Skær et mustache i 14

Udseendet af det første ansigtshår er et tegn på begyndelsen af ​​voksenalderen. Razor manipulation bliver en ung manns daglige ritual. Det er vigtigt at lære at barbere lige fra starten, ellers kommer der nedskæringer og irritationer, og teenagere med firkantede pletter fra amerikanske film virker ikke så sjove som de plejede at være.

Glat og rent barbering uden irritation er drømmen for enhver mand, hele kunsten, der nu er blevet falmet væk. Tidligere blev hemmelighederne af en glat barbering overført gennem hanlinjen fra generation til generation, og nu er unge tvunget til at søge efter tricks på internettet om, hvordan man barberer for første gang.

Er det muligt at barbere en mustache teenager i 13, 14, 15 år? Selvfølgelig kan du! Efter alle reglerne vil barbering ikke medføre mange problemer.

For proceduren skal du:

 • barbering barbermaskine;
 • barbering gel;
 • aftershave lotion.

Barberingstrin

Barbering er opdelt i tre faser: forberedelse, øjeblikkelig barbering og efterfølgende pleje. Hvert trin er nødvendigt og kan ikke gå glip af, selvom processen ofte reduceres til en simpel barbering af vegetation ved maskinen. Efter en sådan "forenkling" vises ubehagelige irritationer. Det er lettere at i første omgang overholde alle krav end at lide med problem hud. Hvis alt er gjort korrekt og forstå, hvordan man barberer et overskæg for første gang, så vil de efterfølgende procedurer udføres hurtigt og debugged.

uddannelse

Ideelt set bør barberingen begynde efter et varmt brusebad eller bad: Den varme damp vil blødgøre huden, porerne åbner og håret bliver mere bøjeligt. Derudover kan du bruge en skrubbe, den såkaldte exfoliant, som eksfolierer døde celler og forbereder huden. Skrubbe - et vigtigt skridt, hvis der er en stiv børstehår. Selv for første gang er forsømmelse af forberedelse og skrubning ikke værd. At vænne sig til det fra starten er lettere end at forsøge at ændre vaner.

barbering

Efter forberedelsen kommer hoveddelen. Hovedværktøjet er en barbermaskine. Barbermaskinen fjerner ikke kun hår, men fjerner også det øverste lag af huden, så ukorrekte bevægelser kan føre til uønskede konsekvenser.

Først skal du vælge en passende og behagelig barbermaskine.

Barbermanden

Skelne mellem disponible og genanvendelige maskiner og elektriske barbermaskiner. En disponibel maskine kan bruges i højst to procedurer, og derefter stopper den at udføre sine funktioner. Genanvendelig er mere holdbar, men bliver til sidst kedelig og skal udskiftes i tide. Den elektriske barbermaskine er nem at bruge, men ikke egnet til fint og blødt hår, så hun næsten ikke kan fjerne sin teenage overskæg.

For første gang er en engangsmaskine ideel: Skarpe knive klarer at klare med mellem hårdt hår, som giver mulighed for glat barbering.

Senere anbefales det at købe genanvendelige maskiner med udskiftelige knive. Denne maskine varer cirka en måned, hvis du barberer hver anden dag.

Efter at have valgt en barbermaskine til at vælge en barberkrem. Ungdommer i alderen 13-15 år bør gives præference for cremer til følsom hud. Dette værktøj vil rense huden, forberede den til proceduren og blødgøre hår.

Det overvældende ønske om at bruge sæbe i stedet for fløde bør stadig overvindes, da sæbe tørrer huden, hvilket forhindrer glat barbering og bidrager til øget irritabilitet i huden.

Barberingsretning

Et par minutter før barberingen påføres gel- eller barberkrem på hele overfladen af ​​det behandlede område. Barber hårene strengt i retning af deres vækst. Hvis du barberer mod vækst, er huden hårdt skadet, og der opstår et "respons" i form af små pletter, som følge af, at barberingen skal udskydes, indtil de forsvinder fuldstændigt. En ukorrekt barbering fører også til indgroede hår, da det barberede hår skifter lidt og begynder at vokse i den forkerte retning (parallelt med huden).

Selv om retningen af ​​hårvækst for hver enkelt person, vokser normalt i området af kinderne hårdt og tættere på kindbenene - i retning af hagen. For større tillid, udfør en test: glat håret i forskellige retninger. Hvis du glatede dit hår og ikke følte modstand, så fandt du vækstretningen i dit hår.

efterbehandling

Efter barbering creme eller lotion indeholder beroligende ingredienser, der hjælper huden med at komme sig hurtigere, forhindre udslæt og irritationer. Hvis irritation opstår, behandles huden med hydrogenperoxid.

Vi opsummerer ovenstående

3 faser: forberedelse, barbering, efterfølgende forlader.

Forberedelse: Vi damper ud huden, hvis det er nødvendigt, skrubber vi på, barberingsgel.

Barbering: barber hårvækst om ønsket - vinkelret.

Efterpleje: behandle sårene, anvend lotion på huden.

Overskæg vokser ikke kun hos mænd

Desværre vokser overskæg ikke kun hos mænd. Piger og kvinder har ikke stub, men ansigtshår er stadig en masse problemer. Den mest almindelige årsag til udseendet af hår på overlæben - hormonal svigt. Piger med forhøjede niveauer af det mandlige hormon - testosteron - lider ofte af konsekvenserne af en sådan svigt.

Selvfølgelig bør piger ikke bruge en barbermaskine til at fjerne uønsket ansigtshår, da hårene bliver stive og mere synlige.

Der er mange moderne måder at hjælpe en pige med at løse problemet med.

pincet

Den nemmeste måde er at fjerne alle pinceterne. For at udføre proceduren er på dampet hud, og derefter - at behandle antibakterielt middel. Det er bedre at fjerne enkelthår med pincet, og ikke at behandle hele overfladen på én gang.

afklaring

Hate vegetation er ikke nødvendigvis fjernet, det kan tændes.

 • en teskefuld hydrogenperoxid;
 • 5 dråber ammoniak.

Værktøjet påføres det behandlede område i et minut, vaskes med vand og citronsaft. Proceduren gentages tre gange om dagen. Efter et par dage vil du se det første resultat.

Sukker / voksaflejring

En af de mest effektive procedurer. Håret fjernes fra roden, derfor vokser det langsommere, og med tiden stopper det helt og holdent.

Proceduren udføres hver anden uge. Voksstrimler kræves til voksning. Strimler kan købes på et apotek eller en kosmetisk butik. Solgt specielle tynde strimler til ansigt og bredt - til benene. Til prisen er disse strimler den samme, men hvis du tager brede strimler og skær dem i tynde, kan du spare meget.

Til sukkeraffald kogt sukkerpasta fra sukker, vand og citronsyre eller køb færdiglavet pasta i specialforretninger.

Salon behandlinger

Salonprocedurer er ret effektive, men de er dyre.

Elektrolyse, laser, kemisk hårfjerning, Elos - vælg hvad du vil. Hver procedure har sine fordele og ulemper. Hver fjerner hår, så de vokser langsommere. Med den korrekte udvælgelse af proceduren og skønhedseksperten vil resultatet af depilationen tilfredsstille dig i lang tid.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du usikker og ikke smuk...
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen...
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage...

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnents historie, hvor hun i høj grad fortæller, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt!

I hvilken alder kan du begynde at barbere et overskæg?

Til dato er der ingen ensartede anbefalinger fra læger og kosmetologer, i hvor mange år skal du begynde at barbere din overskæg. Hver sag er anderledes, når man beslutter, om man skal barbere ansigtshår.

Genetik har stor indflydelse her. Siden hvor mange år har farens skæg og overskæg vokset, i omkring samme alder begynder de også at vokse omkring sin søn. Nogen allerede ved 16 år har overgroede kindben, andre har et "geit" skæg ved 25 år. Hvis vi stiller et spørgsmål til voksne mænd, da de begyndte at barbere deres overskæg for første gang, så vil vi som reaktion modtage information om helt forskellige aldre.

Ved 14-15 år har 25% af drenge en teenage overskæg i form af en pistol. Skægget vises normalt lidt senere.

Hvert år øges antallet af hår, deres tykkelse normalt. Nogen er ligeglad med dette fænomen, nogen har teenagekomplekser. Nogle forsøger at barbere deres overskæg, misfarve det eller plukke ud den vegetation, der har dukket op. Faktisk er udseendet af en whisker forbundet med hormonelle ændringer.

Dette er et signal om, at fyren bliver til en mand. Forældre bør hjælpe deres barn med at beslutte, hvor gammel det er at begynde barbering. Far fokuserer normalt på alder, da han først barberede sit skæg. Det vil tage råd fra en forælder eller en ældre bror, om man skal bære et overskæg eller vente. Derudover skal de lære at rage et overskæg korrekt.

I nærværelse af let uklare ansigtshår rådgiver kosmetologer at vente til 18 år med begyndelsen af ​​barberingen. Ved denne alder bliver hårene allerede grove, bliver tykkere, hvilket bidrager til deres fjernelse. Hvis en 14-årig overskæg stikker ud, skaber et sjusket ansigt udseende, så kan du allerede barbere stygnet vegetation. Huden i denne alder er stadig meget delikat, en maskine eller en barbermaskine kan fremkalde irritation og hudsygdomme.

Hertil kommer udviklingen af ​​hårsække. Deres grov skade kan i fremtiden påvirke dannelsen af ​​et tykt, smukt skæg, som nu er i mode. I tilstedeværelsen af ​​acne, måske dens forværring. For en behagelig og sikker barbering af hår er det vigtigt at overholde alle betingelserne i proceduren:

 • Vaskeflade.
 • Anvendelse af midler.
 • Barbering hår
 • Hudpleje.

anbefalinger

Hver dreng skal have personlige ejendele til barbering, som han ikke bør dele selv med tætte mennesker. Pappersskrabere og skum kan helt sikkert ikke bruges. For en ung mand skal du købe skum og efterskærmning til følsom hud.

Du kan barbere din overskæg ved hjælp af en engangs sikkerhedsmaskine eller en maskine med 2-3 knive på barberhovedet. Køb ikke en maskine med et stort antal blade, det vil kun øge den mekaniske friktion af sart hud. Du skal stoppe ved valg af maskin af anerkendte producenter.

For en moden ung mand er det bedre at bruge anti-acne midler. De lindrer, desinficerer huden. Brug aldrig drengene sæbe og cologne, som tørrer ud i huden, krænker vandbalancen.

Før den første procedure er det stadig bedre at se, hvordan far eller bror bringer barberet på ansigtet. Drengen vil have en ide om, hvordan man barberer sin overskæg. Det anbefales ikke, at uerfarne unge bruger barbermaskiner, som bedstefar altid barberet.

Under ingen omstændigheder kan barbering tør hud. Før du starter proceduren, er det nødvendigt at vaske rensegelen og varmt vand, så porerne åbner og håret bliver mere smidigt. Det er bedst at barbere dit overskæg efter et bad eller en brusebad. Således er der en fiksering af hårsækkene.

Derefter påføres skrabeskum på et vådt ansigt og venter et par minutter for at blødgøre håret. Så forsigtigt begynde at barbere overskæget, minimerer skade på huden. Da børsterne vokser, er det endnu ikke svært, skal du barbere din overskæg så glat og omhyggeligt som muligt. Careless bevægelse er let at skære på huden, hvorefter selv et ar kan forblive. Græsning af det øvre lag af epidermis med barbering objekter kan forårsage en bakteriel infektion, rødme.

Det er vigtigt at huske at barbering af overskæg bør lede maskinen i retning af hårvækst. Om nødvendigt er barbering tilladt vinkelret på hårets vækst. Dette giver dig mulighed for at omhyggeligt barbere selv de mest frække hår. Regelmæssig retning af maskinen mod vækst af overskæg truer udseendet af indgroet hår. Et hårfollikelskifte forekommer. Håret er svært at bryde igennem til overfladen på det rigtige sted.

I overskægsområdet skal der være mindst barberingsbevægelser, selvom selv teenagehår på dette sted er ret svært at barbere. Efter flere barberingsbevægelser er det nødvendigt at skylle maskinen fra hår og skum, og det skal også holdes rent. For engangsmaskiner er der kun få gange tilladt. Populær hos mænd er maskiner med aftagelige hoveder. Efter proceduren med barbering skal du skylle med køligt vand.

Når du tørrer dit ansigt forsigtigt med et tørt håndklæde, skal du anvende produktet efter barbering. Sammensætningen af ​​aftershave indeholder særlige ingredienser, der beroliger, desinficerer huden. Når du først barberer et overskæg, kan du ikke undvære små stykker, der skal behandles med en bomuldspinne dyppet i hydrogenperoxid. Det er også muligt en lille irritation, som skal passere alene.

Næste trin

I fremtiden kan du barbere din overskæg med en elektrisk barbermaskine. Ved brug af det reduceres risikoen for skade til et minimum. Det vil være bekvemt at barbere din overskæg ved hjælp af et el-barbermaskin. Det er mere egnet til ung hud end roterende. Barbermaskinen eliminerer udskæringer og er behagelig for mænd.

For en teenager er der ikke behov for at barbere din overskæg dagligt. Dette skal gøres efter behov. Normalt nok 1-2 gange om ugen. Der er en opfattelse, at efter den første barbering, vil tykke overskæg begynde at gøre deres vej. Dette er slet ikke tilfældet, den første barbering fremkalder ikke forøget hårvækst. Korrekt overholdelse af alle barberingsteknikker gør det muligt for huden at trække vejret, reducere spredningen af ​​acne.

For at afgøre, om man skal barbere et mustache i en alder af 14 år, bør en teenager selvstændigt, men samtidig holde sig til de kloge råd fra voksne. Hvis håret begyndte at ødelægge udseendet væsentligt, så kan du barbere overskæget under hensyntagen til alle tidligere anbefalinger.

Svaret på spørgsmålet: "Hvor gammel skal du begynde barbering?" Er simpel - når synligt ansigtshår fremstår. I livet fører drengene ofte til den sædvanlige nysgerrighed. Det er vigtigt at advare teenageren mod mulige fejl. For barnets gavn må du bede ham om ikke at skynde sig for at barbere sin overskæg - alt har sin tid.

Sådan skægges et skæg: forberedelse, fashionable former, skæreprocessen

Flere og flere mænd vil lære at skære et skæg på egen hånd. Det er ikke så svært, hvis du nærmer dig dette problem med behørig opmærksomhed. Du skal vælge en passende form for skæget, forberede værktøjssætet og følge en simpel frisørsalgoritme.

Maskulinitet eller overskud: Første gang vi barberer overskæg

De første teenage-overskæg på en eller anden måde gør en fyr til at tænke på, hvordan man barberer sin overskæg for første gang. I hvilken alder skal du begynde barbering, eller måske skal du vente? Vi råder dig til at vælge den rigtige barberhøvel til følsom hud.

Hemmelighederne til en vellykket barbering uden irritation: hvordan man barberer

Irritation efter barbering og hvordan man barberer ordentligt for at undgå det. Hvis du kender årsagerne til irritationens udseende, for at beherske barberingen korrekt, kan du undgå de ubehagelige konsekvenser ved at pleje et ansigt.

Sådan barberes et overskæg?

Vigtige tips om, hvordan man barberer overskæg, måder og subtiliteter af skægbeskæring. Plejeregler og værktøjer, der bruges til behagelige hårklipp.

Hvor gamle er drenge at begynde barbering?

Alt i livet fortsætter. Drengen gradvist fra barnet bliver en ung mand. Alderen 13-14 begynder pubertet, ændringer i kroppen vises. I en ung mand bliver stemmen ikke hårdt, men håret på ansigtet begynder at vokse.

Umiddelbart opstår spørgsmålet: "Fra hvilken alder skal drenge barbere sig?". Mange forældre tvivler på, hvornår boy skal kunne barberes. Der er anbefalinger fra læger om at starte denne procedure ikke tidligere end 18 år, men i nogle situationer begynder teenagere at gøre det tidligere

Den mest ideelle alder til barbering

Der er ikke noget præcist svar på dette spørgsmål. Hver organisme er individuel. Nogen begynder at vokse op tidligere, nogen senere. Arvelighed har stor indflydelse Derfor, for at bestemme i hvilken alder et barn kan barbere det første hår, skal forældrene følge med det.

Der er en fælles standard og anbefalinger fra kosmetologer. Eksperter mener, at den mest ideelle alder for at begynde barbering er, når en ung mand kommer til 18 år.

Men mere og mere ofte blandt unge i alderen 14-15 år vises vegetationen på ansigtet i form af en blød "kanon", og drengene vil ikke fremstå i denne form i samfundet. De mener, at det ikke er æstetisk behageligt at gå foran kvinder, piger og venner.

I denne situation kan du begynde at barbere og op til 18 år, men du bør ikke ty til proceduren før 14 år. Teenagers hud er stadig øm, og hvis det er for tidligt at begynde barbering, kan mange problemer opstå.

Sådan begynder du barbering

Hvis den unge mand ikke desto mindre kom til den konklusion, at fluffen på hans ansigt ødelægger hans "liv", så er det nødvendigt at vælge den rigtige barbermaskin inden man fortsætter med at barbere. Teenagerens hud er stadig øm, de første hår er bløde, så du bør helt sikkert bruge specielle barberende geler. De fugt og blødgør ikke kun barnets hud, men også på grund af dem bliver der en fiksering i hårsækkene.

Farens apparater og cremer vil helt sikkert ikke fungere her. Du har brug for en gel til ung, blød hud. Ellers kan du forårsage irritation og forskellige ubehagelige konsekvenser. Det er nødvendigt at barbere teeneren med en let bevægelse kun fluffen selv og forsøge ikke at skrabe bladet over hele hans ansigt.

Før du begynder en ung mand at barbere, er følgende vigtigt:

 • du skal omhyggeligt vælge midlerne før og efter barberingen;
 • foretrækker en multi-blade razor, den er sikker og har mikrokamme systemer, påvirker ikke huden mekanisk, en ungs hud vil opleve lindring og komfort;
 • elektriske barbermaskiner er sikrere, hudkontakt vil ikke være, så drengen bliver beskyttet mod nedskæringer.

Barbermaskinen betragtes som mere hård, på den måde skæres hårene på niveauet af det ydre lag af celler, huden bliver glat. Men for en teenager er dette uacceptabelt, hans hud vokser stadig hos ham, hun er blød i sig selv. På denne måde kan du bryde det beskyttende lag af huden, hvilket betyder, at ikke kun irritationer vil dukke op, men også akne kan dukke op.

Når barberingen er færdig, skal du sørge for at bruge en gel eller efter barbering. Ideel - barbering spiritus på basis af alkohol. Ung hud er tilbøjelig til acne. Forkert omsorg vil kun forværre situationen.

Hvis huden er meget følsom, og der er en masse acne og acne, så skal du vælge midlerne omhyggeligt, og det er ønskeligt, at de laves på urteinfusioner.

Hvorfor barberer du ikke i en tidlig alder

Barbering drenge, der er under 14 år kan ikke. Der er flere grunde:

 • Når en teenagers krop lige er begyndt at danne, er huden stadig øm, elastisk;
 • en ungs hud er meget følsom, og enhver indblanding og forskellige manipulationer kan forårsage irritation og hudsygdomme;
 • i en ung alder, når acne normalt forekommer på huden, kan for tidlig barbering forværre og sprede bums.

Det er ønskeligt, at den første barbering var under ledelse af en voksen. Ungdommer har ofte ingen idé om, hvad der kan forårsage forkert håndtering af huden. Lad dem ikke én gang og se hvordan alt blev gjort af far, kun i denne situation bør man ikke forveksle hudpleje for en voksen mand og en dreng.

Det er vigtigt, at den unge mand har sine egne individuelle barbermaskiner og parfume sæt. Hvis du har problemer med huden, så som et middel til barbering, kan du bruge alkoholtinktur af calendula eller kamille.

Hvis der efter det første forsøg på at slippe af med overskydende hår på huden, irritation eller acneudslæt har spredt sig endnu mere, er der behov for behandling med zink eller anden antiinflammatorisk salve.

På grund af det faktum, at barbering kan påvirke teenagerens hud negativt, bør du ikke skynde sig på denne procedure og om muligt fortsætte med det så sent som muligt, når håret er lidt groft. Det er bedre, hvis forældrene ikke lader situationen tage deres kurs, men forberede den unge mand på forhånd og fortælle ham, hvordan man bedst kan gøre alt og hvad man skal bruge.

Den ideelle alder for den første ungdommelige barbering

I en vis alder begynder drenge at lægge mærke til vegetationen på deres ansigt. Nogen tager straks barbermaskinen i stykker, og der er ikke nogen opmærksom på dette i for lang tid. Hvilken alder er den mest velegnede til en ung manns første barbering, og hvilke punkter i denne proces bør tages i betragtning?

Alder for den første barbering

Puberty hos drenge begynder normalt på 11-12 år, i sjældne tilfælde kan dette stadium starte tidligere. Denne periode er også karakteriseret ved udseendet af vegetation. Så tidligt som 13-14 år kan en teenager støde på en kanon på hans ansigt i overlæben. Drengene reagerer forskelligt på denne proces, men under alle omstændigheder er hvert tegn på hans opvækst utrolig vigtigt for en teenager.

Med udseende af hår på ansigtet vil nogle fyre straks fjerne dem med en barbermaskine. Det er godt, hvis en dreng kan henvende sig til sine forældre til rådgivning, men nogle gange bestemmer han alt selv. Fra manglende viden kan unge mænd skade deres hud, især hvis det er problematisk og følsomt. Derfor vil det ikke være overflødigt for forældre at foretage en forebyggende samtale med deres søn, så på tidspunktet for pistens udseende på hans ansigt ville han stille spørgsmål til dig og ikke til venner, der er så uvidende som han selv.

Lad os vende tilbage til spørgsmålet om at bestemme den ideelle alder for den første barbering. Det skal bemærkes, at der ikke vil være noget definitivt svar på dette spørgsmål. Der er ikke et sådant mønster, at du i dag blev 15, og i morgen tager du en barbermaskine. Udviklingen af ​​organismen foregår individuelt: i nogle drenge forekommer stub allerede i en alder af 14, mens den i andre er kun tættere på 18 år.

Udseendet af den første pistol er ikke en grund til at begynde barbering. Selvfølgelig vil drengen selvfølgelig styrke denne proces for at blive ældre. Det er nødvendigt at minde ham om i øjeblikket at med hver barbering bliver børsterne mørkere og hårdere, hvilket betyder, at han meget snart skal rake hver dag.

For tidligt barbering kan få konsekvenser. En teenagers hud er øm og følsom, og en sådan aggressiv effekt som barberblad kan påvirke hendes tilstand negativt. Hertil kommer, at hvis gutten lider af acne, acne eller andre inflammatoriske processer på ansigtets hud, så kan du ved hjælp af en barberkniv "sprede" denne glæde til hele ansigtet og forværre processen.

Baseret på råd fra kosmetologer er det bedst at begynde at barbere et ansigt ikke tidligere end 18 år. I denne alder bliver guternes hud mere moden og mindre modtagelig for ydre påvirkninger. Forsøg at afholde teeneren fra barbering, hvis han er under 14, selvom fluffen er tilstrækkeligt mærkbar. I denne alder er beslutningstagningen mere individuel og afhænger selvfølgelig af ungdommens ønske. Alderen på grund af at bruge en barbermaskine til at fjerne ansigtshår er i høj grad bestemt af arvelighed. Dette skal også overvejes, når man beslutter at begynde barbering.

Den bedste mulighed er, når en fyr begynder at barbere ansigtet tættere på flertalsalderen. Hvis vegetationen er meget aktiv, så fra 14-15 år. Indtil denne alder er det ønskeligt at lide, hvis vi kun taler om pistolen, og ikke om fuldstrengede børster, hvilket er yderst sjældent i denne alder. Tal derfor med den unge mand og argumenterer for, hvorfor du ikke skal skynde dig for at begynde barbering.

Første barberingsprocedure

Når hårfjerning stadig er påkrævet, skal du tage en ansvarlig tilgang til denne procedure. Det er ønskeligt, at den første barbering var under ledelse af en voksen. Ungdommer har ofte ingen idé om, hvad en uhyggelig barbering kan henvende sig til huden. De må ikke engang og så som faderen barberet eller hans ældre bror, men i denne situation må man ikke forveksle hudpleje af en voksen mand og en dreng. Den første ting at overveje er den unge huds følsomhed og dens sårbarhed. Du skal købe et individuelt barbersæt. Den bør bestå af en ny barbermaskine, et barberingshjælp og en aftershave.

Brug ikke paternal barberingstilbehør. For det første er barbermaskinen en strengt personlig ting og kan ikke deles, og for det andet skal barberingshjælpene vælges individuelt. Geler og lotioner til mænd er ikke egnede til teenage hud.

Razors er engangsbrug og genanvendelig. Det er bedre at vælge en barbermaskine med udskiftelige dyser, som har flere blade. De reducerer sandsynligheden for nedskæringer, ikke så meget skade på huden. Elektrisk barbermaskine er ikke den bedste mulighed for en teenager, fordi den beskadiger hudens stratum corneum mere. Det er bedre at opgive denne mulighed.

Sørg for at bruge barberingsprodukter. Det er bedst, hvis det er en gel til følsom eller teenage hud. Efter barbering er det nødvendigt at anvende en alkoholbaseret tonic eller lotion. Dette er vigtigt, fordi forkert pleje vil føre til betændelse i ansigtet. Når der opstår inflammatoriske elementer, kan du bruge calendula tinktur, chlorhexidinopløsning og panthenol spray.

Barberingsproceduren skal begynde ved dampning af huden. Barbering kan startes efter bad eller bad, hvilket letter lettere fjernelse af hår med det laveste niveau af hudtrauma. Derefter skal du påføre gelen (skum) og begynde barbering. Maskinførings software retning af hårvækst og den eneste måde. Ellers vil indgroede hår fremkomme, hvilket fører til inflammatoriske processer i områder med indgroning af hår. Hvis betændelse har optrådt, skal du bruge antiinflammatoriske lægemidler. Barbering af en teenager bør kun foretages med en let bevægelse kun fluffen selv og forsøge ikke at skrabe bladet på ansigtets hud.

Den optimale alder til barbering er rent individuelt. Du bør ikke skynde dig med det for at undgå negative konsekvenser. Og det er yderst vigtigt at udføre barberingsprocessen korrekt for ikke at skade en teenagers følsomme hud.

Barbering kvinder ansigt

Overskæg - meget ikke kun mændene. I en lille smule over læben er de hos kvinder. Nogen natur belønnede lys ubemærket neddybende, andre lider af mørke og hårde antenner. Når der er behov for at hurtigt hæve dit billede, kommer til redning kvinders barbermaskine til ansigtet. For at udføre proceduren korrekt og sikkert skal du tage hensyn til vigtige anbefalinger.

 • 1. Er det muligt at barbere et overskæg til piger og kvinder?
 • 2. Fordele og ulemper ved fjernelse af antenne med en barberkniv
 • 3. Hvilken barbermaskine er bedre at bruge til ansigtet
 • 4. Hvordan barberes overskæget korrekt
 • 4.1. uddannelse
 • 4.2. Rabe: trin for trin instruktioner
 • 4.3. Efter barbering pleje
 • 5. Vigtige oplysninger
 • 6. Andre måder at fjerne antennerne på.
 • 7. Hvorfor har kvinder en overskæg og hvorfor vokser de?

Er det muligt at barbere overskæg piger og kvinder?

I dag er mange måder opfundet for at slippe af med uønsket hår på ansigtet og i hele kroppen. Men barbermaskinen forbliver et populært, overkommeligt og bekvemt værktøj, som øjeblikkeligt kan løse problemet. Næsten alle kan bruge denne hygiejne. Du kan barbere kvindens overskæg, der er ingen kontraindikationer til dette, selv om der er nogle ulemper.

Ikke alle har tid og økonomiske midler til at gå til kosmetologierum. Og maskinen er billig, uafhængig og på et passende tidspunkt.

Barbering af et ansigt med en konventionel maskine bør ikke medføre problemer for kvinder. Men det er stadig værd at overveje, at huden på ansigtet er ømt og følsomt. Den mindste ridse kalder irritation og forkæler visningen.

Fordele og ulemper ved fjernelse af antenne med en barbermaskine

Fjernelse af uønsket ansigtshår med en barbermaskine har sine fordele og ulemper. Når du beslutter dig for dette trin, skal du være opmærksom på de positive og negative konsekvenser.

 • hurtigt;
 • budgettet;
 • gør ikke ondt
 • minimal risiko for irritation, epidermis rødme.
 • resultatet varer kun 2-3 dage;
 • hår bliver hårdere over tid;
 • Retningen af ​​hårvækst ændres, de begynder at holde op.

Hastigheden af ​​hårvæksten fra barberingen øges ikke.

Hvis du begynder at barbere din overskæg, så skal du indstille, hvilket skal gøres hele tiden. Kan jeg bruge en anden procedure senere? Ja, når som helst kan du skifte til andre former for depilation.

Hvilken barbermaskine er bedre at bruge til ansigtet

Ikke alle barbermaskiner er de samme: Der er enkle og mange modeller med ekstra, hvilket letter proceskvaliteten.

Det skal forstås straks - kvinders barbermaskine til ansigtets hud er ikke anderledes end mænd. Marketing er designet, så alle damerne ofte koster mere, selv om der ikke er nogen væsentlig forskel. Men Starks selv er flasker.

Tips til at vælge en barbermaskine til at fjerne antennerne:

 1. To knive på maskinen er bedre end en og tre, bedre end to.
 2. Hvis du vælger en elektrisk barbermaskine, er netværket mere egnet til piger (det er bedre og renere at barbere fine hår).
 3. Fugtgivende strimmel letter barberingen og glider glat over ansigtet.
 4. Brand mærker synder ikke kedelige blade.
 5. Flydende hoved reducerer risikoen for ridser og udskæringer, da det gentager bøjningerne i huden.

Sådan barberes antennerne

Selv om proceduren synes simpel, anbefales nogle regler at blive overvejet.

uddannelse

Ingen speciel forberedelse til dette er påkrævet. Huden skal bare være ren. Enheden og hænderne skal også renses. Det er umuligt at dampe ansigtet før barbering, hvilket øger risikoen for dets skade.

For at undgå ridser og irritation, brug et barberskum eller gel. Det er også meget passende produkt til mænd. Overvej at håret ikke barberer på tør hud.

Rabe: trin for trin instruktioner

 1. Påfør et lille stykke gel- eller barberskum på området uønsket hår.
 2. At presse læberne indbyrdes, således at der foldes ovenfra strakt.
 3. Lys bevægelser bør barbere håret, ikke presser hårdt med en kniv på huden. I områder af hjørnerne af læberne skal du stramme huden med din håndflade for at gøre det nemt at fjerne antennerne.
 4. Skyl ansigtet med varmt vand, blut med et håndklæde.
 5. Endelig påføres en efterbehandlende hudplejefløde, det vil reducere irritation og fugtighed, hvilket giver blødhed.

Hvis du ikke har cremen, skal du behandle området med et antiseptisk middel, og efter 15-20 minutter påføres hudplejefløde.

Efter barbering pleje

For at bremse hårvækst efter barbering, skal du købe en særlig creme eller serum. Dette vil forsinke den næste procedure for at fjerne whiskers i flere dage.

I resten er der ingen særlige regler for pleje.

Vigtige oplysninger

 • Du skal være meget forsigtig, hvis der er papillomer, mol og andre strukturer på ansigtet i antennernes område.
 • Glem ikke, at barbermaskinen er et personlig hygiejneværktøj. Hvis hun barberer en anden, er der risiko for transmission.
 • Genbrug ikke engangsmaskiner.
 • For hver zone (ben, bikini, armhuler) skal der anvendes et særskilt blad.

Andre måder at fjerne antenner på

Moderne kosmetologi tilbyder forskellige muligheder for depilation:

 1. Wax depilation.
 2. Shugaring.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Elektrolyse.
 5. Epilering.

I hjemmet kan du slippe af med vegetationen over læben ved hjælp af følgende metoder:

 1. Pluk ud med pincet.
 2. Fjern med en epilator maskine.
 3. Påfør færdiglavede voksstrimler til selvbrug.
 4. Discolor.
 5. Udnyt kemisk depilatory cream.

Hvorfor har kvinder et overskæg og hvorfor vokser de?

I oldtiden havde folk (både mænd og kvinder) tæt vegetation over deres kroppe. Hun beskyttede dem mod miljøets negative virkninger. Tiderne er ændret, civilisationsniveauet er steget, manden begyndte at bære tøj og skabte mange enheder til hans forsvar.

Hår over læben kan begynde at vokse på grund af hormonelle lidelser, aktiv produktion af visse enzymer og arvelige faktorer. I sjældne tilfælde kan et skæg "væske" på en kvindes ansigt. Selvfølgelig, ikke så tyk og rigelig som hos mænd. Men selv et par klart fremspringende hår på hagen kan betydeligt ødelægge stemningen.

Kvinde regelmæssigt barbering ansigt er stadig uønsket - dette forværre kun situationen. Det er bedre og mere praktisk at bruge denne metode, som fjerner hår fra roden. De bliver tyndere, sjældnere og vil ikke vokse i lang tid. Og det anbefales at holde barbermaskinen som en nødsituation i uforudsete situationer.

Hvordan barberes et overskæg korrekt?

Udseendet af det første ansigtshår er et tegn på begyndelsen af ​​voksenalderen. Razor manipulation bliver en ung manns daglige ritual. Det er vigtigt at lære at barbere lige fra starten, ellers kommer der nedskæringer og irritationer, og teenagere med firkantede pletter fra amerikanske film virker ikke så sjove som de plejede at være.

Glat og rent barbering uden irritation er drømmen for enhver mand, hele kunsten, der nu er blevet falmet væk. Tidligere blev hemmelighederne af en glat barbering overført gennem hanlinjen fra generation til generation, og nu er unge tvunget til at søge efter tricks på internettet om, hvordan man barberer for første gang.

Er det muligt at barbere en mustache teenager i 13, 14, 15 år? Selvfølgelig kan du! Efter alle reglerne vil barbering ikke medføre mange problemer.

For proceduren skal du:

 • barbering barbermaskine;
 • barbering gel;
 • aftershave lotion.

Barberingstrin

Barbering er opdelt i tre faser: forberedelse, øjeblikkelig barbering og efterfølgende pleje. Hvert trin er nødvendigt og kan ikke gå glip af, selvom processen ofte reduceres til en simpel barbering af vegetation ved maskinen. Efter en sådan "forenkling" vises ubehagelige irritationer. Det er lettere at i første omgang overholde alle krav end at lide med problem hud. Hvis alt er gjort korrekt og forstå, hvordan man barberer et overskæg for første gang, så vil de efterfølgende procedurer udføres hurtigt og debugged.

uddannelse

Ideelt set bør barberingen begynde efter et varmt brusebad eller bad: Den varme damp vil blødgøre huden, porerne åbner og håret bliver mere bøjeligt. Derudover kan du bruge en skrubbe, den såkaldte exfoliant, som eksfolierer døde celler og forbereder huden. Skrubbe - et vigtigt skridt, hvis der er en stiv børstehår. Selv for første gang er forsømmelse af forberedelse og skrubning ikke værd. At vænne sig til det fra starten er lettere end at forsøge at ændre vaner.

barbering

Efter forberedelsen kommer hoveddelen. Hovedværktøjet er en barbermaskine. Barbermaskinen fjerner ikke kun hår, men fjerner også det øverste lag af huden, så ukorrekte bevægelser kan føre til uønskede konsekvenser.

Barbermanden

Skelne mellem disponible og genanvendelige maskiner og elektriske barbermaskiner. En disponibel maskine kan bruges i højst to procedurer, og derefter stopper den at udføre sine funktioner. Genanvendelig er mere holdbar, men bliver til sidst kedelig og skal udskiftes i tide. Den elektriske barbermaskine er nem at bruge, men ikke egnet til fint og blødt hår, så hun næsten ikke kan fjerne sin teenage overskæg.

Senere anbefales det at købe genanvendelige maskiner med udskiftelige knive. Denne maskine varer cirka en måned, hvis du barberer hver anden dag.

Efter at have valgt en barbermaskine til at vælge en barberkrem. Ungdommer i alderen 13-15 år bør gives præference for cremer til følsom hud. Dette værktøj vil rense huden, forberede den til proceduren og blødgøre hår.

Det overvældende ønske om at bruge sæbe i stedet for fløde bør stadig overvindes, da sæbe tørrer huden, hvilket forhindrer glat barbering og bidrager til øget irritabilitet i huden.

Barberingsretning

Et par minutter før barberingen påføres gel- eller barberkrem på hele overfladen af ​​det behandlede område. Barber hårene strengt i retning af deres vækst. Hvis du barberer mod vækst, er huden hårdt skadet, og der opstår et "respons" i form af små pletter, som følge af, at barberingen skal udskydes, indtil de forsvinder fuldstændigt. En ukorrekt barbering fører også til indgroede hår, da det barberede hår skifter lidt og begynder at vokse i den forkerte retning (parallelt med huden).

Selv om retningen af ​​hårvækst for hver enkelt person, vokser normalt i området af kinderne hårdt og tættere på kindbenene - i retning af hagen. For større tillid, udfør en test: glat håret i forskellige retninger. Hvis du glatede dit hår og ikke følte modstand, så fandt du vækstretningen i dit hår.

efterbehandling

Efter barbering creme eller lotion indeholder beroligende ingredienser, der hjælper huden med at komme sig hurtigere, forhindre udslæt og irritationer. Hvis irritation opstår, behandles huden med hydrogenperoxid.

Vi opsummerer ovenstående

3 faser: forberedelse, barbering, efterfølgende forlader.

Forberedelse: Vi damper ud huden, hvis det er nødvendigt, skrubber vi på, barberingsgel.

Barbering: barber hårvækst om ønsket - vinkelret.

Efterpleje: behandle sårene, anvend lotion på huden.

Overskæg vokser ikke kun hos mænd

Desværre vokser overskæg ikke kun hos mænd. Piger og kvinder har ikke stub, men ansigtshår er stadig en masse problemer. Den mest almindelige årsag til udseendet af hår på overlæben - hormonal svigt. Piger med forhøjede niveauer af det mandlige hormon - testosteron - lider ofte af konsekvenserne af en sådan svigt.

Der er mange moderne måder at hjælpe en pige med at løse problemet med.

pincet

Den nemmeste måde er at fjerne alle pinceterne. For at udføre proceduren er på dampet hud, og derefter - at behandle antibakterielt middel. Det er bedre at fjerne enkelthår med pincet, og ikke at behandle hele overfladen på én gang.

afklaring

Hate vegetation er ikke nødvendigvis fjernet, det kan tændes.

 • en teskefuld hydrogenperoxid;
 • 5 dråber ammoniak.

Værktøjet påføres det behandlede område i et minut, vaskes med vand og citronsaft. Proceduren gentages tre gange om dagen. Efter et par dage vil du se det første resultat.

Sukker / voksaflejring

En af de mest effektive procedurer. Håret fjernes fra roden, derfor vokser det langsommere, og med tiden stopper det helt og holdent.

Proceduren udføres hver anden uge. Voksstrimler kræves til voksning. Strimler kan købes på et apotek eller en kosmetisk butik. Solgt specielle tynde strimler til ansigt og bredt - til benene. Til prisen er disse strimler den samme, men hvis du tager brede strimler og skær dem i tynde, kan du spare meget.

Til sukkeraffald kogt sukkerpasta fra sukker, vand og citronsyre eller køb færdiglavet pasta i specialforretninger.

Salon behandlinger

Salonprocedurer er ret effektive, men de er dyre.

Elektrolyse, laser, kemisk hårfjerning, Elos - vælg hvad du vil. Hver procedure har sine fordele og ulemper. Hver fjerner hår, så de vokser langsommere. Med den korrekte udvælgelse af proceduren og skønhedseksperten vil resultatet af depilationen tilfredsstille dig i lang tid.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Barbering et overskæg for første gang.

Hver mand ønsker at barbere sit ansigt behageligt. Når en ung mand bliver 14-15 år gammel, har han et behov for at barbere sine whiskers på vej. Første gang at gøre alt rigtigt er det ikke så nemt. Du kan tjene irritation. Derfor er det meget vigtigt at forstå, hvordan du kan barbere din overskæg for første gang.

Tidligere, da den unge mand begyndte at bryde igennem de første hår, som regel 14-15 år gammel, fortalte hans far eller ældre bror ham, hvordan han barberede sit ansigt for første gang. Efterhånden er et bestemt mysterium af denne proces forsvundet. Det vigtigste ved barbering for at udføre de tre elskede faser:

Nu er der masser af oplysninger om, hvordan man skal barbere, og drenge på 14-15 år har intet at frygte.

Hvordan og hvornår

For at kunne udføre barbering korrekt for første gang, må du ikke forsømme den særlige træning. Det er bedst at barbere dit ansigt efter et varmt brusebad eller bad. Dette skyldes, at dampen blødgør skæget. Overskæget bliver mere smidigt og porerne åbner. Trods det faktum, at brystets stivhed i 14-15 år er lille, er det nødvendigt at arbejde korrekt.

Hvis du for første gang støder på en alvorlig stubbe (dette sker i 14-15 år under visse omstændigheder), kan du skrabe huden med en regelmæssig afskalning. Dette vil fjerne de døde celler og hæve hårene selv. Der er specielle værktøjer kaldet exfoliant.

Ved valg af specielle midler er det nødvendigt at vælge en speciel, hvis anvendelse vil være tilgængelig to eller tre gange om ugen. Det er bedre at konsultere en specialist. Han kan anbefale et værktøj til daglig brug, men om 14-15 år - dette er næppe relevant. Med en kombination af varm damp, vand og en exfoliant, vil barbering være perfekt selv for første gang.

Når du vælger en barbermaskine, skal du også være forsigtig. Ved hjælp af specielle barbermaskiner kan du perfekt rense huden fra uønsket vegetation. Foruden hårene selv fjernes det øverste lag af huden ofte med knive. Forkert håndtering kan forårsage en bakteriel infektion. Det er nødvendigt at skelne mellem en engangs maskine, som bliver ubrugelig efter tre procedurer og en maskine med genanvendelige knive.

Elektrisk shaver, på trods af sin høje tilpasningsevne og brugervenlighed, kan det ikke altid barbere de korteste hår, og kun barbere sit overskæg, som oftest vokser i 14-15 år, og det er ikke praktisk. Og med voksende hår kan hun heller ikke klare sig.

Betydningen af ​​forberedelsen

Før du begynder at barbere uønsket vegetation, skal du forberede huden korrekt. Uanset hvor gammel du er, kan du ikke springe over dette stadium. Forberedelsen består oftest i simpel rensning af ansigtet med varmt vand og påføring af en særlig barberkrem.

I en alder af 14-15 år er det bedst at foretrække følsomme hudprodukter. Udover det faktum, at huden bliver renset for snavs på denne måde, når cremen fungerer, vil hårene blive meget blødgjort, og det bliver lettere at barbere dem.

Til vask er det forbudt at bruge sæbe. Det har en tørreffekt, og tør hud er ikke den bedste mulighed for barbering, og også i unge år. Når kroppen er under omstrukturering under ungdomsårene, er det vigtigt at tage sig af huden ordentligt og opretholde den nødvendige vandbalance.

For at maksimere blødgør huden og håret, kan du udføre en lille komprimering. For dette badehåndklæde fugtes med varmt vand og påføres det behandlede område. Efter et par minutter kan du begynde at barbere dit hår. Glem ikke valget af skarp maskine. Hvis du har følsom hud - dette er et must. Dette er korrekt for enhver hudtype og uanset alder.

Gel- eller barberskum skal dække alle områder helt. Vi taler ikke kun om kinderne, men også om hagen og halsen, hvis det første hår allerede havde fundet vej der. Det er nødvendigt at udføre tegning smidigt. Det tager et par minutter, før gelen blødgør børsterne.

Procesfunktioner

Begynd at barbere hårene i retning af deres vækst. Hvis du begynder at barbere, som de siger "mod ulden", så er du garanteret at blive ejer af små hvide bumser på huden. Buske, der således barberes, ændrer sig noget i deres follikel, og derefter i efterfølgende genvækst forsøger de at finde en vej opad på et ikke helt rigtigt sted. Dette fører til deres indvækst i huden. Enig, ikke den mest behagelige bonus.

Hvis du ikke er sikker i hvilken retning håret vokser (forresten på hver sides side er denne retning anderledes), er det nok at forsøge at glatte dem i forskellige retninger. Hvis der ikke er nogen modstand, så har du sikkert bestemt alt korrekt. På kinderne går hårvæksten normalt tættere på kindbenene, retningen ændres i retning af kæben og hagen.

Hvis du efter behandlingen føler, at overfladen ikke er perfekt, kan du forsøge at barbere vinkelret på hårets vækst. Normalt i denne vinkel fjernes selv de mindste og ubehagelige hår.

I dette tilfælde skal du køre maskinen forsigtigt og smidigt, til sidst skærer du bare hårene og fjerner ikke huden fra dig selv. Graden af ​​pres på effektiviteten af ​​resultatet påvirker ikke. Faktum er, at hovedene med knive, som er installeret i de nyeste modeller af maskiner, er designet specielt til gentagelse af naturlige menneskelige konturer.

Derfor vil en slags indrykning af hovedet på ansigtets hud skabe en form for indrykning, mens kontaktene af bladene med hudoverfladen ikke vil være præcis som oprindeligt beregnet af udviklerne. Hårene vil forblive lange, og huden vil erhverve en række unødvendige mekaniske skader.

Alle de ekstra klokker og fløjter på maskinen giver dig mulighed for yderligere at forbedre effektiviteten af ​​barberingen. En række rezinochki tillader forspænding huden, og behandling på en gang med flere knive hjælper med at opnå et positivt resultat.

Den største vanskelighed i arbejdet repræsenterer ofte et overskæg. De er meget uhøflige, selv de første teenagere. Og huden er ikke den mest komfortable. Antallet af indlæg med en barberkniv reduceres bedst til et minimum.

Efter barbering er et obligatorisk trin efterfølgende pleje. Under er det meningen at bruge en særlig creme eller aftershave. Disse produkter indeholder specielle beroligende ingredienser, som hjælper huden med at genoprette hurtigere og forhindre mulige irritationer og udslæt.

Uanset hvor længe dine børster har begyndt at vokse, skal du fjerne det ordentligt. Højkvalitets hudpleje giver dig i første omgang mulighed for at holde det i lang tid.

Hvordan barberes en overskæg for første gang?

Et tip om at vokse op som en overskæg er tydelig i nogle teenagere så tidligt som 13 år. Ved en alder af 15 har en ud af fire unge piercing whiskers og en sjælden fluff på deres hages og kinder. De tilføjer ikke modig voksenalder, men udseendet af en ung mand har klart ikke gavn af det umodne ansigtshår. I denne alder er en teenagere imponeret over hans person fra samme alderpiger, derfor er ønsket om at barbere unge skud skudt fuldt ud berettiget.

Barberings aldersgrænser

Uklare aldersstandarder og anbefalinger, når det er muligt at begynde barbering til en moden mand, er ikke i hænderne på enten læger eller kosmetologer. Modningsprocessen begynder i hver ung mand på forskellige måder under hensyntagen til organismens individuelle karakteristika. En vigtig faktor er arvelighed. Forældre har brug for sammen med sin søn at beslutte sig for behovet for at barbere sin overskæg og ordentligt hjælpe ham med sin første erfaring ved eksempel. Beauticians opfordres til at begynde barbering i en alder af atten. Men hvis en teenager bogstaveligt irritere "tre hår" gjort deres vej på hagen, giver det mening at første barbering, og i 15 år.

De teenagere, der gør deres vej, kan forårsage ubehag og komplekser hos en ung mand.

Barbering til drenge under 14 år anbefales ikke af følgende grunde:

 1. huden på ansigtet af unge i denne alder er så følsom, at manipulationer med skarpe barbermaskiner kan fremkalde irritation af huden efter barbering og dens sygdom;
 2. mange unge mænd på ansigtets hud, som en for tidlig barbering kun forværrer.

På grund af ønskeligt at starte denne procedure, den sandsynlige negative virkninger af barbering på huden ansigt så sent som muligt, så selv hårene let hærdet.

Forberedelse til den første barbering

Undlad at behandle den kommende procedure for selvstændig barbering og lad det glide. Vejledning fra en voksen mand, en bror eller en far hjælper med til at forhindre, at barbermaden bliver mishandlet, så barbering for første gang er behageligt og behageligt. Voksne gutter ser med interesse de ældre mænd i familien, når de barberer børsterne eller afhenter deres overskæg, så de har visse ideer om barberingen.

Irritation kan forekomme på skæg af overskæg efter barbering de første par gange. Smør dit ansigt efter barbering med kosmetiske geler.

Lær hvordan du barberer korrekt i en separat artikel.

I denne situation er de unge mænd nødt til at forklare forskellen i plejen af ​​huden hos en ung mand og en voksen mand. Der skal lægges særlig vægt på behovet for at bruge enhver person, der har en anden barberingsenhed, gel, creme eller andet hudplejeprodukt. Fars barbermaskine og fløde teenager vil ikke fungere.

Hvordan vælger jeg den første barbermaskine til en dreng?

Hvad styres når man vælger en barbermaskine til drenge? I kampen mod genfældet stubben bruger mænd barbermaskiner i to kategorier:

 1. Straight Razors - open bladed apparater;
 2. Sikkerhedsskrabere, der ikke kan blive såret.

I hænderne på en professionel barber barberer det åbne barberblad meget effektivt end den klassiske T-formede maskine med rustfrit stålblade.

Hvis du bruger "forsigtighed", så for den sarte hud på ansigtet af en ung mand, ville dette være en ideel mulighed. Eksperter mener, at evnen til korrekt håndtere "forsigtighed" vil fjerne hårene på en gang i første gennemløb med minimal traume til huden drenge ansigt.

For en teenager, der begynder at barbere, er den uafhængige brug af et åbent skarpt blad, styret af en usikker hånd, fyldt med dybskåret skade og kraftig blødning. Mens den unge mand ikke udvikler i sig selv de raffinerede bevægelser, når man bruger sikre maskiner, anbefales det ikke at bruge "ængstelse".

Sikkerhed Razor Kategorier:

 • maskiner med sæt af skæreblad;
 • elektriske barbermaskiner.

Ved hjælp af den anvendte type skæreblade er maskinerne opdelt i to typer:

 • T-formede maskiner med dobbeltsidede blade;
 • barberhoved.
T-formet barbermaskin.

For en teenager 15-16 år gammel, der endnu ikke er vant til at rage regelmæssigt, er det nødvendigt at minimere den irriterende virkning af skarpe knive på ansigtets hud. Ved brug af barberhoved afhænger procedurens komfort direkte af, hvor mange bladplaner der er i barberhovedet. For teenagere i alderen 14-16 år vil de rette fokusere på en barberkniv med tre til fem knive fra en velrenommeret producent.

Til delikat teenagehud er endog fem knive i barberhovedet lidt for meget, fordi et pas på hovedet med fem knive kan sammenlignes med de fem pas af en barberkniv med et enkelt blad. Overdreven skrabning af faktisk glat hud i ungdommen irriterer hende yderligere.

Du bør ikke blive involveret i antallet af skærekanter - en maskine af et velkendt mærke med tre blader af kvalitetsstål vil være i stand til at barbere en ung mand mere komfortabelt end de fem blade af en kinesisk forfalskning.

Den berømte "Gillette" med tre blade

Moderne elektriske barbermaskiner er opdelt af typen barbersystem:

 • net elektriske barbermaskiner skære børstehår med vibrerende knive skjult under et fleksibelt metalnet. Antallet af barberhoveder er højst tre;
 • roterende barbermaskiner ved hjælp af roterende knivehoveder. Normalt er roterende barbermaskiner udstyret med to eller tre barberhoveder.

Jo mere barberingshoveder, renere barbermaskinen. På hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin, læs linket.

Der er to hovedtyper af elektriske barbermaskiner.

Ifølge effektiviteten af ​​barberingen giver eksperter og brugere ubetinget det første sted til en farlig barbermaskine, så følger sikre maskiner. Netto barbermaskiner er mere velegnet til følsom hud hos unge, fordi de beskadiger huden mindre end roterende enheder. Elektriske barbermaskiner tildelte kun den tredje position. Men når den unge mand skal bruge barbermaskinen for første gang alene, vil det være korrekt at tage hensyn til hans mening og vælge enheden efter hans præference. Den mest acceptable løsning betragtes som en elektrisk barbermaskine. At arbejde med hende minimerer risikoen for skade. Desuden kan barbering af overskæg og fluff på hagen beskadige det ydre beskyttende lag af huden, hvilket vil forårsage irritation og forårsage acne.

Kosmetiske barberingsprodukter

Særlig opmærksomhed bør rettes mod barberingsprodukter. En teenager i en alder af 14 år kan være skadet for kosmetik, idet de vurderer at være uacceptable for mænd. I dette tilfælde kan det forklares for ham, hvordan sårbar ung hud er, når den udsættes for skarpe kanter. Alligevel bruger selv voksne mænd med hærdet hud specielt såkaldt "betyder før og efter barbering", ikke at glemme at også anvende skum på kinderne, når de bruger en barbermaskine.

For en teenager barbering første gang, vil det være rigtigt at bruge en fugtgivende gel for at rengøre ansigtet. Du bør også tilføje creme- eller barbergel og efterbehandlingsprodukter til det sæt af tilberedte kosmetik. Den væsentligste forskel fra voksne mænds kosmetik er brugen af ​​efterbearbejdning af specielle balsam til forebyggelse af acne. Her er det nødvendigt at tage hensyn til de individuelle karakteristika ved den modne unge mands sundhed og vælge den optimale balsam til huden.

Efter barbering balsam for følsom hud af en teenager.

Første barberingsproces

Efter alle de forsigtige forberedelser var det tid for teenageren til at gå barbermaskinen gennem kanonen for første gang med egne hænder. Særlige teknikker, hvordan man bruger apparaterne og cremerne korrekt, er der mange.

Teenagers første barbering under farens kontrol

 1. Før barberingen skal du rengøre og blødgøre huden. I det enkleste tilfælde vil det være korrekt, hvis du vasker dit ansigt med varmt vand eller et håndklæde eller et serviet gennemblødt i varmt vand i dit ansigt et øjeblik.
 2. Påfør barberskum til fugtet hud og spred det i en barberingsbørste over de områder af dit ansigt, som du har tænkt dig at bruge med en barbermaskine.
 3. Et par minutter, det er ønskeligt at vente på skummet til at blødgøre huden. Derefter skal du ved hjælp af lette bevægelser barbere kun den penetrerede fluff og ikke forsøge at skrabe hele ansigtet med bladet for første gang.
 4. Ved afslutningen af ​​processen skal du skylle dit ansigt med køligt vand.
 5. Tørre tørret med et håndklæde, læg en balsam på huden.

Brug af colognes af en teenager er yderst uønsket, da alkoholfraktionen kun tørrer huden.

Video: Sådan barberes.

I starten rådes unge mænd til at barbere efterhånden som håret vokser. Du kan barbere oftere, næsten daglig, det bliver ikke værre. Når barberingsproceduren er behagelig, helbreder den huden og reducerer risikoen for spredning af acne. Konstant barbering lærer den unge mand til rydder og disciplin, han bliver gradvist til en mand.

Mandlig hudpleje

Graviditet og laser hårfjerning!