Korrektion øjenbryn tatovering, når du skal komme til korrektion

Piger vil have en permanent øjenbryn makeup, for ikke at anvende det dagligt, for det gør de en tatovering. Men tanker om de negative konsekvenser efter proceduren opstår ikke, før de vises. Med det forkerte valg af salon eller mester er der risiko for, at du ikke kan lide effekten. Korrigerer denne korrektion øjenbryn tatovering. Men ikke alle ved, hvad korrektionen er for, og også hvor meget det er gjort.

Har jeg brug for en korrektion efter øjenbrynens tatovering

Ikke alle specialister gør deres job godt med det samme, så de skal rette dem efter en periode med opsving. Der kan være mange grunde til at korrigere øjenbrynens tatovering, men proceduren løser ikke altid problemet helt. I sådanne tilfælde skal du anvende tatoveringsfjernelse laser eller remuver.

Ved dette besøg korrigerer kosmetologen sin forstyrrelse, eller sørger for, at huden har helet ordentligt. I usædvanlige situationer, når rehabilitering ikke lykkes, vil specialisten ved dette besøg lære hende at kende og anbefale kunden de handlinger, han skal tage.

Tilmelding til korrektionen er ikke nødvendigvis den samme læge, for hvem du gjorde hovedtjenesten. Hvis du ikke kan lide hans arbejde, kan du ændre skønhedseksperten eller salonen.

Hvorfor har brug for en korrektion

Korrektion er kun navnet på genoptællingen. Mange mennesker tror, ​​hvorfor en korrektion er nødvendig i en måned. På den sørger kosmetologen for at alt er godt med virkningen af ​​din permanente tatovering, og han gjorde alt rigtigt. Som sidste udvej foretages der redaktioner, men det er ikke altid tilfældet.

Besøg mesteren er nødvendig, selvom du ikke kan se punktet. På den kan en specialist identificere nascent negative effekter, der skal stoppes hurtigst muligt. De kan ikke være synlige for pigen, men forekommer inde i hende.

Det er vigtigt for mesteren selv at være sikker på, at resultatet af tatoveringen helbreder sig ordentligt, som han er ansvarlig for det såvel som for dit helbred.

Ved udførelse af komplekse teknikker er det umuligt at tegne et billede helt i en session, så revisionen skal udføres under anden session. Det er bedre at have en tatovering i to faser end en, men læg pigmentet i de dybe lag af epidermis.

Hvornår skal du foretage en korrektion

Det første besøg foregår en måned efter hovedproceduren, da denne tid er tilstrækkelig til, at huden kan helbrede. Efter en periode med opsving skal du komme til receptionen, som ofte på grund af uhensigtsmæssig behandling, er resultatet ikke som forventet.

De resterende sessioner styres af kunden. Han har to måder:

 1. Tilmeld dig ikke for yderligere sessioner overhovedet. Dette sker, når en pige ønsker at sove helt tatoveringen helt, og så vil hun genoprette det. Dette er rimeligt, da det ikke altid er nødvendigt at bære lyse, klare nuancer på øjenbrynene, betyder naturlighed meget for mange.
 2. Besøg regelmæssigt kosmetologen for at opretholde resultatet efter tatoveringen. Således kan en kvinde holde sine øjenbryn i en velplejet form så meget som hun vil. Der er ingen begrænsninger i dette, da den periodiske korrektion efter tatovering ikke påvirker øjenbrynens sundhed. Det er ikke korrekt at gentage besøgene ofte, men en gang om året eller et halvt år. Denne gang er nok til at gøre skyggen lysere, men ikke helt i søvn. Så der vil ikke være meget forskel før og efter korrektion, men huden vil ikke blive udsat for introduktion af pigment ofte.

For spørgsmål om hvornår du skal opdatere tatoveringen, samt om der er en misforståelse, kan du til enhver tid besøge kosmetologen. Under dette besøg vil der blive diskuteret de problemer, du er interesseret i.

Ofte foreslår eksperter at rette op på et forkert job som dette: de maler over det med et beigefarvet pigment ovenpå, gemmer det arbejde, de ikke kunne lide. Dette gøres kun til gavn, da der ikke er noget godt resultat.

Efter lidt tid vises et lyst pigment, der var malet med en beigefarve, på toppen, og farverne blandes. Det ser værre ud end det var før korrigering af tatoveringen. Hvis din mester tilbyder dig denne procedure, er du ikke enig.

Desuden er skønhedernes argumenter ofte billeder af klienter med sådan en overlapning, men billeder tages straks efter tjenesten, så effekten sænker forværringen af ​​pigenes udseende.

Hvad korrigerer korrektionen

Når der er problemer med resultatet af tatoveringen, tænker kvinder straks på dens fjernelse, men det er den forkerte beslutning. Normalt når du vælger en god salon, korrigerer korrektionen alt:

 1. Ujævn farve. Piger står ofte over for et sådant problem, da en specialist med en lille mængde erfaring ikke altid distribuerer pigmentet korrekt over øjenbrynene. Hvis vi taler om fjerning, har de brug for en tilgang med glatte overgange, der ændrer skyggen til mørk. Sommetider er problemet et resultat af forkert pleje efter tatovering, så det er vigtigt at følge instruktionerne fra masteren. Hvis du skrælner skorpen på forhånd, bliver farven smurt, og en del af pigmentet går væk.
 2. Bleg farve. Nogle gange gør håndværkere specifikt farven et par nuancer lysere, så hele tiden varer længere. Men en for let skygge behøver kun at blive rettet, da den hurtigt vil forsvinde fra øjenbrynene. Hvis du oplever et problem med en unaturlig skygge, skal du ikke skynde dig for at reducere den eller male den med en beige farve. Dette er ofte en bivirkning af farvestof af dårlig kvalitet, sædvanligvis blå eller rødlig farve, den forsvinder efter en periode med genopretning.
 3. Arbejdets form eller stil. Sommetider anvender mesteren ikke den formular, som pigen ønsker. Dette kan ofte korrigeres ved at have erfaring og viden med hensyn til proceduren. Asymmetrien af ​​øjenbrynene opdages konstant i hverdagen, da de ikke er de samme fra fødslen: den ene er over det andet. Hvis kosmetologen ikke kender disse finesser, trækker han tatoverens kontur på den naturlige grænse, hvorfor det visuelle resultat ser asymmetrisk ud.

Du kan føje til listen i overensstemmelse med dine præferencer, hvis du har fundet et andet problem. Før du beslutter dig for en korrektion efter en tatovering, skal du kontakte en kosmetolog, da proceduren ikke altid vil gøre resultatet bedre.

Høring er bedre med en skønhedsekspert, der ikke har foretaget din procedure. For at gøre dette, lav en aftale til en anden kosmetologi, hvor en uafhængig mester vil give dig klare råd.

