Barbering til natten omen

Omens for natten vil fortælle dig, hvad du ikke skal gøre i mørket, for ikke at kalde problemer i huset. De fortæller også om sengetid aktiviteter, der vil hjælpe med at tiltrække held og lykke.

Forvent fremtiden efter solnedgang

Efter solnedgang kan dyr advare om kommende begivenheder. Se edderkoppen i mørket - for pleje og besvær. Roosters synger hele natten lang - til de problemer, der vil påvirke hele området eller byen. Kyllinger advarer også om dette, hvis de skriger eller flyver fra aborre til daggry. Fødslen af ​​hvalpe før daggry - til skænderier i huset, og den urimelige barking - til problemer.

Om natten, når alle lyde er tavs og lysene går ud, kommer brunen ud af hans husly, hvor han tilbringer dagen. Han kan slække et familiemedlem, og ved denne touchs karakter i gamle tider forudsagde de fremtiden. Hvis hånden er varm og blød - vil familien snart blive rig og glad. Kold og hård - problemer skynder sig ind i huset.

Vågn op fra sang cricket - til rigdom. Hvis katten har født killinger, når den allerede er mørk udenfor - vil din økonomiske situation ændre sig til det bedre.

Hvis du vågner om tre om morgenen i flere dage i træk, er det ikke et godt tegn. Det betyder, at nogen sætter en magi på dig. Det er næppe et spørgsmål om positive ritualer. Mest sandsynligt er sagen i skader eller kærlighedsformer.

At falde eller bryde tingene om natten er en negativ tro. Broken porcelæn giver dårlige nyheder om, hvad der allerede er sket, men du ved stadig ikke om det. Hvis et ikon eller et andet objekt af tilbedelse er faldet - til besværet. Måske er det sort magi. En brændende lampe kan gå ud, men den bliver ikke antændt i mørket for ikke at tiltrække de dårlige.

Tid efter solnedgang er stor for at etablere en finansiel stat. Så, tegn til natten anbefales at lægge penge om aftenen nær spejlet. Om morgenen skal du sætte dem i din tegnebog. Det vil give dig rigdom.

Hvad du ikke kan gøre før sengetid - ordsommelig visdom

Tro på spejle giver dem magisk magt, og kalder dem ofte portaler til andre dimensioner. Derfor er det forbudt at se på din refleksion om natten - for ikke at ubevidst invitere gæster fra andre verdener. Langt fra, at de vil være venlige. Desuden troede de i gamle dage at spejlet vælger skønhed og ungdom om natten.

Det er bedre at tage dit tøjvask om natten, så det ikke samler de onde kræfters negative energi. Vask derfor, før sengen er meget uønsket. Du kan ikke barbere, skære dit hår, skære dine negle til morgen. Dette gælder både mænd og kvinder. Forbud mod overtrædelser forventer problemer i deres personlige liv.

Blandt hvad du ikke kan gøre før sengetid - for at være aktiv. Støj, latter, sjove spil fra solnedgang var strengt forbudt. De gamle mænd sagde, at børn leger med djævle om aftenen. Måske er det faktum, at efter barnets sjov er det svært at lægge sig i seng.

I gamle dage sov gravide under måneskinnet, så barnet blev født sundt. Ifølge andre overtro, at sove i månens stråler - til galskab. Derfor, før du går i seng, kan du ikke forlade vinduerne upåvirket.

Før du går i seng, skal du fjerne vampyrplanterne fra soveværelset. For eksempel er sådan monstera. Sove i det samme rum med hende truer med træthed og dårlig sundhed om morgenen.

Du kan ikke forlade huset ved midnat. Vent til den første time af natten. Åbning af døren før sengetid er også uønsket. Hvis nogen begik en fejl ved døren, lover det dig problemer i et statshus.

Natskilte

Vores forfædre forlod til morgenen alle ting umiddelbart efter solnedgang. Så forbyder overbevisning at tage ud af skraldet til morgenen. Om natten vågner de onde kræfter op, som kan tage rigdom ud af huset gennem snavs taget ud af det. Sammen med skraldespanden er den monetære formue taget ud.

Forlad ikke kniven på bordet. Brownie er bange for skarpe genstande, det kan fornærme ham. En sådan uagtsomhed fører til en familie af sygdom og problemer.

Beskidte retter, salt shaker, løg og hvidløg forhindrer hjemmet i at kæmpe med onde ånder. Derfor bør disse ting fjernes i køkkenskabe. Penge på bordet om natten - til deres tab, nøglerne - til tab af ejendom, en tom flaske - til fattigdom. Fødevarer er ikke tilbage på bordet også fordi onde ånder kan komme ind i den.

Efter solnedgang må du ikke give brød og salt ud af huset. Disse genstande forårsager ofte skade. Derudover vil det betyde fattigdom og fiasko. Blandt hvad du ikke kan lave om natten er rengøring. For at lægge mærke til i mørket - fej ned brownie fra huset, mister dets beskyttelse og beskyttere. At vaske et gulv - for at vaske held og lykke, kærlighed og velstand.

Tegn på penge er forbudt at tage eller låne efter solnedgang. Dette foreskader deprivation af monetær succes, du kan forblive i gæld i lang tid. Hvis du tror overtro, sover penge om natten. Derfor skal du ikke omberegne dem, skifte dem fra sted til sted.

Efter solnedgangen giver de heller ikke ed og løfter, det vil næsten være umuligt at opfylde dem.

De fik ikke vand om natten, de bade ikke i naturlige damme - efter solnedgang vand og havfruer vågner op. Undtagelse - nogle kirkeferier, for eksempel Epiphany nat. Det er umuligt at dampe i badet først efter midnat - på dette tidspunkt er djævelerne stigende der.

Der er masser at tage om, hvad ikke at gøre før daggry. De er designet til at beskytte folk mod onde ånder og sorte tyrkere, der på nuværende tidspunkt bliver mere aktive. At kende de gamle tegn, i mørket kan du tiltrække rigdom eller lykke til dit hus, forudsige fremtiden, beskyt dig mod skade.

Barbering om natten: tegn

Talrige nationale tegn i forbindelse med den mørke tid på dagen kan forudse fremtidige begivenheder til kendskabet til troen, rådgive hvad der ikke skal gøres for natten, og hvad der simpelthen er nødvendigt at udføre.
For eksempel kan en kniv, der er efterladt på bordet efter solnedgang eller snavsede skåle, glemt i vasken til morgenen, føre til problemer. Samtidig vil regningerne placeret om natten foran spejlet gøre det muligt at forbedre den økonomiske situation over tid.

Hvis du ikke ønsker at bringe problemer og trængsler til din familie, skal du ved aftenfald ikke forlade tøjet til at tørre, tage skidtet ud før solnedgang om aftenen, undgå at låne penge, lån brød eller salt til dine naboer. Blandt den lange liste over forbud er der regler om personlig hygiejne.

 • Efter solnedgang anbefales det ikke at skære og barbere. Det er trods alt blevet antaget, at hår er en særlig antenne, der forbinder en person med eksterne energikilder. Og hvis det i dagtimerne ikke påvirker disse kontakter, forårsager det nogen særlig skade på grund af den positive aura i det omgivende rum, om natten kan det være yderst farligt, da onde kræfter aktiveres i mørket.
 • Vores forfædre mente, at enhver haircut, herunder barbering eller trimning af et skæg, svækker en persons beskyttende område, hvilket gør ham særligt sårbar. Om aftenen skjuler og forsvinder alt, hvad godt og godt, til tider, men djævelens medskyldige erhverver særlig magt og er i stand til alvorligt at skade kroppens rystede forsvar og tvinger sygdom og sorg.
 • Forbuddet mod aftenberøring er særligt relevant for den stærke halvdel af menneskeheden, da mænd foruden almindelige ulykker og ulykker også forudsiger seksuel impotens.
 • En anden populær fortolkning af barbering i den mørke tid på dagen advarer om, at hans tilhængere meget ofte har en tendens til at snyde på deres anden halvdel. En mand, der så seriøst ser sit udseende, nyder næsten altid en stigende popularitet blandt det kvindelige køn.

Tegn og overtro: hvad man ikke skal gøre om natten

Mørk tid før blev betragtet som noget mystisk og mystisk. Efter solnedgang kastede folk alle deres anliggender, ellers ville det være muligt at pådrage sig problemer.

Vores forfædre havde en komplet liste over, hvad der ikke skulle ske om natten. Det må siges, at noget fra denne liste overholdes til denne dag.

Du kan ikke tage skraldet om natten

Denne overtro er forbundet med selve meningen med natten i folkelige overbevisninger. Det plejede at blive troet på, at onde ånder vågnede om natten, og hvis vi tager skidtet ud efter solnedgang, kan dette påvirke hele familiens materielle velvære negativt.

Du kan ikke forlade en kniv på bordet til natten - en dårlig omen

Lad kniven stå på bordet for natten - til problemer og sygdom. Denne populære overtro betød, at den samme onde ånd kunne bruge knivens kant.

Du kan ikke komme ud efter solnedgang

Hvis du begynder at rengøre om natten, kan du bringe ind i huset for svigt og monetære tab. Vores forfædre mente, at hvis du vasker gulvene om aftenen, kan du vaske ud af huset held og lykke, kærlighed og velstand.

Du kan ikke skære og barbere

Det menes, at hvis man efter solnedgang barberer en mand, så vil han møde problemer i det intime liv. Også, pigerne var forbudt at skære deres hår og negle om natten kigger. Dette kunne være årsagen til fejl i hans personlige liv.

Du kan ikke låne penge eller låne penge efter solnedgang

Ifølge det populære monetære tegn lover overførslen af ​​penge om aftenen store økonomiske tab. Det menes, at hvis du låne penge efter solnedgang, kan du tabe penge held. Hvis derimod at låne penge, så kan du forblive i gæld i lang tid.

Forlad ikke snavsede retter om natten.

Uvaskede retter ifølge nationale tegn og overtroer lover monetære tab. Forlad snavsede retter - vis respekt for huset. Han kan blive fornærmet og bringe problemer.

Du kan ikke se i spejlet om natten

Spejlet i folkeomner vises meget ofte. Siden antikken var det udstyret med magiske kræfter. Det menes, at det om natten bliver en dør til den anden verden, og hvis man ser på det, kan man tiltrække gæster fra den næste verden. Også i spejlet var det forbudt at se unge piger - dette lovede en for tidlig alderdom. I mørket forvrider spejlet refleksionen, og det kan "huske" pigen på den ikke den bedste måde.

Alle disse tegn og overtro har en lang historie. Tro på dem eller ej, bestem selv. Men husk, at det kun er tegn på, at en person ærlig hæder bliver sandt. Så tro kun gode overtro. Held og lykke og glem ikke at trykke på knapperne og

Hvorfor barberer før seng?

Men fra et praktisk synspunkt kan dette også have en forklaring. Om natten har en person stadig mere tid, end hvis han vil barbere om morgenen, i præster - før han studerer eller arbejder. Hvis maskinen gemmes, skal du derefter gemme fra mange nedskæringer. Og hypotetisk, om natten er en person mindre i kontakt med et aggressivt miljø, hvilket betyder, at der vil være mindre irritation.

Kun her kan du argumentere. Ved erfaring: Hvis maskinen, og smurt med gel / lozenom, så skal du falde i søvn i denne ikke meget behagelige overfølsomme følelse efter barbering; og vonismen fra dette middel vil være (som om natten er noget mindre behageligt). Også puden er ikke et særligt sterilt objekt, og det faktum at det gnides imod det kan også forårsage irritation.

AHAH! Jeg kan huske, i teenageårene eller som studerende, jeg hørte denne sætning i en vis sammenhæng fra en humoristisk tv-præsentator. "Hvis en mand barberer om morgenen, så vil han (jeg kan ikke huske). Hvis en mand barberer om natten, så elsker kvinder ham!" Og det var der der sket der med natten, for en tid tog jeg det som et aksiom. Forsøger at følge den. Af en eller anden grund troede jeg først at det var sådan et sikkert tegn. Og meget senere kom det til den konklusion, at dette var en vittighed, og dens betydning (spermotoksikose reducerer intelligens))

Men fra et praktisk synspunkt kan dette også have en forklaring. Om natten har en person stadig mere tid, end hvis han vil barbere om morgenen, i præster - før han studerer eller arbejder. Hvis maskinen gemmes, skal du derefter gemme fra mange nedskæringer. Og hypotetisk, om natten er en person mindre i kontakt med et aggressivt miljø, hvilket betyder, at der vil være mindre irritation.

Kun her kan du argumentere. Ved erfaring: Hvis maskinen, og smurt med gel / lozenom, så skal du falde i søvn i denne ikke meget behagelige overfølsomme følelse efter barbering; og vonismen fra dette middel vil være (som om natten er noget mindre behageligt). Også puden er ikke et særligt sterilt objekt, og det faktum at det gnides imod det kan også forårsage irritation.

"," with_cut ": true," clearText ":" Ahahah! Jeg husker i teenageårene, eller som en student, fra en tv-præsentator, der yoghurt sætningen i en eller anden sammenhæng. "Hvis en mand barber om morgenen, så vil han ikke huske. Hvis en mand barberer om natten, så ser kvinder som ham! " Og så hvad der skete der med natten, et stykke tid n tog det som et aksiom. Forsøger at følge den. Af en eller anden grund troede n først at dette var et så sikkert tegn. Og meget senere kom det til den konklusion, at det var en vittighed, og dets betydning (spermotoksikoz n lidt reducerer opfindsomheden))) Men fra et praktisk synspunkt kan dette også have en forklaring. Om natten har en person stadig mere tid, end hvis han vil barbere om morgenen, i præster - før han studerer eller arbejder. Hvis maskinen gemmes, skal du derefter gemme fra mange nedskæringer. Og, nypotetisk, er en person mindre i kontakt med naggressive omgivelser, hvilket betyder, at der vil være mindre irritation. N nDer kun kan du argumentere. Ifølge erfaringerne: Hvis maskinen og smøres med gel / lotion, så bliver du nødt til at falde i søvn i denne ikke meget behagelige overfølsomme følelse efter barbering; og n verbalisme fra dette middel vil være (som om natten er noget mindre n behageligt). Også puden er ikke en særlig steril genstand, og det faktum at gnide om det kan også forårsage irritation. "," PromotedBlock ": [<"id":118,"title":"Важное об онкологии","topics":[<"id":11,"title":"Здоровье">,<"id":23,"title":"Медицина">,<"id":33,"title":"Тело">,<"id":1685,"title":"онкология">,<"id":2050,"title":"Рак">,<"id":2933,"title":"тело человека">,<"id":20962,"title":"ИНВИТРО">], "elementer": [<"title":"Насколько мы близки к изобретению полноценного лекарства от рака?","url":"http://theqstn.com/g5bp">,<"title":"Правда ли, что пирсинг губы/языка вызывает рак, и почему?","url":"http://theqstn.com/dgdc">,<"title":"Увеличивает ли риск рака маникюр Shellac?","url":"http://theqstn.com/j1jz">,<"title":"Задавайте вопросы врачам","url":"http://theqstn.com/o38b">], "createdAt": "0001-01-01T00: 00: 00Z", "aktiveret": sandt, "slettet": falsk>], "i": 0, "kommentarer": []><"id":195341,"accountId":8019,"questionId":138448,"versionId":267520,"standard":false,"qml":"

Nå, jeg er så corny mere praktisk. For jeg er en klar ugle, og jeg vil være doven doven. Og da børsterne vokser, men ikke rushing, vil selv 10 timer ikke spille en særlig rolle.

Jeg føler mig ikke irritation efter barbering, hvis jeg IKKE bruger lotion efter :)

Nå, jeg er så corny mere praktisk. For jeg er en klar ugle, og jeg vil være doven doven. Og da børsterne vokser, men ikke rushing, vil selv 10 timer ikke spille en særlig rolle.

Jeg føler mig ikke irritation efter barbering, hvis jeg IKKE bruger lotion efter :)

AHAH! Jeg kan huske, i teenageårene eller som studerende, jeg hørte denne sætning i en vis sammenhæng fra en humoristisk tv-præsentator. "Hvis en mand barberer om morgenen, så vil han (jeg kan ikke huske). Hvis en mand barberer om natten, så elsker kvinder ham!" Og det var der der sket der med natten, for en tid tog jeg det som et aksiom. Forsøger at følge den. Af en eller anden grund troede jeg først at det var sådan et sikkert tegn. Og meget senere kom det til den konklusion, at dette var en vittighed, og dens betydning (spermotoksikose reducerer intelligens))

Men fra et praktisk synspunkt kan dette også have en forklaring. Om natten har en person stadig mere tid, end hvis han vil barbere om morgenen, i præster - før han studerer eller arbejder. Hvis maskinen gemmes, skal du derefter gemme fra mange nedskæringer. Og hypotetisk, om natten er en person mindre i kontakt med et aggressivt miljø, hvilket betyder, at der vil være mindre irritation.

Kun her kan du argumentere. Ved erfaring: Hvis maskinen, og smurt med gel / lozenom, så skal du falde i søvn i denne ikke meget behagelige overfølsomme følelse efter barbering; og vonismen fra dette middel vil være (som om natten er noget mindre behageligt). Også puden er ikke et særligt sterilt objekt, og det faktum at det gnides imod det kan også forårsage irritation.

AHAH! Jeg kan huske, i teenageårene eller som studerende, jeg hørte denne sætning i en vis sammenhæng fra en humoristisk tv-præsentator. "Hvis en mand barberer om morgenen, så vil han (jeg kan ikke huske). Hvis en mand barberer om natten, så elsker kvinder ham!" Og det var der der sket der med natten, for en tid tog jeg det som et aksiom. Forsøger at følge den. Af en eller anden grund troede jeg først at det var sådan et sikkert tegn. Og meget senere kom det til den konklusion, at dette var en vittighed, og dens betydning (spermotoksikose reducerer intelligens))

Men fra et praktisk synspunkt kan dette også have en forklaring. Om natten har en person stadig mere tid, end hvis han vil barbere om morgenen, i præster - før han studerer eller arbejder. Hvis maskinen gemmes, skal du derefter gemme fra mange nedskæringer. Og hypotetisk, om natten er en person mindre i kontakt med et aggressivt miljø, hvilket betyder, at der vil være mindre irritation.

Kun her kan du argumentere. Ved erfaring: Hvis maskinen, og smurt med gel / lozenom, så skal du falde i søvn i denne ikke meget behagelige overfølsomme følelse efter barbering; og vonismen fra dette middel vil være (som om natten er noget mindre behageligt). Også puden er ikke et særligt sterilt objekt, og det faktum at det gnides imod det kan også forårsage irritation.

Barbering om natten: tegn

Der er mange tegn, der advarer mod handlinger om natten, og alle af dem kommer hovedsageligt fra vores forfædre. Det er længe blevet troet, at en person ikke efter solnedgang skal gøre noget i huset eller i husarbejdet og også udføre forskellige manipulationer i forhold til sig selv, for eksempel at skære og barbere. Dette blev forklaret af troen på, at den mørke tid på dagen er tiden for alle onde ånder, der skaber deres mørke gerninger lige efter solnedgang.

Det er et af de mest almindelige tegn, der udelukker et haircut om natten. Det menes at en mand lover problemer i livets intime kugle.

Fra et religiøst synspunkt menes det, at en mands skæg er en gave fra Gud, og barbering svarer til at nægte at acceptere denne gave. Derfor overtro, at en mand kan bringe problemer og ulykker, ikke kun på sig selv, men også på hele familien.

Der er også et andet tegn, ifølge hvilket man tror på, at en barberet mand kan "gå til venstre" på kort tid. Dette forklares af den opfattelse, at en skægget mand ikke er så attraktivt for det kvindelige køn, og hvis han barberet - betyder det "han går til fester".
I dette omendes folk er der en ret latterlig fortolkning. De siger, at hvis en mand barberer om natten, betyder det at han elsker sin kone, men hvis han foretrækker at gøre det om morgenen, betyder det at han elsker bossen mere.

Hvornår skal man barbere om aftenen før sengetid eller om morgenen, inden man går på arbejde?

Afhængigt af dine individuelle egenskaber. Hvis du har en stærk irritation efter barberingen, er det bedre at barbere om aftenen. Der er også mænd, der meget næppe trænger ind i stubbe, de barberer også om aftenen, så om morgenen og eftermiddagen skal det være i al sin herlighed. Men hvis de ovennævnte ting ikke er for dig, så skal du barbere om morgenen, før du går på arbejde. Dette giver dig friskhed og velvære.

Det er rigtigt. Det er nødvendigt at barbere om morgenen og om aftenen, især hvis håret vokser hurtigt igen. Hos kvinder er huden øm, og der kan være irritation ved kontakt med børstehårene. Så to gange skal du barbere om morgenen og om aftenen. Hvis der ikke er nogen kone, så kan du barbere om morgenen selvfølgelig en gang om dagen.

Jeg ser ikke den mindste fornemmelse at barbere om natten, bortset fra måske stærk irritation, det vil sige, det vil falde over natten, og det vil være muligt at blive offentliggjort. Ellers er det bedre at barbere om morgenen og skinne hele dagen med friskhed, nethed og tiltrækningskraft.

Min mand barberer altid for natten. Efter barbering er huden næsten altid irriteret og rød. Om natten lugter hun sig ned, og de nye børster har stadig ikke tid til at vokse. Så går han på arbejde og barberet og uden rød hud.

Barbering er risikabelt, før du går ud til arbejde. I en fart skete der ofte problemer - huden vil blive rød senere, og hele ansigtet i pletter.

Fordi jeg forsøger at barbere om aftenen. Så så pænt, ikke travlt med dig selv og omhyggeligt.

Jeg anbefaler barbering efter et godt brusebad i varmt vand. Derefter dampes huden, og barbering er meget let, selv uden at bruge skum eller gel (der sker anderledes i livet).

Nå, hvis du hurtigt vokser stubbe, skal du på en eller anden måde indgyde vanen med at barbere om morgenen langsomt.

Er det muligt at bære et skæg i hæren i henhold til reglerne

Fuld information om emnet "Er det muligt i hæren at bære skæg under vedtægten" er det mest relevante og nyttigt i dette spørgsmål.

Hvorfor ikke bære et skæg

Skæget var altid et symbol på maskulinitet. I flere århundreder var hun endda forbundet med styrke og krigere. Husk de gamle slaver og vikinger. Men i moderne tid er alt helt anderledes.

I USA og i nogle lande er det tilladt, i andre ikke.

Coined selv et særligt udtryk: "taktisk skæg." Hvad betyder dette?

Hvad siger Den Russiske Føderations militære charter om vegetationen på ansigtet? Kan jeg bære et skæg til militært personale? Argumenterede for, at denne lov forbyder. Er det sådan? Lad os finde ud af det.

 • I hvilke hære er militære mænd tilladt at bære et skæg?
 • Kan jeg bære et skæg i hæren i Den Russiske Føderation?
 • Hvorfor er vegetation forbudt i ansigtet?
 • Hvordan omgå forbuddet?
 • Hvad er et taktisk skæg og er det i den russiske føderations hær?
 • Bearded Military Club
 • konklusion

I hvilke hære er militære mænd tilladt at bære et skæg?

Før vi taler om Rusland, lad os tale om verdens hære. Først og fremmest om USA. Der på lovgivningsmæssigt niveau bærer skæg af servicemænd og hovedpiger, der symboliserer religiøs tilhørsforhold.

Men ikke alle vestlige lande er så liberale. De fleste af dem - strengt forbyder stubben, og hvis det er, er det kun som en undtagelse fra reglerne.

Tidligere var vegetation på ansigtet i Israel og i andre lande med officielle religioner: islam og jødedom var rolige. Men for nylig, selv der er det nødvendigt at få tilladelse fra kommandoen, og ikke fra en officer, men fra en række af dem.

Kan jeg bære et skæg i hæren i Den Russiske Føderation?

Lad os henvende os til chartret allerede nævnt ovenfor. Så ifølge § 8, kapitel 8, siger han, at reglerne om personlig hygiejne indebærer, udover vask, hygiejnisk at tage et bad, vaske hænder og børste tænderne, obligatorisk barbering af ansigt og skære negle. Fiskerne er dog tilladt, men kun i en pæn form, og de skal også opfylde visse krav.

Er der nogen undtagelser i loven? I samme artikel i den gamle udgave lige under teksten tillod det at bære skæg til midshipmen, garantere officerer og officerer. Nu er der ingen sådan undtagelse.

Hvorfor er vegetation forbudt i ansigtet?

 1. Pointen her er ikke i de russiske væbnede styrkeres personlige indfald, men i de banale regler om sikkerhed og personlig hygiejne. Forestil dig, at en soldat i kamp er involveret i nærkampbekæmpelse. Har et langt skæg, er han straks truet. Når alt kommer til alt, at tage fat på hendes fjende, og dræbe forsvareren er ikke svært. Af samme grunde forbyder langt hår.

At have en gasmaske, en iltmaske (for piloter) og ansigtshår er også i konflikt med hinanden. Hvorfor? Personligt beskyttelsesudstyr vil simpelthen ikke passe tæt, og soldaten vil straks blive udsat for gasser. På grund af lange feltforhold kan overskydende hår blive dækket af lus og andre parasitter. Og de er igen en kilde til farlige sygdomme.

 • En anden grund er uddannelsesmæssig. I hæren er der ingen plads til individualitet.
 • Og endelig er den sidste begrundelse for forbuddet historisk. Så snart den almindelige hær blev dannet i Rusland, syntes der straks en begrænsning af overskydende vegetation.

  Derfor kan du ikke bære skæg i hæren.

  Hvordan omgå forbuddet?

  Som vi allerede har set, er det forbudt at bære et skæg under chartret. Men hvad skal man gøre, hvis en soldat er muslim, eller har han irritation på barberingen?

  • Svaret er utvetydigt - at forhandle med kommandoen. I dette tilfælde jo højere titlen er, desto større er chancen for opløsning. For at øge sandsynligheden for et positivt resultat vil hjælpe lægejournaler. Desuden, hvis den nederste del af ansigtet er forvirret af et ar, kan militæret også have lov til at bære skæg.
  • I den gamle udgave af charteret var der en reservation, der garanterede embedsmænd, warrantofficerer og officerer kunne have skæg. Og selv om der nu ikke er nogen sådan undtagelse på papir, men i virkeligheden sker det. Rang og fil af alle tvunget til at barbere vegetationen, men de, der er ældre end titlen, giver nogle overbærenhed.
  • En anden grund til at omgå forbudet - at være i tropperne stationeret i det nordlige land. Det er ikke klart hvorfor (måske fordi vegetationen hjælper med at bekæmpe frostskader), men der er de meget mindre strenge om ansigtshår, selv for rang og fil.

  Hvad er et taktisk skæg og er det i den russiske føderations hær?

  I muslimske lande er det en skam at være en skægløs mand. Og det var i sådanne stater, at begrebet "taktisk skæg" blev født. Det opstod som et resultat af de afghanske og irakiske militære selskaber, der blev ledet af de vestlige væbnede styrker.

  Amerikanske soldater fik lov til at bære skæg i Afghanistan og lignende lande for at blande sig ind i lokalbefolkningen og af hygiejniske grunde: Håret er beskyttet mod støv, sand, vejr og frostbit.

  Ifølge nogle publikationer blev der i disse år gennemført en undersøgelse, hvis formål var at fastslå, hvor godt et skæg hjælper med at udføre fjendtligheder. Forskere har fundet, at en soldat takket være hende producerer mere "mandlig" hormon testosteron. Som et resultat bliver et sådant militær stærkere, skyder mere præcist, og generelt øges dets kamp effektivitet.

  Hvor hensigtsmæssigt dets anvendelse i dele er uforståeligt.

  Bearded Military Club

  En sådan klub blev oprettet i 2011 af veteraner fra amerikanske specialstyrker. Han giver nogle privilegier til de mænd, der tjener i hæren og har skæg. Forkortelsen TBOC giver dig mulighed for at finde deres hjemmeside på internettet.

  Klubben holder jævnligt massearrangementer til dem, der er i det, organiserer materiel støtte og møder af ligesindede mennesker rundt om i verden. Derudover får de specielle badges, der er knyttet til formularen og giver dig mulighed for at finde ligesindede mennesker.

  TBOC sender også specielle taktiske bælter med et specielt felt for ejerens navn og et certifikat med kvalitetsgaranti.

  konklusion

  Ja, skæget var altid et symbol på maskulinitet og styrke. I en række lande er det forbudt, i andre lande er det tilladt. Rusland, desværre, er ikke en af ​​dem. Om situationen vil ændre sig - kun tiden vil fortælle.

  Sammenfattende lærte vi om, hvorvidt militæret kan bære et skæg i den russiske hær:

  Charter for den interne tjeneste for militærets sundhed og udseende

  I sommeren 2011 blev der vedtaget et opdateret internt servicecharter i Rusland. I afsnittet om sanitære og anti-epidemiske foranstaltninger er det bestemt, hvordan man opretholder sundhed, opretholder personlig og offentlig hygiejne.

  Artikel 343 pålægger militæret ikke at skjule sygdommen og tage sig af at opretholde deres helbred. Hvis en soldat bemærker, at der er en patient ved siden af ​​ham, er han i overensstemmelse med artikel 346 i den interne tjenesteforskrift forpligtet til at aflægge rapport til kommandanten. Ordren for lokalisering af inficerede, desinfektion af lokaler og indførelsen af ​​karantæne bestemmes af artikel 347.

  For at forebygge smitsomme sygdomme fastsættes i artikel 345 beskyttende immuniseringer.

  Sammen med en klar regulering af sanitære og epidemiologiske handlinger, forfatterne af den nye livsstil temmelig loyalt behandlet tobak og alkohol. Tjenesten giver ikke mulighed for fuldstændigt ophør med at ryge og drikke alkohol. Bestemmelserne i internt servicecharter (artikel 343) angiver kun, at militæret skal afstå fra dette. Men i denne artikel er det skrevet, at det er umuligt at forhindre brugen af ​​psykotrope stoffer og narkotika.

  Unge mennesker, der er indskrevet i Den Russiske Føderations væbnede styrker, er forpligtet til at overvåge personlig hygiejne. Hvordan gøres dette er beskrevet i detaljer i artikel 344 i internt servicecharter.

  Militæret skal vaske og børste tænderne hver morgen og aften inden sengetid.

  Før du går i seng, skal du vaske dine fødder.

  Charteret for den interne tjeneste foreskriver vaskehænderne før hvert måltid. Betingelserne skal oprettes til dette selv under feltøvelser.

  Soldater er forpligtet til at barbere, skære hår og negle i tide. De, der har lov til at bære en overskæg, instrueres til at holde dem pæne. I hæren bestemmes længden og formen på underordnede whiskers af deres øverstbefalende. Både overskæg og frisyre skal være af en sådan art, at de ikke blander sig i at påsætte og bære udstyr.

  Det nye charter for den interne tjeneste (artikel 344) regulerer badningen i badet. Alle skal gå der en gang om ugen (i det mindste). Efter badet er skift af fodklæder eller sokker, undertøj og sengelinned obligatorisk. I løbet af ugen skal militæret selvstændigt opretholde renheden af ​​sin seng.

  I 2013 begyndte brusekabiner at blive installeret på kasernenes badeværelser. Vedtægten for intern service foreskriver et brusebad sammen med andre hygiejneprocedurer.

  I overensstemmelse med charteret er soldaterne ansvarlige for renheden af ​​deres uniformer og omsætning (hvid stof, der er syet under kraven).

  Charteret definerer foranstaltninger til overholdelse af offentlig hygiejne. Toldtjenester er nødvendige for at opretholde renheden af ​​lokalerne og luft dem i tide.

  Overvågning af overholdelsen af ​​standarderne for personlig hygiejne udføres i henhold til den daglige rutine (artikel 188) under morgenbesigtigelsen. Hvis en soldat ser rodet ud, har befalingen ret til at pålægge ham en straf. Proceduren for inddrivelse bestemmes af disciplinære bestemmelser.

  Ud over pligter har militært personale ret til rette betingelser for hygiejniske procedurer. Hvis de ikke oprettes, kan du klage til enhedens øverstbefalende.

  Service i Den Russiske Føderations væbnede styrker lærer unge mennesker til daglig overholdelse af personlige hygiejnestandarder og respekt for deres sundhed.

  Kan militære mænd have et overskæg, skæg?

  Kan militære mænd have et overskæg, skæg?

  Hvorfor ikke? Hvis de ikke bryder deres syn på militærets generelle regler? Husk Marshal Budyonny. Han har ikke bare et overskæg, men han har det?

  Hvis kvinder begyndte at bære skæg, er det sådan en fejl i naturen,

  så beordrede Gud krigerne selv.

  Det hele afhænger af din rang og position. enkle almindelige soldater selvfølgelig ikke! men embedsmændene er tilladt. Det handler kun om et overskæg, ingen kan have skæg. Min ven i ministeriet for nødsituationer arbejder, så han ønskede også at slippe sit overskæg og slippe af sted. Kun han er officer og siger endda, at han var forbudt og ikke tilladt. men han gjorde stadig hvad han ønskede og forklarede, at der ikke er et enkelt lovgivningsmæssigt dokument, der ville forbyde det.

  fra historien: før alle brandfolk måtte have overskæg. tingen er, da de gik ind i røgen, slog de et overskæg og åndede gennem dem. Hvor meget det hjalp, ved jeg ikke, men hvis de gjorde det, betød det, at der var en følelse

  Hej, jeg genkalder straks sætningen Ensign Shmatko fra serien soldater: "Mustache - dette er snavs, lopper, mus.. Og rotter! Quot; )) Jeg ved det ikke sikkert, men jeg tror, ​​at det er umuligt at have et overskæg i hæren til almindelige soldater. Højere rækker, jeg tror du kan.

  Jeg stillede dette spørgsmål fra min far, da han er en pensioneret servicemand. Så skæget i hæren må ikke bære, du kan ikke engang vokse en lys børste.

  Men du kan bære et overskæg.

  Et skæg er kun tilladt, hvis der er en fejl i ansigtet, der skildrer udseendet, som personen er flov over. For eksempel, et stort ar.

  Ja, og jeg husker, at nogle af militæret gik med et overskæg, men med skæg så jeg kun en person. de sagde, at det var på grund af et ar. Og for at få et ar fra en servicemand er dusinvis af gange højere end for en person i et fredeligt civilt erhverv.

  I hæren kræves der ikke et overskæg og skæg. For det første har de brug for meget omhyggelig pleje, og det tager tid og naturligvis hæren har det ikke for det, så næsten alle er rene barberede og uden overskæg og skæg, og få har lov til at bære et overskæg.

  Jeg har ikke læst chartret, og jeg ved ikke på grundlag af, hvad de kan forbyde at bære et skæg i hæren, men overskæget kan helt sikkert bæres. Efter en lang tid blev overskridelser betragtet som et tegn på militæret, og i enhver historisk bog kan du læse, hvordan bravo de snoede deres overskæg inden en anden bedrift. Med hensyn til skæget siger de, at deres slid er overladt til skibsbeføjelsens skøn, og det ser ud til, at kaptajner og officerer kan bære skæg i flådens flåde og igen hylde traditionen. Og for nylig hørte jeg, at skægede mænd ifølge nogle undersøgelser foretaget af en person er mere kampkritiske og modige, og derfor i særlige kræfter i mange lande er det simpelthen nødvendigt at bære et skæg, især når man udfører kampoperationer.

  Soldater med stor erfaring og titlen til at bære et overskæg og skæg selvfølgelig kan du

  Disse er erfarne mennesker, der har set alt. Og et skæg med skæg til dem er meget

  For dem, der hverken har rang eller erfaring, kan du selvfølgelig også bære ansigtshår

  Men du skal passe på det, men det tager tid, som de mangler meget.

  Og fordi mange barberer skæg og overskæg, ville det ikke spilde for meget tid på deres pleje

  Skæg og skæg kan bæres, men de skal opfylde to hovedkrav:

  Først skal du være pæne og ryddelige.

  For det andet bør de ikke forstyrre brugen af ​​personlige værnemidler.

  Og selvfølgelig er det akavet overgangsmoment, når den tre-dages stilke smidigt bliver til overskæg og skæg skal ventes, det kan ofte kun ske på ferie eller på sygefravær. For resten af ​​tiden vil servicemanden ikke få lov til at barbere sig så længe, ​​nogle barberer 2 gange om dagen.

  Da jeg tjente i hæren, selv om det var for lang tid siden, var det absolut ikke tilladt. Den eneste, der ikke var omfattet af denne regel, som allerede havde et overskæg i fotografiet på militærkortet. Som du forstår, var de meget få. Jeg tror, ​​at der siden Unionens tid i dette spørgsmål næsten ikke er sket noget.

  Til hæren - med et taktisk skæg! Kan jeg bære en soldat?

  Skæget var altid et symbol på maskulinitet. I flere århundreder var hun endda forbundet med styrke og krigere. Husk de gamle slaver og vikinger. Men i moderne tid er alt helt anderledes.

  I USA og i nogle lande er det tilladt, i andre ikke.

  Coined selv et særligt udtryk: "taktisk skæg." Hvad betyder dette?

  Hvad siger Den Russiske Føderations militære charter om vegetationen på ansigtet? Kan jeg bære et skæg til militært personale? Argumenterede for, at denne lov forbyder. Er det sådan? Lad os finde ud af det.

  I hvilke hære er militære mænd tilladt at bære et skæg?

  Før vi taler om Rusland, lad os tale om verdens hære. Først og fremmest om USA. Der på lovgivningsmæssigt niveau bærer skæg af servicemænd og hovedpiger, der symboliserer religiøs tilhørsforhold.

  Men ikke alle vestlige lande er så liberale. De fleste af dem - strengt forbyder stubben, og hvis det er, er det kun som en undtagelse fra reglerne.

  Tidligere var vegetation på ansigtet i Israel og i andre lande med officielle religioner: islam og jødedom var rolige. Men for nylig, selv der er det nødvendigt at få tilladelse fra kommandoen, og ikke fra en officer, men fra en række af dem.

  Kan jeg bære et skæg i hæren i Den Russiske Føderation?

  Lad os henvende os til chartret allerede nævnt ovenfor. Så ifølge § 8, kapitel 8, siger han, at reglerne om personlig hygiejne indebærer, udover vask, hygiejnisk at tage et bad, vaske hænder og børste tænderne, obligatorisk barbering af ansigt og skære negle. Fiskerne er dog tilladt, men kun i en pæn form, og de skal også opfylde visse krav.

  Er der nogen undtagelser i loven? I samme artikel i den gamle udgave lige under teksten tillod det at bære skæg til midshipmen, garantere officerer og officerer. Nu er der ingen sådan undtagelse.

  Hvorfor er vegetation forbudt i ansigtet?

  1. Pointen her er ikke i de russiske væbnede styrkeres personlige indfald, men i de banale regler om sikkerhed og personlig hygiejne. Forestil dig, at en soldat i kamp er involveret i nærkampbekæmpelse. Har et langt skæg, er han straks truet. Når alt kommer til alt, at tage fat på hendes fjende, og dræbe forsvareren er ikke svært. Af samme grunde forbyder langt hår.

  At have en gasmaske, en iltmaske (for piloter) og ansigtshår er også i konflikt med hinanden. Hvorfor? Personligt beskyttelsesudstyr vil simpelthen ikke passe tæt, og soldaten vil straks blive udsat for gasser.

  Derfor kan du ikke bære skæg i hæren.

  Hvordan omgå forbuddet?

  Som vi allerede har set, er det forbudt at bære et skæg under chartret. Men hvad skal man gøre, hvis en soldat er muslim, eller har han irritation på barberingen?

  • Svaret er utvetydigt - at forhandle med kommandoen. I dette tilfælde jo højere titlen er, desto større er chancen for opløsning. For at øge sandsynligheden for et positivt resultat vil hjælpe lægejournaler. Desuden, hvis den nederste del af ansigtet er forvirret af et ar, kan militæret også have lov til at bære skæg.
  • I den gamle udgave af charteret var der en reservation, der garanterede embedsmænd, warrantofficerer og officerer kunne have skæg. Og selv om der nu ikke er nogen sådan undtagelse på papir, men i virkeligheden sker det. Rang og fil af alle tvunget til at barbere vegetationen, men de, der er ældre end titlen, giver nogle overbærenhed.
  • En anden grund til at omgå forbudet - at være i tropperne stationeret i det nordlige land. Det er ikke klart hvorfor (måske fordi vegetationen hjælper med at bekæmpe frostskader), men der er de meget mindre strenge om ansigtshår, selv for rang og fil.

  Hvad er et taktisk skæg og er det i den russiske føderations hær?

  I muslimske lande er det en skam at være en skægløs mand. Og det var i sådanne stater, at begrebet "taktisk skæg" blev født. Det opstod som et resultat af de afghanske og irakiske militære selskaber, der blev ledet af de vestlige væbnede styrker.

  Amerikanske soldater fik lov til at bære skæg i Afghanistan og lignende lande for at blande sig ind i lokalbefolkningen og af hygiejniske grunde: Håret er beskyttet mod støv, sand, vejr og frostbit.

  Ifølge nogle publikationer blev der i disse år gennemført en undersøgelse, hvis formål var at fastslå, hvor godt et skæg hjælper med at udføre fjendtligheder. Forskere har fundet, at en soldat takket være hende producerer mere "mandlig" hormon testosteron. Som et resultat bliver et sådant militær stærkere, skyder mere præcist, og generelt øges dets kamp effektivitet.

  3 bedste måder at øge PENIS!

  1. Den mest effektive og beviste - creme Titan gel. Bloggere skriver meget om ham, vores anmeldelse kan læses her.
  2. Du kan bruge forskellige øvelser for at øge penis.
  3. Og selvfølgelig er den kirurgiske vej den farligste.

  Stor størrelse til dig venner!

  I et sådant forsøg deltog 100 militære mænd (officerer fra specialstyrker og regelmæssige tropper blev taget). Halvdelen af ​​mænd er skægget, halvdelen er ikke. De, der havde vegetation, havde bedre overlevelsesrate end deres kolleger. Efter dette, selv afhandlingen, at "et skæg hjælper med at overleve." Det er umuligt at bedømme, hvor reel faktum et sådant eksperiment er, men der kan stadig spores noget logik her.

  Hvor hensigtsmæssigt dets anvendelse i dele er uforståeligt.

  Bearded Military Club

  En sådan klub blev oprettet i 2011 af veteraner fra amerikanske specialstyrker. Han giver nogle privilegier til de mænd, der tjener i hæren og har skæg. Forkortelsen TBOC giver dig mulighed for at finde deres hjemmeside på internettet.

  Klubben holder jævnligt massearrangementer til dem, der er i det, organiserer materiel støtte og møder af ligesindede mennesker rundt om i verden. Derudover får de specielle badges, der er knyttet til formularen og giver dig mulighed for at finde ligesindede mennesker.

  TBOC sender også specielle taktiske bælter med et specielt felt for ejerens navn og et certifikat med kvalitetsgaranti.

  konklusion

  Ja, skæget var altid et symbol på maskulinitet og styrke. I en række lande er det forbudt, i andre lande er det tilladt. Rusland, desværre, er ikke en af ​​dem. Om situationen vil ændre sig - kun tiden vil fortælle.

  Sammenfattende lærte vi om, hvorvidt militæret kan bære et skæg i den russiske hær:

  1. iført et skæg i hæren er forbudt i Den Russiske Føderations militære charter af kapitel 8 i artikel 344, mens det i USA er tilladt.
  2. Af medicinske grunde, såvel som officererne, må med den særlige fordel af kommandoen tillade ikke at barbere.
  3. Der er et udtryk: "taktisk skæg". Det betyder, at det hjælper i kampforhold at klare støv, sand, sol og overdreven varme. "Midlertidigt taktisk skæg" - et kludbandage på ansigtet, efterligner vegetationen og i hæren gælder det ikke.

  Enhver læge vil tilbyde dig en række måder at behandle prostatitis, fra det trivielle og ineffektive til det radikale

  • Du kan regelmæssigt tage et behandlingsforløb med piller og rektal massage, der vender tilbage hver sjette måned;
  • du kan stole på folkemægler og tro på et mirakel;
  • gå til en operation og glem det sexliv...

  Hvorfor forbyder et militært charter skæg?

  Bylaw er ikke udtrykkeligt forbudt af skæget. Statutten siger, at frisure, skæg og overskæg skal være pæne, opfylde hygiejnekravene og ikke forstyrre brugen af ​​personlige værnemidler. "Charter of the Internal Service" del 2. Kapitel 8, afsnit 335.

  Militærloven forbyder overskydende vegetation fra jordstyrkernes rang og fil, primært på grund af hygiejne. Langt hår og skæg skal vaskes oftere (hvilket ikke altid er muligt i en kampsituation), ellers er det en fremragende yngleplads for lus. Som det er kendt, er lus en bærer af tyfus og andre lige så glade sygdomme.

  Den anden grund er uddannelsesmæssig. Kort sagt, i en sådan struktur som hæren er der ingen plads til individualitet.

  Den tredje grund er historisk / praktisk. Det antages, at skæggets soldater blev beordret af Alexander of Macedon til at barbere for at fratage fjenden muligheden for at tage fat på soldaterne ved skæget under kampen. Nu er soldater i hånd-til-hånd-kampe meget mindre almindelige, men at give en fjende en fordel i form af deres lange hår og skæg er i hvert fald ikke værd.

  Den fjerde overdreven vegetation kan forstyrre brugen af ​​personlige værnemidler (gasmaske) eller føre til alvorlige skader (knibe hår med bevægelige dele af mekanismer).

  Forresten er det tilladt at bære et skæg til officerer og midshipmen (ensigns): Tradition.

  Dette skyldes, at soldater, for at disciplinere (eller nogle andre), skal se så identiske som muligt, så der ikke er nogen grund til konflikter på dette grundlag.

  Derfor er soldaterne i hæren så strengt relateret til udseendet af soldater - udover ure kan man udtrykke sig på få måder - graden af ​​polering af en plaque, typen af ​​iført en hat osv.

  Du kan læse mere om dette øjeblik her:

  Til det detaljerede og begrundede svar fra Timofey Kamraz vil jeg tilføje, at svaret refererer til den forældede version af charteret. I sit interne servicecharter, der blev vedtaget i 2007, har den tilsvarende klausul nummer 344, og i denne bestemmelse er der intet forslag om, at kun embedsmænd og dommere (midshipmen) må bære skæg.

  Mine vidunderlige overtroer.

  Mænds tegn.

  Vores regelmæssige læser Sergey Slavyansky spørger: "Jeg er interesseret i de såkaldte" mandlige gaver "... En ven sagde, at han barberer kun om morgenen og aldrig i aften. Er det virkelig værd at barbere om aftenen efter solnedgang? Og er der nogen forskel med hvilken kind at begynde at barbere ansigtet (venstre eller højre)? Og det evige mandlige spørgsmål om sokker: om morgenen bliver sokker undertiden tabt hos nogle mennesker... og til tider er venstre ikke altid lige med det samme, så den rigtige. Er der tegn på dette? ".

  Hvornår er det bedre at barbere.

  Faktisk eksisterer tegnet forbundet med barbering. Men det er mindre populært i dag end andre. Og mange har ikke hørt noget om det. Barbering om aftenen, som en hårklippning, betragtes som en dårlig omen, da den lover fiasko i finansielle anliggender og forudsiger ensomhed. De fleste mænd foretrækker at barberes om morgenen og gør det en gang om dagen. Og det er helt normalt. Men der er repræsentanter for den mandlige befolkning, der har meget aktivt ansigtshår og ikke kan acceptere sin hurtige vækst - de barberer to gange om dagen. Og de gør det regelmæssigt. Men nogle observationer i forbindelse med aftenskæringen og dens konsekvenser eksisterer ikke. I de gamle dage barberede de om morgenen og gjorde det til en lige barbermaskine. Der har altid været en risiko for at blive skåret. Og jeg tror, ​​at aftenens barbering ikke blev hilst velkommen, heller ikke fordi i mørkere tid var chancen for skade højere. Men der er et tegn, og at overholde det eller at ignorere det er altid dit personlige valg. Gamle varsler anbefaler at begynde at barbere fra højre kind, det skyldes bevarelsen af ​​helbredet. At begynde barbering fra højre kind skal være i harmoni med skæbnen. Og til venstre - for at gå over skæbnen.

  Sokker.

  Sokker er kendt for at tilhøre partnerskabet og symboliserer partnerskabet. Siden tidligere tider, hvor der ikke blev brugt sokker, men strømper i hverdagen, har næsten intet ændret sig - tegnene i forbindelse med denne del af mænds garderobe arbejder stadig. Det antages, at hele tiden taber sokker indikerer et problem med en partner, et mislykket personligt liv og fraværet af lykke i en manns liv. Du kan ikke gå i en sok (strømpe, sko), på udkig efter en anden. Dette blev betragtet som et ubekendt tegn, den unge mand lovede at miste en af ​​hans forældre, og en moden enkepind lovede en moden mand. Du skal gøre sokkerne aldrig gået tabt! Og der er en vej ud. Som mange andre tegn er tegn på sokker længe blevet overført til kategorien god tone regler, og allerede deres overholdelse er blevet en integreret del af god avl, god manerer og manifestationer af en persons indre kultur. Så hvad handler disse regler om? De er enkle. Hvis du bærer rene strømper om morgenen, skal en mand sende dem til tøjvask om aftenen. Godt i dag har alle en vaskemaskine, hvilket eliminerer behovet for at røre med beskidte sokker... Dermed eliminerer du tabet og følger reglerne for personlig hygiejne.

  Morgen sang.

  "På en eller anden måde hørte jeg, at komme ud af sengen ikke kan synge," G. Sergeev fra Primorye skriver til os, "er der virkelig et sådant tegn? Jeg kan ikke fløjte, men hvorfor er det bare forbudt at synge for mig selv? Ofte står jeg op og begynder at spinde noget under min næse uden at mærke det selv. ". Elena Romanova fra Vladivostok, I.K. spørger om morgesang. Ryazantsev fra Amur-regionen, Lyuba B. fra Khabarovsk.

  Sang om morgenen er virkelig et af de uønskede tegn. "Tidlig lille birdie begyndte at synge, som om katten ikke havde spist," siger ordsprog. Det menes at ved at synge en person synes at foregribe ideen om held, held og lykke om morgenen, og dermed risikere at vrede Gud. Så træder en anden populær visdom i kraft: "Hvis du vil gøre Gud grin, fortæl ham om dine planer!". Vores bedsteforældre fulgte altid denne omen og forbyder endda rolige sang til deres familiemedlemmer. Min bedstemor, jeg husker, sagde: "Åh, barnebarn, synger før morgenmad - græder til nat!" Dette er stadig en meget almindelig tro i dag, især blandt europæiske lande. Og i nogle regioner strækker viden til latter og generelt - til enhver form for sjov, før morgenmaden er færdig. Og i England var dette det vigtigste tegn i hverdagen. Og de sørgede helt for, at ingen turde selv grine længe før morgenen blev hurtigt afbrudt (på engelsk betyder ordet "morgenmad", "morgenmad" bogstaveligt "at bryde den hurtige"). Men der er et andet tegn, der også er forbundet med at synge. Og det drejer sig om sangen med hvilke tanker (eller melodier) du vågnede med. Folk vender ofte til mig, der vågner om morgenen, og deres minder om drømme er tæt sammenflettet med en bestemt musik eller sang. Ved hvilken sang er det trist eller sjovt, kan du bestemme, hvad din nye dag bliver, hvad det vil bringe dig i en følelsesmæssig forstand. En positiv melodi handler om vellykkede begivenheder, og en trist sang handler om fiasko.

  Brud af møbler.

  "Jeg falder konstant ud af dørene på møblerne. At skruerne løsner, hardwarebruddet. Er der nogen tegn. om møbler, især dørbrud? "- spurgte Sergey G. fra Vladivostok i hans brev.

  Som du ved, var møblerne i gamle dage helt træ. Plastskabe, døre lavet af laminat - ret en ung opfindelse. Derfor er sådanne møbler mere holdbare end træ. Men dets sårbarheder er tilbehør, markiser, fastgørelser. I gamle dage blev det antaget, at hvis møbeldørene brister eller brister, forudsiger det ulykke. Hvis dørene "løsnes" (skruerne blev løsnet), så venter det samme "løse" liv på ejerne. Indtil skruerne styrkes, kan ejerne vise nogen forpligtelse til andre, være unøjagtige i tide, være forsinkede til møder. Hvis du ignorerer de ødelagte møbler, faldet af døre og uvævte skruer, er det umuligt at tænke på enhver lykke i livet. Derfor er det nødvendigt at rette den ødelagte og rette alle problemer så hurtigt som muligt.

  I nogle europæiske lande blev møbelbrud opfattet som et tegn på forandring. Man mente, at hvis der var tre sammenbrud med møbler i huset i træk, især med døre, så snart vil der være et træk eller større ændringer i ejendomsproblemet. Der er endda et engelskdigt på dette:

  "Hvis dørene i skabet er revet af,

  Hvis håndtagene på dørene er brudt,

  Dette betyder - forandring kommer

  Venter på ejeren af ​​de nye vægge! "

  Funktioner katte.

  Og endnu et spørgsmål fra Sergey G. fra Vladivostok: "For nylig er kattekatetre kastreret og deres klør fjernet helt. Er dyrets naturlige komponent" forkælet "på denne måde? Og i mellemtiden er katten et magisk dyr og har dette dyr nogen form for magisk beskyttelse til sin herre? "

  En kat - en magisk væsen - er et velkendt faktum. Ifølge gamle tro er det antaget, at katten er den første til at møde en person i den næste verden. Men selv i det normale liv er kattens evner også fantastiske. Den bedste måde at slippe af med træthed er at slagte katten. Tage om katte er der en enorm mængde. Men vores opgave er at identificere dem, der direkte angiver dets mystiske egenskaber. For eksempel beskytter en sort kat huset mod tordenvejr, lyn og tyve. Og i England, den familie, hvori pigerne voksede op, søgte at få det er den sorte kat. Og i dag er der et sådant ordsprog: "Når der er en sort kat i huset, vil dørene blive forelskede!". En fremmed kat, der stikker til huset, foreskygger ulykke - det vil helt sikkert tvinge ud nogen der bor i dette hus. Hvis tre sorte katte bringes ind i huset, så vil ejeren i tre år vise gode magiske evner. Kun katten er ejendommelig for sin ekstraordinære spyd, med hvilken den fascinerer, beroliger og inspirerer os! Og nu, med hensyn til sterilisering af kæledyr og fjernelse af klør på deres poter. Faktisk er de magiske egenskaber ved disse operationer, at katten ikke bliver mindre. I denne forstand er kattens evner ligner menneskelige. Og i mennesker, som du ved, sker kirurgi ganske ofte. Men en person mister ikke sine egenskaber og talenter. Jeg kender endda nogle kolleger, der har gennemgået en operation for at fjerne nogle organer... Men deres faglige evner lider slet ikke. Tilsvarende beskytter katte, taber kløer eller gennemgår andre operationer stadig deres ejere mod modgang og sygdom, og forbliver stadig for dem talismans of good luck.

  På forskellige tidspunkter og i forskellige lande blev katten betragtet som enten en hellig eller en djævelsk skabning, der bringer enten held og lykke til eller ulykke. I oldtiden var katten et hellig dyr viet til forskellige guddomme. Den egyptiske gudinde Bast (Bastet) havde en kattehoved og var omgivet af katte, hvorfor alle medlemmer af denne familie blev elsket og respekteret over hele landet. I retfærdighed må det siges, at katten forbliver et hellig dyr i Egypten i dag. Følgere af Diana-kulten ærede katte, fordi de nød hendes specielle patronage, og fordi hun engang tog et katteudseende ud. På samme måde var i den hedenske skandinavien Freya, kærlighedsgudinden og frugtbarheden forbundet med katte, der blev udnyttet til sin vogn. I alle lande blev det antaget, at katte er udstyret med mystisk magt til godt eller ondt og blandt andet har en gave til at se ånder, forudsige fremtiden ved deres adfærd og styre vejret.

  Jeg ønsker jer alle kun gode tegn og lykkelige taler!

 • Skal mænd barbere deres ben

  Hårfjerning