Olie mod hårvækst

I den moderne verden har naturlige aromaolier vist sig blandt den kvindelige befolkning. Med deres hjælp kan du sænke hårets vækst på ben, hænder, ansigt og i bikiniområdet.

For at undgå hyppig barbering kan du ty til æteriske olier, der nedsætter hårvæksten. Dette er godt, og det faktum, at pigen bliver af med irritation og rødme. Olieprodukter er sikkert at bruge, men kan forårsage en allergisk reaktion.

opskrifter

 1. Bland jojoba, mynte og tea tree olie. Den resulterende blanding påføres på de nødvendige områder efter depilering. Nogle tilføjer det til cremen, som bruges efter barberingen.
 2. 150 ml olivenolie blandes med 60 g finhakket nældeblad og 30 g frø. Den resulterende masse fjernes på et mørkt sted i 7 dage. Påfør det på huden efter depilation.
 3. Druefrøolie er en god hæmmer. Du skal tilføje hakket nælde og 5 dråber teetræ.
 4. En tsk ricinusolie tilsættes til 15 ml ammoniak. Derefter drypper nogle dråber jod.
 5. I en typisk vegetabilsk olie (2 tsk.) Tilsæt 4 dråber mynte og 10 dråber te. For at reducere væksten i håret på ansigtet eller i bikiniområdet, skal den resulterende blanding gnides daglig.

Maskeopskriften for at bremse hårvækst, se følgende video

På kosmetikforretningernes hylder kan du finde forskellige midler mod hårvækst.

• Veda Vedica er en kombination af ingefær, sesamolie, gurkemeje, frø havre, solsikke og salt. Det eliminerer ikke kun hyppig barbering, men også fugter, nærer og gør huden smidig. Produktet skal anvendes regelmæssigt for at opnå det ønskede resultat.

Købere taler godt om dette værktøj. Huden efter det er fugtet, og håret vokser meget langsommere.

Omkostninger - fra 500 s.

• Mini Bikini X6 - et sæt værktøjer, der består af naturlige ingredienser, der er sikre at bruge. Med det kan du slippe af med uønsket hårdhed i flere måneder. Den består af rambutanfrøolie, på grund af hvilken den ønskede virkning opnås. Rambutan er en frugt, hvis ben består af sunde fedtstoffer og olier.

Anmeldelser af dette værktøj er kun positive. De, der brugte Mini Bikini X6, taler om det som en effektiv metode til fjernelse af hår. Men desværre for at slippe af med håret for evigt vil det ikke fungere.

Omkostningerne ved komplekset - 1000 p.

• Mahiya er et middel, der indeholder myrolie. Det trænger dybt ind i huden og reducerer væksten af ​​nye hår effektivt. Hvis du regelmæssigt bruger dette værktøj, kan du få et stabilt resultat. Før brug skal den ønskede del af kroppen fjernes fra hårets rødder ved hjælp af hårfjerning eller pincet.

Ikke kun kvinder taler positivt om Mahiya. Mænd også rose ham og sige, at de er meget glade for at bruge.

Omkostninger - 500 s.

• Aravia er en lotion, der indeholder tea tree olie og valnød ekstrakt. Det forhindrer hårvækst ved at svække pærerne. For at opnå det ønskede resultat skal lotion anvendes dagligt i to uger. Dagen før brug af de nødvendige områder skal barberes.

De fleste piger er tilfredse med Arabia lotion. Han kæmper virkelig med hurtig hårvækst og gør dem tynde.

Æteriske olier sænker hårvækst efter depilering

Efter de fleste depileringsmetoder vokser håret snart tilbage. For at bremse denne proces og forlænge intervallerne mellem behandlinger, kan du bruge inhibitor stoffer, som omfatter olier.

Brugen i forbindelse med den metode, der bruges til at fjerne hårolie efter depilation, kan betydeligt bremse væksten og også slippe af med irritation og andre ubehagelige symptomer efter proceduren.

Egenskaber af æteriske olier

Virkningen af ​​olier til langsom hårvækst er baseret på inhibering af hårsækkenes funktion, deres udtynding ved rødderne.

Blandinger baseret på dem kan anvendes som et supplement direkte til hårfjerningsproceduren selv for at forbedre dens kvalitet, eller efter, for at forlænge den opnåede effekt.

Virkningen af ​​æteriske olier til hårfjerning er baseret på blødgøring af huden i en sådan grad, at håret, når det udsættes for depileringsmetoder, trækkes let ud, så proceduren kan udføres flere gange hurtigere og mindre smertefuldt.

Derfor anbefales behandling af hudoverfladen med deres brug at udføre før og umiddelbart efter proceduren.

Hjælp! Brug af olier efter epilering er mulig for alle hudtyper og på alle områder af kroppen, herunder i bikiniområdet. Deres brug er sikkert, med undtagelse af øget følsomhed.

Hvilke olier er egnede

Disse midler på basis af naturlige komponenter kan bruges til at øge hårvækst og for deres opsigelse. Blandt de vigtigste æteriske olier, der sænker hårvæksten, er der:

Du kan købe dem straks i færdig form i apoteker eller butikker. Selvkogning derhjemme er svært, da produktet opnås ved at udvinde planter og andre komponenter, der kræver specielt udstyr.

Ved anvendelse af færdige olier er det imidlertid muligt at fremstille forskellige blandinger, hvis komponenter vil komplementere og forbedre effekten af ​​hinanden.

Madlavning blandes med tea tree olie

Tea tree olie efter epilering har udtalt desinficerende egenskaber, hvilket er meget godt i nærværelse af små stykker og ridser, der ofte opstår efter proceduren. Værktøjet bidrager også til den hurtige helbredelse af de berørte områder, eliminerer ømhed, irritation, bremser processen med vækst af nye hår.

Forbered produkter baseret på te træ kan nemt være hjemme, for dette bør du bruge følgende opskrifter:

 1. Æteriske olier af teetræ og mynte blandes i henholdsvis 4 og 3 dråber, og enhver baseolie (fersken, druesaft, hvedekim osv.) Tilsættes også. Opbevar det resulterende produkt skal være på et mørkt sted. Det anbefales at anvende efter at have taget et bad, stoffet bliver lettere at trænge ind i de åbne porer.
 2. For at forberede følgende olier blandes: mandel i et volumen på 3 spiseskefulde, et par dråber te og ca. 30 ml forvarmet sheasmør. Det skal huskes, at denne sammensætning giver dig mulighed for at udvide resultatet efter epilering, men kan ikke fjerne uønskede hår.

Andre interessante olier

Kokosnød er mest egnet til pleje af tør og problem hud. Værktøjet nærer epidermis med vitaminer, næringsstoffer, fedtsyrer, fremskynder processen med genopretning. Du kan købe det i enhver butik.

Oliven nærer huden med vitaminer og fedtsyrer. Det er alsidigt og passer til alle hudtyper.

