Beauty Studio BASIS

For et godt humør og bekymre dig om dit udseende, kom til skønhedsstudiet BASIS - et hyggeligt og stemningsfuldt sted, hvor et dygtig team af håndværkere arbejder, der skaber stilfulde og fashionable billeder.

Den tid, der tilbydes i institutionen, giver dig mulighed for at flygte fra hverdagens travlhed, nyd service i høj klasse, få et længe ventet resultat. Medarbejdere kender til alle populære og aktuelle trends, forbedrer deres evner løbende, kender til nye teknikker og teknikker. Farvning understreger strukturen af ​​hårklippet, visuelt gør håret mere voluminøst. Pleje spa-procedurer vil genoprette krøllens struktur, de vil tilføje skinne. Også i studiet bryr de sig om skønheden hos mænd ved hjælp af klassiske og kreative hårklipp. Studiet tilbyder farve og omsorg for at skabe moderne moderne mandlige billeder. På neglens kontor vil de behandle neglene "under kutikula", dekorere dine hænder og fødder med perfekt manicure og pedicure med en delikat eller fed design. Arkitekturen af ​​øjenbrynene, øjenvipper farvning, samt professionel makeup vil være den sidste hånd, der vil fremhæve de ændringer, der er sket i dig.

Drømmer du om kardinallivsændringer? Start med dig selv, tilmeld dig BASIS skønhedsstudie, møde venligt personale, han vælger de nødvendige tjenester, ændrer dit udseende.

Min skønhedssalon

Tror du stadig, at skønhedssaloner er en fad og spild af penge? Besøg skønhedssalonen My Salon og sørg for det modsatte! Den upåklagelige professionalisme hos vores frisører, kosmetologer, makeup-kunstnere og sømmer vil ikke kun give dig en ekstraordinær grad af omsorg, der er uopnåelig hjemme, men giver dig også mulighed for virkelig at transformere ved at finde nye stilistiske løsninger. Med os vil du glemme dagligdagens stress og opleve det niveau af omsorg, som du utvivlsomt fortjener!

Her kan du opdatere dit hårklipp. For at erstatte en streng kaskade med en trendy asymmetrisk fire, for at trimme panden, giver du en ny form til langt hår - alt der vil understrege din stil og skønhed! Vores frisører hjælper dig med at udtrykke dig selv og give værdifulde råd: hvordan man tager sig af dit hår, hvor lang tid det tager at style din nye frisør, er det værd at købe kosmetik til hår, vælge et mærke eller du kan ændre dem - på den anden side sikkert vil der være deres egne, endnu mere brændende spørgsmål!

I skønheds salonen vil du også blive tilbudt at vende dig til en børns frisør. Hver forælder ved, hvad et irriterende problem det nogle gange er - at skære barnet! Især når du laver en frisør i salonen for første gang, for alt for et lille barn er alt usædvanligt og normalt kedeligt... Men vi ved, hvordan man holder små kunder væk fra at kede sig!

En anden tjeneste, du kan bruge i skønhedssalonen My Salon, er forlængelsen af ​​cilia. Vores herrer bruger kun de højeste kvalitetsmaterialer, der vælges, under hensyntagen til dine egenskaber og ønsker. Takket være dette får du et langsigtet og "naturligt" resultat.

Vi tilbyder også vores kunder hårfjerning, facial cleansing, shugaring, kosmetologi, herunder hardware, peeling, makeup, øjenbryn formgivning, øjenvipper farvning, fremhævning, toning, straightening, styling, perm og hår masker, aften og bryllup frisurer, mænds hårklipp, skæg og overskæg frisør, pedicure, herunder hardware.

Spil til piger

Meget interessante spil til piger, piger og mødre!

kategorier

Min skønhedssalon

Vores dejlige heltinde i spillet om min skønhedssalon åbnede sin egen virksomhed. Fra tidligt om morgenen ved barberbutikkens dør er der en kø piger, der ønsker at ændre deres udseende uden anerkendelse. Inviter den første patient, og giv hende de nødvendige tjenester fra den vinkel, hun vælger. Og i pauserne bliver du inviteret til at gå gennem unikke sjove puslespil og løse rebusser.

Efter alt elsker vores børn at have det sjovt og udvikle deres mentale evner og praktisere opgaverne i spillet. Og nu skal du og din patient drikke et glas appelsinsaft i et stykke tid. Sæt derefter alle badtilbehøret i din skimmel på displayet og læg de farvede perler i separate beholdere af den tilsvarende farve.

Nu er du nødt til at lave en charmerende sminke og især maling læbe lyse læbestift. Nu fortsæt til frisurerne. Sæt en pigtail i ét tilfælde, og i den anden - på et bestemt tidspunkt klippe hårets spidser med en zigzag-kontur, og vælg derefter det passende tilbehør til pigerne, baseret på de mange stilfulde hårklipp i spillet om min skønhedssalon.

Om projektet

HVEM ER VI?

Mit SALON er den første samarbejdende skønhed i Rusland for specialister i skønhedsbranchen.
Velkommen til en unik, kreativ platform, som ikke har nogen analoger i Rusland, skabt af et team af fagfolk til dine kolleger!

Forfatterne af projektet MY SALON er bag mange års studier, praktikophold og samarbejde med førende saloner i Paris, Milano, London, New York, Hollywood. Erfaring med professionelle kosmetik af vigtige mærker (Loreal, Wella, Matrix, Schwarzkopf, Lebel, Keune, OPI, Creative), som blev erhvervet i Dessange, Toni Guy, Aldo Coppola, Vidal Sassoon, Paul Mitchell, Camille Albane, Dolores og andre internationale netværk.

Som alle begyndte vi som ansat frisører, enkle manicure masters, kosmetologer og makeup kunstnere.

Det tog os hver og en meget tid og kræfter på at lære industriens intricacies og principperne om at organisere skønhedsvirksomhed indefra, skabe et navn for os selv, akkumulere en database med loyale kunder og endelig sige til os selv:

"Det er nok! Jeg åbner min SALON! ".

I dag står vi fast for vores fødder og tilbyder gensidigt fordelagtigt samarbejde og hjælp til skønhedsmestere, der ønsker at begynde at arbejde alene for sig selv.

Mit SALON er klar til at dele inspiration, erfaring og viden med alle, der ønsker at opbygge en forretning, udvikle sig som professionel og skabe trends inden for kosmetologi, billede og stil!

Hvordan virker det?

Mit SALON er et fuldt udstyret skønhedskompleks med et areal på 350 kvadratmeter, hvor du kan vælge og leje et studie af den størrelse du har brug for.

Som udlejer vil MY SALON hjælpe dig med at drive din virksomhed uden førstegangsinvesteringer, finansiel risiko og vanskelig præorganisation.

Vi sørger for registrering af en juridisk enhed og udarbejdelse af regnskabsrapporter.

Vi tilbyder komfortable skabe med spejle, håndvaske, ergonomiske møbler og designer finish.

Vi leverer servicehjælp, det vil sige at møde dine gæster i receptionen, kaffe, te og rengøring af arbejdspladsen.

Og hvad er der for dig? Du kan fokusere på kreativitet og selvudvikling, udbygge kundebase og opbygge et personligt mærke!

Opret din drømmesalong

Mit SALON: Vi hjælper dig med at skabe din drømmesalong på attraktive vilkår

Skønhedssaloner - et af de mest lovende forretningsområder i vores land. Denne service er meget populær hos forbrugerne og bringer altid gode indtægter. Her er de eneste, der leverer alle disse tjenester, skaber skønhed med egne hænder, arbejder normalt for ejeren af ​​salonen, ikke dristig for at åbne deres egen virksomhed. Vores projekt Mit SALON blev skabt for helt at ændre den nuværende situation og tillade håndværkere at tjene penge.

Vi tilbyder alle, der drømmer om deres personlige / individuelle forretninger for at skabe et åndeligt og kreativt rum med os. Hvis du er designer, kunstner, læge, skrædder, stylist, makeup kunstner, massageterapeut eller drøm om at åbne et modebutik, er en sømtjeneste mester eller en kosmetolog fra Gud, kom til os: sammen skaber vi en fri atmosfære og plads, hvor folk vil komme med glæde igen og igen.

Vores tilbud til skønhedspersonale

Vi tilbyder omfattende hjælp til alle mestere, der besluttede at åbne deres egen skønhedssalon, kontor, studie og ønsker at gøre det hurtigt, problemfrit, med garanteret beskyttelse mod mulige fejl og blunders.

Med vores støtte kan du:

 • Vælg et passende værelse med ethvert område, du har brug for - fra 5 kvadratmeter. meter til 100 kvm og mere.
 • At reparere værelset i en individuel stil med minimale omkostninger.
 • Hent alt nødvendigt udstyr til at levere de tjenester, du vælger.
 • Lav en rentabel udlejning på de mest bekvemme betingelser for sig selv.
 • Organiser ordentlig regnskabsstøtte til din virksomhed.
 • Sikre hurtig faglig vækst.
 • Udvid eventuelt listen over ydelser, der leveres.
 • At etablere forretningsservice på højt niveau - vaskeri, sikkerhed, administration, rengøring, PR og reklame, kommunikation, såsom parkering, wifi osv.

Og alt dette er kun en del af den komplette liste over vores tilbud!

6 gode grunde til at starte en forretning med vores støtte

Kompleksitet. Med vores hjælp vil du være i stand til at løse absolut eventuelle problemer forbundet med opdagelse, organisering af arbejde og tiltrække kunder. Du behøver ikke at beskæftige sig med problemer, forhindringer og forsinkelser - alt vil passere hurtigt, ifølge det udarbejdede scenario.

Besparelser. Du får det allerbedste til laveste pris, fra at leje et værelse til køb eller leje af udstyr.

Skalerbarhed. Du kan nemt udvide din virksomhed, hvis du vil gøre det.

Entydighed. Din virksomhed vil ikke være som hundredvis af andre ansigtsløse institutioner: individualitet vil tiltrække endnu flere kunder til dig.

Uddannelse. Vi holder seminarer, kurser, træning, møder med succesfulde forretningsmænd, psykologer, marketing specialister, økonomer: Med vores hjælp vil du lære en masse værdifuld information og undgå alle de fejl, som nybegyndere har.

Territorialprincippet. Praktisk infrastruktur, salonens beliggenhed, gåafstand til metroen, parkering, trafikudveksling og andre komfortable forhold sikrer en stor strøm af kunder og vil bidrage til hurtig tilbagebetaling og succes.

Drømmer om din lille virksomhed? Kontakt os! Vi hjælper med at åbne den på korteste tid!

Min skønhedssalon

Skønhed, andres opmærksomhed, tillid til deres tiltrækningskraft - hvem blandt os vil ikke have disse smukke ting? Alle er tilgængelige for dig med min skønhedssalon! Vores frisører, kosmetologer, makeup kunstnere og manikyrere ved, hvor meget skønhed har, og hjælper dig med at forme både eksternt og internt.

Her kan du lave et nyt hårklipp. Skift romantiske flydende tråde til den nyeste hooligan pixie, slippe af med splitte ender, giv en elegant form til lange krøller - alt hvad der vil se fantastisk ud på dig! Vores herrer hjælper dig med at udtrykke dig selv og rådgive dig: hvordan du holder dit hår sundt i jakten på mode, hvor lang tid det tager at style din frisyre, om det er værd at vælge et mærke, når du køber styling og plejeprodukter - vi kan være sikre på Du vil sandsynligvis have dine egne, endnu mere interessante spørgsmål!

I min skønhedssalon bliver du også tilbudt at bruge en børns frisør. Alle forældre ved, hvad et fyldigt problem det nogle gange er - at skære barnet! Især hvis du aldrig har haft et hårklipp i kabinen, fordi alt er usædvanligt og sikkert kedeligt for ham... Men vores herrer ved, hvordan man finder en tilgang til små fashionistas og fashionistas!

En anden tjeneste, du kan bruge i min skønhedssalon, er piercing. Ligesom en tatovering er dette en af ​​de sikreste måder at skille sig ud fra mængden og tiltrække andre. Appel til professionelle håndværkere vil garantere et kvalitetsarbejde og hurtig heling af punkteringen.

Vi tilbyder også vores gæster ansigtsmassage, hårfjerning, ansigtsrensning, apparater og traditionel kosmetologi, peeling, wraps, myostimulering, mesoterapi, makeup, øjenbrynarkitektur, øjenvipper, permanent makeup, fremhævning, straightening, styling, perm og hårmasker, bryllup frisurer, brude sminke, mænds hårklipp, apparater og traditionelle pedicure, zoneterapi og spa neglepleje.

Min skønhedssalon

Alt er meget, meget godt! Jeg er din faste kunde, og Anastasia gør denne procedure, der ikke er meget behagelig i enhver forstand, meget høj kvalitet og professionel! Og intet ubehag!

Daria

Jeg kunne godt lide alt meget, Alena, tak. Hvis du kunne sætte din salon 10

Alice

Stor mester! Jeg kunne virkelig godt lide hendes arbejde! Ikke smertefuldt, smukt, behageligt at tale med! Jeg vil komme til hende igen! Super. Mange tak, Nastya;)

Svetlana

Alena Kudinova er den bedste stylist)))

Tevik

Meget glad og hårklipp og hårfarve. Eugene arbejder omhyggeligt og omhyggeligt. Det var meget behageligt at være i kabinen. Tak. Vi ses snart.

marina

Elskede interiøret, stilfuldt, pænt, alle meget venlige og hyggelige mennesker. Jeg kunne godt lide stylisten Natalya Bulavina, jeg vidste ikke, hvad jeg ville have, men med hende tog jeg et glimrende frisør til langt hår. Jeg er også glad for mine kære. Mange tak, jeg har aldrig fortrydet at komme, jeg kommer mere end en gang.

Anastasia

Takket være Victoria for haircut. Vidunderlige mester. Med sin lette hånd besluttede man sig for en kortere version af hårklippet, som venstre på vingerne! Derudover er hun en meget behagelig følgesvend! Og alle pigerne er gode, kabinen er meget positiv, du føler dig hjertelig velkommen!

Natalia

I dag lavede en komplet ændring af billedet. Haircut "Casco" og en meget kompleks farvning Yevgenia Amelchenko. Arbejdet tog 5 timer, prisen er to gange lavere end for et sådant arbejde ville have taget i Moskva. Jeg kunne godt lide resultatet meget. Jeg anbefaler denne guide til alle. Super! Ved hvad han laver! Og studiet er meget flot. Alt er nyt, rent, meget smukt, interiøret i Provence stil. Vil helt sikkert komme tilbage igen. Mange tak.

Elina

Jeg kan godt lide arbejdet hos mester Oksana Eremkina. Jeg forsøger altid at komme til hende. Salon glad interiør med smag. Tilby altid te, kaffe. Det eneste der forstyrrer er, at der ikke er nogen børnelokale, selv den mindste. Jeg tror på salonen på dette niveau, det burde være. Dette vil bidrage til at blive endnu mere konkurrencedygtig og vil glæde kunder med børn. Min datter om 3 timer kan ikke finde et sted for sig selv ((((

Maria

Den bedste mester Natalia Makarova. Hun er som en sorceress, bringer hår til liv, selv når det ser ud til at intet vil hjælpe dem, og jeg vil bare klippe det af.

Caroline

Oksana Eremkina, en storslået, fremragende mester. Professionel forretning, sympatisk, velvillig. stor tak for hendes arbejde.

Natalia

Smukke mester, Yana. Altid en meget smuk manicure og pedicure. Altid pæne. Manicure og pedicure holdes i en måned, du går kun til at regne på grund af at neglene vokser, og belægningen er ny. Tak for det fremragende arbejde og vidunderlige humør.

Anastasia

Kvalitetsarbejde, perfekt matchet farve. Mester Natalia Bulavina.

Natalia

Konstant gør at gøre ap fra Anastasia. Jeg anbefaler det til alle. Få det perfekte humør og gå væk smukt! Super! Anastasia godt færdig.

Chashina Natalia

Kompetent og professionel tilgang til behandling af hår. Tilmeldt tredje gang til en specialist Natalia Makarova.

foretaget korrektionen med Anastasia Terekhina, meget tilfreds med resultatet! under proceduren falder du bare i søvn og vågner op med perfekte øjenbryn

Mandryka Irina

Service i højden. Oksana Eremkina er en stor mester. Jeg vil være din klient i fremtiden

Irene

Oksana Eremkina, som altid, på toppen. Alt er pænt, hurtigt og smukt. Med den tidligere manicure gik 3 uger, meget tilfreds. Oksana solid 5-ka)

Helena

Olga Gileva, tak! Vidunderlige mester og atmosfære generelt!

Irene

Arbejde Oksana Eremkina meget tilfreds. Gør alt hurtigt, omhyggeligt. Hun lytter altid til mine ønsker, men hun kan også anbefale noget interessant ved kombinationen af ​​farver og design. Ved at kommunikere en meget flot, taktfuld person. Jeg vil aldrig tale om neglernes tilstand, men kan bare give gode råd om, hvordan man skal fjerne shellak hjemme (jeg tager billeder hjemme selv). Jeg kommer til Oksana og næste år!

Skønhedssalon i Zelenograd. Barber shop i Zelenograd nummer et.

Beauty Studio Zelenograd "Beauty" - er et studie af frisør og professionel kosmetologi, der i mere end 8 år har givet sine kunder dagligt fagligt arbejde og en individuel tilgang. Vores eksperter vil altid hjælpe dig med at vælge den rigtige stil for dig, lægge vægt på fordelene og dygge alle fejlene. Studio "Beauty" - er det førende center for kosmetologi i byen Zelenograd. Med os får du altid et komplet udvalg af kosmetiske ydelser til ansigt og krop.

Skønhed Studio Zelenograd. Hvorfor har vi mange faste kunder?

Vores studie er beliggende i hjertet af Zelenograd. Vi tilbyder et stort udvalg af frisør- og skønhedstjenester og service af høj kvalitet. Du vil helt sikkert føle vores gæstfrihed, og vores priser vil behageligt overraske dig. Vi har reduceret priserne på nogle ydelser eller forladt dem uændret, samtidig med at kvaliteten af ​​tjenesterne opretholdes.

De bedste frisører og skønhedseksperter, skønhedssalon Zelenograd.

Skønhed Zelenograd. Vores frisører og kosmetologer forbedrer deres færdigheder i prestigefyldte skoler og klinikker i Moskva. Vi bruger kun moderne teknologier og innovative udviklinger inden for kosmetologi. Vi følger alle de nye produkter og vælger det bedste og sikreste for vores kunder.

Der tilbydes tjenester i komplekset

Vores skønhedsstudie Zelenograd er udstyret med nyt avanceret udstyr til udførelse af forskellige kosmetiske procedurer til ansigt og krop. Alle kunder modtager 10% rabat på mange ydelser fra ni om morgenen til en om eftermiddagen fra mandag til fredag. Vi har også 10% rabat på et sæt af tjenester (3 eller flere tjenester til et enkelt besøg) til enhver tid. Alle faste kunder har et 5% rabatkort, hvor du kan få rabat til enhver tid under studiet. Derudover vil du helt sikkert være interesseret i specialtilbud og forskellige kampagner.

Vi tilbyder de bedste betingelser - så du bliver almindelige kunder i vores studie.

Hvis du ikke ved hvordan du finder os og ikke var på kontakt siden, så klik blot her.

Og alt dette for altid at være efterspurgt blandt jer, vores kære kunder!

Kvinde og mandlige skønhedssalon Pretty Woman

Hver person stræber efter et perfekt billede uanset type aktivitet, alder eller køn. Der lægges stor vægt på den moderne mand frisyre. Image Studio "Pretty Woman" tilbyder sine kunder kvinders, medicinske, mænds hårklipp. Kvinde skønhedssalon tilbyder forskellige typer af frisurer, hårklipp og moderne innovative løsninger. Erfarne herrer ejer forskellige skære teknikker på professionelt niveau. Masters vil hjælpe dig med at omdanne dig og vælge en unik haircut, der passer til din stil, livsstil. En individuel tilgang til hver klient giver dig mulighed for at opnå perfektion ved at vælge det billede, der passer bedst til formen og farven på ansigtet af hver klient.


SKIP SERVICES OG PRISER (læs mere)

Vores priser:

Haircut (kompleks)

mesteren

mode designer

stylist

Vores ydelser:

Kvinder hårklipp

Hår styling

hårfjerning

Laser hårfjerning

Make up

Hot saks skåret

Aften frisurer

Øjenbryn pleje

Microcurrent terapi

Mænds frisurer

Bryllup frisurer

Hårfarve

Ansigtsmassage

RF løft

Baby haircuts

styling

perm

Ansigtspleje

Kreative hårklipp

Spabehandlinger

Ørepiercing

kosmetik

Øjenvipper ekstraudstyr

Botox til hår

Skønhedssalonydelser Skønhed (frisørsalong i Zelenograd nummer én)

Hvordan vælger du det rigtige hårklipp?

Konventionelt kan haircuts opdeles i to typer:

Classic haircuts foreslår en glat flow af krøller af forskellig længde i en form. Kreative typer af haircuts, især i august, foreslår brugen af ​​mere sofistikeret, moderne teknologi, der giver dig mulighed for at skabe fashionable og stilfulde billeder. Sådanne haircuts kaldes masters transformere. Kreative haircuts giver mulighed for at ændre billedet af hår afhængigt af situationen og behovet. Uanset hvilken frisør du vælger, vil herrene rådgive de bedste muligheder og fortælle dig fordelene og ulemperne ved frisurer. Hvis du ledte efter billige frisører i Zelenograd, så vær opmærksom på vores priser.

Mand Hall

Når det kommer til frisurer og hårklipp, betyder det oftest kvindelige muligheder. I dag er den mandlige skønhedssalon blevet ikke mindre populær. Masters of Men's Haircut tilbyder deres kunder et bredt udvalg af muligheder, stilarter og trends i hårklipp. For hver klient vælger master et moderne, komfortabelt, praktisk eller moderigtigt billede. Hvis du ledte efter billige frisører i Zelenograd, tænk på dette:

Vores skønhedssalon tilbyder et bredt udvalg af billeder, med os er en mænds frisør en måde at ikke kun se godt på og forpleje, men også at give et billede af perfektion. Masters skaber frisurer i overensstemmelse med kundernes ønsker. Hvis du ikke kan vælge, vil erfarne herrer hjælpe dig ved at foreslå de mest egnede muligheder for dit billede.

At vælge det rigtige hårklipp til en mand er et vanskeligt job, som vores herrer gør helt godt. I vores billedstudio "Beauty" (en frisørsalon i Zelenograd) venter du på moderne hårklipp, klassiske frisurer og de mest fashionable noveller af sæsonen. Vellykket udvalgte mænds frisyre hjælper med at understrege værdigheden og skjule svaghederne i ansigtet.

Vores nye adresse er:

Den bedste skønhedssalon i Zelenograd er skønhed.

vigtigste

salon

Skønhed

Firebird

Verden af ​​fabelagtig skønhed

Om salon

Vores skønhedssalon i Zelenograd er et skønhedslokale med solid erfaring, et team af fagfolk, service af høj kvalitet og overkommelige priser. Vores vigtigste mission er at hjælpe vores kunder med at bevare og øge deres naturlige skønhed, fremhæve gavnlige sider og dygtigt skjule fejl.

Hvad vores kunder elsker os til

Skønhedssalong Firebird - en af ​​de mest elskede og eftertragtede i Zelenograd. Hvorfor? Alt er ret simpelt:

Vi har været i skønhedsindustrien i over 10 år.

Vi værdsætter hver enkelt af vores kunder, gør dem til vores venner og altid finde en individuel tilgang til hver enkelt.

Alle vores mestre er erfarne fagfolk, der konstant forbedrer deres kvalifikationsniveau, mestrer de mest moderne teknikker og teknikker;

Vi bruger kun kosmetik af højeste kvalitet fra velkendte mærker.

Vi overholder de højeste standarder for service. Fjern altid arbejdsflader og stole forsigtigt, desinficer og steriliser værktøj.

Vi gennemfører en moderat prispolitik og forsøger at holde rimelige priser med tjenester af høj kvalitet, som gør det muligt for os at konkurrere selv med førsteklasses skønhedssaloner.

Vi skaber en atmosfære, hvor det vil være en fornøjelse at være absolut nogen gæst. Mens du bruger tid, vil du helt sikkert sætte pris på vores akvarium, du vil også altid blive tilbudt en kop aromatisk te eller kaffe.

Vi ved meget godt, hvor dynamisk rytmen af ​​livet er hos vores kunder og er altid klar til at tilbyde dem ekspresprocedurer, der sparer tid (for eksempel kan du gøre hårmaleri og manicure på samme tid).

Vi har altid en varm og behagelig atmosfære, der fremmer afslapning og fornøjelse.

Vi har et upåklageligt ry, og vi er stolte af det!

Skønhedssalon i Zelenograd

Med Alona skønhed er nogle af menneskehedens bedste opfindelser De kan sammenlignes med klubber, men de er endnu mere venlige, demokratiske og komfortable. Det giver ikke kun effektive procedurer for skønhed, men også løsninger på forskellige problemer, fysisk hvile og endda afslapning. Og især vores salon er ikke en undtagelse fra reglen, her vil alle modtage ikke kun skønhed, men også harmoni.

Vi taler om en repræsentant for en af ​​de bedste og mest stilfulde skønhedssaloner i Zelenograd. Berømte Moskva designere udviklet specielt til ham et originalt projekt. Derudover er salonen medlem af sammenslutningen af ​​kosmetologer og frisører i Rusland og er medlem af WELLA System Professional VIP Club.

Frisørservice

Skønhedssalonen "Frisørhuset Lemax" tilbyder sine kunder et komplet udvalg af frisørydelser - alle former for programmer til genopretning og pleje af hår, kreativ farve og fremhævning, hårforlængelser og selvfølgelig hårklipp af de nyeste modetrends.

Negle service

Nail care service præsenteres ikke kun med klassisk, men også med manikyr og pedicure. Derudover omfatter listen SPA-pedicure- / manicure- og paraffinbade til både hænder og fødder, forlængelser og forskellige modeller for sømdesign.

Kosmetologi i Zelenograd

Skønhedssalonen kan med et udvalg af forskellige typer massage med aromaterapi og alle slags wraps rette op på problemområderne i figuren. Et individuelt kosmetisk program vælges for hver klient efter hans ønsker. Partnere i vores salon er velkendte og velrenommerede mærker, som L'Oreal og Creative, WELLA og Holy Land, OPI, Gehwol og ACADEMIE.

Massage i Zelenograd

Massage kan kaldes en guddommelig procedure, som har en positiv effekt på hele kroppen. Effektiviteten af ​​massage teknikker er lige så stor som deres mangfoldighed.

Nyt!

Vores salon har travlt med at behage med de nyeste spa-pleje procedurer og enhver form for farvning ved hjælp af produkterne af "Matrix"

Overraskelse for kunder - at vælge farvning med MATRIX som gave Spa-pleje!


 • Salonen leverer tjenester af en professionel kosmetolog-massage terapeut, der bruger forskellige massage teknikker til både ansigt og krop.
 • En nyhed i ansigtspleje produkter er præsenteret af hud professionelle Dead Sea kosmetik.
 • Fordelen ved kosmetik er det i dens sammensætning mineralerne i Det Døde Hav
 • masker og skræl til ansigtet mod rynker og enhver anden alder manifestationer
 • Multivitaminformuleringer til dybhydrering og skønhed i ansigtet

Selvom hun modtog sin første frisøruddannelse i 1992, ønskede hun at bruge sit liv til sport. Men selv at studere på instituttet (RGAFKiS) frisør forblev en af ​​hendes konstante hobbyer. Og siden 2000 er hobbyen vokset til et erhverv. Efter at have modtaget supplerende uddannelse i 2002 i Moskva-erhvervsskolen PU-51, fik hun et eksamensbevis for at opnå kvalifikation af en mester i 1. klasse. Og ønsket om professionel vækst førte hende til en af ​​de mest berømte frisørskoler i verden, PIVOT POINT, hvor hun i 2010 fik et certifikat for færdiggørelse. Hendes venlige, muntre disposition, god uddannelse og rige erfaringer, ikke kun fra professionelt synspunkt, vil glæde dig, men vil helt sikkert forbedre dit humør.

Hun tog eksamen fra Moskva skole nummer 95. I 2001 blev hun efter avanceret træning tildelt den 4. klasse af en mester frisør, og i 2002 blev hun tildelt et eksamensbevis som frisør i 5. klasse. I 2003 afsluttede hun med honorarer fra Moskva State University of Service og bekræftede sin kvalifikation. I 2006 tog hun kurset "Fashion in men's haircuts" på Academy of Hairdressing DOLORES, og senere - kurset "Haircut and Care" Bare mænd i System Professional. Hun klarer at lære ny viden og holde sig på bølgen af ​​fashionable trends WELLA. For den der giver sit billede mindst en gang i hendes hænder, bliver det klart, at det vil være meget svært at finde en mere professionel og veluddannet mester i hans håndværk. Derfor er der i weekender og helligdage uden aftale til denne mester næsten umuligt at få.

Siden 2000 - mesteren af ​​manicure-pedicure. I 2001 gennemgik hun avanceret træning ved Moskva-statsuniversitetet for service til "Nail Design" -programmet. Siden 2005 - mester af hardware pedicure. Hun modtog denne uddannelse i det mest prestigefyldte PLASTEK-selskab inden for dette område. Hun har et eksamensbevis fra GERLACH TECHNIK, GEHWOL, som hun bruger i sit arbejde. GEHWOLs bedste kvalitet på det russiske marked er velkendt for alle.

En af repræsentanterne for den yngre generation af vores salon. Men ikke mindre berømt. Ejer teknologien om kreativ hår restaurering og straightening COCO CHOCO. Han er en professionel colorist for mærker FRAMESI og MATRIX. Certificeret farveekspert L'OREAL PROFESSIONNEL. I 2010 blev han en universel frisør, der modtog et eksamensbevis fra Træningscenteret for Frisør og Make-up. I 2012 er Pavel Bazhenov efter en eksamen fra den meget velkendte i frisørsalget i Moskva en certificeret ekspert i klassiske og kreative hårklipp, hårfarvning, aften frisurer og perms. Ejer hårklippets teknik med en barberkniv "Classic Royal Shave", som han mestrer på International Center Truefitt Hill. Meget interessante haircuts opnås ved brug af denne teknik. En interessant mester. Interessant arbejde. Uforglemmelig fornøjelse.

Specialiseret sig i at skabe kvinders billeder efter uddannelse. I 1998. Og i slutningen af ​​1999 bestod hun perfekt til eksamenerne, hvorefter hun blev kvalificeret til en kvindelig frisør af 1. klasse. Hendes bagage studier i de bedste skoler i Moskva frisør. Han har et diplom på uddannelse i "School" Mysin Studio ", PIVONT POINT, LONDA, WELLA. Venlighed, kreativitet, kvalifikationer og erfaring gør det muligt for hende at skabe billeder i sit arbejde, der er i stand til at tilfredsstille kvinders ønsker i enhver alder og smag præference.

Efter uddannelsen fra Moscow Hairdressing Technical School nr. 95 uddannede hun i Moskva i den prestigefyldte salon LV-WELLA. Og siden da har mere end 20 år beskæftiget sig med at hjælpe kvinder med at afsløre og understrege deres skønhed. Siden 2000, kvalificeret som frisør-designer. Den uovertruffen mestre af bryllup frisurer. Mange Zelenograd-brides husker sit arbejde og ser på bryllupsalbum. Gennem årene har hun mestret de bedste teknologier fra forskellige skoler af skønhed. Hun studerede på det professionelle center WELLA, Academy TONIGUY (uddannelse), "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT ", deltog i masterklassen af ​​den berømte stylist Patrick Augustine inden for rammerne af XXXI World Hairdressing Championship. Hun har kvalifikation af EXPERTS ON CUTS og EXPERT ON CURVE. Arbejder i kabinen fra de første dage af eksistensen. Til denne dag er det en af ​​de mest elskede og eftertragtede herrer i salonen. På nuværende tidspunkt kommer ytringsfriheden til frisørens verden, og dens karakter, erfaring og færdighed hjælper det med at bryde stereotyper og skubbe grænserne for det sædvanlige.

Siden 2002, en certificeret specialist i manicure og pedicure, som det fremgår af eksamensbeviset fra Moskva International Educational Center. I 2004 afsluttede hun uddannelse og træning i kurset "Apparatus Pedicure" på St. Petersburg Akademi for Videregående Uddannelse i Ruslands Ministerium for Sundhed og har et eksamensbevis GERLACH TECHNIK GEHWOL og et eksamensbevis fra PLASTEK Training Center i Skt. Petersborg. og NAIL VFSTER certifikat og ejer SHELLAC dekorative belægningsteknologi. I 2004 var hun blandt vinderne af MO-mesterskabet i frisør og dekorative kosmetik i nominationen "Fantasy negle design". Hendes uddannelse og kvalifikationer er det bedste du har råd til i denne branche.

Efter graduation fra Moscow Medical School nr. 23 fik hun et eksamensbevis for yderligere kosmetikuddannelse med opgaven af ​​3. kategori af kosmetik. Og siden 2007 har hun arbejdet i skønhedssaloner af berømte Zelengrad-saloner. Hun beherskede forskellige teknologier til krops- og ansigtspleje. I vores salon siden 2010 har hun arbejdet i en skønhedssalon, hvor hun udfører hårfjerningsprocedurer på fotoepilationsapparatet L600HR AM Technology. Han ejer også mange andre metoder til at fjerne overskydende hår, alle former for voksning og SHUGARING, som han med succes bruger i sit arbejde. For kvalitet og arbejdshastighed fik hun kærlighed og popularitet blandt klienter i alle aldre, fordi hun ikke kun kan spare penge, men også din tid.

Ung specialist. Han var uddannet i Jerevan, hvor han i 2008 blev uddannet fra Hairdressing Academy og blev uddannet i skønhedssalonen Sergey Zverev. De sidste 3 år har han arbejdet i saloner Zelenograd. Han fortsætter med at studere og forbedre sine kvalifikationer i WELLA-studiekollegiet, hvor vores salon har et langsigtet venskab. Hans moderne arbejdsstil vil meget glæde den yngre generation og kvinder, der følger mode.

Osipova Lyubov: har arbejdet som en mandlig frisør siden 1991, efter at have modtaget et rødt eksamensbevis i uddannelse, og siden slutningen af ​​1994 - en gradueret mandlig frisør af 1. kategori. I 2000 blev hun udstedt et eksamensbevis ved kvalifikationskommissionen om at overdrage den 5. kategori af frisør. Arbejder i kabinen fra dag et. Og under hele arbejdsstyrken gennemgik hun avanceret træning og forskellige masterklasser. Hvad viser eksamensbeviser og certifikater fra førende internationale frisørsaloner, såsom: Studio Alexander Todchuk, WELLA, SYSTEM PROFESSIONAL JAST MEN, "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT »Patrick Augustin. Hun elsker sit arbejde, fordi hendes kreativitet og fantasi giver hende muligheden for at gøre verden smukkere. Og kunderne har i mange år nu gengældt hende.

Repræsentanten for vores unge medarbejdere. Efter at have eksamen fra Institute of Beauty i 2010 begyndte hun sin karriere. Nu arbejder mere end 3 år i vores salon. Deltager regelmæssigt i seminarer på WELLA International Studio, som giver hende mulighed for at udnytte færdigheder og få erfaring. Kreativ tænkning, en positiv holdning til deres erhverv. Nøjagtighed, opmærksomhed, ansvar, personlig charme og evnen til at endear sig selv. Unge fagfolk laver en ny tilgang til salonens arbejde, er ikke bange for at eksperimentere og let absorbere alle de friske tendenser.

Uddannelse manicure og pedicure modtaget i 1997. I eksamensbeviset i den internationale prøve er der kun gode karakterer. I 2000 blev avanceret uddannelse bekræftet af et eksamensbevis.

I 1994 sluttede hun med æresbevisninger fra det russisk-amerikanske akademi "Intercollege". Uddelt kvalifikation mester designer, frisure designer. Hun øgede gentagne gange sine færdigheder ved at deltage i seminarer og workshops i WELLA-studiet. I 2000 deltog hun med succes i avancerede kurser og bekræftede navnet på frisør-designer. Hun har eksamensbeviser for EXPERT ON CUTS og EXPERT ON CURRENT. I oktober 2003 besøgte hun mesterklassen af ​​frisørstjernen Claudio Tollardo og hans studerende Gerardo Sánchez, der mener, at udtyndingssaxen er en fortid, og almindelig sakse i hænderne på en professionel, der ejer visse teknikere arbejde vidundere. Selvfølgelig afslørede de ikke alle deres hemmeligheder, men de delte de grundlæggende teknikker for hårklipp. Siden da ejer Ludmila nogle eksklusive teknikker, der hjælper hende med at skabe frisurer, der er bekvemme i hverdagen, fordi de ikke kræver kompliceret styling og ikke mister form selv under genvækst, hvilket er særligt vigtigt for ejere af langt hår. "Billedet skal skabes ved hjælp af en ideel teknik," citerer hun den store Claudio.

Hun var uddannet som frisør, idet han var uddannet med honnør fra skole nr. 102 i Voroshilovgrad-regionen. Arbejdet i Tyskland i flere år. For nylig er den førende mester af mandlige hårklippere vores salon. I 2000, efter en genopfriskningskursus - gradueret frisør-mode designer. I mange år deltog hun i de årlige Moskvas seminarer "Haircut Care" af skolen Sistem Professional Just Men. Seminarer i professionel underafdeling WELLA (som vores salon har samarbejdet i mange år) gør det muligt at holde sig ajour med alle nye trends i mode. WELLAs motto: Storslået hår er vores erhverv. Mesterens arbejde svarer til denne erklæring. Hendes kunder omfatter et stort antal forretningsfolk, der har brug for en særlig glans, og som ikke kun ved, hvordan man tæller penge, men også værdier tid.

Han har et eksamensbevis for sekundær erhvervsuddannelse i specialet Kosmetik og visage kunst med en tildelt kvalifikationsteknolog - æstetiker med dybdegående lægeuddannelse. Om den løbende faglige udvikling De siger hendes talrige eksamensbeviser. I vores salon arbejder på epilationskontoret. på fotoepilatorapparatet L600HR AM Technology, som giver mulighed for at opnå meget gode hårfjerningsresultater på den mest smertefri måde blandt alle de tilgængelige analoger. Han ejer også alle former for voksning og SHUGARING, som han med succes bruger i sit arbejde. Hendes smil og godvilje tiltrækker sig meget hurtigt og sammen med evnen gør at besøge sine procedurer uforglemmelig.

Arbejder i vores salon i mere end 10 år. I 2006 tog hun kurset "Fashion in men's haircut" hos Academy of Hairdressing DOLORES. Hun deltog i en mesterklasse af den berømte stylist Patrick Augustine inden for rammerne af XXXI World Hair Styling Championship. Hun har et eksamensbevis "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT. Talrige eksamensbeviser fra førende skoler WELLA, LONDA, ITALIS, System Professional Bare mænd tillader ikke at tvivle på, at nye teknikker og tendenser ikke undslipper sin opmærksomhed. Erfaring, dygtighed og friske ideer er uundværlige for et godt resultat.

Hun modtog sin uddannelse i 1987, gradueret med æresbevisning fra Voroshilovgrad School № 4 ved erhverv som en mandlig frisør. I 2005 blev hun kvalificeret som master stylist efter erhvervsuddannelse. Hun deltog i en mesterklasse af den berømte stylist Patrick Augustine inden for rammerne af XXXI World Hair Styling Championship. Hun har et eksamensbevis "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT. Arbejdshastigheden og nem kommunikation - det er det, der leverer de mest positive indtryk fra et stort antal salonkunder.

Den har en meget sjælden uddannelse til en almindelig frisør. Hun modtog ikke kun kvalifikationen af ​​kunstnerens designer af frisørkunsten efter eksamen fra den tredje industrielle pædagogiske tekniske skole i Moskva, men også titlen på erhvervsuddannelseslærer. I nogen tid lært. Derefter blev hun ofte inviteret til at deltage i kvalifikationsprovisioner ved undersøgelser fra mange Zelenograd-mestere - frisører. Mange gode herrer opvokset hun som mentor efter afslutningen af ​​undervisningen. Diplomer "ART OF HAIRCUTTING. LADIES GENTS HAIRCUT ", om masterklasse af Patrick Augustine, System Professional Just Men, viser WELLA, hvordan hendes færdigheder er blevet slået igennem årene. Hun er nu - en værdig herre blandt de bedste. Det er usandsynligt, at der vil være en mandlig arbejdsgruppe i Zelenograd, hvor hendes navn ikke ville være kendt.

massage

Salon BALI SPA LUX i Zelenograd tilbyder dig mere end 20 forskellige typer af massage, herunder sådanne eksotiske teknikker som traditionelle balinesiske og thailandske, polynesiske og ayurvediske. Procedurer udføres af professionelle massører, herunder herrer fra Thailand og Bali. De blev uddannet direkte i hjemlandet af sjældne massage teknikker, mestrer alle finesser af håndværket og kender hemmelighederne i orientalske medicin.

Massage på BALI SPA LUX er ikke kun en måde at slappe af og slappe af. For dem der bryr sig om ansigts skønhed og bevarelse af ungdommelig hud, passende tilspænding og forbedring af mikrocirkulationen af ​​cryo og løfteudstyr. For folk der ønsker at tage sig af deres eget helbred, kan du vælge en af ​​flere procedurer med inddragelse af zoneterapi og Shiatsu teknikker, der involverer virkninger på biologisk aktive punkter.

Typer af ydelser

Tortureret af stress, hovedpine, humørsvingninger? Til din brug aroma massage, blød massering af hovedet og abyang ayurvedic teknik. Ønsker du at tabe? Prøv anti-cellulite massage. Der er også procedurer, der lindrer træthed og spændinger ved brug af varme urteposer eller bambuspisker. Du kan altid vælge selv den passende løsning med hensyn til omkostninger og egenskaber.

En dygtig massør i Zelenograd, som i enhver anden by, er ikke ualmindeligt. Men her er en professionel massageprocedure i salonen en ægte ceremoni med specielt udvalgte urter og olier, musik og sjældne orientalske metoder til genskabelse af kroppen.

Udgifterne til professionel massage er et vigtigt kriterium, hvor mange vælger en spa eller skønhedssalon. Omkostningerne ved massagebehandlinger i BALI SPA LUX-salonen afhænger af, om du vælger en engangs service eller planlægger at medtage i et spa-program eller gennemføre et kursus, og prisen på et program eller kursus reduceres betydeligt en gang.

Shugaring pasta gør det selv / Shugaring (sukker hårfjerning) hjemme - reference

Do-it-yourself aftershave lotion: de bedste opskrifter