Olier, langsom hårvækst og ikke kun...

Aromaolier er stærkt etableret i moderne kvinders liv, der er åbne for adgang til medicinsk testede stoffer. Men naturlige olier, der reducerer væksten af ​​krøller, har gavnlige stoffer, indeholder ikke urenheder og kun kontraindikationer i form af en allergisk reaktion (det er let at kontrollere, om du lægger en dråbe på håndleddet). Men vil de hjælpe efter hårfjerning i bikiniområdet, på benene, arme, eller skal du vende tilbage til andre folkemægler? Alle individuelt.

Overraskende findes de samme olier undertiden i formuleringer til forbedret hårvækst og for at stoppe det. Kvinder kan opleve egenskaberne af sådanne midler for sig selv - der vil ikke være nogen skade. Det maksimale resultat - maskinen skal ikke nås så ofte, at minimumsprogrammet slippe af med rødme og irritation.

En cocktail af jojobaolie (hovedindhold), pebermynteolie (et par dråber) og teetræ (to gange mintproduktet) laves af dig selv. Det påføres det dampede, rene efterskæringsområde. Nogle gange tilsættes blandingen til de færdige cremer eller lotioner efter depilering.

Hvilken olie nedsætter hårvæksten: alle - med egne hænder.

Det er nemmere og billigere at forberede produktet hjemme. Produkter og planter fra bedstemorens gård vil være hjertelig velkommen. Medicinske og kosmetiske blandinger fremstilles på basis af basisproduktet (olie) og hjælpestoffets ingredienser.

· Til en halv kop olivenolie (100 ml) tages 40 g friske pundede eller hakkede nældeblad og 25 g frø. Ingredienserne blandes og vaskes i en lukket mørk glasbeholder i en uge i skabet.

Det er vigtigt! Midler (ubehandlet) Tør stedet efter hårfjerning. Sommetider er mint fra den påført huden og fikseret med gasbind i 20 minutter.

· Brug druemusolie, tilsæt alt det samme brændsel og et par dråber tea tree olie (desinficerer, har en behagelig aroma).

· Castorolie (en teskefuld er nok til en procedure), fem dråber 5% jod og en spiseskefuld flydende ammoniak.

Søg aromamasel fører nogle gange til en blindgyde, så det er lettere at købe færdiglavet efterskæringscreme i en specialbutik. Påfør en lille mængde af det, så nok i lang tid.

Hvis nogle ingredienser ikke er til stede, kan du se på hjemmeværktøjet eller køkkenskabet - nogle af de sædvanlige produkter vil være egnede til bekæmpelse af uønskede hår. Krydderier, desinfektionsmidler - alt går.

1. Ofte anbefaler piger hinanden at blande med vand til en tilstand af flydende gurkemejepulp og anvende den på kroppens dele efter depilation.

2. I 5 minutter anbringes en 3% opløsning af chlorhexidin antiseptisk på huden, vaskes af og behandles med et barn eller en fed fløde.

3. Hydrogenperoxid er også i stand til at lynne hår, hvilket i sidste ende svækker og forsvinder (men i det mindste vil de ikke give af mørke børster).

4. Lyserød opløsning af kaliumpermanganat, der påføres i 20 minutter, kan misfarve hår. Men proceduren udføres forsigtigt, ellers vil huden brænde eller farve det i en "romantisk" nuance af flamingoen, der minder om lang tid om det fejlede forsøg.

Valg af værktøj til dig selv, alt er tilladt at teste. Det vigtigste er ikke at overdrive det. Hvis det ikke virker, er barbermaskinen og den gode gamle depilatory creme altid til stede.

Hvordan slippe af med uønsket hår med aromaterapi?

Uønsket hår er et stort problem for enhver kvinde - det er armhuler, hår på benene, i bikiniområdet eller på ansigtet. Og hver af os ville give meget for muligheden, hvis ikke helt slippe af med overskydende vegetation på upassende steder, så i det mindste at reducere og sænke væksten. Selvfølgelig er der salonprocedurer - elektrisk, laser og fotoepilation. Men de er dyre, nogle er ret smertefulde, og alle er ikke sikre nok.

Derfor deltog jeg i spørgsmålet: Er der nogen midler i aromaterapeutens arsenal, der sænker og stopper væksten af ​​uønsket hår? Når alt kommer til alt er brug af æteriske olier ikke kun sikkert (i de fleste tilfælde), men også nyttige. Efter at have studeret en masse litteratur, efter at have gennemgået internettet på jagt efter svar, fandt jeg 3 mulige måder at løse vores problem på.

De første 2 måder kommer fra Indien. Periodisk her og da på internettet er der lovende budskaber, at nogen engang rejste til Indien og var i stand til at slippe af med uønsket hår - hvor der ikke er behov for, vokser håret ikke længere. Imidlertid kan de glatte ejere af den nu glatte hud ikke afsløre sammensætningen af ​​blandingen, fordi de ikke ved det. Det føltes som om det var noget græsagtigt, det havde en stærk eksotisk lugt, og det var al information. Måske vil metoderne beskrevet nedenfor være, hvad vi har brug for.

1. indisk måde at sænke hårvækst ved hjælp af sandeltræolie og rosenvand

Jeg fandt denne opskrift i bogen af ​​den berømte naturlæge Susanna Mariott "1001 måder at bevare ungdom på naturlige måder" (på engelsk). Så skriver hun, at indiske kvinder bruger en maske af hvid ler, rosenvand og sandeltræolie for at reducere hårvæksten, som skal anvendes to gange om ugen for natten.

Her er hendes opskrift: mix 1 bord. ske med rosenvand med 2 spsk kaolin (hvid ler). Derefter tilsættes nok varmt vand til at lave en halvflydende klumpfri pasta. Tilsæt 3 dråber sandeltræ æterisk olie, rør og påfør på områder, hvor der er uønsket hår.

Jeg har tænkt på mekanismen for handling af denne maske i lang tid og kom til følgende konklusioner. Der er ingen indikation i nogen aromaterapi bog, at sandeltræ æterisk olie kan bremse hårvæksten. Det samme gælder for rosen. Tja, bortset fra at en rose kan have en lille effekt på hormonerne, men det vil stadig være mere til æterisk olie end til lyserødt vand.

dvs. Mest sandsynligt har kaolin hovedvirkningen her - det klumper porerne godt og blokerer adgangen til ilt til hårsækkene, som gradvist vil ødelægge dem, hvilket betyder at håret vil vokse langsommere og svagere, indtil det hele stopper.

