at bære undertøj (en anden grund til at barbere om natten). Huden skal genvinde, det tager flere timer. Hvis du hurtigt har brug for at bære undertøj, så vælg den blødeste og mest subtile, som kun er.

Disse tip vil være nok til at barbere et bikini område godt hjemme.

Sådan er proceduren i sig selv:

 1. Kog værktøjet;
 2. Varm bikiniområdet med vand, helst ligge i badeværelset;
 3. Påfør barberingsgel, skum eller balsam;
 4. Barber i retning af vækst. Stram let på huden for at fjerne alle hår.
 5. Skyl knivene med rent vand efter hver brug af barbermaskinen.
 6. Hvis du er komfortabel, kan du barbere på dine hæle og kigge i spejlet. Pas på, at spejlet ikke sveder;
 7. Skyl med køligt vand
 8. Forsigtigt blot.
Uden prædræning er barbering af et bikiniområde farligt.

Som nævnt ovenfor skal du bruge ekstra værktøjer til en glattere barbering: creme, skum eller balsam. Barberskum skæg vil gøre, men i butikker sælger de separate produkter til piger.

Skumets sammensætning bør ikke være alkohol, menthol og glycerin.

I sammensætning er de ens, forskellige kun i dufte. Skum - et blødere værktøj, der passer til dem, der har hår i sig selv, flydende og tynd. Hvis der ikke er noget til rådighed, så vil hårbalsammen gøre.

Hudpleje efter proceduren

Skal jeg på en eller anden måde tage sig af min hud efter barbering af min intime zone? Dette er selvfølgelig en forudsætning for at opnå et godt resultat!

Først efter barberingen er huden bedre ikke at skade. Hvis du gør barberingsproceduren om natten, er det bedre at sove uden undertøj. I fremtiden vælger du tyndt bomuld eller blonder undertøj med minimal brug af syntetiske stoffer og farvestoffer. Det er uønsket at bære smukke undertøj lavet af kunstige materialer, men de vil ikke gøre meget skade for en time eller to for at behage partneren. Første gang efter barbering forsøge ikke at vælge stramme bukser eller stramme nederdele.

Undertøj lavet af naturlige materialer vil give mulighed for at flyve bikiniområdet

De første 12 timer giver op med solskoldning uden en bikini og svømmer i salt eller chloreret vand. Hvis du flyver til havet, er det bedst at barbere efter flyet, men før den første svømmetur.

Mange undrer sig over, om det er nødvendigt at tage sig af huden i brusebadet efter barbering af det intime område. De første to dage, prøv ikke at tage et bad med salt eller olie tilsætningsstoffer. I bruser skal du ikke tænde meget varmt vand. Brug bløde cremer eller en særlig sæbe til intim hygiejne.

Intim haircut er valget af enhver person. Det er vigtigt at overvåge hårets tilstand, ikke kun på hovedet, men også på pubis. Korrekt valgt hårlængde kan betydeligt forbedre din seksualitet og det intime liv generelt.

Sådan barberes et bikiniområde. Lær af den nyttige video:

Hvordan barberes et bikiniområde med en barberkniv? Se videoen og lær alt:

Hvorfor barberer intime zone er farligt? Se en interessant video:

På hvilke steder skal en mand have hår, og på hvilke steder er det bedre ikke at

Vi fandt en kvinde i redaktionen og krævede at afklare dette kontroversielle punkt en gang for alle.

De fleste af materialerne på vores hjemmeside er anonyme. Men ikke denne. Med dette materiale ønskede ingen at kommunikere selv under overskriften hemmeligholdelse. Så jeg vil være den til at anbefale barbering eller ikke barbering til dig, læseren, forskellige reserverede steder i din krop. På det simple grundlag, at jeg er kvinde. Og derfor har jeg i erfaringens arsenal mange timers samtaler med mine hoppy veninder og jeg er kompetent til at tale om, hvor vegetationen på den mandlige krop er relevant, og hvor fu-fu-fu er.

Umiddelbart foretage en reservation, chefen mødte mine anbefalinger nervøst. "Landets vigtigste mænds magasin kan ikke råde læseren til at barbere w ** y!" - chefredaktøren råbte og løb ud af redaktionen. De leder efter ham. Jeg forudsiger også kommentarer fra mænd, som "Nå, du giver, en ægte mand skal være håret!". Fra kvinder: "Intet af den slags, en ægte mand skal være håret!" Fra din mor: "Og for det skyldte du færdig historieafdelingen, Masha?" Og alligevel ville jeg vove mig. Så lad os komme i gang.

Steder hvor hår ikke bør være overhovedet

Buttocks, og ryggen strømmer jævnt ind i dem

Ikke en enkelt kærlighedsaffære indeholder sådanne linjer: "Før du skynder dig ind i dammen for at redde Adele, slog Julio for at ikke blive våd, sin T-shirt på sig selv. Adele følte, at benene svækkede, selv om hun var i vandet - håret på Julio's ryg så så silkeagtig og uretfærdigt ud. Så der er ingen sådanne linjer overalt. Og der er en bestemt grund til dette - håret på mandens ryg såvel som på mands balder er slet ikke sexet. Jeg udtrykker mig selv mere dristigt - intet. Håret bageste kofanger er ikke forbundet med piger med maskulinitet. Snarere med forsømmelse og lidt med programmer om den vilde natur - og i aseksuel forstand. Heldigvis er sådanne manifestationer af genetiske bounty ikke almindelige. Men du skal håndtere dem nådesløst og på den mest afgørende måde.

