Gennemgang af hårolier fra Avon. Sammensætning, virkning fra brug, kontraindikationer

Vores hår lider konstant: styling, blødtørring, negative eksterne faktorer. Og jeg vil så meget hjælpe dem med at genoprette dem. Desværre er mange virkelig effektive midler meget dyre, og hver pige har ikke råd til at købe dem.

Men i lang tid på markedet for kosmetik til hår præsenterede en linje olier fra Avon. Denne serie er ikke så dyr på grund af, at produktionen er koncentreret i Polen og Rusland, men lige så effektiv.

Fordele og ulemper ved linjen

At dømme efter den store popularitet af produkter til hår fra Avon, kan vi sige, at der naturligvis er flere plusser i kosmetik end minusser. Lad os tale om dem mere detaljeret.

Fordele:

 • lave omkostninger;
 • behagelig aroma, der forbliver på krøllerne i lang tid;
 • livløst hår bliver sundt. bliver lydig, glat
 • handlingen er den samme som for dyre midler;
 • Hovedbunden er fugtet, fornemmelsen af ​​tæthed forsvinder;
 • øget hårvækst på grund af accelereret blodcirkulation;
 • bekæmper kløende hovedbund og skæl;
 • Alle serum og olier er tilgængelige i flasker, som hver har en dispenser til mere økonomisk forbrug.

ulemper:

 • Resultatet er ofte kun eksternt: håret ser mere livligt og velplejet ud, men er ikke restaureret indefra;
 • i sammensætningen af ​​midlerne er ikke-naturlige komponenter;
 • håret kan blive tørre
 • uden at beregne mængden af ​​olie ad gangen, kan du få effekten af ​​snavset hår.

Detaljeret beskrivelse af midlerne

Avon Advance Techniques Dry Tip Serum

Avon har udviklet flere produkter, der kan klare tørhed og tværsnit af spidserne. Og vores første serum er en af ​​dem. Spørg hvad serums gør i listen over omsorgsfulde olier? Bare dette værktøj har en olieagtig formel takket være naturlige olier i sin sammensætning.

Men de vigtigste aktive ingredienser er keratin og provitamin B5. Alle ved, at det er umuligt at opnå en smuk frisure, der har tørre livløse tips. Dette serum vil hjælpe med at klare dette problem. Velegnet til enhver form for hår og til regelmæssig brug, men selv med hyppig brug af tilstrækkeligt serum i lang tid.

Fås i 30 ml.

Ernæringsserum "Omfattende pleje"

Dette vidunderlige værktøj hjælper piger med at vokse langt hår takket være det faktum, at det helt helbreder de svækkede tips, som hele tiden skulle trimmes.

Hovedværdien af ​​værktøjet er ifølge arguenterne arganolie. Men det er værd at bemærke, at det ikke kun indeholder arganolie, men også majsolie og katranfrø. Vægens konsistens svarer meget til den mest almindelige olivenolie.

Avon Nursing Care Nourishing Hair Serum vil hjælpe piger med at glatte håret, styrke hårsækkene og gøre hvert hår stramere, hvorfor håret bliver mere voluminøst. Denne olie er heller ikke vasket af, egnet til noget hår. Metode til anvendelse svarer til den foregående. Men volumenet kan vælges: enten 30 ml eller 60 ml.

Se en video gennemgang af serum til hår "Omfattende pleje" fra AVON:

"Instant Recovery 7"

Dette produkt betragtes som toppen af ​​udviklingen af ​​Avon-specialister; det opfylder alle krav til selv de mest kedelige piger og har de mest rave anmeldelser. Forresten er prisen på denne olie endnu lavere end på andre Avon-produkter.

Lægemidlet har en mild jordbærsmag, der varer lang tid på trådene. (for nogle anses denne ejendom som negativ).

Piger fremhæver følgende fordele ved at bruge Instant Recovery 7 serum:

 1. maksimal fugtighedskrøller;
 2. hår returnerer helbred ikke kun eksternt, men også indefra;
 3. tråde bliver lige og den statiske virkning forsvinder.

Advance Teknikker Instant Repair 7 Rapid Rescue Hair Serum

Dette produkt er specielt designet til genoprettelse af beskadigede krøller. Dens sammensætning er rig på forskellige olier, såsom drue, mandel, abyssinian, samt macadamia og camellia olier.

Alt dette magiske komposition kan ikke berolige de dejlige damer, at deres hår vil genvinde et blændende sunt udseende, vil ikke blive skubbet og bliver let fast og stuvet. Og alle disse håber, at Avon-selskabet mødtes.

Anvendelsesmåden for alle olier og serum i denne serie er den samme: gælder for tørt eller vådt rent hår, efter at have glemt produktet i palmerne, må du ikke skylle. Det kan bruges efter hver vask af håret eller før det lægges. Det er tilrådeligt ikke at lægge meget olie på rodzonen.

"Precious" serien

Under navnet "ædle olier" var der en hel række hårplejeprodukter. Sammensætningen af ​​denne kosmetik består af fem olier på samme tid: macadamia, drue, camellia, mandel, maruly. Serien indeholdt også serum, som genopretter hårstrukturen.

Det adskiller sig fra andre Avon-hårolier med sin tekstur og anvendelsesmåde: Den sprøjtes i tæthed og fordeles direkte på håret med en sprøjteflaske på flasken, som giver dig mulighed for at dække alle tråde.

Ingen af ​​ovennævnte midler vil gøre håret tyngre, men under en betingelse: mængden af ​​olie skal være nøjagtigt som angivet i instruktionerne. Ellers vil du konstant gå med beskidte tråde.

Se videooversigten af ​​linjen "Ædle olier" fra AVON:

Virkningen af ​​ansøgningen

Efter den første påføring af en af ​​olien fra "Avon" bliver håret bedre, men hidtil kun i udseende. Men med langvarig (ca. en måned) regelmæssig brug af pleje og genopretning betyder dine krøller bliver bedre ikke kun eksternt men også indefra. I løbet af denne periode vil hårets struktur styrke sig, de bliver stærkere, tættere, hårsækkene vil blive bedre. Værktøjer kan også lodde de delte ender.

Kontraindikationer og mulige negative virkninger

Kontraindikationer indbefatter kun individuel intolerance over for lægemidlets komponenter. For at undgå sundhedsproblemer skal du grundigt læse sammensætningen før du køber.

konklusion

På nuværende tidspunkt kan du være smuk og velplejet, uden at bruge mange penge på dette. Det er det, Avon beviser for os ved at lancere en række hårplejeprodukter. Vedas er gennemsnitsprisen på smør eller valle kun 180-200 rubler, hvilket er betydeligt mindre end prisen på produkter fra mange andre kendte mærker. Alt du behøver at være smukt er dit ønske og lidt tid. Skinne og erobre alle med sin tiltrækningskraft!

