Hvilken slags olie bruges til klipper, barbermaskiner, trimmere, mærke (olie er gennemsigtig som vand)?

Smør ikke med solsikkeolie, det er noget vrøvl! Køb olie til symaskiner og fortynd det med lidt petroleum, diesel, hvid spiritus. Når maskinen er tændt, dryp lidt olie på knivene, lad det arbejde lidt. Derefter skal du slukke, tørre med et serviet og en saks. Dråbe olie som hårklipp nedbrydes!

Olien til smøring af hårklippere, elektriske barbermaskiner og trimmere er fremstillet efter en speciel teknologi fra renset hvid olie, dvs. det er ikke den sædvanlige motorolie, men en gennemsigtig, lidt olieagtig væske, helt lugtfri og er faktisk et smøremiddel og et pleje- og rengøringsmiddel.

Brandet af denne olie er næsten fraværende, og at skelne det simpelthen efter farve og konsistens.

Den mest populære olie til skrivemaskiner, barbermaskiner, trimmere til dag og til pris og kvalitet er tysk olie fremstillet af "MOSER". Den sælges sædvanligvis i 5 gram plastikflasker med pipette. Det er af tilstrækkelig kvalitet og varer i lang tid, hvis du overvejer at i et gram på 25 dråber, men kun tre er nødvendige til smøring af maskinen, så vil det i hverdagen være nok i et år eller mere.

Det er ikke et problem at finde det, det er til salg både på internettet og i offline butikker.

Hvad er barbermaskinens sammensætning for elektriske barbermaskiner?

Shaver hoved olie er ofte inkluderet i salgssæt, men jeg havde det ikke. Hvad er inkluderet i sammensætningen, og er det muligt at erstatte uforståelig motorolie (ansigtshud overhovedet) med flydende olieolie, som sælges i et apotek?

ofte medtaget, og oftere ikke inkluderet. gennem årene arbejder uden ham. Hvorfor har du brug for olie (kemi) på ansigtets hud?

For at barbere ren - af en eller anden grund er mine knive hurtigt blevet stumpe, og ifølge instruktionerne skulle jeg have været smurt. Men vaselinolie anses for at være harmløs.

Læs også vejledningen. Den bedste måde er en hudcreme.
manualen siger, at du kun skal smøre ved første brugsfase.
Jeg var doven og jeg smør ikke ud.

Jeg fandt det i netværket - der er patroner til rengøring af barberhovederne. Deres firma anbefaler ikke genpåfyldning, men jeg læser, at sammensætningen af ​​renseblandingen er 95% isopropylalkohol, 3% motorolie og 2% destillation, som slet ikke kan ses på baggrund af alkohol. Hvilken slags "motorolie" betyder? Spindlen til symaskiner vil gå, eller er det alt olieolie? Jeg ved, at ikke alle olier kan bruges til boring, da forkant bliver sløv

Braun Users Club

Braun Products: Razors

Information: Egenskaber ved brug af produktet

For at opretholde optimale ydeevne for din barbermaskine bør den regelmæssigt rengøres, og i nærheden af ​​et batteri skal enheden oplades korrekt.

 • Automatisk shaver rensning (i specielle enheder)
 • Skyl under varmt vand
 • Shaver Dry Cleaner
 • Rengøring med specialværktøj (rengøringsspray osv.)

Vær opmærksom på, at barberhud rengøring kan være tør eller våd.

Renseri (fig. 4) - med en børste renser vi kun knivskæringsenheden, og med en krop slår vi let på nettet med en solid overflade, for eksempel en skal.
Vådrensning (fig. 1-2) - indebærer at vaske barberingsdelen af ​​barbermaden i vand eller under rindende vand efterfulgt af tørring.
Det bør overvejes særskilt - rengøring og selvrensning af barbermaskiner, der bruger Clean @ Renew ™ -anordninger, fordi de har egne egenskaber, for eksempel kan ikke alle tidligere generationens barbermaskiner vaskes under rindende vand, men de kan og anbefales at blive rengjort ved hjælp af selvrensende apparater, blandt dem, for eksempel serie razors: "Synchro", "Activator", Series 3, 5, 7.

Automatisk barbering rengøring (figur 7)
Nogle Braun-serie barbermaskiner leveres med Clean @ Renew ™ rengørings- og genopladningssystemer. Med et tryk på en knap renses det automatisk, tørrer * og oplader din barbermaskine. * Serie 7 790cc, Serie 5 590cc, Serie 3 390cc

Rengøring med rengøringsspray (figur 6), (i vores lande er endnu ikke populær på grund af manglende kommercielt tilgængelige sprøjter) Spørgsmål Hvor finder man en spray? - Spørg den officielle repræsentant for firmaet Braun
En rengøringsspray hjælper med at rengøre din barberkniv grundigt og fjerner alle spor af talg. Efter sprøjtning på begge barberingsdele fjernes remanensen fugtet med sprøjten let.