Og en sådan konklusion førte mig til en samtale med min far. Han sagde, at da han tjente i en militærskole, standsede han fuldstændigt voksende hår på sine skind, fordi hele tiden måtte gå i kersey støvler, som virkede ligesom vores kaolin. Og rosa vand og sandeltræ giver bare en antiinflammatorisk virkning og advarer de dårlige ting, der kunne opstå i huden som følge af en meget lang eksponering for kaolin - masken påføres hele natten.

Og nu lidt om køb af ingredienser til denne maske mod uønsket hår

Jeg tror, ​​at køb af hvid ler ikke er et problem, det er i ethvert apotek eller kosmetikbutik. Du kan endda købe medicinsk kaolin, meget renset, også i apoteket eller online kosmetik butikker.

Her med rosenvand vanskeligere. Hvilken slags rosenvand betyder forfatteren? Der er 2 måder at forberede rosenvand på - det ene er hydrolat - en opløsning, der opnås ved fremstilling af rosen æterisk olie. Den indeholder vandopløselige komponenter i planten og indeholder ikke konserveringsmidler og alkoholer.

Den anden type rosenvand opnås ved at opløse en lille mængde rose æterisk olie i alkohol, og derefter fortyndes ether-alkoholblandingen med vand. Endvidere varierer mængden af ​​alkohol betydeligt afhængigt af producenten - fra 4% (dette beløb anses for at være tilladt for den europæiske farmakopé), op til 80%.

Og sammensætningen af ​​disse 2 rosa farvande vil være anderledes - i hydrolatet er vandopløselige komponenter, og i æteriske olie af de ros-fedtopløselige stoffer.

Men jeg er ikke desto mindre tilbøjelig til at bruge den første type i denne opskrift, dvs. sand rosenhydrolat.

Nå, jeg vil ikke sige noget om sandeltræets æterisk olie, alt er klart med det. Det vigtigste er at kunne købe naturlig og høj kvalitet olie.

2. måde at kontrollere uønsket vegetation med gurkemeje

På den anden måde vokser benene også fra Indien, ifølge rygter, bruger smarte indiske kvinder sådan krydderi som gurkemeje for at bekæmpe hår. Der er nogle stoffer i det, der sænker og endda stopper hårvæksten. Det omrøres med vand for at opnå en cremet masse og påføres benene efter epilering. Men vi er europæiske kvinder, så det er uacceptabelt at bruge gurkemejsel kategorisk. Da huden får en vedvarende gul nuance, hvilket er meget svært at slippe af med.

Hvad er vejen ud? Og vejen ud er at bruge gurkemeje æterisk olie. Det er ikke så dyrt, i samme Aromarti omkring 300 rubler. Og det er bedre at bruge det efter hårfjerning, og det er bedre sammen med et sådant enzym som papain. Det svækker også hårvæksten og ødelægger hårsækken.

I henhold til uverificerede data hæmmer den æteriske olie af gurkemeje, der anvendes efter depilering, hårvækst, mens den hele tiden anvendes - stimulerer. Her er en mystisk olie.

Og nu gelopskriften efter hårfjerning med æterisk olie af gurkemeje og papain:

I 50 ml lavendelhydrolat omrøres 0, 75-1 g papain, tilsættes, omrøres, guangummi til tykkelse (ved øje) og derefter tilsæt 5 dråber gurkemeje æterisk olie. Alle blandede, påført håret umiddelbart efter depilation, og fortrinsvis 2 gange om dagen i løbet af de næste 3 dage. Sommetider tilsættes bromelain til denne lotion for at forbedre effekten. dvs. Bromelain med papain bør i alt op til 0,75-1 g.

Hvis du beslutter dig for at bruge ovennævnte gel, skal du bemærke, at kosmetologer mener, at papain kun kan påvirke hårsækkene, når håret fjernes fra roden. dvs. Denne metode vil være effektiv, når du fjerner hår med en elektrisk afskærmning, pincet, voksning eller shugaring.

Selvom jeg lejlighedsvis bruger fløjlhærdningskrømen, som nedsætter hårvæksten, er der også papain. Og jeg bemærkede, at efter at have brugt denne creme vokser håret virkelig langsommere end efter andre lignende cremer. Så det er muligt, at denne sammensætning efter cremeraflejringen også vil virke.

Forresten er det ikke nødvendigt at bruge lavendelhydrolat i denne opskrift. Du kan fortyde alt og bare destilleret vand. Nogle bruger til denne gel dogrose infusion. Bare oplysninger om kompatibiliteten af ​​gurkemejeolie med andre olier er desværre ikke så meget. Det er netop kombineret med ingefær, lavendel, salvie. Selvfølgelig varierer hydrolaterne lidt i egenskaber fra æteriske olier, men stadig. Sage selv kan plette huden, så hvis det var sundt, ville jeg være forsigtig med ikke at bruge den.

Og glem ikke at holde denne gel efter epilering i køleskabet og brug i ca. 2 uger. Yderligere kan forringes. Imidlertid er 50 ml i længere tid ikke nok (for mere information om opbevaring af æteriske olier og blandinger, læs her)

Men priserne på komponenterne til fremstilling af denne lotion, der er interesserede:

Guargummi 100 g - ca. 190 rubler

Bromelain 10 g - ca. 500 rubler.

Lavendelhydrolat 100 ml - ca. 300 rubler

Papain - omkring 400 rubler. til 20 g

Nå, den tredje måde at sænke hårvæksten

Ved hjælp af mynte æteriske olier og te træ.

Jeg kan ikke bedømme dens effektivitet, men det findes ofte på RuNet.

Opskriften er denne: fortyndes i en spiseskefuld af enhver baseolie (mere om valg af baseolie, læs her) 5 dråber æterisk olie af te og 2 dråber mynteolie. Brug som efter epilering, og bare et kursus. Bedre hver dag, i nødstilfælde for travle eller dovne mennesker - mindst 3 gange om ugen.

Over mekanismen til at blokere hårvækst med denne blanding tænkte jeg også. Og hun kom til den konklusion, at hovedkomponenten her er mint æterisk olie. Sagen er, at androgenreceptorer, som aktiveres af mandlige kønshormoner, er ansvarlige for væksten af ​​kropshår. Derfor voksede mændene på kropsbehåringen, men hos kvinder, i teorien, bør håret på kroppen være lidt. Og østrogen, kvindelige kønshormoner, tværtimod stimulerer hårvækst på hovedet og sænker på kroppen. Derfor bliver kvinder, i modsætning til mænd, ikke skaldede, og i graviditeten, når hormonerne ændres dramatisk, bliver håret på hovedet endnu tykkere.