Avon Hair Oil

Det har været videnskabeligt bevist, at smukke kvinder er mere succesrige på grund af andres holdning omkring dem og deres egen indre tillid. Velplejede hår er en integreret del af et smukt billede. Glat, skinnende, sundt... De tiltrækker ikke kun mænds opmærksomhed, men forårsager også en bølge af misundelse hos andre kvinder. Takket være Avon Hair Products er salonbehandlinger blevet tilgængelige hjemme.

Om mærke

For at være smuk skal du nu ikke bruge tid og penge på dyre salonprocedurer - shampooer, emulsioner, balsamer, olier fra Avon gør dine krøller virkelig udtryk for perfektion.

Avon Company producerer en hel række hårplejeprodukter. Du kan hente den nødvendige serie af produkter afhængig af hårtype, eller til at løse et bestemt problem: styrkelse af pærerne, hvilket giver mængden af ​​pleje uregerligt hår eller farvet, fyldt med vitaminer, fugtgivende og meget mere. Takket være en integreret tilgang til pleje bliver resultatet ikke længe i kommer.

Et stort sortiment fra simpel shampooing til at anvende balsams, masker, sprayer, emulsioner tillader hver kvinde at finde et middel til hendes smag.

Særligt populære hos kvinder er forskellige olier til tørt hårpleje. For eksempel klipper bifasisk olie godt med problemet med overdrevne tips.

Brugen af ​​naturlige decoctions af urter, honning, ekstrakter af blomster og frugter, ernæringsmæssige komponenter af jojoba, shea, nødder gør Avon Mast-keV produkter til kvinder fra hele verden.

Alle kosmetik i selskabet har overensstemmelsescertifikater, Rusland-Polen fælles produktion er etableret. Udviklingen af ​​forbedrede formler og indførelsen af ​​nye teknologier sikrer konstant forbedring af produktkvaliteten.

Den ubestridelige fordel ved selskabet er at bestille produkter fra den officielle repræsentant gennem kataloget. Repræsentanten vil fortælle detaljerede oplysninger om produktet, vælg værktøjet til dig under hensyntagen til kundens ønsker. Leveringen udføres hurtigst muligt.

Et fleksibelt system med rabatter, kampagner, præmier, salg, gaver, givet de acceptable omkostninger for penge, giver dig mulighed for at købe en hel række favoritprodukter til en attraktiv pris.

Særlige egenskaber

Problemet med kedeligt og livløst hår er kendt for enhver kvinde. Følgende faktorer kan medføre, at dine krøller pludselig bliver tørre og skøre:

 • Hyppig shampooing, blødtørring, brug af varmt strygejern og krøllejern;
 • Uønskede miljømæssige forhold, stress, mangel på vitaminer og mineraler, ustabile hormoner og usund kost.

Det er muligt at løse problemet med tørre tip med brug af særlige fugtighedsgivende og nærende olier og emulsioner til hår. Avon plejeprodukter gør jobbet rigtigt.

Sådan bruges

Brug af specielle olier til hår kan øjeblikkeligt forbedre udseendet af hår. Produktet limer tydeligt vægtene, og håret bliver glat silke.

Derudover er brugen af ​​olie mulig, både på tørt hår lige før glatning med en jern eller krølle på styleren, og påføres mere våde tråde, efterfulgt af skylning.

Når den anvendes til tørt hår, er den rigtige mængde emulsion som regel ikke mere end to eller tre dråber, der skal gnides intensivt mellem palmerne og påføres strengene uden gnidning. Vær særlig opmærksom på tipene. Effekten af ​​applikationen er synlig med det samme - håret er ikke elektrificeret, spidsene ser fugtige ud og er "levende".

Det anbefales at anvende olien inden kompleks styling eller hår styling ved hjælp af krøllejern, krøllejern, der kræves for at skabe et ekspressivt billede.

Hvis du skal bruge produktet som en maske, anvendes produktet i dette tilfælde til fugtigt rent hår efter shampooing. Det skal bemærkes, at olien udelukkende skal påføres strengene over hele længden og undgå kontakt med rødderne. Overskydende vitaminer er meget værre end deres mangel. Hvis du får en emulsion i hovedbunden, risikerer du at overvære rødderne. Frisuren i dette tilfælde vil få en glans, som du ser, ser ikke meget æstetisk glædeligt ud.

En anden, efter min mening, er den bedste måde at anvende olie på, at gnide det let i spidserne af vådt hår efter at have tøjet dit hår. Emulsionen før proceduren gnides mellem palmerne. Låsene kan desuden tørres med en hårtørrer. Denne anvendelse af olie er velegnet til de piger og kvinder, der vasker deres hår og gør stylingen om morgenen, inden de forlader huset.

Regelmæssig brug af olie vil spare krøller fra de negative virkninger af en hårtørrer og styler samt fra skadelige miljøforhold. Håret vil se mærkbart mere velplejede.

De vigtigste typer af olier produceret af Avon omfatter: tofaseserum fra serien "ædle olier" - dette er det mest populære produkt i Advance Techniques-serien, serum "Omfattende pleje", "Skinnende dag efter dag", "Instant restaurering 7" af samme linje.

Denne produktlinje er repræsenteret af et sæt hårplejeprodukter: shampoo, balsam, maske, spray, emulsionsolie. Ofte er kun en integreret tilgang den eneste nødvendige betingelse for smukt og sundt hår.

lllokony

om skønhed og sundhed af hår

  Hjem »Pleje» Avon Hair Oil Anmeldelser

Hår olie avon anmeldelser

Jeg fodrer igen mit hår med silikoner. Og olier. De spiser grådigt, men bliver til en blomst.

Fordele: + tilføjer skinne til hår - har en behagelig aroma - vasker håret, skinner, blødhed og glat hår, håret er let at koge, fedt ikke hår, giver hår blødhed, god sæbe, renser håret godt

Ulemper: tipsene er tørre

Al den varme aften!

Jeg ønskede min anmeldelse på dette produkt at være en af ​​de første, men havde ikke tid til at smerte. Der er ingen tid til at indhente, men for nu vil jeg anbefale andre indkøbsformer, eller rettere en serie.

Alle ved, at for at opnå større og bedre effekt er det nødvendigt at bruge midler i tandem. Personligt har jeg således indledt. Så det var denne gang. Kun jeg ønskede at bølge ved Avon med en pen, så de kom op med en ny agn. Og det var umuligt at komme igennem. Så jeg ønskede at prøve den nye.

Vi bestilte et sæt: shampoo + balsam + serum til kun 249 p.

Jeg forestiller dig shampoo :)

Ved design Sproget er allerede ikke til at sige "standard". Hele serien før denne nyhed blev præsenteret i grå rør. Den samme smukke mand er præsenteret i en sort matflaske på 250 ml.

Farve betyder igen usædvanligt. Gennemsigtig med gylden gul skygge.

Lugte..Nå, jeg tror, ​​at alle kender duften af ​​serien, fordi de er duften for alle midler. Vælg den samme maske, shampoo, balsam, serum, alt for en smag. Eller rettere på en duft. Men her er lugten helt anderledes. Det er behageligt, men nogle cloying. Det forekommer mig, at dette er en blanding af kakao, varm kaffe, mælkchokolade og is. Og bitterhed mandler (Hvem havde Avon spray med mandler, vil forstå). En sådan sød blanding er indeholdt i balsam, shampoo og mest af alt i serum. Lugt af en amatør. Ja, og i hans hår holder han hele dagen. Men det modsatte køn kan lide :)

kun shampoo Uden brug af masker, balsam, serum og andre ting :)

kun shampoo Uden brug af masker, balsam, serum og andre ting :)

skum shampoo stort hår tømninger også godt Men hvis du ikke bruger balsam efter badning, vil håret virke tørt og hårdt. Spray kan løse problemet, men det vil ikke erstatte blødhed efter balm. Det er ikke meget og ikke dødbringende, men ikke så dejligt. Stimulerer Avon til straks at købe et sæt. Og du ved, det er det værd.

Men der er en shampoo minus. Jeg troede aldrig, at jeg ville støde på et sådant problem, men min hår begyndte at skubbe. Hvis du ikke bruger balsam og spray. Men det minus kun shampoo. En antenne stikker op fra mit hoved og jeg ser lidt ud som en mælkebøtte. Jeg tog ikke billeder, fordi jeg vokser rødder, så den slags billede ville være lidt umådeligt. Og det her er hvordan mit hår ser efter alle produkterne: shampoo + balsam + spray

Og her er nogle flere anmeldelser på hårpleje kosmetik :)

-Chic sjampo, hvormed håret kommer til liv;

-shampoo, som vil hjælpe med hurtigt at slippe af med olie masker;

og til denne shampoo er der en maske;

-shampoo, der hjælper med at holde dit hår rent længere

-"Syv mirakler af honning!" - det er her mirakler lurer virkelig;

-Løg shampoo til hårvækst

-kemisk maske "halvdårlige";

-maske "nærendeJeg "for hår drop-out;

-Guld maske til hår. Vil dine krøller være gyldne?

-shampoo, hårfyldende olier. Det bedste jeg har prøvet!

-fantastisk hår balsam med næringsrige olier

-en spray, der gør dit hår glittrende eller forfærdeligt fedtet;

-Havtornshampoo fra Sibirien. Demontering af sammensætningen, sammenligning med anden shampoo og hvilke tricks vi fanger producenterne;

Og et tip til dem, der ønsker at dyrke en mane med nikotinsyre;

Og hjælper med at gøre alt dette min favorit er Avon.

Dette serum er kun egnet til at dræbe hår! Undskyld at sætte en enhed.

Plusser: ikke en!

Ulemper: - der er en lugt, smagen er helt klart en amatør, alkoholen i sammensætningen, tørrer håret

"Hej alle, jeg blev født krøllet" :(

Dette er en historie om hårets tortur på nogen måde, ligesom jeg ikke forsøgte at opnå glans, tykkelse, vækst. Og alt ville være fint, hvis alle disse midler er til gode for dem. Desværre får vi sjældent det, vi forventer. Og det er i øvrigt ikke kun bekymringsprodukter.

Så jeg førte igen til et attraktivt navn (siden jeg for nylig har forsøgt at fodre mit hår med forskellige olier), emballage og en ikke mindre attraktiv pris. Jeg bestilte mig et sæt af tre produkter til at passe på mine krøller, uden at generer læsningen af ​​kompositionen. Jeg ventede og drømte om langt, tykt og tungt hår. Jeg havde allerede tænkt helt at glemme, at de var naturligt tørre, tynde og sprøde.

Selvfølgelig var jeg meget glad, da jeg modtog pakken:

 • Avon Advance Techniques Two Phase Hair Serum Spray "ædle olier"
 • Shampoo feed Avon Advance Techniques "ædle olier"
 • Balm conditionere fremragende mad Avon Advance Techniques "ædle olier"

Jeg besluttede at starte med rædsel. Med serum. Hvis dette er "luksuriøs mad", så er jeg en ballerina.

Hvad lover producenten:

Intensiv ernæring uden vægtning.

Okay, hvis jeg fodrede, men samtidig svingede jeg ned. Hverken den ene eller den anden, spilder kun håret og dræner dem. Naturligvis er alkohol på andenpladsen. Generelt tvivler jeg på, at der er nogen olie i dette serum. Og hvis der stadig er, så er der tydeligt mere alkohol og enhver anden snavs i den. Forresten, om tilstedeværelsen af ​​alkohol kan forstås, hvis du sprayer serumet på din hånd, føler jeg ubehagelige, stramningsfornemmelser.

Valle har en lugt, meget sød, hvis du trykker meget, så igen hører jeg alkohol.

Denne helvede (for mig) produkt, jeg brugte næsten alle, og først da så jeg, at hun dræbte mine tips.

Selvfølgelig er dette helt enkelt og med god grund er der så mange gode anmeldelser på denne serie, men det passede mig ikke eksplicit, så jeg vil ikke rådgive nogen personligt.

Fugter! God lugt!

Fordele: skinnende og blødt hår, hår nemt at kamme, hår fugtet, rimelig pris, behagelig lugt

Ulemper: lille volumen

Hej alle sammen! I dag vil jeg fortælle dig om Hair Mask "Perfect Smoothness, Honning og Jojoba Oil".

Til at begynde med er jeg ejer af krøllet hår, jeg køber næsten altid fugtighedscreme. Jeg var meget glad for, da jeg så rabatten på dette værktøj i magasinet, det var skrevet, at nyheden, og jeg kunne godt lide lugten, besluttede jeg at prøve, pludselig "Deep Nutrition. Gær og Æggeblomme." Er bedre end hårmaske. godt, kun lugten er anderledes, masken "Perfect Smoothness. Honning og Jojoba Oil" er en meget behagelig og velsmagende lugt, men duften er ikke så velsmagende. Effekten er den samme, lad os starte.

Omkostningerne ved dette værktøj er 34 UAH. Der var en rabat det kostede 17 UAH. Volumen 125 ml

 1. Lugten er sød, eller honning eller noget så sødt og velsmagende.
 2. Konsistensen kan ikke sige, at den er vandig, sandsynligvis tyk.

3. Sammensætning

Jeg lægger en maske på hele længden af ​​håret, jeg holder ikke i 1-3 minutter, som det er skrevet, men et sted 15-20 minutter. Efter at håret har kogt bedre, er lugten følt, men ikke meget, fugtig godt, håret er blødt og smukt. Det vigtigste, der fugter, og det her er det vigtigste for mig!

Og hvorfor ikke? :) Avon spray viste sig for at være ret godt!

Plusser: Håret lugter lækker, let at kamme hår

Da jeg lavede min første ordre hos Avon, besluttede jeg at prøve en hårspray. Desuden var han på lager. Den gennemsnitlige pris i kataloget overskrider ikke 100 rubler. Billig og sur, som de siger!

Sådan ser det ud:

Spray designet til tørt hår, til fedtet eller endda normalt hår, passer det bare ikke.

På bagsiden er der nogle oplysninger om ham.

Anvendelsesmåde og sammensætning er angivet i indsatsen:

Sprøjten ser meget almindelig ud, men der er nogle problemer med det.

Da sprayens konsistens er ret tyk, var det svært nok at trykke på sprøjten.

Konsistensen lignede en normal hårbalsam fortyndet med vand.

Lugten er meget behagelig, minder virkelig abrikos.

KONKLUSION:

Jeg sprøjter kun på længden og på spidserne uden at røre rodområdet. Forbrugt meget økonomisk. Det er bedre ikke at overdrive det, da det kan gøre håret fedtet.

Jeg bruger det kun for at lette kamingen, han gør et fremragende arbejde med denne opgave.

Selvfølgelig er der spray af meget bedre kvalitet, men for en sådan pris er kvaliteten ikke engang meget dårlig!

Så jeg kan sikkert anbefale det til andre.

Mine andre anmeldelser om uudslettelige hårprodukter:

Og hvor er det lovede paradis fugt? Eller i det mindste noget lovet?

Fordele: * økonomisk forbrugt, har en behagelig aroma

Ulemper: ingen effekt

Jeg havde en god kropscrub fra denne serie, der fugtede og rensede huden meget godt. Så jeg besluttede at bestille en anden hårmask, i håb om, at det ville være lige så effektivt som en skrubbe.

Pris - til rabat: 40-50 UAH., Fuld pris: 100 UAH.

Maskevolumen - 200ml.

Masken har en beskyttende membran.

Maskens konsistens er en tyk, lysegrøn farvefarve. Hvis krukken flip, vil indholdet ikke hælde ud. Masken bruges sparsomt.

Lugte - meget behagelig, urte, intens.

Producentens løfte: Dybt fugtgivende hår, hår vil være lydigt, blødt og skinnende.

Resultatet - efter den første ansøgning så jeg ikke nogen effekt, men jeg håbede, at det ville se ud senere. Jeg brugte næsten krukken til sidst, men bemærkede ikke effekten af ​​den.

Når jeg vasker masken af ​​håret, virker håret glat og unraveled, men når håret tørrer ud, er det modsatte sandt. Hår efter brug fladt, svær at kamme, tørt, groft til berøring og uden glans. Efter denne maske er håret det samme som uden maske. Håret var som halm, så halmen forblev: (

Tilsyneladende passer ikke masker fra Avon mig, masken af ​​Treasure of Brazil Spa-serien imponerede mig heller ikke.

Egenskaber og detaljer ved anvendelse af Avon hårolie

indhold

Avon Serums

Avon Hair Oil er specielt designet til at reparere beskadigede krøller. Serum beriget med essentielle komponenter påføres både våde og tørre tråde. Men den første mulighed er stadig at foretrække.

Eksperter påpeger, at sådanne agenter ikke helt kan erstatte andre genoprettende produkter (maske, balsam). Derfor bør de indgå i kompleks terapi.

Hvert Avon-serum udfører sine funktioner. Disse produkter "vækker" hårsækkene og har en positiv effekt på cellulær metabolisme.

egenskaber

Serum forbedrer interne processer. Dette værktøj belægter også hårene og giver beskyttelse mod negative ydre påvirkninger. Det giver dig mulighed for at klare et sådant problem som splittede ender, nærer og fugter krøllerne.

Serum "Avon" giver følgende virkninger:

 1. Udseendet af krøller er stærkt forbedret. Dette ses tydeligt i de billeder, der gør kvinder, der brugte sådanne produkter.
 2. Øget blodcirkulation. Som et resultat begynder hårene at vokse hurtigere.
 3. Hovedbunden er ikke længere tør og stram. Hun blødgør betydeligt.
 4. Forsvider skæl.
 5. Krøller bliver lydige og glatte.

struktur

Serum "Avon" kan opnå bemærkelsesværdige resultater på grund af tilstedeværelsen i sådanne værktøjer velvalgte komponenter. De består af forskellige naturlige olier:

 • Marula - fugtiger, gør tråde skinnende, glatte.
 • Macadamia - giver krøller elasticitet, blødgør, nærer.
 • Drue - beskytter hår mod negative ydre påvirkninger, er en stærk antioxidant.
 • Argan - skaber lipider, der giver skinnekroner.
 • Abyssinian - beskytter hår, gør dem blødere.
 • Almond - genopretter strukturen, styrker.
 • Camellia - fjerner forvirring, giver håret glat og skinnende.
 • Majs - fugtiger, nærer, genopretter krøller.

Serie "ædle olier"

Takket være værktøjerne i denne serie kan du sørge for fuld pleje af håret hjemme. Mange kvinder i deres svar siger, at de som følge af brugen af ​​disse produkter ser nøjagtigt ud som efter salonprocedurer.

Serien indeholder shampoo, balsam, to serumer (en af ​​dem - i form af en spray). Disse produkter er egnede til alle typer hår. Det anbefales dog ikke at bruge en stor mængde. Ellers bliver strengene tungere og hurtigere forurenet.

Sammensætningen af ​​produkter fra denne serie indeholder følgende væsentlige ingredienser: marula, camellia, macadamia, mandler, druer. Alle har en omfattende omsorgsvirkning.

Advance Techniques Two Phaserum

Dette værktøj gør svækkede hår mere elastiske, nærer, glatter og fugtiger tråde. Det gendanner splittede ender godt.

Denne spray er meget nem at anvende. Efter at have brugt det i nogle timer, bevares en behagelig aroma. Kvinder bemærker, at dette produkt gør krøller mere lydige, de bliver meget lettere at lægge.

Mange rådgiver at anvende dette serum på vådt og ikke på tørre tråde. Hvis du gør det modsatte, bliver håret snavset hurtigere.

"Omfattende pleje"

Dette serum genopretter godt selv hårdt skadede hår. Strande hurtigt forvandlet, bliver sunde, bløde, få en smuk glans.

Midler skærer alle hår. Derudover er det inde og giver dem de nødvendige elementer til genopretning. Efter anvendelse af "Comprehensive Care" -serumet er der ingen olieagtig glans. Håret bliver mere tæt, lettere at kamme.

Flasken er udstyret med en dispenser. Det ser meget imponerende ud.

"Skinner dag for dag"

Dette værktøj reparerer effektivt beskadigede tip. Efter brug af det er strengene meget mindre påtræk.