Skær klippeaggregatet (fig. 4)
Når du har fjernet barberhovedet med et maske, er barberingsenheden let børstet. Når du er færdig med at rense knivblokken, skal du tænde barbermaskinen i to til tre sekunder.

OBS: Det er forbudt at rense barberingsnet med en børste (fig. 5).

For 100% effektivitet anbefaler fabrikanten at skifte alle barberingsdele hver 18 måned (dette er en gennemsnitlig indikator for den gennemsnitlige varighed af effektiv brug af shaverelementerne i Brown netting barbermaskiner) (Figur 9).
Husk: I 18 måneder, det er om 1,5 år, barberer en razor så mange hår som der er blade af græs på et fodboldbane!
Så som et barberingsnet og en barberingsenhed fungerer de som to halvdele af saks, som uundgåeligt slides ud efter et sådant arbejde :)

Elektrisk shaverpleje

Komfort under daglig barbering er meget vigtig for ansigts følsomme hud. Enhver elektriske barbermaskin kræver vedligeholdelse for at sikre en jævn drift. For at gøre din enhed langt længere, er det nok at udføre flere enkle manipulationer efter hver barbering.

Sådan rengøres en elektrisk barbermaskin: instruktioner om korrekt rengøring

Hvis dit apparat arbejder på en våde barberingsmetode, er det efter skylningens afslutning tilstrækkeligt at skylle apparatet under rindende varmt vand og tørre det grundigt. Til dette har du brug for:

 • frakobl enheden fra lysnettet;
 • Påfør en lille flydende sæbe på nettet.
 • tænd enheden - den kører på batteriet;
 • skyl barberhoved under rindende vand;
 • fjern selve barberingsdelen og vask den separat med en strøm af varmt vand for at fjerne ikke kun børstehårene, men også rester af skrællet hud og fedt;
 • Sluk for enheden, fjern beskyttelsesgitteret og barberingsenheden, lad alle dele af barbermaskinen tørre godt.
 • monter barbermaskinerne og installer dem.

Hvis din barbermaskine understøtter den tørre metode, er det nok at rengøre enheden med en speciel børste, som følger med i kittet, efter at du har brugt den.

 • sluk for enheden og tag stikket ud
 • Fjern beskyttelsesnet og klippeaggregat, fjern omhyggeligt de resterende børster fra indendørsenheden med en børste;
 • Vigtigt: brug ikke børsten, når du rengør skæredelen, det kan beskadige det;
 • Geninstaller alle dele.

Korrekt pleje af elektriske barbermaskine

Mange mænd ignorerer reglerne for rengøring af deres apparater. Dyrere modeller er udstyret med et selvrensende system eller har en sensor, der angiver behovet for at rense barbermaskinen. Dyrere modeller kræver rengøring efter hver brug. På den måde kan du maksimere enhedens levetid. 5 - 10 minutter af din tid vil i høj grad lette, men vil ikke medføre omkostningerne ved nye knivplader. Også regelmæssigt at smøre knivdelene.

 • Efter hver brug af barbermaskinen skal du slukke for strømmen;
 • Rengør i overensstemmelse med hvordan din enhed fungerer (afhængig af tør eller våd barbering);
 • udskift knivdele regelmæssigt og smør dem (ca. en gang hver 6. måned);
 • omkring en gang hvert halve år, lad batteriet helt ud og lad det også op, det vil sikre den lange levetid.
 • forsøge at holde enheden væk fra fugt;

Vigtigt: Brug ikke enheden, når ledningen ikke er isoleret, hvis der ikke er nogen karakteristiske lyde eller der er en brændende lugt.

Smøring, rengøring og vedligeholdelse af barbermaskinen

Smøremiddel er kommercielt tilgængeligt, og du kan nemt købe det. Smøring er nødvendig for at bevare knivens skarphed og reducere den negative virkning på barberingsdele. Hvis du renser barbermaskinen med en varmt vandstråle, er det bedre at anvende smøremidlet hver gang eller efter 1-2 shaver applikationer. For at smøre barberen er det nødvendigt:

 • sæt et par fedtdråber på barberhovedet;
 • tænd barbermaskinen og lad smøremidlet trænge ind i skæredelens inderside i 1 til 2 minutter;
 • sluk for enheden;
 • Brug en tør, ren klud til at fjerne fedtrester, hvis de er faldet på barbermaskinens krop.

Vigtigt: Berør ikke overfladen af ​​barberhovedet med en klud, sørg for, at der ikke er for meget fedt, og det lækker ikke ud af skæreelementerne.

