Olie mod hårvækst

I den moderne verden har naturlige aromaolier vist sig blandt den kvindelige befolkning. Med deres hjælp kan du sænke hårets vækst på ben, hænder, ansigt og i bikiniområdet.

For at undgå hyppig barbering kan du ty til æteriske olier, der nedsætter hårvæksten. Dette er godt, og det faktum, at pigen bliver af med irritation og rødme. Olieprodukter er sikkert at bruge, men kan forårsage en allergisk reaktion.

opskrifter

 1. Bland jojoba, mynte og tea tree olie. Den resulterende blanding påføres på de nødvendige områder efter depilering. Nogle tilføjer det til cremen, som bruges efter barberingen.
 2. 150 ml olivenolie blandes med 60 g finhakket nældeblad og 30 g frø. Den resulterende masse fjernes på et mørkt sted i 7 dage. Påfør det på huden efter depilation.
 3. Druefrøolie er en god hæmmer. Du skal tilføje hakket nælde og 5 dråber teetræ.
 4. En tsk ricinusolie tilsættes til 15 ml ammoniak. Derefter drypper nogle dråber jod.
 5. I en typisk vegetabilsk olie (2 tsk.) Tilsæt 4 dråber mynte og 10 dråber te. For at reducere væksten i håret på ansigtet eller i bikiniområdet, skal den resulterende blanding gnides daglig.

Maskeopskriften for at bremse hårvækst, se følgende video

På kosmetikforretningernes hylder kan du finde forskellige midler mod hårvækst.

• Veda Vedica er en kombination af ingefær, sesamolie, gurkemeje, frø havre, solsikke og salt. Det eliminerer ikke kun hyppig barbering, men også fugter, nærer og gør huden smidig. Produktet skal anvendes regelmæssigt for at opnå det ønskede resultat.

Købere taler godt om dette værktøj. Huden efter det er fugtet, og håret vokser meget langsommere.

Omkostninger - fra 500 s.

• Mini Bikini X6 - et sæt værktøjer, der består af naturlige ingredienser, der er sikre at bruge. Med det kan du slippe af med uønsket hårdhed i flere måneder. Den består af rambutanfrøolie, på grund af hvilken den ønskede virkning opnås. Rambutan er en frugt, hvis ben består af sunde fedtstoffer og olier.

Anmeldelser af dette værktøj er kun positive. De, der brugte Mini Bikini X6, taler om det som en effektiv metode til fjernelse af hår. Men desværre for at slippe af med håret for evigt vil det ikke fungere.

Omkostningerne ved komplekset - 1000 p.

• Mahiya er et middel, der indeholder myrolie. Det trænger dybt ind i huden og reducerer væksten af ​​nye hår effektivt. Hvis du regelmæssigt bruger dette værktøj, kan du få et stabilt resultat. Før brug skal den ønskede del af kroppen fjernes fra hårets rødder ved hjælp af hårfjerning eller pincet.

Ikke kun kvinder taler positivt om Mahiya. Mænd også rose ham og sige, at de er meget glade for at bruge.

Omkostninger - 500 s.

• Aravia er en lotion, der indeholder tea tree olie og valnød ekstrakt. Det forhindrer hårvækst ved at svække pærerne. For at opnå det ønskede resultat skal lotion anvendes dagligt i to uger. Dagen før brug af de nødvendige områder skal barberes.

De fleste piger er tilfredse med Arabia lotion. Han kæmper virkelig med hurtig hårvækst og gør dem tynde.

Olie til langsom hårvækst: te træ æterisk olie og andre

I dette tilfælde handler det ikke om hår, der dækker benene eller vokser i armhulen. Disse er hårbeklædningsområder i kroppen, der er usædvanlige for kvinder - bryst, underliv, nakke, kindben. Nogle af det retfærdige køn oplever alvorlig psykisk angst fra langt fra sexede "overskæg", der vokser over overlæben, men den virkelige mandlige overskæg!

Overdreven rigelig hårvækst på den kvindelige krop er ikke kun et psykologisk problem. Dette fænomen taler enten om krænkelser af hormonplanen eller hormonforstyrrelser i kroppen. I begge tilfælde kræves der specialrådgivning.

Overvej overdreven hårvækst i nogle områder af kvindens krop, men vi vil ikke røre ved hormonelle eller endokrine sygdomme, der kun rammer 10% af det samlede antal hårede kvinder. De resterende 90% lider af hår redundans i helt forskellige parametre.

Jeg ønsker, at benene skal være glatte, bikiniområdet er rent, og den hvide linje i maven forbliver hvid, og således at selv et spor ikke forbliver en dag efter depilation i lang tid.

Hvis en kvinde siger at hun er hvid og fluffy, betyder det at det er tid for hende at donere en epilator og købe et abonnement på en garvningslokale. (Fra den gamle vittighed).

Ikke desto mindre begynder de forræderiske hår at bryde igennem bogstaveligt næste dag efter procedurerne for deres fjernelse, især hvis manipulationerne blev udført ved hjælp af en maskine, selvom den var elektrisk.

"Hårvækst. stopper ikke under nogen omstændigheder. Kroppen lever, cellerne deler sig, håret og neglene vokser aktivt i hele personens liv. Det eneste der kan gøres er at finde et middel til at bremse hårets vækst. Desuden er det på nuværende tidspunkt slet ikke svært at gøre, "siger en praktiserende kosmetisk læge af den højeste kategori af lægehjælp" Din sundhed "i Krasnodonskaya, Alevtina Vladimirovna Vasina.

Det sørgeligste faktum er, at når man barberer hår, oplever mange mennesker rødme af huden og irritation, der ledsager små bumser, hvilket fører til en inflammatorisk proces i barberede områder.

Virkningen af ​​elektrolyseapparatet kan føre til, at nogle hårstænger vrider under huden og vokser ind i det, ikke at kunne gå udenfor.

Som et resultat dannes miniabcesser. Kirurgisk indgreb i dette tilfælde er ikke hensigtsmæssigt, men for at bekendtgøre Diamond Green må det stadig, fordi grøn maling tørrer helt og fjerner inflammatoriske processer.

Inflammation er direkte relateret til hudens kvalitet:

 • tynde, tyndhudede hud;
 • olieagtig hud;
 • tykke, hurtigt regenererende epidermier;
 • kombineret hudtype.

