Barber eller ikke barbere det intime område af en kvinde

Hvorvidt at fjerne hår i bikiniområdet er et spørgsmål, at hver kvinde er blevet spurgt mindst en gang i sit liv. Barbering i dette område i dag udføres ikke kun for æstetiske formål, men også hygiejnisk. Læger støtter dog ikke altid dette, hvorfor spørgsmålet opstår: at barbere eller ikke at barbere den intime zone til en kvinde?

Barberer eller ikke barberer?

Uanset om det er nødvendigt at barbere en intim zone hos piger - denne beslutning er lavet særskilt individuelt. Der er kvinder, der foretrækker glat hud i denne zone, mens andre er modsatte af naturlige belægninger.

De vigtigste fordele ved hårfjerning i bikiniområdet er:

 • æstetisk. Som regel, mænd og kvinder som velplejede, barberede bikini område;
 • der er ingen ubehagelig lugt, der med uhåret skamhår akkumuleres i hovedbunden;
 • mangel på vegetation giver dig mulighed for at føle dig mere komfortabel, når du besøger stranden eller poolen.

Argumenter på den anden side, hvorfor det er umuligt at barbere den intime zone, fremskrevet af læger, er følgende:

 • hår på intime steder skaber luftrum, der forhindrer overkøling i koldt vejr og overophedning i varmt vejr;
 • vegetation bidrager også til oprettelsen af ​​mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • hår forhindrer indtrængen af ​​forskellige patogene mikroorganismer;
 • Feromoner, der produceres, bevares i skindhårene og derved øger tiltrækningskraften for det modsatte køn.

Tvivler om, hvorvidt det er muligt at barbere hår i det intime område, er også forbundet med myternes eksistens. De vigtigste fordomme er:

 1. Den mest almindelige myte er, at håret efter barbering begynder at vokse hurtigere og i større mængder. Det har imidlertid længe været bevist, at barbering på ingen måde påvirker væksten af ​​nye hår.
 2. En anden fordomme er forbundet med antagelsen om en fortykkelse af hårene efter barbering, men det er heller ikke på nogen måde indbyrdes forbundet. Tykkelse af hår og negle kan forekomme i alderen og er en naturlig proces.
 3. Der er også en version om udseendet af indgroede hår efter barbering. Dette kan kun ske, hvis proceduren udføres ukorrekt, bladene er kedelige, og anbefalingerne for efterfølgende hudpleje følges ikke.

I nogle tilfælde er barbering intimt område obligatorisk, fx inden fødslen. Fjernelse af vegetation i dette tilfælde tillader:

 • forenkle opgave læger i overvågning af fødselsprocessen og træffe hastende foranstaltninger for eventuelle afvigelser
 • forhindre sandsynligheden for brud, og hvis de ser ud, lette processen med suturering;
 • lette gennemførelsen af ​​nedskæringer om nødvendigt i dem
 • reducer den tid, der er nødvendig for nødsektorens kejsersnit
 • forenkle observationsprocessen i postpartumperioden.

Hvad sker der, hvis du ikke barberer bikiniområdet? På baggrund af ovenstående kan du svare på, at der ikke er noget farligt i barbering eller tværtimod forlader vegetationen, så beslutningen i dette tilfælde forbliver altid hos kvinden.

Hjælp! Læger har lov til at fjerne pubic hairs, og i regionen af ​​labia anbefales det at trimme dem lidt.

Grundlæggende regler for barbering

Når du barberer intimt område, skal du følge visse regler, der giver dig mulighed for at udføre proceduren med den højeste kvalitet, samtidig med at du undgår bivirkninger.

Hvad kan jeg fjerne hår og hvordan man gør det?

Til dato er der mange metoder til hårfjerning i det intime område. Alle er opdelt i epilering og depilation. Ved epilering fjernes hår fra roden, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​hårsækkenet, og videre til nedsættelsen af ​​væksten af ​​nye hår, deres udtynding. Depilation refererer til fjernelse af kun den ydre synlige del af håret uden at påvirke hårsækken. Følgende metoder skelnes:

 1. Laser hårfjerning. Fremgangsmåden er ret effektiv, men det er meget dyrt.
 2. Epilering. Det udføres som laser hårfjerning, metoden er heller ikke billig.
 3. Voks. Hårfjerningsprocessen med voks er ret smertefuld.
 4. Shugaring. Fremgangsmåden ved anvendelse af sukkerpasta udføres på en måde svarende til voksning.
 5. Mekanisk. Hair pulling er lavet med en speciel enhed - en epilator. Det er også meget smertefuldt, med høj sandsynlighed for indfødning af hår.
 6. Depilatory cremer. Tillad dig hurtigt og effektivt at fjerne uønskede hår. Deres ulempe er en aggressiv sammensætning, der kan forårsage irritation og allergiske reaktioner, så valget af cremer til det intime område bør næres med al pleje.
 7. Trimmere. Hurtigt og effektivt fjerne hår i en mindste længde, giver dig mulighed for at skabe intime frisurer. Efter deres brug er der ingen bivirkninger. Effekten fortsætter i meget kort tid.
 8. Razor. Det er den mest populære måde at slippe af med uønsket vegetation i det intime område. Men når du bruger der er sandsynligheden for irritation, hudtrauma, indvækst af hår. Effekten efter barbering forbliver meget kort periode.

Advarsel! Når du barberer et intimt område, er det først og fremmest vigtigt at vælge den rigtige maskine. Det skal være behageligt, at knivene skal være skarpe.

Ved udførelse af barberingsproceduren anbefales det at overholde følgende regler:

 • tage et bad eller et bad, så huden bliver dampet
 • barberskum eller gel bør anvendes i processen
 • hvis håret er langt, anbefales det at skære det lidt før depilation;
 • barbering hår bør være strengt i retning af deres vækst, ellers er der en høj sandsynlighed for irritation og indgroede hår;
 • Det er vigtigt at sikre, at barbermaskinen altid er skarp og at skifte bånd i tide. Procedurens kvalitet afhænger af det.

Disse anbefalinger giver dig mulighed for kvalitativt at fjerne uønsket vegetation fra den delikate zone uden at forårsage irritation og risikoen for indfødning af håret.

Valget af midler og hvad skal ikke være i sammensætningen

Når du udfører barbering, som tidligere nævnt, anbefales det at bruge skum og geler. På hylderne i butikker finder du specielle produkter til kvinder, eller du kan bruge en almindelig hud eller gel beregnet til barbering.

Når man køber sådanne værktøjer til det intime område, er det vigtigt at omhyggeligt studere sammensætningen. De bør ikke indeholde menthol, alkohol og glycerin.

Hudpleje i bikini efter barbering

Efter barbering af hårene har huden brug for særlig pleje - dette er en vigtig betingelse for at opnå resultater af høj kvalitet.

Umiddelbart efter proceduren anbefales det ikke at have en traumatisk virkning på de behandlede områder. Hvis hårfjerning blev udført om natten, anbefales det at sove nøgent. I fremtiden er det bedre at foretrække kun linned fra naturlige stoffer, der ligger frit.

