Tinktur af dope - vil hjælpe med at slippe af med håret for evigt!

Mange giftige planter anvendes i medicinalindustrien og kosmetologien. Listen over sådanne unikke planter er dope. På trods af anbefalinger fra nørder og læger, kan dopens kraft sendes i den rigtige retning. For eksempel lave et værktøj til fjernelse af hår. Det er den dope tinktur, der perfekt kan klare uønsket vegetation og vil gøre huden silkeagtig og glat.

oversigt

Datura er bemærkelsesværdigt på grund af det høje indhold af forbindelser som alkaloider i den. Det var dem, der gjorde planten berygtede og gjorde det farligt. Men det er de alkaloider, der påvirker hårsækkenet og påvirker dets aktivitet negativt. Ved regelmæssig brug af doptinktur bliver håret tyndere på grund af ødelæggelsen af ​​strukturen. Desuden kan væksten af ​​nyt hår helt og holdent stoppe hvis du bruger en sådan mirakelbehandling som en olietinning til hårfjerning.

Midler fra dope kan være i form af olie eller simpel tinktur (på alkohol). Fremgangsmåden ved valg af et egnet værktøj bør være baseret på sammensætning og hudtype. Til huden, tilbøjelig til fedt, passende alkoholtinktur af dope og til tørolieoliepræparat. Fremgangsmåden for at slippe af med hår er bedre at gøre inden sengetid og ikke at udøve mere end en gang om dagen.

Hår fra benene, bikiniområdet, hænderne og underarmene, du skal fjerne før "dope" lægemidlet kommer på din hud. Sådanne indledende procedurer vil hjælpe værktøjet til bedre at trænge ind i follikelet. Det vil sige, at brugen af ​​tinktur nødvendigvis kombineres med hårfjerning, hvilket sker hvert par uger. Disse tal er ikke strenge, fordi alt afhænger af den indledende tilstand af hår. Hvorfor er det nødvendigt at trække håret ud med roden og ikke bruge en smertefri creme? Det er ved at fjerne hår i dette format, at stoffet åbner adgang til hårsækken.

Sæt dig ikke op til øjeblikkelige resultater. Olie tinktur dope, som har til formål at fjerne hår, virker gradvist. Ca. 12 måneder efter starten af ​​brugen af ​​olietinktur forventes en fuldstændig ophør af hårvækst. Ifølge eksperter er en så lang periode den optimale periode for brugen af ​​tinktur. Det vil sige, hvis du bruger værktøjet i 3-6 måneder, og resultatet er ubetydeligt, bør du ikke stoppe.

Tilbagemelding fra fans af "dopey" betyder indeholdende information om yderligere stimulering ved hjælp af oral indtagelse. Denne fremgangsmåde anbefales ikke, fordi den ikke bidrager til hurtigere fjernelse af håret. Alligevel forbliver de stadig giftige på trods af en vis frøbehandling.

opskrifter

Oliemedicin kan købes på apotek eller oprette deres eget. Det kræver ikke mange ingredienser eller udviklede kulinariske færdigheder. Gør et middel til hårfjerning kan være i hjemmet ved hjælp af flere opskrifter.

Tinktur "Home"

For at skabe et primordielt naturligt stof, kan du selv samle de dope frø, og derefter insistere på dem korrekt. Den resulterende duft kan bruges til daglig hårfjerning.

ingredienser:

 • Ca. et halvt glas jordbundne frø;
 • et glas alkohol eller vodka.

forberedelse

 1. Rør ingredienserne grundigt.
 2. Anbring blandingen i en beholder og bland den i tre uger.
 3. Efter 21 dage, belastning og start dit kursus på at slippe af med hår.

Bouillon fra frø "Special"

Denne blanding kan udelukkende anvendes til ekstern brug i 1 tsk fortyndet i 100 ml vand.

ingredienser:

 • 1 tsk frø;
 • 1 glas vand.

forberedelse

 1. Hæld frø med vand og kog dem i 1 min.
 2. Tillad fremtidig tinktur at stå i 30 minutter.
 3. Stam det resulterende præparat.

Alkoholtinktur

Før brug er det nødvendigt at fortynde denne indstilling med nødvendigvis koldt kogt vand.

ingredienser:

 • 1 del frø;
 • 5 dele alkohol (70%).

forberedelse

 1. 7 dage insisterer frø dope i alkohol. Dette skal gøres på et varmt sted.
 2. Straks efter at planteblandingen er infunderet, spænd den.

Nyttige egenskaber

Købt tinktur indeholder ikke kun olie ekstraktet datura almindeligt. Det indeholder også farvestoffer, konserveringsmidler, stabilisatorer, smagsstoffer og andre ingredienser. Den originale duft af olietinktur fra dope, som er designet til at fjerne hår, er specifik og kan ikke lide alle. En sådan duft er i princippet typisk for tinkturer af denne type og sammensætning.

Olie tinktur dope eliminerer ikke kun hårsækkene på kroppen og ansigtet systematisk. Det gør også huden mere silkeagtig og behagelig at røre ved. Datura kan ikke kun ødelægge eller virke på hårets bestanddele negativt, men kan også lindre smerten, har en antispasmodisk virkning. Det vigtigste ved brug af hjemmelavet eller opbevaringsmiddel - for at finde den rigtige dosis.

ansøgning

For at bruge ethvert middel til dope bør kontaktes ansvarligt. Brug af lægemidlet til at behandle benets, armernes og kvindens bikinihår kan opdeles i tre faser.

 1. Før påføring.
 2. Under ansøgning.
 3. Efter påføring.

Før håret påføres, er det ønskeligt at fjerne håret, under sådanne forhold vil værktøjet hurtigt begynde at påvirke hårsækkene. Datura er ønskeligt at bruge om aftenen, hvorefter du ikke behøver at gøre forretninger, gå et sted, og du kan sikkert falde i søvn.

Anvend ikke tinkturfejende bevægelser med det samme. For det første anbefales det at teste et lille område af huden og lytte til kroppens reaktion. Hvis der ikke er allergiske reaktioner, udslæt eller ubehag, så kan du sikkert begynde dit hårfjerningskursus. Hyppighed af brug af doptinktur - en gang om dagen, ikke mere. I denne procedure skal være regelmæssig.

Nyttig rådgivning. Nogle piger foretrækker først at fugte huden og derefter bruge tinkturen. Denne tilgang hjælper med til mere økonomisk brug af værktøjet til fjernelse af hår.

Efter påføring af "dopey" -produktet skal du vaske det af efter 30-40 minutter og skyl huden med varmt vand. Arbejdet med stoffet er ikke relateret til hyppigheden af ​​dets anvendelse i løbet af dagen. Selv med regelmæssig daglig brug af produktet, vil de første resultater kun ses efter en måned. Du vil bemærke, at håret er betydeligt svækket og tyndere. Et andet tegn på, at stoffet virker: Hårene på benene bliver længere end tidligere.

Når du har gjort disse procedurer i tre måneder, skal du tage en pause i 30 dage. Så kan du fortsætte kurset igen. Dette kan virke underligt, men en allergisk reaktion kan detekteres selv på dette stadium. I et sådant tilfælde er et presserende behov for at stoppe med at bruge værktøjet, på trods af de positive anmeldelser.

Kontraindikationer

Tinktur kan ikke anvendes under graviditet, under amning, såvel som dem, der lider af sygdomme i nervesystemet. Desuden er olietinning et uhensigtsmæssigt lægemiddel til piger, der endnu ikke er blevet tyve år gamle.

Hårfjerning dope også bør ikke udføres af dem, der er tilbøjelige til allergi eller har diabetes. Det er heller ikke nødvendigt at bruge "dope" lægemidlet, hvis der er et purulent udslæt på huden, såvel som ikke helbredende sår.

Derudover bør olietankningen af ​​dope være i tilfælde af:

 • epilepsi;
 • Nyresygdom
 • Tilstedeværelsen af ​​acne;
 • Under eksacerbationer af kroniske sygdomme;
 • Dermatitis og andre systemiske hudsygdomme.

Sådan fjerner du hårolie dope: instruktioner og anmeldelser

På trods af eksistensen af ​​en lang række måder at fjerne uønsket vegetation, bliver piger ofte til folkemetoder. En af disse er dope-olien, hvoraf de vurderinger angiver den høje effektivitet af fjernelse af hårfjerningsprodukter. Men før påføring af græsset skal man være bekendt med dets virkning på huden og funktionerne i applikationen.

Hvilken slags græs dope og hvor kan jeg få det

Datura - en urt, der tilhører nerdens familie. Planten er meget giftig på grund af det høje indhold af alkaloider.

Alle dele af planten indeholder stoffer, der kan have negative virkninger på den menneskelige krop - give hallucinationer, hjertebanken, nedsat koordination af bevægelser, hukommelsestab, svimmelhed. Ved alvorlig forgiftning er døden mulig.

Datura vokser hovedsagelig buske, lejlighedsvis er der enkelte planter. Det forekommer hovedsagelig langs veje, i øer, langs floder, i lossepladser, i grøntsagshave. Distrikteret overalt er den oprindelige fødested for oprindelse ukendt.

Denne urt til hårfjerning høstes for det meste i Tadsjikistan.

I hvilken form er urten brugt til at fjerne hår

For at slippe af med unødvendig vegetation er der flere måder at bruge dope på. Der er 3 vigtigste:

 • i form af afkog;
 • olie;
 • alkohol eller olietinkturer.

Bøtter og ånd tinkturer er nemme at forberede derhjemme. Det er bedst at købe olie i færdig form på apoteket, da fremstillingsprocessen er meget besværlig (produktet opnås ved at klemme planter fra frø og urter).

Værktøjet anbefales kun at bruge til fødderne i det intime område på grund af hudens høje følsomhed i dette område. Brugen er kontraindiceret.

Som følge af regelmæssig anvendelse af produktet er hårfollikernes funktion nedsat. Over tid mister hårene farve, slår af og falder derefter ud.

Ved overholdelse af forskrifterne for brugen af ​​græs er hårsækkene mættet med toksiner, de dør og ophører med at fungere. Dope er således et effektivt middel til at fjerne hår permanent.

Opnåelse af den ønskede effekt observeres efter en lang anvendelse af værktøjet, de første resultater observeres kun efter flere måneders brug og suspensionen af ​​hårvækst - efter et år. På grund af plantens høje toksicitet er det vigtigt at tage pauser mellem kurser.

Hvordan man laver tinktur

Ifølge mange anmeldelser er olietankningen af ​​dope mest effektiv til at fjerne hår. Det bidrager ikke kun til at slippe af med unødvendig vegetation, men har en blødgørende effekt på epidermis. Det er dog svært at forberede det hjemme, da der kræves særligt udstyr til at få hætte.

Situationen er anderledes med alkoholtinktur. Til tilberedning er jordfrø af dope og et halvt glas alkohol eller vodka påkrævet. Alle ingredienser er blandet og tæt lukket i en flaske med mørkt glas.

Værktøjet efterlades for at infuse over en 3-ugers periode. Efter anstrengelse er den klar til brug.

Brug af alkoholtinkturer anbefales ikke til tør hudtype på grund af alkoholindholdet, som har en tørreffekt.

Til fremstilling af olietinning er påkrævet for at tage de knuste frø af dope og hæld dem med solsikkeolie, og kog derefter på lav varme i mindst en time. Foruden solsikke kan du bruge andre olier.

Forberedelse af tinkturer til hårfjerning kan baseres på roddoppen, hvilket ikke er mindre effektivt.

Forsigtig! På grund af at planten er meget giftig, skal du undgå kontakt med slimhinde og åndedrætsorganer, når du forbereder tinkturen.

Advarsler og kontraindikationer

Ved brug af produkter baseret på datura er det vigtigt at følge forsigtighedsforanstaltningerne, følg vejledningen - det vil give dig mulighed for at opnå det ønskede resultat uden at skade dit eget helbred.

Lægemidlet er kontraindiceret i:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme;
 • eksisterende patologier i centralnervesystemet, epilepsi, nyresygdomme, lever, diabetes mellitus;
 • graviditet og amning
 • individuel følsomhed.

Det anbefales at afholde sig fra brugen af ​​dope olie ekstrakt til at fjerne uønsket hår i nærvær af sår, skader, piger under 20 år.

Ved anvendelse af tinkturer kan følgende bivirkninger forekomme:

 • bevidsthedsklarhed
 • hovedpine;
 • hjertebanken.

