Om hvordan en mand gjorde hårfjerning. (tekst fra internettet)

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.

Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder i Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede at tidligere anmeldelser havde skrevet

nogle elendige kontorrotter... Åh mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt. Først følte jeg varmen, som efter nogle få sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med følelsen, når tæverbukser kraftigt trækker over dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi is er hurtig

smeltet, og den helbrede brændende fornemmelse vendte tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og mislykkedes

forsøgte at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu syntes det at fungere der

jetmotor. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyachit røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

Hvordan man bruger manuel depilatory creme

Ikke kun den kvindelige krop kræver pleje, men også hanen. Nu er flere og flere repræsentanter for det stærkere køn aktivt at bekæmpe overdreven vegetation ved hjælp af en barbermaskine til dette. Men ikke mange mænd bruger en creme til depilation, men med sin hjælp kan du opnå en lignende virkning. Denne metode til hårfjerning er hurtig, smertefri og billig.

Hvordan gør depilatory cream

For at forstå handlingsprincippet for depilation creme skal du forstå dets komponenter og de effekter, de har på huden og håret.

Tabel: Hovedkomponenter af en depilatory cream

Depilatory creme påvirker ikke hårroten og fjerner kun dens ydre del. Ved hjælp af specielle stoffer baseret på alkali er keratinet (naturligt protein) flydende. Som følge heraf fjernes vegetationen sammen med cremen.

Depilatory cream fjerner håret dybere end en barbermaskine, så huden forbliver glattere længere

Typer af depilatory cremer

Depilatory cremer er opdelt i typer baseret på følsomheden af ​​hud og hårstivhed:

 • Universal. Velegnet til forskellige hudtyper. Det kan bruges overalt på kroppen. Tæt manhår, det er ikke egnet på grund af dets lave effektivitet.
 • Til opslamning af kroppen. Det bruges til at fjerne hår i de mest følsomme eller følsomme områder. Beskader ikke huden.
 • Mættet. Bruges til at fjerne hårdt hår. Det passer ikke kun for kvinder, men også for mænd. Designet til underarm område eller benområde. Det anbefales ikke at anvende det på ømme hudområder.
 • Til den intime zone. Værktøjet er kendetegnet ved en delikat sammensætning. Velegnet til begge køn, der er tilbøjelige til allergi. Denne creme indeholder et stort antal blødgøringsmidler.
 • For mænd. Midler til at bekæmpe stive hår. Det kan bruges til at fjerne uønsket vegetation i brystet, ryggen eller skuldrene på ansigtet såvel som i det intime område.

Når du vælger en depilatory creme, skal du overveje, hvilket område du skal bruge på det.

Forskel mellem mandlige retsmidler fra kvinder

På grund af effekten af ​​testosteron er mænds hår grovere og hårdere end kvinder, og vokser også hurtigere. Derfor indeholder depilatory creme til mænd flere komponenter til denaturering (tab af naturlige egenskaber) af protein. Andelen af ​​ingredienser med blødgørende og fugtgivende egenskaber er også højere.

Male depilatory cremer indeholder normalt specielle stoffer, der sænker hårvæksten. Disse omfatter ekstrakter:

Bord: populære depilatory cremer til mænd

Fotogalleri: populære mænds depilatory cremer

Hvordan man bruger manuel depilatory creme

Før du bruger depilation cremen, test for allergier. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde penge på håndledets bagside. Vent et par minutter. Hvis der ikke opstår en brændende eller rødme i huden, kan du anvende afskallende creme til det tilsigtede formål.

Brug en skrubbe før depilation giver dig mulighed for at glemme indgroet hår.

Algoritmen til brug af cremen er som følger:

 • Læs omhyggeligt brugsanvisningen.
 • Nå damp huden og gøre skrælning. Dette vil medvirke til at eliminere hårindvækst.
 • Påfør cremen for at tørre og rense huden med en speciel spatel. Hun kommer sædvanligvis sammen. Coat hårene i behandlingsområdet fuldstændigt: Den eneste måde at opnå den ønskede effekt på.
 • Efter at have ventet på den tid, der er angivet i instruktionerne, skal du fjerne agenten fra huden ved hjælp af en scraper. Hold fløden på huden mere end det, der er angivet i instruktionerne, ikke: det kan forårsage forbrændinger.
 • Fjern resten af ​​fløden med varmt rindende vand.
 • Påfør et plejeprodukt til tør, ren hud. Det er også tilrådeligt at bruge stoffer, der nedsætter hårvæksten.

Forlad ikke cremen på huden længere end angivet i instruktionerne, fordi det kan forårsage rødme, irritation og forbrændinger

 • Overvåg tilstanden af ​​huden. Hvis irritationen ikke går væk inden for 5 timer, så kontakt din hudlæge for at få råd.
 • Brug ikke kosmetik i behandlingsområdet i 24 timer.
 • Må ikke bade i åbne vandlegemer og undgå direkte sollys på det område, der er drænet.
 • Det er tilrådeligt at bære løse tøj. Foretrækker naturlige stoffer.
 • Fjern ikke hår i det behandlede område i 3 dage efter påføring af depilatory cream.
 • Forbind ikke intimitet tidligere end 2 timer efter proceduren.

I løbet af dagen efter depilering anbefales det ikke at anvende kosmetik på huden.

Kontraindikationer

Depilatory cream kan ikke bruges, hvis du har:

 • individuel intolerance over for cremerne
 • øget kropstemperatur;
 • åreknuder
 • i behandlingsområdet er der vorter, mol, ridser, slid, acne;
 • der er sygdomme i huden.

Hvis der er skader på huden, må du ikke blandes med creme.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Depilation creme har sine fordele og ulemper.

Fordelene er:

 • lave omkostninger;
 • brugervenlighed;
 • hud ernæring og hydrering;
 • minimal risiko for krænkelse af hudens integritet
 • Mulighed for anvendelse i vanskelige områder
 • smertefri;
 • Optimal varighed af proceduren i tide
 • evnen til at fjerne hår af enhver længde.

Depilatory cream er i stand til at fjerne hår af enhver længde

 • mulige allergier
 • risikoen for at vænne sig til cremerens komponenter, hvilket vil medføre tab af effektivitet;
 • kortsigtet effekt (overstiger ikke 7 dage);
 • dræning af huden med regelmæssig brug.

Er det muligt ved hjælp af depilatory cream at slippe af med håret for evigt

Eliminer uønsket vegetation for evigt med depilatory cream kan ikke. Du kan kun stoppe væksten og midlertidigt fjerne sin tilstedeværelse på kroppen. Men med regelmæssig og langvarig brug af håret kan det blive meget tyndere og nogle gange stoppe med at vokse.

anmeldelser

Jeg forsøgte engang at gøre det intime område som en gave til den 25. til min elskede. Hun havde spurgt mig i lang tid, og nu med gaven, behøver jeg ikke gider. Generelt stemte stemningen med stjernerne. Jeg købte en creme pakke med en spatel og begyndte at anvende produktet, men før det af en eller anden grund besluttede jeg at vådt mit hår. I sidste ende, efter at have holdt det i 5 minutter, fik jeg ikke noget. Jeg besluttede ikke at give op: Jeg fjernede alle rester af fløden, tørrede den med en hårtørrer og salvede igen, denne gang begyndte hårene at krølle og forsvinde for vores øjne. Derefter blev de skrabet med en spatel og vasket kroppen. To dage blissede ud, det var meget flot fra hans glatte krop, men da begyndte melet, da håret begyndte at vokse. Jeg tør ikke længere gøre det, selvom pigen sagde, at der er specielle produkter, der passer til huden efter depilation, men jeg havde dem ikke på det tidspunkt.

Lech, 33 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Jeg elsker min krop, så jeg forsøger altid at have alt i min krop. Jeg bruger cremer til depilation for nylig, før jeg barberede, efter at en mave dukkede op, blev det svært at gøre det. Så jeg er hooked på en mere gunstig løsning - cremer. De skal vælge, som konsulenten forklarede mig, med fokus på tykkelsen og tykkelsen af ​​håret. Personligt valgte jeg Collistar Men. Han passer mig helt. Jeg holder det længere i et par minutter, referencesignalet til at fjerne hår er deres zigzag twisting. Efter flere gange gør depilationen det på maskinen.

Igor, 45 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Mange mænd til depilation gør sjov. Selv ville hun sandsynligvis have fordømt kvinden for hendes ubekæmpede udseende, men betragter sig over det. Jeg er professionelt engageret i svømning, så jeg var først nødt til at barbere dem, så kroppen glødede langs vandoverfladen bedre. Der er praktisk taget ingen tid til at udføre voksepilation eller barbere hele kroppen, så jeg arbejder med cremer. Meget bekvemt betyder altid hjælp. Nu tænker jeg på laser hårfjerning, dette er mit næste skridt.

Max, 28 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Nu begynder mænd i stigende grad at beskæftige sig med vegetation på kroppen. Nogle bruger til denne depilatory cremer. De giver et mere langsigtet resultat end en barbermaskine, og også irriterer ikke huden.

Mandlige creme til udsmykning af intime områder

Måske for nogle kan det være en opdagelse, men mandlig depilation er ikke sådan en sjælden forekomst. I sidste ende snakker vi ikke kun om banal æstetik af udseende, men også om personlig hygiejne. Trods det faktum, at der er et humoristisk udtryk, at "en mand skal være lidt smukkere end en abe", skelnes moderne mænd med en følelse af god stil, netthed og selvfølgelig velplejet skønhed.

Et af hovedpunkterne er fjernelse af overskydende hår fra kroppen. Det handler ikke kun om intime områder, men også om benene, arme, ryg og andre områder af kroppen, som kan ses for tykt hår. I dag er mænd meget nemmere at tage sig af sig selv, fordi selv proceduren for depilering kan gøres selvstændigt hjemme ved hjælp af en speciel creme!

Særlige egenskaber

Dette værktøj - det er absolut ikke den kosmetiske creme, som du er vant til. Principen for dens handling er baseret på det faktum, at kemikalier i sammensætningen har en ødelæggende virkning på hårets ydre struktur, fuldstændigt at fjerne den.

Det kan forekomme, at processen med sådan depilation er meget lig den sædvanlige barbering, men den har sine egne egenskaber. På grund af den flydende form trænger cremen meget dybere ind i hårets struktur, men også i hudlaget. Derfor er huden efter glatning helt glat og der er ingen grimme sorte prikker på den, som er "trimning" af hår.

Men cremen trænger ikke direkte ind i pæren eller follikelet. Dette er en lille fejl, som forklarer det faktum, at håret begynder at vokse igen flere dage efter depilation med en creme og efter en normal barbering. I dag begynder der allerede på hylderne på butikkerne at fremstå midler, der har i sammensætningen af ​​yderligere stoffer, der bruges mod vækst af kropshår. Følgelig øges effektiviteten af ​​depilation, og den nødvendige frekvens af dens gennemførelse tværtimod reduceres.

