Hvilke cremer bedre helbreder huden efter tatovering i forskellige områder af ansigtet

Anvendelse af creme efter permanent tatovering på området med øjenbryn, læber eller øjenlåg er den vigtigste komponent i et vellykket resultat og en integreret del af rehabiliteringsperioden. Uden medicinske formuleringer er det umuligt at genoprette det beskadigede væv korrekt og rette pigmentet inde i huden. For at tegningen skal være helt glat uden huller og dråber, skal du vide, hvilke værktøjer der passer bedst til at genoprette hver zone.

Hvad skal der medtages?

Før du går videre til proceduren for langsigtet visage, skal du vide, at du skal bruge et par dage til rehabilitering, og de første par dage, du ikke ønsker at blive set af fremmede. Ødem, rødme - konsekvenserne af skader på dermis med en nål, og det er nemt at slippe af med dem, ikke træne.

For at fremskynde helingsprocessen er det påkrævet at påføre cremen efter tatovering inden for øjenbryn, læber, øjenlåg. For hver sag foreskriver skibsføreren en bestemt salveform.

Hvad skal være til stede i sammensætningen?

 • Antiseptiske tilsætningsstoffer. Oftest tilføjer fabrikanter chlorhexidin, som aktivt bekæmper bakterier, der multiplicerer i et åbent sår. Undertrykker udviklingen af ​​infektioner. Aktiverer regenereringsprocesser.
 • Kolesterol. Hjælper ilt og næringsstoffer til at trænge ind i cellerne og fordøje så meget som muligt.
 • Dexpanthenol. Aflaster smerter, betændelse, har en køleeffekt, fremmer dannelsen af ​​nye væv.
 • Vitaminer A, D, C, E. En god tilføjelse til de vigtigste komponenter i fløden. De hjælper med at helbrede sår hurtigere, genoprette beskadigede celler, blødgøre og berolige huden, beskyt mod miljøets skadelige virkninger.

Det er vigtigt! I pleje af en frisk permanent sminke øjenbryn, læber eller øjenlåg og kan ikke bruge stoffer indeholdende antibiotika, hormoner og forskellige typer af stimulerende midler til regenerering!

Brug kun foreskrevne produkter, der har antiinflammatoriske og sårheling egenskaber. Cremen har den bedste effekt efter tatovering med vitaminer, da det giver omfattende pleje.

Vi anbefaler at læse:

Hvilken fløde passer efter øjenbrynens tatovering

Inden for 2-7 dage skal du følge visse regler. I nogle tilfælde kræves foreløbig træning. Lad os tale om dette mere detaljeret.

Så hvilken slags creme passer bedre efter øjenbrynens tatovering? Først skal du sige, at sårene efter farvning af denne zone heles i en uge. Fremgangsmåden kan forårsage hævelse og rødme. Følgende salver anbefales til pleje:

I slutningen af ​​rehabiliteringstiden skal du inkludere produkter, der indeholder vitaminer A og D i din daglige pleje. I sommertiden beskytter du designet med solcreme-lotioner med et højt SPF-forhold. I intet tilfælde i løbet af den første måned på øjenbrynene må du ikke smøre cremen med en fedtet tekstur. Dette truer med at forstyrre vandmetabolisme i cellerne og sænke regenereringsprocesserne.

Hud læber

Hvordan man beskytter huden på læber, der har undergået farvning med pigmenter? Permanent læbe makeup er forbundet med de største farer. Den mest almindelige komplikation er herpes. For at forhindre denne sygdom et par dage før du besøger en kosmetolog, skal du drikke et kursus af Acyclovir, Zovirax eller Virolex. I den forberedende forberedelse kan du bruge salven Gerpevir. Cremer efter tatovering læber skal fugtiggøres, forhindre revner af skorpe, bekæmpe tørhed. Anbefalede stoffer:

Værktøjet påføres med et tyndt lag på overfladen af ​​mønsteret, og efter 10 minutter fjernes restene med en serviet. Du kan også købe Antiherpes læbestift som supplement. Kosmetiske olier har også gode egenskaber. Det er vigtigt at passe på den mikropigmenterede dermis i to uger. For ikke at forbrænde såret og ikke få komplikationer, er det nødvendigt at opgive krydret mad og varme drikke, alkohol. I processen med helbredelse af læberne skal salve med jævne mellemrum påføres den beskadigede hud, men skorsterne må ikke for blødgøres, ellers begynder de at falde på forhånd med maling.

Har jeg brug for en creme til at forlade efter tatovering af øjenlågene?

Den traumatiske påvirkning af nålen på øjenzonenes tynde epidermis fremkalder dannelsen af ​​ødem, hvilket kan vare i 1-3 dage afhængigt af organismens individuelle egenskaber. Reducere de ubehagelige virkninger vil hjælpe særlig pleje. Til behandling af sår anbefales hydrocartison salve. Ingen anden creme foreskrevet til behandling af læber eller øjenbryn er forbudt! Hvis der opstår irritation og rødme i øjets slimhinde, kan Vizin dråber anvendes. For at undgå smitte i øjenlågene er det muligt at behandle regelmæssigt med borsyre: der er 1 tsk per liter kogt kølet vand. opløsning. Påfør med en bomuldsstynge.

For nødsituation fjernelse af hævelse og rødme, kan du lave en ispress. Kuberne er lagt på et stofforband. Sørg for, at vand ikke kommer i frisk makeup. Øjenlågets kontur heler let og kræver ikke en lang genopretningstid.

Omsorg for en tatovering er ikke så let som det kan synes ved første øjekast. I løbet af den første uge skal du stå over for begrænsninger og ulemper. Læber kræver mest opmærksomhed. De heler længere, og i rehabiliteringsperioden skal de opgive deres yndlings mad og fejre vigtige begivenheder. Øjenbrynene og øjenlågsområdet genoprettes hurtigst muligt, men de skal konstant påføres med en helende fløde og ikke fugtes med vand. Hvis du overlever alle disse vanskelige øjeblikke tatovering, og følg anbefalingerne, kan du glemme problemerne med makeup i de næste par år.

Ovn og øjenbryn pleje creme efter tatovering

Endelig! Al spænding, følelser og smerter bagud, og på dine øjenbryn er der allerede en frisk tatovering, din første. Det er for tidligt at dømme effekten, og det vil hovedsagelig afhænge af din hudpleje, så valget af helbredende salve skal kontaktes så ansvarligt som at lede efter en mester.