Nå, mint æterisk olie reducerer virkningen af ​​androgener, mandlige kønshormoner. Men udviklingen af ​​kvinder, stiger bare. Ikke underligt, at den samme krøllede behandler mange kvindelige sår. I dette er mange aromaterapeuter enige, derfor rådes mænd til ikke at blive båret væk med mynte.

dvs. Ved at ændre hormoner i retning af at reducere hanlige hormoner, kan mint medvirke til at bremse væksten af ​​kropshår. Eller i ansigtet, som er normalt hos kvinder, bør ikke være (undtagen arvelige træk). Nå, teetræet i denne opskrift har simpelthen en beroligende virkning på huden, irriteret af epilering. Da faktoren for irritation og betændelse i sig selv kan øge hårvæksten ved at øge blodforsyningen til det betændte område. Effekten af ​​løg og hvidløgsmaske til forbedring af hårvæksten er baseret på denne effekt.

Her, måske og alle i dag om, hvordan man kan slippe af med uønsket hår med aromaterapi. Prøv det og skriv om dine resultater i kommentarerne.

Olie mod hårvækst

I den moderne verden har naturlige aromaolier vist sig blandt den kvindelige befolkning. Med deres hjælp kan du sænke hårets vækst på ben, hænder, ansigt og i bikiniområdet.

For at undgå hyppig barbering kan du ty til æteriske olier, der nedsætter hårvæksten. Dette er godt, og det faktum, at pigen bliver af med irritation og rødme. Olieprodukter er sikkert at bruge, men kan forårsage en allergisk reaktion.

opskrifter

 1. Bland jojoba, mynte og tea tree olie. Den resulterende blanding påføres på de nødvendige områder efter depilering. Nogle tilføjer det til cremen, som bruges efter barberingen.
 2. 150 ml olivenolie blandes med 60 g finhakket nældeblad og 30 g frø. Den resulterende masse fjernes på et mørkt sted i 7 dage. Påfør det på huden efter depilation.
 3. Druefrøolie er en god hæmmer. Du skal tilføje hakket nælde og 5 dråber teetræ.
 4. En tsk ricinusolie tilsættes til 15 ml ammoniak. Derefter drypper nogle dråber jod.
 5. I en typisk vegetabilsk olie (2 tsk.) Tilsæt 4 dråber mynte og 10 dråber te. For at reducere væksten i håret på ansigtet eller i bikiniområdet, skal den resulterende blanding gnides daglig.

Maskeopskriften for at bremse hårvækst, se følgende video

På kosmetikforretningernes hylder kan du finde forskellige midler mod hårvækst.

• Veda Vedica er en kombination af ingefær, sesamolie, gurkemeje, frø havre, solsikke og salt. Det eliminerer ikke kun hyppig barbering, men også fugter, nærer og gør huden smidig. Produktet skal anvendes regelmæssigt for at opnå det ønskede resultat.

Købere taler godt om dette værktøj. Huden efter det er fugtet, og håret vokser meget langsommere.

Omkostninger - fra 500 s.

• Mini Bikini X6 - et sæt værktøjer, der består af naturlige ingredienser, der er sikre at bruge. Med det kan du slippe af med uønsket hårdhed i flere måneder. Den består af rambutanfrøolie, på grund af hvilken den ønskede virkning opnås. Rambutan er en frugt, hvis ben består af sunde fedtstoffer og olier.

Anmeldelser af dette værktøj er kun positive. De, der brugte Mini Bikini X6, taler om det som en effektiv metode til fjernelse af hår. Men desværre for at slippe af med håret for evigt vil det ikke fungere.

Omkostningerne ved komplekset - 1000 p.

• Mahiya er et middel, der indeholder myrolie. Det trænger dybt ind i huden og reducerer væksten af ​​nye hår effektivt. Hvis du regelmæssigt bruger dette værktøj, kan du få et stabilt resultat. Før brug skal den ønskede del af kroppen fjernes fra hårets rødder ved hjælp af hårfjerning eller pincet.

Ikke kun kvinder taler positivt om Mahiya. Mænd også rose ham og sige, at de er meget glade for at bruge.

Omkostninger - 500 s.

• Aravia er en lotion, der indeholder tea tree olie og valnød ekstrakt. Det forhindrer hårvækst ved at svække pærerne. For at opnå det ønskede resultat skal lotion anvendes dagligt i to uger. Dagen før brug af de nødvendige områder skal barberes.

De fleste piger er tilfredse med Arabia lotion. Han kæmper virkelig med hurtig hårvækst og gør dem tynde.

Olier sænker hårvækst efter epilering

Mange piger står over for spørgsmålet om, hvordan man sænker hårvækst efter epilering og gør denne proces til en mere behagelig og smertefri. Dette kan gøres nemt hjemme, det vigtigste er at vide, hvilket kosmetisk præparat der skal købes.

Nu er der mange forskellige cremer, lotioner og olier, der anvendes til dette formål. Men hvordan blandt denne sort at vælge det rigtige produkt? I dag vil vi fortælle dig om det i detaljer.

Vigtigste måder

Epilation udført i en skønhedssalon eller hjemme, giver mulighed for lang tid at gøre huden glat og blød. Men med tiden vises små hår på den. Derfor søger mange piger desperat efter et godt og effektivt værktøj efter depilering - sænker hårvæksten.

I dag er mange lægemidler tilgængelige i butikker, der er egnede til dette formål.

Blandt dem er følgende:

Hvilken skal man vælge for at få det mest effektive og hurtige resultat? Det hele afhænger af kvindens præferencer og den ønskede virkning.

Nogle produkter nedsætter ikke kun hårets vækst, men misfarver dem også. Som et resultat bliver hårene mindre mærkbare.

Olien

Efter en hårfjerningsprocedure (epilering og udtørring) er huden skadet.

Vis ud på det:

 • revner;
 • små sår;
 • irritation og røde bump.

Omhyggelig pleje, som omfatter fugtgivende, nærende og beskyttende, hjælper med at forhindre alle disse effekter. Derfor er det efter sessionen nødvendigt at bruge en særlig olie - sænke hårvækst efter depilering.

Det blødgør ikke kun det øvre lag af epidermis, men også på grund af inddragelsen af ​​specifikke aktive ingredienser i sammensætningen under langvarig brug, det nedsætter hårets vækst og gør dem tyndere.

Du kan tilberede olien ved hjælp af følgende ingredienser:

 • base - drue eller jojoba frøolie;
 • mynte ekstrakt;
 • tea tree olie.

Den forberedte sammensætning skal overføres til en mørk glasskål og anvendes ugentligt efter hver epilationssession.

Tip!
Eksperter anbefaler at besøge badet eller saunaen efter hårfjerningsproceduren, da varm damp udvider og renser porerne.
Som følge heraf vil effektiviteten ved at bruge et produkt, der nedsætter hårvæksten efter epilering, stige betydeligt.

Cream - sænker hårvækst efter hårfjerning, nyder særlig popularitet blandt kvinder. Det er især effektivt, når det anvendes i de første to uger efter en kosmetisk fjernelse procedure.

I øjeblikket er mange mærker repræsenteret:

 • VEET;
 • Grøn Mama;
 • Velvet;
 • Johnsons&Johnsons;
 • DEPIL MOUSSE Depileve;
 • WHITE LINE;
 • Byly og andre.

Disse virksomheder producerer kvalitetsprodukter, som hjælper kvinder med at håndtere hårvækst på uønskede steder.

Enhver creme til langsom hårvækst efter hårfjerning giver dig mulighed for at opnå følgende resultater:

 • Løsn hårsækkenet, som et resultat af, at genepilering kun kan udføres efter et par uger;
 • Fyld de øverste lag af epidermis med fugt og næringsstoffer;
 • Fjern irritation fra beskadiget og skadet hud.

Også for nylig er en creme, der kan misfarve hår, meget populær. Som følge heraf kan enhver kvinde, selv uden at ty til epilering, give huden et attraktivt udseende.

lotion

Et andet glimrende værktøj er lotion - sænker hårvæksten efter depilation.

Det har en mere flydende konsistens, på grund af hvilken:

 • let på huden;
 • absorberer hurtigt og efterlader ingen fedtede pletter;
 • blødgør, fugter og nærer de øverste lag af epidermis.

Blandt de mest populære kosmetiklinjer kan man skelne mellem varemærkerne:

Den eneste ulempe ved købte kosmetik er deres høje pris. Resultatet er imidlertid værd at bruge pengene. Under alle omstændigheder kan en kvinde lave et glimrende middel (creme eller emulsion) derhjemme.

Folkerecept

Folkemedicin - sænker hårvækst efter epilering er ikke mindre effektive og effektive. De er blevet testet i årevis, så de kan sikkert bruges efter en kosmetisk procedure.

Som følge heraf kan enhver kvinde lave en creme eller emulsion med egne hænder. Dette vil kun kræve ingredienser, der sælges i et apotek, samt en beholder til opbevaring af sammensætningen - en krukke mørkt glas.

De har følgende fordele:

 • høj sikkerhed (indeholder ikke kemikalier, der kan beskadige følsom hud)
 • lav pris (alle komponenter er relativt billige).

Nedenstående tabel viser til dig nogle få opskrifter, der hjælper dig med at holde din hud blød og silke i lang tid.

Alle disse opskrifter er ret effektive, men det vil være ret svært for dem at klare den øgede vækst af hårsækkene. Men med regelmæssig brug har de et glimrende resultat.

Vær opmærksom!
Alkaliske produkter, citrusjuice og syrer fører til svækkelsen af ​​hårpæren, så du bør tilføje sæbe, sodavand, eddike og citron til kosmetisk plejeprodukt.

Måder at bremse hårvækst efter hårfjerning

Epilation, som udføres i en skønhedssalon, ved hjælp af forskellige metoder, hjælper med at have en glat silkeagtig hud i lang tid. Men tiden går, og igen er det nødvendigt at gentage sessionerne. Og dette for mange mennesker kan være en umulig procedure på grund af de dyre omkostninger. Derfor anbefaler eksperter efter salonprocedurer at købe kosmetiske midler, der vil bidrage til langsom vækst efter hårfjerning.

I hjemmet er det også muligt at udføre procedurer for at slippe af med hår på forskellige dele af kroppen. For at gøre dette kan du bruge:

 • kvindelige hårfjerning maskiner;
 • voksningsprocedurer
 • anvende creme;
 • brug epilatorer;
 • Hårfjerning med kosmetiske pincet og mange andre procedurer.

Det skal bemærkes, at mange procedurer er meget smertefulde. Derfor prøver kvinder ikke at bruge dem meget ofte. Af denne grund er det nødvendigt at forberede et specielt værktøj, som ikke kun beskytter huden mod skader, men også forsinker væksten efter epilering.

Olie, der sænker hårvæksten

Efter hver procedure blev hårfjerningen beskadiget, selv om den blev lavet. Nogle gange kan rødmen og irritationen af ​​huden forekomme. Derfor anbefales det at tilberede en særlig olie, som skal påføres huden efter epilering.

Olierne blødgør ikke kun den delikate hud, men hvis du tilføjer nogle komponenter der, kan de også betydeligt reducere hårvækstperioden efter epilering.

Den hårvæksthæmmende olie kan være forberedt af dig selv hjemme eller købt på et apotek. For at forberede skal du forberede følgende komponenter:

 • æterisk olie (det er bedre at vælge kosmetisk druemusolie eller jojobaolie);
 • 3 dråber mynteolie;
 • 5 dråber tea tree olie.

Alle tilberedte ingredienser skal blandes godt og anbringes i en krukke med mørke briller.

Efter epilering anbefales det at besøge et bad eller en sauna, for bedre at udvide porerne og rense huden. Påfør olien med massagebevægelser over hele kroppen. Det vil ikke kun fugtige følsom hud, men også betydeligt sænke hårvækst.

Olien tilberedt hjemme bør opbevares i køleskab i en tæt lukket beholder i højst 2 uger.

Olien bremser væksten af ​​håret, med frø af en nælde.

 • 5 teskefuld frø frø;
 • ½ kop frisk solsikkeolie uraffineret olie.

Bland og applicér efter epilering på huden med massagebevægelser.

Folk retsmidler, der sænker hårvæksten

For at reducere hårvæksten betydeligt, er det muligt at bruge produkter, som er blevet testet i årevis.

Gruel af gurkemeje. Velegnet til denne procedure køkken spice gurkemeje. Bland et par spiseskefulde krydderier med varmt vand. Blandingen skal ikke være meget flydende. Påfør det på huden og pakk huden med klæbende film. Denne usædvanlige maske skal holdes i mindst 30 minutter. Skyl derefter huden med køligt vand. Skræl frisk valnød. Grøn peeling nødder bør knustes i en mos og gnides med massage bevægelser ind i huden. Påfør produktet skal være meget forsigtigt, da en stor mængde juice kan forårsage hudforbrændinger. Glem ikke, at valnødsaften pletter huden gul, som mørkner med tiden og forsvinder efter et stykke tid. Derfor bør denne procedure ikke udføres før du går på en dato eller en anden fest.

Folkemedicin, der sænker hårvæksten, er den sikreste og billigste. Men det er ikke desto mindre nødvendigt at teste for allergiske reaktioner før brug. Alle produkter skal fremstilles af friske ingredienser.

Creme, der bremser hårvæksten

For at bremse væksten efter epilering er det også muligt at anvende forskellige cremer. Særlige kosmetik kan købes færdigfremstillet, på apotekets kiosker eller i butikker, der sælger kosmetik.

Du kan også selvstændigt forberede en creme, der nedsætter hårvæksten derhjemme.

I bunden af ​​cremen skal du tilføje et par dråber citronolie. Du kan også tilføje hvid druesaft.

Creme bør være forberedt til en ansøgningsprocedure. Da frugtsaften forringes meget hurtigt.

Alle produkter, der hjælper med at reducere hårvækst efter epileringsproceduren, skal være friske. Påfør dem på ren hud, helst umiddelbart efter hårfjerningsproceduren.

Hvis de midler du køber allerede er tilgængelige, skal du kontrollere udløbsdatoen og kende de komponenter, der findes i værktøjet. Ingen komponent bør forårsage allergisk hudreaktion.

Du kan måske lide:

Hjemmelavede opskrifter

Effektive hårvæksthæmmere olier. Lægemidlet er let at forberede:

 • I basisolien (druesaft eller jojoba - mindst fedt) skal du droppe mynteolie og tea tree olie (tag 5 dråber af hver pr. 15 ml base) og bland. Denne sammensætning vil lindre irritation, lindre huden og sænke hårvæksten. At sætte med massage bevægelser, lidt gnidning;
 • i en favorit fugtighedscreme for kroppen (tag det beløb, som vil være nok på én gang) drop et par dråber citronolie og hvid druesaft. Den forberedte blanding påføres umiddelbart efter epilering, det kan ikke opbevares - det vil hurtigt forringes.

Videoen beskriver hvordan man laver en maske for at sænke hårvæksten:

Folkemetoder

For ødelæggelsen af ​​pærerne bruges der til rådighed hjemme alkalier og syrer (eddike, citron, sodavand, brun vaskesæbe). Efter depilering skal du tørre huden med et af de udvalgte produkter (for eksempel citron). Du kan ikke bruge sammen, fordi stofferne neutraliserer hinanden.

En af de populære metoder til at stoppe hårvækst er at skumme stedet efter depilation med sæbe og lad i 5 minutter. Vask af med varmt vand. Gentag hver anden dag.

Tøjvask sæbe tørrer huden! Efter proceduren fugtes huden med en speciel creme!

Top 5 populære værktøjer, der fungerer!

 1. Hårets vækst hæmmer myresyreolie. Det er fremstillet af myrer af æg. Processen er tidskrævende, så værktøjet er ret dyrt. Syrer, der udgør, ødelægge hårsækkene. Før brug skal det epilerede område rengøres grundigt og tørres med et håndklæde. Olie gnide massage bevægelser. Skyl ikke i flere timer. Fremgangsmåden efter epilering gentages flere dage i træk. Slap af helt uønsket hår vil kun vise sig efter flere måneders brug. Ifølge talrige anmeldelser er den mest effektive myrolie fra Tyrkiet "TALA". Velegnet til selv meget delikate dele af kroppen (ansigt, underarm og bikini). Omkostningerne ved en flaske på 20 ml - ca. 500 rubler.
 2. Yves Rocher tilbyder 2 i 1 kropspleje. Det fugter huden og bremser hårvæksten. Forskere fra virksomheden har medtaget særlige komponenter i mælken: Fugtighedsfremkaldende skyldes egenskaberne af mexicansk agavejuice, og den kinesiske kranietaprot har en overvældende effekt på hårvæksten. Pris for 200 ml - ca. 800 rubler. Men virksomheden holder ofte tilbud, specialtilbud, ved at bruge dem, kan du købe et produkt meget mere rentabelt.
 3. JOHNSON'S (Det Forenede Kongerige) tilbyder en body lotion, der sænker hårvæksten. Det fugter og beroliger huden. Efter påføring af lotionen får huden en næppe mærkbar attraktiv glans. Hår vokser langsommere, bliver mindre mærkbart, takket være sojaekstrakt, som er en del af. Efter regelmæssig brug af lotionen skal benene blive depileret meget mindre hyppigt. Volumenet på 250 ml koster omkring 600 rubler.
 4. GREEN MAMA tilbyder en gel efter depilation "Aloe Vera og Arnica." Aloe Vera juice er kendt for at fugt og lindre huden, lindre betændelse. Arnica er vant til at helbrede irritationer og blødgøre huden. Æteriske olier af pebermynte og citron er afkølet og behageligt forfriskende. En række andre komponenter (blandt dem - planteekstrakter) sænker hårvæksten. Prisen på et rør på 100 ml er ca. 200 rubler.
 5. Der er bemærkelsesværdige lignende produkter og russiske producenter. For eksempel tilbyder firmaet Floresan Deep Depil, en creme efter depilation. Sammensætningen indbefatter farmaceutisk kamille og aloe vera, ekstrakter, der beroliger huden. For at reducere intensiteten af ​​hårvækst anvendes ekstrakter af kløver og grønne valnødeskaller. Dette værktøj vil virkelig fjerne depilation, hvis det bruges korrekt! Fabrikanten anbefaler, at creme-gelen påføres i et kontinuerligt lag og lades absorbere i et par minutter. Prisen er ret overkommelig: Et rør på 150 ml koster ca. 130 rubler.

Markedet tilbyder et stort udvalg af kosmetiske produkter, der lover at sænke væksten af ​​uønsket hår. Indtil videre har man lykkedes at løse dette problem med 100% (så hårvæksten ikke genoptages). Men mange stoffer har virkelig en effektiv virkning og for at udføre depilationen, takket være dem, er det muligt mindre ofte.

Find ud af om du kan fjerne ansigtshår permanent.

Anmeldelser af creme Liberoderm med hyaluronsyre: http://soinpeau.ru/kosmetika/kremy/libriderm-s-gialurononjj-kislotoj.html.

Her kan du se en video af lymfatisk dreneringsmassage derhjemme.

Det er kun at vælge rigtigheden for din hud. Formlen "dårlig eller god" virker ikke, her er den anden mere relevant - "egnet - ikke egnet." Og dette beregnes kun efter mange forsøg, ved metoden "trial and error". Feedback på produkter vil bidrage til at reducere antallet af ineffektive erfaringer. Du kan også være interesseret i, end vask af voks til afhud fra huden. Linket beskriver, hvordan hvide voksstrimler bruges til bikiniområdet. Læs også, hvad der er bedst for en barberkniv eller skræmmende creme.

Æteriske olier sænker hårvækst efter depilering

Efter de fleste depileringsmetoder vokser håret snart tilbage. For at bremse denne proces og forlænge intervallerne mellem behandlinger, kan du bruge inhibitor stoffer, som omfatter olier.

Brugen i forbindelse med den metode, der bruges til at fjerne hårolie efter depilation, kan betydeligt bremse væksten og også slippe af med irritation og andre ubehagelige symptomer efter proceduren.

Egenskaber af æteriske olier

Virkningen af ​​olier til langsom hårvækst er baseret på inhibering af hårsækkenes funktion, deres udtynding ved rødderne.

Blandinger baseret på dem kan anvendes som et supplement direkte til hårfjerningsproceduren selv for at forbedre dens kvalitet, eller efter, for at forlænge den opnåede effekt.

Virkningen af ​​æteriske olier til hårfjerning er baseret på blødgøring af huden i en sådan grad, at håret, når det udsættes for depileringsmetoder, trækkes let ud, så proceduren kan udføres flere gange hurtigere og mindre smertefuldt.

Derfor anbefales behandling af hudoverfladen med deres brug at udføre før og umiddelbart efter proceduren.

Hjælp! Brug af olier efter epilering er mulig for alle hudtyper og på alle områder af kroppen, herunder i bikiniområdet. Deres brug er sikkert, med undtagelse af øget følsomhed.

Hvilke olier er egnede

Disse midler på basis af naturlige komponenter kan bruges til at øge hårvækst og for deres opsigelse. Blandt de vigtigste æteriske olier, der sænker hårvæksten, er der:

Du kan købe dem straks i færdig form i apoteker eller butikker. Selvkogning derhjemme er svært, da produktet opnås ved at udvinde planter og andre komponenter, der kræver specielt udstyr.

Ved anvendelse af færdige olier er det imidlertid muligt at fremstille forskellige blandinger, hvis komponenter vil komplementere og forbedre effekten af ​​hinanden.

Madlavning blandes med tea tree olie

Tea tree olie efter epilering har udtalt desinficerende egenskaber, hvilket er meget godt i nærværelse af små stykker og ridser, der ofte opstår efter proceduren. Værktøjet bidrager også til den hurtige helbredelse af de berørte områder, eliminerer ømhed, irritation, bremser processen med vækst af nye hår.

Forbered produkter baseret på te træ kan nemt være hjemme, for dette bør du bruge følgende opskrifter:

 1. Æteriske olier af teetræ og mynte blandes i henholdsvis 4 og 3 dråber, og enhver baseolie (fersken, druesaft, hvedekim osv.) Tilsættes også. Opbevar det resulterende produkt skal være på et mørkt sted. Det anbefales at anvende efter at have taget et bad, stoffet bliver lettere at trænge ind i de åbne porer.
 2. For at forberede følgende olier blandes: mandel i et volumen på 3 spiseskefulde, et par dråber te og ca. 30 ml forvarmet sheasmør. Det skal huskes, at denne sammensætning giver dig mulighed for at udvide resultatet efter epilering, men kan ikke fjerne uønskede hår.

Andre interessante olier

Kokosnød er mest egnet til pleje af tør og problem hud. Værktøjet nærer epidermis med vitaminer, næringsstoffer, fedtsyrer, fremskynder processen med genopretning. Du kan købe det i enhver butik.

Oliven nærer huden med vitaminer og fedtsyrer. Det er alsidigt og passer til alle hudtyper.

Ud over at bremse hårets vækst kan olier bruges som en hjælp til depilering. Egnet til følgende formål:

 • ricinusolie;
 • forgiftning;
 • ant.

Datura har etableret sig som et effektivt redskab i kampen mod uønsket vegetation. Det har en ødelæggende effekt på hårakslen, hæmmer dens funktion. Værktøjet bør anvendes med ekstrem forsigtighed, da overdosering kan være uhensigtsmæssige manifestationer i form af hallucinationer, bevidsthedsklarhed.

Formic svækker effektivt væksten af ​​nye hår og misfarve dem. Det er ret sikkert, forårsager ikke uønskede reaktioner, hvilket gør det muligt at bruge det i bikiniområdet. Stoffet bidrager også til huden befæstning og mætning af næringsstoffer.

Castor kan både styrke hår og fjerne. Handlingen er forårsaget af hjælpekomponenterne, der udgør sammensætningen. Så for at slippe af med uønsket vegetation, tilsættes jordfrø af brænden til olien og insisterer i en måned på et mørkt sted. Anbring værktøjet først efter hårfjerning.

Forberedelser baseret på æteriske olier

Producenter af kosmetiske produkter tilbyder en række forskellige olier, der kan findes på hylder af specialiserede eller andre butikker. De mest populære omfatter:

 1. Veda Vidica. Ingredienser omfatter ingefær, havre, solsikkeolie, gurkemeje, sesam, salt. Værktøjet giver dig mulighed for at reducere hyppigheden af ​​epilering, fugtiger, nærer huden, øger dens elasticitet.
 2. Mini Bikini X6. Virkningen af ​​dette værktøj opnås primært på grund af indholdet af rambutanfrøolie. Lægemidlet hjælper med at slippe af med uønsket vegetation i flere måneder.
 3. Mahiya. Lægemidlet er baseret på myresyreolie. Et varigt resultat opnås på grund af stoffets dybe penetration i epidermis.
 4. Aravia. Den består af tea tree olier og valnødder. Langsom hårvækst opstår på grund af deres svækkelse. For at opnå det forventede resultat kræver regelmæssig brug af lægemidlet.

I de fleste tilfælde er disse fonde ikke i stand til helt at slippe af med uønskede hår, men kan betydeligt sænke deres vækst.

Kontraindikationer og advarsler

Olier, der nedsætter hårvækst efter epilering, bør ikke anvendes i nærvær af allergiske reaktioner over for dem. Før brug med henblik på undtagelse af uønskede manifestationer anbefales det at udføre testen for følsomhed. For at gøre dette skal en lille del af stoffet droppes på bagsiden af ​​hånden og efter et par minutter for at spore reaktionen.

I tilfælde af ubehagelige symptomer og dets forøgelse, bør dette hudbehandlingsprodukt efter epilering kasseres.

Med forsigtighed bør olier til epilation anvendes af kvinder under graviditet, i dette tilfælde anbefales det at konsultere en specialist på forhånd.

Koordinering med en læge kræver brug af olier, der nedsætter hårvæksten, med eksisterende dermatologiske sygdomme som eksem, psoriasis, dermatitis.

For ikke at skade huden skal olier aldrig anvendes i sin rene form. De skal først fortyndes med oliven eller anden olie.

Yderligere midler

For at bremse hårets vækst efter hårfjerning kan forskellige cremer og lotioner anvendes, som også kan indeholde æteriske olier. Kosmetiske produkter producenter tilbyder en bred vifte af sådanne produkter.

Også, lotioner og salver kan fremstilles uafhængigt derhjemme. Deres effektivitet vil ikke være lavere end købt.

konklusion

Olier anvendes effektivt til hudpleje efter fjernelse af uønskede hår. De hjælper med at bremse væksten af ​​unødvendig vegetation, hvorved intervallerne mellem behandlingerne forlænges. Disse stoffer har også en plejende virkning på huden, fugt og mæt den med næringsstoffer.

De kan bruges som hjælp til hårfjerning, derfor anbefales det at anvende dem både før og efter procedurerne. Efter brug af dem bliver huden glat og silkeagtig, og resultatet opretholdes i lang tid.

Midler til at bremse hårvækst efter epilering og hudpleje

Mange piger står over for spørgsmålet om, hvordan man sænker hårvækst efter epilering og gør denne proces til en mere behagelig og smertefri. Dette kan gøres nemt hjemme, det vigtigste er at vide, hvilket kosmetisk præparat der skal købes.

Nu er der mange forskellige cremer, lotioner og olier, der anvendes til dette formål. Men hvordan blandt denne sort at vælge det rigtige produkt? I dag vil vi fortælle dig om det i detaljer.

På billedet - smuk hud, for at opnå et sådant resultat, skal du vide en række finesser

Vigtigste måder

Epilation udført i en skønhedssalon eller hjemme, giver mulighed for lang tid at gøre huden glat og blød. Men med tiden vises små hår på den. Derfor søger mange piger desperat efter et godt og effektivt værktøj efter depilering - sænker hårvæksten.

I dag er mange lægemidler tilgængelige i butikker, der er egnede til dette formål.

Blandt dem er følgende:

Hvilken skal man vælge for at få det mest effektive og hurtige resultat? Det hele afhænger af kvindens præferencer og den ønskede virkning.

Nogle produkter nedsætter ikke kun hårets vækst, men misfarver dem også. Som et resultat bliver hårene mindre mærkbare.

At vælge den rigtige makeup vil gøre det muligt for en kvinde at glemme problemet med indgroede og voksende hår for evigt.

Olien

Efter en hårfjerningsprocedure (epilering og udtørring) er huden skadet.

Vis ud på det:

 • revner;
 • små sår;
 • irritation og røde bump.

Omhyggelig pleje, som omfatter fugtgivende, nærende og beskyttende, hjælper med at forhindre alle disse effekter. Derfor er det efter sessionen nødvendigt at bruge en særlig olie - sænke hårvækst efter depilering.

Olie - et glimrende værktøj i kampen for glatheden af ​​huden

Det blødgør ikke kun det øvre lag af epidermis, men også på grund af inddragelsen af ​​specifikke aktive ingredienser i sammensætningen under langvarig brug, det nedsætter hårets vækst og gør dem tyndere.

Du kan tilberede olien ved hjælp af følgende ingredienser:

 • base - drue eller jojoba frøolie;
 • mynte ekstrakt;
 • tea tree olie.

Den forberedte sammensætning skal overføres til en mørk glasskål og anvendes ugentligt efter hver epilationssession.

Olier og cremer perfekt nærer og fugter de øverste lag af epidermis.

Tip!
Eksperter anbefaler at besøge badet eller saunaen efter hårfjerningsproceduren, da varm damp udvider og renser porerne.
Som følge heraf vil effektiviteten ved at bruge et produkt, der nedsætter hårvæksten efter epilering, stige betydeligt.

Cream - sænker hårvækst efter hårfjerning, nyder særlig popularitet blandt kvinder. Det er især effektivt, når det anvendes i de første to uger efter en kosmetisk fjernelse procedure.

I øjeblikket er mange mærker repræsenteret:

 • VEET;
 • Grøn Mama;
 • Velvet;
 • Johnsons&Johnsons;
 • DEPIL MOUSSE Depileve;
 • WHITE LINE;
 • Byly og andre.

Disse virksomheder producerer kvalitetsprodukter, som hjælper kvinder med at håndtere hårvækst på uønskede steder.

Enhver creme til langsom hårvækst efter hårfjerning giver dig mulighed for at opnå følgende resultater:

 • Løsn hårsækkenet, som et resultat af, at genepilering kun kan udføres efter et par uger;
 • Fyld de øverste lag af epidermis med fugt og næringsstoffer;
 • Fjern irritation fra beskadiget og skadet hud.

Cremen har en fremragende tekstur og beroliger huden efter epilering.

Også for nylig er en creme, der kan misfarve hår, meget populær. Som følge heraf kan enhver kvinde, selv uden at ty til epilering, give huden et attraktivt udseende.

lotion

Et andet glimrende værktøj er lotion - sænker hårvæksten efter depilation.

Det har en mere flydende konsistens, på grund af hvilken:

 • let på huden;
 • absorberer hurtigt og efterlader ingen fedtede pletter;
 • blødgør, fugter og nærer de øverste lag af epidermis.

Blandt de mest populære kosmetiklinjer kan man skelne mellem varemærkerne:

Den eneste ulempe ved købte kosmetik er deres høje pris. Resultatet er imidlertid værd at bruge pengene. Under alle omstændigheder kan en kvinde lave et glimrende middel (creme eller emulsion) derhjemme.

Lotion Effektivitet

Folkerecept

Folkemedicin - sænker hårvækst efter epilering er ikke mindre effektive og effektive. De er blevet testet i årevis, så de kan sikkert bruges efter en kosmetisk procedure.

Som følge heraf kan enhver kvinde lave en creme eller emulsion med egne hænder. Dette vil kun kræve ingredienser, der sælges i et apotek, samt en beholder til opbevaring af sammensætningen - en krukke mørkt glas.

Korrekt hudpleje indebærer brug af naturlige ingredienser.

De har følgende fordele:

 • høj sikkerhed (indeholder ikke kemikalier, der kan beskadige følsom hud)
 • lav pris (alle komponenter er relativt billige).

Nedenstående tabel viser til dig nogle få opskrifter, der hjælper dig med at holde din hud blød og silke i lang tid.

Påfør æteriske olier for at fremskynde hårvækst

Æterisk olie bruges ofte ikke kun til at forbedre kosmetikernes kvalitet, men også til hårvækst. Gennem dette produkt er det helt muligt at sige farvel for evigt til skæl, tab eller overdreven tørhed af krøller. Hvis værktøjet vælges i henhold til alle reglerne, så vil håret snart ikke kun kunne skinne med en ny kraft, men også for at demonstrere intensiv vækst.

Æteriske olier til hårvækst er effektive i komplekset, for kun i dette tilfælde klarer de at forbedre blodcirkulationen i hårsækkene, fodre dem forsigtigt og forsigtigt med at fjerne overflødig fedtet hud i hovedbunden, reducere antallet af sprøde og splittede krøller.

Brugen af ​​sådanne komponenter gør det også muligt at "vække" pærerne, som af en eller anden grund er i en tilstand af fuldstændig hvile, hvilket fører til en stigning i pomp og tæthed frisurer.

Men det er ikke værd at forvente, at æteriske olier til eller imod hårvækst vil gøre underværker, fordi vi alle har vores eget individuelle antal hårsække i hele kroppen, og det er lagt på det genetiske niveau.

Hvordan man bruger?

For ikke at forværre situationen er det nødvendigt at følge en regel, nemlig ikke at anvende ufortyndede æteriske olier, der nedsætter eller fremskynder hårvæksten. For eksempel er det bedst at tilføje et par dråber af produktet til enhver større agent, da esterne i deres oprindelige form kan fremkalde allergier og endda hovedbundsforbrændinger.

Undtagelsen fra reglen kan være aromaterapi, når et par dråber æterisk olie påføres en kam fremstillet af naturlige materialer efterfulgt af lange, langsomt og forsigtigt kæmende krøller.

Estere kan bruges som følger:

 • Organiser olieindpakninger, der forbedrer grundolieets egenskaber;
 • Beriger enhver løbende kosmetik. Til dette formål bør der tilsættes et par dråber til den sædvanlige del af balsammen eller masken;
 • Suppler eventuelle masker lavet på basis af naturlige ingredienser. Således anses en tandem fra ether og henna for eksempel næsten ideel.

Hvordan vælger man?

Væsentlige stoffer smedet ofte på grund af deres relevans og popularitet. I et forsøg på at erhverve det originale værktøj skal du være særlig opmærksom på prisen. Da et kilogram blomster bruges til at ekstrahere en milliliter ylang-ylang ether, kan det ikke fysisk koste 50 rubler til 30 ml.

Derudover skal du være bekendt med betingelserne for opbevaring af olie. Det skal være i en tæt lukket og mørk glasbeholder. Køb ikke olie på udvejsmarkedet, især hvis de placeres i gennemsigtige rør. Fordelene ved et sådant kosmetisk produkt vil være små, hvis overhovedet.

Nu om producenten. Det er klart, at præference altid skal gives til kendte mærker og mærker, hvis berømmelse raser over hele verden. En undtagelse kan være små virksomheder, der ikke eksporterer, men sælger deres egne varer inden for deres by eller region.

De mest populære hårprodukter

Der er en opfattelse, at jo mere eksotiske et stof er, jo mere elegant vil resultatet af dets anvendelse være. Faktisk er alt dette ikke sådan, og i et almindeligt apotek kan du finde billig oliven mod brummeløshed, skæl eller kedeligt hår.

For eksempel er den mest populære ylang-ylang ether, berømmelsen af ​​den delikate blomsterduft og de ekstraordinære egenskaber der rattles rundt om i verden.

Den positive virkning på krøller på grund af det faktum, at ylang-ylang har følgende virkning:

 • forbedrer blodcirkulationen i hårsækkenet og derved giver den styrke;
 • har en mild seboréeffekt
 • er den mest kraftfulde antiseptiske;
 • fjerner skørhed og splittede ender.

Kanelestere har en udtalt opvarmningseffekt, der aktiverer blodgennemstrømningen til hovedbunden. Det viser sig, at hvis du tilføjer dette stof til de sædvanlige masker og balsamer, vil deres nyttige komponenter være i stand til fuldt ud at falde ind i hårsækkene og krølle sig selv.

I nærværelse af fedtet hud på hovedet er det bedre at bruge fedther, som er et vidunderligt antimikrobielt middel, der eliminerer inflammatoriske processer og andre ubehagelige fænomener, der er forbundet med overdreven hårfedt.

Når det kommer til wraps, er fed olie bedst kombineret med grundlæggende komponenter som oliven eller mandelolie. I dette tilfælde vil det være muligt at opnå en mærkbar fugtighed og konditionering af trådene, slippe af med skæl og genoprette den naturlige balance af den blandede hårtype.

Endelig vil jeg gerne dvæle på den essentielle olie af slag, som aktiverer metaboliske processer i vævene, hvilket fører til den aktive vækst af nye hår. Det forbedrer ikke kun hårbundets tilstand, men bekæmper også med aldersrelateret forringelse, der opstår med krøller.

Ud over alle ovennævnte stoffer kan du sikkert bruge sådanne ether som:

 • olie af bergamot, myrtle, grapefrugt, te træ, basilikum, enebær og calamus - for at styrke krøllerne;
 • rosmarin, sandeltræ, cassia og blå kamilleolie - for at aktivere blodcirkulationen i hovedets hud;
 • Citronolie, bitter orange, timian, fyrretræer fra Sibirien og andre hjælper faldet godt.

Fans af estere ved, at der er stoffer, der nedsætter hårvæksten og undertrykker udviklingen af ​​deres pærer. De bruges sædvanligvis i tilfælde med overdreven hårdhed i ansigt og krop, for at udvide glatheden efter epilering og så videre.

Som du kan se, hjælper den kompetente brug af vigtige værktøjer til at klare et dusin problemer. Det vigtigste er at vælge de rigtige komponenter og hvordan man bruger dem!

Årsager til, at det gør ondt meget efter barbering

Valg af mænds elektriske barbermaskine