Olie mod hårvækst

I den moderne verden har naturlige aromaolier vist sig blandt den kvindelige befolkning. Med deres hjælp kan du sænke hårets vækst på ben, hænder, ansigt og i bikiniområdet.

For at undgå hyppig barbering kan du ty til æteriske olier, der nedsætter hårvæksten. Dette er godt, og det faktum, at pigen bliver af med irritation og rødme. Olieprodukter er sikkert at bruge, men kan forårsage en allergisk reaktion.

opskrifter

 1. Bland jojoba, mynte og tea tree olie. Den resulterende blanding påføres på de nødvendige områder efter depilering. Nogle tilføjer det til cremen, som bruges efter barberingen.
 2. 150 ml olivenolie blandes med 60 g finhakket nældeblad og 30 g frø. Den resulterende masse fjernes på et mørkt sted i 7 dage. Påfør det på huden efter depilation.
 3. Druefrøolie er en god hæmmer. Du skal tilføje hakket nælde og 5 dråber teetræ.
 4. En tsk ricinusolie tilsættes til 15 ml ammoniak. Derefter drypper nogle dråber jod.
 5. I en typisk vegetabilsk olie (2 tsk.) Tilsæt 4 dråber mynte og 10 dråber te. For at reducere væksten i håret på ansigtet eller i bikiniområdet, skal den resulterende blanding gnides daglig.

Maskeopskriften for at bremse hårvækst, se følgende video

På kosmetikforretningernes hylder kan du finde forskellige midler mod hårvækst.

• Veda Vedica er en kombination af ingefær, sesamolie, gurkemeje, frø havre, solsikke og salt. Det eliminerer ikke kun hyppig barbering, men også fugter, nærer og gør huden smidig. Produktet skal anvendes regelmæssigt for at opnå det ønskede resultat.

Købere taler godt om dette værktøj. Huden efter det er fugtet, og håret vokser meget langsommere.

Omkostninger - fra 500 s.

• Mini Bikini X6 - et sæt værktøjer, der består af naturlige ingredienser, der er sikre at bruge. Med det kan du slippe af med uønsket hårdhed i flere måneder. Den består af rambutanfrøolie, på grund af hvilken den ønskede virkning opnås. Rambutan er en frugt, hvis ben består af sunde fedtstoffer og olier.

Anmeldelser af dette værktøj er kun positive. De, der brugte Mini Bikini X6, taler om det som en effektiv metode til fjernelse af hår. Men desværre for at slippe af med håret for evigt vil det ikke fungere.

Omkostningerne ved komplekset - 1000 p.

• Mahiya er et middel, der indeholder myrolie. Det trænger dybt ind i huden og reducerer væksten af ​​nye hår effektivt. Hvis du regelmæssigt bruger dette værktøj, kan du få et stabilt resultat. Før brug skal den ønskede del af kroppen fjernes fra hårets rødder ved hjælp af hårfjerning eller pincet.

Ikke kun kvinder taler positivt om Mahiya. Mænd også rose ham og sige, at de er meget glade for at bruge.

Omkostninger - 500 s.

• Aravia er en lotion, der indeholder tea tree olie og valnød ekstrakt. Det forhindrer hårvækst ved at svække pærerne. For at opnå det ønskede resultat skal lotion anvendes dagligt i to uger. Dagen før brug af de nødvendige områder skal barberes.

De fleste piger er tilfredse med Arabia lotion. Han kæmper virkelig med hurtig hårvækst og gør dem tynde.

Æteriske olier sænker hårvækst efter depilering

Efter de fleste depileringsmetoder vokser håret snart tilbage. For at bremse denne proces og forlænge intervallerne mellem behandlinger, kan du bruge inhibitor stoffer, som omfatter olier.

Brugen i forbindelse med den metode, der bruges til at fjerne hårolie efter depilation, kan betydeligt bremse væksten og også slippe af med irritation og andre ubehagelige symptomer efter proceduren.

Egenskaber af æteriske olier

Virkningen af ​​olier til langsom hårvækst er baseret på inhibering af hårsækkenes funktion, deres udtynding ved rødderne.

Blandinger baseret på dem kan anvendes som et supplement direkte til hårfjerningsproceduren selv for at forbedre dens kvalitet, eller efter, for at forlænge den opnåede effekt.

Virkningen af ​​æteriske olier til hårfjerning er baseret på blødgøring af huden i en sådan grad, at håret, når det udsættes for depileringsmetoder, trækkes let ud, så proceduren kan udføres flere gange hurtigere og mindre smertefuldt.

Derfor anbefales behandling af hudoverfladen med deres brug at udføre før og umiddelbart efter proceduren.

Hjælp! Brug af olier efter epilering er mulig for alle hudtyper og på alle områder af kroppen, herunder i bikiniområdet. Deres brug er sikkert, med undtagelse af øget følsomhed.

Hvilke olier er egnede

Disse midler på basis af naturlige komponenter kan bruges til at øge hårvækst og for deres opsigelse. Blandt de vigtigste æteriske olier, der sænker hårvæksten, er der:

Du kan købe dem straks i færdig form i apoteker eller butikker. Selvkogning derhjemme er svært, da produktet opnås ved at udvinde planter og andre komponenter, der kræver specielt udstyr.

Ved anvendelse af færdige olier er det imidlertid muligt at fremstille forskellige blandinger, hvis komponenter vil komplementere og forbedre effekten af ​​hinanden.

Madlavning blandes med tea tree olie

Tea tree olie efter epilering har udtalt desinficerende egenskaber, hvilket er meget godt i nærværelse af små stykker og ridser, der ofte opstår efter proceduren. Værktøjet bidrager også til den hurtige helbredelse af de berørte områder, eliminerer ømhed, irritation, bremser processen med vækst af nye hår.

Forbered produkter baseret på te træ kan nemt være hjemme, for dette bør du bruge følgende opskrifter:

 1. Æteriske olier af teetræ og mynte blandes i henholdsvis 4 og 3 dråber, og enhver baseolie (fersken, druesaft, hvedekim osv.) Tilsættes også. Opbevar det resulterende produkt skal være på et mørkt sted. Det anbefales at anvende efter at have taget et bad, stoffet bliver lettere at trænge ind i de åbne porer.
 2. For at forberede følgende olier blandes: mandel i et volumen på 3 spiseskefulde, et par dråber te og ca. 30 ml forvarmet sheasmør. Det skal huskes, at denne sammensætning giver dig mulighed for at udvide resultatet efter epilering, men kan ikke fjerne uønskede hår.

Andre interessante olier

Kokosnød er mest egnet til pleje af tør og problem hud. Værktøjet nærer epidermis med vitaminer, næringsstoffer, fedtsyrer, fremskynder processen med genopretning. Du kan købe det i enhver butik.

Oliven nærer huden med vitaminer og fedtsyrer. Det er alsidigt og passer til alle hudtyper.

Ud over at bremse hårets vækst kan olier bruges som en hjælp til depilering. Egnet til følgende formål:

 • ricinusolie;
 • forgiftning;
 • ant.

Datura har etableret sig som et effektivt redskab i kampen mod uønsket vegetation. Det har en ødelæggende effekt på hårakslen, hæmmer dens funktion. Værktøjet bør anvendes med ekstrem forsigtighed, da overdosering kan være uhensigtsmæssige manifestationer i form af hallucinationer, bevidsthedsklarhed.

Formic svækker effektivt væksten af ​​nye hår og misfarve dem. Det er ret sikkert, forårsager ikke uønskede reaktioner, hvilket gør det muligt at bruge det i bikiniområdet. Stoffet bidrager også til huden befæstning og mætning af næringsstoffer.

Castor kan både styrke hår og fjerne. Handlingen er forårsaget af hjælpekomponenterne, der udgør sammensætningen. Så for at slippe af med uønsket vegetation, tilsættes jordfrø af brænden til olien og insisterer i en måned på et mørkt sted. Anbring værktøjet først efter hårfjerning.

Forberedelser baseret på æteriske olier

Producenter af kosmetiske produkter tilbyder en række forskellige olier, der kan findes på hylder af specialiserede eller andre butikker. De mest populære omfatter:

 1. Veda Vidica. Ingredienser omfatter ingefær, havre, solsikkeolie, gurkemeje, sesam, salt. Værktøjet giver dig mulighed for at reducere hyppigheden af ​​epilering, fugtiger, nærer huden, øger dens elasticitet.
 2. Mini Bikini X6. Virkningen af ​​dette værktøj opnås primært på grund af indholdet af rambutanfrøolie. Lægemidlet hjælper med at slippe af med uønsket vegetation i flere måneder.
 3. Mahiya. Lægemidlet er baseret på myresyreolie. Et varigt resultat opnås på grund af stoffets dybe penetration i epidermis.
 4. Aravia. Den består af tea tree olier og valnødder. Langsom hårvækst opstår på grund af deres svækkelse. For at opnå det forventede resultat kræver regelmæssig brug af lægemidlet.

I de fleste tilfælde er disse fonde ikke i stand til helt at slippe af med uønskede hår, men kan betydeligt sænke deres vækst.

Kontraindikationer og advarsler

Olier, der nedsætter hårvækst efter epilering, bør ikke anvendes i nærvær af allergiske reaktioner over for dem. Før brug med henblik på undtagelse af uønskede manifestationer anbefales det at udføre testen for følsomhed. For at gøre dette skal en lille del af stoffet droppes på bagsiden af ​​hånden og efter et par minutter for at spore reaktionen.

I tilfælde af ubehagelige symptomer og dets forøgelse, bør dette hudbehandlingsprodukt efter epilering kasseres.

Med forsigtighed bør olier til epilation anvendes af kvinder under graviditet, i dette tilfælde anbefales det at konsultere en specialist på forhånd.

Koordinering med en læge kræver brug af olier, der nedsætter hårvæksten, med eksisterende dermatologiske sygdomme som eksem, psoriasis, dermatitis.

For ikke at skade huden skal olier aldrig anvendes i sin rene form. De skal først fortyndes med oliven eller anden olie.

Yderligere midler

For at bremse hårets vækst efter hårfjerning kan forskellige cremer og lotioner anvendes, som også kan indeholde æteriske olier. Kosmetiske produkter producenter tilbyder en bred vifte af sådanne produkter.

Også, lotioner og salver kan fremstilles uafhængigt derhjemme. Deres effektivitet vil ikke være lavere end købt.

konklusion

Olier anvendes effektivt til hudpleje efter fjernelse af uønskede hår. De hjælper med at bremse væksten af ​​unødvendig vegetation, hvorved intervallerne mellem behandlingerne forlænges. Disse stoffer har også en plejende virkning på huden, fugt og mæt den med næringsstoffer.

De kan bruges som hjælp til hårfjerning, derfor anbefales det at anvende dem både før og efter procedurerne. Efter brug af dem bliver huden glat og silkeagtig, og resultatet opretholdes i lang tid.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • Strikning 3 (4506)
 • Strikning 5 (658)
 • Strikning 4 (630)
 • Mastery 1 (464)
 • Mode (230)
 • Psykologi 2 (207)
 • Make up (74)
 • Deutsch (57)
 • Kayma (33)
 • Digte (23)
 • Filtning (17)
 • kost og bodyfdex (9)
 • Swing (swivel strikning) (8)
 • Andre sprog (5)
 • Engelsk (271)
 • Kino (114)
 • LiRu (182)
 • Photoshop (51)
 • vyazalki 1 (3751)
 • vyazalki 2 (4015)
 • xotelki (7721)
 • Zeitschrift (1222)
 • Batik (224)
 • Perler (142)
 • Papir (18)
 • Broderi (1041)
 • Ribbonbroderi (1787)
 • Strikning til børn (675)
 • Hæklet (1337)
 • Strikning (6836)
 • Strikning 2 (4209)
 • Aviser (1040)
 • Decoupage (4642)
 • Zhikarentsev (6)
 • Tidsskrifter (Rekreation) (108)
 • Plots (78)
 • Health (1991)
 • Legetøj (20)
 • Izon (1)
 • Intarsia (1700)
 • Interiør (918)
 • Skønhed (2266)
 • CRAZY (269)
 • Håndværk (888)
 • Maskinstrikning (33)
 • Bønner (40)
 • Musik (145)
 • Påkrævet (541)
 • Plastik (691)
 • psykologi (953)
 • Opskrifter (2887)
 • Figur (8)
 • Needlework (2020)
 • Referencer (86)
 • Tasker (956)
 • Mønstre (952)
 • Smil (290)
 • øvelser. (1025)
 • Lektioner (467)
 • Caps Halstørklæder Handsker Sokker (1547)
 • Syning (4344)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Ant olie til hårfjerning

Ant olie til hårfjerning

Sikkert drømmer mange kvinder en gang for alle at slippe af med uønsket kropshår. Men af ​​forskellige grunde er det ikke altid muligt - procedurerne i salonerne er dyre og ofte er ret smertefulde, og hjemmehjælpemidler er ineffektive. Men fremskridt går hurtigt fremad, og valget bliver bredere. Så for nylig vinder popularitet blandt damer over hele verden myr olie hårfjerning. Dette produkt kan næsten ikke kaldes high-tech, men det er et bevist folkemøde i mange år. På grund af egenskaberne i produktionen har myresolie en temmelig høj pris, og den skal bruges i lang tid, så inden indkøb er det tilrådeligt at blive fortrolig med alle de komplicerede processer.

Effektiviteten af ​​myresyreolie

Det første du skal forstå, hvordan myren fungerer. Det bruges ikke direkte til at fjerne hår, men anvendes efter epilering på traditionel vis. Syren indeholdt i olien trænger ind i porerne i huden og påvirker hårsækkene, hvilket nedsætter deres udvikling. Som følge heraf skal du gøre hårfjerning mindre og mindre, og nye hår har en tyndere struktur, bliver lys og usynlig. Efter nogle gange (normalt flere måneder) forsvinder hovedbunden fuldstændigt. Men for dette skal du nøje overholde systemet og overholde alle regler.

Men vurderinger af dette værktøj er meget blandede. Herfra kan vi konkludere, at forskellige faktorer kan påvirke effektiviteten. Disse omfatter funktionerne i hud og hår, samt hele kroppen som helhed, kvaliteten af ​​de købte produkter og regelmæssigheden af ​​procedurerne. Derudover er der visse regler for anvendelse af olie. Først efter at have læst alle hovedpunkterne, bør man beslutte at købe midlerne. En sådan tankevækkende tilgang vil bidrage til at undgå unødvendige pengeudgifter og tab af tid.

Funktioner ved brug af myresyreolie

Før du køber muldolie til hårfjerning, skal du forstå, hvordan du skelner kvalitetsprodukter. For at undgå ubehagelige overraskelser skal du straks gøre dig fortrolig med funktionerne i dens brug, samt at forestille dig, hvad resultatet kan være.

Vælge et kvalitetsprodukt

Vi bør starte med, at myrolie ikke er certificeret agent. Det passerede ikke nogen videnskabelige eksperimenter, derfor kan sammensætningen af ​​midlerne baseret på den variere. Ant olie produceres oftest i Iran, Syrien og Egypten. Men de bedste anmeldelser har produkter lavet i Tyrkiet. Ifølge købere har denne olie en sur lugt og endda smag, samt en flydende konsistens, som gør det muligt at absorbere bedre. For at beskytte sine produkter bruger producenten et specielt holografisk klistermærke. Derudover skal du altid være opmærksom på, at mærket angiver produktets sammensætning, fremstillingsdato og holdbarhed. Prisen på en flaske på 20 ml koster ca. 500 rubler. Ved køb af store mængder giver ofte gode rabatter. Hvis omkostningerne i starten er betydeligt lavere, så er disse produkter sandsynligvis falske.

Ant olie til hårfjerning: giver ikke øjeblikkelig virkning, med korrekt anvendelse kan du opnå en glat hud

Når man tænker på at fjerne uønsket hår ved hjælp af majsolie, skal man huske på, at man skal være tålmodig for at opnå et kvalitetsresultat. Processen med at anvende dette værktøj er som følger. Først skal du lave hårfjerning. Sådanne sorter, der fjerner hår med rødder (shugaring, voks, elektrisk epilator osv.) Er bedst egnede.

Derefter skal huden rengøres grundigt, så der ikke er spor af lotioner, cremer og andre midler, der er tilbage på den, for når de interagerer med dem, kan myren ikke give en uforudsigelig reaktion. Derefter er det nødvendigt at tørre grundigt og vente, indtil huden er helt tør. Først da kan det anvendes. Dette skal ske med massage bevægelser, gnidningsolie. Procedurens varighed bør være 7 til 10 minutter. Gentag denne begivenhed skal være 4-6 dage i træk efter hårfjerning.

Kurset skal gentages i 4-6 måneder. Dette er den gennemsnitlige tid, det tager at opnå bæredygtige resultater. Som anvendelsen af ​​myresyreolie påføres jævnligt, følg væksthastigheden af ​​dit hår og noter positive tendenser.

På internettet kan du finde en masse anmeldelser, at myrolie til hårfjerning ikke har den ønskede effekt. Dette kan forklares ved de mest almindelige årsager: produkt af dårlig kvalitet, kropskarakteristika, krænkelse af systematiske procedurer. For at opnå gode resultater er det vigtigt at overveje alle disse punkter.

For at undgå ubehagelige bivirkninger eller allergier er det bedst at anvende produktet på et lille hudområde i første omgang, og en dag senere ser man på reaktionen. Hvis der ikke er ubehag og rødme, så er alt i orden. Der er praktisk taget ingen kontraindikationer, med undtagelse af graviditet og amning. Hvis der er hudsygdomme, skal du først rådføre sig med en hudlæge.

Ant olie er et bevist naturligt middel. Det virker, men langsomt, men effektivt. Den myresyre, der indgår i dets sammensætning, irriterer ikke kun huden, men har også en beroligende virkning. Ved at vælge et kvalitetsværktøj kan du spare penge og opnå gode resultater. kilden

Hårfjerningsolier

Overdreven vegetation på kvindens krop giver hende en masse ulejlighed. I et forsøg på at slippe af med det, går mange til forskellige måder at finde ikke kun smertefri og effektiv, men ikke for dyrt.

For nylig har internettet information om olien af ​​myr æg, som ifølge anmeldelser fra kvinder, der brugte den, er et glimrende værktøj i kampen mod uønsket hår.

Det viser sig, at dette værktøj ikke er nyt. Det er blevet brugt og fortsætter med at blive brugt af østlige kvinder.

Det menes at dette værktøj kan slippe af med uønsket hår for evigt. Det afhænger imidlertid af organismens egenskaber.

Kun én ting kan siges med tillid - brugen af ​​myresyreolie for at fjerne hår fører til en afmatning i deres vækst gennem ødelæggelsen af ​​deres hårsække.

Hvad er myrolie

Ant olie er et naturprodukt. Det kan bruges på forskellige dele af kroppen, herunder meget følsomme. Denne procedure er nem at gøre selv hjemme.

Olie gør huden blød og fløjlsagtig, og processen med hårfjerning er smertefri og nem. Dette produkt er lavet af genbrugsmyrer.

Det vigtigste værktøj, der fremmer hårfjerning, er furfurl. Den har en lys rødbrun farve og en sur lugt. Blandt producenterne af myrleolie ledende arabiske lande. Der er det mest populære blandt kvinder.

Den unikke egenskab af myrolie er dens indtrængning i hårsækkenet og dens ødelæggelse. Derefter bliver håret svagere, og senere bliver hans evne til at vokse tabt.

Ant olie til hårfjerning: fordele

Ant olie er et naturprodukt. Det kan bruges til hud med særlig følsomhed. Med regelmæssig brug fører det ikke kun til langsommere hårvækst, men også til dets fuldstændige ophør.

Ant olie kan bruges til enhver hud, blødgør og fugter det.

En sådan procedure, der udføres hjemme, er ikke dyrt og giver dig mulighed for at klare hårfjerning, selv i vanskelige at nå steder alene.

Før depilationen er det nødvendigt at udføre en følsomhedstest, der forårsager en dråbe olie til albuebøjningen eller til huden bag øret. I mangel af irritation kan olie anvendes.

Ligesom andre æteriske olier anbefales det ikke for gravide kvinder og ammende mødre, såvel som for dem, der har åbne sår på huden, ridser eller betændelser.

Fremgangsmåde til anvendelse af myresyreolie

For det første fjernes håret på det område, der skal behandles med pincet, voks eller på anden måde.

Derefter anbringes ant-olie på dette sted med massagebevægelser. Første gang er det nok at gnide dette middel i huden i 5 minutter i 4-5 dage om natten.

Allerede efter de første procedurer sænker hårvæksten, og nyt hår vokser lettere og blødere.

Epilering og behandling af huden med myrolie udføres indtil håret forsvinder fuldstændigt. Dette sker som regel ca. et halvt år, hvor det er nødvendigt at udføre 5-6 procedurer.

Således ved at bruge myrolie til at fjerne hår, kan du få en delikat og smuk hud, der gør det muligt for en kvinde at føle sig godt tilpas i enhver situation.

Artikelforfatter: Irina Komleva

Datura til hårfjerning

Datura - en giftig plante, der indeholder en meget stor koncentration af alkaloider. De bidrager til inhiberingen af ​​hårsækkets aktivitet, hæmmer væksten af ​​hår. Ved regelmæssig brug af produktet bliver håret tyndt, deres struktur ødelægges, follikel papilla dør, og væksten stopper fuldstændigt.

I gennemsnit tager processen med "død" af folliklen omkring et år, og det er den optimale, relativt sikre periode for kroppen at bruge en sådan giftig opskrift. At tro på den øjeblikkelige handling af dope er ikke det værd, medmindre du tager det inde, og det er allerede en risiko for livet generelt.

Datura til hårfjerning kan være i form af tinkturer og oliebaseret. Hvilken type produkter man vælger, bestemmer kvinden sig selv under hensyntagen til struktur og hudtype. Det er indlysende, at alkoholisk tinktur er egnet til fedtet hud, til en tørrere en - olie med dope. Proceduren for at stoppe hårvækst udføres bedst ved sengetid, ikke mere end en gang om dagen, men regelmæssigt. Før du anvender "dopey" lægemidlet, bør håret fjernes på enhver tilgængelig måde, så stoffet vil bedre trænge ind i det ønskede område - follikelet.

Da hårfjerningen ikke er en harmløs måde, bør du overveje de strenge kontraindikationer:

Amningstiden, amning.

Alder op til 20 år.

Sygdomme i nervesystemet.

Purulente hududslæt, sår og ridser.

Periode med forværring af kroniske sygdomme.

Dermatitis og eventuelle systemiske hudsygdomme.

Dop tinktur til hårfjerning

Mange giftige planter anvendes i medicinalindustrien og i kosmetologi. Bliv ikke en undtagelse og dope, som var kendt for vores forfædre. Hvad er hans navne - sorcerer-græs, ustabilt græs, dunnopian og lignende. Sådanne figurative navne taler for sig selv, dope har virkelig en stærk berusende, hallucinogen egenskab. Og det er absolut ikke nødvendigt at tage det inde, lige nok til at blive ved siden af ​​en blomstrende plante i 5-10 minutter.

Ud over sine giftige egenskaber er dope også berømt for sin smertestillende, antispasmodiske effekt, det vigtigste er at finde den rigtige dosis. Denne regel gælder for proceduren for hårfjerning, når den anvendes tinktur Datura til hårfjerning. Du kan købe den færdige tinktur, men hvis du har mulighed for at høste græsset selv, er værktøjet tilberedt hjemme.

0,5 kopper fræsede frø dope.

Et glas alkohol eller vodka.

Bland alt og luk i en glasburk i 21 dage.

Før du påfører tinkturen, er det bedre at fjerne håret på en hvilken som helst acceptabel måde, fordi værktøjet virker hurtigere på hårsækkene.

Smør huden med infusion, hvor uønsket hår vokser en gang dagligt.

Efter påføring af produktet vaskes ikke af i en time, så vaskes huden med varmt vand.

Procedurer gentages regelmæssigt i 2-3 måneder, hvorefter en pause er taget i en måned, og kurset gentages.

De første resultater i form af svagt, tyndt hår vil være om en måned. Desuden går hårvæksten væsentligt langsommere.

Tinktur kan ikke anvendes under graviditet, laktation og sygdomme i nervesystemet. Hvis irritation viser tegn på allergi, bør dop stoppes straks og anvendes på en mere sikker måde.

Nisse hårfjerning

Nisse brænder ikke kun, men også meget nyttig plante. Paradoksalt nok er der mange opskrifter med nål til at styrke og vokse hår, der er også måder at fjerne hår med nål. Hvad er hemmeligheden i denne fantastiske plante?

Nettle i færd med hårfjerning bruges som en hæmmer, det vil sige en måde at hjælpe med at stoppe hårvæksten. Der er mange opskrifter, såsom gnidning af hud med friske nældeblad. Men dette er for ekstreme en metode, der er fyldt med alvorlige forbrændinger og irritation. En mere korrekt opskrift indebærer afkogning af nældefrø eller deres olietinktur. Alkoholbaserede agenser er også gode, men kan tørre ud i huden.

Urtefrø til hårfjerning

En af de mest populære folkeveje til bekæmpelse af kropshår er olietinning af nældefrø. Urtefrø til hårfjerning blev brugt i antikken, der er oplysninger om deres anvendelse selv i kongelige familier. Vi tilbyder en relativt sikker metode, som indebærer regelmæssig brug inden for 2-3 måneder. Du bør ikke forvente et hurtigt resultat, olietinkturen virker langsomt, men ret effektivt.

40 gram nudelfrø er jordet i en mørtel (bundet). Slibemaskinen virker ikke, da frøpartiklerne ikke behøver pulverkonsistensen.

100 gram ricinus eller raffineret vegetabilsk olie. Det er bedre at bruge enten ricinusolie eller druemostolie, denne base er mere neutral og absorberes bedre i huden.

Knuste frø hældes i olien, produktet er infunderet i et mørkt, køligt sted (ikke i køleskabet) i ca. 2 måneder.

Olieinfusion kan filtreres, men kan bruges i sin oprindelige form.

Huden skal først rengøres, den skal være tør.

De nødvendige steder bliver smurt dagligt, agenten er efterladt på huden i ca. 1 time og derefter tørret med bomuldsklud.

Hvis tinkturen er tilberedt korrekt, bør den absorberes fuldstændigt.

De første resultater vil ses i 1,5-2 måneder. Håret bliver tyndere, det er nemt at fjerne dem enten med pincet eller på en anden passende måde. Da brugen af ​​olieinfusion af nældefrøhår stopper væksten.

Hele processen skal overvåges for mulig hudirritation. Hvis et udslæt forekommer, er det værd at lede efter en anden måde at fjerne uønsket hår på.

Hårfjerning med hvidløg

Det er klart, at kvinder på vej efter den perfekte opskrift på hårfjerning er klar til at gå ind i utænkelige afstande og gå til eksperimenter. Sådanne ekstreme metoder, ifølge mange eksperter, omfatter hårfjerning med hvidløg.

Hvidløg er i princippet et lagerhus med meget sunde ingredienser. Den er rig på flavonoider, den indeholder en stor koncentration af sennepolie, en æterisk olie med en duft af svovl, en masse phytoncider, calcium, fosfor, magnesium. Der er i hvidløg og iod, og jern, samt zink, kobber og mange andre værdifulde stoffer.

Hvidløg, på trods af sin særlige smag, blev rost af vores forfædre. I øst blev han æret som en universel medicin ikke kun for sygdomme, men også for onde ånder. Desuden troede mange, at hvidløgsklyven er tænderne på et mytisk, guddommeligt væsen - en drage, som både kunne forsvare og straffe forseelser. På den måde kan hvidløgs hårfjerning også medføre begge fordele (hvilke skønhedseksperter stærkt tvivler) og skade i form af alvorlige forbrændinger og irritationer på huden.

Hvordan kan hvidløg hjælpe med at fjerne hår? Ud over irriterende og stimulerende blodcirkulationsegenskaber har hvidløg en astringent og vasokonstriktiv effekt. Denne evne hjælper naturligvis hvidløg til at stoppe follikelens arbejde for at stoppe hårets vækst. På kvinders fora kan du finde råd om brugen af ​​hvidløgssaft til epilering af ansigtshår.

Som om gnide området over overlæben eller hagen, kan selv de grove hår elimineres. Forfatteren af ​​disse linjer mødte ikke i virkeligheden sådanne dristige kvinder, og mener, at det er bedre at bruge hvidløg til det tilsigtede formål - i madlavning, muligvis som en forebyggende foranstaltning i perioden med massive sygdomme af ARVI og influenza. Og for ansigtets udtørring er det bedre at bruge sikre og korrekte metoder.

Hvid henna til hårfjerning

Du kan selvstændigt forberede en sådan sammensætning:

En pakke af hvid henna.

Sæbespåner (rist halvt stykke babysæbe på en fin rist).

2 spsk bagepulver.

3-5 dråber æterisk olie (et valg af citron, mynte, lavendel).

0, 5 glas (det er muligt mindre) det rensede vand.

Rør hennaen med sæbe spåner, tilsæt sodavand, hæld i vand, omrør sammensætningen indtil tykk konsistens, og tilsæt derefter æterisk olie. Blandingen påføres med en spatel til området tør hud, hvor håret allerede er fjernet. Handlingstid fra 15 til 30 minutter, så blandes forsigtigt med en spatel, skylles med varmt vand. Denne sammensætning fjernes godt på grund af tilstedeværelsen af ​​sæbe, der virker som et emulgeringsmiddel.

Gurkemeje Hårfjerner

Gurkemeje er længe blevet anvendt ikke kun som et tilsætningsstof eller et farvestof, men også til epilering, mere præcist efter det som en hårvæksthæmmer. Gurkemeje er populær i vores tid, og opskriften, som tilbydes nedenfor, er enkel og tilgængelig til madlavning derhjemme:

3 spiseskefulde gurkemeje pulver.

1 spiseskefulde kogt vand.

Alle blander til en pasty konsistens.

Blandingen påføres de allerede depilerede områder og efterlades i 10-20 minutter.

Huden vaskes med varmt vand, mest effektivt gnides med sur mælk eller valle, da gurkemeje kan give huden en gullig farvetone.

Det vil være interessant for dig:

En simpel måde at slippe af med mol, vorter, papillomer og alderspots

At slippe af med den anden hage: 15 elementære øvelser

Hvorfor er gurkemeje effektiv til hårfjerning? Den første ting, der gør en blanding med gurkemeje, er en antiseptisk virkning, og hjælper desuden med at reducere hårsækkets aktivitet, og forlænger derfor effektiviteten af ​​hårfjerning generelt. Regelmæssig påføring af gruel kan betydeligt sænke væksten af ​​nyt hår, det eneste negative er farvningen af ​​huden. Af denne grund gælder gurkemeje ikke for ansigtet og de åbne, synlige områder af kroppen. Udgivet på econet.ru

Olietinktur til hårfjerning

Olietinktur, som hjælper med at fjerne hår, dette værktøj indeholder en meget giftig ingrediens - dope. Datura (Datura) - er macrophylla græsfamilien Solanaceae Datura indeholder en stor mængde organiske alkaloider højere total koncentration i rødderne af planter. Datura - et stærkt hallucinogen, denne funktion er velkendt og ofte i praksis af mennesker i Mexico, indiske stammer. Mest sandsynligt, de også opdaget evnen til at bremse hårvækst dope, er disse data blevet udbredt i Østen, hvor bolden af ​​brand var regelmæssige brugere af salver og tinkturer, der indeholder roden af ​​Datura.

Olietinktur til hårfjerning, der indeholder dopekstrakt, virker på hårsækkenet, hvilket nedsætter stammenes vækst. Gradvist bliver papillens struktur ødelagt, den dør henholdsvis, håret vokser ikke længere. Udsættelsesperioden for follikel er fra seks måneder til et år. Dette skyldes den langsomme vekselvirkning af komponenterne i olietinkturen med huden, hårsækkene samt anvendelsesmåden. Det skal bemærkes, at datura næsten altid anvendes i en meget lille dosis, selv når den anvendes eksternt. Værktøjet påføres en gang om dagen til et lille område af kroppen i bogstaveligt en dråbe. Sådanne mikroprocedurer er selvfølgelig kedelige, men ifølge overbevisningen af ​​følgere af den svage tinktur er de meget effektive og ret sikre.

Olie tinktur til hårfjerning er vanskeligt at fremstille hjemme, så det er bedst at købe det færdige. Mange mennesker roser stoffet Silk Body, som indeholder et olieekstrakt af en dope, og du kan finde russisk lavet tinktur i apoteker og specialbutikker. Værktøjet har mange kontraindikationer, det skal huskes, at dope betragtes som en af ​​de mest giftige planter. Tinktur gælder ikke for sådanne kategorier af smukke kvinder:

 • Piger, piger i 18-20 år.
 • Gravide kvinder.
 • Kvinder, der ammer.
 • Kvinder med tendens til allergiske reaktioner.

Der er også en olietinktur, der hjælper med at rense huden efter epilering. Dette værktøj kan udarbejdes uafhængigt:

 • Mint olie - 3-5 dråber.
 • Kværneolie - 5 dråber.
 • Oprenset glycerin uden duftstoffer - 50 ml.
 • Dimethicone er et antiseptisk hætteglas eller dets analoge (50 ml).

Alle blandes i en glasflaske (100 ml), rystes og forlades for en dag. Anvendes som bakteriedræbende og kølevæske efter kropshårfjerning, er olietinktur ikke beregnet til ansigt og bikini-område.

Ant olie hårfjerning

Ant olie betragtes som en af ​​de mest pålidelige og sikre måder at fjerne uønsket hud vegetation. Denne metode er især populær i asiatiske, orientalske lande, måske fordi en unik opskrift på epilering ved hjælp af myr æg blev sendt der fra generation til generation.

Handlingsprincippet, som indebærer fjernelse af hår med majsolie, ligner alle andre inhiberingsmidler af hårsækkene. Ant olie er i stand til at trænge dybt nok ind under huden, nå hårsækken og deaktivere dens funktion. Som følge heraf vokser håret langsommere, stangen bliver gradvist tyndere, svagere og ophører med at vokse helt. Antreparat fungerer godt med alle områder af kroppen, herunder ansigtet, indininalområdet. Der er et træk ved brugen af ​​produkter, der indeholder ekstrakt af myr æg. Den bruges først efter grundaflejring, når både stængel og pære fjernes. Det er ikke så vigtigt, på hvilken måde håret bliver depileret, så længe det ikke eksisterer. På denne måde sikres højkvalitetsindtrængning af mundolie til follikelet. Anvendelsesteknologien er meget enkel, i løbet af ugen skal du smøre olien, tør, tør hud, let, køre i, gnide olie. Hvis alt er gjort i henhold til reglerne, vil gyldighedsperioden for depilationen vare mindst 7 dage. Hvis du bruger myrmedicinen konstant efter hver hårfjerning, vil de i seks måneder holde op med at vokse næsten fuldstændigt.

Hårfjerning med myrolie er bogstaveligt talt egnet til alle kvinder, bortset fra at væksten af ​​stangen går langsommere, får huden værdifulde sporstoffer, vitaminer, det vil sige biotilgængelig ernæring. For at minimere risikoen for irritation eller allergi mod myresyre skal du først teste huden, anvende produktet på håndledets bagside og overholde tilstanden af ​​huden i 15-20 minutter. Komplikationer forbundet med olien af ​​myr æg er yderst sjældne, men selv sådanne situationer bør udelukkes.

Castorolie til hårfjerning

Castorolie er næsten 90% ricin, det vil sige et ret giftigt stof. På trods af denne sammensætning anvendes ricinusolie aktivt i kosmetologi. Paradoksalt set betragter mange mennesker castorca for at styrke og vokse hår, og ikke som en måde at fjerne dem på. Faktisk er det, men der er opskrifter, hvor castorca fungerer som base, grundlaget for et hæmmermedicin. For eksempel er en sådan opskrift, hvor ricinusolie til hårfjerning er en bærer af alle de aktive stoffer i frø af nældebrød:

 • 100 ml ricinusolie.
 • 50 gram knust tørrede nældefrø.
 • Infunder måneden og gnid ind i de områder, der allerede er behandlet med epilatoren for at forhindre hårvækst.

Også ricinusolie er god som en blødgørende middel, fordi mange opskrifter indeholder syrer, jod, hydrogenperoxid og endda terpentin. Castorolie hjælper huden med at regenerere, samtidig hæmmer væksten af ​​hårsaksen, hvilket gør brugen af ​​den meget effektiv og sikker.

Æteriske olier til hårfjerning

Æteriske olier og hårfjerning, hvordan passer det? Foretag straks en reservation, at fjernelse af hår ved hjælp af vigtige værktøjer ikke virker, det er ikke en syre, og ikke et slibende stof. Æteriske olier til hårfjerning anvendes som et antiseptisk middel efter proceduren. Sammensætningen af ​​mange depilatory cremer, voks omfatter olier, der har en kraftig bakteriedræbende, anti-inflammatorisk virkning. Desuden kan en velvalgt essentiel olie være en glimrende hæmmer for hårvækst. Sænker udseendet af nye hårstænger (scapus pili) en sådan sammensætning:

 • Pebermynte æterisk olie (køler, bedøver huden efter epilering).
 • Essentiel lavendelolje (antimikrobielle, bakteriedræbende middel).
 • Tea tree æterisk olie (har anti-inflammatorisk, kraftfuld svampeffekt og sænker hårvæksten).
 • Olivenolie eller druemostolie, abrikoser (basisolie)

I en spiseskefuld baseolie tilsættes til 1. dråbe mynte, lavendel og 5 dråber tea tree olie. Blanding opbevares i en flaske mørkt glas ved stuetemperatur i lukket form. Påfør straks efter epileringsproceduren, så tre gange om ugen (hver anden dag) efter et bad, brusebad. Påfør æterblandingen med lette bevægelser, lad det bløde (5-10 minutter). Brug af æteriske olier giver en dobbelt virkning - bortset fra at huden vil blive beskyttet mod mikrobiell "invasion", vil hele kroppen modtage en aromaterapi session.

Det eneste, der skal overvejes, er en mulig allergi forårsaget af mange vigtige forbindelser og uforeneligheden af ​​te-træolie med iodpræparater. Derfor, hvis du er allergisk eller udsat for en allergisk reaktion, er det værd at finde andre måder at stoppe hårvækst på. Det samme råd gælder for dem, der tager iodholdige lægemidler. Derudover kan nogle olier give det modsatte resultat, for eksempel rosmarinolie, der længe har været brugt til at styrke og hurtigt vokse hår. Derfor er det bedst at bruge velprøvede opskrifter eller rådføre sig med aromatiske terapeuter.

Olier og cremer til fjernelse af hår

Depilatory cream er et glimrende værktøj til dem, der ønsker hurtig virkning og ikke har en midlertidig ressource til selvproduktion af salver, tinkturer og andre arbejdskrævende opskrifter til hårfjerning. Moderne kosmetologi tilbyder mange muligheder for sådanne cremer, hvilket indikerer den ekstraordinære popularitet og efterspørgsel efter dem. Hertil kommer, ifølge statistikker, fjerner hårfjerningscreme andenpladsen efter voksning (voks) på listen over hjemmetablering. Kort sagt, hårfjerning med en creme er bedre end barbering, men mindre effektiv end voksning, selvom alt er meget individuelt og afhænger af hårets struktur, farve og hudtilstand.

Lad os analysere de positive egenskaber ved cremer, såvel som deres mulige ulemper:

Fordele, positive egenskaber

Gentag effekt på hud og hårstruktur, især i forhold til voksning og barbering

Mulig indvækst af hår, pseudo-folliculitis

Højt syre-base niveau, 1,5-2 gange højere end hudens pH, mulige allergier

Fungerer godt i svært tilgængelige områder af kroppen - bikini område, armhuler

Ikke altid en behagelig duft på grund af cremenes sammensætning

Hurtig effekt, proceduren tager ikke meget tid

Kortsigtet resultat, da hårsækken forbliver på plads (fra 7 til 14 dage)

Stort udvalg, der giver dig mulighed for at vælge en creme til vanskelige at nå eller meget følsomme områder af kroppen. Sammensætningen af ​​mange produkter omfatter komponenter, der nedsætter hårfollikelens aktivitet

Ikke egnet til tykt, mørkt hår

For at mindske risikoen for mindre ubehag og mulig allergisk reaktion på denne måde:

 1. Læs brugsanvisningen omhyggeligt før brug.
 2. Sørg for at teste for allergi på et lille område af huden.
 3. Hvis du vælger en hårfjerningscreme, bør du ikke spare, det er bedre at købe et middel fra et kendt mærke, et kendt mærke, end at behandle øm hud efterfølgende.
 4. Hver depilatory creme er designet til et bestemt område af kroppen, det er uacceptabelt at bruge et produkt til et bikiniområde eller ben i ansigtet og vice versa.
 5. Under proceduren skal du følge hygiejnereglerne, efter hårfjerning, huden skal behandles med et fugtgivende, antiseptisk middel (mange cremer indeholder allerede bakteriedræbende komponenter).

Epilation creme kan fremstilles uafhængigt, hvis du har tid og lyst til at prøve dig selv som apotek, apotek:

 • 10 gram natriumsulfat (køb på apoteket).
 • 10 gram kartoffelstivelse.
 • 5 gram glycerin uden parfume additiver.
 • 75-80 ml destilleret vand.

Alle blandes, påføres en bomuldspindel (helst med en speciel spatel) på den forberedte, rene hud. Skyl efter 10 minutter med varmt vand og smør huden med en antiseptisk creme.

Mulige vanskeligheder, især brugen af ​​depilatory cream:

 • Nyt hår kan fremstå den aller næste dag, på trods af det resultat, der er annonceret af producenten. Alt er meget individuelt og afhænger af strukturen af ​​hårsaksen, follikelaktiviteten.
 • Mange cremer har en ret aggressiv sammensætning, og derfor skal du bruge handsker på dine hænder ved at anvende dem.
 • Hvis cremen ikke fjerner alt håret, kan det ikke bruges på samme område af huden igen samme dag. Du kan få kemisk forbrænding eller hudirritation.
 • Du kan ikke forøge varigheden af ​​cremen, der ønsker at opnå et mere stabilt resultat.
 • Efter påføring af depilatory creme anbefales det ikke at tage solprocedurer.

Generelt er en creme, der fjerner uønsket hår, en hurtig og relativt sikker måde at opnå en glat, silkeagtig hud i en vis periode på. Proceduren kræver dog ikke tidskrævende og giver ikke et stabilt resultat, men det er snarere en nødforanstaltning for uforudsete situationer.

Hårfjerning olie

Straks foretage en forbehold om, at hårfjerningsolien ikke anvendes som en metode til hårfjerning, bruges den før eller efter proceduren som blødgøring eller antiseptisk. Der er også typer af æteriske olier, der sænker væksten af ​​håraksler, derfor forlænger epileringseffekten. For at blødgøre og forberede huden til hårfjerningsprocessen anbring en blanding af druemusolie og jojobaolie, den samme sammensætning kan påføres efter proceduren. Derudover bør du forsøge at selvstændigt forberede en balsam, der hjælper med at sørge for følsom hud og forhindrer hårets indtrængen. Krem-balsamens sammensætning:

 • 25 ml forvarmet men ikke smeltet sheasmør.
 • 2, 5 tsk mandelolie.
 • 3-4 dråber te-æterisk olie.

Alt omhyggeligt blandes og opbevares i en glasbeholder, lukket i kulden. Balm regenererer huden perfekt, forhindrer betændelse, rødme, og hjælper også med at bremse væksten af ​​nyt hår. Komponenterne af te-træ æterisk olie absorberes godt dybt ind i dermis på grund af gennemtrængende egenskaber af sheasmør samt mandelolie. De fungerer som et køretøj, der leverer æterisk olie-antiseptisk til de dybere lag af huden.

Også effektive olier som et middel til at passe på huden efter epilering:

 • Rosewoodolie, bergamotolie. Disse olier kan mætte den sædvanlige børns creme, det er nok at lave 6-7 dråber i bunden. Det vil være mere hensigtsmæssigt at presse cremen ud af røret i en ren krukke, bland komponenterne og opbevar produktet i lukket form (esterne fordampes hurtigt). Roseolie fjerner rødme efter barbering, desinficerer bergamotolier og forhindrer hårets indvækst, lidt langsommere deres vækst.
 • Essentiel olie af cedertræ eller fyr. Ligesom i opskriften med rosenolie kan fyrolie blive beriget med enhver lys creme uden parfume. Bægerolier aflaster irritation, rødme, helbreder den mindste, usynlige for øjets mikroskader og sår på huden.

Olietinktur til hårfjerning

Olietinktur, som hjælper med at fjerne hår, dette værktøj indeholder en meget giftig ingrediens - dope. Datura (Datura) - er macrophylla græsfamilien Solanaceae Datura indeholder en stor mængde organiske alkaloider højere total koncentration i rødderne af planter. Datura - et stærkt hallucinogen, denne funktion er velkendt og ofte i praksis af mennesker i Mexico, indiske stammer. Mest sandsynligt, de også opdaget evnen til at bremse hårvækst dope, er disse data blevet udbredt i Østen, hvor bolden af ​​brand var regelmæssige brugere af salver og tinkturer, der indeholder roden af ​​Datura.

Olietinktur til hårfjerning, der indeholder dopekstrakt, virker på hårsækkenet, hvilket nedsætter stammenes vækst. Gradvist bliver papillens struktur ødelagt, den dør henholdsvis, håret vokser ikke længere. Udsættelsesperioden for follikel er fra seks måneder til et år. Dette skyldes den langsomme vekselvirkning af komponenterne i olietinkturen med huden, hårsækkene samt anvendelsesmåden. Det skal bemærkes, at datura næsten altid anvendes i en meget lille dosis, selv når den anvendes eksternt. Værktøjet påføres en gang om dagen til et lille område af kroppen i bogstaveligt en dråbe. Sådanne mikroprocedurer er selvfølgelig kedelige, men ifølge overbevisningen af ​​følgere af den svage tinktur er de meget effektive og ret sikre.

Olie tinktur til hårfjerning er vanskeligt at fremstille hjemme, så det er bedst at købe det færdige. Mange mennesker roser stoffet Silk Body, som indeholder et olieekstrakt af en dope, og du kan finde russisk lavet tinktur i apoteker og specialbutikker. Værktøjet har mange kontraindikationer, det skal huskes, at dope betragtes som en af ​​de mest giftige planter. Tinktur gælder ikke for sådanne kategorier af smukke kvinder:

 • Piger, piger i 18-20 år.
 • Gravide kvinder.
 • Kvinder, der ammer.
 • Kvinder med tendens til allergiske reaktioner.

Der er også en olietinktur, der hjælper med at rense huden efter epilering. Dette værktøj kan udarbejdes uafhængigt:

 • Mint olie - 3-5 dråber.
 • Kværneolie - 5 dråber.
 • Oprenset glycerin uden duftstoffer - 50 ml.
 • Dimethicone er et antiseptisk hætteglas eller dets analoge (50 ml).

Alle blandes i en glasflaske (100 ml), rystes og forlades for en dag. Anvendes som bakteriedræbende og kølevæske efter kropshårfjerning, er olietinktur ikke beregnet til ansigt og bikini-område.

Ant olie hårfjerning

Ant olie betragtes som en af ​​de mest pålidelige og sikre måder at fjerne uønsket hud vegetation. Denne metode er især populær i asiatiske, orientalske lande, måske fordi en unik opskrift på epilering ved hjælp af myr æg blev sendt der fra generation til generation.

Handlingsprincippet, som indebærer fjernelse af hår med majsolie, ligner alle andre inhiberingsmidler af hårsækkene. Ant olie er i stand til at trænge dybt nok ind under huden, nå hårsækken og deaktivere dens funktion. Som følge heraf vokser håret langsommere, stangen bliver gradvist tyndere, svagere og ophører med at vokse helt. Antreparat fungerer godt med alle områder af kroppen, herunder ansigtet, indininalområdet. Der er et træk ved brugen af ​​produkter, der indeholder ekstrakt af myr æg. Den bruges først efter grundaflejring, når både stængel og pære fjernes. Det er ikke så vigtigt, på hvilken måde håret bliver depileret, så længe det ikke eksisterer. På denne måde sikres højkvalitetsindtrængning af mundolie til follikelet. Anvendelsesteknologien er meget enkel, i løbet af ugen skal du smøre olien, tør, tør hud, let, køre i, gnide olie. Hvis alt er gjort i henhold til reglerne, vil gyldighedsperioden for depilationen vare mindst 7 dage. Hvis du bruger myrmedicinen konstant efter hver hårfjerning, vil de i seks måneder holde op med at vokse næsten fuldstændigt.

Hårfjerning med myrolie er bogstaveligt talt egnet til alle kvinder, bortset fra at væksten af ​​stangen går langsommere, får huden værdifulde sporstoffer, vitaminer, det vil sige biotilgængelig ernæring. For at minimere risikoen for irritation eller allergi mod myresyre skal du først teste huden, anvende produktet på håndledets bagside og overholde tilstanden af ​​huden i 15-20 minutter. Komplikationer forbundet med olien af ​​myr æg er yderst sjældne, men selv sådanne situationer bør udelukkes.

Castorolie til hårfjerning

Castorolie er næsten 90% ricin, det vil sige et ret giftigt stof. På trods af denne sammensætning anvendes ricinusolie aktivt i kosmetologi. Paradoksalt set betragter mange mennesker castorca for at styrke og vokse hår, og ikke som en måde at fjerne dem på. Faktisk er det, men der er opskrifter, hvor castorca fungerer som base, grundlaget for et hæmmermedicin. For eksempel er en sådan opskrift, hvor ricinusolie til hårfjerning er en bærer af alle de aktive stoffer i frø af nældebrød:

 • 100 ml ricinusolie.
 • 50 gram knust tørrede nældefrø.
 • Infunder måneden og gnid ind i de områder, der allerede er behandlet med epilatoren for at forhindre hårvækst.

Også ricinusolie er god som en blødgørende middel, fordi mange opskrifter indeholder syrer, jod, hydrogenperoxid og endda terpentin. Castorolie hjælper huden med at regenerere, samtidig hæmmer væksten af ​​hårsaksen, hvilket gør brugen af ​​den meget effektiv og sikker.

Æteriske olier til hårfjerning

Æteriske olier og hårfjerning, hvordan passer det? Foretag straks en reservation, at fjernelse af hår ved hjælp af vigtige værktøjer ikke virker, det er ikke en syre, og ikke et slibende stof. Æteriske olier til hårfjerning anvendes som et antiseptisk middel efter proceduren. Sammensætningen af ​​mange depilatory cremer, voks omfatter olier, der har en kraftig bakteriedræbende, anti-inflammatorisk virkning. Desuden kan en velvalgt essentiel olie være en glimrende hæmmer for hårvækst. Sænker udseendet af nye hårstænger (scapus pili) en sådan sammensætning:

 • Pebermynte æterisk olie (køler, bedøver huden efter epilering).
 • Essentiel lavendelolje (antimikrobielle, bakteriedræbende middel).
 • Tea tree æterisk olie (har anti-inflammatorisk, kraftfuld svampeffekt og sænker hårvæksten).
 • Olivenolie eller druemostolie, abrikoser (basisolie)

I en spiseskefuld baseolie tilsættes til 1. dråbe mynte, lavendel og 5 dråber tea tree olie. Blanding opbevares i en flaske mørkt glas ved stuetemperatur i lukket form. Påfør straks efter epileringsproceduren, så tre gange om ugen (hver anden dag) efter et bad, brusebad. Påfør æterblandingen med lette bevægelser, lad det bløde (5-10 minutter). Brug af æteriske olier giver en dobbelt virkning - bortset fra at huden vil blive beskyttet mod mikrobiell "invasion", vil hele kroppen modtage en aromaterapi session.

Det eneste, der skal overvejes, er en mulig allergi forårsaget af mange vigtige forbindelser og uforeneligheden af ​​te-træolie med iodpræparater. Derfor, hvis du er allergisk eller udsat for en allergisk reaktion, er det værd at finde andre måder at stoppe hårvækst på. Det samme råd gælder for dem, der tager iodholdige lægemidler. Derudover kan nogle olier give det modsatte resultat, for eksempel rosmarinolie, der længe har været brugt til at styrke og hurtigt vokse hår. Derfor er det bedst at bruge velprøvede opskrifter eller rådføre sig med aromatiske terapeuter.

Hvordan barberer du dine epilatorben korrekt?

Hvordan man barberer æg til mænd og er det nødvendigt?