En tur til gynækologen: at barbere eller ikke at barbere?

Nogle piger, især for første gang, før de går til gynækologen, tænker på, om man skal fjerne håret i skridtet. Faktisk har hver gynækolog sin egen tilgang til dette. Nogen mener, at før du går til gynækologen, er det nødvendigt at barbere, det forstyrrer ikke nogen. Imidlertid er elementær hygiejne i det intime område et must. Før du besøger lægen skal du tage et bad, skylle det intime område (uden fanatisme) med et middel til personlig hygiejne og læg rene tøj på.

Husk, hvis du er mest ubehageligt at gå til receptionen med vegetationen, er det bedre at fjerne alt der, som du synes er overflødigt. Tror ikke, at du vil tjene en overbevisning for en ren pubis fra en gynækolog. Nu barbering eller hårfjerning af det intime område er ingen overraskelse. Vær ikke flov over.

Hvis det ikke er naturligt for dig at barbere, men før du går til gynækologen, besluttede du at bringe det intime område i orden, det er bedst at fjerne hårene dagen før udnævnelsen er planlagt. Så du kan fjerne irritation.

I det store og hele giver vegetationen i skridtet ingen ulejlighed for gynækologen, da hans arbejdsområde er noget dybere. Det vigtigste er, at dine hår er rene og ikke udsender en ubehagelig lugt.

Fremstillingsprocedure

Hvis du bestemmer dig for, at før du går til gynækologen, skal du barbere, så skal alt ske rigtigt. For at komme i gang skal du beslutte dig for design-indstillingen pubis. Der er tre muligheder:

 • Fuld barbering rengøres. Bare rolig, manglen på hår vil ikke være risikoen for nogen sygdom. Selvfølgelig, hvis du følger reglerne for personlig hygiejne og mekanisk skade på huden, vil det ikke.
 • Intimt hårklipp. Med dette design er barberhår barberet af alle hårene, bortset fra et lille område, hvor skønhed vil blive dannet. At arbejde hjemme, kan du bruge stencil teknikken, skære den, du kan lide. Du skal blot fastgøre det på huden og barbere noget, som går ud over dets grænser. De implementeres i netværket i store mængder. Kan købes i sexbutikken.
 • En strimmel af hår. Det er ikke nødvendigt at danne en slags frisyre fra de resterende hår, det er nok bare at forlade en strimmel med kortskårne hår og en glat overflade omkring den.

Før du begynder barbering, skal du tage et bad og klippe håret med en saks. Det er bedst at forlade en længde på højst fem millimeter. For det mest effektive hårklipp anbefales det at bruge negle saks og tage små hårstrenger. Det er ikke nødvendigt at gøre dem helt glatte, fordi du skal barbere dem. Hovedkriteriet er en lille længde.

Hvis du er bange for at bruge saks, kan du bruge en klipper eller en trimmer. Mange af dem har specielle vedhæftede filer, der giver dig mulighed for at arbejde i det intime område.

Bruser er også et stadium af fugtgivende hår. Du kan ligge i badeværelset før barbering. Dette vil blødgøre folliklerne, derfor vil stor indsats for at ansøge om hårfjerning ikke være nødvendig.

Vask væk, forresten, gøres bedst inden du barberer. Dette vil minimere risikoen for irritation. Hvis du ikke har tid til et brusebad, eller bare ikke har lyst til det, kan du prøve komprimeringsmetoden. For at gøre dette, fugt en terry klud i varmt vand og påfør det til bikini området i fem minutter.

Afskalning er også et vigtigt skridt inden barberingen. Nogen vil sige, at det kun er nødvendigt at udføre det først efter, nogen der skal gøres før proceduren. Faktisk kan en bedre effekt opnås ved dobbelt anvendelse af peeling. Både før og efter proceduren.

Ved hjælp af skrubning kan du løfte hår og sætte dem i en retning. Dette vil gøre din barbermaskin arbejde lettere. Desuden fjerner skrubberne døde celler, som følge heraf razeren går meget tættere på hårroten.

Barbering uden barbering gel komplicerer automatisk dit arbejde. Det skal altid bruges. Fraværet af dette smørelag vil føre til rødme af huden, ujævn fjernelse af håret. Den ideelle løsning ville være at bruge produktet uden aromatiske dufte, der er specielle geler designet til det intime område eller følsom hud. For mere bekvemmelighed er det nødvendigt at give præference for gelformen. Tilstedeværelsen af ​​skum vil hindre kontrollen af ​​processen.

Hovedproces

Til barbering skal du bruge nye maskiner med skarpe knive. Hvis barbermaden er gammel, kan den ikke klare en enkelt hår tilgang, hvilket betyder at det er nødvendigt at behandle området to gange, hvilket ikke er meget godt for huden. Efter arbejde skal du skylle instrumentet og tørre det med en blød klud, vand til metal er destruktivt.

Barberingen selv udføres af langsomme ensartede bevægelser. Maskinens bevægelsesretning skal være den samme med retningen af ​​hårvækst. For at barbere pubis kvalitativt, læg en hånd på maven for at stramme huden. Det er ikke nødvendigt at trykke hårdt på maskinen, hvis bladet er skarpt, vil du ikke hjælpe ham med dette. Prøv at minimere antallet af penetrationer i samme område.

Hvis du har tykke krøllede hår og barbering mangler meget, kan du bruge en elektrisk barbermaskin til at klippe dem så meget som muligt. Dette gør det lettere at bruge en konventionel maskine. I mellemtiden er det nødvendigt at skylle barbermaden fra hårene, der tilstopper det.

Til behandling af det indre lår vil den bedste position være et hævet ben og en lille bøjning i taljen. Det er bedst at starte fra venstre side, hvis du har højre hånd og omvendt. Først og fremmest er der en nemmere zone for dig at barberke. Bøjning er nødvendig for bedre synlighed, og foden kan sættes på siden af ​​badeværelset eller stolen.

Til vandret brug, barber fra udefra til indersiden. For venstre side er det nødvendigt at observere retningen fra venstre mod højre. Når du har barbert den første side, kan du gå på en vandretur til den anden.

Vi tager hånd om huden korrekt

Efter at bikiniområdet er behandlet som du vil, kan du begynde at skrælle igen. Med det kan du slippe af med rester af døde celler, samt lede folliklerne i en retning. Dette forhindrer indvugningsprocessen af ​​nyligt indtrængende hår i huden. Forresten kan du ikke kun bruge færdige produkter. En god mulighed for en bikini zone er en hjemmelavet sukkerskrubbe.

Efter behandling tørres det intime område med et blødt håndklæde. Det er bedst at blotte huden blidt, snarere end at gnide den med et håndklæde. Hvis du bemærker, at der nogle steder er separate "instanser", kan du blot fjerne dem med pincet. Til efterbehandling behøver du en særlig efterskærmning eller bare en fugtighedscreme.

Aloe vera har en god effekt. Det er bedst at vælge et produkt på et naturligt grundlag uden farvestoffer eller dufte. Indholdet af alkohol i værktøjet skal være nul. Det tørrer din hud, og du vil opleve ubehag.