I tilfælde af de angivne symptomer, bør du nægte at bruge dette middel og søge hjælp fra en specialist.

Olie anbefales at opbevares på et mørkt, køligt sted. Udløbsdatoen for hætteglasset er 3 år, og den åbnede bør ikke anvendes i mere end to måneder.

Instruktioner til brug

Brug af lægemidler baseret på dope bør tages ansvarligt. Procedurer udføres bedst om aftenen, før sengetid.

Før du bruger værktøjet anbefales det at foretage en følsomhedstest. For at gøre dette påføres en lille mængde af produktet på huden, og reaktionen overvåges. Hvis du oplever ubehagelige symptomer, bør du opgive denne metode til fjernelse af hår.

Hyppigheden af ​​brugen af ​​midler bør ikke overstige en gang om dagen. Procedurerne for at opnå det ønskede resultat skal være systematiske.

Olien

En fremgangsmåde til påføring af dopeolie til fjernelse af hår er at følge sekvensen af ​​de følgende trin:

 1. Et par dråber olie påføres på en bomuldsstuds eller bomuldsuld.
 2. Stoffet gnides i huden med uønskede hår.
 3. Venstre i en time, indtil den er fuldt absorberet.
 4. Vask af.

Olieansøgningens forløb er 2 måneder med yderligere en månedspause. Værktøjet i denne form anbefales til brug med tør hudtype. Desuden indbefatter sammensætningen af ​​olietinkturen hjælpekomponenter, som har en plejende virkning på huden, fugter og nærer det.

Advarsel! For bedre penetration af stoffet til hårsækkenet kan hår fjernes ved hjælp af en hvilken som helst af de foretrukne fremgangsmåder.

Tilsvarende anvendes olietinkturen og alkohol.

afkog

Ved påføring af afkog baseret på dope udføres følgende trin:

 1. Gaze eller blød klud fugtes i bouillon og presses.
 2. Vedhæftet til det ønskede område.
 3. Indpakket med en plastikpose.
 4. Modnes i mindst 2-3 timer før tørring af gaze eller serviet.

Kursets varighed er en måned efterfulgt af en 2-3 ugers pause.

Den dobne salve til permanent fjernelse af uønsket hår baseret på olieekstrakten fra planten og bivoksen er også effektiv.

Dette værktøj bruges ganske enkelt - salven påføres med et lille lag af lysmassagebevægelser, indtil det absorberes fuldt ud i 1-3 måneder efterfulgt af en pause.

anmeldelser

Anmeldelser af værktøjer baseret på dope hårfjerning kan findes tvetydigt. Da procedurernes varighed for at opnå det krævede resultat ikke er mindre end et år, har mange simpelthen ikke nok tålmodighed, og de taler om metodenes ineffektive virkning.

Her er eksempler på, hvad kvinder skriver om stoffer baseret på dope:

Maria: "Jeg udførte procedurerne ved hjælp af olietanken i dope i seks måneder. Der er en markant ophør af hårvækst på benene. I den intime zone lyste vegetationen lidt, men fortsætter med at vokse som før. "

Tatyana: "Jeg kan aldrig tolerere, før jeg får et resultat efter at have brugt en olie baseret på en dope, jeg begynder altid at bruge andre midler. Efter procedurerne med brug af olie bemærker jeg altid, at huden er forvandlet, og måske vil resultatet blive synligt på hårene over tid. "

konklusion

Datura - en plante der anvendes til hårfjerning, hvis egenskaber til at fjerne uønskede hår har været kendt siden oldtiden. Planten er meget giftig, så når du bruger den, er det vigtigt at gøre dig bekendt med alle advarsler og funktioner i applikationen. Procedurer anbefales til at udføre kurser. For at opnå det ønskede resultat kræves en længere periode.

Datura-græs: slippe af med håret for evigt

Nu er butikshylderne fyldt med forskellige midler til at fjerne uønsket hår, og det er ikke noget problem at finde noget passende. Men det var ikke altid tilfældet: I de nuværende bedstemøders dage var kun populære metoder brugt til at styre og opretholde ungdom og skønhed, herunder at slippe af med overskydende vegetation på kroppen.

En af de mest populære planter, der fremmer hårfjerning i disse dage var en dope. Men nu nyder han ikke mindre succes blandt kvinder, der ønsker at få glat hud for evigt og ikke at ty til købte midler til epilering.

Kort beskrivelse af anlægget

Datura er medlem af familien af ​​Solanaceae og er en af ​​de mest giftige blomstrende planter. Dens højde kan nå en og en halv meter. Rotsystemet er drejeligt, stilken er tykt, hul, glat. Bladene er store, tandede og udsender en ubehagelig lugt, når de gnides. Blomsterne ligner lilla, store, hvide eller lilla, 5-kronblad, blomstrer om aftenen og har en stærk aroma.

Datura frugter - runde frø kasser dækket med pigge og opdelt i 4 rum inde. Fra korn og urter få den æteriske olie. Frugter modner i midten af ​​efteråret. Frø og blomster er især giftige dele af planten.

Datura vokser oftere på flere buske i nærheden, alene - meget sjældent. Du kan finde den på vejkanter, dumper, øer, i grøntsager, langs floderne. Distrikteret i næsten alle lande, er hjemlandet ikke ligefrem kendt.

Navnegenskaber

Planten har mange navne blandt folket: henbane, svindelgræs, ildelugtende agurk, dumt potion, creeper, dumt græs, sorcerergræs, stinkende osv. De fleste af dem bekræfter kun den stærke giftighed af dope, hvis duft i store mængder kan forårsage hallucinationer, fotofobi, delirium, tør mund, bevidsthedsklarhed, nedsat koordination, følelsesmæssigt ubehag osv. Alvorlig forgiftning er fyldt med døden. Ved visse (meget moderate) mængder er planten medicinsk.

Princippet om drift

Efter systematisk påføring på huden virker dopet gradvist på folliklerne og hæmmer deres arbejde. Som følge heraf misfarver hårene over tid, bliver tørre, skøre, begynder at falde af. Med overholdelse af brugen af ​​datura-græs til hårfjerning bliver folliklerne mættet med toksiner, dør og ophører med at udføre deres funktioner. Bundlinjen: væksten af ​​hår på det behandlede område af huden standser for evigt.