Philips Razor Care

Mange nye generationens barbermaskiner har en selvrensende funktion, og kan også bede dig om, når barbermaskinen er snavset og skal rengøres. Hver producent forsøger at forbedre deres produkt, barbermaskiner er ingen undtagelse. Producenten Philips tilbyder således specielle selvrensende patroner, specielle barberplejeprodukter til at lette pleje af elektriske barbermaskiner, og der er udviklet et særligt rengørings- og opladningssystem til elektriske barbermaskiner af dette mærke.

Ligesom Philips er Panasonic også bekymret for, at deres enheder arbejder så længe som muligt, så en hel serie af plejeprodukter fra små ting som børster til udskiftelige dele af barbermaden er udviklet specielt til barbermaskinerne i dette firma. For din barbermaskine at tjene dig i lang tid, bør du passe på sin renlighed. Bare få minutter om dagen garanterer en god barbering og lang levetid.

Olie til smøring af barbermaskiner Braun 7002000

Pris 230 rubler. til 1 stk

Levering i Moskva: Levering til metroen - 190 rubler.

Levering i Moskva (i Moskva Ringvej) - 300 rubler.

Levering i Moskva (uden for Moskva Ringvej) - 450 rubler.

Ordrer bekræftet før kl. 12.00

leveret samme dag.

Afsendelse af russisk post: Afsendelse af russisk post - fra 300 rub.

Leveringstid - fra 3 til 10 dage

Afsendelse af russisk post til andre lande - fra 400 rubler.

Pickup: Pickup - Gratis

Reserve - 5 dage

m.Sviblovo - Sviblovo indkøbscenter, 3. sal omkring den 4. biografhal (1. bil fra centrum, udgang til venstre)

Funktionsmåde - dagligt fra kl. 10.00 til 22.00

Rengøring af elektriske barbermaskiner

Braun Products: Razors

For at opretholde optimale ydeevne for din barbermaskine bør den regelmæssigt rengøres, og i nærheden af ​​et batteri skal enheden oplades korrekt.

Vask barbermaskinen under en varmekran

Alle moderne Braun barbermaskiner (Serie 1,3,5,7) kan hurtigt og nemt skylles under varmt vand. Resultatet kan forbedres med en dråbe standard flydende sæbe. Skyl hele barbermaden under hanen kan ikke være! Du kan kun skylle den barberende del (barberhoved) under hanen, sænke den som vist i Figur 1.

For optimal barberpleje fra tid til anden, tilsæt en dråbe motorolie til barberingsenheden, som regel kommer denne olie med en barbermaskine. Barberolien påføres på overfladen af ​​masken og gnides let med en finger på den øvre del af masken (fig. 2). Hvis du tænder på barbermaden i kort tid, er det nødvendigt at lade olien dække både knivblokken og den nederste del af nettet. Proceduren tager mindre end et minut. Olien bruges efter behov (figur 3), hvis du f.eks. Skylder barbermaden med en strøm af varmt vand, så skal du smøre oftere praktisk talt efter hver affedtning af barbermaden.

Der er sådanne måder at rense barbermaskinefabrikanten Braun på:

 • Automatisk shaver rensning (i specielle enheder)
 • Skyl under varmt vand
 • Shaver Dry Cleaner
 • Rengøring med specialværktøj (rengøringsspray osv.)

Vær opmærksom på, at barberhud rengøring kan være tør eller våd.

Renseri (fig. 4) - med en børste renser vi kun knivskæringsenheden, og med en krop slår vi let på nettet med en solid overflade, for eksempel en skal. Vådrensning (fig. 1-2) - indebærer at vaske barberingsdelen af ​​barbermaden i vand eller under rindende vand efterfulgt af tørring. Det bør overvejes særskilt - rengøring og selvrensning af barbermaskiner, der bruger Clean @ Renew ™ -anordninger, fordi de har egne egenskaber, for eksempel kan ikke alle tidligere generationens barbermaskiner vaskes under rindende vand, men de kan og anbefales at blive rengjort ved hjælp af selvrensende apparater, blandt dem, for eksempel serie razors: Synchro, Activator, Series 3, 5, 7.

Automatisk shaver rensning (fig. 7) Nogle modeller af Braun Series skraber leveres med Clean @ Renew ™ rengørings- og genopladningssystemet. Med et tryk på en knap renses det automatisk, tørrer * og oplader din barbermaskine. * Serie 7 790cc, Serie 5 590cc, Serie 3 390cc

Rengøring med rengøringsspray (figur 6), (i vores lande er endnu ikke populær på grund af manglende kommercielt tilgængelige sprøjter) Spørgsmål Hvor finder man en spray? - Spørg Braun officielle forhandlere. Rengøringsspray hjælper med at rengøre din barbermaskine grundigt og fjerne alle spor af talg. Efter sprøjtning på begge barberingsdele fjernes remanensen fugtet med sprøjten let.

