Rensning ansigtsmaske af sodavand og barberskum: en opskrift derhjemme

Nå, hvilken pige låner ikke periodisk mænds ting? De har smukke skjorter, duftende parfume, duftende brusegeler. I dag vil vi låne barberskum fra mænd og anvende det på en usædvanlig måde - vi vil rense vores ansigt derhjemme.

Denne opskrift syntes relativt nylig, men allerede opnået misundelsesværdig popularitet. Trods alt har ikke alle piger råd til at skrælle i salonen, og derfor skal vi finde et anstændigt alternativ. En hjemmelavet ansigtsmaske af barberskum og sodavand er en god måde at rense din hud på og spare dine besparelser.

Black Dots Shaving Foam Mask: Nyttige Egenskaber

I modsætning til sæbe, som også bruges til husrensning, tørrer barberskum ikke huden og efterlader ikke et tyndt lag af "kemi" på overfladen. Skummet er specielt designet til at fugt og lindre hud irriteret ved barbering.

Separat er det værd at bemærke en anden vigtig ingrediens i rensemasken - sodavand, der længe har været brugt i forskellige masker og skrubber. Det har en fremragende skrubningseffekt. Soda renser porer godt og hjælper med at slippe af med døde hudceller og sorte pletter.

I denne maske går en duet af barberskum og sodavand godt sammen - soda renser porerne og fjerner fedtet skinn, og skum blødgør dets slibende egenskaber og fugter huden.

Hvordan laver man en ansigtsmaske med barberskum?

 • barberskum (2 spsk)
 • sodavand (2 tsk)

Forberedelse af en maske fra sorte punkter:

Først og fremmest skal du dampe huden - for at gøre det lettere at fjerne forureningen. Det er nemmest at gøre dette med et dampbad (du kan bruge simpelt kogende vand, men kamilleafkogning er bedre for huden). 5 minutter er nok.

Bland derefter skum og sodavand - du får en så klumpet konsistens.

Påfør masken til huden i en cirkulær bevægelse, så området undgås. Lad i 15 minutter.

Masser derefter forsigtigt huden med fingrene eller en gammel tandbørste med særlig opmærksomhed på problemområderne. Overdrive det ikke, ellers kan du skade huden. Massage i 5 minutter, skyll derefter med varmt vand. Påfør på huden fugtighedscreme.

Barberskum og sodavandmaske: anmeldelser

På ansigtet ser masken sådan ud:

Maskeren er ideel til ejere af olieagtig hudtype: det fjerner fedtet skinn og virker ud af huden. Men for tørrede piger anbefales det ikke at bruge en maske for ikke at overdrive huden og ikke forværre problemerne. Det samme gælder for piger hvis hud er tilbøjelig til irritation eller er følsom.

Ingen grund til at blive involveret i rengøring: Bare gør det en gang hver anden uge.

For at øge effekten kan du tilføje salt svarende til mængden af ​​sodavand.

Efter vask af masken anbefales det at tørre huden med hjemmelavet urteafkog, som kamille.

Mask med en temmelig hård handling, så nøje lytte til dine følelser. Hvis huden begynder at brænde, vaskes straks masken af ​​og blødgøres med en fugtighedscreme.

Rensemaske til barberskum og sodavand

Hvor mange krukker, flakonchikov, dåser, sklyanochek og rør er på hylden i badeværelset eller på bordet på kvinden? De selv kan ikke svare på dette spørgsmål. Men for mænd, kun én ting, sjældnere et par ansigtsprodukter. Creme, eller barberskum og cologne.

Og hvem ville have troet, at det er barberskum, der kan bruges af svagere køn. Og det er for ansigtet. Det er allerede umuligt at finde ud af, hvilken af ​​kvinderne først havde ideen om at forsøge at bekæmpe sorte prikker på huden ved hjælp af en mænds kosmetik, men det er passende at sige, at denne kvinde har opdaget en ny og ret effektiv måde.

Sammensætning og virkningsmåde

Der kan være andre komponenter i sammensætningen, men de er mere for soliditet.

For at gøre det klart, hvorfor dette middel, designet og udviklet udelukkende til mænd, har en gavnlig effekt på kvinders hud og for at fjerne unødvendig og fuldstændig ubegrundet frygt, er det værd at starte med komponenter. For det første er mænds hud også dårligt tolereret af forskellige og forskellige kunstige kemiske forbindelser, og derfor forsøgte udviklerne kun at skubbe kun naturlige blade ind i skummet til barbering. For det andet er der ikke og kan ikke være en særlig forskel i disse komponenter til mænd og kvinder.

Du bør starte med de truende navne, der faktisk ikke er mere skadelige end almindeligt salt.

 • natriumbenzonat. Faktisk er det et kosttilskud, som kan findes i de mest almindelige produkter. I vores tilfælde bruges det som konserveringsmiddel meget godt at tørre huden.
 • propylenglycol. I modsætning til det første stof - en befugter. I den rigtige andel giver de en fantastisk effekt.
 • ekstrakt af aloe, kamille, eukalyptus og andre medicinske planter. De har antiinflammatoriske og antimikrobielle virkninger. Det er værd at være opmærksom på, at i denne barberingsskum erstattes denne komponent ikke med sin syntetiske modstykke.
 • mineralolier af forskellige typer. Denne komponent har den mest gavnlige effekt. Ødelægger fedtstoffer, blødgør og renser kanalerne. Under hans indflydelse bliver huden fjernet af de berygtede sorte prikker.

Effekt af sodavand på huden

Hvordan påvirker sodavand huden?

At sige, at sodavandring er at mindske sin rolle, og det er ikke godt nok. Nogle skyndende hunde, der har læst dette langt, vil skynde sig at gnide deres ansigt med bagepulver og naturligvis slette det til huller. Så det er værd at forklare.

Og den sidste egenskab af sodavand: du kan kalde det regenererende. Men det manifesterer sig ikke, fordi natriumbicarbonat selv deltager i denne proces. Det stimulerer simpelthen ham ved at ødelægge det allerførste beskyttende lag.

Effekten, som det kan forstås, er meget positiv og praktisk talt lynnedslag. Men han har ikke en lang handling. Maksimum 2-3 dage.

Flere opskrifter

Lyt til fornemmelserne, når du anvender en sådan maske

Og endnu en gang er det nødvendigt at bremse disse skønheder, som ikke kan vente med at prøve dette "magiske" værktøj.

