Hvorfor skal piger shave deres ansigt?

Japanske kvinder barberer deres ansigter for at bremse aldringsprocessen i huden. Ifølge orientalske skønheder tillader fjernelse af vellushår fra ansigtet at opnå en vedvarende anti-alder effekt.

På grund af hvilke orientalske skønheder opnår en vedvarende anti-aging effekt? Som pigerne selv forsikrer, er processen med anti-aging udløst af hudceller, der er aktivt, når pistolen er barberet af ansigtet.

Det er tvivlsomt? Så vi stoler ikke på denne anti-age-metode!

Men japanske kvinder, der skummer i munden, i bogstavelig og figurativ forstand, bevise for os, at mænd har opdaget denne hemmelighed af foryngelse!

Påståede, de mænd begyndte ubevidst at barbere sit ansigt og foryngede ham dermed. Derfor er huden af ​​en stærk halvdel af menneskeheden bedre (selv om det er muligt at argumentere med denne kendsgerning).

Forresten, barbering dit ansigt er bedre, ifølge pigerne, stadig en lige barbermaskine. Men hvis der ikke er nogen, så passer nogen!

Japanske kvinder tager aktivt video og opfordrer deres landsmænd til at følge deres eksempel - for at barbere deres ansigt og blive yngre!

Bommen for kvindernes barbering i Japan er vokset så meget, at i næsten hver anden skønhedssalon er der kommet en ny tjeneste - "Kvinder barbering". Vi tvivler på, at europæiske piger vil acceptere det.

Selvom vi ikke vil sige noget uden bevis! Ikke i vores regler! Derfor besluttede vi os for at finde ud af, hvilke eksperter fra forskellige lande der tænker på dette. Vil ansigt barbering erstatte professionelle procedurer? Og kan en sådan tendens danne rod i en bestemt region?

"Jeg tror, ​​at denne tradition hovedsageligt skyldes specifikt asiatiske ideer om ansigtsmakeup. Navnlig den udbredt anvendelse af hvidtek Cosmetics og meget tætte tonale ressourcer, egenskaberne nærmer sig scenen sminke allerede. Sådanne midler, hvis de ikke anvendes korrekt, vil gøre håret på ansigtet, selv pistolen, meget mere mærkbar. Derfor er behovet for en helt glat hud. Og fordi asiatiske kvinder og hår på kroppen og i ansigtet, og er tyndere og lettere end de repræsentanter for Europa fænotype, hardware kosmetologi teknikker, de giver, er ikke så effektive. Her er smukke perfektionister og er tvunget til at barbere dem væk. Det er efter min mening, at gøre alle de samme risikabelt, fordi barbering er fyldt med så enkel hudirritation og microtrauma, der er simpelthen ubehagelig og grimme, og infektion, og problemet med indgroede hår, som meget alvorligt.

Ingen foryngende virkning på huden, som det til tider nævnes, har ikke barbering.

Peeling opstår højst - hvilket kan opnås på en meget sikrere og mere behagelig måde ved hjælp af specielle dybe renseprodukter til ansigtet.

I dag er der meget mere effektive og hygiejniske midler til hurtigt, komfortabelt og uden risiko for helbred at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop - for eksempel laserfjerning. Laseren giver synlige resultater allerede efter den første procedure, og efter fuldførelse af kurset forsvinder op til 90% af håret for evigt! Ja, laseren ser ikke en helt farveløs fluff, men moderne enheder påvirker en meget bred vifte af hårtyper og nuancer. Og for de fleste af vores landsmænd i forskellige "farvetyper" virker laserfjerning meget effektivt. "

"Barbering, som enhver anden hudirritation, kan stimulere perifer blodcirkulation og dermed forbedre hudfarven og fjerne flabhed. Det har dog også omvendte virkninger. Den første af disse brænder huden efter barberingen. Derudover kan indgroede hår, og inficerede hårsække udløse forekomsten af ​​acne-lignende sår og pustler (bumser), som i mangel på ordentlig pleje, vil før eller senere bliver til arvæv og post-inflammatoriske pigmentpletter.

Det andet er hårgenvækst. Vi ved alle, at med regelmæssig barbering i sidste ende får du måske et ægte skæg og overskæg i stedet for tynde blonde hår på dit ansigt.

Det er altid godt at være opmærksom på de nyeste tendenser inden for dermatologi, men jeg vil anbefale alle piger at holde sig til godkendte, sikre og testede metoder til hudfornyelse. Især bør du være opmærksom på behandling af pigmentering og krympe porer med en laser. Radiofrekvensbehandlinger er velegnede til ar fjernelse og hæmning af huden. Injicerbar mesoterapi vil være god, hvor mikronåle anvendes til medicinsk behandling af dybe væv og generel forbedring af hudtilstanden. "

"Jeg ser ingen mening i barbering af mit ansigt. Der er mange andre måder at peeling - mindre traumatisk og mere effektivt. Du bør ikke fjerne en ned fra en kvindes ansigt og gøre den til stubbe. "

Hvad sker der, hvis en pige barberer hendes ansigt?

Selvfølgelig vil skæget vokse, den næste dag, tykt og sort. så hvad skæg er nu i trend. Og ikke så længe siden vandt en skægget dame (vel, måske ikke helt en dame) selv en prestigefyldt sangkonkurrence), jeg tror stort set på grund af hendes skæg.

Men alvorligt, min kæreste barberede sit ansigt, nu beklager. Selvfølgelig voksede hun ikke skæg, men håret blev hårdere. Sandt er hun rød, og hendes hår er blondt, men stadig ubehageligt. Barbering nu hver anden dag.

Hvis en pige beslutter at barbere hendes ansigt, fjerner barbermanden de fleste af hårene, der syntes uønskede for hende. Eller alle hårene. Dette er det første og mest ønskelige resultat. Håret vil blive fjernet, selvfølgelig, ikke for evigt. Efter et stykke tid vises de igen på pigens ansigt. Et andet muligt resultat er sandsynligheden for, at den nye vegetation bliver mere stiv og ikke fluffy. Og den tredje - at håret vil vokse noget hurtigere end før denne procedure. Men ikke nødvendigvis.

Måske skal der ikke ske mere. Teoretisk kan du stadig skære dig selv. Du kan alvorligt skære dig selv. Du kan få hudirritation. Men disse er ikke systemiske resultater af barbering, og indtil næste bryllup, som de siger, vil alt helbrede helt.

Og en ting mere. Hvis denne pige barbere hendes ansigt igen (som gør, for eksempel hver dag), kan det risikerer at hårene, børster til sidst bliver synlige udadtil, vil være mere som en mands skægstubbe. Dette fænomen er ikke så ønskeligt, så pigerne har ikke den mindste mening at alt for barberer deres ansigter.

beauty.ua

For nylig diskuterer eksperter i stigende grad dette spørgsmål: Skal piger shave deres ansigt og hvad betyder det?

Om forfatteren: Nastya Akimenko. Hvis du vil se beskrivelsen af ​​det skønhedsbillede, som Kate Moss har for nylig demonstreret, eller lære om den bedste nye kosmetik, fortæller jeg dig om det. For alle spørgsmål, kontakt venligst: [email protected].

Guys konstant barberer deres ansigter, dette er ikke usædvanligt. Selv om det drejer sig om stor tvivl, når det kommer til dig. Hvad siger eksperter?

Elizabeth Taylor og Marilyn Monroe barberede deres ansigt for at skabe en mere delikat og glat overflade af huden i deres ansigt og få en skinnende hudtone. Men er deres erfaring autoritative for os? Certificeret dermatolog Debbie Palmer besvarede et spændende spørgsmål:

"Mange piger barberer deres ansigter gennem årene. Dette er en slags skønhedsprocedure, som ligner den lette version af den, der er lavet i specialsaloner. Der bruger en specialist en skalpellignende enhed til at exfoliere huden og fjerne døde celler. I samme procedure fjernes små ansigtshår. Som et resultat får du et utroligt glat og jævnt ansigt. "

Vil håret begynde at vokse stærkere?

"Der er en myte, der barberer et ansigt, kan få håret til at vokse tilbage og ændre sin farve. Denne myte er ikke sandt. Dit hår vil vokse så godt som altid. "

Er der nogen fordele ved denne procedure?

"Ud over at have mindre ansigtshår, vil du se, hvordan dine celler begynder at forny. Som følge heraf kan sminke anvendes meget lettere, og de produkter, du bruger dagligt, vil give de bedste resultater på grund af direkte adgang til cellerne. "

Er der nogen ulemper?

"Før du barbere dit ansigt, skal du tale med din hudlæge og blive testet. Hver sag er unik og kan omfatte visse begrænsninger. "

Men hvis du på dette tidspunkt ikke beslutter dig for en kompleks procedure, skal du prøve at bruge specialværktøjer, der uden barbering trænger ind i huden og giver den nødvendige glans og glans.

Læs også: Naturprodukter til fejlfri hud: hvordan og hvorfor at bruge

Vi anbefaler serum til bekæmpelse af hudfejl. Klar forskel ved Estee Lauder. Hvis du drømmer om en sund og smuk hud - er dette værktøj perfekt til dig. Designet til daglig pleje.

Vær også opmærksom på Clarins eksfolierende lotion. Dette produkt er ideelt til rensning og fugtgivende hud.

(125 ml - 620,10 UAH)

Hvis du ønsker en dybere og mere omfattende hudpleje, så skal du prøve Peeling Reponse vitalite af Matis, som stimulerer cellefornyelse og udligner hudtekstur.

Er det muligt at barbere pigernes ansigt

Ansigtsskæringen er en ansigtsskæringsprocedure, der nu praktiseres aktivt blandt Hollywood-stjerner og mere tidligere blandt geisher. Jeg fandt to eller tre negative artikler om ansigtsskæring, men lad os se mere specifikt, om piger kan blive barberet.

På ansigtet af hver person er der en uklart ned, som kun mærkes, når den berøres. Denne fluff giver ingen ubehag, men asiatiske kosmetologer er overbeviste om, at huden bliver bedre, hvis du barberer ansigtshår. Efter proceduren bliver huden jævn, selv, porcelæn - måske er det hemmeligheden om fravær af udslæt og acne på japanske kvinders ansigter.

Er det muligt at barbere pigernes ansigt: fordelene ved proceduren

 • Barbering - en slags massage. Det menes, at mænds ansigter på grund af denne procedure bliver ældre langsommere, derfor er kvinder forgæves om denne skepsis.
 • Rensning af ansigtet. I løbet af proceduren bliver døde hudpartikler og overskydende talg-sekretioner rengjort (bedre end fra skrubbe). Derfor er masker og nærende cremer efter barbering særligt effektive, fordi sammensætningen gennemtrænger epidermis bedre.
 • Bedre laver makeup. Dette mønster noterede sig Hollywoods stjerner. Forestil dig, Merlin Monroe praktiserede barbering ansigtshår. Der er også ubekræftede rapporter om, at de brugte denne procedure til at opretholde ungdommen Marlene Dietrich og Elizabeth Taylor.

Et par ansigt nyder myter

 • Børster vises. Dermatologen Elizabeth Hale hævder, at stubbe ikke fremkommer. Ansigtshår er en fluff, der ikke bliver hårdere eller mørkere.
 • Har brug for at barbere hver dag. Nej, efter proceduren varer virkningen i 1-2 uger.
 • En almindelig barberkniv anvendes. Nej! Det anbefales ikke at foretage ansigtsskrabning derhjemme (det vil være svært at finde en sådan tjeneste kun i russiske saloner). Til proceduren ved hjælp af et specielt værktøj, der ligner en skalpel. Skønhedseksperter rådes til at købe et specielt blad til barbering ansigtshår fra Shiseido eller Tinkle.

Det er værd at bemærke, at russiske kosmetologer ikke anbefaler ansigtsskrabning og anbefaler laserfjerning som et alternativ. I en stemme erklærer, at dette er et marketinggreb. Men hvad med den tusindårs japanske tradition?

Generelt er mysteriet med ansigtsskygge ikke fuldt ud afsløret: Russiske kvinder er mistænksomme for proceduren, men asiatiske og amerikanske modekvinder intensiverer det.

Del posten "Face Shaving - glat asiatisk hud"

Barbering kvinder ansigt

Overskæg - meget ikke kun mændene. I en lille smule over læben er de hos kvinder. Nogen natur belønnede lys ubemærket neddybende, andre lider af mørke og hårde antenner. Når der er behov for at hurtigt hæve dit billede, kommer til redning kvinders barbermaskine til ansigtet. For at udføre proceduren korrekt og sikkert skal du tage hensyn til vigtige anbefalinger.

 • 1. Er det muligt at barbere et overskæg til piger og kvinder?
 • 2. Fordele og ulemper ved fjernelse af antenne med en barberkniv
 • 3. Hvilken barbermaskine er bedre at bruge til ansigtet
 • 4. Hvordan barberes overskæget korrekt
 • 4.1. uddannelse
 • 4.2. Rabe: trin for trin instruktioner
 • 4.3. Efter barbering pleje
 • 5. Vigtige oplysninger
 • 6. Andre måder at fjerne antennerne på.
 • 7. Hvorfor har kvinder en overskæg og hvorfor vokser de?

Er det muligt at barbere overskæg piger og kvinder?

I dag er mange måder opfundet for at slippe af med uønsket hår på ansigtet og i hele kroppen. Men barbermaskinen forbliver et populært, overkommeligt og bekvemt værktøj, som øjeblikkeligt kan løse problemet. Næsten alle kan bruge denne hygiejne. Du kan barbere kvindens overskæg, der er ingen kontraindikationer til dette, selv om der er nogle ulemper.

Ikke alle har tid og økonomiske midler til at gå til kosmetologierum. Og maskinen er billig, uafhængig og på et passende tidspunkt.

Barbering af et ansigt med en konventionel maskine bør ikke medføre problemer for kvinder. Men det er stadig værd at overveje, at huden på ansigtet er ømt og følsomt. Den mindste ridse kalder irritation og forkæler visningen.

Fordele og ulemper ved fjernelse af antenne med en barbermaskine

Fjernelse af uønsket ansigtshår med en barbermaskine har sine fordele og ulemper. Når du beslutter dig for dette trin, skal du være opmærksom på de positive og negative konsekvenser.

 • hurtigt;
 • budgettet;
 • gør ikke ondt
 • minimal risiko for irritation, epidermis rødme.
 • resultatet varer kun 2-3 dage;
 • hår bliver hårdere over tid;
 • Retningen af ​​hårvækst ændres, de begynder at holde op.

Hastigheden af ​​hårvæksten fra barberingen øges ikke.

Hvis du begynder at barbere din overskæg, så skal du indstille, hvilket skal gøres hele tiden. Kan jeg bruge en anden procedure senere? Ja, når som helst kan du skifte til andre former for depilation.

Hvilken barbermaskine er bedre at bruge til ansigtet

Ikke alle barbermaskiner er de samme: Der er enkle og mange modeller med ekstra, hvilket letter proceskvaliteten.

Det skal forstås straks - kvinders barbermaskine til ansigtets hud er ikke anderledes end mænd. Marketing er designet, så alle damerne ofte koster mere, selv om der ikke er nogen væsentlig forskel. Men Starks selv er flasker.

Tips til at vælge en barbermaskine til at fjerne antennerne:

 1. To knive på maskinen er bedre end en og tre, bedre end to.
 2. Hvis du vælger en elektrisk barbermaskine, er netværket mere egnet til piger (det er bedre og renere at barbere fine hår).
 3. Fugtgivende strimmel letter barberingen og glider glat over ansigtet.
 4. Brand mærker synder ikke kedelige blade.
 5. Flydende hoved reducerer risikoen for ridser og udskæringer, da det gentager bøjningerne i huden.

Sådan barberes antennerne

Selv om proceduren synes simpel, anbefales nogle regler at blive overvejet.

uddannelse

Ingen speciel forberedelse til dette er påkrævet. Huden skal bare være ren. Enheden og hænderne skal også renses. Det er umuligt at dampe ansigtet før barbering, hvilket øger risikoen for dets skade.

For at undgå ridser og irritation, brug et barberskum eller gel. Det er også meget passende produkt til mænd. Overvej at håret ikke barberer på tør hud.

Rabe: trin for trin instruktioner

 1. Påfør et lille stykke gel- eller barberskum på området uønsket hår.
 2. At presse læberne indbyrdes, således at der foldes ovenfra strakt.
 3. Lys bevægelser bør barbere håret, ikke presser hårdt med en kniv på huden. I områder af hjørnerne af læberne skal du stramme huden med din håndflade for at gøre det nemt at fjerne antennerne.
 4. Skyl ansigtet med varmt vand, blut med et håndklæde.
 5. Endelig påføres en efterbehandlende hudplejefløde, det vil reducere irritation og fugtighed, hvilket giver blødhed.

Hvis du ikke har cremen, skal du behandle området med et antiseptisk middel, og efter 15-20 minutter påføres hudplejefløde.

Efter barbering pleje

For at bremse hårvækst efter barbering, skal du købe en særlig creme eller serum. Dette vil forsinke den næste procedure for at fjerne whiskers i flere dage.

I resten er der ingen særlige regler for pleje.

Vigtige oplysninger

 • Du skal være meget forsigtig, hvis der er papillomer, mol og andre strukturer på ansigtet i antennernes område.
 • Glem ikke, at barbermaskinen er et personlig hygiejneværktøj. Hvis hun barberer en anden, er der risiko for transmission.
 • Genbrug ikke engangsmaskiner.
 • For hver zone (ben, bikini, armhuler) skal der anvendes et særskilt blad.

Andre måder at fjerne antenner på

Moderne kosmetologi tilbyder forskellige muligheder for depilation:

 1. Wax depilation.
 2. Shugaring.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Elektrolyse.
 5. Epilering.

I hjemmet kan du slippe af med vegetationen over læben ved hjælp af følgende metoder:

 1. Pluk ud med pincet.
 2. Fjern med en epilator maskine.
 3. Påfør færdiglavede voksstrimler til selvbrug.
 4. Discolor.
 5. Udnyt kemisk depilatory cream.

Hvorfor har kvinder et overskæg og hvorfor vokser de?

I oldtiden havde folk (både mænd og kvinder) tæt vegetation over deres kroppe. Hun beskyttede dem mod miljøets negative virkninger. Tiderne er ændret, civilisationsniveauet er steget, manden begyndte at bære tøj og skabte mange enheder til hans forsvar.

Hår over læben kan begynde at vokse på grund af hormonelle lidelser, aktiv produktion af visse enzymer og arvelige faktorer. I sjældne tilfælde kan et skæg "væske" på en kvindes ansigt. Selvfølgelig, ikke så tyk og rigelig som hos mænd. Men selv et par klart fremspringende hår på hagen kan betydeligt ødelægge stemningen.

Kvinde regelmæssigt barbering ansigt er stadig uønsket - dette forværre kun situationen. Det er bedre og mere praktisk at bruge denne metode, som fjerner hår fra roden. De bliver tyndere, sjældnere og vil ikke vokse i lang tid. Og det anbefales at holde barbermaskinen som en nødsituation i uforudsete situationer.

Kan piger barbere deres ansigter?

Er det sikkert at barbere en piges ansigt?

Ofte begyndte jeg at støde på en video på YouTube, hvor piger viser og fortæller hvordan man barberer deres ansigter, de siger, at huden vil være silkeagtig, glat og forynget. Og formentlig kan piger ikke have stubbe, som mænd, og så vil ikke noget stikkende vokse.

Forresten forsøgte jeg endda at barbere mit pandeområde tættere på mit hår - jeg har nu en torn, ikke sort, men en torn. Måske fordi der er en zone med hårvækst.. og kan barbere kvinders ansigter alle løgne og ikke kun en gang? Barberer du dit ansigt?

Det er ansigtet eller de såkaldte antenner?

Hvis du besvarer specifikt, da et spørgsmål bliver stillet, afhænger sikkerheden af ​​at eje en barbermaskine :))

Men alvorligt. så vil det være dumt at barbere med sin mand naparu ved spejlet))

Jeg kan ikke på alvor.

Nå, da vi engang havde en pige på gården, der barberede ikke kun sine ben, men også hænderne! Skriv de glatte efter dette. Allerede to gange! Og drengene grinede da ved det faktum, at hun var prickende :))

Jeg ved, at hun på en eller anden måde fortalte mig, at hun beklagede, at hun også begyndte at barbere hænderne.

Forestil dig, om du også barberer dit ansigt! Hver dag!

Kvinder har endda en vittighed for denne sag er bedre at føde engang end at barbere hele mit liv :))

Selvom vi gør begge ting i sidste ende, men hver af dem vælger efter hans behov og efter eget skøn.

Den såkaldte skønhed er den dermaplaning tendens (det virker også som en skrælning) for perfekt glathed af huden, så enhver kosmetisk kan placeres bedre.

På ansigtet og så følsom og delikat hud! Jeg synes, dette er et stort stress for hende, og plus alt andet, og hvis du planlægger at anvende makeup på toppen - dette er et afsnit!

Hvor meget frygt i skønhedssalonen at lide i mesterens hænder, selv Badyagu er ikke alle i fare for at blive brugt og derefter barbering. - mere end et år siden

Er det sikkert at barbere en piges ansigt?

Ofte begyndte jeg at støde på en video på YouTube, hvor piger viser og fortæller hvordan man barberer deres ansigter, de siger, at huden vil være silkeagtig, glat og forynget. Og formentlig kan piger ikke have stubbe, som mænd, og så vil ikke noget stikkende vokse.

Forresten forsøgte jeg endda at barbere mit pandeområde tættere på mit hår - jeg har nu en torn, ikke sort, men en torn. Måske fordi der er en zone med hårvækst.. og kan barbere kvinders ansigter alle løgne og ikke kun en gang? Barberer du dit ansigt?

Det er ansigtet eller de såkaldte antenner?

Hvis du besvarer specifikt, da et spørgsmål bliver stillet, afhænger sikkerheden af ​​at eje en barbermaskine :))

Men alvorligt. så vil det være dumt at barbere med sin mand naparu ved spejlet))

Jeg kan ikke på alvor.

Nå, da vi engang havde en pige på gården, der barberede ikke kun sine ben, men også hænderne! Skriv de glatte efter dette. Allerede to gange! Og drengene grinede da ved det faktum, at hun var prickende :))

Jeg ved, at hun på en eller anden måde fortalte mig, at hun beklagede, at hun også begyndte at barbere hænderne.

Forestil dig, om du også barberer dit ansigt! Hver dag!

Kvinder har endda en vittighed for denne sag er bedre at føde engang end at barbere hele mit liv :))

Selvom vi gør begge ting i sidste ende, men hver af dem vælger efter hans behov og efter eget skøn.

Den såkaldte skønhed er den dermaplaning tendens (det virker også som en skrælning) for perfekt glathed af huden, så enhver kosmetisk kan placeres bedre.

På ansigtet og så følsom og delikat hud! Jeg synes, dette er et stort stress for hende, og plus alt andet, og hvis du planlægger at anvende makeup på toppen - dette er et afsnit!

Hvor meget frygt i skønhedssalonen at lide i mesterens hænder, selv Badyagu er ikke alle i fare for at blive brugt og derefter barbering. - mere end et år siden

Har piger brug for at barbere deres ansigt for at blive yngre

De siger at mode er cyklisk. Det samme kan siges om skønhedstendenser. Den velglemte tendens er blevet relevant igen: piger over hele verden begyndte at barbere deres ansigter. Hvorfor?

For geisher i Japan er barbering ansigter længe blevet almindeligt. Nogle kilder hævder, at selv Cleopatra blev afskåret af uønskede ansigtshår på en sådan radikal måde.

Hendes tilhængere er Marilyn Monroe og Elizabeth Taylor. I dag har amerikanske kosmetologer endnu engang udarbejdet argumenter til fordel for denne tvetydige procedure.

Læs også

Lykke fra apoteket: salt til vores skønhed

Ude af syne! Hvordan man siger farvel til blå mærker og mørke cirkler

Hvad gør kaffe til din hud?

 • Tekst: Alika Zhukova
 • Foto: Getty / Fotobank
 • Dato: 11. februar
 • Tags: ansigt

49 kommentarer

11. februar, 16:40

Og vil vi alle gå baleen skæg

11. februar, 16:40

11. februar, 16:57

11. februar, 17:01

TAKK! Conchita Wust vil ikke være.

11. februar, 17:03

11. februar 17:16

Og mine antenner vokser og jeg har plaget dem til at fjerne)))

11. februar, 17:32

min mand vil sparke mig ud af huset, og så bærer jeg hans skjorter, og så hvis jeg skal barbere mit ansigt, kommer jeg væk med det))

11. februar, 17:39

Åh, hvem kommer op med sådanne dumme tips? Gør det aldrig!

11. februar 18:07

Der vil være naiv, de vil gå, de vil barbere, så skal børsterne vokse.

11. februar 19:28

Nå var det nødvendigt at skrive om noget.

Brug og genoptryk af trykte materialer på stedet woman.ru er kun mulig med et aktivt link til ressourcen.

Brugen af ​​fotografiske materialer er kun tilladt med skriftligt samtykke fra webstedets administration.

Anbringelse af intellektuel ejendomsret (foto, video, litterære værker, varemærker mv.)

På stedet woman.ru er kun tilladt for personer, der har alle nødvendige rettigheder til sådan placering.

Ophavsret (c) - Hurst Shkulev Publishing LLC

Netværksudgave "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Attest for registrering af massemedier EL №FS77-65950, udstedt af Federal Service for Supervision inden for kommunikation,

Informationsteknologi og Massekommunikation (Roskomnadzor) 10. juni. 16+

Grundlægger: Limited Company "Hurst Shkulev Publishing"

Chief editor: Voronova Yu. V.

Kontaktoplysninger af redaktionen for offentlige organer (herunder for Roskomnadzor):

Kvinder ansigtshår fjernelse! Barberer eller ikke barberer dit hår?

Ligegyldigt hvor overraskende det lyder, men hemmeligheden bag mange asiatiske pigers smukke skind er at jævnligt barbere deres ansigter.

Selvfølgelig er processen noget anderledes end den samme procedure hos mænd, som vi er vant til at observere i deres daglige pleje.

Egenskaber ved denne metode

hyppigheden af ​​denne procedure hos kvinder er i gennemsnit 1-2 gange om måneden

Brugt barbermaskine har også forskel, nemlig en tandklinge i stedet for 2-3 skarpskårne.

barbering anvendes ikke fløde eller skum, proceduren udføres på tørt eller dampet håndklædehud.

Ikke stive hår er barberet af (som det er tilfældet med børster), men skudt, næppe mærkbart på ansigtets hud.

Det mest populære spørgsmål, der bekymrer mange piger, der først så hele processen med barbering - hvorfor har vi brug for denne procedure? Vil det ikke forårsage kroppens reaktion på øget hårvækst?

Moden til absolut glat, lys, elastisk og ung hud gik fra Japan. Dette land er førende inden for udvikling af metoder og produktion af værktøjer til sikring af hudens beskyttende egenskaber og beskyttelse af unge.

Japanske kvinder er glødende tilhængere af lys og mat hud, uden at have en antydning af solbrun og skinn.

På deres billede forsøger de at opnå den maksimale effekt af fint porcelæn læder.

Hvorfor ville en pige barbere hendes ansigtshår?

Der er hår på ansigtet af hver person, de fleste forbliver usynlige, fordi de har en lys skygge og fletter med hudtonen. I nogle er fluffhåret mere udtalt og mere mærkbart på visse dele af ansigtet, især over læben mellem øjenbrynene på kinderne.

Hvis hårene har en mørk farve, skaber dette en uønsket virkning: Øjenbrynslinien bliver fuzzy, en unødig skygge vises, hudens udseende forekommer ujævnt og kedeligt.

Hvis håret er let, men tykt, så bliver det nemmere at mærke, når du bruger makeupprodukter, især pulver.

Og hvis det lokale problem med uønsket hår nemt kan løses ved elektrolyse, er fluffhår ikke så nemt at fjerne, især hvis vi taler om et følsomt område.

Sådan barberes ansigt

En speciel barbermaskine med et tyndt blad, der minder om en miniature kamkamme, fjerner fnughår, døde hudceller, overskydende hudfedt og snavs, der kan være vanskeligt at vaske af med overfladiske rensemidler.

Dette er et rigtigt fund for dem, der altid er på jagt efter en smuk og glat hud.

Så selve proceduren er ret simpel: med lette, korte bevægelser i retning af hårvækst fjerner vi fluffen. Tryk ikke hårdt på barbermaden, bevægelsen bør ikke forårsage ubehag.

Flyt altid i retning af top-down.

Endelig kan en beroligende creme påføres huden.

Fordeler regelmæssig barbering

glat hud uden pistol

hudvaskning på grund af mekaniske barbermaskiner

foryngende virkning, som opnås ved at opdatere overfladelagene i huden

forbedring af kosmetikkens penetrerende evne til huden

evnen til at skabe smukke hårlinie

Barberer dit ansigt: En effektiv hudpleje eller en dumt ode til feminisme?

Indholdsfortegnelse

Den feministiske bevægelse får fart i hvert år og tiltrækker ikke kun mere og mere opmærksomhed på politisk plan, men også i offentlighedens sind. Og undertiden er feminismens manifestationer meget overraskende.

Nej, der er ikke noget dårligt i feminismen selv. Tværtimod. Tak for 8. marts stemmeret og muligheden for selvrealisering (Forfatteren af ​​materialet anser sig selv for en passende feminist) men de fleste moderne adepter af de fem bevægelser perversede ham helt.

En af disse ejendommelige og meget tvetydige manifestationer er tendensen til barbering af ansigtet. Dette er en procedure, der lover at fjerne vellus hår og død hud, hvilket giver dig ungdom og supermagt. Er det sådan? Trods alt ser proceduren sig ud som en analog af skæg til mænd, og en sådan gestus kan sikkert betragtes som et forsøg på radikal feminisme for at få mere nishtyakov. Men er det?

Hvad er proceduren?

For første gang syntes proceduren for barberingsflade Dermaplaning i Japan og spredte sig meget hurtigt til hele verden. Proceduren indebærer fjernelse af vellus hår og stratum corneum på ansigtet i en vinkel på 45 grader ved hjælp af en kirurgisk skalpel. Proceduren, som johannesbrød, begyndte at ses i alle saloner i Europa og USA.

På trods af dette lyse udsigter er det bare at barbere den glatte og følsomme hud på dit ansigt. Selvfølgelig, efter at have fjernet den døde hud (har den den?), Vil alle cremerne trænge ind i porerne hurtigere og gøre sminke bedre. Så lover kosmetologer.

Offentlig reaktion

Populær blogger Huda Kattan beskyldte en lignende procedure ved at sende en video af sig selv barberer ansigtet på Instagram. Sandt blandt de 17 millioner publikum er de fleste piger engageret i sådan uanstændighed. Og det ser ud til, at vittigheden blev taget for sandheden.

Men bloggeren er ikke en autoritativ udtalelse, så vi spekulerede på, hvilken plastikkirurg David Jack, som var en af ​​de første til at begynde at barbere sit ansigt, tænker på det.

Ud over bloggeren blev proceduren for barbering af hans ansigt testet af redaktøren af ​​British Vogue. Lottie Winter gennemførte et eksperiment: hun barberede kun halvdelen af ​​hendes ansigt og ønskede at sammenligne effekten:

Derudover sagde Lottie, at hun ikke bemærkede den visuelle effekt, kun hudens glathed. Men glathed er ikke det værd.

Fra proceduren med barbering er der kun spørgsmål, selvom du prøver det selv. Måske er det værd at tabe meningsløst feminisme og gå til virkelige handlinger, hvis du har brug for dem? Hvorfor lære at skrive stående eller at fjerne deres yndlingsskrabere fra mænd?

Dermaplaning eller hvorfor kvinder barberer ALLE ansigt

Perfekt glat ansigt efter barbering... til kvinder

Langt fra mangfoldigheden af ​​moderne tendenser er kombinationen af ​​ordene "barbering af et ansigt" og "kvinder" i en sætning helt sikkert overraskende. Men det er ikke en vittighed og ikke en PR-bevægelse fra siden af ​​reklame. Det er en komplet udvikling i kosmetologi, som endda har fået sit navn - dermaplanning.

For nylig har mange populære skønhedspublikationer af verden foretaget en gennemgang af denne usædvanlige procedure. Det siges, at Marilyn Monroe udførte sådanne handlinger med hendes ansigt i sin tid. Hvilke årsager gør denne tendens populær, og er det værd at være opmærksom på denne procedure?

Hvor bliver benene i den nye tendens "vokse"?

Barbering af en kvindes ansigt tager sine rødder fra japansk kultur, hvor der er en tradition for at barbere dit ansigt før brylluppet. En sådan specifik handling er forårsaget af en ret pragmatisk grund. Den japanske bryllups makeup var meget usædvanlig, og på det uberørte ansigt gik han simpelthen ikke glat på grund af tilstedeværelsen af ​​normalt hår i ansigtet - den såkaldte pistol. Makeup til brylluppet er ikke længere det samme, men traditionen er blevet adskilt fra konteksten, og mange japanske kvinder gør det stadig. Spørgsmålet er, at der er forskel på at gøre det en gang i livet eller regelmæssigt.

Nu fra Asien har udviklingen migreret til Europa og Amerika. I USA er det særligt populært. Næsten alle skønhedsbloggere udførte et eksperiment på sig selv. Mange af dem har skiftet til den regelmæssige adfærd af denne procedure. På internettet kan du finde detaljerede instruktioner om, hvordan du barberer dit ansigt i hjemmet. Der er mange sådanne videoer på YouTube, men hidtil kun engelske versioner. Vores bloggere har endnu ikke turdet til at barbere hele ansigtet, eller resultatet af deres indsats fandt ikke support fra vores publikum.

Blandt hovedårsagerne til proceduren for barbering er ansigtet af hendes fans to:

 • slippe af med vellus hår;
 • slippe af med døde hudceller.

Følgelig er sminke efter sådanne handlinger ideelle, og huden fornyes hurtigere. Men modstandere af proceduren hævder, at hår begynder at vokse grovere og mørkere.

Dermaplaning som en kosmetisk procedure

Faktisk er proceduren for dermaplanning ikke ny i asiatiske skønhedssaloner, og det anses for at være en helt normal og populær procedure. I salerne i USA og Europa har også vedtaget denne procedure. Det bruges ofte ikke som en separat, men som en forberedende før mere grundige procedurer som en mellemskalering.

Selvfølgelig udføres dermaplanning ikke med en almindelig barberkniv, men med et specielt værktøj som en skalpel. Selvom du beslutter dig for en lignende procedure derhjemme, skal du ikke skynde dig for at tage en almindelig maskine. For at gøre dette skal du bestille specielle engangs flad razorer med en enkelt tre-centimeter blad. Et sæt af tre sådanne barbermaskiner koster omkring $ 4.

Navnet på denne enkle procedure taler om dets driftsprincip: dermaplaning på engelsk betyder derma - "hud" og planning - "planning". Dermaplaning er en exfoliation metode, det vil sige processen med at skrabe den øvre stratum corneum. Under denne proces finder "polering" af det øverste lag af huden sted, takket være hvilket håret også fjernes. Uden et aftageligt lag bliver ansigtets hud helt glat, og grundlaget for sminke ligger perfekt.

Beauticians anser denne procedure mere for hudpleje end for fjernelse af hår. Der er meninger om, at denne procedure er et glimrende alternativ til overfladeskalering. Dette er især tilfældet, når peeling er kontraindiceret, for eksempel under graviditet. Denne metode til at fjerne stratum corneum har ikke så strenge aldersgrænser som peeling, det kan bruges meget oftere. Hvis vi taler om barbering med en særlig barbermaskine derhjemme, kan det gøres næsten hver dag.

Indikationer og kontraindikationer, farer, fordele og ulemper ved proceduren

Som enhver anden procedure har dermaplaning en række indikationer og kontraindikationer.

Beauticians anbefaler at gennemgå denne procedure for at:

 • kæmpe mod overfladiske rynker;
 • med tør og hård hud udsat for hyperkeratose;
 • postacne;
 • rensning porerne af hvide og sorte komedoner;
 • forbedre hudens regenerative kapacitet
 • som et alternativ til mikrodermabrasion;
 • ar reduktion;
 • slippe af med rigeligt eller mørkt dunet hår som en af ​​metoderne til depilation;
 • forberedelser til dybere procedurer: hudstramning, midterlinje og overfladeskal.

Kontraindikationer til dermaplaning er ikke så meget. Blandt dem er:

 • Tilstedeværelsen af ​​betændelse i ansigtet;
 • talrige lindringer i reliefhud
 • Nikkelallergi, fordi værktøjet til dermaplaning består af dette metal.

Fordelene ved dermaplanningsproceduren er følgende:

 • glat ansigt
 • forbedret evne til at anvende make-up, gøre ansigtet skulptur, fordi midlerne falder mere glat og nemt;
 • slippe af med mørke eller tykke hår, hvis de var synlige;
 • regelmæssig bortskaffelse af døde hudceller, hvilket betyder sundere og mere strålende udseende hud;
 • fjernelse af disse hår, der ikke er egnet til laser hårfjerning
 • kræver ikke rehabilitering
 • smertefri;
 • hastighed og effektivitet;
 • evnen til at udføre en alternativ procedure derhjemme ved hjælp af en speciel barbermaskine.

På trods af et så stort antal indikationer for proceduren og fordele, skal du ikke glemme de mulige farer. Resultatet af proceduren afhænger af beauticianens dygtighed, derfor nærmer sig valget af en specialist grundigt. Med denne procedure er det ikke svært at beskadige huden og også at blive smittet. Sørg for, at værktøjet er godt bearbejdet, og bladet er engangsbrug. Overvej altid kontraindikationer for ikke at forværre situationen.

Mange eksperter siger, at efter at have fjernet håret med en barbermaskine på deres ansigt, vil de begynde at vokse mørkere og grovere. Den anden del siger, at der ikke er sådan fare. Absolut umuligt at sige. Mest sandsynligt vil det afhænge af de enkelte karakteristika. Du kan ikke på forhånd vide, om dit hår bliver mørkere og grovere, det er en vis risiko for denne procedure. Overfladisk fluffhår vil vokse tilbage i samme hastighed som før proceduren, men med en sløret (afskåret) tip.

Som følge af farerne kan vi formulere de vigtigste ulemper ved dermaplaning:

 • sandsynligheden for infektion og skade på huden
 • sandsynligheden for mørkning og grovdannelse af voksende hår, noget prikken i ansigtet i nogen tid før den næste procedure
 • udseendet af en yderligere procedure i morgenmøderne, hvilket betyder at der er behov for yderligere tid;
 • overdreven traume i huden med en barbermaskine;
 • behovet for solcreme;
 • overfølsomhed i en periode efter proceduren
 • reduktion af hudbarriere funktion
 • behovet for særlig pleje efter proceduren
 • ekstra omkostninger, hvis du gør dermaplaning i kabinen, så er der ekstra udgifter 2-3 gange om måneden.

Dermaplanning procedure

Fjernelse af epidermis øvre stratum corneum ved hjælp af et specielt værktøj kræver en særlig præcision og pleje fra kosmetologen. Før proceduren i skønhedssalonen bliver kunden bedt om at underskrive en informationsaftale, som han ved om procedurens egenskaber.

Fremgangsmåden begynder med en dyb rensning af huden, såsom alfa- eller beta-hydroxysyrer, hvis der ikke er kontraindikationer for dem. De løsner det øverste lag af huden og ødelægger forbindelsen mellem keratinocytter.

Under dermaplaning-proceduren skal huden være så tør som muligt. Med et specielt værktøj som en skalpel, der holder den i 45 grader vinkel, gør beautician bevægelser mod hårvækst. Det skal være meget omhyggeligt at sikre, at alle områder er behandlet, ellers vil de manglende zoner være synlige i lyset. Efter proceduren påføres en fugtighedscreme, der er egnet til huden, med et højt solbeskyttelsesniveau.

Dermaplanningsproceduren har en række indikationer og fordele, men der er selvfølgelig ulemper og farer. Det kan være meget nyttigt i nogle tilfælde. Husstandsversionen af ​​denne procedure er at barbere et ansigt med et specielt blad derhjemme. Herfra får vi fjernelsen af ​​alt vellus hår og glat hud.

Skynd dig ikke at køre for barbermaden, fordi sandsynligheden for at håret begynder at mørkere og uhøfligt, ingen har aflyst. Derudover vil bittert ikke ofre den eneste fordel ved en kvinde, som du ikke behøver at barbere dit ansigt om morgenen, i modsætning til mænd. Desuden er de ekstra 10 minutter i morgen, som altid, ikke nok.

Dermaplaning som en salonprocedure har et sted at være og være nyttigt til løsning af en række problemer. Men som en daglig hjemlig rituel at barbere et ansigt til en kvinde har en meget kontroversiel ting hidtil og eksperter endnu ikke kommet til en konklusion: at gøre det eller ej. Derfor beslutter du selv, om denne metode passer til dig, eller om dette våbenhår måske ikke er så forfærdeligt. Eller lad os vente til den nye trend vil bære frugt, og eksperter kommer ikke til en enkelt løsning.

Skønhedstendens: Skummende ved munden, eller hvorfor piger barberer ansigterne

Rolig, ingen Marilyn Monroe led under oprettelsen af ​​en collage

I stigende grad tager piger rundt om i verden en maskine i deres hænder, ikke kun for at slippe af med uønsket kropshår, men også at barbere deres ansigter. Og det handler ikke kun om at fjerne fluffen over overlæben. Vi taler om en meget usædvanlig og kontroversiel skønhedstrend - kvinders ansigtsskærme.

Faktisk kan barberede ansigter blandt kvinder ikke kaldes sådan en ny tradition - japanske kvinder, for eksempel, slipper for eksempel af med kanonen på deres perfekt hvide ansigter i lang tid. Brilie ansigt for at gøre det ser helt glat ud i billederne, også Marilyn Monroe og Marlene Dietrich. Men nu har denne tendens tendens til at komme til almindelige beboere i Europa og Amerika for nylig.

Hvis du også beslutter dig for denne kontroversielle procedure, skal du bemærke, at det er bedre at afstå fra at bruge en konventionel barbermaskine. Ansigtets hud er tyndere og øm og kræver en speciel tilgang og en særlig barbermaskine. En enhed, der er egnet til at fjerne ansigtshår, er mere som en lille tynd kniv eller en skalpel med et blad omkring tre centimeter.


Face shaver

Hvorfor bevæger piger over hele verden sig med knive og barberer så uhyggelig fluff på deres ansigt? Svaret er enkelt - for perfekt glatthed, takket være hvilket kosmetisk produkt vil lyve bedre. Men barbering af ansigtet, som også kaldes dermaplaning, virker også som en skrælning, det vil sige, skrælmer stratum corneum. Hvor præcis det er at udføre proceduren derhjemme - du kan lære på YouTube, hvor mange video lektioner indsamles.

Så er hvirvelvindens bangs vanskelig?

Lys hår med hydrogenperoxid gør det selv - pas på! Nyttige anbefalinger til selvlysende hår med hydrogenperoxid