Børse skæreenheden med en børste (fig. 4) Når du har fjernet barberhovedet med en maske, rengøres skæreenheden let med en børste. Når du er færdig med at rense knivblokken, skal du tænde barbermaskinen i to til tre sekunder.

OBS: Det er forbudt at rense barberingsnet med en børste (fig. 5).

For 100% effektivitet anbefaler fabrikanten at skifte alle barberingsdele hver 18 måned (dette er en gennemsnitlig indikator for den gennemsnitlige varighed af effektiv brug af shaverelementerne i Brown netting barbermaskiner) (Figur 9). Husk: I 18 måneder, det er om 1,5 år, barberer en razor så mange hår som der er blade af græs på et fodboldbane! Så som et barberingsnet og en barberingsenhed fungerer de som to saks halvdele, som uundgåeligt slides ud efter dette arbejde

Test duell af de bedste elektriske barbermaskiner på planeten: Panasonic vs Braun

Jeg vil sige med det samme - faktisk barberer jeg min maskine. "Electric Shave" - ​​kun ved redaktionelle opgaver. Enhver elektriske barbermaskin kan stadig ikke barbere sig så præcist og rent som en maskine. Dette er stadig et aksiom. Bare fordi maskinbladene kontakter direkte med huden, med hårene. Mellem dem er der ingen barriere - barbermask - som i elektrisk barbermaskine. Men prøv at finde ud af - som af barbermaskiner (Braun 760cc-4 eller Panasonic ES-LA93) er nærmest "snige op" til den maskine til barbering.

Testprøver. Ristebjælker Braun 760cc-4 (bund) og Panasonic ES-LA93 (top)

Mød uanset hvad du siger på tøj. I dette tilfælde - på emballagen. Ofte købes barbermanden som gave, og i dette tilfælde er det særligt vigtigt, at alt er smukt. Både vores heltinde pakket i kartoner, temmelig kompakt, klassisk "maskulin" farver - sort (Braun) og sort-sølv (Panasonic). Med billeder, der fortæller om fordelene ved enheder, om forskellige tekniske løsninger implementeret i barbermaskiner. Kassen er ret kompakte (Braun er lidt mindre).

Men inde i det temmelig fattige små kasser - Shaver Panasonic ES-LA93, sammen med den medfølgende oplader-rengøring enhed og andet tilbehør (om dem nedenfor) ligger i den tilsyneladende meget billig plastemballage. Heldigvis kan du ikke skære dig selv om denne billige plast, jeg kontrollerede.

Hvad angår Braun 760cc-4 og den rene rengørings- og rengøringsenhed, der følger med den. Forny, barbermaskinen i kassen er i skum "tøj". Også generelt ikke meget imponerende. For nogle kan det virke carping, men barberkniv stående i den russiske internet-butikker omkring 9 tusind. Rubler (som Panasonic ES-LA93 i selskabets onlinebutik overhovedet Panasonic spørger 13 tusind) kunne pakkes mere kringlet. Et eksempel i denne forstand - en barbermaskine Philips RQ1290CC SensoTouch 3D-serien, der er pakket i en kasse med stof trim og sort er næsten på fløjl inde i boksen. Generelt kunne opmærksomheden på detaljer, efter min mening, have været tættere på Braun og Panasonic. Ikke desto mindre er dette premium prissegmentet - billig plast med skumplast er noget overraskende. Det er som at drikke god vin fra plastikkapper.

Begge barbermaskiner er pakket i kompakte og smukke papkasser. Inde - billig plast og skum

Betjeningsvejledning

Ethvert husholdningsapparat er vigtigt at have en god (brugervenlig) instruktionsmanual (vejledning). Der er ingen klager over Panasonic ES-LA93 shaver eller Braun 760cc-4. Både den barbermaskine og de andre instruktioner er lavet af høj kvalitet, alle aspekter ved at bruge barbermaskiner er tydeligt angivet. Nogle punkter er illustreret. Jeg er glad for, at både vejledning - ikke for hele modelprogrammet, som det undertiden sker, en bestemt, nemlig de modeller. Hos Braun - model 760cc-4, ved Panasonic - for ES-LA93 og ES-LA83, afviger kun farven på kroppen og tegnene på skærmen. Generelt for manualerne på begge konkurrenterne i top fem.

