Øjenbryn Microbleeding - Anmeldelser

For nylig talte vi detaljeret om proceduren microblading - ellers, manuelle brow extensions. På grund af at proceduren er nyskabende og ukendt for os, opstår der mange spørgsmål, men ikke svar. Potentielle kunder - tvivl og usikkerhed om behovet for microblading.

For at gøre det klart, interviewede vi flere piger, der allerede havde gennemgået microblading. Desværre var pigerne enige om kun at dele deres indtryk anonymt, men det mindsker ikke brugen af ​​deres tilbagemelding for dem, der tænker på proceduren.


Bemærk. Billeder i materialet er IKKE relateret til anmeldelser, men er en illustration af resultaterne af proceduren. Og nu anmeldelserne selv.

Jeg gjorde microblading procedure i august, og efter en måned var der en korrektion. Umiddelbart efter proceduren er effekten meget cool og ligetil "wow": dine øjenbryn er smukke, fyldte, pæne og klare. Helbredelsesprocessen er lidt behagelig, jeg var nødt til at gå i glas hele tiden, men efter to uger havde alt helet og allerede da var det tydeligt, hvor pigmentet ikke kom fra. På korrigeringen syntes det at være blevet korrigeret, men så var det en "skov" af "hår" der var synlig. Den største fordel, som de siger - dine øjenbryn er perfekte og smukke. Men retfærdige piger, som mig, skal stadig male dem. Og hvad er pointen? Hvis jeg stadig tegner dem om morgenen? Næsten et halvt år er gået, og pigmentet er skyllet ud, ændrer dets farve. Det kan godt være brunettes format microblading fit.


Alina lover piger et liv som i en film, efter proceduren: hun er lige vågnet, og "in frame" er allerede smuk!

Min øjenbryn form er ikke perfekt, de har en anden bøjning, længde, der er problemer. Og efter en ven lavet microblading, besluttede jeg også at prøve. Under proceduren satte de mig på en sofa, trak nye øjenbryn, hentede farven på maling. Derefter laves udskæringer og gnides maling. På grund af den lave smerte tærskel var jeg bange for, at det ville gøre ondt, men det var tolerabelt. Helbredt og hurtigt blev skorpen næsten usynlige. Formen viste sig fantastisk, ingen bemærkede at noget unaturligt dukkede op i ansigtet. Jeg kunne godt lide resultatet og vågne op med den færdige øjenbryn form er bare perfekt. Det er kun at tilføje skygger. Fremgangsmåden er pengene værd og letter livet.

Tag proceduren korrekt, forstå hvad det er for dig. Ellers vil der være skuffelser. Microblading er ikke en tatovering af øjenbrynene, men en overfladisk introduktion af pigment (ved hånden, men ved hjælp af en skrivemaskine). Guiden har ikke en lur på børsten, men mikronåle, der "ridder" huden og forsyner pigmentet. Fremgangsmåden giver udseendet af naturlige øjenbryn. Men det kræver korrektion om en måned og har en kortvarig effekt. I gennemsnit et år. På grund af prisen og skrøbelighed kan ikke alle have råd til det, men det er det værd. Udseendet af naturlige øjenbryn, smuk form, effekten af ​​sporede hår, og ikke en fuld skygge, vil være så godt som i mindst et år.

Anmeldelser Julius vil hjælpe, hvis du ikke beslutter dig for proceduren, så begynder du selvfølgelig at kigge efter en god mester;). I sidste ende følg alle anbefalingerne, kig efter den rigtige mester og eksperiment med glæde!

Jeg besluttede fordi mine øjenbryn er naturligt lyse og sjældne, og jeg bliver træt af at "tegne" dem hver morgen. Jeg forsøgte at henna før microblending, men det varede kun en uge. Så jeg besluttede mig for en mere kardinal metode. Proceduren var helt smertefri, selvom jeg ærligt indrømmede, var jeg bange :). Ubehageligt, måske lyden af ​​en skrivemaskine, men du bliver vant til det i 15-20 minutter :). Hælede brynder godt (jeg har en kombinationshud). Der er stadig en sådan proces: Når det øvre lag af huden helbreder, ser det ud som om det "slids", men denne skrælning var næsten usynlig for mig, og i 3-4 dage passerede den. Jeg foretog en korrektion en måned efter proceduren, som rådgiver af mesteren. Allerede 5 måneder går jeg helt glad. Farven lyser lidt med tiden, men generelt er formen veldefineret og ser meget naturlig ud.

Jeg gjorde en tatovering af øjenbrynene (selv i de tidspunkter, hvor det blev gjort meget dybt og ikke ifølge metoden til "tegning øjenvipper", men "blev hældt"). Der var aldrig noget problem med øjenbrynens form, men på grund af det faktum, at hårsækkene var beskadiget, ophørte hårene med at vokse på mine øjenbrynspidser. Og på et tidspunkt besluttede jeg at prøve microblendingproceduren som et alternativ til tatovering, som helt ærligt var temmelig træt. Generelt anser jeg stadig mikroblending for at være et værdifuldt alternativ: 1) overfladisk indtrængning, 2) et mere naturligt udseende af øjenbrynene selv. Blandt manglerne kan identificeres som "sokker", fordi for mange er pigmentet "skubbet ud" hurtigere på grund af hudens særlige egenskaber.

Microblading øjenbryn anmeldelser er negative

Microblading øjenbryn anmeldelser er negative i denne artikel samlet de mest negative meninger om denne procedure. Hvorfor mange kvinder, når de engang besøger en skønhedssalon til øjenbrynskorrektion, nægter altid denne procedure efterfølgende. Hvis nogen ikke ved, at dette er microblading, så er dette en speciel type tatovering, der består i at påføre hår med en speciel skalpel. Sammenlignet med den sædvanlige tatovering giver mikroblading den højeste kvalitetseffekt ud fra naturens synsvinkel, da det undertiden er svært at skelne trukket hår fra naturlige, selv i nærbillederne i høj opløsning. I hverdagen, hvis mikroblading er af høj kvalitet, er det umuligt at skelne tegnede øjenbryn fra naturlige. Ikke desto mindre har denne procedure betydelige negative sider, hvorom den personlige oplevelse af fashionisterne selv taler veltalende nok.