Generelle regler for pleje

Permanent make-up - en procedure, der kræver omhyggelig pleje i tre til ti dage efter dens gennemførelse. Umiddelbart efter sessionen svulmer huden og bliver betændt. Skønhedseksperter anbefaler brugen af ​​midler, som fremmer regenerering af huden.

Det første trin er en grundig desinfektion. Bakterier sparer ikke rindende vand eller simpel sæbe. Chlorhexidin eller Miramistin bruges normalt til desinfektion. Forskning bekræfter, at begge stoffer er effektive antiseptika. Sandt nok har chlorhexidin og dets analoger en betydelig ulempe - overdreven overdrypning.

Det andet element i plejen af ​​øjenbryn efter tatovering er anvendelsen af ​​en creme, gel eller salve indeholdende panthenol. Takket være det aktive stof dexpanthenol er den beskadigede hud helet, den er dybt næret og blødgjort.
Hvorfor skal jeg smøre øjenbryn efter tatovering?

 1. På det sted, hvor nålen rører, dannes en blodtumor - et stof udskilles som følge af hudens beskyttelsesreaktion. Efter tørring vises en skorpe. Den forsvinder om 4-5 dage, men denne proces vil fremskynde et passende stof.
 2. Under helingen er sandsynligheden for ødem eller allergi høj.
 3. Sårhelende salver er effektive mod revner og mulig ardannelse.
 4. Hvis øjenbrynspleje er blevet valgt korrekt, vil skorsterne hurtigt forsvinde, og det indførte pigment vil bevare farve og lysstyrke.

Regenereringstiden varer normalt ikke mere end 10 dage, hvilket betyder at brugen af ​​helbredende midler er tilladt i denne periode. Det er nok at anvende de nødvendige præparater med et tyndt lag omkring 4-5 dage flere gange om dagen, indtil tørre skorper helt falder.

Effektive midler

Nogle gange efter at have fuldført proceduren, giver skønheden sig selv et rør med et stof, der skal påføres irriteret hud i de næste par dage. Hvis mesteren ikke gav anbefalinger og klare midler, skal du selv vælge det.

Først skal du vurdere hudens struktur og individuelle egenskaber (standardreaktionen af ​​stoffer, graden af ​​helbredelse og tilbøjelighed til at udvikle allergier). Almond, fersken, sesamolie, petrolatum, 3% tetracyclin salve betragtes som sikre for alle. Sidstnævnte bekæmper infektioner ved forsigtigt at påvirke de øverste lag af huden. Det skal bruges med forsigtighed, især til gravide og personer med nyresygdom. Det er nyttigt at smøre øjenbryn med almindelig vaseline - det har ingen bivirkninger som kløe og irritation.

Læger og kosmetologer anbefaler at bruge methyluracilsalve, Levomekol, Actovegin. Lignende midler - Redningsmand, Solkoseryl, Hydrocortisoncreme. Det hjælper anvendelsen af ​​konventionel hygiejnisk læbestift eller calendula olie på de beskadigede områder. Det vigtigste er at sikre, at huden i disse områder ikke forbliver overdreven. Det er mere bekvemt at smøre ikke med fingrene, men med en bomuldspinne.

Forkert pleje fremkalder betændelse, misfarvning af pigmentet, forlænget ødem og en allergisk reaktion.

Bepanten

Populært gammelt middel i kampen mod tørhed og irritation af huden. Den aktive bestanddel er dexpanthenol. Komponenten trænger ind i de dybeste lag af huden og forårsager dens naturlige genopretning. Tilgængelig i form af en creme eller salve, mængden af ​​rør fra 30 til 100 g. Bepanten påføres efter en tatovering af øjenbryn med et tyndt lag 2-3 gange om dagen.

 • stimulerer selvudvinding af epidermis;
 • dyb fugtgivende
 • Provitamin B5 giver mætning og ernæring;
 • forebyggelse af kløe, rødme, allergier
 • bevarelse af hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

anmeldelser

"Jeg har den 4. dag efter øjenbrynens tatovering, jeg bruger det et par gange om dagen i overensstemmelse med mesterens råd. Jeg ser allerede faldende skorper, jeg råder alle til dette middel. " (Daria, 22 år gammel, Lipetsk)

"Det var længe besluttet på en permanent øjenbryn. Jeg gjorde og fortryder ikke, at jeg bruger "Bepanten". Healer hurtigt, øjenbryn kan virkelig godt lide. " (Olga, 26 år gammel, Moskva)

solkoseril

Den vigtigste aktive komponent er blodekstraktet af mælkekalve, uden protein (deprotein). Blandt hjælpematerialerne er fedtstoffer, vaseline, cetylalkohol. Mættet kompleks accelererer stofskiftet i væv, øger graden af ​​regenerering af huden. Det anbefales at smøre "Solcoseryl" mindst 3 gange om dagen, indtil fuldstændig helbredelse af skorstenen efter et frisk mønster.
fordele:

 • eliminerer tørring og rødme;
 • Regenererer hurtigt de øverste lag af huden
 • afbødning og kompleks ernæring
 • eliminering af kløe;
 • forlader ar og ar efter proceduren.
 • desinficerer ikke såret;
 • påvirker farvepigmentets kvalitet.

redningskrans

Balsam "Redningsmand" - et andet effektivt middel med antiseptisk virkning. Dette er et naturprodukt, det indeholder ikke nogen kemikalier. De vigtigste komponenter -. Aktive æteriske olier, vitaminer, havtorn olie, bivoks, propolis, etc. Det kan anvendes temmelig tykt lag på en skadet del tatovering.

 • fremskynder helbredelse
 • indeholder ikke hormoner og antibiotika
 • der er en aktiv bakteriedræbende virkning;
 • olier i balsam blødgør huden.
 • forårsager en allergisk reaktion og irritation
 • olieagtig konsistens og ubehagelig lugt.

anmeldelser

"Jeg kunne ikke lide lugten, men smed altid den og ventede på, at skorpen skulle komme ned. Rødheden gik ret hurtigt, resultatet er som. " (Julia, 23 år gammel, Vladivostok)

"Jeg køber absolut dette mirakelmiddel i mit førstehjælps kit! Scars efter tatovering helbrede meget hurtigere. " (Natalya, 28 år gammel, Kursk)

aktovegin

Det vigtigste aktive middel, som i tilfældet med "Solcoseryl" - hæmodiazat mælkekalve. Tilgængelig i form af en salve, creme eller gel, der bruges til at fremskynde metaboliske og regenerative processer i væv. Det forbedrer blodcirkulationen, det giver god helbredelse. Det er bedst at anvende værktøjet mindst 3 gange inden for 5 dage.

 • hurtig helbredelse, ingen ardannelse på huden;
 • bekæmper betændelse;
 • kan bruges selv under graviditeten (først rådfør dig med din læge).

Kun en ulempe: Den aktive komponent fjerner hurtigt latchen fra kroppen.

"På anbefaling af mesteren købte jeg Actovegin salve. De dannede skorper begyndte at falde allerede på den tredje dag. Permanent makeup med dette middel heler hurtigt, nu holder jeg altid et rør hjemme. " (Ekaterina, 32 år gammel, Kazan)

Afrejse afhængigt af sæsonen

For korrekt pleje af øjenbryn er det vigtigt at overveje, hvilken tid på året proceduren blev udført.

Hvis øjnene eller øjenbrynene tatoveres om sommeren, kan pigmentet hurtigt falme og misfarve. Anbefales ikke til længerevarende ophold i solen. Ultraviolet stråling - fjenden af ​​skadet hud. Af samme grund forbyder kosmetologer at besøge solariumet i genopretningsperioden. Derfor om sommeren skal du desuden smøre konturerne af øjenbrynene med solcreme (SPF faktor skal være mindst 30). Egnede fedtfattige midler, der er rig på vitaminerne A og B.

Hvis proceduren er lavet om vinteren, skal du anvende en salve eller fløde efter tatovering af øjenbryn indeholdende antibiotika. God beskyttelse mod allergi - antihistaminer.

Effektive olier, sårhelingmidler med en cremet tekstur. Om vinteren er huden særligt tilbøjelig til at tørre, chapping og flak. Derudover anbefales det ikke at anvende midlerne, før du går ud på gaden: huden vil inflame uden at absorbere medicin.

Hvad er bedre at ikke anvende

Beauticians anbefaler ikke produkter, der indeholder stærke stimulatorer til helbredelse: antibiotika og hormoner, som øger immuniteten. På grund af dem vil allergier, hævelse, kløe opstå, og pigmentet vil hurtigt blive fjernet fra kroppen. Det er ikke tilrådeligt at bruge baby creme i stedet for vaselin, især om sommeren. Det har en meget olieagtig konsistens og bidrager ikke til genopretningen af ​​huden.

Under forbuddet midler indeholdende alkohol, som de yderligere tørre ud huden og irritere det skadede område.

Til information tatovering og eliminere ar med brug af fortyndet pulver badyagi. Det er bedre at glemme det, hvis du ikke ønsker at få nye ar og svære allergier. I det 21. århundrede bruger lægerne en lasermetode til at fjerne en permanent. Laseren har forsigtigt og præcist indflydelse på tatoveringsområdet, og risikoen for at få ar i løbet af denne procedure er minimal.

Anbefalinger efter proceduren for tatovering

Du har gennemført permanent makeup - en af ​​de mest komplekse og dyre kosmetiske procedurer!

Hudpleje efter tatovering af øjenlåg

1. Klorhexidin eller Miramistin promakat 2-3 gange om dagen (især efter vask) i 3-4 dage;
2. Hydrokortisonsalve 0,5% (øje) 2-3 gange om dagen i 3 dage, påfør et tyndt lag med en vatpind langs linjen.

Hudpleje efter læbe tatovering

1. Acyclovir 400 mg 1 tablet 5 gange dagligt i 4 dage eller Valtrex i henhold til instruktionerne;
2. Chlorhexidin eller Miramistin 2-3 gange om dagen for at blive våd (især efter vask) i 5-6 dage;
3. Salve D-panthenol (eller Traumeel-C eller Bepanten) hver 3-4 timer i 5-6 dage påfør et meget tyndt lag, derefter to gange om dagen, indtil den fuldstændige forsvinden af ​​tørre læber.

Hudpleje efter øjenbrynens tatovering

1. Klorhexidin eller Miramistin promakat 2-3 gange om dagen (især efter vask) i 5-6 dage;
2. Salve D-panthenol 2-3 gange om dagen i 5-6 dage for at smøre et meget tyndt lag.

Anbefalinger til pleje af øjenbryn efter tatovering

Øjenbryn tatovering - en ret irriterende procedure. En tynd nål med små partikler af farvestoffer trænger ind i huden.

Kroppen reagerer med rødme, små smertefulde fornemmelser er mulige. Men efter permanent makeup kræves der særlig pleje, ellers kan hårene falde ud, og huden vil helbrede for langsomt.

På hvordan man plejer læber efter tatovering, kan du lære af vores artikel.

I de tidlige dage

Det tager i gennemsnit 3-10 dage at helbrede. I denne restitutionsperiode kan du ikke gøre følgende:

 • gnid dine øjenbryn med dine hænder, et håndklæde. Når du vasker, skal du forsigtigt vådde dit ansigt;
 • besøge solarium, lang tid at være i solen;
 • Smør huden med kosmetik med alkohol;
 • pluk øjenbryn;
 • anvende kosmetik til tatoveringsstedet
 • damp ud i ansigtet;
 • fjern skorpe gnidning.

De vigtigste anbefalinger til pleje i de første dage:

 1. Hvis der er alvorlig hævelse efter tatovering, er det nødvendigt at tage antihistaminer. Hvis der opstår smerte, skal du drikke smertestillende medicin.

Hvad er årsagen til tab af øjenbryn hos kvinder? Find ud af svaret lige nu.

Hvornår kan jeg vaske eller våd?

I de første dage efter tatovering begrænser øjenbrynens kontakt med vand om muligt. Det betyder, at du ikke kan aktivt vågte øjenbryn under vask, være i regnen, svømme. Prøv at vaske, så vand ikke falder på tatoveringsområdet.

Før dette er det bedst at forsigtigt tørre huden over øjnene med en fugtig klud uden at trykke på den. Du kan også bruge bomuldsstykker.

Du kan svømme efter fuldstændig helbredelse efter ca. 10 dage. Det kan tage mere tid at helbrede. Hvis rødme, skrælning, hævelse ikke passerer i lang tid, er det værd at se ud til hudlægen.

Vigtige redaktionelle råd

Hvis du vil forbedre tilstanden af ​​din hud, skal du være særlig opmærksom på de cremer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af cremer af berømte mærker er stoffer, der forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, som alle problemer på etiketterne betegnes som methylparaben, propylparaben, ethylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ virkning på huden, og kan også forårsage hormonelle ubalancer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til at opgive brugen af ​​midler, der indeholder disse stoffer. For nylig analyserede eksperter fra vores redaktionspersonale naturlige cremer, hvor førstepladsen blev taget af produkterne fra firmaet Mulsan Cosmetic, en førende inden for produktion af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Salve til helbredelse

Hvad skal man smøre? Kan jeg bruge vaselin eller tetracyclin salve?

Vaselin bruges til at sikre, at skorpen efter tatoveringen er korrekt dannet og fjernet.

Under ingen omstændigheder kan denne skorpe revnes eller gnides. Smør det med et tyndt lag Vaseline 10 dage efter proceduren. Når skorpen er væk, kan brugen af ​​vaselin stoppes.

Det anbefales ikke at erstatte vaselin med andre midler - baby creme, sår helbredende salver mv. Det er især uønsket at anvende sårhelende midler med hormoner, som øger immuniteten. På grund af dem kan kroppen begynde at afvise maling, en allergisk reaktion vil begynde.

Dette værktøj anvendes på en bomuldspinne og forsigtigt behandler øjenbrynsområdet, indtil skorpen kommer ud. Tetracyclin salve hjælper med at forhindre infektioner. Du kan ikke bruge det under graviditet, amning, nyresvigt.

Hvilken salve kan bruges efter øjenbrynens tatovering? For at fremskynde helingen anbefales det at anvende sådanne salver:

En mesterklasse på biotatuage øjenbryn med henna derhjemme er på vores hjemmeside.

Hvad hvis ødem fremkommer?

Hævelse efter permanent sminke er tegn på en allergisk reaktion.

I dette tilfælde skal du tage antihistamin medicin: claritin, tavegil, suprastin osv.

Tag disse lægemidler, indtil ødem forsvinder.

Hvis det ikke går inden for få dage, skal du se en hudlæge eller en kosmetolog. Kan have været brugt af lav kvalitet, der forårsager alvorlig irritation. Derefter kan der være behov for mere aktive handlinger, op til fjernelse af maling af en laser.

Normalt forsvinder hævelse efter permanent sminke af øjenbryn efter 1-2 dage. Det er stærkt udtalt kun de første par timer efter proceduren, og så begynder det at falde gradvist. Hvis hævelsen varer op til en uge eller endnu længere, indikerer dette en unormal reaktion i kroppen.

Ved hævelse af øjenlågene, brug dexamethason-øjendråber i overensstemmelse med instruktionerne.

Dette sker på grund af mesterens fejl, der har brudt steriliteten og tilladt infektionen at komme ind under huden. I dette tilfælde er det værd at besøge en læge for at forhindre komplikationer.

Brug af kosmetik

Efter hvilken tid kan jeg bruge kosmetik? Brug af kosmetik er kun tilladt efter fuldstændig heling. Det tager i gennemsnit 10 dage, op til maksimalt to uger.

Hvis hævelsen fortsætter, respekterer du længere, skal du også opgive brugen af ​​kosmetik. Ellers kommer små partikler ind i den følsomme hud efter proceduren og kan forårsage betændelse.

Korrekt pleje af øjenbryn efter permanent makeup vil fremme hurtig helbredelse.

Hvis du ikke følger reglerne om pleje, kan det føre til betændelse og andre komplikationer.

Bare følg vores tips og alt bliver fint.

Hvis du har problemer, skal du besøge en specialist. Og tøv ikke med at spørge mesteren om alt, hvad der generer dig.

Kan jeg lave en tatovering under graviditet? Find ud af svaret på dette spørgsmål her.

På hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering, kan du lære af denne video:

Hvilken slags salve bruges til tatovering af læber. Lip pleje efter proceduren

Smukke sensuelle læber - drømmen om hver kvinde. Dekorative kosmetik kan fremhæve deres skønhed, visuelt rette formen, endda farven, men sminken i dette område er meget kortvarig. Læbestift hurtigt slettet, smurt, efterlader spor på tallerkenen, tøj.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Essensen af ​​proceduren
 • Lip pleje
 • Plejeprodukter
 • Regenererende salve
 • restriktioner
 • uddannelse
 • anmeldelser

Vedvarende læbestift hjælper med at afhjælpe denne situation, men dens konstante brug er sundhedsskadelig, da den indeholder olieprodukter og silikoneolie.

Lip permanent makeup - en fantastisk måde at justere formen på læberne, fremhæve deres kontur, skifte farve og tilføje lysstyrke. Dette giver dem mulighed for at se perfekt og naturligt under alle omstændigheder og til enhver tid på dagen. Tattoo eliminerer behovet for at konstant blanke læber med læbestift, sparer tid og penge til køb af dekorative kosmetik.

Essensen af ​​proceduren for tatovering af læber

Lip tatovering er en måde at understrege skønheden i ansigtet eller at slippe af med nogle af manglerne ved at indføre et naturligt pigment i læberne. Virkningen af ​​proceduren varer fra to til fem år.

Virkningen af ​​tatoveringslæber: før og efter proceduren

Tatovering udføres i skønhedssalonen af ​​en kvalificeret specialist ved hjælp af en speciel maskine eller et håndstykke med fine nåle.

Proceduren varer 2-3 timer og består af tre trin.

 1. Fremtidens kontur fremstår med en speciel blyant, det relevante farveskala er valgt.
 2. Før tatovering påføres et bakteriedræbende stof på læbeområdet og derefter anæstesisk salve til anæstesi. Derfor er proceduren næsten smertefri og tolereres oftest let.
 3. I det øvre lag af epidermis indsprøjtes farven af ​​den valgte skygge først først langs læbernes kontur og skygges derefter over hele overfladen.

Teknikken til at anvende pigmentet er forskellig, afhængigt af den ønskede virkning.
Brugen af ​​naturlige farvestoffer til tatovering og professionalisme hos mesteren hæmmer risikoen for allergiske reaktioner og komplikationer efter proceduren.

Lip tatovering i salonen

Men god pleje og streng gennemførelse af alle anbefalinger fra kosmetologen er af stor betydning. Dette påvirker ikke kun det endelige resultat af tatoveringen, men også dens holdbarhed og holdbarhed.

Lip pleje efter tatovering

Under proceduren er slimhinden i læberne skadet, så det er naturligt, at efter tatovering bløder læberne, svulmer og bliver dækket af skorpe den næste dag.

Skorpen bør under ingen omstændigheder forekomme at blive beskadiget eller revet af.

Ellers kan du sammen med sine stykker miste en del af farvestofpigmentet. Som regel kommer det ud i sig selv i 4-5 dage.

Rehabiliteringsperioden varer cirka to uger. I hele denne periode er det nødvendigt at bruge desinfektionsmidler og en særlig salve til at efterlade tatovering efter læber. Deres brug bidrager til en korrekt genopretning af skadet væv og fikseringen af ​​pigmentet.

Hvilken slags salve bruges til tatovering af læber.

Sammensætningen af ​​sådanne salver skal omfatte:

 • Dexpanthenol. Fremmer hurtig regenerering af beskadigede væv.
 • Lanolin eller vaselin. De har en blødgørende effekt på huden.
 • Kolesterol. Hjælper næringsstoffer salve til at fordøje hurtigere.
 • Vitaminer A og E. Nyd, blødgør og genopret beskadiget hud.

For forebyggelse anbefales det derfor at anvende en salve eller creme indeholdende acyclovir:

 • Gerperaks;
 • Zovirax;
 • acyclovir;
 • Viroleks.
Salve til læbepleje "Zovirax"

Salve påføres med et tyndt lag til hele overfladen af ​​læberne med en bomuldspinne 4-5 gange om dagen i den første uge efter tatovering.

Antibakterielle plejeprodukter

Ud over risikoen for forværring af herpesinfektion efter tatoveringen er der også risiko for indtrængning af forskellige bakterier i sårene. Derfor skal læberne behandles med desinfektionsmidler, såsom chlorhexidin eller miramistin, i løbet af de første to dage efter proceduren, indtil blodet og ingen skorpe kommer frem.

Lip tatovering procedure kan forårsage forværring af herpes infektion.

Våd bevægelser med et serviet gennemblødt med disse midler bør påføres overflade på læberne og området omkring dem op til 5 gange om dagen. Senere vil den allerede dannede skorpe tjene som et naturligt forsvar mod infektioner og give optimale betingelser for helbredelse af slimhinden. Derfor er det nok at behandle læberne med et antiseptisk middel om morgenen og aftenen indtil fuldstændig heling.

Regenererende og fugtgivende salve

Inden for to uger efter tatoveringen skal salve påføres læberne for hurtig helbredelse.

Dexpanthenol skal være til stede i dets sammensætning:

Salven har en regenererende virkning og har en antiinflammatorisk og fugtgivende virkning. Ved påføring aktiveres metaboliske processer i slimhinden, hvilket i høj grad fremskynder deres helbredelse. Salve kan anvendes op til 6 gange om dagen.

Perfekt læbepleje efter tatovering

Den ideelle læbepleje efter tatovering er Bepanten Plus salve. Det indeholder i sin sammensætning ikke kun dexpanthenol, men også chlorhexidin, lanolin og paraffin, derfor er det perfekt til genopretning af slimhinden af ​​læberne efter tatovering.

For ordentlig pleje er det nok at anvende Bepanten Plus salve på læberne 5 gange om dagen efter udførelse af hygiejneprocedurer og hvert måltid med et tyndt lag, og ikke glemme forebyggelsen af ​​herpes.

Et godt middel til at gå efter tatovering er Boro Plus creme. Det har også antiseptiske egenskaber og genopretter huden hurtigere. Boro Plus er baseret på zinkoxid.

Creme til læbepleje "Boro Plus"

Sammensætningen omfatter også en række naturlige medicinske komponenter, som reducerer betændelse, hævelse, kløe og brænding:

 • gurkemeje;
 • aloe;
 • basilikum;
 • ingefær lilje;
 • vetiver;
 • sandeltræekstrakt og andre.

På grund af den store mængde planteekstrakter kan cremen forårsage en allergisk reaktion, hvis der ikke var nogen erfaring med denne creme før tatoveringen, efter proceduren bør den bruges meget omhyggeligt. Det anbefales at bruge det 5-6 gange om dagen.

Ud over behandlingen af ​​beskadigede læber med salver er det vigtigt at overholde andre anbefalinger til plejen efter tatovering og overholde visse begrænsninger.

Begrænsninger efter tatovering af læber

Hovedopgaven efter proceduren er at forhindre infektionen i at trænge ind i sårene og beskadige den resulterende skorpe.

Det er muligt at tilvejebringe gunstige betingelser for helingen af ​​læberens slimhinde, idet man følger forsigtighed og følger følgende regler:

 • Vask ikke eller blød dine læber med vand fra vand i ti dage.
 • For at rense huden med en bomuldsstuds med et rensemiddel, kan du om nødvendigt tørre ansigtet med kogt vand.
Rensning af ansigtet med en bomuldsstynge - mere sart
 • Det er strengt forbudt at besøge poolen, saunaen, solariumet i denne periode.
 • Brug ikke makeup til læberne.
 • Afstå fra at kysse hele opsvinget.
 • Spis ikke krydret, sur og for varm mad.
 • Drikk drikkevarer fortrinsvis gennem et halm.
 • Om vinteren skal den første uge undgå vind og udsættelse for lave lufttemperaturer.
 • Om sommeren når du går ud i en måned, skal du sørge for at bruge solcreme (SPF mindst 20).
For mindre irritation af læbernes hud er væsken bedre at drikke gennem et rør

Hvis du følger disse regler og bruger salve til hurtig healing efter tatovering af læberne, vil rehabiliteringstiden ende med fuldstændig helbredelse, og efter to uger kan du allerede sætte pris på ændringerne i udseende og nyde skønheden i dine fejlfri læber.

Forberedelse af proceduren

For at genoprette tatovering hurtigere og uden uønskede komplikationer er det nødvendigt at forberede sig på det.

Et par dage før proceduren skal du drikke et kursus af antivirale lægemidler.

Eller brug antiviral salve til at forhindre udslæt af herpes efter tatovering af læberne, for eksempel Gerpevir eller Panavir.

Til forebyggelse tages Acyclovir 4 gange dagligt, en tablet eller 2 tabletter 2 gange om dagen. Dyrere stoffer (Valtrex, Famvir) tages 1 tablet dagligt.

Mindst 3 dage før tatoveringen er det nødvendigt at udelukke alkohol og kaffeindtag og ikke tage blodfortyndende lægemidler.