Efter proceduren anbefales det at stoppe med at bade i salt eller kloriseret vand. Til intim hygiejne bør der anvendes en speciel gel eller sæbe.

konklusion

Skal jeg barbere intime steder - du bør selv bestemme dig selv. Ifølge eksperter udfører håret en beskyttende funktion, så når de bliver barberet, bliver det intime område mere sårbart. På den anden side hjælper barbering med at eliminere ubehagelige lugte, gør udseendet mere æstetisk, øger pigens selvtillid til sig selv, når man besøger poolen, stranden. På grund af alle de positive og negative sider beslutter pigen selv for sig selv at shave sit bikiniområde eller ej.

Bikini område. Barberer eller ikke barberer?

Spørgsmålet om overskydende vegetation på en kvindes krop har altid været og forbliver uopsættelig. Glat krop, blødt og silkeagtig har altid været betragtet som skønhedens standard. Men er det nødvendigt at barbere bikiniområdet? Der er en opfattelse af, at dette ikke er nødvendigt. Vi vil søge efter et svar i kun to kilder:

 • mænds mening (af indlysende grunde)
 • Lægernes mening (af sikkerhedsmæssige grunde og sundhedsmæssige fordele).

Nå, nu direkte til det punkt, især da der er helt modsatte udsagn, taler både for og imod fjernelse af hår på intime steder.

Kan eller kan ikke

Udtalelser af læger er opdelt. Nogle mener, at fjernelse af skindhår er begrundet i hygiejne:

 • en vis mængde snavs, bakterier og patogene mikroorganismer opsamles på håret på intime steder hver dag;
 • lettere at holde rene barberede kønsorganer;
 • I kritiske dage minimeres risikoen for reproduktion af putrefaktive bakterier, især i den varme sæson.

En særlig holdning blandt fødselslæger og gynækologer til denne ret personlige sag. Kvinder før fødslen rådes til at udføre depilationen "der" nødvendigvis. Alt igen, af hygiejne intime steder, der bliver traumatiseret under fødslen.

En anden del af lægen mener, at det er nødvendigt at forlade alt, som udtænkt af moderen. Og af en eller anden grund:

 • Under hårfjerning vil øm hud i det intime område på en eller anden måde blive beskadiget. Gennem mikroskader og små sår / nedskæringer kan mikrobiel flora komme ind og forårsage irritation i bedste fald;
 • termoreguleringen af ​​kønsorganerne, som håret tjener som en slags "luftpude", er forstyrret;
 • hår i den inguine zone beskytter kønsorganerne fra mikrober ind i og bevarer mikrofloraen på et intimt sted.

Baseret på den seneste forskning fra franske læger blev det konkluderet, at en kvindelig krop uden hår er udsat for større risici end med naturlig hårvækst. Metaboliske og hormonelle processer forstyrres især, overgangsalderen opstår tidligere, og i de fleste tilfælde er det patologisk. Det er svært at sige, om dette er den ultimative sandhed. Men versionen er allerede blevet udtrykt og modtaget en vis resonans.

Meningerne var også opdelt:

 • nogle overvejer den rene barberede og glatte krop til at være skønhedens standard på alle steder. Bikiniområdet får særlig opmærksomhed. Igen kan dette være den fuldstændige mangel på hår eller seksuel intim haircut;
 • andre er kategorisk mod en så radikal beslutning. De er af den opfattelse, at det er nødvendigt at omhyggeligt skære vegetationen, men ikke helt fjerne den.

Der er også et ret medicinsk argument til støtte for den stærkere sexs anden position - feromoner samles på håret i perineum. Disse er stoffer, der "sender seksuelle signaler" til medlemmer af det modsatte køn.

Så for at barbere eller ikke at barbere er op til en kvinde at bestemme, baseret på hendes egne følelser og ønsket om at være attraktiv for hendes mand. Heldigvis er der nok argumenter både til fordel for "ja" og til fordel for "nej".

I hvilken alder at begynde

Mange unge damer er interesserede i, om det er nødvendigt at barbere pigernes intime zone og fra hvor mange år kan du starte denne procedure. Her er alt igen individuelt. Alle advarsler forbliver de samme som positive. Men hvor meget - på 12, 13, 16 år, afhænger puberteten hos en teenagepige.

Frakken på intime steder indikerer begyndelsen af ​​puberteten. Bløde og sparsomme hår fremstår i piger omkring et år før menstruationens begyndelse. I denne alder er det uhensigtsmæssigt at fjerne dem på nogen måde.

For det første fordi du kan skade huden og bære infektionen på grund af manglende erfaring. Og for det andet ved hjælp af sådanne manipulationer, vil pigen kun accelerere væksten af ​​hårdt mørkt hår. Det er bedre at vente, indtil det er virkelig nødvendigt af hensyn til hygiejne og æstetik.

Og endnu et krydret spørgsmål - er det nødvendigt at gøre dette, før du tager en gynækolog? Læger hævder, at det sidste, de lægger mærke til under en vaginal undersøgelse, er en kvindes intime haircut. De er interesserede i patientens helbred og klager, der kom til udnævnelsen, og ikke hendes udseende på et pikant sted.

Men hvis du stadig beslutter at fjerne vegetationen, skal du ikke gøre det lige før du går til lægen. Og af en eller anden grund:

 • Ifølge hudens tilstand i perineum kan gynækologen konkludere, at der er visse problemer;
 • med en ukorrekt udført procedure kan skader forblive på huden, der vil tjene som "porte" til infektionen, især - til hospitalet. Selv om patienten er garanteret fuldstændig sterilitet, er brugen af ​​engangsinstrumenter, men den menneskelige faktor ikke blevet aflyst.
 • stresset før undersøgelsen (hvad man kan sige, men et besøg hos gynækologen er ikke det mest behagelige tidsfordriv, især hvis det er en nødsituation) kan fremkalde irritationer.

Så igen er det op til hver dame at afgøre, hvorfor rakning af et bikiniområde, hvis der er sådanne risici. Og lægen er faktisk ikke ligeglad, hvis du har vegetation der eller ej.

Sikker Procedureregler

Hver dame skal huske at fjerne hår permanent hjemme er usandsynligt at lykkes. Metoder til hårfjerning af hardware er kun tilgængelige i skønhedssaloner, de koster meget, og effekten varer efter den første session omkring 3-4 uger. Naturligvis, med de efterfølgende procedurer, vil vegetationen falde og til sidst forsvinder helt. Men det er langt, dyrt og ikke altid behageligt.

Depilering derhjemme er et godt alternativ til salonprocedurer. Er det muligt at fjerne hår ved hjælp af hjemme metoder for evigt? Næppe. Men trods alt vil du være i stand til at sætte dig selv i orden, når du selv ønsker det. Metoder til dette er mere end nok. Det kan være voks og sukker depilations, en mekanisk fjernelse metode, en husstand epilator og barbering er den nemmeste og mest overkommelige måde.

Alle muligheder, bortset fra barbering, er forbundet med smerte og ganske signifikant. Og på et intimt sted er huden meget følsom og sårbar. Effekten af ​​dem vil vare lidt længere, men ubehag er meget mere signifikant.