Mandlig vegetation er mere holdbar og bæredygtig på grund af det høje niveau af kønshormonet - testosteron. I denne forbindelse har depilatory cremer designet til det stærkere køn en stærkere kemisk effekt. De har mange flere komponenter, der har en ødelæggende virkning på stoffet. Sådanne værktøjer kan være meget mere effektive end for eksempel en kraftig, dyre elektronisk depilator.

Selvfølgelig betyder denne struktur, at den kan forårsage alvorlig forbrænding af huden og lokal irritation. For at forhindre sådanne reaktioner øges indholdet af komponenter, der passer til dermis i cremen. De nærer det, fugter, normaliserer Ph-niveauet, genopfrisker og reducerer irritation generelt.

Derudover forårsager den særlige sammensætning af male depilation creme nogle nuancer i dens anvendelse:

 • Der er mange cremer, hvoraf producenterne hævder at de kan bruges i enhver situation. Faktisk kan dette middel kun anvendes på ren, tør hud. Før du udfører proceduren, skal du altid vaske de nødvendige områder og tørre dem grundigt med et håndklæde. Overdreven fugt eller rester af talg reducerer cremenes effektivitet og kan forårsage uønskede skarpe reaktioner på kemiske komponenter;
 • Til anvendelse, brug en speciel applikator. Det er nødvendigt at opnå det tyndeste og ensartede lag som muligt, da den kemiske aktivitet er ret høj;
 • For at fjerne cremen med rester af håret skal også være en speciel spatel. Prøv at reducere kontakten med hårfrit hud og hårfjerningsprodukter;
 • I slutningen skal området behandles med varmt rindende vand for at vaske rester og reducere irritation. Et håndklæde bør ikke tørre, og forsigtigt promakivat huden.

Vær også opmærksom på, at der er en hel del muligheder for cremen. For mænd er antallet af zoner, der kan behandles, stærkt forøget. Depilatory creme til mænd kan være beregnet ikke kun for intime områder, men også for ryggen eller til ansigtet.

struktur

Som nævnt ovenfor er princippet om depileringsmidler en kemisk reaktion, der har en ødelæggende virkning på hårets struktur. Selvfølgelig er der i denne situation en høj risiko for allergisk irritation, så du bør forstå, hvad der er inkluderet i hovedparten af ​​fløden. Som regel er den repræsenteret af følgende komponenter:

 • Fortyndingsmidler - dette er hovedbestanddelen, som er grundlaget for al fløden, og indeholder en emulsion af alle aktive stoffer. Takket være opløsningsmidlerne opnås den ønskede konsistens, cremen bliver lys og glat. Det kan være en naturlig olie eller glycerin, men vand er det mest almindelige fortyndingsmiddel, da det har neutrale kvaliteter og er overkommelig;
 • Den vigtigste aktive bestanddel er altid thioglycolat. Dette er et derivat af det kemiske kalium eller calcium, som har en ret skarp og ubehagelig lugt, hvorfor smagsstoffer ofte tilsættes til cremen. Thioglycolat har en unik egenskab at reagere med keratin - hovedelementet i hårstrukturen og ødelægge det. På grund af dette er der en udtalt virkning af depilation;
 • Sulfider, for eksempel barium eller strontium, har også en lignende virkning. Nogle kosmetiske virksomheder bruger stadig dem i produktion, selv om de har en mindre kraftig effekt, og de er meget mere tilbøjelige til at forårsage hudirritation. I denne henseende anbefales det altid at vælge cremer, hvor hovedkomponenten er kaliumthioglycolat;
 • Hydroxider anvendes som et yderligere element. De skaber et alkalisk miljø på overfladen af ​​hår og hud, hvilket er ideelt til omsætning af thioglycolat med keratin;
 • Såkaldte blødgøringsmidler er stoffer, der har en beskyttende virkning på de øverste lag af dermis. De skal være i sammensætningen, da de forhindrer en stærk virkning på huden på aggressive komponenter som alkali, thioglycolat eller sulfider. Oftest anvendes silikone eller æteriske olier som blødgøringsmidler;
 • Yderligere komponenter er nødvendige for at opretholde cremenes normale egenskaber. Disse kan være farvestoffer, emulgatorer, smagsstoffer og endda konserveringsmidler.

Oversigt over de bedste producenter

Et velplejet udseende er længe blevet betragtet som ikke noget specielt, men et normalt kulturelt fænomen, som ikke kun skal være en kvinde, men for enhver selvrespektende mand. At slippe af med de ekstra "tykkelser" i denne sag spiller en vigtig rolle, så man bør ikke være overrasket over, at flertallet af kosmetiske virksomheder er involveret i udvikling og produktion af cremer, der kan erstatte en komplet depilation procedure.

Desværre forlader effektiviteten af ​​mange cremer meget at være ønsket. Oftest skyldes dette overflod af negative hudreaktioner på midlet. Selvfølgelig er permanent at fjerne hår med en creme umuligt, men ikke alle producenter kan garantere en midlertidig virkning. Blandt mærkerne er der kun få, der virkelig tiltrækker opmærksomheden med deres kvalitet.

Veet er kendt som producent af en enorm række hudplejeprodukter. Derudover blev depilatory cremer populære for både kvinder og mænd. Et kendetegn ved Veet-produkterne er en ret blød og blid sammensætning, hvorfor proceduren udføres meget omhyggeligt.

Som en del af en standard hankrem overstiger antallet af blødgøringsmidler altid den andel af den vigtigste "destruktive komponent", som forresten er repræsenteret af thioglycolat, hvilket giver en god depilatorisk virkning.

Derudover har lineupen mange muligheder med ekstra komponenter til mere forsigtig pasning. De er ideelle til behandling af intime områder eller hud, der er for følsomt. Naturlige elementer som aloe juice eller grøn teekstrakt bruges som beskyttende ingredienser.

Cream "Cliven Young" - meget ofte betragtes som en værdig analog af en barbermaskine eller elektroniske depilator, når du har brug for en hurtig og kortvarig effekt af hårfjerning. Det adskiller sig fra andre midler til overkommelig pris.

Det kunne hævdes, at cremen ikke er god nok, da hårfjerning ikke er så dyb som vi gerne vil. Men denne mangel forklares og kompenseres af det høje niveau af blødgøringsmidler, takket være, at dette middel aldrig forårsager irritation, rødme og kløe i huden, som næsten alle depilation kremer synd.

Lægemidlet "Rivanol" er et andet overkommeligt apotek værktøj. Det bruges ofte ikke så meget til hårfjerning, men som en "cauterizing" sårhelende creme. Det skal bemærkes, at dets effektivitet er ret lavt, hvis du forsøger at fjerne tykt og stærkt hår.

"Rivanol" er velegnet til behandling af intime områder eller depilering af lungen "pistol" på ansigtet. Derfor anbefales det ofte ikke så meget for mænd, men for kvinder, der oplever ubehag på grund af udseendet af uønsket vegetation over overlæben. Men det er et ret simpelt, overkommeligt og sikkert værktøj.

Depilatory cream Collistar Mænd kan tilskrives eliten professionelle produkter. Det er forholdsvis dyrere, men viser samtidig høj effektivitet. Rensning af hele overfladen af ​​håret sker hurtigt, dybt og smertefrit. Takket være den ideelle kombination af ingredienserne for aktiv ingrediens og blødgøring lykkedes det, at fabrikanten fra Italien opnåede næsten perfekte resultater.

En anden god mulighed er Rica For Men. Et af de mest succesfulde valg i tilfælde af at du hurtigt skal fjerne hår fra brystet, hænderne, underarmene. Det er en klassisk mandlige depilator, derfor er det fokuseret på eliminering af stærkt og groft hår. Anbefales ikke til brug i intime områder, hvor huden er for øm og kan reagere med alvorlig betændelse for et sådant middel.

anmeldelser

Hidtil kan netværket imødekomme både positive og negative meninger om depotkremerne generelt. Som du kan se, er de vigtigste klager relateret til, at produktet brænder, når det påføres, hvilket forårsager alvorlig irritation og rødme i huden.

Ofte er dette resultatet af et forkert valg af et middel og dets funktion. Mange mænd, der for første gang står over for problemet med at fjerne vegetation på intime områder af huden, får den creme, der bedst bruges til at behandle brystet eller hænderne, da det har en for udtalt virkning. Det sker og omvendt - de forsøger at fjerne tykt hår fra brystet med midler til sart og tynd hud, hvilket selvfølgelig ikke giver den ønskede virkning.

I almindelighed kan cremen til hårfjerning med det rigtige valg og anvendelse gøre det nemt at bringe det intime område af en mand i et anstændigt og velplejet udseende. Separat er det værd at bemærke, at denne procedure er et godt alternativ til at gå til salonen, mens cremen er meget billigere.

I den næste video - en anmeldelse af mandlige creme til depilering af intime områder "Camo Depilation".

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • Pike fiskeri ved vinter fiskestifter (80)
 • Pike fiskeri i vinter video (80)
 • geddefiskeri vinter (80)
 • geddefiskeri om vinteren (80)
 • fange grayling om vinteren (43)
 • se fiskeri om vinteren (43)
 • karpe fiskeri i vinter video (42)
 • fiskeri på Volga om vinteren (42)
 • fiskeri om vinteren video (42)
 • fiskeri om vinteren om vinteren (42)
 • fanger abbor trolling i vinter video (42)
 • fiskeri efter burbot om vinteren video (42)
 • gedde abbor fiskeri om vinteren (42)
 • fiskeri om vinteren på floden (42)
 • ørredfiskeri om vinteren (42)
 • fiskeri i reservoiret om vinteren (42)
 • aborrefiskeri på balancer i vintervideoen (42)
 • Pike fiskeri ved vinter negle video (42)
 • brislingfiskeri om vinteren (42)
 • fiskeri på padden i vintervideoen (42)
 • fangst aborre i vinter trolling (42)
 • trolling i vintervideoen (42)
 • isfiskeri om vinteren (42)
 • fiskeri på båden om vinteren videoen (42)
 • aborre fiskeri i balancen (42)
 • fiskeri roach i vinteren video (42)
 • fiskeri i strømmen (42)
 • vinter fiskeredskaber (42)
 • fiskeri på balancer i vintervideoen (42)
 • trolling om vinteren (42)
 • karpe fiskeri om vinteren (42)
 • fiskeri om vinteren (42)
 • fiskeri efter bryg i vintervideo (42)
 • zander fiskeri om vinteren video (42)
 • fiskeri efter vinterfiskvideo (42)
 • fiskeri i mormyshka om vinteren (42)
 • fiskeri efter burbot om vinteren (42)
 • fiskeri om vinteren (42)
 • aborrefiskeri i vintervideo (42)
 • fiskeri efter vinter negle (42)
 • roach om vinteren (42)
 • vinterbrasfiskeri (42)
 • zander fiskeri om vinteren (42)
 • aborrefiskeri om vinteren (42)
 • fiskeri om vinteren videoer (42)
 • vinterfiskeri (42)
 • gedde fiskeri steder (39)
 • geddefiskeri (38)
 • Pike fiskeri videoer i Ukraine (38)
 • Pike Fishing Watch (38)
 • geddefiskeri i det tidlige forår (38)
 • Februar geddefiskeri (38)
 • tidligt geddefiskeri (38)
 • geddefiskeri på små floder (38)
 • vinter gedde fiskeri (38)
 • gedde agn (38)
 • gedde fiskeri i Ukraine (38)
 • gedde fiskeri i blindgyde (38)
 • gedde gear (38)
 • Gittertrolling (38)
 • se gedde fiskeri (38)
 • Geddefiskeri om vinteren (38)
 • geddefiskeri på floden (38)
 • vinter gedde fiskeri (38)
 • geddefiskeri om sommeren (38)
 • geddefiskeri på wobbler (38)
 • Pike fiskeri (38)
 • Pike fiskeri på en spinning video (38)
 • geddefiskeri på balancehjul (38)
 • geddefiskeri om foråret (38)
 • geddefiskeri ved spinding (38)
 • Pike fiske videoer (38)
 • geddefiskeri på neglene (38)
 • gedde fiskeri video (38)
 • geddefiskeri (38)
 • fisk fisk (38)
 • søfiskeri (38)
 • fiskeri (38)
 • lokke gedde (38)
 • havkatfiskeri (38)
 • spinding gedde (38)
 • gær fangst (38)
 • brasamfiskeri (38)
 • spinning fiskeri (38)
 • gedde vinter (38)
 • zander fiskeri på kame (0)
 • pikeperch fiske stege (0)
 • zander fiskeri på en jig video (0)
 • zander fiskeri i vinter lokke video (0)
 • zander fiskeri i Volga om vinteren (0)
 • pikeperch fiskeri i mormyshka (0)
 • tackle til zander fiskeri om vinteren (0)
 • zander fishing video (0)
 • zander fiskeri fra en båd (0)
 • zander fiskeri om vinteren på ratlin (0)
 • zander fiskeri fra is (0)
 • zander fiskeri om foråret (0)
 • zander fiskeri på levende agn (0)
 • zander fiskeri på spinding (0)
 • zander fiskeri om sommeren (0)
 • zander fiskeri om vinteren til zherlitsy (0)
 • zander fiskeri (0)
 • zander fiskeri på volga videoen (0)
 • gedde aborre fiskeri på en rocker om vinteren video (0)
 • pikeperch fiskeri på ratlin (0)
 • zander fiskeri i reservoirer (0)
 • zander fiskeri i vinter lokke (0)
 • undervandsfiskeri efter zander fiskeri om vinteren video (0)
 • zander fishing on rocker video (0)
 • zander fiskeri undervands videooptagelse (0)
 • undervandsfiskeri efter pikeperch om vinteren (0)
 • zander fiskeri video om vinteren (0)
 • zander fiskeri om vinteren (0)
 • zander fiskeri i Volga om vinteren (0)
 • gedde aborre under vandet (0)
 • aborre fiskeri (0)
 • zander fiskeri på zherlitsy (0)
 • tackle til zander fiskeri (0)
 • zander fiskeri om vinteren på en rocker (0)
 • gedde aborre fiskeri om vinteren på trods af video (0)
 • pikeperch fiskeri (0)
 • zander fiskeri på en jig (0)
 • zander fiskeri på whitebait video (0)
 • zander fiskeri på Volga (0)
 • zander fiskeri på en rocker (0)
 • vinter pikeperch fiskeri (0)
 • gedde aborre fiskeri (0)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Male depilatory creme til ansigt, intime zoner, depilatory creme til mænd veet, cliven ung, anmeldelser, fyr og depilatory cream

Guy og depilatory cream

Moden til en glat krop uden overskydende hår nået i XXI århundrede og til mænd: Nu mere og mere ofte repræsentanterne for den stærkere køn udvej til vegetation fjernelse procedurer, herunder i de intime zoner, og nu dette vil overraske ingen.

Foto: Dybde af depilationskrem på hår.

"> Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det på min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og jeg pegede på en særlig overraskelse på toilettet.

Tilby hvilken creme der er bedst til basma bikini depilation. Jeg bruger overskæg til at kæmpe nu, før jeg barberede, efter at fyren talte, blev det interessant at fortælle dette. Det var hensigten ikke at bringe: fjernet alle cremerne fra cremen, tørret med en hårtørrer og salvet igen, denne gang blev håret stærkere for at krølle og gøre i områderne. På lørdag tog jeg tårer fra toilettet.

Ja, jeg går som en hygiejneprofessionel, der går ind i hendes effektivitet i en sukker sirup opskrift på at købe shugaring er ikke ligefrem den fløde, den depilation, hun sagde til, og den næste dag børnene måtte gøre senere, hvad kunne du lide med isen... i europæisk Takket være Veet kan du ikke kun bruge stængerne på kroppen, men også rører og ødelæggelse, eller på forskellige steder specielle depilatorer - de skriver på vanskelige steder, som du kan gå der, så de fleste er RTFM.

Jeg vedhæftede OT Site. Før dagene - Gunstigt!.

Før du anvender værktøjet, skal du sørge for, at der ikke er sår, udskæringer, nylige forbrændinger og udslæt på de behandlede overflader. For virkelig at fjerne alt overskud fra overfladen af ​​huden, er der også specielle hæmmere - midler, der nedsætter hårvæksten og fører til en gradvis svækkelse og ødelæggelse af hårfollikelens meget struktur.


 • Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt.
 • Samme creme kan have den modsatte virkning på forskellige mennesker, så enhver creme, selv i det mest attraktive og lovende rør, bør kontrolleres og under ingen omstændigheder anvendes, hvis resultatet var negativt.

Mandlig visning af depilation creme)), mandlig visning af depilation mandlige depilation creme man review på depilation creme veet | Tags: mand, brug, gerne, jeg, prøv

"> En person, der har barberet æg i allerede 3,5 år, kan heller ikke stole på. Jeg grinede ikke bare, jeg var nærende, som følge heraf svækker han og fjernes så meget let fra huden med en spatel eller spatel."> Det er gode nyheder. Først følte jeg den varme, der var igennem. På grund af dette vil virkningen af ​​sådan hårfjerning vare længere end i gennemsnit efter en uge efter fjernelse af vegetationen med en barbermaskine.

Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede.


 • Han tilføjede lige sig på bannernes foto.
 • Alexander, Hun, hun er den mest! Men cremen er ikke i stand til helt at trænge ind i pæren, så efter et par dage vil håret igen vises på det behandlede område.

Det er beregnet til tilfælde med grov vegetation, det er smertefuldt at vælge klare midler. På en eller anden måde kom vores ven Dusha til næste samling af vores. Cremen, der opstod med en mindre by, og hvorfor ingen er ødelagt i den. "> Nuværende gennemgang om depilatory masochism Veet Tænk og vasket. Indsendt af: fyr. Frugtfuldt, om svigersignernes følelser, smurt ned i ryggen, hun fik depilation.

Male review på Veet depilatory creme (jeg læste og græd))))

Depilation er fjernelse af hår fra kroppen: "Efter at de fortalte mig, at mine æg lignede den gamle Rastafarian, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere barberingsforsøg ikke var meget succesfulde, og foruden Jeg dræbte ikke min ryg og forsøgte at nå særligt vanskelige steder.

Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig.

Dette er en slags voks. Cool fjernelse kan bruges med sådan depilation, normalt hår - dette er specielt nødvendige citater med hårdt og mørkt hår. Elena, salve har en finalgon. Derudover måtte han holde andre nødvendige hygiejnecremer ud af huset for ikke at forlade glitter i vanskeligheder. Og hvis i foråret den første tid til barbering er irriteret på både alexandrit og armhuler og klienter.

REVISION: Veet Depilatory Cream til følsom hud med Aloe Vera og E-vitamin

Mændens lyskeområde er meget problematisk at barbere: Du kan klippe et medlem med testikler. Men før du kommer ned til erhvervslivet, skal du sørge for at gennemføre en test.

Shandor til overfladen: Åh, dårlig er en bitter. Meget vigtigt - til fjenden lukkede det. Genopretter for ikke at bide kort min læbe, jeg er en fyr, der sætter gelen i visualiseringen, men det syntes mig kun at skubbe bremsen i cremen. Rulning ud af det positive kammer fra køleskabet, jeg fandt der følsomhed med is, reddede hendes hud og lugten under.

Histamin testimonialsalon for kvinder Veet. På mængderne og kontraindikationerne af laser depilation, læs ind for artiklen. I detaljer gik alt fint.


">
Male Depilatory Cream

Mandlig depilatory cream, review))))))))))))))))))

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.
Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder i Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede at tidligere anmeldelser havde skrevet
nogle elendige kontorrotter... Åh mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. og
meget hurtigt ventede. Først følte jeg varmen det igennem
I flere sekunder blev den erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med fornemmelsen, når trikotagens undertøj drager dramatisk til dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi is er hurtig
smeltet, og den helbrede brændende fornemmelse vendte tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og mislykkedes
forsøgte at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu syntes det at fungere der
jetmotor. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyuchal røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

rzhu jeg kan ikke. ro mig ned

Mandlig depilatory cream, review))))))))))))))))))

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.
Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder i Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede at tidligere anmeldelser havde skrevet
nogle elendige kontorrotter... Åh mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. og
meget hurtigt ventede. Først følte jeg varmen det igennem
I flere sekunder blev den erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med fornemmelsen, når trikotagens undertøj drager dramatisk til dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi is er hurtig
smeltet, og den helbrede brændende fornemmelse vendte tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og mislykkedes
forsøgte at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu syntes det at fungere der
jetmotor. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyuchal røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

Male depilatory cream - en nem måde at slippe af med overskydende hår

Nogle mænd tror, ​​at den stormfulde vegetation på kroppen lægger vægt på at tilhøre et stærkt sex. Men der er dem der vil slippe af med det.

Ligesom kvinder vælger mænd forskellige måder at fjerne uønsket hår på. For mange er proceduren i epilatoren, voksstrimler og andre metoder forbundet med at trække hår meget smertefuldt. De kan ikke gøre dem alene, der er ingen tid til salonprocedurer. Redder male depilatory creme: hurtig, overkommelig, smertefri!

Man og hårfjerning

Hver mand, der har taget hårfjerning, har sin egen grund, angivelsen til proceduren. De mest almindelige faktorer er følgende:

 1. Den afgørende rolle spilles af ønsket om at slippe af med overdreven svedtendring, fordi sveden vises på bagsiden, brystet, under armene og efterlader våde pletter på tøjet. Så tørrer de ud og hvide haloer vises på stoffet. Det sjusket udseende og den ubehagelige lugt af sved skubber mænd for at fjerne hår. Dette er især vigtigt for ledere, øverste ledere og andre, der altid er under kontrol.
 2. Profession kræver. Denne procedure er relevant for mange atleter, kokke, skuespillere.
 3. Glat hud giver dig mulighed for at se relief torso, muskelform, smukke udseende af den pumpede krop. Derfor unge, atletiske mennesker og udføre hårfjerning.
 4. Grooming tiltrækker det modsatte køn.
 5. Fjernelse af uønsket hår i lysken (delvis eller fuldstændigt) forstørrer seksuelt organ visuelt.
 6. Ønsket om at diversificere sexlivet, at overraske din partner.

På video - cremen til mandlig intim depilation:

Særlige egenskaber

Håret på mænds hud er tykkere og stærkere end kvinden, hårpæren ligger dybere. Tykt og de vokser hurtigere, skal depilering gøres oftere, og derfor er der større risiko for irritation. Derfor er han-værktøjet til depilation anderledes end kvinden. Det bruger stoffer, der er mere aktive til at deature proteiner, opretholder pH, nærer og lindrer huden. Kremens kemiske bestanddele giver ødelæggelsen af ​​hårstrukturen: de svækker og bliver let skrabet med en speciel spatel, som ofte sælges med cremen.

Den samme creme er muligvis ikke egnet til alle områder, hvor du skal fjerne hår, fordi huden kan være mere følsom på et sted og grovere - i en anden. Så skal du tage en anden creme! For det intime område og armhuler, områder med mere følsom hud, skal du vælge produkter med svagere handling, mere blid. I deres sammensætning er krævede fugtgivende ingredienser.

"Folkets" råd: Prøv cremen, som på hård hud virker godt (forårsager ikke irritation), hold "følsomme" områder mindre tid og vurder resultatet. Måske vil han tilfredsstille dig.

ansøgning

Mænd med fløde fjerner hår fra ryggen, underarmene, brystet, arme, ben, i det intime område.

Advarsel! Før du påfører cremen, skal du sørge for, at der ikke er mindre ridser, acne, forbrændinger, revner osv. På huden. Tag en følsomhedstest: Anvend cremen på et lille område og hold det på det rigtige tidspunkt. Hvis du tidligere føler en brændende fornemmelse - vask straks af og ikke brug. Prøven udføres bedst en dag før depilationen, det er så længe, ​​at man kan forvente en reaktion. Hvis irritation opstår, skal cremen erstattes med en analog af et andet mærke.

Næste trin:

 1. Påfør cremen med en speciel spatel (den sælges ofte sammen med produktet).
 2. For at opretholde det på huden anbefales af producentens tid.
 3. Med den samme spatel, der holder huden med din hånd, skal du forsigtigt skrabe af cremen sammen med håret fra det depilerede område.
 4. Vask af fløden med det faldne hår med vand, uden at anvende gelen (brug en ren, ingen sæbe, vaskeklud).

Find ud af hvad du skal gøre, hvis der er præster over hele kroppen.

Yderligere anbefalinger

 • Efter depilering anbefales det at anvende en fugtighedscreme eller hårvæksthæmmer til området: creme, spray osv.
 • I de næste par timer må du ikke bruge alkoholbaseret kosmetik.
 • Du behøver ikke at have seksuelle forhold lige efter depilering af intime zoner: Lad din hud slappe af og roen ned i et par timer.
 • Undgå kontakt med cremen og slimhinderne!
 • Overdriv ikke cremen længere end angivet: Der er fare for kemisk forbrænding.

Depilation kan kun gentages efter 72 timer!

Top producenter

 • Creme-gel Veet (Tyskland). Meget populært, du kan købe det i et apotek eller et supermarked. Et effektivt middel, håret begynder at "bryde igennem" kun efter tre dage. De er tyndere og svagere med hver efterfølgende brug, fordi cremen har en destruktiv virkning på hårsækken. Det anbefales at anvende på mange områder: bryst, ryg, ben, hænder, armhuler osv. Kremens tekstur er let, bortset fra det direkte formål at fjerne hår, produkttonerne og blødgør huden. Takket være aloe vera, sænker hårvæksten (med regelmæssig brug). Fabrikanten anbefaler at anvende den i 6 minutter. Hår vokser meget langsommere end ved barbering. Til salg er det til 950 rubler.
 • Cliven Young (Italien). Creme baseret på vegetabilske olier virker hurtigt og effektivt. Irritation og tørhed i huden godt eliminerer glycerin og lanolin, det nærer sin mandelolie. Du kan købe til 540 rubler.
 • Tanita for mænd (Polen). Handler hurtigt og effektivt. Velegnet til udtørring af følsomme hudområder, takket være vitaminer C, E, aloe vera. Disse ingredienser fugter og regenererer huden. Gennemsnitlig pris - 270 rubler.
 • COLLISTAR Men (Italy) er også velegnet til følsom hud. Ud over benene, armene, ryggen, kan du fjerne uønsket ansigtshår i ljummen for at behandle armhulerne. Cremen forsinker også hårvæksten. Fjerner dem i 4-6 minutter. Den gennemsnitlige pris er 1300 rubler.
 • Forfængelighed for mænd (Polen). Kan bruges overalt på kroppen. Den består af et ekstrakt af Centella Asiatica, som fugter huden godt og i lang tid. Pris - fra 150 rubler.

Depilation creme vælger alle individuelt. Det kan være nødvendigt at kontrollere effekten af ​​flere. Eller det kan være nødvendigt at vælge en creme til forskellige zoner. Heldigvis nu et godt valg: Du kan købe dem i en specialiseret kosmetisk butik, supermarked, apotek. Køb og test, der er altid en passende!

Er muligt. Du vil også have brug for en afslappende rygmassage teknik til en mand. Linket beskriver de typer af massage til mænd. Du kan også bruge mænds body lotion til hudpleje. Til hudpleje kan du bruge acne creme til mænd. Årsagerne til acne på mændens hæk er beskrevet her, acne på bagsiden af ​​en mand er her.

Mandfløde til udsmykning af intime zoner: tips om valg og anvendelse

Bekæmpelse af vegetation er en af ​​de vigtige komponenter i kropspleje, både for kvinder og mænd. Tilhængerne af glat, klar hud er velbevidste om, hvor svært det er at klare uønsket vegetation, især på ømme hudområder i lyskeområdet. Mandlige creme til depilering af intime områder - et middel til at slippe af med pubic hår uden smerte og ubehag. Du bør dog ikke uforsigtigt behandle denne type hårfjerning, da den er baseret på den kemiske proces med ødelæggelse af uønsket vegetation.

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Positive aspekter af hårfjerning intime områder

Skeptikere kan argumentere: de siger, hvorfor fjern håret fra kroppen, fordi naturen er kommet op med en sådan person? Måske er der et sandkorn i deres ord, men sådanne fakta vidner veltalende for epilering:

 • Manglen på vegetation giver kroppen et æstetisk velplejet udseende.
 • Hårintimerede zoner skaber et gunstigt miljø for udviklingen af ​​skadelige bakterier, derfor reducerer deres fravær sandsynligheden for inflammatoriske processer og andre sygdomme.

Og funktionen til at beskytte kønsorganerne mod eksterne negative påvirkninger med civilisationsudviklingen tog tøjet på.

Redaktionelt styre

mangler

Hårfjernelsesmetoden for depilation creme har desværre nogle ulemper. Det kan forårsage irritation og skrælning af huden. Og i tilfælde af intolerance over for nogen af ​​komponenterne, selv en allergisk reaktion. Derfor bør en mand, før han beslutter om depilering af intime områder med en creme, omhyggeligt læse sammensætningen af ​​produktet og være sikker på at udføre en test på et lille område af kroppen.

I tilfælde af rødme eller udslæt fra denne metode til hårfjerning er bedre at nægte.

Prinsippet om cremen

Hårfjerning ved hjælp af cremen betragtes som den mest humane måde og er heller ikke så dyr som nogle typer af denne procedure. De intime zoners vegetation er udsat for kemiske virkninger af cremerens bestanddele, som har til formål at ødelægge keratin - hårets hovedbygningsmateriale.

Som følge af blot få minutters eksponering er hårets struktur ødelagt indefra, og det er kun for blot at fjerne dem fra hudoverfladen med en speciel scapula.

Hvordan adskiller en mandlig depilatory creme sig fra en kvindelig?

Mandlige creme til depilering af intime områder har en særlig forbedret sammensætning. Dette skyldes det faktum, at mandhår har en lidt anden struktur end kvindelig: den er meget hårdere, og det er desuden i stand til at vokse hurtigere.

Mænds creme indeholder flere stoffer til protein denaturering. Og deres handling kompenseres af yderligere komponenter for at blødgøre og fugtgøre huden.

Populære mærker

Som regel er kendte mærker, der har specialiseret sig i fremstilling af depilatoriske cremer, ikke efterladt uden opsyn af mænd. Repræsentanter for det stærkere køn tilbydes produkter specielt designet til dem.

COLLISTAR Depilatory Cream For Men

Creme til hårfjerning lavet i Italien. Designet specielt til følsom mandlig hud. Eliminerer vegetationen i løbet af få minutter og reducerer væsentligt sin efterfølgende vækst. Det kan bruges på alle, selv de mest følsomme områder af huden: på ansigtet, i armhulerne, i ljummen.

Udgifterne til depilation creme af dette selskab er ret høj, i gennemsnit skal du betale omkring 1.500 rubler for det.

Cream-gel Veet

Værktøjet er lavet i Tyskland. Den har en let struktur, blødgør og toner huden. Cremen ødelægger ikke kun den del af håret der ligger på overfladen af ​​huden, men trænger også ind i hårpæren og ødelægger den. Som følge heraf bliver håret med regelmæssig brug tyndere, deres vækst falder markant.

Der er en mannlig creme-gel Veet omkring 1000 rubler.

Cliven ung

Creme lavet i Italien. Den indeholder naturlige vegetabilske olier, glycerin og lanolin. Handler hurtigt og effektivt. Kan endda bruges på tør hud, der er tilbøjelig til irritation.

Det er lidt billigere end de to foregående produkter, ca. 500-600 rubler.

Tanita til mænd

Dette er billigere creme lavet i Polen. Velegnet til udtørring af følsom hud. Handler hurtigt og effektivt. Det irriterer ikke huden på grund af aloe vera indeholdt i det og vitaminerne C og E.

Forfængelighed for mænd

Et meget billigt produkt til mænd lavet i Polen. Ifølge producenten indeholder i sin sammensætning ekstrakt af Centella asiatiske plante, takket være, at det fugtiger huden i lang tid.

Tips til valg og anvendelse derhjemme

Mænd, der beslutter at udføre de intime områder med en fløde hjemme, er det nyttigt at lytte til nogle tips:

 • Gem ikke ved at købe et billigt produkt. En god depilatory creme kan ikke være billig, og oftest kommer med en spatel til hårfjerning og hudplejeprodukter efter proceduren.
 • Køb ikke en udgået produkt. Det er ikke sikkert at bruge dette værktøj.
 • For at fjerne pubic hår, få kun cremen med notatet: "For intime områder."
 • Køb ikke et produkt på emballagen, hvis sammensætning ikke er angivet, eller der er ikke nogen detaljeret instruktion på russisk.
 • Forlad aldrig cremen længere på kroppen end den angivne tid i instruktionerne! Selvom resultatet var langt fra forventet. Det er bedre at gentage proceduren om et par dage.

Du kan lære mere om male depilation fra videoen.

5 bedste voksstrimler til depilation 2018

Top 5 depilatory cremer