Valg og brug af epilatoren til ansigtet

Håret på ansigtet tilføjer ikke tillid til kvinden. Ved første øjekast kan et frivoløst problem forårsage store komplekser og endda forstyrre privatlivets fred. Fjern enkelt hår og juster øjenbrynene kan være pincet. Nå, hvad skal man gøre med dem, der lider af øget ansigtshår. Og er det muligt at fjerne ansigtshår med en epilator? Selvfølgelig er den sædvanlige enhed til denne opgave ikke egnet. Udviklerne af skønhedsindustrien har specielt skabt en epilator for ansigtet. Enheden optrådte relativt for nylig. Fra den sædvanlige epilator er den forskellig i størrelse og form. Den er udstyret med en tynd næse med pincet, der trækker hår ud. Der er modeller svarende til traditionelle epilatorer, men med en mindre bred overflade.

 • 1. Fordele og ulemper ved epilatoren for ansigtet
 • 2. Nøglefunktioner
 • 3. Hvilket er bedre at vælge en epilator?
 • 4. Epilator fjedre

Fordele og ulemper ved epilatoren for ansigtet

Mange kvinder bruger enheden, værdsat sine fordele.

 1. Trækker nemt hår i vanskelige områder. Ved hjælp af epilatoren til ansigtet uden problemer kan du fjerne hår ikke kun på overfladen af ​​ansigtet, men også i næsen.
 2. Langvarig effekt. Efter proceduren kan du glemme uønskede hår i 2-3 uger.
 3. Forårsager ikke irritation. Epilatoren berører ikke huden, så irritationen af ​​den er minimal.
 4. Universal. Velegnet til fjernelse af enkelthår og øjenbrynskorrektion. Vedhæftede dyser i sættet hjælper med at udføre peeling og endda fjerne sminke.
 5. Hårfjerning kræver ikke ekstra udstyr, undtagen selve apparatet. Sparer penge på udskiftningsmaskiner, voks og andre egenskaber.

Som enhver anden metode har epilatoren sine ulemper.

Såsom:

 • Ømhed. På ansigtet er nerveenderne placeret tæt på huden. Uanset hvor dyr enheden er, kan smerten ikke undgås. Særlige salver, geler, sprøjter med smertestillende virkning vil bidrage til at gøre proceduren levedygtig. Afhængigheden sker gradvis, og smerten bliver mindre.
 • Proceduren kræver en vis tid og forberedelse. Efter epilering kan der forekomme en svag hævelse og rødme i ansigtet. Derfor skal du ikke gøre det før du går ud.

Nøglefunktioner

I modsætning til et konventionelt apparat fjerner epilatoren til ansigtet hår med prikker. Pincet, der ligger på næsen på enheden, håndterer håret hårdt og trækker dem ud.

 1. En vigtig egenskab er antallet af drejninger foretaget af enheden. Fra denne indikator afhænger hastigheden af ​​proceduren.
 2. Antallet af hastigheder. Mange modeller er udstyret med kun en hastighed. Meget mere praktisk, når du har et valg. Den langsomme tilstand trækker trods alt håret mindre smertefuldt og giver huden vænne sig til.
 3. Arbejde fra et netværk eller akkumulatoren. Her er nogen mere behagelige.
 4. Nogle gange er ansigtsepilatorer inkluderet i epileringskittet. Men de vigtigste enheder selv kan moderniseres med en dyse, der dækker en del af arbejdsfladen, hvilket kun giver et lille åbent område. Men det er bedre at give præference til en uafhængig model af epilatoren til ansigtet. Det fjerner små fine hår mere præcist. Desuden kan sådanne indretninger fange hår fra 0,02 mm i længden.
 5. Valg til hårfjerning. Tilstedeværelsen af ​​funktionerne i våd og tørt hårfjerning udvider din evne betydeligt.
 6. Tilstedeværelsen af ​​et flydende hoved. Denne funktion giver dig mulighed for at tilpasse til funktionerne i konturerne i ansigtet.
 7. Yderligere dyser. Ofte tilføjer producenterne til pakningsdyserne til ansigtsrensning, sminkefjernelse, peeling, hvilket giver mulighed for yderligere hudpleje.
 8. Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset. Denne funktion tillader ikke selv de fineste hår at glide væk.
 9. Anæstesi funktion. Nogle modeller af facial epilatorer er udstyret med en blæserfunktion, som reducerer smerte. Nogle gange indeholder kittet kølehandsker.

Hvilket er bedre at vælge en epilator?

Indtil videre producerer ikke mange producenter en epilator for ansigtet i deres linje. Braun gik længst. Han producerer ikke blot epilatorer, men tilføjer også forskellige vedhæftede filer til ekstra pleje. Lad os tale mere om nogle modeller.

Braun FG 1100 SilkFinish

Denne enhed kombinerer epilatoren og trimmeren. Denne enhed erstatter perfekt pincet og saks. Har baggrundslys til at opdage fine hår.

Braun Silke-Epil 9-558 WetDry

Den indeholder en epilator i sit kit. Har baggrundsbelysning. Multifunktionelt epileringskit, men dyrt.

Braun SE 820 Face

Den epilator vil give punkt hårfjerning og grundig rensning af huden, takket være en ansigtsbørste. Denne enhed kan bruges i bruseren. Velegnet til hage, pande, læbeområde, samt til modellering af øjenbryn.

Remington EP7030

Designet til både tør og våd fjernelse af hår. Udstyret med flydende hoved og baggrundsbelysning. Fjerner hårdt hår på læber, kindben og hage. Det har flere dyser, der regulerer området for fangsthår.

Panasonic ER-GN25

Punkt fjerner fint ansigtshår. Bruges til at rette øjenbryn, overlæbe og næse.

Epilator fjedre

Ud over traditionelle apparater er der mere primitive enheder, men ikke mindre effektive epilatorer-fjedre.

De påføres i bøjet form til ansigtet og drejer håndtaget. Forår roterer og fjerner dunne hår. Denne enkle enhed er enkel, nem, bekvem, billig. Men de er ikke særlig bekvemme at fjerne hårene i hagen.

Desværre er valget af epilatorer til ansigtet stadig lille. Men du kan stadig finde en passende mulighed. Kosmetologer anbefaler at bekæmpe uønsket ansigtshår med laserfjerning. Men ikke alle har penge til en dyr procedure. Epilatoren er i stand til at løse dette problem på en mere økonomisk måde og vil altid tillade dig at blive på toppen.

