Barbering til vækst eller imod?

Barbering af uønsket hår er ikke en ny proces til mænd. For de fleste af dem er dette et daglig ritual, mens andre ty til det hvert par dage. Men på trods af dette, såvel som din erfaring i denne sag, skal du gøre alt rigtigt. Dette kan virke helt ukompliceret for mange. Tag maskinen og toppen ned på huden. Men det er netop den store fejl, som desværre mange gør. Barbering hår mod deres vækst er ikke den bedste idé.

Hvis kvinder ikke kan tænke på dette problem og dermed erstatte maskinen med en depilator, voks eller depilation strimler, så kan den menneskelige del af menneskeheden ikke undslippe dette problem.

Hvilken måde at barbere på?

Korrekt barbering er en slags kunst. Det er muligt og endda nødvendigt at opnå perfektion. Er du enig i, at enhver drømmer om en ren og glat barbering uden irritation på huden, spor af nedskæringer og brænding? Men for mange er det svært at gøre, hvad der synes at være så simpelt ved første øjekast. Og alt dette er ikke fordi vi ikke forstår, lige i den rigtige barbering, som i enhver forretning, er der brug for erfaring og dygtighed.

For at slippe af med børster på ansigt og nakke, at få en glat hud, barberer håret i retning af deres vækst. Det er fra top til bund, fra templerne til hagen. Ofte gør mange mænd det modsatte. De forklarer deres handlinger ved at det er så muligt at fjerne håret til selve roten. Huden vil være så glat som muligt. Det kan være sådan, men det er helt forkert!

Hvis du vil opnå glathed i din hud efter barbering, skal denne procedure være ordentligt forberedt. Det er nødvendigt at opvarme håret i varmt vand. Påfør derefter den nødvendige mængde skum eller barbergel på dine børster. Barbering hår er i deres retning, kun forsigtigt trykke på maskinen. Ingen indsats og pludselige bevægelser. Særlig opmærksomhed skal lægges til halsen. På dette område gør de fleste en fejl og barberer fra bunden opad. Det er selvfølgelig meget praktisk. Så endda gøre i reklamemaskiner eller redskaber til barbering. Dette er dog ikke den rigtige teknik!

Hvorfor barberer du ikke hårvæksten?

Barber mod hårvækst. Hvad kunne der være galt her? Dette spørgsmål er blevet stillet mange gange af mange mænd. Hvad sker der, hvis jeg går op og ned et par gange? Det første problem du vil støde på er hudirritation. Du kan komme på tværs af det hele tiden, men du dumper alt skylden på skum eller barbergel af dårlig kvalitet. Eller overvej at bladet er af ringe kvalitet.

Men det er det ikke. Hvad sker der, når du barberer dit hår mod deres højde? Sammen med dem fjerner bladet laget af epithelium (det øverste huddæksel). Disse handlinger kan sikkert sammenlignes med skrabning. Alt dette fører til, at mikroskader dannes på huden. Og det er irritation. Din hud har brug for tid til at komme sig, og du barberer dagligt. Alt dette fører til fremkomsten af ​​inflammatoriske processer. Er du enig i, at dette ikke er den mest behagelige ting, du forventer af en barbering?

Hvad sker der, hvis du barberer hårvækst? I dette tilfælde kan du få et andet væsentligt problem - nedskæringer. Betændelse, irritation og åbne sår vil forårsage dig ikke kun smerte, kløe og ubehag. Dette er det første skridt mod infektion. Udsigten er ikke glad. Og hvis du stadig ikke desinficerer dit blad efter hver barbering, kan resultaterne ikke være trøstende for dig. Vi forsøger ikke at skræmme dig. Bare advare om alvorligheden af ​​konsekvenserne af forkerte beslutninger. Infektion kan tilskrives de værste virkninger af barbering mod hårvækst. Enig at ingen ved præcis, hvilke sygdomme det kan føre til.

Kan jeg barbere mod hårvækst? Tror du stadig? Så vil vi fortælle dig, at denne teknik er fyldt med mere, og det fører til indfødning af håret. Når alt kommer til alt, når du barberer stubben mod sin vækst, irriterer razeren epitelet. Huden begynder at komme sig, og dækket kan simpelthen dække hårene, der begynder at vokse. Sådan hår begynder at vokse i modsat retning og derved vokse ind i huden, hvilket forårsager rødme og betændelse. Dette ser ikke kun æstetisk glædeligt ud, men også meget smertefuldt.

Et par tips om, hvordan man barberer

Tag nok tid til denne proces. Ingen travlt.

Mash huden og håret. For at gøre dette, våd bare dit ansigt med varmt vand.

Påfør den rigtige mængde skum eller barbergel på ansigt og nakke, gnid dem med lette massager.

Selve processen med barbering skal udføres ved vækst af hår, fra templerne til hagen.

Vask eventuelle skum- eller gelrester væk.

Tør huden med et håndklæde tørt, men kun anvende det på ansigtet. Ingen bevægelse.

Anvendelse af lotion eller anti-barbering creme.

Hvis du følger alle disse enkle regler og husker hvorfor du ikke bør barbere mod hårvækst, så bliver du ejer af en glat og følsom hud. Nå, processen selv vil bringe dig kun positive følelser og eliminere problemer.

Sådan barberer du en mand: alt hvad du skal overveje

En stærk halvdel af kloden står konstant over for problemet med irritation af huden efter barbering. Mange mænd skal barberes næsten hver dag, selvom meget få mennesker helt sikkert ved, hvordan man barberer korrekt for ikke at skade hud og hårsække. Faktisk afhænger meget af den korrekte udførelse af barberingsteknikken og brugen af ​​højkvalitets egnet kosmetik.

Først og fremmest for at lære at skrabe et skæg korrekt skal faderen, men i livet viser alt andet. Hvis du laver fejl i lang tid, kan du observere ikke kun hudirritation og udslæt, men også ujævn vækst af ansigtshår, skaldede pletter og andre lidelser. Enhver kan lære teknikken til at udføre sådanne procedurer, alt hvad du skal gøre er at lære de grundlæggende punkter og regler.

Hvor ofte skal mænd barbere sig?

Mænds barbering og dens hyppighed er rent individuelle spørgsmål, hver mand bestemmer for sig selv, om han skal fjerne stubben på hans ansigt og hvor ofte dette skal gøres. Følgende faktorer spiller en vigtig rolle i hyppigheden af ​​procedurer:

 • mandens alder (jo ældre, jo hurtigere bliver brystene);
 • national identitet (orientalsk type mænd er f.eks. præget af hurtig vækst);
 • niveauet af testosteron i kroppen (jo højere det er, jo hurtigere skægget og overskæg vokser);
 • organismens individuelle egenskaber.

Hvis en mands hud reagerer roligt nok til barbering, kan sådanne procedurer udføres mindst hver dag. Men hvis det efterfølgende viser tegn på irritation og pseudofolliculitis, er det bedre for en mand at gøre det ikke mere end 1 gang om 2 dage. Under barberingen er ansigtets hud skadet, så det er værd at give epidermis mulighed for at komme sig tilbage, for eksempel i weekenderne.

Hvilket værktøj at bruge?

For at en mand skal følge handlingsforløbet for at fjerne ansigtets hud fra stubbe, skal han først beslutte at skære sit skæg og overskæg. Det vil sige, at du først skal forberede det nødvendige udstyr og værktøjer, mens eksperter tilbyder følgende muligheder at vælge imellem:

 1. Disposable barbermaskiner - Sådanne maskiner kan kun bruges 1-3 gange for at fjerne barbene og derefter smide dem ud, så det stumme kniv ikke beskadiger huden. Sådanne maskiner har en minus - fraværet af blødgøringsstrimler til en sikker og blød barbering.
 2. Genanvendelige maskiner - med en sådan maskine vil det være behageligt for en mand at barbere et skæg, det er kun nødvendigt at skifte kassetter med jævne mellemrum. Den sikreste barbering kan være ved brug af kassetter med flydende hoveder, der ikke udøver tryk på huden og derved beskytter dem mod slid og snit, ligesom kassetter med blader, der bevæger sig i forskellige retninger.
 3. En barbermaskine er en farlig barbering, der kun kan bruges af erfarne mænd med eksisterende færdigheder. Med et sådant værktøj er spørgsmålet om, hvor ofte du skal barbere, mere relevant end nogensinde, da den ukorrekte og hyppige brug af maskinen er fyldt med irritationer.
 4. En elektrisk barbermaskin er den sikreste måde at barbere stubbe på, og du kan endda holde den mod hårvækst. Men for stive børster anbefaler eksperter ikke dette værktøj, da det måske ikke fuldt ud kan klare opgaverne. En sådan barberingsplan kan barbere på tør hud uden kosmetik til barbering og efter barbering.

Ud over de listede værktøjer er det vigtigt for en mand at vælge de rigtige kosmetiske produkter til at fjerne børster og beskytte huden efter procedurer. Fra sådanne midler afhænger det direkte af kvaliteten af ​​procedurerne, samt sandsynligheden for negative reaktioner fra epidermis.

Valg af kosmetik til barbering

Før man bestemmer sig for at barbere et skæg, skal man også forberede et sæt kosmetik til at lette barberingen og forhindre hudirritation. Sådanne midler forbereder huden til den kommende handling, letter maskinens glide, blødgør de hårde hår og danner et beskyttende lag for huden, så manden ikke skader hende med knivene.

Du skal vælge kosmetik ved hjælp af flere parametre:

 1. Hudtype Producenter af barberings- og barberingsprodukter har udviklet og tilbyder separate produkter til olieholdige og normale (balsams, geler, colognes og lotioner), tør og følsom hud i ansigtet (cremer, balsamer og geler).
 2. Menneskealder. Mange moderne kosmetikprodukter er designet ud fra epidermis alderskarakteristika, for eksempel anti-aging cremer og balsam.
 3. Produktets sammensætning. Når man vælger kosmetik, er det vigtigt at se på sammensætningen af ​​komponenterne. Det er bedre at bruge naturlige produkter med urteekstrakter, olier og naturlige tilsætningsstoffer. Allergi-syge bør vælge allergivenlige lægemidler.
 4. Pålidelighed producent. Mange stylister og kosmetologer anbefaler ikke at ændre producenterne, men at bruge velprøvede mærker.

Hver mand skal stole på sådanne parametre, som vælger midlerne til sikker barbering og hudbeskyttelse efter procedurerne. Det er bedre at tage begge produkter fra samme fabrikant, da dette giver en omfattende og mest effektiv pleje.

Sådan barberes et skæg, overskæg og ansigt: ordninger og teknikker

Mange mænd ved ikke præcis, hvordan man udfører barberingsprocedurer, og hvorfor det er umuligt at barbere et skæg med maskiner eller en lige barberhøvel hver dag. Eksperter anbefaler at gøre dette i mindst 1-2 dage, da sammen med børstehårene fjerner det skarpe blad på maskinen det øverste lag af huden. Derefter kan hud, som ikke kan tilpasse sig det ydre miljø, blive udsat for irritation.

Funktioner af proceduren, hvordan man korrekt barberer et skæg, omfatter følgende punkter:

 1. Kinder. For at begynde at barbere et skæg og overskæg er det nødvendigt ifølge traditionen fra kinderne. Separat skal man tænke på, hvordan man anvender skum på ansigtet før barberingen. Det er nødvendigt at forberede ansigtet ved at dampe huden med varmt vand, hvorefter du anvender skum eller barbergel med dine hænder eller en lille børste. Maskinen skal køres fra begyndelsen af ​​børstehårene til haklinjen, så bladene bevæger sig fra top til bund. Brug den brugte hånd, så du kan strække huden, så bladene glider lettere.
 2. Hals. Dernæst skal du barbere din hals, som også bør være barberskum. Trænger til at føre maskinen fra nakken til hæklinjen. Hvis de indgroede hår overholdes på nakken efter tidligere procedurer, kan de fjernes med pincet.
 3. Hage og overskæg. Det er i disse områder af ansigtet børster, at den hårdeste og mest modstandsdygtige over for kanterne på maskinen overholdes. På dette tidspunkt er skummet eller gelen allerede tilstrækkeligt fugtet og næret huden og håret. Hvis ikke, kan du igen vaske med varmt vand og anvende et andet lag af produktet. For at afskære whiskers, skal du trykke på overlæben til tænderne så meget som muligt. Hage og overskæg skal barberes strengt efter hårlinjen.
 4. Svære at nå områder. Når det er bedre at barbere på vanskelige steder, ikke alle mennesker ved det, og eksperter anbefaler at lade denne proces være til sidst. For at gøre dette skal du vaske dit ansigt, se de områder, hvor børsterne forbliver, fugt maskinens knive i varmt vand og barber forsigtigt uden pres og indsats.

Efter barbering skal ansigtet skylles med køligt vand for at lukke porerne og genopfriske huden. Dab dit ansigt bedre med et papirhåndklæde, da væv i kontakt med irriteret hud kan forværre situationen. Ved afslutning påføres en balsam, lotion, creme eller aftershave gel på huden med en forfriskende og beroligende virkning.

Før og efter billeder

Hvordan barberes halsen bag dig selv?

Fjernelse af overskydende vegetation omkring halsen er et must for begge mænd med glat skåret ansigt og skæg mænd. Og hvis nogen kan gøre det fra forsiden, så spørgsmålet om hvordan man barberer halsen bag sig selv, fører mange mænd til en dumhed. Til sådanne formål er det bedre at bruge en trimmer samt to spejle for at se ryggen af ​​hovedet. Trimmeren hjælper med at undgå irritation, og spejle skal løses, så begge hænder er fri.

Hårene på nakken skal være barberet med glatte og pæne bevægelser, og for at få en flad linje kan du bruge kammen som linjal for trimmeren. Den mest ideelle mulighed er en afsmalende form for hår bag nakken, som i nogen tid efter hårgenvækst vil se velplejede. Men det bedste ved at håndtere en sådan opgave er en barber i mændens salon.

Efter shave hudpleje tips

Efter barbering vil ansigtets hud opleve stress, så det er vigtigt at tænke gennem ikke kun korrekthed, men også hudpleje teknik ved hjælp af kosmetik. Stylister giver flere instruktioner:

 1. Til fedtet hud skal du bruge geler og lotioner, der indeholder egetræsbark eller te-træolie.
 2. For normal hud vil enhver form for kosmetik være egnet, hvilket giver en bedre lys sammensætning.
 3. Til tør hud skal du anvende cremer eller hudbalsamme med værdifulde olier, E-vitamin og kamille.
 4. For følsom hud betyder passende allergivenlig middel i form af balsam, geler og lotioner.
 5. Efter hver barbering skal huden skylles med køligt vand, der fugter med et papirhåndklæde.

Anvend kosmetik skal massere lysarm bevægelser. Det er bedre at udføre proceduren om morgenen, når huden hviler. Hvis huden udsættes for regelmæssige irritationer, er det bedre at barbere sig før sengetid for at give tid til tilpasning.

konklusion

Skæg og skæges barberingsteknik skal fuldt ud overholde anbefalinger og krav fra specialister, da dette vil undgå irritation, betændelse, indgroede hår og hudtrauma. Barbering er vigtigt at vælge høj kvalitet og brugervenlig kosmetik samt pålidelige og sikre værktøjer. Det er nødvendigt at give hvile til huden mellem procedurerne, derfor er det muligt at skifte til at bruge maskinen og elektriske barbermaskiner eller skrivemaskiner. Kun omhu, der fuldt ud opfylder ovenstående krav, vil hjælpe en mand med at opretholde en sund hud og børster.

Sådan barberes

Den første oplevelse af våde barbermaskiner. Jeg kan huske ham godt, selv om mange år er gået. Ingen er hjemme, et badeværelse, et spejl, farens barbermaskine, lidt varmt vand hældes fra vandhanen, et stykke vaskevaske, en pensel. Jeg troede alt gik glat. Den dag blev husket som en "blodig søndag", men det var bestemt det værd. Min fars overraskede smil, der så virkningerne af den første barbering på mit ansigt... Men alt kunne have været gjort forskelligt.

Hvis du stadig er ung, og du kun skal føle det skarpe stål på dit ansigt for første gang, så læs det meget omhyggeligt. Det samme gælder dem, der hele sit liv foretrak elektriske barbermaskiner, men besluttede nu at blive bekendt med barbermaden.

Selvfølgelig har teknologien gået langt, og moderne jakker, shiki og lignende højkapslede ergonomiske maskiner med det ndeste antal blade er slet ikke det samme som en sovjetisk barbermaskine med udskiftelige dobbeltsidede blade "Sputnik".

Men på grund af uerfarenhed er det muligt at gøre ting med dem. Derudover er der andre aspekter af barbering, der er vigtige at overveje. Her er de syv mest almindelige fejl, som nybegyndere gør, når de rager vådt.

Scoret på forberedelsen af ​​huden

En meget almindelig fejl, især for dem, der går på en våde barbering med en elektrisk barbermaskine. Tror du, at når du tørrer dit ansigt med vand, før sæbe er nok? Absolut ikke.

Tør hud er fjenden for en behagelig barbering. Du skal bruge ca. tre minutter til den for-våde procedure.

Vandet skal være varmt, men ikke varmt. Du tager en fugtighedsgivende sæbe i ansigtet, og så forsigtigt og med arrangementet behandler du huden. Geler og kropsæber passer ikke - de tørrer huden. Forresten er forberedelsen af ​​nakken ikke mindre vigtig. Der er huden endnu mere øm.

Åh, fu, en anden særlig sæbe til den person, der skal købe. Hvad er jeg, pige? Nej, du er en bevidst mand, der bruger specialiserede midler til at opnå det bedste resultat.

Gemt på barberskum

Køb det billigste barberskum med rabat i butikken - det er ikke den bedste løsning. Vil du virkelig redde på dit ansigt? I sig selv er et sådant skum i en cylinder under tryk meget tør hud. For at udjævne effekten tilføjer producenten stoffer, som gør skummet til en slags smøremiddel. For at stabilisere hele kemiske anlægget er der en masse andre ingredienser tilgængelige, der ikke har nogen relation til barberingen selv, men er kun rettet mod at opretholde denne masse i sin oprindelige tilstand. Dækket med konserveringsmidler og stabilisatorer? Nå, held og lykke. I bedste fald sker der intet. I værste fald fange en allergisk reaktion.

Hvis du allerede køber skum eller gel i en ballon, så tag hypoallergen fra mere eller mindre kendte producenter. Det bedste valg er en særlig sæbe eller gel, der skummes og påføres ansigtet med en børste.

Mod uld

At begynde at barbere straks imod uld er næsten garanteret små, hyppige hvide hudformationer som blærer, forbrændinger eller acne. Barbering rent voksende hår søger en vej til frihed. Især på sart hud. Som en bonus er der rødme, kløe, brændende og forfærdeligt udseende. Har du brug for det?

Til at begynde med, lad os lave kartografi. Ja, faktisk skal vi lave et mentalt kort over retningen af ​​hårvækst på ansigtet. Det er let at bestemme retningen for vækst - vi barberer ikke i flere dage for at lade håret vokse, så strejk det i forskellige retninger. I hvilken retning er der ingen modstand, i den retning vokser håret. Tricket er, at væksten er forskellig for forskellige dele af ansigtet. Se selv. På kinderne ned. Jo tættere på kindbenene, jo mere tydeligt er vækstretningerne "delt" til bunden af ​​kæben og hagen. På selve hagen på alle rædsler. Under hagen vækst til ungdomsbadekaret. Alt dette skal overvejes og barberes ordentligt.

Vi begynder at barbere strengt efter hårvækst. Ikke rent nok? Åh, alligevel, i slutningen af ​​dagen kan du allerede mærke den nydannede stubbe.

Barbering er ikke at slippe af med ansigtshår, men reducerer dets længde.

På ansigtet vokser håret meget hurtigt. Okay, vil du stadig have noget renere? Derefter barberes vinkelret på væksten. Stadig lidt? Derefter barberes vinkelret i modsat retning. Det er nok, tro mig.

Tryk så, at det næsten tog af huden

Indianerne praktiserede fjender scalping, og mange uerfarne brugere af barbermaskiner forsøgte at fratage sig deres hud og gjorde en stor indsats for maskinen under barberingen. Hvorfor skubbe så hårdt? Tror det, at det bliver renere? Men hovedet med knive i en moderne maskine er designet til at glide langs de naturlige konturer af en persons ansigt. Hvis du trykker på hovedet i ansigtets hud, skaber du en forsænkning, bladets kontakt med overfladen ændres. Hårene forbliver længere, og huden modtager fuldstændig unødvendig unødvendig mekanisk skade.

Alle disse klokker og fløjter, som f.eks. En beskyttende ramme, gummibånd til forspænding af huden foran knivene samt udformningen af ​​det nøjagtige antal knive, kompenserer delvis for barberings personens overdrivelse, men det optimale resultat opnås uden nogen indsats fra personens side. Tryk ikke på maskinen på huden, det er bedre at skifte knive oftere.

Forkert vinkel

Denne fejl gælder både for moderne maskiner med et bevægeligt hoved og til monolitiske T-formede maskiner af det gamle design. Det er svært at vænne sig til den T-formede barberkniv, da det er nødvendigt at opretholde den korrekte position af maskinen i forhold til hudoverfladen hele tiden. Indledningsvis skal dækslet på det T-formede maskinehoved (under hvilket bladet) komme i kontakt med huden, men ikke lægge pres på det. Nu vippes maskinen, indtil bladet rører ved huden. Dette er den rigtige position.

At lære at opretholde og "føle" den rigtige vinkel er praksis og absolut koncentration nødvendig. Prøv at træne i stilhed.

Med moderne maskiner er alt det enklere og mere kompliceret på samme tid. Knivvinklen er fast, hvilket betyder at du er komfortabel og komfortabel, eller du skal skifte maskine / knive. Ingeniører kan ikke tage højde for hver persons egenskaber og derfor designe maskinen, så den passer til flertallet. Men du er ikke flertallet. Prøv at kigge efter producenten og modellen af ​​maskinen og knivene, hvorved ubehag og skader på huden ikke vil. En enkeltbladsmaskine er ikke så dyr.

At tørre

Der er sådanne ubelejlige steder på ansigtet (for eksempel hagen og i nærheden af ​​læbernes hjørner), der ikke er så let at barbere med høj kvalitet i ét pas. Fungerede ikke første gang? Påfør skummet på dette sted igen, før du berører bladet igen. At gå med en barbermaskine over et tørt område er et helvede, en rigtig tin, især for hud, der ikke er vant til sådanne procedurer. Lad dem være doven for at genpåføre skummet eller gelen. Fugt mindst med vand.

Ti gange et sted

Reklamehåndere siger til os: "Mindre bevægelser - mindre irritation." Dette er faktisk en grundlæggende sandhed. Med tilstrækkelig dygtighed kan du barbere, så maskinen ikke mere end én gang passerer hvert eneste punkt i ansigtet. Dette er højden af ​​færdigheder. I mellemtiden husk: kravle 10 gange på ét sted - den rigtige vej til irritation og hudskade. Moderne maskiner har 3-5 blade. Faktisk skraber du i huden allerede 3-5 gange. Dette er mere end nok.

Over tid kan nogle regler fraviges. Huden vil blive brugt og bliver mindre krævende under forberedelse og pleje. Erfaring giver dig mulighed for at barbere hurtigere, bogstaveligt talt på maskinen. Men husk, barbering ansigter er et ritual, vores privilegium. Ritual kan ikke udføres travlt. Mange får glæde af denne proces, og derfor gør barbering så behageligt og behageligt som muligt tilsyneladende en helt normal ide. Stræk glæden - barber ordentligt.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Farvel skæg. Barberingsfakta, som hver mand bør vide

Hvordan man forbereder huden til barbering, kan du beskytte dig mod voksende hår og hvad er bedre at vælge - skum eller gel? Dermatovenerolog-kosmetologen Amina Berdova besvarer disse og andre vigtige spørgsmål for mænd.

De fleste mænd tror, ​​at de ved alt om barbering. Men hvis denne procedure stadig er forbundet med irritation af din hud, nedskæringer og simpelthen ikke giver nogen fornøjelse, kan det være umagen værd at udforske nogle af subtiliteterne i denne sag. Dermatolog-kosmetolog Amina Berdova, en læge i kosmetologi, besvarede 11 vigtige spørgsmål om barbering.

1. Er det muligt at barbere hver dag, eller er det bedre at give din hud lidt hvile?

Du kan det vigtigste - at lære at barbere korrekt for at undgå irritation og ridser.

2. Hvordan tilberedes huden til barbering?

Det er bedst at relatere proceduren til at tage et bad - du kan kombinere disse to processer eller begynde at barbere straks efter. Faktum er, at damp og varmt vand hjælper med at klare processen meget hurtigere og mere effektivt: hårdt hår blødgør, dampende af huden og åbning af porerne forekommer. Hvis du har travlt, og der ikke er tid til bad - et varmt, blødt håndklæde på ansigtet i barberingsområdet hjælper med at komme ud af situationen.

3. Hvilken er bedre - gel, skum eller speciel barbersæbe?

Geler eller speciel sæbe til barbering, der indeholder glycerin, dækker huden tæt og giver en bedre glide af bladet i modsætning til det færdige skum.

4. Hvilke slags produkter bør ikke være i sammensætningen af ​​geler og barberskum?

For at undgå irritation og betændelse er det ønskeligt, at der ikke er nogen mineralolie i skum- og barbergelens sammensætning. Det er bedre at vælge stoffer, der indeholder hydreret naturlig olie (oliven eller mandel). Det er også ønskeligt, at sammensætningen indeholder naturlige antiinflammatoriske komponenter - kamille, calendula, aloe.

5. Er det bedre at anvende et barberingsprodukt med dine hænder eller en barberingsbørste?

Hvis du bruger en creme eller sæbe til barbering, så kræver selvfølgelig for deres anvendelse en barberingsbørste, bedst af alt fra naturlige børster. Oftest for fremstilling af dette tilbehør bruges badger hår. Men også syntetiske barberbørster har vist sig godt.

6. Kan jeg bruge cologne efter barbering?

Det er bedre at undgå det, fordi det kan indeholde en masse alkohol, hvilket vil forårsage irritation og tørhed på huden. Aftershave bør ikke indeholde alkohol. Hovedopgaven er at nære, blødgøre og fugt huden.

7. Hvordan skal du sørge for hudpleje efter barbering?

Vælg en eftershave baseret på din hudtype og irritabilitet. Vær opmærksom på cremer med vitamin F, da de passer til enhver type. Og selve vitaminet bekæmper perfekt inflammation, kan lindre hævelse i ansigtet, helbrede sår og forhindre acne.

8. Hvordan handler du, hvis du skærer dig selv under barberingen?

Nedskæringer bør være cauterized med aluin sten, som har hæmostatiske og desinficerende egenskaber eller hydrogenperoxid.

9. Hvordan man bruger aftershave og hvordan man vælger det?

Efter barbering skal du rengøre huden og fjerne hårets og produkternes rester - i dette øjemed er det nok at vaske og blanke huden med et håndklæde. Husk: Efter barbering er lotion påført våd hud. En lille mængde af produktet skal hældes på hænderne og derefter påføres ansigtet med lette tappende bevægelser. Når du vælger en lotion, giv præference til kendte mærker. Pas på produktets sammensætning: lotioner med beroligende ingredienser, E-vitamin, uden alkohol (eller med reduceret indhold) er velegnede til følsom hud; til tør hud er lotioner med olier mere egnede; og for fede, med antiseptiske ingredienser.

10. Hvad er bedre at vælge - en maskine, en elektrisk barberkniv eller en farlig?

Hvad at barbere er dit valg. Husk dog, at hvis du har brugt en lige barbermaskin eller maskine i lang tid, kan det være svært og ineffektivt i starten at skifte til en elektrisk barbermaskine. Sagen er, at huden skal vænne sig til.

11. Hvordan beskytter du dig mod voksende hår?

For at komme rundt om denne problem side skal du barbere hårets vækst, undgå omvendt slagtilfælde og også bruge kvalitets hudplejeprodukter.

Hvordan barberer man?

Hver fyr kommer dagen, da hans ansigt er overgroet med hårfluffer. Dette er et signal om, at drengen bliver en mand og tiden til at tage barbermaskinen op. Problemet er, at det første forsøg på at slippe af med uønsket hår er normalt ledsaget af udskæringer, rødme af huden og rester af klogt skjult stubbe i alle dele af ansigtet. Værre, mange mænd barberer den forkerte vej gennem hele livet og står konstant over for de samme problemer som drenge i 14 år. Selv efter en tusind procedure, ved de fleste mænd ikke, hvordan man barberer ordentligt uden at forårsage irritation og uden at føle ubehag. Det er på tide at fortælle dig, hvordan man barberer ordentligt og gør denne proces fra angst til glæde.

Foto: Økse til sjov, gentag det ikke hjemme!

Korrekt at vælge en maskine, hudplejeprodukter og følge alle de tips og anbefalinger, selv den første barbering bliver til en behagelig behagelig procedure. Men med en lille indsats kan du gøre processen til en behagelig daglig brug. Blødende slid, vandige blærer, irriterede røde områder - dette kan ikke engang mærkes, hvis du behandler proceduren ansvarligt. Efter at have forsøgt at sætte vores anbefalinger i praksis for første gang, kan du senere barbere et skæg eller et mustache om fem minutter.

Maskinselektion

Et par ord om valget af maskinen. Til salg et bredt udvalg af udstyr til barbering, vælg selv den bedste løsning. Hvis børsterne er bløde og sparsomme, skal du bruge engangsmaskiner. Hårdt og tæt ansigtshår kræver meget arbejde, køb en bedre maskine med et par blader af et populært mærke. De vil perfekt klare børsterne, tage mindre tid, hvilket vil have en gavnlig virkning på din hud.

Sådan barberes med en barbermaskine: trinvise instruktioner

Lyt ikke efter råd fra venner, hvor de pålægger dig at bevæge sig mod hårets vækst - det fremkalder puder, især på ung hud.

Barbering, som enhver kosmetisk procedure kræver omhyggelig forberedelse og streng overholdelse af reglerne. Gør det første gang? Prøv at bestemme i hvilken retning at flytte maskinen. Det er meget vigtigt at studere retningen af ​​hårvækst. Mange begår at fejre med en maskinblad "mod ulden." Dette vil ikke forbedre kvaliteten af ​​barbering, og i de fleste tilfælde vil det føre til acne, rødme og kløe. Efter at have brugt en hånd på en 3-dages børstehår, er det muligt at forstå, hvor hårene stræber efter. Se nærmere på, hårvækst er anderledes afhængigt af hudens område. På kinderne vokser håret ned og nærmer sig kindbenet retninger i forskellige retninger. En hage og ligner en tæt skov. Barbering skal strengt efter hårvækst. Du skal ikke bekymre sig om renheden af ​​processen. Næste dag vil hårene under alle omstændigheder bryde igennem til viljen, uanset retningen af ​​barberingen. Opfinde ikke en cykel og opfinde ikke andre måder at barbere på - alt er allerede gjort.

 1. Det første skridt er at forberede huden. Det bør ikke være tørt. Vask dit ansigt med varmt vand, tag din shower gel eller ideelt en speciel ansigtsvask gel. Hvis der ikke er nogen specielle midler i nærheden, er det tilstrækkeligt at vaske grundigt med varmt vand. Endnu bedre, start barberingen efter et varmt brusebad. Dette åbner porerne og gør processen sikrere.
 2. Før du fortsætter med direkte fjernelse af håret, skal du bruge skum til at gøre processen glat og behagelig. Du bør ikke spare på dig selv og tage den billigste cylinder med kemikalier i butikken. Det er bedst at vælge en gel eller skum til følsom hud, som perfekt skum og jævnt på ansigtet. Brug ikke sæbe eller brusebad ved barbering. Disse midler er meget tør hud og giver ikke den ønskede slip. For en perfekt glide mellem huden og bladet, en film skal danne, er denne effekt kun givet af specialiserede geler og skum.
 3. Begynd at barbere med kinderne. Hårene der er bløde og ofte sparsomme, det er nemt at fjerne dem med en skarp maskine. Fra kinderne går glat til hagen og overskæg, i det mindste barberer stubben på nakken. Glem ikke, at det er ønskeligt at køre en maskine kun til hårvækst, dvs. ned fra hagen. Så hårdere, men sikrere!
 4. Du bør ikke fortsætte arbejdet med amerikanske indianere til at fjerne hovedbunden og presse maskinen på huden med al styrke. Moderne maskiner gentager lindringen af ​​de fleste mænds ansigt og håndter hurtigt alle hårene. Yderligere anvendelse af kraft forværrer ofte kun barbermaskinens arbejde. Derudover lemlæstede. Hvis det ser ud til at maskinen ikke klarer sig godt med sit arbejde, så er den rigtige beslutning måske at købe en ny. Engangsmaskiner ændres bedst efter to eller tre anvendelser. Det er endnu bedre at se på de hævede modeller med ekstra elastikbånd, rammer og kanter. Jo flere blade, jo bedre.
 5. Efter en eller to bevægelser skal vaske maskinen fra hårets rester. Dette fjerner vegetationsrenseren, og blader tilstoppet med hår vil ikke skade ansigtets hud. Hvis de ikke er hårde, er det bedre at skylle i koldt vand, så bliver barberingsprocessen mere behagelig. Ellers skal du skylle under en varm strøm for at holde dit hår dampet.
 6. På vanskelige steder er det nødvendigt at gå flere gange med ekstra skumapplikation. Hudspænding vil også hjælpe. For eksempel er området for Adams æble et stort problem for alle. Det er bedre at vippe hovedet til siden og langsomt gå på huden på nakken. Processen vil finde sted uden skade, og håret forbliver ikke. Nogle har problemer under overskæg fjernelse. Det er nødvendigt at stramme overlæben på forkanten og langsomt styre maskinen i en lille vinkel. Derefter vil proceduren være grundigt og smertefrit.
 7. Barbering var sikker, der var ingen blodige pletter - stilhed og nåde. Men proceduren er ikke overstået endnu. Du skal grundigt vaske med varmt vand, sørg for, at der ikke er intakte områder og anvende en særlig efterskærmning. Köln er bedre at bruge, da det kun tørrer huden. Derefter skal du vaske med koldt vand for endelig at lukke ansigernes porer. Rådgivning er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen, før du går til de beskidte, støvede gader.

Selvom barbergel er dyrere, kræver det en signifikant mindre mængde for en barbering. Derved køber dyrere balon - du sparer i et langt tidsinterval.

Drengens første barbering

Teenagere bekymrer sig om spørgsmålet om hvor mange år du kan begynde at barbere, fordi den ubehagelige fluffede vegetation bliver en årsag til latterliggørelse. I dette tilfælde er der ingen nøjagtig dato - det kan gøres selv om 14 år. Hver organisme er individuel, ansigtshår eller ret fluff, begynder at vokse i hver dreng på sin egen måde.

Nogle gange er unge fyre flov over at snakke om kropsændringer med seniorer. Vi er nødt til at få erfaring, nogle gange desværre slutter med nedskæringer i ansigtet. Første gang er det bedre at bruge de generelle regler for barbering.

Det er bedre at dyrke et moderigtigt skæg og opfinde outlandish tegninger i en alder af 18 år, når ansigtshår får en vis stivhed og form. For første gang var ikke ledsaget af blodige pletter og acne, er det nok at følge instruktionerne ovenfor, og spørgsmålet om, hvordan man barberer, forsvinder i sig selv. Det er ikke nødvendigt at købe med geler, lotioner, sæbe og dyre maskiner. I en alder af 14 år er håret ikke så hårdt, og kræver derfor ikke en så forsigtig tilgang.

Hvis du er en 14-årig dreng og stadig tænkt: at barbere eller ikke at barbere et overskæg. Shave! Teenage fluff tilføjer ikke nogen storhed, men forværrer kun udseendet. Ikke en mulighed for at gå i gymnasiet med fluffy under næsen.

Hvad er nødvendigt for den første barbering?

For at barbere pistolen under næsen vil være nok nok engangsmaskine, har du nok af det i flere måneder.

 • enkeltbrud eller flerbladet barbermaskine;
 • Balon gel eller skum til følsom hud;
 • efter barberingsplejeprodukt.

Da drengens hud er øm og sårbar, er det værd at påføre meget skum og barbere håret uden at trykke på maskinen.

Hudpleje før og efter barbering

Mange tror fejlagtigt, at kun kvinder plejer at passe på deres hud. Derfor er vi tilfredse med dampning af ansigtet før barbering ved hjælp af varmt vand, hvorefter de sæber det med sæbe. Vi kan trygt sige, at de ikke ved, hvordan man barberer.

Hvis du har en tyk stiv børste, skal du kun overdådigt skumme dit ansigt generøst. For at gøre dette skal du simpelthen vaske med varmt vand i et par minutter og blut efter et håndklæde og påfør derefter skummet.

Hvis du bruger specielle midler til at blødgøre børsterne, må du ikke spare, men købe en dyr creme eller barberskum. Billige muligheder vil forårsage allergier eller fremkalde irritation. I tilfælde af ubehagelige symptomer ændrer du lægemidlet. Et dyrt stof vil hjælpe bladene glide lettere.

Det sker ofte, at en mand fra første gang ikke kunne fjerne al vegetation, og sparsomme hår stikker ud i forskellige retninger, slet ikke glædeligt øjet. Lad være med at være doven, anvend barberingsprodukter igen, og maskinér dette område mere grundigt. Det er bedre at bruge mere tid end at gå med børsteharpiksrester.

Efter barberingen skal der påføres en speciel efterskæringsgel med massearbejder. Det hjælper med at fugtige huden, lukke porerne, desinficere og lindre irritation. Også her skal du ikke være nærig - din grådighed vil medføre ubehagelige konsekvenser for dit ansigt.

Sådan barberes et skæg: instruktioner og anbefalinger

Har det været 2-3 uger siden den sidste barberingsprocedure og et anstændigt skæg dannet? Hvordan barberes et skæg, hvis huden under tykt hår ikke længere er synlig? Bare følg de enkle tips.

Hvis du ikke er sikker på dine evner og er bange for at skade dig selv, skal du kontakte de første par gange i frisørsaloner, hvor du vil blive omhyggeligt og professionelt hjulpet med at bringe et skæg i orden. Bare kontroller renheden af ​​de værktøjer, som mesteren bruger. Bedre endnu, tag din egen maskine med et par dyser for at være sikker på, at proceduren er ren.

Nogle mænd foretrækker at bære et stilfuldt smukt skæg. Nogle gange hjælper det sig med at skjule fejlene i ansigtet. En professionel mester vælger den rigtige mulighed for dig. For dem, der foretrækker at skabe sådan skønhed på deres eget ansigt, vil specielle maskiner til skægberøring hjælpe.

For at opnå en vis effekt bør du studere formen på læberne, især kindbenene og hagen. Korrigering af mindre fejl ved hjælp af et skæg hjælper med til at gøre det til et ornament og ikke en smagfuld tendens af sæsonen. Vi må ikke glemme funktionerne i ansigtshår vækst. Gør et helt glat skæg, vil ikke fungere, hvis overskæget vokser dårligt, og der er ingen flokke af kindben og hage.

En person med et rundt ansigt skal vokse en goatee eller goatee. Med dårlig hårvækst i nogle områder kan du tage et eksempel fra kendte personligheder og bruge deres stil med at bære et skæg. Abraham Lincoln havde et tykt skæg på hans hage, da han ikke havde overskæg. Salvador Dali havde tværtimod en vidunderlig overskæg og bortskaffet anden vegetation til fordel for et usædvanligt udseende.

Foto: Hårklippet skæghåremaskine med eller uden vedhæftede filer.

For at skabe et smukt skæg kan du bruge en hårklipper på dit hoved. Særlige dyser udgør et skæg, barberer den ekstra længde. Med deres hjælp kan du selvstændigt arrangere den ønskede model på hagen.

Populære skæg modeller

 • børste - bare gå trimmeren over hele vegetationen, trimme længden til nogle få millimeter;
 • anker - hår forbliver langs hele hagen, og under læben er forbundet, efterlader kinder jævnt barberet. Du kan efterlade en tynd overskæg;
 • skipper - starter fra templerne og strækker sig til kæben. Moderne mænd gør smukke zigzags;
 • skærm - starter fra templerne og lukker helt hagen helt.

Hvis du udfører proceduren derhjemme, skal du bruge en speciel skæg trimmer og følge enkle tips:

 1. Du skal sørge for dit skæg hver dag, så det forbliver jævnt og glat.
 2. Vask dit hår med shampoo, inden du starter proceduren, så håret bliver blødt og smidigt;
 3. Under hårklippet er det bedre at holde maskinen i en lille vinkel og bevæge sig over ansigtet;
 4. Brug ikke en trimmer rundt om halsen. Det er bedre at ty til hjælp fra en konventionel maskine.

Forsig ikke de nyttige råd om, hvordan du barberer ordentligt, enten ved 14 eller 50 år, og dit ansigt vil altid se smukt ud. Der er ingen forskel, det er glat, barberet eller med et pænt lille skæg. Pas på dig selv, gør barbering en behagelig vane og føle dig som en ægte mand.

Hvad er fordelene ved barbering af et intimt område med en kvinde?

Haircut intime steder - et pikant spørgsmål til mange mennesker. Nogen kan ikke lide hår i kausalsteder, nogen har intet imod det.

Og hvad siger lægerne om dette, er det nødvendigt at barbere den intime zone, eller er det bare et spørgsmål om æstetisk opfattelse af ens egen krop?

At barbere eller ikke barbere: "for" og "imod"

Hvad skal moderne mand gøre, barbere eller ikke barbere pubis? Og fra hvilke overvejelser skal du starte denne proces, eller skal du lade det være alt som naturens hensigt?

Interessant! Fra tidernes morgen havde forskellige nationer deres traditioner af intime hårklipp. I gamle lande og Indien, siden for oldtiden, var kroppen helt hårløs (bortset fra selvfølgelig håret på hovedet), blev kroppen betragtet som standard for tiltrækningskraft. Indbyggerne i det gamle Rom og Egypten fjernede også deres hår.

De gamle egyptere barberede også intime steder.

Indbyggerne i de slaviske og nordlige lande mente, at dette hår var ukrænkeligt og så efter dem som andre hår.

Her er de grundlæggende principper for "by", som du kan følge:

 • Æstetisk side. Ikke alle elsker selvfølgelig den barberede intime zone, men langt de fleste mænd og kvinder har længe siden ophørt med at "skære" deres øjne;
 • Den ubehagelige lugt, der ophobes i håret i løbet af dagen, ophører simpelthen ikke.
 • Penis ser mindre ud i "tykkelser";
 • Du vil føle dig mere komfortabel på stranden eller i poolen;
 • Begge køer er mere tilbøjelige til at udføre oralsex, hvis det intime sted er glat barberet.
Intim zone skal i det mindste se pænt ud

Her er bestemmelserne "imod", som læger og psykologer fremsætter:

 • Psykologer hævder, at den tætte vegetation på den mandlige pubis fra oldtiden var en indikator for mod og mere vækkede kvinder;
 • Hår skaber en luftpude, der forhindrer kønsorganerne i at blive overkølet i kulden og overophedning i varmen;
 • Kropshår hos kvinder skaber mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • De feromonstoffer, der produceres, øger seksualiteten, men de - når de har barberet op - har simpelthen ingen steder at sidde.

Nu har du en ide om at barbere den intime zone. Hvis du stadig beslutter at fjerne håret, så er det værd at overveje, hvad det er bedst at gøre.

Jo bedre at fjerne hår

Bored barbering intim zone, kan vi gøre uden det? Selvfølgelig kan du! Du kan ikke kun barbere hår, men også gå gennem proceduren for hårfjerning, depilation, shugaring.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår, det vil sige sammen med pæren. Der er laser, voks, sukker og fotoepilation. For en sådan procedure får du helt glat hud, men ikke alle tror det er det værd.

Fremgangsmåden ved voksning af hårfjerning er for eksempel dyr og smertefuld, og ikke hver mester kan fjerne alt korrekt og ikke beskadige huden. Laser hårfjerning er mindre smertefuldt, det koster meget mere, men efter flere sådanne sessioner kan håret blive så traumatiseret, at det vil stoppe med at vokse overhovedet.

Depilation er fjernelse af synligt hår.

Det gøres udover at barbere, også ved hjælp af en speciel creme. Det påføres huden, og efter et stykke tid fjernes det med en speciel scraper. Det gør ikke ondt, effekten varer lang tid, men proceduren er billig. Der er også ulemper: depilatory cremer har en særlig lugt, er ikke særlig bekvem at bruge, indeholder skadelige og allergiske stoffer. Det er nødvendigt at vælge cremen meget omhyggeligt, det er bedre at konsultere en allergist før dette.

Depilation creme til bikini område, depilatory creme i bruser

Således barbering - den mest populære metode til at slippe af med hår. I modsætning til tidligere metoder er den helt smertefri, billig og nem at bruge.

Fordele og ulemper ved barbering

Fordelene ved barbering ud over ovenstående er også, at det er hurtigt og overkommeligt. Barbermaskinen tager ikke meget plads. Uden ekstra omkostninger kan du bruge det både hjemme og på ferie.

Ulemper ved nærmere inspektion er ikke så signifikante. Bladene skal ændres regelmæssigt, og barbermassen er anderledes end den, der normalt bruges til barbering af armhulerne. Skal jeg barbere det intime område med en speciel barbermaskine? Overhovedet, bare lidt mere praktisk at gøre.

Razor med trimmer til det intime område

Ulemperne er også skjult i, at du kan skære dig selv, bringe bakterier, hår kan vokse ind, og proceduren bringer en kort effekt. På trods af manglerne, hvis du lærer at barbere korrekt, så har du hverken irritation eller indgroede hår.

For at barbere godt, skal du justere. Dette kan tage snesevis af forsøg, men det kan ske for første gang. For altid at blive god, skal du kende nogle hemmeligheder.

Intime barberingsregler

Det er vigtigt! Hver barbering begynder med valget af maskinen. For at barbere det intime område skal du vælge en lille maskine uden en særlig strimmel. Maskinen må under ingen omstændigheder være engang, stump og den, der anvendes til benene. Maskiner til ben har en særlig blød strimmel, som forenkler barberbenene, men gør det svært at se, når man barberer et bikiniområde.

Bikini trimmer

Hvis du har den økonomiske mulighed, anbefales det at købe en trimmer. Denne enhed hjælper med hurtigt at fjerne barbering af overskydende hår. Det er imidlertid ligegyldigt, om du har en trimmer eller en maskine, det vigtigste er, at det er behageligt for dig at holde det i hånden.

Sådan barberes korrekt

Det viser sig, at der er en række regler for barbering intime steder:

 • Mange spørger: Er det nødvendigt, at hud og hår bliver våde, når man barberer en intim zone? Sikker på at! Det er bedst at ligge i et varmt bad et stykke tid før barberingen. Porerne åbner og håret bliver lettere at fjerne;
 • Det er vigtigt, at huden ikke er tør. Det er ikke vand, der blot gør det vådt, men barberingsskum eller hårbalsam med fugtighedsfremmende egenskaber af epidermis;
Barbering hår i intime områder er nødvendigt i retning af deres vækst
 • Før barberingen, hvis håret er langt, er det bedre at skære det og anvende en skrubbe. Brug en mild skrubbe som hjemmelavet sukker. Dette fjerner døde hudpartikler. Sådan manipulation er kun nødvendig, når du barberer pubis;
 • Barber om aftenen. Dette er vigtigt ikke fordi intimitet er muligt om aftenen, men på basis af fysiologi. Om aftenen er det lettere for kroppen, især huden, at slappe af og dele med håret;

Behov for at barbere i retning af vækst

 • Hvis du barberer mod hårvækst, risikerer du at få irriteret og indgroet hår. At gøre dette er yderst uønsket;
 • Brug en skarp barbermaskine. Ingroede hår fremstår som følge af, at barbermaden var stump. Skift blad efter 2-3 applikationer;
 • Tag din tid Hvis du har lidt tid, så prøv at udsætte sagen. Du risikerer ikke kun at få resultater af dårlig kvalitet, men også tjene irritation, nedskæringer;
Det er ikke nødvendigt at bære undertøj efter barbering i det intime område. Det vil være nok at kaste en badekåbe
 • Efter barbering er det uønsket at bære undertøj (en anden grund til at barbere om natten). Huden skal genvinde, det tager flere timer. Hvis du hurtigt har brug for at bære undertøj, så vælg den blødeste og mest subtile, som kun er.

Disse tip vil være nok til at barbere et bikini område godt hjemme.

Sådan er proceduren i sig selv:

 1. Kog værktøjet;
 2. Varm bikiniområdet med vand, helst ligge i badeværelset;
 3. Påfør barberingsgel, skum eller balsam;
 4. Barber i retning af vækst. Stram let på huden for at fjerne alle hår.
 5. Skyl knivene med rent vand efter hver brug af barbermaskinen.
 6. Hvis du er komfortabel, kan du barbere på dine hæle og kigge i spejlet. Pas på, at spejlet ikke sveder;
 7. Skyl med køligt vand
 8. Forsigtigt blot.
Uden prædræning er barbering af et bikiniområde farligt.

Som nævnt ovenfor skal du bruge ekstra værktøjer til en glattere barbering: creme, skum eller balsam. Barberskum skæg vil gøre, men i butikker sælger de separate produkter til piger.

Skumets sammensætning bør ikke være alkohol, menthol og glycerin.

I sammensætning er de ens, forskellige kun i dufte. Skum - et blødere værktøj, der passer til dem, der har hår i sig selv, flydende og tynd. Hvis der ikke er noget til rådighed, så vil hårbalsammen gøre.

Hudpleje efter proceduren

Skal jeg på en eller anden måde tage sig af min hud efter barbering af min intime zone? Dette er selvfølgelig en forudsætning for at opnå et godt resultat!

Først efter barberingen er huden bedre ikke at skade. Hvis du gør barberingsproceduren om natten, er det bedre at sove uden undertøj. I fremtiden vælger du tyndt bomuld eller blonder undertøj med minimal brug af syntetiske stoffer og farvestoffer. Det er uønsket at bære smukke undertøj lavet af kunstige materialer, men de vil ikke gøre meget skade for en time eller to for at behage partneren. Første gang efter barbering forsøge ikke at vælge stramme bukser eller stramme nederdele.

Undertøj lavet af naturlige materialer vil give mulighed for at flyve bikiniområdet

De første 12 timer giver op med solskoldning uden en bikini og svømmer i salt eller chloreret vand. Hvis du flyver til havet, er det bedst at barbere efter flyet, men før den første svømmetur.

Mange undrer sig over, om det er nødvendigt at tage sig af huden i brusebadet efter barbering af det intime område. De første to dage, prøv ikke at tage et bad med salt eller olie tilsætningsstoffer. I bruser skal du ikke tænde meget varmt vand. Brug bløde cremer eller en særlig sæbe til intim hygiejne.

Intim haircut er valget af enhver person. Det er vigtigt at overvåge hårets tilstand, ikke kun på hovedet, men også på pubis. Korrekt valgt hårlængde kan betydeligt forbedre din seksualitet og det intime liv generelt.

Sådan barberes et bikiniområde. Lær af den nyttige video:

Hvordan barberes et bikiniområde med en barberkniv? Se videoen og lær alt:

Hvorfor barberer intime zone er farligt? Se en interessant video:

Hvordan farve øjenbryn med henna og hvor lang tid varer resultatet?

Løsning af problemerne med indgroede hår med Gloria lotion: instruktioner og anmeldelser