Ud over at bremse hårets vækst kan olier bruges som en hjælp til depilering. Egnet til følgende formål:

 • ricinusolie;
 • forgiftning;
 • ant.

Datura har etableret sig som et effektivt redskab i kampen mod uønsket vegetation. Det har en ødelæggende effekt på hårakslen, hæmmer dens funktion. Værktøjet bør anvendes med ekstrem forsigtighed, da overdosering kan være uhensigtsmæssige manifestationer i form af hallucinationer, bevidsthedsklarhed.

Formic svækker effektivt væksten af ​​nye hår og misfarve dem. Det er ret sikkert, forårsager ikke uønskede reaktioner, hvilket gør det muligt at bruge det i bikiniområdet. Stoffet bidrager også til huden befæstning og mætning af næringsstoffer.

Castor kan både styrke hår og fjerne. Handlingen er forårsaget af hjælpekomponenterne, der udgør sammensætningen. Så for at slippe af med uønsket vegetation, tilsættes jordfrø af brænden til olien og insisterer i en måned på et mørkt sted. Anbring værktøjet først efter hårfjerning.

Forberedelser baseret på æteriske olier

Producenter af kosmetiske produkter tilbyder en række forskellige olier, der kan findes på hylder af specialiserede eller andre butikker. De mest populære omfatter:

 1. Veda Vidica. Ingredienser omfatter ingefær, havre, solsikkeolie, gurkemeje, sesam, salt. Værktøjet giver dig mulighed for at reducere hyppigheden af ​​epilering, fugtiger, nærer huden, øger dens elasticitet.
 2. Mini Bikini X6. Virkningen af ​​dette værktøj opnås primært på grund af indholdet af rambutanfrøolie. Lægemidlet hjælper med at slippe af med uønsket vegetation i flere måneder.
 3. Mahiya. Lægemidlet er baseret på myresyreolie. Et varigt resultat opnås på grund af stoffets dybe penetration i epidermis.
 4. Aravia. Den består af tea tree olier og valnødder. Langsom hårvækst opstår på grund af deres svækkelse. For at opnå det forventede resultat kræver regelmæssig brug af lægemidlet.

I de fleste tilfælde er disse fonde ikke i stand til helt at slippe af med uønskede hår, men kan betydeligt sænke deres vækst.

Kontraindikationer og advarsler

Olier, der nedsætter hårvækst efter epilering, bør ikke anvendes i nærvær af allergiske reaktioner over for dem. Før brug med henblik på undtagelse af uønskede manifestationer anbefales det at udføre testen for følsomhed. For at gøre dette skal en lille del af stoffet droppes på bagsiden af ​​hånden og efter et par minutter for at spore reaktionen.

I tilfælde af ubehagelige symptomer og dets forøgelse, bør dette hudbehandlingsprodukt efter epilering kasseres.

Med forsigtighed bør olier til epilation anvendes af kvinder under graviditet, i dette tilfælde anbefales det at konsultere en specialist på forhånd.

Koordinering med en læge kræver brug af olier, der nedsætter hårvæksten, med eksisterende dermatologiske sygdomme som eksem, psoriasis, dermatitis.

For ikke at skade huden skal olier aldrig anvendes i sin rene form. De skal først fortyndes med oliven eller anden olie.

Yderligere midler

For at bremse hårets vækst efter hårfjerning kan forskellige cremer og lotioner anvendes, som også kan indeholde æteriske olier. Kosmetiske produkter producenter tilbyder en bred vifte af sådanne produkter.

Også, lotioner og salver kan fremstilles uafhængigt derhjemme. Deres effektivitet vil ikke være lavere end købt.

konklusion

Olier anvendes effektivt til hudpleje efter fjernelse af uønskede hår. De hjælper med at bremse væksten af ​​unødvendig vegetation, hvorved intervallerne mellem behandlingerne forlænges. Disse stoffer har også en plejende virkning på huden, fugt og mæt den med næringsstoffer.

De kan bruges som hjælp til hårfjerning, derfor anbefales det at anvende dem både før og efter procedurerne. Efter brug af dem bliver huden glat og silkeagtig, og resultatet opretholdes i lang tid.

Det er bedre at vaske voks til afhugning fra huden. Alle måder og midler

Kropspleje er en af ​​de vigtigste hygiejniske og kosmetiske procedurer for kvinder. Den glatte og smukke hud på benene gør dem i stand til at se elegante og smukke, barberingsproceduren giver ingen lang effekt, du skal barbere dine ben, irritation opstår, og nogle gange mangler steder.

Hvorfor forbliver voks på huden efter depilation?

En af de bedste måder at slippe af med uønsket kropshår vokser med voksning. Hvis epilationen udføres korrekt, vil huden efter sessionen forblive glat og smuk i tilstrækkelig lang tid.

Men i færd med hårfjerning, mange mennesker har et spørgsmål: hvordan man vasker voks til depilation fra huden efter proceduren?

Der er en række forkerte trin, der er glemt at tage hensyn til, når de danser.

Hvis du er opmærksom på vigtige fejl, behøver du ikke at håndtere resterne af et klæbrigt stof:

 • Anvender for mange penge, så skal man ikke blot vaskes fra huden, men også føre til et stort overløb af det skummende materiale;
 • Anvendelse af et middel til depilering er ikke et ensartet lag, hvilket fører til, at du skal vælge, hvad du skal vaske af overskydende voks;
 • voks fra kroppen, du skal vaske af, hvis du presser hårdt på stoffet;
 • ikke opretholdt anbefalet tid på huden;
 • lille hårlængde, der skal parre med voks (i tilfælde af en nylig udført procedure);

Sådan fjerner eller vasker voks fra huden

At fjerne materiale med almindeligt vand er en ret kompliceret procedure, der ikke har nogen virkning. Hjemmelavet affilator er lavet på basis af sukker, hvilket gør det muligt at skylle med lunkent vand.

Fjernelse af rester af ikke-hjemmelavet kosmetik er en meningsløs virksomhed. Vand forsegler kun værktøjet. Der er flere effektive måder at slippe af med det klæbrige resterende stof efter proceduren.

Specialservietter (Beauty Image, Vliesstreifen - Rolle, FW WAX KISS, Arabien).

Normalt suppleringssæt suppleres med specielle klud til hvidvaskning af voks fra kroppen. Deres materiale er imprægneret med olier og andre komponenter, der virker på voks, opløses det, hvilket gør det nemt at fjerne.

Den valgte sammensætning af imprægneringsstoffet gør det ikke kun let at fjerne klæbrighed, men også nærer huden og forhindrer inflammatoriske processer. Hvis der ikke er nogen servietter i sættet, eller der er få af dem, sælges de separat.

Vigtigt at vide! Kommercielt tilgængelige vådservietter hjælper ikke med at fjerne voks, og aromastoffer kan skade den skadede epidermis.