Hårete ryg og balder er måske den eneste rigtige grund til en mand at besøge en nativity scene med det dæmoniske navn "Skønhedssalon". Regelmæssig barbering, der er øget shaggy i fjerntliggende provinser, kan ikke besejres. For det første vil du selv ikke nå. For det tredje, at spørge reglerne i Genève-konventionen om intersexrelationer for at forbyde din kæreste. For det femte (ja, jeg har en dårlig score), selvom du på en eller anden måde klarer at barbere dit hår, vil de vokse tilbage, og de bliver hurtigere, hårdere og stærkere. Desværre er dette hårets reaktion på barbermaskinen. Så held og lykke i kabinen. Lad dig være nødt til at gå der under nattedækket, vige væk fra skyggerne og slappe af, når du råber: "Vova, hvad er du?"

Steder hvor hår skal være kort beskåret

Armhule og lænder

Jeg formoder, at du allerede har værdsat fordelene ved de beskårne underarms uden min skrivning. Det er hygiejnisk, det er behageligt, det lugter ikke. Ja, og deodoranten vil være taknemmelig for sin ejer - der kan lide at hacke til at arbejde gennem den uigennemtrængelige jungle. Og nu vil jeg være forsigtig, da jeg træder på det reserverede område. Når alt kommer til alt kommer vi tættere på, uden overdrivelse, det vigtigste. Mere præcist til sit miljø. Så uden undtagelse er mine venner enige om, at kortskåret hår i lyskeområdet er fint. Desværre anser mænd ikke alle mine venner på samme måde. Venner sørgeligt sørger. Du vil ikke forstyrre mine venner? (Ja, det er en trussel. En af mine venner kan trods alt være i din seng).

"Men hvorfor?" Du spørger indigneret. Jeg vil stille dig et andet spørgsmål: Ville du blive overrasket, hvis du kom til Louvre, fandt du ud af, at statuen af ​​Venus de Milo er lavet over brystet ved stilladser? Selvfølgelig ved du, at Venus er inde, og du har en god ide om, hvordan det ser ud. Og alligevel stødende. Jeg ville endnu engang beundre denne skønhed. Helt. I fuld vækst. Desuden er oralt sex ikke blevet annulleret endnu heller (selvom Roskomnadzor, tror jeg, tænker på dette). Jo mindre sceneri med oralsex, jo mere praktisk.

Steder hvor håret kan frolic for sjov

Ben, arme, bryst, mave

Og her giver vi dig en tom check, kære læser! Vokse hår - jeg vil ikke have det! Syng, fejr triumf af hårdhed! Jeg vil sige mere: pigerne er mere forstyrrede af den fuldstændige mangel på hår på ovennævnte steder. På en eller anden måde er det unødigt androgynt. Ikke så langt vi kravlede væk fra dyrene for at nyde de hårløse mænd. Vi kan lide tilstedeværelsen af ​​noget vildt og vildt i dig.

Evgeny Kozionovs blog

Et vigtigt spørgsmål for hver mand er "Skal du bære ansigtshår?" Skal jeg pryder mig med et overskæg, skæg, sideburns, facetter, stubbe, eller skal jeg barbere mig rent?

Jeg besluttede at undersøge dette problem for at indsamle alle fordele og ulemper ved skægning (ethvert ansigtshår). De fleste af de følgende punkter var jeg i stand til at tjekke på personlig erfaring. Jeg håber dette vil hjælpe dig med at gøre dit valg. Hvis du kender andre argumenter for eller imod, kan du dele dem i kommentarerne til dette indlæg.

10 Argumenter mod skæg:

 1. Du ligner en Wahhabi og forårsager i alle omkring dig en bevidst eller underbevidst følelse af afvisning.
 2. Du er mindre betroet. Som store offentlige meningsmålinger og valgresultater har vist, tror folk den samme politik meget mere, når den er ren barberet. Der er endda et humoristisk diagram af tillid til dig, afhængigt af skægets type (til venstre, bliver tillid meget hurtigt til forskellige negative nuancer).
 3. Du begrænse dig selv til at vælge et job. Mange virksomheder (f.eks. Disney) har restriktioner for at bære overskæg og skæg, og mange sportshold forbyder enhver vegetation under de forsynede læber. Og dette er ikke kun i private virksomheder, men også i statsinstitutioner. For eksempel har politiet og brandmænd begrænsninger i at bære skæg.
 4. Du bliver stikkende, og børnene er bange for at røre dig (og endda komme tæt på dig), og de små kan græde og blive bange.
 5. Opholdsmad kan forblive i skæget og på overskæget, der får dig til at grine.
 6. Rigelig ansigtshår kan, hvis ikke hygiejnisk, blive en yngleplads for alle infektioner.
 7. Et langt skæg kan være en risikofaktor for personer, der arbejder med roterende og andre farlige maskiner, hvor der er mulighed for utilsigtet vikling af hår.
 8. Hvis du i et pas har et billede uden skæg, så har jeg (i det mindste det på den måde) begyndt at stille mange ledende spørgsmål og se på dine ærlige øjne med mistanke.
 9. Ifølge statistikker kysser skæg og bagt kvinder meget sjældnere. (Lad os dog ikke glemme de dashing hussarer med deres berømte overskæg).
 10. Beard gør dig mindre civiliseret og mere vild. Husk Peter den Første, og hvordan han dyrkede de russiske mænd. Den overordnede globale tendens går imod håret. De opfordrer til barbering alt undtagen håret på kronen (ellers vil du ikke være i stand til at sælge shampoo og balsam). Se for dig selv - hvad er dine første ideer, der dukker op i dit sind, når du hører en "moderne forretningsmæssig person", noget der ikke engang lugter som et skæg.