Som allerede nævnt leveres ladningsrengøringsudstyr med begge barbermaskiner. De er begge på patronen med rengøringsvæske. Ved Panasonic ES-LA93 og kittet omfatter en bæretaske til en barbermaskine (kunstlæder), rensebørste razor plastprop til barbering system en flaske olie til smøring af shaveren. Olie er nyttigt, hvis en eller anden grund ikke bruger til at rense shaveren oplades-rengøring enhed (i rensevæske smøremiddel er allerede inkluderet).

Leveringssæt shavere Panasonic ES-LA93 (med undtagelse af instruktioner)

Braun 760cc-4 barberhætte er lavet af klud, den har også en børste, men der er ingen stik eller olie. Oplader anordning til at rengøre (rensevæske patron er fastgjort til) og smører barbermaskine, men hvis en lang tid til at rense shaveren uden ham - bliver nødt til at købe mere olie.

Braun 760cc-4 Electric Shaver Kit

Ergonomi og udseende

En god elektrisk barbermaskin skal ligge komfortabelt i din hånd og ikke glide ud - så du kan barbere let og naturligt. Generelt opfylder begge emner og Panasonic ES-LA93 og Braun 760cc-4 igen disse kriterier. Men hvis vi taler om de subjektive følelser - kunne jeg lide mere at mærke i hånden af ​​Panasonic ES-LA93. Den krop, som brugeren holder på i barberingsprocessen, er mere subtil. Ved første øjekast er der diskret, men stadig håndgribelige ergonomiske bøjninger i kroppen - en ekstra fordel ved barbering. En barbermaskine er bedre placeret i din håndflade, der er en følelse af, at det er som en forlængelse af din hånd. Bagsiden af ​​sagen er gummeret. Foran sagen er der et skærmbillede, en tænd / sluk-knap, en låseknap (for ikke at slukke enheden ved et uheld ved skæring, så barbermaskinen ikke spontant tænder under transporten). Designet indtrækbar trimmer - på barberhovedet.

Med hensyn til Braun 760cc-4 barbermaskine er dens krop noget tykkere. I princippet er det også ret praktisk at holde det i din hånd og barbere. Men det samme føles mindre behageligt end modellen Panasonic. Braun razor syntes lidt tungere for mig. Bagsiden af ​​sagen er også gummibelagt - barbermaskinen glider ikke ud af hænderne. På forsiden er der også en tænd-knap, to knapper til justering af barberingsintensiteten ("+" og "-", Braun 760cc-4 har tre tilstande - til forskellige dele af ansigt og nakke). Også i denne del af kroppen er en indtrækbar trimmer.

Eksterne data (design). Et andet subjektivt punkt. Jeg kan godt lide designet af Panasonic ES-LA93 shaver. Som jeg allerede har bemærket, syntes mine linjer mig mere komplekse, udseendet er mere moderne. Men Braun 760cc-4 kan heller ikke kaldes grim, men det ser ikke desto mindre ud til at være lidt mere klumpet i udseende (måske for stærk en epithet). Hun er ikke så elegant, hvis du vil.

Panasonic ES-LA93 er efter min mening ergonomi mere gennemtænkt end Braun 760cc-4

Vi tænker måske på det vigtigste - at barbere. Jeg barberet Panasonic ES-LA93 og Braun 760cc-4 barbermaskiner forskelligt. I den forstand, at jeg barberede tre-dagers og ugentlige stubber, barberede jeg "tør" og med barberskum (faktisk sagde instruktionerne til Braun 760cc-4 ikke noget om muligheden for en "våd" barbering, men siden sjæl - motorrummet er vandtæt - hvorfor ikke barbere det med skum?).

Panasonic ES-LA93. Jeg kunne godt lide at barbere hende. Ærligt, forventede ikke engang. Razor klarte let at klare normale (to-, tre-dages) børster. Hvis der var nogle mindre vanskeligheder - kun med hårene på nakken. Jeg har dog få hår på min hals - så dette var ikke et bestemt problem. Dem med tykkere børster kan stå over for nogle store vanskeligheder. Men "nakkeproblemer" er sygdommen hos alle elektriske barbermaskiner. Der var ingen andre mærkbare vanskeligheder i barberingsprocessen. Jeg barberede let stubben under min næse - selv uden at blokere barberhovedet for nemheds skyld. For at opnå det perfekte barberingsresultat (næsten det samme som ved brug af maskinen), skal du naturligvis bruge lidt mere barbering med en elektrisk barbermaskin, herunder Panasonic ES-LA93, end med en barbermaskin. Jeg tilbragte i alt 4-5 minutter på at skære to- og tre-dages stubben som følge heraf (allerede da jeg tilpassede til Panasonic ES-LA93). Desuden bar jeg meget omhyggeligt, ikke en "hoop-boo".