Resultatet af ansøgningen opnås på grund af indholdet af alkaloider i sammensætningen af ​​dope: scopolamin, atropin og hyoscyamin. Det er dem der hæmmer hårfollikernes arbejde, der efterhånden fører til et fuldstændigt tab af deres funktioner.

Brugen af ​​dope giver ingen hurtig virkning: De første resultater vil først være oplagte efter en måned med at bruge græsset, og ophør af hårvækst vil komme omkring et år efter epilationens begyndelse. I løbet af denne tid er det nødvendigt at tage pauser mellem kurser, da planten er meget giftig.

Sådan bruges

For at fjerne overskydende hår dope påført 3 måder:

En afkogning af tør dope og alkohol tinktur kan nemt fremstilles af dig selv. Daturaolie skal købes på apoteket, da præparatet derhjemme er for besværligt (produktet opnås ved arbejde ved at klemme urter og frø).

afkog

Deadwood dope (200 g) hæld 1 liter vand, lad kog og reducer varmen og kog, indtil vandet er reduceret 4 gange (250 ml væske skal forblive). Den resulterende bouillon hældes i en glasbeholder, tæt korket og opbevares i køleskabet. Fremgangsmåden til fjernelse af hårfjerning ved hjælp af dette værktøj er som følger:

 • fugt en tørring af blød klud i bouillon, klemme;
 • føj til området med unødvendigt hår;
 • Indpakning med polyethylen (ikke helt, lad åbne rum);
 • Hold indtil stoffet er helt tørt (2-3 timer).

Proceduren kan udføres om morgenen og aftenen hver dag i en måned, så tag en pause i 2-3 uger og gentag alt igen.

Alkoholtinktur

Tør dop (100 g) hæld en flaske vodka (0,5 l) eller den samme mængde alkohol i en glaspotte og lad i 2 uger i mørket med daglig omrystning. Proceduren er meget hurtigere og lettere end at bruge bouillon:

 • fugtig bomuldsuld i tinktur
 • smør den ønskede del af kroppen;
 • lad det tørre uden at tørre
 • Efter en time skylles med varmt vand.

Denne metode anbefales ikke til tør hud, fordi alkohol tørrer det endnu mere. Påfør 1-2 måneder efterfulgt af en pause på 4 uger.

Olien

Olie tinkturen af ​​en dope købt i et apotek eller online butik anvendes som følger:

 • Påfør et par dråber olie på en fleece;
 • gnid ind i det overgroede område
 • give midler til at blive absorberet;
 • vaske af i en time.

Proceduren gentages 2 gange om dagen i en måned efterfulgt af en 2 ugers pause eller 2 måneder med en pause på 30 dage.

Olie tinktur af dope er nyttig til tør hud: Normalt sælges produktet ikke i ren form, men i en blanding med æterisk olie af druemrø, som har en gavnlig effekt på epidermis, blødgør og nærer det i hårfjerningsprocessen.

Bemærk: Før påføring af dope i enhver form skal testes for allergi. For at gøre dette skal du anvende en dråbe penge på et ømt hudområde og se reaktionen i 20-30 minutter. I mangel af negative manifestationer i form af rødme, brændende eller kløe, kan du fortsætte med procedurerne.

For mere effektiv penetration af dope til folliklerne, kan du fjerne håret på en bekvem måde.

Mulige risici og forholdsregler

Datura er en effektiv, billig og overkommelig måde at slippe af med kropshår. Det giver meget gode resultater med korrekt brug og streng overholdelse af doser. Ellers kan der være bivirkninger:

 • nervøs irritabilitet
 • kvalme;
 • takykardi;
 • hovedpine;
 • tør mund
 • usammenhængende tale;
 • hallucinationer og vrangforestillinger;
 • bevidsthedskoldhed osv.

Hvis nogen af ​​disse tegn er fundet, stop hårfjerningsproceduren, vask straks af agenten, konsulter en læge og find en anden epileringsmetode.

Kontraindikationer

Forbud mod brug af dope i enhver form:

 • ungdomsårene;
 • graviditet og amning
 • sygdomme i nervesystemet, kardiovaskulære systemer, lever og nyrer;
 • glaukom;
 • allergier;
 • diabetes mellitus
 • eventuelle sygdomme og skader på huden
 • periode med forværring af kroniske sygdomme

Sådan beskytter du dig selv

Ved overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger under fjernelse af vegetation, dope-græs i enhver form, kan risikoen for bivirkninger reduceres væsentligt:

 • at forberede afkog på basis af denne plante i en bomuldsgas-bandage og ved luftning for at undgå forgiftning med par;
 • ikke at øge uden tilladelse dosis, tid og hyppighed af proceduren
 • må ikke indtages (det er farligt og vil ikke stoppe hårvæksten);
 • test for allergier før brug
 • tage hensyn til kontraindikationer
 • Straks afbryd brugen af ​​lægemidler på basis af en dope, når bivirkninger vises.

Alt er godt i moderation og ikke mindst et spørgsmål om planter, der er giftige og helbredende på samme tid. Med den rigtige tilgang og fraværet af kontraindikationer vil dope-græs virkelig give hudens glathed og silke uden overskydende vegetation for evigt.

Olie Tinktur dope "SiNaM" - anmeldelse

Det virker virkelig! Nemt at slippe af med uønsket hår!

Jeg fjerner håret på mine ben med en epilator fra min ungdom, jeg har brugt shugaring i mere end 2 år for at fjerne hår i intime områder. Selvfølgelig vokser håret i "kausalstedet" stærkt yderligere og leverer meget smerte, når det fjernes.

Jeg købte en flaske af denne olie (jeg tog den i shoko-stil online-butikken) til 35 UAH, og det samlede støv i køleskabet i ca. seks måneder. Jeg lagde ikke store forhåbninger på internettet på det tidspunkt, anmeldelserne var ikke meget smigrende, men jeg følte mig ikke særligt ked af UAH 35, så jeg besluttede endelig at prøve dette værktøj.