Faktum er, at alle ovennævnte komponenter er meget, hvis jeg måske siger det, maskulin. Handlingen de har effektive, hurtige, men hårde. Især hvis de er forbundet med en skrubbe eller ansigtsmaske. Derfor bør du nøje overholde de dokumenterede opskrifter, overholde proportionerne og omhyggeligt overvåge dine følelser.

Barberskum og sodavand №1

En simpel opskrift på en ansigtsmaske

1/2 tsk sodavand blandes hurtigt i en lille mængde skum til barbering. Sæt dine fingre på problemområderne med sorte prikker. Vent 10 minutter, skyll derefter med varmt vand og vask derefter med koldt.

Barberskummaske og soda nr. 2

Til 2 spiseskefulde barberskum, 1 tsk sodavand og 1 tsk finmalet salt. Uden massering skal du ansøge på ansigt i 10 minutter. Vask dit ansigt på samme måde.

Maske fra barberskum og sodavand 3

Vi laver en maske af barberskum og sodavand

Adskil ægget hvidt fra æggeblommen, tilsæt den samme mængde barberskum og en teskefuld sodavand. Massage dit ansigt i problemområder i 10-15 minutter. Vask af med varmt vand.

Barberskum og sodavand 4 "

Halv en teskefuld soda, en teskefuld hydrogenperoxid. Bland med en lille smule barberskum. Ansøg ansigt ikke mere end 15 minutter. Vask først med varmt og derefter koldt vand.

Ansigtsskrubb med sodavand og barberskum

Lav en ansigtsskrubbe

På en teskefuld soda tilsættes den samme citronsaft og vente til sodavand er slukket. Hvis blandingen er for tyk, fortynd lidt med vand. Anvend på problemområder med en overflod af sorte prikker, massage i 2-3 minutter. Tør dit ansigt med en fugtig klud og påfør barberskum med et tykt lag. Efter 5 minutter skylles med varmt vand.

Finesserne af brugen af ​​masker og ansigtsscrubs med sodavand og barberskum

Følg de enkle regler for anvendelse af en sådan maske.

Der er nogle funktioner, der skal følges.

 • For ikke at strengt følge tiden og ikke være bange for forbrændinger, kan du tilføje havregryn, økologisk olie, fugtgivende kosmetisk creme, cottage cheese til masken eller skrubbe.
 • barberskum eller gel kan bruges i stedet for sæbe ved vask.
 • obligatorisk vask først med varmt og derefter koldt vand. Varmt vand vasker masken væk og renser den fra åbne porer. Koldt vand lukker disse porer, hvilket signifikant forlænger effekten af ​​masken eller skrubbe.
 • Hvis ansigtets hud ikke er olieagtig, er det bedre at bruge barbergel i stedet for skum.
 • hvis der er aktiv acne eller pustler i ansigtet, er det bedre at afstå fra at bruge disse værktøjer.
 • hvis der i løbet af massering var ubehagelige fornemmelser (brænding, kløe, lyst til at ridse) er det nødvendigt at stoppe proceduren straks, på trods af hvor meget tid der er gået siden det begyndte, og grundigt vaske dit ansigt.
 • når overeksponeret på ansigtet af masken eller skrubberne, vil der være forbrændinger, der ligner solskoldning.
 • før proceduren ikke skal dampe ansigtet. Det er bedre at blot fugte med varmt vand.
 • Sådan rengøring skal udføres ikke mere end 1 gang om 2-3 dage.
 • efter proceduren anbefales at anvende en fugtighedscreme.

Her er måske alt, hvad der kan siges om dette ikke helt almindelige ansigtsplejeprodukt. Selvfølgelig er disse kun grundlæggende regler og kun nogle få opskrifter. Men de testes, og eksperimenter med sådanne aktive stoffer er ikke altid en forsvarlig risiko. Skønhed er utvivlsomt vigtigt, men sundhed er vigtigere.

Hjem ansigtsskæleskum

Så snart skønhederne ikke eksperimenterer, bare for at forblive så uimodståelige!

Huden er det største omsorgsområde og et springbræt til forsøg. Og på ansigtets hud lever ofte fjenden af ​​alle piger №1 - sorte prikker!

Skønheder ser dem altid på deres ansigt, forsigtigt forsøger at lime dem eller gemme dem under et lag af fundament.

Men for nylig har en ny opskrift om at slippe af med hadte punkter spredt meget over munden. For at gøre dette behøver du kun ét værktøj, som i første omgang helt uegnet til dette.

Selvom du ikke vil overraske nogen med mad fra køkkenet i kosmetologi, men nu skal du lægge din hånd i mænds rejsetaske og hente rakeskum derfra! Ja, det var med dette værktøj, som engang gættede at eksperimentere.

Ansigtsrensning med barberskum

Den første ting at sige er, at denne procedure kun kan udføres på piger med hud, der ikke er tilbøjelige til irritation, fordi masken er ret hård. Og piger, der har fedtet hud, bør indskrænke sig til T-zonen i ansigtet og områder, hvor sorte prikker er rigelige.

I løbet af proceduren skal du lytte til dine følelser: Hvis du bager eller klemmer, skal du straks stoppe, vaske forsigtigt og anvende en beroligende creme. Det er ønskeligt før denne procedure, såvel som før nogen rensning, at dampe ansigtet med en bouillon af urter eller en varm komprimering.

Den mest blide hudopskrift på en rensemaske

Start med den enkleste brug af barberskum. Det har i sig selv en blødgørende og rensende virkning, så vi vil anvende den i sin rene form.

Anbring almindeligt barberskum på huden på ansigts T-zone, nemlig på områder med olieagtig hud med et tykt lag. Ca. som mænd anvendes til barbering. Lad i 15 minutter. Skyl godt med varmt vand.

De behandlede områder af huden ser friskere ud, antallet af sorte pletter formindskes. Påfør en beroligende creme.

Ansigtsrensning med sodavand og barberskum til hud med en lille mængde sorte prikker

Til denne procedure skal du forberede en maske. I 3 spsk. ske skumskum tilsættes 3 tsk sodavand. Rør omhyggeligt. Påfør huden på ansigtet (områder mærket med sorte prikker). Tillad masken at være på dit ansigt i 15 minutter.

Og derefter gør vi en rensende massage. Brug fingrene til forsigtigt at gnide masken over huden ved hjælp af cirkulære massagebevægelser. Husk at arbejdet kun går med fede områder! Du vil mærke, at uopløste sodakrystaller gør mikropropylen til huden og absorberer alt, der er gammelt og unødvendigt. Massage gør endnu 10 minutter, behandle problemområderne omhyggeligt. Tryk ikke hårdt, så der ikke er slid og ridser.

Skyl masken fra huden med varmt vand, vask derefter med koldt, så porerne lukkes. Påfør en beroligende creme.

Ansigtsrensning med barberskum til hud med masser af tilstoppede porer

Skønheder, der har fedtet hud, lider oftest af sorte pletter. De kan ikke kun være på næsen, men også på kinderne, hagen og panden. Du kan prøve den mest ekstreme metode til rensning ved hjælp af barberskum.

For at forberede denne maske har du brug for 3 spsk. skeer af skum og 3 tsk sodavand og salt. Salt er bedre at tage ekstra. Alle blandinger og, som i tidligere tilfælde, gælder på huden. Lad masken interagere med huden i 10-15 minutter.

Og nu tager vi en almindelig tandbørste i vores hænder og begynder renseprocessen. Cirkulære små bevægelser behandler omhyggeligt alle områder, der kræver opmærksomhed. Uden unødig indsats, men omhyggeligt. Du må ikke føle saltkrystaller, der riper på huden, men friktionen skal føle sig godt.

Derefter skylles huden også med varmt vand, vi indsnævrer porerne med kulde og beroliger cremen.

Sikkerhedsforanstaltninger

Ingen grund til at blive involveret i rensning og forsøge at skinne på tørre områder af huden, såsom kinder og kindben.

Pas på fornemmelser - masken bør ikke brænde eller klemme.

Efter sådanne procedurer er det bedre at være hjemme, ikke at udsætte huden, der er dækket af mikroskopiske slid, lyse sommersol eller vinterfrost, der klemmer bag kinderne.

Sørg for at vaske godt efter det.

Det er meget nyttigt at tørre ansigtets hud efter rensning med barberskum med en "hjemmelavet" tonic - afkok af kamille og andre yndlingsurter.

Artikelforfatter: Anastasia Gorodetskaya

Shaving Foam Face Masks

Hvert år drejer piger og kvinder i stigende grad sig om opskrifter af folkets kosmetologi. En usædvanlig komponent af masken til hjemlavning var et simpelt barberskum. Hovedformålet med produktet er at lindre og blødgøre huden. Det er derfor, at det regelmæssigt bruges til kosmetik. En ansigtsmaske med barberskum renser perfekt epidermis mod snavs, eliminerer sorte pletter og bruges også aktivt til foryngelse. Vi vil tale om dette og mange andre ting i dag.

Fordelene ved hjemmelavede skumprodukter

På basis af produktet til barbering på internettet kan du finde mange opskrifter af skønhed. Det kan bruges selv for tynd, delikat og meget følsom hud. Så hvad er anvendeligheden af ​​komponenten til epidermis af en kvinde:

 • har en blødgørende virkning
 • Påvirker forsigtigt dækslet med dyb rensning af snavs;
 • eliminerer problemet med forstørrede porer, indsnævrer dem;
 • giver en ensartet farve til ansigtet, fjerner overdreven pigmentering og meget synlige fregner;
 • desinficerer og dræber alle mikroorganismer på dækets overflade;
 • tørrer og lindrer forskellige former for betændelse. Eliminere acne, acne;
 • regulerer og kompenserer for manglen på fugt i hudcellerne
 • fjerner skadelige og giftige stoffer fra forsiden;
 • har en stramningseffekt, eliminerer fine rynker.

Også før du begynder at anvende barberskum, er det vigtigt for ansigtet at gøre dig fortrolig med kontraindikationerne:

 • individuel intolerance over for komponenterne
 • i nærvær af aktiv acne eller sår;
 • allergisk reaktion.

Mange piger, før du bruger kosmetik, spørg dette spørgsmål: "Hvilket skum er bedst at købe?" Svaret er ret simpelt - nogen. Men der er flere vigtige regler, der anbefales at blive læst:

 1. For en normal, tør og følsom type skal du udskifte et simpelt skum med en barbergel. Den indeholder mindre aggressive komponenter.
 2. For at undgå forbrændinger på huden anbefales produktet ikke i sin rene form. Bedre i kombination med andre ingredienser: Valmue, smør, cremefløde, cottage cheese osv.
 3. Før du anvender det færdige hjemmemedicin, skal du dampe dækslet over varmt vand eller afkog af urter i en kvart time.
 4. For at modstå mere end den angivne tid kan det ikke være at forhindre forekomsten af ​​bivirkninger og forbrændinger på huden.
 5. Fjernet ansigtsmaske med barberskum, først med varmt vand og derefter afkølet. Dette er nødvendigt for at lukke porerne.
 6. Gel- og barberskum kan bruges som et simpelt renseprodukt.

Ansigtsmaske opskrifter med barberskum

Kosmetik bør anvendes meget omhyggeligt. Hvis kløe eller rødme er påkrævet, skal du fjerne massen fra ansigtet og drikke antiallergisk medicin. Vi tilbyder dig at overveje flere muligheder for fremstilling af masker.

oprensning

Der er flere opskrifter til hjemmelavede blandinger til fjernelse af snavs og sorte pletter (dette problem hjælper også masker fra agurker).

 1. Den første eliminerer helt en lille smule acne, acne. Velegnet til problem og olieagtig hud.

For at forberede skal du:
• bagepulver - 3 tsk
• skum - 3 spsk.

I en lille beholder blandes alle ingredienserne. Konsistensen skal få en enkelt masse. Fordel jævnt og modstå 5-9 minutter. Skyl med varmt og skyll med koldt vand. En sådan ansigtsmaske af sodavand og barberskum behandler fjernelsen af ​​sorte prikker.

 • Der er endnu en mulighed for en ansigtsmaske fra sodavand og barberskum, der passer til alle hudtyper:
  • skum - 1 spsk;
  • sodavand - 1 tsk
  • kaffe naturligt pulver -1 tsk.

