Øjenbryn Trimmer

Smukke, velindrettede og glatte øjenbryn kan være en ægte ansigtsdekoration. Tidligere brugte kvinder og mænd en masse tid og kræfter på at passe dem. Nu er der en særlig øjenbryn trimmer, der i løbet af få sekunder kan bringe dine øjenbryn i perfekt rækkefølge.

Hvad er det?

Denne enhed blev sat til salg relativt nylig og blev straks forelsket i dem, der allerede har formået at teste det for sig selv. Øjenbryn trimmer er en speciel enhed, der hjælper om få sekunder til at fjerne overskydende ansigtshår i små mængder. Faktisk er disse enheder de samme hårklippere, men i miniature. I udseende er dette en bærbar enhed, der kører på batterier, meget ligner en almindelig kuglepen til skrivning. Dens øverste del ligner en tandbørste, fordi det er der, at mikroblade er placeret, hvilket fjerner hårene.

Hovedforskellen mellem en trimmer og mange pincet, der er kendt for mange mennesker, er vejen til at fjerne hår: trimmeren klipper dem så tæt som muligt på huden uden at skade det, men forsigtigt fjerner vegetationen. Ved hjælp af pincet kan hårene simpelthen trækkes ud af roden, mens de oplever ganske ubehagelige fornemmelser. Ved brug af trimmeren opstår der ikke ubehag. Inkluderet med trimmeren har også implementeret ekstra dyser. Jo flere af dem, jo ​​mere funktionelle selve enheden overvejes. Med det kan du ikke kun fjerne overskydende ansigtshår, men også om nødvendigt ændre formen på øjenbrynene uden stor indsats.

Egenskaber og fordele

Hovedtræk ved denne miniature enhed er muligheden for at bruge den ikke kun for at fjerne overskydende vegetation i øjenbrynene, det kan bruges i aurikler og lige næsepassager. Brug kun denne kompakte enhed giver dig mulighed for hurtigt at rydde op om få minutter.

Blandt alle fordelene ved en trimmer over andre metoder til at fjerne overskydende vegetation fra øjenbrynene, kan vi skelne mellem følgende:

 • Absolut smertefri procedure. Der er ingen smerter, kløe eller tegn på ubehag ved brug af denne enhed.
 • Mindste tid af proceduren. Nu, for at se godt ud, er kun et par minutter nok.
 • Let at bruge. Alt, hvad der er nødvendigt, er at tænde enheden og holde hovedet på en bestemt del af huden på ansigtet.
 • Evne til at bruge hvor som helst og til enhver tid.

Langt fra hver af de tilsvarende muligheder har sådanne fordele, så det er ikke overraskende, at trimmeren er i høj efterspørgsel i dag.

Hvordan vælger man?

I dag udgives trimmere til salg af mange producenter af forskellige husholdningsapparater og kosmetiske tilbehør, for eksempel mærket Venus, der specialiserer sig i fremstilling af barbermaskiner, producerer voksstrimler nu også denne enhed.

For ikke at blive skuffet over købet og værdsætte alle fordelene ved denne enhed, er det nødvendigt at vælge det i overensstemmelse med følgende kriterier:

 • Skrogets materiale. Trimmere, markedsført, kan være lavet af plast eller metal. Det er bedre at købe den anden mulighed, da den er mere holdbar.
 • Bladtype. Her enten metal eller keramik. Og den ene og den anden mulighed er ikke dårlig. Hvis du kun skal skære håret på øjenbrynene, så vil de sædvanlige metalblade gøre. Hvis trimmeren er planlagt til at blive brugt til andre formål, er det bedre at foretrække keramik.
 • Antallet af dyser. Til salg kan der være trimmere med en dyse beregnet til øjenbryn og med flere. Bestem for præcis hvilket formål enheden er købt. Hvis kun for korrektion af øjenbryn, så er der ikke behov for at betale for unødvendige komponenter. Du kan trimme dem og justere formen med en dyse.
 • Antallet af hastigheder. Det er bedre at købe en trimmer, som har mindst to driftsformer. Så du kan altid, om nødvendigt justere intensiteten af ​​hårfjerning.
 • Kvaliteten af ​​enheden. Denne vurdering er subjektiv, men nødvendig. Det skal inspiceres, så kroppen ikke har chips, bladet er glat, og selve apparatet lugter ikke af plast eller brændt papir.
 • Let at bruge. For at processen med at arbejde med denne enhed skal være meget enkel, er det nødvendigt, at det nemt passer ind i hånden. Derfor, hvis du er behagelig at holde den, og du ikke føler ubehag, så kan du købe.
 • Ernæringsmetode. Den manuelle trimmer kan fungere på batteri, batterier eller direkte tilsluttet netværket. Den mest funktionelle er den, der kører på batterier.
 • Mand eller kvinde model. Som praksis viser, er der ingen signifikante forskelle mellem disse enheder. Bare kvinders trimmere er mere kompakte og lettere.

Gør det endelige valg nødvendigt, baseret på den kumulative vurdering af alle disse faktorer. Samtidig er det bedre at give fortrins til produkter fra verdensberømte producenter, som virkelig producerer produkter af høj kvalitet og sikre produkter.

Virksomheder og modeller

I dag fremstilles trimmere af mange virksomheder, der begge har et verdensnavn og blot kommer på markedet. Følgende er blandt de mest respekterede og populære hos kunderne:

 • Philips. Det berømte mærke beskæftiger sig med produktion af apparater til hjemmet samt udstyr til styling og skæring af hår udgivet på salgstrimmer nt3160 / 10. Inkluderet med enheden er implementeret og to dyser, der har et specielt beskyttelsesnet. Det beskytter huden mod skade og eliminerer irritation. Drives af batterier, knivene behøver ikke regelmæssig smøring og kan vaskes med vand. Kroppen er lavet af slidstærk plastik, og knivene er lavet af rustfrit stål.

Valg af trimmer til øjenbryn trimning

En trimmer er en enhed til fjernelse af uønsket hår i øjenbryn, ører, næse, bikini-område og andre svært tilgængelige områder på kroppen. Det er en kompakt enhed med aflang form, på den ene side af hvilke bevægelige knive er placeret.

Efter brug af pincet, tråd, voks, kan personer med følsom hud opleve irritation, og efter trimmeren kan sådanne virkninger undgås. Du kan sætte dine øjenbryn i rækkefølge ved at trimme længden af ​​de udragende og lange hår.