Så lad os finde ud af, hvordan du barberer den intime zone korrekt.

 1. Før proceduren skal du sørge for at tage et varmt bad eller en brusebad. Der er ingen mulighed for at fugte huden i barbersonen med varmt vand. Dette vil give mulighed for at blødgøre håret, forberede huden.
 2. Brug ingen sæbe og barberingsgel eller skum. Sæbe tørrer huden og bidrager til udseendet af irritation efter proceduren.
 3. Barbermaden skal være skarp, altid kvindelig. Hvorfor ikke barbere en mand? Fordi maskinens struktur er absolut ikke i overensstemmelse med de nødvendige parametre for damerne.
 4. Barbering for kun at udføre på hårets vækst. Lad det være lidt længere, men mindre traumatisk. Bevægelsen skal være glat uden pres. Skyl maskinen under rindende vand efter hver glide for at fjerne hår.
 5. Det er på tide at vælge aftenen, så huden kan roe ned uden at kontakte linned og tøj.
 6. Efter proceduren skylles skridtet med køligt vand og tørres forsigtigt (eller rettere tørt) med et blødt håndklæde uden tryk.
 7. Brug specialværktøjer til kvindelig barbering. Efter proceduren er det vigtigt at behandle huden med hydrogenperoxid til desinfektion, derefter med lotion og derefter med en fugtgivende eller beroligende creme.

Hver kvinde bestemmer sig for sig selv - at barbere eller ikke at barbere bikiniområdet. Og husk - en selvsikker kvinde er altid smuk og ønskelig. Og en intim haircut kan inspirere endnu mere tillid.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Bikini område - seks grunde til, at det ikke kan barberes!

Hvorfor du ikke kan barbere den intime zone af en bikini - lægenes synspunkt

Om faren for at bruge en barbermaskine til delikat hud på intime steder begyndte det at tale for ikke så længe siden. Årsagen til dette var eksperimentet fra franske forskere, der lavede en reel revolution inden for kosmetologiområdet. Det viser sig, at brugen af ​​en barbermaskine kan føre til sådanne negative konsekvenser som:

-Opkomsten af ​​en smitsom bløddyr i luneområdet - en hudsygdom som følge af en akut virusinfektion (kopper gruppe).
-Udviklingen af ​​kønsvorter Dette er en anden type virusinfektion, som oftest udsættes for hårfjerning på intime steder ved hjælp af barbering.
- Irritation af huden, som skyldes fjernelse af det øvre lag af epidermis med hår. Mild hævelse i huden, røde bumser, periodisk kløe og ømhed i huden - alt dette giver kvinden en masse ulejlighed, og det ser ikke ud til at være smukt. Endvidere øger re-barbering kun irritationsområdet.
- Forekomst af indgroet hår.
- Over tid vil pubhår vokse hurtigere og hurtigere, så du bliver nødt til at barbere meget oftere.
- Til en anden lige så stor ulempe ved barbering er dens skrøbelighed. Nogle piger skal gentage proceduren hver anden til tre dage, som du ser, tilføjer ikke optimisme.

Hvorfor ikke barbere intime steder - nogen

tortur teorier.

Der er to interessante begreber, der opfordrer menneskeheden til at forlade sin krop i sin oprindelige form.

Begrebet feromoner. Nogle forskere mener, at feromoner (flygtige stoffer, der er ansvarlige for fremkomsten af ​​seksuel lyst), har tendens til at akkumulere i kønsorganernes område. Barbering hår, vi automatisk slippe af med potentielle seksuelle partnere.
Barriere koncept. Hår på intime steder tjener som en slags beskyttelse mod infektioner i miljøet. Derudover beskytter de kvindelige kønsorganer mod kolde og mulige blå mærker.

Følg disse teorier eller ej? Din virksomhed!

Sådan reduceres risikoen for barbering - nyttige tips

Du er så vant til maskinen, at du ikke kan give den op, på trods af alt ovenfor? Så sørg for at overveje følgende punkter, som giver dig mulighed for at udelukke al fare for barbering af hår.

Råd nummer 1. Forbered huden til proceduren for at slippe af med overskydende vegetation. Tag et varmt bad, der åbner porerne og gør processen mindre smertefuld. I en klemme suges huden med varmt vand, påfør et barberingsmiddel på det og lad det stå i et par minutter. Under skum eller gelens virkning bliver huden og håret blødt og smidigt. Men fra sæbe bliver det bedre at give op, det er meget tør hud.

Tip # 2. Vælg den rigtige barbermaskine. Mange piger bruger samme barbermaskine til bikiniområdet som til benene eller armhulerne. Dette er en åbenlyst fejltagelse! Sådanne maskiner er kun egnede til jævne og ret store overflader, hvor lysken er på ingen måde relevant. Derudover er knivskarber udstyret med specielle begrænsninger designet til at beskytte dig mod nedskæringer. Når man fjerner skamhår, vil de kun forstyrre. Når du vælger en maskine, skal du læse omhyggeligt på indskrifterne på emballagen. Foretag den der er designet specielt til intime steder. Det bør også være en beskyttende strimmel med en ekstra gel eller fløde. Et godt alternativ til en sådan "model" vil være en kvalitetsskraber til mænd.

Rådets nummer 3. Brug aldrig andre folks maskiner. Det samme gælder for gamle, rustne og kedelige blade, hvis anvendelse kan medføre hudskader og udseendet af betændelse og irritation.

Rådets nummer 4. Brug skum eller gel, som skummer godt nok.

Rådets nummer 5. Lær at barbere korrekt. Tag en behagelig position, læg et spejl foran dig. Under fjernelse af hår fra intime steder glem ikke at forsigtigt stramme huden. Brug kun en barbermaskine i retning af hårvækst (top til bund). Dine bevægelser skal være langsomme og glatte for at undgå udskæringer og indgroede hår. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du sørge for at vaske rester af produktet med varmt vand og forsigtigt tørre huden med et blødt håndklæde.

Rådets nummer 6. Hold barbermaskinen ren. Efter brug skal den vaskes grundigt, tørres og anbringes i en særlig beholder.

Rådets nummer 7. Undlad at forsvinde efter barbering hudplejeprodukter (cremer eller geler). Vælg dem, der ikke indeholder en dråbe alkohol, ellers bliver du nødt til at opleve al sin styrke. Påfør en lille smule cremen på huden og lad den bløde.

Ved at følge alle disse anbefalinger, vil du evigt glemme at barbering intime områder kan være farlige for dit helbred og skønhed.

Hvad er fordelene ved barbering af et intimt område med en kvinde?

Haircut intime steder - et pikant spørgsmål til mange mennesker. Nogen kan ikke lide hår i kausalsteder, nogen har intet imod det.

Og hvad siger lægerne om dette, er det nødvendigt at barbere den intime zone, eller er det bare et spørgsmål om æstetisk opfattelse af ens egen krop?

