Hvad kan og kan ikke være gravid?

Graviditet - det vigtigste øjeblik i en piges liv. Ansvaret ligger på skuldrene allerede i planlægningsfasen. Og målet med den fremtidige mor er fødslen af ​​et sundt barn. For at graviditeten skal lykkes, anbefales det at lytte til lægernes råd, læse faglitteraturen og følge anbefalinger fra erfarne mødre.

Under graviditeten anbefales det at spise rigtigt, ofte vises i frisk luft, overvåge sundhed, være opmærksom på søvn og hvile, minimere fysisk anstrengelse og få tålmodighed. Som følge heraf vil fødsel blive vellykket og mindre smertefuldt. For at det fremtidige barn skal udvikle sig normalt og blive sunde, er det nødvendigt at vide, hvad der kan være gravid. Dette emne vil blive diskuteret i artiklen, hvor vi besvarer 20 populære spørgsmål.

1. drik kaffe

Drikke kaffe i rimelige mængder beskadiger ikke barnet, og den forventende mor vil opmuntre og belønne med et godt humør. Derfor kan kaffen ikke afvise. Det vigtigste er, at den daglige dosis ikke må overstige to kopper af en ikke-stærk drikke.

Men nogle læger hævder at drikke kaffe under graviditet selv i små mængder reducerer barnets vægt. Hvis du drikker i liter, vil risikoen for dødsfald øges. Drikken har en masse koffein, hvilket øger trykket og stimulerer nervesystemet. Det anbefales at drikke det under hensyntagen til organismens egenskaber.

2. drik te

Drikke te under graviditet er ikke forbudt, hvis vi taler om rimelige mængder. I den daglige rate af svag te er to kopper. Det er tilladt at tilføje honning eller citronskiver til drikken. De nyttige elementer indeholdt i denne mængde sort te er nok til at beskytte og styrke tænderne, øge indsigt i fartøjerne.

Med hensyn til kosttilskud i te skal du håndtere dem omhyggeligt. I modsætning til deres naturlighed, nogle af dem tone op musklerne i organerne, herunder livmoderen. Med et uheldigt tilfælde af tilfælde sker abort. Derfor er det bedre at nægte kosttilskud.

3. drik øl

Den frivoløse brug af alkoholholdige drikkevarer vil føre til udseende af psykiske lidelser og udviklingsforstyrrelser i barnet. Når man igen har banket et lille glas øl, vil mor belønne barnet med afhængighed. Sådanne forfærdelige konsekvenser skyldes misbrug af øl og andre alkoholholdige drikkevarer.

Ikke kun alkohol, som er indeholdt i øl, er farlig. Sammensætningen af ​​drikken omfatter phytoestrogen - et stof der ligner hormoner i struktur. Indtastning af en kvindes "tredjeparts" hormoner er dårlig for hormonbalancen og er farlig for barnet.

4. drik mælk

Der er ingen forbud mod mælkeindtag under graviditeten. En kvinde på plads må drikke flydende eller tørret mælk, og valget af ged, ko, bagt eller frisk mælk afhænger af præferencer, anvendelighed og hyppighed af brugen.

Hvis der opstår et glasudslæt, en forstyrret mave eller andre negative reaktioner efter et glas mælk, er det bedre at nægte produktet. En værdig erstatning vil være hjemmelavet yoghurt, cottage cheese eller ost. Disse produkter er rige på protein og calcium, er i stand til at tage vare på fremtidens mor og baby ikke værre end mælk.

5. Inokulere

Lægerne beslutter, om de kan vaccineres, baseret på forholdet mellem fordele og skade. Vaccination udføres i nærvær af en øget sandsynlighed for infektion ved lidelse. Gravide kvinder anbefales ikke at rejse til bestemte lande på grund af behovet for at nedlægge visse vaccinationer. I tilfælde af kontakt med patienten er vaccinationer velkomne.

Vaccination vaccine strid, og hver af dem kan føre til komplikationer. Under graviditeten er levende virusvaccination uacceptabel. Hvad angår vacciner baseret på inaktive vira, er det i nogle tilfælde tilladt at gøre det. Samtidig overføres antistofferne indeholdt i injektionen til babyen og giver beskyttelse.

6. Lav indånding

Ifølge enstemmig udtalelse fra læger er indånding et nødvendigt redskab til behandling af gravide kvinder. De påvirker i modsætning til stoffer ikke organernes arbejde. Angreb i hoste i moderen bringer ubehag til barnet, og når hovedpinen bliver kold, mangler moderkagen ilt. Derfor er inhalationsbehandling en sikker løsning.

Indåndingsdamp er nyttig tidligt i behandlingen af ​​tør og rykkende hoste. Men hvis sygdommen ledsages af feber, er indånding forbudt. Bedre ånder æteriske olier. Indånding under graviditet tillades en time efter at have spist.

7. At lave røntgen

Fluorografi er en lavdosisforskningsmetode. Under graviditeten er proceduren kontraindiceret. Kvinder i fritagelse for den planlagte passage af undersøgelsen. Læger udelukker kun røntgenundersøgelsesteknikker i tilfælde af alvorlige kliniske indikationer.

I nogle tilfælde gøres røntgenbilleder til piger i positionen, men på betingelse af, at fordelene ved forskning for den forventende mor er højere end risikoen for barnet. I alle andre tilfælde skal der anvendes forskningsmetoder, der ikke giver ioniserende stråling.

8. Gør hårfjerning

Under graviditeten er det tilladt at anvende hårfjerningsteknikker, der udføres hjemme og ikke påvirker kvindens krop. Blandt dem voks og fjernelse af uønsket vegetation ved elektrolyse. At ty til andre metoder under graviditeten er risikabelt. Det er bedre at nægte dem.

Under graviditet anbefales kamphår ved barbering. Mere effektive metoder til depilation afsættes til det øjeblik, ansøgningen er sikker for barnet.

9. Lav shellac

Læger var ikke enige om dette problem. Nogle hævder, at shellac manicure teknikken er sikker, andre ser det som en skade. Forsigtige herrer mener, at det ikke er værd at gøre shellak under graviditet, da kvindens krops reaktion på kemi er uforudsigelig.

Piger i position er meget følsomme, lunefuld og har en god lugtoplevelse. Det er muligt, at en gravid kvinde som en del af proceduren vil have en stærk toksicose. Det er bedre at udelukke shellak i et stykke tid og tænke på barnets helbred.

10. At lave en tatovering

Tatovering under graviditet er en krævet procedure, da det letter selvpleje. Efter tatoveringen behøver ikke at bringe øjenbryn i rækkefølge. Der er ingen konsensus om det kan gøres ved at være i position.

En ting er sikkert at sige, at en mester, der bygger en karriere på dette område, ikke vil tatovere en pige i en position, fordi der er mange nuancer, der ikke kan forudsiges. Dette er en smertefuld følelse, en forkælet stemning, når farven ikke passer til damernes og andre ting.

11. Gå til kirkegården

Repræsentanter for kirken siger, at gravide bør besøge kirkegården og mindes de mennesker, der er døde. Gud velsigner folk, der husker deres forfædre. Det anbefales kun at gøre det efter ønske. Glem ikke overtro, ifølge hvilke gravide kvinder ikke går på kirkegården.

En gang i nærheden af ​​en elskedes grav kan en kvinde blive overvældet af negative følelser og stærke oplevelser, som vil påvirke moderens og babyens sundhed. Stress er den vigtigste årsag til sygdomme. Derfor er det bedre at afvise at besøge kirkegården.

12. Gå til kirke

Folkets skik på dette spørgsmål er negativt, og kirken hilser velkommen. Lad os se. Ifølge kirken er det fremtidige barn Guds velsignelse. Derfor ser repræsentanter for kirken ikke nogen grund til at nægte at deltage i templet.

Mange forbinder graviditet med menstruationscyklusen, inden for hvilken det er forbudt at gå i kirke, men det er ukorrekt at sammenligne disse tilstande. Ifølge præsterne skulle den fremtidige mor gå i kirke og bede. Det er heller ikke forbudt at tilstå og modtage Hellige Kommunion.

13. Gå til badet

Hvis alt er i orden med den gravide kvinders sundhed, er det tilladt at besøge badet efter at have konsulteret en læge. Husk at gå i badet i de tidlige stadier er kontraindiceret.

I alle andre tilfælde træner et bad i kardiovaskulærsystemet og åndedrætssystemet, styrker immunforsvaret. Badprocedurer er en fremragende forebyggelse af forkølelse. Hvis en gravid pige ikke tidligere har besøgt dampbadet, under graviditet anbefales det ikke at starte.

14. Gå til begravelsen

Begravelse - den mest kraftfulde kilde til stress, der kan føre til tab af et barn. Hvis en gravid pige er bange for at deltage i en begravelse eller er bekymret for komfort, er det bedre at blive hjemme. Hvis begravelsen af ​​en elsket holdes, og der er et stort ønske om at deltage, anbefales det at lytte til den indre stemme. Med tillid til, at alt bliver fint, gå.

Der er ofte tilfælde, hvor der ikke er noget ønske om at deltage i en begravelse af andre årsager. I denne situation er det muligt at argumentere for afslaget ved graviditet, ingen vil dømme nogen. Du kan sige farvel til dem, der forlod verden på et mentalt plan.

15. gå i hæle

Sexet, smukt og moderigtigt sko er kontraindiceret til piger i alle tre kvartaler. Hælsko får lov til at bære i første halvdel af graviditeten, selvom man ikke glemmer dit helbred.

Selv med velvære af den konstante påkørsel af hæle er det bedre at nægte, ellers bidrager det til forbedringen af ​​livmoderen. Hvis du ikke kan forestille dig livet uden sko, skal du begrænse dig til at bære sådanne sko i flere timer, og have det sjovt, lav en fodmassage.

16. Gå til poolen

Nogle forventede mødre finder det regelmæssigt nyttigt at besøge poolen, mens andre er bange for at afhente infektionen. Under alle omstændigheder skal du konsultere en gynækolog inden du besøger poolen. I mangel af komplikationer og indsigelser fra lægen skal du besøge poolen i øjeblikket. Jeg tilføjede bevidst udtrykket "øjeblikket". Det er tilladt at besøge poolen efter dannelsen af ​​et slimplug og indtil dets frigivelse.

17. Gå til solarium

Langt ophold i solen er uønsket for en gravid kvinde. Læger anbefaler gravide kvinder at glemme kunstig brunbrun og ikke at gå til solariumet i et stykke tid.

Under indflydelse af lamper vil hormonelle ændringer ændre sig, hvilket vil føre til udseendet af pigmentpletter. Under graviditeten er huden følsom over for virkningerne af eksterne faktorer, og risikoen for forbrænding er stor.

18. Farve dit hår

Under graviditeten undergår kroppens hormonelle baggrund ændringer, som påvirker hårets struktur. At øge niveauet af progesteron hjælper med at reducere hårtab, hvilket får håret til at blive tykt.

Forskningsresultater har vist, at malinger er sikre for gravide kvinder. Men glem ikke at kvindens krop er individuel. Repræsentanter for medicin hævder, at de kemikalier, der udgør farvestoffene, har negativ indflydelse på hovedets hud og kroppens tilstand. Derfor skal du konsultere din læge, inden du anvender hårfarve.

19. Rygning under graviditeten

I anden trimester påvirker cigaretter negativt barnets tilstand og øger sandsynligheden for overtrædelser. Rygning fører ofte til katastrofale konsekvenser, herunder: for tidlig fødsel, abort, for tidlig afløsning af moderkagen eller blødning fra livmoderen.

Det anbefales at holde op med at ryge, før man opdager et barn. Samtidig er det ikke nødvendigt at kæmpe med vanen at lære om graviditet. En kvindes krop bruges til at få en dosis nikotin. Det er bedre, hvis du reducerer dosen i første trimester. Som et resultat vil kroppen forberede sig på at give op cigaretter.

20. Flyv med fly

Der er ingen enkelt mening om flyvning på et fly under graviditeten. Under flyvningen udsættes den kvindelige krop for stress, men de udgør kun en fare for en gravid kvinde i nogle tilfælde.

Hvis graviditeten fortsætter normalt, er der ingen kontraindikationer for brugen af ​​lufttransport. Men hvis der er en mulighed for at komme til det rette sted med andre transportmidler, anbefales det ikke at tage risici. Du kan nyde komforten af ​​flyrejser efter fødslen af ​​en baby.

KLIK PÅ ARTIKELEN Nedenfor,
at læse mere:

Hvad man ikke skal gøre gravid

Hvorfor og hvad ikke at gøre gravid

Hvad kan der gøres af gravide, og hvad kan ikke gøres, og hvad kan ikke-overholdelse af kendte anbefalinger vende sig til? De er givet af gynækologer og kendte erfarne mødre, der er også folksråd, det skal også bemærkes, at de nogle gange ikke er dårlige. Der er begrænsninger på, hvad der ikke bør gøres for gravide kvinder i de tidlige stadier, men er tilladt i de senere. Om alt dette mere detaljeret.