  I en passende beholder blandes alle ingredienserne. Spred blandingen over ansigtet, hvilket gør massagebevægelser. Sug i 5 minutter og skyll som beskrevet ovenfor. Denne maske skal bruges 1 gang om 7 dage.

 • Ved dyb rensning af epidermis anbefales det at anvende følgende sammensætning. Det skal gøres med en stærk blokering af porer og en fed type afdækning.

  Følgende ingredienser er påkrævet:
  • barberskum - 3 spsk.
  • bagepulver - 3 tsk
  • salt fint - 3 tsk.

  Alle komponenter til at forbinde i en bekvem container. Påfør huden, hold i ikke mere end 5 minutter og skyll i to trin: varmt og derefter koldt vand.

 • En anden opskrift på rengøring af ansigtet:
  • hovedbestanddel - 30 ml;
  • citronsaft - 15 ml;
  • Fersken æterisk olie - 10 dråber.

  Alle komponenter blandes og let piskes med en simpel pisk. Spred over epidermis og hold i 10 minutter. Vask som beskrevet ovenfor.

  En ansigtsmaske med barberskum og sodavand betragtes som effektiv, men du bør ikke misbruge den. Det er nok at udføre dyb rensning 1-2 gange om ugen, afhængigt af typen af ​​dækning.

 • beroligende middel

  1. Denne sammensætning er egnet til blødgørende fugt og flagerende epidermier. Ved korrekt og regelmæssig brug forbedres hudfleksionen, fine linjer glattes, træthed forsvinder.

  ingredienser:
  • gulerod frø - 40 g;
  • majsstivelse - 10 g;
  • Skum - 20 ml.

  Frøene finmales i en kaffekværn til et pulver. I en separat beholder kombineres med stivelse og skum, blandes grundigt. Læg forsigtigt massen på ansigtet og hold den i 20 minutter, fjern og belæg cremen med en fugtighedscreme.

  befugtning

  1. Genopret hudens elasticitet og fasthed, fjern rynkerne let, brug kun den følgende opskrift. Ud over hovedfunktionen normaliserer masken blodstrømmen til cellerne, og også hvide, hvilket giver en jævn hudfleksion.

  Til den nødvendige sammensætning:
  • Hjemmelavet yoghurt - 30 ml;
  • skum - 60 ml;
  • æggeblomme - 1 stk.
  • blomsterhonning - 10 g.

  I en dyb plade blandes skummet, yoghurt og æggeblomme. Slå op til en enkelt stat. I mellemtiden smelter honningsproduktet i mikrobølgeovnen. Hæld til hovedblandingen og bland. Ved hjælp af en speciel børste, der påføres huden, står vi en kvart time og skylles med almindeligt kogt vand.

  Til acne

  1. Aflaster acne, desinficerer og fjerner betændelse, irritation, fjerner forsigtigt døde hudceller og indsnævrer forstørrede porer. Passer til alle typer.

  Take:
  • hvid ler - 10 g;
  • æterisk olie af appelsin eller citron - 2 dråber;
  • barberskum - 30 ml.

  Hæld pulverformet komponent i beholderen, tilsæt olie og skum. Rør til glat. Fordel blandingen jævnt på ansigtet, undgå øjenlågsområdet, næse og læber. Efter 10 minutter fjernes den kølede bouillon af grøn te. Denne kosmetiske procedure bør udføres strengt om natten.

  Træk op

  1. Det anbefales at bruge til kvinder efter 40 år. Denne maske hjælper ikke kun med at stramme dækslet, men også at fjerne fra skadelige giftige stoffer, urenheder og mætte med vitaminer og mikroelementer.

  Ingredienser til sammensætningen:
  • Kelpalger - 30 g;
  • vegetabilsk olie - 30 ml;
  • sandeltræ æterisk olie - 2 dråber;
  • Skum - 30 ml

  Tang spredes i en beholder og hæld 1/2 kop varmt vand. Dæk og lad i 30 minutter. Derefter finhak det, tilsæt resten af ​​ingredienserne, bland. Påfør jævnt på huden og undgå delikate områder. Tåle 30 minutter og skyll med varmt vand. Masken udføres ved kurser på 10 procedurer. Kun i dette tilfælde kan du opnå maksimale resultater.

  Ansigtspleje derhjemme (cremer, masker, scrubs, peels osv.) - review

  Facial rensning med barberskum og sodavand - myte eller virkelighed foto

  "Jeg ville ønske jeg havde et helt rent ansigt, uden sorte prikker og betændelser, lige og glatte, som i en alder af 16 år." - Denne tankegang plager mig hver morgen, når jeg kommer på arbejde eller lige før jeg går udenfor.

  "Som jeg er træt af disse sorte prikker, mor" er ordene fra min 12-årige datter, der i kraft af sin alder er alt andet end oversvømmet med sorte prikker.

  Og på trods af vores konstante procedurer for fjernelse af sorte prikker med det, er der ikke færre af dem.

  Så så jeg en opskrift på nettet, der siger at rydde ansigtet af sorte pletter i hjemmet er nemmere end nogensinde. Nå, tjek det ud.

  Så i etaper:

  1. Jeg samler vand i puljen, sætter ilden på. Jeg venter mens det koger, så smider jeg en håndfuld tørrede calendula blomster der. (I den oprindelige opskrift er dette kamille, men jeg havde det ikke hjemme)

  Da jeg har en datter, og hun var heldig med sin mor, gentager jeg hele processen på hende. Jeg gør de samme trin, kun blandingen nr. 1 fremstilles umiddelbart før påføring. Og gnid hendes ulykkelige næse selv. Jeg anvender foryngende ler med chlorhexidin under sit rimelige spørgsmål, hvorfor skal jeg forynge.

  Vi venter, vask af, se. På sin unge næse var en hel hotbed af sorte prikker, er det klart, at de sidder ret dybt. Var og opholdt sig. Alt er på plads, miraklet skete ikke! Men huden blev stadig renere i udseende. Nå, jeg tog vores yndlingssløjfe, og til de uhæmmede skrig af barnet rensede jeg hendes smukke næse.

  Hvad kan jeg sige om alt dette? Konklusionen er tvetydig - proceduren er ikke skadelig for huden, tiden tager ikke meget, men effekten beskrevet på internettet er ikke! Der er en synlig forbedring i tilstanden af ​​huden, effekten af ​​simpel pleje, så hvis du har tid til alt dette - lad dig gøre det!

  Og jeg sørgede igen for, at der ikke findes noget bedre middel til at rense ansigtet fra sorte pletter end en hvid maske med aloe vera. Du kan læse mere om det i denne min anmeldelse.

  18 geniale tricks, der kan forenkle livet for enhver pige

  Piger er skatten i vores verden. Derfor forsøger de at se og opføre sig i overensstemmelse hermed. Men du må indrømme at det altid er på toppen er ikke en nem opgave.

  Derfor har AdMe.ru samlet kølige tricks, som kan gøre livet lettere for alle medlemmer af svagere køn.

  18. Citron og honning

  Slip af de sorte prikker vil hjælpe en simpel maske citron og honning.

  17. Blyant og læbebalsam

  En meget hård eyeliner kan dyppes let i en læbebalsam. Dette vil blødgøre stylusen, og det vil være mere bekvemt at bruge en blyant.

  16. Hashtag og røgfyldte øjne

  For at gøre røgfyldte øjne hurtigt og enkelt tegner du en rist på det ydre hjørne og blander det forsigtigt med en børste eller svamp. For mørkere øjenlågs makeup skal du gentage handlingen flere gange.

  Masken fra de sorte pletter til ansigtet derhjemme: Folkerecept

  Velplejede hud og et sundt udseende - drømmen om enhver kvinde. Sorte prikker på hudens sundhed reflekteres ikke, men udsigten er betydeligt forkælet. Maske fra sorte pletter til ansigtet - en af ​​de mest effektive måder at slippe af med uønsket udslæt. I dag anvendes både købte masker og dem, der er udarbejdet af dem selv, aktivt. Populære kampformer er rig på overflod af opskrifter, så der er noget at vælge imellem.

  Proteinmaske med citronsaft

  Sukker - spiseskefuld;

  Citronsaft - en spiseskefuld.

  Slog proteinet med sukker og tilsæt citronsaft. Lad det brygge i fem minutter og påfør på dampet hud.

  Maske med sodavand

  Honning - en teskefuld;

  Citronsaft - en teskefuld;

  Soda - en tsk.

  Slog proteinet og tilsæt resten af ​​ingredienserne. Masken påføres i en halv time.

  Æggemask

  Olivenolie - en tsk.

  Slør ægget lidt og tilsæt smør til det. Påfør maske til ansigt. Vedhæft et papirserviet på toppen. Efter en halv time vaskes af.

  Maske med aktivt kul

  En anden maske, der trækker sorte prikker, er en maske, der bruger aktivt kul.

  Gelatine - spiseskefuld;

  Mælk - en spiseskefuld

  Aktiveret kulstof - to piller.

  Kul crush og bland med gelatine. Fortynd med mælk og sæt i et vandbad. Rør blandingen i en gel under omrøring. Masken påføres med en pensel i flere lag.

  Gelatinemask Film

  Gelatine - tre spiseskefulde;

  Mælk - to spiseskefulde.

  Gelatine fortyndet i mælk. Lad det stå i tyve minutter. Sæt i et vandbad og opløs alle klumperne. Efter afkøling anbringes masken på ansigtet i to lag, og fjern den om en halv time. Hvis du f.eks. Vil fjerne sorte prikker på næsen, kan du kun anvende en maske på dette område af ansigtet.

  Usædvanlige barberende skummasker

  Barberskum, det viser sig, kan bruges til andre formål. Ressourcefulde håndværkere har opdaget sin evne til at påvirke ansigtets hud og anvendes aktivt til fremstilling af masker.

  Opskrift 1. Skummet påføres ansigtet, og efter fem minutter fjernes det med en svamp.

  Opskrift 2. Anvend barberskum på dit ansigt og gnid sammensætningen af ​​salt og sodavand over det.

  Denne maske kan ikke bruges mere end en gang om ugen. Handler effektivt, men forårsager brænding.

  Maske mod sorte pletter og blackheads

  Nogle masker fra sorte pletter på ansigtet anbefales ikke at anvende i nærvær af acne. Undtagelser er lermasker. Black Clay renser huden fra både comedones og acne. Du kan bruge det simpelthen i sin rene form - fortyndet med vand og påført ansigtet.

  Ansigtsrensning derhjemme

  For at rense ansigtet bruger man ofte sodavand. En mulighed er at dreje sæbe i skum og bland det med sodavand. Påfør blandingen på ansigtet og skyll det af efter syv minutter.

  Også til rensning er overfladen passende blanding af salt og hydrogenperoxid. Først skal du dampe ansigtet. Fugt derefter en bomuldsstuds eller bomuldsuld med peroxid og blød i salt. Tør ansigtet i ti minutter. Afslut proceduren med en kontrastvask.

  Kinesisk maske fra sorte prikker

  For nylig er kinesiske masker fra sorte pletter blevet populære.

  Brug af dem er meget simpelt. Det er nødvendigt at anvende på renset hud i femten minutter og fjerne i en bevægelse. Ifølge anmeldelser er masken ret effektiv. Bruges til at fjerne døde hud, komoner, peeling og rengøringsporer.

  Uanset hvilken metode du vælger, er det vigtigste at huske, at du sammen med kosmetiske renseprocedurer skal passe på dit helbred. Ikke underligt de siger, at de fleste sygdomme er afhængige af, hvad vi spiser. Vær også opmærksom på en fuld søvn og hvile.

  Hvordan laver man en maske fra sorte prikker af barberskum og almindelig sodavand?

  Hver dag bliver en maske af barberskum og sodavand mere populær. Populære rygter siger, at med dette magiske værktøj kan du slippe af med de sorte prikker én gang for alle. Er det virkelig så?

  Komponentfunktioner

  Sorte pletter eller åbne komedoner, som læger kalder dem, er porer, der af en eller anden grund er tilstoppet med talg og små støvpartikler. For at slippe af med effekten af ​​den sorte udslæt, skal du hjælpe dine porer til at rydde.

  Soda er fedtens første fjende, hver værtinde ved det. Dette værdifulde fødevareprodukt er imidlertid nyttigt ikke bare for at rense ovnen. Det kan også med succes fjerne overskydende talgkirtler fra dit ansigt.

  Men når du bruger sodavand til kosmetiske formål, skal du være på vagt. Langvarig kontakt med følsom hud og ren alkali kan forårsage irritation. Derfor anbefales det ikke at bruge det i ren form, men at blande det med neutrale stoffer.