For at reducere irritation kan du bruge babypulver. Bare overdriv det ikke med mængden af ​​midler. Huden skal bare få et tyndt beskyttende lag, ikke en blokering af porer og manglende åndedræt. Derudover skal du sørge for, at værktøjet ikke falder på slimhinderne.

Yderligere kan barbering kun udføres i løbet af få dage. Huden kræver genopretning. Du kan kun fjerne hår i lang tid kun ved hjælp af hardware kosmetologi.

Vigtige tips

Efterhånden som hårene vender tilbage, vil du sandsynligvis støde på kløe, du kan ikke kaste sådanne steder. Efter et par dage efter arbejdet kan du let skure huden. Dette vil gøre håret nemmere at gå udenfor. I dette tilfælde kan linned fra hundrede procent bomuld forhindre irritation.

Hvis den bikini zone du barberer for første gang, kan du starte med den klassiske mulighed, fjern overskydende hår i trussellinjen. Den resterende vegetation kan simpelthen beskære. Dette vil være en behagelig mulighed for gynækologen.

Husk at tør barbering er uacceptabel. Sørg for at bruge et smørelag, ellers vil du skade huden. Samtidig bør du ikke bruge lavkvalitets barbercremer eller mistænkelige. Efter behandling er det forbudt at anvende kosmetik til en dag.

Hvis du planlægger at modtage hos gynækologen, og du ikke kan lide barbering, skal du ikke give fortrinsvis depilatoriske cremer, i hvert fald når det kommer til en dyb version. Du kan kun bruge sådanne værktøjer til en klassisk bikini.

Dette skyldes, at kønsorganerne og huden omkring dem er meget følsomme for eventuelle virkninger, for ikke at nævne den kemi, der er indeholdt i sådanne midler. Hvis du ignorerer disse regler, må du muligvis besøge en hudlæge samt en gynækolog.

Hvis du ved et uheld skærer dig selv, skal du stoppe med barbering og skylle med rindende vand. I dette tilfælde, hvis huden allerede har nogen irritation eller mekanisk skade, så er processen bedre at udsætte til bedre tider.

På en så enkel måde kan du forberede dig på et møde med en gynækolog, undgå irritationer og bringe en intim zone. Glem ikke om eksistensen af ​​andre metoder til fjernelse af hår.

Skal jeg barbere en aftale med en gynækolog?

Gør barbering pubis inden du går til gynækologen? Helt eller delvist?

Der er ikke grund til at barbere sig før man går til gynækologen. Er det, hvis du er vant til at barbere eller gøre en intim haircut, og uden at du føler dig ubehagelig)

Nu barberer unge ofte, og den ældre generation sjældnere, så der er ingen standarder for denne gang. Dette er generelt hvad angår barbering eller intime hårklipp, uanset gynækolog.

Generelt anbefales barbering pubis kun før visse kirurgiske indgreb, abdominal operationer mv. - hvis du har brug for at sy i dette område eller der er en sådan mulighed. Hvis det er nødvendigt, skal lægen advare om dette.

Jeg tror, ​​at dette er alles forretning, og det er slet ikke nødvendigt at barbere der, når man går til gynækologen. Gynækolog tror alligevel barberet der eller ej. Han havde allerede set så meget for alt, at han ikke ville være opmærksom på det. Men det betyder ikke, at der skal være tyk. Du kan bare skære alt, så alt er pænt.

Hvis i hverdagen, blev pigen vant til, hele tiden barberet, så går hun også til receptionen som barbering. Hun vil ikke engang have et spørgsmål. Ellers vil hun føle sig usikker.

Og hvis en pige ikke har vane med at barbere sig der, og hun føler sig fint med vegetation, så burde du ikke gøre det med vilje. Det er nødvendigt at gøre som det er praktisk for sig selv.

Det vigtigste er at tage med dig rene strømper, en ble. Og alt andet hvad der frisure er ikke så vigtigt.

Barber en gynækolog eller ej?

Pofik læge, hun ser på mange år.

Nå, hvis du ikke er kompleks. Transvaginal ultralyd vil gøre

Barber også, hvad er problemet?

I den forstand at ikke jagte at klatre ind i badet? Under alle omstændigheder, før du går på at vaske og har barbering i 3 minutters forretning... og ikke miste ansigt

Åh, det kan jeg ikke. grin))))))), men alvorligt, jeg barberer altid alt, hver gang jeg tager det, ellers skammer jeg mig til at gå til stolen))

Nå, da jeg ikke barberede for at gå til min gina. Og nu er det vrøvl, det er allerede til fødsel, og så bliver det sværere

Ved hver modtagelse barberer jeg? men på en eller anden måde står det ikke af sig selv

Og jeg tillader mig selv at gå til receptionen med en ugerig pindsvin). Jeg så i en stol 1 gang. I begyndelsen blev der taget et smear, og det er det. Og i undersøgelsen er ultralyd mørkt, rolig)

En guinea skældte mig for de klippede marker)))) siger du altid, at du tager dit hår så kort? (Forudsat at i to uger har alt vokset aktivt) Jeg siger ja. Dette blev efterfulgt af et spottende udseende og: "vær ikke så")))))

Jeg barberer altid))) så alle er mere komfortable)))

Jeg har ikke set farven på mit hår der siden jeg var 15)))) Jeg kan ikke engang, hvis jeg klatre et par mm))

Jeg barberer altid, fordi jeg føler mig meget skammelig og ubehagelig... Selvom jeg forstår, at børsterne i et par mm ikke er et problem. Men stadig pinligt. Og jeg har også hår der meget sort og hård, bogstaveligt talt den anden dag har jeg den hårdeste pindsvin... Før jeg går til G, barberer jeg den dag.

Jeg shugaring selv om et par hår vokser, men de er tynde og ikke mærkbare

pigen blev grin med kommentarer))) Jeg rydder altid hele vegetationen, ellers er det ikke særlig bekvemt (i går barberede jeg også der, fordi jeg gik i transvaginalt til ultralydet og også uzist-mannen.

Jeg rengør altid hårene, ikke kun for gynækologen. Her vil jeg være en gammel bedstemor, vokse vegetation)))))

COSMOPOLITAN

Ekspertrådgivning: Alt om besøget til gynækologen

For at være ærlig forstår vi ikke engang altid, hvad der rent faktisk sker på lægenes kontor, og hvorfor det er nødvendigt. Derfor besluttede Cosmo at tiltrække læger til sine forfatteres rækker.

OLGA LUTOVINOVA,

Hvad skal man klage over, hvis du er 100% sikker i din eneste partner, bruger du kondom, har du det godt, eller er du jomfru? Og det er ikke nødvendigt at klage, du, det vigtigste, kom. Og lægen selv ved hvad han skal kigge efter. Erosion af livmoderhalsen, æggestokkene cyster, livmoderfibroider og mange kønsinfektioner begynder asymptomatisk. Regelmæssig undersøgelse af gynækologen tillader dem at blive registreret i tide og derfor for at undgå kirurgi eller mere alvorlige konsekvenser. Det første besøg er normalt timet til 15 års jubilæum eller begyndelsen af ​​seksuel aktivitet.