1. Douching. Dette er en tidligere udbredt terapeutisk virkning, som blev anvendt til forskellige gynækologiske sygdomme, der påvirker vagina. Ved hjælp af en sprøjte irrigerer kvinder skeden med et helbredende middel og modtager en helbredende effekt. Desuden er handlingen lokal, ikke på hele kroppen, hvilket også ofte er et plus.
Imidlertid er det umuligt at udtørre for gravide, da denne procedure har en bivirkning - med en strøm af væske kan du bære infektionen i livmoderen, og det vil sandsynligvis ende i graden af ​​graviditet. For ikke at nævne det faktum, at unøjagtige og uhensigtsmæssige handlinger kan beskadige væggene i vagina og livmoderhalsen. Læger som vaginale suppositorier og tabletter er ordineret til fremtidige mødre, det er meget sikrere og mere bekvemt.

2. At opleve stress. Alvorlig nervøs shock kan endda føre til abort eller for tidlig fødsel. Derfor forventes forventede mødre ikke at læse horrorhistorier, se kriminelle nyheder. Gravide kvinder bør ikke gå til begravelsen og kirkegården, i det mindste når det er muligt. Men hvis alt er klart med de døde, skal den fremtidige mor ikke rigtig se på dem, hvorfor siger de derfor, at hun ikke skal gå til Guds tempel? Nogle overtroiske folk hævder, at dette er en dårlig omen. Husk, at det ikke er sandt, at gravide kvinder ikke kan gå i kirke.

3. Starve, følg en ubalanceret og lavt kalorieindhold kost. Vægttab er farligt for moderen, også for barnet, da han måske ikke modtager yderligere næringsstoffer. Som følge heraf, med hensyn til dens udvikling, bagved betingelserne for svangerskabet, være født svag og lavvægt. Især i den tidlige periode kan gravide kvinder ikke begrænses i naturlige vitaminer. Siden manglen på fx folsyre kan fremkalde den mest alvorlige, uforenelige med embryoets liv. Du skal spise varieret. Menuen til en gravid kvinde bør være daglig korn, grøntsager, frugt, mejeriprodukter og kød.

4. ryge og drikke alkohol Gravide kvinder kan absolut ikke gøre det. En kvinde, der stadig er i graviditetsplanlægningen, bør overlade skadelige vaner, der er så farlige for det ufødte barn. Men hvis graviditeten er uplanlagt, og for eksempel, mens den er beruset, bør den ikke afbrydes kun på grund af frygt for barnets helbred. Da det befrugtede æg endnu ikke er udviklet, er kredsløbssystemet ikke forbundet med moderorganismen, sandsynligvis vil alt gå godt. Hvis embryoet er beskadiget, så vil det befrugtede æg i de første uger af graviditeten ophøre med at udvikle sig, eller et spontant abort vil forekomme.
Vedtagelse af alkohol af en gravid kvinde, selv i små mængder, reducerer barnets intelligens. Rygning er mindre farlig, men fører også næsten altid til hypoxi (mangel på ilt) hos et barn, hvilket nedsætter deres vægtforøgelse.

5. Det er umuligt for gravide at tage medicin, biologisk aktive tilsætningsstoffer, vitaminer, hvis de ikke var ordineret af en læge. Ideelt set accepterer jo en kvinde enhver "kemi" under graviditeten, jo bedre. Kun folsyre og kaliumjodid er nødvendige, ifølge indikationer i anden halvdel af graviditeten, calcium og jernpræparater.

6. Pas nogle undersøgelser. For eksempel i den første trimester af en gravid kvinde kan du ikke tage røntgenstråler, især hvis mere end 2-3 uger er gået siden ægløsning - befrugtning. Ultralyd betragtes som en sikker undersøgelse, men ikke desto mindre er det bedre at passere det uden for screeningsperioder og uden en god grund.
Hvad angår gynækologiske undersøgelser, er de sikre og ikke provokerer et abort. Vær ikke bange for dem. Selv kolposkopi - undersøgelse af livmoderhalsen med en speciel optisk enhed er sikker, men det bør kun udføres i henhold til strenge indikationer, da det kan medføre ubehag og hypertoner i livmoderen hos en gravid kvinde.
Behandle fremtidige mødre tænder kan og burde være. Ubehandlet infektion kan endda føre til fosterdød. Vær ikke bange for tandlæger. Som anæstesi under graviditet bruger de kun sikre, godkendte stoffer.

7. Gravide kvinder kan ikke løfte vægte, da dette kan provokere i det mindste hypertonus i livmoderen eller endda abort. I de tidlige stadier kan det forekomme frigørelse af ægget. Og efter 16 uger kan en stærk belastning fremkalde brud på fostrets membraner og abort i en sen periode.

8. Gør gymnastik, ikke beregnet til forventende mødre. Her er nogle øvelser, du kan ikke gøre gravid, for eksempel:

 • at styrke mavemusklerne
 • skråninger;
 • Eventuelle øvelser, der udføres liggende (hæve benene, for eksempel); - hoppe;
 • og alle andre, der kan fremkalde hypertoni i livmoderen - gravide kvinder må ikke hæve deres hænder med forskellig vægtning, for eksempel med håndvægte.

9. Spis mad, der kan forårsage forgiftning eller intestinal infektion. Det vil sige, du kan ikke spise kød med blod, råæg eller blødkogt blød ost. Forgiftning eller intestinal infektion er meget farlig, især i svære tilfælde, når dehydrering opstår, og der er behov for at tage stærke antibiotika.

10. Siddende ben på benet i lang tid i opretstående stilling - alt dette kan fremkalde puffiness og venøs stagnation. Og hvis du ofte praktiserer dette, kan du få symptomer på åreknuder. Den fremtidige mor, især i en lang svangerskabsperiode, behøver at hvile mere, og når man ligger ned, er det tilrådeligt at hæve benene lidt højere end hovedet.

11. For at besøge badet, saunaen, tag et varmt bad. Her kan også gravide kvinder ikke gøre for at undgå abort. Der er mange historier om hvordan kvinder åbnet blødning efter at have besøgt et bad, for eksempel. Et varmt bad kan føre til besvimelse på grund af et hurtigt fald i blodtrykket.

12. Sove på ryggen. I lange perioder er det ikke bare ubelejligt, men det kan også føre til mangel på ilt i fosteret, fordi den underliggende vena cava i en sådan stilling af moderens krop er presset.

13. Kommuniker med hjemløse dyr, rengør kattens toilet uden handsker, da du kan fange en parasitisk infektion, der er farlig for fosteret - toxoplasmose, som næsten altid er asymptomatisk, men har størst negativ indflydelse på et ufødt barns helbred.

14. Kommer ikke i kontakt med småbørn, hvis du ikke tidligere har lidt vandpølser (vandkopper) og rubella og ikke er blevet vaccineret mod dem. Infektion med rubella i første trimester - indikation for induceret abort.

15. Besøg ikke offentlige steder. Om muligt begrænse dine besøg til klinikken, butikker, rejse med offentlig transport. Alt for at undgå infektion ved luftbårne infektioner.

Dette er alle selvindlysende anbefalinger. Men der er meget tvetydigt og uforståeligt. For eksempel er det ikke klart, hvorfor gravide ikke bør købe før barnet er født. Når alt kommer til alt vil det slet ikke her. Og hver kvinde ønsker at vælge en klapvogn, barneseng, bad og andre børns ting til din smag. Der er dog kendte nationale tegn til gravide, som ikke kan gøres - det er umuligt at købe baby tøj, før barnet bliver født, da dette kan medføre ulykke over ham. Dette er en dårlig omen. Selvfølgelig tull. Og det er meget pænere og sikrere at købe alt på forhånd og uden hast.

Et andet uforståeligt tegn på, at gravide ikke kan skære deres hår. Påstået er moderens liv forkortet på denne måde. Dette er en overtro. Skadelig forventende mor følger ikke hans udseende.

Der er også meget tvetydige tegn på emnet for håndarbejde. Formentlig gravide kvinder kan ikke sys, strikkes, broderes osv. Faktisk har denne tidsfordriv en meget positiv effekt på nervesystemet. Og du behøver ikke at drikke valerian, for at roe ned, du skal bare tage dine hænder med håndarbejde.

Af alt det, der er blevet sagt, er konklusionen, at du kun skal lytte til anbefalinger fra din læge, og resten, som gives af mennesker uden en ordentlig uddannelse, bør ignoreres.

Hvad skal man ikke gøre under graviditeten?

Undre sig hvad der ikke skal gøres under graviditeten? Dette spørgsmål interesserer hver kvinde, fordi nyheden om, at et nyt liv kommer snart, er ikke kun glæde, men også en grund til spænding. I hver kvindes sjæl er der en voksende følelse af ansvar for det lille mirakel, der bare skal fødes. I denne periode ændrer livsstilen sig dramatisk, du skal være opmærksom på disse ting om eksistensen, som du ikke engang havde mistænkt. I denne artikel vil vi forsøge at dække de vigtigste aspekter, der ikke kan gøres i den "interessante" stilling.

Den rigtige kost af den fremtidige mor

Faktisk er den mad, som en kvinde bruger, nøglen til babyens fulde udvikling - organismerne får trods alt de nødvendige vitaminer og sporstoffer, som fosteret har brug for så meget. Først og fremmest opgive diæt for at tabe sig - sultende selv er fyldt med mange konsekvenser. Hvis en kvinde følger en kost af sundhedsmæssige årsager, skal hun konsultere en læge. Også behøver ikke at tillade dehydrering.

 • Forsøg at undgå forbrug af kanel, persille eller basilikum - de kan have en negativ indvirkning på fordøjelsessystemet;
 • Giv op med råæg (undtagen vagtler), din yndlingssushi, skaldyr, tørret fisk - risikoen for at blive smittet med salmonellose stiger mange gange, for ikke at nævne et så ubehageligt problem som helminths;
 • Afvis fra røget kød og underkogt kød, for i det er bakterierne ikke fuldstændig ødelagt. Foretage retter fra kogt eller stuet kød;
 • Spis masser af grøntsager og frugter, men de skal vaskes meget omhyggeligt. Hvis du ikke er sikker på produktets oprindelse, er det bedst at hælde kogende vand over dem før brug.
 • Nogle mejeriprodukter skal også udelukkes fra kosten - airan, brieost, feta og andre bløde typer, der er lavet af upasteuriseret mælk. Kun oste, der er lavet af pasteuriseret mælk, er sikkert;
 • Det er strengt forbudt at forbruge alkohol og koffein, lægen kan tillade dig at forkæle dig selv med en kop kaffe, men meget sjældent. Sådanne produkter kan øge blodtrykket, og dette er ikke det mest fordelagtige fænomen for en gravid kvinde, så vi erstatter dristigt kaffe med cikorie og vin med frisk juice;
 • Undgå at blive båret væk med citrusfrugter, chokolade, jordbær, nødder, eksotiske grøntsager og frugter - de kan i fremtiden forårsage allergi hos et barn;
 • Kassér produkter, der indeholder farvestoffer, stabilisatorer, fortykkelsesmidler, smagsforstærkere og smagsforstærkere, hvis det er muligt.
 • Glem hurtigmat - chips, hamburgere, kiks bør være på den "sorte liste".

Generelt skal den fremtidige moders kost indeholde alle de vitaminer og sporstoffer, der er afgørende og nødvendige for barnets sundhed, såsom jod, jern, folsyre, calcium og mange andre stoffer.

Hvad kan ikke være gravid - forbudt mad, drikkevarer, motion og motion

En kvinde i stand til at ændre kulinariske præferencer, livsstil, holdning til andre. Den fremtidige mor forsøger bevidst at begrænse sig fra alt, der kan skade hendes barn. Dette refererer til kost, gerninger, dårlige vaner. At vide, at det er umuligt for gravide kvinder i en tidlig periode, er det ikke kun nødvendigt for nyligt forældede forældre, men også for pårørende, der også ønsker at sikre et gunstigt graviditetsforløb.

Hvad kan ikke være under graviditeten

Der er mange myter og fakta om denne periode af en kvindes liv: nogle mener, at hun ikke kan skære håret, male sine negle, bevæge sig aktivt, osv. Skal omhyggeligt forstå dette. På grund af forandringen af ​​hormonal baggrund er det bedre at afstå fra procedurerne for krølning og farvning af håret, som følge af, at deres tilstand kan forringes. Hvis du tilhører kategorien af ​​kvinder, der farve deres hår hele tiden, skal du vælge blide muligheder. En fremtidig mor er også forbudt at bære syntetiske undertøj. Når graviditet er umuligt:

tage bade (varmt);

besøge sauna og solarium

tag medicin uden at konsultere en læge

læg vaccinationer mod rubella, tuberkulose,

Røntgen eller fluorografi

Rens kattens toilet (katten er bærer af en sygdom som toxoplasmose).

Hvad kan ikke spise gravid

En bevidst kvinde under graviditeten reviderer sin kost med særlig pleje, og nogle hænger endda med en liste over forbudte retter i køkkenet. I løbet af denne periode dannes madbehov eller modvilje mod bestemte fødevarer. Det kan ske, at det ikke trækker på sund mad, men du vil spise mere af det, der er umuligt, derfor er det vigtigt at studere listen over fødevarer, der er farlige for den udviklende organismes sundhed.

Handling på kroppen

Fedt, stegt, peber, krydret

De påvirker lever, nyrer og galdeblære, som allerede er fordrevet under graviditeten.

Pommes frites, svin, bøf, chili, koreanske salater, adjika

Produkter indeholdende kemiske tilsætningsstoffer: farvestoffer, antioxidanter, konserveringsmidler, stabilisatorer, surhedsregulatorer, emulgatorer, sødede, aromforstærkere (nitritter, mononatriumglutamat), glasere, melforbedringsmidler

En skadelig virkning på hele menneskekroppen, for eksempel kan det kræftfremkaldende additiv E211 bidrage til udviklingen af ​​kræft.

Tyggegummi, slik, konfekt, chips, kiks, krydderier, sauce

Påvirker syntese af proteiner, som er hovedbygningerne af den udviklende organisme.

Indeholder giftige stoffer (som kviksølv), som kan skade embryonets hjerne.

Tun, makrel, haj, krabbe, rejer, sværdfisk.

Kan forårsage Salmonella infektion

I de tidlige stadier

Babyens udvikling og sundhed afhænger af, hvordan graviditetens første trimester passerer, så den forventede mor bør omhyggeligt komme ind på spørgsmålet om hendes ernæring. Det anbefales at give først og fremmest forbehold for naturlige produkter, der er fremstillet i overensstemmelse med alle sundhedsstandarder. På dette tidspunkt i en kvindes tilstand er der ingen væsentlige ændringer, men det samme skal følgende produkter begrænses eller udelukkes:

Slik og melprodukter. De bidrager til hurtig vægtforøgelse, så i de tidlige stadier er det vigtigt at justere din kost for at føle sig godt i slutningen af ​​graviditeten og ikke at lide af ødemer. Alle former for konfekture og raffinerede sukkerarter, der ikke indeholder vitaminer, falder ind under denne kategori, men de er fulde af kulhydrater.

Produkter der kan forårsage allergier, som kan resultere i ukorrekt udvikling af barnet eller endda abort. Disse omfatter røde grøntsager, frugter, citrusfrugter, honning.

Bønner, bønner, ærter kan forårsage forøget flatulens, hvilket vil resultere i øget tone.

Chokolade, der er en kraftig stimulant, har en skadelig virkning på den lille mands mentale og nervesystem. Her er foranstaltningen vigtig, et par stykker vil ikke skade nogen, så det er tilladt at tillade dig en sådan delikatesse en gang om ugen.

Hvad det er absolut umuligt at spise gravid

Den fremtidige mors kost skal ikke skade den dannende organisme. Nogle retter kan begrænses i denne vigtige levetid, deres ens brug vil ikke føre til negative konsekvenser. Der er dog produkter, der skal sortlistes i perioden med fødsel og amning. Du kan ikke spise gravid:

 • Røget produkter, der bruges til fremstilling af kræftfremkaldende stoffer, der kan forårsage kræft.
 • Opbevaring og rå mælk, nogle typer af blå ost kan forårsage en farlig sygdom for fosteret - listeriose.
 • Svampe og rå æg kan forårsage alvorlig forgiftning.
 • Rå eller underkogt kød indeholder bakterier, der forårsager farlige sygdomme, såsom helminthiasis, rabies, fugleinfluenza. Forbered mad med stor omhu, omhyggeligt stege stykker kød.
 • Margarinholdige produkter blokerer arterier og øger sandsynligheden for hjerte-kar-sygdomme.
 • Sushi og ruller indeholder rå fisk, hvorfra det er let at blive smittet med parasitter. Dette kan føre til udvikling af anæmi hos en kvinde.

Hvad er bedre ikke at drikke

Hvis en kop morgenkaffe til dig er blevet en daglig ritual, bør du give op for denne fornøjelse for det ufødte barns helbred. Denne drik har en negativ virkning: øger blodtrykket, fremkalder truslen om abort, forårsager søvnløshed, fjerner vitaminer og sporstoffer fra kroppen. Det er også nødvendigt at fjerne produkter med koffeinindhold fra din menu, du bør ikke drikke energi og koks.

Fans af sort te er tilladt undertiden at bruge denne drink, som skal være svag. Årsagen til dette er alle de samme koffein, som gennemsyrer gennem moderkagen, kan skade barnet. Fra kulsyreholdigt vand skal opgives på grund af indholdet af kemikalier og farvestoffer.

Eventuelle drikkevarer, der indeholder alkohol, udøver en belastning på nyrerne, som allerede arbejder under graviditet på en intensiv måde. Selvom du beslutter dig for at forkæle dig selv med et glas øl, kan det negativt påvirke de intellektuelle evner og dannelsen af ​​den fremtidige baby, især i første trimester. Derfor er alkoholforbrug forbudt. Kvass er også bedre ikke at drikke på dette tidspunkt. Disse tips til gravide i de tidlige stadier vil bidrage til at undgå mange ubehagelige øjeblikke.

Hvad absolut ikke kan gøres gravid

Interessante artikler

Kommentarer

Hvad angår mig, er nyheden om graviditet den mest elegante grund til at afslutte nikotin med det samme. Jeg røg i 5 år, jeg lærte at jeg var gravid i 2 uger, og nu røg jeg ikke. Først og fremmest skal du tænke på din baby, for på graviditeten er vi stort set det skib, hvor vores hovedskat vokser.

Hahaha! Gravide kvinder kan ikke holde op med at ryge. Og på.. område gravid? Dette er den type kendsgerning, at "gravide kvinder ikke kan bære tyngdekraften, men jeg vil gå og gnide det, men hvad? Jeg har ingen sådan vane, jeg kan ikke holde op. Nå, jeg vil i hvert fald få gange en dag løfte det."
Åh, piger. Du spurgte ikke den ufødte, om de vil blive født? Så prøv dem i hvert fald sundt at føde, til en begyndelse. Og de, når de vokser op, lad dem bestemme: hvilken slags livsstil de skal føre.
Jeg kunne godt lide artiklen, læse den med glæde.

Og jeg vil gerne vide) Jeg har en periode på 4 uger, og jeg ryger), men jeg ryger to eller tre puffer) kan det påvirke en så lille periode?

God eftermiddag, Olga!
Desværre har dette allerede en negativ indvirkning.
Nikotin forårsager nedsat blodcirkulation i mikrovaskulaturen, hvilket kan føre til nedsat uteroplacental cirkulation.
Pas på dig selv.

Ganske nemt at holde op med at ryge.

Piger godt, du giver! hvordan bor du den første dag i verden? svømme i poolen anbefales, men i floden er ikke ønskeligt, fordi Du kan fange enhver infektion. at cykle er ikke ønskeligt, fordi når du kører livmoderen i god form, og dette kan provokere et abort, og du kan falde. Jeg gik for eksempel til 9 uger, men omhyggeligt. Hvad angår ishullet, mener jeg, at det er nødvendigt at undlade at svømme i ishullet vigtigere end barnets helbred? Og om vinen holder jeg generelt stille, hvor du nu så den rigtige vin, og ja, læse etiketten, alt er skrevet der. Ja, og læsning af denne artikel, jeg tog ikke mærke til fejl, jeg var interesseret i essensen!

Og jeg ryger. Jeg kan ikke kaste, tager en neurose, jeg kaster alt omkring lejligheden. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med det, og hvordan man holder op med det.

Og du har ingen toksicose?

Læs en bog (eller lyt til en lydbog) en nem måde at holde op med at ryge, det hjalp min bror og onkel.

På en eller anden måde har jeg en negativ indstilling til vin under graviditeten, det kan og er nødvendigt, at druesaft mv. Kommer ind i kroppen, men alkohol, Braga, det er en slags nonsens. Manden holder op med at ryge, når jeg ikke drikker noget sodavand, (så jeg ikke vil) Jeg er imod alkohol, godt, jeg kan kun prøve tungen, og det er alt.

Det er nødvendigt at drikke vin i små mængder, det vil kun være nyttigt for små børn, der tidligere fik øl (da de gjorde det selv og det var rigtigt).

vin hjælper blodcirkulationen, og kaffe øger trykket.

Piger du kan lide månen, virkelig! Hvad er forskellen der skriver der med fejl, og hvem gør det ikke, ingen er perfekt! Vin kan være fuld og endog nødvendig, hver anden gravid kvinde udvikler anæmi, med en sådan sygdom kræves 50 gram vin pr. Dag. Og kaffe er også muligt, men ikke meget. Generelt har hver kvinde sit eget hoved på skuldrene, og i grunden afhænger alt af genet, måske har du syge mennesker i din familie siden fødslen.

Hvad skal ikke gøres gravid? Hvad skal du give op?

Graviditet er den mest afgørende periode i en kvindes liv. For at undgå forskellige situationer, hvor noget kan gå galt, skal du tydeligt vide, at du ikke kan være gravid på forskellige tidspunkter. Den primære opgave for en gravid kvinde er at justere sin kost, for at skabe harmoni med omverdenen, for at indstille sig positivt uden at glemme at observere en sund livsstil. Med en sådan holdning til deres helbred vil en kvinde føde en fuldvild baby, der vil give ægte lykke til hele familien.

Hvad absolut ikke kan være gravid: farlige vaner

cigaretter

Uerstattelig skade på kvindens kropsskadelige vaner. I dag mere end nogensinde bør man fokusere på dette. Alkoholholdige drikkevarer, rygning, "passiv rygning" kun skade kvinden og fosteret. Gravide kvinder bør undgå steder, hvor rygere samles. Dette er især almindeligt på arbejdspladsen, når en gruppe af medarbejdere går på pension for røgpauser. For nylig er rygeområder blevet legaliseret i offentlige toiletter, hvor gravide kvinder ofte skal gå. Komponenterne af cigaretter, selv efter rygeren afslutter, er stadig lange i luften, især hvis rummet ikke har tvungen ventilation.

Akkumuleringen af ​​nikotin og tjære i blodet øger blodtrykket, som til enhver tid kan forårsage abort. Til gengæld truer alkohol arbejdet i alle indre organer. Selv ved første øjekast kan alkohol med lav alkohol, som øl eller Martini, forårsage alvorlig forgiftning af kvindens krop og embryo. Alkohol ødelægger irreversibelt grupper af vitale hjerneceller, hæmatopoietiske organer, åndedrætssystem, nerveender.

Hvilke tøj er skadelige for graviditeten

Der bør lægges stor vægt på tøj. Under graviditeten skal hver kvinde gennemgå deres garderobe og ændre deres afhængighed. Du skal starte med sko. Det skal være behageligt, let, fra naturlige materialer, for at imødekomme vejrforholdene. Det er uacceptabelt at bære højhælede sko med for smal form og høj stigning hele dagen.

Stramt tøj negativt påvirker graviditetens sundhed. Det er nødvendigt at opgive strengene, for smalle nederdele med bælter, der er stærkt strammet i taljen.

Hvordan sover man gravid?

Fra og med anden trimester kan gravide ikke sove på ryggen. Det udvidede livmoder i en sådan stilling af kroppen udøver øget tryk på den ringere vena cava, hvilket resulterer i forringet blodtilførsel til embryoet og blodstasis i området af moderens peritoneum. Dette er fyldt med foster sammenbrud og en krænkelse af de indre organer i kvindens hulrum. Af samme grund kan gravide kvinder ikke sidde for længe.

vaccinationer

Forventende mødre kan ikke graftes. Undtagelsen kan være følgende vaccinationer:

 • for influenza
 • fra miltbrand
 • til rabies
 • fra gul feber;
 • fra encephalitis.

Andre vaccinationer kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner og komplikationer.

Arbejde med husholdningskemikalier er ekstremt farlig for en gravid kvinde for hele varigheden. Giftige stoffer trænger hurtigt ind i blodet og opløses hurtigt og bæres af blodgennemstrømningen i hele kroppen. Tilsvarende skade på en kvindes krop og fosteret betyder at bekæmpe indendørs insekter og have skadedyr.

kosmetik

Fare er repræsenteret ved kosmetik, hvori hormoner og vitaminer tilsættes. En overvægt af disse stoffer kan føre til deformiteter og sygdomme i det udviklende embryo. Disse produkter omfatter også hårfarver, antiperspiranter, hår og neglelak, husholdningskemikalier til vask og hygiejneoverflader.

gym

Øvelser i gymnastiksalen under graviditet bør afbrydes. Overdreven fysisk aktivitet er absolut kontraindiceret til gravide kvinder til enhver tid.

Kat toilet

Du kan ikke rense kattens toilet. Kontakt med dyreafføring er fyldt med overførslen af ​​toxoplasmose til kvinden, hvilket kan forårsage embryoens død.

Nogle kvinder læger forbyder under graviditet at have sex. Dette er rent individuelt. I sen graviditet er køn kontraindiceret.

medicin

Det er afgørende for en gravid kvinde at vælge medicin til at overvinde sygdom. Under hele graviditeten kan en kvinde lide åndedrætsinfektioner, tarmbetændelse, svær migræne og meget mere. Det er svært at håndtere sygdommen uden hjælp af farmakologiske lægemidler. Den behandlende læge vil i sådanne tilfælde ordinere en mild behandling med minimal risiko for kvindens og fostrets sundhed.

Hvad man ikke skal gøre under graviditeten

Nogle aktiviteter, som en kvinde er vant til i hverdagen, kan have negativ indflydelse på udviklingen af ​​embryoet og den fremtidige moders sundhed. Nogle gange behøver du ikke engang at tænke på de farer, de udgør for dig. Der skal lægges særlig vægt på narkotika, som ikke kan tages uden rådgivning med din læge.

solarium

Det er forbudt for gravide at besøge solariumet. Gennem perioden producerer kroppen aktivt melanin, nogle gange fører det endog til pigmentpletter på huden af ​​forskellige dele af kroppen. Ekstra ultraviolet lys kan forværre situationen. Derfor, når du går ud om sommeren, når solen har en øget aktivitet, skal du anvende en beskyttende solcreme creme på din hud.

fly

Høj risiko repræsenterer fly på fly. På tidspunktet for start, stiger arterietryk kraftigt på grund af en nedgang i atmosfæretryk og en lav koncentration af ilt i luften. Dette kan forårsage abort. Flyvetiden kommer normalt ned til et par timer. I denne periode er passagererne i siddende stilling, de er inaktive og har ikke mulighed for at gå ud i frisk luft. Alle disse faktorer er skadelige for en gravid kvinde, og det er næsten umuligt at fjerne dem, indtil flyet kommer til slutpunktet.

Røntgen og fluorografi

Gravid gør ikke røntgenbilleder og fluorografi. Disse undersøgelser har en negativ indvirkning på fostrets udvikling. Nervesystemet, hjertet, åndedrætsorganerne og bloddannelsen kan påvirkes. Røntgenbilleder i første trimester er særlig farlige, når alle indre organer og hjernen udskilles.

Konflikter og følelsesmæssigt fjernsyn

Uanset hvordan vi alle vedrører de hyppige stressfulde situationer, der omgiver os i den moderne verden, gravid som ingen andre, er det nødvendigt at undgå dem. Konfliktsituationer, hvor en kvinde er tvunget til at deltage i en situation, kan fremkalde svær forlænget hovedpine, psykosomatiske lidelser, forværring af kroniske sygdomme, der er i "sovende" tilstand. Det er nødvendigt at udelukke visning af tunge psykologiske programmer og film. Det forårsager også stress, hvilket resulterer i en stigning i hormonet cortisol i blodet, hvilket ofte fører til for tidlig fødsel.

Varmt brusebad og bad

Det er yderst farligt at tage et varmt bad og damp i badet. Dette kan forårsage blødning og abort. Badetemperaturen må ikke overstige 40 ° C.

Måltider og tilstand af dagen: alle fordele og ulemper

Af en eller anden grund er der en opfattelse af, at graviditeten for de fleste kvinder er en uudholdelig test på grund af, at der er et stort antal forbud og begrænsninger. Faktisk er det ikke. Kosten vil hjælpe med at korrigere den iagttagende læge. Nogle produkter bør virkelig udelukkes, men de kan erstattes med mindre farlige, som ikke vil skade kroppen af ​​den gravide kvinde og embryoet.

Gravide kvinder skal observere det daglige regime. Dette inkluderer en fuld søvn og en afbalanceret kost. Enhver, der oplever manglende søvn, irritabel, ude af stand til at koncentrere sig, udfører den sædvanlige daglige belastning og oplever en overvældende følelse af træthed. Selvfølgelig påvirker denne tilstand i en gravid kvinde udviklingen af ​​embryoet. Frugten er meget følsom selv til mindre ændringer i moderens stemning.


Diætet er af særlig betydning under graviditeten. Ikke alle er klar til at ændre deres spisevaner, men alt det, som den tilsynsførende vil anbefale, har til formål at opretholde mor og barns sundhed.

Forventende mødre bør afvise for stærk kaffe og te. Disse er diuretika, de fjerner væske fra kroppen sammen med calcium, hvilket øger blodtrykket betydeligt.

Kød og fisk og skaldyr skal underkastes tvungen varmebehandling for at undgå forurening af orme. Sushi, skaldyr og tørret flodfisk er særligt i fare.

I tabel nr. 1 præsenteres en liste over produkter, der bør udelukkes fra gravide, eller reducere deres forbrug.

Alkoholholdige drikkevarer kan ødelægge hjerneceller, nerveender, hvilket fører til en forsinkelse i embryonets udvikling og yderligere forstyrrelse af kognitionsfunktionerne og endda psykiske lidelser. For at eliminere de mulige risici bør alkohol udelukkes fuldstændigt fra kosten i hele graviditeten.

Fisk med højt indhold af kviksølv

Tun og laks opsamler kviksølv. Skader fra kviksølv er dårligt forstået, kun dampe er giftige, men læger anbefaler ikke gravide kvinder at bruge skaldyrsprodukter, der er høje i dette element. Det laveste niveau af kviksølv observeres i ørred, brisling, sardiner, hestemakrel og flunder.

Blød ost

Høj risiko for bakterier Listeria, som kan forårsage abort. Bløde oste som "Feta", "Brie", oste med form skal kasseres under graviditet og laktationsperiode.

Sødestoffer kunstig oprindelse kan have negativ indflydelse på embryonets udvikling. Naturlige sukkerersubstitutter betragtes som sikre: stevia og sucralose.

Kontraindiceret "Saccharin" og "Sodium Cyclamate"

Rå mælk bærer mange potentielle farer. Disse kan være infektioner forårsaget af patogene bakterier og mikroorganismer. Nogle af dem manifesterer sig ikke umiddelbart efter indtræden i kroppen, og diagnosen af ​​den resulterende sygdom er meget vanskelig.

Leveren har et højt indhold af retinol, som i store mængder kan påvirke embryoets udvikling negativt.

Koffein, sammen med andre toniske stoffer, kan føre til abort, især hvis kvinden er bevaret. Det er dog ikke nødvendigt at udelukke kaffe helt. Det er bedre at konsultere en læge.

Kød, fisk, kylling, røget kød

Gravide kvinder bør ikke spise pølse sorter produceret til detailhandel i supermarkeder. Sådanne pølser kan laves af kød, som de siger, "ikke den første friskhed", der skal smagsopleves med masser af krydderier og salt. Du bør også opgive tørret fisk, tørt land, røget kød. Ingredienserne i røghuse er yderst skadelige for enhver person, for ikke at nævne gravid. Fisk, der ikke har undergået varmebehandling, bør udelukkes under graviditet og amning. I fiskens kød kan der indeholde nogle af de farlige finske orme. Flodfisk fanget i forstæder bærer risikoen for phenolforgiftning.

Hermetiske fødevarer indeholder mange konserveringsmidler, krydderier og salt. For langvarig varmebehandling af fisk eller andre fisk og skaldyr forbliver intet "levende" i produktet. Krydderier spænder kun slimhinderne i fordøjelseskanalerne og øger følelsen af ​​tørst.

Rå æg er kontraindiceret til gravide, da Salmonella kan formere sig i dem, hvilket forårsager svære gastrointestinale lidelser, op til langvarig dysenteri.

Konserves af grøntsager på grund af deres høje indhold af salt og krydderier kan medføre øget tørst, øget puffiness. Salt forbruges i store mængder fører til dehydrering, og i de tidlige stadier bidrager til abort. Pickle fra bevarelse bør udelukkes helt. Forbruget bør koordineres med den tilsynsførende læge.

Svampe er et lille undersøgt produkt, der næsten ikke absorberes af kroppen. Desuden kan svampe forårsage fordøjelsesbesvær og endog forgiftning.

Juice produceret industrielt kan indeholde kunstige farver og konserveringsmidler, der kan forårsage allergiske reaktioner.

Det er ikke nødvendigt at udsætte kvindens krop og barnets fremtid risiko for udsættelse for lidt undersøgte stoffer, der mislykkedes i kliniske forsøg og ikke har modtaget de nødvendige certifikater for kvalitet, hvad de seneste årtier er biologisk aktive tilsætningsstoffer. Hvis du stadig skal bruge sådanne lægemidler, bør du koordinere deres brug hos den tilsynsførende læge.

De fleste krydderier har en tonisk og stimulerende virkning på centrene i det perifere nervesystem. Tilføjelse af en lille mængde krydderier til en gravid kvindes mad kan øge appetitten, hvilket ikke er ønskeligt for alle. Også i de tidlige stadier af graviditeten kan varme krydderier udløse et abort.

Folkeskilt: om at tro dem

I den moderne verden findes der trods den videnskabelige og tekniske udvikling stadig filistiske overtroer, som selv højtuddannede mennesker ofte bukker under. Folkemakter, som tyder på, at du ikke kan blive gravid, kom i vores tid fra den dybe fortid, da de gamle følte naturlige fænomener, tilbad ustyrke elementer. Mange moderne mennesker tror oprigtigt på folkeskilt. Måske, i øjeblikket i kroppen, lanceres små undersøgte mekanismer på et underbevidst niveau. Hvis en person tror tegn, vil de helt sikkert have indflydelse.

Så de mest almindelige tegn til gravide kvinder:

 • Du bør ikke lege med katte - barnet vil have mange fjender;
 • Du kan ikke rapportere din graviditet til dine venner i den tidlige periode - de kan jinx det;
 • Du kan ikke sidde på tærsklen - det er grænsen til den anden verden, hvor onde ånder råder
 • Det er farligt at spise røde bær - barnet vil have for rødt ansigtskind i hele sit liv;
 • Du kan ikke strikke og sy - barnet kan blive viklet ind i navlestrengen, hvilket vil komplicere leveringsprocessen.
 • Du kan ikke klippe dit hår - forkorter det ufødte barns livsstil;
 • Du kan ikke spise i hemmelighed og i mørket - barnet bliver født genert og ængsteligt;
 • Du kan ikke købe ting til en fremtidig baby før fødslen - ting, der ikke påføres umiddelbart efter køb, er et tilflugtssted for onde ånder;
 • Du kan ikke deltage i en begravelse - på kirkegården kan onde ånder flytte ind i en baby, der ikke har en værgeengel før fødslen;
 • Du kan ikke sidde med dine ben korset - en baby kan fødes med skæve ben eller med flade fødder;
 • Du kan ikke holde hænderne over hovedet i lang tid (hængedragt, undertøj) - barnet kan blive forankret i navlestrengen og være for aktiv efter fødslen;
 • Det er umuligt at uanstændigt udtrykke en gravid kvinde - en baby kan fødes med store fødselsmærker.

At tro eller ikke at tage på tro folkemakter er et personligt spørgsmål om hver person. Mange menneskers legitimitet sætter ro i sindet og reducerer angst. Dette har en positiv effekt på den gravide kvinders mentale tilstand. Selvom sund fornuft burde råde over alt. For eksempel, når det kommer til at skære håret på hovedet eller forbruget af frugter, der har en rød farvetone.

Se også:

konklusion

Eventuelle begrænsninger under graviditeten er meget subjektive. For hver kvinde er der et "sæt" af forbud og anbefalinger.

Gravide kvinder skal bare se på smukke ting, deltage i interessante teaterforestillinger, tilbringe mere tid udendørs, gøre yndlings ting. Det er værd at opmuntre en gravid kvindes små skønhed, når hun føler et ønske om at gøre noget usædvanligt. Nogle afslappende foranstaltninger har en meget gavnlig effekt på graviditeten og den fremtidige moders generelle psykologiske tilstand. Det kan være en samling af smukke mosaikker, tegning, plantning indendørs planter, lytte til lydbøger, fiskeri, picking bær, aromaterapi sessioner.

Drægtighedsperioden ser ikke ud til at være for lang og kedelig, hvis en kvinde er i harmoni med omverdenen, og tætte mennesker vil omhyggeligt hende om hende og overtage nogle af husstandenes opgaver. Derefter bliver barnet fyldt, og moderen vil holde hendes helbred.

Referencer

 1. Terapeutisk fysisk kultur: en lærebog. for universitetsstuderende V.I. Dubrovsky. - 3. udgave VLADOS, 2004. - 623.
 2. Terapeutisk fysisk kultur: En lærebog til studerende af nat. kultur Under den generelle udgave. S.N.Popova. Fysisk kultur og sport, 1988. - 270.
 3. Fysisk Uddannelse: En lærebog manual til den gennemsnitlige prof. Uddannelse N. V. Reshetnikov, Yu. L. Kislitsyn. Mastery, 2002.
 4. Fysisk kultur: Lærebedsgodtgørelse til universiteter I.S.Barchukov. - UNITI, 2003. - 254.

Sådan barberes maskinen: nuancer, som du ikke vidste

Hvordan man vælger voks voks til depilation