Hvordan man vælger og bruger epilatoren til ansigtet

Hårfjerning ved hjælp af specielle enheder giver et garanteret resultat i to til tre uger. Ansigtsepilator håndterer perfekt uønsket vegetation, mens den ikke beskadiger huden. Proceduren i sig selv giver ikke nogen problemer og kan nemt udføres hjemme.

 • 1. Formålet med enheden
 • 2. Er det muligt at fjerne ansigtshår med en epilator?
 • 3. Fordele og ulemper ved epilatoren for ansigtet
 • 4. Hvad skal være en god epilator for ansigtet
 • 4.1. mad
 • 4.2. Hastighed af
 • 4.3. dyser
 • 4.4. Yderligere funktioner
 • 5. Hvordan du bruger epilatoren til ansigtet
 • 6. Hudpleje efter depilering og rengøring af epilatoren
 • 7. Forholdsregler og kontraindikationer
 • 8. Bivirkninger efter brug af epilatoren
 • 9. Bedste ansigts epilatorer
 • 10. Ofte stillede spørgsmål
 • 10.1. Hvilken enhed er bedre: med metal eller keramiske plader?
 • 10.2. Er det sandt, at håret vokser ind i huden efter epilatoren?
 • 10.3. Sådan fjerner du irritation efter ansigtshud?

Enhedstildeling

Epilatoren er et alternativ til den klassiske barbermaskin. Hvis maskinen kun skærer den fremspringende del af håret og efterlader det behandlede område hakket, så trækker en speciel enhed ud folliklerne sammen med roden, som giver dig mulighed for at opretholde glat hud i et par uger.

Enheder designet til ansigtet, har reduceret størrelse og specielle anordninger til at reducere smerte, når de arbejder med en delikat hud.

Er det muligt at fjerne ansigtshår med en epilator?

Den klassiske enhed er designet til at fjerne kropshår, dets anvendelse på ansigtet er forbudt. Under arbejdet skaber det mikrotraumas på følsom hud i ansigtet, de kan ikke ses straks, men senere skrælning af huden og akne vil fremkomme.

Imidlertid har velkendte virksomheder taget sig af kvinder, der lider af overdreven synligt ansigtshår, specielt designet til dem epilatorer til ansigtet, for eksempel Brown ansigt.

Fordele og ulemper ved epilatoren for ansigtet

Kvinder, der bruger en epilator til at fjerne ansigtshår, har følgende fordele:

 • muligheden for selvhår fjernelse;
 • brugervenlighed og mangel på tilbehør;
 • nem opbevaring og rengøring
 • rod hårfjerning selv i vanskelige at nå områder;
 • resultatet bliver opbevaret i lang tid;
 • lav pris i forhold til andre hårfjerningsprodukter.

Generelt har enheden et minimalt antal minusser, selv om en af ​​dem er ret betydelig:

 • smerte under proceduren
 • tager længere tid end en klassisk barbering;
 • Nogle enhedsmodeller er støjende.

Hvad skal være en god epilator for ansigtet

Apparatet til hårfjerning købes i lang tid, så valget bør kontaktes ansvarligt efter at have undersøgt egenskaberne. Den bedste epilator skal opfylde individuelle krav til følgende kriterier:

mad

Stand-alone trådløse modeller er tilgængelige. Den første mulighed er at foretrække, da procedurens placering ikke er begrænset af udløbets nærhed.

Det er værd at være opmærksom på, hvordan en autonom epilator virker (fra batterier eller et batteri), hvor meget opladning der er nok, og hvor lang tid det tager at komme tilbage til driftstilstand. For eksempel fungerer braun se 810 epilatoren i 40 minutter og afgifter om et par timer.

Hastighed af

Drejningshastigheden af ​​epilatorens hoved varierer mellem 1700 og 7600 omdrejninger pr. Minut. Jo højere denne figur er, desto mere plukningstid for at gøre enheden reducerer derfor procedurens tid.

En god epilator har mere end to hastigheder, der skifter mellem hvilke du kan fjerne hår af forskellig struktur. For epilatorer designet til personen, er dette et must. I modsat fald er lille hår ved forhøjede hastigheder ikke trukket ud, men brudt.

dyser

Jo højere omkostningerne til epilatoren er, desto mere går det til dyserne, nogle gange ikke nødvendigt. Dyser til enkelt hårfjerning, øjenbrynskorrektion og trimmere med stylingfunktion er ret populære. Nogle elementer, hvis det er nødvendigt, begrænse aflejringsområdet.

For nybegyndere har producenterne givet en speciel dyse med et reduceret antal pincet, og ejere af følsom hud kan nu bruge yderligere kølemundstykker for at reducere ubehag under epilering.

Yderligere funktioner

Moderne modeller suppleres med en gummi massager, som synkront med en dyse til fjernelse af håret gør en blid ansigtsmassage. Separate epilatorer er udstyret med en baggrundsbelysning, der gør det muligt at gå glip af et enkelt hår, for eksempel Brown 831-ansigtsmodellen. Nogle gange har de mulighed for våd barbering.

En rengøringsbørste og en opbevaringspose skal medtages med hver enhed.

Nu populær er epilatoren til ansigtsbrun s 810 ansigt - en kompakt og lys enhed glæder kvinder med et lyst design og effektivt arbejde fra et standardbatteri. En god bonus er peeling penslen tilbydes til sættet.

Hvordan man bruger epilatoren til ansigtet

I modsætning til de fleste metoder til hårfjerning kræver brug af en speciel enhed ikke særlig forberedelse. Det er nok at lave ansigtsskræller for at fjerne døde hudceller, og vask af makeup. Det er også vigtigt at sikre, at der ikke er kontraindikationer for brugen af ​​epilatoren.

Mange modeller er modstandsdygtige over for fugt, så de kan bruges direkte i brusebadet.

Facial depilator klare sin opgave takket være små pincet, spændende hår. Enheden placeres i det ønskede område (hage, pande, antenner, øjenbryn og andre) og tændes. Alle bevægelser skal rettes mod hårvækst. Det er vigtigt at holde enheden vinkelret for at reducere sandsynligheden for indgroet hår. Husk i tide at justere den ønskede hastighed og installer specielle dyser.

Hudpleje efter depilering og rengøring af epilatoren

Epilering påvirker huden stærkt, for at undgå irritation efter proceduren er det nødvendigt at behandle det med alkoholholdig lotion. Hvis der forekommer ridser og skader, er det nødvendigt at anvende antiseptikaholdige vitaminer i gruppe A og E. Kamilleinfusion og specielle kosmetiske olier vil også være egnede.

Alle midler anvendes i to gange, først det første lag, som skal absorberes i huden, og derefter det andet - påføres med massager. I slutningen anvendes specielle cremer eller olier, som reducerer hårvækstaktiviteten.

Braun face epilatoren er udstyret med en speciel børste til at rengøre den efter proceduren. Mange modeller kan vaskes helt under rindende vand. I nogle tilfælde skal du fjerne arbejdsmundstykket og kun skylle det. Hårene er tilstoppet i smalle huller og forstyrrer den korrekte funktion af pincet og hjul.

Kvaliteten af ​​proceduren og enhedens levetid afhænger af renheden af ​​elementerne.

Forholdsregler og kontraindikationer

Alle epilatorer til ansigtshår fjernelse ledsages af brugsanvisninger. Det er nødvendigt at gøre sig bekendt med de grundlæggende regler og sikkerhedsprocedurer for at forhindre personskader.

 1. Enheden skal kun bruges til det tilsigtede formål.
 2. Rør ikke ved skarpe knive eller varme genstande.
 3. Enhver skade på enheden er en grund til at afslutte proceduren.
 4. Epilation afsluttes ved nedskæringer eller alvorlige smerter.

Det er vigtigt at sørge for, at håret ikke er for kort, ellers vil pincettene bare plage huden og ikke opfylde deres tilsigtede formål.

Hovedkontraindikationen til brugen af ​​en hårfjerningsanordning er en krænkelse af hudens integritet, det vil sige sår og nedskæringer. Fordi det er sandsynligt at inficere dem med en infektion, og smerten bliver stærkere end normalt.

Proceduren anbefales heller ikke til kvinder, der lider af åreknuder, på grund af den mulige eksacerbation af sygdommen.

Hos gravide er alle følelser forværret, så ubehag fra epilatoren øges mange gange, og ubehag kan skade barnet.

Bivirkninger efter brug af epilatoren

Ofte efter epilering er der et problem med indgroede hår. En sådan situation kan kun forhindres ved peeling før proceduren, men det giver ikke 100% garanti.

Umiddelbart efter at have trukket håret ud, er der en rødme af det behandlede område af huden, som regel går det væk alene. Den moderne braun se ansigts epilator er udstyret med specielle kølemundstykker for at minimere muligheden for betændelse.

Overtrædelse af teknikken til at arbejde med enheden er fyldt med nedskæringer og skader.

De bedste ansigtsepilatorer

Lederen blandt producenterne af ansigtshårfjernelsesudstyr betragtes som Brown. Det producerer flere modeller af epilatorer, som med rette indtager de første linjer i rangordningen.

Facial epilator

Ansigtshår forstyrrer ikke kun mænd, men også kvinder - hver tredje kvinde på 25 år og derover står over for et lignende problem. Tyndt, men sådanne mærkbare hår er især ofte forræderisk set over overlæben, mindre ofte på hagen eller panden, og ansigtsepilatoren, en kompakt enhed til sikker ansigtspleje, kan klare dem.

Epilatoren til ansigtet giver dig mulighed for yderligere at justere formen på øjenbryn (som Braun Face-modellen) eller epilere de mest følsomme områder af kroppen (bikini-området og armhulerne, ligesom Tweeze-modellen).

Hvad er det?

En ansigtsepilator er en kompakt enhed til fjernelse af hår fra follikelet og kan være elektrisk eller mekanisk.

Den mekaniske tweeter kan kaldes almindelige pincet - det trækker også håret ud af roden, men effektiviteten (læsningshastigheden) af sit arbejde er meget tvivlsom.

En klassisk epilator til ansigtet er en elektrisk enhed med et lille hoved og en pincet til at tage fat i hårene og fjerne dem i en periode på 2-4 uger. Den perfekte "udfordrer" - "Braun Face", verdens første ansigtsepilator. Desværre vil den sædvanlige maskine til ansigtsbehandling ikke fungere (en undtagelse er en speciel dyse til behandling af ansigtet i sættet), fordi:

 • Ansigtshår er normalt kort og / eller for tyndt (0,02-0,05 mm). Et almindeligt hoved med diske eller pincet vil simpelthen ikke fange dem;
 • Hovedet selv har en imponerende størrelse i forhold til området over overlæben - det går simpelthen ikke "i størrelse;
 • Ansigtshuden er særlig følsom og vil ikke tolerere den aggressive virkning af epilatorpincetten til kroppen. Særlige modeller til ansigtet har et meget mindre antal pincet, og de er selv meget mindre;
 • Epilatorer til kroppen er for smertefulde (især 40-pincer modeller), selv med en anæstetisk vibrerende dyse til ansigtet, vil dens slag være for aggressiv.

Egenskaber og fordele

Det er kendt, at en klassisk epilator til ansigtshårfjerning ikke er egnet - den er for stor for dette lille område, ubelejligt at bruge og ikke egnet generelt. En særlig epilator til ansigtet har følgende fordele:

 • Det mindre epilerende hoved giver dig mulighed for at fjerne hår fra alle små områder - over overlæben, hagen, over og under øjenbrynene;
 • Den har en langstrakt form (som en pen) og er praktisk til punktbrug;
 • Det fjerner hår med en pære og sikrer glat hud i 2-4 uger uden børster (nye hår bliver blødere og tyndere);
 • Effektivere på arbejde end pincet. I en revolution af maskinens hoved fjernes ca. 100-200 hår (afhængig af modellen).

Facial epilatorer kan sælges som en separat enhed til ansigtspleje eller har børster til peeling eller rengøring inkluderet.

Hver fabrikant definerer sit obligatoriske sæt, for eksempel giver Braun-mærket et helt arsenal af tilbehør til epilatoren til ansigtet - en børste til porerensning og make-up-fjerner.

Epilatoren til ansigtet har flere ulemper, som også er værd at nævne:

 • "Giver" smerte, som enhver anden metode til hårfjerning. Husk, at essensen af ​​processen ligger i den kunstige hårfjerning sammen med pæren og overtrædelsen af ​​follikelteksturen, så de nye hår er tyndere og blødere;
 • Forårsager irritation Det afhænger af hudens individuelle egenskaber. Under alle omstændigheder skal epilering udføres om aftenen, således at huden om natten kan komme sig, og irritationen sænker;
 • Kan forårsage indgroet hår. Grunden til deres dannelse er hudegenskaber, ukorrekt forberedelse og udførelse af proceduren eller utilstrækkelig pleje af epidermis efter;
 • Et lille udvalg af modeller.

Hvordan vælger man?

Ønsker at få en effektiv og pålidelig kvindelig hårfjerning epilator - vælg elektrisk. Hvis prisen på disse modeller bider, er den eneste vej ud at købe en mekanisk analog "forår".

Valget af epilatorer til ansigtet er nu meget lille, for at være præcis, er der et anstændigt produkt på markedet - "Braun Face" og en kinesisk - Tweeze. Fabrikanten af ​​sidstnævnte siger, at hans epilator kan bruges både til ansigt og krop, og prisen på enheden giver dig mulighed for at prøve denne knowhow på dig selv.

Hvis du vil have en komplet ansigtspleje, skal du vælge "Braun Face" med et ekstra børstehoved for at rense porerne og sminkefjerneren. Hvis kropspleje er vigtig, og du vil "dræbe to fugle med en sten" på en gang, skal du stoppe med at kigge på en klassisk epilator til kroppen med en fastgørelsesfastgørelse (som i "Braun Silk-epil" 9-558 WetDry, SE 7931, Philips SC2006).

model

Braun ansigt

Verdens første epilator til ansigtet, skabt af det legendariske tyske mærke. Det er især kendt for epilatorer til kroppen og stylister til hårklipp og hår styling og udstyr til skønhed generelt. Braun Vsega epilatorer holder op med tiden og er lavet af de nyeste materialer og er færdige med den unikke udvikling hos producenten - tynde lange pincett, "fingre" til løft af hår og bekvem baggrundsbelysning. Nøglefunktioner:

 • Miniature i størrelse (producenten sammenligner sin kompaktitet med mascara for øjenvipper);
 • Nøjagtigt - fjerner hår fra hagen og panden, over overlæben, giver dig mulighed for at justere formen på øjenbrynene;
 • Hurtig. Rotationshastighed - 20 tusind omdrejninger pr. Minut, eller 300 per sekund;
 • Har et hoved med 10 minihuller;
 • Fanger hår fra 0,2 mm i længden;
 • Fungerer i 2 tilstande (2 hastigheder);
 • 100% vandtæt;
 • Batteridrevne, trådløse;
 • let;
 • Kan bæres i en kosmetikpose;
 • Den har et aftageligt hoved og er forsynet med en dyse til porrrensning;
 • Det har et stilfuldt udvendigt design;
 • Den har en aftagelig beskyttelsesdæksel.

Braun 2 i 1 ansigts epilator er en smertefri og effektiv hårfjerning og yderligere hudpleje - pore rensning og makeup fjernelse. De medfølgende børster og en aftagelig dyse giver dem høj kvalitet, dyb eller forsigtig rensning af porerne og den bedste ydelse af plejeprodukterne - creme, serum og endda regelmæssig tonic. Det vides at kosmetiske produkter absorberes bedre i den tidligere rensede overflade af dermis uden det "døde" lag af celler og med lidt åbne porer.

Er det muligt at fjerne ansigtshår med en epilator?

Er det muligt at fjerne ansigtshår med en epilator?

Ved at fjerne håret på ansigtet med epilatoren, vil du simpelthen anvende mikrotrauma i ansigtet, som ved første øjekast du måske ikke mærker.

Men meget senere vil disse mikrotraumas forårsage skrælning af huden, det kan forårsage acne, såvel som for tidlige rynker på grund af overdreven tørhed i huden osv.

Brug kun ansigtet til de typer og metoder til depilering, der er beregnet til det.

For mange år siden købte jeg en brun epilator og en særlig lille ansigtsepilator kom til ham. Nu begyndte mange virksomheder at producere epilatorer specifikt til ansigtet. Her på hjemmesiden for firmaet BRAUN vist og beskrevet detaljerne, kaldes disse epilatorer Braun Face.

Almindelig epilator, jeg ville ikke tør at fjerne ansigtshår.

Jeg prøvede en simpel epilator og intet skete, efter fødslen havde jeg fluff på mit ansigt, og det var ikke smukt. Lige før epilering skal ansigtets hud rengøres (med skrubber) og efter epilering gnides med alkohol og smøre ansigtet med Zindol (i et apotek er en øre fra bumser og irritation).

Det anbefales ikke at gøre, da epilatoren ikke er designet til en sådan følsom og følsom hud. Voks eller shugaring er mere velegnet til ansigtet, takket være disse metoder kan du glemme problemet med overskydende hår i en måned.

Hvis du bruger en moderne dyr epilator med forskellige dyser, kan du fjerne hår med en depilator på dit ansigt, selv om denne metode til hårfjerning er meget smertefuld, men ansigtets hud bliver glat i to uger.

Hvis ansigtet har muld eller vorter, er denne metode til fjernelse af håret ikke egnet. Du bør bruge andre metoder til hårfjerning, såsom kosmetisk voks (plader eller tabletter) eller brug en tråd, depilatory cream.

Hvis du imidlertid besluttede at fjerne hår på ansigtet med en epilator, så bliver de voksende hår hårdere, men så vil de tynde, tynde og forsvinde helt.

Og med forsigtighed er det nødvendigt at bruge epilatoren med couperose på ansigtet.

Selv på epilatoren er skrevet i instruktionerne, må du ikke bruge det til ansigtet). Ansigtsskinnet er meget følsomt. Måske kan du fjerne håret, men samtidig beskadiger du huden, har du brug for det? du har en hud hele dit liv. For at fjerne ansigtshår kan du købe voksstrimler, fra mig fra floresan, koste 50 rubler. Eller brug en speciel depilationskrem på ansigtet, men effekten varer længere fra strimler.

Facial Epilator - Valg og brug

Kvinder kæmper hele tiden mod overskydende vegetation på deres kroppe. Men mest af alt er de anspændt af ansigtshår, hvis vækst bør reguleres oftere end i andre områder. Og hvis øjenbrynene justeres, baseret på modens krav, men antennene over overlæben (selv næppe mærkbar) giver stor ulejlighed. Der er ikke kun en kosmetisk faktor, men også en psykologisk - kvinder er generet af sådan vegetation.