Hvis du besøger en beautician, så før næste session med en trimmer, kan du lave en lille korrektion, ikke kun øjenbryn. Denne enhed kan klare både lange og meget korte hår, og de kan vokse hurtigere end dem, der fjernes med pincet.

indhold

Hovedtyperne af trimmere:

Alle trimmere er opdelt i mandlige og kvindelige, mekaniske, elektriske, har forskellige konfigurationer og ekstra funktionalitet - forskellige typer dyser, funktioner til vådrensning, selvskærende knive og andre. Næste vil vi kort undersøge de vigtigste forskelle:

Mand og kvinde

Trimmere til mænd hjælper med at passe på overskæget, skæget, øjenbrynene og også slippe af med hår på vanskelige steder (næse, ører).

Kvindelige trimmere supplerer ofte epilatoren. Dyserne selv ligner hinanden, men varierer i størrelse. For korrektion af øjenbryn er velegnet og kvinders og mænds trimmere.

Nogle af dem indeholder forskellige dyser til at vælge formen af ​​øjenbryn. Dyser kommer ind fra 3 til 8 mm og dem, der gør alle hårene i samme længde.

Manuel (mekanisk)

De er bekvemme, fordi de ikke kræver strømforsyning, de er meget billigere end elektriske. Der er modeller, der ligner en barberkniv med en kam eller en saks, der er en mere kompleks mekanisme. I mere komplekse modeller sikres blades bevægelse ved håndens mekaniske arbejde (som i de gamle klipper).

Den eneste advarsel er, at du skal lære at bruge en sådan trimmer, ellers risikerer du at komme langt fra det resultat, du forventer.

Men hvad er der skrevet om deres ejerens mekaniske trimmere:

"Jeg har længe været engageret i voksende øjenbryn. Den ene vokser i længden, den anden - i bredden. Generelt er besværet. Fra plukning med pincet er pærerne beskadiget og hårene bliver værre. At gå med asymmetriske øjenbryn er heller ikke en mulighed.

Derfor hjælper den mekaniske trimmer ofte med. Det fjerner virkelig hårene uden smerte og til tider hurtigere, lige og pæne linjer. Pincet så meget vanskeligere. Først skal du imidlertid tilpasse, men det er ikke svært. Ting er super! "

Larissa:

"Meget god saks. Tidligere måtte du klippe dine øjenbryn med en kam og en almindelig sakse. Nå, ikke meget praktisk. Og så 2 i 1 mistede jeg ikke engang sagen. Meget behagelig. "

Som du kan se, en lille øvelse, en fast hånd, og selv ved hjælp af sådanne enkle håndholdte trimmere, kan du bringe kanter i rækkefølge.

elektrisk

Arbejdet på trimmeren på netværket sikrer lang, uafbrudt drift. Selv om den ideelle løsning ville være en model med en kombineret mad, som du kan tage med dig overalt. Ledningen interfererer ofte med korrektionsprocessen, og stikkontakterne i badeværelset er ikke altid placeret for at muliggøre komfortabel haircutting.

Batteri og model med batterier giver dig mulighed for at bruge dem under rejser og på ferie. Deres arbejde varer fra 30 minutter til 2 timer, og endnu mere, som giver fuld pleje selv under lange ture.

Yderligere funktioner:

I dagens verden er sortimentet af produkter meget vanskeligt at vælge, fordi trimmerne har et stort antal ekstra funktioner (nyttigt og ikke så), forskellig emballage og kvalitet.

Våd rengøring

Vådt trimmere giver dig mulighed for at vaske knive og dyser under rindende vand, hvilket gør rengøringen lidt lettere. Nogle gange er disse modeller helt vandtætte.

Bemærk: Nogle vedhæftede filer må ikke være konstrueret til skæring af vådt hår, så sørg for at læse specifikationerne og instruktionerne under udvælgelsen.

Selvskærende knive

Speciel teknologi, der anvendes til fremstilling af knive. Skærpning af sådanne knive sker under skæring ved friktion. Selvskærende knive forbliver skarpe længere, selvom de stadig skal udskiftes periodisk.

Også i dag kan du finde modeller, hvor skæreenheden har dobbeltskæring og lav friktionskoefficient, som også forlænger levetiden for trimmerknive.

Aftagelige dyser

Dyser er en af ​​yderligere, men meget vigtige funktioner af enheden. Med deres hjælp udvides ansøgningshorisonten betydeligt. Takket være forskellige dyser kan den samme trimmer udføre et stort antal operationer.

Populære typer dyser:

 • Kam til overskæg, øjenbryn og skæg. At skabe et skæg af den ønskede længde af hår. Som regel er deres længde reguleret i en bred vifte - fra 1 til 18 mm.
 • Kam til børster og konturer. At skabe stilfulde børster eller et 3-dages skæg ved hjælp af en aftagelig præcisionskam.
 • Mesh shaver til konturer. Efter trimning med en trimmer, kan du færdiggøre din stil med en barbermaskine til at udarbejde detaljerne.
 • Fuld størrelse trimmer. Det vil bidrage til at opretholde formen af ​​et hårklipp, klare, glatte linjer langs skægets kontur eller skabe de perfekte børster.
 • Kontur trimmer. Opretter fine linjer og arbejder gennem detaljerne.
 • Trimmer til næsen. Nem og behagelig hårfjerning i ørerne og næse på grund af den aftagelige roterende trimmer.

Sandt nok vil et sådant sortiment af dyser være tilgængelige fra forholdsvis dyre universelle modeller, med hvilke du ikke kun kan klippe dine øjenbryn, men generelt alt, hvad du kan.

Materiale og form af enheden

Overvejet en god trimmer på en stålbase med keramiske knive. De er holdbare og nemme at rengøre. Disse knive behøver ikke smøring, men vil altid glæde dig over deres fejlfri ydeevne. Når du køber, skal du finde ud af muligheden for at udskifte knivene.

Vær opmærksom på kvaliteten, der bør ikke være nogen ubehagelig lugt af plast fra trimmeren. En god enhed er ikke kun en rentabel investering af penge, men også en garanti for kvalitetsarbejde. Vælg modeller med en intensiv og blød driftstilstand.

Populære mærker

Der er firmaer der specialiserer sig i udstyr til fremstilling af apparater til pleje af øjenbryn, blandt dem:

 • philips;
 • Remington;
 • Babyliss;
 • Valera Beauty Trim;
 • Liberty;
 • Bradex.

Disse enheder sælges i husholdningsapparater og på internettet.

Sådan bruger du en trimmer

Det er nødvendigt at bruge en trimmer langsomt, det skal ligge komfortabelt i den ene hånd, og på den anden side kan du lidt stramme huden. Bevægelsen af ​​enheden skal være glat mod hårets vækst.

Tip: Hvis du ikke vil fjerne overskydende øjenbrynshår, skal du tegne en øjenbryn med en blyant og derefter gå videre til proceduren.

Efter den første fase, kam hårene og se på resultatet. Hvis nogle vil skille sig ud fra den samlede længde, skal du ændre dysen og skære dem til den ønskede længde. Korrektion er nødvendig for tør hud 1 eller 2 gange om ugen. Brug trimmeren skal være behagelig og smertefri.

