Urteolie til hår

Naturlig kosmetik tiltrækker altid mere opmærksomhed. Tanken om at opgive kemi, som giver dig mulighed for at opnå krøllernes skønhed, men irreversibelt beskadiger dem, er kendt for enhver kvinde. Det sker ofte, at efter gentagne krøller, tørring med hårtørrer, farvning bliver håret til sidst for sprødt og tørt, splittes og falder ud.

Ikke altid branded shampoo og balsam, samt kosmetiske masker kan hjælpe med at genoprette den gamle struktur af dit hår. Mange kosmetologer anbefaler at bruge naturlige olieekstrakter til dette formål. For eksempel har nældeolie en række nyttige kvaliteter, derfor bruges den i forskellige opskrifter af hjemmet kosmetik.

Fordelene ved brændenød

Som det viser sig, har den velkendte "brændende" plante mange nyttige kvaliteter og indeholder mange elementer, der er nødvendige for vores krop, især hår og hovedbund.

Først og fremmest indeholder nitten og dens ekstrakt en høj koncentration af tanniner. De har en stærk antiinflammatorisk og stramende virkning. Først og fremmest er det vigtigt for hovedbunden og hårsækkene.

Som en del af denne fantastiske plante er der vitaminer fra gruppe K, C og B, takket være hvilken ekstra ernæring af hud og hår der udføres. Virkningen af ​​at styrke folliklerne skyldes karoten og syrer af organisk oprindelse. Glem ikke om sporstoffer, såsom kobber, bor, jern, som vores krøller kommer i meget små mængder.

Derudover er det værd at bemærke muligheden for nældefeber som et komplet stof:

 • Det forbedrer immunsystemet, styrker beskyttelsesbalancen i huden. Sammensætningen af ​​nældefeber er generelt gavnlig for immunsystemet, så det kan anvendes til profylaktiske formål;
 • Det har en udtalt anti-inflammatorisk virkning. I dette tilfælde spiller tanniner en vigtig rolle. Nisse er så godt, at den ikke kun bruges eksternt, men også til behandling af artrose og gigt. Værktøjet aktiverer de fleste regenerative processer i kroppen og derved genopretter hud og hårvæv.
 • Normalisering af metaboliske processer. Udover det faktum, at nældefeber direkte giver huden og hårsækkene, har den også en positiv effekt på reguleringen af ​​metaboliske processer, hvilket forhindrer muligheden for nogen sygdomme i fremtiden;
 • Reducerer irritation
 • Normaliserer blodcirkulationen i små kar og kapillærer. Dette er især vigtigt, hvis håret lider af mangel på ernæring, hvilket kan manifesteres af tab og brådhed;
 • Nettle har også en masse gunstige medicinske egenskaber. Det er indiceret til brug i allergiske reaktioner, fungerer godt i tilfælde af blødninger eller revner i huden, kan også bruges som koleretisk og hypoglykæmisk middel.

Også nøgleolie anses for at være en ret stærk naturlig aktivator af hårvækst. Det kan bruges, hvis du har nogle problemer med at opbygge dine krøller. Det er overflødigt at sige, at ud over alle de ovennævnte fordele er nældeolienekstrakt også en af ​​de mest overkommelige og sikre for sundhedsk Cosmetics.

Når det er bedre at bruge

Anmeldelser af nældefeberekstrakter er normalt positive. Det er dog værd at huske, at effektiviteten af ​​ethvert kosmetisk produkt afhænger af den særlige situation, hvor du anvender den. Specielt er brug af nældeolie det tilrådeligt i sådanne tilfælde:

 • Overdreven hårtab. Enhver person i løbet af dagen må dog droppe en lille mængde hår, men hvis dette sker for ofte og mærkbart, så er denne betingelse et klart tegn på en krænkelse af hårsækkets tæthed. På grund af det høje indhold af essentielle sporstoffer kan nålene ikke kun bruges til forebyggelse, men også til behandling af mulig skaldethed;
 • Fjernelse af skæl. Skæl kendt for mange er som regel en konsekvens af betændelse i hovedbunden, dens skade ved forskellige svampe og bakterier. På grund af sin stærke anti-inflammatoriske og antiseptiske virkning løser nældeolien dette problem hurtigt nok;
 • Lav hårvækst. De fleste kvinder drømmer om langt og stærkt hår, men deres hår vokser ikke altid så hurtigt og tæt som vi gerne vil. Nudelekstraktionsolie aktiverer cellefordelingsprocesser i hårsækkene på grund af indholdet af essentielle vitaminer, syrer og caroten. Ved regelmæssig brug af nældemasker begynder håret at vokse mærkbart tykkere og hurtigere;
 • Forebyggelse. Vores hår er jævnligt udsat for eksterne faktorer. Alle ved, at de farligste for håret er temperaturfald, ultraviolette stråler fra direkte sollys, for ofte perm og farvning. Nileolie giver en slags beskyttende lag, der gør det muligt at reducere alle de negative virkninger på håret og hovedbunden.

Hvor finder man og hvordan man laver mad

Du kan få nældeolie i næsten ethvert apotek. Det kan også ofte ses i specialiserede afdelinger og butikker Fito-kosmetik. Omkostningerne kan direkte afhænge af volumenet af flasken, normalt er det 100 rubler pr. 100 ml. olier samt fabrikantens og produktets egenskaber.

I butikkerne kommer der ganske ofte ikke rene versioner af olie, men allerede forberedt betyder baseret på det med tilsætning af andre komponenter. Det kan være en blanding af nælde og kamille, burdock, havtorn. Sådanne kosmetik er som regel højt specialiserede og bruges til at styrke eller vokse hår.

Hvis du ikke lykkedes at finde ren olie, eller du vil bruge et helt naturligt produkt og kun stole på dig selv, så kan du altid lave nældeolie med dine egne hænder derhjemme.

Til fremstilling af friske skud anvendes planter med blade. Du kan vælge dem selv, og nogle gange kan du købe allerede indsamlede bundter på markedet. Vær altid opmærksom på bladernes kvalitet, som skal være lidt fugtig og frisk. Fading, tørre eller falmede planter er ikke egnede!

Stængler med blade skal hakket så forsigtigt som muligt ved hjælp af for eksempel en kødkværn. Dæk dem med ca. 2/3 krukker eller en tæt lukket beholder og behandl dem til en gylle med en blender. Derefter fyldes beholderen til randen med olivenolie, lukkes og opbevares i to uger på et tørt, køligt sted uden adgang til sollys. Med jævne mellemrum kan du nå og ryste. Værktøjet er klar til brug, når det bliver mærkbart mørkt.

Nogle komponenter kan udskiftes. For eksempel, i stedet for olivenolie er almindelig raffineret solsikke egnet. I dette tilfælde vil effektiviteten af ​​stoffet imidlertid være meget værre. Også, hvis du ikke finder friske stængler af nælde, så kan du som basis tage nudelpulver, som sælges i et apotek.

Anvendelsesmetoder

Det er nemmest at bruge nældeolie som tilsætningsstof. Dette er især velegnet til dem, der har brug for regelmæssig profylaktisk hårpleje. For at gøre dette skal du blande den samme mængde almindelig shampoo, som du bruger dagligt, og nældeolie. Bland blandingen og læg den forsigtigt på håret som en maske.

Prøv at undgå kontakt med et sådant middel i hovedbunden. Omhyggeligt behandle deres hårrødder og spredes over hele længden. Ellers kan det udløse en stigning i talgkirtlerne.

Ved regelmæssig brug af dette værktøj får håret en naturlig glans, bliver mere silkeagtig. Metoden er også velegnet til dem, der er bekymrede over problemet med splittede ender, fordi nældeolie fjerner døde hårlag, så de bliver ikke længere forvirrede og får deres originale, neat udseende.

Olie kosmetiske Aromatics Nettle - Anmeldelse

Ønsker du at vokse smukt, langt hår? Nudelolie kan hjælpe dig med dette!

Baseret på personlig erfaring kan jeg sige, at hvis du vil have smukt og sundt hår, skal du tage vare på dem regelmæssigt. For at gøre dette er det ikke nødvendigt at blive ofre for smart reklame og købe alt "mirakel" af nye ting - shampoo, balsams, masker. Ja, mange af dem tager godt af håret, men de påvirker ikke hårvæksten.

For dette er ret simple, naturlige og tidstestede midler. For mig selv har jeg identificeret følgende produkter: farveløs henna, olier (fedtstoffer og essentielle), havsaltskrælning, lermasker, skylning af håret med afkogning af urter eller vand med æbleeddike.

Selvfølgelig behøver du stadig at spise rigtigt og med jævne mellemrum tage vitaminer.

Men alle bestræbelser på at øge hårvækst vil komme til intet, hvis du ofte bliver nervøs og føler stress. Hår begynder at falde ud ikke straks, men et sted i en måned efter en stressende situation. Så rolig, kun rolig.

I dag vil jeg tale om nældeolie og hvordan det kan bruges.

Nissebladene er rige på vitaminer, især askorbinsyre (0,6%) og pap (op til 50 mg%) samt vitaminerne K, B2, B3. Desuden indeholder bladene tanniner (mere end 2%), organiske syrer (ca. 0,2%), stivelse (op til 10%), sukker (op til 25%), chlorophyll (op til 8%) og også tyggegummi sitosterol og salt. Nålens stinginess er forårsaget af myresyre, der findes i cellesaftet af hår. I asken af ​​nælde er blade op til 6,3% jernoxid.

Dette er nældeolie:

er fremstillet af nældeblad, familiens nåleled ved kold udvinding med mandelolie, som gør det muligt at bevare plantens gavnlige egenskaber samt styrke dem med de unikke egenskaber af mandelolie.

Nyttige egenskaber af nål til hår:

- beskytter mod tab;

- fjerner fedtet hovedbund;

- lindrer kløe og skæl;

- aktiverer hårvækst

- forbedrer hårstruktur

- forhindrer tidlig graying.

Olien er i en flaske mørkt glas. Volumen 50 ml.

Dråbe dispenser hjælper med økonomisk at bruge olien.

Tekstur er olieagtig. Lugten af ​​nælde er ikke i modsætning til olieekstrakterne af havtorn og kamille fra Aroma Inter, hvor klart genkendelige aromaer er udtalt.

Farven er lidt gul. Olien er meget lys, absorberet godt i huden, efterlader ikke en olieagtig film.

Anvendelsesmetoder.

- at genoprette svækket hår og forhindre hårtab (forbedrer blodtilførslen til hovedbunden og hårsækkene, giver hårblødhed og sundt udseende);

- til tørt hårpleje. Det har en gavnlig effekt på hårstrukturen, normaliserer talgkirtlerne.

- skæl (forhindrer skæl);

- til ansigts hudpleje - normaliserer lipidmetabolisme, har en tonisk og antiseptisk effekt, forbedrer hudånden og stofskiftet i det;

- for at fjerne rynker (toner, helbreder, nærer huden i ansigtet, gør den blød og fløjlsagtig);

- at styrke hændernes hud.

Hvordan jeg bruger:

 • Til rensning af ansigt og makeup.Våd en bomuldsstynge med varmt, kogende vand, vri det ud, dryp et par dråber olie og gnid huden langs massage linjerne. Olie renser huden godt, fjerner talg og vasker væk sminke. Perfekt erstatter ansigtscreme, glatter jævnligt små efterligner rynker.
 • Jeg laver en maske-skrubbe for at styrke hårsækkene. Jeg tager en spiseskefuld spiseligt havsalt af den fineste nulslibning og tilsæt nøgleolie. Derefter blandes og anbringes det på en lidt fugtig hovedbund. Jeg laver en lysmassage, sætter på taske, og på toppen pakker jeg det med et håndklæde eller lægger på en varm hat. Jeg går i 15-20 minutter, og vask derefter håret med shampoo. Følelser efter denne maske-skrubbe sådan at håret på hovedet blev mere

Jeg købte også 50 gram næseblader og nu brygger jeg og skylder mit hår.

Men sådan skylning er mere egnet til ejere af mørkt hår. Mit hår er brunt, i løbet af sommeren lidt brændt ud. Lyse strenge dukkede op, og skyllede med nitter ændret skygge. Hår blev mørkere og chokolade-røde noter blev tilsat.

 • gnidning i hændernes hud efter våd rensning, vaskes eller vaskes hånd for at fugt og genoprette beskyttelsesfunktionerne i huden.

Skal jeg bruge burdockolie med nål til hår?

Har dit hår begyndt at falde ud og miste glans? Til behandling af svækkede krøller anbefaler jeg et naturligt middel, som du kan købe til en overkommelig pris. Denne burdock olie med nål. Jeg bruger det regelmæssigt i mange år. I løbet af denne tid blev jeg spurgt så mange gange for at afsløre hemmeligheden om smukt og sundt hår. Tro mig, jeg skjuler det ikke - jeg deler det altid med vilje. Sund mad til mine lange tråde er i en flaske burdock olie.

Sammensætningen af ​​burdock olie med nælde

Sticky burdock blomster synes at stoppe os nær den store burdock med vilje, som om at sige: se på, hvad en helbredende plante vokser her. Men den mest nyttige del er skjult under jorden. Det er fra hende - fra roddelen - lav den eftertragtede olie, som gør mig glad år efter år.

Smør fremstilles på en helt anden måde end solsikkeækvivalent. Skrællede burdock rødder, rig på et helt arsenal af vitaminer og mineraler, insisterer på oliven eller mandelolie. Derefter forbliver i den færdige infusion:

 • vitaminer (A, C, E og B);
 • fedtsyrer;
 • sporstoffer (zink, jern, iod, mangan, fosfor, kobolt);
 • tanniner.

Listen er allerede imponerende, men ikke fuldstændig, fordi jeg køber et burdock-produkt med nældekstrakt, som indeholder:

 • vitaminer (C, K, A, B og E);
 • flygtige;
 • klorofyl;
 • sporstoffer (kalium, magnesium, calcium, natrium, nikkel, bor, kobber);
 • organiske sukkerarter.

En flaske med en vegetabilsk tandem bliver mere effektiv mindst 2 gange. For at øge resultatet flere gange mere, kan du skifte med jojobaolie.

Nyttige egenskaber af burdock olie med nål

Hvad er nyttigt nål og burdock olieagtig væske? Hvorfor stoppede jeg på denne lineup? Komponenterne har en imponerende track record, takket være, at jeg har et tykt og skinnende hårhår:

 1. Både burdock og nælde sap accelererer vævsregenerering og vækst.
 2. Olie forbedrer metaboliske processer, genopretter hårstruktur, healing split ends.
 3. Naturlige ingredienser styrker hårsækkene.
 4. Blødgør og fugt huden, lindre kløe, eliminere skæl.

Når netkomplekset anvendes systematisk, hældes krøllerne bogstaveligt talt af kraft. Og de bliver mere, og på kammenes tænder efter morgenen kæmper - mindre.