Lugten af ​​det er naturlægemidler, tærte, jeg vil ikke sige, at det er ubehageligt, men ret specifikt. Ifølge anbefalingen bør den påføres umiddelbart efter at håret har været fjernet med roden hele tiden indtil næste epilering. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke. For mig er det ikke fornuftigt, fordi folliklen forbliver tom og modtagelig bare et par dage, vil sådanne svig ikke skade det voksne hår. Første gang anvendt omkring en uge, den anden - 3 dage. Da jeg så (efter første gang) resultatet - jeg troede ikke på mine øjne. En sektion viste sig generelt at være skaldet, håret der ikke voksede, i andre områder voksede tyndt og lille, det var meget nemmere, hurtigere og mindre smertefuldt at fjerne dem. Efter den anden ansøgning øgedes effekten, hvis jeg tidligere havde haft anstændige hår på ca. 1 cm, har der nu været "plantet" svage hår. Jeg giver ikke billeder på grund af moralske og etiske overbevisninger.

Jeg tror med dette værktøj, at du nemt kan fjerne håret permanent, men jeg ved ikke, om det vil være permanent eller skal shugarted. Hidtil har jeg været meget tilfreds med resultatet. Jeg anbefaler!

Endnu en gang om dope. Jeg deler alle mine oplevelser

Mine tvivl er forkælet, jeg vil ikke købe crap fra Indien - en dope betyder bevist.
Generelt fortæller jeg folkeligt, og alt jeg ved er, at jeg ikke ved, hvad jeg forsøger at finde på webstedet.
1. Næsten populær og den eneste i min hukommelse kaldes et ægte middel til lokal skaldethed på strengt de rigtige steder. Det findes i naturen, i pritsippe er det muligt at bruge frisk - som det er der, dampes det og anvendes til hårtab metas. Men jeg foretrækker at bruge olieekstraktet i fast form - blandet med bivoks.
Produktionsfirma Soffid - her er webstedet, hvor du kan bestille eller se hvor i din by salgsstederne.
En krukke dope ser sådan ud:

2. Sådan fungerer det


Selv det samme firma har fremragende midler til bekæmpelse af hudsygdomme - celandine, pink radiola, horsetail. Også stærkt anbefale)

Ansigt og kropspleje

Simple, nyttige hjemmelavede opskrifter.

Dette afsnit indeholder nyttige materialer til pleje af ansigt og krops hud.

På alle tidspunkter har kosmetiske masker været populære til ansigt og kropspleje. Og nu er disse vidunderlige produkter ikke mindre end enten dyre cremer eller salonprocedurer. Derudover er disse masker meget økonomisk overkommelige: Du kan bruge alt, hvad der er til rådighed for at gøre dem. I dette afsnit kan du finde ud af, hvad der er nødvendigt for at lave en maske hjemme, hvilke typer masker bruges til ansigt, nakke, hænder, krop og deres detaljerede opskrifter.

Sørg for, at skønhed ikke nødvendigvis er dyrt!

Hvis du har effektive opskrifter, som du er klar til at dele med læsere på siderne på vores hjemmeside, send venligst mig, jeg vil være meget taknemmelig.

Med venlig hilsen, den førende sektion Lyudmila Kashkanova

Epilering for evigt. Olie tinktur af dope. tilbagekaldelse

For nylig købte i en af ​​onlineforretningerne olie tinktur dope. Som det fremgår af hjemmesiden for denne butik, er oliefinkturen af ​​dope et effektivt middel mod hårvækst baseret på naturlige råvarer, der kan forhindre hårvækst for evigt. Doptinktur ødelægger papillens celler, hvilket i sidste ende fører til udtynding af håret og senere til en fuldstændig blokering af dens vækst. I det sidste årti har der været en betydelig genoplivning af interesse for naturlige terapier, blandt hvilke en vigtig rolle er spillet ved behandling med urter, afkog, tinkturer og infusioner. Plantens helbredende egenskaber anvendes også til behandling af kosmetiske defekter.

Anvendelsesmåde:

Gnid et par dråber dope på problemområdet. Det er nok at udføre proceduren en gang om dagen, helst om aftenen.

Virkningen af ​​lægemidlet afhænger ikke af hyppigheden af ​​brug i løbet af dagen. Der er ikke noget videnskabeligt baseret behov for at bruge tinkturen mere end en gang om dagen.

Brug af tinkturer kombineret med obligatorisk fjernelse af hår. Epilering udføres hver 2-4 uger, afhængigt af den indledende tilstand af dit hår.

Fjernelse af hår fra roden, stoffet er optimalt tilgængeligt for hårsækken og fører til atrofi af papillen.

Kontraindikationer:

 • individuel intolerance
 • graviditet,
 • amning
 • børns alder

Om tinktur datura

Datura ordinary - Datura stramonium L. fra familien Solanaceae - en årlig urt - har en unik egenskab for at stoppe hårvæksten.

Den "bivirkning" af dope blev opdaget af nomadiske folk fra landene i Centralasien for mange århundreder siden. Sløret sind og sorte nætter i Rub al-Khali ørkenen har åbnet verden for de unikke kosmetiske egenskaber ved dope græs. Som barn er glat og fløjlsagtig hud bemærket i "Chronicles Book" - som et af de vigtigste kriterier for kvindelig attraktivitet.

På et tidspunkt blev doppen på grund af sit smukke udseende dyrket i Europa som et prydplante. Historiske kilder hævder, at dope, som et middel mod hårvækst, blev spredt i Europa af den "sorte dronning" af Frankrig, Catherine de Medici. Catherine ønskede at vende tilbage til sin mand, Henry II, som holdt op med at besøge sin kone's soveværelse for Diane de Poitiers foretrukne, og brugte den personlige læges infunderede tinktur af en plante med ovoidspidsede blade, der blomstrede med enkeltlange, pentahedral blomster.

I den moderne kosmetologiske industri er olietankning af dope kendt som et unikt effektivt lægemiddel, som kan forkæle hårsækkene og stoppe hårvækst for evigt.

Med regelmæssig brug giver medlen "Olietinktur af Datura" gode resultater, der kan ses efter et par epilationer.

Der vil være ændringer i strukturen af ​​det regrown hår, det vil være livløst, med en svag rod. Efter 3-6 måneders brug kan du ikke fjerne hår i 2-3 måneder, og efter 6-9 måneder har du ikke brug for epilering overhovedet! Håret vil simpelthen stoppe med at vokse eller blive en blød ned, som næsten er usynlig og forårsager ikke mange problemer.

Holdbarhed: 3 år. Efter åbning ikke mere end 2 måneder på et køligt mørkt sted. Må ikke fryse! Tinktur eroderer ikke og er ikke vanedannende.

Ingredienser: 100% koncentreret ekstrakt af dope almindelig på en basisk olieagtig basis. Flydende lysegul. Indeholder ikke farvestoffer, konserveringsmidler eller kunstige additiver. Det indeholder ikke dufte, derfor har den en lille ubehagelig lugt, der er karakteristisk for naturlige olieholdige produkter.

Hvordan brugte jeg doptinktur

Jeg brugte olie tinktur i omkring to måneder. Smurt på behandlede fødder. Irritation fra brugen var ikke. Der er et lille resultat. Nu ser jeg, at små skaldede patches har optrådt på benene, det er på nogle steder der ikke noget hår. Om denne tinktur virkelig virker, eller håret begyndte at vokse i disse områder langsommere. Ja, og jeg begyndte at gøre hårfjerning meget sjældnere, ikke hver anden uge, men en gang om måneden eller endnu mindre. Håret er blevet svagere og vokser langsommere, og i nogle steder er i stedet for mørkt hår blondt, tyndt og næsten umærkeligt hår begyndt at vokse.

Jeg blev ikke smurt hver dag, men om en eller to gange om ugen. Jeg tror, ​​at hvis jeg brugte det oftere, ville resultatet være bedre.

For at håret skal stoppe med at vokse, har det brug for meget mere tid! Men mit resultat er opmuntrende, så jeg vil fortsætte med at blive smurt. Hårene er meget sjældnere, tyndere og lettere. Nu venter jeg på den komplette omdannelse til en sfinx.

På internettet skriver de, at det er bedre at anvende olieinfusion af dope på våd hud, det er lettere at anvende produktet, og dets forbrug vil være mindre.

Hvordan laver man tinktur selv og hvad behandles hun?

Folkemedicin virker ofte vidundere, løfter op næsten håbløse patienter, hjælper med at lindre akut smerte på kort tid. Med alle disse fordele er en af ​​de vigtigste faktorer den kendsgerning, at traditionelle medicinmetoder ikke kræver store udgifter til finansiering, fordi alt, hvad der er nødvendigt for at gennemføre nyttige opskrifter vokser i udkanten af ​​veje, i marker og skove. Og selv hvad der virker helt uegnet og endda i nogen grad skræmmer de fleste mennesker, kan bringe betydelige fordele for mennesker. I vores materiale vil vi fokusere på det mirakuløse græsdoppe.

Hvor det er relevant

Datura har længe været skræmmende navne blandt folket - "grønt græs", "svindel græs" osv. De alkaloider, der er indeholdt i dope, er giftige i naturen og kan utvivlsomt skade patienten, hvis de anvendes ukorrekt. Men hvis du gør alt rigtigt, så er det alkaloider i kombination med andre nyttige og ikke meget stoffer, der kan slippe af med sygdommen. Tinkturer og decoctions af dope er populære blandt dem, der har brug for at slippe af med:

 • Sygdomme i mave-tarmkanalen;
 • anfald;
 • kramper;
 • Sygdomme og lidelser i nervesystemet
 • Fælles sygdomme;
 • conjunctivitis;
 • Gynækologiske sygdomme hos kvinder;
 • Vaskulære sygdomme;
 • Bronchial astma
 • Uønsket hår på kroppen.

Ved hjælp af værktøjer fremstillet på basis af dope kan du forbedre dit helbred betydeligt. Men det vigtigste - at overholde alle sikkerhedsforskrifter. Datura - drikken er giftig, og selv uvaskede hænder efter samlingen kan føre til triste konsekvenser. Derfor er det nødvendigt at indsamle og behandle lægemidlet i beskyttelseshandsker. Det er nødvendigt at samle råvarer på følgende måde: Bladene er mest effektive for unge, det vil sige de samles bedst i starten af ​​sommeren, frøene skal afhentes i efteråret. Hvis råmaterialet skal opbevares i tørret form, skal det tørres på et sikkert sted, der er utilgængeligt for børn. Hvis alle ovenstående regler er opfyldt, kan du sikkert gå videre til fremstilling af medicin. Vi vil give de bedste opskrifter af dokumenterede populære lægemidler nedenfor.

Opskrifter tinkturer og decoctions

Durum tinktur mod sygdomme i det kardiovaskulære system. For at rense blodkarrene og forhindre komplekse sygdomme, såsom slagtilfælde og hjerteanfald, skal du bare bruge følgende midler. For at forberede det skal du forberede 100 g friske dope frø. Hvis frisk ikke er tilgængelig, kan du bruge tørre frø, men de har brug for 10-15 g mindre. Den nødvendige mængde frø skal hældes i en glasbeholder (bedre - en flaske mørkt glas) og hæld dem enten med en halv liter hjemmelavet moonshine eller med samme mængde fortyndet alkohol. Værktøjet bør have lov til at brygge i to uger, og rystes regelmæssigt med væske. Efter to ugers infusion vil den være klar til brug. Tinkturen er ikke nødvendig. Tag medicinen skal være daglig i en måned. Modtagelse er som følger - i en kvart eller en halv kop kogt vand skal 25 dråber af det opnåede lægemiddel opløses. Drikke dette vand skal være en halv time før du spiser om morgenen. Det er vigtigt at tage tincturen i nøjagtig en måned (ikke mere, ikke mindre) og drikke så meget vand som muligt i løbet af behandlingen. Efter seks måneder kan kurset gentages, hvis det er nødvendigt. Brugen af ​​dette lægemiddel fra frøene af dope renser også blodkarrene fra kolesterolplugger og renser blodet.

Decoction dope mod bronchial astma. Med en så kompleks sygdom som bronchial astma betragtes indånding som en effektiv behandling. Opløsningen til indånding fremstilles ud fra almindelig dope. For at forberede det har du brug for 100 g friske blade og samme mængde friske eller tørrede frø hældes to liter kogende vand. Når bouillon køles lidt, bør den bruges til indånding. Inhalerede par af helbredende bouillon hjælper aktivt med at besejre bronchial astma. Også effektiv i denne sygdom er brugen af ​​et pulver fra en dope. Til forberedelsen er det nødvendigt at male en lille mængde tørdede frø i et pulver med en kaffekværn. Tag det pulver, du har brug for til en tiendedel af et gram - ved knivens spids vil det være omtrent den ønskede dosis i receptionen. Tag pulveret skal være flere gange om dagen.

Tinktur dope mod sygdomme i nervesystemet. Ved langvarig depression vil søvnløshed, hyppig stress og neurastheni hjælpe tinktur af frøene af Datura. Til forberedelse er det nødvendigt at hugge grundigt (men ikke til pulver) 20 g dope frø og hæld 100 ml 70% alkohol ind i dem. Beholder med tinktur skal sættes på et mørkt, køligt sted i en uge. Når værktøjet infunderer, skal det drænes og tages som følger: Opløs 2 dråber tinktur i en kvart kop kogt kølet vand og drik ad gangen. Det er nødvendigt at anvende betyder 5-6 gange om dagen. Det har en stærk beroligende virkning, men producerer ikke sådanne bivirkninger som træthed og døsighed.

Datura mod uønsket kropshår. Datura er nyttig til behandling og forebyggelse af mange sygdomme, men det er stadig mest effektivt til bekæmpelse af uønsket hår. Hver repræsentant for den smukke halvdel af menneskeheden ønsker at have smukke glatte ben og bløde bikini-områder. Desværre har 95% af kvinder en sådan drøm næsten urealiserbar. For at få ben uden hår, skal du bruge forskellige metoder til fjernelse af hår. Disse metoder kan være effektive, men deres hovedtræk er, at de midlertidigt afgår hår. Og kun en dope kan påvirke hårsækkene på en sådan måde, at over tid bliver glatte ben ikke en drøm, men en fremragende virkelighed. Datura virker på hårsækken som følger: Den hæmmer aktivt voksende hår og frigiver ikke de indre hår fra sovende tilstand, som er i passiv tilstand. Det vil hjælpe i denne olietankning dope eller alkohol tinktur. Begge midler kan købes på apoteket, og du kan selv gøre det. Deres ansøgning er udelukkende ekstern. Så for permanent at slippe af med uønsket kropshår skal du male ind i et pulver en halv kop tørre frø og hælde dem med et glas ufortyndet alkohol. Tinkturen skal efterlades i et mørkt sted i tre uger, og derefter vil den være klar til brug. Også en fremragende måde at slippe af med hår er olietankning af dope. Anvendelsen af ​​denne tinktur er hensigtsmæssig, hvis den hud, på hvilken produktet skal påføres, er tørt. Til olieagtig og kombinationshud kan du sikkert bruge alkoholtinktur.

For at forberede olien betyder du, at du har brug for den samme halve kop knuste frø, men de skal hældes med et glas olivenolie. Infusion af et middel til hår skal være det samme - 21 dage.

For virkelig at slippe af med uønsket hår ved hjælp af tinkturer, skal du bruge produktet til renset hud. Hår skal fjernes på forhånd - så vil effekten på hårsækken blive mere effektiv. Påfør både olie og alkohol tinktur skal langsomt gnide det i huden. Før løbet af den såkaldte "hårbehandling" bør være en test - læg 2-3 dråber af produktet på huden og lad det gå i et par timer. Hvis ingen allergiske reaktioner ikke vil - du kan bruge den til det tilsigtede formål.

Doptinkturer til hårfjerning bør ikke anvendes af gravide og ammende mødre, og kan heller ikke anvendes på beskadiget hud: åbne sår, irritationer mv.

Brug af tinktur af "skør græs" kan have sine bivirkninger. Hvis der opdages svimmelhed eller hallucinationer efter brug, skal behandlingen straks standses. Sådanne reaktioner er kun mulige i tilfælde af intern brug. Ekstern brug kan kun forårsage allergisk reaktion.

Hair dope: et effektivt men farligt middel

Datura bruges til at fjerne hår fra mange kvinder, som i kampen mod uønsket vegetation foretrækker folkemæssige retsmidler. På trods af det faktum, at dope er en giftig plante, anvendes den i vid udstrækning i traditionel medicin.

For at slippe af med overskydende hår skal du anvende planten i form af en alkoholtinktur, olie eller afkogning. Men hvis du vil kontrollere effektiviteten af ​​disse metoder, pas på - overdosis kan føre til forgiftning, allergi og andre komplikationer.

Hvordan går dope?

Det retfærdige køn er interesseret i hvordan dope græs til hårfjerning virker for altid, som følge af hårfjerning. Helt enkelt indeholder giftig græs en enorm mængde alkaloider.

Forgiftninger indeholdt i planten har en kemisk virkning på hårsækken. Som følge heraf hæmmes pærens aktivitet.

Datura har følgende egenskaber, når den anvendes til epilering:

 • blokerer sovende follikler
 • reducerer hårvæksten
 • gør håret tyndt og skørt.

Fordele og ulemper

Metoden til at påføre tinktur eller olie dope for at fjerne hår har mange fans. Dette skyldes fordelene ved dette værktøj:

 1. Naturlighed. Farvestoffer, konserveringsmidler og andre kemikalier tilsættes ikke tinktur og andre produkter baseret på denne giftige plante, derfor er de kendetegnet ved deres naturlighed.
 2. Tilgængelighed. Køb dope olie kan være i apoteket for blot pennies. Og for at forberede tinkturen eller afkogningen derhjemme er det ikke svært.
 3. Effektivitet. Med korrekt brug giver værktøjet dig mulighed for at opnå gode resultater og i lang tid, og måske evigt, glemmer problemet med overskydende hår.

Men den populære metode har flere ulemper:

 1. Fare. Hvis de anbefalede doser ikke følges, er risikoen for forgiftning og udvikling af komplikationer høj.
 2. Regelmæssighed og varighed af brugen. For at opnå synlige resultater er det nødvendigt at bruge dope hver dag i 2-3 måneder.
 3. Mange kontraindikationer. Planten er kontraindiceret i mange tilfælde, fordi det er bedre at konsultere en læge før det er brugt.

Kontraindikationer

Giftige planter kan have negativ indflydelse på sundhedstilstanden og bør derfor opgives i sådanne tilfælde:

 • under graviditeten
 • under amning
 • diabetes;
 • i sygdomme i nervesystemet
 • med epilepsi
 • i tilfælde af hjerteproblemer
 • for krænkelse af nyrerne
 • med purulent betændelse i huden;
 • til udskæringer eller andre skader på huden
 • med dermatitis
 • med allergi og så videre.

Sørg for at teste for allergier, før du bruger urter. For at gøre dette gælder en lille mængde af det færdige produkt (tinktur eller olie) på håndled eller albuebøjning. Vent i 15-20 minutter for at se hudens reaktion. Du kan begynde at bruge det nationale middel, når du er overbevist om, at du ikke er allergisk.

Applikationsfunktioner

Datura vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår, hvis det anvendes korrekt. Men anvendelsesmåden afhænger af midlets form:

Der er en række anbefalinger, som bør implementeres uanset hvilken form du bruger dope til:

 1. Påfør produktet til huden hver dag.
 2. Ansøgningen skal være 2-3 måneder (ikke mere), hvorefter du skal tage en 1 måneders pause og om nødvendigt gentage kurset.
 3. Hvis der opstår bivirkninger (rødmen, kløe, udslæt osv.), Skal du øjeblikkeligt ophøre med at bruge dope.
 4. Giftigt græs bruges på nogen måde i forbindelse med hårfjerning. De bedste resultater opnås, hvis du fjerner hår med en rod (shugaring, voks depilation, epilator osv.).
 5. Om aftenen, brug dope to timer før sengetid.

Hvordan man anvender tinktur datura?

Tincture dope til hårfjerning sælges i et apotek på det frie marked. Men du kan også lave alkoholtinktur hjemme. Til dette skal du:

 • 0,5 spsk. frø dope;
 • 1 spsk. alkohol eller vodka.

Smør problemområder med et færdigt produkt. Før tinkturen påføres, er det ønskeligt at fjerne håret, da dette vil bidrage til gennembruden af ​​midlerne til pærerne. Datura græs bruges til at fjerne hår for evigt i denne form hver aften. Efterlad tinkturen på huden i en time, og skyll derefter med varmt vand.

Alkoholtinktur er bedre at bruge til kvinder med fedtet hud, fordi alkoholen bliver lidt tør for hende.

Hvordan man ansøger dope olie?

Daturaolie fra uønsket hår anvendes på samme princip som tinktur:

 1. Ansøg efter hårfjerning på ren hud.
 2. Dråb et par dråber olie og jævnt gnide på problemområdet.
 3. Efter en time skylles resterne af med varmt vand.

Datura olie kan nemt købes på ethvert apotek. Den består af et olieagtigt ekstrakt fra planten. Den indeholder ikke konserveringsmidler, så holdbarheden er lille. Af denne grund sælges i små mængder (op til 25 ml). Det er velegnet til alle hudtyper, men det er bedre at bruge til kvinder med tørre hudproblemer.

Broth dope til fjernelse af hår

For at slippe af med uønsket vegetation vil også hjælpe afkogningen af ​​en giftig plante. Du kan lave mad derhjemme. Har brug for at tage 5 spsk. græs dope og hæld 0,5 liter kogende vand. Send blandingen til ilden og kog i en kvart time. Når bouillon køler ned, tørre problemområder med det 2-3 gange om dagen. Afkogningen kan bruges mere ofte, da koncentrationen af ​​giftige stoffer i den er meget mindre.

Hvis du vil slippe af med håret ved hjælp af en dope, skal du følge alle sikkerhedsregler. Giftigt græs hjælper med at løse problemet med overskydende vegetation, men det tager tid og tålmodighed at dope fra uønsket hår reddet dig for evigt.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Datura olie (infusion)

Producent: TM "Marislavna" (IP Veselova MV, g.Maykop)

Olieekstrakt af græs dope almindeligt at svække og hæmme hårvækst. Et bekvemt alternativ til dopens bouillon.

Ingredienser: Datura urte, druemostolie.

Det betydelige indhold af alkaloider i plantens kemiske sammensætning førte til anvendelsen af ​​urtepræparater som et effektivt middel til fjernelse af uønsket hår på ansigt og krop.

Brug dop olie til at fjerne hår: 2 gange om dagen, tør med olie de områder af kroppen eller ansigtet, som du vil fjerne hår (før du fortsætter med proceduren, skal du kontrollere huden for en allergisk reaktion på dopolie, f.eks. På indersiden af ​​albuen ). Gradvist begynder håret at falde ud af sig selv. Hvor hurtigt det sker - afhænger af dit hårs individuelle karakteristika - nogen begynder at falde ud om nogle få dage, og nogen skal bruge værktøjet i 3-4 måneder. Nogle gør sådan en fejl - de holdt op med at bruge dope efter 1-2 uger, fordi kan du ikke se resultaterne. Gentag ikke disse fejl: mere tid er nødvendig for at fjerne stærkt sundt hår. For større effekt er det tilrådeligt at dampe huden i varmt vand, så porerne bliver forstørret (ideelt - efter bad eller brusebad), med masserør bevægelser, og forsøger at gnide oliebrønden. Da håret har flere udviklingsstadier, skal proceduren gentages dagligt i mindst 1-2 uger. Hårsækkets aktivitet er gradvist undertrykt, håret svækkes og stopper derefter med at vokse.

Det optimale anvendelsesområde for olien i 1 måned, så skal du give din hud 2 uger til hvile. Og du kan gentage om nødvendigt.

Advarsel! Fjern ikke hår med epilator / voks, dvs. på tidspunktet for brug af daturaolie bør hårsækkene være på plads) Det er kun tilladt at barbere maskinen.

Advarsel! Hvis overdreven hårvækst er forbundet med hormonelle lidelser, så er det nødvendigt at behandle den underliggende sygdom!

Uden konserveringsmidler og kunstige tilsætningsstoffer.

Kontraindikationer og særlige anvisninger: Datura almindelig - meget giftig plante, brug af olie kræver derfor en streng overholdelse af det anbefalede behandlingsforløb. Olie bør holdes væk fra børn og kæledyr. Gælder ikke for børn under 9 år. Kun til ekstern brug.

Holdbarhed 1 år på et køligt sted.

Produktet er certificeret. TU 9158-005-0177188917-2013 (overensstemmelsescertifikat, overensstemmelseserklæring)

Mænds hårfjerning: mandlige hårfjerningsmetoder

Sådan appliceres pasta til shugaring