Voksen ansigtscreme

Creme til barnets sarte hud er lavet på basis af naturlige ingredienser. Han bryr sig helt om barnets sarte hud uden at forårsage allergiske reaktioner. Derfor begynder mange kvinder selv at bruge børns ansigtscreme. Det er dog nødvendigt at finde ud af om det er tilrådeligt at bruge det i voksenalderen.

Er det muligt at bruge baby creme til voksen hud

Nogle kvinder med en vis frekvens udvej til hjælp af baby creme i deres hudpleje, mens andre tværtimod er bange. Faktum er, at der ikke er noget entydigt svar på spørgsmålet om, hvorvidt dette værktøj er nyttigt eller skadeligt for en voksen hud, så vi vil se nærmere på alle mulige fordele og ulemper.

Så de vigtigste fordele ved en række børneværktøjer:

 • Allergivenligt;
 • baseret på naturlige ingredienser;
 • stram huden, gør den mere elastisk;
 • beskytte mod skadelige eksterne faktorer;
 • lindre tegn på betændelse.

På trods af fordelene er baby creme ikke egnet til langvarig brug af voksne, ellers kan følgende problemer opstå:

 • forurening af epidermis med toksiner, og som følge heraf - rødme, akne, hævelse;
 • huden bliver meget følsom, flager af.

Børns produkt kan ikke klare aldersrelaterede ændringer. Det er muligt i sjældne tilfælde at anvende en lille mængde af det på et forvitret ansigt.

Sammensætningen af ​​baby creme

Kremets sammensætning afhænger af det tilsigtede formål: enten det er til beskyttelse mod ydre påvirkninger eller til daglig pleje, antiinflammatorisk, fugtgivende. Under alle omstændigheder kan en række komponenter findes i et sådant værktøj til børn.

Det er nødvendigt at fremhæve hovedingredienserne:

 • Naturlige animalske og vegetabilske olier (f.eks. Kokosnød, olivenolie, abrikoskernelolie). De fugtiger, giver næring, beskytter den sarte hud på babyen.
 • Lanolin eller glycerin (bivoks). Glycerin skaber i ansigtet en tynd film, der bidrager til bevarelsen af ​​fugt. Lanolin dækker også epidermis mere tæt beskyttende lag, er vanedannende. Det vil ikke skade barnets tynde hud, men en voksen kan begynde problemer forbundet med tilstoppede porer.
 • Lægeplanter (kamille, St. John's wort, calendula). De lindrer irritation og betændelse, beroliger huden.

Ud over de ovennævnte stoffer i sammensætningen af ​​børns produkter finder du panthenol, allantoin, zinkoxid. Desuden bør de ikke være farvestoffer og konserveringsmidler.

Nyttige egenskaber ved hudplejekræft hos voksne ansigter

Konstant brug af et barns apparat af en voksen kan føre til dannelse af en skadelig film på huden, en slags "skal". Derfor siger de gavnlige egenskaber kun, når cremen anvendes lejlighedsvis, for at opnå visse resultater. Så, produktet er i stand til at løse følgende opgaver:

 • Gør huden blødere og fløjlsagtig.
 • Fugt tørret epidermis.
 • Midlertidig give hudens elasticitet, stram dem.
 • Beskyt mod de skadelige virkninger af vind, lave temperaturer, sollys.
 • Fjern acne.
 • Slap af små stregmærker (bør kombineres med andre midler, for eksempel med mumie).
 • Eliminer bollerne (tørre områder i mundens hjørner).

Også ved hjælp af masker baseret på fed baby creme kan du hurtigt og nemt slippe af med alderspots.

Mulig skade fra brug

Enhver børns creme giver selvfølgelig mange fordele for voksen hud. Men nogle eksperter har stadig den holdning, at kvinder ikke bør ty til dette produkt i daglig pleje. Huden af ​​en voksen person i et stykke tid bliver glat, delikat, silkeagtig. Denne effekt skyldes lanolinkomponenten, som er designet til at skabe en beskyttende film på ansigtet. Da barnets hudcellefornyelsesprocesser opstår meget hurtigere, har den naturlige beskyttelse ikke tid til at blive udviklet, så kommer lanolinlaget til undsætning.

For en moden persons hud er en sådan film skadelig. Okklusion af porerne forekommer, alle metaboliske processer hæmmes, toksiner elimineres ikke, døde celler begynder at holde sammen. En hævelse i ansigtet ser ud, og efter et par uger med konstant brug ser en voksenes hud meget værre ud end før cremen påføres. Konklusionen er enkel: brug børnehjælp som et middel til huden, indtil det ønskede resultat vises.

Anbefalinger til brug

Ejere af tør hud kan bruge en baby produkt som en fremragende fugtighedscreme. Forbindere af traditionel medicin rådes til at anvende en creme til behandling af udslæt på grund af, at det har beroligende, antiinflammatoriske egenskaber. For at løse dette problem skal værktøjet anvendes dagligt i 7-9 dage. For at forbedre og få et positivt resultat er det værd at tilføje et par dråber eucalyptus eller calendula olie.

Mask baseret på baby creme gør huden mere elastisk. Til forberedelsen skal du kombinere et halvt rør creme med 3 g mumie og renset vand. Alle komponenter blandes indtil glat, gnid ind i problemområderne i ansigtets hud. Opbevar værktøjet skal være på et køligt sted.

For at fjerne rødmen anbefales det at anvende cremen på ansigtet med et tyndt lag 1-2 gange om dagen, indtil fejlen er fuldstændig elimineret.

Kontraindikationer

Baby creme er logisk designet til barnets følsomme følsomme hud. Men det betyder ikke, at det passer til alle. En vægtig kontraindikation, både for børn og voksne, er den individuelle intolerance over for kremen. Hvis selv med ekstrem sjælden anvendelse af produktet på huden er der et øget fedtindhold, usund glans, udseendet af acne, så er brugen af ​​denne omsorgsfulde kosmetik bedre at stoppe.

Børnecreme fra indenlandske og udenlandske producenter

Med sjælden brug er baby creme ikke kun egnet som fugtgivende kosmetik, men også som makeup base. I dag er følgende mærker til salg:

 • Chiccos "Nappycream" eliminerer acne og udvikler ansigtets struktur (den har en let tekstur, der er næsten ingen lugt, efter påføring lader den ikke klæbe, huden bliver blødere);
 • et rør med budgetkrem "Casper" med kamilleekstrakt reducerer følsomheden af ​​huden, fugtiger og nærer dem, og fjerner også tørkenes følelse.
 • creme til ansigt og krop "Gentle" fra Bubchen takket være naturlige ingredienser (shea smør og mandelolie) blødgør og fugter huden forsigtigt;
 • Johnson'sBaby er et meget blidt middel, blødgør huden perfekt, den absorberes hurtigt (den indeholder ekstrakt af naturlig mælk og vitaminer A, E).

Video: Har jeg brug for en voksen hudpleje creme?

Selvfølgelig kan børns creme ikke sammenlignes med nogen voksne midler til hudpleje i ansigtet, men eksperter inden for kosmetologi råder stadig kvinder om ikke at blive involveret og bruge cremen i ikke længere end 10-14 dage. Børnenes produkt er ikke i stand til at give fuldstændig pleje af huden hos en voksen, så det er bedre at bruge det som en behagelig og nyttig tilsætning til de vigtigste kosmetiske produkter.

Kan kropscreme bruges til ansigtet?

Ingen måde. Alt, der bruges til ansigtet, er kun for ansigtet, en creme af forskellig densitet og forskellige indhold af stoffer, tilpasset epidermis specifikke struktur. Det betyder også, at vi anvender i ansigtet - det er umuligt at anvende på området omkring øjnene - huden er 3-4 gange tyndere end på ansigtet, der er mindre beskyttelsesreceptorer, så du skal være meget forsigtig. Den samme analogi kan tegnes med andre dele af kroppen. Alt der er for kroppen er for kroppen og for benene og ikke for ansigtet, selvom der er nogen præcisering på cremenes emballage, er det bedre ikke at trække sig tilbage fra grundreglen.

Der er virkelig ingen stor forskel, men ideer til ansigtet skal have mere blødgørende tilsætningsstoffer, men det skal kun, og det sker ikke altid.

Generelt er alle disse strenge og imperative afdelinger, der pålægger alvorlige begrænsninger skabt for at udvide markedet under kapitalismen, den vigtigste faktor for økonomisk vækst.

Jo flere sorter, jo mere segmenter og jo bredere markedet.

Brug ikke "kropscreme" til ansigt.

Huden på hans ansigt mere mørt, og huden er temmelig ru på kroppen, så hvis du bruger den til ansigtet, kan porerne på dit ansigt bliver tilstoppet, ser sorte pletter, som derefter kan være svært at udlede, i creme til ansigtet indeholder mere tilgivende materiale end kroppen.

Derfor, hvis du er færdig med ansigtscreme, er det bedst at bruge folkemasker.

Faktisk bør dette ikke gøres, fordi alle cremer har en anden sammensætning, og det adskiller sig i det væsentlige. Krem til legeme og ansigt er forskellige typer plejeprodukter.

På kroppen er mere hård hud end på ansigtet. Og ansigtet kræver generelt en særskilt pleje, og selv om området omkring øjnene ikke bør smøres med en creme, der er beregnet til ansigtet, skal du have øjencreme eller gel.

Kroppens hud er meget hårdere end ansigtets hud, og der tilsættes helt forskellige komponenter til cremen der. Og hvis du begynder at smøre dit ansigt med kropscreme, kan der være forskellige negative konsekvenser.

Det er generelt nødvendigt at håndtere ansigtets hud meget omhyggeligt og omhyggeligt.

30 uventede måder at bruge kosmetik på

Kosmetik, som du ikke passer til, kan du stadig bruge til makeup eller kropspleje og hår. Hvis kosmetik er udløbet, skal du ikke skynde dig for at smide den væk. Det kan være nyttigt i hjemlige behov.

Hovedregel: Hvis udløbsdatoen er ophørt, og produktet har ændret sine ejendomme mærkbart, har den for eksempel erhvervet en mærkelig lugt eller en usædvanlig konsistens, du bør aldrig lægge det på din hud og hår. Forfaldne midler bør kun anvendes til hjemlige formål.

Make up

Krops- og hårpleje

Husholdningernes behov

Har du prøvet disse liv hacks? Eller har du dine egne måder at bruge kosmetik til andre formål? Del tips i kommentarerne.

Usædvanlig brug af kosmetik. Giv en anden chance for produktet!

Har det nogensinde været for dig, at nogen kosmetiske produkter ikke passer dig? Lip balm kunne tørre dem, duften af ​​sæbe til hænder kunne være for påtrængende, grundlaget ville være for mørkt i naturligt lys.

Under indflydelse af reklame, kærester rådgivning eller endda skønhed bloggere, køber vi meget ofte kosmetik, som så simpelthen samler støv på vores toiletbord. Alle disse rør slår gradvist vores hjem og giver ingen plads til nye ting. De meget ting, vi virkelig kunne bruge, og det ville bringe os glæde. Vi er utilfredse med de penge, der kaster ud, alle disse flasker løfter ikke en hånd.

Men der er en løsning! Næsten ethvert kosmetisk produkt kan gives en anden chance og ikke bruges til det tilsigtede formål. Det er det, vi vil fortælle dig i dag.

Hvordan man bruger en balsam til hår, der ikke passer dig?

Balsam, masker og hårbalsam kan bruges i stedet for barberskum til benene (og ikke kun). Barbermaskinen glider ideelt over den påførte balsam. Hertil kommer, at de omsorgsfulde komponenter, der er inkluderet i balsam, nyd huden perfekt. Hvis balsam bruges som barberingshjælp, reduceres sandsynligheden for hudirritation. Sørg for at prøve denne metode.

Hygiejnisk læbestift og læbepalmer - en ny anvendelse.

De balsamer og læbestifter, der ikke virker på dine læber, eller du er bare træt, kan du ikke bruge til det tilsigtede formål. Lip balm - en fremragende fugtighedscreme, nærende, pleje agent til cuticles og negle. Anvend bare en balsam eller læbestift på bunden af ​​neglen. Lette massagebevægelser gnider det i neglepladen og naglen. Denne metode fungerer godt.

Derudover kan den irriterende balsam blandes med farvet læbestift. Smelt denne blanding i mikrobølgeovnen eller i et vandbad. Hæld i støbeformen, og brug som en forsigtig læbestil med et glimt af lys.

Hygiejnisk læbestift kan også bruges som improviseret middel i øjets ydre hjørner, hvis tårer strømmer i kulden, og du gnider disse områder meget hårdt. Balme er gode til pleje af hæle. I en knivspids kan du bruge din balsam til at lægge dine pander.

Hvad hvis grundlaget var for mørkt eller for tykt for dig?

For at løse dette er meget simpelt: bland lidt fugtighedscreme med et fundament. Farven bliver lysere, og tone strukturen bliver mere behagelig. Tonale cremer kan også blandes sammen. Således kan du skabe en skygge, der passer perfekt til din huds tone. Eller brug for mørke nuancer til at konturere ansigtet. Anvend en mørk farve til de områder, du vil mørke for at reducere dem.

Hvis din mascara har tørret, skal du ikke skynde dig om straks at smide den væk.

Du har muligvis brug for en mascara børste. Ved hjælp af det er det meget bekvemt at anvende forskellige olier (hvedekim, ricinus, abrikos, fersken) til øjenbryn og øjenvipper for deres næring og styrkelse. Også en ren børste kan bruges, når man maler øjenbryn og øjenvipper hjemme.

Hvordan kan jeg bruge en creme til ansigt, hænder eller krop, der er udløbet?

Udløbne cremer kan bruges som sko cremer. Disse produkter passer perfekt til læderprodukter og giver dem vandafvisende egenskaber.

Hvis ansigtscreme var for fedt.

Denne creme er stor som en behandling for enderne af håret. Tipene ophører med at splitte, de ser sundere ud, de er nemme at kæme. Fra cremen kan du lave en maske til håret (i 20 minutter), før du vasker dit hår. Eller brug kun som et uudsletteligt produkt ved tipsene. Denne metode forhindrer perfekt tørring af hår fra den brændende sol og saltvand mens du slapper af ved havet.

Hvordan man bruger shampoo, der ikke passer?

Denne shampoo kan bruges som skum til bade. Shampoo er meget godt at vaske ting fra uld eller silke. Desuden kan shampoo bruges som et middel til at vaske makeup børster.

Hvad kan erstatte tør shampoo?

Der er situationer i livet, når du ikke har tid til at vaske dit hår, specielt tør shampoo kommer til undsætning i sådanne tilfælde. Hvis et sådant værktøj i dit arsenal ikke blev fundet, kan det nemt erstattes af babypulver. Påfør pulveret på afskæringerne, og kog det forsigtigt ud med hyppige tænder. Efter denne procedure ser håret ret rent ud. Desuden kan denne metode bruges til at give det basale volumen af ​​dit hår.

Hvordan kan tandpasta bruges til andet end det tilsigtede formål?

Regelmæssig tandpasta kan bruges til at tørre små bumser på ansigt eller krop. Tandpasta kan være lidt tørpende kold på læberne. Ved hjælp af hvidt tandpasta kan du fjerne uønsket gul farvetone fra neglene. Anvend blot blandingen på neglepladen, massage og skylle.

Hvorfor er det bedre for voksne at ikke bruge baby creme (du vil ikke skade dig selv)

Hjem → Sundhed → Hvorfor så? → Hvorfor er det bedre for voksne at ikke bruge baby creme (du vil ikke skade dig selv)

Skrælning, irritation, rødme - efteråret-vinterperioden påvirker vores hud ikke på den bedste måde. Og af en eller anden grund er det i årets årstider, at vi ofte bruger børnscreme, styret af simpel logik - trods alt, hvis børn hjælper, så skal det være for voksne. Er det virkelig, vi finder ud af sammen med eksperterne.

- Børnecreme indeholder naturlige beroligende og antiinflammatoriske komponenter, har en fedtet tekstur, som bruges til at fugte, nære og beskytte barnets hud. Basen af ​​cremen indeholder petrolatum (salve) og lanolin (voks), som skaber en film på hudens overflade og derved beskytter den mod eksterne faktorer. Huden hos en voksen er forskellig fra barnets, så lanolin og petrolatum-tilstopper porerne, når de påføres, udover at have en stærk komedogen virkning. Ved langvarig brug i huden forstyrres metaboliske processer, toksiner ophobes, fornyelsesprocessen forstyrres, og som følge heraf forekommer udslæt og irritation. Derfor anbefaler kosmetologer ikke at bruge børnecreme som daglig hudpleje.

På samme tid, takket være de fede, beskyttende og antiinflammatoriske egenskaber hos babycreme, kan den bruges i den kolde årstid som forebyggende foranstaltning mod hud og hud i ansigt og hænder og om sommeren for at blødgøre og fugtgøre huden, når den udsættes for sollys. Det er vigtigt at huske: Frostbit, forbrænding eller anden skade på huden skal behandles med specielle midler rettet mod regenerering og helbredelse. Brugen af ​​baby creme er kun mulig i tilfælde af forebyggelse af sådanne manifestationer, men ikke behandling. Derudover indeholder baby creme ofte vitaminer, men ingen løft effekt fra brugen af ​​fløden bør ikke forventes. Jeg anbefaler at kontakte en kvalificeret kosmetolog, dermatovenerolog, som vil gøre dig til et professionelt og virkelig effektivt transformationsprogram. Efter nogle kosmetiske procedurer, såsom skrælning, kan du gå til en baby creme, der fugter og genopretter huden. Hvis din hud ikke er tilbøjelig til reaktive reaktioner (inflammation, acne, demodecosis osv.), Kan de helbredende og beroligende komponenter i babycreme positivt påvirke det. Jeg vil gerne bemærke: Valget af creme, selv et barn eller ethvert andet middel til ansigt og krops hud skal overlades til en specialist, der er kompetent i skønhedsproblemer.

Er det muligt at smøre ansigtscreme med hænder - vi vejer fordele og ulemper

Ofte spørger kvinder sig selv - er det muligt at smøre ansigtscreme med håndcreme? Mange hævder, at et sådant værktøj ikke adskiller sig fra en lignende beregnet til personen. Duften, farven, tekstur er nøjagtig den samme. Men det er kun ved første øjekast.

Ingen grund til at bebrejde producenterne for at få superoverskud. Efter at have forstået nuancerne, vil vi komme til den konklusion: "Hvis produkter er lavet til hænder og ansigt, så er dette berettiget." Tror du stadig ikke? Så læs og vær overrasket!

Hvad er forskellen mellem ansigt og hånd cremer?

Før du smører håndcreme i ansigtet, lad os se på nogle af nuancerne. For at gøre dette skal du sammenligne huden på forskellige dele af kroppen.

I det store og hele er der ingen særlige forskelle i form af morfologi. Desuden er vores hud den samme i hele kroppen. Men hvert websted er specielt. Lad os sammenligne.

hænder:

 • næsten ingen sved og talgkirtler;
 • huden er grovere end i andre områder;
 • stærkt modtagelige for ydre påvirkninger (naturligt, kemisk)
 • epidermis er tør, aldrende hurtigt.

person:

 • der er mange fedt og svedkirtler;
 • blødere, tyndere, mere følsomme;
 • regenereringsprocesser er hurtigere
 • opdelt i flere typer (fedt, kombineret, tørt, problem, normalt).

For at sikre sikkerheden i huden, der har sådanne forskelle, kræves helt forskellige midler. Derfor er cremen designet til at udføre forskellige funktioner.

Hovedformålet med produktet til håndbremsning, beskyttelse. Men på hylderne i butikkerne kan du finde rør med ordene "Fugtighedsfremkaldende", "Nærende", "Whitening", "Foryngende". Hvis du læser omhyggeligt sammensætningen af ​​ovenstående midler, vil du blive overrasket over dens identitet. Dette er fabrikantens trick.

Face cremer, både i sammensætning og i formål, er helt forskellige. Her kan de være anti-aging, whitening, matting, fugtgivende, nærende. Desuden er de designet til forskellige hudtyper, alder. Nogle har endda en helbredende virkning.

Konklusion: Hvis du vil anvende håndfløde, vil dit ansigt reagere på dig med problemer. Hvis jeg ikke så et sekund, så i den nærmeste fremtid. Især hvis du gør det regelmæssigt.

Hvad er inkluderet i sammensætningen?

Selvfølgelig har hver kvinde ret til selv at bestemme, hvilken slags kosmetik der skal bruges. Men før vi træffer en sådan beslutning, foreslår vi at finde ud af funktionerne i hvert produkt. Og hovedkriteriet er sammensætningen.

Hånd cremer

For at sikre epidermis normale funktion har producenterne indført forskellige komponenter i sammensætningen af ​​håndcremer. Vær opmærksom på tilstedeværelsen af ​​nat og dag midler til dette segment af kosmetiske produkter.

Nat kaldet til at genoprette huden under søvn. De omfatter:

 • glycerol;
 • regenererende stoffer;
 • naturlige olier, der har en beroligende effekt (fersken, druer, carite, jojoba);
 • planteekstrakter (lavendel, hvedekim);
 • dufte af forskellig oprindelse.

Afhængigt af producenten kan komponenterne variere. Der er altid en ting - cremenes tekstur er tyk og tæt. Værktøjet bør imidlertid absorberes godt, ikke efterlade en klæbrig film, forårsager ikke irritation.

Vær opmærksom! Hvis dine kuglepenne har revner, skærer, skrælning, foretrækker produkter med antiseptika i sammensætningen. De forhindrer væksten af ​​patogen mikroflora, ødelægger bakterier, fremmer hurtig helbredelse af beskadigede overflader.

Dagscreme anvendt efter kontakt med vand. De er særligt relevante, når man bruger aggressive vaskemidler. I deres sammensætning er til stede som standard:

 • naturlige olier (kakao, mandel, oliven);
 • planteekstrakter (avocado, vinranker, druer osv.);
 • fugtgivende ingredienser (ekstrakt fra aloe, agurk juice, tea tree olie);
 • glycerol;
 • duftstoffer (naturlige eller syntetiske)

Sådanne produkter er lettere i konsistens, absorberes næsten øjeblikkeligt. De skaber på overfladen en usynlig, meget tynd film, der beskytter huden mod tørring, chapping, udsættelse for ultraviolet stråling.

Bemærk. I cremer, der har mærket "Whitening", kan hydroquinon være til stede i sammensætningen. Stof meget ekstraordinært. Forresten er det forbudt i de fleste lande i verden.

Døm nu selv om du kan smøre håndfløde på dit ansigt. For mere overbevisende overveje produktet, designet til at passe på hudens overflade.

Ansigtscreme

Ansigtsplejeprodukter er designet til at passe til forskellige hudtyper. De er et vigtigt redskab til bekæmpelse af ufuldkommenheder, tegn på aldring og åbenbare problemer.

Derfor kan sammensætningen af ​​forskellige cremer indbefatte radikalt forskellige komponenter. Vi vil liste standard sæt og kort diskutere nogle specifikke ingredienser.

 1. Hyaluronsyre - til dybhydratisering, stimulering af processerne ved egen produktion af et stof i cellerne i epidermis og dermis.
 2. Kosmetiske, æteriske olier varierer alt efter hudtype. De bidrager til bevarelse af fugt, giver ernæring, blødgør, aktiverer interne processer.
 3. Multivitamin komplekser beriger epidermis med nødvendige komponenter, nærer og genopretter.
 4. Minerale stoffer har en lignende virkning.
 5. Kollagen, elastin er en del af anti-aging kosmetik. Bidrage til eliminering af rynker, aktivere processerne med at udvikle sine egne stoffer, der er ansvarlige for ungdom og elasticitet i huden.

Blandt komponenterne kan være planteekstrakter, ekstrakter af animalsk oprindelse. Nogle specifikke komponenter hjælper med at bekæmpe acne, acne, comedoner og hyperpigmentering.

Udtalelse fra kosmetologer

I reklamer for velkendte kosmetiske virksomheder finder du ikke nogen omtale af, at de anbefaler brugen af ​​håndcreme i ansigtspleje. Producenter bekymrer sig om deres image og kender til de mulige problemer med en sådan substitution.

Hvis du vil få et udtømmende svar på spørgsmålet, hvorfor du ikke bør smøre dit ansigt med håndcreme, lyt til kosmetologers mening:

 • selv en enkelt anvendelse af denne creme på ansigtet kan forårsage blokering af porerne. Som et resultat - en krænkelse af dermal vejrtrækning, inflammatoriske processer. Fedtet vil kombinationskind lide mest af sådanne manifestationer;
 • duftstoffer fremkalder allergiske reaktioner. De er i midlerne til hænderne mange gange mere end i lignende varer til ansigtet;
 • blødgørende stoffer kan forårsage hævelse;
 • høj koncentration af glycerin tørrer selv den mest hydrerede epidermis.

Hvis du lægger en håndfløde på dit ansigt og ikke har set negative konsekvenser efter en vis tid, er det ikke en grund til at ændre det kosmetiske ansigtsplejeprodukt til sin billigere modstykke.

Beauticians anbefales stærkt - du skal anvende cremen på den del af kroppen, som den er beregnet til. Du må ikke gøre dit ansigt til et "felt" til risikable forsøg.

Brugeranmeldelser

Lad os ikke være snedige, hver kvinde har mindst en gang i livet smurt hendes ansigt med håndfløde. Hvis kun fordi der ikke var noget andet til rådighed på det tidspunkt. Resultaterne er forskellige. Nogen var heldig - der var ingen negative konsekvenser. Og nogen fik store problemer. Alle individuelt.

En vigtig faktor er brugen af ​​det kosmetiske produkt "til andre formål". Hvis dette er et isoleret tilfælde, så vil du sandsynligvis ikke føle noget (selvom det ikke er et faktum). Men regelmæssigt... Læs anmeldelserne.

Elena, 35 år gammel, Tula

"Jeg smider ikke mit ansigt med håndcreme efter en lejlighed. Vi gik til hytten, og jeg glemte min kosmetiske taske. I posen var kun håndkrem "agurk". Om aftenen efter badet strammede ansigtet. Jeg besluttede at bruge det tilgængelige middel, som jeg beklagede om morgenen. Under øjnene viste sig blålige poser, kinder med en slags pletter, at det var uudholdeligt kløende. Ved frokosttid var hans ansigt opsvulmet. Umiddelbart vendte tilbage til byen, og jeg gik til lægen. En hudlæge sagde, at jeg var allergisk. Og mest sandsynligt på kosmetik. Afsluttet - håndfløde »

Tamara, 29 år gammel, Moskva

"Jeg bruger undertiden håndcreme ikke til det tilsigtede formål. Jeg ved det ikke - det kan du ikke. Men jeg har endnu ikke haft negative konsekvenser. Selvom venner og mor siger til mig, at dette kun er for øjeblikket, "

Oksana, 47 år gammel, Kazan

"Piger, ikke eksperimentere på dit ansigt. Især hvis du har problem hud. Jeg har efter den første anvendelse af håndcreme i ansigtet, der var sår på næsen og panden. Hun lignede en dårlig teenager med grimme ål. Jeg blev næsten ikke fri af dem. "

Kan jeg bruge baby creme i stedet for øjencreme?

Øjenlågene har den mest delikate hud på ansigtet. Det anbefales ikke at anvende noget overhovedet på den bevægende del. Øjencremer med specielle formuleringer. De vigtigste ingredienser, der er nødvendige, er den delikate, mest affedtede del af huden på ansigtet: tværbundet elastin og essentielle fedtsyrer. Børnecreme - kun navnet er harmløst. Den består hovedsageligt af aggressive ingredienser fra petrokemiske eller ubrugelige ting til huden: mineralolie, animalsk glycerin, propylenglycol, lanolin, duftstoffer, syntetiske smagsstoffer. For mange af en eller anden grund var kremets vigtigste kriterium, hvis det kun lugtede godt og var fedt. Jeg køber ikke sådanne cremer til børn. Børnene har delikat hud og behøver ikke denne kitt. Krem til børn bør være vandbaseret, men det er stadig ikke for øjenlåg. Desuden kan ikke alle øjencreme anvendes. Dette bør være et kosmetisk produkt. Da kosmetiske produkter kun skaber en gasimprægneret film på ansigtet, forstyrrer gasudvekslingen. Ansigtscremer, især for øjenlågene, skal have lav molekylvægt.

Du kan bruge noget og for noget, herunder baby creme til øjenlåg. Men problemet er, at for en voksen hud, hvor som helst det er på ansigtet, på øjenlågene, på hænder eller fødder, er baby creme i bedste fald helt ubrugelig. Ingen gavn af det vil være, bortset fra følelsen af ​​fedt, mangel på næring, fugtgivende og så videre, er børnenes creme udelukkende designet til børns præster og ikke ellers. Det er usandsynligt, at en voksen har hud på øjenlågene som en babyens hud. Køb en creme til huden omkring øjnene og ikke eksperimentere, idet du lægger en meget følsom og tynd hud på øjenlågene, som ikke er beregnet til det.

Kan jeg anvende håndcreme til mit ansigt?

Både ansigt og hænder kræver daglig pleje, så den kosmetiske industri skaber nye produktlinjer til huden på forskellige dele af kroppen. Deres største forskel er ifølge gennemsnitsforbrugeren prisen.

Midler til hænder til tider billigere, så hvorfor ikke bruge den samme creme til ansigtet? Overvej funktionerne i hver af de kosmetiske typer for at få fuld viden.

Udtalelse fra samfund og eksperter

Spørgsmålet på dagsordenen: Er det muligt at smøre ansigtscreme med håndcreme? Internettet er fyldt med et stort antal anmeldelser og meninger om dette emne.

Nogle ser ikke noget kriminelt i dette, i betragtning af at du kan anvende håndcreme på dit ansigt. De motiverer deres holdning, at sammensætningerne af cremer er næsten identiske, og deres mål er det samme - at fugtgøre.

Følgende er en reaktion på produktion og fremstilling af cremer til forskellige dele af kroppen: kosmetiske virksomheder producerer fløde til fortjeneste, så forbrugerne køber 3-4 rør i stedet for 1 universal.

En anden del af netværket mener, at det ikke er for ingenting, at et stort antal cremer frigives, fordi huden er radikalt anderledes. Forskellene er som følger:

 • Epitelets tykkelse.
 • Fibrens elasticitet.
 • Antallet af sebaceous og svedkirtler.

Baseret på disse forskelle er der skabt en individuel formel, der eliminerer manglerne og manglerne i hudzonen.

Udtalelse fra kosmetolog Maria Shienko om emnet: "Kan jeg fugtige mit ansigt med håndfløde?" Samler med synspunktet i anden halvdel af internettet. Det er ikke for ingenting, at ansigt og hånd cremer oprettes separat. På samme måde fremstilles også kosmetik til unge og voksne, for tør og olieagtig, problem og normal hud.

Forskellen på huden

Den væsentligste forskel mellem integullerne er antallet af eksterne udskillelseskirtler (sved, sebaceous). Huden på hænderne mere hård, konstant udsat for ydre påvirkninger: naturlig, mekanisk, kemisk. Det aldrer også hurtigere, tørrer og væder.

Det dermale ansigt indeholder i højere grad sebaceous, sved og fedtkirtler. Det genopretter hurtigere, mere følsomme, mere ømme og tyndere.

 • På hænderne på hårdt og groft dæksel, som er nødvendigt for at beskytte mod hverdagens ydre påvirkning på dem.
 • Hænderne lider ofte af husholdningsvaskemidler.
 • Sprækker vises ofte på hændernes hud. De er forårsaget af forvitring og tørhed og forårsager hudsygdomme.
 • Ansigtet er præget af hurtig regenerering.
 • På ansigtet er der talrige fede og svedkirtler.
 • Typer af hud: tør, olieagtig, kombineret.

Sammensætningen af ​​håndcremer

Hånd cremer er opdelt i nat, dag.

Den førstnævnte indeholder regenererende stoffer, der fremmer hudens genopretning om natten. Sammensætningen kan også omfatte beroligende olier og vegetabilske ingredienser: lavendel, hvedekim, karite.

Anvendes dagligt efter kontakt med vand. De omfatter olier: kakao, mandel, jojoba; ekstrakter: avocado, vin; fugtgivende ingredienser: aloe, agurk, te træ, silke, linolie.

Sammensætningen af ​​kosmetiske produkter til ansigtet

Ansigtscreme er et vigtigt redskab til at eliminere mangler. Det indeholder komponenter ikke kun til fugtning, men også til bekæmpelse af bumser, sorte prikker og pletter:

 • Hyaluronsyre.
 • Olie højt i mineraler.
 • Multivitaminkompleks.
 • Dimethicone til at skabe et beskyttende lag.
 • Isopropylmyristat for at reducere fedtindholdet i produktet.

Omfang af hydrokosmetiske midler

Håndcreme er brugt til at beskytte og gendanne fra udsættelse for ydersiden, forhindre for tidlig aldring, eliminering af bakterier, reducering af tørhed og forvitring.

Ansigtscreme virker som et fugtgivende, matende, nærende, beskyttende, rensemiddel. Det er i stand til at genoprette tørvandsbalancen, eliminere glans af kombination eller olieagtig hud, rens porerne af urenheder.

Så er det muligt at smøre dit ansigt med håndfløde?

Men beslutningen tager hver kvinde sig selv.

anmeldelser

Samson

Hånd cremer og ansigt adskiller sig kun i pris, så jeg ser ikke noget forfærdeligt i at anvende dem ikke til deres tilsigtede formål.

Isabella

Håndfløde kan bruges til ansigtet. Jeg forsøgte. Intet forfærdeligt skete, fordi sammensætningerne er næsten identiske.

Rostislav

Under ingen omstændigheder kan det ikke bruges! Huden og hænderne er meget forskellige, hvilket over tid vil medføre problemer og hudsygdomme! Derudover har de andre forskelle.

Sammenfattende bemærker eksperter, at der ikke sker noget forfærdeligt ved en enkelt brug af håndcreme på ansigtet. Men det er ikke nødvendigt at introducere denne handling til vanen, da irritationer, betændelser vil dukke op, arbejdet i talg og svedkirtler vil blive forstyrret. Derfor er det vigtigt at bruge værktøjet til det tilsigtede formål, og det er bedre at først rådføre sig med en hudlæge eller kosmetolog.

Kan jeg bruge en voksen ansigtscreme? Er der nogen effekt af baby ansigtscreme

10. januar 2015

"Alt det bedste til børn!" Er et populært slogan af producenter af produkter til babyer. Hvis dette er sandt, hvorfor låner voksne ikke noget fra denne kategori af produkter? Mange unge mødre ud af nysgerrighed eller om nødvendigt uden frygt, prøv kosmetik, købt til deres babyer. Resultaterne er forskellige. Lad os prøve at finde ud af om en voksen ansigtscreme er egnet til børn.

Før du bliver bekendt med børns kosmetik personligt, skal du finde ud af, hvorfor du har brug for det. Det er en ting, hvis huden er for tør efter vask og din favorit fugtgivende sammensætning er forbi. Men situationen er helt anderledes, forudsat at du vil finde de ideelle midler til permanent brug. Alle børns cremer er forskellige i deres formål - dette skal tages i betragtning ved valg af et bestemt rør. Nogen de er egnede til, men nogen - nej. Men selvom du formår at finde "din" betyder, bør du ikke forvente mirakler fra det. Ved hjælp af en voksen børns ansigtscreme er det meningsløst at drømme om foryngelse i flere årtier. Det er vigtigt at huske at nogen kosmetik er skabt til at løse visse problemer. For foryngelse - anti-rynke creme, mod acne - rensning og fugtgivende vil hjælpe med at klare tørhed. Men hvis du kan lide at eksperimentere, kan du prøve linjerne for børn på dig selv.

Enhver creme til nyfødte eller førskolebørn er signifikant forskellig i sammensætningen fra en voksen. Den største fordel er den mindste mængde kemiske additiver og koncentrater. Og det betyder, at sådan kosmetik næsten ikke kan blive en årsag til allergi, men også forårsage alvorlig skade. Ved konstant brug kan børns creme glatte ud fine rynker, forudsat at det indeholder vitaminer F og A. Det vil være tilfreds med et sådant værktøj med en højkvalitetsbeskyttelseseffekt. Voksent fedt ansigtscreme er ideel til brug i svære vinterfrost som beskyttelse mod kulde og vind, før du går udenfor.

De mest almindelige muligheder for basen cremer til børn - glycerin og lanolin. I det første tilfælde er der intet at frygte, da dette stof kan findes i mange formuleringer til voksne. Lanolin er vanedannende og dækker huden med et tæt beskyttende lag. Det er nyttigt for børn, fordi deres hud er virkelig meget sart og tynd og er bange for forskellige miljøpåvirkninger. Men hos voksne med regelmæssig brug kan det have problemer. Lanolin klumper porerne og forstyrrer hudens respiration på cellulært niveau. Tørhed og acne er næsten garanteret. Dem, der har brugt lanolin baby ansigt creme, anmeldelser af deres erfaring forlade det mest negative. Nogle har genoprettet og befugtet deres hud i flere måneder.

Køb baby creme anbefales i et apotek eller en betroet specialbutik. Du kan vælge ved konsistens. Jo mere tørrere huden, jo mere olieagtig er sammensætningen, den har brug for. Hvis der efter påføring af en fedtet skinne vises, passer dette værktøj ikke til dig. Det er en almindelig misforståelse, at alle børns cremer er fede. Det er ikke sådan, hvis du ønsker det, kan du finde en formel, der passer til enhver hudtype, selv om sommeren. Børnecreme til ansigtet af en voksen "Tik-Tac" er egnet selv med højt fedtindhold. På grund af sin lette tekstur absorberer den hurtigt og giver huden mulighed for at trække vejret. Fede formuleringer anvendes bedst natten over eller anvendes flere gange om ugen som grundlag for nærende masker.

En enkel og effektiv procedure - ansigtsmassage med isterninger. Men en sådan indflydelse kan ikke kun gavne, men også traumatisere den delikate hud. Det er også nyttigt at beskytte hende med baby creme, og efter afslutningen af ​​proceduren skal du tørre hendes ansigt med en serviet eller rensende lotion. Baby kosmetik vil hjælpe og for de "faste dage." Giv om muligt op for en dag eller mere fra ethvert dekorativt middel og aktive cremer. I stedet skal du bruge værktøjet til spædbørn i kombination med vask med hypoallergen sæbe eller skum med et minimum af tilsætningsstoffer. Efter afslutningen af ​​"ferie" kan du skifte til den sædvanlige kosmetik og pleje regime.

På baggrund af børnenes creme kan du lave forskellige ansigtsprodukter. Den nemmeste måde at forbedre masseproduceret kosmetik på er at tilføje æterisk olie til den. Vælg enhver til din smag, de mest nyttige er: druesaft, avocado, hvedekim, mandel, jojoba. Olivenolie eller hørfrøolie har også en positiv virkning på huden. En voksen ansigt creme til acne hjælper ikke, men med korrekt udvalgte kosttilskud er det i stand til at opdatere huden. Få vitaminer i apoteket i form af olie eller specielle løsninger. Overhold doseringen - kun få dråber på en hel krukke fløde. En god mulighed og fiskeolie kapsler. Vær ikke bange for ubehagelig lugt - i små mængder vil det være usynligt i færdigvaren. Når du bruger vitaminer og kosttilskud, er hudreaktionen individuel. Prøv at introducere forskellige komponenter og observere den effekt, de producerer.

Når vi skal prøve en slags produkt for første gang, vil vi gerne vide udtalelser fra dem, der allerede har formået at teste alt på sig selv. Faktisk forsøgte mange kvinder at bruge en børnecreme, og helt sikkert - næsten alle unge mødre. Det meste af kritikken er trukket på de klassiske fedtsammensætninger. Den mindste procentdel af respondenterne anbefaler dem som en ansigtscreme til hver dag, men den er egnet til behandling af tørhed og flak. Hvad angår moderne importerede fugtighedscreme, er der flere gode anmeldelser. Mange damer indrømmer: "Jeg laver et ansigt med en baby creme næsten hver dag og nyder resultatet, men det er en skam at fortælle om min skønhedshemmelighed." I retfærdighed skal det bemærkes, at indenlandske mærker glæder børn og deres mødre med meget forskellige kosmetik - fra økonomiklasse til forholdsvis dyre produkter. Blandt dette område kan du prøve at finde et produkt, som passer dig. Efter at have gennemgået alle anmeldelser af kvinder, der har prøvet baby cremen på sig selv, kan man konkludere, at resultaterne er enten positive eller simpelthen fraværende. Kosmetik designet til babyer er virkelig ikke i stand til at skade eller forårsage allergier.

Det lykkedes os at finde ud af, at baby creme er sikkert og kan bruges til voksen hud. Det er vigtigt at finde kun den passende formel og sammensætning. For at vurdere, hvordan en bestemt person er nyttig dette eller det betyder, er det kun muligt at anvende det i flere dage i træk. Mirakler fra sammensætningen beregnet til spædbørn bør ikke forventes, men mange produkter i denne kategori kan meget vel bruges til daglig pleje. For det meste har børns ansigtscreme positive anmeldelser. Og dog kan der undtagelsesvis forekomme en allergisk reaktion. Når dets symptomer nægter yderligere brug af værktøjet. Læs omhyggeligt sammensætningen af ​​kosmetik, nogle børns cremer er mættet med ernæringsmæssige komponenter på samme måde som voksne.

10 charmerende stjernebørn, der i dag ser meget anderledes ud, tiden flyver, og en dag bliver små berømtheder voksen personligheder, der ikke længere er genkendelige. Søde drenge og piger bliver til en.

Hvorfor er nogle babyer født med "engel kys"? Engle, som vi alle ved, er venlige overfor mennesker og deres helbred. Hvis dit barn har et såkaldt engel kyss, så er du ikke.

Hvorfor har jeg brug for en lille lomme på jeans? Alle ved, at der er en lille lomme på jeans, men få mennesker spekulerede på, hvorfor han måtte være nødvendig. Interessant nok var det oprindeligt et sted for xp.

Det viser sig, at undertiden endog den højeste herlighed i fiasko, som det er tilfældet med disse berømtheder.

Gør det aldrig i kirken! Hvis du ikke er sikker på, om du opfører sig korrekt i en kirke eller ej, så gør du nok ikke den rigtige ting. Her er en forfærdelig liste.

I modsætning til alle stereotyper: En pige med en sjælden genetisk lidelse erobrer modeverdenen Denne piges navn er Melanie Gaidos, og hun brød hurtigt ind i modeverdenen, chokerende, inspirerende og ødelæggende dumme stereotyper.

Læs videre →

Når et efterlængt mirakel vises i huset, er der meget lidt tid tilbage for dig selv. Alle tilgængelige midler og opmærksomhed skifter kun til ham. Og nogle gange sker det, at selv om der ikke er nogen mulighed for at forkæle dig selv med en ny kosmetik til ansigtet, skal du bruge børnecreme til hele familien.

På denne konto er der en dobbelt mening, nogle helt "for" dens brug, andre "imod." Forstå muligheden for at bruge det er svært, men det faktum at han ofte bliver livredder for unge mødre er et faktum.

Han vil ikke være i stand til fuldt ud at erstatte værktøjet til ansigtet, men på det rigtige tidspunkt vil være i stand til at blødgøre, beskytte mod kulde, forbrændinger, tørhed og andre problemer der opstår på huden.

Hvert barn har en række fordele i forhold til cremerne i den voksne serie:

 • Forårsager ikke allergier. I deres sammensætning er der ingen dufte, konserveringsmidler og kunstige farver. Desuden reduceres brugen af ​​syntetiske ingredienser i sådanne produkter til nul.
 • Det gør huden elastisk. På grund af de indeholdte vitaminer A og F. Langvarig brug af cremen kan endda fjerne facial rynker.
 • Naturlig. På grund af brugen af ​​kun naturlige komponenter i form af børns produkter i form af olier og glycerin er det et helt miljøvenligt produkt.
 • Det har beskyttende egenskaber. Creme til børn blev oprindeligt skabt for at beskytte spædbarnshuden mod irriterende ydre faktorer.
 • Reducerer rødme. Uddrag af medicinske planter indeholdt i det er i stand til at lindre irritation og fjerne inflammatoriske processer i huden.

Alt dette vil virke til gavn for voksen hud, hvis du vælger den rigtige creme, når du køber, under hensyntagen til dets sammensætning, egenskaber og handling.

På video-voksen børns ansigtscreme:

Sammensætningen af ​​baby creme indeholder naturlige planteekstrakter og olier. Til grund anvendes lanolin eller glycerin. På grund af dette dannes en beskyttende film på barnets hud, som beskytter den mod aggressiv ekstern indflydelse, men på voksne hud er der mange døde celler, denne film limer dem sammen og forhindrer epidermis i at "trække vejret".

Konstant brug af børnekrem af voksne kan føre til dannelse af unødvendig beskyttende "shell".

Sådan bruger du te-træolie til ansigtet: de vigtigste metoder.

Men på trods af dette kan lejlighedsvis anvendelse det løse nogle problemer med voksen hud:

 • Glat huden. Cremen er i stand til at returnere dem bløde og fløjlsagtige, takket være de indkommende blødgørende komponenter.
 • Fukt epidermierne. For at gøre dette skal du vælge et produkt baseret på glycerin og medicinsk kamille, det vil være ideelt til tør hud.
 • Stram det ovale ansigt. Naturligvis har effekten af ​​barnets middel ikke noget at gøre med løfteeffekten, men det kan for en tid visuelt fjerne hudens aftagning på kindbenene og gøre dem elastiske.
 • Beskyt mod vind og kulde. På grund af beskyttelsesfilmen, som er dannet efter dens påføring, påvirker den ikke skadelige vejrforhold.
 • Eliminere acne. Næsten alle børns cremer har en beroligende og anti-inflammatorisk virkning, de hjælper med at eliminere acne, hvis du bruger den valgte sammensætning i flere uger. Du kan øge effektiviteten af ​​cremen ved at tilføje et par dråber eucalyptus eller calendula olie til det.
 • Forhindre udseendet af forbrændinger fra ultraviolet stråling. Det anbefales at bruge det i et solarium eller på stranden, hvis der ikke er nogen speciel solcreme til rådighed.
 • Rid af strækmærker. I dette tilfælde bruges baby creme sammen med mumien. Dette er en naturlig harpiks, der anvendes til kosmetiske formål. For at fjerne strækmærker er det bedre at tage det i sin naturlige form, snarere end i piller. Den terapeutiske sammensætning fremstilles ud fra et rør af baby creme og 4 gram mumie, som først skal opløses i en lille mængde vand. Sammensætningen skal påføres dagligt to gange til problemområder. Resterne af den resulterende masse kan opbevares i køleskabet, indtil de anvendes fuldt ud.

På videoen er det muligt at smøre et ansigt med en voksen creme til børn:

Baby creme kan endda bruges til hår i form af masker. Deres sammensætninger anbringes på våde krøller en halv time før shampooing. Oftest bruges dette værktøj til tørt hår, da det fugtner dem godt og gør dem glatte.

Midler kan bruges ikke kun til fugtighed, men også at bruge sådanne produkter som en base for makeup. Til denne perfekte kvalitet creme bevist mærker.

Chicco Nappy creme

Cremen har en behagelig tekstur, absorberer hurtigt, efterlader ikke en følelse af klæbrighed. Efter påføring bliver huden straks mere behagelig at røre ved. Dette er et ikke-hjemmehjælp, så det kan bruges som en tonal ramme. Efter det falder en hvilken som helst anden coating jævnt.

Hvid creme har en subtil duft. Passer godt sammen med eliminering af acne. Omkostningerne ved midler - 400 rubler.

Tick-to-Tak fra frihed

Det anbefales at bruge af voksne selv af læger. Sammensætningen indeholder kun plante- og naturlige ingredienser: Viburnum, Timian, Yarrow, Bivoks, Karoten. Basis betyder blandet, der består af glycerin og lanolin.

Takket være dets komponenter lindrer den betændelse og rødme, foruden det har en antimikrobielle effekt, eliminerer tørhed og nærer huden med de nødvendige stoffer. Omkostningerne ved midler - 80 rubler.

"Pup" fra Kalina

I mange år er denne baby creme tilgængelig i et metalrør. Dens sammensætning har en fedtet og tyk tekstur, så det vil tage lang tid at absorbere i huden.

Den bruges bedst om vinteren, det beskytter huden perfekt mod peeling og rødme. Virkelig virker på de tørre skadede dele af ansigt og hænder. Det kan ikke fordeles over hele overfladen og anvendes delvis, kun på skalede steder. Det er især velegnet til personer, der lider af allergi overfor kulde. Pupen kan også beskytte munden om vinteren.

Dens sammensætning bør påføres læberne med et lille lag, det danner en beskyttende film på deres overflade og vil ligne en almindelig hygiejnisk læbe, der giver skinne. Denne babycreme er ikke testet af en generation og bruges til hele familien. Omkostningerne ved midler - 50 rubler.

"Gentle" fra Bubchen

Navnet på denne creme er fuldt berettiget. Bübchen's børnecreme skaber mirakler med huden, når den påføres om aftenen på tør hud af hænder og ansigt, vil det gøre dem bløde og fugtige natten over.

Den indeholder sheasmør og mandelolie, som forynder epidermis og blødgør det hurtigt. Der er ingen syntetiske dufte og farvestoffer, så fløden kan ufrivilligt påføres ansigtet dagligt. Omkostningerne ved midler - 240 rubler.

Børnecreme kan tilpasses under en voksen hud, men det er ikke værd at erstatte dag og nat med det helt. Hvis det bruges i lang tid, kan der opstå hævelse i ansigtet, og huden bliver overfølsom over for andre midler. Når du bruger cremen kontinuerligt i seks måneder, vil risikoen sandsynligvis forblive uden ordentlig pleje af voksen hud, fordi det er meget svært at skifte fra det til andre midler, og det vil ikke være i stand til at give den modne epidermis med de nødvendige stoffer. Ansigten efter det kan rødme og vænne sig til passende alder cremer i lang tid.

Se billedvirkningen efter lymfedrængemassage.

 • Larisa, 34 år gammel: "Børns cremer er designet til børns delikate hud, der fremskynder cellerne og ikke har tid til at beskytte sig selv. Med voksen hud er alt anderledes, tværtimod forsinker processen for celleregeneration, og alle dets forældede partikler ophobes på overfladen. Cremer beregnet til en vis alder, tage højde for disse nuancer, og en børns række midler kan forværre situationen. Hvis du vælger et stærkt olieagtigt produkt, vil det tilstoppe porerne og forhindre huden i at "trække vejret" og forstyrre dets metaboliske processer. Jeg ved det af min egen erfaring, da den første datter blev født, var hun meget interesseret i baby creme, hun var glad for brugen og brugt det hver dag. Ansigtet udglødede hurtigt, huden blev blød, men efter tre måneder måtte jeg kontakte en hudlæge. Da acne pludselig gik hårdt på ansigtet, åbnede hun bagsiden af ​​at bruge cremen til mig. "
 • Nina, 42 år gammel: "Jeg kan ikke forestille mig vinteren uden" Lille Fox ", han sparer mig ikke et år, hans helt naturlige sammensætning fugtiger min tørre hud fra frost. Jeg lærte også mine børn at bruge denne creme, de kan virkelig godt lide det. Jeg bruger det, før jeg går ud og af og til skiftevis med dagkrem på solrige dage, da mit ansigt er meget følsomt for ultraviolet og ikke kan være uden yderligere beskyttelse. Jeg tror, ​​at Pup er den ideelle vej ud om vinteren til folk med tør hud. "
 • Christina, 37 år: "I begyndelsen af ​​december havde jeg en uforståelig udslæt på mine hænder, jeg troede straks, at jeg havde tømt min hud og begyndte at bruge en fugtgivende håndfløde, men det forværrede situationen ved at udvide læsionerne på min hud. Så begyndte hun at fjerne ulejligheden med olier, lavendelolie bidrog til at ændre situationen, men akne gik ikke helt væk. Til ansigt om vinteren bruger jeg lejlighedsvis Tik-Tak børns fløde, som min mor gjorde i min barndom, og jeg har efterhånden prøvet det på mig selv, har siden beskyttet min hud. Efter lavendelolien var forbi, var jeg nødt til at bruge hvad der var til stede - baby creme. Efter tre dage efter dets brug bemærkede jeg, at acne er blevet meget mindre. Jeg begyndte at anvende cremen oftere: tre gange om dagen, og min udslæt fandt sted bogstaveligt inden for en uge. Jeg er meget glad for, at jeg opdagede en mere egenskab af denne creme, som har været elsket siden barndommen. "

Hvorfor epilering af det intime område blev forbudt

Kvindernes barberskum