Øjenbrynspleje efter tatoveringskorrektion

Efter korrektion har øjenbryn brug for pleje, som efter tatovering. I begge procedurer anvendes pigment, hvilket delvis beskadiger ansigtets hud, så det har brug for tid til rehabilitering.

I de første tre dage behøver du ikke vaske dine øjenbryn, men kun for at tørre blodet eller dryppe med en bomuldsstynge dyppet i et antiseptisk middel. Make-up under restitutionsperioden er forbudt, da det forhindrer epidermis i at helbrede.

På den fjerde dag vil der være skorpe på øjenbrynene, som beskytter dem mod eksterne faktorer. Med et beskyttende lag skal du være forsigtig med ikke at rive den ud før tid for at forhindre infektion i at komme ind gennem den berørte hud.

Skorpen varer kun fire dage, på den tredje dag begynder kløe, som derefter intensiverer. Det forårsager begyndelsen af ​​det beskyttende lags afskalning på en naturlig måde. Lider denne følelse, at ridser dine øjenbryn er umuligt ikke ved et uheld at røre følsomme skræl.

Hvis du ved et uheld afskrækker det beskyttende lag, spred det med en antiseptisk helbredende salve for at forhindre forurening.

I den første uge slutter din omsorg, resten af ​​tiden, øjenbrynene helbreder sig selv. I løbet af hele genopretningsperioden er det umuligt at gå ud uden solcreme, samt at besøge badet, saunaen. Pludselige temperaturfald er skadelige for pigment, der er faldet under huden.

Generelt er opsvingstiden efter øjenbrynskorrigering den samme som efter tatovering, så mesterne giver nogle gange ikke instruktioner til klienten, da alle handlinger forbliver de samme.

En måned efter korrektionen skal du besøge mesteren igen, så han værdsætter det arbejde han har gjort. På dette besøg foreskriver han instruktioner til yderligere daglig pleje af øjenbrynene, fortæller om efterfølgende korrektioner.

Hvor ofte bliver øjenbryn rettelser foretaget

Den første korrektion foretages efter rehabiliteringsperioden efter tatoveringen. På den måde vurderer kosmetologen bare resultatet, og foretager små ændringer, hvis det er nødvendigt.

Derefter er valget dit - du kan slet ikke tildele korrektioner eller gøre dem hvert år eller gå til en anden kosmetologi, hvis du ikke kan lide arbejdet hos en specialist i din skønhedssalon.

Uden korrektioner falder den samlede efter to år. Med passende omhu og dyb indføring af pigmentet, stiger denne gang til 3-4 år. Ellers kan det falde.

fund

Der er ikke noget forfærdeligt om øjenbrynskorrigeringer, da de ikke nødvendigvis indfører en ny del af pigmentet. Fremgangsmåden gør det muligt for pigen at holde øjenbrynene velplejede når som helst.

Korrigeringsprisen er normalt to gange lavere end prisen på tatovering i kabinen. Gennemsnitsmærket er 2000 rubler. For ikke at bruge penge på korrektion af arbejde, skal du finde en god salon før øjenbrynens tatovering.

Det vil være nyttigt for dig!

For mange mennesker betragtes tatovering som et forsøg på kunstigt at pynte sig selv. Derudover er tatoveringen ofte...

På et tidspunkt, da øjenbrynens tatovering var på mode, ønskede mange kvinder at have det på...

Smukke øjenbryn - nøglen til succes for hver kvinde og pige. Men for at få denne succes...

Nu er der få, der ikke ved om øjenbrynens tatovering, da denne teknik er populær...

Øjenbryn tatovering er fashionabelt, smukt, praktisk og overkommelig. Ved første øjekast er proceduren ret simpel...

Korrektion af øjenbryn, læber, øjenlåg

Tattoo er en fantastisk måde at slippe af med den daglige makeup procedure. Du kan ikke være bange for regn, sne, udflugter til poolen eller ture til havet, da en kvalitetstatuering ikke vaskes og tjener i flere år.

En god tatovering eller ej kan bedømmes kun 2-3 uger efter skorpen. Hvis det ikke passer til ansigtet og endda ødelægger udseendet, så er det bedre at ordne det.

Måder at korrigere tatovering

 • Farvekorrektion - metoden består i udvælgelsen af ​​et pigment, der neutraliserer tatoverens uønskede farve;
 • Laserkorrektion - knusning af pigmentet i små partikler ved hjælp af en laser. Fordele: En effektiv procedure til enhver form for tatovering. Ulemper: fjerner ikke lyspigmenter;
 • Cream Remuvers - fjernelse af farvepigment fra huden med en speciel creme til 1-2 procedurer. Ulemper: Ikke egnet til at korrigere tatoveringsalderen.

Hver metode har begrænsninger og kontraindikationer. Derfor bør en erfaren mester tage korrigerende manipulationer under hensyntagen til alle nuancer og problemer.

Generelle kontraindikationer til alle metoder

 • Mekanisk skade;
 • dermatoser;
 • Infektionssygdomme og forværringer af kroniske sygdomme: herpes, conjunctivitis.
 • Inflammatoriske processer:
 • Kardiovaskulære sygdomme;
 • Onkologi;
 • Graviditet, amning;
 • Diabetes mellitus;
 • AIDS.

Som du måske har bemærket, er rettelser mange. Lad os se, hvilken vej der er bedre egnet afhængigt af årsagen til at korrigere tatoveringen.

Korrektion af mislykket øjenbryn tatovering

Hovedårsagerne til korrektionen

 • Forkert valgt form for øjenbryn og deres tykkelse, for eksempel som i disse fotos af mislykket tatovering:
 • Forkert farve;
 • Forkert valgt applikationsteknik: hårmetode, fjerning, 3d, etc., som kan ødelægge ansigtets udseende. For eksempel er blonde piger mere tilbøjelige til at være skyggefulde og brunetter - hårmetoden;

Nedenfor på billedet er et eksempel på at korrigere en mislykket hårtatovering:

 • Forkert pleje af øjenbryn efter tatovering: Skrælskorps, vandindtrængning, bad eller solseng, ikke brug af en helbredende salve mv.
 • De åbenlyse mangler i arbejdet: maling fliser, blots osv.
 • Skift farve på tatoveringen på blå, grøn eller rød.

Måder at reparere

Manglen på mange er tilstoppelsen af ​​uønskede øjenbrynstoner med hudfarve. I fremtiden kan dette føre til endnu værre problemer, såsom udseende af uforudsigelige nuancer eller effekten af ​​smurt fundament. Desuden kan hudfarver ikke fjernes af laser. Derfor korrigerer den bedste farvekorrektion farve ved at vælge det neutraliserende pigment korrekt, hvormed mesteren vil dræbe basen.

Med en uregelmæssig form for øjenbryn, vil denne metode kun hjælpe, hvis øjenbrynene skal udvides eller forlænges, det vil sige at afslutte tegningen.

Ved mere alvorlige problemer er der brug for en laserprocedure. I 1-2 sessioner vil øjenbryn være grå. Hvis denne farve passer til ansigtets og hårets farve, kan dette stoppes. Hvis ikke, så er tatoveringen helt fjernet i 2-6 procedurer.

Virkningsprincippet for denne creme er baseret på kemiske reaktioner mellem partikler af creme og pigment, hvilket resulterer i dannelse af stoffer, som er uforenelige med huden, som vises udenfor.

Korrektion mislykkedes tatovering læber

Hovedårsagerne til korrektionen

 • Unaturlig udtalt udgang af tatoveringen ud over læberne;
 • For lys farve;
 • Form asymmetri;
 • Farveændring: Udseende af blå nuancer på grund af ukorrekt udvælgelse af pigment eller for dyb applikation. Normalt brune vender sig til blåt samt koldt rødt og lyserødt, når de arbejder dybt på læberne;
 • Forkert læbepleje efter tatovering;
 • Farve pletter, blots osv.
 • Forkert valgt tatoveringsteknik:

Korrektionsmetoder

Farvekorrektion passer bedst til at rette op på denne tatovering. Det hjælper med at blødgøre for lys farve eller blå.

Mere alvorlige problemer med formen af ​​læber og asymmetri løses bedst med en laser eller en remuver, sidstnævnte er mere egnet til at fjerne uønsket farve og form.

Ulempen ved laserproceduren i tilfælde af lipkorrektion er udseendet af grå. Og hvis det ikke er et problem at korrigere en tatovering af øjenbryn, så er behovet for at bære grå læber skræmt mange, da læbestift kun kan bruges efter helbredelse. På trods af dette korrigerer laser effektivt tatoveringsfejl.

Korrektion mislykket tatoveringsalder

Hovedårsagerne til korrektionen

 • Spredning af pigment;
 • asymmetri;
 • Ikke-overholdelse af øjets konturer;
 • Pilens ændrede farve;
 • Overdreven længde og bredde af pilene;
 • Forkert valgt applikationsteknik, som øjnene kan se mindre ud, er øjenlågene tungere, og udseendet er trist og hængende;
 • Forkert pleje af øjenlågene efter tatovering;
 • Blots og fnug.

Korrektionsmetoder

Farvekorrektion i dette tilfælde er kun egnet, hvis det er muligt at forlænge, ​​ændre formen eller udvide pilene. I andre tilfælde anvendes en laserprocedure, hvormed tatoveringen helt kan fjernes eller korrigeres: Forkort, smal, skift pileformen osv.

Remuver i tilfælde af at korrigere tatoveringen af ​​øjenlågene bliver ikke brugt, da der kommer en alvorlig fare i hans øjne.

Jeg tilbyder mine tjenester i korrektionen af ​​alle typer tatoveringer

Korrigering af en mislykket tatovering er en meget lang og kompliceret proces. Dens effektivitet afhænger af udstyrets dygtighed og kvalitet.

Ring, tilmeld dig. Mine tjenester sammenligner fordelagtigt og har mange fordele:

 • Bevist professionalisme;
 • Højkvalitets laser udstyr;
 • Certified Remuvers;
 • Anestesi af høj kvalitet;
 • Rimelig pris;
 • Individuel tilgang.

Hvorfor nogle gange øjenbryn tatovering kan være mislykket

Drøm er en drøm. Og så trådte det i opfyldelse. En tatoveringsartiker giver dig et spejl, du ser på dine nye øjenbryn og... Der er meget forskellige muligheder, herunder uventede. Mærkbare problemer med kvaliteten af ​​udførelsen af ​​permanent øjenbryn makeup kan være nogen tid efter proceduren. Hvis resultatet ikke er tilfredsstillende, kan den mislykkede tatovering korrigeres eller fjernes.

Hvorfor resultatet måske ikke kan lide

For at få en indholdsmæssig diskussion om, hvordan du retter en mislykket tatovering, giver vi først en liste over årsager til, at de nye øjenbryn måske ikke kan lide klienten.

 • Mindre defekter.

Især ofte mindre defekter kan bemærkes efter den første procedure før korrektion. Dette kan være en lidt ujævnt kontur, uberørte områder af øjenbryn, svag asymmetri mv.

 • Uventet øjenbryn form.

Øjenbryn kan være ret forkert form, som blev opfattet, kan være placeret i forskellige højder, har forskellige længder eller bredder.

Normalt i tilfælde af fiasko, tilbyder guiden klienten at "vænne sig til" hans nye øjenbryn. I dette tilfælde er der ofte intet andet tilbage, for så længe øjenbrynene ikke heler, bliver der ikke gjort noget med den mislykkede tatovering.

 • Den uventede farve på øjenbrynene.

En usædvanlig farve kan vises straks, når den for eksempel i stedet for brun bliver grå, mørkegrå. Farvestoffet kan også ændre sin skygge gradvist, fra sort til blålig, fra brun til pink eller rød.

Især ofte "metamorfose" sker med maling designet til tatoveringer. En sådan maling giver oftest en blålig eller grønlig farvetone.

 • Hårtab

Det sker, at dine egne øjenbryn efter proceduren begynder at falde ud, uanset hvilke midler der bruges til at stimulere hårvækst.

 • Permanent øjenbryn makeup er faldet sammen med ansigtsvæv.

Det sker, at tatoveringen ikke vaskes i 1-3 år, da det skal være normalt. Der er ofte tilfælde, hvor tatoveringen forbliver i 10 år eller mere. I løbet af denne tid sænkes ansigtets væv, og med dem falder også tatoveringen og understreger aldersrelaterede ændringer.

Og nu hvad skal man gøre med det?

Unsuccessful eyebrow tattoo - dette er ikke en sætning. Og det kan og bør rettes. Afhængigt af hvad der er dårligt i det permanente, vil tilgangen til korrektion være anderledes.

 • Vok dine egne øjenbryn for at lukke det permanente.

Metoden er god, hvis øjenbrynene er mørke nok og tykke, og selve tatoveringen går ikke ud over grænserne for hårvækst.

Her er en mulighed, for eksempel skjuler dit hår ikke. Er det trimme tykke pandehår.

 • Gå til korrektionen.

Mindre fejl er let korrigeret for korrektion. Også under den anden procedure kan du let korrigere farven. Evnen til at justere form og farve er kun, når den første procedure ikke blev udført "til maksimum". Normalt forlader erfarne håndværkere sig selv "rum for manøvre", så du kan rette fejlene og foretage justeringer efter en kort periode, mens de nye øjenbryn heler og værtinden vender sig til sit nye look.