At barbere eller ikke barbere: "for" og "imod"

Hvad skal moderne mand gøre, barbere eller ikke barbere pubis? Og fra hvilke overvejelser skal du starte denne proces, eller skal du lade det være alt som naturens hensigt?

Interessant! Fra tidernes morgen havde forskellige nationer deres traditioner af intime hårklipp. I gamle lande og Indien, siden for oldtiden, var kroppen helt hårløs (bortset fra selvfølgelig håret på hovedet), blev kroppen betragtet som standard for tiltrækningskraft. Indbyggerne i det gamle Rom og Egypten fjernede også deres hår.

De gamle egyptere barberede også intime steder.

Indbyggerne i de slaviske og nordlige lande mente, at dette hår var ukrænkeligt og så efter dem som andre hår.

Her er de grundlæggende principper for "by", som du kan følge:

 • Æstetisk side. Ikke alle elsker selvfølgelig den barberede intime zone, men langt de fleste mænd og kvinder har længe siden ophørt med at "skære" deres øjne;
 • Den ubehagelige lugt, der ophobes i håret i løbet af dagen, ophører simpelthen ikke.
 • Penis ser mindre ud i "tykkelser";
 • Du vil føle dig mere komfortabel på stranden eller i poolen;
 • Begge køer er mere tilbøjelige til at udføre oralsex, hvis det intime sted er glat barberet.
Intim zone skal i det mindste se pænt ud

Her er bestemmelserne "imod", som læger og psykologer fremsætter:

 • Psykologer hævder, at den tætte vegetation på den mandlige pubis fra oldtiden var en indikator for mod og mere vækkede kvinder;
 • Hår skaber en luftpude, der forhindrer kønsorganerne i at blive overkølet i kulden og overophedning i varmen;
 • Kropshår hos kvinder skaber mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • De feromonstoffer, der produceres, øger seksualiteten, men de - når de har barberet op - har simpelthen ingen steder at sidde.

Nu har du en ide om at barbere den intime zone. Hvis du stadig beslutter at fjerne håret, så er det værd at overveje, hvad det er bedst at gøre.

Jo bedre at fjerne hår

Bored barbering intim zone, kan vi gøre uden det? Selvfølgelig kan du! Du kan ikke kun barbere hår, men også gå gennem proceduren for hårfjerning, depilation, shugaring.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår, det vil sige sammen med pæren. Der er laser, voks, sukker og fotoepilation. For en sådan procedure får du helt glat hud, men ikke alle tror det er det værd.

Fremgangsmåden ved voksning af hårfjerning er for eksempel dyr og smertefuld, og ikke hver mester kan fjerne alt korrekt og ikke beskadige huden. Laser hårfjerning er mindre smertefuldt, det koster meget mere, men efter flere sådanne sessioner kan håret blive så traumatiseret, at det vil stoppe med at vokse overhovedet.

Depilation er fjernelse af synligt hår.

Det gøres udover at barbere, også ved hjælp af en speciel creme. Det påføres huden, og efter et stykke tid fjernes det med en speciel scraper. Det gør ikke ondt, effekten varer lang tid, men proceduren er billig. Der er også ulemper: depilatory cremer har en særlig lugt, er ikke særlig bekvem at bruge, indeholder skadelige og allergiske stoffer. Det er nødvendigt at vælge cremen meget omhyggeligt, det er bedre at konsultere en allergist før dette.

Depilation creme til bikini område, depilatory creme i bruser

Således barbering - den mest populære metode til at slippe af med hår. I modsætning til tidligere metoder er den helt smertefri, billig og nem at bruge.

Fordele og ulemper ved barbering

Fordelene ved barbering ud over ovenstående er også, at det er hurtigt og overkommeligt. Barbermaskinen tager ikke meget plads. Uden ekstra omkostninger kan du bruge det både hjemme og på ferie.

Ulemper ved nærmere inspektion er ikke så signifikante. Bladene skal ændres regelmæssigt, og barbermassen er anderledes end den, der normalt bruges til barbering af armhulerne. Skal jeg barbere det intime område med en speciel barbermaskine? Overhovedet, bare lidt mere praktisk at gøre.

Razor med trimmer til det intime område

Ulemperne er også skjult i, at du kan skære dig selv, bringe bakterier, hår kan vokse ind, og proceduren bringer en kort effekt. På trods af manglerne, hvis du lærer at barbere korrekt, så har du hverken irritation eller indgroede hår.

For at barbere godt, skal du justere. Dette kan tage snesevis af forsøg, men det kan ske for første gang. For altid at blive god, skal du kende nogle hemmeligheder.

Intime barberingsregler

Det er vigtigt! Hver barbering begynder med valget af maskinen. For at barbere det intime område skal du vælge en lille maskine uden en særlig strimmel. Maskinen må under ingen omstændigheder være engang, stump og den, der anvendes til benene. Maskiner til ben har en særlig blød strimmel, som forenkler barberbenene, men gør det svært at se, når man barberer et bikiniområde.

Bikini trimmer

Hvis du har den økonomiske mulighed, anbefales det at købe en trimmer. Denne enhed hjælper med hurtigt at fjerne barbering af overskydende hår. Det er imidlertid ligegyldigt, om du har en trimmer eller en maskine, det vigtigste er, at det er behageligt for dig at holde det i hånden.

Sådan barberes korrekt

Det viser sig, at der er en række regler for barbering intime steder:

 • Mange spørger: Er det nødvendigt, at hud og hår bliver våde, når man barberer en intim zone? Sikker på at! Det er bedst at ligge i et varmt bad et stykke tid før barberingen. Porerne åbner og håret bliver lettere at fjerne;
 • Det er vigtigt, at huden ikke er tør. Det er ikke vand, der blot gør det vådt, men barberingsskum eller hårbalsam med fugtighedsfremmende egenskaber af epidermis;
Barbering hår i intime områder er nødvendigt i retning af deres vækst
 • Før barberingen, hvis håret er langt, er det bedre at skære det og anvende en skrubbe. Brug en mild skrubbe som hjemmelavet sukker. Dette fjerner døde hudpartikler. Sådan manipulation er kun nødvendig, når du barberer pubis;
 • Barber om aftenen. Dette er vigtigt ikke fordi intimitet er muligt om aftenen, men på basis af fysiologi. Om aftenen er det lettere for kroppen, især huden, at slappe af og dele med håret;

Behov for at barbere i retning af vækst

 • Hvis du barberer mod hårvækst, risikerer du at få irriteret og indgroet hår. At gøre dette er yderst uønsket;
 • Brug en skarp barbermaskine. Ingroede hår fremstår som følge af, at barbermaden var stump. Skift blad efter 2-3 applikationer;
 • Tag din tid Hvis du har lidt tid, så prøv at udsætte sagen. Du risikerer ikke kun at få resultater af dårlig kvalitet, men også tjene irritation, nedskæringer;
Det er ikke nødvendigt at bære undertøj efter barbering i det intime område. Det vil være nok at kaste en badekåbe
 • Efter barbering er det uønsket at bære undertøj (en anden grund til at barbere om natten). Huden skal genvinde, det tager flere timer. Hvis du hurtigt har brug for at bære undertøj, så vælg den blødeste og mest subtile, som kun er.

Disse tip vil være nok til at barbere et bikini område godt hjemme.

Sådan er proceduren i sig selv:

 1. Kog værktøjet;
 2. Varm bikiniområdet med vand, helst ligge i badeværelset;
 3. Påfør barberingsgel, skum eller balsam;
 4. Barber i retning af vækst. Stram let på huden for at fjerne alle hår.
 5. Skyl knivene med rent vand efter hver brug af barbermaskinen.
 6. Hvis du er komfortabel, kan du barbere på dine hæle og kigge i spejlet. Pas på, at spejlet ikke sveder;
 7. Skyl med køligt vand
 8. Forsigtigt blot.
Uden prædræning er barbering af et bikiniområde farligt.

Som nævnt ovenfor skal du bruge ekstra værktøjer til en glattere barbering: creme, skum eller balsam. Barberskum skæg vil gøre, men i butikker sælger de separate produkter til piger.

Skumets sammensætning bør ikke være alkohol, menthol og glycerin.

I sammensætning er de ens, forskellige kun i dufte. Skum - et blødere værktøj, der passer til dem, der har hår i sig selv, flydende og tynd. Hvis der ikke er noget til rådighed, så vil hårbalsammen gøre.

Hudpleje efter proceduren

Skal jeg på en eller anden måde tage sig af min hud efter barbering af min intime zone? Dette er selvfølgelig en forudsætning for at opnå et godt resultat!

Først efter barberingen er huden bedre ikke at skade. Hvis du gør barberingsproceduren om natten, er det bedre at sove uden undertøj. I fremtiden vælger du tyndt bomuld eller blonder undertøj med minimal brug af syntetiske stoffer og farvestoffer. Det er uønsket at bære smukke undertøj lavet af kunstige materialer, men de vil ikke gøre meget skade for en time eller to for at behage partneren. Første gang efter barbering forsøge ikke at vælge stramme bukser eller stramme nederdele.

Undertøj lavet af naturlige materialer vil give mulighed for at flyve bikiniområdet

De første 12 timer giver op med solskoldning uden en bikini og svømmer i salt eller chloreret vand. Hvis du flyver til havet, er det bedst at barbere efter flyet, men før den første svømmetur.

Mange undrer sig over, om det er nødvendigt at tage sig af huden i brusebadet efter barbering af det intime område. De første to dage, prøv ikke at tage et bad med salt eller olie tilsætningsstoffer. I bruser skal du ikke tænde meget varmt vand. Brug bløde cremer eller en særlig sæbe til intim hygiejne.

Intim haircut er valget af enhver person. Det er vigtigt at overvåge hårets tilstand, ikke kun på hovedet, men også på pubis. Korrekt valgt hårlængde kan betydeligt forbedre din seksualitet og det intime liv generelt.

Sådan barberes et bikiniområde. Lær af den nyttige video:

Hvordan barberes et bikiniområde med en barberkniv? Se videoen og lær alt:

Hvorfor barberer intime zone er farligt? Se en interessant video:

Sådan barberes et intimt område

Moderne piger har en tendens til at forsøge at slippe af med uønsket kropshår. Overdreven vegetation ser ikke kun æstetisk glædeligt ud, men giver også unødvendigt ubehag og ubehag. Især når det kommer til den intime zone. I dag er der mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Men ikke alle kvinder har råd til hardware metoder, og voksning og shugaring er ret smertefulde procedurer. Derfor forbliver den mest populære metode barbering. Denne metode kræver imidlertid korrekt udførelse for at undgå nedskæringer, irritationer og indvækst af hår.

Er det værd at barbere intime zone

Naturlig skønhed i form af hår i bikini-zonen har længe været en ting fra fortiden. I dagens verden er det en af ​​forudsætningerne for selvpleje at slippe af med uønsket vegetation. Hertil kommer, at denne kendsgerning indebærer overholdelsen af ​​hygiejnereglerne, som er grundlaget for kvinders sundhed. Hertil kommer, glatbarberet pubis ser attraktivt ud i det mandlige køn. Derfor foretrækker de fleste kvinder at fjerne overskydende hår på huden under underlivet helt eller efterlade et lille område uhåret, men med trimmet hår, der skaber en såkaldt intim haircut.

Hvornår skal du starte?

Puberty hos piger opstår omkring 8-10 år gammel, men i denne alder begynder skindhår at vokse. Men i dette stadium frembringer de som regel ikke alvorlig ulejlighed. For det første vokser hårene blødt, tyndt og i en lille mængde. For det andet er de ikke mærkbare for nogen, fordi der stadig ikke er tale om en partner i hans personlige liv. Og for det tredje er huden i dette område stadig meget tynd og blød, mere modtagelig for irritationer og nedskæringer. Derfor er det stadig værd at flytte den intime zone barbering til ungdomsårene.

Ved starten af ​​menstruationsdage bliver skindhuden tættere og mere robust, idet bladet ikke længere er så farligt. Derfor anbefaler gynækologer at begynde barbering i det intime område på 13-17 år, i løbet af menstruationsperioden.

Alligevel træffes en sådan beslutning af hver pige individuelt, baseret på personlige moralske overvejelser. Sommetider gør omstændighederne det nødvendigt at bruge en barbermaskine tidligere, for eksempel når en pige gymnast skal konkurrere i en badedragt, og overskydende vegetation ser ikke æstetisk glædeligt ud. Generelt er der ingen strenge regler for den passende alder til barbering.

Vigtigt: Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at når du har gjort dette en gang, skal du være klar til den efterfølgende regelmæssige barbering, fordi efter bladet begynder håret at vokse hurtigere, bliver tykkere og grovere, hvilket giver mere ubehag.

Sådan barberer du intime steder maskine

Den enkleste, smertefri og overkommelige måde at barbere på er brugen af ​​maskinen. Denne opfattelse har sine ulemper såvel som enhver kosmetisk procedure, for eksempel hyppig udskiftning af kassetter til maskinen, som ikke er billige, og også en kort effekt - hår begynder at vokse efter 3-4 dage. Men det er bedre at starte med ham.

Først skal du forberede alt, hvad du har brug for til denne procedure:

 • barbering barbermaskine Det skal være nyt og personligt din. For følsom hud under navlen er det bedre at vælge en barbermaskine med flere blade, en gelstrimmel og et flydende hoved. Disse dele gør processen meget lettere;
 • specielt gel- eller barberskum. Disse værktøjer blødgør hårene og giver også glat glidning af bladet over huden og derved beskytter det mod dannelse af nedskæringer og irritationer;
 • et spejl Nødvendigt at gennemgå vanskelige at nå frem til steder;
 • neglesaks. Behov for at skære for lange hår;
 • et glas kogende vand. Det er nyttigt til skylning af barbermaskiner.

Vigtigt: I mangel af et særligt barberingsmiddel kan du bruge flydende babysæbe - det tørrer ikke huden og indeholder ikke giftige stoffer.