Epilator til ansigtet har sine egne egenskaber og funktioner.

Fjernelse af ansigtshår

Du kan fjerne uønsket hår på dine ben, arme og endda i bikiniområdet på forskellige måder. Hvad angår ansigtet, så er ikke alle muligheder acceptable. Kvinder har undertiden kontraindikationer til en række epilationer (for eksempel laser hårfjerning). Mange er ikke tilfredse med de høje priser på procedurer, og ikke alle kvinder besøger regelmæssigt saloner.

At passe på udseende derhjemme, skal du bruge alternative midler valgt individuelt. Men for eksempel pincet - dette er i går, og standard epilatoren er ikke praktisk at bruge på ansigtet. Og som en vej ud af situationen - produktionen af ​​en speciel anordning til ansigtsepilation fra firmaet "Braun".

En ansigtsepilator til salg på hylder på hylderne viste sig for nylig for nylig, men mange kvinder har allerede værdsat uundværlige og fordele ved enheden. Det er ret kompakt og let, og det har desuden en vandimpermeabel krop, der giver dig mulighed for at bruge værktøjet, selv når du tager et brusebad. Så du kan fjerne hår på ansigtet med denne enhed i 2 tilstande: tør og våd.

Ansigtspleje er undertiden nødvendigt for at bevare selvværd.

"Braun" er udstyret med en dyse, der udfører sine "pligter" med en række indbyggede mikro-pincet. Det smalle hoved på enheden gør det nemt at placere dig i antennens, hagen, på panden og i øjenbrynernes område uden ulejlighed for kvinden under proceduren. Dette sikrer maksimal nøjagtighed af hårfjerning. Udover hårfjerning giver Brown også dyb rensning af huden ved hjælp af dysevibrationer.

Blandt de mange modifikationer af epilatoren blandt kvinder, den populære model "Braun Face". Gennemfører en mild behandling i ansigtet, gør epilatoren en fuldstændig fjernelse, der sikkert fanger selv de mindste hår.

10 mikrohuller erstatter ikke kun 1 pincet - de øger processen hurtigere og gør rengøringen bedre. Den ekstra børste glatter og opfrisker huden. Det kan også bruges til forsigtigt at fjerne makeup.

Fordelene ved den slags hårfjerning

Epilator "Braun" blev skabt specielt til ansigtspleje, som allerede gør det til en værdifuld enhed, fordi det tager højde for funktionerne i hudens og konturerne af kraniet. Enheden har en række andre fordele.

Epilator "Braun Face" er populært over hele verden.

 • "Brown" er så let at bruge, at du kan klare hår, selv i næsen.
 • Med hjælp fra enheden er det muligt at bekæmpe både med enkelt hår og med hele "tykkelser".
 • Efter anvendelse af epilatoren vil behovet for en efterfølgende procedure opstå ikke tidligere end efter 3 uger.
 • Under hårfjerning berører apparatet ikke huden og forårsager derfor ikke alvorlig irritation.
 • Brug af epilatoren til ansigtet, er ikke nødvendigt at ty til andre midler og alle mulige tilføjelser.

Vi kan sige, at denne enhed er ret praktisk og økonomisk, og giver også et godt resultat. Men et par punkter kan tilskrives minus:

 • Proceduren bør ikke udføres før du går ud, fordi Efter lidt tid bliver huden på ansigtet lidt svulmet og rødt.
 • I første omgang kan hårfjerning ved hjælp af "Braun" virke smertefuldt, fordi På ansigtet er nerveenderne meget tæt på overfladen af ​​huden.

Disse negative punkter er ikke så signifikante, og du kan tilpasse dem. Ved regelmæssig brug bliver elektroslk receptorer meget hurtigt vant til proceduren og reagerer ikke længere så smertefuldt på det. Hvis du ikke kan tolerere sådan smerte overhovedet, prøv at fjerne dit ansigt med en creme uden smerte.

Epilator funktioner

For at vælge den rigtige enhed til pleje af ansigtshår i ansigtet, skal du være fortrolig med egenskaberne, det vil give dig mulighed for at vælge de bedste versioner af epilatorer:

 • Det er nødvendigt at være opmærksom på antallet af sving - dette påvirker procedurens hastighed.
 • Det betyder noget og antallet af hastigheder. Du må ikke være i en version. Det er bedre, når der er et alternativ til hudtyper.
 • Med hensyn til strøm, så batterierne og det elektriske netværk - helt acceptable muligheder.
 • Jo flere muligheder, jo bedre, så du skal vælge en dobbelt tilstand - våd og tør hårfjerning.
 • Flydende hoveder giver dig mulighed for at tilpasse til facialkonturens egenskaber.
Hvad ser flydende hoveder ud
 • Undgå at forstyrre de funktionelle dyser - til massage, peeling, rensning, hvilket giver yderligere muligheder for hudpleje.
 • Til følsom hud er modeller med blæsefunktion velegnet, hvilket gør det muligt at reducere smerte.
 • Og at overveje de mest uhyggelige hår vil hjælpe indbygget belysningsenhed.

Du kan gøre dig bekendt med modeller af epilatorer på fabrikantens hjemmesider, hvor der er en beskrivelse af egenskaber. Efter at have analyseret mulighederne er det ikke svært for dig at bestemme hvilke der er de bedste.

Beskrivelse af Braun-modellerne

Da epilatoren til ansigtet betragtes som en nyhed inden for kosmetologi, har få flere producenter gjort opmærksom på dette produkt. Blandt dem, der allerede har begyndt at oprette deres linjer, er firmaet Braun (Kina) stadig i trenden, fordi enheden er udstyret med yderligere nødvendige tilbehør. Nedenfor er et overblik over populære modeller:

 • "Braun SE 820 Face" er allerede nævnt ovenfor. Med sin hjælp er det let at fjerne overskydende hår over overlæben, i hagen, samt at modellere øjenbrynene.
Nødvendig udstyrsmodel
 • To i én handler om Braun FG 1100 SilkFinish-enheden. Den kombinerer en epilator og en trimmer (med andre ord pincet og saks). Modellen er udstyret med en baggrundsbelysning, der gør det muligt at opdage selv det tyndere hår.
 • "Braun Silk-epil 9-558 WetDry" er en meget dyr enhed, fordi den er multifunktionel og giver dig mulighed for at løse flere problemer i plejen af ​​udseende. Ekstra tilbehør gør det muligt at pleje ikke kun for ansigtet, men også for hele kroppen. Ud over epilering af denne enhed udføres og lyspunktsmassage.

Hvis du får salg epilatorer fra andre producenter, bør de også tages i betragtning. For eksempel tillader en god model "Panasonic ER-GN25" (Rusland) punkt-til-punkt fjernelse af tyndt hår. En "Remington EP7030" (Kina) er designet til hårdt hår. Sættet med dyser gør det muligt at regulere fangstområdet for det forarbejdede område.

Video. Facial epilator

Desværre er valget ikke så stort, og priserne er måske ikke overkommelige for alle. Selvom, hvis du vejer de positive kvaliteter af apparater til hårfjerning, er de ret i forhold til prisen. Derfor kan køb af dette produkt betragtes som en god investering, fordi Epilatoren vil vare længe nok, hvilket giver resultater af høj kvalitet.

Er det muligt at fjerne ansigtshår med en epilator?

Er det muligt at fjerne hår over overlæben, på kindbenene ved epilatoren?

For mange år siden købte jeg en brun epilator og en særlig lille ansigtsepilator kom til ham. Nu begyndte mange virksomheder at producere epilatorer specifikt til ansigtet. Her på hjemmesiden for firmaet BRAUN vist og beskrevet detaljerne, kaldes disse epilatorer Braun Face.

Almindelig epilator, jeg ville ikke tør at fjerne ansigtshår.

Hvis du bruger en moderne dyr epilator med forskellige dyser, kan du fjerne hår med en depilator på dit ansigt, selv om denne metode til hårfjerning er meget smertefuld, men ansigtets hud bliver glat i to uger.

Hvis ansigtet har muld eller vorter, er denne metode til fjernelse af håret ikke egnet. Du bør bruge andre metoder til hårfjerning, såsom kosmetisk voks (plader eller tabletter) eller brug en tråd, depilatory cream.

Hvis du stadig beslutter at fjerne hår på ansigtet med en epilator, vil de voksende hår blive sværere, men så bliver de tyndere, tynde ud og forsvinder fuldstændigt.

Og med forsigtighed er det nødvendigt at bruge epilatoren med couperose på ansigtet.

Hvordan slippe af med ansigtshår - effektive metoder til fjernelse af uønsket hår

Mange kvinder i dag står over for et så ubehageligt problem som ansigtshår. For nogle er det en årsag til irritation og utilfredshed med sig selv, for andre er det en grund til at blive deprimeret. Selvfølgelig bør du ikke lade dette problem tage kurset. I vores nutidens artikel vil vi tale om, hvorfor de blev konfronteret med dette problem og hvordan man skal håndtere det.

Artiklens indhold:

Hvorfor vokser håret på dit ansigt?

Sandsynligvis er det ikke en hemmelighed for hver enkelt af os, at der er hormoner i enhver person, såvel som kvindelige og mandlige hormoner - dette er estradiol og testosteron. Afhængigt af kødet råder et bestemt hormon i hver person. Hvis en kvinde har flere mandlige hormoner end den normale mængde, så vokser hendes vegetation på kroppen (hænder, ansigt, bryst) og på ansigtspimplerne signifikant. Desuden kan forsinkelser i menstruationscyklussen eller dens opsigelse begynde, hvilket fører til infertilitet. Dette fænomen kaldes hirsutisme.

Gennem årene kan hormoner hos kvinder forstyrres, især i overgangsalderen. Derfor anbefaler lægerne rettidigt at starte den nødvendige behandling med hormonelle lægemidler, der undertrykker produktionen af ​​mandlige hormoner.

Endokrine hypertrichose kan også forekomme på grund af sygdomme hos æggestokkene, når hormonfunktionen er nedsat.

Meget ofte under graviditeten står kvinder over for dette fænomen, når hormoner opfører sig uforudsigeligt. Desuden kan stærk hårvækst skyldes overgangsalderen, når æggestokkernes aktivitet stopper, og samtidig øges testosteronproduktionen.

Metoder til fjernelse af uønsket ansigtshår hos kvinder

Der er mange måder at fjerne ansigtshår på, men uanset hvad du vælger, vil det ikke redde dig for altid fra overdreven ansigtshår. Det er bedst at henvende sig til en endokrinolog, som vil hjælpe dig med at finde ud af årsagen til dette fænomen og hvordan man skal håndtere det. I de fleste tilfælde hjælper hormonbehandling med at klare dette problem.

Selvfølgelig kan du ty til hjælp til kosmetiske procedurer, som i dag er et stort antal. Men glem ikke, at de kun hjælper et stykke tid, men de løser ikke problemet.

Vi bruger en speciel creme

På trods af at det ikke er en vanskelig opgave at vælge den rigtige creme til depilering af benene og andre områder på kroppen, kan det stadig være svært at vælge den rigtige ansigtscreme. Faktum er, at ansigtets hud er meget følsomt, så nogle cremer kan forårsage irritation og betændelse i huden. Som følge heraf bliver du ikke tilfreds med resultatet. I værste fald kan udslæt forekomme og brænder endda. Og så lad os se, hvad de bedste virksomheder til produktion af disse midler tilbyder os.

Depilation Cream Eveline

Fordelen ved dette værktøj er, at det er meget blødt og nemt at anvende. Duften af ​​cremen er meget behagelig og irriterer ikke luftvejene. Værktøjet påvirker håret meget hurtigt, med det resultat, at du nemt kan fjerne dem.

Den eneste ulempe ved Eveline creme er, at det i nogle tilfælde kan forårsage hudirritation. Derfor bør folk med efterårssensitiv hud afholde sig fra at bruge dette værktøj.

Veet brand creme

Dette firma har fået stor popularitet og tillid til mange lande takket være cremer til depilating benene og bikini zonen. Og det er ikke tilfældigt, fordi disse værktøjer virkelig har vist sig at være af høj kvalitet. Med hensyn til ansigtscreme er det heller ikke berøvet af god kvalitet. Denne hårfjerner er velegnet til personer med selv den mest følsomme hud.

Cremen har en behagelig lugt og irriterer derfor ikke luftvejene. Let at anvende og fjerne. På grund af sine gavnlige komponenter gør cremen huden til fugt og forårsager derfor ikke irritation på ansigtet.

Den store fordel ved dette værktøj er, at resultatet varer meget længere i forhold til andre lignende cremer. Den eneste ulempe kan være den individuelle intolerance af en person af en eller anden komponent.

Laser fjernelse procedure

Laser hårfjerning betragtes som den mest effektive måde at slippe af med uønsket ansigtshår. Med denne metode kan både enkelthår og tæt hår fjernes. Under proceduren opvarmes hårstangen og dør sammen med hårsækken. Men nogle hår kan være i ro og kun efter 3-4 uger for at begynde at vokse. Derfor er det nødvendigt at bruge 5-8 procedurer til fuldstændig bortskaffelse af hår.

Ved hjælp af en epilator - er det muligt?

Hvis du ikke længere er i stand til at barbere på en dag, og alle former for depilatory cremer ikke hjælper, så er det bedre at henlede opmærksomheden på epilatoren. Denne metode til fjernelse af hårfjerning er utvivlsomt meget smertefuldt, men huden vil stadig være glat i to uger. I nogle tilfælde varer effekten langt længere, men det afhænger allerede af organismerens egenskaber.

Det er bedst at købe epilatoren med to rotationshastigheder af tromlen. Den første hastighed vil gøre hårfjerningen mindre smertefuld og er derfor perfekt til begyndere i denne forretning. Når huden bliver vant til smerten og selve proceduren, kan du sikkert flytte til anden hastighed.

For at reducere smerte under proceduren anbefales det at præ-forberede huden. For at gøre dette skal du skrubbe på problemområdet, massage området i 5-10 minutter og skylle. Derefter kan du starte proceduren for hårfjerning. Når du har behandlet hårområdet med epilatoren, skal du behandle det med en tonic eller alkoholholdig lotion.

Misfarvning - hvordan og hvad kan lysere pigens ansigtshår?

Denne metode er ret effektiv, men folk med følsom hud bør afholde sig fra det, da nogle hårblegemidler kan irritere huden på ansigtet.

For at opnå et godt resultat skal du daglig smøre problemområder i huden med 3% hydrogenperoxidopløsning. Peroxid bør påføres bomuldsulden og inden for 5 minutter tørre områder med uønsket vegetation. Snart vil du bemærke, hvordan hårene begynder gradvist at lyse. Peroxid kan erstattes med friskpresset citronsaft.

Ikke mindre effektiv måde er at anvende hydrogenperoxid som en del af andre midler. For eksempel kan du blande i lige proportioner enhver barberkrem med 3% hydrogenperoxidopløsning. Produktet påføres problemområder i 20 minutter, hvorefter cremen vaskes med varmt vand, og huden smøres med en nærende creme. Proceduren skal udføres hver anden dag. Efter fem af disse procedurer vil hårene blive meget lettere.

Epilator hårfjerning - hvordan man udfører proceduren og undgå indgroede hår

I ganske lang tid har kvinder forsøgt at slippe af med hår på alle områder (undtagen for hovedet selvfølgelig) af deres kroppe for at se smukke, feminine og sexede. En af de mest almindelige måder at håndtere uønsket vegetation på er at bruge en epilator.

Foto: Benepilation tager lidt tid

På trods af populariteten af ​​denne enhed ved det dog ikke alle, hvordan man bruger det, på grund af hvad proceduren bliver smertefuld. Derfor besluttede vi os for at udføre en slags uddannelsesprogram, takket være, at du vil lære at bruge epilatoren, og også lære hvad du skal gøre - hvis håret vokser efter epilatoren.

Vi er sikre på, at vores instruktion vil være meget nyttig for dig.

Epilation fjerner håret med en pære og derved sænker væksten

Grundlæggende regler

Så, at bruge denne enhed med dine egne hænder er et snap. Det vigtigste er at huske de grundlæggende regler, der forenkler proceduren så meget som muligt og gør det smertefrit (læs også artiklen "Hydrogenperoxid fra uønsket hår er et simpelt og effektivt værktøj").

Armpit hårfjerning

Tip! At vælge en epilator i dag er ikke svært - der er mange modeller i butikkerne. Herunder kan du købe en epilator til fjernelse af ansigtshår.

Naturligvis varierer prisen på modeller, men vi anbefaler ikke at spare. Da billige produkter ikke kun hurtigt går i stykker, men også ineffektivt klare deres opgaver.

Forresten er piger og kvinder, der aldrig har brugt enheden før, interesseret i, hvor meget hår ikke vokser efter epilatoren. Der er ingen enkelt svar.

Det hele afhænger af flere faktorer:

 • enhedsmodeller, som du bruger
 • hårstivhed;
 • dele af kroppen, hvor vegetationen blev fjernet.

Kompakt model til hjemmebrug

Forberedende fase

Det vigtigste er at korrekt forberede huden, hvilket vil forenkle proceduren og gøre den mere effektiv.

 • tag et varmt bad, der gør det muligt for porerne at udvide og lette processen med fjernelse af vegetationen

Vær opmærksom. Selvfølgelig er der i dag modeller af epilatorer, der kan bruges direkte på badeværelset. Men hvis du har et almindeligt produkt, skal du tørre huden så godt som mulig før du påfører det - så der ikke er noget fugt på det.

På fotoepilatoren, som kan bruges i vand

 • Påfør lotion for at fjerne talg, men dette trin er ikke nødvendigt, især efter badning;
 • juster enhedens hastighed - ved meget høj hastighed er grove skud ikke fjernet, men brudt, fordi effektiviteten af ​​proceduren er signifikant reduceret.

Sådan arbejder du med en epilator

Der er også ubeskrevne regler for, hvordan du bruger enheden korrekt:

 • føre det strengt mod hårets vækst;
 • det skal være vinkelret på huden;
 • med din fri hånd stram forsigtigt huden på vegetationens fjernelse - dette vil fremskynde processen;
 • så snart du føler, at ubehag i det behandlede område er forsvundet, kan du gå videre til det næste.

Brug af sådanne enheder kan sikkert blive ondt

Sådan reducerer ubehag

Selvfølgelig er selve proceduren ikke behagelig, selvom du bruger den mest moderne model af epilatoren. Der er dog flere tricks, der minimerer ubehag.

Vær opmærksom. Nogle er interesserede i spørgsmålet: "Kan jeg fjerne ansigtshår med en epilator?". I princippet er det muligt, men denne proces er meget smertefuld. Derudover er der andre mere effektive måder at slippe af med vegetationen.

For at mindske det mulige ubehag er det vigtigste ikke at være belastning, ikke at være bange for at slappe af så meget som muligt.

 • tænd den passende musik;
 • husk noget godt eller bare drøm;
 • Forestil dig, hvor sexet og ønskeligt du bliver, når din hud slipper af vegetation og er bemærkelsesværdigt glat.

Efter proceduren skal du sørge for at berolige huden - gælder for kroppens dele passende midler.

Korrekt indstillet til proceduren, vil du reducere sandsynligheden for ubehag betydeligt

Vær opmærksom. Ofte kan der forekomme røde pletter på huden efter proceduren. Dette er ikke overraskende - fordi hårene fjernes fra roden. Derfor bør hårfjerning udføres mindst 12 timer, inden du går ud hos mennesker.

Hvis håret er rodnet

Sandsynlige årsager til indbrudsproblemer

Sommetider vokser håret efter epilatoren. Problemet er ikke behageligt, det er fyldt med ikke kun et problem med huden, men også et utilsigtet udseende.

Men vi ved, hvordan man kan slippe af med indgroet hår efter epilatoren og vil gerne dele vores viden med dig. Hvis efter den næste session antallet af sådanne hår er steget betydeligt, så skal du først og fremmest ændre måden du fjerner væksten.

Første måde

Billedet viser forskellen mellem normale og indgroede hår.

Den første metode til korrekt og effektiv kamp indebærer følgende:

 • på plads med indgroede hår, skal du anvende et produkt designet til at fjerne acne;
 • Dette vil ikke kun lindre irritation, men også helbrede såret;
 • Påfør produktet tre eller fire gange om dagen, indtil såret er helt helet;
 • Mindst to gange om dagen skal du behandle det berørte område med en skrubbe - det hjælper med at frigøre hår.

Anden vej

Brug pincet skal forsigtigt!

Denne metode er designet til at bekæmpe hår, der er vokset for dybt.

Og vil hjælpe dig med denne komprimering:

 • suge et stykke gasbind, en blød klud eller et håndklæde i varmt vand;
 • vedhæft til problemområdet
 • når kompressen er afkølet, våd den igen og anvend
 • gentag dette indtil spidsen af ​​håret kommer ud;
 • tag de for steriliserede pincet og hæk spidsen af ​​et hår;
 • Træk ikke for hårdt - det skal give ind nemt;
 • hvis ikke, problemet er intens irritation;
 • Efter at håret er trukket ud, skal du behandle området med et desinfektionsmiddel.

Hvis begge metoder var ineffektive, skal du ikke bruge andre eksperimentelle. Det er bedre at søge hjælp fra en professionel kosmetolog.

Og start ikke problemet, ellers kan der opstå inflammation på huden.

I slutningen

Glat og delikat hud - vores egen fordel!

Som du kunne se, er der intet svært i epilering. Brug vores anbefalinger - de vil give dig mulighed for sikkert at udføre proceduren og undgå dannelse af indgroet hår (se også artiklen "Cream for at bremse hårets vækst i ansigt og krop").

Yderligere video i denne artikel hjælper med at overholde ovenstående oplysninger.

Sådan fjerner du ansigtshår?

Uhensigtsmæssig vegetation på en kvindes ansigt ser ikke ret æstetisk glædeligt ud og er ofte årsagen til psykologiske komplekser. Ofte begynder overskydende hår at vokse over læberne, nogle gange - på hagen, kinderne. Årsagerne til dette er i de fleste tilfælde arvelighed eller hormonel ubalance. Under alle omstændigheder er pigernes naturlige ønske i dette tilfælde at slippe af med dette problem.

Hvad er den bedste måde at fjerne ansigtshår på?

Der er mange metoder til at slippe af med overskydende ansigtshår. Salon hardware procedurer anses for at være den mest effektive:

 • laser hårfjerning;
 • Laser hårfjerning;
 • elektrolyse.

Disse teknikker er virkelig effektive, men dyre og kræver flere procedurer for fuldstændig hårfjerning.

Andre effektive og populære, men billigere kosmetologiske metoder til hårfjerning er:

 • plukning med pincet (hvis kun enkelte hår er til stede);
 • brug af depilatory cream (ikke egnet til følsom hud);
 • voksning med voks eller sukker (med en hårlængde på mindst 5 mm)
 • misfarvning med specielle formuleringer (med fine hår).

Du kan også fjerne hår fra ansigtet med folkemetoder, blandt hvilke de mest effektive er:

 • regelmæssig behandling med hydrogenperoxid eller vilde umodne druesaft til at lette håret;
 • sukker hårfjerning.

Hårfjerning ved hjælp af sukker udføres ifølge følgende opskrift:

 1. Bland 10 teskefulde sukker med en knivspids citronsyre og 3 spsk vand.
 2. Kog over lav varme indtil gyldenbrun.
 3. Påfør huden og fjern hurtigt med en skarp bevægelse.

Er det muligt at fjerne ansigtshår med en epilator?

Ved hjælp af moderne hjemmepilatorer med specielle dyser kan du fjerne ansigtshår. Metoden er ikke egnet i nærvær af mol, vorter i området med uønsket hår og bør også anvendes med forsigtighed i rosacea. I begyndelsen bliver de nyligt voksende hår lidt sværere, men så vil de svække, blive tynde og tynde.

Kan jeg fjerne ansigtshår med voks alene?

Voks hårfjerning er ikke svært at udføre hjemme, som det er nødvendigt at købe kosmetisk voks i plader eller tabletter. Til proceduren smeltes voksen i et vandbad og i en flydende form med en speciel pind, der påføres det ønskede hudområde. Efter hærdning skal voksen rulles ind i kuglen, med hvilken hårene fjernes. Du kan også bruge voksstrimler, som er mere praktiske at bruge.

Sådan fjerner du ansigtshår med en streng?

Epilation med tråd - den orientalske metode, der indebærer brugen af ​​konventionel bomuldsgarn. Tråden snoet på en bestemt måde og holdes på det hårede område, med hårene trukket ud af roten. For at lære at arbejde med en tråd, er det for første gang bedre at gå til en specialist.

Sådan vælges en elektrisk epilator til hjemmebrug

Depilation Cream Veet