Hvis klienten formår at insistere på aftenversionen af ​​permanent øjenbrynsminning, og pludselig viser det sig at gå med sådanne øjenbryn hver dag ikke virker, så er der ikke meget plads til korrektion. I store byer er der som regel mestere der specialiserer sig i at afbryde en mislykket permanent. I de fleste tilfælde klarer de at give en mislykket tatovering til et helt anstændigt udseende.

Det er dog nødvendigt at tage højde for det forhold, at ikke nogen tatovering kan "dræbes" på ny. Nogle gange kan det være omvendt at forværre situationen. For eksempel, hvis der er et ønske om at hæve øjenbrynens tips, så er der risiko for at få et delt øjenbryn.

 • Køb en speciel korrekturlæser.

Korrektoren til korrigering af tatoveringsflader bør være tæt nok, så at sort eller mørk brun maling ikke skinner gennem den. Ved hjælp af en kosmetisk blyant og med hår i øjenbrynene kan du trække det, du kan lide oven på korrektoren.

Det er sandt, det skal gøres hver dag, men det giver dig mulighed for at holde ud, indtil malingen falder, eller indtil den nødvendige mængde er indsamlet til laserfjernelse af tatoveringen.

 • Vent, indtil malingen falder.

Normalt, hvis farven og formen ikke er som forventet, men tatoveringen generelt ser tilfredsstillende ud, så kan du vente, indtil malingen falder og gradvist forlader huden. Dette gælder især for ejere af olieagtig eller kombinationsskind.

Problemet kan opstå, når der anvendes resistente farvestoffer. Og det skete bare, at flertallet af dem, der drømmer om at tatovere, foretrækker vedvarende farvestoffer og håndværkere billigere. Nemlig fører denne kombination ofte til triste konsekvenser, der stadig er synlige på ansigtet i lang tid.

Se vores artikel. Foto efter helbredelse tatovering øjenbryn hår metode, se her.

 • Brug en speciel lysende emulsion.

Der er specielle produkter, der påføres huden i området med den mislykkede tatovering og gradvist lettere lyser den. Sagen er ikke hurtig, men du behøver ikke at udsætte dig selv for nåle eller laserstråling igen.

 • Udfør dermabrasion.

Metoden kan tilskrives antallet af arkaiske. Men det er ikke desto mindre periodisk brugt til at fjerne tatoveringer og permanent makeup. Det er lige så sket, at en række kunder har intolerance overfor kemikalier og laserstråling, fordi mekanisk fjernelse af tatoveret hud er den eneste måde at slippe af med den hadede "kunst".

Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at efter dermabrasion er der stor risiko for ardannelse.

 • Fjern med Tattoo Remover.

Remuver er en speciel, ret aggressiv forbindelse, der neutraliserer og fjerner pigment fra huden. Samtidig beskadiger det omgivende væv. Den største ulempe ved Tattoo Remover er, at den skal injiceres på samme dybde som pigmentet.

Hvis en hårteknik blev brugt til at anvende tatoveringen, vil Remover også blive injiceret i pigmentstrimler. For at gøre dette skal du bruge en tynd nål og en speciel forstørrelsesglas til præcist at falde på de tatoverede områder.

 • Brug en laser.
Foto: Nd: YAG laser

Den mest pålidelige måde at fjerne tatovering på, hvilket giver det mindste antal bivirkninger og komplikationer. Hvis du vælger den rigtige type laser, så er der ingen konsekvenser af proceduren.

Normalt for at fjerne tatoveringer ved hjælp af Nd: YAG laser, som ikke beskadiger huden, brænder ikke hårsækkene og samtidig klæder pigmentet.

Der er to hovedmetoder til fjernelse af permanent makeup laser:

 • radikal fjernelse af alt pigment til hvid hud;
 • delvis fjernelse af pigmentet for at ændre tatoverings form eller farve.

Radikal fjernelse af pigmenter er dyrt og tidskrævende. Normalt tager det fra 4 til 10 procedurer for fuldstændig lysning af pigmentet. Intervallerne mellem behandlinger bør ikke være mindre end 4 uger. Derfor, for at slippe af med en mislykket permanent sommetider skal du bruge næsten et år.

Det er nemmest at fjerne pigmenterne i kolde nuancer, som er placeret i de øverste lag af huden. Varm nuancer samt lag af pigment, der ligger dybt, lyser meget langsommere.

Normalt sker en mærkbar farveændring efter de første procedurer, når der er meget pigment, er det lyst og absorberer godt kvantum af lys. Den lettere tatoveringen bliver fra procedure til procedure, desto mindre er laserstrålingens virkning.

Delvis fjernelse af pigmentet indbefatter undertiden en enkelt procedure, mindst 2-3. Det sker så, at en ubehagelig mørkegrå eller lidt violet tatovering af øjenbryn under påvirkning af en laser erhverver den ønskede mørkebrune farve. Når intensiteten af ​​den gamle bliver mindre, kan du anvende et nyt lag af pigment af den ønskede skygge og justere formen på øjenbrynene.

Se denne video link - laser øjenbryn tatovering fjernelse.

Hvordan ser tatovering øjenbryn 3D, se på billedet her.

Hvad du ikke bør gøre, når en mislykket tatovering øjenbryn

Nogle mestere praktiserer stadig denne metode til at korrigere en fejl i teknikken til at udføre tatovering som overlapper et mørkt pigment med et lag af kødfarvet eller hvid farve. Denne metode giver kun et midlertidigt resultat, og at fjerne beige pigmentet fra huden med en laser er næsten umuligt.

Video: Ny øjenbryn form

Ulemperne ved overlappende mørkt pigment med lys er oplagte:

 • beige maling bliver hurtigt ubehagelig gullig farvetone og bliver godt synlig på huden;
 • mørkt pigment begynder at skinne gennem et lag af kødfarvet.

Som et resultat kan du bruge penge og kun forværre hovedproblemet.

Sådan repareres de forfærdelige virkninger af øjenbrynstatoen

Blindt efter modetrends gør kvinder ofte fejl. Permanent make-up er på højde med popularitet, i salons records om procedurerne er malet et par dage i forvejen. Beslutning om langvarig farvning, ikke mange mennesker tror dette trin ansvarligt og som følge heraf bliver grimhed i stedet for skønhed. Efter en mislykket oplevelse i første omgang opstår spørgsmålet, hvordan man retter tatoveringen på øjenbrynene.