10 Argumenter for et skæg:

 1. Skæget beskytter mod solen og den dermed forbundne risiko for kræft og hudens aldring (som bekræftet af australske undersøgelser, som på grund af at finde ozonhullet direkte over deres land, er dette problem relevant).
 2. Beskytter allergier mod en del af astmaangreb. Storslåede overskægsfiltre inhaleret luft fra pollen og sparer dig for astma.
 3. Begrænser hudens aldringsproces. Det understøtter den naturlige balance og hydrering af huden.
 4. Om vinteren, især i vores land, vil et skæg hjælpe med at holde sig varm og ikke blive syg.
 5. I modsætning til barbering, som også fysisk beskadiger huden både på makro og på mikroniveau, hjælper skæget med at undgå irritation og betændelse på huden. Ved barbering opstår der ældning 10 år tidligere.
 6. Giver dig mulighed for at spare penge på en barbermaskine, creme og lotion. Hertil kommer, at om morgenen er forsinket til arbejde, behøver du ikke at spilde dyrebare minutter på barberingen. Foretrækker du at sove om morgenen i 15 minutter eller barbere dig?
 7. Du ser mere brutalt og modigt ud.
 8. At have et skæg er i overensstemmelse med islamets, jødedomens og den ortodokse kristendoms lære. Det er skrevet i Bibelen (Leviticus 19:27): "27 Skær ikke dine hoveder rundt, og ikke forkæle dine skægs kanter." Forresten havde Confucius også et skæg.
 9. Giver mulighed for at kosmetisk justere ansigtets form. Skæget gør det muligt at reducere den anden hage, skjule arene på ansigtet, visuelt gøre formen af ​​ansigtet mere langstrakt eller mere rund.
 10. Skæget gør den unge ældre og mere seriøse, og voksne klogere og mere solide.

Interessant faktum: Den engelske Bjørnbefrielsesbevægelse (BLF) kalder universel diskrimination mod skægbiardisme.

Jeg håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at træffe dit rigtige valg.

Og endelig 3 tabeller af klassificering af forskellige typer skæg og overskæg.

Men hvilke interessante oplysninger jeg indsamlede fra bogen af ​​professor Arnold Eret "Behandling af sult og frugt" i 1914. :

"Jeg forstår meget godt grunden til, at en moderne mand skærer sit skæg og hår til et minimum. Manglen på skønhed, ikke det æstetiske udseende af langt hår og skæg, blev så almindelig savning, at det med tiden var et behov for en barbermaskine og en hårklipper. I vores alle planeringstid skærer de grimt, disheveled, ofte ujævnt hår for at skjule det levende bevis for degeneration. Men ved disharmoni af dets ydre former og farver afslører naturen i alle levende organismer interne, fysiologiske lidelser og sygdomme. "

"Derfor kan du sige om håret, som de spredte rundt
hver skabning (herunder mennesker) har en bestemt lugt og påvirker dem på alle skabninger, der trækker vejret i luften mættet med denne lugt. I dyr spiller denne lugt en yderst vigtig rolle, især i samleje, hvor lugten af ​​en partners hår er bæreren af ​​den såkaldte kærlighedsspell. "

"Ordsproget henvender sig til pigerne:" Et kys uden skæg er det samme som en suppe uden salt ", og derfor spiller håret retfærdigt en vigtig rolle, når man vekker en følelse af sympati."

"Jeg genkender således en persons hår som et meget vigtigt organ, som ud over målene med at beskytte og regulere varme har en yderst interessant og nyttig formål, nemlig at adskille fordampning, lugten af ​​en sund og syg person."

Kan jeg barbere et bikiniområde med en barberkniv?

Nogle kvinder tror, ​​at det er umuligt at barbere bikiniområdet, mens andre foretrækker glat hud på intime steder og ikke tager hensyn til fordomme. Så du kan eller ikke kan barbere dit hår i bikiniområdet? Lad os finde ud af det.

 • 1. Hvorfor har vi brug for hår
 • 2. Skal jeg barbere mit hår i det intime område?
 • 3. Myter og fakta om barbering
 • 4. Ofte stillede spørgsmål
 • 4.1. Hvornår begyndte du at barbere bikiniområdet?
 • 4.2. Skal jeg barberes i det intime område inden fødslen?
 • 4.3. Skal jeg barbere det intime område, når du går til gynækologen?
 • 4.4. Skal jeg barbere på intime steder før en dato?

Hvad er hår

Pubic hår, ikke bare vokse i første omgang, de angiver begyndelsen af ​​puberteten og er et sekundært seksuelt tegn. Eksperter siger, at pubic hår påvirker en persons seksuelle præferencer. Derudover udfører vegetation i lysken tre vigtige funktioner.

 1. Tilvejebringelse af termoregulering af kønsorganerne ved forskellige omgivelsestemperaturer.
 2. Beskyttelse mod indtrængen af ​​mikroflora ødelægger infektioner i kroppen.
 3. Udviklingen af ​​særlige feromoner, der øger seksuel tiltrækningskraft.

Skal jeg barbere håret i det intime område?

Indtil nu er der ingen konkret svar på dette spørgsmål, erfarne kosmetologer og læger udtrykker forskellige synspunkter. Men den endelige beslutning om at barbere pubis, tager hver pige sig selv.