  En god base kan være almindeligt barberskum. Den har en passende tekstur og har også en antiseptisk og fugtgivende virkning.

  Når du køber kosmetik, være opmærksom på sammensætningen. Hvis en af ​​de første komponenter vil blive specificeret mineralmasse, bør du ikke købe dette produkt.

  Mineralmasse er et biprodukt af olieraffinering.

  Rengøringsmaskopskrifter

  Det ser ud til, hvad mere kan du tilføje til den allerede perfekte sammensætning? Men hver skønhed har en hemmelig opskrift.

  De mest almindelige kosttilskud:

  • citronsaft;
  • jorden (ikke opløselig!) kaffe;
  • salt.

  Før du bruger den nye kosmetik i fuld kraft, hold den "allergotest" på albuen.

  Hvad giver de ekstra ingredienser? Og hvordan man anvender den resulterende mirakelhærdning?

  Tilføjelse af citronsaft giver dig mulighed for yderligere at mætte huden med vitaminer og opnå en lysende effekt. Derudover føder alkali, der reagerer med citronsyre, hudceller med ilt.

  Bland en kvart teskefuld barberingsprodukter, en teskefuld sodavand og saften af ​​en halv citron. Påfør masken til dit ansigt med en kosmetisk svamp. Efter 5 minutter skylles med varmt vand og påføres en fugtighedscreme på huden.

  Jord kaffebønner opløses ikke i vand, hvilket resulterer i en skrubende effekt. Og koffein indeholdt i dem perfekt toner.

  Bland et halvt glas barberskum og to teskefulde sodavand. Tilsæt 5-6 malt kaffebønner og bland, indtil konsistensen er så glat som muligt. Påfør masken på problemområder i huden og massage i mindst 30 sekunder, og lad den gå i yderligere 5-7 minutter. Efter en bestemt tidsperiode skal du vaske med køligt vand og anvende en nærende natkrem.

  Salt, som kaffe, tilføjes til masken på grund af dets struktur. Fordelene ved at anvende en sådan blanding i sin yderligere antiseptiske virkning.

  Bland hovedbestanddelene, efter proportionerne fra den foregående opskrift. Tilsæt dem en teskefuld salt og bland grundigt.

  Påfør masken på dit ansigt og lav en lysmassage (fra 1 til 5 minutter) med særlig vægt på T-zonen. Derefter vaske med varmt vand uden brug af vaskemidler og brug din foretrukne nærende creme.

  Når du bruger masker, skal du undgå at komme i kontakt med området omkring øjnene og læberne. Til pleje af en sådan følsom hud har kosmetikindustrien særlige milde retsmidler.

  Mulige årsager til komedoner og acne

  Hvorfor har nogle af dem et perfekt glat og rent ansigt, mens andre altid skal kæmpe med sorte pletter eller, værre, acne? Hvad er årsagen til sådan uretfærdighed?

  Det viser sig, at alt er logisk. Den mest almindelige årsag til dannelsen af ​​åbne comedoner og akne er utilstrækkelig eller uregelmæssig hudpleje. For at undgå sådanne problemer bør du give dig selv lidt tid hver dag. Vask med et særligt skum to gange om dagen og brug en skrubbe eller rensemaske en gang om ugen er ikke så meget et gebyr for perfekt hud, er det ikke?

  Vær også opmærksom på, hvad du spiser. Jo mere fedtholdige og søde fødevarer du spiser, jo højere er risikoen for sorte pletter. Kan du lide fastfood, kager og fedtkød? Nå skal du vælge, hvad du kan lide mere - din yndlingsmad eller et rent ansigt.

  Spiser du rigtigt og glem ikke at passe dig selv, og de sorte prikker forlader dig ikke alene? Måske bør du konsultere en læge. Nogle gange gør kroppen på denne måde os til at indse, at der er noget galt med det. Vær ikke bange, rettidig konsultation med en hudlæge og endokrinolog vil hjælpe med at etablere et stofskifte og del med udslæt.

  I hemmelighed

  Ansigt yngre end bare 11 dage!

  Selv ved 40 kan du se på 21, hvis du smeder dit ansigt til natten.

  Vask med sodavand og barberskum

  Sorte pletter på ansigtet (eller comedones) forårsager en masse problemer. For det første forkæler de ansigtets udseende, og for det andet tæpper de porerne, hvilket fører til massereproduktion af mikroorganismer inde i huden. På hylderne er der mange værktøjer til at slippe af med sådanne problemer, men samtidig højtydende vask med sodavand og barberskum.

  Funktioner i kombinationen af ​​sodavand og barberskum

  Hvem præcist og når det er besluttet at kombinere barberskum og sodavand er ukendt, men effekten oversteg alle forventninger. Når forbrugerne begyndte at rose den mirakuløse kombination af disse produkter massivt, skred kosmetologer for at forklare, hvorfor effektiviteten af ​​sådanne produkter er meget højere end mange indkøbsmuligheder.

  Så sådan rengøring med skum og sodavand kan ikke kun slippe af med de hadede sorte prikker i ansigtet. Det bidrager også til ødelæggelsen af ​​patogene mikrober, normaliserer talgkirtlerne, tørrer det øverste lag af epidermis, niveauer den samlede tone og lindrer også irriteret hud og bidrager aktivt til stramning af forstørrede porer. En sådan bred vifte af effekter er forklaret ved egenskaberne af hvert produkt separat:

  1. Bagepulver har en god affedtning (såvel som tørring) effekt. Det eliminerer selv den stærkeste forurening i dybden af ​​epidermis, blødgør det øvre lag af huden, hvilket letter fjernelsen af ​​slagge fra dens dybder. Dette produkt kan sammenlignes med en skrubbe, det giver en lignende effekt. Et sådant værktøj giver lidt hudfarve. Glem ikke den kraftige desinfektionsvirkning.
  2. Barberskum indeholder mineralolier og en række planteekstrakter, der blødgør huden, eliminerer inflammation og aktivt nærer og fugter. En del af propylenglycol bevarer aktivt fugt inde i huden, ikke at lade det ud. Natriumbenzoat har en god tørreffekt.

  Samlet set supplerer disse to værktøjer aktivt og harmonisk hinanden, øger virkningen.