Viskestykker til hvidvaskning voks efter depilation

Fat creme

For at fjerne voksrester efter proceduren anvendes en fløde af fedtstoffer, næringsmæssige sammensætninger. Metoden til fjernelse er ret simpel: rigelig påføring af produktet på kroppen, der holdes i ca. to minutter, fjernes med en bomuldsstynge. Om nødvendigt kan handlingen gentages, men i grunden er en ansøgning nok. Når du har fjernet den klæbrige sammensætning, skal du vaske kroppen med en hård vaskeklud.

Vigtigt: Før vask af voksrestet med cremen, skal du være opmærksom på produktets sammensætning, nogle komponenter kan være irriterende for huden efter depilering.

Vegetabilsk olie (oliven, solsikkeolie, hør)

Vegetabilske olier håndter effektivt fjernelsen af ​​klæbrige rester. Oliebasen opløser voksen, applikationen er ikke svært: bomuldsstykket fugtes med olie, tørrer de nødvendige områder, vaskes med varmt vand og sæbe.

Særlige Kosmetiske (Natur Lotion, Arabien)

Hvordan man vasker voks til depilation fra huden endnu? Specielt designet lotioner er tilgængelige for at fjerne voksrester. Brugen af ​​disse værktøjer gør det muligt at genoprette balancen og forhindre de epidermis negative virkninger efter skader på depilationen. De mest anvendte lotioner er arabien og naturen.

Når du vælger det rigtige produkt, skal du styres af formål med hudtype. Hvis du vælger de forkerte midler til en bestemt type epidermis, er allergiske reaktioner mulige.

Lintfri bomulds håndklæde

Når der ikke er noget, der er egnet til fjernelse af voksrester, kan du gøre fjerningsproceduren med en almindelig, vaffelfri eller linned håndklæde uden en lur. Det er bedre ikke at tage et nyt håndklæde, det bliver blødere, men altid vasket. Efter strygning af tilbehøret med et strygejern kræves der varmt voks for at fjerne rester af voks (det kan nemt fjernes, mens det bliver på stoffet).

Regelmæssig sæbe

For at fjerne de resterende klæbrige stoffer kan du bruge almindelig babysæbe, i sammensætningen er der ingen irriterende komponenter.

Nogle kvinder fjerner voksrester med hårtørrer. For at gøre dette opvarmer de huden med varm luft og fjerner klæbens klæbrighed.

Vigtigt at vide! En varm luftstrøm kan brænde skadet hud. Med dette bør du være meget forsigtig!

Hvordan man vasker voks til udtørring fra huden er en beslutning af hver kvinde individuelt. At dømme efter antallet af betragtede metoder er valget ret stort.

Mulige konsekvenser, hvis tiden ikke vasker af voks

Af de mulige konsekvenser af ikke at blive fjernet voks, kan de mest almindelige nævnes:

 • Efter aflejringsproceduren er det nødvendigt at fjerne voksrester, ellers stopper ilt ophobning i cellerne i epidermis, hvilket negativt påvirker blodcirkulationen.
 • Klæbrig blanding, kan forårsage allergiske reaktioner og irriterende virkning.
 • Den resterende voks holder sig til tøj og forstyrrer den frie bevægelighed.

Anbefalinger til voksning af huset

For at udføre voksafhaling hjemme, skal du holde nogle tips. Det er vigtigt at uafhængigt udføre proceduren på benene, i armhulerne, i zonen af ​​en ikke dyb bikini.

Voksning er absolut bedre end barbering. Dens fordele er, at selv mørkt, hårdt, tæt hår nemt vaskes af, den glatte virkning af huden forbliver i lang tid, med den resterende voks børnenes kosmetiske olie, der kan købes på ethvert apotek.

Gennemførelse af sessioner hver tredje uge, voksende hår bliver blødt, væksten sænker, hår vokser sjældnere.

Smerter under fjernelse af hår på benene kan tolereres frit. Fornemmelsen er ubehagelig, men i processen bliver huden brugt og smerten er ikke følt den måde. Hvis du tager en bedøvelsespille før en session, som nogle kvinder gør, er smerten betydeligt sløvet. Nogle gange forsøger kvinder at lindre smerter med brandy taget før sessionen.

Der er voksvarmere (patron) til salg, ingen grund til at jage reklame, den enkleste enhed af den kinesiske producent vil gøre.

 • Vokspatroner findes i to sorter: Med en bred og smal bund af hovedet har de forskellige lugtstoffer (dette behøver heller ikke at blive fulgt af parafinens lugt). Anmeldelser af kvinder fra forskellige producenter, de siger, at der ikke er nogen forskel på dyre og billige varer. Smal armatur designet til intime steder. I første omgang vil patronforbruget uden tilpasning være mere (et hoved til to procedurer for fuldstændig depilering af de nødvendige steder). Som du sidder fast, vil spild af materiale være mindre.
 • Papirstrimler til depilation findes i ruller og tilberedte strimler. Forskellen er kun i prispolitik, men alle de samme strimler er nemme at gemme. Fremstillet af ikke-vævede materialer. Alt for billigt produkt, det kan ikke være af høj kvalitet (det er revet), til brug i hjemmet er værktøjet til en gennemsnitlig pris passende. Indledningsvis kan forbruget af råvarer på et ben, være op til 10 baner, hvis prilovchitsya - du kan udføre procedurer mere økonomisk.
 • For at vaske af voks er det bedre at bruge babyolie.
 • For at gennemføre sessioner med depilation skal også baby pulver (du kan købe den billigste).

Sådan udføres proceduren

Før processen er det nødvendigt at dampe ud de dele af kroppen, der skal depileres, tør så godt, det er bedre at ikke gøre skræl og skrubbe, hårlængden bør ikke være mindre end 6 mm.

Fra den købte patron fjernes beskyttelsesfilmen, så monteres armaturet på voksenheden, som er inkluderet i netværket. Den nødvendige opvarmningstid er ca. 20 minutter, lidt mere.

Det er umuligt at brænde med opvarmet voks, dens temperatur er ikke så høj.

Dernæst skal du slukke for enheden, tørre dine fødder med et tørt bomuldserviet. Hvis der er behov, er det muligt at pulverere stedet med en lille mængde fugt (under knæleddet).

Før du skal bruge det, skal du dreje enheden i 2 sekunder. Dette vil tillade voks at dræne, så hold enheden på benet omkring ti centimeter strimmel i retning af vækst af hår. Enheden må ikke placeres, den kan kun placeres i opretstående stilling, ellers vil sammensætningen sprede sig og forurense alt rundt.

På et voksbånd skal du holde en strimmel til depilation, hvilket giver en afstand på 0,5 cm fra bunden for nem slid.