Så hvis alt hvad du behøver er klar, gå til brusebadet eller tag et bad. Varmt vand vil blødgøre for grove hår, og en hård vaskeklud eller skrubbe hjælper med at fjerne det øverste lag af epidermis med døde celler, så håret er barberet så tæt som muligt på roden.

For at undgå nedskæringer og irritationer samt efterfølgende hårindvækst skal du følge nogle anbefalinger:

 • håret fjernes i to retninger: først i vækst (for at undgå indvækst), så mod vækst (for at gøre huden mere glat);
 • huden skal strækkes under barberingen, så hjælp dig selv med din fri hånd;
 • bevægelser skal være bløde og glatte uden stærkt tryk for at undgå nedskæringer (og de heler lang og smertefuldt). Hvis et sår dannes, skylles straks med hydrogenperoxid;
 • Skyl maskinen regelmæssigt i kogende vand, så håret ikke sidder fast mellem knivene;
 • Efter proceduren skylles perinen med varmt vand og smør den behandlede hud med en beroligende creme.

Maskinens bevægelser skal være bløde, konsistente, først i hårvækst og derefter imod det og ikke "frem og tilbage"

Video: Sådan barberes det intime område

Funktioner ved første brug af maskinen

Shaving intime zone for første gang kan være en rigtig vigtig begivenhed i livet af en ung pige. Nye fornemmelser på grund af manglende hår kan give ubehag. For at undgå dette, prøv at skære dit hår kort med en lille sakse om et par dage, så du vil gradvist vænne sig til de nye fornemmelser.

Vigtigt: Saks skal være skarp, så hårene let kan afskæres såvel som med afrundede ender for at undgå hudskade på grund af uforsigtig bevægelse.

På grund af manglende erfaring kan en barberkniv virke ubelejligt, så du bør ikke vælge en engangsværktøj for første gang, der har et fast hoved. Specielt designet til det raske nærområde gør processen så behagelig og sikker som mulig.

Et flydende barberhoved vil gøre processen behagelig og sikker.

Før første brug skal du teste barberingsmidlet for mulige allergiske reaktioner, fordi huden i underunderlivet er særligt følsom. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på armlenes indvendige bøjning og vent en halv time. Hvis der ikke er rødme, kløe, irritation, så passer det dig.

Hvor ofte skal man udføre proceduren

Hvor ofte kan du barbere det intime område? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. For hver kvinde er hyppigheden af ​​barbering rent individuelt. Hår vokser overhovedet ved forskellige hastigheder, huden kan også variere i niveauet af følsomhed over for brugen af ​​maskinen og barberingsprodukterne. Derfor vil du selv over tid kunne bestemme antallet af dage mellem procedurer.

Du bør dog ikke plage bikiniområdet med en daglig barbering, fordi huden vil reagere med irritation, røde pletter og kløe. Det vil være mere korrekt at vælge det øjeblik, hvor de regrownes hår begynder at stikke, hvilket skaber ubehag.

Smukt bikini design

Ikke altid kvinder foretrækker fuldt barberet pubis. Intime haircuts er meget populære i dag. For at gøre dette er håret ikke helt fjernet fra det intime område og forsigtigt trimmet med saks til den ønskede længde. Det kan også være en partner eller en mands valg, hvis mening er værd at lytte til i denne sag.

Den komplekse form for intim frisyre kan udføres ved hjælp af en stencil

At gøre en smuk "frisure" på et følsomt sted er ikke så svært, især hvis valget faldt i en simpel form - et rektangel eller en trekant. For at gøre dette skal du bare barbere håret rundt om den påtænkte form. Hvis den ønskede form har en mere kompleks form, kan en stencil bruges. Du kan købe færdige stencils, og du kan gøre dem selv ved at bruge tykt pap. Efter påføring af stencilen til huden, cirkuler den med en kosmetisk blyant og kom til arbejde.

Vigtigt: Det er svært at fjerne en kompleks form med en konventionel barbermaskine, og korrigér derfor med pincet ved at trække overskydende hår ud.

Normal haircut kan omdanne indretningen. Til dette formål anvendes rhinestones, perler, pailletter. Dekorationer påføres med en speciel lim, der ikke forårsager irritation.

Smykker påføres huden med et specielt klæbemiddel, der ikke forårsager irritation.

Hudpleje efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren kan du tage et varmt brusebad og blødt forsigtigt huden med et håndklæde. Anvend derefter en særlig efterskærmning, der beroliger og nærer den behandlede hud. Brug ikke de første 10-15 minutter - lad dermis hvile og drikke ilt.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter barbering, prøv at overholde følgende anbefalinger:

 • Våd ikke de behandlede områder i flere timer efter proceduren;
 • Brug ikke alkoholbaserede aftershave lotioner;
 • iført løs bomuld undertøj;
 • Undgå voldelig sex med mundtlig pleje lige efter barberingen.

Barber før fødslen og under graviditeten

Barbering af en lyske i en gravid kvinde er lidt sværere, og nogle gange bliver det umuligt at gøre det selv på grund af en udbulende mave. I dette tilfælde kan du søge hjælp fra en specialist. Men du kan selv gøre det ved at bruge et spejl.

Der bør lægges særlig vægt på sterilitet under proceduren, for i en så afgørende periode er du ikke alene ansvarlig for dit helbred, men også for helbredet af den baby du bærer. Rengør alle værktøjer med et antiseptisk stof før brug, samt huden før og efter barberingen.

For at gøre det lettere at barbere det intime område under graviditeten, brug et spejl

I dag kræver ikke alle klinikker en glat barbering inden fødslen, men det anbefales fortsat at udføre denne procedure. Ren hud har brug for en læge til at kontrollere forandringen i perineumets farve under fødslen. Det er også et obligatorisk trin før en kejsersnit.

Oversigt over værktøjer og værktøjer

I dag er butikshylder fyldt med en overflod af barberingsprodukter. Derfor er det ikke svært at vælge en egnet maskine eller hudplejeprodukt. Det vigtigste er at tage højde for de enkelte karakteristika og tykkelsen af ​​tegnebogen. Nedenfor er nogle af de mest populære barbermaskiner og hudplejemidler under barberingen.

Skal jeg barbere den intime zone? 6 bogmærker

Den moderne verden dikterer sine egne regler i alle aspekter af livet, selv i personlig hygiejne. Ikke omgået denne samlede intervention og barbering intime zoner. Det menes at alt der skal være barberet. Nogle er enige med dette, andre argumenterer og er uenige. Og dette spørgsmål vedrører ikke kun kvinder, men også mænd.

Vi besluttede at undersøge dette problem. Lad os finde ud af hvad der er!

Skal jeg barbere den intime zone

Vi mener, at sådanne emner ikke bør være tabu, de bør diskuteres uden unødvendige begrænsninger. Og vi tror også på, at du ikke behøver at barbere pubisk hår overhovedet. Og vi har så mange som 6 argumenter for dette.