Topfoto: Panasonic ES-LA93 elektrisk barberdesign giver 4 bueformede barberingsnet. Trimmer (nummer to fra bunden) skærer håret til en vis længde, to gitre giver spænding af huden og en tæt barbering uden beskadigelse, en kompliceret struktur ekstra gitter (ovenfor trimmer, tykkelse - 41 mikrometer) med alternerende dele af varierende tykkelse, det muliggør sikker uden at irritere huden, ren barbering de korteste, lige krøllede hår. Alle dele af barbermaskinen er bevægelige. På bundfotbladene (innovativ slibeteknologi Nano-Edge, bladkant - 0,5 mikron)

Jeg bemærker, at den tid, en bruger bruger til barbering, styres af Panasonic ES-LA93 razor selv. Når processen er afsluttet, og barbermaskinen er slukket, viser displayet oplysninger om, hvor mange minutter og sekunder den sidste barbering gik på. Sandt nok er betydningen af ​​disse data ikke helt klart - hvorfor ved jeg faktisk, hvor længe jeg barberede? Han lavede endda en lille undersøgelse om dette på Facebook - venner udtrykte heller ikke meget entusiasme om den obligatoriske viden om barberingstid. På den anden side, hvis din nabo eller ven også har en Panasonic razor, kan du arrangere rakhyvler. Joke. Efter klokken viser displayet oplysninger om opladningsniveauet for batteriet (i procent). Fuld opladning er nok til ca. 45 minutters barbering.

Panasonic ES-LA93 skærm viser batteriets ladestyrke og barberingstid.

Fra barberingen af ​​en tre-dages stubben, vender vi til barberingen ugentligt. Denne opgave er vanskeligere for enhver barbermaskine. Panasonic ES-LA93 er helt normalt med det. Hvis du barberer forsigtigt - håret trækker ikke (dette er et problem for mange elektriske barbermaskiner). Det var dog et par gange - trukket. Men det er stadig ikke et system i denne model. Motoren (den er lineær, forresten, kan arbejde ved barbering med en intensitet på op til 14.000 omdr./min.) Arbejdede og lød jævnt (jeg snakker ikke bare om det, se nedenfor). Den tid, der bruges til at barbere ugentlige stubber tager naturligvis mere. Jeg plejede at bruge ca. 7 minutter på forsigtig barbering. I princippet er det for mig en acceptabel tid. Maskinen, selvfølgelig, kan du barbere hurtigere.

Endelig en våd barbering. Skum også barberer ugentlige stubbe. Elskede det. Ja, ja, jeg kunne godt lide det - jeg var glad for at barbere. Skum hæver hår og det er lettere for en barbermaskine at klare dem - processen er temmelig let. Føler sig helt anderledes end når barbermaskine på tør hud i ansigtet.

Våd barbering razor Panasonic ES-LA93

Nu Braun 760cc-4. Generelt er kvaliteten af ​​barbering her også normal. Der er dog et par punkter, som jeg nok ville henlede opmærksomheden på. For det første trak Braun 760cc-4 håret flere gange. Følelsen er ret ubehagelig, det viste sig at være sværere at tilpasse sig til den i denne forstand end til Panasonic-modellen. I sidste ende gjorde jeg det sikkert, men Braun 760cc-4 har ikke nej og ja trækker hår under barberingen, mens Panasonic ES-LA93 efter to eller tre gange i brug stoppede disse "demarcher" helt. Især ikke lide Braun 760cc-4 ugentlige stubbe. I færd med at håndtere det på barbermaskinen ændres intensiteten af ​​motorens drift (dette er forståeligt ved den skiftende lyd). Barberneren, som det var noget "stammer", barberer de ugentlige børster. Til sidst behandler hun stadig det, men jeg kan ikke undlade at nævne tidspunktet for barbermands overraskelse fra en kollision med så rigelig vegetation. Den maksimale barberingstid efter fuldt opladning af batteriet ved Braun 760cc-4 er 50 minutter. Braun 760cc-4 har ikke et fuldt udført display, men der er en efterligning af det - en rund indikator for batteriets ladestatus, der er placeret i bunden af ​​sagen, kan siges ved enden.

Afbildet ovenfor: Våd barbering med en Braun 760cc-4 barbermaskine, lysindikator for batteriladning. Bund: Braun 760cc-4 triple barbersystem (floating heads) med ActivLift trimmer, der løfter og skærer hår ved siden af ​​huden og bruger et innovativt OptiFoil barberingsnet med huller i forskellige former og størrelser

Generelt, hvis du vurderer kvaliteten af ​​barbering med Panasonic ES-LA93 og Braun 760cc-4 barbermaskiner ved hjælp af et fempunktssystem, ville jeg sætte Panasonic-modellerne fem minus. Minus - hvad der hedder "for forebyggelse." I det store og hele må du ikke sige det. Er det for det faktum, at et par gange har trukket hendes hår. Med hensyn til Braun-modellen - en solid fire. Ikke desto mindre trak barbermaskinen og håret flere gange, og den ugentlige stub kunne ikke lide (og jeg har det ikke for tykt, håret er ikke så stramt).

Efter barbering skal enhver barbermaskin behøve omsorg. Det er ikke nødvendigt at vaske det efter hver barbering. Det er bedre at vente, indtil barbermaskinen selv "spørger" til dette. I Panasonic ES-LA93 vises oplysninger om behovet for at rense barbermaskinen på displayet - et symbol med vand, som strømmer fra hanen. For Braun 760cc-4 bestemmes forureningsgraden (lille, medium eller stærk) af den rene opladningsenhed. Forny, hver gang du lægger en barberkniv på den. Hver forureningsgrad har sit eget rengøringsprogram.

Rengøringsprocessen i opladnings- og rengøringsenheden på Panasonic ES-LA93 tager ca. 10 minutter. Plus 80 minutter - tørring. Opladning - op til 60 minutter. Der er tre tilstande, der vælges ved at trykke på en knap på laderen: Rengøring med tørring og opladning, kun tørring med opladning, kun opladning. En anden måde at rengøre en barbermaskine på er med Sonic Vibration Cleaning mode. For eksempel kan og burde de blive brugt på forretningsrejse, på ferie, for ikke at medbringe ladestyringsmodulet med dem. Tanken er, at motoren i denne tilstand begynder at arbejde med maksimal hastighed - op til 17 tusinde pr. Minut. Rengøring af børstehårene sker, når Sonic-tilstanden aktiveres ved akustisk vibration (efter det er det stadig tilrådeligt at skylle barbermaskinen under rindende vand - se vejledningen til barbermaskinen for detaljer).

Panasonic ES-LA93 barbermaskine kan rengøres ved hjælp af enten opladnings- og rengøringsenheden eller ved hjælp af Sonic-teknologien (dens aktivering er angivet med et specielt symbol på displayet til højre under indikatoren for driftstiden)

Braun 760cc-4 er stadig ret nemt. Barbermaskinen, som i tilfælde af Panasonic ES-LA93, kan rengøres, tørres og oplades i opladnings- og rengøringsenheden. Rengørings-tørring processen tager op til 43 minutter. Som nævnt ovenfor, den rene enhed Renew bestemmer automatisk graden af ​​forurening af barbermaden og tilbyder et særskilt program for hver af de tre grader. I sidste ende er barbermassen tør og ren, den lugter endda citron (rengøringsvæske med citronsmag). Der er også en alternativ måde at rengøre Braun 760cc-4 barbermaskinen på - under rindende vand, med flydende sæbe eller med en pensel.

Braun 760cc-4 barbermaskinen kan rengøres med ren rengørings oplader. Forny eller under rindende vand. På billedet: en barbermaskine efter brugen, en barbermaskine placeret i en rensningsanordning, en barbermaskine efter rengøring og tørring i et rengøringsmodul
Resumé af

I betragtning af, at udgifterne til barbermaskiner Panasonic ES-LA93 og Braun 760cc-4 i den russiske Internet-butikker er næsten den samme (forskellen er ikke signifikant, undtagen Panasonic butik), ville jeg vælge et produkt fra den japanske producent. Jeg kunne bare lide mere, hvordan hun barberer, hvordan hun ligger i hendes hånd. Nogen kan have en pænere Braun barbermaskine. Jeg gentager i det store og hele, at de begge ikke er meget dårlige til barbering, jeg er i princippet en tilhænger af barbering med en maskine, forventet de værste resultater. Det vigtigste er ikke at glemme, at "elektrisk barbering" er en proces, der ikke er blottet for visse logik. Her skal du være opmærksom på mange aspekter: på din egen kraniumstruktur, i retning af hårvækst, på razorfabrikantens anbefalinger vedrørende barberingsprocessen. For eksempel skal du på nogle steder trække lidt af huden med din hånd, og det er tilrådeligt at barbere, før du vasker. Det vigtigste - vær ikke nervøs, når noget ikke kommer ud (ikke barberer) første gang. Kvalitet kommer med erfaring. Normalt for at kunne tilpasse sig elektriske barbermaskiner har du brug for to eller tre barbering. Generelt barberer du dit helbred!

Ristebjælker Braun 760cc-4 og Panasonic ES-LA93. Kan barberes

Braun Electric Shavers

I dette afsnit af vores onlinebutik præsenteres elektriske barbermaskiner "Brown". En række modeller kombinerer en fælles faktor - de er alle net. Godt eller dårligt, det er umuligt at svare utvetydigt: Nogen vil lide nettet, og kun den roterende passer nogen.

Hvis det er simplistisk, så barberer barbermaskinen renere, men længere i tiden; På den anden side betragtes roterende som mere kraftfulde. Selv om de øverste Brown-modeller kan overraske ikke kun med et rent resultat, men også med hastighed, er det vigtigste i denne forretning at få en hånd: Hold som producenten opmærksom på og vejr korrekt over huden - med direkte bevægelser og mod hårvækst.

Før du køber Braun-barbermaskinen i Moskva og St. Petersborg, skal du vælge en enkelt model og forsøge ikke at tabe, fordi du ikke kan returnere den brugte enhed.

Vi har allerede fundet ud af, at alle Brownian razors er netto. Men de kan variere efter fremstillingsland: nogle modeller er lavet i Kina og andre i Tyskland. Hvis denne faktor er vigtig for dig, læs omhyggeligt beskrivelsen, det viser oprindelseslandet.

Alle moderne "Brown" shavers er lavet med forventning om vandtætning (de kan vaskes i vand), en anden ting er, at ikke alle modeller har en våd barbering funktion.

Strøm kan enten være ledningsnet eller fra et batteri, eller blandet. Med nogle modeller inkluderet, er der en dockingstation, der renser og opkræver Brown shaver mellem behandlinger - dette påvirker selvfølgelig sin pris.

Ved at bestille "Brown" razor i OpasnayaBritva.rf butik, kan du være sikker på at du får et helt hvidt certificeret produkt til salg i Rusland, da vi er den officielle forhandler af Braun.

USER-MASTER.ORG

Sådan udskiftes Philips shaver rengøringsvæske?

I lang tid købte min kone og jeg på min fødselsdag en temmelig dyr Philips elektriske barbermaskine, hvis barberingshoved var en trefoil.

Før det barberede jeg med en Gillette. Jeg kunne godt lide barberingsprocessen, men barbermaskinen selv barberede ikke af stubben på min hals. Der er sandsynligvis ikke problemet i selve Gillette-barberneren, men i min stubbe. Derfor blev det besluttet at købe nøjagtigt den elektriske barbermaskine. Nå faldt valget på Philips. Som det viste sig, det rigtige valg.

En barberhovedrengøringsanordning blev også fastgjort til denne barbermaskine. Denne anordning havde en beholder, hvori det var nødvendigt at hælde en særlig væske til rengøring. En lille flaske af denne væske blev også bundtet med en Philips barbermaskin. Jeg brugte denne væske, indtil den sluttede. Ideen om at købe et nyt parti af rensevæske til en barbermaskine, som var dyrt, syntes ikke at være et meget værdifuldt spild af penge, som allerede var nok i familiebudgettet.

Derfor, efter hver barbering, vaskede jeg bare barberhovedet under hanen, hvilket ikke er forbudt. Efterhånden blev barberhovedet tilstoppet, og det blev værre og værre, det barberede mine hårde børster. Regelmæssigt rensede kone barbermanden med et tandstikker, hvilket hjalp, men ikke for længe.

På et tidspunkt var barbermaskinen meget tilstoppet, og jeg havde ikke tålmodigheden til at plukke på den med et tandstikker, og min kone har et ønske. Jeg gik for at ryge internettet med spørgsmålet, hvad der kan erstatte denne meget rengøringsvæske, men jeg fandt ikke noget værd, bortset fra at den officielle producent ikke anbefalede at gøre det overhovedet og ikke var ansvarlig for barbermaskinens arbejdstilstand. Mens jeg ledte efter svaret på mit spørgsmål, fandt min kone en simpel og genial måde at rengøre Philips barberhoved på.

Hun tog en gammel tandbørste, soaped det med almindelig vaskesæbe og rensede barberhovedet med et tryk. Alt. Barbermaskinen arbejdede til herlighed og barberede af min hårde tre-dages stilk uden smertefuldt rykkende og forsigtigt.

Olie til smøring af barbermaskiner Braun 7002000

Udvalgte produkter

Gitteret og skæringen Braun 70S blok til en elektrisk barbermaskine (81387979)

Net- og skæreenhed Braun 70S til elektrisk barbermaskin (81387979)..

32B Braun Shaver Rakesystem (81387950)

32B Braun shaver system (81387950)..

Gitter og skærenhed Braun 11B til elektrisk barbermaskin (81387933)

Gitter og skærenhed Braun 11B til elektrisk barbermaskin (81387933)..

Batteri til barbermaskin Braun 7030923

NiCd AA 1.6Am / timers batteri til Braun elektriske barbermaskin

Øjenbryn tatovering - pas efter proceduren og vigtige tips. Vigtige punkter i plejen af ​​øjenbryn efter tatovering, regler og kontraindikationer

Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring