COSMOPOLITAN

At glemme barbermaden og cremen til depilation, uden hjælp fra fagfolk kan ikke gøre. Vi besluttede at finde ud af om spillet er værd at lyset, og om det er muligt at gøre huden perfekt glat for livet.

elektrolyse

I dag betragter mange denne metode forældet, men vi anbefaler kraftigt ikke at skrive det af, fordi det ikke har nogen konkurrenter med hensyn til effektivitet.

Hvordan virker det? Føreren indsætter en speciel nål i hårsækkenet og ødelægger den med en nuværende udledning. Derefter forbliver håret fjernet med pincet, mens det skal gå ud uden anstrengelse. Hvis du føler hvordan mesteren trækker den ud, betyder det at noget gik galt, og en ny vil helt sikkert blive vist på dette sted.

Hvem er egnet? Denne metode virker på enhver hudtype og fjerner endda helt blondt hår, som andre typer epilering ikke kan klare.

Gør det ondt Før en session bliver de nødvendige zoner oftest bedøvet med lidokain. Men med øget følsomhed vil du stadig være ubehagelig. Hele processen tager i gennemsnit fra en halv time (området over overlæben) til fire timer (epilering af benene). Proceduren er smertefuld, men indsatsen vil blive belønnet med perfekt glathed næsten for evigt. Det vigtigste er ikke at lave en dato for de næste par dage: små skorper vil forblive på huden. De bør ikke røres.

Laser hårfjerning

Proceduren er næsten smertefri og tager mindre tid end den foregående. Huden er ikke beskadiget, så konsekvenserne kan ikke være bange.

Hvordan virker det? Laserstrålen opvarmer håret og ødelægger både follikelet og det fartøj, der fodrer det. Efter proceduren forbliver hårene på hudoverfladen. Det er meget vigtigt at vente en og en halv til to uger uden at trække dem ud og ikke fjerne dem med voks, så de falder ud af sig selv. Sessionen tager lidt tid: benene er 20 minutter, benene er helt 40, og bikiniområdet kan gøres på bare 10-15. Der er flere typer lasere, som afviger i bølgelængden af ​​det udsendte lys og varigheden af ​​impulserne. Lad os forstå fordelene ved hver.

Hvad er kontraindikationerne? De mest almindelige er hudsygdomme, diabetes, graviditet og amning, flere fødselsmærker, allergier i det akutte stadium, forbrændinger, slid, ridser, herpes, onkologi.

Er der nogen risici? Vælg omhyggeligt en klinik og mester. Efter proceduren har en ikke-professionel beautician eller på en defekt enhed en chance for at få alvorlige forbrændinger eller for at provokere udseendet af pigmentpletter.

alexandrit

Opkaldt på grund af brugen af ​​krystal alexandrit beriget med krom. I modsætning til andre brænder det hår på overfladen, så straks efter proceduren bliver huden glat. Det anses for ideelt for området over overlæben.

Hvem er egnet? Hvidhudede brunetter, da strålingen absorberes af celler indeholdende melanin. Jo mørkere og hårdere håret er, jo mere mærkbar effekten. Det er bedre at starte kurset to uger før eller efter solbadning - risikoen for forbrændinger er højere end ved brug af andre lasere.

Gør det ondt Flashen ledsages af en strøm af kold luft, så det er let tolereret, og selv ejere af overfølsom hud vil være behagelige.

diode

Det betragtes som helt sikkert. Programmet er simpelthen blokeret, hvis systemet har den mindste tvivl om korrektheden af ​​proceduren. Håret vil forsvinde fra huden 10-14 dage efter sessionen.

Hvem er egnet? De fleste af enhederne arbejder også med garvet hud, det er nok, at 3-5 dage passerer efter udsættelse for solen.

Gør det ondt En omledning - vakuumdyser, kølesystemer - hjælper med at minimere smerte. Det maksimale, du kan mærke, er opvarmning af huden og en lille prikken. Rødhed vil passere om en time.

Neodym

Neodym-laserstrålingen absorberes dårligt af melanin og god af hæmoglobin, så det bruges til behandling af blodkar, tatovering fjernelse og foryngelsesprocedurer.

Hvem er egnet? Systemet var oprindeligt designet til mørkhudede og mørkhudede mennesker, så det er heller ikke en hindring for det. Sessioner kan udføres selv om sommeren. Blandede enheder kombinerer alexandrit- og neodymlaser, så de fjerner hår af enhver tykkelse.

Gør det ondt Indretningerne fra den nyeste generation er udstyret med et kølesystem, og du vil sandsynligvis ikke have nogen ubehag.

photoepilation

Denne procedure hjælper med at opnå et hurtigt synligt resultat, men for at slippe af med håret helt, skal du have meget tålmodighed.

Hvordan virker det? Pærerne fjernes med intens pulserende lys. Udbruddet "dræber" håret, når det er i vækstfasen, og i løbet af de næste 20 dage falder det ud. Tricket er at fange denne fase. Ellers vil håret fremstå igen, bare tyndere og lettere, det bliver næsten umærkeligt, men ikke helt fjernet.

Hvem er egnet? Først og fremmest brunetter. Det er vigtigt, at håret bliver mørkere end hudtonen, så hvis du er garvet blondine, så er denne metode bestemt ikke til dig. Og husk på, at fotograferingens fulde forløb er ret lang og tager i gennemsnit fra 6 måneder til et år.

Gør det ondt I den nyeste generation af enheder leveret af kølesystemet, hvilket gør processen næsten smertefri. Det er stadig at finde en klinik hvor det nyeste udstyr er installeret. Af den måde, ethvert professionelt apparat godkendt af American Health Association FDA. Det betyder, at metoden er sikker og effektiv. Bed om at vise enhedens pas. Fraværet af et dokument er en grov overtrædelse.

Elos epilation

I lang tid blev anset for meget effektiv og sikker. Men den høje pris og et stort antal begrænsninger reducerede antallet af sine fans betydeligt.

Hvordan virker det? På grund af den kombinerede effekt af lysstråleens energi og den elektriske strøm (Electro Optical Synergy) bliver hårene ødelagt i vækststadiet. eksternt

Proceduren er ikke forskellig fra foto eller laser. Nogle gange forbliver et lille ødem på huden, som normalt falder i løbet af dagen - det skyldes brugen af ​​strøm. Det er på denne metode er ofte rabatter og kampagner. Vær opmærksom, nogle gange skrupelløse saloner gemmer på rettidig udskiftning af dysen og reducerer omkostningerne ved proceduren ved hjælp af den gamle.

Hvem er egnet? For et mærkbart resultat kræves der en stærk kontrast mellem hud og hår. Og husk: proceduren kan ikke udføres, hvis du lige er kommet tilbage fra stranden med en stærk solbrændthed eller kommer til havet. Elos hårfjerning i dette tilfælde kan forårsage en overtrædelse af pigmentering.

Gør det ondt Da denne metode fremkom i Rusland, blev den placeret som helt smertefri. Men i virkeligheden afhænger det hele af din medfødte smerte tærskel. Under alle omstændigheder vil mesteren først anvende anæstesi på det behandlede område. Men mange indrømmer at efter denne procedure er proceduren vanskelig at udholde.

Sådan fjerner du kropshår for evigt: 10 effektive måder

Barbering, shugaring, voksstrimler, en speciel creme - måder at håndtere kropshår, hvilket giver kortsigtede resultater. Hertil kommer, at de fleste af de nævnte retsmidler forårsager irritation, allergi og indvækst. Løsningen på alle problemer er at fjerne overskydende vegetation for evigt. Moderne kosmetologi giver mulighed for dette alle muligheder. Og hvis økonomier til dyre procedurer ikke er nok, så er der populære opskrifter, hvis effektivitet er blevet testet af flere generationer.

Kropshår fjernelse for evigt: sandhed eller myte

Hårvækst på kroppen - en naturlig proces, der sker under påvirkning af genetik, hormoner og organismernes individuelle egenskaber. For at stoppe ham for evigt vil det gøre en masse indsats. Ingen af ​​værktøjerne kan klare opgaven på en gang. Resultatet opnås efter et forløb af hårfjerningsprocedurer. Så skal det opretholdes regelmæssigt ved at gentage sessioner 1-2 gange om året.

For kvinder er svag hårdhed betragtet som normal i områderne: over overlæben, på underkroppen, omkring brystvorterne og mellem brystkirtlerne, på underlivet, på indersiden og bagsiden af ​​lårene, på benene og arme i bikiniområdet. Sparsomme hår på hagen og underlivet er tilladt. Rigelig hårvækst signalerer hirsutisme eller borderline. For at identificere patologien skal henvise til endokrinologen.

Ben - det eneste område, der passer til alle metoder til hårfjerning og hårfjerning

Følgende faktorer påvirker effektiviteten af ​​en bestemt metode til bekæmpelse af hår:

 • hudfarve;
 • hårfarve;
 • Strålingstype (til hardwareprocedurer);
 • procedurernes regelmæssighed
 • niveau af mandlige hormoner i blodet.

Ejerne af skøn hud og mørkt hår får det hurtigste og mærkbare resultat. Lys og gråt hår kræver en specielt udvalgt type stråling, så det er bedre at behandle dem med kemikalier eller folkemidlet.

Ingen mester kan give en 100% garanti for, at håret forsvinder for evigt. Men med korrekt udførelse af proceduren kan du opnå en glat hud i 5-7 år eller mere.

Måder at fjerne hår permanent

Epilation er den gradvise ødelæggelse af hårsækkene. Da ikke alle af dem kan være i fase med aktiv vækst, kræves flere sessioner. Det vil være en professionel hardware procedure eller komprimerer, gnide hjemme - du bestemmer dig.

Lette hårfjerningsmetoder er ideelle til behandling af området over overlæben

Typer af hårfjerning i salonen

Salon hårfjerning - et moderne alternativ til barbermaskine og voks. Anvendte enheder har alle kvalitetscertifikater, så de er helt sikre. Omkostningerne ved en procedure afhænger af kvalifikationsniveauet for mesteren, institutionen og området af den behandlede overflade.

elektrolyse

Laser og fotoepilation kom til erstatning for elektroepilation. Du bør dog ikke skrive det fra kontiene, for i effektivitet er det væsentligt bedre end dets konkurrenter. Procedurteknologien er enkel:

 1. Føreren indsætter en speciel nål i hårsækken.
 2. Enheden genererer en udløbsstrøm.
 3. Strømmen passerer gennem nålen og ødelægger folliklen.
 4. Master trækker hår med pincet.

Hvis alle manipulationer er udført korrekt, så er sidste fase smertefri. Ellers vil en ny helt sikkert fremstå i stedet for fjernet hår.

Elektrolyse er velegnet til alle hudtyper og hårfarver, herunder blond og grå.

Ved elektrolyseproceduren bør hårlængden være mindst 4-6 mm

Med en høj smertetærskel bedøves behandlingsområdet med lidokain. Dosen vælges afhængigt af varigheden af ​​processen. Det tager cirka 30 minutter at fjerne håret over overlæben og op til 4 timer på benene. Elektrofilering anbefales ikke i armhulen. På dette sted er der et stort antal lymfeknuder og nerveender.

Cortex efter elektrolyse varer 3-4 dage. Slet det selv er strengt forbudt.

Video: elektrolyse session

Laser hårfjerning

I modsætning til elektrolyse tager lasermetoden til fjernelse af håret mindre tid og giver ikke ubehag.

 1. Master vælger typen af ​​laserbølgelængde og varigheden af ​​pulsen.
 2. Håret opvarmes af laserstrålen.
 3. Follikel og fartøjet, der fodrer håret, bliver ødelagt.

Shin behandling tager 20 minutter, ben 40 minutter, bikini 10-15 minutter.

For at se resultatet skal du vente 1-2 uger efter proceduren. Håret trækkes ikke ud med pincet, men falder naturligt ud.

Laseren er velegnet til behandling af alle områder, herunder intime

Kontraindikationer til laser hårfjerning:

 • hudsygdomme;
 • diabetes mellitus
 • amning;
 • graviditet;
 • modermærker;
 • allergier;
 • forbrændinger, slid, ridser;
 • herpes;
 • onkologi.

Der er også en risiko for at få laserforbrændinger eller provokere udseende af alder pletter. For at undgå dette skal du omhyggeligt vælge en klinik og en specialist.

Video: typer laser hårfjerning

photoepilation

Teknikken til fotoepilation er udsat for intens pulserende lys. Når håret er i vækst, dræber en flash folliklen. Efter 15-20 dage falder den ud på egen hånd. Hvis mesteren undlod at fange den ønskede fase, vil håret vokse tilbage. Det bliver tyndere og lettere.

For at gøre photoepilation, skal du matche parametrene: lys hud, mørkt hår. Proceduren virker ikke for garvede piger eller blondiner.

De, der foretrækker at udføre hårfjerning alene, kan købe en hjemmepilepilator.

Forløbet af fotoepilation varer fra 6 til 12 måneder. Derefter udføres proceduren 1 gang i 7-8 måneder for at opretholde resultatet. Kontraindikationer omfatter:

 • slid, sår, forbrændinger, betændelser;
 • tatoveringer;
 • tager lysfølsomme stoffer;
 • graviditet og amning
 • Tilstedeværelsen af ​​elektroniske enheder i kroppen (pacemakere, insulinpumper mv);
 • allergisk over for lys.

Du bør også omhyggeligt overveje valg af klinik og specialist. Apparatets sikkerhed bekræfter tilstedeværelsen af ​​mærket fra American Health Association FDA og et pas. Manglen på dokumenter er en grov overtrædelse.

Video: hvordan photoepilation virker

Elos epilation

Epilation Elos er en procedure, der kombinerer lys og elektrolyse. I lang tid blev det betragtet som sikkert og effektivt. På grund af den høje pris er antallet af fans blevet reduceret. Ødem fra strålerne forsvinder inden for 24 timer, og resultatet vises efter 2-3 sessioner. Fordelene ved Elos hårfjerning:

 • komfort;
 • smertefri;
 • håret vokser ikke ind i huden;
 • kræver ikke særlig post-hudpleje.

Proceduren er egnet til ejere af udtalt kontrast mellem hud og hårfarve.

Vær opmærksom! Under rabatter og kampagner kan saloner spare på rettidig udskiftning af dyser. Sørg for at kontrollere kvaliteten af ​​udstyr og kosmetik før sessionen.

Følsomme områder bør bedøves før epilering.

Kontraindikationer til Elos epilation:

 • graviditet;
 • onkologi;
 • svagt immunsystem
 • allergisk mod lys og sol;
 • smitsomme sygdomme;
 • keloid ar;
 • brugen af ​​hjertestimulerende midler
 • alvorlige sygdomme i indre organer.

Hvis alle anbefalinger følges, vil proceduren lindre overdreven vegetation på uønskede steder i lang tid.

Video: Hvordan er sessionen af ​​elos-epilation

Folkemedicin for kropshår

I folkemedicin bruges frø, juice, frugter og stilke af forskellige planter til at bekæmpe uønsket vegetation. Arsen, eddike, jod og alkohol tilsættes ofte. Kosmetologer er skeptiske over for sådanne forsøg. Reaktionen på kroppen kan være den mest uventede: fra irritation til alvorlige allergier eller forbrændinger. Hvis du beslutter dig for hårfjerning hjemme, så lad det være en bevist og sikker opskrift!

Manganopløsning - hår tyndere

Kaliumpermanganat er egnet til hårfjerning på alle dele af kroppen, bortset fra ansigtet. Det optimale forhold mellem komponenter i opløsning:

 • 250 ml varmt kogt vand
 • 3-4 g kaliumpermanganat (ved spidsen af ​​kniven).

Rør vandet grundigt for at gøre det jævnt farvet. Efterlad i 5 minutter indtil fuldstændig opløsning af krystallerne. Bland igen og lad i 5-10 minutter. Måder at bruge værktøjet på:

 • Til benene. Hæld opløsningen i en spand vand og sænk dine ben der i 20 minutter. Væskeniveauet skal nå knæene;
 • Til en bikini. Mæt bomuldsstykkerne med opløsningen og applicer til håret i 20 minutter.
 • For hele kroppen. Hæld den tilberedte opløsning i et varmt bad og nedsænk det i nakken. Beskyt håret på hovedet med en badekåbe og smør dit ansigt med et tykt lag af creme. Undgå øjenkontakt;
 • Dot. Fugt en bomuldspinne i koncentratet af kaliumpermanganat og anvend rigeligt på enkelte hår.

Gentag den foreslåede procedure for at fuldføre hårtab. Efter hver kontakt af opløsningen med kroppen skal du tage et brusebad med en vaskeklud og sæbe for at slippe af med en mørk skygge. Fugt derefter huden med en creme eller lotion.

Før du anvender denne metode til hårfjerning, gør allergotest. Hvis huden er stærkt farvet, reduceres mængden af ​​kaliumpermanganat.

Kemisk navn kaliumpermanganat er kaliumpermanganat

Valnødder: hvordan man bruger til hårfjerning

At bekæmpe vegetationen derhjemme vil have brug for 14 umodne frugter af valnødtræet. Dagligt brug en møtrik, følgende teknologi:

 1. Skær valnødden i to.
 2. Lav flere snit på indersiden.
 3. Separat saften tørre områder med hår.

Hvis håret efter 2 uger falder ud til slutningen, øges procedurernes forløb med yderligere 1-1,5 uger.

Permanent hårfjerningsmaske

Bland ingredienserne på listen:

 • 1 spsk. l. kikært mel
 • 2 spsk. l. mælk;
 • 1 tsk 33% af skråninger
 • 1/2 tsk gurkemeje.

Fordel en homogen masse af det hårede område. Når blandingen hærder, fjern den med en våd svamp eller vaskeklud. Gentag proceduren 3-4 gange om ugen i 2-3 måneder.

Kyllingepasta og gurkemeje skal være frisklavet. Med regelmæssig brug kan du fjerne op til 90% af håret i 1,5-2 år. For at redde resultatet for livet, lav en forebyggende maske - en gang om måneden.

Video: gurkemeje maske til fjernelse af hår

Nudelfrø-tinktur mod hårvækst

Fyld et glas vegetabilsk olie med 40 g knuste frø frø. Tilsæt produktet i en mørk glasbeholder i 14 dage. Smør hver dag med flydende steder med rigelig hårvækst for at opnå det ønskede resultat.

For at tjekke din hud for allergi, påfør lidt tinktur på indersiden af ​​albuen i 3-5 minutter.

Epilerende pasta af sæbe og aske

Processen med madlavning pasta består af flere faser:

 1. Sigt asken gennem en fin sigte.
 2. Fyld asken med kogende vand.
 3. Tilsæt opløsningen chips fra vaskesæbe.
 4. Rør til en jævn konsistens.

Skum med kropsskum med hår og lad i 15-30 minutter. Gentag dagligt før et brusebad.

Alkali udtørker huden stærkt. Efter proceduren skal du sørge for at smøre de behandlede områder med en nærende eller fugtighedscreme.

Video: sodavækst for hårfjerning

anmeldelser

I løbet af disse 2 år tilbragte jeg 70.000 rubler på hårfjerning. Beklager jeg Nej. For efter min mening er mit liv blevet meget enklere, selv om jeg ikke helt har slået af med overskuddet. Hvis du ikke har kontraindikationer, penge nok og i det mindste ønsker at lette processen med at bringe bikiniområdet i orden, anbefaler jeg at gennemgå mindst et par kurser for laserfjerning. Men overpaying til jade køling er ubrugelig - den anden laser (italiensk) var meget mere loyal over for mine ømme steder. Og forvent ikke at dette virkelig vil løse problemet med uønsket hår FOREVER - nu er mange mennesker opmærksom på det, at ingen laser kan give dig en fuld garanti.

Tatiana

http://irecommend.ru/content/lazernaya-epilyatsiya-bezboleznennoe-udalenie-volos-navsegda-bezboleznennoe-li-navsegda-li-s

Efter min mening er alle disse opskrifter folkemusik ren nonsens, de er ikke i stand til permanent at fjerne hår. Det er nemmere at gøre en laser hårfjerning, jeg gjorde det i min tid, også min overskæg voksede. Jeg havde fire behandlinger på epilateringsapparatet, før hvert interval på fire til fem uger. Så fjernelse af overskæg for evigt er ikke en hurtig behandling. Efter behandling med epilering påførte lægen en creme til inflammation på min hud. Så ingen rødme, kløe og smerte kan ikke være bange! Og nu, efter seks måneder, har jeg ingen overskæg! Og det vil aldrig være det vigtigste)

Gæsten

http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4327799/1/#m43374812

Hvad angår mig, er den bedste måde ammoniak + jod. Ikke dyrt, smertefri, effektiv. Bland 35 g alkohol, 5 g flydende ammoniak, 1,5 g jod, 5 g ricinusolie. Den resulterende opløsning smør huden med uønskede hår 2 gange om dagen. Efter et par dage falder håret for godt. Hvis der ikke er sprita og nej, hvor man ikke tager, kan du erstatte den med vodka.

Sofia

http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4327799/1/#m48678653

Uanset hvilken hårfjerning du vælger for evigt, skal du altid huske deres sundhedsmæssige virkninger. Undersøg kontraindikationerne, mulige bivirkninger. Kontakt om nødvendigt læge, endokrinolog eller en verificeret kosmetolog. Tøv ikke med at spørge specialisten for et dokument, der bekræfter hans kvalifikation og certifikater for de forberedte materialer og udstyr.

Hjem hårfjerning for evigt

Tykt, skinnende og sundt hår på hovedet - drømmen om hver pige og en grund til stolthed. Kun ikke hvis alt dette er fastgjort på din krop. Der er mange måder at håndtere uønsket kropshår på: fra salon og dyre til budget, folkemusik, lavet derhjemme.

Årsager til uønsket hår og lægernes vidnesbyrd om at fjerne det

På menneskekroppen er der flere steder, hvor håret ikke vokser. Disse er palmer, fødder og læber. På alle andre områder af kroppen betragtes hår som vores "gave fra forfædre". Men hvis overdreven vegetation som hovedregel ikke medfører ulejlighed for mænd, så for kvinder er dette et reelt problem.

Nogle hormoner hos mænd stimulerer hårvækst på kroppen og ansigtet og hæmmer samtidig deres vækst på hovedet. Kvindehormoner arbejder i modsat retning. I det retfærdige køn fremstilles det kvindelige hormon østrogen af ​​æggene i æggestokkene og binyrerne. Han er ansvarlig for kvindelighed - en følelsesmæssig tilstand, en figur, en tilstand af hud og hår. Hvis en kvindes krop har et lavt niveau af dette hormon, kan hun opleve overdreven vækst af vegetation på hendes ansigt, hænder, ben og andre dele af kroppen, såvel som tidlig hudforældelse og udseende af rynker.

Den kvindelige krop producerer æggestokkene og binyrerne og den mandlige hormon testosteron. Dens overskud i den kvindelige krop fører til tab af hår på hovedet og overdreven hårvækst på andre dele af kroppen.

Skjoldbruskkirtlen producerer et andet hormon, der er ansvarligt for hårets tilstand - somatropin (væksthormon). Dens overskydende fører til overdreven hårdhed. Endokrine sygdomme, stress, pubertet, graviditet, overgangsalderen osv. Kan fremkalde hormonforstyrrelser.

Tilstedeværelse af uønsket ansigtshår er et ret almindeligt problem blandt kvinder.

Graden af ​​intensitet af hårvækst kan afhænge af forfædrenes genetik, nationalitet, placering og klima. For eksempel er håret mørkere, tykkere og dækker kroppen i et større område hos kvinder af kaukasisk nationalitet, i modsætning til slavisk kvinder.

Det er imidlertid muligt at bekæmpe uønsket vegetation, men det er værd at huske på, at lægernes udtalelser om dette emne er tvetydige. Medarbejdere fra Royal College of Obstetricians og Gynækologer i Storbritannien talte om farerne ved at slippe af med hår. Efter deres mening er både hårfjerning og depilering skadelige for kroppen. Men den anden anser de mere farlige.

Når du bruger en barbermaskine (depilation), irriterer du huden. Hvad i kombination med et varmt fugtigt miljø i kønsområdet bliver et fremragende næringsmedium til bakterier og patogener.

Dr. Vanessa McKay, medlem af Royal College of Obstetricians og gynækologer

https://www.volgograd.kp.ru/daily/26550.5/3566653/

Kropshår udfører en beskyttende funktion, for eksempel forhindrer vegetation på pubis bakteriernes indtrængning i vagina. Hertil kommer, at hårfjerning fører til åbne mikroskopiske sår. Et vægtigt argument til fordel for argumenter fra forskere fra Royal College er, at håret hjælper med at regulere fugt på kønsorganerne.

Ikke desto mindre betragter de fleste medicinske specialister hårfjerning som en af ​​hygiejneelementerne, hvis overdreven hårvækst ikke skyldes sygdomme. I dette tilfælde er kampen med håret et must.

Permanent hårfjerning metoder

Der er to måder at fjerne hår på: depilation og epilation. Den første bliver ikke af med håret for evigt, da det kun fjerner den øverste del af håret og ikke berører follikelet. Denne barbering, shugaring, voksning, brug af specielle cremer osv. Den anden metode nedsætter hårvæksten og ødelægger deres rødder. Han burde have tillid til en professionel. Epilation er opdelt i laser hårfjerning, elektrisk, elektro og fotoepilation. Lad os analysere disse metoder mere detaljeret:

 • Laser hårfjerning. Fremgangsmåden beskadiger ikke huden, er relativt smertefri og tager lidt tid. Pointen er, at follikelen påvirkes af strålen og ødelægger den. Efter 10-14 dage falder håret uafhængigt af hinanden. Laser hårfjerning er opdelt i:
  • Epilation med alexandrit ray. Fordelen ved denne metode er at hårene brændes under den første procedure. Det betyder, at huden straks bliver glat. Det er velegnet til brunetter med skøn hud, fordi laserstrålingen absorberes af melaninpigmentet.
  • Epilation diode beam. Smerteløs måde at fjerne hår, hvis virkning er mærkbar efter 2 uger. Velegnet til personer med mørk hud.
  • Epilation neodym stråle. Det kan udføres som ejerne af lys og mørk hud, både brunetter og blondiner. Efter laser hårfjerning falder håret om et par uger.
 • Elektrolyse. Denne metode indebærer indføring af nålen med udløbsstrømmen i hårsækkenet. Derefter kommer håret uden modstand ud med pincet. Stivhed, farve på hår og hud er ligegyldigt.
 • Photoepilation fjerner håret med intense lyssignaler. På grund af det faktum, at håret har flere udviklingsfaser, og at vegetationen ved fotoepilering kun er mulig i den aktive fase, kan kampen for glat hud vare fra seks måneder til et år. Velegnet til brunetter. Hovedbetingelsen er, at håret er mørkere end hudtonen. Generelt er denne metode effektiv og smertefri.
 • Elos epilation. Det kombinerer fotoepilation og laserepilation, der ødelægger hår med blinker af lys og udladninger af elektrisk strøm.

For ikke at forstyrre pigmenteringen er der en kontrast mellem hudtone og hårfarve.

Photo Gallery: måder at slippe af med uønsket vegetation for evigt

Alle eksisterende metoder til hårfjerning er baseret på et princip - ødelæggelsen af ​​hårsækkene.

Tabel: Fordele og ulemper ved uønskede fjernelse af hårfjerningsprocedurer

 • sikkerhed;
 • effektivitet;
 • kan udføres både om sommeren og om vintersæsonen.
 • hudforbrændinger er mulige;
 • risikoen for en allergisk reaktion
 • tilbagefald af herpes med svækket immunitet.
 • høj effektivitet af metoden afhænger ikke af hårets stivhed og farve;
 • relativ billighed af proceduren
 • en lille grad af smerte.
 • session varighed
 • kan ikke bruges til at fjerne hår i armhulen
 • udseendet af indgroede hår er muligt;
 • irritation.
 • Muligheden for at anvende på hår af enhver art
 • smerter minimeres
 • bivirkninger er udelukket
 • holdbarhed.
 • høje omkostninger;
 • Kun i kabinen.
 • session tager ca. 20 minutter;
 • mulighed for at behandle enhver zone.
 • ikke egnet til lys og gråt hår;
 • der er risiko for forbrændinger;
 • smertelindring er påkrævet.

Folkemidler til bekæmpelse af uønsket hår for evigt

Problemet med hårvækst på kroppen kan behandles derhjemme. Fjernelse af vegetation med voks og barbermaskine, shugaring, depilation cremer er velkendte og overkommelige metoder til at slippe af med uønsket hår. Men de giver ikke en langsigtet effekt. Glat hud efter barbering vil glæde dig i gennemsnit 1 dag, fra depilation creme effekten vil vare en og en halv time, en hjemmepilator giver glathed i en uge og voks og sukker - i 2 uger. For ikke at nævne, at de oplistede arter ikke er universelle og ikke egner sig til alle områder af kroppen. Derfor er kvinder altid på udkig efter et vidunderligt redskab, der vil redde dem fra hadet hår, hvis ikke for evigt, så i meget lang tid.

Her er nogle måder at fjerne hår ved folkemetoder:

 • Produkter bestående af kemiske komponenter:
  • Gnider huden med kaliumpermanganat eller svømmer i vand, der indeholder kaliumpermanganat. Dette er en meget enkel måde, men du kan ikke misbruge den. Overdreven koncentration af disse komponenter kan bidrage til forbrændinger.
  • Lotion af ammoniak (6 g), alkohol (35 g), iod (1,5 g) og ricinusolie (5 g). Det påføres huden med uønsket vegetation 2 gange om dagen.
  • Tørre huden med rivanol 1: 1000. En uge senere begynder håret at falde.
  • Lime maske. Tilsæt calciumsulfit til 10 g kalk og laver masker i 10-12 minutter med den resulterende blanding. Effekten er mærkbar efter nogle få procedurer.
  • Soda komprimere. I 1 liter kogende vand tilsættes 1 tsk. sodavand. Dip en wadded disk eller bandage i den resulterende opløsning og reparer det natten over. Men denne metode er farlig, fordi den kan tørre ud i huden.
   Soda-komprimering hjælper med at fjerne overflødig vegetation på kroppen, men kan tørre din hud ud.
  • Hydrogenperoxid til at tørre. Apoteket sælger hydrogenperoxid i en koncentration på 1% eller 3%, men det er ikke nok. Koncentrationen af ​​peroxid fra tre procent skal øges. For at gøre dette skal der tilsættes 100 g peroxid til opløsning af hydroponisk (2-3 piller). 1 spsk. l. Det resulterende 5% hydrogenperoxid kombineres med flydende sæbe i samme mængde og 10 dråber ammoniak. Brug en blanding af alle komponenter til at tørre det område af huden, du vil slippe af med hår, og vent 15 minutter. Proceduren gentages 1 gang om ugen.
 • Produkter, der består af phytokomponenter:
  • Gnid med en blanding af nøglefrø (40 g) og vegetabilsk olie (100 g). Du skal gentage proceduren regelmæssigt, og i løbet af en måned vil dit hår ikke længere forstyrre dig, da frøene af nålen ødelægger hårsækken.
  • Juice, blanding eller infusion af valnødder (skaller, kerner eller skillevægge) til aftørring:
   • 1. metode. Umodne grønne valnød skåret i halvdelen. Talende juice brugt til at gnide problemområder. Proceduren gentages flere gange i løbet af dagen. Snart vil unødige hår falde ud og vokse ikke længere.
   • 2. vej. Jord valnødskaller blandes med vand. Det resulterende vandløb for at gnide huden flere gange om dagen indtil ophør af hårvækst.
   • 3. måde. Unge valnødder (1 kop) knust og blandet med tjære (1 spsk. L.). I en lukket beholder placeres blandingen på et mørkt sted. Efter 3 uger skal sammensætningen gnides ind i huden hver dag, indtil hårvæksten stopper.
    Ulempen ved at bruge valnødder er farven på huden.
  • Druesaft fra friske bær til daglig gnidning. Denne metode er sikker og egnet til følsomme områder.
   Druesaft vil hjælpe med at slippe af med håret i følsomme områder.
  • Datura.
   • Den første metode - afkogning af roden af ​​dope (150 g) til gnidning flere gange om dagen.
   • Den anden metode er en maske af knuste frø af dope fyldt med alkohol. Infusion bør stå på et mørkt sted i 2-3 uger.
    Hårfjerning ved hjælp af en dope er farlig, fordi det er en giftig plante. Undgå kontakt med slimhinder.
 • Produkter, der indeholder aske, skaller, sæbe osv.:
  • Mask af sæbe og aske. Tag asken og sigt den gennem en sigte, hæld kogende vand over det og sæt den ristede sæbe i blandingen. Det skal være en tyk masse. Påfør dette værktøj på huden hver dag i 2 uger til 20 minutter. Efter 2 ugers brug vil dit hår stoppe dig.
  • Krympede opvarmede skaller til gnidning i huden. Det gør huden glat og hår tynd.

At slippe af med uønsket hår ved hjælp af folkemyndigheder kan være effektiv og vigtigst billig.

Video: Hårfjerning med bagesoda

Sikkerhedsforanstaltninger ved fjernelse af uønsket hår

Før du fortsætter med epilering, skal du finde ud af om du har kontraindikationer:

 • graviditet og amning
 • allergiske reaktioner
 • diabetes mellitus
 • onkologi,
 • influenzaen
 • SARS,
 • herpes.

Og du bør også udsætte turen til epilationen under menstruation, fordi smerten i denne periode forværres.

Desuden har laser hårfjerning, ud over det generelle, sine egne kontraindikationer:

 • hudsygdomme;
 • modermærker;
 • Andre krænkelser af hudens integritet.

Anbefalingerne til hårfjerningsproceduren er som følger:

 • Huden skal være fri for cremer, sved og overflade snavs. Føreren skal udføre alt arbejde i handsker. Uanset hvordan han hævder at nægte at bruge dem, skal han beskytte dig mod infektion.
 • Hvis hårfjerning gøres hjemme alene, skal du bruge specielle beskyttelsesbriller og følge instruktionerne. Det er forbudt at lede strålen til mol og hår der vokser fra dem. De skal bare forskydes. Hårfjerning fra mol er fyldt med omdannelsen af ​​sådanne tumorer til maligne.
 • For at reducere de smertefulde fornemmelser er anvendelsen af ​​særlige smertestillende midler tilladt.
 • Efter epilering kan du bruge hårindvækstprodukter og en beroligende creme.
 • Et par dage før og efter proceduren kan ikke solbade, besøg bad og pool.

Anmeldelser om fjernelse af uønsket ansigtshår

Ofte falder kvinder i en fælde: Når de først er blevet af med uønsket ansigtshår, bliver de nødt til at bevæge sig i denne onde cirkel fra år til år. Efter at have gennemgået de personlige erfaringer fra de piger, der har gennemgået disse procedurer, kan noget vigtigt læres af det.

Og alligevel vil jeg uddele en mere metode - det er en folkemusik! Der er mange af dem! Og som de siger, indtil du prøver, vil du ikke vide det. Jeg vil fortælle dig om dem, jeg forsøgte. Og er der slet ingen resultater fra dem!

 • Tinktur af nødder - nonsens!
 • Hydrogenperoxid - KUN LYSNING.
 • Ask og sæbe - Jeg hjalp ikke.

irinka.mandarinka

http://irecommend.ru/content/ya-rasskazhu-vam-vsyu-pravdu-ya-udalila-ikh-raz-i-navsegda-bolshe-oni-ne-rastut

Den samme pige talte om hendes foto epilation oplevelse.

Min historie er trist! Og jeg hadede mig selv og mit udseende. Og det hele begyndte med teenage ændringer... Om 13 år begyndte perioden, da pigen blev til en pige. Og mit liv vendte på hovedet! Ben, arme dækket af hår i moderation, næppe synlige. Jeg råder alle til at glemme barbermaskiner. Men her er ansigtet... Hvorfor. Hvor mange gange har jeg spurgt mig selv dette spørgsmål !! Kør til lægen, få testet, hormoner, forårsage inde, siger du. STOP. Alt er fint med mig, alt er normalt, mere end en læge kontor gik igennem og slog tærsklerne i hundredvis af klinikker! Alle har ét svar: en pige, du har en sund krop. Jeg løb for at se årsagen til mine forældre! Og fundet! Kort sagt, far er skylden. Gener, forband dem. Kort sagt! Her er min frelser - en fotoepilator! Og nu synes det mig, at denne enhed vil være nok selv for mine børnebørn. Jeg reserverer også, at jeg ikke brugte andre metoder: barbering, plukning osv. Hårene forsvandt på en eller anden måde med tiden.

irinka.mandarinka

http://irecommend.ru/content/shokirueshchie-foto-do-i-posle-realno-li-izbavitsya-ot-volos-na-litse-i-ne-tolko-s-pomoshchy

Photoepilation metode hjælper effektivt med at slippe af med antennerne over overlæben.

Om laser hårfjerning talte som følger.

Min langvarige oplevelse af hårfjerning på alexandrit laser: Effektiv, men dyr, smertefuld, virker ikke på blondt og gråt hår, det er umuligt at solbade, 8 procedurer er ikke nok.

Dusha-x

http://otzovik.com/review_481703.html

Innovative metoder til Elos hårfjerning betaler sig.

Jeg gjorde epilering af antennerne over overlæben. De er i min natur mørk og stod ud på ansigtet, hvilket var årsagen til komplekserne. Efter to sessioner forsvandt antennerne og vokser ikke længere. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og jeg tror, ​​at Elos overgår alle andre procedurer i effektiviteten af ​​fjernelse af hår.

Tamara, Minsk

https://moivolosy.com/yelos-yepilyaciya/

Hårfjerning på kroppen i dag betragtes som en æstetisk og hygiejnisk procedure. Helt glat hud er målet for enhver kvinde, som hver opnår på sin egen måde. Nogen er på udkig efter frelse i denne kamp i skønhedssaloner og bruger store summer, mens nogen sparer familiens budget og resorts til traditionel medicin, prøvede ikke af en generation af kvinder. Én ting er klart - det er helt muligt at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, du bør kun være tålmodig.

Alle måder at fjerne hår på ansigt og krop: hvilken skal man vælge?

Strandsæsonen er i fuld gang. Mange har allerede korte nederdele og "mini-bikini" - det er på tide at tage sig af hårfjerning. Sukker.

Fra tidernes ugen blev vegetation på hænder, fødder og ansigt betragtet som et tegn på "plebeisk oprindelse." Derfor er der ikke noget mærkeligt i, at den første omtale af epilation ikke er relateret til vores tid, middelalderen og ikke engang til renæssancen. Det hele begyndte meget tidligere i 4. århundrede f.Kr., da der opstod en slags mekanisk depilation: Forhistoriske skønheder snoede først håret ind i en grov tråd og trak den derefter ud af roden. Lidt senere optrådte pincet og urteinfusioner, som opløse overflødigt hår som moderne cremer. Moden til en glat krop uden et strejf af vegetation har ikke omgået enten de græske varmere eller de egyptiske hofter eller endog de romerske patricians. Den berømte Cleopatra-foretrukne voksaflejring, og de middelalderlige damer, der blev brugt. brød smuler, ruller det gennem hårene.

Billig men kortvarig

Depilering (barbering, fjernelse af voks eller karamel sirup, mekanisk plukning) er kun en midlertidig løsning. Denne enkle måde at slippe af med hårstangen, men dens "hjerte", det vil sige follikelen, forbliver uheldig. I løbet af få dage vil det give nye "skud", og den første børste vil dukke op på huden. Og alligevel foretrækker mange unge damer depilering af salonepilation. Og alt, fordi proceduren med præfikset "de" kan gøres hjemme.

Lady med en barberkniv - hver anden dag

Hvis du kan lide at gøre alt med dine egne hænder, passer den gode gammeldags barbering til dig. Blandt fordelene ved metoden - enkelhed, smertefrihed og lave omkostninger. Der er dog også ulemper: Der er altid risiko for at skære, foruden bladet dehydrerer huden, forårsager tørhed og flak. For at gøre proceduren så behagelig og effektiv som muligt, bør den mandlige maskin foretrække en særlig kvindelig. Sådanne barbermaskiner er ikke et trick for producenter, men en reel bekymring for din komfort. De er udstyret med flere knive på en gang, hvilket sikrer den bedst mulige barbering uden at skade den delikate kvindeskind. Den ergonomiske og lette maskine selv "falder" i håndfladen, og den ribberede overflade tillader det ikke at hoppe ud af dine hænder. Det samme kan siges om barberingsgeler, cremer og lotioner, der anvendes ved afslutningen af ​​processen. De har en delikat tekstur og bedre pleje vores følsomme hud.

Kvaliteten af ​​barberingen afhænger imidlertid ikke kun af tilbehør, men også om hvordan du bruger proceduren. Husk, at barbering af hår bør kun være "mod pelsen", ellers vil de vokse. Flyt opad, lidt trækker huden. Efter benene er silkefuld, forkæle dem med en speciel lotion eller creme. Vælg produkter, der indeholder panthenol, bisabol og tea tree ekstrakt. De desinficerer små sår (pludselig hånden lidt skælvet), og blødgør også huden, så du undgår peeling.

Kontraindikationer: betændelse i huden, mol og papillomer.

Omkostninger: 650 rubler (barbermaskiner - fra 150 rubler., Blades - ca. 300 rubler., Midler før / efter barbering - ca. 200 rubler).

Kemi lektioner - i 1,5 uger

Brug af depilatory cream er en anden måde at hurtigt og smertefrit gøre din hud glat. Den "kraftfulde" kemiske sammensætning af sådanne præparater indeholder thioglycolsyre, som bogstaveligt løser hårakslen, hvilket gør den skrøbelig og sprød. Alt, der er tilbage af "ulden" efter en sådan "udførelse", skal du fjerne en speciel spatel eller skylle med vand. Hvis du gør proceduren regelmæssigt, bliver hårene tyndere og begynder at vokse meget langsommere. Vær sikker på at selv efter en uge vil der ikke være nogen børstehår! Men husk, med cremer skal du være meget forsigtig - bare hylle dem på huden, og du er garanteret en stærk irritation. Spyl derefter produktet om 10 minutter, ikke senere.

Kontraindikationer: Dermatitis og for følsom hud.

Pris - fra 200 s.

"Hellish Machine" - en gang om måneden

Hvis cremerne til dit hår, at de døde er en poultice, og barbering på en dag virker for trættende for dig, køb en epilator. De fleste af disse enheder har et generelt funktionsprincip: deres mekanisme består af en roterende tromle med små stålklip, der som tænger fanger selv de korteste hår og fjerner dem sammen med pæren. Det er derfor, i modsætning til barbermaskiner, der kun skærer det øverste hårlag, gør hudens hud glat ikke i en eller to dage, men i en periode fra to uger til en hel måned. Hvor længe effekten varer, afhænger ikke af enheden, men udelukkende på egenskaberne af din krop: hårets tykkelse og hastigheden af ​​deres vækst. Bestemmer at købe en epilator, vælg en model med to rotationshastigheder for tromlen. Først fjerner lavt hår mindre smertefuldt og derfor godt for begyndere. Når huden er vant til proceduren, kan du skifte til anden hastighed. Derudover anbefales lave drejninger til epilering i svært tilgængelige områder, i bikini og aksillære områder, samt for at fjerne kort og tyndt hår, der ikke "hopper ud" i høj fart sammen med pæren, men simpelthen afbrydes.

Kontraindikationer: åreknuder, mol og papilomer, inflammatoriske hudsygdomme.

Omkostninger: Prisen på epilatoren starter fra 3000 rubler.

Voks og sukker - efter 2 uger

Wax depilation er en metode til radikale unge damer, der ikke er bange for smerte: Et par minutters spænding kompenseres mere end en vedvarende virkning, der varer mindst en uge, maksimum - en måned. Fremgangsmåden er varm og kold. I det første tilfælde påføres opvarmet voks eller en særlig harpiks på huden, og en papir- eller stofstrimmel placeres på toppen. Når voksen har afkølet og "griber" hårene, fjernes den med en præcis, afgørende bevægelse. Sande fans af denne metode hævder at voksning er et spørgsmål om vane. Først vil det virkelig skade, men snart vil du begynde at føle kun lidt ubehag. Selvfølgelig er det meget vigtigt at du fjerner hår: på benene eller i bikiniområdet. I sidstnævnte tilfælde er det nødvendigt, som de siger, at "bide kuglen" og lider lidt.

I hjemmet vil det være meget vanskeligere at håndtere voksning. Derfor, for at gøre dit liv nemmere, lad den varme metode gå til fagfolk og øve med voksstrimler. Dette er faktisk den "kolde" måde. Tag "båndet" ud af pakken, fastgør det, tryk, indånd det og tag det ud og tag det af med hårene. For at bedøve proceduren skal man anvende voks eller striber på hårets vækst og fjerne - mod. Og glem ikke den lotion, der lindrer irritation, ellers vil der forekomme røde prikker på huden.

Ikke egnet: varm voks - til ansigtet, shugaring - til bikini og underarm.

Kontraindikationer: åreknuder, godartede hudtumorer (papillomer, vorter, mol), individuel intolerance, kræft.

Omkostninger: voksning - omkring 1000 rubler, shugaring - fra 600 rubler.

I SALONEN

Dyrt og i lang tid

For at kunne klare problemet med overskydende vegetation en gang for alle, skal hårsækken ødelægges og sammen med kimcellerne. Salonmetoder til hårfjerning er fremragende til denne opgave - fra termolyse til fotoepilation. De garanterer at håret vil "visne" eller endda dø helt.

Under nuværende - efter 3 måneder

Elektrolyse eller termolyse - den mest "gamle" og samtidig en velprøvet metode. En tynd nål er forbundet med hvert hår, og en vekselstrøm lades igennem den. Som følge heraf genereres varme, hvilket ødelægger follikelen, hvorefter det bliver ude af stand til at "give skud". Desværre er en pålidelig procedure ikke den mest behagelige: For at klienten ikke oplever smerte, bruges narkose næsten altid - specielle "frysende" aerosoler, novokain eller lidokaininjektioner. Men disse metoder beskytter dig ikke mod mulige problemer: mindre forbrændinger, irritation og endda små atrofiske ar. Derfor foretrækker mange unge damer en anden version af elektrolyse, der er kendt som elektrolyse. I dette tilfælde anvendes galvanisk strøm, som samler denne saltsyre omkring folliklen. Håret "dør" og fjernes med almindelige pincet. Hvis vi sammenligner denne metode med termolyse, er det sikkert sikrere, men samtidig tager det meget længere tid. Hver "spire" tager ca. to minutter, mens i det første tilfælde ødelægges omkring tyve i samme periode. Hvis du ikke vil spilde tid, skal du være opmærksom på Blend-metoden, som kombinerer både termolyse og elektrolyse. Det er hurtigt, sikkert og praktisk smertefrit: hårpæren bliver først "opvarmet" og derefter "færdig" med saltsyre.

Kontraindikationer: onkologi, neuropsykiske problemer, hud- og hjerte-kar-sygdomme, diabetes mellitus, graviditet.

Omkostninger: termolyse - 5 minutters procedure fra 100-300 rubler, elektrolyse - fra 500 til 1000 rubler pr. Område.

Lad der være lys - om et år

Lys teknikker - laser og foto epilation - et nyt ord i "skaldethed". Begge procedurer udføres af forskellige enheder, men det grundlæggende princip i deres arbejde er det samme: de ødelægger hårstrukturen indeholdende melanin. Kun i det første tilfælde er der en punktvirkning på "spire" af en laserstråle, og i det andet - opnås en lignende effekt ved hjælp af et bredt spektrum af lysbølger, derfor bliver mange flere hår fanget i en tilgang.

Og nu om det vigtigste. Enhver let hårfjerning er ikke egnet til grå og let hår, da strålen simpelthen "ikke ser" dem. Du bliver nødt til at bruge elektroepilation, eller se efter en klinik hvor de gør epilering ved hjælp af ELOS-teknologien. Det kombinerer fordelene ved flere hardware metoder: laser, foto og elektrolyse, så der er næsten ingen ulemper. Med sin hjælp kan du fjerne enhver form for hår, selv på den mest følsomme hud. Men den største fordel er, at du inden for få dage vil kunne nyde solskin eller besøge solariumet uden frygt for at blive "plettet". Hverken laser eller foto epilation giver ikke dette, så har besluttet at vende sig til disse metoder, glem alt om stranden 2-4 uger før og efter proceduren

Kontraindikationer: akutte og kroniske hudsygdomme, diabetes mellitus, åreknuder på procedurestedet, akut hypertension og herpes, keloidærer, maligne hud-neoplasmer.

Omkostninger: laser hårfjerning - ca. 40 rubler pr. 1 kvadratcentimeter (den gennemsnitlige pris pr. Zone er ca. 4000 rubler), fotoepilering - ca. 80 rubler per flash (gennemsnitsprisen er ca. 6000 rubler). ELOS - hårfjerning: ca. 70 rubler pr. 1 kvadratcentimeter (den gennemsnitlige pris pr. Zone er ca. 7.000 rubler).

Husk det

► Forbedret hårvækst skyldes næsten altid hormonelle ubalancer. Før du tilmelder dig til salonen, skal du konsultere en læge og gennemgå en behandlingsforløb.

Ekspertudtalelse

Blinova Lyudmila Vyacheslavovna, læge-dermatolog kosmetolog klinotec nanoteknologi og molekylær terapi:

Stjerner om hårfjerning

Catherine Vulichenko:

Vær derfor forsigtig med de nye fremgangsmåder - vælg velprøvede saloner.

Evelina Bledans:

Og alle disse plager vil ikke føre til, at håret vil stoppe med at vokse. Så jeg forlod dette venture. Bekæmpelse af vegetation med epilatorer.

Hvad skal man gøre, hvis man skærer en muldvarp under barberingen: Førstehjælp

Skal jeg barbere æg?