Pleje af enheden, tips og tricks

Før du køber, tag enheden i hånden, føl det, om vægten og formen passer, placeringen af ​​knapperne er for dig. Du kan begynde at bruge en trimmer, hvis alle dens tips er rene og tørre. Hvis flere personer i familien bruger en enhed, er det tilrådeligt ikke at glemme at desinficere enhedens arbejdsdele.

Efter brug skal du rengøre enheden med en børste, der følger med den. Hvis dine trimmerklinger er keramiske, kan du fjerne og vaske dem. Opret dig smukke øjenbryn med hjælp fra trimmeren selv om et par minutter i et behageligt hjemmemiljø!

Mandlige Øjenbryn Trimmer

øjenbryn trimmer mænd 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter der matcher din anmodning om "øjenbryn trimmer mænd".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter der matcher din anmodning om "øjenbryn trimmer mænd".

Øjenbrynskorrektion med trimmer: 3 almindelige spørgsmål

Smarte øjenbryn med perfekt form er kendetegnende for hver velplejede kvinde. Mere end 50% af mænd og kvinder er tvunget til regelmæssigt at foretage deres korrektion, plukning eller skæring. En række værktøjer bruges: pincet, saks, øjenbryn shaver. Med deres hjælp kan du opnå et godt resultat, men det tager lang tid at tage afsted.

Et godt alternativ til alle disse værktøjer vil være en trimmer til øjenbryn trimning. Vi inviterer dig til at lære at vælge og bruge denne nyttige enhed korrekt.

Hvad er en trimmer for øjenbryn, ører og næse, og hvad er det til?

En trimmer er en klipper til bryn, ører, næse, bikini-område og andre vanskelige områder på kroppen. Det er en kompakt enhed med aflang form, på den ene side, hvor blades er placeret.

Den største fordel ved trimmeren er, at den omhyggeligt skærer hårene i roden og ikke trækker dem ud. Ved korrektion af øjenbrynene kan ejeren af ​​delikat og følsom hud, som ofte bliver irriteret i de plukkede områder, ikke undvære et sådant nyttigt værktøj. Det anbefales også at bruge denne maskine, hvis håret efter plukning "vokser" ind i huden eller med nedsat smerte tærskel. Ejere af "bushy" øjenbryn, når lange hår stikker ud i forskellige retninger, også passer sådan en maskine.

Brunetter skal være forsigtige med at trimme øjenbrynene med en trimmer, da de sorte prikker optræder på stedet for de skårne hår den næste dag, hvilket giver et sløvt udseende. I dette tilfælde er det bedre at justere formen med pincet, og brug trimmeren kun til skæring.

Hvordan vælger og købes i online-butik den bedste kvindelige eller mandlige trimmer til øjenbryn, skæg, næse og ører?

Udvalget af disse værktøjer er stort, og det er ofte svært for en uerfaret køber at vælge den rigtige model. Lad os forsøge at håndtere al den sort, der præsenteres ved salg, sammen.

Trimmere er opdelt i kvinder og mænd. Disse to typer adskiller sig ikke alene i deres udseende, men også i deres præstationer. Mænd er hovedsagelig designet til at skære overskydende hår i næse og ører, justere whiskers og whiskers.

Hvis du har brug for en mandlige trimmer, har øjenbryn brug for en speciel dyse, som ikke altid er inkluderet i kittet.

Sådan bruger du en trimmer: Philips, Oriflame, Ubu Trimming Twins, Babyliss

Brug af øjenbryn trimmer er let, men for begyndere, venter uventede situationer altid. Derfor er det bedre at kende til principperne for dens anvendelse på forhånd.

Madlavning værktøjer

Først og fremmest skal du forberede alle de nødvendige værktøjer, så de er til stede. Til hårklipp og korrektion vil være nødvendig:

Tip! Børsten går nødvendigvis i et sæt og er beregnet til rengøring af arbejdsflader. Det er også nødvendigt i arbejdet (til rengøring af værktøjet og huden fra klippede hår).

 • Pincet eller øjenbryn pincet. Nogle individuelle fine hår vil ikke være i stand til at barbere sig under roden, så øjenbrynens form efter proceduren var ideel, skal du bruge disse værktøjer.
 • Øjenbryn kam.

I ekstreme tilfælde kan du bruge en børste af mascara. Det skal først vaskes, så det ikke efterlader farvepigmenter på huden.

 • Øjenbryn blyant. Brug den, før korrektionsproceduren markerer den ønskede form.

Sådan skæres dine øjenbryn

Afrimning sker i følgende rækkefølge:

 1. Anbring dysen på enheden.
 2. børste hårene op og trimme hårene, der strækker sig ud over øjenbrynens øvre grænse;
 3. det samme gentages, når kæmper hårene ned.
 4. Glatte hår i retning af naturlig vækst og skære dem, der er slået ud eller stikker ud i forskellige retninger.

Form korrektion

Øjenbryns formkorrektion udføres på følgende måde:

 • På trimmeren indstilles den passende dyse;
 • Konturerne af den ønskede form trækkes med en kosmetisk blyant;
 • øjenbryns hud trækker forsigtigt op og glider barberet overskydende vegetation
 • du skal flytte enheden mod hårets vækst: fra yderkanten til den indre;
 • klippede hår fjernes med en børste og inspicerer resultatet - når uopdagede hår opdages, gentages proceduren;
 • Efter proceduren smeder øjenbrynene nærende creme.

Tips til begyndere

Regler for arbejde med trimmer findes i instruktionerne, så efter indkøb skal du omhyggeligt studere den. Hun vil forberede dig på hyppige vanskeligheder. Og nogle praktiske tips, du vil lære yderligere:

 1. Rengør altid trimmeren efter arbejde, hvis arbejdsfladerne ikke gør det hurtigt, bliver det ubrugeligt. Efter arbejde skal stålblade vaskes, tørres, tørres og olieres.
 2. Korrektion kan udføres ikke mere end 2 gange om ugen, ellers vil hårvæksten stige.
 3. Inden proceduren skal ansigtet vaskes og tørres tørt, kan cremen før proceduren ikke anvendes.
 4. Alt arbejde skal udføres langsomt og glat, på huden bør ikke være for meget pres.

De bedste elektriske øjenbryn trimmere i 2016

Øjenbryn Trimmer er et elektrisk apparat, der bruges til at fjerne hår i næsen, i ørerne, på bikini-linjen og på øjenbrynene. Med denne enhed er korrektionen af ​​øjenbryn, overskæg og skæg. Hovedelementet i produktet er bladet, det er lavet af titanium eller stål. Sådanne enheder er af flere typer: Drevet af batterier og dem, der drives af netværket.

Øjenbryn trimmer - en populær og meget fashionabel ting, der tiltrækker kvinder i mode med sin miniature og kompaktitet. Men desværre ikke alle "stoler" denne enhed, og foretrækker forskellige pincet og pincet. Denne frygt er sandsynligvis forårsaget af uvidenhed og uvidenhed om, hvordan man korrekt bruger udstyret og hvor det stadig er bedre at købe et kvalitetsprodukt. Her antyder svaret sig selv: køb kun i dokumenterede virksomheder med et "veletableret navn". Siden 2006 har det koreanske firma Tony Moly (http://www.lunifera.ru/brands/tony-moly.html) vundet hjerterne hos mange kvinder med sine produkter af høj kvalitet og overkommelige priser. Kosmetik har opnået stor popularitet på grund af brugen af ​​kun 100% naturlige økologiske ingredienser. Blandt de produkter, der fremstilles af virksomheden, er der også multifunktionelle kvinders øjenbrynspånere, som allerede har formået at gøre mange brugere glade.

Så lad os se, hvad der er de bedste modeller af elektriske øjenbryn trimmere i 2016. Vores liste indeholder kun anstændige enheder, der kun har indsamlet positiv feedback fra brugerne og har stor efterspørgsel blandt kvinder.

Philips HP6390 / 10 (HP6390 / 10)

Hvis du ser et ekstra hår på dit ansigt og vil slippe af med det hurtigt, så er du velkommen til at købe en Philips HP6390 / 10 - det bliver en uundværlig assistent. Det kan bruges ikke kun til at rette øjenbrynene, men også for at fjerne hårene på hagen og over overlæben. Dyse-trimmer vil hjælpe med at fjerne uønsket ansigtshår og finde huden glat. Modellen er designet til smertefri og præcis hårfjerning på alle dele af ansigtet, der formler øjenbryn. Enheden garanterer perfekt glathed i huden!

I processen med at forme øjenbrynets form kan du ikke bekymre dig om det faktum, at enheden fjerner overskydende hår, tværtimod styrer det pålideligt trimmerens område. Philips HP6390 / 10-udstyr indeholder en kamfeste, som kan installeres i to længder (2 eller 4 mm), så du kan trimme øjenbrynene til den ønskede længde. Du skal bare rette kammeret på maskinen og komme ned til arbejde. Kittet supplerer også de kompakte pincet, som sikrer mere præcis fjernelse af individuelle hår på ansigtet. Og også den bløde børste er beregnet til effektiv rengøring af enheden.

Ud over de ovennævnte fordele har Philips HP6390 / 10 en behagelig farve, stilfuld form, knapdesign og en kromring. Det vil glæde brugere og prisen på denne model er kun 1.420 rubler, ret billigt for at skabe klare øjenbrynkonturer.

Panasonic ER-GN30

Denne model hjælper kvinder med at glemme dyre butikker, som tager mange penge og tid. Hvis du har en Panasonic ER-GN30 hjemme, kan du nemt og uden smerte sige farvel til håret i næsen, ørerne og øjenbrynene. Funktionens enkelhed og anvendelighed er udformet gennem lethed og ergonomi af sagen, som er specielt udstyret med skridsikre indlæg. Panasonic ER-GN30 fås med tosidede skærede blade, de sikrer en effektiv haircut og en helt sikker proces, når du fjerner hår.

Enheden er beregnet til at skære øjenbryn, skæg og overskæg, hår i ører og næse. Batteriets levetid er ca. 30 minutter. Plus ligger også i vandets modstandsdygtighed, som gør det muligt at bruge det på badeværelset eller under bruseren. Panasonic ER-GN30 passer altid i din taske, tager ikke meget plads, det bliver en fremragende og ubemærket følgesvend på enhver rejse eller rejse. Med sin ergonomi, brugervenlighed, brugervenlighed Panasonic ER-GN30 har en meget rimelig pris - ca. 1.550 rubler.

Brun MP-300 2 i 1

Et andet kvalitetsprodukt til fjernelse af uønskede hår fra øjenbryn, ører, skæg og næse er Brown MP-300 2 i 1 elektrisk trimmer. Dette er en meget bekvem enhed til hjemmebrug, som er udstyret med to dyser til forskellige formål. Han vil tillade dig altid at se velplejede og pæne. Takket være den lille barberknivfastgørelse kan du til enhver tid fjerne hår fra øjenbryn, næse og andre nødvendige områder. Brown MP-300 2 i 1 opfylder kravene til sikkerhed, hele processen er smertefri og nem.

Dette er en multifunktionel model, der også er designet til at udføre moderne intime haircuts, kantede hovedet, templer. Denne model er lavet på en sådan måde, at den ikke berører hudbladet. Efter proceduren er huden ikke irriteret, der er ingen nedskæringer. Kanterne af Brown MP-300 2 i 1 er lavet af rustfrit stål. Enheden rengøres let med en børste, som følger med i sættet.

Det er dog vigtigt at understrege et vigtigt punkt: Brown MP-300 2 i 1 kan ikke bruges på badeværelset eller i brusebadet. Enheden fungerer ved hjælp af det indbyggede batteri. Hvis der er en nærliggende strømforsyning, kan den blive opladet fra elnettet. Sættet omfatter: razor trimmer, hårfjerning dyse, dyse til kant og intim hårklipp, oplader, børste til rengøring. Kompakt og let Brun MP-300 2 i 1 vil være nyttig for dig på en tur, ferie, forretningsrejse.

Braun FG 1100

Hvis du har længe været akut om problemet med at fjerne unødvendige hår i de intime områder, ører, næse og øjenbryn, så er du velkommen til at vælge Braun FG 1100-modellen. Det kan omhyggeligt fjerne hår, der har et ultrafint hoved, som du vil finde pæne former og et hurtigt hårklipp. Braun FG 1100 leveres med to kamme, som du kan perfekt trimme hår til den længde, du ønsker.

Også ved hjælp af en sådan enhed kan du lave intime hårklipp og derved understrege deres individualitet og samtidig opnå selvtillid. Og selvfølgelig er Braun FG 1100 trimmeren med succes brugt til at modellere øjenbrynene. Det er værd at fremhæve nogle af fordelene ved denne model:

 • Smerteløse skærefølsomme områder;
 • Den specielle dyse giver en glat epilering af en intim zone;
 • Evnen til at skabe en klar disposition af øjenbrynene, former i det intime område med en speciel dyse;
 • Tilstedeværelsen af ​​2 kamme (5mm og 8mm) for at skabe en ensartet frisyre af hår;
 • Ideel til modellering øjenbryn form.

Til alle ovennævnte fordele bør tilføjes utrolig brugervenlighed, kompakt udstyr og højkvalitets arbejde. Power Braun FG 1100 kommer fra batteriet, som kan genoplades.

Remington PG-6150

Den moderne model af Remington PG-6150 tillader husvask og fjernelse af uønsket hår. Den multifunktionelle Remington PG-6150 leveres komplet med en bred hoved trimmer, en detaljeret skæg trimmer, flad til næse, ører og øjenbryn, en mesh mini razor og en vertikal krop trimmer med et alsidig blad system.

Derudover er enheden udstyret med 7 styredyser til indstilling af hårklippets længde: til hovedet (5 dysekamme, 1 dyse justerbar i længden, 1 dyse til kroppen). Enheden glæder brugerne med sit ergonomiske design. Der er mulighed for våd rengøring, alle hoveder er let skyllet. Et godt tegn på kvalitet er også tilstedeværelsen af ​​knive med titaniumcoating. Forresten leverer denne model et uafhængigt knivsslibningssystem.

Enhedssættet indeholder et lager til opbevaring. Der er et opladningsindikatorlys, der kører på batteri / strøm. Enheden viser 60 minutters batterilevetid. Produktet har en lille størrelse og passer kompakt i en pung ved flytning, ferie eller forretningsrejse.

Adler AD 2907

For dem der kan lide at overvåge deres udseende, foreslår vi at overveje den originale trimmer Adler AD 2907. Det giver dig mulighed for altid at se velplejede og attraktive. Sættet består af fire specielle dyser, der hjælper med at rette øjenbrynene, næse og ørerhår. Adler AD 2907 er ret nem at bruge. Grade viste sig også organisk.

For at bruge en sådan enhed er det helt sikkert, dets kniv er sikkert dækket af et låg. Adler AD 2907 er drevet af et AA-batteri, så du nemt kan tage den med dig på en tur eller tur, og brug den uden en ledning. Dette letter proceduren yderligere. Udstyret er i stand til hurtigt og hurtigt at fjerne uønsket hår og fremhæve brugerens individualitet. For at rengøre enheden er det meget simpelt, til dette brug en speciel børste, der er inkluderet i kittet. Med korrekt brug og pleje af Adler AD 2907, vil det tjene dig i lang tid.

Remington NE-3450

Denne detaljerede trimmer hjælper jævnligt med at kontrollere uønskede hår. Siden købet af Remington NE-3450 kan du nemt og hurtigt fjerne hår på øjenbryn, næse og ører. Modellen er udstyret med et sæt dyser, der fuldt ud opfylder dine behov i plejen af ​​øjenbryn og hår. Rotationsdyse til ører, næse og to vertikale styredyser til skæring af andre områder, for eksempel øjenbryn, udfører deres arbejde uden ubehag klart og sikkert.

Den vertikale trimmer er udstyret med en antibakteriel nanobelægning, der forhindrer spredning af bakterier og forhindrer hudirritation. Med Remington NE-3450 ser du altid pæne, velplejede og uden udskæringer. Producenten tog sig af den nemme rengøringsproces af enheden, så den udstyrede Remington NE-3450 med en innovativ spylekanal.

Et komplet sæt af udstyr består af 2 dyser-kam, roterende fastgørelse til skæring af hår i ørerne, næse, øjenbryn, dobbeltsidet lodret trimmer, som er iboende i teknologien for lette vask. Derudover understøtter produktet komfort trimteknologi - til sikker og ren brug. Enheden kan bruges i brusebadet, hvilket er en absolut fordel. Enheden er udstyret med en loop til hængning. Remington NE-3450-pakken er suppleret med et 1xAA-batteri. Med sådanne egenskaber og funktioner vil modellen opfylde alle dine ønsker med hensyn til modellering af øjenbryn og korrektion af andre følsomme områder.

Hvordan vælges den bedste trimmer til næse, ører og øjenbryn

Udseendet af uønsket vegetation i næse, ører eller buskede og uskadte øjenbryn farve ingen person. For dem der er vant til at passe sig selv, bliver det ofte ulejligt at slippe af med overskydende hår i disse synlige dele af ansigtet. At bruge saks eller en barberkniv er slet ikke let at gøre, og er også fyldt med udskæringer og skader. Fik ud at plukke hårene såret og usikker, da det i den menneskelige næse, og hans ører er fundet i bakterier, og skade dækker i dette område kan føre til ubehagelige konsekvenser. En lille enhed kaldet en trimmer hjælper dig med at løse problemet, hvilket smerteligt og pålideligt eliminerer næse, ører og gør dine øjenbryn glat og smukt.

Trimmer: Formål, enhed og driftsprincip

Næsetrimmeren er en personlig plejeanordning. Det er en lille enhed designet til at skære hår i næse og ører, samt at trimme øjenbryn. Praktikken ved at bruge en sådan maskine gør det nemt at trimme ikke kun øjenbrynene, men også templerne og klippe frisuren på halsen og bag ørerne.

Trimmer til næse kan skære hår, ikke blot i næsehulen, men også i mine ører, og trim øjenbryn og mit hår ved tindingerne og hals

Ydermere ligner trimmeren en almindelig hårklipper, som bruges i frisør- eller skønhedssaloner. Men den har en mindre størrelse og mere afrundet form med en langstrakt smal tud, hvor bladene er placeret. Tuden kan være placeret på apparatets akse eller under hældningen.

Trimmerens næse kan placeres langs værktøjets akse eller under skråningen

Hvordan det virker

Maskinen til at skære håret i næsen har et meget enkelt design, der består af følgende dele og samlinger:

 • hus med batterirum eller stikkontakt samt en beskyttelsesdæksel; Trimmer til næse og ører består af en krop, hvori batterirummet er placeret, tænd / sluk-knappen og motoren
 • placeret inde i motorhuset Den mikroelektriske motor er anbragt i trimmerens næse, og dyser med knive er monteret på akslen
 • arbejdshovedet vingerne skal monteres direkte på akslen af ​​den elektriske motor, det kan være en fast eller aftagelig, hvis flerfunktionsanordning indebærer brug af lokkemad og forskellige former; Bladene i arbejdshovedet er anbragt på en sådan måde, at de ikke kan skære næsehulrummet eller hulrummet
 • aftagelige dyser i form af en kam til et stationært hoved eller udstyret med knive; Ved hjælp af en speciel kam-fastgørelse monteret på trimmernæsen, kan du klippe øjenbrynene til den ønskede længde. Hver dyse er designet til en bestemt hårlængde
 • mikrokredsløb, som er tilgængelige i modeller med batterier, ladestatusindikator eller direkte fra et husholdningsnetværk;
 • afbryderknappen;
 • LED-baggrundsbelysning (det er ikke tilgængeligt i alle modeller). Placeringen af ​​LED-lyset og tænd / sluk-knappen på trimmeren til næsen og ørerne

Normalt er der en børste i trimmer kit til at rengøre værktøjet fra det trimmede hårs spidser. Men der er også biler med en vandtæt sag, som efter skæring af håret, skal du bare skylle med vand.

Trimmere til næse og ører kan have en vandtæt krop, der gør det muligt at skylle dem under rindende vand efter afskæring

I nogle modeller kan der leveres en stativ, som samtidig kan være en batterioplader.

I nogle modeller af trimmere er specielle stande inkluderet i pakken, som samtidig kan være basis for opladeren til batteridrevne maskiner.

Princippet om drift af næse og øre trimmer er ret simpelt. Drejningsmomentet fra elmotoren overføres til værktøjsklingerne. Roterende ved høj hastighed skærer de hårene, der falder ind i udskæringerne af arbejdshovedet eller dysen.

De vigtigste egenskaber ved trimmeren til ørerne og næse er:

 • effekt, som er fra 0,5 til 3 W;
 • forsyningsspænding, normalt drives sådanne enheder med en eller to batterier på 1,5 V hver;
 • vægt;
 • Dimensioner af længde og bredde, som regel har de en længde på 12-15 cm og en bredde på 2,5 - 3 cm;
 • bladfremstillingsmateriale - det kan være rustfrit stål eller keramik;
 • sagen materiale;
 • antallet af dyser og størrelsen på længden under hvilken de skærer hår eller øjenbryn;
 • Vandtæt taske, tilladt eller ikke at skylle enheden.

Hvilken trimmer at vælge for næse, ører og øjenbryn

Hvis du er bekymret over problemet med at komme af med overskydende vegetation i næsen eller ørerne, det perfekte valg til dens løsning er at købe en trimmer, der vil hurtigt, nemt og smertefrit at fjerne hår i disse steder, og på samme tid til at simulere formen og længden af ​​dine øjenbryn. En sådan anordning vil utvivlsomt være nyttig for mænd og kvinder, der ikke er ligeglade med deres udseende.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger en trimmer

Hvis du allerede har besluttet dig for at have en trimmer til næsen, forbliver det for lille - at vælge den rigtige model af denne kompakte og meget specifikke maskine til skæring af hår. Umiddelbart bør det siges om det vigtigste, at teknologien ikke spiller nogen rolle, når man vælger. Her skal du være særlig opmærksom på helt forskellige kriterier, herunder:

 1. Type enhedens strøm. Alle trimmere er tilgængelige med strøm fra et konventionelt AA-nikkel-cadmium batteri (eller to batterier), batterier eller et husholdningsnetværk. Det er bedst at købe en batteridrevet model, hvilket er bedst egnet, da en sådan enhed kan bruges hjemme og taget på vejen. Batteriladningen varer normalt i 40 minutters kontinuerligt arbejde, hvilket er nok til at rydde op. Dyrere modeller af trimmere har en kombineret strømforsyning - fra elnettet og batteriet, og dette er den mest foretrukne løsning. Trimmere med batteri eller batteristrøm på venstre foto og arbejder fra et husholdningsnetforsyningsnet - til højre
 2. Blad gør materiale. Det er bedre at købe en trimmer med stålklinger, som keramik, selvom de ikke kræver yderligere smøring, men har en stor ulempe - de bliver kedelige meget hurtigt. Den ideelle mulighed for køb ville være en maskine med rustfri stålklinger, dækket af et beskyttende lag af krom og molybdænlegering.
 3. Type blad. De er med cirkulær rotation, som kun er egnet til at fjerne hår fra næse og ører eller flytte i et vandret plan. Sådanne knive er sædvanligvis placeret på sidens overflade af en tynd og lang tud. Med deres hjælp er det muligt ikke blot at fjerne den overdrevne vækst i næsehulen og ører, men også trimme øjenbryn, overskæg og endda tegne kontur frisurer, med særlige dyse-kamme. Trimmere med knive placeret på siden af ​​tuden og bevæger sig i vandret plan har større funktionalitet end anordninger med cirkulære knive
 4. Kropsmateriale. Her bør man foretrække trimmere med stålkrop eller lavet af højkvalitets og miljøvenlig plastik (f.eks. ABS). Når du køber et plastværktøj, skal du sørge for, at det ikke har en ubehagelig lugt. Det er tilrådeligt at købe en model, hvis krop har en skridsikker og antibakteriel belægning. Til venstre er der en trimmer med en metallegeme og til højre - med en plastik
 5. Den type arbejdshoved, som kan være stationær eller flytbar. Hvis trimmeren har et stationært hoved, skal du spørge om muligheden for at ændre bladene. Det er mere hensigtsmæssigt at bruge en trimmer, hvis næse er lavet ved en skråning til værktøjsaksen.
 6. Tilstedeværelsen af ​​udskiftelige dyser, hvis du udover at fjerne hår i næse og ører, har brug for øjenbrynskorrektion. Denne funktion er især efterspurgt for kvinder, men det vil ikke være overflødigt for mænd med buskede og skødesløst voksende øjenbryn. Det er godt, hvis det er komplet med en trimmer, er der ikke en, men mindst to sådanne dyser til forskellige hårlængder. At trimmeren har udskiftelige dyser øger dens funktionalitet og tillader, ud over at skære hår i næse og ører, at udføre yderligere operationer. I dette tilfælde er dette øjenbryn trimning.
 7. Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset. Denne lille detalje, i form af en enkelt LED indbygget i kroppen, vil lette processen med at skære hår og specielt modellere øjenbrynene i tilfælde af utilstrækkelig belysning. Tilstedeværelsen af ​​LED-baggrundsbelysning gør det muligt at rydde op selv under svagt lys
 8. Rengøringsmetode Efter skæring skal hårets trimmer rengøres fra deres trimme, som falder ind i arbejdshovedet og på bladet. De fleste budgetmodeller bruger en regelmæssig børste til dette formål. Men det er mere praktisk, hvis trimmerhuset er vandtæt og kan simpelthen skylles under rindende vand. Sådanne modeller er lettere at vedligeholde, selvom de er dyrere. Der er også trimmere med vakuum sugning af hår i et særligt rum, hvorfra de kan vaskes senere. Men det refererer allerede til instrumentet fra det dyre prissegment.

Og selvfølgelig, når man vælger en nasal (øre) trimmer, bør man ikke glemme ergonomi. I dag er der et stort udvalg af former for denne lille klipper - fra firkantet tværsnit i diameter til runde. Du skal vælge en model, som passer mere komfortabelt i din hånd, så du føler dig mere komfortabel ved at bruge den. Og for at gøre dette skal du blot holde trimmeren i din hånd og forsøge at komme til de steder, hvor du har problemer med overskydende vegetation. Værktøjet skal have en strømlinet form og ikke glide ud af hånden.

Trimmere til næse og ører af forskellige former. Du bør vælge en mere ergonomisk indstilling, som vil være bekvemt at holde i hånden og nå frem til disse steder. hvor du skal fjerne overskydende hår

Køb ikke den billigeste trimmer - gode biler kan ikke være billige. Hvis du ikke har nok midler til højkvalitets mærkeværktøjer, skal du stoppe dit valg på produkter fra den gennemsnitlige priskategori. Men det er nødvendigt at tage hensyn til varemærket og vælge en trimmer lavet af den mest kendte producent, hvis produkter er højt værdsatte og efterspurgte over hele verden.

Forbruger anmeldelser på forskellige mærker af trimmere

Sådanne mærker som Philips og Remington, Vitec og Zelmer, Maxwell, Valera Trimmy og Panasonic er populære hos købere, der ønsker en højkvalitets trimmer. Det vigtigste, som forbrugerne noterer sig i modellerne af disse mærker:

 • pæne og smertefri hårfjerning
 • lavt støj elektrisk motor;
 • brugervenlighed og nem pleje
 • komfortabel ergonomisk form;
 • rimelig kombination af pris og kvalitet.

For eksempel til Remington NE3150 trimmermodellen noterer kunden kvaliteten af ​​hendes knive, som ikke kræver ekstra pleje.

Blandt de modeller, der har positive kundeanmeldelser, er Remington NE3150 trimmeren.

Denne enhed fjerner smerteligt og effektivt hårene fra næse og ører. Bladene er lavet af højstyrke rustfrit stål, og der er ingen grund til at smøre dem. Strøm kommer fra almindelige batterier, hvilket gør det muligt at tage en enhed med dig på vejen eller på ferie.

chornyava

http://otzovik.com/review_2574590.html

Mange positive anmeldelser har forskellige modeller af trimmere mærke Valera Trimmy fra Tjekkiet.

Trimmere af Valera mærket fra Tjekkiet har de mest positive forbrugeranmeldelser

I midten af ​​trimmeren er en bekvem håndtag og nul markering. For at tænde, er det nødvendigt at hæve denne håndtag, og trimmeren begynder at virke, hvilket gør en stille summende lyd, som er lavere end lyden af ​​en elektrisk barberkniv.

Noraun

http://otzovik.com/review_1511100.html

Jeg var heldig med min mand! Han er min bamse !! Nå, det er meget blødt og hårdt! Det evige problem med vegetation i ørerne og næsen. og skåret af med neglesaks og pincet rev ud. Endnu ikke købt denne vidunderlige trimmer! Nem at bruge - du behøver ingen yderligere færdigheder, lille størrelse, som giver dig mulighed for at tage det med dig på ture og vigtigst af alt - min mand befriede mig fra denne procedure. Fjerner allerede alt selv.

Alexandra22

http://otzovik.com/review_155153.html

Lederen blandt forbrugere er Philips øre trimmer. Kunder noterer sin enkelhed og pålidelighed, bekvemmelighed og høj kvalitet. Og alle disse fordele er iboende i nogen af ​​modellerne af dette værktøj, det være sig NT-910/30, NT9110 eller NT5175.

I brugsprocessen er der ingen problemer, fordi enheden er den enkleste. Han tog af hætten, tændte den og kablede den til sin fordel. Det vigtigste er ikke at overdrive det))) Ved afslutningen af ​​processen skal du rengøre trimmerhovedet fra hårene. Igen skuffede Philips ikke. Fabrikanten har leveret 2 rengøringsmuligheder: Du kan rengøre den med en speciel børste, der kommer i sættet eller skylle det under rindende vand. Jeg forstyrrer ikke, åbnede hanen og vaskede. Det vigtigste er at slukke det.

Friedrich913

http://otzovik.com/review_182620.html

Jeg vil gerne dele med dig en anmeldelse om trimmer Philips NT9110. Trimmeren er forsynet med et batteri, som er inkluderet i kittet. Der er også en børste og 2 dyser. Trimmeren passer perfekt i hånden, glider ikke takket være det gummierede håndtag. Enkel i gang. Manden bruger trimmeren i 2 år og fungerer stadig fint. Velegnet til næse og overskæg.

kukusya26

http://otzovik.com/review_4996246.html

Top enheder rating

Når man køber en trimmer, er mærket ikke det sidste. Selvfølgelig tiltrækker priserne på kinesiskfremstillede maskiner med deres lave pris, men som regel har de det enkleste design, lille funktionalitet og tvivlsom kvalitet. Hvis du ikke vil stole på sagen, skal du vælge produkter fra mere kendte og populære virksomheder. I rankingen af ​​de bedste modeller af trimmere er konstant højdepunkter optaget af følgende maskiner til at skære hår i næse og ører:

 1. Philips NT5175, som har så mange som 5 dyser, som du ikke kun kan modellere med øjenbrynene, men også give en skarp form af skæg og overskæg. En sådan trimmer virker fra et AA-batteri på 1,5 volt. Det har et vandtæt hus, hvilket gør rengøring af knivene meget lettere - de kan simpelthen skylles under rindende vand. Knive af denne maskine har et design, der pålideligt beskytter mod udskæringer og skader. Omkostningerne ved et sådant værktøj er ret høje - 26 euro, men det er berettiget af høj funktionalitet og fremragende kvalitet. En af de mest populære modeller af Philips NT5175 øre og næse trimmere
 2. Maxwell MW2802. På trods af at denne trimmer tilhører budgetmodellerne, klare det med sine funktioner i smertefri og høj kvalitet skæring af hår i ørerne og næsehulen. Tilstedeværelsen af ​​en speciel dyse giver dig mulighed for at trimme skæg og frisure, og det medfølgende stativ tillader ikke, at et sådant værktøj går tabt i dit badeværelse. Budgettet Maxwell MW2802 trimmer med støtte og dyse til trimning af skæg og frisør
 3. Moser 3214-5050 er en meget let (kun 60 gram) og kompakt maskine til at skære hår i næsehulen og ørerne, der ligner et håndtag. Denne enhed har en vandtæt sag, der gør det muligt at vaske det efter brug. Et sådant værktøj skærer håret pænt og forsigtigt ud, uden smerte. Moser 3214-5050 hårklipperen vejer kun 60 gram.
 4. Zelmer ZHC06070, udstyret med et forseglet rustfrit stålhus. Denne maskine leveres med en ekstra sideburner-tilslutning, og LED-lyset gør det lettere at skære hår i svagt lys. Trimmer nasal Zelmer ZHC06070 med stativ og speciel dyse til sideburn trimmer
 5. Panasonic ER-GN30 er en meget bekvem trimmer med et dobbeltsidet hypoallergent blad, der fuldstændig skærer enhver vegetation i ørerne og næsehulen. På trods af den medfølgende børste kan denne model skylles under rindende vand. Dette værktøj har selvskærende knive. Trimmer til næse og ører af model Panasonic ER-GN30 med selvskærende bladesystem

Hvordan man bruger og plejer ham

På trods af mangfoldigheden af ​​trimmere til næse og ører er der ensartede regler for brug og pleje af dette værktøj. Kun ved korrekt håndtering af enhver teknisk enhed kan du regne med en lang levetid. Dette gælder også trimmere.

Grundlæggende regler for brug af næse og øre hårklippere

Brug af en trimmer af enhver model er ret simpel. For at gøre dette skal du tænde maskinen for at skære håret i næsen og forsigtigt og vigtigst, grundt (op til 6 mm) for at indføre sit arbejdshoved i næshulen. Scrolling instrumentet let, skal du samtidig lave dem små bevægelser inde i næse (eller øre) og tilbage.

Når du fjerner overskydende hår i næse og ører, skal du komme ind i trimmerdysen dybere end 6 mm.

Det skal huskes, at håret i næse og ører sammen med slimhinden beskytter den menneskelige krop mod indtrængen af ​​forskellige forurenende stoffer, mikrober og vira. Derfor skære alt hår på disse steder, anbefales ikke. Det er kun nødvendigt at fjerne overskydende hår, som er synligt udefra og ødelægger dit udseende.

Ved brug af trimmeren skal følgende grundlæggende regler overholdes:

 • Før hver brug af værktøjet skal det saniteres;
 • rens næsehulen og ørekanalerne, inden du begynder at klippe
 • Brug ikke trimmeren til forkølelse, forkølelse eller andre sygdomme i næseslimhinden og ørerne;
 • du behøver kun at bruge din egen trimmer, fordi det handler om personlig hygiejne, som en tandbørste;
 • For at gøre håret skåret i næse og ører skal være foran spejlet, i godt lys, hvis design af værktøjet tillader det, skal du bruge LED-belysning for bedre at se håret, der skal fjernes.

Video: Sådan trimmer du næsehåret med en trimmer

Hvis trimmermodellen giver mulighed for at arbejde med øjenbryn, kan de trimmes til den ønskede længde og korrigere formen på øjenbrynene. Til dette har du brug for:

 1. Placer en kam i form af en kam på næsen på instrumentet, som svarer til længden af ​​håret, som du vil forlade på dine øjenbryn. For at trimme øjenbrynene på trimmerens næse skal du installere en kam.
 2. Tænd trimmeren, og hold den forsigtigt mod hårets vækst, som om kæmper hans øjenbryn med en kam. For at forkorte øjenbrynens hår skal du holde en trimmer med en dyse mod deres vækst
 3. Fjern fastgørelsen og giv håret den ønskede form ved hjælp af knivene på trimmernæsen. På samme tid bør du forsøge ikke at røre øjenvipper med knivene. For at give øjenbrynens form, er det nødvendigt med den fjernede vedhæftning at trimme deres linje med et trimmerblad.

I lighed med udformningen af ​​øjenbrynens kontur kan mænd trimme overskæget med en sådan trimmer eller rette hårets kanter.

Korrekt pleje

Enhver klipper, herunder næse trimmer, kræver pleje og pleje, hvilket er som følger:

 • Efter trimning af håret skal værktøjet og især dets knive rengøres grundigt af hårrester med en børste eller skylles under rindende vand, hvis trimmeren har et vandtæt taske; Efter skæring skal du rengøre værktøjsklingerne med en børste, som normalt indgår i salgssættet.
 • trimmer stålklinger skal smøres med speciel maskinolie eller silikonefedt, som du bare skal bruge til at slippe olie på knivene, og efter at have tændt værktøjet, lad det fungere lidt tomgang, det skal ske mindst en gang hver tredje måned afhængigt af intensiteten brug af enheden Stål trimmer blade fedt med speciel olie mindst en gang hver tredje måned
 • I tilfælde af alvorlig forurening af knivene skal de vaskes med en universel teknisk aerosol WD-40, mens du bruger gummihandsker, og efter vask skal du tørre knivene forsigtigt af med en fugtig klud eller vaskes med vand. Når du vasker med en stærk WD-40 aerosol, er det nødvendigt at bruge gummihandsker under hensyntagen til dette produkts ætsende miljø.
 • regelmæssigt, mindst 1 gang om tre måneder, skal du smøre de bevægelige dele af elmotoren og forsøge ikke at hælde olie;
 • tid til at skifte batterier eller genoplade batteriet, samtidig med at motorens omdrejningshastighed reduceres
 • Under lange pauser i brug af trimmeren er det nødvendigt at fjerne batteriet fra det.

Typiske fejl og egen fjernelse

Maskinen til at skære håret i næse eller ører har et meget simpelt design og et minimalt sæt af komponenter og dele. Som følge heraf er det ret pålideligt i drift. Blandt de mest sandsynlige skader på trimmeren er:

 • krænkelse af det elektriske netværks integritet i området af tænd / sluk-knappen, på motorens kontakter eller i batterirummet på grund af trådbrud eller oxidation af kontakterne
 • manglende rotation af knivene som følge af tilstopning;
 • motorens svigt.

For at fjerne disse fejl er det nødvendigt:

 1. Afmonter trimmeren.
 2. Rengør kontakterne, eller lod den ødelagte ledning loddes.
 3. Brug WD-40 til at fjerne knivene fra tilstopning.
 4. Udskift motoren, når den fejler. For at gøre dette skal du lodde enderne af ledningerne, fjerne motoren, og efter at have installeret en ny motor på plads, lodde ledningerne til dens terminaler. For at udskifte elmotoren skal du aflede ledningerne fra dens terminaler, fjerne den defekte del og loddetid en ny på sin plads.

Afmontering af trimmer sker meget simpelthen ved at løsne bunddækslet og arbejdshovedet. De to halvdele af sagen i forskellige modeller kan fastgøres med et par skruer eller holde fast i låsen.

For at demontere trimmeren skal du blot skrue bunddækslet og arbejdshovedet af og derefter afmontere husdækslet.

Video: trim reparation med udskiftning af elmotorer

Trimmer til næse og ører er selvfølgelig en nyttig maskine til at opretholde i forhold til dets ydre udseende. Ved hjælp af anbefalede anbefalinger kan du nemt vælge den model, der passer bedst til dig, og lære at bruge denne enhed korrekt, passe på det og om nødvendigt rette skaden. Når du har en individuel trimmer, kan du glemme den ubehagelige barbering af håret i næse eller ører med en barbermaskine og en saks og altid have et pænt og velplejet udseende.

Før laser hårfjerning

Ingroet hår efter epilation: årsager, afgivelse, forebyggelse