 1. kløe
  Lad os starte med, at barbering intime områder stadig skal gå igennem. Alle er bekendt med denne uudholdelige kløe, som simpelthen ikke kan tilsidesættes. Nej, umiddelbart efter barberingen ser du resultaterne af dit hårde arbejde og glæder dig: huden er glat og smuk. Men efter et par dage begynder alt at klø uudholdeligt. Du tapper uheldigvis, fordi intet fra denne kløe vil hjælpe dig alligevel. Husk alt dette og gentag, men er det det værd?
 2. appel
  Naturen har udtænkt os som vi er. Og alt har sin egen rolle. Den pubic område, som armhulerne, sveder. Sved i denne zone er ansvarlig for sekretionen af ​​feromoner, hvilket forårsager et seksuelt svar i det modsatte køn. Så barbering af hår helt anbefales slet ikke. Voksnefilm viser os kvinder og mænd, der er barberet rent, men det er ofte kun relevant for film. I livet foretrækker mange mennesker at deres partner har vegetation i bikiniområdet.

 • Ubehagelige konsekvenser
  Det intime områdes hud er meget følsomt, det kræver særlig pleje. Irritation fra en kedelig razor eller dårlig barberkrem kommer straks. Derudover er der en høj sandsynlighed for nedskæringer, der fører til infektioner. Dette er et andet argument til fordel for ikke at barbere den intime zone.
 • affald
  Hvis vi starter denne utaknemmelige forretning, så skal vi vælge pleje af høj kvalitet, og det er ekstra omkostninger. Selvfølgelig, hvis du er klar til at investere i dette, dit arbejde. Det er bare en anden af ​​minerne til barbering.
 • Kønsvorter
  Kropshår reducerer chancen for at opsamle kønsvorter, fordi de overføres gennem direkte kontakt med huden. Så vi kan sige, at håret i bikiniområdet er en slags skjold, der beskytter dig under samleje. Bare behøver ikke helt at stole på denne beskyttelse, fordi skindhår ikke redder mod seksuelt overførte sygdomme.
 • evolution
  Naturen skabte dette hår, hun vil have det der. De tjener som beskyttelse mod eksterne infektioner, fungerer som et pålideligt skjold. Hairy pubis - en hyldest til evolution.
 • I sidste ende beslutter du: at barbere eller ikke at barbere. Vi førte argumenterne, de overbeviste os helt. Måske er det stadig værd at tage afsted, som naturen har til hensigt, eller i det mindste vælge en anden måde at fjerne hår på?

  Og hvad synes du, er det værd at barbere intime zoner? Er det en hyldest til moderne standarder eller en fysiologisk nødvendighed? Del din mening i kommentarerne!

  Skal jeg barbere håret på køns kønsorganer

  Barbering intim zone - en personlig sag. Nogle gør det af hygiejnehensyn, andre - med et æstetisk mål. Derudover manifesterer traditionen om fjernelse eller fjernelse af hår sig afhængig af tilstand og kultur. Ikke desto mindre er i vores land intime frisurer i skønhedssaloner meget populære, men er det tilrådeligt? Hvilke behandlingsmetoder er bedre at bruge? Og hvis du barberer, er det skadeligt at barbere et intimt sted? Lad os forstå i orden.

  Er det nødvendigt at barbere et intimt sted?

  Hvis vi overvejer behovet for barbering ud fra natur og natur, kan vi gøre en simpel konklusion: Hvis håret vokser der, betyder det, at nogen har brug for det. Hårvæksten i den intime zone under puberteten er en sekundær seksuel attribut: den bestemmer præferencer ved valg af en seksuel partner, men har ingen relation til reproduktionsprocessen og påvirker ikke den. Hertil kommer, at hårlinjen udfører flere meget nyttige funktioner:

  • Termisk. Kropshår giver termoregulering af kønsorganerne på forskellige tidspunkter af året.
  • Beskyttende. Forhindrer indtrængning af patogen mikroflora. Denne funktion er især vigtig for at opretholde kvinders sundhed.
  • Sexet. Pheromoner produceret af kroppen er fastholdt af vegetation og gør den enkelte mere attraktiv og interessant for det modsatte køn.

  Af disse grunde anbefaler lægerne stærkt hårfjerning i lysken. Det maksimale, der er tilladt, er en haircut. Her bliver salon hårklipp i bikiniområdet relevant. For det første er det æstetisk, og for det andet er det absolut harmløst. Desuden giver et velplejet intimt sted en person en følelse af selvtillid og seksualitet, og det er vigtigt for at opretholde et sundt niveau af sexliv.

  Et andet positivt punkt i dette spørgsmål er overholdelsen af ​​hygiejniske standarder. Faktisk akkumulerer håret i nogen del af kroppen et tilstrækkeligt stort antal bakterier, snavs og produkter af talgkirtler. Derfor er det værd at kigge efter en mellemgård. Og hvis du beslutter dig for helt barbering af den intime zone, skal du korrekt eller hellere individuelt vælge metoden til barbering.

  Jo bedre at barbere et intimt sted?

  Moderne kosmetologi tilbyder mange muligheder for at fjerne uønsket vegetation. Men hver af dem forårsager en masse kontroverser med hensyn til sikkerhed og effektivitet. Overvej dem særskilt:

  Hårfjerning. Denne procedure indebærer fuldstændig fjernelse af hår med pæren. De mest almindelige er flere af dens typer: laser og foto depilation, samt at slippe af med hår med voks og sukker. Fordelene ved denne metode er effektivitet: du får glat hud, som de siger: ingen knude, ingen hitch, men der er også ulemper. For det første er det ret dyrt, for det andet er det ikke en helt sikker begivenhed, og for det tredje er det ret smertefuldt. Du skal kontakte mesteren, som virkelig forstår denne sag og ikke vil forårsage skade i form af skader på huden.

  Depilation. Denne metode har også stor popularitet. Essensen af ​​metoden er at fjerne den synlige del af vegetationen. Ofte anvendes specielle depilationskremer, som påføres det nødvendige område og efter et stykke tid fjernes med en speciel spatel. Resultatet vil mærkes i lang tid. Men der er en ulempe: De fleste af disse cremer omfatter allergiske stoffer i form af dufte, parabener og andre komponenter. Derfor skal depilatoriske midler vælges med stor omhu.

  Normal barbering. Dette er den mest populære procedure for at slippe af med overskydende hår. Derudover kan sådanne manipuleringer udføres uafhængigt hjemme. Billig, hurtig, ret effektiv - disse er de vigtigste fordele ved barbering. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer, inflammationer og infektion i kønsorganerne med forskellige patogene organismer. Men for at kunne bruge en barbermaskine sikkert og undgå negative konsekvenser, behøver du kun at studere teknikken.

  Hvordan barberes et intimt sted korrekt?

  Korrekt barbering - nøglen til et godt resultat og fraværet af negative konsekvenser. I betragtning af at denne procedure er korrekt anerkendt som den mest populære, beskriver vi, hvordan man udfører det bedre og mere korrekt:

  • Undgå at bruge engangsmaskiner. Få din sædvanlige lige barberkniv: det er lettere at vaske, du kan ændre knivene, og effekten af ​​den er bedre.
  • Damp huden godt inden du fjerner hår. Dette vil medvirke til at forhindre nedskæringer og nedskæringer.
  • Brug særlige cremer eller barberingsgeler, men ikke almindelig sæbe. For det første blødgør de bedre, og for det andet fugtiger de huden effektivt efter proceduren. Det eneste punkt - følg graden af ​​allergenicitet af sådanne kosmetik. Det er bedre at vælge en creme til følsom hud.
  • Aldrig tage din tid, maskinen barberer ikke pludselige bevægelser.
  • Efter at have fuldført alle procedurer skal du vaske det intime område med sæbe, men sørg for at fugte det efterfølgende.
  • Regelmæssigt at tage sig af dig selv og overholde grundlæggende hygiejne er en nødvendig ting, men at barbere eller ikke at barbere - bestem efter eget valg.

  Relaterede nyheder

  Kommentarer (0)

  Fra denne artikel vil du lære skal jeg barbere et intimt sted.

  Skal jeg barbere et intimt sted

  Mange kvinder undrer sig over at barbere et intimt sted eller ej. Hvorfor vokser de i dette område? Hårfjerning på et intimt sted anses af mange for at være et tegn på renlighed og praktisk hygiejne.
  Udseendet af hår og deres tæthed på et intimt sted indikerer kvindens seksuelle modenhed. Af natur er de nødvendige for at skabe et luftgab for at beskytte kønsorganerne fra kulden med knappe tøj eller mangel deraf i gamle stammer. Forebyggelse af termoregulering og et konstant mikroklima forhindrede hårbeklædningen indtrængen af ​​forskellige infektioner hos kvinder. Også hår i det intime område bevarer lugten af ​​ferromoner, der tiltrækker det modsatte køn.
  Det moderne menneske gennem en række procedurer i skønhedssaloner eller specialværktøj derhjemme kan helt fjerne hår i den intime sted, afgrøde, eller gøre en intim klipning, dekorere med rhinestones eller pailletter til at skabe et indviklet mønster, etc.
  Beslutningen påvirkes af internettet, mode, medier og tv. Det er nødvendigt at tage hensyn til resultaterne af de seneste forskere, utverdayuschih, at en fuldstændig fjernelse af hår fra kroppen fører til forstyrrelser af menstruationscyklus hos kvinder, infertilitet og fremskynde starten af ​​overgangsalderen. Disse virkninger skyldes omlejring af stofskifte og hormonniveauer, hvilket i sidste ende fører til vægtforøgelse, maskulinitet og for tidlig aldring. Dette er nogle triste fakta, der plejer at være naturlige og naturlige. Kun du beslutter dig for at barbere et intimt sted.
  Hvis du beslutter at barbere dit hår på et intimt sted, bør du følge denne procedure strengt i henhold til visse regler.
  Først, før du begynder at barbere dit hår på intime steder, skal du vurdere længden. Hvis du har langt hår der, så ville det være bedre at skære det først, og derefter gå gennem dette sted med en barberkniv. Før du begynder at barbere, tag et varmt bad og skyll derefter i koldt vand. I forvejen skal du fylde med en streamer, en speciel maskine, barbergel og fugtighedscreme.

  Det maksimale antal lysbilleder, som får lov til at lave en barberkniv på huden - to. Desuden skal en af ​​dem gøres i løbet af hårvækst. Hvis maskinen imidlertid fører et glidebane imod hårvækst, så kan du få en fordybning (indvækst) af håret, hvilket vil kræve en øjeblikkelig appel til en kosmetolog.

  Glem ikke at lave forarbejdningsområder efter barbering. For at gøre dette kan du bruge begge særlige efterberøringsgeler, som indeholder alkohol og almindelig sæbe. Hovedformålet med denne procedure er at dræbe alle infektioner, som kan påvirke huden.

  Fuld version af webstedet

  Intim hygiejne: har du brug for at barbere skindhår?

  Hver kvinde løser individuelt problemet med hårfjerning på intime steder. Den retfærdige sex barberede pubis i det gamle Rom, og gjorde det i æstetiske overvejelser. I øjeblikket gør piger det til hygiejniske formål. Der er dog mange problemer i forbindelse med pubic barbering.

  Intim zone: Barberer du dit hår?

  Hvorfor har vi brug for skindhår?

  Naturen er den perfekte skaber, der gør absolut intet ekstra. Hvis det biologisk synspunkt er at overveje håret, der vokser i den intime zone, er de ikke blot en indikator for modenhed, men også udfører ganske vigtige funktioner i menneskekroppen. Håret beskytter kønsorganerne fra forkølelsen og skaber en såkaldt luftpude. Vegetation giver termoregulering i lysken i den varme og kolde årstid.

  Hår forhindrer indtrængen af ​​forskellige bakterier og infektioner i det rimelige køn, understøtter et vigtigt mikroklima for vaginalfloraen. Forresten er det kendt, at håret kan holde lugten af ​​ferromoner, hvilket gør dig attraktiv for det modsatte køn seksuelt. I denne henseende anbefaler eksperter at fjerne hår kun i bikiniområdet, i pubicområdet skal vegetationen skæres.

  Forresten tillod Napoleon ikke, at Josephine skulle vaske før deres intime møder, for ikke at vaske selve lugten af ​​ferromoner

  Skal jeg barbere mit hår eller gøre et intimt hårklipp?

  Intime haircuts er meget populære hos piger. Samtidig er pubhår trimmet eller korrekt barberet og også dekoreret med rhinestones eller gnistre. Typer af hårklipp afhænger af tykkelsen og typen af ​​skindhår, såvel som kroppens fysik. Særlige kvinder anbefaler smalle striber eller små billeder til fulde kvinder. Det retfærdige køn med brede hofter skal vælge lodrette haircuts, der udvider til toppen.

  Hvis det ønskes, vil specialisten producere hårfarvning i det kvindelige intime område i en bestemt farve, hvilket vil medvirke til at gøre dit sexliv mere varieret. Selv Merlin Monroe selv blekede skamhår til at være blond fra hoved til tå.

  Pas på, vælg salonen for at gøre et intimt hårklipp. Der er risiko for parasitter eller infektion ved brug af ikke-sterile instrumenter.

  Pubic barbering fakta og forskning

  Amerikanske fysiologer har gennemført en række undersøgelser, der beskæftiger sig med hårfjerning. Det viste sig, at folk, der plukker, barberer og udsættes for hårfjerning intime steder, får ekstra pund. Men vi kan begrænse os ikke kun til den trivielle ophobning af fedt, da fuldstændig fjernelse af pubic hår fører til en acceleration af opstart af overgangsalderen og afbrydelse af den månedlige cyklus. Sådanne virkninger forklares af omlægningen af ​​hormonel baggrund og metabolisme, hvilket fører til vægtøgning og for tidlig aldring. Sådanne ubehagelige kendsgerninger har folk til naturlighed og naturlighed. Ja, og irritation efter barbering kan ødelægge hele billedet.

  Lysere hår med citron: Et budgetændring af billedet

  Tip 1: Hvor bedst kan du lette håret i 2018