Proponenter for depilation af den intime zone argumenterer deres beslutning i første omgang med et pænt udseende, for eksempel om sommeren kan du sikkert bære badedragt uden frygt for vegetation stikker ud i alle retninger.

Det skal huskes, at forskellige bakterier akkumuleres i håret, hvilket resulterer i en ubehagelig lugt, især i den varme periode.

Den nuværende mode lader også mærke til depilering af intime steder - tynde gennemsigtige stoffer kan tiltrække unødvendig opmærksomhed fra andre til håret i lysken.

Endelig betragter nogle piger sig mere attraktivt seksuelt uden hår, men her er det vigtigt at kende partnerens præferencer og hans holdning til dette følsomme problem.

Barbering af et bikiniområde har nogle ubehagelige konsekvenser:

 1. Udviklingen af ​​en smitsom sygdom - kønsvorter, er den oftest tilbøjelig til klassisk barbering.
 2. Irritation af huden (hævelse, bumser og kløe) ødelægger udseendet og giver en masse ulejlighed. Og gentagen depilation styrker kun alle ovenstående.
 3. Kedelige knivblader producerer indgroet hår.
 4. Glat hud efter barbering varer kun 2-3 dage.

Barbering Myter og Fakta

Der er myter om barberingen af ​​den intime zone, som regel går pigerne til den ældre generation, men deres svar er ofte baseret på fordomme.

 1. Ældre fortæller piger, at du bør begynde at barbere hår i lænder og armhuler så sent som muligt. De tror, ​​at efter den første hårfjerning vil vokse tilbage for hurtigt. Det har imidlertid længe været bevist, at væksten i håret og deres fjernelse ikke er relateret til hinanden.
 2. En anden populær misforståelse er, at efter håret bliver skind hår tyk og hård. Faktisk er dette på grund af alder, jo ældre personen er, jo tykkere negle og hår bliver, det sker naturligt, uafhængigt af barbermaden.
 3. Mange kvinder nægter at barbere sig og tror på den falske påstand om, at mange indgroede hår forbliver på huden efter at have arbejdet en barbermaskine. Denne situation er kun mulig, hvis proceduren udføres forkert, og der bruges dårlige knive. Dem, der omhyggeligt overvåger sig selv og følger alle reglerne, lider ikke af sådanne problemer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår begyndte du at barbere bikiniområdet?

Hver nation har sine egne ideer om tilstedeværelsen af ​​hår i bikiniområdet. For eksempel i øst og i Indien blev skønhedsstandarden betragtet som en fuldstændig glat krop, herunder lyskeområdet. Også intime haircut gjorde de gamle egyptere og romerne.

Slaviske og nordlige kvinder i lang tid fastslog ikke behovet for at barbere lysken, de betragtede skørhår ukrænkelige og passede dem. De hjalp trods alt med at holde kroppen varm og lade ikke de vigtige organer blive kolde.

Et særligt boom af epilering på forskellige måder kom i sekstitallet af det tyvende århundrede.

Skal jeg barberes i det intime område inden fødslen?

Under graviditeten må kvinder ofte nægte at fjerne hår på et intimt sted. Fordi klassisk barbering bliver ubelejligt, og andre metoder til depilering er forbudt i en interessant position.

På mange moderskabssygehuse skal kvinder i arbejdskraft være barberet før arbejdet begynder, hvis de ikke kan gøre det alene, så kommer en jordemoder til undsætning. Derfor er barbering obligatorisk af flere grunde.

 • under fødslen overvåger lægerne nøje barnets tilstand, og hår kan forstyrre det;
 • tæt vegetation er et glimrende miljø for udviklingen af ​​bakterier, der kan skade en nyfødt;
 • Ofte er det nødvendigt at stikke op efter arbejdets afslutning, og håret hæmmer kvaliteten af ​​arbejdet;
 • Efter fødslen gives en kvinde blod til at blive absorberet i folliklerne og forårsage irritation og en ubehagelig lugt.

Derfor er depilation før fødslen nyttig og nødvendig.

Skal jeg barbere det intime område, når du går til gynækologen?

Mange piger, især til gynækologen for første gang, tvivler på behovet for hårfjerning, før de går til lægen. Nogle eksperter interfererer ikke med rillerne i lysken, og andre beder om en bestilling der.

Det er meget vigtigere at overholde hygiejnereglerne: Skridtet skal vasket godt, og undertøjet skal være rent. Skam ikke over for glatte puber, nu er det ikke overraskende nogen. Hvis jeg, før undersøgelsen, stadig ønskede at fjerne overskydende vegetation, så ville det være bedre at barbere låret en dag før den fastsatte dato, så den primære irritation ville passere.

Skal jeg barbere på intime steder før en dato?

Sådan et personligt spørgsmål bør løses inden for parret, nogen får tæt vegetation, og nogen forårsager fjendtlighed.

Det er absolut ikke nødvendigt at epilere bikiniområdet umiddelbart før mødet. Det er sandsynligt, at følsom hud vil reagere på barbermaden med irritation, hvilket vil ødelægge hele det romantiske humør. Til pubic område så attraktivt, barbere overskydende vegetation på forhånd og i overensstemmelse med alle regler.

Sådan barber du en lyske til en mand, og har du brug for det overhovedet?