For strammere presning anbefales det at adskillige gange gå med din hånd i retning af hårlinjevækst, således at båndet klæber bedre. For at fjerne strimlen skal du tage fat på den nederste kant og med en skarp bevægelse for at fjerne strimlen i modsat retning af hårets vækst. Hvis det er nødvendigt, når ikke alle hårene fjernes, skal proceduren gentages.

På denne måde udføres proceduren til fuld tilfredshed med det ønskede resultat. Efter sessionen tørres fødderne med en olie for at fjerne klæbrighed. De næste 7-9 timer er bedre at ikke vådte de skadede steder med vand, for ikke at tjene irritation.

Hvis strimlerne er dårligt fjernet, er blandingen viskøs og smurt, hvilket betyder at legemets areal var vådt. Efter flere hjemme træningsprogrammer vil møderne holdes på kort tid med lethed. Det vigtigste - at fange det! At dømme fra meningerne på fora, alligevel bruger kvinder olie eller fløde til fjernelse af voksrester. Og det er den mest berettigede og sikre løsning!

Nyttig video om, hvordan man gør hjemmet depilation:

Videoinstruktioner for voks voks i patroner:

Olier, langsom hårvækst og ikke kun...

Aromaolier er stærkt etableret i moderne kvinders liv, der er åbne for adgang til medicinsk testede stoffer. Men naturlige olier, der reducerer væksten af ​​krøller, har gavnlige stoffer, indeholder ikke urenheder og kun kontraindikationer i form af en allergisk reaktion (det er let at kontrollere, om du lægger en dråbe på håndleddet). Men vil de hjælpe efter hårfjerning i bikiniområdet, på benene, arme, eller skal du vende tilbage til andre folkemægler? Alle individuelt.

Overraskende findes de samme olier undertiden i formuleringer til forbedret hårvækst og for at stoppe det. Kvinder kan opleve egenskaberne af sådanne midler for sig selv - der vil ikke være nogen skade. Det maksimale resultat - maskinen skal ikke nås så ofte, at minimumsprogrammet slippe af med rødme og irritation.

En cocktail af jojobaolie (hovedindhold), pebermynteolie (et par dråber) og teetræ (to gange mintproduktet) laves af dig selv. Det påføres det dampede, rene efterskæringsområde. Nogle gange tilsættes blandingen til de færdige cremer eller lotioner efter depilering.

Hvilken olie nedsætter hårvæksten: alle - med egne hænder.

Det er nemmere og billigere at forberede produktet hjemme. Produkter og planter fra bedstemorens gård vil være hjertelig velkommen. Medicinske og kosmetiske blandinger fremstilles på basis af basisproduktet (olie) og hjælpestoffets ingredienser.

· Til en halv kop olivenolie (100 ml) tages 40 g friske pundede eller hakkede nældeblad og 25 g frø. Ingredienserne blandes og vaskes i en lukket mørk glasbeholder i en uge i skabet.

Det er vigtigt! Midler (ubehandlet) Tør stedet efter hårfjerning. Sommetider er mint fra den påført huden og fikseret med gasbind i 20 minutter.

· Brug druemusolie, tilsæt alt det samme brændsel og et par dråber tea tree olie (desinficerer, har en behagelig aroma).

· Castorolie (en teskefuld er nok til en procedure), fem dråber 5% jod og en spiseskefuld flydende ammoniak.

Søg aromamasel fører nogle gange til en blindgyde, så det er lettere at købe færdiglavet efterskæringscreme i en specialbutik. Påfør en lille mængde af det, så nok i lang tid.

Hvis nogle ingredienser ikke er til stede, kan du se på hjemmeværktøjet eller køkkenskabet - nogle af de sædvanlige produkter vil være egnede til bekæmpelse af uønskede hår. Krydderier, desinfektionsmidler - alt går.

1. Ofte anbefaler piger hinanden at blande med vand til en tilstand af flydende gurkemejepulp og anvende den på kroppens dele efter depilation.

2. I 5 minutter anbringes en 3% opløsning af chlorhexidin antiseptisk på huden, vaskes af og behandles med et barn eller en fed fløde.

3. Hydrogenperoxid er også i stand til at lynne hår, hvilket i sidste ende svækker og forsvinder (men i det mindste vil de ikke give af mørke børster).

4. Lyserød opløsning af kaliumpermanganat, der påføres i 20 minutter, kan misfarve hår. Men proceduren udføres forsigtigt, ellers vil huden brænde eller farve det i en "romantisk" nuance af flamingoen, der minder om lang tid om det fejlede forsøg.

Valg af værktøj til dig selv, alt er tilladt at teste. Det vigtigste er ikke at overdrive det. Hvis det ikke virker, er barbermaskinen og den gode gamle depilatory creme altid til stede.

Depilatory oil

Depilatory olier giver dig mulighed for effektivt at fjerne uønskede hår på kroppen og samtidig give huden fuld omhu før og efter proceduren. Du kan købe disse midler fra kendte producenter i ForSalon online butikskatalog til en overkommelig pris.

Fordele ved at bruge olier

Delikat handling. I modsætning til andre beroligende sammensætninger irriterer oliefasen ikke huden, men tværtimod bryr sig om det - fugtiger, beroliger, beskytter mod irritation. Sådanne værktøjer er perfekte til behandling af alle hudtyper, herunder tør og følsom.

Let at bruge. Midler anvendes let på huden og fjernes hurtigt med en tør klud uden at efterlade en følelse af klæbrighed eller tæthed.

Omkostningseffektivitet. Til effektiv brug kræver en hel del sammensætning. Derfor foretrækker flittige ejere af skønhedssaloner oliebaserede produkter.

For at købe olie til depilation, send de udvalgte produkter fra kataloget til den virtuelle "Kurv". Vær opmærksom på, at vi tilbyder gunstige priser for grossister. Levering udføres i Moskva og andre byer i Rusland. Hvis der er brug for konsultation for dig, skal du kontakte vores telefonforvaltere.

Anvendelsen af ​​vegetabilske olier efter depilation: hvordan man ikke skader dig selv

Depilation er en metode til at fjerne hår uden at ødelægge sin rod. Dette omfatter alle procedurer for fjernelse af uønsket vegetation, som udføres uafhængigt hjemme ved hjælp af en barbermaskine, voks, tjære, sukker, kemiske forbindelser og elektriske epilatorer. Særlige kosmetiske præparater, der nedsætter hårvækst (hæmmere), hjælper med at fjerne uønsket vegetation i lang tid. Butikkerne tilbyder en bred vifte af lignende produkter, men pasform og naturmedicin, herunder æteriske og baseolier, der, ud over den undertrykkelse af vækst, hjælper med at beskytte huden mod irritation og gøre det sunde og attraktive.

Sammensætning og gavnlige egenskaber af vegetabilske olier

Æteriske olier er olieagtige stoffer indeholdt i blomster, blade, frugter af planter. De kan opløses i andre fedtstoffer, alkoholer, andre væsker, men ikke i vand. Hvis du lægger æterisk olie på et stykke papir, vil den helt fordampe om et par timer og vil ikke efterlade en fedtet rest. Estere hjælper planter med at beskytte sig mod temperaturændringer og andre negative miljømæssige faktorer samt bekæmpe skadedyr, ødelægge svampe og bakterier.

På vores planet er der omkring 3000 planter, der indeholder æteriske olier. Mængden af ​​disse stoffer i planter er meget lille: for eksempel ud af 100 kg lavendelblomster og rosenblade produceres kun 1 kg og 0,5 kg af den tilsvarende essentielle olie.

Æteriske olier sælges i mørke glasflasker med tætte låg, da udsættelse for lys og luft kan påvirke deres egenskaber negativt.

Basisolier er naturlige fedtstoffer, som opnås fra planter ved varmt og koldt pres, såvel som flydende ekstraktion. Unikke biokemiske egenskaber giver dem mulighed for at trænge ind i de nederste lag af huden og levere nyttige stoffer der, for hvilke de kaldes transportolier. I kosmetologi bruges de til både at opløse æteriske olier og i blanding med hinanden eller i sig selv.

De mest kendte og udbredte basiske olier er mandel, oliven, avocado og valnød.

Æteriske olier

Sammensætningen af ​​en hvilken som helst essentiel olie indeholder en lang række nyttige komponenter:

 • terpener - naturlige kulbrinter med antiseptisk, analgetisk, tonisk og afslappende virkning;
 • Alkoholer modstår betændelse og bakterier, varme;
 • aldehyder lavere blodtryk og reducere inflammation
 • phenolestere lindre spasmer og styrke kroppen
 • phenoler forbedrer immuniteten, øger stemningen, har en vanddrivende virkning;
 • estere lugter og slapper af
 • ketoner har en analgetisk virkning, bekæmper vira og fremmer hurtig regenerering;
 • furocoumariner, cumeriner, lactoner er naturlige stoffer med antitumor, svimmelhed, beroligende og hypnotiske virkninger.

I aromaterapi forstås det, at æteriske olier er naturlige, har ingen bivirkninger, har en mild virkning på kroppen og kan forbedre personens humørsætning og psyko-fysiologiske tilstand. I medicin anvendes analgetiske, regenererende og antiseptiske egenskaber af planteekstrakter. Nogle af olierne er godt kombineret med kemikalier og hjælper kroppen med absorption af stoffer. I kosmetologi er anti-aging og anti-cellulite effekter efterspurgt, samt en gavnlig effekt på betingelse af hår, negle og hud.

I aromaterapi bruges æteriske olier til at ændre en persons psyko-fysiologiske tilstand.

For at bekæmpe bakterier og betændelser er det bedst at bruge ekstrakter af te træ, lavendel, eukalyptus, fyr, ingefær, gran; estere af geranium, bergamot, mynte, enebær, citron, fennikel, citronmelisse vil hjælpe mod vira; Oliven af ​​citrongræs, kryddernød, timian, kanel, rosmarin og gran har en udtalt desinfektionsvirkning.

Baseolier

Basisolier indeholder triglycerider. Disse er forbindelser af fedtsyrer og glycerol. Der er omkring 22 typer fedtsyrer: laurinsyre, myristiske, oliesyre, omega-3, omega-6, linolsyre og andre. Hver af dem har et stort sæt egenskaber, der er nyttige til menneskekroppen. Endvidere indeholder vegetabilske olier i en lille mængde phospholipider, phytosteroler, voks, vitaminer, mineralske elementer.

Mange baseolier bruges til at fugtige, nære og beskytte hud, hår eller negle. Det høje indhold af triglycerider og flydende struktur gør det muligt at absorbere dem perfekt og bidrage til effektiv absorption af gavnlige elementer, mens fugtgivende alle lag af huden.

Den mest overkommelige baseolie, olivenolie, er et multifunktionelt middel og anvendes i kosmetologi, både i ren form og blandet med andre komponenter til nærende og fugtgivende hud og hår.

Udtalt kosmetisk virkning af vegetabilske fedtstoffer skyldes de unikke hud fugtgivende evner, med forskellige aktiviteter: til tørt, skadet og udsat hud peeling avocado ekstrakt mere egnet, kirsebær frø, kokos og olie af oliven, for moden og aldring - ceder, hasselnød, majs, mandel, til fedtfrøfrø, fersken, drue.

Virkning på hår under udtørring

Det er nødvendigt at forstå, at det afgørende ikke er i stand til helt at fjerne uønsket hår. De fleste af de basiske og æteriske olier samt blandinger af dem anvendes som blødgørende og fugtgivende balm før depileringsproceduren og et beroligende og antiseptisk middel efter det. Men der er arter, der er i stand til at reducere pærens aktivitet og sænke hastigheden af ​​hårvækst og derved forbedre den depilatoriske virkning. Dette betyder f.eks. Olietinning af dope, nældefrø, gurkemejeolie og andre.

Hårvæksthæmmere (retarder) bør indeholde alkaloider, glycosider, syrer og flavonoider. Sådanne komponenter indeholder ekstrakter af teetræ, jojoba, lavendel, mynte og eukalyptus.

Efter depilering bruger ofte sådanne værktøjer:

 • eng olie med antioxidant, foryngende og anti-inflammatorisk virkning;
 • te træ ekstrakt, med udtalte antiseptiske, helbredende og bedøvende egenskaber, samt bidrage til langsommere hårvækst;
 • kokos fugter alle lag af huden og stimulerer regenereringsprocessen.
Kokosolie er særligt velegnet til tør hud.

Olieekstrakt af grøn valnød, som er en tinktur af skræl af unge frugter i vegetabilsk olie, er kendt som et middel til at stoppe hårvækst, som dog ikke bekræftes af de fleste brugere. Mest sandsynligt virker sammensætningen meget selektivt og individuelt. Med hensyn til valnødolie bløder det godt huden og reducerer irritation, og regelmæssig brug efter depilationsprocedurer vil føre til langsommere hårvækst.

Anvendelse af olier fra uønsket hår

Æteriske olier anvendes ikke i ren form, men de tilføjer hjemmelavede balsamer med en kompleks virkning på basen eller med dem. Sammensætningen af ​​mange professionelle cremer og voks til depilation omfatter æteriske olier med bakteriedræbende, antiinflammatoriske og helbredende virkninger.

Generelle principper for anvendelse af olie i fjernelse af hår

Der er nogle principper, hvis viden hjælper med at bruge olier til depilation så effektivt som muligt:

 • til påføring på huden efter depilering anvendes ikke ren æterisk olie, men dens blanding med en transport eller emulgeringsmiddel i en hastighed på ca. 1 til 5;
 • Når håret fjernes, blandes olien ikke sammen med depilationskrem, men påføres huden efter proceduren for at øge effekten eller længe før det blødgør epidermis. En undtagelse er olietanken af ​​dope;
 • regelmæssig brug af olier forlænger effekten af ​​depilation med omkring en uge og med langvarig brug (6 måneder eller mere) fører til udtynding og hæmning af hårvækst;
 • Ved fremstilling af hjemmelavede blandinger opvarmes basisolier udelukkende på et vandbad, og æteriske olier tilsættes til den afkølede blanding for at undgå hurtig fordampning.

Brug til at ødelægge hårsække

Olier baseret på dope, nældefrø og gurkemeje har direkte indflydelse på hårvækst, som gradvist ødelægger hårsækken. Alle kræver langvarig og regelmæssig brug, kun i dette tilfælde er der en udtalt effekt.

Olie tinktur af dope betragtes som det mest kraftfulde værktøj til udtynding og standsning af hårvækst, men brugen kræver tålmodighed og styrke. Regelmæssig eksponering skal vare mindst 3-6 måneder. En pipette er velegnet til anvendelse. Det anbefales at bruge olien om aftenen efter et varmt brusebad, der fremmer åbningen af ​​hudens porer. Det er nødvendigt at gnide det med let masserende bevægelser i ren, tør hud og efter en time fjerne rester af produktet med varmt vand og sæbe. Du skal først sikre dig, at der ikke er nogen allergisk reaktion.

Uddraget fra døvens blade og frø, som er grundlaget for produktet, er kun lavet ved hjælp af specialudstyr, derfor er det bedre at købe olieinfusion i apoteket

Olietinning af nældefrø kan fremstilles uafhængigt. For at gøre dette, 40 g brændenælde frø skal slibe i en morter, hæld en halv kop vegetabilsk olie (olivenolie, ricinusolie, hørfrøolie, majs, druekerner), sat i en beholder fremstillet af mørkt glas og gennemtrænge det på et køligt sted 6-8 uger. Derefter spændes opløsningen og anbringes regelmæssigt på de ønskede områder. Olie skal smøres med en ren, ren hud og lade være i en time, og fjern overskyddet med en serviet. Korrekt forberedt tinktur absorberes fuldstændigt.

Urtefrøolie kan fremstilles uafhængigt af råmaterialer, indsamlet manuelt eller tørt, som sælges i et apotek

Gurkemejepulverblandinger er dokumenterede midler mod uønsket hår. Men de har en udtalt farve effekt, som ikke er for alle. Derfor er det bedre at bruge en maske af uønsket hår fra kokosfedt med gurkemeje eller gurkemeje æterisk olie.

Gurkemejer plante hæmmer hårvækst på grund af iod og fosfor i dets sammensætning. Derudover indeholder den det værdifulde element Cortex, som har evnen til at hæmme enzymet elastase, splitte elastin i vores hud og føre til udseende af rynker.

For at forberede masken skal du tage 2 spiseskefulde kokosolie og gurkemeje pulver, bland og hæld en lille mængde kogt vand. Konsistensen skal ligne tyk creme. Påfør produktet til de ønskede områder af kroppen og hold i 20 minutter, skyll derefter med varmt vand. Masken kan bruges både på områder med voksende hår, og efter aflejringsproceduren på glat hud. I andet tilfælde vil effekten være mere effektiv, da værktøjet lettere vil trænge ind i hårroten.

Ud over at bremse hårvækst og foryngelse af epidermale celler, vil en blanding af kokosolie og gurkemeje være en forebyggende foranstaltning mod indfødning af hår.

Anvendes til fjernelse af irritation og hudpleje

Hvis irritation og rødme konstant fremkommer, er det nødvendigt at anvende blandinger med teeter, bergamot, palisander, cedertræ, mynte, som har stærke antiseptiske og helbredende virkninger. For basen er baseolie eller flydende glycerin egnet. Normalt tager 2 spiseskefulde af basen og tilsæt 3-5 dråber af en eller en kombination af olier afhængigt af den ønskede virkning. Væsken appliceres på området, hvor hårene fjernes og efterlades for at absorbere i en halv time. Så kan resterne fjernes med et papirserviet eller klud.

For eksempel vil olivenolie (1 spsk) med tilsætning af ekstrakter af pebermynte, lavendel og te træ (2-3 dråber hver) reducere smerte efter depilation og vil have en baktericid virkning.

Tea tree olie har stærke antiseptiske egenskaber og bremser væksten af ​​uønsket hår.

En anden multifunktionel blanding, der hjælper med at bekæmpe irritation og hudpleje: jojobaolie eller druemusolie (1 spiseskefuld) blandet med tea tree ekstrakt (5 dråber) og mynte (3 dråber).

Det er bedre at bruge begge blandinger hver dag og starte umiddelbart efter epileringsproceduren. Det er tilladt at opbevare produktet i et mørkt køligt sted i en lukket beholder i op til 2 uger, men det vil være bedre at lave en ny blanding til hver applikation.

Pebermynteolie har en køle- og anæstetisk virkning og forhindrer indfødning af hår. For at udnytte mintekstraktets anæstetiske egenskaber skal du anvende det efter et brusebad til renset hud, gnide ind med lette bevægelser og vente på fuldstændig absorption. Så start proceduren for at slippe af med hår. Mint ekstrakt vil godt blødgøre huden for nem fjernelse af håret, såvel som bedøvelsesmiddel og antiseptisk. Men hårfjerningsvoks ester mynte bør påføres huden mindst en halv time, før proceduren for at sikre, at olien på huden efterlades, eller det vil interferere med vedhæftningen af ​​voks hår.

Pebermynteolie vil medvirke til at reducere ubehag under afhaling og kølig irriteret hud.

Når du er hjemmehørende ved hjælp af sukkermasse, kan du tilføje et par dråber mynte til det for en delikat køle- og desinfektionsvirkning.

Efter proceduren vil pebermynteolie og blandinger med det hjælpe med at reducere irritation og lindre brændende fornemmelser og kløe.

Ernæringsmæssige sammensætninger baseret på shea smør (shea) eller kakao hjælper med at klare tørhed, skrælning og blabbet hud.

Sheasmør stimulerer syntesen af ​​kollagenfibre, som er ansvarlige for hudens elasticitet og elasticitet

For hurtig genopretning af huden og daglig pleje med regelmæssig barbering er hjemmelavet creme-balsam fra naturlige olier velegnet.
For at gøre dette skal du tage 5 spiseskefulde shea smør, forsigtigt ælte det, du kan bruge en blender. Tilsæt 3 teskefulde mandelolie og 5 dråber teetræekstrakt, bland til ensartet konsistens. Værktøjet skal opbevares i køleskabet, og holdbarheden skal være 4-5 måneder. Gnid ind i barberhudet hud med lette massagebevægelser.

Kakaosmør er godkendt til brug i pleje af følsomme og børns hud, da det virker forsigtigt og forsigtigt.

Varm 6 spiseskefulde kakaosmør i et vandbad, hæld 1 spsk olivenolie, 2 spsk avocadoolie og rør i en varm tilstand, indtil der opnås en homogen blanding. Afkøl agenten og tilsæt 3 dråber lavendel og patchouli æteriske olier. Styrke effekten vil hjælpe 5 dråber af en flydende opløsning af vitamin E.

Et middel til at påføre huden straks efter depilation, om nødvendigt, fortsætter med at gælde 1-2 gange om dagen, indtil tilstanden forbedres.

Ved fjernelse af klæbrige rester efter voksafhældning vil almindelig koldpresset olivenolie gøre det fint.

Brug til at bremse hårvæksten

Følgende ekstrakter er i stand til at bremse hårvæksten effektivt: te træ, lavendel, eukalyptus, mynte. Nå kombinationen af ​​te og mint olier samt enhver kombination af disse estere baseret på jojobaolie eller druemost. Ud over at forberede husholdningsformuleringer med disse komponenter, kan du blot tilføje dem til kosmetik efter depilering. En almindelig baby creme er perfekt som en base.

Eucalyptus, te-træ, mynteolier, ud over deres stærke antiseptiske virkning, har også evnen til at bremse hårvæksten.

Som hæmmere for hårvækst er olier ikke egnede for alle, afhænger deres effektivitet af organismens individuelle egenskaber. Selv hvis der ikke er det ønskede resultat, vil olieblandinger kun medføre gavn, fordi de alle har fugtighedsgivende, nærende og beskyttende egenskaber.

Funktioner i brug i det intime område

Depileringsproceduren er altid et stress for huden, især i bikiniområdet, fordi her er det meget blidt og følsomt, og slimhinderne er meget tætte. Derfor, for fjernelse af hår i dette område ved hjælp af de mest blide metoder og kun særlige midler. Blandinger baseret på olier afviger i deres naturlige sammensætning og derfor bruges de ofte til at fjerne hudirritation på intime steder. Alle komponenter skal dog først kontrolleres for manglende allergisk reaktion.

På trods af alle forholdsregler vises mikrotrauma og indgroet hår i bikiniområdet efter depilation regelmæssigt

Allergi til basiske olier er ret sjældent, og på æteriske olier - ofte. For at kontrollere, skal du sætte en dråbe olie på den delikate hud på indersiden af ​​låret, tættere på bikiniområdet og vente to timer. Hvis der ikke er rødhed og irritation, kan værktøjet anvendes.

Du kan tilføje tea tree olie, fyr, cedertræ, rosentræ og bergamot, der har en stærk antiseptisk effekt og ejendommen for at forhindre indgroede hår, i klar cremer og lotions er designet til bikini -området.

Tilsætningen af ​​æteriske olier til færdig kosmetik til hudpleje efter depilering vil forbedre deres beroligende og antiseptiske virkninger.

Normal børnecreme, beriget med æteriske olier, bliver til et multifunktionelt hudplejeprodukt til intime steder efter depilation.

Fordele og ulemper

Fordelene ved vegetabilske olier omfatter:

 • naturlig sammensætning
 • behagelig aroma;
 • multifunktionelle virkninger på huden og menneskekroppen.

De vigtigste ulemper ved olier:

 • ineffektive for hårfjerning;
 • kan forårsage allergi
 • at opnå mærkbare resultater kræver langvarig og regelmæssig brug
 • kvalitetsolier er dyre.

Sikkerhedsforanstaltninger

Brug af æteriske olier vil kun være til gavn, hvis der træffes rimelige forholdsregler:

 • Det skal huskes, at mange æteriske olier kan forårsage allergiske reaktioner, derfor er det nødvendigt at udføre en tolerance test før brug af produktet. Duften af ​​olie skal lide og ikke forårsage nysen og løbende næse;
 • Tea tree olie er uforenelig med jod, derfor kan den ikke bruges af mennesker, der gennemgår jodterapi;
 • Det anbefales ikke at bruge rene estere, selv hvis der ikke er allergier, kan dette føre til hudforbrændinger. Æterisk olie skal fortyndes i basen - baseolie, emulgator, færdige cremer og andre formuleringer;
 • mange æteriske olier har egenskaber til at stimulere hårvækst, for eksempel rosmarinolie, burdock, så der er en risiko for at opnå den modsatte virkning. Det er nødvendigt at bruge kun beviste opskrifter eller få råd fra en aromaterapi specialist;
 • æteriske olier anbefales ikke til gravide og ammende kvinder, og børn og unge bør bruge dem med forsigtighed.
For at kontrollere kroppens individuelle reaktion på olie er det nødvendigt at lægge en lille mængde af det på indersiden af ​​hænderne og vente to timer

Opskrifter til at lave hjemme barbering produkter

Barberingskrem:

 1. Varm 4 spiseskefulde af sheasmør og 3 spiseskefulde kokosolie i et vandbad til en flydende tilstand.
 2. Tilsæt 2 spsk jojobaolie til blandingen.
 3. Afkøl blandingen og tilsæt 12 dråber lavendelether.
 4. Beat den resulterende masse med en blender indtil glat.
 5. Anbringes i en lukket beholder, opbevares på et koldt sted, gælder under barberingen.
Cremen af ​​to typer af basisolier og lavendel æterisk olie vil blødgøre og fugte huden under barberingen

Sensitive Skin Shaving Cream:

 1. Opvarm en tredje kop shea smør og kokos i et vandbad.
 2. Tilsæt en kvart kop mandelolie.
 3. Efter massen er afkølet, hæld 10 dråber rosmarinolie i den og 3 dråber mintolie.
 4. Slå med en blender til en homogen masse, læg i en opbevaringsbeholder, hold i køleskabet.
Kokosolie i sammensætningen af ​​hjemmemedicin vil blødgøre og fugtgøre følsom hud

Barberingskrem:

 1. Rist 35 gram ren sæbe, tilsæt 50 ml vand og varme i en mikrobølgeovn eller i et vandbad.
 2. I en anden beholder opvarmes 15 ml flydende olie (abrikoskerner, mandel, valnød eller andet) og tilsættes 5-6 gram emulgerende voks (i form af granulater) i den, indtil den er helt opløst.
 3. Hæld varmt vand og sæbe gradvist i olieblandingen, bland omhyggeligt, men ikke slag (for at undgå skum).
 4. Afkøl blandingen til ca. 25 grader, tilsæt 6 ml glycerin og 10 ml aloejuice, 5 dråber citron, røgelse og mintolie (til køleeffekten). Bland grundigt.
 5. For at opnå desinfektionsmiddel og hæmatostatiske virkninger i vand med sæbe, kan du tilføje alun i pulverform.
Hjemmelavet creme skum perfekt lammer og fugtiger huden.

Den cremede hud vaskes perfekt og giver en let glidende barberkniv og har en fugtgivende effekt.

Følsom hud barberolie:

 1. Forbered en ren glasbeholder til opbevaring af midler.
 2. Hæld det i ricinus og olivenolie i forholdet 2 til 1 (fx 66 gram ricinusolie og 33 gram olivenolie).
 3. Tilsæt 15 dråber af enhver æterisk olie (en eller flere, som ønsket).
 4. Tæt tæt på flaskehætten og rør indholdet i en cirkulær bevægelse.

Produktet påføres huden et par minutter før barberingsproceduren. Forud skal det rystes op. Holdbarhed er ca. 3 måneder (på et køligt sted). Hvis der ikke er nogen allergi over for komponenterne, er det tilladt at bruge produktet til bikini-zonen.

Følsom hud barberolie på bare 5 minutter.

anmeldelser

Slap af for hård hårdhed på kroppen vil gerne enhver kvinde. Da dyre laser- og fotoepilationsprocedurer er uden for mine midler, og deres effektivitet er i stor tvivl, ledte jeg efter mere overkommelige metoder. Efter alle rushes og eksperimenterne begyndte det på mig, at en, der har "god" arv, det er simpelthen umuligt at besejre dette problem en gang for alle. Men du kan gøre dit liv lettere med flere sjældne epilationer med speciel hudpleje. Det var det, jeg gjorde. Siden jeg har brugt epilatoren i mange år, blev jeg generet af to problemer: indgroet hår og det nye udseende af nye hår. Så løsningen på det første problem er at fugte og exfoliere huden. Skrub ikke mere, men ikke mindre end en gang om ugen. Skrubbe kan købes og hjemmelavet. Alle har forskellig hud, så jeg vil ikke rådgive noget specifikt. Nogen overhovedet koster almindelig hård vask og sæbe. Efter badprocedurerne skal huden fugtes, så de voksende hår nemt kan trænge ud og ikke vokse. Og her er det mest interessante, at vi laver vores egen hjemmelavede lotion fra olier for at bremse hårvæksten. Vi skal bruge den æteriske olie af te og mint. Og enhver baseolie. Jeg foretrækker jojoba eller druesaft. De er de mindst fede. På en spiseskefuld af basisolie er der 2 dråber mynte og 5 dråber te. Her er lotion og klar. Du kan bruge umiddelbart efter epilering og hver dag. Nå, mindst 3 gange om ugen og bedre efter et brusebad.

Malinka-Alinka

http://irecommend.ru/content/zamedlyaet-rost-volos-posle-epilyatsii-i-pomogaet-reshit-problemu-vrosshikh-volos

Jeg begynder med en lille baggrund: min ven roste mirakel hudpleje lotion efter epilering, som hun købte (og sandsynligvis blev pålagt) i salonen. Jeg kiggede på sammensætningen, men i tillæg til stabilisatorer, konserveringsmidler, emulgatorer og kokosnøddeolie (sidstnævnte) var det ikke. Jeg havde lige en stor dåse af kokosolie i butikken, og jeg besluttede at prøve at bruge den efter barbering på mine ben og se, hvad jeg fik. Jeg har meget følsom hud, hver barbering forårsager alvorlig irritation, så jeg forsøgte mange forskellige lotioner, balsam og cremer, men intet hjalp. Men kokosolie ændrede alt. Efter barbering anbragte jeg kokosolie med et tykt lag på mine ben, masserede og efterlod at suge i ca. en time, og derefter rydde jeg den resterende olie sammen med papirservietter. Næste dag (og hver dag i princippet) lægger jeg kokosolie på mine ben efter, at brusen på mine fødder allerede er som en almindelig fløde. I løbet af fem måneder efter at have brugt kokosolie, bemærkede jeg følgende: irritation af barberingen ophørte med at ses på huden, i princippet steg indgroede hår op, hud og voksende hår blev blødere på den 3-4 dag efter epilering (der er ingen følelse af "børstehår"). Tør hud er også væk, men det er ikke overraskende, fordi kokosolie er fantastisk til at klare tør og flad hud. Så viste mit eksperiment med kokosolie, at det perfekt hjælper med at klare alle de ledsagende hudproblemer efter epilering. Siden sommeren kommer, vil min mulige erfaring med at bruge kokosolie være nyttig for dig. Vær smuk!

Anima

https://kosmetista.ru/blog/uhodovaya-kosmetika/23676.html

Vi sænker hårvæksten efter epilering. Vi skal købe 3 typer olier: mandel - tea tree olie - mynteolie. I en flaske INDICERET OLJE gennem en pipette skal du tilføje 30 dråber pebermynteolie og 30 dråber tea tree olie (nok plads)))) Skak alt godt og lad flasken være på et mørkt sted for en dag. Og efter hårfjerning eller depilation skal du altid bruge dette smør. Alt er hurtigt og nemt, og glatte og "hårløse" ben vil blive fortalt til dig i lang tid. Tak!

TAYA33

http://irecommend.ru/content/zamedlyaem-rost-volos-posle-epilyatsii-delaem-antitselyullitnyi-skrab-stroinosti-eshche-rets

Lige i går prøvede jeg Shea smør som beroligende efter at have epileret mine ben. Jeg har nu kompressionstrømpebukser (da jeg har den første fase af åreknuder). De er meget tørre på fødderne. Og mine ben også, med jævne mellemrum på grund af dette kløe. Der er røde "ridser-hårbørster". Om natten forsøger jeg at nære huden på mine ben meget. Huden absorberer ivrigt den fedeste creme. Så, shea smør hjalp mig ikke rigtig med at helbrede kæmmede sår. Men i form af meget intensiv fugtgivende og det er ernæringen af ​​benets hud - et glimrende værktøj!

Katrishka

http://ecogolik.ru/blog-katrishka-7880/maslo-karite-shi-donna-solis/

Efter depilering oplevede alvorlig kløe. Min hud er følsom, og derfor passerer sådanne handlinger ikke for ingenting (Og kokosolie hjalp mig, jeg læste noget på internettet, som jeg kunne hjælpe og prøvede. Det hjalp)) Jeg råder dig!

Irene

https://sfinks.ru/blog/top-natur-sredstva-protiv-zuda/

Depilation procedure er traumatisk for huden, så ordentlig pleje efter det er særlig vigtigt. Oftest reagerer huden med tørhed, peeling og irritation, såvel som udseendet af indgroet hår, pletter og udslæt. Eliminere disse ubehagelige symptomer vil hjælpe naturlige vegetabilske olier og hjemme retsmidler baseret på dem. Desuden er de i stand til at bremse hårvæksten, gøre dem tyndere og svagere, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​depilation og forlænger effekten af ​​glat hud.

Øjenbryn Trimmer

Kan jeg bruge epilatoren under graviditeten?