  Derfor er kombinationen af ​​disse produkter ikke kun brugt som en skrubbe, men også som en maske til rensning af ansigt og porer. Hver pige, der oplevede denne blanding på sig selv, var overbevist om sin høje effektivitet og tilgængelighed.

  Du kan bruge denne blanding på samme måde som "to i et" produkt. Rens først ansigtet med en rensemiddel (som en skrubbe), og lad den derefter stå i et par minutter i form af en maske. Der er mange muligheder for at bruge skum og sodavand sammen. Det vigtigste er at finde den mest egnede opskrift for dig selv.

  Indikationer og kontraindikationer

  Disse værktøjer har mange positive kvaliteter, men sådan vask kan ikke bruges af alle og ikke alle. Hvis vi taler om kontraindikationer, er der ikke så mange af dem, men de tages bedst i betragtning:

  • Alvorlige åbne hudlæsioner. Når du kommer i sår, kan sodavand forårsage alvorlig smerte eller en brændende fornemmelse. Indtil sårene helbredes, anbefales det ikke at teste dette middel på dig selv.
  • I tilstedeværelsen af ​​pustler på ansigtet af brugen af ​​blandinger lavet af skum og sodavand, er det også bedre at nægte. Når det er absolut nødvendigt, kan du kun bruge barbergel - uden tilsætningsstoffer.

  Der er mange indikationer for den regelmæssige implementering af sådanne rensevaskninger:

  • en overflod af sorte prikker på ansigtet;
  • løs hud;
  • overdreven talgproduktion
  • epidermis grå farve;
  • forstørrede porer;
  • hyppig acne;
  • følelse af utilstrækkelig renhed af huden.

  Hvordan gør man?

  I dag er der mange opskrifter til fremstilling af masker og skrubber baseret på disse to komponenter - med forskellige tilsætningsstoffer, der kun øger produktets rensende effekt. Den mest overkommelige og effektive er følgende:

  1. En blanding af sorte prikker til massage er lavet af et halvt glas skum, hvortil der er tilsat en teskefuld sodavand. Blandingen omrøres hurtigt og grundigt og påføres derefter på ansigtet med glatte massager.
  2. Du skal blande to spiseskefulde af barberingsgel med en sked fint salt og en sked sodavand. Blandingen fordeles jævnt over ansigtet og lades i 8-12 minutter og skylles grundigt. Denne maske mod acne tillader ikke udseende af defekter på huden, eliminerer de allerede eksisterende mangler og udligner tone i ansigtet.
  3. En anden god acne maske med en lille whitening effekt er lavet af en lige så stor mængde hydrogenperoxid og sodavand, taget i en tsk og 80 g gel eller barberskum. Den resulterende blanding anvendes på samme måde som i det foregående tilfælde.
  4. Lige mængder skal blandes fint salt, natriumcarbonat (sodavand) og barberskum. Den resulterende maske gnides aktivt i de områder af ansigtet, hvor det største antal sorte pletter. Derefter er det tilbage på huden i 5 minutter, skylles derefter med koldt vand. Ved hjælp af denne maske kan du helt rengøre huden fra fejl et par gange.
  5. Til meget tør og ekstremt følsom hud er en blanding lavet af en lige stor mængde tyk tung fløde, barberskum og en nippelknap ideel. Denne masse påføres ansigtet med lysmassagebevægelser og vaskes derefter forsigtigt.
  6. Til meget fedtet hud med udvidede porer og kedelig farve er et middel lavet af gel, sodavand og citronsaft (i proportioner 5: 2: 1) perfekt. Blandingen blandes grundigt og masseres intensivt med massagebevægelser ind i huden, hvorefter den straks vaskes af med koldt vand.
  7. Til tør hud er en god mulighed for en rensegel til vask en blanding af en knivspids sodavand, en spiseskefuld honning og et halvt glas skum til vask. Spred massen jævnt over dit ansigt, lad det stå i et par minutter og skyll straks med vand.

  Vær opmærksom på, at opbevaring af nogen af ​​ovennævnte blandinger ikke anbefales. Derfor er det bedre at lave mad i det nødvendige beløb til en enkelt brug. Den færdige blandings maksimale holdbarhed er 24 timer.

  Et andet vigtigt punkt er, at alle ovennævnte blandinger kan anvendes i små mængder til daglig vask.

  I dette tilfælde bliver huden effektivt rengjort hver dag fra alle former for forurening, porerne bliver ikke længere tilstoppede, hvilket betyder, at der ikke er nogen sorte pletter.

  Ved fremstilling af blandinger med salt er det nødvendigt at give produktet fortrinsvis små partikler, da en større kornstørrelse kan skade huden for meget og ridse den.

  Som du allerede har forstået, kan du bruge barberskum og gel. Det er bedst at foretrække produkter med den mest naturlige sammensætning - for eksempel Proraso. For at berolige huden og yderligere stramme porerne for at forbedre effekten af ​​proceduren, efter skylning af ansigtet med køligt vand anbefales det at tørre det med en bomuldsstynde dyppet i kosmetisk lotion.

  Du bør vælge et værktøj til afkogning af urter - for eksempel "Kamille" eller "Calendula."

  Hvor meget skal man beholde?

  I de tidligere beskrevne opskrifter angives den omtrentlige tid for eksponering af midler på ansigtet. Der er imidlertid nogle mindre undtagelser.

  • Hvis ansigtets hud er alvorligt beskadiget, eller hvis epidermis selv er meget følsomt og tørt, skal den anbefalede eksponeringstid halveres. Hvis effekten ikke blev opnået, kan du med hver efterfølgende brug øge eksponeringstiden for blandingen til huden (med et eller to minutter).
  • Hvis huden på ansigtet er løs, olieagtig og for porøs, med et stort antal sorte prikker, skal eksponeringstiden for skrubber og masker forøges med 5 (eller endog 10) minutter.
  • I tilfælde hvor masken ikke forårsager bivirkninger, og det ønskede resultat ikke er opnået (efter en enkelt brug) anbefales det stadig ikke at øge eksponeringstiden. Det er bedre at gentage proceduren om et par dage.
  • En vigtig rolle i effektiviteten af ​​brugen af ​​skum og skrubber spilles ikke kun ved valg af den mest egnede opskrift og tidspunktet for eksponering af blandingen til huden, men også af hyppigheden af ​​en sådan rensevasket.

  Hvor ofte gentager proceduren?

  En blanding af bagepulver og skum eller barbering gel har kun gavnlige egenskaber, men du bør ikke misbruge den. Dette skyldes både en temmelig stærk tørreffekt og det faktum, at porerne kan blive for stramme, hvorfor ansigtet vil opleve svær ubehag (for eksempel kan der opstå peeling).

  Optimale muligheder: Fælles brug af disse produkter to gange om ugen - for olieagtig og kombinationshud, en gang om ugen - for tør og følsom.

  Der skal lægges særlig vægt på følgende: Hvis rengøring og vask med disse produkter finder sted for første gang, kan proceduren genudføres efter en dag, og det anbefales at følge tipsene.

  anmeldelser

  Ifølge vurderinger er vaskning med sodavand og barberskum (samt anvendelse af disse ingredienser til at lave hjemmelavede masker) virkelig en effektiv måde at håndtere sorte prikker på ansigtet. Denne metode til porrrensning er ideel til mennesker i alle aldre, både for kvinder og mænd.

  Alle bemærker billigheden ved denne metode til rensning af epidermier, enkelheden i dens gennemførelse og vigtigst af alt, sikkerhed og høj effektivitet.

  Samtidig siger et stort antal mennesker, at denne vaskemetode viste sig at være langt mere effektiv mod sorte prikker end brugen af ​​de fleste butiksklare produkter. Hvis du vil have din hud til at være perfekt, bør du prøve at eksperimentere.

  Du vil lære mere om vask med sodavand og barberskum i den følgende video.

  Hjem ansigtsskæleskum

  Så snart skønhederne ikke eksperimenterer, bare for at forblive så uimodståelige!

  Huden er det største omsorgsområde og et springbræt til forsøg. Og på ansigtets hud lever ofte fjenden af ​​alle piger №1 - sorte prikker!

  Skønheder ser dem altid på deres ansigt, forsigtigt forsøger at lime dem eller gemme dem under et lag af fundament.

  Men for nylig har en ny opskrift om at slippe af med hadte punkter spredt meget over munden. For at gøre dette behøver du kun ét værktøj, som i første omgang helt uegnet til dette.

  Selvom du ikke vil overraske nogen med mad fra køkkenet i kosmetologi, men nu skal du lægge din hånd i mænds rejsetaske og hente rakeskum derfra! Ja, det var med dette værktøj, som engang gættede at eksperimentere.

  Ansigtsrensning med barberskum

  Den første ting at sige er, at denne procedure kun kan udføres på piger med hud, der ikke er tilbøjelige til irritation, fordi masken er ret hård. Og piger, der har fedtet hud, bør indskrænke sig til T-zonen i ansigtet og områder, hvor sorte prikker er rigelige.

  I løbet af proceduren skal du lytte til dine følelser: Hvis du bager eller klemmer, skal du straks stoppe, vaske forsigtigt og anvende en beroligende creme. Det er ønskeligt før denne procedure, såvel som før nogen rensning, at dampe ansigtet med en bouillon af urter eller en varm komprimering.

  Den mest blide hudopskrift på en rensemaske

  Start med den enkleste brug af barberskum. Det har i sig selv en blødgørende og rensende virkning, så vi vil anvende den i sin rene form.

  Anbring almindeligt barberskum på huden på ansigts T-zone, nemlig på områder med olieagtig hud med et tykt lag. Ca. som mænd anvendes til barbering. Lad i 15 minutter. Skyl godt med varmt vand.

  De behandlede områder af huden ser friskere ud, antallet af sorte pletter formindskes. Påfør en beroligende creme.

  Ansigtsrensning med sodavand og barberskum til hud med en lille mængde sorte prikker

  Til denne procedure skal du forberede en maske. I 3 spsk. ske skumskum tilsættes 3 tsk sodavand. Rør omhyggeligt. Påfør huden på ansigtet (områder mærket med sorte prikker). Tillad masken at være på dit ansigt i 15 minutter.

  Og derefter gør vi en rensende massage. Brug fingrene til forsigtigt at gnide masken over huden ved hjælp af cirkulære massagebevægelser. Husk at arbejdet kun går med fede områder! Du vil mærke, at uopløste sodakrystaller gør mikropropylen til huden og absorberer alt, der er gammelt og unødvendigt. Massage gør endnu 10 minutter, behandle problemområderne omhyggeligt. Tryk ikke hårdt, så der ikke er slid og ridser.

  Skyl masken fra huden med varmt vand, vask derefter med koldt, så porerne lukkes. Påfør en beroligende creme.

  Ansigtsrensning med barberskum til hud med masser af tilstoppede porer

  Skønheder, der har fedtet hud, lider oftest af sorte pletter. De kan ikke kun være på næsen, men også på kinderne, hagen og panden. Du kan prøve den mest ekstreme metode til rensning ved hjælp af barberskum.

  For at forberede denne maske har du brug for 3 spsk. skeer af skum og 3 tsk sodavand og salt. Salt er bedre at tage ekstra. Alle blandinger og, som i tidligere tilfælde, gælder på huden. Lad masken interagere med huden i 10-15 minutter.

  Og nu tager vi en almindelig tandbørste i vores hænder og begynder renseprocessen. Cirkulære små bevægelser behandler omhyggeligt alle områder, der kræver opmærksomhed. Uden unødig indsats, men omhyggeligt. Du må ikke føle saltkrystaller, der riper på huden, men friktionen skal føle sig godt.

  Derefter skylles huden også med varmt vand, vi indsnævrer porerne med kulde og beroliger cremen.

  Sikkerhedsforanstaltninger

  Ingen grund til at blive involveret i rensning og forsøge at skinne på tørre områder af huden, såsom kinder og kindben.

  Pas på fornemmelser - masken bør ikke brænde eller klemme.

  Efter sådanne procedurer er det bedre at være hjemme, ikke at udsætte huden, der er dækket af mikroskopiske slid, lyse sommersol eller vinterfrost, der klemmer bag kinderne.

  Sørg for at vaske godt efter det.

  Det er meget nyttigt at tørre ansigtets hud efter rensning med barberskum med en "hjemmelavet" tonic - afkok af kamille og andre yndlingsurter.

  Artikelforfatter: Anastasia Gorodetskaya

  Hvordan barberer man armhulerne?

  Sådan bruges voks til depilation i patroner