Først og fremmest vil jeg gerne stille et spørgsmål til mænd - kan du lide det, når kvinder har et luksuriøst hårhår i den intime zone? Mest sandsynligt vil 90% af den mandlige halvdel reagere negativt. Det samme svar og kvinder, hvis de stiller et lignende spørgsmål, kun håndgribelige over for mænd. Spørgsmålet om, om alle mænd barberer deres lyske eller ikke ligefrem, generer både mænd og kvinder. Men hvis blandt dejlige damer at barbere en intim zone er normen, så hos mænd giver dette emne en tvetydig reaktion. Og dette emne accepteres ikke at diskutere i mænds hold. Selv dem, der barberer deres lyske, taler om det.

Nu, i modsætning til de negative reaktioner om barbering i den intime zone af mænd, præsenterer vi statistiske data. Ifølge statistikker er ca. 70% af mændene opmærksomme på fjernelse af overskydende vegetation i nærheden af ​​medlemmet, hvis de ikke er fuldstændigt barbert, så i det mindste skærer de lysken.

Hvad tror du kvinder tænker på mænd, der barberer deres lyske? 91% af det retfærdige køn mener, at den moderne mand simpelthen er forpligtet til at overvåge hans have. Og kun 9% af planterne vokser buske buske.

Skal jeg barbere lysken mænd? Hvad er fordelene ved et intimt hårklipp?

Barbering eller ikke barbering - det er spørgsmålet. Der er ikke et presserende behov for at skære det intime område. Og for det meste er det et personligt valg. Selv om der er en række utvivlsomme fordele ved barberet pubis foran tæt overgroet. Fordele omfatter både æstetiske og hygiejniske faktorer.

Selvfølgelig kan et nyt udseende i starten være usædvanligt for en mand og virke dumt til ham, men over tid vil det passere, når han føler en række fordele. Din værdighed utvivlsomt mod baggrunden af ​​en glat barberet pubis vil se meget større ud, da i gennemsnit tager tykkelser i gennemsnit ca. 2-3 cm af længden af ​​din phallus. Det er ikke nødvendigt at barbere den skaldede pubis, du kan bare forkorte det, og dette vil allerede give et klart plus i den visuelle opfattelse af din penis. Dette vil igen give dig større selvtillid, da enhver har et genetisk niveau, som indirekte symboliserer hankøn.

Vi vender nu til de positive aspekter med hensyn til hygiejne. Der er mange talgkirtler i lyskeområdet, uanset hvordan du er en feje, men dråber urin forbliver, tilføj til denne naturlige udskillelse, der ikke kan undgås. Alle disse ingredienser er deponeret på håret og under påvirkning af fugt og varme begynder den aktive udvikling af bakterier, en integreret del af dets liv er en ubehagelig lugt. Enkelt sagt begynder din humør at stinke hurtigst muligt efter vask.

Hvilken ulejlighed kan en fyr have en barberet lyske?

Selv de fyre, der er modstandere af det barberede medlem, gjorde det mindst en gang. Så hvis en skaldet, intim zone har så mange fordele, hvorfor er de imod? Sagen er det mest sandsynlige efter den første barbering, vil der være irritation i form af et udslæt. Hår vokser hurtigt nok, og børsterne stikker, hvilket forårsager kløe. Dette er de to hovedfaktorer, der tvinger dig til at opgive det intime hårklipp.

Faktisk er dette øjeblik ikke kritisk. Ovennævnte bivirkninger findes først i første gang. Huden er endnu ikke brugt og vil være irritation selv, selvom du bruger geler til og efter barbering. Håret vil hurtigt vokse tilbage, og prikken ophører i løbet af få dage, og med hver barbering vil de prikke mindre og mindre. Med hver efterfølgende haircut bliver du ikke ubehagelig.

Hvordan barberes lyske mænd?

Der er forskellige måder at udføre opgaven på, afhængigt af den valgte, skal du vælge et værktøj. Du kan enten helt barbere lysken eller forkorte buskene lidt. I det første tilfælde har vi brug for en maskine til barbering, og i den anden saks vil passe.

Først og fremmest skal vi tale om et hårklipp, da der ikke er noget kompliceret her, og denne mulighed kræver ikke meget tid. Alt, hvad vi skal gøre, er at trække en flok hår og skære det af i overensstemmelse hermed.

Hvis du beslutter dig for at skære dit hår under 0, så kan det gøres med en barberkniv, hårklippere, samt bruge værktøjet til depilation. Hvis vi taler om sidstnævnte, så er valget også bredt. Der er en hårfjerningskrem på markedet, der påføres huden, og efter et stykke tid bliver håret fjernet smerteligt med et serviet eller et håndklæde. Vær opmærksom på, at de kan forårsage irritation, og de anbefales ikke at blive brugt ofte, da en allergisk reaktion er mulig. Der er også andre typer af depilatory cremer, metoden for deres handling ligner strimler til depilation. Massen påføres huden, der er dækket af hår, hvorefter det hærder, og det skal slids af.

Vi vil overveje mere detaljeret den mest almindelige og traditionelle metode til barbering af lyskeområdet - ved hjælp af en maskine.

Så hvad har vi brug for? I sig selv er en barbermaskine (helst ny), skum eller gel til og efter barbering. For at få processen til at tage mindre tid, klippe håret med en saks. Derefter vaske dine forkortede toppe godt, applicér gel til barbering og vent et par minutter for at gøre dit hår blødere. En mand bør være praktisk, så bør du ikke spilder tid på at vente, børste tænderne eller barbere dit ansigt.

Blader, der har været vant til at barbere lysken, er uacceptable for ansigtet!

Nu kan du begynde at barbere det intime område. Behov for at barbere i retning af hårvækst. For ikke at skære dig selv, træk huden, og træk hermed din husstand ned. Når håret er langt, tager processen lang tid. Et eller andet sted en time skal du bruge på hele proceduren. Først skal bladene skylles fra håret efter næsten hver bevægelse.

For ikke at tilstoppe vasken med dit hår skal du forberede en tank, hvor du skal bøje dit hår ud af barbermaden.

Vær yderst forsigtig, når det kommer til at barbere et medlem, ved bunden og i nærheden af ​​pungen er der folder og med akavet bevægelse kan du klippe dig selv. For at barbere et medlem med minimal risiko skal du kun følge 2 regler, hvoraf man allerede ved - du skal strække huden. For at gøre dette skal du trække penis i en eller anden retning. Nu den anden regel - når du barberer på bunden af ​​et medlem, kan du ikke trykke på barbermaskinen. Du skal holde det let på huden, så chancen for et snit vil blive reduceret betydeligt.

For at billedet skal være fuldstændigt gennemført, skal testiklerne tages i betragtning. Lader du dem ikke som en hvid krage blandt skaldede naboer? Til barbering af testiklerne, den anden regel om barbering af et medlem.

Så vores fascinerende artikel blev til ende, det var tid til at gøre brug af ovenstående. På spørgsmålet om kvinder, hvor mange mænd barberer et medlem, kan vi helt sikkert sige - ja. Og gutterne der stadig tvivler på, om det er nødvendigt at barbere lysken hos mænd, ville det være på tide at afveje fordele og ulemper og endelig beslutte at i det mindste prøve. Men husk at første indtryk kan være negativt, så for at præcis bestemme dette problem skal du barbere flere gange med et interval på et par måneder.

På kælen på luften vil vi altid være glade for at se dig - kære læser. Vi ønsker dig held og lykke i alle dine bestræbelser, herunder at skære din mandskab!

Hvis du bruger kondom, kan håret i bunden af ​​penis komme ind i kondomens ring ved slutningen af ​​spændingen, og senere, når du fjerner kondomet opblusset med sæd (i slutningen af ​​kontakten) vil det blive trukket ud, hvilket ikke er meget behageligt. Så, når du bruger en kondom, barberer du penisens tønde og forkorter eller barberer håret ved bunden af ​​penis, så det er bekvemt og hurtigt at fjerne gummiproduktet..

Skal jeg barbere

For få årtier siden var en mands hår over hele kroppen et tegn på maskulinitet. Hvem ville have troet, at efter lidt tid ville barbering af forskellige dele af kroppen komme i mode? Og hvad er mest overraskende, er moderne mænds hår fjernet overalt - på brystet, benene, armhulerne og lysken. Er dette normalt, og hvorfor er det overhovedet nødvendigt?

Skal jeg barbere lykken hos en mand: Hvorfor og hvorfor?

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at kun kvinder bør gøre dette. Men tendenser er ved at ændre sig, og hvis du vil være velplejede, bliver du nødt til at slippe af med vegetationen på nogle steder.

Af en eller anden grund tror mange mennesker, at kun jordbæraktører barberer dette område. Det er ikke sådan, flere og flere mænd har travlt med at slippe af med vegetationen og ikke fortryde det overhovedet. Barberet lyske - et tegn på pleje, hygiejne. Men i hvert fald er det op til dig at barbere dig eller ikke at barbere dig.

Hvis du for øjeblikket ikke kan tage dette skridt og fjerne alt hår helt, anbefaler vi at du stopper valget på et hårklipp. Du kan lære om typer af haircuts til din "ven" og hvordan man laver dem fra vores artikel.

Hvis du stadig vil gøre det, være forberedt på det faktum, at du bliver nødt til at barbere regelmæssigt, da brystet vil dukke op på dette sted om et par dage, hvilket vil prikke. Barbering kan bruges som en konventionel maskine og elektrisk barbermaskin.

Så hvorfor skulle en mand barbere sin lyske? Først og fremmest - han skylder ingenting for nogen, ligesom en kvinde. Hvis du kan lide at gå med buske i bukser - det er dit rette og kun du kan løse dette problem. Ikke desto mindre har barbering af lyskeområdet flere væsentlige fordele:

 • Hygiejne. Snavs, sved og hudpartikler akkumuleres i håret. Derudover, da denne del af kroppen er skjult af tøj, sveder den meget mere, og håret skaber også en drivhuseffekt. Som et resultat - en ubehagelig lugt, udseendet af et udslæt.
 • Personligt liv. Selvfølgelig, hvis du foretrækker at gøre dette i 1-2 traditionelle poser, behøver du ikke at bekymre sig om at skære hår under dit undertøj. Men hvis du kan lide at eksperimentere, skal du fjerne vegetationen - det vil give din partner en masse sjov, og du vil se, hvor glad hun vil være.
 • Visuelt mere. Desuden vil din ven med barberet hår virke meget større, og du vil helt sikkert have en effekt på din kvinde.

Men der er en minus, men det er kun en - nogle kvinder opfatter ikke mænd uden hår i dette område, da de mener, at de er tegn på en ægte mand. Som et resultat - ingen hår, ingen nærhed.

Og selvfølgelig skal du henvende dig til proceduren ansvarligt - i intet tilfælde have travlt! Få en kvalitetsmaskine eller elektrisk barbermaskine og langsomt fjerne hår, du kan gøre det foran spejlet, for ikke at gå glip af håret.

Før du beslutter dig for dette vigtige skridt og fraråder dig vegetation i lysken, vejer du alle minus og fordele. I første omgang vil du ikke føle sig for behagelig, men efter et par dage vil du vænne sig til det og begynde at lægge mærke til alle fordelene ved et hårklipp. Spørg også din kæreste, hvis hun vil være imod det. Måske elsker hun ægte mænd - håret og ildelugtende.

Sådan barberer du en mand: alt hvad du skal overveje

En stærk halvdel af kloden står konstant over for problemet med irritation af huden efter barbering. Mange mænd skal barberes næsten hver dag, selvom meget få mennesker helt sikkert ved, hvordan man barberer korrekt for ikke at skade hud og hårsække. Faktisk afhænger meget af den korrekte udførelse af barberingsteknikken og brugen af ​​højkvalitets egnet kosmetik.

Først og fremmest for at lære at skrabe et skæg korrekt skal faderen, men i livet viser alt andet. Hvis du laver fejl i lang tid, kan du observere ikke kun hudirritation og udslæt, men også ujævn vækst af ansigtshår, skaldede pletter og andre lidelser. Enhver kan lære teknikken til at udføre sådanne procedurer, alt hvad du skal gøre er at lære de grundlæggende punkter og regler.

Hvor ofte skal mænd barbere sig?

Mænds barbering og dens hyppighed er rent individuelle spørgsmål, hver mand bestemmer for sig selv, om han skal fjerne stubben på hans ansigt og hvor ofte dette skal gøres. Følgende faktorer spiller en vigtig rolle i hyppigheden af ​​procedurer:

 • mandens alder (jo ældre, jo hurtigere bliver brystene);
 • national identitet (orientalsk type mænd er f.eks. præget af hurtig vækst);
 • niveauet af testosteron i kroppen (jo højere det er, jo hurtigere skægget og overskæg vokser);
 • organismens individuelle egenskaber.

Hvis en mands hud reagerer roligt nok til barbering, kan sådanne procedurer udføres mindst hver dag. Men hvis det efterfølgende viser tegn på irritation og pseudofolliculitis, er det bedre for en mand at gøre det ikke mere end 1 gang om 2 dage. Under barberingen er ansigtets hud skadet, så det er værd at give epidermis mulighed for at komme sig tilbage, for eksempel i weekenderne.

Hvilket værktøj at bruge?

For at en mand skal følge handlingsforløbet for at fjerne ansigtets hud fra stubbe, skal han først beslutte at skære sit skæg og overskæg. Det vil sige, at du først skal forberede det nødvendige udstyr og værktøjer, mens eksperter tilbyder følgende muligheder at vælge imellem:

 1. Disposable barbermaskiner - Sådanne maskiner kan kun bruges 1-3 gange for at fjerne barbene og derefter smide dem ud, så det stumme kniv ikke beskadiger huden. Sådanne maskiner har en minus - fraværet af blødgøringsstrimler til en sikker og blød barbering.
 2. Genanvendelige maskiner - med en sådan maskine vil det være behageligt for en mand at barbere et skæg, det er kun nødvendigt at skifte kassetter med jævne mellemrum. Den sikreste barbering kan være ved brug af kassetter med flydende hoveder, der ikke udøver tryk på huden og derved beskytter dem mod slid og snit, ligesom kassetter med blader, der bevæger sig i forskellige retninger.
 3. En barbermaskine er en farlig barbering, der kun kan bruges af erfarne mænd med eksisterende færdigheder. Med et sådant værktøj er spørgsmålet om, hvor ofte du skal barbere, mere relevant end nogensinde, da den ukorrekte og hyppige brug af maskinen er fyldt med irritationer.
 4. En elektrisk barbermaskin er den sikreste måde at barbere stubbe på, og du kan endda holde den mod hårvækst. Men for stive børster anbefaler eksperter ikke dette værktøj, da det måske ikke fuldt ud kan klare opgaverne. En sådan barberingsplan kan barbere på tør hud uden kosmetik til barbering og efter barbering.

Ud over de listede værktøjer er det vigtigt for en mand at vælge de rigtige kosmetiske produkter til at fjerne børster og beskytte huden efter procedurer. Fra sådanne midler afhænger det direkte af kvaliteten af ​​procedurerne, samt sandsynligheden for negative reaktioner fra epidermis.

Valg af kosmetik til barbering

Før man bestemmer sig for at barbere et skæg, skal man også forberede et sæt kosmetik til at lette barberingen og forhindre hudirritation. Sådanne midler forbereder huden til den kommende handling, letter maskinens glide, blødgør de hårde hår og danner et beskyttende lag for huden, så manden ikke skader hende med knivene.

Du skal vælge kosmetik ved hjælp af flere parametre:

 1. Hudtype Producenter af barberings- og barberingsprodukter har udviklet og tilbyder separate produkter til olieholdige og normale (balsams, geler, colognes og lotioner), tør og følsom hud i ansigtet (cremer, balsamer og geler).
 2. Menneskealder. Mange moderne kosmetikprodukter er designet ud fra epidermis alderskarakteristika, for eksempel anti-aging cremer og balsam.
 3. Produktets sammensætning. Når man vælger kosmetik, er det vigtigt at se på sammensætningen af ​​komponenterne. Det er bedre at bruge naturlige produkter med urteekstrakter, olier og naturlige tilsætningsstoffer. Allergi-syge bør vælge allergivenlige lægemidler.
 4. Pålidelighed producent. Mange stylister og kosmetologer anbefaler ikke at ændre producenterne, men at bruge velprøvede mærker.

Hver mand skal stole på sådanne parametre, som vælger midlerne til sikker barbering og hudbeskyttelse efter procedurerne. Det er bedre at tage begge produkter fra samme fabrikant, da dette giver en omfattende og mest effektiv pleje.

Sådan barberes et skæg, overskæg og ansigt: ordninger og teknikker

Mange mænd ved ikke præcis, hvordan man udfører barberingsprocedurer, og hvorfor det er umuligt at barbere et skæg med maskiner eller en lige barberhøvel hver dag. Eksperter anbefaler at gøre dette i mindst 1-2 dage, da sammen med børstehårene fjerner det skarpe blad på maskinen det øverste lag af huden. Derefter kan hud, som ikke kan tilpasse sig det ydre miljø, blive udsat for irritation.

Funktioner af proceduren, hvordan man korrekt barberer et skæg, omfatter følgende punkter:

 1. Kinder. For at begynde at barbere et skæg og overskæg er det nødvendigt ifølge traditionen fra kinderne. Separat skal man tænke på, hvordan man anvender skum på ansigtet før barberingen. Det er nødvendigt at forberede ansigtet ved at dampe huden med varmt vand, hvorefter du anvender skum eller barbergel med dine hænder eller en lille børste. Maskinen skal køres fra begyndelsen af ​​børstehårene til haklinjen, så bladene bevæger sig fra top til bund. Brug den brugte hånd, så du kan strække huden, så bladene glider lettere.
 2. Hals. Dernæst skal du barbere din hals, som også bør være barberskum. Trænger til at føre maskinen fra nakken til hæklinjen. Hvis de indgroede hår overholdes på nakken efter tidligere procedurer, kan de fjernes med pincet.
 3. Hage og overskæg. Det er i disse områder af ansigtet børster, at den hårdeste og mest modstandsdygtige over for kanterne på maskinen overholdes. På dette tidspunkt er skummet eller gelen allerede tilstrækkeligt fugtet og næret huden og håret. Hvis ikke, kan du igen vaske med varmt vand og anvende et andet lag af produktet. For at afskære whiskers, skal du trykke på overlæben til tænderne så meget som muligt. Hage og overskæg skal barberes strengt efter hårlinjen.
 4. Svære at nå områder. Når det er bedre at barbere på vanskelige steder, ikke alle mennesker ved det, og eksperter anbefaler at lade denne proces være til sidst. For at gøre dette skal du vaske dit ansigt, se de områder, hvor børsterne forbliver, fugt maskinens knive i varmt vand og barber forsigtigt uden pres og indsats.

Efter barbering skal ansigtet skylles med køligt vand for at lukke porerne og genopfriske huden. Dab dit ansigt bedre med et papirhåndklæde, da væv i kontakt med irriteret hud kan forværre situationen. Ved afslutning påføres en balsam, lotion, creme eller aftershave gel på huden med en forfriskende og beroligende virkning.

Før og efter billeder

Hvordan barberes halsen bag dig selv?

Fjernelse af overskydende vegetation omkring halsen er et must for begge mænd med glat skåret ansigt og skæg mænd. Og hvis nogen kan gøre det fra forsiden, så spørgsmålet om hvordan man barberer halsen bag sig selv, fører mange mænd til en dumhed. Til sådanne formål er det bedre at bruge en trimmer samt to spejle for at se ryggen af ​​hovedet. Trimmeren hjælper med at undgå irritation, og spejle skal løses, så begge hænder er fri.

Hårene på nakken skal være barberet med glatte og pæne bevægelser, og for at få en flad linje kan du bruge kammen som linjal for trimmeren. Den mest ideelle mulighed er en afsmalende form for hår bag nakken, som i nogen tid efter hårgenvækst vil se velplejede. Men det bedste ved at håndtere en sådan opgave er en barber i mændens salon.

Efter shave hudpleje tips

Efter barbering vil ansigtets hud opleve stress, så det er vigtigt at tænke gennem ikke kun korrekthed, men også hudpleje teknik ved hjælp af kosmetik. Stylister giver flere instruktioner:

 1. Til fedtet hud skal du bruge geler og lotioner, der indeholder egetræsbark eller te-træolie.
 2. For normal hud vil enhver form for kosmetik være egnet, hvilket giver en bedre lys sammensætning.
 3. Til tør hud skal du anvende cremer eller hudbalsamme med værdifulde olier, E-vitamin og kamille.
 4. For følsom hud betyder passende allergivenlig middel i form af balsam, geler og lotioner.
 5. Efter hver barbering skal huden skylles med køligt vand, der fugter med et papirhåndklæde.

Anvend kosmetik skal massere lysarm bevægelser. Det er bedre at udføre proceduren om morgenen, når huden hviler. Hvis huden udsættes for regelmæssige irritationer, er det bedre at barbere sig før sengetid for at give tid til tilpasning.

konklusion

Skæg og skæges barberingsteknik skal fuldt ud overholde anbefalinger og krav fra specialister, da dette vil undgå irritation, betændelse, indgroede hår og hudtrauma. Barbering er vigtigt at vælge høj kvalitet og brugervenlig kosmetik samt pålidelige og sikre værktøjer. Det er nødvendigt at give hvile til huden mellem procedurerne, derfor er det muligt at skifte til at bruge maskinen og elektriske barbermaskiner eller skrivemaskiner. Kun omhu, der fuldt ud opfylder ovenstående krav, vil hjælpe en mand med at opretholde en sund hud og børster.

Gradvist lysere hår

Afhaling af det intime område