Punktfoci for betændelse udgør ofte en kontinuerlig zone af skade. Dette kan ofte observeres ved epilering af et bikiniområde. I dette tilfælde er brugen af ​​grønne ting på en eller anden måde uberettiget. Forestil dig en sådan "skønhed", hvis du planlægger at besøge stranden!

Fjern hår hurtigt og effektivt.

Hvor ofte ser vi denne reklameappel! Laser, vokssukkerfjerning eller shoring, side om side med kemiske midler til fjernelse af håret - alle slags geler, hårdende cremer

Forvirre ikke epilering og depilation. Det er to helt forskellige begreber.

"Epilation er en kunstig fjernelse af hårakslen med ødelæggelsen af ​​pærerne. Fremgangsmåden udføres næsten for evigt. Depilation er en delvis fjernelse af hårsakslen uden at påvirke hårsækken. Fænomenet er midlertidigt, "forklarer A. Vasin.

Laser hårfjerning er ikke for alle. Hver person har sin egen smertegrænse, og det afhænger af, hvor tæt nerveenderne er på overfladen af ​​huden. Nogle kvinder er ikke i stand til at bære virkningen af ​​en elementær husstands elektrisk epilator, selvom den er forsynet med 240 pincet, der trækker hår på samme tid.

"En tynd laserstråle trænger ind i laget af epidermis og ødelægger hårsækken. Håret falder efterfølgende, men intet garanterer, at en ny follikel ikke kan danne sig på sin plads, siger skønhedseksperten.

I en af ​​hendes sidste konsultation berørte skønhedseksperten spørgsmålet om at bremse hårvækst på de dele af kroppen, hvor depilationen blev udført, og om de retarderende kvaliteter, som nogle æteriske olier har - inhibitorer af den fysiologiske proces.

Æteriske olier haster til undsætning

Kortsigtet, men hurtig virkning, som kommer efter brugen af ​​depilatory creme, giver et reliefsug. Men efter en kort tid sporer spørgsmålet sammen med den voksende børstehår. Nogen tidligere, efter en dag under fingerspidserne, begynder tinningen af ​​regrown spines allerede at blive følt. Nogen begynder at føle det efter to eller endda tre dage. For hver person sker dette individuelt afhængigt af de fysiologiske processer, der forekommer i hans krop.

Som regel hører brændende brunetter til den første, tidlige kategori. I blondiner udover det faktum, at deres hår ikke kun er lys, men også mere tyndt, ubemærket på kroppen, vokser de langt langsommere.

Midler til permanent at fjerne hår på bestemte steder med en gang, eksisterer praktisk taget ikke. Der er forskellige midler og folkemetoder, der sænker væksten af ​​uønsket hår. Som regel anvendes essentielle olier af mynte, tea tree, Shea til disse formål.

Det skal noteres et karakteristisk træk ved de brugte olier. Når det bruges som en bestanddel af oliemasker, indpakninger eller aromaterapi, fremmer tea tree æterisk olie hårvækst på hovedet. Brug af det i kombination med pebermynteolie på andre dele af kroppen resulterer i:

 1. At bremse væksten af ​​uønsket hår.
 2. Eliminering af punktfoci for betændelse på huden efter depilering.
 3. Forebyggelse af spiring af hår i huden.

Blandt healers folkeråd er der følgende enkle opskrift:

 • Tag et lille stykke sengetøj og vask det i rent vand (sandsynligvis filtreret, destilleret eller frosset, ca.). Dryp på en fugtig klud med kun en dråbe te-træolie. Tør acne - og de forsvinder om dagen.

Og virkelig. Acne forsvinder inden for 24 timer og rødhed om få timer. Den næste dag er der ingen spor af betændelse.

En anden gammel opskrift til fremstilling af en olieblanding, der kan bremse væksten af ​​uønsket hår, der er blevet depileret eller dele af kroppen efter epilering, lyder som følger:

 • I en teskefuld vegetabilsk olie tilsættes to dråber pebermynteolie og drypper fem dråber tea-æterisk olie. Blandingen gnides grundigt en gang om dagen ind i problemhuden.

Men den mest populære opskrift på hjemmepleje balsam, der stopper hårvækst er en blanding af tre æteriske olier.

 • I 25 ml opvarmet Shea-baseolie tilsættes to teskefulde mandelolie. Slib alt grundigt, og tilsæt gradvist 4 dråber tea tree ekstrakter.

Shea smør balsam creme tilhører kategorien af ​​antiseptika og hudplejeprodukter, der regenererer huden.

Som en konklusion skal det bemærkes, at teetræet er et fremragende desinfektionsmiddel. Derudover har den en fantastisk effekt, som koger ned til en interessant funktion. Dens ekstrakt er i stand til at øge eller suspendere hårvækst afhængigt af andelen og til hvilken zone den påføres.

Forfatter Voitenko A.

Det vil være interessant.

Tea tree olie til hår

Hjælper en hårvækst træner en person?

Midler til at bremse hårvækst efter epilering og hudpleje

Mange piger står over for spørgsmålet om, hvordan man sænker hårvækst efter epilering og gør denne proces til en mere behagelig og smertefri. Dette kan gøres nemt hjemme, det vigtigste er at vide, hvilket kosmetisk præparat der skal købes.

Nu er der mange forskellige cremer, lotioner og olier, der anvendes til dette formål. Men hvordan blandt denne sort at vælge det rigtige produkt? I dag vil vi fortælle dig om det i detaljer.

På billedet - smuk hud, for at opnå et sådant resultat, skal du vide en række finesser

Vigtigste måder

Epilation udført i en skønhedssalon eller hjemme, giver mulighed for lang tid at gøre huden glat og blød. Men med tiden vises små hår på den. Derfor søger mange piger desperat efter et godt og effektivt værktøj efter depilering - sænker hårvæksten.

I dag er mange lægemidler tilgængelige i butikker, der er egnede til dette formål.

Blandt dem er følgende:

Hvilken skal man vælge for at få det mest effektive og hurtige resultat? Det hele afhænger af kvindens præferencer og den ønskede virkning.

Nogle produkter nedsætter ikke kun hårets vækst, men misfarver dem også. Som et resultat bliver hårene mindre mærkbare.

At vælge den rigtige makeup vil gøre det muligt for en kvinde at glemme problemet med indgroede og voksende hår for evigt.

Olien

Efter en hårfjerningsprocedure (epilering og udtørring) er huden skadet.

Vis ud på det:

 • revner;
 • små sår;
 • irritation og røde bump.