Barber inden fødslen

En gynækolog er en læge, der er obligatorisk for hver kvinde, hans kald er at bevare kvinders reproduktive funktion i en sund tilstand (undersøgelse af kønsorganer, diagnose af sygdomme, diagnose og receptbehandling) samt undersøgelse af gravide kvinder.

Udstyrskab til gynækologisk undersøgelse.

For gravide kvinder og kvinder, der tager sig af deres helbred, er der rutinemæssige undersøgelser, der skal finde sted rettidigt. Gravide kvinder besøger gynækologen oftere, da barnet skal være under konstant tilsyn af en kvalificeret specialist, og rutinemæssige inspektioner af kvinder i den fødedygtige alder afholdes hver sjette måned.

Hygiejne hos kønsorganerne er den vigtigste betingelse for reproduktionssystemets sundhed.

Mange kvinder har et spørgsmål: Skal man barbere sig før man besøger en gynækolog? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da studieområdet og undersøgelsen af ​​gynækologen er noget dybere. Hvis en kvinde føler sig ubehagelig, har vegetation i den intime zone, så barberes før man går til gynækologen, den bedste mulighed.

Læger om barbering intim zone

Anbefalinger fra gynækologer til at fjerne hår fra det intime område til forskellige kategorier af kvinder gives afhængigt af tilstanden. Hvis en kvinde deltager i rutineundersøgelser, overvåger deres helbred, så barberer eller ikke før modtagelse, skal hun selv bestemme.

Under graviditeten afhænger denne proces af hudens irritabilitet. Nogle gravide kvinder har gjort hårfjerning før, men de kan ikke barberes, mens de er på plads på grund af lav immunitet og høj følsomhed i huden. Barbering intim zone under graviditet og bemærker øget irritation af huden, kan du få en infektion, der er farligt for fosteret og kroppen af ​​en gravid kvinde.

Hygiejne før fødslen er vigtig.

Barberingssituationen er anderledes før fødselsprocessen. Barbering af en intim zone før fødslen anbefales til alle pæne kvinder. Vi må forstå, at under fødslen er der et samspil mellem fødselslæger og en kvinde, hvilket betyder at lægen skal kontrollere den fremtidige moders tilstand og fostrets fremgang, hvilket skyldes hudens farve.

Barbering inden fødslen er den vigtigste garant for hygiejne og ikke-adgang til fødselskanalen af ​​en infektion, som kan skade barnet, påvirke dets udvikling.

Hygiejne, når man besøger en gynækolog

For kvinder, der planlægger at besøge gynækologen som rutinemæssig inspektion, at gøre hårfjerning eller ej, er frivillig. Mange af dem spørger: Hvorfor er det nødvendigt? Den ydre tilstand af perineum er trods alt ikke så vigtigt, når en læge undersøger det. Det er realistisk at få svar fra den deltagende gynækolog, da løsningen på dette problem ligger i undersøgelsesmetoden.

Der er flere hygiejneregler inden du besøger en specialist:

 • Du skal barbere mindst en dag før besøget, fordi efter denne procedure er irritation mulig, hvilket fjernes ved at anvende en baby creme;
 • Før du besøger lægen, skal du grundigt vaske dig selv for at forhindre infektion og slimhinde eksponering, det er bedre at tage et bad;
 • læg på rene undertøj.

Under graviditeten er spørgsmålet: Hvorfor barberingen før et besøg hos gynækologen åben. Det er en fornøjelse for enhver læge at arbejde med et velplejet intimt område, men på nuværende tidspunkt kan en kvinde have svært ved at fjerne hår i bikiniområdet. Årsagen til dette kan forekomme irritation.

Kroppen under graviditet akkumulerer sine ressourcer og beskyttelsesfunktioner til udvikling og vedligeholdelse af fosteret, så den forventede moders immunsystem reducerer sin aktivitet og retter den til barnet. Efter barbering i stedet for hårene kan hun opdage et uønsket udslæt, sår, kløe som en allergisk reaktion.

Irritation og betændelse efter barbering.

Under graviditeten er fotosepilering og laser hårfjerning strengt kontraindiceret. Den metode, der er mulig til at udføre barberingsprocessen for en gravid kvinde, kan betragtes som en metode ved anvendelse af voks, forudsat at huden er vant til dette alternativ.

Situationen med barbering af skridtet er anderledes inden fødslen af ​​et barn. Før barbering før fødslen var en forudsætning, men i dag tager mange modersygehuse vestlige teknikker som grundlag. I individuelle reproduktive sundhedsfaciliteter er denne regel ikke obligatorisk. Livssituationer kan være forskellige, fødsel kan begynde uplanlagt og presserende, nogle gange har en kvinde ikke tid til at forberede sig på dem og fjerne vegetationen fra den intime zone.

I fødselsperioden forstår en fødselslæge-gynækolog ikke hvorfor hygiejnen ikke overholdes, fordi hans funktion er et barns vellykkede fødsel og fraværet af komplikationer for fosteret og den forventende moder.

For ikke at stille spørgsmålet: Er det nødvendigt at fjerne hårene fra perineum før fødslen, skal du konsultere om dette spørgsmål fra barselshospitalets personale. Ofte er dette institutionens interne regel og afhænger af den læge, der tager levering.

Hvis en kvinde besluttede at barbere sig før fødslen, så skal det ske i en afslappet, hjemlig atmosfære alene eller involvere sin mand i denne proces. Ved at gøre dette med egne hænder vil der være tillid til hygiejne og sikkerhed. Hvis vi overvejer fjernelse af hår fra den intime zone før fødslen, så er det mere et spørgsmål om den æstetiske komponent.

Det er nødvendigt at tage hensyn til det medicinske aspekt af problemet:

 • hår i bikiniområdet kan blive en yngleplads for bakterier, selv med daglig hygiejne, hvilket negativt påvirker ikke kun barnets passage gennem fødselskanalen, men også barnets postnatale udvikling;
 • i tilfælde af pauser under fødslen er det nødvendigt med søm, som i nærværelse af vegetation i det intime område er nemmere og hurtigere;
 • efter fødslen har en kvinde udledning i 1,5-2 måneder, hvilket også kan bære risikoen for at udvikle miljøet af skadelige mikroorganismer, der forbliver på hårene;
 • Før fødslen sker behandling af kønsorganer med desinfektionsmidler langt mere effektivt i mangel af hår.

For nogle kvinder er beslutningen om at barbere før et planlagt besøg hos gynækologen, fødslen under graviditeten, elementær og obligatorisk. Tværtimod taler hygiejne, en æstetisk komponent med hensyn til medicinske aspekter om muligheden for, at en kvinde igen tager sig af sin reproduktive sundhed, den rette udvikling af barnet.

Under fødselsprocessen anses steriliteten at være utilstrækkelig for udviklingen af ​​bakterier som særlig vigtig, hvilket bør være vigtigt for enhver fremtidig mor.

Gynækologens arbejde for kvindes sundhed

Video: forberedende procedurer inden fødslen

Det skal huskes, at gynækologen er en specialist, der skal gøre et godt stykke arbejde med at bevare kvinders reproduktive funktioner, observere graviditetstilstanden, en sikker levering og til tider at redde moderens og barnets liv. At have tillid til din læge er en prioritet for hver patient, fordi dette er en garanti for et normalt forhold, en ansvarlig holdning til deres funktioner.

8 nuancer, som du behøver at vide før et besøg hos gynækologen

At tage et bad og lægge på rent undertøj er absolut et must. Men der er stadig nogle spørgsmål og nuancer, der bekymrer sig for de fleste piger.

Vær ikke genert læge

Gynækologen er lægen med hvem du skal snakke hjerte til hjerte, så før du sidder i eksamenstolen, skal du sidde på en stol ved siden af ​​lægen og tale.

Det er vigtigt at forstå, at gynækologen ikke vil skjule dig, for eksempel for hyppig ændring af seksuelle partnere og andre seksuelle afhængigheder. Alle de spørgsmål, han stiller, er kun nødvendige for at afklare diagnosen. Derfor er det bedre at svare dem ærligt og så præcist som muligt - dette vil øge effektiviteten af ​​modtagelsen og desuden spare omkostningerne ved behandling, hvis det selvfølgelig er nødvendigt.

Husk alt!

I begyndelsen vil gynækologen normalt stille flere vigtige spørgsmål - du skal være klar til dem og forsøge at svare så præcist som muligt.

 • Hvornår var den sidste menstruation
 • Cykeltid
 • Hvornår begyndte menstruationen
 • Tid til at starte sex
 • Tidligere diagnoser af gynækologen (sørg for at nævne behandlingen for seksuelt overførte sygdomme, hvis nogen)
 • Resultaterne af tidligere tests for kønsinfektioner (receptpligtige udstrykninger - ikke mere end 2-3 måneder).

Sådan forbereder du dig til aftenmodtagelse

Meget ofte spekulerer piger på hvordan man skal "rydde op", hvis en gynækologs aftale er planlagt til aftenen. Vådservietter vil komme til undsætning. Vi anbefaler at bruge børns - de har ikke antiseptika, som som regel er specielle servietter til intim hygiejne imprægneret. Der er intet galt med antiseptika, men de ændrer vaginalfloraen og reducerer laboratorieundersøgelsens nøjagtighed.

Køn: at afholde sig eller ej

Få mennesker ved, at det er umuligt at have sex før man tager en gynækolog. Og det ideelle ville være at afstå i mindst to eller tre dage. Gynækologer siger, at det ikke kun er sæd, der kan påvirke testresultaterne, men endda stoffer, som kondom er smagspræget til.

"Jeg har ikke tid, jeg vil lide"

"Jeg går på toilettet efter at have taget det" - dette er en meget alvorlig fejl, og du bør ikke udholde det. På den ene side komplicerer den fyldte blære palpationsprocessen, så det er bedre at komme til klinikken på forhånd for at gå på toilettet. Men på den anden side anbefales det at levere nogle prøver ikke at urinere i 2-3 timer for ikke at fjerne bakterierne. Dette spørgsmål gynækolog nødvendigvis hæve sig selv.

Hvorfor nægte stoffer?

Selvom symptomerne tyder på, at årsagen til angst er en fælles thrush, anbefaler vi at du først kontakter en gynækolog og kun derefter tager disse eller andre lægemidler. Antifungale stoffer og antibiotika påvirker stærkt den vaginale mikroflora - resultatet af et smear kan være falsk.

Se også:

Også 2-3 uger før besøg hos gynækologen er det bedre at nægte at tage medicin for at øge immuniteten og hormonelle stoffer. Du bør ikke tage en pause i medicin, hvis de er ordineret til permanent brug i kroniske sygdomme.

Den bedste tid til gynækologen

Det viser sig, at for at gynækologen skal være så effektiv som muligt, er det bedre at besøge ham i de første dage efter afslutningen af ​​menstruationen. I løbet af denne periode er der et lille fald i immunitet, som vil fange selv skjulte infektioner.

Skær eller dyrk?

Barber håret i det intime område, inden du tager det hos gynækologen eller lader det være ved det. Du kan være sikker på, at en intim haircut ikke ligefrem påvirker undersøgelsens kvalitet, men med korte hår eller helt glat hud forbliver friskhed og renhed bedre og længere.

Skal jeg barbere før jeg går til gynækologen

Om muligt, afstemning!. Om hende, om pigen. Konferencer om 7th.ru

Piger, må jeg også have en afstemning? Og så vi der i Medicine med Rustam pessaterede, nu er jeg generelt forvirret. Så skriv venligst, hvor ofte du besøger en gynækolog PREVENTIVE og hvor ofte din mor gør (du kan også tale om svigermor). Og hvor ofte går du til lægerne generelt? Nå, her om forældrene. Tak på forhånd gik jeg selv aldrig forebyggende og også min mor og ingen af ​​mine venner. Men jeg indrømmer, at bare sådan et firma er kommet til os, måske for dig.

Du er en elsker for en mand.

Nogle mand er ikke glad, opmærksomheden betaler ikke for dig. Og du prøvede jo så hårdt at holde orden i huset hele dagen, de kogte til mad, men han er en utaknemlig gris . Det er en skam? Ja. Det er en skam. Bare fortæl mig når du mødte ham tiltrukket af dig en uhyggelig lidenskab for at genoprette orden og madlavning? Eller så han en smuk kvinde, fyldt med seksuel energi og former, klar til befrugtning? Hvilken slags opmærksomhed tror du, at en person har renset hele dagen og.

Hvad skal man sige til gynækologen (ikke medicinsk). Om hans, om pige

Venligst overfør ikke til medicin, fordi det ikke handler om medicin, men om menneskelige relationer. Eeeeh. Allerede i lang tid har jeg problemer med dette sted. Hun gik hen til en gynækolog på anbefaling, hun sagde at alt var ok for hendes side og sendt mig til en gastroenterolog. Hun sagde, at jeg har en svamp, og dermed alle problemer. Hun skrev en masse ting og bestilte at opgive sød og gær. Men problemet er, at jeg har opfyldt sine anbefalinger i næsten et år (godt, ikke 100%) og værre og værre (((V.

Er du barberet på 14? teenagere

Faktisk er dette spørgsmålet) Snorre er ret mærkbare, mørke. Han ønsker at barbere) Jeg ved ærligt ikke, hvad jeg skal gøre, far er imod barbering, siger han, de siger, man har kun at starte. Jeg vil gerne høre forskellige meninger)

Sådan finder du en god gynækolog: 10 kriterier. gynækologi

Hvad gynækolog du har brug for: hvordan man vælger en læge

barbering spørgsmål Graviditet og fødsel

Umiddelbart undskylder jeg for anonymiteten - et intimt spørgsmål, genert... Skal jeg barbere for DA? Den første fødsel faldt til en indfødt i et par dage, når der modtages barberet (normalt ikke barbere) - så der er en blomstre - hun kunne ikke se, bare brændt, hudlæge selv kaldes, tænkte noget forfærdeligt, næsten ingen indikation på COP  Men ligesom alt gik godt - en individuel reaktion i kroppen - en forfærdelig irritation. Nu går jeg til den anden - og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre... I en ikke-gravid tilstand gør jeg det.

Rett mine hjerner, plz. Medicin og sundhed

Bekymret for nedre abdominale smerter til højre. Da jeg begyndte, husker jeg ikke engang, måske om et år siden, husker jeg det, men det var ondt, men jeg var alt på arbejde og i skole, hvor det var før mit eget helbred! (((Først syntes de om en gang hver 1-2 måneder, så oftere, oftere, og her er de sidste 2-3 måneder, er systemet sådan: de går igennem perioder, ugen gør ikke noget, så begynder det. Og smerten stiger, når man rejser sig op, pludselige bevægelser, det kan skade om morgenen, men ikke om aftenen. Cyklen er regelmæssig, ligesom urværk, ttt. Det kan det være? Jeg kan huske.

Panik frygter, før du går til gynækologen.

Ikke testet i hundrede år! Sidste gang - efter fødslen (4 år siden). Det virker ikke noget irriterende, men jeg ved, at det er tid. Jeg er bange for, at hvis de finder ud af det, skal de gå til behandling. Jeg afskrækker mig selv for mangel på tid (jeg arbejder, jeg har ikke tid til en halv time). Hvordan tvinge dig selv, end at overbevise om, at det skal gøres?

Løsning: Besøg en onkolog. vedtagelse

God dag til alle. Jeg indsamler dokker til vedtagelse. Fra medicin bag tre dispensarer. Fortæl mig, om det er nødvendigt at undergå en gynækolog inden du besøger en onkolog (på nogle steder fortæller fremtidige forældre mig, at dette er absolut nødvendigt). Og det andet spørgsmål: Er det nødvendigt for en onkolog at gå til klinikken, hvis der er en onkolog i klinikken? På forhånd tak for dit svar. P.S bor i Moskva.

SOS i datteren af ​​overgrowth af perineum 4g.. Børns medicin

Hjælp, vær venlig, hvis nogen kom på tværs. Var i distriktsklinikken hos børnenes gynækolog. Datter 4g. Perineal vækst. Udledt ovestinsmøring. Doktor til at leve blæste lidt. Den rædsel! Barnets tårer rullede i smerte. De kom hjem, på bukserne lidt blod. Næppe om natten under et badestue. Hjælp. Har nogen fundet et lignende problem? Hvor gik du hen Giv venligst en adresse. Mange tak på forhånd.

Teen gynækolog. Børns medicin

Det er nødvendigt at blive undersøgt med en datter på 14 år hos gynækologen for uregelmæssige perioder. Med al min magt vil jeg ikke have nogen inspektioner - jeg antager at udnævnelsen af ​​en ultralyd vil være nok. Indskrevet i klinikken, bedt om at bringe en ble, derfor vil blive undersøgt. Tror du det ville være hensigtsmæssigt at sætte din tilstand - uden inspektion. Eller vil jeg straks blive sparket ud af kontoret? Er det muligt at gå et sted, hvor de arbejder med mere moderne metoder i stedet for gammeldags, måske kender du sådanne steder?

Om barbering. teenagere

Sønnen er 13,5 år gammel. For nylig begyndte barberingen. Faktisk begyndte hans overskæg bare at dukke op, men hans hår er mørkt, og generelt kan de ses selvfølgelig. Efter barbering begyndte at se endnu yngre)) Nå, efter min mening bedre. ) Dette er generelt ikke tilfældet. Jeg spørger ham: "Er der nogen i din klasse barbering?" (klasse 7) siger: nej, ligesom de er alle suger)) er der nogen skade fra tidlig barbering. Jeg ses nogle gange skolebørn i gymnasiet, sandsynligvis ikke 13-årige, men nok 10-11 klasse, og heller ikke barberet.

Hvornår skal man gå til gynækologen med en positiv test?

Jeg fandt 2 striber på dejen, og derefter lavede jeg 3 flere prøver med et interval på 1-2 dage, den sidste gang var stripen allerede meget lys. Forsinkelsen er nu et sted omkring en uge. Fortæl mig, hvornår skal jeg gå til gynækologen? Slægtninge skræmte mig, at gynækologen kunne være namyat der, noget der ikke er nødvendigt, når man kontrollerer og provokerer et abort, hvis man går helt til ham på et tidligt sigt. Hvordan bliver du hurtig? Og vil du vide og bange? Hvor lang tid tager det at vente, og generelt er det nødvendigt? Tak på forhånd.

Frygten før du besøger proktologen. Om hans, om pige

Det ryger. Wild. Uforståelig. Jeg forstår, at det er nødvendigt at gå. Jeg forstår, at det simpelthen er nødvendigt. Det kan jeg ikke. Jeg er bange for. Ottyagivayu på enhver mulig måde. Alt kører til umulighed. Hvad skal man gøre, hvordan man overtaler dig selv (for at tvinge)? I dette tilfælde besøger gynækologen og tandlægen regelmæssigt. Men her. Stupor i flere år.

Ofte stillede spørgsmål om gynækologi. Graviditet.

1. En ven blev udnævnt til den 24. uge af graviditeten, "genipral" og "chimes". Skal de tage dem, og hvorfor er de ordineret? Ginipral er et lægemiddel til bevare graviditet (måske det har symptomer på truet abort), klokkerne bruges til at forbedre blodmikrocirkulationen i placenta (som forebyggelse af placentainsufficiens). Obligatorisk optagelse bestemmes kun af en læge, der ser på en graviditet. 2. Det skrabede. 3 måneder hormonal propyl. Er det muligt.

i skole- til gynækologen. teenagere

Jeg blev her fortalt af min datter, at de var forpligtet til at gennemgå en gynækolog i 10. klasse, og der kræves skriftligt samtykke fra hendes forældre. havde du det? på en eller anden måde var jeg forvirret. hvad der er der for gynækologen vil komme. stadig det første besøg. for lægestyrelsen som i begyndelsen af ​​11. klasse skal ideen være.

Allerede alt? Kvindernes sundhed

Hvordan tror du, kan menstruation pludselig ende med det samme? Jeg er 43 år gammel, de sidste perioder var 8. september. Og siden da - stilhed. Hele cyklen var som et ur - 28 dage, i de sidste 2-3 år i nogle måneder var det kortere, 23 dage. Og så var alt pludselig forbi. Graviditet er udelukket. Det er trist.

Gynækolog ved undersøgelsen. Barn fra 10 til 13

Jeg er meget sur. I dag blev der sendt en lægeundersøgelse uden kendskab til børnenes forældre. Min datter var gynækolog. Jeg ved ikke om dig, men det forekommer mig, at jeg har brug for at koordinere dette med mine forældre. For min datter var det et chok, jeg ville ikke have hende at gå til denne specialist for første gang. Kaldte mig græde Fortæl mig, det er en obligatorisk læge til lægeundersøgelse? Kan du nægte at besøge ham for fremtiden? Jeg vil virkelig skændes i skolen. Hvis den skole er privat.

Et besøg hos gynækologen: For ikke at være smertefuldt. gynækologi

. Disse og mange andre sygdomme er stadig mere almindelige hos kvinder i kronisk eller akut form. I mellemtiden kan regelmæssige undersøgelser fra en kvalificeret gynækolog og rettidig diagnose påvise et virusinfektion i et tidligt stadium og helbrede det uden konsekvenser. Problemet med skam og frygt for en gynækologisk stol og en læge er løst ganske enkelt. I landet er der mange private og selvfinansierede medicinske institutioner med speciale i gynækologi. Som regel bruger de højt kvalificerede læger, der er interesserede i resultatet; en individuel tilgang til patienter praktiseres, forebyggende og uddannelsesmæssigt arbejde udføres. Og ofte betalte læger tsentro.

Hvad interesserer sig ved første besøg hos gynækologen.

Graviditet: stå op på kontoen og foretage undersøgelser
. Ikke ledig for en læge vil være spørgsmålet om den alder, hvor du begynder at have sex, antallet og hyppigheden af ​​at skifte seksuelle partnere, da disse fakta kan tjene som tegn på seksuelt overførte sygdomme og vil kræve yderligere undersøgelse. Lægen vil definitivt evaluere din obstetriske og gynækologiske historie ("historie" betyder "historie"): tidspunktet for menstruationsfunktionens start, dets rytme og frekvens, antallet og resultaterne af tidligere graviditeter. Du må ikke skjule lægen, selv de fakta, der vedrører sundhed, som du ikke rigtig vil gerne reklamere for. Lægen vil holde din hemmelighed, men vil blive informeret om de sandsynlige årsager til komplikationer af kurset b.

Skal jeg barbere min lyske til en dreng på 14? Barn fra 10 til 13

Skal jeg barbere min lyske til en dreng på 14?

Barber inden fødslen. Graviditet og fødsel

Piger, og på hvilket sted at barbere? Crotch og videre til. Pave har brug for? Og så har jeg også hår der. : (Og under nul eller bare kortere?

7 trin til at forestille sig: hvordan man planlægger en graviditet.

. Under alle omstændigheder vil parret have tid til at genoprette helbred og føde en sund baby. Trin # 1. Undersøgelse Omfattende diagnostiske undersøgelser er en af ​​de vigtigste opgaver for fremtidige forældre. Hvor skal man starte? Med et besøg hos gynækologen. Nå, hvis parret er forberedt på forhånd til den første modtagelse. Vi skal huske deres kroniske og arvelige sygdomme, den omtrentlige varighed af menstruationscyklus, at tage en aftale med en medicinsk kort, som nogle tilovers, selv i barndommen, kan sygdommen have en negativ indvirkning på den fremtidige sundhed for barnet. Detaljeret information hjælper lægen med at få det mest komplette billede.
. Ca. 15% af kvinder i reproduktiv alder har oplevet denne infektion, dvs. at 75% af kvinderne kan blive smittet med toxoplasma under graviditeten. Hvis der ikke er IgG og IgM under analysen, er der fare for at blive syg under graviditeten. Det anbefales at begrænse deres kontakt med hunde og katte, omhyggeligt koge grundigt og stege grundigt kød, skal du sørge for at vaske og rense grøntsager og frugter, før de spiser, må du ikke fjerne kattebakken uden engangshandsker, vaske hænderne grundigt efter håndtering af kød og skaldyr. Cytomegalovirusinfektion under graviditet truer udviklingspatiologier og infektioner i fosteret intrauterin. Infektionen overføres normalt af luftbårne dråber. Hvis der i løbet af forberedelsen til graviditet i blodet er opdaget højt.

Barbering og enema ved indlæggelse til hospitalet - hvorfor?

. Spørgsmålet opstår: er de obligatoriske? Lad os først indlede de overvejelser, der styrer personale i barselssygehuse. Enema Sener går til endetarmen, blære og livmoderen passere gennem en nerve plexus. Derfor strømmer impulserne forbundet med livmoderen også til naboorganer, der stimulerer både deres sammentrækning og tømning. På den anden side skyldes det samme venlige.

Specialister til at besøge efter levering. Hædret.

. For at starte med, planlæg en tur til klinikken: Gå til gynækologen og derefter til terapeuten til de specialister, som han råder dig til at besøge. Nå, hvis du klarer at gå til den kvindelige læge i de første dage efter fødslen af ​​barnet. Specialist omhyggeligt undersøge dig, fortælle dig, hvordan at tage sig af fodring, hvis du fodrer lidt, og i tilfælde af, at vil dukke op på brystvorten revner ordinere lægemidler salve, såsom Bepanten (Roche), hvorigennem de vil passere. Sømmen er i live.

Fjern unødvendigt. Epilering under graviditet.

Gør epilering under graviditet?
. Epilation Tweezing med pincet Dette er den nemmeste måde at epilere på. Selvfølgelig kan et eller to uønskede hår på kroppen fjernes på denne måde. Det er også egnet til korrektion af øjenbrynens form. Før brug skal du desinficere pincet såvel som huden ved hjælp af et antiseptisk middel (fx chlorhexedin eller miramistina). Husholdnings epilator Faktisk er denne enhed et sæt pincet, der trækker hår fra roden. Fordelene ved metoden er, at proceduren kan udføres hjemme, på ethvert passende tidspunkt. Enheden er kompakt nok og tager ikke meget plads. I starten skal epilering ske ganske ofte - ca. 1 gang om ugen. Det er forbundet med ner.

Med en bamse til gynækologen. Børns sundhed

Er din datter et år gammel? Så det er på tide at lave en aftale med en pædiatrisk gynækolog. Mange forældre er forvirrede for at lære, at sundhedsministeriet i Den Russiske Føderation omfattede et besøg hos en gynækolog i den obligatoriske lægeundersøgelse af børn. Forældre tillader ikke engang muligheden for en gynækologisk sygdom hos et lille barn.
. Husholdningens overførselsmetode for trichomoniasis fungerede - et fælles toilet, et fælles bad osv. "Ofte ved forældrene selv ikke, at de er syge - infektionen er gammel, dæmpet efter tid og behandling. Flere specifikke tip, der hjælper med at holde pigen sund mikroflora og beskytte mod mange problemer. Fra barndommen er det nødvendigt at lære piger at vaske sig regelmæssigt før sengetid og bruge vaskemidler med forsigtighed, ikke at bruge sodavand eller kaliumpermanganatopløsninger. Når du vælger undertøj, foretrækker du bomuldsmodeller. Leah syntetiske skabe en "drivhuseffekt". Under disse betingelser, bakterier begynder at udvikle sig hurtigt, gær infektion opstår. Bør Tøjet passer sæsonen. Efter alt.

Kun til piger. Det første besøg hos gynækologen. Første besøg

Pige i receptionen hos gynækologen

Standardprocedurer for fødsel. Alt om fødsel

Standard medicinske procedurer under fødslen: Undersøgelse i eksamenslokalet, der er i prenatalafdelingen og postpartumpleje.

Hvordan overtale en 12-årig pige til at gå til en gynækolog? teenagere

Der var et sådant problem: min niece var 12 år gammel. Hun begyndte at have indlysende gynækologiske problemer: i første omgang bemærkede hun simpelthen decharge på sine trusser, tænkte at hun ville vride sig (hendes tid begynder snart osv.), Så blev de stærkere, hun klagede over vulvar kløe, ubehag. efter tre uger af dette hele blev det klart, det er usandsynligt at passere sig selv, du skal gå til en pædiatrisk gynækolog. Men barnet er imod, og til hysterik. Hesitater, bange for, at det vil gøre ondt mv. Alt der nedbrydes af, at hendes nære ven er forkert.

Gendannelse efter skrabning. hvordan rådgive?

Piger, hej alle sammen, hvem der husker mig - Jeg blev for nylig diagnosticeret med en frossen (ikke-udviklende) graviditet, og i går blev jeg curetted. Det hændte, at mens jeg afgik fra anæstesi efter kirurgi og sov (og da jeg vågnede, var det ganske vanskeligt at gå er mulig, men ikke meget komfortabel.), Har alle læger allerede forladt - fredag, har hvert hjem været langsom. Men ingen kom til mig og sagde intet ((hvad var der sket med mig. På mandag vil de sige det tidligste, men det er næsten.

om man skal gå til gynækologen? Graviditetsplanlægning

Spørgsmålet er: skal jeg gå til gynækologen, hvis der ikke er nogen klager, og sidste gang jeg blev testet for et år siden, var alt fint? Der er dem der ikke gik? Eller skal du helt sikkert gå til test og derefter planlægge en graviditet?

Skal jeg barbere før jeg går til gynækologen

Find ud af om du skal barbere, inden du går til gynækologen, og hvis du kan barbere dig under graviditeten

svare:

Hvis du går til gynækologen, så skal du følge de grundlæggende regler for intim hygiejne, så de ikke skammer sig for sig selv som de siger. Et bad med intimt sæbe og rent linned er et must. Er det dog nødvendigt at barbere, inden du går til gynækologen? Der er ingen specifikke regler her. Det afhænger af kvinders personlige ønske og hendes indre komfort.

For nogle er hårfjerning i det intime område en elementær, månedlig procedure. I dette tilfælde er kvinden altid i orden i den intime zone. Dem, der bruger en barbermaskine, skal fjerne overskydende hår, hvis det har sit eget ønske, mindst en dag før lægenes besøg for at fjerne forekomsten af ​​irritation. Ellers kan de også henvise til en hudlæge.

For en gynækolog er det helt irrelevant, om deres patient har barberet eller ej, da undersøgelsesområdet er meget dybere end "tilstødende område". Først og fremmest, hvad lægen kan være opmærksom på, er tilstedeværelsen eller tilstedeværelsen af ​​en ubehagelig lugt og passende tøjvask. Dette vil tale om patientens overholdelse af eller manglende overholdelse af reglerne for intim hygiejne og de deraf følgende konsekvenser, der kan påvirke kvindens kønsorganers sundhed.

Er det muligt at barbere sig under graviditeten

Når graviditeten opstår, er spørgsmålet om et velplejet bikiniområde fortsat relevant, da en kvinde altid bør være en smuk og ryddelig kvinde. Men mange begynder at tvivle på, om det er muligt at barbere sig under graviditeten? Her vil alt afhænge af den individuelle hudreaktion til barbering for hver kvinde individuelt.

Hvis forekomsten af ​​irritation efter barbering, udseende af indgroede hår, betragtes pustler som et standardproblem, så bør barbering udskydes, da det er ønskeligt at udelukke eventuelle infektioner i denne stilling. Hvis sådanne problemer begyndte at fremkomme med graviditeten og fortsætter med at forekomme rødme og irritation, kan der forekomme en allergisk reaktion og andre uønskede problemer. Dette skyldes det faktum, at immunforsvaret er signifikant svækket hos en gravid kvinde.

Således kan vi konkludere, at barbering under graviditet kun er mulig, hvis der ikke er allergi og irritation. Det skal også huskes, at procedurer som fotoepilation og laser hårfjerning er fuldstændigt kontraindiceret. Varm voks anses kun for at være den mest uskadelige, hvis denne procedure ikke forårsager akut smerte, og huden har længe været vant til det. Det vigtigste ved at overvåge hudens reaktion og kroppens generelle tilstand, så fjerner håret ikke nogen skade for moderen eller hendes barn.

Hvad har du brug for før du går til gynækologen?

Optag til gynækologen i Moskva

En tur til gynækologen er et vigtigt øjeblik i hver kvindes liv.

I den moderne rytme i livet er kvinders sundhedspleje blevet en topprioritet. Sygdommen er lettere at forebygge end at fortsætte behandlingen. Derfor er regelmæssig gynækologisk undersøgelse primært et bidrag til kvinders sundhed.

Før du går til gynækologen, har du brug for den rigtige indstilling og lidt forberedelse. Den første høring af gynækologen anbefales i alderen 13 til 15 år.

Så før du går til gynækologen skal du vide et par tips:

Vandretur til gynækologen. Hvordan tilberedes?

Skal jeg barbere før jeg går til gynækologen?
Barbering før du går til gynækologen er ikke nødvendig, da afskæringen af ​​det intime område ikke påvirker kvaliteten af ​​undersøgelsen. Men kort hår eller helt barberet bevarer friskhed hele dagen.

Skal jeg bruske inden jeg går til gynækologen?

Sprøjte er ikke nødvendig, fordi du vasker vaginaens sande mikroflora væk. Dette gøres bedst natten før. Geler og cremer kan også ikke bruges.

Hvis du går i receptionen efter arbejdsdagen før du går til gynækologen, kan du bruge børns våde klud.

Er det muligt at have sex før de går til gynækologen?

Før du går til gynækologen, kan du ikke have sex. Vi anbefaler at afstå fra samleje i 2-3 dage før du tager, da sædvæske kan påvirke smeden negativt.

Før du går til gynækologen, kan du lave en flod?

Før du tager det er det tilrådeligt at lave en flod, da en tilstoppet tarme gør det svært at undersøge livmoderen. Hvad angår en fuld eller tom blære, bør dette diskuteres med en læge.

Vandre til gynækologen under menstruation.

Hvis du har startet din menstruationscyklus, er det tilrådeligt at udsætte dit besøg hos gynækologen. Gynækologen vil ikke være i stand til at foretage en grundig undersøgelse og tage de nødvendige tests.

Hvor er det bedste at passere en gynækologisk undersøgelse?

Medical Center "Good Business" - er en multi-medicinsk institution, hvor de bedst betalte ydelser leveres.

Klinikken beskæftiger kandidater med omfattende praktisk erfaring inden for gynækologi. De vil ikke kun foretage en gynækologisk undersøgelse på højeste niveau, men også tage ansvar for dit helbred.

Gynækologisk klinik "Godt arbejde" virker i et nyt format af en individuel tilgang til hver patient.

Vi har gjort alt for at samle Moskvas bedste specialister i et højt kvalificeret team. Vores læger specialiserer sig kun i høring af høj kvalitet, behandling og hurtig patientpleje.

Hvad er stille gynækolog. Al sandhed fra læger

Hvad sker der i lægenes hoved, når han gør sit arbejde der, i bunden? Måske, før du går til gynækologen, og endnu mere allerede i receptionen, kan du ikke slappe af og tænke over det. Hvad skal man gøre før man går til gynækologen?

For at quell din angst, interviewede vi fem obstetrik-gynækologer om, hvad de gerne vil sige til patienterne, men hvad de taler om.

Efter deres åbenbaringer kan der drages nogle konklusioner om hvad man skal gøre før et besøg hos gynækologen, og hvad ikke. Læger er absolut ikke interesserede i tilstedeværelse eller fravær af vegetation på din krop. Det er vigtigt for dem at være ærlige.

Skal jeg barbere før jeg går til gynækologen?

Barbering inden du går til gynækologen, er det op til dig at beslutte. De er ligeglad, hvis du barberede dine ben, og hvis du gjorde hårfjerning på intime steder. Ærligt ord! Hvis tanken om at du har vokset dit hår på steder, der bliver nødt til at oplyse hos lægen, giver ikke hvile, gå og bring dig selv i orden. Men den reelle værdi af jævnheden af ​​din hud vil kun have for dig.

Hvis du havde til hensigt at besøge en gynækolog inden du barberer dine intime zoner, og i et andet tilfælde ville du ikke gøre noget med din vegetation, glem det, fordi din gynækolog er absolut ens. Læger opmærksom ikke på tilstedeværelsen eller fraværet af hår.

Konklusionen er: barbering foran en gynækolog er ikke nødvendig.

Jeg er bange for, hvad duften vil være fra mig under undersøgelsen af ​​gynækologen

Mange piger er bange for, at gynækologen lugter en ubehagelig lugt fra vagina under undersøgelsen, men gynækologen er selv bange for den duft, der kommer fra dine ben. Når lægen tager et udtværn, er benene tættest på næsen. Fair nok!

Før du går til gynækologen, kan du tage et let brusebad, men brug ikke våde klud, hvis du smeder. Glem ikke om din hygiejne generelt og renten af ​​dine fødder i særdeleshed.

Undersøgelse af gynækolog under menstruation

Du kan ikke udsætte et besøg hos gynækologen, hvis du startede din periode. Umiddelbart bør det være klart, at typen af ​​menstruationsblod ikke forårsager lægen en følelse af rædsel. Hvis du pludselig fejlberegnede dagen, da du startede en anden menstruation, eller bare glemte starten, må du ikke modstå et besøg hos gynækologen.

Processen med fødsel eller kejsersnit ledsages af blod i store mængder, så lidt blod, når det undersøges, skræmmer ikke lægen. Vanskeligheder kan kun vises, hvis du skal smøre. Ikke mange klinikker har evnen til at adskille menstruationsblod under testpræparatet.

Hvis dit besøg ikke indebærer indsamling af materiale til analyse, skal du ikke udsætte inspektionen på grund af månedlige.

Tømning under arbejdskraft

Ja, sandsynligvis vil der forekomme en lille afføring under fødslen af ​​et barn under forsøg. Mange kvinder er forfærdet af denne tankegang, men jordemødrene forbliver helt rolige. Næsten alle kvinder gør dette, når man skubber et barn ud, selv en enema før fødslen kan ikke hjælpe, så lægerne er vant til sådan et skuespil og lægger ikke stor vægt på det. De ved hvad de skal gøre med det. Derfor, når du fødes, slappe af og fortsæt med at skubbe.

Vær ærlig på gynækologens aftale

Det er nødvendigt at ærligt give svar på alle spørgsmål, når lægen spørger om dit sexliv, antallet af seksuelle partnere osv. En læge er ikke på sin arbejdsplads for at fordømme dig, beskylde eller uddanne dig. Hans mål er at hjælpe, helbrede. For at gøre sit arbejde så effektivt som muligt, præciserer han de detaljer, der vil hjælpe ham med at få et klart billede af, hvad der sker og vælge behandlingen under hensyntagen til dine individuelle egenskaber og behov.

Ligg ikke på gynækologens kontor om, hvor mange partnere du har eller har i øjeblikket. At vide, hvilke typer køn du praktiserer (anal, vaginal, mundtlig osv.), Og også hvilket køn din partner eller partner, behandling eller prævention vil blive valgt så korrekt som muligt.

Glem ikke sådanne fakta som udledning eller kløe. Mange kvinder lever i lang tid med en fornemmelse af, at der sker noget i underunderlivet, og de tror, ​​at dette er normalt. Men det er ikke normalt. Analyser hjælper med at identificere årsagen og gøre livet mere behageligt.

Sex før du går til gynækologen

Er det muligt at have sex før de går til gynækologen? Svaret på spørgsmålet afhænger af formålet med dit besøg hos lægen. Hvis et besøg kun indebærer en inspektion, eller det er ikke det første besøg i det sidste, hvordan skal du tilbringe natten før din personlige virksomhed.

At have sex før du går til gynækologen er ikke tilrådeligt, hvis lægen tager et udtværn fra dig. Sex før en gynækolog må ikke påvirke materialet til analyse. Spermrest vil medføre forvirring. Selv om du havde beskyttet samleje på grund af friktion og som følge af mikroinflammation, kan resultaterne af testene også blive forvrænget.

Af denne grund kan du ikke bruske, tage nogle medicin og bruge vaginal cremer.

Hvis det så skete, at der stadig var sex før du besøgte gynækologen, skal du bare advare lægen om det.

Før besøget til gynækologen lav en liste med spørgsmål

Det sker ofte, at du vil spørge lægen meget, men hvad enten du er spændt eller fra nye oplysninger, som du modtager på kontoret, flyver dine spørgsmål ud af dit hoved, og så husker du dem allerede uden for døren eller endda hjemme. At besøge en gynækolog var den mest produktive, forberede på forhånd. Lav en liste over spørgsmål og gem den i din telefon, tablet eller notesbog.

Du er velkommen til at stille spørgsmål! Dette vil vise dig som en person, der er seriøs om deres helbred. Her er eksempler på almindelige spørgsmål:

 • Har du smerte under samleje?
 • Oplever du kløe eller hyppig udledning
 • Menstruation uregelmæssighed
 • Bivirkninger af p-piller

Kjole behageligt foran gynækologen

Hvad er klædning af gynækologiske patienter, der bærer denne sæson? Golf! Strømper og knæstøv kan ikke fjernes under inspektionen. Hvis kontoret er køligt, vil sokker hjælpe dig med at føle dig godt tilpas.

Glem alt om høj støvler med komplekse snøre eller formkorrigerende korsetter. Du vil være behagelig i separate beklædningsgenstande til top og bund, for eksempel i bukser eller et nederdel og en bluse eller en sweater. Når man undersøger bunden, skal kun de nederste ting fjernes, og under undersøgelsen af ​​brystkirtlerne kan man kun fjerne toppen.

Hvordan man bruger depilatory cream?

Hvad skal man gøre, hvis man skærer en muldvarp, når man barberer