"Jeg gjorde microblading fra en professionel mester, jeg måtte betale 10.000 rubler for proceduren. Effekten er helt tilfredsstillende, øjenbrynene viste sig tykke og smukke, men smerten er sådan, at det er bedre at besøge en tandlæge 10 gange. Under proceduren udføres lokalbedøvelse, men da kosmetologer ikke har ret til at bruge stærke stoffer, er det meget relativt. Derudover er en stor ulempe ved operationen manglende evne til at vågte øjenbrynsområdet i flere dage, på grund af hvilke problemer med vask forekommer. " Oksana, Moskva.

"Meget utilfreds med microblading-proceduren, mange siger, at herren er skylden. Imidlertid var jeg overbevist om, at der opstod problemer i ca. 80-90% af patienterne ved at studere negative anmeldelser om mikroblading. Min hud er lys, lidt fedtet, selve proceduren er ret smertefuld, men du kan udholde den. Problemet opstod 2 dage efter proceduren, alle hårene mistede deres form, og øjenbrynene blev til to uklare pletter, som om de havde lavet tatovering af ringe kvalitet. Jeg gik for at fjerne denne dumme microblading til en anden salon, men de sagde, at det var muligt at slippe af med det kun ved hjælp af en laser ved at tildele så mange som 5 procedurer. Yderst utilfreds med resultatet, spildte jeg en stor sum penge. " Irina, Tver.

"Jeg lavede korrektionen af ​​microblading i en anden salon, så vidt jeg forstod, bruger alle mestere forskellige pigmenter. Anden gang stødte jeg på et pigment af dårlig kvalitet, det ændrede sin farve fra sort til rødlig, så der var forfærdelige skilsmisser på mit blegne ansigt. Ved hjælp af kosmetik formåede jeg at skjule dem på en eller anden måde, men jeg vil ikke gå efter en lignende procedure. " Svetlana, Skt. Petersborg.

"Jeg mistede et øjenbryn efter ulykken, havde længe drømt om at give mit ansigt et naturligt udseende. Efter at have prøvet microblading, var jeg helt skuffet, fordi øjenbryn var en ekstremt unaturlig clown look. Måske er kvinder, der har dukke overfor og sat på sig selv masser af gips mikroblading og egnet, men jeg anbefaler kun at bruge falske versioner til mænd uden øjenbryn. " Yuri, Udomlya.

Som du kan se, på mikroblading øjenbryn giver negativ feedback dig muligheden for denne type operation. Selvom der er meget mere positive anmeldelser, er det indlysende, at hele sagen er mesterens professionalisme og salonens omdømme.

Microblading eller manuel tatovering 6D.

Microblading eller manuel tatovering 6D. Teknikken adskiller sig fra den sædvanlige tatovering, idet mesteren ikke arbejder med en nål, men med en speciel spatel, og som om trækker de savnede hår i dine øjenbryn med hånden og samtidig vælger farven på maling for at matche din hårfarve. Hold sådanne øjenbryn fra 1 til 3 år. Efter proceduren skal du se helt naturlig ud. dvs. Jeg stod op og gik for at erobre andre))) Jeg drømte så. min historie er trist (((

Jeg valgte mestere i mange måneder, bad piger fra min by på websteder, som jeg svarede til herrer. For 2 år siden havde jeg øjenbryn lavet af hårmetoden. Jeg var meget tilfreds med dem, men de blev meget kedelige, og jeg besluttede at opdatere dem. Jeg blev anbefalet at have en skyggeteknik, hun måtte holde håret længere end hår, i grunden fandt hun mesteren og var ved at gå til hendes procedure, da hun så Odnoklassniki på stedet, en pige, der udfører øjenbrynens tatovering, en teknik, der er helt ukendt for mig, 6D. Jeg blev interesseret, læste alt om selve proceduren, en flok entusiastiske anmeldelser af piger. Og jeg besluttede, at dette er, hvad jeg har brug for!

Jeg førte en høring til mesteren på forhånd, hun kritiserede mine øjenbryn i stykker, at de er tynde, for lange og høje. Hun lovede at efter mit arbejde vil mit ansigt se naturligt, dyrt og yngre ud.
Og så kom selve procedurens dag, for at være ærlig, jeg sov ikke i 2 dage, jeg var bekymret over, at alt gik godt, jeg ved ikke engang hvorfor, men det var som en eksamen. Der ville ikke være nogen lytte til din intuition. Fremgangsmåden er meget smertefuld, selvom mesteren sagde, at mange falder i søvn i stolen. Jeg ved ikke, måske bedøvede anæstesi ikke, men jeg råbte næsten i smerte. Den første pande lavede, jeg kiggede i spejlet og var meget tilfreds, den anden brows drejning, jeg slappede af og forventer allerede, hvad jeg vil være smuk.

Men efter at jeg så det andet øjenbryn var jeg målløs. Det er helt anderledes, placeret tættere på broen i næse og zadran op! HORROR! mesteren begyndte at overbevise mig om, at de er helt ens, men jeg er ikke blind. mand bemærkede også deres forskel straks. FARVE er mørk brun og næsten alt er dækket med det, øjenbryn er tykkere end forventet! Generelt, Brezhnev ((jeg græd allerede hjemme, skrev jeg til mesteren om mine oplevelser, hun sagde, at hun ville ordne alt for korrektion om en måned.

En uge senere, da skorpen stod ned, blev kanterne lidt lettere, men de blev mørkegrå, jeg ser slet ikke ud her. Jeg er naturlig af natur, og jeg vil male min lysbrune farve igen. Desuden så jeg ikke noget tyndt hår, følelsen af ​​en mislykket tatovering med skygge, som skrællede af.

At sige, at jeg er ked af at sige ingenting. det er kun beroligende, at mens jeg sidder på barselsorlov og håber, at dette mareridt vil blive slettet til intet. Sæt for at gå til mesteren og hent dine penge.

Mit råd! Piger, gør ikke nogen tatovering! bedre korrigere med henna eller male og vokse dine øjenbryn! Jeg er meget ked af pengene og nerverne, og det er vigtigst, at jeg nu har lang tid at gå til Brezhnev.

Øjenbryn mikroblading. Anmeldelser!

Den anden dag lærte jeg om en usædvanlig procedure - kaldet øjenbryn microblading. Det er en tatovering af øjenbryn med hånden, med et specielt pigment trukket på hvert hår. De lover at farven varer lang tid, og der må ikke bruges yderligere maling og blyanter. På samme tid ser øjenbrynene naturligt ud, ikke overhovedet mærkbart, at de er tegnet, medmindre man ser på det under et forstørrelsesglas. Generelt, ideel til tynde lyse øjenbryn af uregelmæssig form, som min))

Fremgangsmåden er rost i kabinen, men det er ikke nok. Og jeg er alle fristet, jeg er fristet, og jeg er ikke fristet.) Fortæl mig, piger, måske er der nogle blandt jer der har tjekket ud øjenbryn microblading? Jeg vil gerne vide alt om emnet, så jeg venter på din feedback!

Trådforfatter: Oksana (Moskva)

Mere om emnet:

Feedback og kommentarer

  • ✓ Der modtages kun nye svar.
  • ✓ Email er ikke placeret overalt.
  • ✓ Du kan afmelde abonnementet i hvert brev.

Gjorde denne luksuriøse procedure kaldet microblading øjenbryn, end meget tilfreds. Jeg havde næsten ikke mine øjenbryn, så det var bare nødvendigt for mig. Jeg forberedte mig på microblading i et halvt år, jeg tvivlede og tænkte. Derefter var opgaven at vælge en god mester, jeg ønskede, at mine øjenbryn skulle se meget naturligt ud og ikke være meget dyrt. Denne proces tog to uger dagligt på internettet. Hun fandt mesteren, som også er en professionel kunstner, og det er godt, at hun stoppede på hende! Jeg vil gerne sige, at proceduren ikke er meget behagelig, men det er det værd! Nej, det var ikke smertefuldt for mig, måske nogle steder lidt, men tolerabelt. Der var stadig sådan en ubehagelig rattle eller noget. Alt om alt tog 2,5 timer. Da det var forbi, og jeg så mig selv i spejlet... bare fantastisk! Jeg har ændret - jeg har et ansigt! Øjenbrynene så så naturlige ud, jeg kunne ikke forstå, hvordan det var muligt! De blev tykke og glatte, lige fra omslaget til et magasin! Generelt er jeg glad for denne procedure, det har været 3 uger, skorpen er allerede gået, og øjenbrynene ser også ud som om de var efter proceduren. Alena sagde, at det endelige resultat vil blive synligt om en måned, men hendes øjenbryn så langt (uh, ugh, ugh) ser bare smukke ud.

Venus, fortæl mig, hvor meget tid er gået fra proceduren? Og hvor meget er det nok? Og er der brug for en korrektion og hvor ofte?

Venus, fortæl mig hvor kan jeg finde din herre? Jeg forstår rigtigt, at dette ikke er en salon, og herren kommer hjem? Tak på forhånd

Asya, en måned er allerede gået! Føreren fortalte mig, at korrektionen kan ske i en måned (fra en måned til to), men det vil jeg nok ikke gøre, fordi mine øjenbryn ser ud som efter proceduren og har allerede helet helt. Det er alle individuelt, alle får et andet pigment. Nogen skal foretage en korrektion, det sker, at der er 2 korrektioner. Microblading varer ca. 1,5 år. Jeg ved endnu ikke, hvor længe jeg vil holde fast. Jeg håber at to år)))

Ja, Olga, mesteren arbejder på stedet, hun hedder Alena, telefonnummer: 89851529779. Hvis du bruger hendes tjenester - send en stor tak fra mig!

Tak for anbefalingen. super

Nye øjenbryn, nyt liv, jeg hørte mange negative anmeldelser, men besluttede og nu er jeg glad hver morgen hver gang jeg ser i spejlet! Jeg vil vedhæfte et billede, og du vil forstå alt selv) Har mesteren i Moskva, smart, smuk!

Jeg vil også have sådanne øjenbryn. Skriv adressen og navnet på mesteren i Moskva. Du har et meget godt arbejde.

Jeg beder dig om at fortælle mesterens navn og i hvilken salon gjorde sådanne brune

Det ser meget smukt ud, men det er stadig meget behageligt... altid øjenbrynene er meget pæne... lyse og klare.

Men jeg tror, ​​at en sådan øjenbryn at gøre med dem, der har de øjenbryn problemer, som gør vanskelige form eller ingen overhovedet... derefter indstillingen mikrobleydinga tatuasha og faktisk uundværlig. Og ejerne af frodige, gode øjenbryn, jeg tror, ​​du burde ikke gøre det.

Jeg har aldrig hørt om proceduren. Men jeg kunne godt lide ideen meget. Hvert hår er tegnet, det er muligt og ikke at bekymre sig om, at de ikke er i en retning.

Bare problemet i min del. Jeg har lyse, ujævnt voksende øjenbryn. Formularen holder ikke. Straight trouble trouble. Kun malet gemt og læbebalsam.

Farveløs hygiejnisk læbestift bruger på øjenbrynene og formen holdes, indtil balsamet tørrer. Efter min mening er det værd at bruge en gang på microblading, men så rolig ikke, at et sted vil der være noget, der ikke er malet over.

Ja fint, jeg gjorde i Moskva i studiet. Det gjorde ikke ondt, det var lidt prikkende. Gjorde 2 uger siden, mens alt er super, skrælle i 8-9 dage. For en korrektion om to uger tror jeg det bliver endnu stejlere. Har håret teknikken, da der er problemer med skaldede pletter på øjenbrynene. Men faktum er, at der er kontraindikationer, det er bedre at høre. Og jeg synes, det er bedre ikke at gå på kurserne som podopotnye, de kan bruge billige pigmenter til træning, og mesteren uden erfaring... Det er jo jo dit ansigt, så skal du gå til en god mester alligevel)

Nok en gang er microblading den sædvanlige, mest populære øjenbrynformningsprocedure. Den mest afgørende fordel for denne særlige metode er naturligvis naturlighed og nøjagtighed efter den. Og effekten er selvfølgelig vedholdende. Op til et og et halvt år. Tattoo er ikke længere i mode.

Men personligt maler jeg mine øjenbryn med professionel maling derhjemme. Jeg forsøger en anden form for øjenbryn, og erfaring gør ikke ondt. Hvis du ikke vil dampe for meget, skal du tilmelde dig microbliding og glemme øjenbrynene i lang tid. I vores by koster denne procedure ca. 4 tusind.

Øjenbryn mikroblading er meget smuk, behagelig og vigtigst naturligt, men dyrt!

Jeg har tykke øjenbryn, men ikke meget smuk form, og nogle steder er der et skaldet plaster, hvor hårene ikke vokser praktisk taget (efter det har jeg ikke trukket dem ud korrekt). Så jeg besluttede at microblading øjenbryn, især da det er meget naturligt!

Jeg fortryder ikke denne procedure, det er helt smertefrit, det varer lang tid og giver ansigtet en mere regelmæssig form! Det eneste negative er, at det er dyrt og tidskrævende. Men det værd!

Hej alle, jeg vil gerne tale om henna, om microblading, gjorde henna, meget cool, så besluttede microblading, en pige blev rådgivet, alt var super, meget rar mester, jeg var meget glad. Han bor i Krasnodar. Jeg kan forlade rummet til nogen. 8 (918) 29-79-104

Jeg kunne virkelig godt lide proceduren! Selvom jeg var frygtelig bange og tænkte i lang tid, valgte jeg mesteren. Jeg ville ikke begå en fejl her) Som følge heraf er jeg meget tilfreds med resultatet og hvordan proceduren gik. Jeg var bange for smerte, men til sidst blev det ikke ondt. Jeg tror jeg var heldig med mesteren. Jeg gjorde det med Marina Shindina, hun er en certificeret mester fra PhiBrows. Nu er to måneder gået, og browsere ser smukke ud!

God morgen alle sammen!
Jeg vil gerne klage, og jeg vil vente på råd))
Situationen er...
For tre dage siden lavede jeg øjenbryn (microblading), det var lidt smertefuldt og modbydeligt at høre bladets rattle, men det er ikke essensen af ​​problemet. Efter proceduren så jeg i spejlet et smukt resultat, formen er vellykket, "hårene" er klare, og det er meget vigtigt for mig, så det er farve. Han var mørk brun. I aftenen af ​​denne dag har jeg ikke vasket mit ansigt og den næste dag også rengjort det en gang med chlorhexidin og med vaseline for natten. I dag, præcis tre dage, som jeg gjorde browsere. Begyndte at glide skorpen rundt om kanterne. Og så begyndte jeg at gå i panik... FARVE. Under proceduren var han mørk brun (smuk), godt som jeg skrev ovenfor, men efter tre dage var det bare en slags PiSc. Som om jeg ulemper udstoppet øjenbryn ((Pigment blå-sort. Jeg skriver mester, hun gjorde lidt beroliget, siger, at tidligt at gå i panik, da farven "går" og bør ændres, er du nødt til at se det endelige resultat efter korrektionen., Spurgte jeg også, kan malen er sådan, det svarer: "Nej, maling er god (Amerika)." Nu tæller jeg dagene før korrektionen, i håb om, at alt vil ændre sig radikalt til det bedre.
Nå, hvordan så? Giv 4.000, udhold smerten under proceduren og få en "tatovering" på øjenbrynene ((Dette er ansigtet, ikke benet, som kan gemmes under jeans ((((
Dejlige piger, måske nogen der står over for et sådant problem, fortæl mig hvordan man skal være og hvad man kan forvente?
Tak alle! ***

Oo, som jeg forstår dig. gris pigment fanget. find en god mester, reducer øjenbryn med en laser (hvis pigmentet er kraftigt, kan det reduceres 7-10 gange), og gør det igen. Dette er et år med underholdning i det mindste. Før du anvender, kommunikerer du virkelig med flere klienter af mesteren personligt og vælger derefter. Øjenbryn er ingen vittighed. Selv i en sådan situation, jeg går, jeg bringer de samme blå-sorte øjenbryn. Sker i livsro, der allerede brølede, nu handler jeg.

Og alligevel, hvis kontrollen forbliver, skal din herre betale dig omkostningerne ved korrektionen fra tatoveringsartisten på den baggrund, at du har brugt mange penge på at reducere arbejde med dårlig kvalitet. Men jeg blev ikke involveret personligt. Jeg blander bare dumt farven, og det er det.

Alt afhænger af den dybde, hvorpå mesteren kommer ind i pigmentet. Hvis den sorte farve bliver dybt injiceret, bliver den blå over tid. Og under proceduren bør ikke blive såret. Skift skibsføreren.

Det ser nice, men spørgsmålet er, ikke, om det forårsager nogle skader på zdorovya.Pomnyu, læse i en af ​​de udgaver af "Sundhed Plus", at alle procedurer farvning noget på dit ansigt (jeg ved, at mange er nu ikke kun et tatovering øjenbryn de gør det, men også øjenvipper og sminke helt på ansigtet påføres) lidt beskadiger huden, bidrager til dens strækning og for tidlig aldring.

Enhver pige vil altid se så smuk ud som muligt. Derfor besluttede jeg at forbedre min pause lidt. Jeg var ikke tilfreds med formen på øjenbryn og sparsomt hår. Jeg læste på internettet om sminke og mikroblading, jeg besluttede at gøre, men hvad der endnu ikke er blevet bestemt. Begyndte at lede efter mesteren, de viser sig at være en flok. Jeg besluttede at læse anmeldelser, jeg kom på tværs af en tatoveringsgruppe i kontakt, og der blev sendt på veggen af ​​Ksenia Mark, hvor hun annoncerede hendes tjenester. Billeder med værker, som jeg virkelig kunne lide var vedhæftet posten. Jeg kontaktede Xenia, tilmeldte mig og efter et par dage lavede jeg mig en tatovering af øjenbryn. Nu ser mine øjenbryn mere udtryksfuld og smuk ud. Jeg hørte, at for nogen var proceduren smertefuld, jeg følte ikke den mindste smerte, Xenia sagde, at det er vigtigt at bruge en højkvalitetsbedøvelsescreme.

Nu en lille anmeldelse af Ksenia Mark som et tegn på taknemmelighed). Da jeg fandt Xenia i VC, skrev til hende, at jeg ville lave en tatovering eller mikrobleyding, hun beskrevet for mig forskellen, fordele og ulemper ved begge procedurer, og jeg er tilbøjelig til at tatovering. Da hun kom til studiet til Xenia, så hun en ung og smuk pige, meget venlig og gæstfri. Jeg blev tilbudt te før proceduren. Proceduren selv varede omkring to timer eller mindre. Jeg var bange for, at det ville gøre ondt, men jeg følte mig ikke den mindste smerte, fordi ifølge Xenia bruger hun amerikansk salve-anæstesi af høj kvalitet. Efter proceduren fortalte Xenia mig om øjenbrynspleje og gav mig en salve til helbredende øjenbryn, som skal anvendes dagligt. Jeg råder alle til Ksenia Mark, som en meget erfaren og højkvalitets mester, såvel som en velvillig person. Jeg vedhæfter et billede med mine øjenbryn fra hendes instagram og hendes profil, hvis nogen vil gå til hendes studio_kseniyamark

Øjenbryn mikroblading. Personlig oplevelse

Dem, der led af deres egne hænder med pincet dedikeret)
Ærligt, jeg ved ikke, om der var sådanne stillinger på Spleznik, men jeg synes, det er aldrig en dårlig idé at dele erfaringer.

I mit tilfælde var beslutningen om at lave microblading ganske spontan, men nødvendig. Så jeg begynder med en beskrivelse af den konkrete sag. Mine øjenbryn er lyse blonde i sig selv, de er IKKE helt overpuckede, men halen er ret tynd og i kombination med hårets farve er næsten umærkelig.
I princippet udgør der ikke nogen særlig vanskelighed for at tegne øjenbryn med blyanter, skygger, voks og slik med erfaring og en håndfyldt virksomhed på tre minutter. Men på grund af det faktum, at jeg for nylig bruger timer med et kamera, der lænede sig til øjet, bemærkede jeg, at jeg hele tiden vasker mit øjenbryn, og det ser latterligt ud. Hvordan man løser et sådant problem var ikke klart)

På dette tidspunkt, min kære ven, hvis ungdom blev afholdt under sloganet: "at barbere, plukke og trække igen," Mester og fandt, at ganske succes hjulpet hende til at rette fejlene i de helt unge. Og jeg fik mig ofte til at tænke på, at jeg blatant stirrede på min kæreste øjenbryn, og jeg synes at i armlængden ser de godt ud, formen er velvalgt og går meget godt til ejeren, og det er umuligt at sige, at de er kunstige.

Det er vigtigt at vide, at mikrobleyding varer fra 1,5 til 2 år (alt dette afhænger af, hvilken type hudfarve, farven på pigmentet, er det klart, at den lyse pigment holdes mindre end eller bliver bleg langt tidligere end mørke).


Nogle vigtige oplysninger.

Microblading øjenbryn er en semi-permanent procedure, dette er anvendelsen af ​​et sæt af de mindste snit eller punkter på huden, så pigmentet kommer der, som efter helbredelsen er "forseglet". Og alligevel er det ikke for evigt som en tatovering.

De kan være tyndere eller tykkere, kortere eller længere, og selv runde, afhængig af manipulationen, har hver forfærdelig ting sin egen opgave.

Der er mange forskellige teknikker, alt afhænger af det resultat, du skal få, og hvordan øjenbrynene ser oprindeligt ud, uanset om de eksisterer overhovedet.

Værktøjet dyppes ind i pigmentet og virker derefter på huden. Plus pandeoverfladen smøres derefter med pigment, så det rammer sårene og forbliver der.

- har du nogen allergiske reaktioner på noget

- er der en let kold

- og selv detaljerne om menstruationscyklussen, ifølge mesteren, på "disse dage" og et par dage før, kan pigmentet måske ikke opfattes af huden overhovedet.

- du beskriver hvad du vil, og det hele afhænger udelukkende af din sag. For eksempel er øjenbrynet i mit tilfælde ikke skaldet, så jeg blev anbefalet at lave en pulveragtig virkning, der er mere overfladisk og let at helbrede og mindre traumatisk i anvendelse end at tegne fuldhårede hår af forskellig længde og endda med en skygge.

- Du diskuterer øjenbrynfarve og har du vaner til at ændre din hårfarve drastisk hver sjette måned.

Proceduren tager mere end to timer, alt afhænger af mesteren, så for nogle kan det tage længere tid for nogen hurtigere.

I første omgang handlede hun udelukkende med øjenvipper og øjenbryn farvning, men da kvinder kom til proceduren med en meget lille mængde hår, gav farvningen ikke det ønskede resultat, og mesteren blev interesseret i hvordan man hjælper mennesker, hvad der ellers findes procedurer for øjenbryn.
Hun gik under uddannelse, hvor hun selv besøgte klientens sted og gik igennem hele proceduren.

Hun fortalte også om sjove observationer, der kun kan læres i arbejdet med mennesker. For eksempel sagde hun, at forskellige mennesker har meget anderledes hårtekstur, det ser ud til at disse øjenvipper eller øjenbryn kan være meget tynde og stædigt lige, og nogle i deres tekstur er meget tykke, men samtidig lydige og modtagelige for at vride meget let.

Når en pige kom til sin procedure, ønskede hun at lave microblading og i færd med formudviklingen kom de begge til den konklusion, at det var bedre at opgive proceduren.
Pigen sagde, at hun ikke selvstændigt kunne gøre sine øjenbryn symmetriske. Og ligegyldigt hvor hårdt de forsøgte, målt, bemærkede, en øjenbryn endte højere.
Brovist bemærkede i pigen et tværgående band på panden, meget umærkelig, på ingen måde forvrænger udseendet, men alligevel meget karakteristisk. Som det viste sig, forbliver sådanne duer hos nogle mennesker, hvis der i deres fødselsproces gik noget galt, og den samme historie skete med den yngre søn af herren, så hun kunne ikke se det.

Det var også meget interessant at lytte til, hvordan hun tester forskellige pigmenter på sig selv.
Som det viste sig, kan pigmentet være meget ringe kvalitet, og i processen med klientens øjenbryn kan der skiftes farve, for eksempel under påvirkning af sollys bliver noget grønligt farvet mærkbart over tid, hvorfor det er vigtigt at bruge højkvalitets værktøjer og pigmenter. ellers kan nogle Emerald bare komme og få et ansigt)))

Med et sammensværgers ansigt fortalte mesterens giggling, at hun havde et ben, hvor hun lavede små farvetests og så på, hvordan pigmentet og de forskellige farver opførte sig, og om det blev til noget uforudsigeligt, især under påvirkning af sollys og andre forhold.

Selv nogle klienter, hvis øjenbryn var længe ophørt med at vokse, efter at proceduren blev genoplivet og pludselig begyndte at genoplive. Måske skyldes dette det dybe traume, der vækker hårsækkene, der sover eller er meget fornærmet af pincet.

Så proceduren er som følger:

Du ser i spejlet tre hundrede gange og gør dine kommentarer, fordi mesteren kan lave øjenbryn i overensstemmelse med alle reglerne, men du kan simpelthen ikke lide dem. Og hvem vil føle sig godt tilpas, når du er færdig, ikke hvad du kan lide og vil, skal denne faktor også tages i betragtning.

Jeg kan ikke sige det i naturen glad for proceduren. Hvorfor, for nu er det ikke særlig mærkbart, at jeg gjorde det overhovedet, jeg antager, at min hudtype er skylden, den er tyk og udsat for fedt, og efter korrektion vil resultatet blive meget mere mærkbart.

- Dem, hvis øjenbryn er ophørt med at vokse. På grund af overdoing med pincet eller af en anden grund.

- Dem, der har deres øjenbryn ret flydende. Du ved, der er øjenbryn som og ikke re-plukket, og intervallerne mellem hårene er stadig meget mærkbare. Fyldning med farve skaber effekten af ​​tykke øjenbryn uden at gå over med farve

- Kvinder i alderen. Du ved, jeg ville have slæbt min mor til proceduren, hun plejede at puste med at plukke i sin ungdom, og nu er den gamle form tilbage, men de er meget tynde. Og alder er ikke en indikator for noget overhovedet, en kvinde bør altid føle sig som en kvinde med øjenbryn!

- Kvinder der kæmper med sygdomme. Jeg ønsker ikke at kalde disse sygdomme og liste dem, men desværre er der sådanne øjeblikke, når en kvinde holder op med at føle sig attraktiv eller giver al sin styrke til at sparke en frygtelig sygdom.
Dette er en meget god måde at hjælpe damerne med at føle sig lidt mere selvsikker på. Og det handler ikke kun om kræft.

Vær smuk og sund!

Funktioner af proceduren og kontraindikationer øjenbryn mikroblading

Microblading hedder øjenbrynstatovering, som udføres af en ikke-standard enhed, og en speciel enhed med ultratynde nåle. Nålens tykkelse er så tynd, at den næsten ligner hårets tykkelse.

Desuden er mikroblading lige begyndt at få fart i kosmetikområdet. Microblading er forskellig fra den sædvanlige øjenbrynstatovering, idet pigmentet ikke er fuldt ud påført hele øjenbrynets kontur. Pigmentet injiceres under huden på en sådan måde, at mønsteret ligner mest på et øjenbryns hår. Som et resultat ligner hvert trukket slagtilfælde ægte hår. Således er det muligt at rette ikke kun øjenbryns form, men også at glemme sådanne ubehagelige øjeblikke som ar, mangel på hår i øjenbrynsdelen osv.

På grund af det faktum, at pigmentet injiceres under huden, er det opnåede resultat i stand til at holde sin form og farve i relativt lang tid. Som et resultat, i 1,5-2 år kan du glemme at male eller justere formen på øjenbrynene. Guiden giver den ønskede form til øjenbrynene, så det bliver kun for at fjerne hår, som vokser ud over øjenbrynets kontur. Derudover behøver sådanne browsere ikke yderligere farvning med skygger eller en blyant. Microbleying, dømme efter meninger fra mange kvinder, sparer betydeligt tid i processen med at anvende makeup.

Hvad anvendes mikrobladsprocedurer?

Hver kvinde skal være i stand til at give øjenbryn den nødvendige og korrekte form, men ikke alle kender de grundlæggende regler for mikroblading. For ikke at ødelægge dine øjenbryn, skal du gå til en kvalificeret fagmand, som vil gøre den korrekte og symmetriske form. Men der er tilfælde, hvor hårene på øjenbrynens kontor simpelthen ikke vokser. I dette tilfælde erhverver øjenbryn små skaldede pletter. Microblading kan også løse dette problem.

Det er muligt at anvende microbliding i flere tilfælde på en gang, nemlig:

  • med øjenbryn asymmetri,
  • i mangel af hår i denne zone,
  • med overskydende hår
  • med utilstrækkelig farve,
  • hvis der er ar eller pande ar,
  • hvis der ikke er nogen regelmæssig form eller bøjning.

Hvis mesteren gør alt rigtigt, så kan alle disse mangler korrigeres. Efter korrekt valg af pigmentfarve og -form skal kantene være symmetriske og identiske i mønster.

Ofte for blondiner er det bedre at vælge et pigment af brune og grå nuancer. For piger, der har lysebrunt hår, er det bedre at vælge mørkebrune og mørke grå nuancer. Gingerpiger passer alle nuancer af kobber og brun. Brunetter er bedst egnede pigmenter i mørkebrune og sorte farver.

Derudover skal du forstå, at mikroblading hjælper med at dyrke deres naturlige øjenbryn under den valgte form. Selv når pigmentet er væk, får du smukke øjenbryn af din egen farve. Selvfølgelig taler vi om disse tilfælde, hvis der ikke er nogen lyse synlige fejl, ar og ar. Du kan eventuelt gentage proceduren.

Sådan forbereder du på microblading?

For at pigmentskyggen kan tage fat, er det nødvendigt at huske flere egenskaber ved selvpleje før mikroblading. 2-3 dage før proceduren er det kontraindiceret at tage antibiotika og drikke alkoholholdige drikkevarer. Antibiotika forstyrrer absorptionen af ​​pigment af hudceller, og alkoholholdige drikkevarer tynder i det væsentlige blodet. Under proceduren vil det øvre lag af huden blive ødelagt, da pigmentet vil blive injiceret der med en nål. På punkter af punktering kan blod fremstå som følge af for meget blod, hvilket betydeligt komplicerer processen med at tegne billedet. Resultatet kan være et ujævnt mønster.

Microblading bør ikke udføres 2-3 dage før de kritiske dage og i denne periode. Disse dage er smertestærsklen for en kvinde væsentligt reduceret, så der kan forekomme svær smerte, og hævelse kan ikke passere i lang tid. I nogle tilfælde kan selv smertestillende midler og injektioner ikke hjælpe.

Det er ikke nødvendigt at besøge solariumet før denne procedure. Huden efter denne procedure bliver mere tæt og grov, så resultatet af mikroblading er muligvis ikke sådan. Desuden kan pigmentet, der bliver injiceret under huden, ikke virke.

For at mesteren klart kan bestemme den korrekte formular, bør du ikke trække øjenbryn 1-2 uger før proceduren. Master kan fjerne uønskede hår. Du skal også forstå, at han har brug for at se den naturlige retning af hårvækst, samt se hårets tykkelse.

For at forbedre microblading kan du i nogle dage afvise fede fødevarer samt drikkevarer indeholdende koffein i store mængder.

Hvordan fortsætter microblading?

Først og fremmest bør du inden for selve proceduren diskutere i detaljer med mesteren alle detaljer om at udføre mikroblading. Du bør diskutere farve, tykkelse, bøjning og form af fremtidige ideelle øjenbryn. Hvis du ikke har et klart billede af øjenbrynens form, skal mesteren hjælpe dig. Formen, tykkelsen og farven på øjenbrynene passer til dit ansigt, hårfarve, hudfarve osv.

Hvis huden har et ar eller ar, skal du advare mesteren om sin behandling. Ikke alle ønsker at skjule ar eller ar, nogle foretrækker at understrege dem tværtimod.

Efter diskussion kan du begynde at tegne den ønskede form for øjenbryn. Master blyant skal tegne den korrekte formular. Endvidere kan rester af hår fjernes med pincet. Efter at huden omkring øjenbrynene skal få bedøvelse, da denne procedure er ret smertefuld. Hvis bedøvelsen er af høj kvalitet, vil kunden ikke mærke ubehag.

Dernæst kommer selve fremgangsmåden til at anvende et mønster på et givet hudområde. At udføre tatoveringen hjælper en speciel enhed, som introducerer pigmentet under huden. For at gøre den mest subtile tegning hjælper tynde nåle. Deres tykkelse overstiger ikke 0,18 mm.

Arbejdets kvalitet og præcision afhænger af masteruddannelsens viden, færdigheder og erfaring. Føreren skal vælge den korrekte naturlige tykkelse af hårene og vælge den korrekte hældning. Færdigt arbejde skal se så naturligt ud som muligt. Det er ret svært at skelne tatoverede browsere fra naturlige. For at se hårene behøver du kun at stirre.

Hvilke pigmentteknikker bruges til microblading?

Der er to teknikker til anvendelse af pigment: europæisk og østligt. I udseende kan de let skelnes, da billedet er helt anderledes. Den europæiske teknologi er meget enklere, da apparatet anvender de samme og ensartede linjer, som ikke altid ser naturligt ud. Deres tykkelse og længde næsten hele længden af ​​øjenbryn er den samme. Øjenbryn, fremstillet af europæisk teknologi, skelnes mellem store mængder og massefylde. Nogle gange kaldes disse øjenbryn "mannequiner".

Østteknologi til at påføre sminke er mere kompliceret, men det ser ud som sød og naturlig som muligt. Hårene er trukket i forskellige tykkelser og i forskellige retninger. Derudover bruger mesteren forskellige pigmenter for at gøre øjenbryn nuancer så naturlige som muligt. Resultatet er en pæn og regelmæssig form, der ikke ligner en hardware tatovering. Men det er værd at bemærke, at det er ret svært at finde en sådan mester. Udover at øve sig, bør han kunne gentage mønsteret af naturlige øjenbryn så præcist som muligt.

Hvad er fordelene ved microblading?

Flere og flere kvinder foretrækker denne procedure, da det giver dig mulighed for at opretholde det mest naturlige udseende på øjenbrynene. Microblading var ønsket af mange repræsentanter for svagere køn på grund af det mest naturlige resultat. Øjenbrynene ser ikke helt tatoverede ud. På øjenbrynets kontur kan du se tynde hår, der ser helt naturligt ud.

Derudover anvendes meget tynde nåle til en sådan pigmentapplikationsteknik, som fastgøres sammen. Som følge heraf har mesteren en separat enhed, der ligner en lille spatel.

Føreren er i stand til at kontrollere dybden af ​​indføring af nålen, så han straks ser hudens reaktion. Også microblading har sit eget mønster af tegning. Naturligt og naturligt mønster varer lang tid. Derudover er det stabilt i 1,5-2 år, selvfølgelig er det nødvendigt at foretage en korrektion, hvis det er nødvendigt, da pigmentet er udvasket over tid.

Efter mikroblading forbliver mindre hævelse end efter en fuldvands tatovering, når hele øjenbrynens overflade er tilstoppet. Det er allerede muligt at se det komplette resultat 3-4 dage efter proceduren, når hævelsen af ​​superciliarbuen forsvinder fuldstændigt. Ikke alene mindskes hævelsen, men også lysstyrken af ​​øjenbrynens farve. Skyggen bliver mere afdæmpet og naturlig.

Når man vælger en pigmentskygge, ved en ægte professionel, at lysstyrken af ​​et pigment efter kørslen vil falde betydeligt over tid, så det skal tages i betragtning. Nogle herrer ved, at når man vælger relativt lyse nuancer, er resultatet ikke så lyst. Også mikroblading forkorter signifikant rehabiliteringsprocessen. Bogstaveligt om 3-4 uger er det allerede muligt at gå til re-korrektion. Du kan gøre denne procedure selv for kvinder med følsom hud.

Hvad skal være pleje efter microblading procedure?

Hvis plejen er lige efter mikroblading, kan pigmentets farve opretholdes i lang tid. Der er flere regler for pleje af øjenbryn efter sådan biotatuazha. Først og fremmest kan de første to dage øjenbrynene ikke røre ved hans hænder, vådt med vand eller lægge huden omkring kosmetikken. Alt dette kan reducere absorptionen af ​​hudpigmentet, og som følge heraf kan pigmentet over tid slet ikke tage overhovedet.

Lad dig heller ikke bære dig selv med fysisk anstrengelse, så ingen sved frigives, selv i de første to dage. Du skal glemme solbadning. Effekten af ​​ultraviolet stråling kan også fremkalde et fald i lysstyrken af ​​pigmentet.

På den tredje dag efter mikroblading kan separationen af ​​skorsterne begynde at genoprette øjenbryn så hurtigt som muligt. Du bør smøre Panthenol i de næste 2-3 dage. Dette lægemiddel regenererer huden hurtigt, så skorpen bliver hurtigt forsvundet. De kan ikke rives af hænder, det kan kun føre til en forringelse af resultatet. Bogstaveligt i slutningen af ​​den anden uge bliver pigmentet den ønskede farve, så man tror at 14 dage er den optimale tid for at opnå den ønskede farve og skygge.

Eksperter siger, at en hel måned efter proceduren bør du ikke besøge bade, saunaer, varme brusere, solbadning i solen. Enhver udsættelse for solens ultraviolette lys og fugt kan medføre et fald i pigmentets lysstyrke. Hvis du vil solbade, så gør det bedre først efter 21 dage. Desuden bør huden beskyttes med solcreme, hvis beskyttelse ikke er mindre end 35 SPF.

Microblading anmeldelser

Anmeldt Kuzmenko Anastasia, 27 år gammel, Stavropol

Jeg lærte om microblading fra min ven, der kom til at besøge mig fra Kiev. Der har de været i en ganske lang tid, men vi har ikke hørt om det. På udseendet af min kæreste øjenbryn var meget rød, formularen var bare perfekt, og du kan næppe se, at det var en tatovering. Jeg ønskede også sådanne øjenbryn, men de er meget flydende og har en uregelmæssig form. Efter to måneders søgning fandt jeg stadig en kosmetologiklinik, hvor de udfører denne service. Min glæde kendte ingen grænser, jo mere kiggede jeg på deres billeder. Arbejdet var meget pænt og kvalitet. Stadig besluttet på microblading. Lidt smerte var til stede, selvom jeg blev smurt på huden med en bedøvelsescreme. Pigermesteren gjorde alt meget omhyggeligt og omhyggeligt. Selvfølgelig, efter proceduren var der hævelse og deres farve var meget lyst. Føreren sagde, at efter 3-4 dage bliver farven lidt dæmpet, og hævelsen vil helt forsvinde, hovedtræk er ikke at vådte dem. Nu, efter re-korrektion, kan jeg bare ikke lide det. Nu behøver du ikke at stå op tidligt og begynde at målrette skønheden. Jeg har allerede glemt blyant og øjenbrynskygger. Anvend nu sminke hurtigt og uden problemer. Jeg råder alle, tjenesten er lidt smertefuld, men det værd.

Gennemgå Gramont Tatiana, 30 år, Murmansk

Jeg besluttede at lave microblading sidste år, da jeg efter en anden tur til skønhedssalonen blev tilbudt at male mine øjenbryn igen. Jeg har ændret min hårfarve, så det var umuligt at undgå øjenbrynfarvning. Jeg brugte meget penge på al denne skønhed, så jeg spekulerede på, om der var nogen procedure, der ville gøre mine øjenbryn perfekt en gang for alle. Jeg blev tilbudt en ny procedure - microblading. Jeg havde aldrig hørt noget om hende før, jeg læste kun anmeldelser på internettet, men jeg kunne godt lide alt i billedet. Jeg har naturligvis blondt hår, så jeg forsøger at gøre dem yderligere lidt mere interessante i skygge. Vi begyndte at lave microblading med lysebrun maling, så jeg troede, at det ville passe mig i farve. Efter proceduren kunne jeg lide resultatet, men kun den første uge. Da de begyndte at skære skorpeene, var det bare forfærdeligt. Efter at jeg var nødt til at gå til en anden korrektion, men effekten ikke længere var den samme. En måned senere var pigmentet ikke som Yarim som det var før. Så jeg var nødt til at male mine øjenbryn med en blyant hver dag. Sandsynligvis var jeg heller ikke heldig med valget af pigmentets farve eller med dets kvalitet. Resultatet var fattigt. Nu tilbage til standardmalerierne øjenbryn. Jeg kan ikke sige, at jeg var tilfreds. Jeg tror, ​​at denne procedure ikke er helt egnet til blondiner, fordi det anvendte pigment har en lille lys skygge.

Anmeldt af Potasova Yana, 20 år gammel, Yaroslavl

Jeg lavede microblading for tre måneder siden. Nu kan jeg virkelig godt lide resultatet. Min mor gjorde også denne procedure, men for et halvt år siden. Hun holder stadig pigmentet, kun lejlighedsvis spænder hun øjenbrynene med skygger. Jeg ved det ikke, jeg fik at vide, at resultatet i gennemsnit er ca. 1,5 år. Det afregner mig helt, fordi du ikke behøver at gå hele tiden for at rette og male øjenbryn. At gøre en rigtig dyb tatovering er nu umoderlig, da sådanne øjenbryn ser unaturlige ud. Resultatet passer mig perfekt. Det er ikke kun muligt at bruge den slags penge på microblading, men det er nødvendigt. Denne procedure sparer mig meget tid personligt. Jeg står op om morgenen og mit ansigt er i perfekt orden, ingen grund til at gå tilbage til spejlet og tage en blyant med skygger. Jeg er klar til at bruge sådanne penge selv hvert år, fordi resultatet er det værd. Det vigtigste er at observere alle anbefalinger og råd fra mesteren først. Jeg har ikke vådt mine øjenbryn i løbet af de første to dage, og derefter var jeg en måned væk fra saunaen og solariumet.

Anmeldt af Yurmakova Ekaterina, 34, Ryazan

Jeg fandt min microblading mester på instagram, hun havde professionelle værker præsenteret, og anmeldelser var kun positive. Hun, som det viste sig, arbejdede hun både hjemme og i en skønhedssalon. Selvfølgelig har jeg tilmeldt mig en skønhedssalon, da jeg ikke stoler på procedurer i hjemmet. Over, det viste sig dyrere, men alt er som det skal. Hvis der pludselig er noget galt, så kan du i det mindste klage til en skønhedssalon, og end du kan bevise, at proceduren blev udført af denne særlige mester hjemme.

Jeg kunne godt lide hendes arbejde, så jeg besluttede at stole på hende. Pigen var pæne og professionelle. Da jeg var blevet bekendt med hende, lærte jeg at hun havde været involveret i mikroblading i fem år, men i Riga. Der arbejder hun også i salonen, men på grund af familiemæssige omstændigheder blev hun tvunget til at vende tilbage til Rusland. Proceduren selv for mig var fuldstændig smertefri. Før starten blev huden dækket af en bedøvende creme, så jeg følte ikke smerte. Før jeg lavede cremen, underskrev jeg flere papirer, der bekræftede kvaliteten af ​​proceduren og min aftale. Som følge heraf lærte jeg smarte og pæne pander. Ansigtet ændrede sig straks og blev smukt. En måned senere gik jeg til re-korrektion. Efter proceduren er 4 måneder gået, men jeg kan godt lide resultatet 100%. Lad os se, hvordan pigmentet vil opføre sig i fremtiden.

Anmeldt af Yama Natalia, 29 år gammel, Perm

Naturligvis har mine pande en ret flydende struktur, så jeg gjorde, hvad jeg malede med blyant og skygger. Jeg ønskede ikke at fylde mine øjenbryn med en permanent tatovering, da dette "mirakel" ikke ser rigtig godt ud, og det er unaturligt. Jeg besluttede at prøve microblading kun sidste år, da jeg så resultatet af min kæreste. Øjenbrynene viste sig at være de mest naturlige og naturlige. Jeg ønskede den samme effekt. Jeg gik til salonen, valgte form og farve og resten - mesterens arbejde. Smerten under proceduren føltes, men meget lille, så der er ikke noget at være bange for. Straight behøver ikke at udholde. Det forekommer mig, at når plukning af hår er smerten meget stærkere. Før mikroblading fik jeg en bedøvelsescreme, så jeg slappede lidt af, og så var jeg frygtelig bekymret. Jeg kunne virkelig godt lide det færdige resultat. Jeg føler mig ikke ked af de penge, jeg brugte på min skønhed. Piger, jeg råder alle!

6 bedste barberingsprodukter

Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder