4 bedste olier til at hjælpe med at vokse øjenbryn

Endelig sluttede disse dashing 90s, hvis uundværlige egenskab var øjenbryn. Og selv om disse dage er langt væk, kunne ikke alle skønheder vokse hår, der blev brutalt revet ud på det tidspunkt.

Der er flere naturlige produkter, der vil hjælpe dine øjenbryn til at se mere naturlige ud. For at se de første mærkbare ændringer skal du bruge et af de værktøjer, som jeg vil beskrive nedenfor hver dag i 1 måned. Ejerne af fedtet hud udsat for acne er bedre at reducere proceduren op til 1-2 gange om ugen. Da alle er baseret på olier, der kan forårsage nye betændelser. Under alle omstændigheder, alle individuelt. Prøv det, og du vil helt sikkert finde dine midler til at fremskynde væksten af ​​øjenbryn.

Almond Øjenbryn Vækst Olie

Almondolie er rig på vitaminerne A, B og E. Det er simpelthen et fantastisk naturprodukt, der hjælper dig med at stimulere hårvækst. For at opnå en positiv effekt, behøver du kun forsigtigt smøre dine øjenbryn med en bomuldsstynde dyppet i mandelolie hver dag om aftenen.

Voks øjenbryn med olivenolie

Olivenolie er et multifunktionelt skønhedsprodukt. Det kan bruges til forskellige kosmetiske procedurer fra at vaske ansigt til hårmasker. Olivenolie er også rig på vitaminerne A og E, som stimulerer sovende hårsække. Påfør en dråbe olie på ringfingrene. Massage i en cirkulær bevægelse på øjenbrynene. Lad i 1-2 timer og skyll derefter grundigt.

Kokosolie accelererer øjenbrynens vækst

Kokosolie er et ret nyttigt produkt på grund af dets evne til at blive absorberet i håret. Mest sandsynligt bruger du allerede kokosolie til at fodre hudens hud eller for at få en glat bronzebrun. Men du kan også anvende lidt olie på en ren øjenvipper og børste din pande. Denne oliemassage hjælper med at stimulere væksten af ​​øjenbryn.

Voks øjenbryn med ricinusolie

Castorolie til øjenbrynvæksten er måske den mest populære naturlige opskrift, som bruges af de fleste piger. Og jeg er ikke en undtagelse. Hver dag inden du går i seng, masser øjenbrynene med en vatpind dyppet i ricinusolie. Lad blandingen i 30 minutter, og fjern derefter forsigtigt olien med en bomuldsstynde fugtet i varmt vand.

Et par flere tips om, hvordan man plejer øjenbrynene hjemme på videoen:

Øjenbryns vækstolie

Kosmetiske olier har en unik sammensætning, som nærer øjenbrynens hårsække med vitaminer. Det aktiverer vækst, styrker, genopretter, giver dem vitalitet. Hvis øjenbryn er blevet sjældne på grund af hyppigt hårtab eller fjernelse med pincet, samt skaldede patches har dukket op, skal du være opmærksom på naturlige produkter, der sælges i apoteker. For at hjælpe kvinder med et lignende problem, kommer kugle, ricinus, fersken, kokos og andre typer af økologiske olier.

Sådan bruges

Øjenbryn i deres struktur er ikke anderledes end håret på hovedet, kun de er kortere og lidt tykkere. Men de samme problemer opstår med dem: de falder ud, vokser dårligt, bliver stive, falmer. På trods af problemerne kan øjenbryn genanvendes. Der er flere måder ud: Gå til salonen, køb et dyrt middel til at styrke eller forsøge at rette op på din egen situation hjemme. Ideel og billig mulighed i dette tilfælde - kosmetisk olie til vækst af øjenbryn.

 • Forberedelse. Kosmetiske olier til øjenbryn anbefales at blive opvarmet inden brug hjemme. For at gøre dette skal du arrangere et specielt vandbad. Den optimale temperatur må ikke overstige 50 ° C, men bør ikke være mindre end 40 ° C. Varme fremmer indtrængningen af ​​biologisk aktive stoffer indeholdt i dem. Konsistensen bliver mere flydende, de bliver lettere absorberet af cellerne, trænger ind i dybere lag af dermis.

Til øjenbryn kan du bruge olier i deres rene form eller blande dem med hinanden, samt kombinere med forskellige fødevarer. Slå maske ingredienserne med en særlig visp. Før du anvender produktet, dryp shampooet på en våd bomuldsstuds og vask dine øjenbryn, tør derefter tørre. På det tørrede og rene hår er olie for hurtig voksende øjenbryn bedre at falde.

 • Ansøgning. Pak din pegefinger med en stor bomuldsstynge. Dip det i den forberedte øjenbrynolie, så stoffet gennemblødes med denne blanding. Nu, med tryk, glid fingeren gentagne gange langs begge øjenbryn. Sørg for, at væsken ikke strømmer ned på øjnene, ellers kan der opstå hævelse. Sæt to tynde strimler skåret ud af bomuldsskiver over dine øjenbryn og det næste lag - strimler af plastikpose til isolering. Så alle kemiske reaktioner vil gå meget hurtigere.

Hvis superciliarybuerne er meget høje og strimlerne konstant falder, kan du reparere dem med en gips. Insisterende råd fra kosmetologer: Du behøver ikke at gøre husholdningsarbejde eller gøre dit mimicry arbejde aktivt under hjemmet kosmetiske procedurer. Hvis du vil maksimere effektiviteten af ​​olier, skal du bare ligge og slappe af. Varigheden af ​​maskerne - fra en halv time til to timer.

 • Sletning. Det mest afgørende og vanskelige øjeblik i hele proceduren. Fedtstoffer, der er indeholdt i olier, udgør en uudslettelig film. Hvis du ikke vil have det, skal du bruge produktet til at tørre og rense hår, der vaskes med shampoo. Så skal øjenbryn tørres med afkog af urter og citronsaft. Hyppigheden af ​​anvendelse af olier til øjenbryn - en gang / to gange om ugen, hvis hårene falder stærkt ud - tre gange. Behandlingsforløbet er 15 dage. Herefter skal du tage en pause i en måned.

Olier er nyttige til hår, da de aktiverer hårsækkene, nærer, gør øjenbryn tykkere, smukkere og blødere. Dette naturlige organiske middel er velegnet til alle kvinder, der står over for problemet med sjældne, tynde øjenbryn. Kosmetisk olie anvendes til tæthed, aktivering af vækst til medicinske formål. De anbefales at smøre stederne i superciliarbuen, hvor hårene ikke voksede tidligere eller blev fjernet med pincet. Hvis du følger anbefalingerne om brugen af ​​oliesammensætningen, vil problemerne ved sjældne øjenbryn løses ved afslutningen af ​​kurset. Terapeutisk kosmetisk blanding accelererer væksten, gør dem tyk, genopretter naturlig glans og naturlig farve.

Hvor kan man købe

I dag kan du købe øjenbrynolie på ethvert apotek, samt i almindelige butikker af naturlig kosmetik. Du kan bestille et økologisk produkt i onlinebutikker. De koster anderledes, men priserne på dette naturlige produkt bider ikke. Du skal dog betale meget for eksotiske produkter som jojobaolie, ylang-ylang, macadamia og andre.

Topbedømt

Korrekt pleje af øjenbrynene består i korrekt og rettidig fjernelse af overskydende hår. I dag er tykke og brede øjenbryn på mode, men hvis de er naturligt tynde og sjældne, kan du opnå gode resultater med kosmetiske og æteriske olier og rette en irriterende fejl. De mest effektive og overkommelige produkter er burdock og ricinusolie. Eksperter anbefaler at være opmærksomme på følgende kosmetiske produkter:

 • Castor. Det betragtes som det bedste omsorgsmiddel, da det løser næsten alle problemer: det gør håret lydigt, blødt, skinnende, aktiverer vækst. Alle kosmetologer erkender, at ricinusproduktet er det mest effektive. For at øge dens effektivitet, prøv at tilføje til det mere knuste rosehip bær og varm havtornhornolie (alle ingredienser - 1 spsk hver). Men her skal du tage højde for en nyanse: havtornet har en farvende virkning, hvis du overdriver det, kan du få en lys orange tint. Den optimale eksponeringstid for applikationen bør ikke overstige mere end 15 minutter.
 • Oliven. Dette er et rigtigt lagerhus af næringsstoffer. Derhjemme bruges den i ren form og i en lang række blandinger med andre ingredienser. Olivenolie gør håret tykkere, længere, det passer til dem, der lider af hårtab, fordi det nærer hårsækkene godt. Til fremstilling af en vitaminmaske kan du vælge mandel, fersken eller ricinusolie.

Det er bedst at gøre en let massage på øjenbrynslinjen ved hjælp af dette værktøj, efter at du har ryddet ansigtets hud.

Damp dem med fingerspidserne og applicer på de stadig våde hår og huden omkring dem, massage med bløde bevægelser mod templerne. Massage vil øge blodgennemstrømningen til folliklerne, og vitaminer og næringsstoffer trænger dybere ind i hårets rødder og absorberes bedre. Virkningen af ​​masken vil stige, hvis du bruger et lidt opvarmet middel og udfører proceduren dagligt før sengetid.

Pas på øjenbryn og øjenvipper - gennemgang

Analyse af de mest relevante måder at dyrke øjenbryn på

Jeg vil indledningsvis bemærke, at jeg aldrig har haft særlig tykke øjenbryn. Almindelige gennemsnitlige browsere. Men som de fleste af os, smukke damer, der gav efter for den nybegynderede tendens af naturlighed og let forsømmelighed i make-up, blev det besluttet at forsøge at vende tilbage til rødderne. For ikke at nævne muligheden for noget mere i denne sag.


De første forsøg var at bruge konventionel ricinusolie ved at anvende den med en børste fra en gammel mascara. Operationen var ærlig tvivlsom og var uden nogen form for orden. Derfor er det ikke overraskende, at det ikke har haft stor effekt.


I rush for at finde det ideelle og hurtige middel til voksende øjenbryn, kom jeg over Kareprost. På trods af mange negative og nogle gange lige skræmmende kommentarer besluttede jeg at bruge det. Ikke lige som bestemt, men stadig. Dvs. ikke på øjenvipper. Og på øjenbrynene. Som sådan har han ikke kontakt med øjets skal (med korrekt brug og hænder, der er "ud af det sted"), derfor inspireret af ideen, begyndte jeg at bruge den.


Det skal bemærkes på samme måde, at stoffet blev købt på stedet [link] til 700 rubler, uden at tælle omkostningerne ved mailing. Af en eller anden grund, nu på denne side er den værdsatte boble ikke fundet. Mærkeligt, men ikke punktet. Begyndte daglig brug ved at anvende den eftertragtede væske om aftenen på et renset, selvfølgelig, ansigt. Og nogle gange om morgenen, da der ikke var behov for at gå overalt.


Inkluderet er kun et lægemiddel. Ingen børste for mig, som det viste sig, skulle ikke. Det er kun fordi, at i næsten alle anmeldelser på Kareprost forsikrede pigerne, at kittet gav en børste til en mere bekvem anvendelse.

Jeg sørgede i nogen tid, og jeg fandt ikke en værdig udskiftning, jeg begyndte at bruge den, kun dreje næsen ned og fordelte en lille mængde væske til det hele over mit øjenbryn. Udgiften var selvfølgelig noget højere end hvis jeg brugte en pensel.
De første to uger har jeg ikke observeret nogen fremragende resultater. Det er dog ikke overraskende. Men i slutningen af ​​den tredje uge begyndte mindre hår at bryde igennem. Øjenbryns form har ændret sig lidt.


Omkring samme periode besluttede jeg, at jeg ikke bør stole på Kareprost alene, og det er nødvendigt at forbinde ekstra artilleri.


Et eller andet sted blev opskriften på en sennepsmaske læst, meget fantasifulde og ualmindelige. Med smør, sukker, honning og endda citronsyre. Jeg tænkte på, at det er bedre at tage den enkleste løsning som grundlag, fordi kompositionens hovedopgave er at opvarme huden før den efterfølgende anvendelse af fordelagtige, så at sige blandinger.


Opskriften er ret simpel: Fortynd 1 tsk sennepspulver med varmt vand til en cremet tilstand. Påfør i øjenbrynene og vent mindst 15 minutter. Derefter kan du øge lidt, når du bliver vant til det. Det brænder og brænder ret stærkt. Efter vask og tørring af huden applicerede jeg den samme Kareprost. Men desværre, efter en måned med affaldsmæssig brug, sluttede det, og jeg har endnu ikke modnet til at købe en anden boble. Derfor besluttede jeg at skifte til olie igen for at finde et alternativ til ham. Men allerede på blandingen af ​​olier.


Blanding: ricinusolie, fiskeolie, kokosolie, mandelolie, flydende vitaminer A og E (blot AEVIT)
Castorolie gik som base og havde den største procentandel i forholdet mellem olier. Fiskeolie - 1 tsk (på grund af den uudholdelige lugt tør jeg ikke hælde mere) kokosolie - en ske, mandelolie er bedre at tage et apotek en, jeg har fra IHerb-stedet.

Efter madlavning lagrer jeg al denne blanding i køleskabet, inden jeg påsætter, hældes en lille mængde i en teskefuld og opvarmes til en behagelig temperatur. Det er ret svært at kontrollere varmeprocessen, så sommetider er olien lidt varm.
Jeg anvender det på samme måde, med en pensel fra mascaraen, kun ved sengetid og i weekenden for hele dagen.


Hårene blev stærkt forstærket, mørkret, og en lille ned dukkede op, som jeg håber snart vil blive stærkt hår.


Separat vil jeg gerne fremhæve spørgsmålet om farve og design af øjenbryn generelt.
I omkring et år brugte jeg dette øjenbrynfarve. Ved at købe det i denne online butik. Det forekom mig, til en meget høj pris. Selvom hele webstedet dog synder overprisning stort set alle produkter. Det er i princippet en temmelig god mulighed, det pletter huden, hvilket er uacceptabelt for mig, men i løbet af et par vasker bliver det sikkert vasket af. Det farve håret ret godt og forbliver støt i cirka to uger. Men nogen kemisk virkning er ikke god, så denne farvemetode forsvandt til sidst.


I daglig eyebrow makeup, er Guerlain øjenbryn øjenskygge i øjeblikket brugt. Temmelig god mulighed, godt pigmenteret og resistent. Det har 3 grundlæggende farver og en højttaler til at lette området under øjenbryn og hjørner af øjet. Jeg brugte det også til konturering og øjenskygge. Skygget ganske problematisk. Inkluderet er ret behagelig børste med pensel. Når man bruger skygger, opnås et tæt og rigt resultat. Og jeg vil gerne særskilt notere mascaraen for øjenbryn fra COLLISTAR. Hun er allerede forbi med mig og mærkbart voldsramte. MEN hun er perfekt til mig. Farvetone blev købt den mørkeste. Leveres med blyant nuance, helt ubrugelig og helt unødvendig. Imidlertid er mascaraen selv fantastisk. Giver en rig farve uden rød og fanger perfekt hår hele dagen. Det vaskes uden problemer, normalt den allerførste løber væk fra mine øjne.
Jeg vil ikke sige, at jeg i dyrkning har opnået nogle enorme fremskridt, men i det mindste ville sagen komme ud af jorden. Jeg vil fortsætte tandem af olie og sennep masker. Og der - tiden vil fortælle)

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser

Efter at have læst artiklen, vil du lære om hvilke metoder og midler du kan fremskynde væksten af ​​øjenbryn. Du vil lære at rette håret hårdt ud, når du vokser, og hvordan du skal passe på dem i denne periode. For at vokse håret så hurtigt som muligt og også skabe den rigtige ønskede form for øjenbrynene, skal du kende de 6 regler, der beskrives nedenfor.

Korrekt plukning

På tidspunktet for dyrkning anbefales det at helt afstå fjernelse af genopbyggede hår, hvilket vil give dig mulighed for at skabe den ønskede form uden brug af ekstra kosmetik. Imidlertid ønsker mange kvinder ikke at tage et så sjusket udseende for en periode på 2 uger til 2 måneder, i dette tilfælde:

 • du kan trække hårene på næsen;
 • hår, der vokser nær den yderste linje af det øvre øjenlåg, bør fjernes;
 • du kan ikke trække hår ud i nærheden af ​​fremtidige ønskede konturer af øjenbrynene;
 • Når du fjerner hår, er det nødvendigt at forlade en 1-2 mm kontur omkring den ønskede fremtidige form;
 • Det anbefales at fjerne enkelte hår over øjenbryn, hvis de vokser i små mængder i dette område.

Hvordan får du smukt hår fra en vaskeklud på hovedet?
- Hårvækst over hele overfladen af ​​hovedet på kun 1 måned;
- Den organiske sammensætning er fuldstændig hypoallergenisk;
- Ansøg 1 gang om dagen
- Mere end 1 MILLION tilfredse købere af mænd og kvinder over hele verden!
Læs hele historien.

Massage, skrubning og kamning

Korrekt udførelse af massage giver dig mulighed for at vokse øjenbryn om et par uger, men for dette skal du følge et par anbefalinger.

 1. Til kamning skal du bruge en speciel kam. For at opnå en visuel effekt er kæmning af håret nødvendigt i 2 minutter med lette massagebevægelser. Denne massage med en kam giver blodgennemstrømning til hårrødderne og aktiverer deres vækst.
 2. Til massage kan du bruge naturlige olier, for eksempel mandel, fersken, druemost, ricinus, burdock. Sådanne værktøjer kan reducere tiden for voksende tykke øjenbryn i et par uger. For at lave en massage skal du sætte olie på ringfingeren og derefter gnide den i huden. Derefter udføres lette tappende bevægelser langs rækken af ​​buebuer. Et par minutter, olien absorberes, og så vaskes den med en bomuldsstynge.
 3. For at sikre maksimal blodgennemstrømning til pannebueområdet kan du bruge skrubber, der indeholder granulater. Takket være de lette gnidningsbevægelser masserer granulerne de nødvendige områder, der aktiverer hårets vækst.

Daglig pleje

Øjenbryn, som andre dele af kroppen, har brug for konstant pleje. For at aktivere væksten af ​​sunde, tykke hår, anbefales det at observere flere tilstande dagligt.

 1. Hver dag, før du går i seng, skal du helt fjerne makeup.
 2. For at skylle af kosmetik skal du bruge naturlige olier, som ikke kun renser huden, men også styrker hår.
 3. Hvis du aldrig har tyet på kæmmende øjenbryn, er det tid til at starte. Som hårbørste massage vil bevægelser bidrage til at forbedre blodcirkulationen og øge hårvæksten.
 4. Når du tager et brusebad og vasker dit hår, skal du lægge en lille smule hårbalm på dine øjenbryn for at fugtige håret og gøre det stærkere.
 5. Sørg for at udføre en øjenbrynsmassage med brug af olie.
 6. Prøv at forbruge flere vitaminer, da de understøtter funktionerne i alle kropsvæv, herunder dem der er ansvarlige for hårsækkens tilstand.

olier

For at øge hårvæksten kan du bruge ricinus, mandel, grøntsag, fersken eller burdockolie.

 1. Castorolie blandes bedst med aloejuice i et forhold på 2,5: 1, og blandes derefter med en børste på hårene.
 2. Kontroller, om du har en allergisk reaktion på det, inden du bruger burdockolie. Hvis der ikke er allergi, kan du sikkert bruge dette værktøj. Særligt effektiv er en farmaceutisk blanding af burdockolie med tilsætning af rød varm peber. Men vi skal huske, at du kan holde denne olie på huden ikke mere end 20 minutter.
 3. Mandel- og ferskenolie, før proceduren skal opvarmes, og så sug en bomuldsuldstrimmel på den og læg den på øjenbrynene. For at komprimere faldt ikke, skal det sikres med et bandage. Opbevar en sådan oliemask i 15 minutter.
 4. Regelmæssig vegetabilsk olie er simpelthen gnides ind i huden og kræver ikke skylning. Det giver beskyttelse mod hårtab.

vitaminer

Korrekt ernæring spiller også en vigtig rolle i processen med voksende øjenbryn. I denne periode er det tilrådeligt at spise fødevarer rig på vitaminer E, A, C.

E-vitamin:

 • Bidrar til aktiveringen af ​​processen med celledeling
 • opretholder det krævede niveau af væske i cellerne;
 • bremser aldringsprocessen;
 • giver håret sund skinne, aktiverer deres vækst;
 • Fås i forskellige former: tabletter, olier og kapsler, som giver dig mulighed for fuldt ud at udstyre kroppen med E-vitamin;
 • Vitamin A er påkrævet for at absorbere dette vitamin.

E-vitamin findes i nogle fødevarer:

 • i nødder
 • i kød;
 • i slagteaffald
 • i sojakød;
 • i æbler;
 • i havregryn;
 • i bønner;
 • i pærer;
 • i bananer.

Vitamin A:

 • Blokerer hårtab;
 • styrker hårstrukturen
 • toner blodkar, forbedrer blodcirkulationen;
 • absorberes ikke uden vitamin E.

En stor mængde vitamin A indeholder:

 • leveren;
 • fisk og skaldyr;
 • hytteost;
 • smør;
 • oksekød;
 • nødder;
 • havkale;
 • fisk;
 • creme creme.

C-vitamin:

 • Det er en kraftig antioxidant, som neutraliserer frie radikaler, giver celler med en stor mængde ilt;
 • giver hud og hår fasthed og elasticitet;
 • øger immuniteten, aktiverer beskyttelsesprocesserne i alle kroppens systemer, herunder hårfjerning.

C-vitamin indeholder:

 • tangeriner;
 • blomkål;
 • appelsiner;
 • tang;
 • citroner;
 • sød paprika;
 • hund steg

Folkemetoder

Der er mange effektive kompresser, der hjælper med at vokse tykke øjenbryn.

Kamille og mynte

 1. En teskefuld kamille og mynte hældes med et glas kogende vand, tæt lukket og infunderes i 20 minutter.
 2. Infusion filtreres.
 3. Bomuldspuder fugtes i den resulterende infusion og påføres over øjnene i 15 minutter.

Gulerodssaft

 1. Guleroden gnides på en fin rist, og saften presses ud af den i et volumen på 1 tsk.
 2. I den resulterende saft tilsættes et par dråber vitamin E.
 3. Påfør produktet langs panden, da gulerodssaft kan efterlade et orange mærke på huden.
 4. Hold denne maske tager 15 minutter, og skyll derefter med vand ved stuetemperatur.

calendula

 1. En spiseskefuld calendula fyldt med 100 gram kogende vand, og derefter infunderes i 30 minutter.
 2. Infusion filtreres.
 3. Den er fugtet med 2 bomuldskiver, som er overlejret på 15 minutter.
 4. Sådanne kompresser skal udføres 1-2 gange om dagen.

æggeblomme

 1. Græssen blandes med en spiseskefuld brandy og en spiseskefuld af burdock olie.
 2. Blandingen påføres på øjenbrynene, og derefter masseres de behandlede områder lidt.
 3. Hold denne maske til brug for en halv time, og skyll derefter med varmt vand.

Aloe vera

 1. Et stort blad af aloe er opdelt i flere dele, hvorfra presset juice i et volumen på 4 dråber.
 2. Tilsæt 4 dråber fløde eller vegetabilsk olie.
 3. Blandingen påføres i 15 minutter og vaskes derefter af med vand.

Peber tinktur

 1. En teskefuld peber tinktur blandes med en teskefuld vand.
 2. Bomuldspuder fugtes i den resulterende sammensætning og overlejres derefter i 15 minutter.
 3. Du skal sørge for, at pebervæsken ikke kommer ind i dine øjne.
 4. Denne maske anbefales at gøre 2-3 gange om ugen.

Væksthastighed

I hjemmet er den gennemsnitlige periode for voksende øjenbryn en måned. I nogle mennesker vokser hårene inden for 2 uger, og nogle kræver 2 måneder til at gøre dette.

Voksende øjenbryn i en uge - en myte eller virkelighed?

For den naturlige vækst af hår i dette område tager en måned eller to. Denne proces kan fremskyndes flere gange ved at følge de ovenfor beskrevne tips, men normalt reduceres tiden til 2 uger, men ikke til en uge.

I en uge kan øjenbrynene vokse, hvis en person har hurtig hårvækst. Så snart du kan prale tykke smukke øjenbryn, skal du følge følgende anbefalinger:

 • Spis rigtigt, spis mere vitaminer og calcium;
 • forsøge helt at opgive korrektionen med pincet i vækst;
 • brug olier, masker til øjenbryns vækst, samt daglig pleje af dem og massage.

Hvis to uger virker for lange for dig, og du ikke vil have de voksende slørede øjenbryn for at tiltrække andres opmærksomhed, kan du prøve:

Castor olie - anmeldelse

Da jeg voksede bredt, tjente DARKE ØJBROV OG EYELASHES i 3 måneder med ricinusolie. Mange billeder før og efter. Og også et par små hemmeligheder i voksende øjenbryn!

Øjenbrynstemaet for mig har altid været "syg". Først hadede jeg bare mine øjenbryn! Jeg kunne ikke lide deres farve, form, hår, stikker ud i forskellige retninger. Så vidste jeg ikke, hvordan man pleje dem ordentligt - for at give en normal form med pincet til kam. Så plukkede jeg dem en gang om ugen og var rolig i det, selvom resultatet ikke passede mig dybt ned. Jeg troede det var godt, at de var mørke, og formen kunne være nogen, endda en tråd. Det var i skole og på universitetet. Så fandt jeg på internettet mange billeder af smukke øjenbryn, mange lektioner om hvordan man laver øjenbryn, men det vigtigste incitament for mig er den ændrede mode fra tynde pæne øjenbryn til brede og tykke øjenbryn som Kara Delevingin. Jeg blev forelsket i disse øjenbryn, begyndte at bemærke, at mange skuespillerinder har brede øjenbryn, og det gør dem meget smukke. Kort sagt begyndte jeg at rave øjenbryn og drømte om samme form.

I tre måneder var jeg i stand til at komme tættere på mit ideal. Selvfølgelig er mine øjenbryn ikke 100% tilfredse med mig, men det resultat, jeg har i dag, ved jeg i det mindste. Før (jeg gentager) kunne jeg simpelthen ikke tolerere mine øjenbryn, prøvede ikke at se på dem i spejlet overhovedet. Og nu bemærker jeg, at jeg beundrer dem.

Om sommeren besluttede jeg at lave en olieblanding til vækst af øjenvipper og øjenbryn. Alligevel ville jeg ikke bruge ricinusolie i sin rene form og fandt en opskrift på denne blanding på internettet. Pigen voksede sine øjenbryn med hende. Disse olier blandede jeg dem med øje:

Hun begyndte at læse anmeldelser på internettet, som begge voksede øjenbryn og øjenvipper. Og overalt skriver de, at de bliver hjulpet af ricinusolie (ikke alle, men de fleste). Nå, jeg besluttede. Var-var ikke! Jeg købte. Det er billigt, men jeg troede, det ville være billigere. Bare rolig om dette. En 30 ml flaske er nok til 4-5 måneders daglig brug.

I begyndelsen af ​​ansøgningen for tre måneder siden var jeg bange for, at det ville tilstoppe mine porer såvel som den olieagtige blanding, jeg skrev ovenstående. Men Castorca slog mig ikke på noget tidspunkt! Og om den blanding kan jeg sige, at mineralolier, der blev lavet byrde og nogle andre olier, sandsynligvis har tilstoppet mine porer.

Og ricinusolie - ricinusolie, er en plante. Det er uden mineralolie i sammensætningen. Det reneste produkt. Nogle endda drikker ricinusolie, brr. Jeg har nok hørfrøolie)).

Hvordan ansøger du?

Jeg sætter det simpelthen. Uden pinde. Lige på fingeren en lille smule olie og gnides i hårene - i øjenbrynene og på væksten af ​​øjenvipper i rødderne. På cilia selv (for længden), det vil sige, ser de ingen grund til at belægge dem med hår. Det er nødvendigt at gnide det i rødderne. At lukovichki fodret på smør.

Efter påføring af olien laver jeg en massage. Massage forsigtigt øjenbryn på vækst (!) Øjenbryn. I intet tilfælde kan der ikke masseres mod vækst. Så nye hår vil vokse i forskellige retninger, men vi behøver det ikke! På væksten af ​​øjenvipper kan du også massere lidt - forsigtigt og lidt.

Nogle gange masserer jeg mine øjenbryn i lang tid - ca. 7-10 minutter, så absorberes olien med næsten ingen rest. Og nogle gange er jeg for doven, jeg vil massere et øjeblik, og det er det. Derefter skal olien vaskes af. Om natten er det bedre ikke at forlade det på øjenbrynene og øjenvipper, men om morgenen bliver øjenlågene opsvulmede.

Helt ærligt vaskes jeg sjældent. I grund og grund sover jeg med smør. Om morgenen er øjnene lidt opsvulmede. Men jeg vil gerne vokse mine øjenbryn så hurtigt som muligt, og derfor lavede jeg disse ofre.

Om morgenen, uanset om du vaskede af olien om aftenen eller ej, bør du vaske dine øjenbryn og øjenvipper grundigt. Jeg gør det med en regelmæssig ansigtsvask. Nogle gange er det endda nødvendigt at skumpe to gange, fordi olien er dårligt skyllet af. Men to gange er normalt nok.

Så jeg gjorde præcis tre måneder hver dag. Fra oktober til januar. Det var hvad jeg fik.

Hvordan man hurtigt vokser brede og tykke øjenbryn derhjemme

I de sidste par år har mode øjenbryn gennemgået væsentlige ændringer. Udskiftet øjenbryn-tråd, pænt plukket og skitseret blyant, kom grafiske øjenbryn. Men de ledede ikke længe modepiedestallen. Moden til brede øjenbryn optrådte for 10 år siden på catwalksne, men nu har denne tendens nået niveauet, der skal have.

Den mest aktuelle tendens i dag er naturlighed, som ikke kunne omgå et sådant "tilbehør" som øjenbryn. I dag vil vi tale om fashionable øjenbryn - tykke, brede, naturlige og mange måder at gøre dem til.

Hvorfor øjenbrynene vokser dårligt: ​​Grunde

Så besluttet, vokse sable øjenbryn, en la Cara Delevingne. Men hvorfor vokser de så langsomt? Lad os finde ud af og fjerne årsagerne:

 1. Genetisk bestemt øjeblik. Tag et kig på din mors øjenbryn, se på din bedstemors pigerskabsfoto. Hvis dine slægtninge altid havde naturligt tynde og sjældne øjenbryn, så er det usandsynligt, at det lykkes at dyrke dem som i de polynesiske øer. Men vær ikke modløs, noget kan stadig gøres, læs om det nedenfor.
 2. Øjenbryn har også brug for pleje, såvel som hår, hud og øjenvipper. Hvis du ikke er opmærksom på dem overhovedet, så forvent ikke at i en uge bliver du ejer af smukke øjenbryn. Om de forskellige masker og olier til øjenbrynene og virkningen af ​​kosmetiske og terapeutiske midler på dem vil fortælle i vores artikel.
 3. Hyppig øjenbrynfarvning kan også føre til hårtab og langsommere vækst, især hvis der vælges et ret aggressivt farvestof. Daglig brug af ikke-professionelle øjenbrynskosmetik kan også forværre situationen.
 4. Øjenbryn vokser ikke selv efter tatovering, især hvis skadeligt pigment blev injiceret i huden, hvilket førte til væksten af ​​hår falmer.
 5. Pincet - Øjenbrynens værste fjende. Og hvis der er en hård "perechip" siden skolens tid, da tynde øjenbryn var på modehøjde, så kan tykke øjenbryn ikke vokse i løbet af få dage.
 6. Usund kostskadeforringende virkning ikke kun på betingelse og sundhed af hår, hud, men forårsager også svag vækst af øjenbryn.
 7. Den enkelte faktor er den mulige tilstedeværelse af sygdomme eller forstyrrelser på hormonalt niveau. Det sker også hos gravide kvinder, ammende mødre og teenagere - når hormonale udbrud er mest mærkbare.

Nogle gange ser det ud til, at øjenbrynene vokser meget langsomt, men det er ikke sådan: afhængigt af genotypen øges øjenbrynens hår efter at have vokset sig 5 dage i gennemsnit med 1 mm. I varmt vejr accelererer øjenbrynens vækst.

Castor øjenbryn olie

Ikke den sidste rolle i plejen af ​​øjenbrynene er brugen af ​​olier. Vi ved, at ricinusolie aktivt bruges til at give tyngde og længde til cilia, det virker også på øjenbrynene. Det forhindrer hårtab, styrker hårene, gør dem tykkere, hjælper med at øge deres volumen, forhindrer brud og tørhed.

Til en konkret effekt bliver ricinusolie påført dagligt til øjenbrynene med en børste (du kan låne fra den gamle mascara) natten over, og om morgenen vaskes den af ​​med et specielt værktøj eller tonic. En fremragende effekt er tilsætningen til ricinusolie af vitaminer A eller E i flydende form.

Øjenbrynolie

Den samme favorit i plejen af ​​øjenbrynene blandt olierne samt ricinus. Hvad man skal vælge - bestem selv efter dine præferencer. Især effektiv burdock olie bliver en duet med kanel æterisk olie. Kombinationen af ​​disse olier opvarmer huden, og dette har en god effekt på aktiveringen af ​​folliklerne og hårvæksten.

Kanelolie skal tilsættes lidt: 2 dråber pr. 1 spiseskefulde af burdockolie. Det er bedst at skifte mellem ricinus og burdockolie, som erstatter dem hver anden uge.

Kokos Øjenbryn Olie

Kokosolieens vigtigste funktion i øjenbrynets pleje er at genoprette hårets naturlige struktur, bevare fugt inde i hvert hår og derfor give dem et fleksibelt udseende og elasticitet. Kokosolie skaber en tynd film omkring hårene, der beskytter dem mod udsættelse for sol, frost og andre eksterne faktorer.

Kokosolie anvendes på samme måde som ricinusolie med burdock - påføres dagligt til øjenbrynene om natten, men det skal opvarmes før brug. Olieflasken må ikke dyppes i kogende vand i flere minutter og påføres på øjenbrynene i en varm form. Opbevar kokosolie i en boble lavet af mørkt glas i køleskabet.

For at øge effekten, udfør denne øjenbrynsmask 3-4 gange om ugen:

 • 1 hl af ricinus eller burdock olie
 • 1 hl forvarmet kokosolie.
 • Bland komponenterne og påfør en varm blanding til øjenbrynene om natten eller i flere timer.

Øjenbryn øjencreme

Usma olie er den mest værdifulde vegetabilske katalysator for øjenbryn vækst. Dens sammensætning er fyldt med nyttige elementer og biologiske stoffer:

 • alkaloider;
 • flavonoider;
 • Linolsyre;
 • Oliesyre;
 • Stearinsyre;
 • Vitaminer, kulhydrater, glucose.

Regler for "arbejde" med olie af øje på øjenbryn:

 1. Olien opvarmet i et vandbad (bragt til t = 40-50 ° C) gnides i øjenbrynene før sengetid, ikke kun på hårene, men gnides ind i huden.
 2. For at øge tætheden af ​​øjenbryn betyder det vigtigt at forsigtigt fordelte tårerne - områder af øjenbryn, hvor hårene faldt ud eller mangler.
 3. Efter påføring af olien udføres fingerpuder og lysmassage med fingerpuder.
 4. For nemheds skyld og yderligere opvarmning af øjenbrynområdet dækker øjenbrynene med bomuldspindler.
 5. Rengør øjenbryn af olie med make-up remover mælk, eller hvis du ikke bruger et sådant værktøj, skal du bruge regelmæssig shampoo.

For at øge effekten af ​​usmaolie skal du gøre strammende og fugtgivende øjenbrynsmasker med tilsætning af andre aktiverende olier: klid, ricinus, jojoba, mandel, oliven og kamfer og fortynd deres sammensætning med vitaminerne A og E til hårvækst.

Massage til hurtig vækst af øjenbryn

Vi har alle hørt om hovedbundsmassage for at stimulere blodcirkulationen og som følge heraf hurtig hårvækst. Øjenbryn har samme regel! Find ud af, hvordan du øger øjenbrynsområdet korrekt:

 • Massage øjenbrynsområdet med fingerspidserne, øge blodgennemstrømningen, give næring og oxygenere hår gennem pærerne;
 • Start med let gnidning af pandeområdet fra næsen til templerne;
 • forsigtigt og forsigtigt nippe og træk af huden, indtil den rødmer (2-3 minutter);
 • brug en gammel tandbørste til massage
 • Om aftenen skal du dyppe børsten i klid, mandel eller ricinusolie og udføre bløde massager.

Rensning og kæmmende øjenbryn: hvordan man udfører korrekt?

Når vi renser ansigtet af kosmetik, samt støv og sved akkumuleret i hudcellerne i en dag, skal du ikke glemme øjenbrynene: de skal betale øget opmærksomhed hver dag, fordi dette er det vigtigste "tilbehør" i vores ansigt.

Desuden er det vigtigt at kæbe dine øjenbryn om morgenen og før sengetid, ved at bruge en ren mascara børste eller en speciel børste til at kæbe dine øjenbryn.

Øjenbryn kæmes først mod deres vækst og derefter i retning af deres vækst. Gennem denne procedure renser du effektivt hårene og huden under dem fra støv og døde partikler, øger blodgennemstrømningen.

Forvis dig ikke af de faldne hår, som du bemærker på børsten efter kæmning. Øjenbrynregenerering er en naturlig proces, hvor hårlinjen slippes af med fine hår og giver plads til nye, stærke og sunde.

Krydderier af urter for den accelererede vækst af øjenbryn

Herbal medicin - en god hjælp i kampen for tykke og brede øjenbryn. For at gøre ansigtet til hoved ansigtet ser anstændigt ud, skal du have følgende urter i din arsenal i tør form:

Disse komponenter er de mest effektive komponenter i enhver afkogning for hurtig vækst af øjenbryn.

Gør infusioner eller afkogninger af dem (du kan adskille fra hver urt eller bruge et helt sæt), og ved hjælp af bomuldspindler, gælder på øjenbryn i form af kompresser i en halv time. At gennemføre en sådan procedure bør være så ofte som muligt, bedre hver dag.

Hjem masker til vækst og styrke øjenbryn

Vi vil fortælle om de mest populære og effektive masker til vækst og tæthed af øjenbryn fra budgetmidler, der er i hvert hus.

 1. Løgmaske: klem et par dråber juice ud af hakkede løg og anvend det på pandeområdet, så man undgår øjenkontakt. I løbet af proceduren skal du lukke øjnene og ikke holde masken på dine øjenbryn i mere end 5 minutter.
 2. Honning og olivenolie blandes til en homogen masse (1 hl honning + 1 spsk smør). En kniv med jord kanel tilsættes til dem, og hele sammensætningen opvarmes i et vandbad. Masken er et super effektivt værktøj selv for dem, hvis øjenbryn vokser meget langsomt.
 3. Maske af konjakk og ingefær: revet ingefærrod (2 hl) blandes med cognac (1 hl), 1 hl med burdockolie og et par dråber af enhver essentiel olie - hårvækstaktivator tilsættes. Hold øjenbrynene i 10 minutter, og rengør derefter med tonic.

Men blandt de hjemlige øjenbryn masker, der har samlet størstedelen af ​​rave anmeldelser, blev sennep og peber maske berømt.

Sennep maske til brow vækst

Fortynd tørt sennepspulver til konsistensen af ​​tyk creme. Påfør på pandeområdet i 5-8 minutter (ikke mere). Hvis brændingen er uacceptabel, vask af masken uden at vente på tiden. Udfør proceduren ikke mere end 2 gange om ugen.

Øjenbryn Peber Mask

Opløs rødfiskinfusion med vand i lige store mængder og dække den resulterende sammensætning af øjenbryn 2 gange om ugen, så de vokser hurtigere og bredere.

Hvordan pleje øjenbryn derhjemme?

Instruktioner til pleje af øjenbryn i hjemmet kan repræsenteres som følger:

 • Gør masker med olier, naturlægemidler og home remedier dagligt eller flere gange om ugen.
 • Regelmæssig massage i øjenbrynsområdet for at fremskynde deres vækst.
 • Korrekt fjernelse af øjenbryn makeup og deres kæmning.
 • Brugen af ​​shampoo og hår masker at passe til øjenbryn.
 • Brugen af ​​professionelle værktøjer fra apoteket og kosmetiske afdelinger for at fremskynde væksten af ​​øjenbryn.
 • Korrekt ernæring, undgåelse af skadelig mad, hvilket helt sikkert vil påvirke aktiveringen af ​​væksten af ​​øjenbryn og deres tæthed.

Farmaceutiske præparater til vækst og styrkelse af øjenbryn

Alle olier og urter til øjenbryn, som vi nævnte ovenfor, kan købes på apoteker i det offentlige område, mens deres pris er symbolsk, og effekten er mærkbar fra den anden brugsuge. Du kan også dyrke luksuriøse øjenbryn ved hjælp af bodyaga pulver, og et vigtigt resultat vil overraske dig om en måned.

De vigtigste hemmeligheder af tykke og smukke øjenbryn

 1. Selvom du mesterligt ejer et par pincet - "break off" med ham. Hårene, der trækkes ud hele tiden, stopper eller vokser overhovedet, og åh, hvor svært er det at genoplive dem senere.
 2. Skrub øjenbrynene dagligt og et par dage - skrubbe, som hjælper med at fjerne et tyndt lag af døde partikler fra huden, hvilket gør det lettere for de nye hår at nå toppen.
 3. Masker, komprimerer og omsorgsprocedurer - nøglen til tykke og brede øjenbryn - drømmen om hver kvinde, efter dagens mode. Forsøg ikke at gennemføre dem.
 4. Voksende smukke øjenbryn, revidere din kost. Forsæt dig selv skade og prøv at spise mere sunde produkter - kød, fisk, grøntsager, fibre, kefir og ryazhenka, nødder, og sørg for at vegetabilsk olie (disse produkter virkelig fremskynder væksten af ​​hår, herunder øjenbryn).
 5. Uerstattelige assistenter i voksende øjenbryn er specielle vitaminkomplekser til hårvækst.

Og alligevel: Hvis du har gået på vejen for lang og stædig vækst af øjenbryn, vær forberedt på, at de i processen kan få et ikke så æstetisk udseende, så fra tid til anden tynder kanterne med henna eller maling, og hvordan man gør dette beskrives detaljeret og tydeligt her.

Hvilke øjenbryn stjerner har på: fotografisk samling af smukke øjenbryn

Vi inviterer dig til at se på ejerne af de smukkeste øjenbryn i Hollywood, på catwalks og i den indenlandske showbiz. Alle er så forskellige, men nogen af ​​dem er vanskelige at forestille sig uden deres hovedchip - elegante øjenbryn. Nogle af dem de fik fra Mother Nature, og nogens smukke øjenbryn - resultatet af hårdt arbejde på deres udseende. Under alle omstændigheder er det bare et syn for ømme øjne.

Uforlignelige Natalya Vodyanova

Charmerende Oksana Akinshina

Chic Emilia Clark

Stilfuld Cara Delevingne

Sweet Lily Collins

Natural Denise Richards

Hot salma hayek

Inimitable Jennifer Connelly

Charmerende Irina Shayk

Den dejlige Keira Knightley

Den legendariske Audrey Hepburn

Hvordan man hurtigt vokser øjenbryn: video tutorials

Store "Brezhnev" øjenbryn, som dem, der er tyndt i en tråd, er ikke egnede til alle. De giver øjnene udtryksfuldhed, ser godt ud i ansigtet med udtalte kindben og plumpede læber, men ejere af et langstrakt ansigt med tynde bløde funktioner samt kvinder 45+ er måske ikke egnede. Derfor bør du ikke gå til ekstremer, for i dag er det moderigtigt at bære ikke kun bredt eller tyndt, men naturligt, tæt på de naturlige øjenbryn. Pas på personens hovedtilbehøret med glæde og vær smuk.

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser

Efter at have læst artiklen, vil du lære om hvilke metoder og midler du kan fremskynde væksten af ​​øjenbryn. Du vil lære at rette håret hårdt ud, når du vokser, og hvordan du skal passe på dem i denne periode. For at vokse håret så hurtigt som muligt og også skabe den rigtige ønskede form for øjenbrynene, skal du kende de 6 regler, der beskrives nedenfor.

Korrekt plukning

På tidspunktet for dyrkning anbefales det at helt afstå fjernelse af genopbyggede hår, hvilket vil give dig mulighed for at skabe den ønskede form uden brug af ekstra kosmetik. Imidlertid ønsker mange kvinder ikke at tage et så sjusket udseende for en periode på 2 uger til 2 måneder, i dette tilfælde:

 • du kan trække hårene på næsen;
 • hår, der vokser nær den yderste linje af det øvre øjenlåg, bør fjernes;
 • du kan ikke trække hår ud i nærheden af ​​fremtidige ønskede konturer af øjenbrynene;
 • Når du fjerner hår, er det nødvendigt at forlade en 1-2 mm kontur omkring den ønskede fremtidige form;
 • Det anbefales at fjerne enkelte hår over øjenbryn, hvis de vokser i små mængder i dette område.

Hvordan får du smukt hår fra en vaskeklud på hovedet?
- Hårvækst over hele overfladen af ​​hovedet på kun 1 måned;
- Den organiske sammensætning er fuldstændig hypoallergenisk;
- Ansøg 1 gang om dagen
- Mere end 1 MILLION tilfredse købere af mænd og kvinder over hele verden!
Læs hele historien.

Massage, skrubning og kamning

Korrekt udførelse af massage giver dig mulighed for at vokse øjenbryn om et par uger, men for dette skal du følge et par anbefalinger.

 1. Til kamning skal du bruge en speciel kam. For at opnå en visuel effekt er kæmning af håret nødvendigt i 2 minutter med lette massagebevægelser. Denne massage med en kam giver blodgennemstrømning til hårrødderne og aktiverer deres vækst.
 2. Til massage kan du bruge naturlige olier, for eksempel mandel, fersken, druemost, ricinus, burdock. Sådanne værktøjer kan reducere tiden for voksende tykke øjenbryn i et par uger. For at lave en massage skal du sætte olie på ringfingeren og derefter gnide den i huden. Derefter udføres lette tappende bevægelser langs rækken af ​​buebuer. Et par minutter, olien absorberes, og så vaskes den med en bomuldsstynge.
 3. For at sikre maksimal blodgennemstrømning til pannebueområdet kan du bruge skrubber, der indeholder granulater. Takket være de lette gnidningsbevægelser masserer granulerne de nødvendige områder, der aktiverer hårets vækst.

Daglig pleje

Øjenbryn, som andre dele af kroppen, har brug for konstant pleje. For at aktivere væksten af ​​sunde, tykke hår, anbefales det at observere flere tilstande dagligt.

 1. Hver dag, før du går i seng, skal du helt fjerne makeup.
 2. For at skylle af kosmetik skal du bruge naturlige olier, som ikke kun renser huden, men også styrker hår.
 3. Hvis du aldrig har tyet på kæmmende øjenbryn, er det tid til at starte. Som hårbørste massage vil bevægelser bidrage til at forbedre blodcirkulationen og øge hårvæksten.
 4. Når du tager et brusebad og vasker dit hår, skal du lægge en lille smule hårbalm på dine øjenbryn for at fugtige håret og gøre det stærkere.
 5. Sørg for at udføre en øjenbrynsmassage med brug af olie.
 6. Prøv at forbruge flere vitaminer, da de understøtter funktionerne i alle kropsvæv, herunder dem der er ansvarlige for hårsækkens tilstand.

olier

For at øge hårvæksten kan du bruge ricinus, mandel, grøntsag, fersken eller burdockolie.

 1. Castorolie blandes bedst med aloejuice i et forhold på 2,5: 1, og blandes derefter med en børste på hårene.
 2. Kontroller, om du har en allergisk reaktion på det, inden du bruger burdockolie. Hvis der ikke er allergi, kan du sikkert bruge dette værktøj. Særligt effektiv er en farmaceutisk blanding af burdockolie med tilsætning af rød varm peber. Men vi skal huske, at du kan holde denne olie på huden ikke mere end 20 minutter.
 3. Mandel- og ferskenolie, før proceduren skal opvarmes, og så sug en bomuldsuldstrimmel på den og læg den på øjenbrynene. For at komprimere faldt ikke, skal det sikres med et bandage. Opbevar en sådan oliemask i 15 minutter.
 4. Regelmæssig vegetabilsk olie er simpelthen gnides ind i huden og kræver ikke skylning. Det giver beskyttelse mod hårtab.

vitaminer

Korrekt ernæring spiller også en vigtig rolle i processen med voksende øjenbryn. I denne periode er det tilrådeligt at spise fødevarer rig på vitaminer E, A, C.

E-vitamin:

 • Bidrar til aktiveringen af ​​processen med celledeling
 • opretholder det krævede niveau af væske i cellerne;
 • bremser aldringsprocessen;
 • giver håret sund skinne, aktiverer deres vækst;
 • Fås i forskellige former: tabletter, olier og kapsler, som giver dig mulighed for fuldt ud at udstyre kroppen med E-vitamin;
 • Vitamin A er påkrævet for at absorbere dette vitamin.

E-vitamin findes i nogle fødevarer:

 • i nødder
 • i kød;
 • i slagteaffald
 • i sojakød;
 • i æbler;
 • i havregryn;
 • i bønner;
 • i pærer;
 • i bananer.

Vitamin A:

 • Blokerer hårtab;
 • styrker hårstrukturen
 • toner blodkar, forbedrer blodcirkulationen;
 • absorberes ikke uden vitamin E.

En stor mængde vitamin A indeholder:

 • leveren;
 • fisk og skaldyr;
 • hytteost;
 • smør;
 • oksekød;
 • nødder;
 • havkale;
 • fisk;
 • creme creme.

C-vitamin:

 • Det er en kraftig antioxidant, som neutraliserer frie radikaler, giver celler med en stor mængde ilt;
 • giver hud og hår fasthed og elasticitet;
 • øger immuniteten, aktiverer beskyttelsesprocesserne i alle kroppens systemer, herunder hårfjerning.

C-vitamin indeholder:

 • tangeriner;
 • blomkål;
 • appelsiner;
 • tang;
 • citroner;
 • sød paprika;
 • hund steg

Folkemetoder

Der er mange effektive kompresser, der hjælper med at vokse tykke øjenbryn.

Kamille og mynte

 1. En teskefuld kamille og mynte hældes med et glas kogende vand, tæt lukket og infunderes i 20 minutter.
 2. Infusion filtreres.
 3. Bomuldspuder fugtes i den resulterende infusion og påføres over øjnene i 15 minutter.

Gulerodssaft

 1. Guleroden gnides på en fin rist, og saften presses ud af den i et volumen på 1 tsk.
 2. I den resulterende saft tilsættes et par dråber vitamin E.
 3. Påfør produktet langs panden, da gulerodssaft kan efterlade et orange mærke på huden.
 4. Hold denne maske tager 15 minutter, og skyll derefter med vand ved stuetemperatur.

calendula

 1. En spiseskefuld calendula fyldt med 100 gram kogende vand, og derefter infunderes i 30 minutter.
 2. Infusion filtreres.
 3. Den er fugtet med 2 bomuldskiver, som er overlejret på 15 minutter.
 4. Sådanne kompresser skal udføres 1-2 gange om dagen.

æggeblomme

 1. Græssen blandes med en spiseskefuld brandy og en spiseskefuld af burdock olie.
 2. Blandingen påføres på øjenbrynene, og derefter masseres de behandlede områder lidt.
 3. Hold denne maske til brug for en halv time, og skyll derefter med varmt vand.

Aloe vera

 1. Et stort blad af aloe er opdelt i flere dele, hvorfra presset juice i et volumen på 4 dråber.
 2. Tilsæt 4 dråber fløde eller vegetabilsk olie.
 3. Blandingen påføres i 15 minutter og vaskes derefter af med vand.

Peber tinktur

 1. En teskefuld peber tinktur blandes med en teskefuld vand.
 2. Bomuldspuder fugtes i den resulterende sammensætning og overlejres derefter i 15 minutter.
 3. Du skal sørge for, at pebervæsken ikke kommer ind i dine øjne.
 4. Denne maske anbefales at gøre 2-3 gange om ugen.

Væksthastighed

I hjemmet er den gennemsnitlige periode for voksende øjenbryn en måned. I nogle mennesker vokser hårene inden for 2 uger, og nogle kræver 2 måneder til at gøre dette.

Voksende øjenbryn i en uge - en myte eller virkelighed?

For den naturlige vækst af hår i dette område tager en måned eller to. Denne proces kan fremskyndes flere gange ved at følge de ovenfor beskrevne tips, men normalt reduceres tiden til 2 uger, men ikke til en uge.

I en uge kan øjenbrynene vokse, hvis en person har hurtig hårvækst. Så snart du kan prale tykke smukke øjenbryn, skal du følge følgende anbefalinger:

 • Spis rigtigt, spis mere vitaminer og calcium;
 • forsøge helt at opgive korrektionen med pincet i vækst;
 • brug olier, masker til øjenbryns vækst, samt daglig pleje af dem og massage.

Hvis to uger virker for lange for dig, og du ikke vil have de voksende slørede øjenbryn for at tiltrække andres opmærksomhed, kan du prøve:

Slip af uønsket tilbage hår

Smukke kvindelige intime hårklipp