Alt om laser hårfjerning

Laser hårfjerning tilbyder i dag mange skønhedssaloner og klinikker. Proceduren er langt bedre end andre metoder til effektivitet. For dem der endnu ikke er bekendt med denne teknik, vil detaljerede oplysninger være nyttige og informative.

Hvad er laser hårfjerning

Laser hårfjerning procedure er en metode til hårfjerning ved hjælp af en særlig enhed udsender korte laser blink. Strålen trænger ind i dermislaget uden at beskadige det og absorberes fuldstændigt af melanin (pigmentstof, som giver hårfarve). En meget lignende teknik er fotoepilation, kun der bruges en xenonlampe.

På grund af denne reaktion omdannes lysenergien til varme og ødelægger folliklen - hårets rodbase. Papiret af fartøjet, der fodrer hårsækkenet, er også cauterized. Som et resultat dør håret ud og falder ud, og intet vokser fra den beskadigede rotbrønd.

Fjernelse af laserapparater har en funktion - i løbet af sessionen er virkningen kun på de hår, der er i fase med aktiv vækst. Sovende follikler, der kan forblive i hvilestadiet i flere måneder, ødelægges ikke. Således fjerner en procedure kun en del af håret. For at slippe af med alt, skal du gå gennem flere sessioner.

Med laser hårfjerning er der ingen så intens smerte som ved voksning eller shunting. Der er en lille prikkende, let brændende fornemmelse, lidt ubehag. Normalt er brug af anæstetika til proceduren ikke nødvendig. For særligt følsomme mennesker tilbyder en kosmetolog lokalbedøvelse (gel, spray, fløde).

Det er ekstremt vigtigt at vælge en specialist, der ved, hvordan man korrekt opretter enheden afhængigt af typen af ​​hud og hår. Inkompetence af mesteren kan forårsage forbrændinger efter laser hårfjerning, alder pletter, ar.

Egenskaber ved laser hårfjerning

Metoden har en nuance - ikke alle enheder kan ødelægge follikler af forskellige typer hår. Der er enheder, der kun virker på mørkt hår, der er rig på melanin og lys hud. Bronsbrun eller naturlig mørk kropsfarve kan sprede lys, og dens intensitet er ikke nok til at ødelægge hårrotten.

I en person i forskellige dele af kroppen kan resultatet være anderledes. Laserhårfjerning af hænderne kan f.eks. Ikke være så effektiv på grund af hårets tynhed, og i bikiniområdet vil det være effektivt (normalt er pubichår altid tykkere).

Før du går til laser hårfjerning, bør du finde ud af, hvilken enhed specialisten bruger og for hvilken struktur af hud og hår det passer.

Hver gang er der skabt en stadig mere avanceret teknik, der gør det muligt at arbejde selv med blondt hår, men ikke i nogen salon, så længe der er nyere enheder.

Fordele og ulemper ved laser hårfjerning

Sandsynligvis er der ingen sådan depilation metode, som ikke ville have fordele og ulemper. De har en laserteknik.

Fordelene ved laser hårfjerning:

 • Held laser hårfjerning uden smerte. Ubehagelige fornemmelser kan være til stede, men de er ikke så intense.
 • Hudens struktur er ikke brudt, så der er ingen risiko for infektion.
 • Sessionen tager ikke meget tid. På et tidspunkt kan du håndtere et stort område af kroppen.
 • Hvis du går igennem det krævede antal procedurer, vil uønsket hår ikke vokse i mange år.
 • Under teknologiens regler er risikoen for irritation minimal.

Ulemper ved laser hårfjerning:

 • Den høje pris ved en procedure.
 • Behovet for et år besøger en kosmetologs kontor med en vis regelmæssighed.
 • Ikke-garanteret effektivitet for let og tyndt hår og mørk hud.
 • Umiddelbart er der ikke noget synligt resultat. Hår falder kun ud i 3-4 dage.

De største ulemper ved laser hårfjerning i, hvordan samvittighedsfuld og kompetent mester vil falde. Korrekt justering af intensiteten af ​​udbrud har en objektiv vurdering af strukturen af ​​hår og hudfarve direkte indflydelse på resultatet.

Typer af laser hårfjerning

Den første enhed blev opfundet for flere årtier siden. Siden da er udviklingen forbedret, og modellen bliver mere. Enheder varierer i deres konfigurationer og muligheder.

Typer af laser hårfjerning adskiller sig ikke i teknik, men giver forskellige resultater afhængigt af hvilken enhed der anvendes.

 1. Ruby. Ikke egnet til rødt og let hår, mørk og garvet hud.
 2. Alexandrit. Det kan ødelægge folliklerne af lysebrunt og rødt hår. Det er ikke effektivt på lyse hår.
 3. Neodym. Fjerner blondt hår, men teknologien indeholder andre manipulationer.
 4. Diode. Ligesom rubin, fjerner blond hår ikke.
 5. Elos. Enheden kombinerer flash og elektriske impulser.

Procedure Procedure

Fremgangsmåden til laser hårfjerning kræver, at hårene er 3-6 mm lange. Hvis de er for lange, skal de være trimmet eller barberet, og vent nogle dage, indtil de er lidt ældre. Det er ikke nødvendigt at dampe ud huden og anvende kosmetiske produkter.

Sekvensens rækkefølge:

 1. Patienten tager en behagelig position på sofaen og lægger beskyttelsesbriller på. Kosmetologen justerer apparatet, og med et specielt hoved begynder at køre langs området, der skal epileres.
 2. Laser blink er genereret med korte intervaller. Mængden af ​​stråling for en zone afhænger af hårets struktur. I gennemsnit tager behandlingen 10 cm ca. 10 minutter.
 3. Sædvanligvis udføres sessionen uden bedøvelse. Hvis patienten bliver syg under depilationen, suspenderer kosmetologen handlingen og anvender et bedøvelsesmiddel til huden.
 4. I slutningen påføres en beroligende creme på kroppen, og klienten vender tilbage til det normale liv.

Hårtab vil kun begynde om et par dage, før de forbliver som uharmede.

Det krævede antal procedurer

Gør permanent hårfjerning ved hjælp af laserteknologi er umuligt, hvis du ikke går igennem det krævede antal procedurer.

For at ødelægge alle de follikler, der er i dermislaget, skal du besøge specialistens kontor 8-10 gange og have en session. Intervallerne mellem behandlingerne er i gennemsnit 1,5-2 måneder. Det præcise antal sessioner og tiden mellem dem fastsættes af en kosmetolog, afhængigt af hårets og hudens farve.

Kontraindikationer

Sundhedseffekter kan være negative, hvis du ikke tager hensyn til kontraindikationerne til epilering af et laserapparat.

Kategorisk er det umuligt at udføre proceduren med:

 • eventuelle dermatologiske sygdomme
 • krænkelser af hudens integritet i depilationszonen;
 • smitsomme sygdomme;
 • inflammatoriske processer i kroppen;
 • epilepsi;
 • onkologiske tumorer;
 • diabetes;
 • under 18 år.

Laser hårfjerning med åreknuder kan gøres, men efter høring af en læge. Akkumulering af mol på huden, papillomer, nevi kan også blive en hindring for teknikken, her skal du også først rådføre sig med en hudlæge. Laser hårfjerning anbefales ikke under menstruation på grund af det faktum, at smerter tærsklen hos kvinder på sådanne dage falder og nervøs irritabilitet stiger.

Skader på laser hårfjerning

Eventuelle indgreb i det subkutane lag skal håndteres omhyggeligt. Skaderne ved laserhårfjerning er ikke længere i selve processen, men i teknikken for dens udførelse. Selve strålen har sådan en bølgelængde af lys, at den ikke trænger dybt ind i kroppen og er spredt i lagene af huden, så apparatet påvirker ikke de indre organer. Men hvis reglerne ikke følges, og kontraindikationerne ignoreres, forekommer de negative virkninger af laser hårfjerning.

I sjældne tilfælde er der alvorlig irritation på huden som et resultat af en individuel reaktion.

Hvis den menneskelige epidermis er tilbøjelig til at alder pletter, kan enheden provokere dem.

Nogle har hørt om forbrændinger efter laser hårfjerning - det sker, men oftere ved en fejl mesteren. Et ukorrekt indstillet apparat og en for stor dosis udbrud for et hudområde fører til forbrændinger.

Væsentlig skade vil have en teknik på garvet, rødmet hud.

Epilering under graviditet amning

Laser hårfjerning under amning og under graviditet er stadig ikke fuldt ud forstået. Nogle læger siger, at det er sikkert, andre rådgiver at afholde sig fra tjenester i en så delikat periode.

Laser hårfjerning under graviditet udføres af enlige kvinder, men dem der gjorde, hun ikke forårsager nogen skade. Selv om der er kosmetologer, der kategorisk ikke ønsker at acceptere kvinder, der forventer babyer, af frygt for at tage sådant ansvar.

Hvad angår amning, er der mindre kontrovers. Stråler har ingen effekt på mælkeproduktionen og dens kvalitet. Feeding er ikke en kontraindikation, men du skal stadig konsultere en læge.

Før du gør laser hårfjerning under graviditet, bør du rådføre dig med den observerende gynækolog og kosmetolog, og lav derefter din egen beslutning. Hvis fremtidens mor er helt sund og velfærd, så er der ingen objektive grunde til forbuddet mod proceduren.

Hvor lang tid tager laser hårfjerning

Alt er meget individuelt, og ressourcerne i vores krop er uendelige. Hvis det krævede antal sessioner er bestået, kan håret generelt ikke længere vokse til livets ende. Men eksperter giver ikke en sådan garanti. Normalt i klinikker og saloner lover 6-10 års perfekt glathed i huden.

Hvor meget er laser hårfjerning

Omkostningerne beregnes efter zoner og for 1 procedure i dollars. Gennemsnitlige priser:

Er det skadeligt at have en dyb bikini laser hårfjerning?

Mange kvinder spørger sig selv: "Er laser hårfjerning af en dyb bikini skadelig?". Laser hårfjerning af et bikini område er helt sikkert for kvinder. Teknologien er enkel, meget effektiv. Sessionen er smertefri. Håret bliver mindre efter den første session. En varig effekt kan vare op til seks år.

Mange kvinder ved, hvor smertefulde epilationen i bikinizonen er, fordi huden her er så blød, tynd og overfølsom. Laser epilering af den dybe bikini zone, i modsætning til traditionelle metoder til depilation, beskadiger ikke huden, forårsager ikke irritation, betændelse. Ikke overraskende foretrækker kvinder at gennemgå denne særlige procedure for at fjerne uønskede hår på intime steder.

Laser hårfjerning dyb bikini

Fordele ved proceduren

Laser hårfjerning bikini har mange fordele, især:

 • smertefri procedure, minimalt mærkbart ubehag under sessionen;
 • i 90 procent er det muligt at undvære yderligere anæstesi (anæstetisk creme - den anvendes i 40 minutter før starten af ​​sessionen);
 • høj ydeevne;
 • procedurens sikkerhed
 • sikkerhed;
 • høj effektivitet;
 • risiko for skade
 • evnen til at fjerne uønskede hår selv på de mest utilgængelige steder (som et dybt bikiniområde);
 • manglen på mikrobehandlinger efter mikrobehandling og mikroår;
 • øjeblikkeligt resultat - efter den første session
 • Antallet af hår reduceres signifikant fra procedure til procedure.
 • evnen til at fjerne selv indgroede hår
 • vist selv for overfølsom hud;
 • langvarig virkning (fem til seks år)
 • den mest allergivenlige måde.

Er det skadeligt?

Denne teknik er meget blid, det giver dig mulighed for forsigtigt og forsigtigt at behandle huden, mens epidermis ikke er skadet. Laseren påvirker kun hårsækkene og de uønskede hår selv.

Derfor er det umuligt at brænde i løbet af sessionen for at blive såret. Også denne metode vil undgå udseendet af indgroet hår, irritation og rødme.

Og om damer har brug for at fjerne hår på intime steder: mandlig mening

Moden til depilering af intime steder blev "indviet" i hele verden af ​​Amerika - i Europa fandt de aldrig, at det var nødvendigt at fjerne hår fra en bikinizone. I Frankrig blev glatte ben betragtet som normen. I Japan var spørgsmålet om uønskede hår ikke i princippet.

I gamle østlige kulturer blev et fuldstændigt glat, intimt sted betragtes som smukt. Moderne mænd tror på, at hår på intime steder skal være, fordi det automatisk taler om en kvindes fødedygtige alder og hendes vilje til at have seksuel kontakt med en mand.

Ifølge undersøgelser tror op til 80 procent af mændene, at hår bør være, men de skal se godt udplejede og pæne, derfor er det værd at lave intime frisurer.

Uklart mandlig mening om behovet for fuldstændigt at fjerne uønskede hår fra bikiniområdet er ikke. Psykologer mener, at man henviser til teorien om det ubevidste Sigmund Freud, at mænd (20 procent), der kan lide fuldt barberede intime områder, foretrækker at have forhold til meget unge piger, selv piger.

De resterende 80 procent er negative for fuldstændig depilering af det intime område.

Hvorfor laser hårfjerning er efterspurgt blandt fans af intime hårklipp

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning er meget populær blandt elskere af intime hårklipp og intim depilation, fordi:

 • efter at der vises sorte prikker, der optrådte efter barberingen;
 • efter den første procedure er der ikke indgroet hår;
 • hud genvinder ømhed, fløjlsagtig, glathed;
 • den irritation, der var efter barbering forsvinder.

Metoden i sig selv er ikke kompliceret. Derefter forværrer patienten ikke følsomhedsgrænsen, som for eksempel efter den samme shugaring eller voksaflejring.

 • Lad huden af ​​fødderne uden opmærksomhed er umulig, kan komme til hjælp af japanske sokker til en pedicure.
 • Det er godt at lave forskellige masker ud af blå ler til ansigtet - det er ikke nødvendigt at gå til salonen for dette;

Indikationer og kontraindikationer

Kontraindikationer: Højdepunkter

Dyb bikini laser hårfjerning anbefales ikke til kvinder:

 • gravide kvinder;
 • ammende mødre
 • der har smitsomme sygdomme i immunsystemet
 • have kræft;
 • lider af diabetes (som er i dekompensationstrin)
 • der bruger tetracyclin antibiotika
 • har somatiske sygdomme
 • har lys, fluffet eller gråt hår.

Indikationer for laser hårfjerning

Laser hårfjerning af bikiniområdet er vist:

 • hvis der er uønskede hår på intime steder
 • hvis der er indtrængen af ​​hår;
 • sorte pletter optrådte efter barbering;
 • efter barbering er der irritation af huden.

Forberedelse af proceduren

Hvad er mulighederne for dyb bikini epilering i dag?

Denne type depilation har sine egne sorter, nemlig:

 • der er en epilation af bikini linjen (eller undertøj);
 • der er en ekstra bikini (interglacial fold og sex svampe);
 • Der er en epilation af en dyb bikini (fuldstændig fjernelse af uønskede hår i de intime områder).

Hvilken type laser er egnet til dyb bikini hårfjerning

Ifølge denne teknologi anvendes kun det mest moderne udstyr, som er udstyret med et specielt kølesystem, og derfor føler patienterne ikke noget ubehag, smerte.

Nu bruger kosmetologer fire typer laserudstyr:

 • rubin - egnet til skind og sorthårede;
 • Alexandrit - egnet til både sorthårede og mørkhårede lette skinnede patienter;
 • diode - og letskinnet og mørkt, egnet til indgroet hår;
 • Neodym - egnet til kvinder af enhver type og farve, men ikke alle skønhedssaloner.

Vælg den laser, du har brug for, baseret på den overvejende type hår. Hvis dette er den keltiske variant (lyshudede, rødhårede), så vil kun neodymium gøre. I lyst rødt hår indeholder ikke melanin, som påvirkes af laseren.

Alle procedurer vil ikke blive vellykkede og vil ikke bringe det ønskede resultat til patienter. Den skandinaviske type (lyshudede, lysøjede og rethårede) passer også til neodym af samme årsager som keltisk.

Den europæiske type (mørkt øjet med brunt hår) er en rubin, diode og alexandrit (hvis huden ikke er solbrændt), er neodym også muligt - med stærk solbrændthed. Middelhavstype (brune øjne med brunt hår og oliveskind) - diode og neodym.

Asiatisk type (mørkhudet, mørkhåret og sorthåret) viser kun neodym. Afrikansk (sorthåret og krøllet, sort og mørkt øjet) er også velegnet kun neodym.

Hvordan kan jeg forberede mig på proceduren?

Kosmetologer råder kvinder til ikke at solbade i to uger før en session, at nægte at besøge solsenge og trække hår ud i den intime zone. Du skal også stoppe med at bruge tetracyklin-antibiotika, fluorquinoloner.

Fire til otte timer før sessionen bør bikiniområdet være barberet, depilationskrem bør påføres de depilerede områder, og deodoranter er forbudte.

Gennemførelse af proceduren

Muligt antal procedurer

Resultatet af laser hårfjerning af bikiniområdet vil direkte afhænge af hårstrukturen, den overvejende hudtype af en kvinde. Mellem sessioner skal du sørge for at tage pauser. Efter den første skal fire til seks uger passere, efter den anden, seks til otte, og efter den tredje, fra to måneder. Efter hver efterfølgende procedure øges intervallet mellem sessioner med to uger.

Teknologi til at bære

Metoden er baseret på laserstrålens virkning, som, der virker på hårpigmentet melanin, fører til en overtrædelse af folliklerne, deres tab. En puls af strålen kan straks fjerne uønskede hår fra to kvadratcentimeter hud.

 • Rynker omkring øjnene kan fjernes både ved folkemetoder og ved kirurgiske metoder.
 • For at løse problemet med acne eller acne kan du bruge laserpolering af ansigtet på resten af ​​hjemmesiden.

Anbefalinger og begrænsninger efter proceduren

Rehabiliteringsperiode

Efter laser hårfjerning af et bikiniområde kan rødmen blive rød - det er en midlertidig bivirkning. Efter et par timer vil rødheden aftage.

En kvinde går ikke gennem en særlig rehabiliteringsperiode efter proceduren - hun kan straks vende tilbage til sit normale liv efter sessionen. Den eneste anbefaling til hudpleje er, at en kvinde i løbet af to uger efter depilering skal undgå direkte sollys og anvende solbeskyttelsesprodukter med høj beskyttelse mod hendes hud.

Også tre dage kan ikke tørre huden med alkoholholdig tonic, lotion. I løbet af dagen kan du ikke svømme, gå til poolen, tag et bad.

Laser hårfjerning af en dyb bikini er særlig effektiv til mørkhårede patienter med skøn hud, men denne teknik er universel. Med det kan du opnå et stabilt resultat, der varer i mange år - huden i de intime områder vil være blød, delikat, glat, fløjlsagtig. Uønskede hår vil ikke blive forstyrret i lang tid.

Er det skadeligt at have en dyb bikini laser hårfjerning: video

Mange kvinder spørger sig selv: "Er laser hårfjerning af en dyb bikini skadelig?". Videoer hjælper dig med at finde ud af det.

Er epilering farlig for nulliparøse piger?

Mange unge piger, der tænker på hårfjerning, undrer sig over, om der kan være negative konsekvenser for deres fremtidige moderskab.

Skal jeg foretrække enhver form for hårfjerning og frygte andre? Eller er alle teknikker sikre i denne opfattelse?

Foto fra www.shutterstock.com

Kan hårfjerning skade fremtidens moderskab?

Din bekymring for fysisk velvære er fuldt berettiget og inspirerer respekt. Det er fantastisk, at du tænker på dig selv med et blik på fremtiden. I en ung alder er det en anstændig sjældenhed.

Kort gennemgå alle veje med henblik på sikkerhed.

Oversigt over Midlertidige metoder

Lad os starte med midlertidige teknikker - alt der fjerner stangen, men påvirker ikke folliklen.

Barbering er helt sikkert, når du bruger personlige blade og hygiejne. På grund af mulighederne for nedskæringer (når du arbejder med andre maskiner), kan du få ubehagelige sår. Derfor er det nødvendigt at anvende strengt individuelle sæt.

Depilatory cremer er razor-lignende i deres handling, men hårfjerning skyldes lyset af en kemisk reaktion. Dette kan forårsage irritation, allergiske reaktioner af forskellig sværhedsgrad og kontaktdermatitis. Når man annullerer en mislykket fløde og observerer en hudlæge, vil alle negative konsekvenser hurtigt passere.

Pincet påvirker ikke kun den ydre del, men også roten. På grund af dette forbliver effekten længere. Fremgangsmåden er ikke farlig, i betragtning af dit personlige instrument og antiseptisk behandling. I tilfælde af overtrædelse af sanitære regler er det muligt at tiltræde infektioner.

Voks "stikker sammen" spirerne og trækker dem ud, når de fjernes fra huden. Dette ledsages af en temmelig ubehagelig følelse, der skal overvejes, hvis kvinden allerede er i stand. Stress under graviditeten er kontraindiceret.

Materialet kan i sig selv stimulere overfølsomhed. Denne metode udgør imidlertid ingen trussel mod det fremtidige moderskab.

Sukker depilation er ekstremt minder om voks behandling, men mere blid for epidermis. Reaktioner på sukker er praktisk taget udelukket.

Ikke desto mindre er det vigtigt at udføre antiseptiske foranstaltninger for at undgå infektion, da hudens integritet er nedsat. Alle midlertidige metoder er fuldstændig harmløse for ikke-gravide kvinder.

Oversigt over langsigtede og permanente arter

Den anden gruppe på en eller anden måde beskadiger vækstområdet, forstyrrer eller helt stopper væksten af ​​vegetationen.

Optiske enheder (laser, bredspektret fotoepilation) er baseret på absorption af lysstråler med et mørkt pigment, efterfulgt af dannelsen af ​​varme, der forbrænder nærliggende strukturer.

Energiindtrængning sker kun inden i dermis uden at påvirke de indre organer. Hidtil har der ikke været nogen oplysninger om faren for den kvindelige krop.

Men når en interessant situation opstår, skal proceduren stoppes med det samme.

Også denne terapi kan forårsage forbrændinger og pigmentering ændringer. For at bekendtgøre de mulige negative konsekvenser kan du læse denne artikel.

Elektrolyse er baseret på fuldstændig og endelig destruktion af pæren med stamceller ved direkte eller vekselstrøm.

Metoden er kendt fra begyndelsen af ​​forrige århundrede, og den har været anvendt til denne dag.

Ved korrekt terapi er brugen af ​​sterile sonder og grundig desinfektionsbehandling helt sikker.

I Europa og Amerika tager elektrologer ofte gravide patienter uden yderligere konsekvenser. Men i vores land for fremtidige mumier er denne procedure kontraindiceret.

Hvis det gøres forkert, kan denne teknik føre til lokale komplikationer, som ligner laser.

ELOS kombinerer optik med højfrekvente pulser. Metoden er ret ung, og langsigtede resultater er endnu ikke klare på grund af manglende akkumuleret statistik.

Af det ovenstående bliver det klart, at ikke en enkelt art udøver en direkte trussel mod dig personligt eller til fremtidige afkom, hvis det udføres af en professionel i overensstemmelse med hygiejnestandarder.

Og hvilken er bedre afhænger af dine præferencer og mål.

Bagsiden af ​​mønten: Skaderne af laser hårfjerning

I dag er informationsrummet omkring os fyldt med lokkende slogans om fordelene ved laser hårfjerning, dets billighed, enkelhed, smertefrihed og andre fordele ved proceduren.
Og vi kvinder går på om disse løfter: febrilsk leder efter de bedste salon tilbyder permanent hår, spurgte næsten alle hendes venner, tigger om telefonnummeret på kosmetolog, udtrække online anmeldelser og anbefalinger, og teshimsya når de er angiveligt evidensbaserede interviews med godkende bemærkninger fra "specialister", som sandsynligvis ikke eksisterer.

Hvem skal (ikke) tro?

Sikkert ingen vil argumentere for det faktum, at du ikke kan behandle dit helbred uforsigtigt, så vi vil tænke logisk: kosmetologer, der forsøger at tjene penge, må ikke forstyrre kundernes sundhed efter laser hårfjerning. De har ikke det mindste juridiske ansvar, hvis de ikke gør proceduren inden for rammerne af en officielt registreret klinik som fuldtidsspecialist med deres underskrift og stemplet på et medicinsk kort. Derfor anser vi ikke længere kosmetologer som en kilde til pålidelig information.

Nu tænker vi yderligere: læsning af anmeldelser på internettet om laser hårfjerning, vi ved ikke, om forfatterne er interesseret i at popularisere denne procedure. Situationen kan ligne en historie med verdens ende i 2012: emnet er overvækst med unøjagtige oplysninger og gradvis af folk, der forsøger at tjene penge på det. Derfor falder selv de mest "oprigtige" og "uinteresserede" brugere ind i kategorien mistillid: det er jo uklogt at stole på en ukendes oplevelse og måle det selv når det kommer til sundhed.

"Og hvad med anmeldelser af venner, skal de ikke tro?" - Hver kvinde vil tænke som hun læser disse linjer. Og selvfølgelig vil svaret være indlysende: kendte mennesker, som vi ser dagligt og kender mange detaljer om deres liv, selvfølgelig kan du tro. Men faktum er, at organismen er en kompleks mekanisme, og uanset hvor mange anatomiske og kemiske ligheder der findes hos biologer i beskrivelsen af ​​den menneskelige art, har alle imidlertid personlighedstræk. For eksempel har en person en tendens til autoimmune processer, og en anden har tynde kapillærer, den tredje vegetar og har derfor sandsynligvis et proteinmangel, og den fjerde er fysisk sund, men har en rystet psyke. Alle disse faktorer i varierende grad påvirker kroppens reaktion, når det blander sig.
Derfor er der kun én vej ud - at tænke uafhængigt og at vurdere situationen, baseret på kroppens personlige karakteristika: Ingen mere råd fra venner, ingen løfter om kosmetologer og ingen anbefalinger fra internetbrugere, nu kun deres eget hoved.

"Debriefing": effekten af ​​laser på kroppen

For at kunne vurdere situationen tilstrækkeligt og for at forstå, om laser hårfjerning er skadeligt, lad os se hvad der er kendt inden for medicin om laserstrålen.
I første omgang blev den brugt i militærindustrien, men så har laser mestret medicin: den bruges nu i vid udstrækning til blodløse operationer og synkorrektion og i kosmetologi til fjernelse af tatovering og ophør af hårvækst.

Effekten af ​​laseren er gennem lys- og varmepulser (af forskellige længder og frekvenser). En stråle, der virker på et væv, absorberes af melanin og ændrer dets struktur.

Mørke hårsække, som er i en aktiv tilstand, virker som et mål, tiltrækker laserstråling til sig selv og opvarmer derefter og taber permanent deres funktion.

Hvorfor er laser hårfjerning potentielt skadelig?

Så går tilbage til det faktum, at laser hårfjerning i dag er meget populær, overvej et par faktorer, der vil hjælpe med at se på denne procedure fra den anden side.

For det første har forskere endnu ikke fuldt ud forstået mekanismerne for hårvækst og de faktorer, der styrer deres udvikling. Dette nævnes ofte i videnskabelige værker af udenlandske og indenlandske forskere: Især i lærebogen "Laser Technologies in Medicine" redigeret af V. Serebryakov, men af ​​en eller anden grund er det sjældent fastsat i reklame laser hårfjerning.

For det andet er det umuligt ikke at huske kroppens hormonelle system, hvis opgave er at reagere rettidigt mod ændringer i den. Når kroppen "registrerer" døde hårsække på store områder af kroppen, kan det "forstå" dette forkert og kan forsøge at genoprette dem ved hjælp af hormonemissioner. Derfor kan sunde mennesker, og dem, der har hormonel ubalance, potentielt lide af en sådan naturlig reaktion. Det kan iagttages ikke straks, men efter lang tid er det nødvendigt med en lang periode, da der er materielle ændringer.

Og endelig, for det tredje, er effekten af ​​laseren på kroppen ikke fuldt ud forstået. Det er værd at huske den hype, der opstod omkring solbrændinger for nogle få år siden: Kvinder skyndte sig for at fremskynde hudens aldring og sætte kroppen i fare for at udvikle kræft for "chokoladekroppens skyld". Alt hvad der kræves af producenterne for at tvinge millioner af kvinder til at "ryge" sig i kabinetterne med ultraviolet - at lave en annonce for "bronze" -modeller. Heldigvis er der i dag kun et par til stede solbrændingssaloner, og de fleste kvinder genopretter deres hud efter disse "fashionable" procedurer. Det er muligt, at laser hårfjerning om få år også vil vise sin negative side.

I betragtning af alt dette kan man ikke tale om uskadeliggørelsen af ​​laser hårfjerning: Der er for mange eksempler i historien, da en ny teknologi blev introduceret til de masser, der ikke blev fuldt undersøgt og efterlod mange bivirkninger. I betragtning af dagens statistikker om dødelighed fra kræft (kun i Rusland overstiger dette tal 300.000 mennesker hvert år), er det nødvendigt at behandle ukendte opfindelser med lidt undersøgte virkninger på kroppen med øget opmærksomhed.

Derfor opstår der et spørgsmål: hvem er enig i at fjerne et element af kroppen for evigt og overvejer det grimt, ikke engang at vide, hvilke funktioner det udfører i kroppen og endnu mere interessant - hvilken læge vil råde patienten til at gøre det? Mest sandsynligt kan dette spørgsmål ikke besvares: det er for lignet den retoriske.

Skaderne af laser hårfjerning: sandhed eller myte

Perfekt glat hud. Kun i reklamen fjerner en kvinde barberinger, fjerner og trækker hår ud med et smil på hendes ansigt, for hun ved helt sikkert, at du kan glemme unødig vegetation i flere måneder. I virkeligheden har ingen procedure en varig virkning. Intet andet end laser hårfjerning. Men er det værd at kaste ud alle barbermaskinerne og lave en aftale med en kosmetolog? Er der nogen skade fra laser hårfjerning eller marketingfolk specifikt sprede denne myte? Lad os finde ud af det.

Tre spørgsmål om behovet for laser hårfjerning

Husk hvordan du slippe af med unødvendigt og overgroet græs. Det er brændt ud, hvorefter det ikke vokser i lang tid. Princippet om laser hårfjerning ligner meget på dette eksempel. En stråle af forskellig frekvensvarme og lysdirektivitet, som en magnet, tiltrækkes af hårsækkenet og splitter den. Bogstaveligt - brændt.

I denne forbindelse opstår spørgsmålet - er det sikkert for kroppen?

Spørgsmål 1. Kan jeg leve uden hår?

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor vi har brug for hår? Det er usandsynligt at forkæle æstetikken og tilføje problemer.

Kropshår spiller rollen som termoregulering. Bemærk, at de i kulden beholder varme, og i varmen hjælper de med at fjerne fugt fra kroppen og afkøler huden. Om sommeren kan hår på arme og ben også blive en beskyttende barriere mod små insekter.

Og hvad med håret på intime steder og i armhulerne? Deres fravær forhindrer tværtimod akkumulering af ubehagelig lugt og bakterier. Så glat hud er godt for helbredet?

Forskere har bevist, at det er kirtlerne i disse områder, der udsender en lugt, når de opvarmes, hvilket kan tiltrække det modsatte køn. Det betyder ikke, at du nu ikke kan vaske i uger og forføre mænd med kroppens naturlige aroma. Men ren hud, opvarmede hår, vil være en god erstatning for feromon parfume.

I betragtning af disse egenskaber er der noget punkt i at fjerne håret fuldstændigt og permanent?

Spørgsmål 2. Kroppens reaktion på manglen på hår

Det andet spørgsmål er uløseligt forbundet med den første. Hvis håret ikke er en ubrugelig konsekvens af evolutionen, hvordan vil kroppen reagere på deres fravær?

Du har sikkert bemærket, at bivirkningen ved at tage hormonelle lægemidler er en stigning i vægt og hår. Mangel på hår sammen med folliklerne virker i samme retning. Kroppen, der forsøger at genoprette den sædvanlige tilstand, begynder at producere en overskydende mængde hormoner.

Hår kan begynde at vokse på uventede steder.

Resultatet kan ikke kun være brugen af ​​laser hårfjerning, men også overtrædelsen af ​​menstruationscyklussen og udseendet af overvægt. Personer med hormonforstyrrelser skal alvorligt tænke på de mulige konsekvenser af proceduren.

Spørgsmål 3. Er laser sikker?

Moderne medicin er gået langt fremme. Laseren bruges til at genskabe syn, udføre seriøse operationer og endda fjerne ar og uønskede tatoveringer. Kan laser hårfjerning, tværtimod, være nyttigt?

Brugen af ​​en laser under operationen reduceres til en ting - for at forhindre blodtab. Laser hårfjerning forfølger ikke sådanne mål. Desuden tales der om laserens mirakuløse egenskaber, ingen nævner, at den er kontraindiceret i onkologi. En hvilken som helst stråling kan udløse yderligere tumorvækst.

Kontraindikationer til proceduren

Hvis du forstår, at manglen på kropshår ikke er et problem, men dets løsning, og historier om hormonel funktionsfejl vil ikke skræmme dig, så sørg for, at der ikke er nogen hindringer for glat hud.

En anden interessant artikel: Typer af acne på ansigtet

Ikke anbefalet

Tjek med din læge, hvis du kan gennemgå en laser hårfjerningsprocedure, hvis du har:

Infektiøs og forkølelse. Laser hårfjerning kan forårsage spredning af infektion i hele kroppen. Kold behandling vil blive forsinket i nogle få dage. Det er især nødvendigt at være forsigtig under herpes eksacerbation. I denne periode er det bedre at helt opgive enhver skønhedsbehandling.

Allergi. Reaktionen på laser hårfjerning er uforudsigelig. Det er muligt, at kroppens respons vil blive udslæt, hævelse og kløe. Sammen med en eksisterende allergi kan det føre til angioødem.

Åreknuder. Laser hårfjerning har en negativ effekt på tynde vener, beskadiger blodkar og fremkalder skade på kapillærerne. Der er også en opfattelse af, at ethvert træk af hår kan føre til udvikling af åreknuder.

Hudsygdomme som eksem og psoriasis. Laser hårfjerning er fuldstændig kontraindiceret under en forværring af sygdommen.

Diabetes mellitus. I diabetes er vævsregenerering svækket, hvilket betyder, at epilering alvorligt kan skade huden.

Graviditet og fodring. Kroppens reaktion på laserstrålens effekter under graviditeten er ikke undersøgt. Det betyder, at der ikke er nogen entydig mening af læger, det er muligt på denne måde at slippe af med uønsket vegetation eller ej. Det er bedre at afholde sig i flere måneder og huske mindre effektive, men sikre metoder.

Fuldt kontraindiceret

Laser hårfjerning er fuldstændig kontraindiceret i følgende sygdomme:

 • onkologi
 • herpes
 • diabetes af nogle former og typer

Fra laser hårfjerning bør også opgives i nærværelse af individuel intolerance.

Målet for laseren er kun mørkt hår, så hvis du har meget lyse eller grå hår på din krop, bør du ikke gøre epilering. Skadelig virkning vil ikke blive overholdt, nøjagtigt som nyttig.

Myte ødelæggelse

Der er nogle gode nyheder. Nogle argumenter om farerne ved laser hårfjerning er konstrueret.

Myte 1. Ingen tan før epilering

Der er mange kontroverser om fordelene og skaderne af solskoldning, især hvis det kunstigt opnås. Hvis du bare ville solbade, så læs om farerne ved solbadning - det er sandt eller fiktion.

Fremgangsmåden til fjernelse af hårfarvet hud kan ikke påvirke. Myten startede fra det tidspunkt, hvor laser hårfjerning lige begyndte dets dannelse ved anvendelse af princippet om selektiv fotothermolyse. Og han havde virkelig en skadelig virkning på garvet hud. Moderne teknologier tillader ikke at være opmærksom på det.

Myte 2. Interne organer er beskadiget.

Glem skræmmende historier om skade på indre organer eller deres eksponering under proceduren. Spektrummet af strålen er så lille, at det ikke vil gå længere end hårsækken. Så det trænger ikke ind under huden.

Myte 3. Provoking oncology

Hårfjerning, selv så radikal, kan ikke provokere kræft. Til dette har du brug for en lang række betingelser. Men for at udvikle en moden malign formation er ret reel. Men radiofrekvensenheder, junkfood og endda vanen med at bide læber har sådan en funktion.

Utvivlsomt, før proceduren er det nødvendigt at konsultere en specialist og blive undersøgt.

Myte 4. Fremkalde en hudbrænding

Laseren brænder ikke selve huden, men hårsækkenet, der splitter hovedfarvestoffet - melanin. Resten af ​​huden har en lille del af det, og derfor ser laseren dem ikke. Selvom du føler dig varm under proceduren, er det ikke nok at brænde huden.

Konsekvenser af shugaring, som betragtes som mindre farlig

Myte 5. Indgroede hår og ar er dannet.

Ved hjemmet hårfjerning sådan en gener er ingen undtagelse, da epidermis er skadet. Laseren virker på håret selv uden at forstyrre hudens struktur og eliminerer dermed problemet med indvækst.

konklusion

Før en kosmetisk procedure bør du konsultere en læge for rådgivning. At fastslå hudens modtagelighed for laseren, fraværet af allergiske reaktioner, kræft og dermatologiske sygdomme. Regnskabsføring af disse funktioner hjælper i tide med at nægte proceduren af ​​medicinske grunde eller til at forkæle dig selv til glat hud uden sundhedsskader.

Hvor mange kalorier bliver brændt under kørslen

Tænk måske måske sent for arbejde, er nyttigt for figuren?

Hvad hjælper kamferolie

Det vil ikke være i stand til at redde livet, men det vil forenkle det betydeligt.

Hvorfor huden under øjnene skræller og hvordan man skal håndtere det

12 myter om laser hårfjerning, hvor det er tid til at stoppe med at tro

Laser hårfjerning er en effektiv og langvarig hårfjerningsteknik. I skønhedens verden er det blevet brugt i over 20 år! Mange kvinder har allerede prøvet det på sig selv og har vist enorme resultater, andre planlægger blot skønhedssessioner og indsamler information i korn. Som det ofte sker med skønhedsbehandlinger, er laser hårfjerning overgroet med en utrolig mængde myter. Vi vil fortælle hvad vi skal tro og hvad er det ikke værd, planlægger at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Myte 1: Laser hårfjerning er sundhedsfarlig.

I kosmetologi er der nok nye metoder, hvis sikkerhed er meget tvivlsom. Men laser hårfjerning er ikke relateret til dem. Hvis proceduren udføres korrekt og på moderne udstyr, er det ikke værd at vente på negative konsekvenser. Indsprøjtningsdybden af ​​indretningens stråle er kun 1-4 mm, hvilket betyder, at den kun når hårfollikelen og ødelægger dens struktur. Derefter er lyset spredt - penetration i vævet er udelukket.

Efter proceduren kan der være en rødme, der ligner den person, som en person modtager under de første garvninger på garnet. Snart passerer den uden spor.

Myte 2: Før proceduren skal du vokse hår

Dette er kun delvis sandt. Hvis du har fjernet hår med voks, sukkerpasta eller almindelige pincetter før proceduren, skal du vente på, at håret vokser lidt tilbage, da hårstangen er en leder for laserstrålen til hårsækken. Hvis du tidligere har brugt barbering, kan laser hårfjerning udføres når som helst.

Myte 3: Proceduren kan udføres hjemme

Dette er sandt. På skønhedsmarkedet kan du virkelig finde udstyr til laserfjerning hjemme. For hver person vil der være et andet apparat, der varierer i kvalitet, handlingsområde og prispolitik. Men før du beslutter dig for at købe, skal du afveje fordele og ulemper. Laser hårfjerning er en ret kompliceret procedure, og det skal ske i henhold til reglerne. Derfor er det bedre at overlade det til en professionel.

Hvis du er sikker på at du kan klare dig selv, skal du i det mindste købe certificerede produkter og følge instruktionerne omhyggeligt.

Myte 4: Efter proceduren vil arene forblive, og håret vil vokse

Denne myte er opstået i miljøet af "eksperter" af kosmetologi, der forvirrer laser hårfjerning med en anden type - elektrolyse. I det andet tilfælde kan der forekomme onde ar på nålindsættelsesstederne. Laser hårfjerning er ikke forbundet med krænkelse af dækkets integritet, og derfor kan arene ikke forekomme.

Med hensyn til den potentielle hårindvækst er dette også udelukket. Desuden anbefales laser hårfjerning som en metode til at fjerne dette problem.

Myte 5: Dette er en smertefuld procedure.

Hver person har sin egen smerte tærskel, og det faktum at man vil mærke et lille ubehag for en anden kan være en reel test. Kosmetologer bemærker, at fornemmelserne under proceduren er sammenlignelige med et klik på huden og normalt tolereres normalt. Men når du behandler individuelle dele af kroppen - for eksempel bikini eller aksillære områder, kan du bruge en bedøvelsescreme.

Myte 6: Efter proceduren vil du se hårdt hår, hvilket vil være meget

Nogle gange efter to eller tre procedurer er hårvækst virkelig observeret, kosmetologer kalder denne proces "synkronisering". Mærkeligt nok taler det om effektiviteten af ​​proceduren, at være en slags bevis for, at teknikken "virker". Der er ingen grund til at bekymre sig. Efter den fjerde procedure forsvinder overskydende vegetation, hårene bliver blødere og sparsomme og forsvinder helt.

Myte 7: Denne metode er ikke egnet til mænd.

Faktisk fungerer laser hårfjerning bedst på mænds krop. Som laserstrålen "fanger" først og fremmest mørke hår. Derudover er teknikken simpelthen ideel til behandling af store områder af kroppen, såsom ryggen, maven og brystet. Så mænd kan sikkert tilmelde sig i en skønhedssalon, kosmetologer har noget at byde på.

Myte 8: Laseroperation kan føre til onkologi.

Denne myte er en af ​​de populære "rædselshistorier". Faktisk er onkologi i patientens historie en signifikant kontraindikation for proceduren. Hvis der er nogen tvivl om arten af ​​formationerne på huden, vil kosmetologen nægte proceduren, indtil omstændighederne er klare.

For øjeblikket har kosmetologi ikke tegn på, at laserstråler kan forårsage farlige formationer. Som det er kendt, har en særlig slags ultraviolette stråler, 320-400 nm, en onkogen virkning, dette spektrum eksisterer ikke i laserstråler.

Myte 9: Proceduren kan ikke gøres om sommeren

Fjernelse af overskydende vegetation på kroppen er særlig vigtigt om sommeren, når de fleste bærer løse og korte tøj. Derfor er myten, at laser hårfjerning ikke kan praktiseres om sommeren, opfattet af patienterne som yderst smertefuldt. Faktisk kan proceduren planlægges i "feriesæsonen", men der er nogle begrænsninger.

Hvis du skal håndtere områder, der er skjult under tøj - for eksempel et bikiniområde, er der ingen problemer her. Proceduren kan udføres til enhver tid. Det er umuligt at udføre "behandling" kun på garvet hud, da sandsynligheden for forbrændinger er høj.

Myte 10: Efter skønhedssessioner kan du ikke solbade

Dette er en anden almindelig "sommer" myte. Solbadning efter laser hårfjerning er mulig, men tiden skal passere efter proceduren. Den minimale "eksponering" - 15 dage, forudsat at du ikke har rødme på huden.

Under solbadning skal du sørge for at bruge solcreme, hvoraf et lag på kroppen skal opdateres konstant. Denne regel er især vigtig for ejere af følsom hud.

Myte 11: Efter proceduren behøver du ikke ekstra pleje

Efter enhver form for epilering behøver huden ekstra pleje. For eksempel, efter at have fjernet håret med en barberkniv, er det nødvendigt at anvende en beroligende creme. Der er nogle regler for at efterlade og efter laser hårfjerning.

Inden for 3-5 dage efter proceduren smører de behandlede områder af dækslet med aloe vera-baseret agent, vil det hurtigt berolige det berørte område og lette en hurtig genopretning. I to uger efter skønhedsforløbet kan du ikke gå til saunaen, badet, poolen, samt steder hvor huden kan udsættes for fugt og varme. På de åbne områder af kroppen er det nødvendigt at anvende højkvalitets solcreme kosmetik.

Myte 12: 5-7 sessioner er nok til at glemme uønsket hår for evigt.

Faktisk vil ingen skønhedssikkerhed med sikkerhed sige, hvor mange procedurer du personligt har brug for til dit hår for at stoppe dig. Det krævede antal skønhedssessioner er altid individuelt og afhænger af den del af kroppen, der skal behandles, hårets farve og tykkelse.

Desuden er der i moderne kosmetologi desværre endnu ikke sådan en procedure, der udelukker en gang for alle. Du bør vide, at laser hårfjerning er en af ​​de bedste metoder, der eliminerer hår i lang tid, men det kan ikke give en livslang garanti. Ændringer i hormonniveauer, hormonforstyrrelser samt andre processer i kroppen kan bidrage til fremkomsten af ​​nyt hår.

Laser hårfjerning anvendes i kosmetologi i omkring 20 år. Hovedforskellen fra depilation er, at det ikke er hårakslen, der fjernes, men de matrixceller, hvor håret udvikler sig. Dette gør det muligt at helt slippe af med uønsket vegetation i ethvert område. Laser hårfjerning på samme måde som fotoepilationer er relateret til IPL-teknologier, dvs. udsat for højimpulslampe.

En højintensitetsflash af lys med en bestemt bølgelængde er fokuseret i et farvet pigmenteret hår. Herefter omdannes lysenergien til varme og opvarmer hårakslen og hårvækstzonen, ideelt op til 70-80 grader. Dette giver dig mulighed for helt eller delvis at ødelægge hårsækken. I det første tilfælde vil væksten af ​​hår fra denne follikel være umulig, i den anden - effekten kan have en langsigtet karakter, eller der vil være en vækst af det tynde "fluffy" hår.

Læsning anmeldelser om proceduren for laser hårfjerning, der er diametralt modsatte meninger. Medsi Clinic-specialister på Leningradsky Prospect hjælper dig med at forstå og afklare nogle problemer:

Hvor effektiv laser- og fotoepilationsproceduren vil afhænge af så mange parametre. Ud fra data fra en bestemt person: forholdet mellem hårfarve og hud, hårstruktur, hormonniveauer, genetiske egenskaber, slagområde og endda alder og køn; om enhedens egenskaber og kvalifikation af en kosmetolog.

Princippet om IPL-teknologi er baseret på opvarmning af melaninfarvede strukturer. Ideelt set er det mørkt hår på lys hud. I dette tilfælde vil al energi gå til opvarmning af hårsækken. Proceduren vil være effektiv og sikker. Jo lysere håret og mørkere huden, desto mindre effektive vil proceduren være.

Effektivitet på tynde nedtonede hår vil være meget lavere end på hårdt, brystet. Men moderne enheder giver dig mulighed for at arbejde med rødt og lysebrunt hår, underlagt lysere hud. Denne procedure på grå og hvidt hår er ineffektivt. Den valgte metode i dette tilfælde er elektrolyse.

 • Smertefuld og smertefri procedure.

Denne egenskab har mange funktioner og afhænger også af data fra en bestemt person, hans smertegrænse, hår og hudfarve, hårtykkelse, slagområde og enhedens egenskaber. Moderne enheder er udstyret med effektive hudkølesystemer. For personer med lavt smerte tærskel i følsomme områder, er anæstesi mulig.

 • Er disse procedurer sikre?

Med passende procedure, under hensyntagen til individuelle egenskaber og kontraindikationer, er disse procedurer absolut sikre. Opvarmning af dybt væv forekommer ikke. Under proceduren er det nødvendigt ikke at udstille pigmenteret nevi, huden skal renses grundigt af fedtholdige plejemidler. 2 uger før laser hårfjerning og 2 uger efter fotobeskyttelse anbefales.

Prisen for denne service varierer meget bredt. Hvordan kan det forklares? Først og fremmest omkostningerne ved udstyr, som proceduren vil blive gennemført. IPL-systemer, og især lasere, er højteknologiske, dyre udstyr. Så den lave pris skal advare dig lidt. Du kan få brug for flere procedurer i dette tilfælde, eller procedurerne vil være mere smertefulde, hvis producenten af ​​enheden, der er gemt på kølesystemet.

 • Indikationer og kontraindikationer for proceduren.

Indikationen er ønsket om at slippe af med uønsket hår. I dette tilfælde er det værd at bemærke, at hvis du har hirsutisme (forhøjet hårdhed), så før du starter procedurerne, er det nødvendigt at konsultere en endokrinolog og en gynækolog. I dette tilfælde kan procedurernes effektivitet være midlertidig og kortvarig.

Kontraindikationer er opdelt i absolutte og relative. Kontraindikationer omfatter: graviditet og amning, kræft, akutte inflammatoriske processer på procedurestedet, kronisk dermatose, såsom psoriasis, eksem, optagelse af lysfølsomme stoffer, nogle psykiske sygdomme, alder op til 18 år, tan.

Afslutningsvis vil jeg gerne opfordre til en mere ansvarlig tilgang til denne procedure, både kosmetologer og patienter. Og så vil der være mindre frustration og problemer, og denne service vil give dig tilfredshed, komfort og skønhed.

Laser hårfjerning er en af ​​de mest effektive og populære hårfjerning teknologier i det 21. århundrede. Praktisk set afhænger det af enhver anden procedure, at den læge er kvalificeret og professionaliseret. Hårfjerning sker ved eksponering af en laserstråle til en given overflade. Strålen passerer gennem hårakslen, som indeholder pigmentmelaninet og ødelægger det.

For at opnå det bedste resultat er en kontrast af hud og hårfarve ønskelig. Patienter kan trygt løse laser hårfjerning:

 • der ønsker at slippe af med uønsket hår i en tilstrækkelig lang periode,
 • som har den laveste følsomhedstærskel (da proceduren er praktisk talt smertefri)
 • der frygter ar, ar og beskadigelse af hudens integritet.

Kurset udpeges individuelt direkte af den behandlende læge og udfører som regel 6 til 10 procedurer afhængigt af hudtype, farve og struktur af hår.

Erfaringerne fra eksperterne på Beautiful Life-klinikken viser, at synligt hår efterhånden første gang sænker væksten betydeligt og falder ud, og efter et fuldt kursus forbliver huden jævn i lang tid. Fremgangsmåden kan udføres på alle dele af kroppen. Der er en række kontraindikationer. Sørg for først at rådføre sig med en læge, der korrekt vil forklare for dig de typer og typer af lasere selv og vælg den mest egnede til dig.

Valg af mænds elektriske barbermaskine

Hvordan man hurtigt vokser øjenbryn efter plukning