Bivirkninger af laser hårfjerning, kontraindikationer og konsekvenser af den populære procedure for hårfjerning

Laser hårfjerning af mange årsager er blevet en af ​​de mest populære måder at slippe af med overskydende eller blot uønsket hår på ansigt og krop.

En simpel og samtidig effektiv hardwareprocedure på blot nogle få sessioner giver dig mulighed for at opnå glat hud i lang tid.

Men før du går på en aftale med en kosmetiker, er det nødvendigt at omhyggeligt afveje alle fordele og ulemper ved denne procedure.

Hvad er det?

Hvis du vil gøre laser hårfjerning, bør du omhyggeligt undersøge, hvilke kontraindikationer der findes, konsekvenserne og bivirkningerne af denne procedure, er det sundhedsfarligt, og hvorfor er det farligt under graviditet og amning. Yderligere vil vi fortælle om alt, der interesserer dig.

Princippet om laserapparatets funktion er simpelt og sikkert. Under behandlingen påvirker strålingen det mørke pigment i hårsækkene, melanin, og ødelægger det gradvist.

Huden påvirkes ikke og er ikke skadet.

Hvis proceduren udføres korrekt, i overensstemmelse med alle de nødvendige krav, så kan nogle sessioner slippe af med overskydende hår i meget lang tid.

I dag er der fire lasersystemteknikker:

For at få et godt resultat skal du gennemføre et kursus bestående af i gennemsnit 8-10 procedurer.

Men det endelige antal nødvendige sessioner bestemmes altid individuelt afhængigt af organismens personlige karakteristika.

Med hver session vokser håret mindre og mindre, indtil det forsvinder helt.

Fordele og ulemper

Før du beslutter dig for at lave en aftale med en kosmetolog, er det værd at overveje ikke kun de positive, men også de mulige negative aspekter ved denne hårfjerningsteknik.

De utvivlsomme fordele ved denne metode omfatter:

 • smertefri i løbet af sessionerne, fordi Ved brug af en epilator anvendes et kølesystem, som reducerer følsomheden;
 • langvarig effekt af proceduren, ideelt - fuldstændig bortskaffelse af uønsket hår;
 • risikoen for hudskader, såsom ar og ar, er næsten elimineret;
 • Hvis området på den behandlede overflade er lille, tager laser hårfjerningssession meget kort tid;
 • Proceduren kan udføres på et hvilket som helst tidspunkt af året.

Har laser hårfjerning og ulemper:

 • laser hårfjerning teknologi er ret dyrt, fordi det er umuligt at opnå resultater på én gang, og de samlede omkostninger ved sessionerne som følge heraf vil koste en hel del;
 • Denne metode er ikke egnet til personer med lys eller gråt hår og lys hud, fordi For at opnå det bedste resultat er der en kontrast mellem hud og hårfarve.

Indikationer og kontraindikationer af den moderne procedure for photorejuvenation og hvilke typer behandling kombineret fototerapi, kan du finde ud af ved at klikke her.

Nå, hvis du er interesseret i hvad terapi med ultrafonophorese er, og hvordan denne procedure går, kan du læse om det og se videoen her.

Hvornår er det mest og mindst effektive?

Da princippet om laserhandling for hårfjerning er rettet mod melaninpigmentet, er denne procedure bedst egnet til ejere af mørkt hår og retfærdig hud.

I dette tilfælde påvirker laseren mere effektivt hårsækkene uden at påvirke huden.

Desuden kan indehavere af mørk hudtone i nogle tilfælde blive ofre for hyperpigmentering som følge af udsættelse for en laser.

Udseendet af lette ikke-æstetiske pletter, som bliver nødt til at kæmpe i ganske lang tid, vil ikke tilføre glæden til epilationen. Derfor anbefales det kraftigt ikke at solbade umiddelbart før proceduren.

Vi bør ikke glemme, at du ikke behøver at fjerne hår før en session. De skal vokse til mindst 2-3 mm, kun i dette tilfælde vil du blive garanteret en fremragende effekt.

Hvem kan ikke

Bemærk, at laser hårfjerning har et ret stort antal kontraindikationer:

 • Akutte eller kroniske hudsygdomme såsom dermatose, psoriasis, eksem osv.
 • diabetes mellitus
 • herpes i det akutte stadium
 • onkologiske sygdomme;
 • åreknuder på behandlingsstedet
 • Tilstedeværelse af mol og hudlæsioner;
 • catarrale virusinfektioner - ondt i halsen, influenza, ARVI;
 • akut allergi
 • en tendens til at danne keloid ar på huden
 • friskbrun, om det er naturligt eller købt i en garvningslokale.

Til behandling i bikiniområdet har også sine begrænsninger. Proceduren bør ikke udføres i følgende tilfælde:

 • hvis patienten har smitsomme seksuelle lidelser
 • svampesygdomme såsom trussel og andre;
 • hudens integritet er brudt, der er nedskæringer, slid og sår - i dette tilfælde er der mulighed for ardannelse på grund af laserens handling.

Der er også individuel intolerance. For at finde ud af om du har det, skal du prøve at starte et lille område af huden på et lukket sted.

Hvad er skade på denne metode

Hvis du forsømte de eksisterende kontraindikationer, og hårfjerningen udføres af en utilstrækkelig kvalificeret specialist, er der stor sandsynlighed for komplikationer.

Desuden kan uønskede konsekvenser være forårsaget af ukorrekt installeret på apparatets anvendte tilstand eller utilstrækkelig mængde af kølemiddel påført huden.

Valget af en erfaren og bevist kosmetolog, der vil arbejde med dig, er meget vigtigt.

En utilstrækkelig kvalificeret læge kan forkert bestemme din farvetype og afhente den forkerte behandlingsteknik eller holde en session med en krænkelse af teknikken, hvilket kan medføre ubehagelige konsekvenser og komplikationer.

Mulige negative konsekvenser:

 • folliculitis kan forekomme hos patienter med overdreven svedtendens, såvel som dets udseende kan fremkalde et besøg i puljen mellem procedurer;
 • hudforbrændinger;
 • patienter med mørk eller garvet hud har risiko for hyperpigmentering;
 • allergiske udslæt kan være en reaktion på kølepræparater eller hudplejemidler efter proceduren;
 • forværring af herpesinfektion;
 • Moles, der er til stede på kroppen eller ansigtet, kan som resultat af laservirkningen begynde at blive genfødt til godartede eller ondartede neoplasmer.

Hvad koster laserfettsugning og hvordan man bliver slankere uden kirurgi, kan du finde ud af det her.

Og i et særskilt materiale er der mulighed for at se på billeder før og efter microdermabrasion, samt at lære, hvordan man bruger denne procedure, kan man slippe af med små rynker og andre uregelmæssigheder i huden.

Under graviditet og amning

Læger rådgiver ikke gravide kvinder og dem, der i øjeblikket fodrer barnet med modermælk for at bruge laser hårfjerningsmetode.

Under graviditet og amning opstår der en række hormonelle ændringer i kroppen, hvilket kan påvirke følsomheden over for laserbehandlet hud.

Det forhold, at det tidligere ikke medførte ulejligheder og komplikationer, kan medføre ubehagelige konsekvenser i denne periode.

For eksempel kan proceduren forårsage forøget tørhed i huden, hvilket resulterer i skrælning og alvorlig irritation.

Hvad skal undgås efter sessionen

Mellem sessioner af laser hårfjerning anbefales absolut ikke at solbade. Huden som følge af solskoldning bliver mere tør og følsom.

Og da laseren også har en dehydrerende effekt, så i kombination med garvning er der fare for overbelastning af huden og for tørre det.

Som følge af udsættelse for ultraviolet hudtone bliver også mørkere og kontrasten mellem hud og hår reduceres. I dette tilfælde reduceres effektiviteten af ​​laser hårfjerning betydeligt, hvilket kan føre til, at effekten allerede er gået tabt.

For at blødgøre og fugte huden efter laser hårfjerning bør du regelmæssigt anvende lotioner eller cremer på de behandlede områder.

I solrigt vejr skal du sørge for at bruge solcreme med højt indhold af SPF, i hvert fald med et beskyttelsesniveau på 30.

Det anbefales ikke at besøge saunaen, badet eller swimmingpoolen. Dette kan fremkalde betændelse i hårsækkene og udseendet af folliculitis.

Hvis du efter proceduren med laser hårfjerning har forbrændinger, skal du bruge specielle helbredelsesværktøjer, såsom panthenol, bepanthen osv.

Udtalelse og feedback fra læger

Du kan høre meget feedback fra folk, der har gennemgået en laser hårfjerningsprocedure, men hvad siger lægerne om denne teknik?

 • Konstantin Samoilov, hudlæge:

Det er umuligt at give et entydigt svar på spørgsmålet om laser hårfjerning er skadeligt eller ej. Det afhænger af så mange faktorer. Og den endelige beslutning, om man skal ty til denne metode eller bruge en anden, er altid tilbage til patienten selv.

Fremgangsmåde, der vejer alle positive og negative punkter med all alvor, konsulter din læge, omhyggeligt vælg en kosmetolog, der vil udføre proceduren. Og så vil du minimere risikoen for ubehagelige konsekvenser, og som følge heraf får du en glat og følsom hud, som du længe har drømt om.

Vi tilbyder dig en video, hvor kosmetologen vil fortælle detaljeret om proceduren for laserfjerning, kontraindikationer og i hvilke tilfælde vil denne teknik være ineffektiv:

Livet efter laser hårfjerning - hvad man kan forvente af proceduren og hvad man skal afstå fra?

... Menneskets håb er vildledende.

F. M. Dostoevsky. Stepanchikovo landsby og dens indbyggere

Hvordan slippe af med overskydende hår for evigt - den mest populære søgeforespørgsel i løbet af strandsæsonen. Desværre er det umuligt at ødelægge hår for evigt.

Selv lasere, som har erstattet barbar elektrolyse, er ikke i stand til at realisere drømmen om evig glathed.

Men alt er kendt i sammenligning, og lasere er ikke ved et uheld foran resten. Det er bare livet efter laser hårfjerning kan ikke kaldes...

Om effekten: hvor længe og hvorfor ikke for evigt

Søgningen efter den hellige gral i mange epilationer bragte mange til laserterapi-rummet, men få var tilfredse med resultatet. Myten om "1 session, 100% hår og for evigt" har længe været udsat. Hørte ikke? Læs videre.

Hvornår skal hår falde ud?

"Hvor lang tid falder håret efter laser hårfjerning?", Overraskede de, der forventede at forlade kontoret for laser terapi "skaldet". At hår ikke falder straks bliver en ubehagelig opdagelse.

Lad laseren hurtigt ødelægge hårets reproduktive system, men huden afviser resterne i 1-2 uger. "Hamp" forlader håret vil forfølge en lang tid, og det er - ikke det værste mareridt...

Kan hår ikke falde ud?

Ikke det faktum, at håret i princippet vil forlade huden. Hvis håret ikke falder ud efter laser hårfjerning, men fortsætter med at opføre, er der to forklaringer. Den første er "tror ikke på dine øjne" eller "falsk vækst".

Laserbehandlede hår presses aktivt ud af tarmens hud på ydersiden, hvilket skaber illusionen om vækst. Se ovenfor - inden for 1-2 uger forkullet "hamp" vil blive afvist.

Den anden forklaring på, at hår vokser efter laser hårfjerning er mesterens uprofessionel. Dine penge kan flyve væk i røret, hvis specialisten forpligter sig til at epilere lys, gråt eller rødt hår, der er ligeglad med laserstrålen. Hvis du er en brunette, og laseren ikke tager dig også, skift interiøret.

I dette er det muligt, at de sparer på lamper eller over mål, de beskytter din hud - så i stedet for et dødbringende slag får folliklen en behagelig massage.

Hvornår vil hårvæksten sænke eller stoppe?

Vær forberedt på at bruge en masse penge for at vente på et klart og bæredygtigt resultat. Hvorfor ikke ødelægge alle follikler i et fald?

Fordi nogle af dem er i vækststadiet (anagen), mens andre er i "sleep" -fasen (telogen). Laseren ødelægger kun aktive follikler, som i huden på én gang ikke mere end 20-30%.

"Sove" sin strålende stråle kan ikke forstyrre. Intervallerne mellem sessioner er nødvendige for at vente på den "vækkede".

For at fjerne den maksimale mængde hår kræves gennemsnitligt 4-12 procedurer med et interval på 2 uger til 1,5 måneder. I det væsentlige kan ophør af hårvækst diskuteres efter 1-2 år. Er du klar Og din tegnebog?

Hvor meget hår vokser ikke efter laser hårfjerning?

"Klar!", - Mange vil sige afgørende, mentalt sige farvel til 1-2 lønninger. For evigt - værd at ofre. Ak, "for evigt" i at tale om laser hårfjerning er i 3-5 år. Hvis du er heldig.

Under alle omstændigheder forbliver sovende løg i huden. Når de vågner op, ved ingen. Stress, hormoner, medicin - at spire, vil follikler finde årsagen.

Hvordan pleje huden efter epilering?

Faktisk påvirker korrekt hudpleje efter laser hårfjerning ikke resultatet, men det kan lindre ubehag. Og ubehag vil være - brændende, hævelse, hyperæmi.

"Brændende" zoner i 2-3 dage skal behandles med beroligende spray eller Panthenol-type cremer. På den første dag kan koldt tør komprimeres på de betændte områder. Hvad der ikke kan gøres, lad os tale om det særskilt.

Det er forbudt - hvad der ikke kan gøres efter laser hårfjerning: om garvning, vask og barbering

Livet efter laser hårfjerning er fuld af forbud. Og lad forbudene være en midlertidig foranstaltning, deres overholdelse er en nødvendig betingelse. Konsekvenserne af forsømmelse af restriktioner kan være dystre.

Hvor lang tid kan ikke solbade efter laser hårfjerning?

Ideelt set varer hele tiden kurset. Minimum - 2 uger før og efter sessionen. Det er derfor, at epilering er praktisk at gøre om efteråret eller vinteren, og ikke på tærsklen til stranden.

Efter laser hårfjerning bliver huden for sårbar. Kontakt med UV-stråling kan forårsage betændelse, hyperpigmentering eller endda forbrændinger. Hvis det er uundgåeligt, læg på en creme med SPF 60-100 med shorts.

Er det muligt at vaske efter laser hårfjerning?

Våd ikke overhovedet - i den første dag. I de næste to uger - bare en kølig bruser og en neutral gel.

Procedurer, der øger svedtendens og kropstemperatur (bade, badstuer, bade, fitnesscentre) på dette tidspunkt er forbudt. Og poolen, men af ​​en anden grund. Bleach er ikke den bedste måde at berolige følsom hud på rigtigt?

Kan jeg barbere mit hår efter laser hårfjerning?

Barbering - du kan. Alt hvad der ikke irriterer huden og ikke beskadiger folliklerne er faktisk tilladt. Barbering opfylder disse krav. Pincet, voks, sukkerpasta, depilatory cream - nr.

Uforudsete omstændigheder: konsekvenserne af laser hårfjerning

Brænder, ar, pigmentpletter - i annoncen om dette ord. I virkeligheden kan alt være. Uforudsete omstændigheder kan medføre professionelle fejl kosmetolog eller manglende overholdelse af anbefalinger til pleje eller træning.

Næsten alle komplikationer elimineres ved rettidig handling.

 1. Brænder efter laser hårfjerning, i modsætning til hyperæmi, er en komplikation, ikke en bivirkning. En forbrænding er altid skyld hos en mester, der ikke har undersøgt eller taget hensyn til hudens tilstand, ikke har læst instruktionerne til enheden eller ikke har modtaget tilstrækkelig træning. Terapi: afhænger af sværhedsgraden af ​​brændingen og udføres i henhold til gældende standarder.
 2. Pigmenterede pletter efter laser hårfjerning taler normalt om klientens fejl, som alligevel besluttede at "solbade" lidt før eller efter proceduren. Eller glemte at købe en creme med SPF. Terapi: Whitening Cosmetics, hvis hyperpigmentering inden for få uger ikke passerer alene.
 3. Irritation, kløe, acne, urticaria kan indikere en allergisk reaktion på smertestillende midler eller postprocedural plejeprodukter. Terapi: antihistaminer eller glukokortikoider.
 4. Paradoksal hypertrichose (øget hårvækst) er en sjælden, men ikke mindre mulig komplikation. En mulig årsag er den lave energi tæthed, som ikke ødelagde follikelen, men havde en stimulerende effekt. Terapi: tilstrækkelig laser effekt.
 5. Inflammation af hårfollikel (folliculitis) følger ofte med personer med overdreven svedtendens (hyperhidrose) eller som har misbrugt vandprocedurer i mellem sessioner. Terapi: I de fleste tilfælde kan du begrænse brugen af ​​antiinflammatoriske salver.

Moles og laser hårfjerning: Når skønhed ikke er værd at ofre

Et fødselsmærke eller på en videnskabelig måde er en nevus ikke en harmløs ting. Enhver skade kan vende "fremhæve" til et dødbringende melanom. Laser strejke er en skade. Neviuser indeholder melanin og er det samme mål for en laser som hårsække.

Som et resultat af laserstråleangrebet bliver molen brændt og beskadiget. Det er umuligt at forudsige, hvad dette vil føre til, men risikoen for omdannelse af en nevus til en malign tumor øges mange gange.

Det er bedre ikke at risikere og lukke alle mol i behandlingsområdet med specielle foringer eller male over med en hvid blyant.

Hvis efter fødslen begyndte at vokse eller ændre sig på nogen anden måde, er det umagen værd at besøge en dermato-onkolog. Bevæbnet med et dermatoskop, vil han afgive en dom til lidelsen.

Forresten, ikke panik, find en spredt "moles" på din hud. Nybegyndere er sandsynligvis pigmentpletter. Laser er ikke en faktor, der provokerer udseendet af nevi.

I almindelighed skylder enhver kvinde intet til nogen. Perfekt glathed overalt og altid - også. Hvis synd i form af regrown hår ikke plager din følelse af skyld, skal du forlade vegetationen alene. Lad dig vokse. Han beder ikke om penge, men taler tværtimod.

Laser hårfjerning af ansigt og krop. Anmeldelser, billeder før og efter, kontraindikationer og effekter

Laser hårfjerning er en simpel og effektiv moderne procedure for at slippe af med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. Det er populært blandt kvinder og mænd, men har generelle kontraindikationer og nogle effekter, der er vigtige at vide.

Laser hårfjerning: hvad det er, fordele og ulemper, hvordan proceduren sker.

Metoden til laser hårfjerning - en effektiv måde at slippe af med uønsket hår på huden. Dette sker ved at ødelægge hårsækkene under påvirkning af en lys stråle af stor energi.

Lysstrålen opvarmer melanin, som er indeholdt i tilstrækkelige mængder i hårene. Dermed ødelægger hårsækkene. Resultatet er, at håret ikke kan vokse på dette sted.

Laser hårfjerning indtil en vis tid var effektiv kun på mørkt hår. Der var også mange kontraindikationer, og efterfølgende blev hårvæksten hurtigt genoptaget.

Med udviklingen af ​​den teknologiske proces i skønhedsindustrien er hårfarve ophørt med at være en hindring i udførelsen af ​​epileringsproceduren. Det er kun nødvendigt at vælge den rigtige type laser.

Som med enhver kosmetisk procedure har laser hårfjerning sine fordele og ulemper. Fordelene er:

 • Kontaktløs metode, hvilket resulterer i umuligheden af ​​infektion.
 • Evnen til at behandle et stort område af hud på kort tid.
 • Minimal smerte.
 • Varigheden af ​​den opnåede effekt. Op til 5 år med perfekt glat hud.
 • Udelukkelse af skader på huden.

Ulemperne er:

 • Hvis laser ikke er valgt korrekt, kan hyperpigmentering, forbrændinger eller betændelse forekomme.
 • Behovet for gentagne sessioner. For en komplet hårfjerning kræver 4 til 10 sessioner.
 • Vanskeligheder ved at fjerne blondt hår, især hvis de er lettere end huden.

Fremgangsmåden i sig selv er ret simpel. På dyrkede hår 1-3 mm påvirker specialistlaseren en vis mængde tid. Fra 10 minutter til 1 time afhængigt af det behandlede område. Under proceduren skal begge have særlige sikkerhedsbriller. Om nødvendigt behandles patientens hud med bedøvelsesgel.

Ved hvilken alder kan du gøre laser hårfjerning med neodym og alexrit laser.

Aldersgrænsen for laser hårfjerning har ikke en klar ramme. I dette tilfælde skal kontraindikationer og mulige konsekvenser vurderes. Eksperter har dog en fælles udtalelse. Laser hårfjerning udføres ikke hos unge, der ikke har gennemført puberteten.

Således er det ikke fornuftigt at tænke på proceduren inden 15-17 år. Hormonal ændring i kroppen er ikke forbi, derfor er væksten af ​​nyt hår efter proceduren garanteret.

De første hår er altid tynde og ofte lyse - det kan være en anden årsag til ineffektiviteten af ​​epilering med en neodym og alexandrit laser, da de er designet til at ødelægge mørkere og hårdere hår.

Hvordan laser hårfjerning.

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning begynder med rådgivning klienten en kosmetolog. Det viser sig, at der ikke er kontraindikationer, det fortæller om de mulige konsekvenser. Hvis alt er i orden, fortsætter specialisten til begyndelsen af ​​proceduren.

Påfør en lille gel på det epilerede område af huden for bedre bevægelse af apparatet over huden. Brug beskyttelsesbriller til sig selv og klienten.

Dernæst justerer kosmetologen laseren til den ønskede effekt, baseret på hårets type. Fremgangsmåden selv udføres af en laser. Efter at den resterende gel er fjernet, påføres et lag af panthenolholdigt kosmetik på huden.

Dette bidrager til den hurtige beroligende af huden. Efter 10 minutter fjernes cremen og på denne måde betragtes proceduren for laser hårfjerning som afsluttet. Skønhedseksperten giver anbefalinger til hudpleje og foreskriver næste session efter 4-8 uger.

Er det ondt at gøre laser hårfjerning?

Med en gennemsnitlig smertetærskel er fornemmelser, når laser hårfjerning er minimal. Karakteriseret som en prikken. For personer med lavt smerte tærskel kan anæstetiske geler anvendes. Folk med høj smerte tærskel og slet ingenting, bortset fra lidt varme, vil ikke mærke.

Anvendelsen af ​​anæstetika er særlig vigtig, når man udfører proceduren i bikiniområdet, i armhulen eller på ansigtet. På disse områder er huden øm og mere følsom.

Sådan forbereder du på laser hårfjerning.

En af de vigtigste nuancer er forberedelsen til en sådan procedure som laser hårfjerning. Kontraindikationer og konsekvenser i dette tilfælde vil blive minimeret.

Forberedelsen er som følger:

 1. At udelukke enhver form for garvning, samt brugen af ​​bronzing hud kosmetik ikke mindre end to uger før epilering.
 2. Undgå anvendelse af antibiotika i 2 uger før proceduren. Hvis de på grund af sygdom blev brugt, skulle sessionen udskydes.
 3. Undgå en måned før laser hårfjerning eventuelle muligheder for hårfjerning. Du kan kun bruge en barbermaskine.
 4. En uge før proceduren er det nødvendigt at holde op med at bruge alkoholbaserede hudplejeprodukter.
 5. Afhængigt af typen af ​​laser og det område, der skal epileres, er det nødvendigt at barbere enten umiddelbart før proceduren eller dagen før.

Hvilke zoner kan udsættes for laserfjerning.

Absolut ethvert område kan underkastes en sådan procedure som laser hårfjerning - kontraindikationer og konsekvenserne vil ikke ændre sig. Den eneste forskel i smerte - ansigt, bikini område, armhuler er mere følsomme end ben eller arme.

Ansigts epilering: Hagesektionen, overlæben (fjernelse af antenner), pandeområde, fjernelse og korrektion af øjenbryn.

Chin område epilation er normalt opdelt i flere områder. For fuldstændig hårfjerning kræver mindst 5 sessioner. Effektivitet afhænger af hårets type. Hvis de er lette, af pistol type, vil resultatet næppe være mærkbart, og omvendt, hvis de er mørke, vil effekten være god.

Området over overlæben er det mest ømme og følsomme. Det er nødvendigt at vælge strøm meget præcist for fuldstændigt at eliminere mulig skade på huden. For et komplet resultat skal du gennemføre et kursus på mindst 6 sessioner.

Panden området er ikke det mest populære område. Da huden er tynd og relativt glat, og hårene er næsten usynlige. Brugen af ​​laser hårfjerning vil være ineffektiv.

Til fjernelse og korrektion af øjenbryn 3-4 procedurer er nok. Epilering af denne zone har en ret høj effektivitet, da hårene sædvanligvis er godt pigmenterede.

Epilation af nakke, axilla, bryst, mave og ryg.

Epilation i nakken vil være mest effektiv, når du bruger en diodelaser. Det betragtes som den blødeste. Velegnet til fjernelse af tyndt og lidt pigmenteret hår. For fuldstændig fjernelse vil det kræve ca. 6 sessioner.

Armhulerne er hormonafhængige områder. Hårene på det er normalt godt pigmenterede og hårde; enhver form for laser kan klare dem. Derfor er effektiviteten af ​​procedurerne høj, men med nogen hormonal abnormitet er det muligt at genvinde hår.

Brystets, maves og rygs områder er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​både tyndt, hvidt hår og pigmenterede, lange hår. Laser kan kun fjerne sidstnævnte. Effektiviteten i denne sag vil derfor være formel, kun synligt hår vil forsvinde. Taktile zoner bliver ikke helt glatte.

Epilering af en intim zone: dyb bikini, balder, hofter, skinner.

Hårvækst i det intime område afhænger også af kroppens hormonelle baggrund. Håret der er ret stiv og pigmenteret, så effektiviteten bliver høj.

På skinkerne er håret blødt og let nok. Undtagelserne er mørkehårede, mørkhudede mennesker. Effektivitet afhænger af hårets type.

Hofterne og underbenene reagerer godt på laser hårfjerning og efter et kursus (5-8 sessioner) kan du helt slippe af med håret og nyde glat hud.

Hvor meget fjerner laser hårfjerning hele kroppen, hvad bestemmer den endelige pris.

Den gennemsnitlige pris på en enkelt session med laser hårfjerning af hele kroppen er omkring $ 600. Derfor skal kurset bruge $ 4000-6500. Udgifterne til proceduren i forskellige institutioner kan variere. Det afhænger af flere faktorer:

 1. Kvalifikation og uddannelse specialist. En certificeret læge er dyrere.
 2. Alder og funktionalitet af udstyret. Nye avancerede laser hårfjerningsmaskiner er meget dyre. Omkostningerne ved deres køb og vedligeholdelse indgår normalt i omkostningerne ved proceduren.
 3. Institutionens status. Moderigtige, uforskudte skønhedssaloner og klinikker vurderer deres tjenester dyrere end almindelige kosmetologerum.

Hvor mange laser hårfjerningsprocedurer skal gøres for at opnå den maksimale effekt, frekvens.

I epidermis er der oprindeligt 25% hårfollikler i den aktive fase, dvs. hår vokser fra dem. Resten er i sovemodus. Derfor er en session ikke tilstrækkelig til fuldstændig fjernelse af håret.

For at opnå det maksimale resultat er det nødvendigt at gennemgå et forløb af procedurer i mængden af ​​5-10 sessioner afhængigt af det område, der bliver depileret. De bør udføres med et tilstrækkeligt stort interval.

Mellem den første og anden sessions vent normalt 4-8 uger. Denne gang er nødvendig for genoplivning af de resterende hårsække. Mellem efterfølgende sessioner stiger tidsgabet med ca. et par uger hver gang. Håret vokser langsommere og tyndere.

Efter hvor mange dage falder håret efter laser hårfjerning, som det sker.

Umiddelbart efter laser hårfjerning, er hårtab ikke observeret. Denne proces begynder efter et par uger, nogle gange tidligere.

Kosmetologer forklarer dette ved, at epidermis har brug for tid til at afvise en død pære med hår. Efter en måned vil alle ødelagte follikler falde ud.

Det sker uden følelser på huden, næsten umærkeligt.

Egenskaber ved laser hårfjerning i særlige tilfælde.

I løbet af laser hårfjerning kan uforudsete omstændigheder opstå som graviditet, amning eller menstruation. De kan påvirke udfaldet og effektiviteten af ​​proceduren.

Er det muligt at gøre laser hårfjerning under graviditet?

Laser hårfjerning kan udføres under graviditet i de tidlige stadier, dvs. i første trimester. Undersøgelser har vist, at der ikke er nogen fysisk effekt på fosteret.

Men på grund af hormonelle forandringer i kroppen kan den korrekte virkning ikke være. Allergiske reaktioner er også mulige. Det er værd at lave en test for bærbarhed.

Før udførelsen af ​​proceduren er det nødvendigt at konsultere den gynækolog, der fører den gravide kvinde. Han kan ordinere yderligere tests. I de fleste tilfælde vil lægen råde dig til at vente med epilationen før barnets fødsel.

Er det muligt at gøre laser hårfjerning under amning?

Det er muligt at udføre laser hårfjerning under amning. Det påvirker ikke mælkens kvalitet og smag.

Den eneste undtagelse er at slippe af med brysthår. Efter proceduren behøver huden hvile og tid til død og efterfølgende hårtab.

Det betyder, at det bliver nødvendigt at tage en pause i amning i en halvanden måned. For et barn er dette utvivlsomt stress og en ekstra ulejlighed for moderen.

Laser hårfjerning under menstruation.

Laser eksponering under menstruation er ikke forbudt. Men hvis en kvinde har en lav smerte tærskel, så 5 dage før starten af ​​menstruation, under dem og de næste 5 dage efter er meget smertefuldt. Det er bedre at udsætte proceduren i flere uger.

Dette gælder især for dem, der gør laser hårfjerning i bikiniområdet, armhuler eller på ansigtet (antenner). Men hvis alt er planlagt på forhånd, kan brugen af ​​specialbedøvelse spare.

Bliver hår vokse efter laser hårfjerning sessioner og hvor længe varer effekten?

Hårvækst efter at have bestået kurset anbefales af en specialist, stopper næsten. Dette skyldes ødelæggelsen af ​​95% af alle hårsækkene. Sommetider kan der forekomme enkelthår, hvilket er ret sjældent.

Effekten af ​​fuldstændig mangel på hår varer i 3-5 år. Det hele afhænger af kroppens individuelle egenskaber og kvindens hormonelle baggrund.

Hvor ofte er du nødt til at gøre laser hårfjerning, hvor længe er nok til en procedure, omkostninger, effektivitet.

Intervallet mellem sessioner af laser hårfjerning er fra 1,5 til 4 måneder. Intervallets store variabilitet afhænger af det område, der bliver depileret, intensiteten af ​​hårvæksten og antallet af sessioner, der allerede er udført.

En laser hårfjerningsprocedure er nok til at ødelægge næsten alle hårsækkene i den aktive fase i flere måneder. Efter, men langsomt, men hårvækst genoptager.

Omkostningerne ved en procedure afhænger af størrelsen af ​​den epilerede zone. De mest almindelige er:

 • Bikini område - $ 100;
 • Området over overlæben - $ 15;
 • Fødder (fuldt) - $ 150;
 • Axillære huler - $ 35;
 • Buttocks - $ 70.

Hudpleje efter laser hårfjerning, hvor meget kan ikke solbade.

Umiddelbart efter proceduren kan rødmen af ​​huden fortsætte. Den første dag passerer den. Det er også nødvendigt i de første 24 timer at forsøge ikke at vådte den pro-epilerede zone.

I 5 dage skal du bruge den creme, der anbefales af den specialist, der udførte proceduren. Dette sikrer den tidlige genopretning af dermis. Følgende anbefalinger bør tages særligt alvorligt:

 1. Udsæt ikke huden for ultraviolet stråling i mindst 20 dage;
 2. Du må ikke bruge nogen kosmetik, tung, olieagtig konsistens eller med indholdet af alkoholer;
 3. Anbefales ikke at besøge badet, saunaen i mindst 1 måned;
 4. Det er nødvendigt at udsætte spiller sport i mindst 10 dage;
 5. Inden for 15 dage må du ikke bruge skrubber, hårde vaskeklude;
 6. Begræns swimmingpoolen og enhver langvarig vandbehandling i 14 dage;
 7. Undgå at vaske med varmt vand i to uger. Bare varmt.

Er laser elos hårfjerning skadelig for helbredet?

Laser elos epilation kan være yderst sundhedsskadelig. Dette skyldes hovedsagelig ekspertise og medarbejdernes inkompetence. Da enheden er ret kompleks og kræver omhyggeligt valg af parametre og periodiske justeringer selv under proceduren.

I modsat fald udelukkes negative negative virkninger under overholdelse af alle regler under forberedelsen og plejen efter proceduren.

Laser hårfjerning: kontraindikationer, mulige konsekvenser efter laser hårfjerning, anmeldelser af læger.

Kontraindikationer til denne procedure er:

 1. Hudfejl - udslæt, allergier, mol, mekanisk og kemisk skade på huden;
 2. Patologiske processer i kroppen - infektioner, onkologi, diabetes, herpetic læsioner;
 3. epilepsi;
 4. Allergi, disposition til dannelsen af ​​keloidær, til åreknuder.

Det er muligt manifestationen af ​​negative konsekvenser. Alle har en særlig grund:

 1. Rødme, hævelse og smerte er mulige i de første par dage. Årsagerne kan være - øget følsomhed, tæt hårvækst i det behandlede område, utilstrækkelig afkøling under proceduren.
 2. Folliculitis, der opstår efter en procedure som laser hårfjerning. Kontraindikationer og konsekvenser som følge af at ignorere forbuddet mod at besøge poolen, badet.
 3. Brænder - hyppig manifestation. Årsagerne kan være - den forkerte effekt af lysstrålen, mørk og følsom hud.
 4. Hyperpigmentering. Årsagen - manglende overholdelse af forbuddet mod ultraviolet stråling. Forsinkelse i brugen af ​​solcreme.
 5. Forværring af eksisterende sygdomme. Opstår på grund af at ignorere de eksisterende kontraindikationer.

Anmeldelser af læger koger ned til en fælles opfattelse, at laser hårfjerning er den sikreste og varige måde at slippe af med hår. Men kun med den nøjagtige overholdelse af alle anbefalinger i forberedelse og pleje af huden.

Skal jeg gøre laser hårfjerning resultater, fotos før og efter.

Den største fordel ved denne metode over andre er smertefri og langvarig virkning. En anden væsentlig fordel er fraværet af indvækst af hår i enhver zone og enhver person.

Laser hårfjerning - kontraindikationer og konsekvenser i proceduren er praktisk taget fraværende. Især hvis du strengt følger alt

Laser hårfjerning videoer

Kontraindikationer og virkninger af laser hårfjerning:

Kontraindikationer af laser hårfjerning i programmet "Fashion Tips":

Skaderne af laser hårfjerning: sandhed eller myte

Perfekt glat hud. Kun i reklamen fjerner en kvinde barberinger, fjerner og trækker hår ud med et smil på hendes ansigt, for hun ved helt sikkert, at du kan glemme unødig vegetation i flere måneder. I virkeligheden har ingen procedure en varig virkning. Intet andet end laser hårfjerning. Men er det værd at kaste ud alle barbermaskinerne og lave en aftale med en kosmetolog? Er der nogen skade fra laser hårfjerning eller marketingfolk specifikt sprede denne myte? Lad os finde ud af det.

Tre spørgsmål om behovet for laser hårfjerning

Husk hvordan du slippe af med unødvendigt og overgroet græs. Det er brændt ud, hvorefter det ikke vokser i lang tid. Princippet om laser hårfjerning ligner meget på dette eksempel. En stråle af forskellig frekvensvarme og lysdirektivitet, som en magnet, tiltrækkes af hårsækkenet og splitter den. Bogstaveligt - brændt.

I denne forbindelse opstår spørgsmålet - er det sikkert for kroppen?

Spørgsmål 1. Kan jeg leve uden hår?

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor vi har brug for hår? Det er usandsynligt at forkæle æstetikken og tilføje problemer.

Kropshår spiller rollen som termoregulering. Bemærk, at de i kulden beholder varme, og i varmen hjælper de med at fjerne fugt fra kroppen og afkøler huden. Om sommeren kan hår på arme og ben også blive en beskyttende barriere mod små insekter.

Og hvad med håret på intime steder og i armhulerne? Deres fravær forhindrer tværtimod akkumulering af ubehagelig lugt og bakterier. Så glat hud er godt for helbredet?

Forskere har bevist, at det er kirtlerne i disse områder, der udsender en lugt, når de opvarmes, hvilket kan tiltrække det modsatte køn. Det betyder ikke, at du nu ikke kan vaske i uger og forføre mænd med kroppens naturlige aroma. Men ren hud, opvarmede hår, vil være en god erstatning for feromon parfume.

I betragtning af disse egenskaber er der noget punkt i at fjerne håret fuldstændigt og permanent?

Spørgsmål 2. Kroppens reaktion på manglen på hår

Det andet spørgsmål er uløseligt forbundet med den første. Hvis håret ikke er en ubrugelig konsekvens af evolutionen, hvordan vil kroppen reagere på deres fravær?

Du har sikkert bemærket, at bivirkningen ved at tage hormonelle lægemidler er en stigning i vægt og hår. Mangel på hår sammen med folliklerne virker i samme retning. Kroppen, der forsøger at genoprette den sædvanlige tilstand, begynder at producere en overskydende mængde hormoner.

Hår kan begynde at vokse på uventede steder.

Resultatet kan ikke kun være brugen af ​​laser hårfjerning, men også overtrædelsen af ​​menstruationscyklussen og udseendet af overvægt. Personer med hormonforstyrrelser skal alvorligt tænke på de mulige konsekvenser af proceduren.

Spørgsmål 3. Er laser sikker?

Moderne medicin er gået langt fremme. Laseren bruges til at genskabe syn, udføre seriøse operationer og endda fjerne ar og uønskede tatoveringer. Kan laser hårfjerning, tværtimod, være nyttigt?

Brugen af ​​en laser under operationen reduceres til en ting - for at forhindre blodtab. Laser hårfjerning forfølger ikke sådanne mål. Desuden tales der om laserens mirakuløse egenskaber, ingen nævner, at den er kontraindiceret i onkologi. En hvilken som helst stråling kan udløse yderligere tumorvækst.

Kontraindikationer til proceduren

Hvis du forstår, at manglen på kropshår ikke er et problem, men dets løsning, og historier om hormonel funktionsfejl vil ikke skræmme dig, så sørg for, at der ikke er nogen hindringer for glat hud.

En anden interessant artikel: Typer af acne på ansigtet

Ikke anbefalet

Tjek med din læge, hvis du kan gennemgå en laser hårfjerningsprocedure, hvis du har:

Infektiøs og forkølelse. Laser hårfjerning kan forårsage spredning af infektion i hele kroppen. Kold behandling vil blive forsinket i nogle få dage. Det er især nødvendigt at være forsigtig under herpes eksacerbation. I denne periode er det bedre at helt opgive enhver skønhedsbehandling.

Allergi. Reaktionen på laser hårfjerning er uforudsigelig. Det er muligt, at kroppens respons vil blive udslæt, hævelse og kløe. Sammen med en eksisterende allergi kan det føre til angioødem.

Åreknuder. Laser hårfjerning har en negativ effekt på tynde vener, beskadiger blodkar og fremkalder skade på kapillærerne. Der er også en opfattelse af, at ethvert træk af hår kan føre til udvikling af åreknuder.

Hudsygdomme som eksem og psoriasis. Laser hårfjerning er fuldstændig kontraindiceret under en forværring af sygdommen.

Diabetes mellitus. I diabetes er vævsregenerering svækket, hvilket betyder, at epilering alvorligt kan skade huden.

Graviditet og fodring. Kroppens reaktion på laserstrålens effekter under graviditeten er ikke undersøgt. Det betyder, at der ikke er nogen entydig mening af læger, det er muligt på denne måde at slippe af med uønsket vegetation eller ej. Det er bedre at afholde sig i flere måneder og huske mindre effektive, men sikre metoder.

Fuldt kontraindiceret

Laser hårfjerning er fuldstændig kontraindiceret i følgende sygdomme:

 • onkologi
 • herpes
 • diabetes af nogle former og typer

Fra laser hårfjerning bør også opgives i nærværelse af individuel intolerance.

Målet for laseren er kun mørkt hår, så hvis du har meget lyse eller grå hår på din krop, bør du ikke gøre epilering. Skadelig virkning vil ikke blive overholdt, nøjagtigt som nyttig.

Myte ødelæggelse

Der er nogle gode nyheder. Nogle argumenter om farerne ved laser hårfjerning er konstrueret.

Myte 1. Ingen tan før epilering

Der er mange kontroverser om fordelene og skaderne af solskoldning, især hvis det kunstigt opnås. Hvis du bare ville solbade, så læs om farerne ved solbadning - det er sandt eller fiktion.

Fremgangsmåden til fjernelse af hårfarvet hud kan ikke påvirke. Myten startede fra det tidspunkt, hvor laser hårfjerning lige begyndte dets dannelse ved anvendelse af princippet om selektiv fotothermolyse. Og han havde virkelig en skadelig virkning på garvet hud. Moderne teknologier tillader ikke at være opmærksom på det.

Myte 2. Interne organer er beskadiget.

Glem skræmmende historier om skade på indre organer eller deres eksponering under proceduren. Spektrummet af strålen er så lille, at det ikke vil gå længere end hårsækken. Så det trænger ikke ind under huden.

Myte 3. Provoking oncology

Hårfjerning, selv så radikal, kan ikke provokere kræft. Til dette har du brug for en lang række betingelser. Men for at udvikle en moden malign formation er ret reel. Men radiofrekvensenheder, junkfood og endda vanen med at bide læber har sådan en funktion.

Utvivlsomt, før proceduren er det nødvendigt at konsultere en specialist og blive undersøgt.

Myte 4. Fremkalde en hudbrænding

Laseren brænder ikke selve huden, men hårsækkenet, der splitter hovedfarvestoffet - melanin. Resten af ​​huden har en lille del af det, og derfor ser laseren dem ikke. Selvom du føler dig varm under proceduren, er det ikke nok at brænde huden.

Konsekvenser af shugaring, som betragtes som mindre farlig

Myte 5. Indgroede hår og ar er dannet.

Ved hjemmet hårfjerning sådan en gener er ingen undtagelse, da epidermis er skadet. Laseren virker på håret selv uden at forstyrre hudens struktur og eliminerer dermed problemet med indvækst.

konklusion

Før en kosmetisk procedure bør du konsultere en læge for rådgivning. At fastslå hudens modtagelighed for laseren, fraværet af allergiske reaktioner, kræft og dermatologiske sygdomme. Regnskabsføring af disse funktioner hjælper i tide med at nægte proceduren af ​​medicinske grunde eller til at forkæle dig selv til glat hud uden sundhedsskader.

Hvor mange kalorier bliver brændt under kørslen

Tænk måske måske sent for arbejde, er nyttigt for figuren?

Hvad hjælper kamferolie

Det vil ikke være i stand til at redde livet, men det vil forenkle det betydeligt.

Hvorfor huden under øjnene skræller og hvordan man skal håndtere det

11 ting at vide om laser hårfjerning

1. Hvordan virker laser hårfjerning?

For at laserens lysenergi skal påvirke håret, skal der findes særlige stoffer i kroppen, der vil tiltrække, absorbere og udføre en fysisk-kemisk reaktion. Den vigtigste absorber, der er nødvendig for laser hårfjerning er melanin. Det er han der giver farve til hår og hud.

Melanin har 3 fraktioner: eumelanin, som er ansvarlig for mørke nuancer, pheomelanin, som er ansvarlig for lys nuancer, og neuromelanin, som er placeret i hjernen strukturer. I sidste ende bestemmer overvejelsen af ​​en bestemt fraktion den endelige skygge af hårfarve. Kun eumelanin har lysabsorberende evner. De resterende fraktioner afspejler lys, så hårfjerning af let hår, uanset om det er let fluff, blond eller grå, er umuligt. For sådanne mennesker er laser hårfjerning spild af tid og penge. De anbefales normalt at henvende sig til andre former for fjernelse af hår: fjernelse eller elektrolyse.

Når lysenergien absorberer melaninholdige hårstænger, finder forskellige reaktioner sted i det subkutane væv, hvis hoved er termisk. Håret opvarmes til en høj temperatur, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​follikelet. Derfor kaldes processen med lysepilation termolyse (termotemperatur, lysis-destruktion), og fra et videnskabeligt synspunkt kaldes foto- og laserepilation korrekt photothermolysis (lys-termo-destruktion). Når photothermolysis hår opvarmes til 70-80 grader Celsius. Alle celler i hårsækkenet, herunder papillens celler, dør, derfor fortsætter hårvæksten ikke længere i lang tid.

Men desværre er follikelstrukturen genoprettelig, så det er umuligt at fjerne håret permanent.
Du skal også forstå, at der er forskellige faser af livet i håret: vækststadiet, mellemproduktet og hvilestadiet. Kun de hår, der er i vækstfasen, kan fjernes ved hjælp af laser hårfjerning, da de er mættet med melanin. I vækstfasen er fra 20% til 90% af epileringszonen, så efter ca. 2 uger forekommer tabet i områder. Overgangen fra søvnfasen til vækstfasen tager 21-28 dage, hvilket bestemmer intervallet mellem behandlingerne maksimalt 30-31 dage.

Men det sker, at på grund af de enkelte karakteristika ved overgangen tager mere end en måned. I dette tilfælde, en måned efter proceduren, skal du styres af de hår, der vises: hvis de er, så er overgangen sket, og du kan arbejde.

Ofte efter 3-5 sessioner forsøger folliklen at genopfylde de tabte pærer og aktiverer deres modning. En sådan reaktion er naturlig, den hedder "paradoksal vækst." Men det går hurtigt med de efterfølgende procedurer. Det vigtigste - at roe ned, ikke panik og bare fortsæt kurset.

2. Hvad er den bedste teknologi med hensyn til pris / kvalitet forhold?

Til dato er der dusinvis af lasere fra forskellige producenter. Men de kan alle reduceres til flere typer: alexandrit, diode, neodym, Elos, AFT, IPL og IPLASER.
Vi bruger kun lasere med IPLASER-systemet, da de er den sikreste, mest effektive og smertefri. De har endda et certifikat fra RosEpidemStantsii, ifølge hvilket en medicinsk licens ikke er nødvendig for at arbejde på det. Ikke desto mindre er alle vores mestre kvalificerede læger, da det er vigtigt at vurdere risikoen og muligheden for laserhårfjerning for hver klient individuelt.

3. På hvilke dele af kroppen kan du fjerne hår med en laser, og hvormed ikke?

Ved hjælp af en laser kan du fjerne hår overalt på kroppen, også på kvinders kønsorganer, i næse eller i ørerne. Undtagelse - øjne. Da huden omkring øjnene er meget tynd, for at undgå risikoen for skader og følgevirkninger, epilerer vi ikke håret under øjenbrynene, men vi kan igen og igen.

4. Hvor mange procedurer er nødvendige for fuldstændig hårfjerning?

Dette er et individuelt spørgsmål. Der er mange svindlere på markedet, der lover at gøre det i 6, 5 eller endda 4 sessioner, men det er et trick at tiltrække kunder, intet mere. Ja, der forekommer sjældne undtagelser, når pigernes hår forsvinder i 4 sessioner, men sandsynligheden for et sådant resultat er ca. 0,5%. Flere realistiske tal - 6-10 sessioner. Dette er et gennemsnit. Og det betyder, at det undertiden sker 12. Vi advarer ærligt vores kunder om dette, så de er mentalt forberedt.

Derudover, når guiden fortæller dig det nøjagtige antal sessioner, du har brug for, skal det advare dig. I livet kan ingen specialist sige præcis, hvor mange sessioner du har brug for til fuldstændig hårfjerning. En ting er hårets farve, tykkelse og tykkelse. Ja, vi kan overveje dem og vurdere sagens kompleksitet. Men der er faktorer som hormoner og arvelighed, og ingen kan forudsige deres adfærd. Og selvom du går forbi en masse dyre tests, er der ingen garanti for, at i seks måneder vil aflæsningerne ikke ændre sig. Ligesom hårvækst.

5. Hvordan pleje huden mellem sessioner?

Hvad man ikke skal gøre før laser hårfjerning:

 • depile den valgte zone (voks / shugaring / electro-epilator) mindre end 30 dage før sessionen. Fordi ved fjernelse bliver håret fjernet sammen med follikelet, og vi har simpelthen intet at påvirke;
 • solbade 7 dage før proceduren
 • brug peels, scrubs i tre dage før sessionen.

Hvad skal man gøre efter laser hårfjerning:

 • Undgå udsættelse for sol eller solarium i 7-10 dage. Hvis du planlægger en ferie til søs, kan du bruge solcreme (mindst SPF50) og anvende det hver 3-4 timer på alle dele af kroppen, der har været udsat for lys. Prøv om muligt at beskytte det behandlede område mod direkte stråler;
 • i intervallet mellem procedurer udelukker eventuelle alternative metoder til fjernelse og fjernelse af hår, undtagen barbering;
 • venter på hårtab fra 10 til 21 dage. De ripper ikke ud. Du kan kun bidrage til at falde væk med en vaskeklud eller skrubbe.

Særlig kosmetik og pleje er ikke nødvendig.
Som med enhver kosmetisk procedure har laser hårfjerning kontraindikationer. Dette er:

 • akut allergiske reaktioner i huden, især en allergisk reaktion på lys - fotodermatose;
 • eksacerbation af kroniske sygdomme (eksem, psoriasis, lichen planus, ichthyosis, atopisk dermatitis, lupus erythematosus, sclerodermi, bullous dermatose, collagenose, vaskulitis, dyschromi);
 • iskæmisk hjertesygdom og hypertension;
 • herpes i det akutte stadium
 • farlige åreknuder (antikoagulantia bør seponeres inden for en måned)
 • nogen godartede og ondartede neoplasmer
 • akutte infektionssygdomme
 • graviditet og amning (amning)
 • moles, nevi, pigment og fødselsmærker, papillomer, vi går bare rundt og trækker dem fra 2-3 mm;
 • hvis du for nylig har haft botulinum toksininjektioner.

Efter Botox, Dysport, Xeomin, Relatox, forskellige dermafillere og biorevitalizanter baseret på hyaluronsyre, kan epilering i injektionszoner kun udføres efter 2 måneder. Dette skyldes, at enhver form for energi fremskynder nedbrydningen af ​​indsprøjtede lægemidler. Men i andre områder kan du gøre hårfjerning som normalt.

6. Er laser hårfjerning en smertefuld procedure?

Afhænger af laseren. På Alexandrit er der for eksempel hyppige tilfælde af forbrændinger. På vores laser er det maksimale, du vil føle, let tinning eller en følelse af varme. Der var en sag, da en klient var indigneret i den smertefri procedure, bekymret for, at der ikke ville være nogen effekt.
Desværre kommer mange piger til os med brændemærker og ar efter at have besøgt andre klinikker. Det er dog vigtigt at forstå det for at få klienten til at føle sig intet, så længe ingen teknologi tillader det.

7. Er der risiko for indgroet hår, folliculitis eller hudkræft?

Der er ingen risiko for indgroet hår. Desuden eliminerer laseren dem. Hvis håret ikke er for dybt, når lyset det, håret dør og efterhånden skubber huden det til overfladen. Afhængig af forsømmelsen af ​​sagen kan disse indgroede hår vare i en periode på 1 til 8 måneder.

Folliculitis kan have en bakteriel, svamp, viral eller parasitisk ætiologi, men laseren kan ikke være dens kilde. Men i tilfælde af sygdommen anbefales laser hårfjerning ikke, for ikke at forværre situationen. I dette tilfælde er det bedre at konsultere en hudlæge. I vores studie er der en sådan specialist, den første konsultation med ham er gratis.
Om kræft: Dette er en af ​​de mest almindelige bekymringer. Nej, laseren forårsager ikke kræft, dets lys er harmløst, det bekræftes officielt af Rostest. Laseren virker med en infrarød stråle, og hudkræft forårsager ultraviolet lys. Du er mere tilbøjelige til at skade dig selv ved at bruge lang tid i solen eller i en garvningslokale end i en laser hårfjerningsprocedure. Desuden er det kun en gang om måneden. Laser hårfjerning påvirker heller ikke de indre organer, da lyset ikke trænger så dybt - maksimalt op til de nedre lag af epidermis.

8. Hvordan forbereder man sig på den første procedure?

Før proceduren skal du barbere det valgte område. Denne anbefaling gives sjældent, fordi for de fleste lasere er det nødvendigt at vokse hår op til 3-5 mm. For vores gør dette er ikke nødvendigt, hvilket er helt sikkert mere behageligt i hverdagen.

Hvis klienten ønsker at fjerne håret over læben eller på armene og ikke har rørt dem der før, kan mesteren fjerne håret selv før epilering ved hjælp af en elektrisk trimmer.
Og det vigtigste er ikke at læse horrorhistorier, men at afstemme en positiv måde.

9. Er det sandt, at laseren fjerner håret permanent?

Har brug for regelmæssige procedurer. Da håret på vores krop er i forskellige faser af vækst, kan vi kun påvirke dem, der er aktive. Derfor kan et fuldt kursus af laser hårfjerning vare i seks måneder, indtil alle hårene igen vækker sig og vi "lyser" dem ikke i perioden med aktiv vækst.

10. Er der nogen begrænsninger for piger med hudkarakteristika: pigmentering, vitiligo eller albinisme?

Ja, der er begrænsninger. Som det blev sagt, er fjernelse ved hjælp af laser hårfjerning af let hår umuligt. Også et vanskeligt tilfælde - rødt hår (skandinavisk hudfototype). De er taget, men med en sandsynlighed på 50 til 50. Der var tilfælde, hvor håret ikke blev værre end mørkt, og det skete, at laseren ikke handlede.

Det er vigtigt at bestemme karakteren af ​​hudens egenskaber. På husstandsniveau er det nemt at afgøre, om laser hårfjerning er skadeligt eller ikke, simpelthen: forestil dig, om opvarmning af huden i et problemområde vil være skadeligt? Hvis du ikke ser noget godt i dette, så sandsynligvis bør du ikke gøre epilering.

Pigmentering, som regel går vi rundt om håndtaget. Under alle omstændigheder er det bedre at rådføre sig med en specialist dermatolog.

11. Hvad skal pas på at vælge en salon?

Først og fremmest vil jeg gerne åbne mine øjne for, hvilke metoder til bedrageri der er på dette område.

Først laser. Nu køber mange saloner billige kinesiske dioder, som er ineffektive. Meget ofte i sådanne saloner forbudt lave priser for procedurer, for eksempel 200 rubler til overlæben. Hvis dette ikke er et lager, men en normal pris, skal du være opmærksom.

For det andet er der i lasere en del (en lampe eller et håndtag som helhed), der skal ændres. For eksempel, i vores laser skal håndtaget ændres hver 350-400 tusind blink, da lampens strøm falder, og med det er resultatet af proceduren. Men mange skruppelløse saloner forsømmer dette og skinner med "tomme" lamper. Effekten er den samme som hjemme under lyspæren.
Særligt kloge saloner gør de første 1-2 sessioner på en normal laser, så klienten ser effekten, og i løbet af 3-4 sessionen kan de danne et "tomt" håndtag. Som følge heraf er en person overbevist om, at sagen er i hans træk, og ikke i mangler på udstyr, for i første omgang var effekten.

For det tredje udfører skrupelløse saloner procedurer, på trods af tydelige tegn på, at laserfjerning ikke passer til klienten. En dag bad en pige os om at redde hende fra håret på hænderne. Hun gik til en dyr klinik i 1,5 år og fik ingen effekt. Ved første øjekast blev alt klart: hun havde hvidt gennemsigtigt hår. Da vi sagde, at ikke en enkelt laser i princippet tager sådant hår, var hun chokeret og sagde, at hun allerede kunne købe en bil for de penge, hun forlod i klinikken.

Eller endnu en sag. En meget mørk mand kom med sort hår på ryggen, maven og brystet. Føreren bemærkede, at de allerede voksede stubbe og spurgte hvad de havde gjort før. Klienten sagde, at han allerede gik til laseren. Føreren foreslog, at der sandsynligvis var 1 sessions styrke, fordi håret voksede ret tykt. Men manden indrømmede, at han allerede havde lavet 15 sessioner på Alexandrite i en dyr klinik. Mest sandsynligt, for ikke at brænde huden (Alexandrite kan kun fjerne håret på huden kun op til den 4. fototype) fjernede de kraften til det maksimale, men det var ikke nok at brænde håret. Som følge heraf startede manden vores kursus fra bunden. Efter den første session var effekten umiddelbart synlig, hvilket efterlod omkring 99% af håret, som var i det aktive stadium.

Her er hvad du ikke vil sige i nogen salon:

1. Laser hårfjerning fjerner ikke hår for evigt. Kun i 12 måneder, i sjældne tilfælde op til 5 år. Vi kan sige det for evigt, men underlagt støtteprocedurer. Efter nogle tid vågner nogle hår stadig op.

2. Laser hårfjerning er slet ikke uden smerte - fornemmelser vil stadig være ubehagelige. Forskellen gælder kun: fra prikken, som i elektroforese, til forbrændinger.

3. Fra nogle lasere kan hår vokse mørkere end de var. Med denne effekt er vores eksperter for nylig blevet stødt på. Appelleret til pigerne, der efter at have besøgt andre saloner i stedet for en pistol på hofterne begyndte at vokse mørkt hår. Kolleger fortalte mig, at det efter Alexandrit desværre nogle gange sker.

4. Før hele kroppen er epileret, prøv en laser på et lille hudområde. Vi for eksempel udfører et gratis testdrev - det er her, når du kan gøre en armhule, se hvad der sker i 2-3 uger, og hvis resultatet passer dig, så kom til os for en seriøs procedure.
Og mere. Nogle kunder siger, at du skal finde en laser, der passer til dig. Så prøv anderledes. Vi håber, at Soft Soft Salon bliver dit "eget" sted for dig.

Voksning derhjemme

12 bedste hår trimmere