Instruktioner til brug til hår

For at gøre en burdock infusion med nældearbejde så effektivt som muligt, observere jeg følgende sekvens, som for mig er som et ritual:

 • Jeg opvarmer en del af byrde olieholdig væske med nål i en keramisk plade i en mikrobølgeovn til en varm tilstand (du behøver kun at varme i et halvt minut);
 • Jeg omhyggeligt kam og våd mit hår, så det er vådt - på den måde bliver det meget lettere;
 • Jeg våd mine fingre og forsigtigt gnider dem ind i rødderne med pads, så anvend dem til tråde;
 • Da jeg har langt nok hår fordeler jeg væsken med næsesaft over hele længden med en kam (anvend ikke et overskud, som vævene ikke kan absorbere);
 • Jeg dækker mit hoved med en film og luk et tykt håndklæde over det;
 • mens håret og hovedbunden absorberer alle de nyttige nældebørststoffer, gør jeg andre procedurer i en time eller to (jeg plejer selvmassage af bukets og lårens sider ved hjælp af havtornsolie);
 • Ja, jer alle klager over hvor svært det er at vaske af den olieagtige væske, men jeg kan nemt klare brugen af ​​en dobbelt shampoo;
 • Jeg afslutter wellnessproceduren og skylder mit hoved med afkog af kamille, calendula eller lavendel.

Hvis hovedbunden var tør og kløende, så er den efter at have påført oliekomplekset med nælde, roet ned og bliver hydreret. Men at misbruge denne medicin er ikke det værd. 1-2 gange om ugen er nok til, at håret bliver mættet med byrdeolie. Det maksimale kursus er 1-2 måneder, hvorefter vi hviler i ca. 3 uger og gentages igen. To behandlingskurser vil vare i et år.

Hvad er faren for hyppig brug af burdock olie? Strænger bliver fede. Skæl forsvinder ikke, men øges. Og i stedet for det forventede resultat får du den modsatte effekt. Overdrive det ikke, alt har sin tid.

Tilberedning af hårmaske

For hele tiden med "udnyttelse" af produktet forsøgte jeg forskellige masker. Men mest af alt jeg kan lide masken af ​​burdockolie med nælde med tilsætning af sennep. Når det er tidligt forår udenfor, mangler hele kroppen vitaminer og mikroelementer, og håret lider meget.

For at revitalisere dem og forbedre, tilsættes til 2 spiseskefulde burdockolie med nudelsaft så meget sennep og 1 æggeblomme. Bland grundigt, og anvend derefter på trådene i en halv time. Efter kosmetisk procedure vaskes grundigt.

Anmeldelser af burdock olie med nældekstrakt

For at sikre min oprigtighed foreslår jeg at kende bekendtskab med kvinders anmeldelser, som bekræfter værktøjets effektivitet.

"Allerede en måned på min hylde i badeværelset er burdock olie med tilsætning af brænden. Det er meget behageligt, det lugter virkelig - urter, ikke aromatisk duft. "

"Jeg ødelagde mit hår ved blegning, de begyndte at bryde og falde af for mine øjne. Jeg troede de ikke kunne genoprettes. En ven rådede med burdockolie med russisk nål. Prisen er lav, så jeg besluttede at tage en chance. Effekten slog mig, endene ophørte med at falde af, i 2 måneder min hårindustri på 3 cm! Jeg vil fortsætte med at bruge. "

"Mange gange fortalte min bedstemor mig, hvordan nælde- og burdockrødder hjalp i plejen. På apoteket så jeg burdockolie med nål, læs sammensætningen - det viste sig at være helt naturligt. Jeg købte et værktøj, jeg fandt en maskeopskrift på internettet med denne olie. Tre uger senere spurgte en ven, hvor jeg gjorde Botox, densiteten var uvirkelig. Vi lo meget, da jeg fortalte hende om min Botox hjemme. "

Sammenfatning af vores samtale bemærker jeg, at burdockolie med tilsætning af nældekstrakt er et sundt naturligt middel uden bivirkninger. Det er universelt, da det passer til alle typer. Du kan eksperimentere med olie ved at prøve masker med forskellige ingredienser. Jeg håber du er enig med mig. Din mening er vigtig for mig - skriv i kommentarerne.

Urteolie til hår

Det er ikke en hemmelighed for alle, at for at bevare hårets sundhed i vores tid er det ikke en nem opgave. Støv, snavs, kølig luft eller lys sol svækker vores hår, og den daglige brug af kosmetik og elektriske apparater til styling krøller forværrer billedet yderligere og garanterer ikke deres genopretning. Men næsten hver eneste af os kvinder mindst én gang i sit liv haft folkemusik opskrifter til genopretning af håret, så brugen af ​​mirakuløse urter i hjemmet af Kosmetologi er den bedste løsning, som vil gøre det muligt retur krøller styrke, glans og skønhed.

Decoctions, olier, urter af urter perfekt helbrede vores hår, stimulere deres vækst, give tæthed. Desuden løser brugen af ​​urter til pleje af håret også mange andre problemer: Ved hjælp af folkelige opskrifter kan du helbrede skæl, reducere hårets fedtindhold, gøre tørre tråde mere sunde og også genoprette krøller efter farvning med maling.

Til pleje af hår bruges mange forskellige urter, men et af de mest effektive og populære midler er nældeolie. Det helbreder ikke kun håret, men styrker også rødderne og øger hårvæksten. Vi vil gerne fortælle om denne mirakelbehandling i dagens publikation. Nå, lad os tale?

Fordelene ved nældeolie til hår

For det første har nældeolie været kendt for sit helbredende handlingsspektrum på håret. Selv vores bedsteforældre brugte et sådant værktøj til at helbrede skørt hår, slippe af med deres tab. Det anbefales også at bruge til ejere af olieagtig hovedbund og dem, der lider af skæl. Faktum er, at nældeolie indeholder tanniner, som har høje fastgørende, antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaber. Derfor returnerer selv den sædvanlige skylning af håret med brug af et sådant værktøj i løbet af få uger af brugen af ​​hendes glans, styrke og skønhed.

Det er vigtigt at bemærke, at denne olie indeholder en stor mængde vitaminer, proteiner og kiselsyre, hvilket er særligt godt til behandling af tørt hår. Hvad angår de andre næringsstoffer, som nældeolie er rig på, hjælper de med at forbedre hårvæksten og også dybere hårsækkene, styrker vores hår og giver det et sundt og smukt udseende.

Det skal bemærkes og det faktum, at det er et ganske effektivt redskab til behandling af skaldethed. Det lindrer også perfekt kløe i hovedbunden, har toniske egenskaber og kan blødgøre tørt hår.

Til forebyggelse anbefales nældeolie også at blive brugt regelmæssigt. Faktum er, at det skaber en beskyttende film på håret, som forhindrer deres udtynding, beriger pærerne med proteiner, øger blodcirkulationen, normaliserer talgkirtlerne og fremmer hurtig hårvækst.

Ældre kvinder rådes også til at købe nældeolie til almindelig brug. Faktum er, at en af ​​sine utvivlsomme fordele er evnen til at forsinke udseendet af gråt hår.

Nudelolie kan købes på næsten ethvert apotek, og det koster kun pennies. Desuden kan du lave et helbredende ekstrakt derhjemme. Opskriften er som følger: Hæld 3-4 spiseskefulde. tørsløg med et glas olivenolie og lad blandingen være på et mørkt sted i ca. to uger. Efter tiden skal væsken filtreres. Det færdige produkt anbefales at opbevares i en mørk lukket flaske, helst i køleskabet.

Det er vigtigt! Saml nældeblad til fremstilling af olie er nødvendig i deres blomstringsperiode. Denne periode kommer som regel i juli måned. Det var på dette tidspunkt, at indholdet af næringsstoffer i nældegrønt er maksimalt.

Så lærte vi om fordelene ved nældeolie. Lad os nu se på, hvordan man anvender det til pleje af hår, så vores krøller altid ser sunde og smukke ud.

Nisseolie til håranmeldelser

Godmorgen Jeg fandt på internettet en chic anmeldelse om hårpleje. Jeg er bange for at miste, og derfor kopiere her. Jeg begyndte lige at prøve hendes råd, men mine tynde hår blev forvandlet, så artiklen er 100% god og nyttig. God eftermiddag :) Her er jeg endelig moden til en hårplejeprodukt anmeldelse og er klar til at give alle mine detaljer og fortælle min historie trin for trin om at omdanne en vaskeklud til noget anstændigt. Denne historie er min stolthed, så der vil være mange bogstaver og følelser. Gør dig klar Jeg kan ikke gøre noget.

Hej piger! Under graviditeten havde håret ikke tid til at male "race, som på gær."

Jeg stjæle. Jeg kan ikke huske hvem. Stærk og lang hår på bare 1 måned +3 +7 cm!

I dag modtog jeg en pakke med organisk væske Castilla Sæbe Base.Otkryla, snusede lugt, solsikker godt, det er lidt forståeligt, da kogte og fra at chisle.I besluttet at shampunki.

Maske til super-duper hårvækst.

Der er en klar, men det er muligt og at bestille, med individuelle præferencer. Ligeledes scrubs, lip balms, hydrofile olier til vask. I grund og grund er dette kun en organisk base, i stedet for smagsstoffer jeg forsøger at tilføje æteriske olier overalt, i stedet for farvestoffer, naturlige krydderier. Alt til naturlig hudpleje. sæbe med pulveriseret kokosmælk, oliven- og ferskenolie, bobeltgummismak, jordbærsmagshjerter, bestrøget med vaniljesukker. 150p stykke.

Herbal anti-androgener 09/29/2010 http://agideliya.com/kak-stat-uxozhennoj/rastitelnye-antiandrogeny/ For bedre at forstå hvorfor du skal tage urte-anti-androgener - læs min indlæg "Hovedårsagen til kvindelig forsømmelse." Hvis i en nøddeskal, skyldne af acne, olieagtig hud og hår, med deres efterfølgende tab og uønsket vegetation på kroppen er næsten altid androgener - mandlige hormoner. De produceres for meget, og under enzymets virkning omdannes 5-alfa-reduktase til dihydrotestosteron (DHT). Han forårsager igen synlig skade på øjet. Mål af plante antiandrogener: - normalisere hormoner - reducere unødvendige.

piger, hvis du vil have rigtig naturlig kosmetik, prøv det russiske mærke Cleons sammensætning er helt naturlig - nogle olier og ekstrakter, sæberot tilsættes til sæbe. Jeg anbefaler: Solid shampoo Oak - super til fedtet hår, jeg har endnu ikke stødt på det bedre, mit hoved er rent i 3 dage! efter vask, ja, den tredje er allerede halvdårlige, og før det var nødvendigt at vaske det på en dag, det lugter som afkog af egetræsbark)) salt sæbe til brudt hud - god, tørrer pimples, det tørrer ikke, det lugter som mynte.

Piger, hun prøvede ikke, men besluttede at redde for fremtiden selv. Hvis nogen vil kunne gøre noget eller allerede har prøvet det - skriv venligst anmeldelser. Kun få dråber æterisk olie kan erstatte et helt arsenal af husholdningskemikalier. Derudover er det kun vigtigt at kende nogle af de "tricks", der er tilberedt for at lave et nyt værktøj og hvor meget det kræves af alle, og alt vil vise sig, også med en fantastisk lugt.

Piger, alle vil være så taknemmelige, hvis du deler din mening med resten af ​​BB-shki. Køb af naturlige terapeutiske og profylaktiske cremer, balsam. Udviklet af personalet i Bioteknologicenteret i Moskva State University. MV Lomonosov. Jeg tror og håber, at dine indtryk, bedste praksis og erfaring vil være nyttige for resten af ​​mine klienter! Jeg sender anmeldelser af mine deltagere (fra BB og andre fora) for hvert produkt. Meget har akkumuleret under mit køb. For nemheds skyld at finde anmeldelser af interesse, brug kombinationen Ctrl + F.

Skønheden i vores øjenvipper Piger, hvordan leder du skønheden i øjenvipper? Jeg kom til nogle konklusioner. 1. Blæk, har en god balance - brugervenlighed og en anstændig æstetisk effekt, men. Desværre beskadiger dette værktøj lidt øjenvipper, det klæber huden, det skal rengøres med vegetabilsk olie eller specielle midler hver aften. Derudover skal det opdateres rettidigt, hvilket er dyrt. Det er nødvendigt at smide ud hver tredje måned, hvilket er urentabelt, selvom du bruger det flere gange om ugen. Og hvis en gang om ugen eller to? Selvfølgelig er levetiden mulig.

Skønheden i vores øjenvipper Piger, hvordan leder du skønheden i øjenvipper? Jeg kom til nogle konklusioner. 1. Blæk, har en god balance - brugervenlighed og en anstændig æstetisk effekt, men. Desværre beskadiger dette værktøj lidt øjenvipper, det klæber huden, det skal rengøres med vegetabilsk olie eller specielle midler hver aften. Derudover skal det opdateres rettidigt, hvilket er dyrt. Det er nødvendigt at smide ud hver tredje måned, hvilket er urentabelt, selvom du bruger det flere gange om ugen. Og hvis en gang om ugen eller to? Selvfølgelig er levetiden mulig.

Elena Khanian-A + A Maslenichnaya week Den offensive uge er Pandekageuge, hvilket betyder at det skal gøres, så det bliver husket hele året.

Hentet herfra http://vk.com/page-32922940_44141072Vi kopi, pludselig bliver siden bøjet + så vil jeg også tilføje fra andre ressourcer. Og over tid, deres feedback.. Piger fra staterne, der ved, hvor man skal få en mumie, ricinusolie (købt ved en tilfældighed i målet, er der ikke mere, og de selv blev overrasket over hvad der sker), burdockolie, glycerin?

Indikationer: inflammatoriske hudsygdomme (acne, bylder, furuncles og al.), Termiske, kemiske og solskoldninger, multipel trauma (snit, revner, animalske og insektbid, blå mærker, etc.), Kløe og ødem, erysipelas, decubitus y alvorligt syg, psoriasis, atopisk dermatitis, neurodermatitis, hudirritation efter barbering, herpes osv Action :. creme blødgør huden og beskytter den mod udtørring, øger blodcirkulationen, normaliserer mekanismer vævsmetabolisme, genskaber mikroflora, fremmer regenerering af beskadiget væv. Selv med en kort anvendelse af cremen genoprettes den naturlige farvekarakteristik af sund hud.

3000 ord og 50 billeder = 3 måneder med at forberede en anmeldelse, 1 time redigering og download. Jeg ville bare virkelig give dig noget nytår, en del af ferie inden for ferie. hurtig trafik og mus med hjul. )))

Nisse til hår

Nålen til hår er det ældste naturlige middel, der fik distribution flere århundreder siden.

Ved hjælp af nældefeber blev kosmetiske defekter behandlet og behandlet, hvilket ofte forekommer på krøllerne som følge af stress.

Hvor nyttigt nål til hår ^

Brugen af ​​nål til hår samt hemmeligheden ligger i den effektive virkning af de komponenter, der udgør hver folder:

 • A-vitamin heler mikrokaster, fremmer den hurtigste vækst af hår;
 • C-vitamin øger blodcirkulationen, nærer hudceller med ilt - alt dette påvirker hårfollikernes styrke;
 • K-vitamin forbedrer hårets farve;
 • Caroten fremmer en optimal balance af fugt, normaliserer talgkirtlerne;
 • Tanniner lindrer irritation og gør krøller glattere, fede og bløde;
 • Flavodina forhindre hårtab
 • Organiske syrer forbedrer metaboliske processer i hårsækkene.

Nisse har den største fordel for fedtet hår, men hvis der er behov for at styrke og helbrede selv overdrevne krøller, er der ingen kontraindikationer.

Skønhedseksperter advarer mod overeksponering af maskerne med nælde på håret og forkert dosering af urtet: Hvis du ikke overholder opskriftsopskriften, kan du forårsage enorme skader på dit hår.

Dioecious nettle, og det er sådan, planten er brugt til at kalde det velkendte til alle planter, kan bruges til at lave afkogninger, tinkturer, skylninger og masker. For den bedste effekt anbefales det at gøre masker til hår og parallelt med skylle krøller med afkog af nælde efter shampooing.

Brugen af ​​brændenød i hjemmelavede hårmaskere er en sikker og meget effektiv måde at slippe af med sådanne problemer som:

 • Rigelig tab, for langsom vækst;
 • Skæl, irritation i hovedbunden;
 • Kedelig hårfarve;
 • Mangel på volumen eller fugtighed;
 • Vanskeligheder i gennemførelsen af ​​frisurer;
 • Daglig vask af hovedet på grund af hyperaktiv produktion af subkutant fedt.

Hvilke andre anbefalinger om brugen af ​​nældemasker giver kosmetologer:

 • Nettles skal høstes i maj eller juni, når græsset blomstrer og der ikke er regn;
 • Til fremstilling af kosmetik er en beskadiget eller rådnet plante ikke egnet;
 • Før du forbereder en netsamling, skal planten tørres i et varmt rum, beskyttet mod sollys og vaskes med koldt vand;
 • Tørretidens tørretid vil tage fra 8 til 10 dage;
 • Når græsset tørrer, adskilles bladene fra stilkene og ordner dem i poser. Opbevares ikke mere end to år;
 • Nisse masker kan bruges ikke mere end 2 gange om ugen i tre måneder;
 • For at øge effekten efter fordelingen af ​​sammensætningen er det tilrådeligt at bære en badekåbe og dække med et tørklæde.

Nettle Hair Mask: Opskrifter, brugsregler ^

Nettle afkog for hår

Et afkog af nældebrød er nyttigt til behandling af skæl, accelerere væksten, lindre sebaceøsekretioner i den dristige type krøller:

 • 100 gr. nældebladene hældes 1 liter kogende vand, sætter beholderen på en lille ild og koges i en halv time, derefter belastes og afkøles;
 • Til brug efter vask af hovedet med skyllet hår med næppe varm bouillon;
 • Flushing er ikke nødvendig.

Nisse tinktur til hår

Nå redder i den kolde årstid, når der ikke er mulighed for at vælge frisk græs. Det er egnet til normalisering af talgkirtlerne i fedt typen, og for normale krøller tjener det som et fremragende støtteværktøj:

 • Tag en halvliter mørk glasflaske, hæld tørlbladsplader ind i den til toppen og fyld dem med vodka;
 • Indstil kapaciteten i en måned på et mørkt sted;
 • Når midlet infusioner, skal det drænes ved at hælde væske ind i en anden flaske;
 • Brug tinkturen til skylning eller tilsæt den til masken. I begge tilfælde skal blandingen blandes i forholdet 1: 4 (for eksempel tinktur: vand).

Det er også nyttigt at blot gnide tinkturen af ​​nælde i hårrødderne, idet den tidligere har fortyndet det i de ovenfor angivne proportioner.

Urte ekstrakt til hår

Nudelekstrakt kan bruges til at styrke rødderne og stoppe hårtab kun om sommeren, fordi det udelukkende er fremstillet af friske blade:

 • Skær fint næsebladerne (3 spsk. L.), klem saften ud af dem gennem gaze;
 • Behandle straks hårbunden med en væske;
 • Brug isolerende ting på hovedet og skyll dit hår med varmt vand om en time.

Urteolie til hår

Meget nyttigt for tørre tråde: det fugtiger dem intensivt, nærer og styrker rødderne, aktiverer vækst. Madlavningolie er ret simpel og hjemme:

 • 4 spsk. skeer af nældebladene hæld olivenolie (200 gr.);
 • At sætte den lukkede beholder på et mørkt sted og insistere betyder inden for to uger;
 • Brug sammensætningen i 1 time før vask af hovedet, behandle deres hovedbund og tråde;
 • Vask dit hår med shampoo som normalt.

Nisse Hår Mask

Perfekt fjerner plak fra fede krøller, normaliserer talgkirtlerne, eliminerer desquamation og behandler skæl:

 • I nettede blade (0,5 kopper) jorden med en blander, tilsættes havsalt (1 tsk), bland godt;
 • Når saltet opløses, behandle hovedbunden med en masserende bevægelse;
 • Efter 15 minutter skal du vaske håret med varmt vand.

Nisse hår hårtab maske

Den kan bruges med enhver form for krøller:

 • Ved hjælp af en juicer presse 3 el. l. nudelsaft
 • Gnid væsken ind i rødderne og lad den sive i 1 time;
 • Brug kun varmt vand til skylning.

Maske for at fremskynde væksten af ​​nældehår

Velegnet til alle typer:

 • Klargør afkogning af nælde og burdock
 • Tilslut 1-2 spsk. l. afkogning og behandling af rødderne
 • Flushing er ikke nødvendig.

Nisse og Kamille Hår Mask

Styrker rødderne effektivt og lyser krøllerne:

 • Brew i 1 l. kogende vand nælde rødder og kamille blomster, insisterer en halv time;
 • Skyl håret med opløsningen og sæt hætten på i 20 minutter;
 • Brug kamille tinktur fortyndet med vand i samme proportioner, skylles hovedet igen;
 • Efter 1 time skal du gentage det foregående trin.

Nisse og Burdock Hair Mask

Hurtigt lindrer skæl, kløe, tilføjer volumen og glans til alle typer krøller:

 • Bland jordnet (2 spsk) for at blande med honning og burdockolie (1 spsk hver);
 • Behandle hovedbunden og strengene tilberedt sammensætning
 • Vask dit hår om 30 minutter med varmt vand og en lille smule shampoo.

Nisse til hår: anmeldelser, videoer, tip

Resultaterne af brugen af ​​nål til hår derhjemme bliver endda synligt synlige efter to uger med regelmæssige procedurer:

 • Fedtet glans og skæl forsvinder, håret bliver mere voluminøst;
 • Mindre brudt eller venstre på kamhårene;
 • Krøller bliver lydige, glatte og skinnende;
 • Stop med at falde ud, væksten er aktiveret.

Anmeldelser af masken til hår med nålene hos vores regelmæssige læsere:

"Nettle decoction er en god ting! Men dens effekt er forbedret, hvis du samtidig udfører en terapeutisk maske kursus - på denne måde jeg helbredes skæl "

"Ubevidst besluttede jeg at lave en maske af tørrede nældeblad. Selvfølgelig skrumpede de, men jeg brugte stadig blandingen på mit hår. Jeg vaskede knapt det senere! Nu, efter at have læst opskrifter, indså jeg, at du kun kan lave denne nøgenmaske fra friske blade. Jeg vil prøve om sommeren "

"Jeg har bemærket, at netsmaskere fjerner fedtet glans meget godt - dette er deres største plus, for hvilket jeg har brugt dem i 1 måned allerede"

Nudelolie til hår: Brug, i hvilke tilfælde det er vist og kontraindiceret, hvordan man bruger

Mange mennesker kan ikke lide net, fordi de betragter anlægget aggressivt - det brænder hænder og fødder. Derfor omgå sin side. Men få mennesker ved, at nålen, hvis du ved hvordan man bruger den, er en magisk kugle.

Anlægget er godt for både sundhed og skønhed. Lægemidler, tinkturer, infusioner, olier baseret på brændende planter, hjælper ikke kun med at øge kroppens beskyttende egenskaber, men også for at forbedre og styrke håret.

Særligt nyttigt er nældeolie til hår. Det erstatter de fleste kosmetiske sammensætninger og plejeprodukter til trådene, hvis du ved hvordan man forbereder og anvender det.

Det er ikke nødvendigt at bruge penge på køb af butiks masker, balsams og andre kompositioner til hårpleje. Alt den mest nyttige natur giver os. Du skal bare lære at bruge disse gaver.

Hver repræsentant for den smukke halvdel ved, at det ikke er så nemt at holde hendes krøller sunde. For det første er det langt fra altid muligt at give dem den rette opmærksomhed, og for det andet frost, brændende sol, vind, snavs - alt dette gør låsene svækket og fremkalder en forringelse af deres tilstand.

Nettle er et af de mest effektive, næsten gratis plejeprodukter til krøller. Brugen af ​​masker på basis heraf vil forbedre tråde, styrke dem, give glans, mæt med nyttige stoffer: vitaminer, makro- og mikroelementer. Tilstanden i hovedbunden vil blive bedre, problemer som kløe og skæl vil forsvinde. Brug af dokumenterede forbindelser derhjemme, vil ikke længere være nødvendigt at købe dyre stoffer.

Endnu nyttigt

Om plantens helbredende egenskaber er kendt for mange. Der laves ikke mindre helbredende olie fra den. I dag kan du købe værktøjet på ethvert apotek, og hvis du ønsker det, kan du forberede det selv. Dette værktøj er et lagerhus af næringsstoffer.

Den er udstyret med følgende komponenter:

 • vitaminer B9, A, K, B4;
 • ascorbinsyre;
 • proteiner;
 • aske stoffer;
 • mineraler: jern, natrium, kobber, fluor, fosfor, magnesium;
 • organiske syrer;
 • flavonoider;
 • tanniner;
 • caroten.

Det er den rige sammensætning, der giver sammensætningen til pleje af tråde en masse nyttige egenskaber. På grund af indholdet i olien af ​​organiske syrer bidrager brugen af ​​sammensætningen til normalisering af metaboliske processer i hårsækkene. Flavonoider hjælper med at styrke pærerne, såvel som i kampen mod skaldethed. På grund af tilstedeværelsen af ​​tanniner i olien hjælper masken til at berolige hovedets dermis, for at sikre glatningen og elasticiteten af ​​krøllerne.

Derudover bidrager brugen af ​​præparater til forbedring af hårets tilstand til:

 • genoplade hårsække;
 • stimulere hårvækst
 • genoprette strukturen af ​​krøller;
 • normalisering af tilstanden af ​​hovedets dermis
 • aktivering af blodcirkulationen
 • anti hårtab
 • fjerne skæl;
 • forhindre udseendet af gråt hår;
 • at forbedre og styrke strengene.

Nile-baserede formuleringer kan bruges til piger med både tørt og olieagtigt hår. Gennem brugen af ​​masker genoplives strengene fra rødderne til spidserne.

Effekten efter påføring af formuleringer baseret på brændselsolie vil være mærkbar efter to til tre uger.

I hvilke tilfælde er der vist og kontraindiceret

Nisse og dets forbindelser har unikke egenskaber. De er i stand til at klare et stort antal problemer krøller. Dens anvendelse er effektiv i kampen mod skæl, hårtab, skørt hår, hudproblemer, eksem, dermatitis, øget tørhed. Værktøjet anbefales også til repræsentanter for svagere køn med sjældne, tynde, livløse krøller samt svage og kedelige.

Ved regelmæssig brug af masker bliver resultatet ikke længe i kommer. Håret styrkes betydeligt, vil være sundt. Krøller bliver lydige, glatte og bløde, og problemer, som tidligere syntes globale, vil forsvinde. Ligesom alle andre lægemidler har komponenten kontraindikationer.

Det anbefales ikke at anvende nælde, planteolie, afkog og infusioner under graviditeten, såvel som til personer, der lider af:

 • små sår, sår og koger (på hovedet);
 • forhøjet blodkoagulation
 • Tilstedeværelsen af ​​åbne sår, udskæringer;
 • individuel intolerance
 • nyresvigt.

Sådan ansøger du

Hjemmelavede formuleringer er nemme at bruge. Olie kan bruges i ren form, blandet med andre olier, såvel som andre komponenter. Det kan tilsættes til shampoo, såvel som bruges til brug af masker eller wraps. Dette er en stor hjælper i at håndtere forskellige problemer med krøller og hovedbund. Velegnet til enhver type af tråde.

Apotek eller egen produktion

Du kan købe komponenten hos ethvert apotek eller online butik. Den gennemsnitlige pris er 120 rubler. Dette produkt er klar til brug. Men hvis du vil bruge et naturligt middel, er det selvfølgelig bedre at gøre det selv. Det er udarbejdet simpelthen.

 1. Først skal du samle råvarer. Det er ønskeligt, at bladene var unge, uden skud og tørt løv. At samle råvarer, helst om morgenen. Det er lige så vigtigt, at anlægget samles på et økologisk rent sted - der bør ikke være motorveje og industrielle virksomheder i nærheden.
 2. Samlet løv skal vaskes, hakket derefter med kødkværn eller blender. Dernæst hældes den knuste plante i en krukke og fyldes med olivenolie. Beholderen skal fyldes med råvarer på 2/3, og olien hældes til nakken. Hvis der ikke er nogen olivenolie til rådighed, kan du erstatte den med solsikke. Men i dette tilfælde bør du forberede det faktum, at effekten bliver noget mindre.
 3. Derefter lukkes beholderen og fjernes derefter i en halv måned på et mørkt, køligt sted. Fra tid til anden skal sammensætningen rystes. På beredskabet af olien vil signalere en mørkning af væsken. Efter anstrengning hældes den olieagtige væske i hætteglas, der opbevares i et mørkt køligt sted.

Selvfremstillet smør er mest nyttigt. For det første vil der være tillid til dets kvalitet, anvendelighed og effektivitet. Og for det andet - et sådant produkt er uden fremmede stoffer, det er ikke fortyndet.

Nudelolie: hvordan man bruger, opskrifter, anmeldelser

Der er mange opskrifter til kosmetiske sammensætninger med nål til pasning af krøller. Denne bouillon, masker og infusioner. Nisseolie er et ideelt middel til at bekæmpe forskellige problemer med krøller eller hovedbund.

Regelmæssig brug af produktet derhjemme, især hvis det er tilberedt med hånden, er den bedste måde at gøre tråde fuld, blød, fleksibel, lydig og vigtigst sund.

For at forhindre udseendet af uforudsigelige konsekvenser, før du bruger nøgleolie, er det nødvendigt at foretage en lille test. Du skal lægge en dråbe olie på huden bag øret, og vent derefter et par minutter. I mangel af en reaktion - rødme, kløe, brænding, udslæt kan sammensætningen anvendes.

Til rensning af hår

Til rensekrøller. Tilføjelse af ekstra glans til trådene, forbedring af deres sundhed og minimering af udseendet af fedtindhold vil hjælpe med at tilføje olie til shampooet. Det er nødvendigt at kombinere en enkelt del shampoo med denne komponent - vask dit hår med en lille mængde. Effekten vil være synlig efter den første shampooing.

At fodre hår

Hvis du tilføjer en olieagtig væske til en allerede forberedt maske eller balsam, så bidrager dette til styrkelsen af ​​sammensætningen, fodring af hårsækkene. Hårets tilstand vil blive bedre, trådene bliver bløde, lydige. Du skal bare kombinere balsam med olie i samme proportioner, læg det på krøllerne og fordel massen gennem hele længden. Fremgangsmåden udføres efter vask af håret. Skyl med varmt vand efter fem minutter efter påføring.

Til tørt og kedeligt hår

Anvendelsen af ​​olie i sin rene form er især nyttig for kvinder med overtørrede, kedelige tråde, samt efter farvning krøller og krøller. Ca. en time før den tilsigtede vask af hovedet skal behandles hår med en lille mængde olieagtig væske. Så skal du bære en badekåbe for at varme hovedet med et håndklæde. Efter en time skal hovedet vaskes på den sædvanlige måde.

At styrke og mod hårtab

Med et sådant problem som hårtab vil hjælpe en sådan sammensætning. Dette værktøj hjælper også med at forbedre og styrke tråde. Det er nødvendigt at blande nældeolie i mængden af ​​en spiseskefuld med havsalt - en knivspids. Sammensætningen påføres med lette massagebevægelser på hovedets hud og gnides derefter ind i rødderne. Efter en kvart time vaskes hovedet på den sædvanlige måde.

Nærende maske

Det er nødvendigt at kombinere ildelugtende væske - en spiseskefuld med finhakket mynteblade - med samme mængde, yoghurt, yoghurt eller kefir - halvt glas. Sammensætningen påføres krøllerne, hvorefter den fordeles langs hele længden. Så skal du pakke dit hår med klæbende film og isolere. Efter en halv time vaskes sammensætningen af ​​og vaskes hovedet på den sædvanlige måde.

Maske med henna og nældeolie

Først skal du hælde farveløs henna i mængden af ​​tre teskefulde kogt vand med lidt koldt vand og rør godt. Efter at have erhvervet en masse pastaagtig konsistens, skal den blandes med en varm planteolie og en forfalsket æggeblomme. Blandingen påføres på lidt fugtigt fugtigt hår og fordeles derefter over hele længden. Så skal du bære en badekåbe. Efter 20 minutter skal du vaske dit hår med shampoo.

Vitamin maske

Det er nødvendigt at blande i samme proportioner nældeekstrakt med naturlig flydende honning. Massen opvarmes lidt, og blandes derefter med æggeblomme, en kapsel B6 og B1. Efter påføring af massen på krøllerne, skal du bære en badekåbe og varm. Efter en halv time skal du vaske dit hår.

Nisse er ikke en ukrudt, som mange er blevet vant til at tro. Hvis du ved hvordan du bruger planten og dens midler, kan du ikke kun forbedre immuniteten og endda helbrede forskellige sygdomme, men også forbedre tilstanden af ​​låsene, forhindre det tidlige udseende af grå hår, slippe af skæl og forbedre dem.

Olien ekstraheret fra den er et lagerhus med en lang række nyttige stoffer, som igen har den mest gavnlige virkning på krøller, gør dem sunde, føjelige og silkeagtige. Positiv feedback fra piger bekræfter effektiviteten af ​​den olie, der udvindes fra nålen.

anmeldelser

Irina, frisør, 33 år gammel. "Jeg har kendskab til nettets mirakuløse magt siden barndommen. Min bedstemor gjorde altid forskellige hårmasker, hendes teer og håret var altid perfekt. Jeg fulgte bedstemors ledelse. Jeg har tykke og sunde krøller, og jeg er stolt af det. Og alt takket være brændenolie. Jeg plejede at bruge det næsten hver dag. Nu er det nok for mig at bevare mit helbred og trivsel to gange om ugen. "

Valentine, en massage terapeut, 41 år gammel. "Da mit hår begyndte at falde i bunker, ved jeg ikke, om der ikke var nok vitaminer, eller jeg var lidt opmærksom på tråderne, rådede en af ​​mine venner mig til at gøre masker med nitter. Jeg nægte ikke og fortryder ikke. Omkring en måned senere bemærkede jeg, at håret faldt ud i mindre mængder, og også at de blev blødere og mere lydige. Og efter to måneder med at bruge olien forsvandt problemet helt. Nu laver jeg masker udelukkende til forebyggende formål - en eller to gange om ugen. Krøllerne er blevet elegante. "

Nudelolie: forberedelse og anvendelse

Nudelolie? Dette er noget nyt, siger du. Hvad der netop ikke laver fra nælde- og helbredende bouillon og medicinske lotioner og duftende supper og skarpe salater og endda badebørster. Hvorfor så også olie? Men denne recept er ikke ringere end den klassiske nældebehandling med hensyn til recept og effektivitet. Urteekstrakt hjælper med at håndtere hudsygdomme, bevare skønhed og ungdom, helbrede ømme led. Og stadig nælde maslitse kan... spise. Men kun hvis du ved hvordan man laver det korrekt.

Hvad er berømt nældeolie?

Selv den, der er langt fra den nationale urtemedicin, kender til nålens helbredende egenskaber. Husk, hvordan vores bedstemødre hævdede, at hvis i løbet af sommeren for at klatre grundigt over tærnene og pobzhigatsya små grønne rygsøjler, om vinteren ikke er kold ikke forfærdeligt? Kan du huske den første vitaminfjedersuppe lavet af delikat nælde og sorrel?

En afkogning af zhukchi (det er hvad folk kalder det) rådes til selv erfarne læger til at behandle deres patienter, og kosmetologer opfordrer til regelmæssigt at skylle hår med nældeinfusion.

Men olie fra frø eller unge skud af nælde er ikke så meget fremmet. Og det er meget skuffende - fordi du kan købe det til den mest beskedne pris, og hvis du vil, kan du nemt lave det selv. Ja, og medicinsk "specialisering" han virkelig stærk - kosmetologi, dermatologi og endda neurologi. Hvad er nyttigt nålolie, du vil let fortælle brugsanvisninger:

 • lindrer smerte og fremskynder heling med blå mærker
 • hjælper med at klare leddegigt og smerter i nedre ryg med osteochondrose (med normal massage);
 • helbreder hudfejl: strækmærker, ar, forbrændinger;
 • hjælper med at øge kroppens forsvar, styrke immunforsvaret;
 • renser ansigtets hud, bekæmper juvenile bumser og gamle acne;
 • giver huden elasticitet og glatter de første rynker;
 • bad med nældeolie afhjælper træthed og helbreder huden;
 • olieemulsion fra skud af nålestop stopper hårtab og bekæmper tidlig graying;
 • helbreder splitte ender, returnerer glans og letter styling;
 • nældefrøolie bruges til at fjerne hår (især på benene).

Hvordan laver man nøgleolie?

Før du foretager forberedelsen af ​​brændselsolie, skal du afgøre, om du vil gøre det personligt eller simpelt hen til at købe allerede færdigpakkede. Både almindelige apoteker og onlinebutikker sælger nøgleolieekstrakt til ganske lave priser - fra 100 rubler. for 100 ml. Afhænger af mange faktorer - mængden, fordelagtige tilsætningsstoffer (ekstrakter af kamille, burdock osv.), Destination. Der er et højt specialiseret netsnegle - til hår restaurering - og universal.

Men hvis du kun foretrækker naturlige kosmetik og kun stoler på oprettelsen af ​​dine egne hænder, kan du tage en hjemmelavet opskrift på nældeolie. Der er også tilfælde, hvor det ønskede produkt simpelthen ikke er at købe. Nålolie til hårfjerning fremstilles således kun fra frø, der sælges som råvarer.

Vigtigt: For en medicinsk emulsion samler vi kun unge og friske skud, uden tørre blade. Ideel - gå til nøgleråvarer på en frisk sommermorgen, efter en nat med regn. Du kan også tage tørret nældepulver, som findes i apoteker.

Nisseolie - en klassisk opskrift

Hvordan laver man nøgleolie hjemme? Milled blade med stængler slibe i en blender eller kødkværn, falder i søvn i en krukke og blandes for at løsne. Nettle i en dåse burde være strengt 2/3. Hæld derefter olivenolie til nakken (du kan erstatte raffineret solsikkeolie, men effekten bliver lidt mindre).

Derefter fjernes i to uger i et lukket køligt skab, med jævne mellemrum nås, rystes og omhyggeligt peer. Når urte smør mørkere, kan du filtrere og bruge. Opbevares i samme skab.

Urtefrøolie til hårfjerning

Vi tager 40 gram nudelfrø af brændenød (bedre frisk, men velegnet og købt) og 100 ml vegetabilsk olie. Her er valget ikke begrænset - egnet oliven, hamp, majs, hørfrø, druesaft osv.

Hæld i en flaske mørkt glas, insistere i den samme køleboks, men længere - 2-8 uger. Derefter spændes gennem flasken og bruger det strengt i overensstemmelse med det tilsigtede formål.

Nissehårolie

Hjemmelavet nældeolie er simpelthen et universelt hårplejeprodukt. Hvis du er vant til at bruge kun burdockolie, skyllet med kamillehoved eller afkok af kalamusrødder, så er det tid til at sprede din kosmetiske menu.

Nettle nål hjælper med at styrke krøllerne, reducere skørhed, reducere antallet af split hår, stop tab. Det vil give hårsalonen skinne og skinne, let styling og endda suspendere udseendet af gråt hår i din frisure.

Mod fedt

Gnid nettleekstraktet i hårrødderne 20-30 minutter før vask (for at øge effekten kan du rulle hovedet op med et håndklæde eller sætte på et brusebad). Efter 1-2 måneder af sådanne procedurer vil fedtindholdet mærkbart mindskes, håret bliver mere frodigt og skinnende, deres vækst vil accelerere, og skæl vil forsvinde.

At fodre hår

For at give håret de nødvendige vitaminer og næringsstoffer er det nok at tilføje urtel olie til almindelig shampoo og balsam. Kosmetologer rådgiver en sådan maske - bland balsam og olieekstrakt ud af nålen i lige store mængder, hold håret i 5 minutter og skyll med koldt vand.

Urtefrøolie til hårfjerning

Overskydende hår på benene og i bikiniområdet er hovedpine for mange piger. Hvad kun tricks går ikke i business - og depilatory cremer, og ømme voks, og epilator maskiner, og en regelmæssig barbermaskine. Folkek Cosmetologi stod heller ikke til side og tilbyder en række forskellige måder at slippe af med "fod vegetation." En af disse metoder er nældeolie.

Det er vigtigt at huske: nældeopskrift til hårfjerning er speciel. Hvis bladene og stilke af nål bidrager til at styrke håret, så kan frøene standse deres vækst. Forveks ikke! Det er meget nemt at bruge frøolie. Det er nødvendigt om morgenen og aftenen at tørre problemområder med en bomuldsstynge med en helende emulsion, og uønskede hår falder simpelthen ud selv. Standardkursuset er i gennemsnit to måneder.

Både kosmetologer og patienter argumenterer for sikkerheden og effekten af ​​en sådan behandling. Ja, dette produkt giver dig ikke øjeblikkelige resultater. Og blandt kvinder, der brugte nældeolie til hårfjerning, er anmeldelserne ret modstridende.

Nogen mener, at kun salonprocedurer og en god barberkniv vil hjælpe med at slippe af med håret. Men mange mennesker forsikrer, at efter den første brugsmåned vises mærkbare skorper på benene - rene og glatte steder uden irriterende hår. Det vigtigste, som forumchanki advarer, er at kontrollere olien på forhånd på et lille hudområde. For ikke at tjene en nældebrænding.

Nudelolie til hudpleje

Nisseolie - en erfaren hudlæge: det hjælper med at klare hudsygdomme og giver også huden et frisk, strålende og velplejet udseende.

Har du skåret dig selv, tjent en blå mærke eller en lille blå mærke? Kæmp med strækmærker og løs hud? Eller leder du efter en ny effektiv opskrift på naturlige ansigtsmasker? I alle tilfælde vil det hjælpe universelt medicinsk netsmør. Den kan bruges både i ren form og i kombination med andre nyttige olier.

At berige cremer

For at øge effekten af ​​den sædvanlige fugtighedsgivende eller nærende creme, er det nok at tilføje et par dråber olie i en portion af cremen.

For at slippe af med rynker

For at glatte ud rynker og genoprette jævn hudfarve, kan du bruge varm nældeolie til ansigtet i sin rene form. Påfør som en maske: Påfør ansigtet med et tyndt lag, efter 10-15 minutter skylles med varmt vand og påfør din yndlingscreme.

Mod stregmærker og cellulite

For at klare strækmærker og returnere huden til dens tidligere elastik, anbefales det at bruge nældekstrakt i sin rene form eller at lave kombinationer til massage på basis heraf. Du kan bruge den i en blanding med anti-cellulite æteriske olier, mumiyo og andre kendte midler til sund og smuk hud.

Urteolie Anmeldelser

Mange besøgende på kvinders hjemmesider og fora har for længe siden tilpasset sig at bruge nøglehårolie - anmeldelser deler aktivt hemmelighederne ved at lave og bruge denne urtekosolog.

"Jeg gør hele tiden denne kropsolie - om vinteren giver den huden perfekt, fjerner tørhed og stramhed efter et brusebad. Tidligere lavet af frisk nælde, men olien opkøber meget hurtigt en ubehagelig lugt. Derfor er mit råd at bruge tørret. "

Den mest populære nældeolie til hår - anmeldelser anbefaler det så ofte som de klassiske nældedekoder.

"Nispelolie hjælper meget, når du ikke ønsker at lave en fuldgod hårmaske. Jeg gnider bare det i hovedbunden og gør min egen ting i 30-40 minutter, vask derefter den af. Håret fra ham er meget mere storslået og stærkere - det ses straks! "

Og endelig åbner vi en anden hemmelighed, der bærer nældeolie. Dens anvendelse er ikke kun behandling og pleje af sig selv. Selv med nudel smør kan gøre... sandwich. Magisk forårs- sommeropskrift - finhakket friskgrøntgrønt, blandes med et blødt smør og spredes på brød. Vitamin morgenmad til at give er klar!

Hvordan fjerne hår permanent hjemme?

Hvor lang tid varer kejsersnittet?