Omhyggelig pleje, som omfatter fugtgivende, nærende og beskyttende, hjælper med at forhindre alle disse effekter. Derfor er det efter sessionen nødvendigt at bruge en særlig olie - sænke hårvækst efter depilering.

Olie - et glimrende værktøj i kampen for glatheden af ​​huden

Det blødgør ikke kun det øvre lag af epidermis, men også på grund af inddragelsen af ​​specifikke aktive ingredienser i sammensætningen under langvarig brug, det nedsætter hårets vækst og gør dem tyndere.

Du kan tilberede olien ved hjælp af følgende ingredienser:

 • base - drue eller jojoba frøolie;
 • mynte ekstrakt;
 • tea tree olie.

Den forberedte sammensætning skal overføres til en mørk glasskål og anvendes ugentligt efter hver epilationssession.

Olier og cremer perfekt nærer og fugter de øverste lag af epidermis.

Tip!
Eksperter anbefaler at besøge badet eller saunaen efter hårfjerningsproceduren, da varm damp udvider og renser porerne.
Som følge heraf vil effektiviteten ved at bruge et produkt, der nedsætter hårvæksten efter epilering, stige betydeligt.

Cream - sænker hårvækst efter hårfjerning, nyder særlig popularitet blandt kvinder. Det er især effektivt, når det anvendes i de første to uger efter en kosmetisk fjernelse procedure.

I øjeblikket er mange mærker repræsenteret:

 • VEET;
 • Grøn Mama;
 • Velvet;
 • Johnsons&Johnsons;
 • DEPIL MOUSSE Depileve;
 • WHITE LINE;
 • Byly og andre.

Disse virksomheder producerer kvalitetsprodukter, som hjælper kvinder med at håndtere hårvækst på uønskede steder.

Enhver creme til langsom hårvækst efter hårfjerning giver dig mulighed for at opnå følgende resultater:

 • Løsn hårsækkenet, som et resultat af, at genepilering kun kan udføres efter et par uger;
 • Fyld de øverste lag af epidermis med fugt og næringsstoffer;
 • Fjern irritation fra beskadiget og skadet hud.

Cremen har en fremragende tekstur og beroliger huden efter epilering.

Også for nylig er en creme, der kan misfarve hår, meget populær. Som følge heraf kan enhver kvinde, selv uden at ty til epilering, give huden et attraktivt udseende.

lotion

Et andet glimrende værktøj er lotion - sænker hårvæksten efter depilation.

Det har en mere flydende konsistens, på grund af hvilken:

 • let på huden;
 • absorberer hurtigt og efterlader ingen fedtede pletter;
 • blødgør, fugter og nærer de øverste lag af epidermis.

Blandt de mest populære kosmetiklinjer kan man skelne mellem varemærkerne:

Den eneste ulempe ved købte kosmetik er deres høje pris. Resultatet er imidlertid værd at bruge pengene. Under alle omstændigheder kan en kvinde lave et glimrende middel (creme eller emulsion) derhjemme.

Lotion Effektivitet

Folkerecept

Folkemedicin - sænker hårvækst efter epilering er ikke mindre effektive og effektive. De er blevet testet i årevis, så de kan sikkert bruges efter en kosmetisk procedure.

Som følge heraf kan enhver kvinde lave en creme eller emulsion med egne hænder. Dette vil kun kræve ingredienser, der sælges i et apotek, samt en beholder til opbevaring af sammensætningen - en krukke mørkt glas.

Korrekt hudpleje indebærer brug af naturlige ingredienser.

De har følgende fordele:

 • høj sikkerhed (indeholder ikke kemikalier, der kan beskadige følsom hud)
 • lav pris (alle komponenter er relativt billige).

Nedenstående tabel viser til dig nogle få opskrifter, der hjælper dig med at holde din hud blød og silke i lang tid.

Olier sænker hårvækst efter epilering

Mange piger står over for spørgsmålet om, hvordan man sænker hårvækst efter epilering og gør denne proces til en mere behagelig og smertefri. Dette kan gøres nemt hjemme, det vigtigste er at vide, hvilket kosmetisk præparat der skal købes.

Nu er der mange forskellige cremer, lotioner og olier, der anvendes til dette formål. Men hvordan blandt denne sort at vælge det rigtige produkt? I dag vil vi fortælle dig om det i detaljer.

Vigtigste måder

Epilation udført i en skønhedssalon eller hjemme, giver mulighed for lang tid at gøre huden glat og blød. Men med tiden vises små hår på den. Derfor søger mange piger desperat efter et godt og effektivt værktøj efter depilering - sænker hårvæksten.

I dag er mange lægemidler tilgængelige i butikker, der er egnede til dette formål.

Blandt dem er følgende:

Hvilken skal man vælge for at få det mest effektive og hurtige resultat? Det hele afhænger af kvindens præferencer og den ønskede virkning.

Nogle produkter nedsætter ikke kun hårets vækst, men misfarver dem også. Som et resultat bliver hårene mindre mærkbare.

Olien

Efter en hårfjerningsprocedure (epilering og udtørring) er huden skadet.

Vis ud på det:

 • revner;
 • små sår;
 • irritation og røde bump.

Omhyggelig pleje, som omfatter fugtgivende, nærende og beskyttende, hjælper med at forhindre alle disse effekter. Derfor er det efter sessionen nødvendigt at bruge en særlig olie - sænke hårvækst efter depilering.

Det blødgør ikke kun det øvre lag af epidermis, men også på grund af inddragelsen af ​​specifikke aktive ingredienser i sammensætningen under langvarig brug, det nedsætter hårets vækst og gør dem tyndere.

Du kan tilberede olien ved hjælp af følgende ingredienser:

 • base - drue eller jojoba frøolie;
 • mynte ekstrakt;
 • tea tree olie.

Den forberedte sammensætning skal overføres til en mørk glasskål og anvendes ugentligt efter hver epilationssession.

Tip!
Eksperter anbefaler at besøge badet eller saunaen efter hårfjerningsproceduren, da varm damp udvider og renser porerne.
Som følge heraf vil effektiviteten ved at bruge et produkt, der nedsætter hårvæksten efter epilering, stige betydeligt.

Cream - sænker hårvækst efter hårfjerning, nyder særlig popularitet blandt kvinder. Det er især effektivt, når det anvendes i de første to uger efter en kosmetisk fjernelse procedure.

I øjeblikket er mange mærker repræsenteret:

 • VEET;
 • Grøn Mama;
 • Velvet;
 • Johnsons&Johnsons;
 • DEPIL MOUSSE Depileve;
 • WHITE LINE;
 • Byly og andre.

Disse virksomheder producerer kvalitetsprodukter, som hjælper kvinder med at håndtere hårvækst på uønskede steder.

Enhver creme til langsom hårvækst efter hårfjerning giver dig mulighed for at opnå følgende resultater:

 • Løsn hårsækkenet, som et resultat af, at genepilering kun kan udføres efter et par uger;
 • Fyld de øverste lag af epidermis med fugt og næringsstoffer;
 • Fjern irritation fra beskadiget og skadet hud.

Også for nylig er en creme, der kan misfarve hår, meget populær. Som følge heraf kan enhver kvinde, selv uden at ty til epilering, give huden et attraktivt udseende.

lotion

Et andet glimrende værktøj er lotion - sænker hårvæksten efter depilation.

Det har en mere flydende konsistens, på grund af hvilken:

 • let på huden;
 • absorberer hurtigt og efterlader ingen fedtede pletter;
 • blødgør, fugter og nærer de øverste lag af epidermis.

Blandt de mest populære kosmetiklinjer kan man skelne mellem varemærkerne:

Den eneste ulempe ved købte kosmetik er deres høje pris. Resultatet er imidlertid værd at bruge pengene. Under alle omstændigheder kan en kvinde lave et glimrende middel (creme eller emulsion) derhjemme.

Folkerecept

Folkemedicin - sænker hårvækst efter epilering er ikke mindre effektive og effektive. De er blevet testet i årevis, så de kan sikkert bruges efter en kosmetisk procedure.

Som følge heraf kan enhver kvinde lave en creme eller emulsion med egne hænder. Dette vil kun kræve ingredienser, der sælges i et apotek, samt en beholder til opbevaring af sammensætningen - en krukke mørkt glas.

De har følgende fordele:

 • høj sikkerhed (indeholder ikke kemikalier, der kan beskadige følsom hud)
 • lav pris (alle komponenter er relativt billige).

Nedenstående tabel viser til dig nogle få opskrifter, der hjælper dig med at holde din hud blød og silke i lang tid.

Alle disse opskrifter er ret effektive, men det vil være ret svært for dem at klare den øgede vækst af hårsækkene. Men med regelmæssig brug har de et glimrende resultat.

Vær opmærksom!
Alkaliske produkter, citrusjuice og syrer fører til svækkelsen af ​​hårpæren, så du bør tilføje sæbe, sodavand, eddike og citron til kosmetisk plejeprodukt.

Måder at bremse hårvækst efter hårfjerning

Epilation, som udføres i en skønhedssalon, ved hjælp af forskellige metoder, hjælper med at have en glat silkeagtig hud i lang tid. Men tiden går, og igen er det nødvendigt at gentage sessionerne. Og dette for mange mennesker kan være en umulig procedure på grund af de dyre omkostninger. Derfor anbefaler eksperter efter salonprocedurer at købe kosmetiske midler, der vil bidrage til langsom vækst efter hårfjerning.

I hjemmet er det også muligt at udføre procedurer for at slippe af med hår på forskellige dele af kroppen. For at gøre dette kan du bruge:

 • kvindelige hårfjerning maskiner;
 • voksningsprocedurer
 • anvende creme;
 • brug epilatorer;
 • Hårfjerning med kosmetiske pincet og mange andre procedurer.

Det skal bemærkes, at mange procedurer er meget smertefulde. Derfor prøver kvinder ikke at bruge dem meget ofte. Af denne grund er det nødvendigt at forberede et specielt værktøj, som ikke kun beskytter huden mod skader, men også forsinker væksten efter epilering.

Olie, der sænker hårvæksten

Efter hver procedure blev hårfjerningen beskadiget, selv om den blev lavet. Nogle gange kan rødmen og irritationen af ​​huden forekomme. Derfor anbefales det at tilberede en særlig olie, som skal påføres huden efter epilering.

Olierne blødgør ikke kun den delikate hud, men hvis du tilføjer nogle komponenter der, kan de også betydeligt reducere hårvækstperioden efter epilering.

Den hårvæksthæmmende olie kan være forberedt af dig selv hjemme eller købt på et apotek. For at forberede skal du forberede følgende komponenter:

 • æterisk olie (det er bedre at vælge kosmetisk druemusolie eller jojobaolie);
 • 3 dråber mynteolie;
 • 5 dråber tea tree olie.

Alle tilberedte ingredienser skal blandes godt og anbringes i en krukke med mørke briller.

Efter epilering anbefales det at besøge et bad eller en sauna, for bedre at udvide porerne og rense huden. Påfør olien med massagebevægelser over hele kroppen. Det vil ikke kun fugtige følsom hud, men også betydeligt sænke hårvækst.

Olien tilberedt hjemme bør opbevares i køleskab i en tæt lukket beholder i højst 2 uger.

Olien bremser væksten af ​​håret, med frø af en nælde.

 • 5 teskefuld frø frø;
 • ½ kop frisk solsikkeolie uraffineret olie.

Bland og applicér efter epilering på huden med massagebevægelser.

Folk retsmidler, der sænker hårvæksten

For at reducere hårvæksten betydeligt, er det muligt at bruge produkter, som er blevet testet i årevis.

Gruel af gurkemeje. Velegnet til denne procedure køkken spice gurkemeje. Bland et par spiseskefulde krydderier med varmt vand. Blandingen skal ikke være meget flydende. Påfør det på huden og pakk huden med klæbende film. Denne usædvanlige maske skal holdes i mindst 30 minutter. Skyl derefter huden med køligt vand. Skræl frisk valnød. Grøn peeling nødder bør knustes i en mos og gnides med massage bevægelser ind i huden. Påfør produktet skal være meget forsigtigt, da en stor mængde juice kan forårsage hudforbrændinger. Glem ikke, at valnødsaften pletter huden gul, som mørkner med tiden og forsvinder efter et stykke tid. Derfor bør denne procedure ikke udføres før du går på en dato eller en anden fest.

Folkemedicin, der sænker hårvæksten, er den sikreste og billigste. Men det er ikke desto mindre nødvendigt at teste for allergiske reaktioner før brug. Alle produkter skal fremstilles af friske ingredienser.

Creme, der bremser hårvæksten

For at bremse væksten efter epilering er det også muligt at anvende forskellige cremer. Særlige kosmetik kan købes færdigfremstillet, på apotekets kiosker eller i butikker, der sælger kosmetik.

Du kan også selvstændigt forberede en creme, der nedsætter hårvæksten derhjemme.

I bunden af ​​cremen skal du tilføje et par dråber citronolie. Du kan også tilføje hvid druesaft.

Creme bør være forberedt til en ansøgningsprocedure. Da frugtsaften forringes meget hurtigt.

Alle produkter, der hjælper med at reducere hårvækst efter epileringsproceduren, skal være friske. Påfør dem på ren hud, helst umiddelbart efter hårfjerningsproceduren.

Hvis de midler du køber allerede er tilgængelige, skal du kontrollere udløbsdatoen og kende de komponenter, der findes i værktøjet. Ingen komponent bør forårsage allergisk hudreaktion.

Du kan måske lide:

Hjemmelavede opskrifter

Effektive hårvæksthæmmere olier. Lægemidlet er let at forberede:

 • I basisolien (druesaft eller jojoba - mindst fedt) skal du droppe mynteolie og tea tree olie (tag 5 dråber af hver pr. 15 ml base) og bland. Denne sammensætning vil lindre irritation, lindre huden og sænke hårvæksten. At sætte med massage bevægelser, lidt gnidning;
 • i en favorit fugtighedscreme for kroppen (tag det beløb, som vil være nok på én gang) drop et par dråber citronolie og hvid druesaft. Den forberedte blanding påføres umiddelbart efter epilering, det kan ikke opbevares - det vil hurtigt forringes.

Videoen beskriver hvordan man laver en maske for at sænke hårvæksten:

Folkemetoder

For ødelæggelsen af ​​pærerne bruges der til rådighed hjemme alkalier og syrer (eddike, citron, sodavand, brun vaskesæbe). Efter depilering skal du tørre huden med et af de udvalgte produkter (for eksempel citron). Du kan ikke bruge sammen, fordi stofferne neutraliserer hinanden.

En af de populære metoder til at stoppe hårvækst er at skumme stedet efter depilation med sæbe og lad i 5 minutter. Vask af med varmt vand. Gentag hver anden dag.

Tøjvask sæbe tørrer huden! Efter proceduren fugtes huden med en speciel creme!

Top 5 populære værktøjer, der fungerer!

 1. Hårets vækst hæmmer myresyreolie. Det er fremstillet af myrer af æg. Processen er tidskrævende, så værktøjet er ret dyrt. Syrer, der udgør, ødelægge hårsækkene. Før brug skal det epilerede område rengøres grundigt og tørres med et håndklæde. Olie gnide massage bevægelser. Skyl ikke i flere timer. Fremgangsmåden efter epilering gentages flere dage i træk. Slap af helt uønsket hår vil kun vise sig efter flere måneders brug. Ifølge talrige anmeldelser er den mest effektive myrolie fra Tyrkiet "TALA". Velegnet til selv meget delikate dele af kroppen (ansigt, underarm og bikini). Omkostningerne ved en flaske på 20 ml - ca. 500 rubler.
 2. Yves Rocher tilbyder 2 i 1 kropspleje. Det fugter huden og bremser hårvæksten. Forskere fra virksomheden har medtaget særlige komponenter i mælken: Fugtighedsfremkaldende skyldes egenskaberne af mexicansk agavejuice, og den kinesiske kranietaprot har en overvældende effekt på hårvæksten. Pris for 200 ml - ca. 800 rubler. Men virksomheden holder ofte tilbud, specialtilbud, ved at bruge dem, kan du købe et produkt meget mere rentabelt.
 3. JOHNSON'S (Det Forenede Kongerige) tilbyder en body lotion, der sænker hårvæksten. Det fugter og beroliger huden. Efter påføring af lotionen får huden en næppe mærkbar attraktiv glans. Hår vokser langsommere, bliver mindre mærkbart, takket være sojaekstrakt, som er en del af. Efter regelmæssig brug af lotionen skal benene blive depileret meget mindre hyppigt. Volumenet på 250 ml koster omkring 600 rubler.
 4. GREEN MAMA tilbyder en gel efter depilation "Aloe Vera og Arnica." Aloe Vera juice er kendt for at fugt og lindre huden, lindre betændelse. Arnica er vant til at helbrede irritationer og blødgøre huden. Æteriske olier af pebermynte og citron er afkølet og behageligt forfriskende. En række andre komponenter (blandt dem - planteekstrakter) sænker hårvæksten. Prisen på et rør på 100 ml er ca. 200 rubler.
 5. Der er bemærkelsesværdige lignende produkter og russiske producenter. For eksempel tilbyder firmaet Floresan Deep Depil, en creme efter depilation. Sammensætningen indbefatter farmaceutisk kamille og aloe vera, ekstrakter, der beroliger huden. For at reducere intensiteten af ​​hårvækst anvendes ekstrakter af kløver og grønne valnødeskaller. Dette værktøj vil virkelig fjerne depilation, hvis det bruges korrekt! Fabrikanten anbefaler, at creme-gelen påføres i et kontinuerligt lag og lades absorbere i et par minutter. Prisen er ret overkommelig: Et rør på 150 ml koster ca. 130 rubler.

Markedet tilbyder et stort udvalg af kosmetiske produkter, der lover at sænke væksten af ​​uønsket hår. Indtil videre har man lykkedes at løse dette problem med 100% (så hårvæksten ikke genoptages). Men mange stoffer har virkelig en effektiv virkning og for at udføre depilationen, takket være dem, er det muligt mindre ofte.

Find ud af om du kan fjerne ansigtshår permanent.

Anmeldelser af creme Liberoderm med hyaluronsyre: http://soinpeau.ru/kosmetika/kremy/libriderm-s-gialurononjj-kislotoj.html.

Her kan du se en video af lymfatisk dreneringsmassage derhjemme.

Det er kun at vælge rigtigheden for din hud. Formlen "dårlig eller god" virker ikke, her er den anden mere relevant - "egnet - ikke egnet." Og dette beregnes kun efter mange forsøg, ved metoden "trial and error". Feedback på produkter vil bidrage til at reducere antallet af ineffektive erfaringer. Du kan også være interesseret i, end vask af voks til afhud fra huden. Linket beskriver, hvordan hvide voksstrimler bruges til bikiniområdet. Læs også, hvad der er bedst for en barberkniv eller skræmmende creme.

Olier, langsom hårvækst og ikke kun...

Aromaolier er stærkt etableret i moderne kvinders liv, der er åbne for adgang til medicinsk testede stoffer. Men naturlige olier, der reducerer væksten af ​​krøller, har gavnlige stoffer, indeholder ikke urenheder og kun kontraindikationer i form af en allergisk reaktion (det er let at kontrollere, om du lægger en dråbe på håndleddet). Men vil de hjælpe efter hårfjerning i bikiniområdet, på benene, arme, eller skal du vende tilbage til andre folkemægler? Alle individuelt.

Overraskende findes de samme olier undertiden i formuleringer til forbedret hårvækst og for at stoppe det. Kvinder kan opleve egenskaberne af sådanne midler for sig selv - der vil ikke være nogen skade. Det maksimale resultat - maskinen skal ikke nås så ofte, at minimumsprogrammet slippe af med rødme og irritation.

En cocktail af jojobaolie (hovedindhold), pebermynteolie (et par dråber) og teetræ (to gange mintproduktet) laves af dig selv. Det påføres det dampede, rene efterskæringsområde. Nogle gange tilsættes blandingen til de færdige cremer eller lotioner efter depilering.

Hvilken olie nedsætter hårvæksten: alle - med egne hænder.

Det er nemmere og billigere at forberede produktet hjemme. Produkter og planter fra bedstemorens gård vil være hjertelig velkommen. Medicinske og kosmetiske blandinger fremstilles på basis af basisproduktet (olie) og hjælpestoffets ingredienser.

· Til en halv kop olivenolie (100 ml) tages 40 g friske pundede eller hakkede nældeblad og 25 g frø. Ingredienserne blandes og vaskes i en lukket mørk glasbeholder i en uge i skabet.

Det er vigtigt! Midler (ubehandlet) Tør stedet efter hårfjerning. Sommetider er mint fra den påført huden og fikseret med gasbind i 20 minutter.

· Brug druemusolie, tilsæt alt det samme brændsel og et par dråber tea tree olie (desinficerer, har en behagelig aroma).

· Castorolie (en teskefuld er nok til en procedure), fem dråber 5% jod og en spiseskefuld flydende ammoniak.

Søg aromamasel fører nogle gange til en blindgyde, så det er lettere at købe færdiglavet efterskæringscreme i en specialbutik. Påfør en lille mængde af det, så nok i lang tid.

Hvis nogle ingredienser ikke er til stede, kan du se på hjemmeværktøjet eller køkkenskabet - nogle af de sædvanlige produkter vil være egnede til bekæmpelse af uønskede hår. Krydderier, desinfektionsmidler - alt går.

1. Ofte anbefaler piger hinanden at blande med vand til en tilstand af flydende gurkemejepulp og anvende den på kroppens dele efter depilation.

2. I 5 minutter anbringes en 3% opløsning af chlorhexidin antiseptisk på huden, vaskes af og behandles med et barn eller en fed fløde.

3. Hydrogenperoxid er også i stand til at lynne hår, hvilket i sidste ende svækker og forsvinder (men i det mindste vil de ikke give af mørke børster).

4. Lyserød opløsning af kaliumpermanganat, der påføres i 20 minutter, kan misfarve hår. Men proceduren udføres forsigtigt, ellers vil huden brænde eller farve det i en "romantisk" nuance af flamingoen, der minder om lang tid om det fejlede forsøg.

Valg af værktøj til dig selv, alt er tilladt at teste. Det vigtigste er ikke at overdrive det. Hvis det ikke virker, er barbermaskinen og den gode gamle depilatory creme altid til stede.

Langsom hårvækst efter depilering

Hver moderne kvinde søger at blive ejer af en smuk og velplejet hud. Uanset hvilken metode til fjernelse af hårfjerning vi bruger, vises uønsket vegetation forræderisk på kroppen igen og leverer mange problemer til den smukke halvdel af menneskeheden. Ønsket om at øge intervallet mellem depileringsprocedurerne fører til søgen efter årsagerne og metoderne til at bremse deres vækst.

Hvorfor vokser de så hurtigt

Væksthastigheden for hår er en individuel indikator for hver person. Dette aspekt afhænger af mange faktorer:

 • hormonelle niveauer (testosteronniveauer);
 • metabolisme;
 • arvelighed;
 • daglig kost osv.

Forskere har bevist, at forbrugende proteinfødevarer i kosten accelererer hårvæksten.

Væksthastigheden afhænger også af årstiden. I foråret og sommeren vokser de hurtigere end om vinteren og efteråret. Dette skyldes primært de gavnlige virkninger af solen, manglen på temperaturændringer og manglen på vitaminer i kroppen.

Hvis dit hår vokser for hurtigt, bør du konsultere en læge og blive testet for hormoner.

Ændringer i den fysiologiske og aldersplan påvirker den hormonelle baggrund, som afspejles i hårdets tæthed. Meget ofte vises en ændring i hormonniveauet som en bivirkning ved at tage medicin. I dette tilfælde skal du straks kontakte din læge og foretage en analyse for at bestemme niveauet af hormoner.

Måder at bremse hårvæksten

Kun ved forsøg og fejl kan du finde det rigtige værktøj til dig. Desværre garanterer intet produkt, der er designet til at reducere hårvæksthastigheden, dig et øjeblikkeligt resultat. Kun gentagen brug kan give den forventede effekt. Efter nogle få procedurer bliver det mærkbart, at hårene på kroppen vokser meget langsommere og mindre, de er blevet blødere og lettere.

Det skal også huskes, at der for forskellige metoder til hårfjerning findes forskellige måder at reducere deres vækst på. For eksempel skal du ikke bruge alkohol lotion umiddelbart efter epilering. Det kan forårsage irritation og ubehag i det behandlede område.

Brug af skum kan undgå skære under barberingen

Ved at følge disse enkle trin kan du reducere intervallet mellem hårfjerningsprocedurer:

 • Før epilering skal du altid exfoliere det øverste lag af huden med en blød skrubbe. Denne begivenhed fjerner døde hudceller;
 • barber dine ben i retning af hårvækst, så vil de voksne hår ikke blive hårde;
 • Brug særlige barberingsgeler, da de indeholder stoffer, der beroliger huden, og du kan undgå nedskæringer;
 • Påfør efter depilering specielle cremer, geler eller lotioner, der reducerer hårdets tæthed.
 • Forvarm huden for optimal effekt.

Lotioner, cremer, olier, der sænker hårvæksten

I øjeblikket har vi til rådighed en tilstrækkelig vifte af kosmetik, som ikke alene hjælper med at slippe af med, men også reducere procentdelen af ​​uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen og ansigtet. Det kan være geler, cremer, lotioner, spray osv. Du kan købe disse midler såvel som i professionelle butikker og i butikker og apoteker, der er tilgængelige for alle. Ved valg af produkter er det vigtigt at være opmærksom på sammensætningen for at undgå allergiske reaktioner og ubehagelige konsekvenser efter påføring.

Brugen af ​​en creme, der nedsætter hårvæksten, vil bidrage til at øge tidsgabet mellem depileringsprocedurerne.

I stigende grad opstår begrebet "hæmmere" på markedet for kosmetik til langsom hårvækst. Inhibitorer er stoffer, der nedsætter eller stopper de naturlige fysisk-kemiske processer i kroppen. De er en del af de fleste cremer og lotioner, bidrager til udtømning og svækkelse af håret, hæmmer farvepigmentet.

Inhibitorer er ikke i stand til at spare dig for evigt fra uønsket vegetation, men vil betydeligt øge intervallet mellem hårfjerningsprocedurer.

Disse midler skal anvendes efter proceduren med depilation. De hjælper ikke kun med at stoppe hårets vækst, men også takket være plantens indholdsstoffer nærer og fugter følsom hud, har en beroligende og antiseptisk virkning. De indeholder trods alt komponenter, der mætter huden med nyttige elementer:

 • aloe;
 • jojobaolie;
 • bivoks;
 • mandelolie;
 • valnød olie.

Aloesaft fremmer hurtig heling af udskæringer, fugter huden og nærer den med næringsstoffer.

Folkelige retsmidler

Det er muligt at påvirke hårpærens aktivitet ved hjælp af folkemidlet. De indeholder alkalier og syrer, som trænger ind i hudens porer og reducerer hårvækstaktiviteten. Men i intet tilfælde bør ikke disse ingredienser kombineres, da de har tendens til at neutralisere hinanden.

Gurkemeje sænker hårvæksten og har en antiseptisk virkning.

De mest effektive folkemæssige retsmidler, der nedsætter hårvækst er:

 • alkohol lotion. Kombiner 35 ml medicinsk alkohol, 5 ml ammoniak, 1,5 ml jod, 5 g ricinusolie. Gnid i huden 1-2 gange om dagen;
 • citronsaft. En citronkile skal behandles steder flere gange om dagen, hvor håret er blevet fjernet. Citronsaft, trænger ind i hårsækkenet, lyser og gør det tyndere;
 • vaskesæbe. Dette produkt er helt sikkert, og med det kan du klare problemet med hurtig hårvækst efter depilering. Efter fjernelse af håret skal fødderne dampes, sæbe i 15 minutter og skylles derefter. Efter 5-6 timer skal det behandlede hudområde smøres med citronsaft;
 • majsolie. Olien påføres huden umiddelbart efter depilation, mens porerne stadig er åbne. Denne olie anses for at være den mest effektive, da den ødelægger hårsækkenet;
 • gurkemeje. Stoffet skal fyldes med varmt vand indtil en homogen tykk masse. Påfør den opnåede opløsning på områderne efter depilering og luk med polyethylen. Gurkemeje fremmer hæmning af hårvækst og har en antiseptisk virkning.

Maske for at bremse hårvækst efter depilering og barbering - video

anmeldelser

På internettet er der et stort antal forskellige anmeldelser om midlerne til at bremse hårvæksten. Nogle brugere reagerer ret negativt og argumenterer for, at ingen ekstern applikation kan bremse væksten af ​​uønsket vegetation. Andre hævder i sin tur, at alle produkter er gode, hvis de anvendes konstant.

... for en måned siden snublede jeg på myrolie, prøvede hver dag at tørre håret over min læbe, før jeg tweak de mest mærkbare hår med pincet og straks smøre det med olie og gnide det, så huden begyndte at varme op fra gnidning. Jeg vil fortælle dig, der er et resultat. Håret gik ikke alle, men de blev meget mindre, og de er ret svage...

Valkyrie

http://takaya-kak-vse.ru/forum/4-11-5

... umiddelbart efter at være trukket ud, er det økonomisk at skumme i fem til ti minutter, og hvis det før i varmt vand dampes for afsløring af porøsitet; Næste dag eller på samme dag, men efter 5-6 timer, damp dette sted op med varmt vand og smør det med syre. Eddike (æble, vin, ikke fortynding med vand) eller citron. Jeg har fjernet alt mit hår til sidst, intet har vokset i lang tid, uh, ugh!

ve

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4295546/

Jeg købte en balsam, der bremser væksten af ​​Evelins hår, troede ikke på, at det ville hjælpe med at bruge det i lang tid efter hver depilation... Det går langsomt ikke langsomt, men jeg bemærkede, at håret på nogle steder ikke vokser. Jeg håber det snart forsvinder helt :-)...

Gæsten

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4295546/

... Yves Rocher 2 i 1 fugtgivende kropspleje, sænker hårvæksten, 200 ml. Allerede den anden flaske jeg bruger. Og jeg bruger det først efter epilationen med en barbermaskine. Effekt - Jeg anbringer barbermaskinen 1 gang om 2 uger. Håret begyndte at vokse sjældnere og syntes at have tømt. Det synes jeg godt. Out - Jeg tager mere...

Rayana

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=614504

Systematisk brug af metoder og midler til langsom hårvækst hjælper dig med ikke at frygte deres hurtige udseende. Hvilken vej at vælge er op til dig.

Æteriske olier sænker hårvækst efter depilering

Efter de fleste depileringsmetoder vokser håret snart tilbage. For at bremse denne proces og forlænge intervallerne mellem behandlinger, kan du bruge inhibitor stoffer, som omfatter olier.

Brugen i forbindelse med den metode, der bruges til at fjerne hårolie efter depilation, kan betydeligt bremse væksten og også slippe af med irritation og andre ubehagelige symptomer efter proceduren.

Egenskaber af æteriske olier

Virkningen af ​​olier til langsom hårvækst er baseret på inhibering af hårsækkenes funktion, deres udtynding ved rødderne.

Blandinger baseret på dem kan anvendes som et supplement direkte til hårfjerningsproceduren selv for at forbedre dens kvalitet, eller efter, for at forlænge den opnåede effekt.

Virkningen af ​​æteriske olier til hårfjerning er baseret på blødgøring af huden i en sådan grad, at håret, når det udsættes for depileringsmetoder, trækkes let ud, så proceduren kan udføres flere gange hurtigere og mindre smertefuldt.

Derfor anbefales behandling af hudoverfladen med deres brug at udføre før og umiddelbart efter proceduren.

Hjælp! Brug af olier efter epilering er mulig for alle hudtyper og på alle områder af kroppen, herunder i bikiniområdet. Deres brug er sikkert, med undtagelse af øget følsomhed.

Hvilke olier er egnede

Disse midler på basis af naturlige komponenter kan bruges til at øge hårvækst og for deres opsigelse. Blandt de vigtigste æteriske olier, der sænker hårvæksten, er der:

Du kan købe dem straks i færdig form i apoteker eller butikker. Selvkogning derhjemme er svært, da produktet opnås ved at udvinde planter og andre komponenter, der kræver specielt udstyr.

Ved anvendelse af færdige olier er det imidlertid muligt at fremstille forskellige blandinger, hvis komponenter vil komplementere og forbedre effekten af ​​hinanden.

Madlavning blandes med tea tree olie

Tea tree olie efter epilering har udtalt desinficerende egenskaber, hvilket er meget godt i nærværelse af små stykker og ridser, der ofte opstår efter proceduren. Værktøjet bidrager også til den hurtige helbredelse af de berørte områder, eliminerer ømhed, irritation, bremser processen med vækst af nye hår.

Forbered produkter baseret på te træ kan nemt være hjemme, for dette bør du bruge følgende opskrifter:

 1. Æteriske olier af teetræ og mynte blandes i henholdsvis 4 og 3 dråber, og enhver baseolie (fersken, druesaft, hvedekim osv.) Tilsættes også. Opbevar det resulterende produkt skal være på et mørkt sted. Det anbefales at anvende efter at have taget et bad, stoffet bliver lettere at trænge ind i de åbne porer.
 2. For at forberede følgende olier blandes: mandel i et volumen på 3 spiseskefulde, et par dråber te og ca. 30 ml forvarmet sheasmør. Det skal huskes, at denne sammensætning giver dig mulighed for at udvide resultatet efter epilering, men kan ikke fjerne uønskede hår.

Andre interessante olier

Kokosnød er mest egnet til pleje af tør og problem hud. Værktøjet nærer epidermis med vitaminer, næringsstoffer, fedtsyrer, fremskynder processen med genopretning. Du kan købe det i enhver butik.

Oliven nærer huden med vitaminer og fedtsyrer. Det er alsidigt og passer til alle hudtyper.

Ud over at bremse hårets vækst kan olier bruges som en hjælp til depilering. Egnet til følgende formål:

 • ricinusolie;
 • forgiftning;
 • ant.

Datura har etableret sig som et effektivt redskab i kampen mod uønsket vegetation. Det har en ødelæggende effekt på hårakslen, hæmmer dens funktion. Værktøjet bør anvendes med ekstrem forsigtighed, da overdosering kan være uhensigtsmæssige manifestationer i form af hallucinationer, bevidsthedsklarhed.

Formic svækker effektivt væksten af ​​nye hår og misfarve dem. Det er ret sikkert, forårsager ikke uønskede reaktioner, hvilket gør det muligt at bruge det i bikiniområdet. Stoffet bidrager også til huden befæstning og mætning af næringsstoffer.

Castor kan både styrke hår og fjerne. Handlingen er forårsaget af hjælpekomponenterne, der udgør sammensætningen. Så for at slippe af med uønsket vegetation, tilsættes jordfrø af brænden til olien og insisterer i en måned på et mørkt sted. Anbring værktøjet først efter hårfjerning.

Forberedelser baseret på æteriske olier

Producenter af kosmetiske produkter tilbyder en række forskellige olier, der kan findes på hylder af specialiserede eller andre butikker. De mest populære omfatter:

 1. Veda Vidica. Ingredienser omfatter ingefær, havre, solsikkeolie, gurkemeje, sesam, salt. Værktøjet giver dig mulighed for at reducere hyppigheden af ​​epilering, fugtiger, nærer huden, øger dens elasticitet.
 2. Mini Bikini X6. Virkningen af ​​dette værktøj opnås primært på grund af indholdet af rambutanfrøolie. Lægemidlet hjælper med at slippe af med uønsket vegetation i flere måneder.
 3. Mahiya. Lægemidlet er baseret på myresyreolie. Et varigt resultat opnås på grund af stoffets dybe penetration i epidermis.
 4. Aravia. Den består af tea tree olier og valnødder. Langsom hårvækst opstår på grund af deres svækkelse. For at opnå det forventede resultat kræver regelmæssig brug af lægemidlet.

I de fleste tilfælde er disse fonde ikke i stand til helt at slippe af med uønskede hår, men kan betydeligt sænke deres vækst.

Kontraindikationer og advarsler

Olier, der nedsætter hårvækst efter epilering, bør ikke anvendes i nærvær af allergiske reaktioner over for dem. Før brug med henblik på undtagelse af uønskede manifestationer anbefales det at udføre testen for følsomhed. For at gøre dette skal en lille del af stoffet droppes på bagsiden af ​​hånden og efter et par minutter for at spore reaktionen.

I tilfælde af ubehagelige symptomer og dets forøgelse, bør dette hudbehandlingsprodukt efter epilering kasseres.

Med forsigtighed bør olier til epilation anvendes af kvinder under graviditet, i dette tilfælde anbefales det at konsultere en specialist på forhånd.

Koordinering med en læge kræver brug af olier, der nedsætter hårvæksten, med eksisterende dermatologiske sygdomme som eksem, psoriasis, dermatitis.

For ikke at skade huden skal olier aldrig anvendes i sin rene form. De skal først fortyndes med oliven eller anden olie.

Yderligere midler

For at bremse hårets vækst efter hårfjerning kan forskellige cremer og lotioner anvendes, som også kan indeholde æteriske olier. Kosmetiske produkter producenter tilbyder en bred vifte af sådanne produkter.

Også, lotioner og salver kan fremstilles uafhængigt derhjemme. Deres effektivitet vil ikke være lavere end købt.

konklusion

Olier anvendes effektivt til hudpleje efter fjernelse af uønskede hår. De hjælper med at bremse væksten af ​​unødvendig vegetation, hvorved intervallerne mellem behandlingerne forlænges. Disse stoffer har også en plejende virkning på huden, fugt og mæt den med næringsstoffer.

De kan bruges som hjælp til hårfjerning, derfor anbefales det at anvende dem både før og efter procedurerne. Efter brug af dem bliver huden glat og silkeagtig, og resultatet opretholdes i lang tid.

Jod til hår

Brug af valnødder til hårpleje