Sådan forlænges virkningen af ​​voksning og hvor meget hår er nok

En af hovedårsagerne til populariteten for voksfjerning er effektens varighed. Hårfjerningssessioner fra bikiniområdet og benene kan næppe betegnes som en behagelig procedure. Efter en sådan ubehagelig begivenhed vil jeg udvide resultatet. Derfor er det mest presserende spørgsmål for kvinder, hvor længe varer voksens depilation?

Typer af voksning og deres effektivitet

Depilation voks anses for at være en af ​​de mest succesfulde og på samme tid ubehagelige procedurer. Det er længe ophørt med at være prerogativ for skønhedssaloner, det kan holdes hjemme. I dag til salg er der forskellige typer voks, der passer til proceduren. De adskiller sig i form (færdige voksstrimler, i granulat, individuelle beholdere, i patroner) og i henhold til fremgangsmåden til depilering - (varm, varm, kold).

Afhængig af typen skelnes der mellem følgende typer procedurer:

Kold voksepilation

Mest egnet til at holde hjemme. Kræver ikke tilbehør til opvarmning. Produkterne er repræsenteret af færdige voksstrimler i form af to limede papirplader, der begge er arbejdstagere. Afviger enkelhed og lethed, men forårsager ofte irritation. Af denne grund anbefales det ikke at bruge denne type voks til sarte områder.

Varm voksepilation

Den er præsenteret med midler, der kan afhentes efter hudtype. De mest almindelige produkter er specielle kassetter med ruller, der muliggør ensartet anvendelse af produktet. Fjernet ved hjælp af ikke-vævede / papirstrimler.

Varm filmfilm

Anbefales til brug i kabinen, fordi derhjemme er svært at modstå en bestemt temperatur. Materialet kommer i specialplader, granulat eller tabletter. En tæt film brydes ned alene efter hærdning; der kræves ikke strimler til dette. Velegnet til bikini og underarm, da det giver størst mulig smertefrihed.

Det mest presserende spørgsmål for kvinder er, hvor længe varer voksens depilation? Virkningen af ​​proceduren for hver type tid er den samme. Det varer i gennemsnit ca. 2-4 uger. Forskellen ligger i de enkelte kendetegn ved kvindens krop. Så, der vises et hår allerede på den 14. dag, og den anden - på den 24. dag.

Hver afstivningsmetode har sine egne egenskaber. Hot wax hårfjerningsproceduren er mindre smertefuld, men anbefales ikke til hjemmebrug på grund af teknikkens kompleksitet. De færdige strimler er ret økonomiske og bekvemme, de forårsager ikke en termisk forbrænding af epidermis.

Det er vigtigt! Hvor lang tid varer voksningseffekten? Det gennemsnitlige tal mellem to tærskler (14 og 24) er 19 dage.

Tips til at få de bedste resultater

Mange kvinder vil gerne nyde glatheden af ​​huden på deres ben og bikini så længe som muligt. Det første skridt til dette er den korrekte forberedelse og gennemførelse af selve proceduren:

 1. Sæt blækpatronen ind i voksenheden, og vent indtil den er helt opvarmet. Dette trin springes over, når du bruger færdige voksstrimler.
 2. Påfør produktet på huden eller strimlerne af hårvækst, og hold huden over applikationsstedet med en hånd
 3. Sørg for at stryge hånden (i retning af vækst) for bedre greb.
 4. Træk op mod hårets vækst, som om at tegne en strimmel på sig selv.
 5. Påfør en plejekræme eller olie.

Et vigtigt punkt at forlænge effekten er hudrensning. Det udføres dagen før proceduren og den næste dag efter den. I det første tilfælde exfolierer værktøjet døde celler, hæver vegetationen. Som følge heraf bryder hårene ikke ned og fjernes fra roden og følgelig forlænges effekten. I det andet tilfælde forhindres udbruddet af indgroet hår.

Gentag proceduren umiddelbart efter udseendet af ny vegetation er det ikke værd. En del af hårene er i vækststadiet. Det er nødvendigt at dyrke dem mindst 3-4 mm for at fjerne vegetationen jævnt og ikke gentage proceduren i forvejen.

OBS! At trække strimlen skal være strengt på sig selv, men i hvert fald ikke op. Så du kan afbryde hårene, og fjernelsen vil være af ringe kvalitet. Derudover er der risiko for beskadigelse af epidermis.

For at få det forventede resultat er det vigtigt at undgå typiske fejl og overholde reglerne:

 • brug særlige midler før og efter proceduren - i det første tilfælde bliver huden affedtet, i den anden - det roer ned og fugtes;
 • Tillad ikke underophedning af produktet i voksmøllen - det tager ca. 15-20 minutter til fuldstændig opvarmning;
 • Påfør ikke voks umiddelbart efter opvarmning af patronen på huden - dens beredskab i begyndelsen kontrolleres på en strimmel;
 • at lægge så mange penge som det viser sig at fjerne før det hærder, er det ikke nødvendigt at fange alle sektionerne på én gang;
 • Påfør i et lag - dette sikrer optimal optagelse og nem fjernelse;
 • gem ikke på strimler - hvis det er for tilstoppet, er det bedre at tage en anden;
 • Skub ikke langsomt og svagt - kun hurtigt tempo og skarphed;
 • brug værktøjerne efter depilation - de vil fjerne rester af voks, vil have en beroligende effekt.

Sådan repareres og udvides resultatet

En lignende procedure tilskrives dem, der forårsager ubehagelige og smertefulde fornemmelser. Af denne grund ønsker alle at forlænge effekten for at udføre det så lidt som muligt. De mest effektive er specielle lægemidler baseret på inhibitorer. Bruges også folkemægler. Men de er mindre aktive.

Inhibitorer findes i specialiserede produkter. Sådanne produkter er som regel til stede i professionelle serier efter epilering.

De anvendes straks efter sessionen. Formlen af ​​stoffet påvirker aktivt hårsækken og bremser hårets vækst. I brugsprocessen er det vigtigt at gøre sig bekendt med instruktionerne og handle i overensstemmelse med de angivne anbefalinger.

At være begrænset kun til professionelle produkter er ikke det værd. Du kan afhente den sædvanlige creme, som sælges i kosmetiske butikker eller bestilles gennem en konsulent.

Kan bruges til at bremse væksten af ​​uønsket vegetation formisk alkohol. Det fjerner også mulig inflammation, lyser og gør håret tyndere. Påfør et middel til gnidningsbevægelser i den første uge efter epilering. Efter en kort pause på flere dage gentages kurset.

Blandt folkemusikmidlerne er den mest berømte citron. Det bruges som sin saft og skræl. Efter sessionen gnides huden med en skorpe eller en bomuldsstynde dyppet i saft.

Specialistens kommentarer - Papina A.A., kosmetolog: "Det mest almindelige spørgsmål for kvinder, der kommer til vores salon, er, hvor længe varer voksaflejring, og hvordan man løser resultatet. Effektens varighed afhænger af kroppens personlige karakteristika, hormonniveauer og andre faktorer.

I gennemsnit begynder hår at vokse efter 2-4 uger. Fix resultatet vil hjælpe post-epilation værktøjer, det er bedre at vælge fra den faglige linje. Mange af dem nedbringer ikke kun væksten, men også tager sig af huden, forhindrer udbrud af indgroede hår. "

konklusion

En af de mest effektive og overkommelige metoder til hårfjerning er voksning. I gennemsnit varer effekten i ca. 19 dage. Korrekt gennemførelse af sessionen hjælper brugen af ​​post-epileringsprodukter til at konsolidere og udvide resultatet.

Hvor meget voks er nok?

Epilationsvoks hjælper med at blive glat i 2-3 uger

Til hvilke kun tricks ikke udvej kvinder for at slippe af med overskydende vegetation! Og hvis der i vinter mange mennesker har nok barbermaskiner, bliver sommeren spørgsmål af epilation helt relevant - hvem vil gerne gå med sort hamp eller bære jeans i 35?

Wascking kort

Voksning eller spild er en af ​​de mest populære hårfjerningsmetoder. På trods af at det ikke fjerner håret permanent og ikke kan kaldes smertefri, øges antallet af personer, der ønsker at fjerne unødvendig vegetation på denne måde hvert år.

Den bekvemmelighed, at vaske er, er, at det kan gøres i næsten ethvert skønhedsstue, kosmetologicenter eller hjemme i sig selv. Sandt nok vil professionel hårfjerning være lidt mere effektiv. Derudover vil du i en god salon helt sikkert ikke blive skadet og samtidig være opmærksom på din hud.

Hvor meget er en procedure?

Dette er det mest interessante spørgsmål. Ingen mester i en enkelt kosmetik klinik vil fortælle dig præcis det. Hvert af vores hår vokser i en anden sats. Lad os se, hvad pigerne skriver på fora, der gør voks hårfjerning hele tiden. Forresten bruger de ofte et foto eller en video af deres ben, så du selv kan se, hvordan håret vokser efter vask.

 • "Alt er individuel! Min ven gør konstant denne hårfjerning, og hendes erfaring er fantastisk. Det forekommer mig, at hun ikke har pærer tilbage allerede. Og jeg har højst to uger... "
 • "Jeg plejede at gøre det hele tiden i spaen. Håret voksede ikke i omkring tre og en halv til fire uger. Nogle gange, især om sommeren og efteråret, gentog jeg det oftere. Men det tager lidt tid. Og for at se, hvor meget det koster - så er det generelt det billigste... "
 • "Jeg epilerer mig selv hjemme, det er den bedste og mest min favorit måde! Allerede fjernet alt håret på benene... de vokser ikke i to måneder. Men før de spirede i to uger "
 • "Mit hår vokser hurtigt, det tager mig to eller to og en halv uge. Men jeg har relativt lidt erfaring, alle 2,5 år. Men i løbet af denne tid er antallet af hår stærkt faldet, og de er på en eller anden måde blevet blødere. "
 • "Jeg elsker voks hårfjerning! Især i bikiniområdet skal det dog gøres der med anæstesi. Det er billigt, men jeg har nok i en måned. Og hvis det også er med en creme for at bremse hårets vækst, så kan en halvanden og halvt gå over! "

Så lad os opsummere. Efter voksning er det i gennemsnit muligt 2 uger at ikke tænke på nyt hår. Så begynder de at spire - tror du ikke, at de alle vokser i en nat? Erfarne brugere siger, at i løbet af denne periode kan du blot plukke individuelle hår med pincet, og resultatet fortsætter i længere tid.

Vaskning eller permanent hårfjerning?

Det sørgeligste er, at for den næste vaskeproces skal hårene vokse omkring 4-5 mm. Når de er tynde og lette, betyder det ikke noget. Og hvad med piger med skøn hud og mørkt hårdt hår, der er mærkbart?

Det bør tænke godt om laseren eller elos. Disse typer af hårfjerning kræver et forløb af flere procedurer med en pause på 1-1,5-2 måneder. Men så vil du helt sikkert glemme, hvad permanent hårfjerning er!

Priserne på hardware hårfjerning i Moskva kan variere betydeligt. Men tror ikke, at det er urealistisk dyrt at lave det. Der er professionelle hårfjerningsstudier, der specialiserer sig i hårfjerning. Udgifterne til procedurerne er der helt acceptable for hver. Og hvis du stadig kommer til en kuponforfremmelse, får du en god rabat.

Hvor meget voks er nok

For at fjerne unødvendig vegetation bruger kvinder forskellige metoder, som moderne kosmetologi tilbyder i store mængder. En af de mest populære og effektive metoder er voksning eller voksning. Vokset, der kræves til denne procedure, er ret overkommeligt.

Det kan med succes bruges hjemme uden at ty til salontjenester. Den eneste ulempe ved denne metode er dens smerte. Men hvis du bruger det regelmæssigt, hver gang disse fornemmelser vil falde, da det nyligt voksede hår bliver tyndere og svagere, og det er meget lettere at fjerne dem.

Hvad er voksning (voksning)?

Voksning udføres ved hjælp af en særlig varm sammensætning, der påføres på huden, der er forberedt på forhånd. Denne procedure kan udføres på næsten enhver del af kroppen, selv de mest delikate (bikini og underarms).

Den bedste effekt opnås, hvis voksning udføres med en hårlængde på mindst 3-5 mm. Til denne procedure anvendes disse typer produkter, såsom bløde eller hårde, såvel som vandopløselige voks- eller voksstrimler til depilering i bikiniområdet.

Voksning eller voksning er den ældste kosmetiske procedure.

Hvor længe varer voksningsproceduren?

Mange kvinder og piger er interesserede i, hvor meget voks der er nok, især hvis de beslutter at prøve denne procedure for første gang. Ved at studere anmeldelser af dem, for hvem voksning er langt fra nyhed, kan vi konkludere, at alt afhænger af først og fremmest om organismens individuelle karakteristika, samt om, hvordan nøjagtigt alle reglerne blev fulgt under proceduren.