Hovedpine i stedet for smuk mikropigmentering

Mange faktorer kan forårsage grim visage. Du skal vide om dem før du går til skønhedssalonen for at være klar til noget udfald. Resultatet af arbejdet kan påvirke både mesteren og klienten selv. Oftest opstår der problemer på grund af utilstrækkelig erfaring fra kosmetologen. Selvuddannere, der ikke har gennemført kurser, kan ikke arbejde i tungt udstyr, men de bevæger sig entusiastisk på deres udførelse. For eksempel kræver hårteknikken i 3d og 6d kunstnerens talent og en masse øvelse. Det er umuligt at lave en tegning med disse metoder fra første gang. En beskadiget øjenbryn tatovering kan rettes, men det er meget svært. Efter mesteren skal håndværkerne tilbringe en time for korrektionen.

Jeg forkælet kanten med en dårlig tatovering makeup - den mest almindelige sætning af utilfredse kunder.

Men klienten selv kan også påvirke konturens kvalitet og udseende, eller rettere den forkerte pleje i genopretningsperioden. Beskadiget hud kræver konstant hydrering og behandling, og den dannede skorpe skal komme naturligt ud. Utålmodige damer bryder selv skorpen, hvilket fører til dårlig fixering af pigmentet i huden. Malingen er lettere på dette sted end i andre. Konturen er spottet, hvilket er tydeligt synligt, selv i billedet.

Der er en lille procentdel af mennesker, der ikke har permanent farvestof fastgjort i lagene af dermis, fordi kroppen tager det til fremmedlegeme og fører en aktiv kamp med det. Ingen professionel kan hjælpe. Du kan lave et stort antal rettelser og farvninger, men de fører til et beklageligt resultat. Hvis der er en lignende reaktion i huden, bør du ikke vise udholdenhed, det er bedre at opgive mikroblading og vælge andre måder at anvende sminke på.

Vi anbefaler at læse:

Måder at fjerne kosmetisk makeup

Er det muligt at rette øjenbrynens form efter tatovering? Kosmetologi tilbyder flere metoder, der kan hjælpe ofre for mikropigmentering. Vælg en måde at fjerne malingen på, som hjælper en professionel. Han vil vurdere situationen fra forskellige vinkler, undersøge hudens ressourcer og vil helt sikkert finde den rigtige løsning.

Sammenligningsegenskaber ved forskellige måder at fjerne pigment på

Så lad os se nærmere på hvordan man genopretter øjenbryn efter unprofessionelt anvendt tatovering.

 • Afklaring. For at genskabe skønheden i ansigtet sprøjter kosmetologen et specielt produkt under den malede hud, der skubber pigmentet ud. Det er meget vigtigt at præcist bestemme dybden af ​​malingen. Mikroinjektioner på kort tid klare et permanent, men inden for få år har mange kunder bemærket udseendet af hvid pyatin, når de udsættes for ultraviolet stråling. Mest sandsynligt skyldes det, at malingen blokerer adgangen til stråler til dermis.
 • Electrocoagulation. Ved hjælp af AC eksponering fjernes pigmentet fra huden uden spor i en session. Effektiviteten er høj, men efter behandling forbliver der forbrændinger, som ikke går væk i flere uger.
 • Kemisk metode I dette tilfælde anbefales det at spore korrektionen af ​​øjenbrynens tatovering med et billede før og efter proceduren. En cocktail af syrer, der misfarver malingen, påføres det malede område. En forkert bevægelse beautician og du kan blive såret, og derefter et ar. Tjenesten er billig, men konsekvenserne og komplikationerne er vanskelige at forudsige.
 • Laser. Moderne sparsommelig metode til permanent fjernelse. Overholder eventuelle fejl. Ingen komplikationer.

Laser på vagt af skønhed

Dette er en af ​​de bedste teknologier, som både patienter og kosmetologer har vurderet - et sikkert, ikke-kompliceret, langtidsresultat. Ved korrektion af øjenbrynens tatovering er kunder med lige meget følsom hud ikke truet med forbrændinger og ar. Mislykket form forsvinder uden spor. Under proceduren ødelægger laserstrålen pigmentet i de mindste partikler, der fjernes fra huden på en naturlig måde. Lysstrålen virker målrettet uden at påvirke øjnene og vævet rundt. Dermis er ikke forstyrret, hvilket betyder, at sandsynligheden for en sårinfektion udelukkes.

Sådan rette øjenbryn efter en session om at tegne en tatovering med en laser kun en professionel ved. For fuldstændigt at fjerne malingen kræves op til 6 procedurer, der kan gøres med en pause på en måned. En behandling tager op til 30 minutter. Ingen smerte og ubehag. Sikkerhedsbriller bruges til at beskytte øjnene. Spor ændrer bedste billede.

Laseren påvirker mere effektivt mørk hud og pigmenter med mørke toner. I 3-4 dage ved slutningen af ​​sessionen ses hævelse. Rehabiliteringsperioden kan vare op til en uge eller mere.

På dette tidspunkt er det forbudt:

 • brug dekorative kosmetik;
 • solbadning;
 • fjernelse af skorpen formet på grund af hudskade;
 • berøre og beskadige det behandlede område.

For hurtigt at genoprette beskadiget hud kan du bruge antiseptika og fugtighedscreme.

Listen over stoffer vil anbefale en kosmetolog.

 • tilbøjelighed til at danne keloider;
 • graviditet;
 • hormonforstyrrelser
 • frisk tan;
 • inflammatoriske og infektiøse sygdomme i huden og indre organer;
 • afbrydelser i hjertets arbejde
 • onkologi og neoplasmer af ukendt natur.

Nu ved du, hvordan du løser øjenbrynens tatovering og sporer resultatet af billedet. Valget af teknikker er stort. Det vigtigste er, at effektiviteten af ​​deres brug opfyldte forventningerne. Stol på den professionelle, og han vil vende skønheden tilbage til dit ansigt.

Er det muligt at rette øjenbrynens tatovering?

Videnskabelige fremskridt og moderne livsstil har gjort ændringer inden for kosmetologi. Så var alternativet til daglig makeup tatovering. Ofte vælger kvinder øjenbryn som et objekt for en sådan procedure. Dette kan gøres i næsten enhver skønhedssalon. Populariteten af ​​denne procedure var impulsen for fremkomsten af ​​lavtuddannede håndværkere.

Årsagerne til de fejlede forsøg

Specialister identificerer flere grunde til mislykket permanent makeup:

 • grimme eller uregelmæssige øjenbryn
 • forkert farve;
 • skifte skygge
 • manglende overholdelse af ansøgningsteknikken
 • forkert pleje

Ugly eller uregelmæssig øjenbryn

Formen på øjenbrynens tatovering skal vælges omhyggeligt. Hvis specialisten fejlagtigt vurderede fordele og ulemper ved klientens ansigt, vil han ikke være i stand til at vælge formen på øjenbrynene, der passer til personen. En anden almindelig fejl af uerfarne herrer er at straks anvende omridset og først efter at male midten. Som følge heraf er konturen klarere og lysere, og midten er mindre farvet. Denne permanente makeup ser ikke ret æstetisk glædeligt ud.

Forkert farve og farvetoneændring

Under øjenbrynens tatovering implanteres et specielt farvestofpigment i huden, og reaktionen fra hver organisme til den er individuel. Så den samme farve kan være helt anderledes i forskellige hudtyper. Og hvis pigmentet vælges forkert, bliver øjenbrynene rødt. Dette kan forekomme, hvis brun blev valgt til permanent makeup på rødt grundlag. En anden grund til udseendet af en rød farvetone er pigmentens brænding som følge af udsættelse for sollys.
Øjenbrynene kan blive blå eller for mørke, hvis mesteren valgte et sort pigment til tatovering. En erfaren specialist vil ikke gøre en sådan fejl, da han altid foretrækker at arbejde med en mørk brun nuance. Det samme resultat opnås, hvis pigmentet er indlejret i huden for dybt. Og denne fejl kan ikke løses, vil kun hjælpe med at fuldføre fjernelse af tatovering øjenbryn.

Manglende anvendelse af teknikken

Fra valget af teknologi er permanent makeup direkte afhængig af skønheden i øjenbrynene. Den professionelle skal nøjagtigt afgøre hvilken type ansøgning der skal vælges: fjerning; hår til hår eller noget andet. Hvis mesteren ikke forstår dette spørgsmål, bør du ikke stole på ham og eksperimentere med udseende. Ellers kan det blive til forskellige problemer.
Forkert pleje efter proceduren for anvendelse af permanent makeup kan også have negative konsekvenser. De kan påvirke øjenbrynens farve og form. Føreren skal give klare anbefalinger, der fokuserer på kundens individuelle karakteristika. De skal følge, så behøver ikke at ordne noget.

Metoder til korrigering af tatovering

Korrigering af tatoveringen - processen er ret kompliceret og meget ansvarlig. Dette kan gøres på flere måder. Her er en liste over dem:

 • farvekorrektion;
 • laser;
 • Remuver (Tatoo Remover).

Hver af metoderne for øjenbryn-tatoveringskorrektion har begrænsninger og kontraindikationer. En vigtig rolle her spilles af slagzonen, graden af ​​forsømmelse af problemet, timingen, organismens egenskaber, livsstilen. Men ingen af ​​metoderne kan tilskrives en 100% garanteret og hurtig løsning på alle problemer.
Farvekorrektion indebærer brug af pigment til permanent makeup, som er i stand til at neutralisere den uønskede farve. Hvis øjenbrynens tatovering har mindre fejl, f.eks. Afbrudte linjer, vil det være tilstrækkeligt for masteren at vælge den korrekte tone i korrektoren og fjerne fejlene fra den tidligere procedure.
For at fjerne mere alvorlige konsekvenser af en mislykket procedure kan du bruge en laser. For en positiv effekt er flere procedurer nok. Laserstrålen, der passerer gennem epidermislaget til en dybde på ca. 5 mm, ødelægger kun pigmentet uden at forstyrre hudens integritet. Hvis øjenbrynene bliver rødmet af solen på grund af hudens individuelle egenskaber, er det nok at bruge en laserprocedure til at løse problemet. Under sessionen ændres den røde farve til grå. Det betragtes som et universelt fundament for tatovering øjenbryn af enhver skygge. 2 sessioner af laserprocedure vil slippe af med en blå eller for mørk skygge. Men de skal udføres med et interval på 1 måned. Som følge af procedurerne bliver den uønskede nuance fast, men det garanterer ikke en perfekt match med ansigtets hud.
Som et alternativ til laserprocedurer i kabinen kan du vælge en mere innovativ løsning. En af de mislykkede tatoveringskorrektionsprocedurer er brugen af ​​Tatoo Remover. Antallet af procedurer og intervallerne mellem dem bestemmes af specialisten individuelt for hver enkelt sag. Remuver anvendes direkte på stedet for tatovering. Korrektion af permanent makeup sker på grund af udvaskning af pigmenter af malmolekyler. Denne procedure er smertefri, men meget lang. Ved afslutningen af ​​den månedlige procescyklus anbefales det at lave en tatovering ved hjælp af en farvestabilisator.
Ikke hver mester vil blive enige om at rette mislykket makeup.

Kompetent korrektion skal udføres af en højt kvalificeret specialist med erfaring.


Kun han er i stand til at fjerne problemet.

Hovedårsagerne til den mislykkede tatovering af øjenlågene, læberne og øjenbrynene: mesterens hemmeligheder

Efter at have besluttet at rette udseendet ved hjælp af permanent makeup er det meget vigtigt at stole på en god mester med en fast hånd, moderne udstyr og gode kunstneriske evner. Behov for at se mesterens arbejde, læs anmeldelser. Men selvom disse præparater ikke reddede dig, og du havde en mislykket tatovering af øjenbryn eller læber, fortvivl ikke. Der er ingen håbløse situationer, i professionelle saloner kan du blive hjulpet og foretaget rettelser. Dette er bestemt ikke en nem procedure, det kan ikke medføre helt de forventede resultater. For at undgå at blive offer for den uheldige herre, og efter patienten for korrektion af tatoveringen, skal du kende de vigtigste risikobetonede punkter i proceduren. Så kan du undgå dem.

Hvad er permanent makeup?

Daglig anvendelse af kosmetik tager meget tid og kræfter. Hvis kunden ikke har råd til at bruge tid på makeup hver morgen i stedet for at sove i en ekstra halv time, er han klar til proceduren for permanent makeup.

Når det drejer sig om en skønhedssalon, beder klienten om at tynde øjenbryn eller øjenlåg, så pigmentet ikke vasker ud i flere måneder. I dette tilfælde sprøjter tatoveringsmesteren maling under huden og slår et bestemt mønster ud. For eksempel pile i øjnene, læbekontur eller øjenbrynform. Når øjenbrynslinjen er utædelig, sparsom eller har en uregelmæssig form, tager de også til permanent sminke. Eller læberne er naturligt smalle og tynde, og klienten ønsker at gøre dem mere fyldige for at give dem den rigtige form. Balletdansere eller svømmere er tilbøjelige til at tatovere. Deres erhverv kræver at se godt ud, fordi du skal tale offentligt. Konventionelle kosmetik kan imidlertid ikke modstå konstant kontakt med vand eller udtværet som følge af kraftig svedning. Derfor beslutter mange kvinder at have en tatovering for at understrege deres naturlige skønhed.

Mislykket permanent øjenbryn makeup - korrektion metoder og foto

Ikke altid forsøg på at forbedre deres udseende er kronet med succes. En betydelig mængde negative anmeldelser er til stede i forhold til øjenbrynens tatovering. Hvad kan resultere i korrektionsproceduren for form og farve på øjenbrynbuer, og hvor realistisk er situationen, der skal rettes?

Hvilken tatovering øjenbryn anses for mislykket?

Som anmeldelserne viser, kan en mislykket permanent makeup være resultatet af ikke blot mesterens fejl, men også kundens ønsker, hvis han ikke lytter til råd fra fagfolk. Defekter kan være små eller helt mærkbare, hvilket fordrejer udseendet væsentligt. Besvare spørgsmålet, hvilken slags tatovering anses for dårlig, er det nødvendigt at skelne mellem 4 vigtigste muligheder.

Hvornår er der behov for en korrektion?

Årsagerne til forringelsen af ​​øjenbryn efter tatovering kan være som følger:

 • Dannelse af mindre defekter. Næsten hver mester har sådanne ulemper og følger sædvanligvis den primære korrektionsprocedure. Efter re-tatovering bliver de helt elimineret. Vi taler om at få en lidt ujævn kontur, tilstedeværelsen af ​​udydelige områder af øjenbryn eller deres svage asymmetri.
 • Den uventede form for pandebuer. At dømme efter antallet af billeder før og efter kan resultatet af korrektionen være øjenbryn placeret i forskellige højder med forskellige bredder eller længder. Hvis der kun er en form for buer, der ikke har opfyldt forventningerne, er det nødvendigt at klare resultatet i et stykke tid, da det er muligt at rette en mislykket tatovering først efter helbredelsen af ​​huden er afsluttet.
 • Øjenbrynens farve svarer ikke til forventningerne. Negative ændringer kan forekomme straks eller efter nogen tid. Nogle gange, efter tatoveringen ændrer farvestoffet skyggen, som følge heraf bliver sort blå, brun - rød eller lyserød. Sådanne fænomener opstår som regel, når der anvendes et farvestof beregnet til tatoveringer.
 • Brow udtynding. Tattoo, udført uden succes, bliver nogle gange årsagen til hårtab i området med pandebuerne. En sådan reaktion er rent individuel og afhænger ofte ikke af, om hårvækststimulerende midler anvendes eller ej.

Undladelsen af ​​permanent makeup med ansigtsservietter er en anden almindelig fejl i salontatovering. Men i dette tilfælde er det umuligt at tale om en fejlagtigt udført procedure, da hovedårsagen til negative ændringer er aldersrelateret hudforældelse, tab af elasticitet. Typisk sker en sådan fejl, hvis tatoveringen varer i mere end 3 år.

Måder at løse problemet

Korrigere permanent makeup - ikke en let, men ret realiserbar opgave. Valget af muligheden for at eliminere manglen afhænger af sygdommens art og eksisterende muligheder:

1. Ejere af temmelig mørke og naturligt tykke øjenbryn kan skjule en mislykket tatovering ved at vokse hår. Denne mulighed er realiseret, når den pakkede linje ligger inden for grænserne for væksten af ​​brynbuer.

2. Gennemfør en ny tatovering. Denne mulighed er en fantastisk mulighed for at rette mindre fejl, endda farven. Det er vigtigt at i slutningen af ​​den første session er der plads til sådanne manøvrer. Du kan kun gentage efter fuldstændig helbredelse af huden.

3. Afbryd mislykket permanent makeup. Normalt er en sådan foranstaltning påkrævet efter at have udført en aften tatovering, som ikke passer til hverdagen. En sådan procedure kan kun udføres af en professionel mester, derfor tilbydes den kun i store byer.

4. Brug en speciel korrektor. Korrekt mislykket arbejde kan stram korrekt korrigerende blyant, som ikke skinner gennem den mørke maling. Manipulationer skal gentages dagligt.

5. Anvendelse af en lysende emulsion. Formålet er at gradvist svække farven på en mislykket tatovering. En sådan korrektion anses for at være en af ​​de mest gunstige muligheder. Hvis tatovering blev udført, er denne metode blandt de foretrukne.

6. Udfør dermabrasion. Dette er en procedure, der bruges til at rette fejl, selv efter tatovering. Metoden betragtes som den eneste mulige, når laserstråling og aggressive kemikalier forårsager alvorlig irritation af øjenbrynens hud. Ulempen ved dermabrasion er den store risiko for ardannelse.

7. Tattoo Remover. Denne måde at rette op på en grim øjenbryn tatovering er ret risikabelt på grund af aggressiviteten af ​​den anvendte sammensætning. Sammen med neutralisering og fjernelse af pigment fra huden sker der skade på omgivende væv. Desuden kan resultatet kun opnås i det tilfælde, hvor remuveren indtastes på samme dybde som pigmentet. Den bedste effekt opnås, hvis lægemidlet injiceres i pigmentstrimler. Denne mulighed er til stede ved brug af hårtatuering.

Vi bør også overveje korrektionen af ​​tatoveringen med en laser. Hvad er unik progressiv teknik?

Funktioner af laser korrektion

Brugen af ​​en laserstråle anbefales at rette fejl i forskellige situationer, herunder når tatovering øjenbryn med fjerning er gjort. Antallet af komplikationer og bivirkninger fra proceduren er minimal, og forudsat at laseren er valgt korrekt, elimineres de negative virkninger fuldstændigt. Professionelle anbefaler at udføre behandlinger med en speciel Nd: YAG laser, som bevarer hårfollikelstrukturen og kun brænder pigmentet uden at skade huden.

Fjernelse af permanente øjenbryn indretning fejl med en laser er muligt i to versioner:

 • Ved radikal rensning af huden til hvid farve.
 • Ved delvis at fjerne pigmentet for at opnå muligheden for at korrigere farven eller formen af ​​tatoveringen.

For at implementere den første metode kræves mindst 4 sessioner (nogle gange når deres nummer 10). Det er vigtigt, at de udføres mindst en gang om måneden, så et hurtigt resultat er uden for spørgsmålet. I en temmelig kort periode fjernes pigmenterne af kolde nuancer fra de øvre lag af huden, og der opstår en langsom belysning af de dybt beliggende pigmenter. Som anmeldelserne viser, er den endelige effekt kun opnået efter et år.

Eksperter siger, at kun få laserprocedurer er tilstrækkelige til en mærkbar misfarvning, hvis en stor mængde lyspigment initialt blev injiceret. Derfor, hvis de efterfølgende sessioner ikke giver en synlig effekt, når de når et stabilt resultat, anbefaler de fleste mestere at planlægge en ny tatovering.

Der er også situationer, hvor laserkorrektion gør det muligt at opnå den ønskede farve på øjenbryn. For eksempel kan skære øjne violet eller mørkegrå efter behandling med en laserstråle blive en mørk brun tone, der er acceptabel for de fleste kvinder.

Korrektion, som straks forlades

Den eneste mulighed, som herrerne ikke anbefaler til overvejelse i enhver situation, er at overlappe det mørke pigment ved hjælp af hvid eller solid maling. Resultatet vil kun være midlertidigt, og selv en laser, der anvendes efter korrektion, vil ikke give fjernelse af lys beige pigment fra huden. Blandt andre mangler ved denne procedure bemærkes:

1. Den hurtige ændring af beige tone på en ubehagelig gullig farve, som på huden bliver for udtalt.

2. Gennemsigtigt mørkt pigment gennem den påførte kropsmaling.

Tilsyneladende, denne måde er problemet ikke løst, men kun forværret. Derfor tilbydes en sådan foranstaltning ikke i professionelle butikker.

Hvornår, hvorfor og hvordan er øjenbrynens tatoveringskorrigering færdig (39 billeder)

For at øge deres tiltrækningskraft bruger kvinder kosmetik, men den daglige anvendelse tager meget tid, hvilket især om morgenen ofte ikke er nok. Derfor er den virkelige frelse permanent makeup, som f.eks. Øjenbryn. Det er dog ikke evigt, og efter en vis tid er der derfor brug for en korrektion af øjenbrynstatoveringen, som vil genopfriske en smuk dames udseende.

I foto-øjenbrynene før og efter tatovering

Denne artikel beskriver detaljeret, hvad øjenbrynskorrigering og øjenbrynens tatovering er, det vil sige dette er en slags instruktion, som du vil vide, hvornår det er nødvendigt at udføre en genoprettelsesprocedure.

Kort om tatoveringen

Til at begynde med, lad os tale om, hvad denne procedure er, hvilket næsten er umuligt at gøre med dine egne hænder.

Så hun betyder:

 • brugen af ​​en særlig farveblanding;
 • blandingen injiceres under huden til en dybde på 0,8 millimeter;
 • bestemmer dybden af ​​mesteren med fokus på tætheden af ​​en kvindes hud.

Af den måde ligner denne teknologi noget på en konventionel tatovering, men indebærer brugen af ​​en særlig en:

 • applikationsteknikker
 • udstyr;
 • farvestoffer.

Hertil kommer, at huden er skadet minimalt. Ja, og for fuldstændig fjernelse af maling har du brug for en relativt kort tid.

Den maksimale periode, der kræves for den komplette "pleje" af farvestoffet, er tre år og afhænger af:

 • på typen af ​​maling;
 • på hudens egenskaber.

Tattoo øger signifikant kvinders attraktivitet

Vær opmærksom. Efter proceduren er huden på behandlingsstedet redder, små hævelsesformer. Men hvis alt blev gjort korrekt, vender huden efter tre dage tilbage til normal.

Prisen på øjenbrynens mikroblading afhænger af salonen, hvor den holdes - jo mere "elite" er etableringen, jo højere koster. Selvfølgelig behøver du ikke stole på de saloner, hvis pris er for lav.

Kontraindikationer og forbud

Selve proceduren er næsten smertefri og sikker, men den har også visse kontraindikationer. Det kan især være farligt i mindst tre tilfælde.

Proceduren har en række kontraindikationer og forbud.

Korrektionsoplysninger

Nu vil vi fortælle om hvor meget tid der er brug for korrektion for tatovering øjenbryn. Alt er simpelt - hvis alt gik godt, kunne du lide resultatet, så genopfyldning af farvestofpigmentet skulle ske om et halvt år.

Korrektioner skal udføres med bestemte tidsintervaller.

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, behøver du ikke at skynde dig for at besøge mesteren igen:

 • For det første vil farven ses om cirka to til tre uger - så er det muligt at bestemme, hvor præcist det er nødvendigt at besøge.
 • For det andet tager en komplet helbredelse af huden mindst en måned - det er ikke nødvendigt at udføre en opdatering før.

Vær opmærksom. Hver persons hud har sine egne egenskaber. Derfor vil det samme farvepigment blive manifesteret forskelligt i forskellige kvinder. Naturligvis vil tidspunktet for korrektionen være anderledes.

Nogle tvivler på, om der skal foretages korrektion efter tatovering af øjenbryn - det er ikke bare nødvendigt, men nødvendigt:

 • for at forny farven
 • for at ændre intensiteten af ​​skyggen;
 • for at rette fejlen af ​​mesteren, hvis nogen.

Derfor bør du ikke tvivle på, om det er nødvendigt at gøre øjenbrynens tatoveringskorrektion - før eller senere skal du søge professionel hjælp igen, selvom mesteren ikke oprindeligt informerede dig om behovet for en sådan procedure.

Specifikke datoer

Dette afsnit beskriver mere specifikt, hvor meget der skal gøre øjenbrynens tatoveringskorrektion.

Så du kan kontakte mesteren:

 • så snart huden er genoprettet
 • pigment fordelt jævnt under huden.

Det vil sige efter ca. 25-28 dage (i løbet af denne periode er huden fuldstændig restaureret) og op til tre eller fire måneder (når malingen begynder at lysne mærkbart).

Vær opmærksom. Det er vigtigt ikke at gå glip af den periode, hvor pigmentet lyser. Ellers skal du ikke længere foretage en korrektion, men en komplet anvendelse af maling. Som nævnt ovenfor, er det ofte, hvis korrektionen blev udført til tiden, fuldskala genanvendelse af maling, ikke nødvendigvis tidligere end et halvt år.

Den korrekte timing af korrektionen vil indikere master.

Korrektion er også nødvendig for at sikre ensartet pigment under huden.

Denne type tatovering restaurering / fornyelse udføres:

 • når huden er helt helbredt
 • beskyttende skorper falder af sig selv;
 • steder med ujævn anvendelse og distribution af farvestoffet vil være tydeligt synlige.

Korrektionsprocessen indebærer yderligere farvning af de områder, hvor pigmentet er fordelt ujævnt, med det resultat, at øjenbrynens nuance bliver ensartet.

Også gennem denne procedure kan du:

Du skal dog forstå, at din valgte farve, skygge, vil være anderledes, efter at mesteren kommer ind under huden.

Årsagerne til dette kan være flere:

 • hudegenskaber;
 • funktioner i kost og menu;
 • type sminke påført osv.

Tidlig korrektion vil give dig mulighed for altid at se charmerende ud

Husk at hvis du ikke vil have det til at blive lysere end før, så undgå ofte og langvarig:

 • forblive i direkte sollys;
 • Besøgende puljer, bade;
 • svømmer i åbent vand.

I slutningen

Nu ved du, hvad øjenbrynskorrektion er nødvendig for efter tatovering, når det skal gøres og til hvem der skal overlade denne procedure. Yderligere video i denne artikel giver dig mulighed for bedre at lære processens funktioner, og hvis du stadig har spørgsmål, tøv ikke med og spørg dem i kommentarerne.

Hvordan vælger jeg en epilator? Løse en delikat problem

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet