Hårfjerning voks

Et stigende antal kvinder og mænd, der ønsker at slippe af med overskydende hår, kommer til beslutningen om, at voksaflejring er en af ​​de mest egnede valgmuligheder. Dette skyldes de mange fordele ved denne metode over nogle andre:

 • langvarig virkning
 • evnen til at fjerne det døde hudlag med hår
 • gavnlige bestanddele af huden er blevet tilsat til voks (æteriske olier, planteekstrakter;
 • let at finde til en lav pris;
 • Voksning kan ske i kabinen eller i hjemmet;
 • Over tid bliver hårene tyndere og mindre mærkbare på grund af regelmæssig skade på folliklerne.

Dette er nok til at vælge voks. Men inden du går i butikken for køb af arbejdsmateriale, er det nyttigt at lære beklædningsvarianterne at kende, og kun derefter bestemme hvilken som er bedre til hårfjerning på en eller anden måde.

Voks sorter

Voks typer er fundamentalt forskellige fra hinanden på flere måder:

 • driftstemperatur;
 • aftale;
 • ved brug af hudtyper
 • efter sammensætning.

Alle typer har deres fordele og ulemper, og det skal også tages i betragtning for at den planlagte begivenhed kan bringe det forventede resultat.

Forskelle i arbejdstemperatur

Ifølge den temperatur, hvor det er nødvendigt at arbejde med en eller anden type voks, er der en opdeling i varme, varme og kolde muligheder.

Kold voks Præsenteret i form af voksstrimler eller i rør, er der ikke behov for specielle opvarmningsanordninger. Du skal bare gnide strimlerne i dine hænder eller sætte dem på batteriet i et par sekunder, du kan varme røret i en krukke varmt vand på batteriet. Derefter anbringes produktet på huden over hårvæksten og trækker det af med en skarp rykke i modsat retning.

Fordele ved kold voksning: Hurtig, bekvem i mangel af betingelser for andre former for depilation, billig, kræver ikke meget erfaring, det er umuligt at komme til skade (brænde selv osv.).

Ulemper - det gør ondt, effekten er mindre end fra den varme eller kolde metode (hår kan forblive).

Forkølelse er god til at fjerne vegetation på kroppen (arme, ben, ryg) og på ansigtet (over læben, for at rette øjenbrynene på hagen eller kinderne).

Varm voksning. For en varm måde at slippe af med vegetation derhjemme, er det bedre at købe voks i kassetter (patroner), men du kan også i banken. De opvarmes bekvemt i en voksmølle, mikrobølgeovn eller dampet. Den færdige voks på konsistensen skal svare til den klæbrige honning. Produktet påføres området med en spatel eller en træspatel (hvis der købes voks i en dåse), lægges en papir- eller stofstrimmel oven på toppen, og alt går i stykker brat.

Fordele: Hvis du ikke overophedes, er det umuligt at blive brændt, mindre smertefuldt end med den kolde metode, sikker universel mulighed.

Ulemper: Det er nødvendigt at justere til korrekt opvarmning (ikke mere og ikke mindre end den krævede temperatur), hvis der ikke er vokssmelte. Overophedning fremkalder forbrændinger, og utilstrækkeligt opvarmet voks vil ikke fjerne hårets kvalitet.

Varm voks er velegnet til alle områder af kroppen, herunder intimt (men dyb bikini vil være mere smertefuldt) og ansigt (hage, antenner, øjenbrynskorrektion).

Hot voksning. Ikke den bedste mulighed for at arbejde derhjemme. Her har du enten brug for en god oplevelse, eller af hensyn til sikkerhed er det bedre at henvende sig til professionel hjælp fra en kosmetolog. Voks til den varme metode sælges i plader, granuler, briketter eller skiver, der kræver opvarmning til 55 ° C. For at gøre dette har du brug for en vokssmelte (en mere bekvem løsning), et vandbad eller en mikrobølgeovn.

Vassen påføres huden med en spatel, der er alderen på kroppen, indtil den hærder. Strimler til adskillelse er ikke påkrævet, da voksen ikke strækker sig og ikke rives i den afkølede tilstand, fjernes den godt uden hjælpemidler.

Fordele: Den mest smertefri type voksaflejring (under påvirkning af temperaturen, porerne udvides, og hårene kommer ud meget lettere), fjerner godt hårdt hår, der er ideelt til det intime område.

Ulemper: Farlig at bruge hjemme (du kan blive brændt), ikke egnet til korrektion af øjenbryn, fjernelse af antenner og vegetation på hagen.

Bemærk: For at rette øjenbrynene og slippe af med vegetationen på ansigtets helhed, kan specielle varme synspunkter bruges til at behandle dette område (på trods af navnet, deres arbejdstemperatur er lavere, og de er sikre på at arbejde i dette område).

Forskelle med formål

Hver zone i kroppen har sin egen følsomhed, og i den forbindelse skal voks til behandling af forskellige områder også vælge den rigtige:

 • universel mulighed eller varm voks til arbejde på kroppen, ansigt (specielt) og i bikiniområdet;
 • for arme og ben, bryst og ryg varm voks er bedre egnet, men for hårdt hår er det bedre at bruge varmt, selv om mange foretrækker koldt;
 • Til ansigtet anvendes cassette eller dåse varm voks, men voksstrimler eller varm voks, der er specielle til arbejde på ansigtsområdet, kan også bruges (for at fjerne hår omkring øjenbrynene, over læben og på hagen);
 • For en bikini er det bedst at tage en varm voks, fordi med varm og kold voksning og smerte er meget stærkere, og med hårde hår kan de ikke klare.

Hudtypeforskelle

Hver type hud på sin egen måde kan reagere på den stress, det modtager, når man fjerner vegetation med voks. For at reducere sandsynligheden for irritation, allergier og andre ubehagelige konsekvenser skabes voks til tørre, normale og følsomme typer. Hvert mærke tilbyder her sine warrants med forskellige tilsætningsstoffer, der passer til huden.

Forskelle i sammensætning

Voksen kan indeholde træharpiks, æteriske olier (aromatisk og base), ekstrakter af lægeplanter. Dette er alt nødvendigt for yderligere ernæring af huden, pleje af det og fugtgivende efter proceduren.

Populære mærker

Den største efterspørgsel er for de mærker, der giver maksimal effekt og minimal effekt. Det er også vigtigt her og bekvemmelighed i deres brug, en række hudtyper og andre vigtige punkter. Men selv de mest populære voks, som er blevet godkendt af kunder og har stor efterspørgsel, har deres fordele og ulemper, som er bedre kendt, før købet er lavet. Endvidere vil kun få mærker af deres sort blive præsenteret, og det er bedre at købe hvilken voks der er bedst - afhængigt af deres præferencer:

 1. Veet. God voks, der kan bruges hjemme. Samtidig med fjernelse af hår bekymrer sig for huden takket være de æteriske olier og urte kosttilskud i sammensætningen. Effekt - op til 4 uger. Du kan købe voks i en krukke eller i form af voksstrimler. Der er specielle muligheder for forskellige hudtyper. Praktisk også fordi det er godt afvasket med almindeligt varmt vand. Minus - kræver en hårlængde på ca. 5 mm.
 2. Depilflax. Den er præsenteret i form af varm voks i krukker eller patroner samt en varm bikini til behandling. Det kan være for enhver form for hud og vegetation af forskellig hårdhed. Klæber sig godt til huden og tætsluttede hår. Opvarmer hurtigt og langsomt fryser (der er tid til at anvende, selv i mangel af erfaring). Brugen af ​​den varme version er tilladt for ansigtet.
 3. Depileve. Voks til alle hudtyper, økonomisk at bruge. Det er godt limet, pålideligt omslutter hår, kræver ikke anvendelse med et tykt lag.
 4. Byly.Wax med guld, hvilket gør huden til at se godt ud, blødgør og fugtgivende. Der er muligheder for at arbejde på forskellige dele af kroppen og på ansigtet (omkring øjenbryn, læber, på hagen). Også solgt i reklamer og i form af voksstrimler. Godt indfanger og trækker lige kort hår.
 5. Floresan. Indeholder trægummi, olier og andre naturlige ingredienser. Du kan finde muligheder for forskellige områder af kroppen og for ansigtet (omkring læberne og øjenbrynene på hagen og kinderne). Fjerner håret af stivhed, der er egnet til brug i salonen og i hjemmet. Det er nok at anvende et tyndt lag. Der er voks af dette mærke specielt til dyb bikini.
 6. Kapous. Måske vokser den bedste kassette. Passer til alle dele af kroppen undtagen bikini. Patroner af forskellig krop for hver hudtype hver. Ikke-irriterende, nem at bruge, ikke dyrt. Minus - for tyndt lag påføres, hvilket kræver gentagelse på ét sted.

Voks, du kan vælge nogen, men det bedste er ikke uden almindelige ulemper:

 • smerte ved at bryde af huden
 • enkelte hår kan forblive;
 • hårvækst op til 4-5 mm er påkrævet;
 • irritation eller allergier er mulige;
 • blive snavset, når den fjernes fra huden;
 • Varm voks som den mest smertefri mulighed er ikke egnet til meget følsom hud.

Ethvert købt produkt, herunder voks, er stadig en vis risiko og afhængighed af kvalitet lovet af producenten, som ikke altid opfylder forventningerne. I sådanne tilfælde forhindrer intet at fremstille voks til depilation uafhængigt derhjemme.

Selvkogende voksopskrifter

For ikke at bruge penge og tid på at finde og købe det rigtige produkt, kan du lave en voks til depilation derhjemme og bruge det til din glæde. Enhver opskrift, der er angivet nedenfor, er ikke så svært at gennemføre, og hvilken er bedre - dette kan kun kendes ved sammenligning.

Opskrift 1. Det vil tage 350 g honning (naturlig), saften af ​​en halv citron og 100 ml destilleret vand. Kog alle sammen indtil væskekonsistens med omrøring (ikke for intens, men konstant). Derefter tilsættes så meget vand og kog, indtil det er tykt (du skal stræbe efter at lave en sirupagtig sirup). Lad afkøle. Opskriften ligner mere muligheden for at forberede hjemmelavede sukkeraflejringspastaer, men den kan også bruges som voks.

Opskrift 2. 400 g carnaubavoks + 170 g bivoks voks, smelt sammen, fjern fra varme. Efter 1 minut tilsættes glycerin (7 mm) og et par dråber æterisk olie (enhver). Til brug, når køling betyder til den passende temperatur.

Opskrift 3. 100 g bivoks voks + 50 g paraffin + 200 g rosin smelte i et vandbad, fjern derefter og lad det hærde. Anvend som varm voks.

Ikke det faktum, at forarbejdningen vil kræve hele delen af ​​den fremstillede voks. Ophold kan opbevares i køleskabet og opvarmes inden følgende procedurer.

Sådan bruges

Voks, kogte hjemme, bør bruges såvel som købt. Men før det er det ikke mindre nødvendigt at forberede huden til proceduren:

 • hårene vokser til 4-5 mm;
 • 2-3 dage at gøre skrælning
 • rense, rense og tørre huden før proceduren
 • Ansøg og grind talkum.

Følg fremgangsmåden i selve proceduren:

 1. varme voks
 2. Ansøg i retning af hårvækst;
 3. dække laget med en strimmel og forsigtigt glatte det (med varm voks er det ikke nødvendigt at gøre dette);
 4. på hærdning voks til at trække det væk med en skarp selvtillid rykk mod vækst.

Efter depilering, lind huden med lotion eller ethvert middel til at hæmme hårvæksten. Derefter kan dagen efter at du ikke sveder (gå til badet, saunaen, spille sport), brug parfume, 2 dage skal ikke solbade. Efter 3 dage skræl igen for at forhindre indvækst. Disse var reglerne for udførelse af depilation på områderne af ben, arme, ryg eller bryst, hvor det ikke er muligt at straks fange et bredt område uden hjælp. Der er dog steder, hvor du skal arbejde lidt anderledes.

For eksempel er en dyb bikini ikke for alle og håndterer ikke altid uafhængigt på grund af manglen på tilgængelighed for denne zone. I dette tilfælde vil kun en professionel beautician hjælpe.

Armhulen bør ikke behandles fuldt ud, men tager højde for den multidirektionelle vækst af håret på dette sted. Voksapplikationer skal være små og anvendes separat.

Ansigtsområdet (for eksempel ved korrektion af øjenbryn) kræver også opmærksomhed mod depilering for ikke at blive irriteret på det mest fremtrædende sted:

 • Særlig varm voks til afskalling af ansigtet skal påføres med små dele med en spatel eller en spatel (hvis det er granulært, tag kun et par granuler);
 • Efter opvarmning anbringes varm voks i små områder til den ønskede hårvækstzone (for eksempel hvis øjenbryn korrigeres - applikationen går til templerne og bryder i modsat retning osv.);
 • Kold voks til hårfjerning (smalle strimler) opvarmes i palmerne og påføres over området over læben, hagen eller omkring øjenbrynene.

Hvis der er enkelthår - kan de let fjernes med pincet.

Det er mere hensigtsmæssigt at gøre nogen depilation før sengetid, når der ikke er behov for at gå et sted og vise folk øjnene, fordi efter proceduren midlertidig rødme af huden er muligt. Dette er normalt, kræver ikke nogen handling (undtagen den sædvanlige pleje efter depilation) og går selv om morgenen.

Uanset hvilken type depilation der vælges, og uanset hvilket middel den udføres (butik eller hjemme), er ikke kun det korrekte valg af voks vigtigt for at opnå den ønskede effekt, men også opfyldelsen af ​​reglerne for at arbejde med det.

Materialer og udstyr til depilation

Voksning (voksagtig hårfjerning) er en universel metode til at håndtere uønsket vegetation. Nogle foretrækker at udføre proceduren i saloner, andre - at bringe skønhed til dig selv hjemme. I det andet tilfælde skal du købe alt for depilation. Hvad er inkluderet i sæt af produkter til voksproceduren? Depilation produkter er:

 • voks. Midlerne er forskellige for kolde, varme eller varme manipulationer;
 • Voskoplav;
 • tilbehør (spatler til depilation træ, servietter, strimler);
 • voks remover remover produkter;
 • hårvækstblokkere.

Hvordan man vælger det rigtige produkt og udstyr til depilering derhjemme, vil vi fortælle detaljeret.

Et sæt produkter til voksprocedurer

Egenskaber af materialer

I produkter til depilering med voks er sammensætningen af ​​hårfjerneren vigtig. Det er valgt afhængigt af:

 • metode. Ved brug af varmt vand er der brug for kassettevoks. Værktøjet er universelt til forskellige dele af kroppen, økonomisk forbrugt, sikrer langvarig effekt. Til en varm måde egnet produkt til bekæmpelse af uønsket vegetation i granulerne. Takket være gummi forbliver sammensætningen plastisk i lang tid, så det er nemt for begyndere at arbejde med. Til kold forarbejdning skal du købe færdige strimler med voks; som forberedelse til proceduren behøver du ikke en enhed til opvarmning af produktet;
 • zone. Bikini, armhuler, ansigt - varm og varm måde. Konserves, kassette, granulær voks og en depileringsmaskine (voks voks) er påkrævet. Ben, arme, rygkold metode. Apparatet til depilering er ikke nødvendig, brug færdige strimler.

Ved anvendelse af voks skal der benyttes yderligere udstyr til depilation:

 • træ eller plast spatler. Der er ingen væsentlige forskelle i dem. Nogle mestre foretrækker kun træspatler til depilation. Andre bruger plast, denne type er mere hygiejnisk. Hvordan man vælger en spatel: træ eller plast, bestemmer du ved forsøg og fejl. Det vigtigste er at være holdbar og behagelig. Spatel til depilation er bedre at købe i en specialbutik, og ikke i supermarkedets kosmetiske afdelinger;
 • rulle. Den leveres med en patron. Ruller til voks voks, skal du altid lægge et tyndt lag voks. Egnet apparat til behandling af store områder (ryg, ben, arme). Ideelt set, hvis enheden til depilering og rulle vil være det samme firma.

For at fjerne produktet fra huden, er olier eller særlige genstande, skindklæder, imprægneret med stoffer nødvendige. Urteekstrakter befugter dermis og forhindrer betændelse. Vækstblokkere er populære produkter til depilation. De nedsætter celledeling i folliklerne.

Typer af enheder

Den vigtigste anordning til depilering er voksgummi. Det opvarmer agenten til en bestemt temperatur.

Der er mange typer instrument. Det hele afhænger af den type voks, som arbejder. Maskinen til depilation sker:

 • kassette. Apparatet til sessionen forbereder en varm voks. Den påføres jævnt med en speciel indbygget rulle. Stick strimler (stof eller papir) og med dem fjerne uønsket vegetation. Sådanne enheder - den bedste løsning til manipulation derhjemme. Kompakt, økonomisk, varme materialet til en session;
 • dåse. Mulighed for skønhedssaloner, når du er nødt til straks at opvarme en stor mængde midler til proceduren. Enheden forbereder massen i bankerne for den varme metode. Værktøjet påføres med spatler på ryggen, benene, armhulerne, bikini. Efter afkøling fjernes den sammen med uønsket vegetation. Enheden er stor og uhensigtsmæssig til brug i hjemmet; nybegyndere håndværkere;
 • kombineres. Den perfekte løsning til professionelle. Hvis du arbejder med forskellige kunder, egne teknikere på en varm og varm måde, så skal du se nærmere på enheden. Det har plads til en dåse af voks og patroner, patroner. Nogle modeller har temperaturregulatorer, som giver dig mulighed for at opretholde en konstant massetemperatur under proceduren, sikrer et konsekvent højt resultat.

Hvis du lige begynder at gøre voks, skal alle materialer købes straks. Når engros eller store indkøb kosmetiske butikker eller websteder gør store rabatter. Og det er værd at udnytte.

Professionel kosmetik til depilation

Drømmer du, at fjernelse af uønsket hår bliver let og smertefrit? Få et højkvalitets kompleks af professionelle forberedelser til depilation i vores online butik!

Katalog over varer: sortiment og priser

Vores katalog indeholder en bred vifte af depilation produkter til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder at købe:
- voks i patroner eller varmt i briketter;
- phyto harpiks;
- sukker pasta
- strimler til hårfjerning.

Du kan også bestille en enhed til opvarmning af voks, hvilket vil reducere tiden for den kosmetiske procedure og antiseptika til behandling af bikini, shin, arme, rygområder efter fjernelse af uønsket hår. De ødelægger bakterier, fugter huden, gør det blødt og behageligt at røre ved og forhindrer også udslæt.

Kosmetiske produkter fra afsnittet "All for Depilation" har et naturligt grundlag. De er lavet af rose og olivenolie, tangekstrakt, aloe vera, kakao, vilde bær og mango. Disse ingredienser har en gavnlig virkning på huden. De gør det blødt og silkeagtig. Produkter baseret på naturlige produkter er velegnede til personer med følsom hud - de irriterer ikke huden og fremkalder ikke udviklingen af ​​allergiske reaktioner.

I vores onlinebutik får du et depilationskompleks fra verdens førende producenter af høj kvalitet. Alle produkter i kataloget er blevet certificeret.

Disse kosmetik kan bruges til hårfjerning både i salonen og hjemme. De er enkle og nemme at bruge. Til depilation, ud over det valgte materiale, skal du bruge: et rent håndklæde, mikrobølgeovn, træspatler og 10-15 minutter fritid. Effekten efter depilering varer fra 3 til 5 uger.

Sådan bestiller du en ordre i vores online butik

For at få professionelle forberedelser til depilation, køb et køb online: send varerne til "Kurven" og udfyld spørgeskemaet. I en særlig online formular kan du vælge:
- Fremgangsmåde ved levering af varer (afhentning, kurertjeneste eller transportvirksomhed)
- Betalingsform (kontanter, bankkort).

Du skal også angive dit for- og efternavn, telefonnummer, e-mail-adresse og telefonnummer, så vi kan kontakte dig og afklare alle detaljer i ordren. Køb varer til hårfjerning kan være engros og detailhandel. Hav en god shopping!

Værktøj til voksning og shugaring

Voksning er en effektiv metode til at fjerne hår på kroppen med voks. Voks til depilation passer perfekt med hår af hårdhed. En shugaring giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation med sukkerpasta. Begge procedurer har deres egne metoder. For at vælge den rigtige, skal du vide om funktionerne i hver. Vi vil fortælle om disse funktioner nedenfor.

Professionelt hårfjerningssæt. Velegnet til begyndere og begyndere.

Designet til manuel udstyr. Kræver ikke opvarmning til 37 ° C - nok til at opbevares og bruges ved stuetemperatur.

Designet til manuel udstyr. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder.

Designet til at smelte voks og holde det varmt i lang tid.

Et sæt værktøjer til en højkvalitets depileringsprocedure: voks i en patron (2 stk.), Voks voks, strimler. Velegnet til begyndere og begyndere. (Dette produkt udstedes kun på webstedet!)

Meget plast og blødt, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Designet til manuel depileringsteknik.

Afskærmningsstrimler af højkvalitets ikke-vævet materiale.

Fjerner effektivt tætte og korte hår. Ideel til underarm og klassiske bikinier.

Den specielle formulering af voks er designet specielt til male depilation.

Varmeapparatet er designet til at opvarme voks i dåser og opretholde driftstemperaturen.

Voskoplav havde til hensigt at opvarme voksen i en standardpatron pr. 100 g og opretholde driftstemperaturen.

Kompakt og praktisk voks til opvarmning af voks i en dåse.

Designet til manuel udstyr. Brugt til at arbejde i varme, fugtige og dårligt ventilerede områder, såvel som naturskønne med varme hænder.

I et sæt: sukkerpasta i en patron på 100 g og 6 ikke-vævede engangsstrimler. Velegnet til begyndere og begyndere.

Et sæt værktøjer til en højkvalitets depileringsprocedure: voks i granuler (2 stk.), Voks voks, spatler, handsker. Velegnet til begyndere og professionelle håndværkere. (Dette produkt udstedes kun på webstedet!)

Designet til båndudstyr. Det er optimalt til arbejde på store overflader.

Designet til opvarmning og vedligeholdelse af voksens driftstemperatur

Creme mod indgroet hår og for at bremse hårvækst. (100 ml)

Sæt til proceduren shugaring. Velegnet til begyndere og begyndere. (Dette produkt udstedes kun på webstedet!)

Produktet er beregnet til båndudstyr. Optimal til arbejde på store overflader.

Voskoplav og paraffinbad i en enhed.

Lim blød konsistens til bandage og kombinerede teknikker til depilering. Det er optimalt til arbejde på store overflader. Anbefales til kort, stivt hår.

Produktet er beregnet til båndudstyr. Det er også egnet til følsom og allergisk hud.

Vassen er egnet til at fjerne korte og hårde hår. Ideel til depilering af underarms og dybe bikinier.

Par af perle voks med duften af ​​modne blommer. Særlige komponenter giver voksen en særlig plasticitet. Velegnet til følsom hud med skrøbelige kapillærer.

I et sæt: sukkerpasta i en patron (100 g) og 6 ikke-vævede engangsstrimler. Velegnet til begyndere og begyndere.

Pasta er meget blød konsistens til bandage og kombinerede teknikker til depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. Velegnet til alle hårtyper.

Film voks til depilation i sarte områder: armhuler, bikini, ansigt. Egnet til genopvarmning i mikrobølgeovnen.

Lotion til indgroede hår og for at bremse hårvæksten med valnødolie og te-træekstrakt til daglig hudpleje.

Vassen er egnet til at fjerne korte og hårde hår. Ideel til depilering af underarms og dybe bikinier.

Universal voks voks til opvarmning af enhver form for voks.

Designet til manuel depileringsteknik kræver ikke opvarmning.

Kan bruges til at arbejde med varm og varm voks.

Produktet er beregnet til båndudstyr. Optimal til arbejde på store overflader.

Velegnet til arbejde på steder med hår fra 2-5 mm.

Voskoplav til opvarmning og vedligeholdelse af voksens driftstemperatur.

Varmeapparatet med et vindue er designet til at opvarme voksen i en standardpatron og opretholde driftstemperaturen.

Lotion for at forhindre indgroet hår efter depilation på hænder og fødder.

Varmeapparatet er beregnet til at opvarme voksen i en standardpatron pr. 100 g og opretholde driftstemperaturen.

Velegnet til arbejde i meget varme rum i varm sommer eller med stærk opvarmning om vinteren

Meget koncentreret pasta skabt specielt for at forhindre indvækst af hår efter depilation, samt at behandle virkningerne af indgroet hår.

Lotion med citronekstrakt desinficerer huden forsigtigt og forhindrer udbrud af indgroet hår.

Voks i granulat anbefales til klassiske bikini, underarm og ansigtszoner.

Designet til opvarmning og vedligeholdelse af voksens driftstemperatur

Mellem hård hårfjerning voks. Ideel til hud udsat for allergi.

Højkvalitets engangsark af trelags materiale af en ny generation.

Voks i granulat anbefales til klassiske bikini, underarm og ansigtszoner.

Voskoplav med praktisk stand-base til bedre fiksering på arbejdsfladen

Premium syntetisk voks indeholder ikke naturlig fyrresin. Forårsager ikke allergier. Særlige vokskomponenter giver dig mulighed for at fange og fjerne hårde og meget korte hår fra 1 mm.

Voks til hårfjerning i følsomme områder (ansigt, armhuler, bikini).

Designet til manuel depileringsteknik.

Talc blødgør huden, absorberer overskydende fugt. Anvendes straks før depilation.

Lavet af højkvalitetsmateriale, bliv ikke vådt, lad ikke stratificere.

Cream efter depilation med funktionen af ​​suspension af hårvækst. (100 ml)

Film voks til depilation i sarte områder: armhuler, bikini, ansigt. Egnet til genopvarmning i mikrobølgeovnen.

Medium tæthed voks med speciel formel til sarte områder. Det har høj plasticitet.

Lotion mod indgroet hår og langsom hårvækst. Ideel selv for følsom hud.

Takket være azulen (komponent i kamilleapotek) er voksen egnet til følsom hud.

Takket være azulen (komponent i kamilleapotek) er voksen egnet til følsom hud.

Fremstillet af højkvalitets ikke-vævet materiale.

Hårfjerning voks

Voksning (voksning) giver den længste periode med nydelse af fraværet af overskydende og uønsket vegetation. Fjernelse af follikler er en pålidelig garanti for, at hår ikke forstyrrer dig i tre uger eller endog en hel måned.

Denne teknik resulterer gradvist i et fald i hårsækkets aktivitet og i nogle tilfælde selv til fuldstændigt ophør af deres arbejde. Hårene fjernes let og permanent og bliver generelt blødere og tyndere. Glat hud er ikke en myte, men en realitet!

Beslutter at vælge et sæt til voks, afgøre, om du vil bruge kold, varm eller varm voks.

Varm fjernelse

Det er den ideelle løsning til fjernelse af vegetation fra ben, bryst, arme og ryg (hvis vi taler om mænd). Dens fordel er, at det ikke forårsager så meget ubehag og smerte som koldt. Det er dog sikkert for huden, fordi den når den ønskede tilstand ved en temperatur på kun 37 grader Celsius.

Det er næppe muligt at gøre uden vokssmeltning - et specielt apparat, hvor dåser eller patroner opvarmes til den ønskede temperatur. For at gøre dette skal du vente omkring en halv time, på dette tidspunkt skal du rengøre, affedt og desinficere din hud ved hjælp af specialværktøjer. Dæk et lille smalt område ikke længere end 12 cm med opvarmet voks, fastgør voksstrimler til det og forsigtigt stryge i retning af hårvækst. Forlad kun et gratis stykke, som du godt kan forstå. Efter at have ventet et par sekunder, skal du straks rive stripen i retning mod hårets vækst. Hvis området ikke er helt rent, gentag proceduren.

Afslutningsvis skal du fjerne den resterende voks og forkæle din hud med antiirriterende behandlinger.

Varm voks

Hvad har du brug for voksaflejring af denne type? Du vil klare uden striber, men uden voks voks. Ingen af ​​specialisterne, som er ambassadør for sundhed og skønhed, anbefaler ikke at udføre proceduren derhjemme for ikke at overleve risikoen for forbrænding, især da denne type procedure bruges til at behandle de mest følsomme områder - ansigt, bikini og underarms (faktisk som sukkerepilation). Men hvis det udføres i henhold til alle reglerne, oplever du mange gange mindre smerte end ved arbejde med varm voks. Og alt sammen fordi follikelen åbner som følge af udsættelse for en højere temperatur (42-60 grader), og et hår springer ud af den sædvanlige "slot" uden problemer og smerter.

Hvis du skal få alt til voksning, se hvilken type voks der er mere bekvemt at bruge. De, der er i badene, smelter ved toppetemperaturen og tjener til at slippe af med kort og hårdt hår. Hermetisk voks er medium i smeltepunkt, hærder hurtigt og bruges i mindre mængder end den foregående type. Filmen smelter i det mindste for denne type temperatur, er meget økonomisk og forhindrer maksimalt hårindvækst. De er tæt på blandingen til shugaring i henhold til graden af ​​forebyggelse af hårindvækst.

Aflejringsteknologien falder sammen med den varme teknologi, med den eneste undtagelse, at i stedet for strimler bruger du kanten af ​​væskens film.

Epilation shugaring

Denne type indgroet hårfjerning har mange fordele.

Blandingen er utrolig elastisk på grund af den fordelagtige kombination af glucose og fructose. Takket være dette er gør depilation utroligt bekvemt. Og det er ligegyldigt i hvilket område: afhængigt af hvor tæt blandingen er, kan du lave en shugaring bikini hjemme eller på andre områder - armhuler, ben, hænder. I dette tilfælde er du ikke i fare for at overleve muligheden for en forbrænding: den maksimale opvarmningstemperatur er 40 grader. Et træk ved teknologien er den fuldstændige mangel på blå mærker, irritation og dilaterede skibe som følge heraf. Generelt er sukker hårfjerning ikke så smertefuldt som fjernelse af overskydende vegetation med voks. Proceduren har meget få fejl. I dette tilfælde udsættes hudcellerne ikke for nogen virkning: alle manipulationer sker udelukkende med hårene. Deres længde kan forresten være kortere end ved behandling med voks - kun ca. to millimeter!

Beslutter at købe sukker shugaring, vil du være tilfreds med de lave omkostninger ved materialer. Dette er virkelig en økonomisk måde at slippe af med overskydende hår. Derudover er blandingen hypoallergen, den eneste gruppe af mennesker, der er kontraindiceret til brug, er diabetikere. Du behøver ikke at gå på salonen for at forkæle dig selv med en professionel procedure.

Hvordan shugaring? Nem, enkel og vigtigst hurtig. Blandingen opvarmes i et øjeblik i et vandbad. Når det bliver smidigt, dække det med et lille område, der bevæger sig med indsats mod hårets vækst. Tryk ikke et lille stykke på huden - du vil ryste for det og forsøge at gøre det så skarpt som muligt. Hvis du foretrækker at bruge strimlerne - gå videre. Tjek, hvor glat huden er. Er det nok? Skyl nu med vand og nyd glat hud uden indgroede hår i flere uger.

Wax depilation

Depilflax 100 (Spanien)

Depilflax100 i over 25 år er en af ​​verdens førende inden for produktion af professionelle værktøjer til voksning. Varemærket producerer varme og varme voks, hudplejeprodukter før og efter epilering samt tilbehør.

Starpil (Spanien)

Starpil Maki produkter fremstilles på den legendariske spanske fabrik MayStar, det var på dette anlæg, som Rool-On teknologi blev introduceret - Roller Wax Cartridge. Køb voks, kosmetik og tilbehør til depilation af Starpil-mærket fra den eksklusive repræsentant for mærket Igro.

Varmvarmere

Moderne, holdbar, multifunktionel og praktisk at bruge varmeapparater til voks. Varmere til voks i patroner, dåser, til varm og varm voks. Alt udstyr er berettiget, værdsat for kvalitet og underkastet obligatorisk test.

Tilbehør og forbrugsstoffer til depilation

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitet og dokumenteret på en bred oplevelse af vores teknikere tilbehør og forbrugsstoffer til voksning. Depilation papir, spatler, beskyttelsesringe, voks removers og andre uundværlige tilbehør til en høj kvalitet afhugning procedure i salonen og af en privat håndværker.

FRIE OPLÆGNING AF VANDEPILILISERING

Ugentligt i træningscenteret for virksomheden "IGRO" (Moskva) holdes der gratis seminarer om voksning. Under seminaret lærer du:

 • hvordan man vælger den rigtige voks;
 • funktioner i arbejdet med STARPIL og Depilflax 100 mærker, samt at kende bekendtskab med deres sortiment;
 • Sådan udføres proceduren for hårfjerning, så klienten var tilfreds og kom til dig igen.

Udover teorien indeholder seminaret en demonstration af epilationen af ​​bikiniområdet og andre kropsområder på gæstemodellen.

Alle nødvendige til depilation

Der er mange måder at slippe af med uønsket kropshår. På hylderne i moderne butikker har alt til depilation. Præsenterede produkter er designet til alle typer hårlag. De kan fjerne hår i forskellige størrelser fra enhver del af kroppen. Producenter er også bekymrede for, at proceduren er så effektiv som mulig og ikke leverer smertefulde fornemmelser. Depilation, hvis det gøres korrekt, giver et fantastisk resultat. Det gør huden glat og rent. Hvis det ønskes, kan du selv fjerne håret hjemme. Hvad er nødvendigt for hårfjerning?

Hvad du har brug for til voksning

De vigtigste komponenter i voksaflejring er bivoks, paraffin, træ tjære og olieprodukter.

Lægemidlet påføres huden, fastgør hårene og fjernes med en skarp bevægelse sammen med dem. Sammensætningen på forskellige måder kan variere afhængigt af, hvordan produktet vil blive anvendt.

Før du vokser din hud, skal du påføre en gel på den. Det vil hjælpe med at fjerne rester af kosmetik, affedtning og blødgøre overfladen. Værktøjet har antiinflammatorisk og afkølende virkning. Efter at gelen er påført talkum. Det er nødvendigt, så voksen ikke holder fast i huden.

For at fjerne hår fra store hudområder er det bedre at bruge varm voks af lav, medium eller høj densitet. Jo kortere og tykkere hårene desto mere tætte konsistensen vil kræve voks. Før man anvender midlerne opvarmes den til 30 - 40 ° C. Der anvendes en voksvarmer (eller voks voks) til dette. En sådan voksemaskine hjælper dig hurtigt og sikkert med at opvarme produktet til den ønskede temperatur.

Depilatory vokser kan være alsidige. De kan opvarme den færdige voks i banken. Men til privat brug er det bedre at købe en kompakt kassettevarmer. Vedhæftet er kassettvoks. Så snart kassetten opvarmes til den indstillede temperatur, tages den ud af vokssmelten. Ved hjælp af bolden, der er bygget i enheden, påføres voks på huden. Kassetten er nok til flere procedurer, hvorefter du skal købe en ny.

Forvarmet voks til hårfjerning kan påføres direkte fra dåsen med en træspatel. Så snart det hærder, falder voksbelægningen med håret.

Varm voks bruges til at fjerne hår fra bikini og underarm. Det opvarmer op til 60 ° C. Dette er den maksimale temperatur, der tillades for voksaflejring. Ellers kan du få forbrændinger.

Ved hjælp af varm eller varm voks til depilering gør det lettere at fjerne hår og gør det mindre smertefuldt.

Produktet på huden er dækket af strimler af tæt cellulose eller specialpapir uden fibre. Strimlen skal modstå spændingen, når den skæres skarpt ud af huden.

Kold voks fremstilles allerede på strimlerne. Før limning af strimler på huden, opvarmes de i hænderne.

Efter hårfjerning rengøres voksrester fra huden på særlige måder.

Kemisk depilering

Kemisk hårfjerning udføres under anvendelse af en depilatorisk creme. Produktet indeholder thioglycolsyre, som opløser hårets keratinlag. Cremen påføres huden med en speciel spatel (spatel). Den synlige del af håret er ødelagt, og roden forbliver intakt. Ødelagt hår med en creme børste fra spatelen. Renset hud har perfekt glathed. Dette er en helt smertefri metode. Nye hår vokser dog meget hurtigt, som efter barbering. En anden ulempe ved denne fremgangsmåde er den ubehagelige lugt, der opstår under en kemisk reaktion. Cremen kan forårsage hudirritation.

Det er mere hensigtsmæssigt at anvende agenten, der er lavet i form af en spray. Afhugningsspray i sekunder dækker jævnligt det behandlede hudområde med et tyndt lag. Det er lavet med tilsætning af æteriske olier. Takket være sådanne tilsætningsstoffer forårsager depileringssprayen ikke irritation, og proceduren ledsages af en duftende duft af en rose. Huden ser godt ud og lugter godt.

Andre måder at fjerne hår på

For proceduren for karamel og sukker depilation (shugaring) har brug for en særlig pasta.

Det er lavet af kosmetisk sukker og destilleret vand. For at opvarme pastaen kan du bruge voksvoks til depilering. Tykt kogt sukker sirup opvarmes og påføres på den hårige del af huden.

Sukkerpasta til depilering opløses ikke i fedtstoffer. Derfor trænger den ind i hårsækkene og trækker den ud uden at bryde den. Denne metode eliminerer indgroede hår. Før du applicerer pastaen, er det nødvendigt at behandle huden med en desinficerende gel og talkum. Sidstnævnte vil hjælpe med at anvende agenten ensartet. Depilatory pasta kan være blødt, medium eller tykt, afhængigt af det sted, hvor det påføres og hårets tykkelse.

Tilsvarende virker karamel til depilation. Karamelpasta er lavet af vegetabilsk lim, honning, sukker og citron. Den elastiske masse er let rynket og påført koldt. Før du påfører huden, skal du ælte den i palmerne. Depilatory caramel indeholder kun naturlige ingredienser og forårsager ikke allergiske reaktioner.

Du kan fjerne overskydende hår og harpiks. Phyto-harpiks til depilering er en tykk elastisk masse. Det er lavet på basis af honning med tilsætning af fyrharpiks og valnødekstrakt, hvilket sænker hårvæksten.

Organisk ler til depilation vil ikke kun lindre overskydende hår, men også fugt huden. Brug af ler kræver ikke anvendelse af midler efter depilering.

Effektivt og hurtigt plukker uønsket hår elektrisk epilator. Maskinen kan forsynes med specielle dyser, drosselsmerter. Relativ smertefrihed opnås ved at reducere antallet af pincet-, massage- og køleeffekter.

Hvordan udstyre procedurens sted

Til depilation skal du bruge en behagelig sofa eller et massagebord. Tabeller er særligt velegnede til proceduren shugaring. Det er ønskeligt, at værelset var en vask med varmt og koldt vand og endnu bedre - et bad. Materialer til depilering er bekvemt placeret på mobile borde på hjul. De burde være konstant ved hånden. Til belysning ideel gulvlampe med et lyst retningslampe. Yderligere materialer til depilation vil også være nødvendige: engangsark, bleer, handsker, spatler til påføring af voks eller pasta, hatte, servietter.

Du kan få et færdigt sæt af nødvendige hårfjerningsprodukter. Depilation kit er en praktisk kompakt taske, der indeholder alt hvad du behøver. For eksempel omfatter et vokspakke voks voks, kassette voks og striber.

Du kan vælge et kit til depilation med karamel eller phyto harpiks. Foruden pasta eller tjære indeholder den talkum og hårvæksthæmmer. Kits er meget velegnede til brug i hjemmet. De vil også være nyttige til begyndelsen privat kosmetolog.

Metoder til smertelindring

For at gøre afprøvningsproceduren så behagelig som muligt anvendes midler til anæstesi. Til lokalbedøvelse af huden anvendes Lidocaine i form af et opløseligt lidokainhydrochloridsalt. Det kan indgives subkutant eller intramuskulært. I dette tilfælde vil dens handling begynde om 15 minutter. Hvis lægemidlet påføres eksternt, vil smertelindring forekomme, når lægemidlet når nerveenderne.

Til ekstern anæstesi påføres Lidocaine i form af en spray eller Emla creme. Cremen indeholder prilocain og lidokain. For at dumpe huden til en dybde på 2 mm, skal salven påføres en time før proceduren under forbindingen, hvilket forhindrer adgangen til ilt.

Emlas plaster kan dæmpe en lille patch af hud. Samtidig må højst tre patches tillades. De er relevante for de mest smertefulde steder.

Konklusion om emnet

Hårfjerning er ikke længere en langvarig og smertefuld procedure. Som regel er smertefulde fornemmelser minimeret eller fraværende helt. Højkvalitets professionelle depilation kosmetik designet til småblade for at lette processen og gøre den tilgængelig under alle forhold. Det er beriget med planteekstrakter, vitaminer og mineraler. Sådanne kosttilskud plejer omsorg for huden og giver det et sundt velplejet udseende.

Afhærdningsmaterialer

 • Effektivt.

Hvid linje Flex Cartridge Wax Amber 100ml. Vi tilbyder dig SUPER NOVELTY. Warm Flex-voks er en kombination af syntetiske og naturlige harpikser med tilsætning af innovative komponenter, der giver voks særlige egenskaber.

Hvid linje Flex Wax i patron Aquamarine 100ml. Vi tilbyder dig SUPER NOVELTY. Varm Flex Wax er en kombination af syntetiske og naturlige harpikser med tilsætning af innovative komponenter, der giver voks særlige egenskaber.

"Aquamarine" voks med særlige plastegenskaber, effektiv.

Udgifter til depilering og hårfjerning

Hver pige klager over uønsket vegetation. For at gøre kroppen glat som silke, er der en række måder. De mest populære er:

 1. Wax. En gammel metode til at opnå glat hud i en periode på 2 uger. Det vurderes, at proceduren er smertefuld, men i virkeligheden efter 2-3 sessioner bliver huden brugt, og smerten mærkes ikke. Teknologi: Vassen opvarmes til kropstemperaturen, påføres jævnt på det tidligere rengjorte område, der påføres en uvævet strimmel ovenpå. Efter afkøling af sammensætningen kommer hårdt væk mod hårvækst. Ved slutningen af ​​sessionen bliver huden fugtet og beroliget ved hjælp af depilation.
 2. Sukkerpasta. En sød, behagelig måde (især hvis du forbehandling huden med midler før depilering), som gør huden utrolig glat, har en lys spa effekt (renser huden fra døde epidermale celler, nærer og fugtiger det). Teknologi: En lille mængde pastaeknader til en plastisk tilstand og påføres huden mod hårvækstretningen. Efter det kommer en skarp bevægelse i modsat retning. Resten af ​​sammensætningen vaskes af med varmt vand, og huden er fugtet med en creme.
 3. Elektrolyse. Vil slippe af med uønsket vegetation for 5-7 sessioner for evigt. Metoden er smertefuld, men med lokalbedøvelse er smerten næsten ikke følt.

Teknologi: Før sessionen renses huden og behandles med antiseptiske opløsninger. Efter at en tynd nål er indsat i hårsækken. Det serveres ved udladninger af elektrisk strøm, som ødelægger de celler, der er ansvarlige for ernæring og hårvækst.

Vi tilbyder alt, hvad du behøver for at opnå en glat krop:

 • Voks i Kapous patron, Depilflax.
 • Hot Kapous voks, Depilflax.
 • Papirstrimler til depilation.
 • Varmelegeme til voks.
 • Shugaring pasta cannaan, Elseda.
 • Midler før depilation Depilflax, Cannaan, Kapous.
 • Midler efter depilation Depilflax, Cannaan, Kapous.
 • Spray creme før depilation Stop Pain Frezy Grands.
 • Trimmer til fjernelse af hår.
 • Antiseptika BARBARA, Almadez, Alaminol.
 • Nåle til elektrolyse Velona.
 • Pincetter til elektrolyse.
 • Engangsprodukter.

Køb materiale til depilation til en overkommelig pris i vores butik. Du kan modtage varerne fra udstedelsesstedet i Moskva, ved kurerlevering eller post i Rusland.

Materialer til hårfjerning, depilation

 • 30 produkter
 • 60 produkter
 • 90 produkter

Kvalitetsmaterialer - nøglen til succesfuld adfærd af sukker eller voksfjerning i en skønhedssalon.

Yderst tilfreds med kvaliteten af ​​service og leveringshastighed!

Modtaget mit massagebord til 3999, meget tilfreds med købet, mødte alle forventninger

Meget hurtig levering! Kvalitet - aftensmad! Og prisen er meget flot!

Jeg modtog ordren, jeg kunne virkelig godt lide massage bordet, tjenesten er øverste hak, levering er hurtig!

Mange tak. Jeg er glad, sofaen kom godt, kvaliteten er super, rullen er også meget komfortabel. Nu vil jeg kun bestille fra dig.

Alt for depilation

+ 51 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 1 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 110 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 16 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 160 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 6 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 128 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 14 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 145 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 130 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 275 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 140 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 22 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 132 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 12 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 40 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 5 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 40 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 9 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 37 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 67 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 5 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 98 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 71 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 26 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 60 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 52 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 40 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 23 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

+ 40 bonus rubler kan bruges i følgende ordrer med 1 bonus rubel = 1 rubel

I vores butik accepterer vi betalingstyper:

Organisation: IE Ovcharenko EA, OGRNIP 313774603500421, juridisk adresse: Moskva, Aminevskoe motorvej, 1-59

Moskva, MKAD 33rd km, besiddelse 6, bygning 5, kontor 232

Top 15 bedste elektriske barbermaskiner til mænd

Sådan fjerner du voks fra huden efter epilering