Hvor lang tid kan huden forblive glat og rent? Den gennemsnitlige tid er ca. 2-3 uger, men den kan variere betydeligt i en eller anden retning. Effektiviteten af ​​proceduren skyldes selve mekanismen for dens gennemførelse: Hårene fjernes ved at trække ud rod. Derfor er tiden før dannelsen af ​​ny vegetation og tager flere uger.

Hvis voksning udføres for første gang, varer resultatet af det længe - i 1-1,5 måneder. Dette skyldes, at efter den første fjernelse vokser hårene meget langsommere end efter gentagen trækker. Men for kvinder, for hvem voksning er en velkendt procedure i flere år nu, skal de bruge denne metode meget oftere. Resultatet er kun nok i et par uger.

Der er nogle tilfælde, hvor voksning stopper væksten af ​​overskydende vegetation i meget lang tid. Men for det meste brugeranmeldelser siger et klart fald i antallet af nyligt voksende hår. Over tid kan væksten af ​​uønsket vegetation helt ophøre. Men hvor lang tid denne proces tager, vil kun afhænge af hver enkelt organismes egenskaber.

Mange kvinder, der efterlader anmeldelser om hårfjerningsproceduren ved hjælp af voks, fortælle hvor længe de glatte hudresultater var nok for dem og rådgive alle til at prøve denne populære procedure. Med den enkle adfærd og en meget beskeden pris kan du selvstændigt opnå et effektivt resultat, især hvis du "får din hånd". Dem, der af en eller anden grund ikke vil eller kan ikke gøre det hjemme, kan altid henvende sig til professionelle kosmetologers ydelser. Det vigtigste er at finde din mester. Hvor længe huden vil forblive glat afhænger af hans evne til at udføre en højkvalitets epilationssession. Anmeldelser af specialister og metoder til deres arbejde anbefales også at studere i detaljer, inden de beslutter at udføre denne mulighed for hårfjerning.

Kontraindikationer for voksprocedure

Sammenfattende alt ovenfor er det nyttigt at minde dig om, hvornår det ikke anbefales at gøre voksning:

 • diabetes;
 • graviditet;
 • amning;
 • åreknuder
 • hormonforstyrrelser
 • tilstedeværelsen på området hårfjerning vorter, mol, papillomer.
Voksning anbefales ikke, når du ammer.

Således at resultatet efter en højkvalitets fjerning af vegetationen gjorde kvinder glad i lang tid, bør du ikke glemme yderligere hudpleje både før og efter voksning.

Voksning: Hvor meget er nok og hvordan man udvider

Der er en række myter om voksning. For eksempel er det forfærdeligt smertefuldt, forårsager rynker, eller at det er nødvendigt at barbere mellem sessioner for at "give huden en hvile."

Foto fra www.shutterstock.com

Hvad er sandt, og hvad er det ikke, og hvor længe er det at opretholde effekten af ​​depilation?

Voksning er en af ​​de mest berømte og almindelige måder at hurtigt få glat hud uden behov for daglige procedurer, såsom barbering eller eksponering for tvivlsomme kompositioner, herunder "bedstemors opskrifter". Sådanne metoder kan ikke kun løse problemet med overskydende vegetation, men også skade sundheden.

Depilation voks er håndgribelig i sine effekter og kræver viden og færdigheder.

For at lette processen og gemme resultatet i lang tid anbefales det at følge de enkle regler beskrevet nedenfor. Dette vil hjælpe dig med at reducere ubehag, spare penge og tid.

Regelmæssig skrælning som morgenmad om morgenen

Fortæl mig, har du morgenmad om morgenen? I det mindste drikke juice, te eller kaffe. Regelmæssig brug af skrubbe til vores hud, især under hårfjerningsprocedurer, er også vigtig.

Derfor er det primære råd om hvad man skal gøre, før man besøger epilationscentret, eksfoliering.

Foto fra www.shutterstock.com

Det faktum, at voksfjerning påvirker huden, som en skrubbe - det er en almindelig myte. Når du føler at voksen stikker til dermis og trækker snavs ud af porerne, så er dette selvbedrag.

Uden regelmæssig peeling forlader du snavs og døde partikler på dine ben, bikini, armhuler og alle andre områder.

Denne masse akkumulerer og blokerer hårsækkene, hvilket forhindrer voks i at klæbe til hårene. Derfor kan nogle af kopierne være helt eller delvis forblevne under fjernelse af depileringsstrimlerne.

Dette gælder især hvis håret ikke er tilstrækkeligt i grenen før behandlingen, og derfor for kort. Desuden fremmer manglen på eksfoliering indvækst.

Afslut anvende skrubbe 1-2 dage før salonbesøg. Pas på. Hvis du bruger for groft materiale, kan epidermierne blive beskadiget og blive for følsomme for voksens virkninger.

Det er bedre at vælge en skånsom skrubbe (det kan laves hjemme ved hjælp af creme) eller bare tage en grov klud eller loofah.

Husk, at regelmæssig brug af skrælning mellem sessioner hjælper med at undgå indfødning af håret, gør huden jævn og bioepilation mere effektiv.

Undgå barbering

En anden myte, der er nyttigt at gøre før voksning, er barbering.

Årsagerne er normalt to. For det første, dette ønske om at forlænge tiden mellem sessioner eller simpelthen manglende evne til at planlægge.

Hvis der ikke er tid til at gå til epilationscentret, vokser håret for stærkt, og derfor er det pinligt at gå med sådanne ben, komme frem med sådanne armhuler osv. Og så tyder vejen ud: Nu skal jeg barbere og komme næste gang.

Foto fra www.shutterstock.com

For det andet er det en illusion, at huden har brug for hvile fra bioepilation, og derfor er det nødvendigt at barbere det mellem sessioner.

Voks, især shugaring, er bedre for huden end at bruge en barbermaskine og hjemmepilator. Derfor er et af de vigtigste tips før voksning at undgå barbering.

Følsom hud, for korte eller indgroede hår, ophobning af døde partikler og forurening - alt dette kan påvirke epidermis negativt under barberingen, øge risikoen for skade på det øverste lag, infektion.

Hvis du barberer kort før proceduren, vil håret ikke have tid til at komme sig og bliver for kort.

Det betyder, at enten proceduren ikke kan udføres, eller det bliver mindre kvalitet, og sandsynligvis vil du have brug for en anden session. Dette er ekstra penge og tid.

Hvis du skulle ty til at bruge maskinen, skal du huske, at den optimale tid mellem barbering og voksning er 2 uger.

Selvom du giver dit hår nok tid til at spire, kan følsomheden af ​​dermis som følge af regelmæssig barbering øges.

Især hvis du tilføjer det følgende af de første råd i almindelig peeling. Smerten fra voksaflejring kan således betydeligt stige.

En anden grund til at undgå barbering er de udskudte fordele ved regelmæssig bioepilation.

Hvis du udfører depilation med højkvalitets voks i en professionel salon, så vil hårene vokse lidt langsommere over tid, og huden bliver mindre irriteret og følsom efter proceduren. Dette er et faktum, at mange kunder påpeger.

Billeder fra vores samling

Pas på din krop, så huden er blød og glat.

Hvis du ikke er ligeglad med din hud mellem sessioner, bliver det mere følsomt, lettere at irritere og helbrede længere. Øget risiko for indvækst.

Fugt det hver dag. Det er bedre at vælge en naturlig lotion uden stærke dufte, konserveringsmidler eller farvestoffer.

Læs omhyggeligt sammensætningen på pakken og spørg hvad der er skjult under et eller andet udtryk.

Husk at på dagen for proceduren bør du ikke bruge cremer, da de kan forhindre klipning af voks.

Ud over lotion skal du omhyggeligt studere sammensætningen af ​​den anvendte sæbe eller brusegel. Mange af dem indeholder kemiske ingredienser, der rent faktisk tørrer epidermis, snarere end fugtiggør det.

Foto fra www.shutterstock.com

Kontrollér området, før du starter proceduren.

Kontroller omhyggeligt din hud for udslæt, udskæringer, betændelser eller andre abnormiteter, herunder åreknuder.

Husk at enhver procedure har kontraindikationer, og det er vigtigt at diskutere dette med en specialist, før sessionen begynder.

Derefter vil du ikke miste tid og penge, tilmelde dig for depilation uden inspektion.

Det er også værd at være opmærksom, når du fjerner en bikini. I dagene før begyndelsen af ​​en ny cyklus anbefales det at afstå fra enhver behandling, da smerten stiger flere gange.

På dagen for dit besøg i epilationscentret må man kun bære løst tøj lavet af naturlige stoffer. Glem elastisk strømper og strømpebukser, jeans og syntetiske stoffer. Kroppen vil kræve omhyggelig og opmærksom holdning fra din side.

Hvilke råd at følge er op til dig

Uanset om du planlægger din første session eller hundrededel, er disse tip uændrede. De vil øge kløften mellem ture til salonen og holde din hud sund.

De hjælper dig, uanset om du fjerner dit hår hjemme alene eller på et professionelt center.

Desværre følger mange af vores kunder ikke disse enkle retningslinjer. Som følge af proceduren mere smertefuld, er huden irriteret i lang tid, mere indgroet hår. Hvad skal man lave - du bestemmer dig.

Hvor længe vokser arbejde? (Instruction)

Voksning er en af ​​de mest effektive og almindelige måder at slippe af med uønsket hår på kroppen. Også denne metode kaldes voksning, fra ordet voks, som i engelsk oversættes som voks. Som andre metoder har voksning sine egne fordele og ulemper. Men der er flere fordele og mere, så de fleste kvinder vælger ham.

Hvad er god voksvoksning?

Den største fordel ved voksning er en langsigtet og pålidelig effekt. Efter proceduren forbliver huden glat i lang tid. En anden vigtig fordel er, at denne procedure nemt kan udføres uafhængigt hjemme. For at gøre dette behøver du kun at købe voks eller voksstrimler i kosmetikbutikken og læse omhyggeligt vejledningen. Epilation med varm voks gøres bedst i kabinen for at overlade det til en specialist.

Efter voksning på huden forbliver meget mindre irritation og andre spor. For at minimere hudstress efter hårfjerning, brug en fugtighedscreme.

Funktioner af proceduren

Voksningsproceduren kræver streng overholdelse af reglerne. Hvis du lukker øjnene for dem og gør som det viser sig, kan resultatet måske ikke være lykkeligt. Fremgangsmåden til fjernelse af hår med voks kan opdeles i følgende trin:

 • Anvendelse skrubbe på huden omkring en dag før epilering. Dette vil lindre huden fra døde partikler og forbedre proceduren og effekten væsentligt;
 • Anvendelse af en særlig affedtning tonic på huden, at epilere. Hvis dette ikke er gjort, vil voksen interagere dårligt med epitelet;
 • Et alternativ til det foregående punkt er brugen af ​​pulver umiddelbart inden voksens begyndelse;
 • Vassen påføres på forskellige måder, afhængigt af hvilken temperatur det er. Varm voks bør anvendes strengt på hårets vækst og rive det i modsat retning. Med kold voks er situationen det modsatte.
 • Herefter er det nødvendigt at fjerne voksrester fra huden. Til dette formål anvendes specielle klud i salonen, og i hjemmet kan du ty til solsikkeolie.
 • Det sidste trin er anvendelsen af ​​en fugtighedscreme, der reducerer hudens stress efter proceduren.

Hvor meget virker virkningen af ​​voksning af hårfjerning?

Det er ret vanskeligt at besvare dette spørgsmål utvetydigt, da her er funktionerne i huden og kroppen en stor rolle. I gennemsnit varer virkningen af ​​voksfjernelse 2-3 uger.

Hvis du ofte bruger denne procedure, skal du gøre det lidt oftere. Men der er gode nyheder - over tid bliver håret tyndere og svagere. Derfor er tiden for selve proceduren brugt betydeligt mindre. Tilfælde er registreret, da håret helt efter en lang række procedurer ikke længere er vokset.

Hvis en person først træffer hårfjerning på nogen måde, vil effekten vare omkring en måned. Men det gælder for dem, der for første gang besluttede at slippe af med kropshår.

Typer af voks til fjernelse af hår

For hårfjerning anvendes tre typer voks, som adskiller sig i temperatur. Den mest effektive måde er varm voks. Det er velegnet til alle områder på kroppen. Copes med hårde og bløde hår. Men at arbejde med ham er ret svært, så eksperter i skønhedssaloner arbejder med varm voks.

Varm og kold voks kan bruges hjemme. Den fås som sædvanlig og anvendes direkte på strimlerne. Strimler er en mere praktisk mulighed, da de kan bruges flere gange.

Hvem bedre at afholde sig fra voksning?

Ved første øjekast er voksning en uskyldig procedure, som alle kan bruge. Det eneste negative indtryk er smerte, men det varer også kun få sekunder. Men for voks har sine egne kontraindikationer.

Det anbefales ikke at benytte denne metode til gravide og ammende kvinder. Skønhed er meget vigtig, men barnets helbred og hans mor er i dette tilfælde kommet til forgrunden. På dette tidspunkt er det bedre at bruge konventionelle barbermaskiner.

Voksning (mine spørgsmål)

Der er et par spørgsmål om voksning, da jeg nu leder efter en passende mulighed.

1) Hvem gør proceduren hjemme, er det mere økonomisk end i salonen?

2) Skal jeg købe voks voks? Eller er det lettere at købe voks i banker?

3) Hvordan reagerer din MCH på "vegetation", fordi du skal vokse hår? (+ du skal begrænse dig selv til at vælge tøj: gå i bukser, iført en top med ærmer osv.)

4) Er det muligt at bruge strimler af bomuld i stedet for regelmæssige strimler?

5) vokser hår i? Hvordan trækker en strimmel hår ud, trækker det alt ud?

6) Jeg har skadet hud efter barbermaden, jeg skal barbere hver dag. Hvor lang tid varer effekten af ​​epilation (på armhuler, bikini, ben)? Da de gjorde mine armhuler, klædte de blonde hår allerede på min 3. dag.

7) Er håret mindre og blødere hver gang?

Generelt, hvis ikke svært, beskriv din epileringsproces og resultatet: Er du tilfreds? Jeg ville være taknemmelig :)

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Voksstrimler til depilation - hvor praktisk er metoden?

Anvendelsen af ​​voksstrimler til depilering

God eftermiddag, kære venner!

Begrebet "bekvemmelighed" er relativ, en person til at se tv vil være nok afføring, og en person på sofaen føler ubehag. På ethvert område af livet ser vi efter bekvemmelighed, som i det væsentlige simpelthen forkæler vores dovenskab.

Let depilation - bare en af ​​øjeblikke. Naturligvis har menneskeheden gradvist flyttet fra de mest komplekse måder til de mindst energiintensive. Sidstnævnte omfatter voksstrimler til depilering.

Fra denne artikel vil du lære

Varianter af voksstrimler

I dag præsenteres strimler til depilation i en række forskellige muligheder fra fabrikantens masse. Papir voks er nok den mest bekvemme mulighed for brug derhjemme.

Bortset fra selvfølgelig nogle elektriske epilatorer, som langt fra hver kvinde kan bruge.

De er rene og med voks. Det sidste er selvfølgelig det nemmeste at bruge. Fjernet, anvendt, brugt.

Rene er belagt med voks eller sukkerpasta. De produceres normalt op til tyve centimeter lange (til arme og ben) og op til syv centimeter (til bikiniområdet og ansigtet).

Net udstedes til professionel brug og til brug i hjemmet. Det kan være ruller af bomuldsstof. Normalt i salonen bruger dem til at arbejde med varmt voks.

Halv-sælges til salg allerede hakket. De er lavet ikke kun af stof, men også professionelt, men også fra papir.

I den generelle opfattelse er de bedste strimler til voksning af hårfjerning fra stof, som passer mere tæt til huden, hvilket betyder at de rive håret bedre. Ja, de er stærkere.

Papir kan også løst holde sig til kroppen. Der anvendes dog en speciel film på dem, som papiret ikke revet af, når det skales af.

Hvis du planlægger at gøre depilation med kold voks, skal du købe færdige voksstrimler.

Hvis du foretrækker en varm voks, så skal du selvfølgelig blive ren. Her er faktisk et spørgsmål om smag og personlige præferencer.

Hvis du planlægger at arbejde med kold voks i ben og arme, så skal du købe lange strimler.

Til brug i bikinizonen eller i ansigtet vil det selvfølgelig ikke fungere langt, så du skal købe korte.

Men med det intime område er det lidt mere kompliceret, da det i nogle tilfælde vil være nyttigt.

Selvfølgelig, når man vælger de rigtige strimler til depilation, er det bedre at konsultere en kosmetolog.

Hvordan man bruger voksstrimler?

Inden voksstrimlen påføres huden, skal den opvarmes ved at holde 20-30 sekunder mellem palmerne. Giv, så at sige, kropstemperatur.

Den hud, hvorfra du har planer om at fjerne hår, skal du rengøre og affedt. Ellers er efter irritation mulig irritation og rødme. Derefter skal du let pulver det med talkumpulver.

Stick bør være for hårvækst. Forresten skal hårets længde nå 4-5 mm, ellers vil den ikke holde sig på elementær måde. Ca. 10 sekunder, glat det og tag så lidt på huden, rive stripen mod vækst og behandle den med creme.

Nogle piger bruger strimler fire til fem gange. Dette kan selvfølgelig gøres, men det skal tages i betragtning, at hver gang klæbemidlets egenskaber reduceres.

Derudover forbliver der flere gange mere og mere voks på huden. Med rene striber er alt anderledes.

Først påføres voks på huden med en patron eller applikator, så påføres en strimmel på den.

Det skal også glattes 10-15 sekunder i retning af hårvækst. Stof uden særlige problemer kan bruges flere gange.

Er det muligt at erstatte de købte strimler med noget? Faktisk er dette meget vanskeligt, da strimler af almindeligt papir let kan rive og almindeligt stof gennemblødes med varm voks bogstaveligt igennem.

På samme måde skal du bruge strimler og sukkerpasta. Forhuden skal også tørre med en særlig tonic og drysses med talkumpulver.

Så sættet vil blive brugt til en shugaring lavet af blød sukker pasta og en spatel, med hjælp som det påføres på kroppen.

For hver del af kroppen, hvorfra den skal fjerne overskydende vegetation, er der sin egen type pasta. Pastaen kan dog fremstilles uafhængigt.

I dette tilfælde er det imidlertid usandsynligt, at du er "specialiseret", du kan simpelthen variere dens tykkelse.

Pasta skal være varm. For at gøre dette opvarmes det i et vandbad. Du kan dog bruge en mikrobølgeovn. Pasta skal smøres godt, men hold dig ikke fast i dine fingre.

Pasta mod hårvækst påføres, det skal ske med en speciel spatel, men i mangel af det kan du gøre alt "på gammeldags måde", det vil sige med dine fingre. Derefter påføres en strimmel på den påførte blanding.

Fjerner også i retning af hårvækst. Rester skal fjernes med varmt vand, helst uden brug af kemiske vaskemidler.

Generelt gøres shugaring med striber på samme måde som voks voksning er gjort.

Hvor meget sukker og voksaflejring er nok?

Faktisk afhænger meget af brugszonen. Hurtigste hår er genoprettet i armhulerne.

Her vokser håret i en tilstrækkelig længde om cirka en uge. På benene vokser tilbage længere, cirka en måned.

Du kan også bruge forskellige midler til at bremse væksten af ​​hår. Derudover påvirker andre faktorer vækstraten, for eksempel vokser håret hurtigere under graviditeten.

Ja, og ofte i denne periode vises de, hvor de ikke tidligere blev observeret.

Anvendelsen af ​​strimler af klud eller papir til voks- eller sukkeraflejring er ikke et nyt fænomen, men forankret i den dybe antikvitet, men snarere ikke europæisk, men østlig.

Men hvis den samme creme kan bruges hjemme, så lasere og ultraviolet - næppe. Men at købe voksstrimler i butikken i hver kvindes tilstand, og brug også.

Måske har nogle af jer allerede brugt Epilage til depilation. De siger, at dette er en af ​​de nemmeste og mest effektive måder at nyde glat hud i lang tid. Desuden exfolierer denne fremgangsmåde huden, fremmer dens regenerering. Er det sådan? Hvem brugte, fortæl mig din mening.

Måske er det alt, hvad jeg ønskede at fortælle om voksstrimler til depilation.

Kære piger, hvis du har kommentarer eller tilføjelser om artikler om depilation, skriv kommentarer. Jeg ville være taknemmelig.

Abonner på opdateringer og anbefale det materiale, du kan lide dine venner i det sociale. netværk.

Reglerne for voksning og egenskaber ved proceduren

Der er flere måder at slippe af med uønsket kropshår, og en af ​​de i øjeblikket populære procedurer vokser. Det er bemærkelsesværdigt, at det kan udføres både i salonen og i hjemmet.

Epilation voks i kabinen har en række funktioner og regler, der bør overvejes, når du først går til en specialist.

Voskoepilation er en af ​​de populære fremgangsmåder til fjernelse af uønsket hår

Særlige egenskaber ved voksningsproceduren

Fremgangsmåden i sig selv er applikationen med en speciel spatel af et jævnt lag af blandingen på hudområdet. Derefter, efter at voks er hærdet, påføres papirstrimler på det behandlede område, hvor den pludselige afrivning fører til fjernelse af produktet sammen med uønskede hår.

Voskoepilation er en ganske aggressiv procedure med hensyn til smerte under den samt en kort irritation af huden efter manipulation.

Men det forbliver dog mest effektivt for at fjerne kort og hård vegetation fra roden. Resultatet er straks synligt, og prisen på det i en specialistes hænder er meget mindre end brugen af ​​laser eller fotoepilation i salonen.

Billeder af proceduren for hårfjerning i salonen

Typer af voks og dens anvendelse

Der er flere typer voks til hårfjerning:

 • varm voks;
 • varmt voks;
 • kold voks

Epilation er varmt, og epilering med varm voks er bedst egnet til at holde i salonen på alle hudområder. Deres sammensætning indeholder harpiks, særlige blødgørere og forskellige æteriske olier med planteekstrakter.

Varm voks har normalt formatet af en velkendt patron med en rulle eller mindre ofte - i en dåse - i form af en homogen plastmasse. Speciel kassette eller dåse voks bruges til at opvarme produktet til dets tilstand af beredskab til brug - konsistensen af ​​flydende honning. Til disse formål, også egnet mikrobølgeovn eller vandbad.

Praktisk anordning til opvarmning af voks

Varm voks opvarmer op til en temperatur på 40-55 0 С, som det opvarmer bedre og dermed forbereder huden, og proceduren bliver mindre smertefuld. Åbnede porer lettere "give væk" håret og det kåt lag af hud, hvilket fører til fornyelse.

Kold voks bruges i vid udstrækning i hjemmepleje for sig selv og kræver ikke unødvendig manipulation, før du bruger den. Det frigives i formatet af klare strimler, der opvarmes mellem palmerne.

De bryder væk fra det behandlede område ved en skarp bevægelse mod hårvækst. Koldvoks dispenseret i et rør skal forvarmes på batteriet eller i en beholder med varmt vand.

Der er flere typer hårfjerningsprodukter, der adskiller sig i deres effektivitet.

Tip!
Rester af hårfjerningsmidler fjernes let fra huden med enhver vegetabilsk olie eller fedtkrop eller håndcreme.
Vand i dette tilfælde er usandsynligt at hjælpe.

På trods af brugervenlighed har kold voks lav effektivitet, fordi han kan kun fjerne lang og tynd uønsket vegetation. Med korte og tætte hår kan han ikke klare. Dette er imidlertid et bekvemt format til rejser, når du ikke kan besøge en salon eller bruge en barbershør til fjernelse af hår.

Tip!
I hvert tilfælde skal hårets længde til voks være mindst 5 mm, ellers vil værktøjet ikke kunne "gribe" og fjerne dem.

Korrekt voksning sker langs hårlinjen og fjernes i modsat retning.

Grundlæggende regler

Før du kan manipulere fjernelsen af ​​uønsket hår, skal du følge visse regler:

 1. Ved udførelsen af ​​proceduren for første gang er det nødvendigt at teste for en allergisk reaktion ved at påføre en lille mængde voks på huden. Hvis der ikke opdages nogen reaktioner inden for 24 timer, så kan vi sikkert tage op med fjernelse af hår.
 2. Det er nødvendigt at afstå fra at solbade og gå i saunaen et par dage før og flere dage efter hårfjerningsproceduren for at undgå negative hudreaktioner.

Et besøg i badet bør udskydes, før man manipulerer fjernelsen af ​​vegetationen

 1. Du bør ikke bruge skræl og skrubber og hårde vaskeklude på de hudområder, der er blevet behandlet med voks i nogen tid efter proceduren, da hud mikrotrauma kan forårsage alvorlig irritation og ubehag.

Tip!
For proceduren for hårfjerning for første gang er det nødvendigt at give præference kun til kvalificerede fagfolk.
Derefter vil der allerede være en ide om, hvordan man gør det korrekt derhjemme.

Voksning kræver pleje under. For første gang er det bedre at stole på en specialist.

Derudover er der en række kontraindikationer til voksning, som omfatter tilstedeværelsen af:

 • diabetes;
 • åreknuder
 • graviditet;
 • uhelte slid, ridser, sår.

Vær opmærksom!
Hvis der er skibe placeret tæt på huden, skal proceduren for voksning udføres forsigtigt, eller brug en anden metode til fjernelse af uønsket vegetation.

Sekvensen af ​​handlinger til fjernelse af hår

Når du fjerner hår, skal du følge en bestemt algoritme af handlinger:

 1. Et par dage før epilering er det nødvendigt at skrælle huden for at rense den af ​​stratum corneum. Dette vil gøre det muligt for voks at trænge dybere ind i hårsækken og fjerne det helt.

Afskalning - fjernelse af keratiniserede hudpartikler

 1. Overfladen af ​​huden, der skal behandles med voks, skal affedtes med et specielt middel eller almindeligt talkumpulver (du kan også bruge babypulver).
 2. Vassen bør påføres i et tyndt lag (for ikke at have problemer med dets fjernelse) i retning af hårvækst, og efter hærdning kommer det ud med et serviet i den modsatte retning.
 3. Efter hårfjerning er det nødvendigt at afslutte proceduren ved at påføre den behandlede hud en særlig beroligende lotion eller midler til at bremse hårvæksten. Dette vil gøre det mindre tilbøjelige til at henvende sig til hårfjerning.

For effektivt at fjerne uønsket vegetation er det nødvendigt at dyrke en optimal hårlængde på ca. 5 mm.

Hovedproblemet, der bekymrer sig efter procedurens afslutning, især hvis det blev udført for første gang, er hvor længe varer depilering?

Resultatet af en korrekt udført hårfjerning kan vare fra 2 uger til en måned. Desuden vil hårvæksten med sin faste bedrift gradvist sænke sig, og de bliver selv tyndere og svagere.

I kampen for glatheden af ​​huden tager mange kvinder sig til at forberede deres egne midler til at fjerne uønsket vegetation derhjemme.

Instruktioner til fremstilling af hjemmelavet voks indeholder flere ingredienser:

 • 1 kop sukker;
 • en halv kop citronsaft (forekstruderet);
 • 1 kop flydende honning.

Sukker smelter på medium varme til karameliseringstilstanden. Derefter tilsættes honning med citronsaft under omrøring og koges ned for at opnå en ensartet konsistens.

Hvis blandingen er for tyk, kan den lidt fortyndes med rent vand. Før brug skal den afkøles. Suspension skal køles, hvis proceduren udføres senere.

Hjemmelavet voks skal opbevares i køleskabet.

Det er også vigtigt at bestemme, hvor meget hår der skal dyrkes, før voksning. Hvis den næste hårfjerning er færdig for tidligt, vil hårene ikke være lange nok, og værktøjet vil ikke kunne "gribe" på dem. Hvis for længe, ​​vil proceduren være alt for smertefuld.

Derfor er det nødvendigt at holde sig til den optimale længde på 4 til 7 mm. Overskyddet kan altid være let trimmet med saks.

Voksende behandlinger varer 2-4 uger.

Reduktion af smerte under fjernelse af hår

Dem, der udfører voksepilation for første gang, er ofte bekymrede over udseendet af smerte, der følger med en sådan procedure.

Men der er måder at reducere dem på:

 1. Det anbefales at undgå aggressive kosmetiske procedurer i kritiske dage, hvor huden er mest følsom.
 2. Et varmt bad brækker huden, gør det mindre følsomt for smertefulde fornemmelser.
 3. Udover dampning hjælper lokal køling med isbiter af de behandlede hudområder også. Et håndklæde gennemblødt i køligt vand er også velegnet.
 4. Bedøvelse salver, der indeholder lidokain, vil komme til undsætning.

Der er metoder til at reducere smerte under epilering

Resumé af

Voskoepilation har flere fordele, som inkluderer en budgetomkostning, et relativt langt og hurtigt resultat, samt evnen til at udføre proceduren både i salonen og i hjemmet eller endda ture.

Videoen i denne artikel er klar til at dele med læsere visuelle oplysninger om det angivne emne.

Hvad er voksning

Voksning er en slags kosmetisk procedure, hvor uønsket kropshår fjernes ved hjælp af smeltet voks. Også i den moderne verden - dette er den nemmeste måde for en kvinde at overholde canons skønhed, som antager, at en kvinde har glat, silkeagtig hud uden overskydende vegetation.

fordele

 • tilgængelighed og brugervenlighed af voks, herunder hjemme
 • håret fjernes hurtigt;
 • langvarig virkning
 • Over tid medfører permanent skade på pærerne svagere hårvækst, håret bliver tyndere, lettere og blødere.

mangler

 • Med den forkerte voksfjernelse i retning af hårvækst, kan der opdages forøget hårindvækst, håret må ikke brydes ud, men afbrydes ved grænsen til huden og giver derefter en hurtig ny vækst;
 • afrivning af voks gradvist uden en skarp rykke gør hårfjerning meget smertefuldt;
 • hudirritation efter epilering kan vare i op til tre dage;
 • kan være allergisk over for voks hos personer, der er allergiske over for bi-produkter og pollen, allergiske over for eventuelle komponenter tilsat voks for at forbedre dens egenskaber;
 • det er umuligt at permanent slippe af med hår, fjerne dem med voks;
 • Hvis proceduren ikke udføres uforsigtigt, kan der forekomme vokspletter på huden, der kan fjernes med vanskeligheder.
 • der er fare for skader på huden, især følsom tynd hud i skridtområdet og på ansigtet med dannelse af blå mærker, hvis ikke tilstrækkelig fiksering af huden;
 • Voks fjerner fluffy hår, som over tid kan blive mørkt og hårdt; Dette problem er særligt relevant, når du udfører depilation på ansigtet.

Video: Voksning

Voks, afhængigt af anvendelsesmåden kan være varm og varm.

 • Varm (blød)

Normalt placeret i en speciel kassette kræver lidt opvarmning og påføres huden med en rulle.

Det bruges til at fjerne uønsket hår fra huden af ​​hænder, ben, mave, ryg.

Proceduren kan gøres i salonen, og du kan gøre det hjemme, hvis du har en særlig vokssmelte til vokskassetter.

Varm voks fjernes dårligt fra hud- og møbelfladerne, fordi det er nødvendigt at bruge specielle opløsningsmidler eller specielle hudlotioner for at fjerne voksrester efter proceduren.

 • Hot (hård)

Ofte sælges i pakker støbte stykker og kræver smelte inden brug i en særlig vokssmeltning til fast voks.

Opvarmes normalt til en temperatur på 55-60 ° C og påføres derefter på huden med en træspatel. Bruges til at fjerne uønsket hår i armhulerne, bikini, ansigt.

Det kræver ikke opvarmning før brug, men brugen kræver som regel mere tid til proceduren, og det gør det mere smertefuldt, da koldt ikke har dampen på huden.

Kropsområder at fjerne

 • varme voksområder: ansigt, underarm, skridt;
 • områder hvor huden er mindre følsom, og hvor du kan anvende varm voks til depilation: arme, ben, underliv, bryst, ryg.

Smertelindring

For at reducere smerte skal du følge en række enkle regler:

 • Det er nødvendigt at følge dine følelser under epilering på forskellige menstruationscykler og vælge den mest passende periode: Den mest smertefulde procedure før og under menstruationen overføres til den første uge efter menstruation.
 • om aftenen er proceduren mindre smertefuld end om morgenen;
 • effekten af ​​kaffe og alkohol på smertefølsomhed bør undersøges: hvis proceduren er vanskeligere efter hudens kop eller indtagelse af alkohol, er det bedre at afvise drikkevarer før epilering;
 • varme lindrer følelser under proceduren, så det vil være nyttigt at dampe huden i et varmt bad eller bruge kompresser fra håndklæder fugtet med varmt vand; Af samme grund er det ikke nødvendigt at bedøve det område, hvor håret skal fjernes med is;
 • Mesterens valg, som allerede har erfaring med at udføre sådanne procedurer, vil også betydeligt påvirke smertenes intensitet: de skarpere og klarere bevægelser under fjernelse af håret, jo mindre smertefulde proceduren vil være;
 • hvis smerten er for intens, udføre hårfjerning kun i begyndelsen af ​​en dyb indånding, dette vil bidrage til at overføre proceduren lettere;
 • 20-30 minutter før proceduren kan du tage smertestillende midler, såsom tempalgin, indomethacin, ketoprofen, som vil reducere følsomheden overfor smerte;
 • hvis du har en lav smerte tærskel, og ingen af ​​ovennævnte metoder hjælper dig, så kan du anvende en lidokain spray eller Emla creme på din hud, uigennemtrængelig for fugt og luft, mindst 1 time før proceduren.

Det vides at voksaflejring sammenlignet med andre metoder garanterer den længste effekt. Her kan du finde ud af, hvilke områder det er bedre at anvende filmvoks til depilation.

Anæstescreme til hårfjerning er et af midlerne til lokalbedøvelse. Lær om alle metoder til smertelindring, som vil medvirke til nemt at overføre proceduren ved reference.

Kontraindikationer

 • åreknuder i det område, hvor depilationen er planlagt
 • hudskader på stedet for den tilsigtede brug af voks;
 • graviditet;
 • dekompenseret diabetes;
 • godartede neoplasmer af huden, for eksempel er mol, hvorfra hår vokser, uønsket at røre ved;
 • papillomer, condylomer, som, når de er skadede, kan sprede en viral infektion, der forårsagede dem;
 • herpes udslæt;
 • eventuelle virkninger på huden i de to til tre uger forud for proceduren, hvilket kan reducere hudens evne til at genvinde f.eks. intens garvning, brug af peeling og en række hardwareprocedurer;
 • enhver sygdom ledsaget af kuldegysninger og feber
 • ustabilt humør, er i en tilstand af stress, da overdreven stimulering af nervesystemet kan gøre proceduren for smertefuld.

Sådan gør du hjemme

Hvis du beslutter dig for at udføre voksafskalning hjemme alene, anbefaler vi at du ikke bruger dampbad til opvarmning af voks, men en særlig voksmølle.

Da det er han, der kan opvarme voksen til en forudbestemt temperatur og holde voksen varm i lang tid. Dette vil spare dig for risikoen for at få forbrændinger eller lider af hårets spænding, når du forsøger at påføre utilstrækkeligt opvarmet voks til huden.

Video: Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme

Hårfjerning fra huden af ​​hænder, ben, mave, ryg

 1. Til depilation skal du have varm voks i en kassette, voksvoks eller dampbad, specielle strimler til depilering, en spray til huden før depilering, en kølespray efter depilering.
 2. Voksekassetten opvarmes til den ønskede temperatur (voksen skal være flydende, men skal føle sig varm).
 3. En forberedende spray påføres huden, fordelt i massagebevægelser og får lov til at tørre.
 4. For det første udføres rullen en eller to gange på et serviet, således at restene af koldvoks på rullen ikke trækker huden. Så voksrulle påføres huden i retning af hårvækst.
 5. Et serviet eller en strimmel til depilering påføres voksen på huden og adskillige gange intensivt glattet for at gøre voksen bedre klæbende til strimlen.
 6. Fjern voksstrimmel med en skarp bevægelse mod hårvækst. Bevægelsen, der fjerner serviet, skal udarbejdes, da ikke alle kan gøre det fra første gang så klart og skarpt som procedurens regler kræver.
 7. Efter hårfjerning fjernes voksrester med en serviet og en speciel spray eller lotion efter depilering.

Hårfjerning på ansigtet, i armhulerne, i bikiniområdet

Det bruger varmt voks, der påføres huden med en træspatel. Vassen får tid til at hærde, og så fjernes vokspandekagen sammen med håret med en skarp bevægelse. Igen påføres voks i retning af hårvækst, fjernet mod hårvækst. Før du påfører voks til huden, kan talkumpulver påføres, hvilket forhindrer voksen i at klæbe til huden og beskytter huden mod mulige forbrændinger. Efter fjernelse af håret påføres en afkølende lotion på huden.

Under graviditeten

Graviditet er ikke en 100% kontraindikation for voksning. Her skal du fokusere på den individuelle reaktion på kvindens egen proces. Hvis voksning ikke forårsager nogen særlig ubehag før graviditeten, går graviditeten godt, så kan depilering udføres.

effekter

 • En hudbrænding kan forekomme, når der påføres varmt voks, der opvarmer mere end nødvendigt for proceduren.
 • Indgroet hår efter epilering er en temmelig hyppig komplikation, som kan håndteres ved hyppig brug af skrubbe og fugtighedscreme.
 • Voksallergi
 • Acne efter depilation opstår ofte under fjernelse af overlæben, da talgkirtlerne normalt åbner ved hårfollikelens mund, og når håret fjernes, kan den frie strøm af sebaceøse sekretioner forstyrres. Derfor er det vigtigt i de første par dage ikke at deltage i procedurer som saunaer eller bade og udskyde motion for ikke at fremkalde overdreven svedtendens og sebaceous udskillelser.
 • Desværre er irritation på huden en konstant ledsager af hårfjerningsproceduren. Den går alene inden for et par timer eller dage. Du kan reducere sværhedsgraden af ​​hudirritation ved hjælp af specielle cremer eller salver, f.eks. Calendula salve.

Voksning af bikiniområdet kaldes også bioepilation, da det bruger naturlige midler, det vil sige voks. Læs aflejringsartikel bikini voksning.

Du ved ikke, hvordan man fjerner uønsket hår med voks? Instruktioner til depilering med varme voks, kan du se videoen på dette link.

Jeg spekulerer på, hvilken slags voksstrimler til ansigtsudsmidning tilbydes af kosmetiske virksomheder? Læs her.

Land Noter

Bedøvelse resultater fra brugen af ​​hydrogenperoxid mod uønsket hår