Kunder noterer følgende egenskaber ved dette produkt:

 1. Håret ser mere velplejede, godt fugtede.
 2. Strengene er moderat glattet, bliver som silke, lettere at passe.
 3. Efter brug af serumet på krøllerne er der ikke noget fedtet.
 4. De bidte tips er meget godt restaureret.
 5. Det har en behagelig sød-blomsteret lugt.

"Instant Recovery 7"

Mange damer anser dette serum for at være et af de bedste blandt Avon-kollegerne. Efter brug af dette produkt forbliver en meget behagelig jordbærsmag på håret.

Dette produkt gør ikke tråde tyngre, men gør dem skinnende, fugtede og flade. Håret er glat, se mere sundt.

Derudover synes mange kvinder at du kan købe "Instant Recovery 7" til en rimelig pris. Samtidig varer det i flere måneder.

Anvendelsesmåde

Nogle mennesker tror, ​​at det vigtigste er, at produkterne er af høj kvalitet og effektiv. Men du bør også finde ud af, hvordan du korrekt bruger hårolie "Avon".

For at opnå de bedste resultater skal du anvende produktet umiddelbart efter pleje. Før du bruger serum med olier, skal du bruge sulfatfri shampoo. Ellers kan trådene tørre ud.

Efter det skal du anvende en balsam på dit hår i et par minutter. Det er ikke nødvendigt at forlade et sådant værktøj i lang tid - det virker som regel ret hurtigt. Derefter vaskes det med vand og tørrer krøllerne med et håndklæde.

Påfør olie til lidt fugtigt hår. Mængden af ​​produkt kan justeres ved hjælp af en dispenser. Hvis hårlængden er medium, skal du blot trykke 2-3 gange. Det er nødvendigt at klemme værktøjet på håndfladen og distribuere det langs strengene.

Vent ca. 15 minutter og fjern olien med varmt vand. Hvis tørrede tråde virker tunge og olieagtige, skal du klemme ud mindre produkt næste gang.

anmeldelser

Reklame på katalogets sider er ikke så overbevisende som reelle kundeanmeldelser. Kvinder, der har brugt nogen af ​​Avon olier, bemærker en meget behagelig lugt, som varer lang tid (især hvis de anvendes på våde tråde).

Mange siger, at håret bliver mere lydigt efter brug af sådanne produkter - det er meget lettere at koge det. Oliebrønd genopretter delene af hår.

Der er også negative anmeldelser. Nogle kvinder siger, at de ikke har bemærket meget forskel før og efter brug.

Det er dog værd at bemærke, at for at opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at tage hensyn til alle de anbefalinger, der er angivet i instruktionerne. Meget afhænger af, om du bruger værktøjet korrekt.

Og endelig

Olie fra Avon har et stort antal nyttige egenskaber. Men for de bedste resultater skal den bruges sammen med andre reducerende produkter.

Det er også nødvendigt at huske anbefalingerne for brug af serum. Ellers kan tørrede tråde begynde at blive snavset hurtigere. Hvis du følger vejledningen nøjagtigt, er resultaterne mærkbare efter første brug. Dette bekræftes af talrige positive anmeldelser af kunder.

Avon Dry Tip Serum - Komplet produktoversigt

At give dit hår med et sundt, velplejet udseende er en vanskelig opgave. Regelmæssige virkninger, der forstyrrer den naturlige balance er overalt. Anvendelsen af ​​termisk, mekanisk styling, indflydelsen af ​​negative manifestationer af det ydre miljø - alt afspejles. Vær forsigtig med at beskytte krøllehjælpsprodukter, der udgør en hindring for negative faktorer. Et af disse produkter er Avon Hair Serum.

Sammensætningen af ​​sera

De positive kvaliteter af produktet skyldes den velvalgte sammensætning. Sammensætningen er naturlige olier, hvis værdifulde kvaliteter er blevet gentagne gange bekræftet. Blandt dem er:

 • drue - en stærk antioxidant, beskytter mod forskellige ydre manifestationer;
 • mandel - styrker, genopretter strukturen
 • Argan - sænker aldring, skaber en lipidmembran;
 • macadamia - forbedret ernæring, blødgøring, vedligeholdelse af elasticitet;
 • majs - hjælper genopretningsprocesser, nærer, fugter
 • Camellia - stimulerer glans, glathed, fjerner forvirring
 • Abyssinian - provokerer beskyttende funktioner, blødgør;
 • Marula - kraftig fugtgivende, vedligeholdende glathed, glans.

Denne kombination af komponenter giver den perfekte balance af egenskaber. Som et resultat elimineres brølhed, tørhed, forstærkning forekommer, og pleje gentages gentagne gange. Den maksimale effektivitet overholdes mod split-ender: lukket skader stopper ødelæggelsesprocessen.

effekt

Under hår er serum et produkt, der giver effektiv genopretning af problem hår. Avon positionerer værktøjet som en innovativ, der kan levere låse med pålidelig pleje. Den unikke sammensætning garanterer en bred vifte af gavnlige effekter.

Midler, der trænger ind i hårstangen, stimulerer cellulær metabolisme. Forbedrede interne processer fremkalder naturlig styrkelse af krøllerne. På grund af den komplekse gavnlige virkning accelereres hårets vækst.

Ethvert serum omsluttes hårene og beskytter dem mod forskellige negative påvirkninger. Håret får en barriere, som forhindrer mekanisk og termisk ødelæggelse. En mere klart gavnlig effekt er mærkbar på splittede ender. Splitting holder sammen, og det tillader ikke, at den ødelæggende proces forværres. Det kan siges, at en øjeblikkelig genoprettelse af det forstyrrede område opstår.

På grund af stoffets komplekse sammensætning får håret den nødvendige hydrering og ernæring. Der er en mætning af stængerne, hvilket gunstigt påvirker curls udseende. Skinne, glathed, elasticitet. Håret ser velplejede uden vægt og klæbrighed.

Generelt bemærkes følgende positive ændringer i hårets hoved:

 • forvandlet udseendet af krøller;
 • lydighed, glathed, glans;
 • blødgør hovedbunden, passerer tæthed, tørhed, skæl forsvinder;
 • mikrostrøm af blod stiger, påvirker væksten, udseende af hår;
 • regelmæssig brug øger den positive virkning af andre pleje muligheder (shampoo, balsam, maske).

Vigtigt punkt! Komplekset af nyttige kvaliteter erhvervet som følge af brugen af ​​serum afhænger af hyppigheden af ​​anvendelse af midlet, overholdelse af reglerne for anvendelse.

Den største effekt vil blive bemærket af ejere af tørt, moderat beskadigede tråde. Midler er uerstattelige for ringlets, der udsættes for regelmæssig termisk indflydelse. Med en tendens til at puste, vil stratificering af lægemidlet også være nyttigt. Serum giver en effektiv all-round pleje af problem hår.

Før og efter billeder

Instruktioner til brug

AVON serum er stoffer, der ikke kræver skylning. Det er nemt at bruge: Ansøgning sker hurtigt, tiden går ikke spildt og venter på eksponeringsperioden. Værktøjet er fordelt til rene tørre eller våde krøller. Flasken er udstyret med en dispenser, der måler mængden af ​​produktet. At bruge vil kræve:

 1. Klem den nødvendige mængde penge i din håndflade (normalt er der 1-3 vandhaner).
 2. Slib let serumet i hænderne.
 3. Jævnt fordel produktet på trådene, holde hænderne fra midten af ​​længden til spidserne.
 4. For at give problemområder maksimal opmærksomhed (forsigtigt massage, gnide sammensætningen).
 5. Eventuelt lave styling.

Serumet har termisk beskyttelsesegenskaber. På grund af den bløde indpakning af hår med en film overophedes de ikke. Brug af en hårtørrer eller strygning til styling vil ikke skade beskadigede krøller.

Advarsel! Værktøjet anbefales at bruge mindst 1 gang om ugen efter rensning af håret. Ved hyppig vask af hår er det tilrådeligt at anvende serumet efter hver vandbehandling.

Gennemsnitlig pris

Alle AVON-sera fås i små volumenbeholdere (30 ml). Produkter af forskellige serier er forskellige i sammensætning og effekt. Prisen på lægemidler af samme mængde afviger lidt. Typisk varierer figuren i intervallet 150-200 rubler pr. Flaske.

Omkostningerne afhænger af sted, tidspunkt for køb af produktet. Forskellige repræsentanter for virksomheden varierer lidt. Afholdt regelmæssigt forskellige kampagner.

Minimumsprisen er angivet for indstillingen "Skinnende dag efter dag" - 150 rubler. Advance Techniques, "Instant Recovery 7" er placeret i mellemprisområdet - 170-180 rubler. Den dyreste: "Omfattende pleje", "Silikets glathed" - 200 rubler hver.

Fordele og ulemper

AVON sera har følgende fordele for hår:

 • giv et livligt og sundt udseende
 • give skinne uden følelse af greasiness;
 • lette kæmning
 • forkæle overdreven fluffiness
 • beskytte tørre, splittede ender fra ødelæggelse;
 • ikke vægt stænger;
 • Lim ikke hårbanen.

Lokkende aroma, behagelig konsistens, lakonisk men elegant udseende af flasken og emballage, praktisk dispenser er vigtige bonusser, der tiltrækker kunder. Ergonomisk indhold sikrer økonomisk forbrug af produktet.

Ved at sammenligne forventningerne med den erklærede producentens virkninger, behøver Avonserum ikke klare den virkelige behandling af problemområder af hår. Som følge heraf falder skalaen af ​​sektionen ikke, og genoprettelsen af ​​beskadigede tip forekommer ikke. Dette er en væsentlig ulempe ved produktet. Også køberne klager over en beskeden mængde sera. Selv om prisen er økonomisk, men med daglig brug af flasken er flasken ikke nok i lang tid.

Når man sammenligner volumen med pris, peger mange på en overstatement. Lignende stoffer med et højt indhold af stoffet i beholderen vil være billigere at købe.

Efter at have undersøgt i detaljer Avon-serumet, bliver det klart, hvorfor de vælges som et middel til ekstra pleje. Produkterne har høj kvalitet, høj effektivitet, brugervenlighed.

Nyttige videoer

Serum til hår Arganolie fra Avon.

Gennemgang af linjen "Ædle olier fra Avon".

De bedste olier og serum til hår fra Avon

Olier og syrer til hår er blevet uundværlige hjælpere i hårpleje. Den umiddelbare virkning af applikationen, den gavnlige virkning på hårstrukturen og beskyttelse mod miljøet er de indlysende fordele ved hårolie. Gendan og beskyt selv alvorligt skadet hår - en direkte udnævnelse af olier, væsker og serum fra Avon.

Mange af det retfærdige køn har allerede vurderet olier til hårets og serumets tips. Permanent farvning, brug af hårtørrer og strygejern, udsættelse for miljøet - alle disse faktorer påvirker hårets tilstand og fører til tørhed, skørhed og udseende af splitte ender af hår. Det er Avon olier og hårseraser, der er designet til at forhindre og eliminere ovennævnte problemer.

De mest populære olier og serum fra Avon

Advance Teknikker Hair Care Series. Indeholder flere serum og olier til hår. Blandt de aktive komponenter i serien kan identificeres keratin, hyaluron, værdifulde og sjældne vegetabilske olier: mandel, macadamia, arganfrø, abyssinianolie, marula, druefrø.

Kontraindikationer

Hvis der opstår en allergisk reaktion på et hvilket som helst kosmetisk produkt, skal dets anvendelse seponeres. Individuel intolerance over for komponenterne i produktet.

Advance Teknikker Allround Care Næringsstof Hår Serum

Det har en kompleks virkning på håret - eliminerer tørhed, forhindrer hårtab og genopretter glans og silke af hår. Øjeblikkeligt nærer, beskytter mod skader og glatter håret.

Seriens sammensætning er beriget med værdifulde komponenter - arganolie, provitamin B5, vitamin E. Disse værdifulde komponenter trænger ind i hårstrukturen og giver en gavnlig effekt.

Sådan bruges: Anvend produktet til at rengøre, fugtigt eller tørt hår fra mellemlængden. Forsigtig spredes over hårets spidser. Ingen grund til at skylle.

Advance Techniques Hair Serum "ædle olier"

Formålet med at genoprette og beskytte alle typer hår. Det hjælper med at undgå udtørring om vinteren, hvilket beskytter mod pludselige ændringer i temperatur og tør luft på grund af varmeapparater. Fylder håret med fugt og giver skinne og ernæring.

Serumet indeholder et kompleks af fire olier - macadamia, marula, camellia, mandel.

Påfør serumolie skal være efter shampooing og brug af klimaanlægget. Det er nødvendigt at distribuere produktet fra midten til enderne af håret, så man undgår rodzonen.

Advance Teknikker Glat Silke Tørt Hår Serum

Det klare effektivt med sådanne problemer som tab af elasticitet og glans, genskaber glathed af hår og naturlig glans.

Serumet indeholder olier og silkeproteiner.

Serum bør påføres efter vask, inden tørring med hårtørrer eller ved anvendelse af ensretter. Fordel behovet for hårets længde, der starter fra midten og flytte til spidserne. Kræver ikke skylning.

Advance Techniques Fin og Normal Hair Serum "Magic of Hyaluron"

Giver intens glans, blødhed og glatthed af hår. Det nærer håret indefra og vejer dem ikke ned.

Produktet indeholder værdifulde stoffer: et kompleks af ernæringsolier og hyaluron. Penetrerende hyaluron ind i håret, det er indlejret i sin struktur og fylder det med fugt, og sviger dermed elasticiteten.

Påfør produktet skal være en gang om ugen på vasket hår efter brug af balsam. Hold håret i et øjeblik, skyll derefter grundigt med vand.

Advance Techniques To-fase serum spray til alle hårtyper "ædle olier"

Giver omfattende hår og hovedbund pleje. Moisturizes, nærer, beskytter hår og giver det en sund glans og udstråling.

Sammensætningen af ​​serumsprayen er fyldt med værdifulde olier af marula, macadamia, camellia, mandler og druer.

Påfør serumet til rent, vådt eller tørt hår, der fordeler hele længden af ​​håret. Det kan også anvendes til rodzonen med lysmassagebevægelser.

Advance Teknikker Instant Serum 7 Hair Serum

Serum virker øjeblikkeligt og genopretter hår på alle fronter: det forhindrer skrøbelighed, giver næring, bevarer fugt, genopretter glans, blødhed og elastik mod håret, beskytter mod temperaturændringer.

Påføres på vådt eller tørt hår fra midten af ​​længden til enderne, idet der lægges særlig vægt på dem. Det vaskes ikke af.

Advance Techniques Serum for tørre ender af hår "Shine dag efter dag"

Det har til formål at genoprette glans og skinne, forhindre splittede ender af hår og let at kæmme.

Teknologi "Multishine", såvel som olier og vitaminer giver et spejl skinne af hår, deres glathed og silke.

Midler sættes let og fordeles på hår. Det påføres efter vask og kræver ikke skylning.

Advance Techniques Instant Repair 7 Serum-Spray for beskadiget hår

Genopretter og fugter de splittede ender af håret, giver blødhed, silke og glathed til håret langs hele længden. Øjeblikkeligt forbedrer deres udseende og tilstand uden at veje håret ned.

Påføres på tørt og vådt hår og kræver ikke skylning.

Advance Teknikker Magic Hyaluron Hair Filling Serum

Passer godt sammen med tyndt og uroligt hår, der har mistet sin glans, elasticitet og volumen. Dette nye produkt gør håret mere tæt og genopretter strukturen af ​​næringsstoffer. Som følge heraf - tætte, elastiske, voluminøse og bløde krøller med et spejlglans.

Den aktive bestanddel er hyaluron - et stof afledt af hyaluronsyre. Det er i stand til at trænge dybt ind i hårstrukturen og sikre transport af vand og næringsstoffer.

Serum kan bruges til at massere hovedbunden og hele håret. Påfør på rent, fugtigt hår uden skylning.

Blandt de mange produkter, der præsenteres af Avon, indtager serum og olier et særligt sted - de virker øjeblikkeligt og gør håret ikke tungere. Velplejede, tykke og silkeformede krøller - dette er en ubestridelig fordel for enhver kvinde. For at opnå denne effekt er blevet lettere og mere tilgængelig takket være en fleksibel prispolitik og effektive produkter fra Avon.

Avon hårolie

Avon har introduceret Advance Techniques 'Precious Oils' nye premium hårplejeserie. Serien indeholder 5 dyrebare olier af camellia, mandel, macadamia, marula og druer. Mine hårolier er meget glad for og responderer altid på fuldstændig pleje. Jeg har allerede prøvet nyhederne, så jeg har travlt med at dele min mening.

Serien omfatter følgende produkter: shampoo, balsam, maskerum, en tofasespray og en kam med naturlige børster. Hele sortimentet af produkter til fuldstændig pleje, beskyttelse og genopretning af hår. Som det ser ud til mig, passer serien til alle typer hår, især beskadiget, livløs, farvet, såvel som tynd og skør.

Den innovative teknologi i NUTRI 5-komplekset gør det muligt at opnå effekten af ​​professionel hårpleje derhjemme ved hjælp af alle 4 produkter fra serien. Marulaolie fugtiger og glatter, camellia letter kamning og giver skinne, macadamia nærer og giver elasticitet, mandler blødgør og styrker håret, genopretter deres struktur, antioxidantdruer modstår negative miljøfaktorer.

Avon Shampoo "ædle olier"

Efter min mening er dette den tykkeste shampoo, jeg brugte for nylig. Og det er meget cool, fordi nogle meget flydende shampooer hældes ud af dåsen så hurtigt, at du ikke ved hvad du skal gøre med det og i de fleste tilfælde sender overskydende til vasken. Den transparente konsistens af gel shampoo skummet hurtigt, har en krydret orientalsk duft, omslutter håret. Shampoo fjerner godt kontaminering fra håret, vaskes let væk og efterlader en charmerende lugt af olier. Selv før du bruger balsam, er håret blødt og glat. Volumen: 250 ml

Pris: 119 rubler

Avon Air Conditioner "ædle olier"

Det andet trin i hårpleje er en balsamskylning med Nutri 5 kompleks. Balsamet har en let mælkagtig tekstur, den absorberes hurtigt dybt ind i håret. Ligeledes har shampoo en behagelig aroma. Efter balsam er håret blødt og silkeagtig. Jeg sætter altid pris på balsamens kvalitet i badet. Hvis håret er glat, vil det være uproblematisk at kæme og tørre dem. Efter balsammen "ædle olier" er hår tilberedt til tørring så meget som muligt. Men ikke så hurtigt er der i plejesystemet en anden miniature magisk ting. Volumen: 250 ml

Pris: 119 rubler

Serum til intensiv glans Avon "ædle olier"

Lysegult serum skal påføres efter balsam på håret og forlade et øjeblik eller mere, så skylles. For at beskrive følgende er lige svært for mig. Forestil dig en uhindret vandstrøm, som om den kommer i kontakt med overfladen, spredes den langsomt. Så er dit hår, det er så glat som en vandstrøm. Vand hider ud af brusebadet, men jeg forstår ikke, hvor vandet er og hvor håret er. Jeg blev forelsket i dette middel og var meget ked af det, at det kun var 50 ml i et rør. Efter at have brugt shampoo, balsam og serum ser jeg ikke engang at anvende uudslettelig pleje, så blødt og følsomt hår. Men nysgerrigheden tager over.

Pris: 179 rubler

Avon Two-Phase Serum Spray "ædle olier"

Før brug skal flasken rystes, sprøjtes på håret, kæmmes, og du kan begynde at tørre. Sprøjten er meget lys, ligesom en sky, den samme duftende spænding omslutter alt hår. Ifølge frigivelsen opnås effekten ved at bruge alle 4 værktøjer i Precious Oils serien. 1 gang jeg anvendte alle 4 produkter, var effekten imponerende, men i 2 dage så håret ikke så godt som normalt. Så det anbefales ikke at bruge alle 4 produkter ad gangen til mine tynde hår, vægte. For nu vil jeg fokusere på shampoo-conditioner-serum, og når baby serum kommer til en ende, vil jeg gå videre til sprayen. Volumen: 100 ml

Pris: 179 rubler

Naturlig børste styling pensel

Børsten har et blødt glidende håndtag lavet af mat plast. Pennen i sig blev skabt under hensyntagen til håndens struktur og grebet med håndfladen, så det er meget bekvemt for hende at vride, når man tørrer med en hårtørrer, og ikke at frygte, at hun nu vil flyve ud og ramte hårdt. Jeg har en lignende børste med et træhåndtag, det flyver konstant væk. Børstehårene tager fat i strengen, og de lange tænder børster deres hår. Med en sådan børste kan du strække håret, og hvis du vrider strengen, får du en elegant styling.

Pris: 199 rubler

Samlet indtryk: Den nye linje af premium care var klart en succes for Avon. Med en overkommelig pris for alle midler vil kvaliteten af ​​produktet og den efterfølgende effekt imponere selv den kræsne køber. Hår mærkbart omdannet, blødt og følsomt. Jeg elsker duftende dufte, men hvis du er tilbøjelig til allergi, så lugt du måske som tung. Det var min første bekendtskab med Avon hårplejeprodukter, og jeg var tilfreds med resultatet.

Hvad er serum?

Serum er et produkt, der anvendes på både tørre og våde låse. Dette produkt har visse egenskaber. Det er også værd at bemærke, at ethvert butikskøbt serum kan bestå af flere komponenter, for eksempel en maske, en balsam og en mousse. Men ifølge eksperter bør du ikke erstatte produktet med skylle eller balsam, da du kan forårsage intenst hårtab.

Det er vigtigt at vide, at serum af høj kvalitet indeholder aktive stoffer, som igen genopretter beskadigede tråde og samtidig fremskynder væksten af ​​sunde krøller. Derfor producerer mange udenlandske producenter disse effektive kosmetik til hår.

De ubestridelige fordele ved valle forlader ikke ligeglade talrige forbrugere, der er glade for at købe forskellige produkter. Serumet vaskes f.eks. Ikke på både tørre og våde krøller og giver fuld beskyttelse mod varme enheder (hårføner, ensretter, pincet osv.), Giver beskadiget hår mere volumen og gør krøller tyk. Imidlertid anvendes masken fra producenten "Avon" udelukkende på våde tråde. Det skal også understreges, at serumet kan anvendes regelmæssigt uden frygt for skade på hårets struktur.

Det korrekte udvalg af serum

Nogle kvinder og piger har svært ved at vælge høj kvalitet valle. Faktisk er dette stof opdelt i forskellige typer. Derfor er det først og fremmest nødvendigt at bestemme, hvilken type hår din hårstruktur tilhører, hvorfor det er nødvendigt at vælge det passende produkt. Nærende og fugtighedsgivende produkter er meget populære, så i denne artikel vil vi se nærmere på Avons to-fase hårserum kaldet ædle olier.

I flere år har det førende selskab Avon produceret en kosmetiklinje til beskadigede krøller. Det er værd at bemærke, at komplekset af plejeprodukter fra linjen "ædle olier" indeholder en kompletterende restaureringspleje, det vil sige fire kosmetik til hårgjenoprettelse vælges.

Takket være den innovative formel i "Precious oils" -linjen ved hjælp af en effektiv forberedelse kan du opnå det ønskede resultat på kort tid. Professionel pleje derhjemme vil gøre dine krøller luksuriøse, bløde og silkeagtige. Alt du behøver, er bare at bruge linjeprodukterne "Precious Oils": shampoo, balsam, maske og tofaseserum.

Oversigt over tofaseserum fra fabrikanten Avon

Korrekt kombination af værktøjer kan føre til fremragende resultater. Det er ikke en hemmelighed, at et 100% resultat kan opnås ved hjælp af et effektivt værktøj i linjen "Precious oils". To-fase serumspray fra Avon indeholder aktive ingredienser, der hjælper med at genoprette delte og svækkede tråde. Nutri-5-komplekset nærer håret hårdt med næringsstoffer.

Det er værd at bemærke, at Avon olierne præsenteret af virksomheden har en anden effekt på håret. Derfor skal du bruge flere olier med forskellige komplekse funktioner for at forbedre effekten. Argan olieserum kan fugtige, glatte, nære og give elasticitet til svækkede krøller. Denne spray påføres meget nemt på håret. Efter at have brugt et effektivt lægemiddel, krummes krøllene efter et stykke tid uden problemer. Overhovedet af sheasmør bidrager til genoprettelsen af ​​hårde, sprøde og tørre krøller, som hele tiden splittes og derefter falder ud.

Spray til alle hårtyper placeret i en speciel bekvem hundrede milligram flaske. Derfor bør sprayen fra Avon of the Precious Oils-linjen påføres over hele overfladen af ​​håret. Behagelig aroma vedvarer i flere timer. Håret bliver glat og frisk. Det skal understreges, at serumet påføres lidt svage krøller. Når du holder lidt på hovedet, skal du vaske værktøjet med varmt vand. Det anbefales at udføre proceduren efter vask af hovedet. Hårrødder bør ikke røres for at undgå at beskadige hårets struktur.

I begyndelsen virker strengene lidt stive, men efter at sprayen sidder på håret, får de igen en naturlig og naturlig glans. Wellness kompleks er velegnet til alle typer hår. Derfor foretrækker mange beboere i vores land at købe pengekvaliteten "ædle olier" fra den velkendte fabrikant Avon. I sin tekstur ligner serumet en balsamskylning, da den har en mælkhvidfarve.

Sådan tilberedes et sprøjteserum derhjemme

Hjemmet hårpleje er ikke anderledes end procedurerne i skønhedssalonen. For at gøre dette skal du have nogle færdigheder. Mange piger og kvinder i den moderne verden foretrækker at købe dyre værktøjer. Men nogle gange opfylder resultatet ikke alle forventninger. I denne artikel ser vi nærmere på serum der kan laves hjemme.

Hjemmelavet madlavningssprøjteserum er ret simpelt. Først og fremmest er det nødvendigt at erhverve følgende urter: kamille, nudel, mynte, grøn eller hvid te, calamus og andre. Derefter skal alle disse komponenter brygges og tilsæt hydrolatblomst, sheasmør eller arganolie, aloe-gel og ekstrakter. Du kan sætte naturlig honning og salt i opløsningen, men det sker i sjældne tilfælde.

Relaterede stillinger:

De kom igen til hospitalet med en forværret form for papillomavirus! Sådan redder du dig selv fra IKKE GODE DEFINEREDE GIRLS vil fortælle hovedlægen AN. Mahson.

Rivanol - medicin og folkemedicin

Shugaring derhjemme