Tatoverings kunstnerens professionalisme, forberedelse før proceduren og korrekt pleje efter det vil give 100% garanti for det ønskede resultat: læberne vil se perfekt og naturligt til enhver tid og under alle omstændigheder.

Lippleje hjemme. Få mere at vide om den nyttige video:

Lip tatovering: myter og fakta. Og det samme billede før og efter proceduren. Se videoen anmeldelse:

Udtalelse om tatovering læber. Se en interessant video:

Korrekt pleje og hvordan man smeder øjenbryn efter tatovering øjenbryn

Skønhedsbranchen har steget så langt foran, at du nu kan glemme at spilde dyrebar tid på daglig makeup. En kvalitet øjenbryn tatovering vil gøre pigen ser mere velplejede og attraktive, som om hun lige havde modtaget en del af salon pleje.

For at resultatet af en sådan procedure skal bevares i længere tid, skal du bare vide, hvordan man smeder dine øjenbryn efter en tatovering. Det gør heller ikke skade for at finde ud af, hvordan opsvingstiden finder sted, og hvilke overtrædelser under øjenbrynets øje bør ikke tillades.

Hudtilstand efter tatovering

Faktum er, at permanent øjenbryn makeup (tatovering) udføres af en specialist ikke med en almindelig blyant eller pensel, men med en speciel nål. Derfor kan mindre hudskader ikke udelukkes.

Efter at have udført proceduren for tatovering på epidermis, undergår han nogle ændringer. Pigen kan se slutresultatet på hendes ansigt efter flere faser:

 • fase af den inflammatoriske proces
 • genopretningsfase (reproduktion);
 • afslutning af helingsprocessen (epithelialisering).

Betændelsesperiode. Med indførelsen af ​​pigment under huden beskadiger nålen de små blodkar og fibre af epidermis. Det inflammatoriske respons er kroppens defensive respons på en stimulus. Normalt puffiness, rødme omkring tatoveringen.

På overfladen af ​​huden begynder at skille sig ud lymfe og blod (ichor). Når denne væske tørrer, bliver den skorpen (scab). Det beskytter området mod mekanisk belastning.

Reproduktion. Efter 2-3 dage efter sessionen begynder epidermis at genvinde aktivt. På dette tidspunkt kan du hjælpe ham med en række forskellige stoffer.

Epitelialisering. Styrker i 4 dage. Karakteriseret af væksten af ​​ung hud. Skorpen begynder at afvise, og epidermis er meget skræl. Fasen slutter med fuldstændig helbredelse af det berørte område.

Med behørig omhu og overholdelse af alle anbefalinger fra skibsføreren under restitutionsperioden, opstår der ingen fejl.

Særlige træk ved pleje efter tatovering

Den epidermis omkring tatoveringen, for første gang efter dens anvendelse, kræver særlig pleje. Sædvanligvis resultaterne af proceduren bedes deres ejer efter 4-12 dage (afhængig af organismens individuelle egenskaber).

Det er strengt forbudt i helbredelsesprocessen:

 1. Gnid forsigtigt kanten med dine hænder eller et håndklæde af grov klud.
 2. At besøge et bad, pool, reservoirer.
 3. Det er udsat for direkte sollys.
 4. Det er bedre at konsultere med mesteren, hvis det ikke er klart, hvad der er tilladt at smøre de betændte øjenbryn efter tatoveringsproceduren, og hvad der ikke anbefales.
 5. Pluck øjenbryn.
 6. Anvende kosmetiske produkter.

Vær opmærksom! I intet tilfælde kan skuret trækkes ud, ellers kan infektionen udføres, blødning kan forårsages, eller øjenbrynets pigmentlinje kan forstyrres.

Også eksperter bliver bedt om at overholde disse anbefalinger:

 • Let smerte og hævelse kan lindres af smertestillende midler og
  antihistamin medicin;
 • Det er nyttigt at bruge antibakteriel sæbe;
 • det er bedre at forhindre obvetrivaniya eller hypotermi i huden;
 • Du skal bruge en blød klud håndklæde eller alkoholfri papirhåndklæde.

Dataene, ikke komplicerede i henrettelse, anbefalinger, vil give større sandsynlighed for at nyde et godt resultat og skønhed af øjenbryn.

Stadier for at forberede øjenbryn til tatovering

For at tatoveringen skal vise sig vellykket og ikke skuffe med en ujævn skygge, vedvarende ødem og en allergisk reaktion, er det nødvendigt at forberede øjenbrynene til et permanent mønster.

Mange ved ikke, hvad de skal smøre øjenbryn efter proceduren.

Så det anbefales stærkt 24 timer før proceduren:

 1. Afstå brugen af ​​fødevarer og drikkevarer, der øger trykket (stærk kaffe, te, alkohol).
 2. Undgå at tage piller som paracetamol eller aspirin.
 3. Hvis trykket altid er lavt, så kan du drikke en kop svag te, kaffe.
 4. Brug ikke kosmetik til at forhindre irritation.

Først og fremmest skal du selv tage sig af udvælgelsen af ​​en kvalificeret specialist.

Føreren vil ikke kun gøre sit job kvalitativt, men vil også fortælle dig, hvordan man smeder sine øjenbryn efter tatovering.

Vigtigt at vide! En kontraindikation til tatovering er graviditetsperioden, menstruationen og den akutte form for sygdomsforløbet.
Det er også forbudt at besøge solarium på tærsklen til at gå til salonen eller bruge ansigtsscrubs.

Medicinske præparater til at hjælpe med omhu for øjenbryn efter tatovering

Varigheden af ​​helingen af ​​de øvre lag af epidermis efter indførelsen af ​​pigmentet med en nål vil i vid udstrækning afhænge af den måde, pigen bryr sig om det berørte område.

I dag er sådanne stoffer populært:

 1. Chlorhexidin. Desinficerer og forhindrer infektionens indtrængning. Ved 1-2 dages behandling udføres hver 2-2,5 timer.
 2. Depantenol. Salve, accelerere helbredelsen af ​​sår. Påfør efter klorhexidin. Påføres på huden, inkuberet i 5-7 minutter, resterne fjernes med en bomuldsstynge. Nok 1-2 gange om dagen.
 3. I tilfælde af en allergisk reaktion anvendes specialdesignede lægemidler (Tavegil, Suprastin).
 4. Måske har brug for smertestillende midler (Ketanov).

En interessant kendsgerning! I de fleste tilfælde er omkostningerne ved proceduren afgørende. Forvent ikke store resultater fra budgetskønhedssaloner.

Ikke dårligt har vist sig salve Bepanten, Pantoderm, redningsmand. Forresten, når man besvarer spørgsmålet, hvad der endnu er mere effektivt at smøre øjenbryn efter anvendelse af tatovering, er eksperter enige om, at 3% tetracyclin salve ville være en ideel løsning.

Øjenbryn pleje efter tatovering med hjemmet retsmidler

Du kan tage sig af din ansigtshud, efter at du har anvendt permanent makeup ved hjælp af hjemmets kosmetik. Dog skal de udelukke tilstedeværelsen af ​​alkohol i sammensætningen.

Mint decoction kan gnides ind i øjenbrynene efter proceduren

Ofte hjemme hjemme til hjælp fra traditionel medicin. Opskrifter baseret på medicinske planter helbreder helt epidermis og fremmer hårvækst.

Sådanne naturlige afkog og masker er ret egnede:

 1. Stærk afkog baseret på mynte eller kamille blomster. Det gnides forsigtigt ind i øjenbrynene med en bomuldsstynge (flere gange om dagen).
 2. Rød creme med gulerødder hjælper huden med at komme sig bedre end den tidligere metode.
 3. Medicinsk søm.

Mange piger taler tværtimod om hvad, og hvad er umuligt at smøre øjenbryn efter proceduren for tatovering.

Foruden alkoholholdige lotioner er det forbudt at anvende almindelig fedtfløde.

Funktioner pleje afhængigt af årstiderne

Få mennesker ved, at reglerne for genoprettelse af beskadiget hud i virkeligheden varierer efter årstiden. Derfor skal du huske for vinterpleje:

 • lange gåture på gaden er forbudt, det er ikke nødvendigt at tillade obvetrivaniya af personen;
 • beskadiget hud absorberer langsomt fugt, så du kan ikke påføre nogen fugtighedsgivende midler eller vaske umiddelbart før du går ud;
 • Det er forbudt at tage varmt bad procedurer umiddelbart efter at komme fra gaden (et skarpt temperaturfald vil påvirke den skrøbelige epidermis negativt);
 • Du kan drikke et kursus af vitaminer, også glem ikke om antivirale lægemidler og antibiotika.

Som en mulighed, hvis du ikke kan bestemme hvad du skal smøre øjenbryn efter tatovering, så på internettet kan du finde mange nyttige tips om dette emne.

Om sommeren kan tatoveringen give mulighed for hurtig udbrændthed.

Du bør bruge beskyttende creme fra solens stråler, lette vitamin cremer og salver der fjerner den inflammatoriske proces.

Hyppige fejl i valget af hjælpemidler

Når man vælger et produkt, der skal tage sig af huden i genopretningsperioden, skal man huske at kun panthenolbaserede lægemidler er tilladt.

Smøre øjenbryn bør være baseret på panthenol creme

Det bør også mangle nogen afklarende komponent. Et sådant værktøj er bedre at vælge i den samme salon, hvor tatoveringsproceduren finder sted.

Castor, havtorn og lignende olier er i dette tilfælde forbudt.

De vil trække pigmentet ud af huden, med det resultat at slutresultatet ikke vil være som ønsket. Øjenbryn taber betydeligt farve.

Forbudte stoffer baseret på hormoner såvel som hydrogenperoxid. Det er bedre ikke at smøre svækkede øjenbryn efter en tatoverings session med noget, end med disse midler. De vil kun forværre situationen og udvikle den inflammatoriske proces.

Ubehagelige konsekvenser af forkert pleje

Fejl i pleje af permanent øjenbryn makeup i løbet af opsving perioden kan være resultatet af forskellige uforudsete komplikationer.

Castorolie vil trække i pigment

Det sker imidlertid, at det endelige resultat ikke opfylder forventningerne på grund af fejl fra en uerfarne mester. Følgende ubehagelige situationer kan opstå:

 1. Farve ujævnt over hele øjenbrynens område. Det er muligt, at antibiotika og hormoner var til stede i sammensætningen af ​​plejecremerne. Tvinge at slippe af med skorpe kan også forårsage tab af farvestof pigment.
 2. Langvarig betændelse. Skylden i denne mester er enten at komme ind i området af tatovering infektion.
 3. Skift pandefarve (blålig, grønlig farve). I dette tilfælde blev alkoholbaserede lotioner brugt, eller pigen blev i lang tid udsat for direkte sollys.
 4. Puffiness og allergisk reaktion. Alkoholholdige drikkevarer eller individuelle egenskaber hos organismen kan bidrage.

For at realisere din drøm om en smuk tatovering øjenbryn i livet, skal du strengt følge alle lægenes forskrifter. Desuden er det bedre at bruge mere tid, men at finde en specialist med stor erfaring. Skimp på en sådan procedure er heller ikke værd.

Kun under disse forhold kan du få et attraktivt udseende og beundrende blik af andre.

Hvis du vil vide, hvordan du plejer dine øjenbryn efter tatovering, se denne video:

Følgende video vil fortælle om øjenbryn-tatoveringskorrektion:

Denne video viser, hvordan du holder øje med dine øjne efter påføring af en tatovering på dine øjenbryn:

Hvordan man vælger og bruger fløden efter tatovering

Cream efter tatovering af læber, øjenlåg og øjenbryn hjælper med at genoprette de skadede områder og fastsætter maling i huden. Ikke alle produkter er egnede til rehabiliteringsperioden. Til permanent makeup var ikke forkælet, du skal vide, hvilken creme der er bedst egnet til genopretning.

Hvad skal være cremenes sammensætning

I første omgang ønsker du ikke at blive set af udenforstående - zoner, der er blevet tatoveret, bliver rød og svulmer. Det vil tage dig 7-14 dage at komme sig. For at fremskynde helingen skal du smøre øjenlågene, øjenbrynene og læberne med fløde efter tatovering. Det skal indeholde følgende komponenter:

 1. Kolesterol. Det letter levering af næringsstoffer og ilt til celler, hjælper dem med at fordøje fuldstændigt.
 2. Vitaminkompleks (E, D, C og A). Med det helbreder såret hurtigere, og cellerne genoprettes. Vitaminer blødgør dermis, lindrer irritationen, beskytter mod ydre påvirkninger.
 3. Antiseptika. I de fleste tilfælde er Miramistin eller Hexicon i helbredelsen. De ødelægger patogener, der kommer ind i sårene efter injektioner. Stoffer fremskynder også vævsregenerering.
 4. Vaselin eller lanolin. Blødgør irriteret dermis.
 5. Dexpanthenol. Har en smertestillende, antiinflammatorisk og afkølende virkning. Hjælper vævregenerering.

Hvordan smøre øjenbryn efter tatovering

Efter proceduren med permanent makeup på øjenbrynene dannes skorper. Rør ikke ved dem. Sammen med dem vælger du farvestoffet, og en infektion vil komme ind i de udsatte sår.

Varigheden af ​​healing punkteringer afhænger af, hvordan du vil passe på dem. Det er umuligt for skorsterne at tørre. Til dette smøres de med creme, gel eller salve 4-8 gange om dagen:

 1. Vaselin er god til blødgøring af skorper. Smør dem med et tyndt lag af midler i 7 dage efter tatovering. Salven hjælper skorpeene til at danne sig korrekt og bevæge sig væk uden problemer. Når dette sker, kan du stoppe med at bruge vaselin.
 2. Efter tatovering øjenbryn, kan du bruge tetracyclin salve. Om aftenen og om morgenen skal du klemme den på fleece og læg den forsigtigt på dine øjenbryn. Gør dette, indtil skorsterne forsvinder. Tetracyclin salve vil forhindre udviklingen af ​​infektion. Værktøjet kan ikke anvendes til gravide under amning og nyreinsufficiens.

For at fremskynde helbredelsen af ​​øjenbryn anbefaler mestere af kosmetisk tatovering sådanne cremer, geler og salver:

 • livredder;
 • solkoseril;
 • aktovegin;
 • Bepanten;
 • D-panthenol;
 • Eton;
 • Pantoderm;
 • Traumel-C;
 • brænde salve.

Midlerne er fordelt med et tyndt lag øjenbryn med en bomuldspindel. Dette gøres 3-6 gange om dagen i de første 7 dage efter permanent makeup.

Brug til pleje af øjenbryn i genopretningsperioden, konventionelle ernæringsmæssige og børns cremer er forbudt:

 1. De beskytter ikke mod infektioner.
 2. Komponenten af ​​disse midler er ofte alkohol.
 3. Sådanne forbindelser fremskynder ikke og forsinker helbredelsen af ​​væv.

Lip pleje

Læber i rehabiliteringsperioden kræver meget opmærksomhed, da de heler i lang tid. Efter tatovering kan herpes forekomme på dem. Det kan stoppes. 3-4 dage før proceduren, om morgenen og om aftenen smør læberne med antiviral salve:

 • acyclovir;
 • Zovirax;
 • Gerperaksom;
 • Viroleksom;
 • Panavir;
 • Gerpevir.

Permanent makeup beskadiger slimhindevæv. Dette fører til blødning og ødemer. Så kommer der en skorpe på læberne. Det kan ikke rives af. Med passende pleje forsvinder hun om få dage. Gendannelsesperioden varer 14 dage.

På dette tidspunkt er det nødvendigt at desinficere salver og omsorgsfuldt cremer. Deres brug vil hjælpe vævene til at genoprette og reparere farvestoffet:

 1. I den første uge efter proceduren smør læberne slimhinde med antiviral salve 4-6 gange om dagen.
 2. De første to dage efter tatoveringen, indtil sukrovitsa holder op med at gå og en skorpe ikke dannes, skal læber smøres med antibakterielle cremer, der indeholder en hexicon eller miramistin. Påfør produktet med en bomuldsstuds på dine læber 4 gange om dagen.
 3. For hurtig vævsreparation og fugtgivende læberne, brug salve med dexpanthenol. Gør det 5 gange om dagen i 10-14 dage. Værktøjet aktiverer metaboliske processer i væv, hvilket vil fremskynde helbredelsen af ​​læber.

En god mulighed er at bruge Bepanten + salve til læbepleje. Det har dexpanthenol, hexicon, kosmetisk paraffin og lanolin. Disse stoffer er mest effektive til regenerering af slimhinden. Påfør salve til dine læber 4-6 gange om dagen efter vask og spisning.

Effektiv læbepleje efter permanent makeup er Boro + creme. Det har en antiseptisk og helbredende virkning på grund af sin zinkoxid. I fløden er der mange vegetabilske komponenter, der forhindrer hævelse, betændelse, kløe og brænding:

 • aloe vera;
 • gurkemeje;
 • apotek kamille;
 • calendula;
 • basilikstrakt
 • ekstrakt fra barken af ​​sandeltræ;
 • vetiver.

Denne creme skal være smurt læber 4-5 gange om dagen i to uger.

Hvad skal man gøre med århundrederne efter permanent makeup

Øjenlågene efter tatoveringsproceduren er mindst skadede. De heler hurtigt og uden problemer, kræver ikke en lang rehabiliteringsperiode.

Den tynde hud omkring øjnene svulmer på grund af den kosmetiske nåles indvirkning. Dette kan tage 2-4 dage, baseret på kvindens krops egenskaber.

Til helbredende punkteringer, brug en creme med hydrocortison. Andre salver, der anbefales til pleje af øjenbryn og læber, kan ikke anvendes.

Hvis irritation eller rødme i øjet viser proteiner, brug geler:

Til sår er ikke smittet, smøre dem med salve med borsyre. Påfør det på øjenlågene med en vatpind.

Sådan plejer du efter afslutningen af ​​proceduren for tatoveret hud:

 1. Efter slutningen af ​​genopretningsperioden inkludere i plejekræmerne, som omfatter et vitaminkompleks.
 2. Om sommeren skal du beskytte din tatovering med solcreme.
 3. I de første 30 dage efter anvendelse af permanent makeup må du ikke smøre dine læber, øjenlåg og øjenbryn med en fedtet creme. Dette vil forstyrre vandmetabolismen i vævene og sætte regenereringen langsommere.

konklusion

For at klare effekten af ​​hudskader efter proceduren med permanent makeup, kan du bruge antiseptiske, helbredende og fugtgivende cremer. Øjenlågene og øjenbrynene heler hurtigst muligt. Lipvæv regenererer længere og kræver mere opmærksomhed.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Kropshår: hvorfor skal du ikke fjerne dem

Trimmer Veet Sensitive Precision. anmeldelser