Hvordan man bruger en trimmer til at fjerne hår fra næsen

For mange mænd bliver uønsket vegetation et ubehageligt problem. En maskine til fjernelse af hår fra næsen hjælper hurtigt og smertefrit at løse det opståede problem. Det er meget nemmere og hurtigere end blot at fjerne hår med pincet. At vælge en passende hårklipper i vores tid er slet ikke svært. Markedet er lige fyldt med sådanne tilbehør. I enhver apparatbutik eller en særlig frisørsalon kan du nemt finde den rigtige trimmer.

Hvordan vælger man en klipper

Med et stort udvalg, kan du nemt blive forvirret, hvilken slags hårfjerningsmaskine at vælge. Trimmere bliver konstant forbedret og køber nye funktioner og dyser. Men næsten alle af dem gør et fremragende arbejde med deres hoved- og hovedopgave - hårfjerning. Fra tilgængeligheden af ​​forskellige muligheder (f.eks. Baggrundsbelysning) afhænger af prisen. I gennemsnit varierer prisen fra 1000 til 5000 rubler afhængigt af egenskaberne og producenten.

Når du vælger en trimmer til hårfjerning, skal du være opmærksom på nogle punkter:

 1. Det er bedst at købe en strømlinet enhed med et lille hoved. Det hjælper let og vigtigere er det sikkert at fjerne selv det mindste hår i næsen.
 2. Type mad. Nogle arbejder på batterier, andre kun på netværket og stadig andre på batteriet. Her er valget individuel. Afhænger af personlige præferencer.
 3. Vægt. Med forskellige motorer i deres kappe kan enheder variere meget i vægt. Det er bedst at holde enheden i dine hænder, før du køber og vælg den, som du er mest komfortabel af.
 4. Tilpasning til spændingen. Hvis valget faldt på den mulighed, der fungerer på netværket, er det nødvendigt at være opmærksom på apparatets evne til at tilpasse sig spændingsområdet. Ellers er der, når du rejser til et andet land, en mulighed for, at enheden simpelthen ikke vil fungere.

Når du vælger en trimmer, skal du omhyggeligt inspicere klippehovedet. Det skal være helt glat, ikke have nogen burrs, fremspring, chips.

Fejl kan beskadige væggene i næse eller aurikler. Vær også opmærksom på instrumentets tilfælde. Det er bedst at give præference til en skrivemaskine med et gummieret håndtag. fordi hjemmet hårfjerning opstår oftest i badeværelset, en god ide ville være at tage en trimmer med en vandtæt sag.

Det sædvanlige hårfjerningssæt indeholder:

 1. Trimmer.
 2. Dyser (normalt 3-4 stykker).
 3. Oplader (eller batteripakke).
 4. Pensel til rengøring.
 5. Etui eller etui.
 6. Instruktioner til brug.

Instrumentforskelle

Næsebærende maskiner varierer ikke kun i producent og pris, men også i andre funktioner. Nogle modeller har flere driftsformer til deres rådighed. For eksempel til intense eller delikate haircuts. Det er meget praktisk.

Modeller med vakuumfunktion er ret effektive og bekvemme. De hjælper ikke kun perfekt med at fjerne uønsket vegetation, men også suge i friskklemte hår og derved sikre renhed på hårklippestedet. Mange trimmere har specielle bæretasker i deres sæt. Det er meget bekvemt, når du rejser.

Derudover er maskinerne forskellige i rengøringsmetoden. Nogle kan rengøres med vand direkte under vandhanen, uden frygt for at beskadige den indre mekanisme.

En anden vigtig forskel på trimmere er deres maksimale og minimale skærelængde. De bedste enheder er i stand til at skære hår fra 1 mm.

For et haircut i hjemmet bør ikke tage en professionel trimmer. For sin opgave er det perfekt at håndtere og husholdningsmaskinen.

Brugstips

For vellykket hårklipp i næsen skal du udføre flere forhold. Først og fremmest er det at rense næseskavheden af ​​slimhindeafsnit. De forhindrer ren barbering og kan i nogle tilfælde endda forårsage trimmerbrud. Det er bedre at gøre det til en regel, at før du bruger trimmerhovedet, er det nødvendigt at desinficere for at undgå mikrober i næsehulen.

I hjemmet er det bedst at udføre processen med at skære i badeværelset for at give en stor mængde lys.

Det vigtigste er ikke at fjerne håret under forkølelse eller beskadigelse af næsens overflade. Dette kan føre til forværring af situationen, indførelsen af ​​yderligere infektion. Ved barbering er det bedre ikke at holde trimmeren tæt på næsens vægge for at undgå skade på sidstnævnte.

Selvfølgelig indeholder moderne trimmere beskyttelse mod næseskader, men det er bedst at være sikker. Disse enkle regler gør barbering derhjemme så behageligt som muligt.

Fremragende køb

For enhver moderne mand, der ser på hans udseende, vil trimmeren være et fremragende køb eller gave. En sådan tilsyneladende ubehagelig bagatell, som næsehår, kan forårsage mange problemer. Dette ser ikke kun uæstetisk ud, men skaber også en permanent følelse af ulempe. Ved hjælp af trimmeren kan du nemt fjerne hår fra næse og ører og bruge mindst tid og kræfter.

Apparater til fjernelse af hår fra næse og ører sælges begge separat og indgår i de fleste trimmere. Derudover takket være sådanne enheder kan du trimme øjenbrynene, give dem den ønskede form.

En hårklipper i næsen vil være en stor hjælp i hverdagen. Kompaktitet, brugervenlighed og den relative billighed af enheden gør den tilgængelig for alle mænd. Det vigtigste er at vælge den rigtige trimmer, der passer til en bestemt forbruger, og så vil hårfjerningsmaskinen være et fremragende køb.

Næs Hårfjerning Machine

næsehår fjernelse 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter, der matcher din anmodning.

Ingen produkter fundet

Ingen produkter, der matcher din anmodning.

Næsebørste: Moderne og sikre måder at slippe af med overskydende vegetation

Når hårene stikker ud af næsen, er det ikke kun grimt, men også ubehageligt. Desværre er ikke kun det stærkere køn bekendt med dette problem. Ofte skal skrøbelige piger også kæmpe med uønsket ansigts- og næsehår.

Ubehageligt fænomen. Især for kvinder.

Hvorfor har jeg brug for næsehår

Hvorfor skabes disse små hår i næsehulen? Otolaryngologist forklare, at næse hår - naturlig vegetation, udfører funktionen af ​​luftfilteret af kroppen: hår beslaglægge og tilbageholde sig selv alle snavs og støv fra luftstrømmen, herunder mange sygdomsfremkaldende vira og bakterier.

Med denne logik følger det, at jo mere vegetation en person har i sin næse, jo mindre skal han være syg med forskellige respiratoriske infektioner.

Hvad kunne være årsagerne til øget hårvækst?

Komfortabel næsehårfjerning

Med mænd er det mere eller mindre klart, hvorfor de vokser overskæg, stubbe og mærkbart hår i næsen - vi skal hylde naturen. Forresten viser det sig, at mænds hår i næseborene vokser næsten dobbelt så hurtigt som pigernes!

Men hvorfor begynder nogle piger og kvinder at vokse cilia i næsen?

 • Det drejer sig om krænkelsen af ​​hormonel baggrund i retning af at øge produktionen af ​​mandlige kønshormoner, de forklarer så den overdrevne hårhårhed. Derfor, hvis problemet med overskydende hår på ansigt og næse begynder at "spænde" dig, er det fornuftigt at gå til klinikken for en endokrinolog og give en blodprøve for hormonel baggrund.
 • Desuden kan udragende hår forstyrre piger under graviditeten, hvilket også er forbundet med hormonelle forandringer i kroppen.
 • I nogle tilfælde kan hypertrichose udvikle sig på grund af dets anvendelse til behandling af alvorlige sygdomme af kortikosteroidhormoner og anabolske steroider.
 • Alderrelaterede ændringer i hormonniveauet fører til, at hårene begynder at vokse i næse og øjenbryn.

Krøller skal stadig ikke se ud af næsen

Måder at fjerne uønsket vegetation

Selvfølgelig spekulerer de mænd og kvinder, der er bekendt med problemet med overdreven vækst af næsehår, hvordan man fjerner næsehår. Disse fremspringende hår, som også kan krølles, ser trods alt ubehageligt ud og kan ødelægge det generelle indtryk af en person.

Det anbefales ikke at helt slippe af med cilia i næsen, så det er bedre at blot skære dem i den størrelse, hvor de vil se anstændigt og anstændigt. For at gøre dette kan du bruge speciel sakse eller trimmer til at fjerne hår i næsen.

Vær opmærksom! Det er strengt forbudt at trække hår ud med pincet, da denne procedure med høj grad af sandsynlighed kan føre til udvikling af en inflammatorisk proces og dannelse af koger.

Næsehår saks

Sikker sakse til at skære cilia i næsebilledet

Standard saks til skæring af hår i næsehulen er lavet af rustfrit stål, de skal være med skarpe knive, men samtidig være sikre at bruge. For at gøre dette er de lavet med afrundede atraumatiske kanter. Takket være denne teknik er det nemt og nemt at bruge dem med egne hænder.

På grund af de afrundede ender af saksen sker skæring af cilia kun med de meget spidser, således at de ikke ved et uheld skader næseslimhinden. I tilfælde af at det ikke var muligt at undgå skader, skal du ikke bekymre dig, tag en bomuldsstuds fugtet med 3% hydrogenperoxidopløsning, og behandl det beskadigede område af slimhinden.

Tip! Sørg for at styre processen, se på i et spejl af tilstrækkelig størrelse, og sørg for god belysning, men det er bedre, hvis det er naturligt dagslys. Disse enkle foranstaltninger vil gøre hårklipp sikkert og høj kvalitet.

trimmer

En uundværlig enhed til fjernelse af næsehår

Vi skal takke opfinderne af nyttige og brugervenlige elektriske husholdningsapparater, fordi de rent faktisk gør vores liv smukt og behageligt. En af disse enheder er en trimmer for at fjerne hår fra næsen. Med samme succes kan trimmeren også bruges til at fjerne hår fra ørekanalen.

Kvinde næse hår remover

Tidligere kunne kun trimmere til mænd findes i butikkerne, men nu er også piger for piger kommet på markedet og tiltrækker det stilfulde design af sagen. Trimmeren er meget kompakt og batteridrevet, så du kan tage det på ferie. Prisen på denne enhed er tilgængelig for næsten alle.

Instruktioner til arbejde med trimmer:

Det bekvemme værktøj, som ikke forårsager smerte

 1. Dernæst desinficere dysen, der skal bruges til hårklippet. For at gøre dette skal du tørre det med en vatpind dyppet i vodka (endnu bedre, hvis du har ægte medicinsk alkohol til dette).
 2. Det er vigtigt at næsen er tydelig. Vask det med sæbe og vand og tør det med et lommetørklæde.
 3. Brug ikke enheden til at fjerne hår fra næsen, når du er syg med forkølelse, og du har en løbende næse.
 4. Før du begynder at trimme dit hår, skal du justere trimmerhætten. Ellers kan du skødesløst klippe hårene under roden.
 5. Nogle modeller af trimmere er tilgængelige med indbygget belysning, det er meget praktisk. Placer dysen i bøjlen, rul en eller to gange, og cilia vil blive fjernet.
 6. Efter brug skal dysen fra maskinen vaskes under rindende vand.

Hvilke andre måder er hårfjerning

Smertefuld procedure med pincet

Ovenfor har vi beskrevet to effektive og sikre metoder til fjernelse af uønskede hår i næse og ører.

Ud over dem er der flere måder, der ikke anbefales til brug på grund af smerte og usikkerhed:

 • pincet;
 • fjernelse voks;
 • laser hårfjerning i salonen.

Selvtillid forbedres med det perfekte udseende!

Hvis naturen har givet dig stormfulde vegetationer ikke kun på hovedet, men også i næse, bør du ikke fortvivle og sætte op med en sådan omstændighed. Du skal og kan se 100% fuld, for at løse dette problem behøver du kun en lille trimmer.

Videoen i denne artikel vil introducere dig information om, hvordan du fjerner næsehår.

Næsetrimmer: fordele og egenskaber ved at bruge en hårfjerningsmaskine

Næsehårfjerning er en procedure, der anvendes af både kvinder og mænd. Hun er blevet en velkendt tilføjelse til en række andre ting til personlig pleje. I dag er der en speciel maskine - en trimmer til næse og ører, som gør det nemt og hurtigt at skære synlige hår. Enheden er bekvem og nem at bruge, så flere og flere mennesker, der ved selv, hvad problemet med at holde håret er, erhverver det til regelmæssig brug.

Trimmeren er designet til at skære hår på svært tilgængelige steder som næse og ører. Den er lavet i form af et bekvemt håndtag, hvor i slutningen er der knivskarver gemt i et sikkert net.

For at vælge en sådan enhed skal du gøre sig bekendt med dets hovedfunktioner og overveje de populære modeller af moderne trimmere.

Funktioner af enheden og brug af enheden

I udseende er trimmeren til at fjerne næsehår ligner en almindelig klipper, men ofte er den mindre i størrelse og har en afrundet spids i enden. De fleste modeller arbejder i flere tilstande og med forskellige hastigheder, og nogle sæt indeholder hårfjerning vedhæftede filer på andre hudområder. Men for at løse problemet med nasal hår er det vigtigt at sikre, at en bestemt enhed er komfortabel og funktionel.

Princippet om trimmeren - hårskæring og ikke trækker dem fra roten. For vegetation i næsen er dette et vigtigt argument, da de udfører en beskyttende funktion, der forsinker indtrækningen af ​​støv i luftvejene. Det er umuligt at klemme dem med roden, fordi det kan føre til betændelse i slimhinderne i næsen. Trimmeren skærer forsigtigt dem til den ønskede længde, fjerner synlige tip og giver dig mulighed for at føle dig selvsikker, samtidig med at du opretholder dit helbred.

Til fremstilling af hårfjerningsmaskiner anvendes højstyrkestål og skarpe knive til at gøre hårklippet nøjagtigt og effektivt. Af denne grund er det værd at købe en pålidelig enhed fra et velkendt firma, selvom du skal betale for det. Billige muligheder påvirker barberingsprocessen betydeligt, hvilket forårsager irritation og utilfredshed med resultatet.

De fleste trimmere kan fungere både på netværket og på batterier, hvilket gør det muligt at udføre proceduren på et hvilket som helst passende sted, samt tage det med dig på vejen. Derudover indeholder pakken normalt et omslag til opbevaring og trimmerpleje børster.

Fordele og ulemper ved næse trimmere

Hvis du vælger en maskine, der giver dig mulighed for at trimme håret i næse og ører, er det værd at forstå, hvilke fordele og ulemper en sådan trimmer har. Dette vil give mulighed for at være opmærksom på de vigtige egenskaber ved køb. Blandt de vigtigste fordele er:

 • hastighed og nem procedure;
 • mangel på smerte
 • flere dyser kan også fjerne hår i ørerne, skære skæg og overskæg, og nogle kvindelige modeller er udstyret med bikini vedhæftede filer;
 • evnen til at foretage et hårklipp på ethvert passende tidspunkt og sted
 • En god trimmer vil vare i flere år uden at kræve særlig pleje og vedligeholdelse.

Når du køber en højkvalitetsenhed, kan du glemme problemet med overskydende hår i mange år, blot betale 15-20 minutter om ugen til denne proces. Sådanne fordele forårsager den stigende popularitet af næse trimmere. Blandt ulemperne kan man kalde en høj pris, fordi en god enhed skal betale en temmelig stor sum penge. Derudover skal du forstå, at trimmeren skærer håret i en længde på 2-3 mm, det vil sige om et par dage, vil de vokse tilbage og kræve en anden procedure. Selvfølgelig går disse ulemper med trimmere ikke i sammenligning med den lethed og bekvemmelighed, der giver maskinen.

Gennemgang af populære modeller til næse trimmere

Blandt de mange forslag i butikkerne af udstyr er der flere ledere i produktionen af ​​højkvalitets og pålidelige trimmere til næse og ører. Efter at have sammenlignet de vigtigste egenskaber ved disse modeller, vil hver person være i stand til at finde den bedste mulighed for sig selv, hvilket vil vare lang tid og vil ikke brydes om en uge.

I dag i rangordningen af ​​de bedste trimmere kan kaldes sådanne stillinger:

 1. Philips NT 3160 - en maskine til fjernelse af hår i næse og ører. Enheden har teknologien ProtecTube, som forhindrer udskæringer og irritationer på huden. Hurtigt og forsigtigt skærer hår, øjenbryn og børster til kamning, samt en taske og batterier er inkluderet i sættet. Det optimale valg for alle, der sætter pris på enkelhed og pålidelighed.
 2. Wahl 5546-216 - trimmer med to dyser og lys, hvilket i høj grad letter skæreprocessen. Praktisk krop og god fart gør det populært og efterspurgt blandt andre modeller.
 3. Moser 4900-0050 Senso er et praktisk og kompakt trimmerhåndtag, der nemt skærer hår i næse og ører. Stålkrop, skarpe knive, beskyttelse mod snit - disse faktorer gør maskinen enkel og pålidelig.
 4. Philips QG 3335 er en universal trimmer, der indeholder 6 forskellige tip til næse, ører, skæg og overskæg, øjenbrynskorrektion. Sikkerhedsblade med selvskærpningsfunktion er indbygget i maskinen, og en blød sag gør det muligt at gemme enheden bekvemt.

Hvilken trimmer at vælge - det individuelle valg af hver person. Men det moderne udvalg af modeller og muligheder giver dig mulighed for at finde den bedste løsning selv de mest krævende kunder.

Sådan vælger du en god trimmer og bruger den korrekt

Forstå de grundlæggende egenskaber ved trimmere til at skære hår i næse og ører, du skal forstå, hvilke funktioner der er vigtigst. Nogen har brug for kun en dyse og en konstant skærehastighed; for en anden person vil enheden være alsidig. Det fremtidige køb afhænger af det.

I udvælgelsesprocessen er det værd at huske og tage højde for sådanne øjeblikke:

 1. Trimmeren skal nødvendigvis have funktionen af ​​batteridrift, fordi ledningen og båndet til stikkontakten ikke altid er praktisk.
 2. Oftest er prisen for enheden bestemt af kvaliteten af ​​dens fremstilling og samling, så det er bedre ikke at spare.
 3. Når du køber en trimmer, skal du håndtere, for at opleve kroppens og vægtenes bekvemmelighed, fordi de bliver nødt til at bruge ofte og regelmæssigt. Det er vigtigt, at maskinen var praktisk at arbejde.
 4. Det er nødvendigt at sikre, at enheden er enkel og nem at rengøre, for at spørge, hvordan man skal passe på den. Betegnelsen for dets drift og arbejdskvalitet afhænger af, at trimmeren er behørig og korrekt vedligeholdt.

Efter at have købt en god enhed, kan du starte proceduren for hårfjerning. I starten kan det virke svært og ubelejligt, men et par sessioner vil give erfaring og færdighed i hånden. Hver gang hårklippet i næsen bliver hurtigere og nemmere, og resultatet vil glæde trimmerens ejer.

Fjernelse af uønsket hår bør være let, så at føle sig selvsikker og ikke bekymre sig om manglerne i udseende.

Hvordan vælges den bedste trimmer til næse, ører og øjenbryn

Udseendet af uønsket vegetation i næse, ører eller buskede og uskadte øjenbryn farve ingen person. For dem der er vant til at passe sig selv, bliver det ofte ulejligt at slippe af med overskydende hår i disse synlige dele af ansigtet. At bruge saks eller en barberkniv er slet ikke let at gøre, og er også fyldt med udskæringer og skader. Fik ud at plukke hårene såret og usikker, da det i den menneskelige næse, og hans ører er fundet i bakterier, og skade dækker i dette område kan føre til ubehagelige konsekvenser. En lille enhed kaldet en trimmer hjælper dig med at løse problemet, hvilket smerteligt og pålideligt eliminerer næse, ører og gør dine øjenbryn glat og smukt.

Trimmer: Formål, enhed og driftsprincip

Næsetrimmeren er en personlig plejeanordning. Det er en lille enhed designet til at skære hår i næse og ører, samt at trimme øjenbryn. Praktikken ved at bruge en sådan maskine gør det nemt at trimme ikke kun øjenbrynene, men også templerne og klippe frisuren på halsen og bag ørerne.

Trimmer til næse kan skære hår, ikke blot i næsehulen, men også i mine ører, og trim øjenbryn og mit hår ved tindingerne og hals

Ydermere ligner trimmeren en almindelig hårklipper, som bruges i frisør- eller skønhedssaloner. Men den har en mindre størrelse og mere afrundet form med en langstrakt smal tud, hvor bladene er placeret. Tuden kan være placeret på apparatets akse eller under hældningen.

Trimmerens næse kan placeres langs værktøjets akse eller under skråningen

Hvordan det virker

Maskinen til at skære håret i næsen har et meget enkelt design, der består af følgende dele og samlinger:

 • hus med batterirum eller stikkontakt samt en beskyttelsesdæksel; Trimmer til næse og ører består af en krop, hvori batterirummet er placeret, tænd / sluk-knappen og motoren
 • placeret inde i motorhuset Den mikroelektriske motor er anbragt i trimmerens næse, og dyser med knive er monteret på akslen
 • arbejdshovedet vingerne skal monteres direkte på akslen af ​​den elektriske motor, det kan være en fast eller aftagelig, hvis flerfunktionsanordning indebærer brug af lokkemad og forskellige former; Bladene i arbejdshovedet er anbragt på en sådan måde, at de ikke kan skære næsehulrummet eller hulrummet
 • aftagelige dyser i form af en kam til et stationært hoved eller udstyret med knive; Ved hjælp af en speciel kam-fastgørelse monteret på trimmernæsen, kan du klippe øjenbrynene til den ønskede længde. Hver dyse er designet til en bestemt hårlængde
 • mikrokredsløb, som er tilgængelige i modeller med batterier, ladestatusindikator eller direkte fra et husholdningsnetværk;
 • afbryderknappen;
 • LED-baggrundsbelysning (det er ikke tilgængeligt i alle modeller). Placeringen af ​​LED-lyset og tænd / sluk-knappen på trimmeren til næsen og ørerne

Normalt er der en børste i trimmer kit til at rengøre værktøjet fra det trimmede hårs spidser. Men der er også biler med en vandtæt sag, som efter skæring af håret, skal du bare skylle med vand.

Trimmere til næse og ører kan have en vandtæt krop, der gør det muligt at skylle dem under rindende vand efter afskæring

I nogle modeller kan der leveres en stativ, som samtidig kan være en batterioplader.

I nogle modeller af trimmere er specielle stande inkluderet i pakken, som samtidig kan være basis for opladeren til batteridrevne maskiner.

Princippet om drift af næse og øre trimmer er ret simpelt. Drejningsmomentet fra elmotoren overføres til værktøjsklingerne. Roterende ved høj hastighed skærer de hårene, der falder ind i udskæringerne af arbejdshovedet eller dysen.

De vigtigste egenskaber ved trimmeren til ørerne og næse er:

 • effekt, som er fra 0,5 til 3 W;
 • forsyningsspænding, normalt drives sådanne enheder med en eller to batterier på 1,5 V hver;
 • vægt;
 • Dimensioner af længde og bredde, som regel har de en længde på 12-15 cm og en bredde på 2,5 - 3 cm;
 • bladfremstillingsmateriale - det kan være rustfrit stål eller keramik;
 • sagen materiale;
 • antallet af dyser og størrelsen på længden under hvilken de skærer hår eller øjenbryn;
 • Vandtæt taske, tilladt eller ikke at skylle enheden.

Hvilken trimmer at vælge for næse, ører og øjenbryn

Hvis du er bekymret over problemet med at komme af med overskydende vegetation i næsen eller ørerne, det perfekte valg til dens løsning er at købe en trimmer, der vil hurtigt, nemt og smertefrit at fjerne hår i disse steder, og på samme tid til at simulere formen og længden af ​​dine øjenbryn. En sådan anordning vil utvivlsomt være nyttig for mænd og kvinder, der ikke er ligeglade med deres udseende.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger en trimmer

Hvis du allerede har besluttet dig for at have en trimmer til næsen, forbliver det for lille - at vælge den rigtige model af denne kompakte og meget specifikke maskine til skæring af hår. Umiddelbart bør det siges om det vigtigste, at teknologien ikke spiller nogen rolle, når man vælger. Her skal du være særlig opmærksom på helt forskellige kriterier, herunder:

 1. Type enhedens strøm. Alle trimmere er tilgængelige med strøm fra et konventionelt AA-nikkel-cadmium batteri (eller to batterier), batterier eller et husholdningsnetværk. Det er bedst at købe en batteridrevet model, hvilket er bedst egnet, da en sådan enhed kan bruges hjemme og taget på vejen. Batteriladningen varer normalt i 40 minutters kontinuerligt arbejde, hvilket er nok til at rydde op. Dyrere modeller af trimmere har en kombineret strømforsyning - fra elnettet og batteriet, og dette er den mest foretrukne løsning. Trimmere med batteri eller batteristrøm på venstre foto og arbejder fra et husholdningsnetforsyningsnet - til højre
 2. Blad gør materiale. Det er bedre at købe en trimmer med stålklinger, som keramik, selvom de ikke kræver yderligere smøring, men har en stor ulempe - de bliver kedelige meget hurtigt. Den ideelle mulighed for køb ville være en maskine med rustfri stålklinger, dækket af et beskyttende lag af krom og molybdænlegering.
 3. Type blad. De er med cirkulær rotation, som kun er egnet til at fjerne hår fra næse og ører eller flytte i et vandret plan. Sådanne knive er sædvanligvis placeret på sidens overflade af en tynd og lang tud. Med deres hjælp er det muligt ikke blot at fjerne den overdrevne vækst i næsehulen og ører, men også trimme øjenbryn, overskæg og endda tegne kontur frisurer, med særlige dyse-kamme. Trimmere med knive placeret på siden af ​​tuden og bevæger sig i vandret plan har større funktionalitet end anordninger med cirkulære knive
 4. Kropsmateriale. Her bør man foretrække trimmere med stålkrop eller lavet af højkvalitets og miljøvenlig plastik (f.eks. ABS). Når du køber et plastværktøj, skal du sørge for, at det ikke har en ubehagelig lugt. Det er tilrådeligt at købe en model, hvis krop har en skridsikker og antibakteriel belægning. Til venstre er der en trimmer med en metallegeme og til højre - med en plastik
 5. Den type arbejdshoved, som kan være stationær eller flytbar. Hvis trimmeren har et stationært hoved, skal du spørge om muligheden for at ændre bladene. Det er mere hensigtsmæssigt at bruge en trimmer, hvis næse er lavet ved en skråning til værktøjsaksen.
 6. Tilstedeværelsen af ​​udskiftelige dyser, hvis du udover at fjerne hår i næse og ører, har brug for øjenbrynskorrektion. Denne funktion er især efterspurgt for kvinder, men det vil ikke være overflødigt for mænd med buskede og skødesløst voksende øjenbryn. Det er godt, hvis det er komplet med en trimmer, er der ikke en, men mindst to sådanne dyser til forskellige hårlængder. At trimmeren har udskiftelige dyser øger dens funktionalitet og tillader, ud over at skære hår i næse og ører, at udføre yderligere operationer. I dette tilfælde er dette øjenbryn trimning.
 7. Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset. Denne lille detalje, i form af en enkelt LED indbygget i kroppen, vil lette processen med at skære hår og specielt modellere øjenbrynene i tilfælde af utilstrækkelig belysning. Tilstedeværelsen af ​​LED-baggrundsbelysning gør det muligt at rydde op selv under svagt lys
 8. Rengøringsmetode Efter skæring skal hårets trimmer rengøres fra deres trimme, som falder ind i arbejdshovedet og på bladet. De fleste budgetmodeller bruger en regelmæssig børste til dette formål. Men det er mere praktisk, hvis trimmerhuset er vandtæt og kan simpelthen skylles under rindende vand. Sådanne modeller er lettere at vedligeholde, selvom de er dyrere. Der er også trimmere med vakuum sugning af hår i et særligt rum, hvorfra de kan vaskes senere. Men det refererer allerede til instrumentet fra det dyre prissegment.

Og selvfølgelig, når man vælger en nasal (øre) trimmer, bør man ikke glemme ergonomi. I dag er der et stort udvalg af former for denne lille klipper - fra firkantet tværsnit i diameter til runde. Du skal vælge en model, som passer mere komfortabelt i din hånd, så du føler dig mere komfortabel ved at bruge den. Og for at gøre dette skal du blot holde trimmeren i din hånd og forsøge at komme til de steder, hvor du har problemer med overskydende vegetation. Værktøjet skal have en strømlinet form og ikke glide ud af hånden.

Trimmere til næse og ører af forskellige former. Du bør vælge en mere ergonomisk indstilling, som vil være bekvemt at holde i hånden og nå frem til disse steder. hvor du skal fjerne overskydende hår

Køb ikke den billigeste trimmer - gode biler kan ikke være billige. Hvis du ikke har nok midler til højkvalitets mærkeværktøjer, skal du stoppe dit valg på produkter fra den gennemsnitlige priskategori. Men det er nødvendigt at tage hensyn til varemærket og vælge en trimmer lavet af den mest kendte producent, hvis produkter er højt værdsatte og efterspurgte over hele verden.

Forbruger anmeldelser på forskellige mærker af trimmere

Sådanne mærker som Philips og Remington, Vitec og Zelmer, Maxwell, Valera Trimmy og Panasonic er populære hos købere, der ønsker en højkvalitets trimmer. Det vigtigste, som forbrugerne noterer sig i modellerne af disse mærker:

 • pæne og smertefri hårfjerning
 • lavt støj elektrisk motor;
 • brugervenlighed og nem pleje
 • komfortabel ergonomisk form;
 • rimelig kombination af pris og kvalitet.

For eksempel til Remington NE3150 trimmermodellen noterer kunden kvaliteten af ​​hendes knive, som ikke kræver ekstra pleje.

Blandt de modeller, der har positive kundeanmeldelser, er Remington NE3150 trimmeren.

Denne enhed fjerner smerteligt og effektivt hårene fra næse og ører. Bladene er lavet af højstyrke rustfrit stål, og der er ingen grund til at smøre dem. Strøm kommer fra almindelige batterier, hvilket gør det muligt at tage en enhed med dig på vejen eller på ferie.

chornyava

http://otzovik.com/review_2574590.html

Mange positive anmeldelser har forskellige modeller af trimmere mærke Valera Trimmy fra Tjekkiet.

Trimmere af Valera mærket fra Tjekkiet har de mest positive forbrugeranmeldelser

I midten af ​​trimmeren er en bekvem håndtag og nul markering. For at tænde, er det nødvendigt at hæve denne håndtag, og trimmeren begynder at virke, hvilket gør en stille summende lyd, som er lavere end lyden af ​​en elektrisk barberkniv.

Noraun

http://otzovik.com/review_1511100.html

Jeg var heldig med min mand! Han er min bamse !! Nå, det er meget blødt og hårdt! Det evige problem med vegetation i ørerne og næsen. og skåret af med neglesaks og pincet rev ud. Endnu ikke købt denne vidunderlige trimmer! Nem at bruge - du behøver ingen yderligere færdigheder, lille størrelse, som giver dig mulighed for at tage det med dig på ture og vigtigst af alt - min mand befriede mig fra denne procedure. Fjerner allerede alt selv.

Alexandra22

http://otzovik.com/review_155153.html

Lederen blandt forbrugere er Philips øre trimmer. Kunder noterer sin enkelhed og pålidelighed, bekvemmelighed og høj kvalitet. Og alle disse fordele er iboende i nogen af ​​modellerne af dette værktøj, det være sig NT-910/30, NT9110 eller NT5175.

I brugsprocessen er der ingen problemer, fordi enheden er den enkleste. Han tog af hætten, tændte den og kablede den til sin fordel. Det vigtigste er ikke at overdrive det))) Ved afslutningen af ​​processen skal du rengøre trimmerhovedet fra hårene. Igen skuffede Philips ikke. Fabrikanten har leveret 2 rengøringsmuligheder: Du kan rengøre den med en speciel børste, der kommer i sættet eller skylle det under rindende vand. Jeg forstyrrer ikke, åbnede hanen og vaskede. Det vigtigste er at slukke det.

Friedrich913

http://otzovik.com/review_182620.html

Jeg vil gerne dele med dig en anmeldelse om trimmer Philips NT9110. Trimmeren er forsynet med et batteri, som er inkluderet i kittet. Der er også en børste og 2 dyser. Trimmeren passer perfekt i hånden, glider ikke takket være det gummierede håndtag. Enkel i gang. Manden bruger trimmeren i 2 år og fungerer stadig fint. Velegnet til næse og overskæg.

kukusya26

http://otzovik.com/review_4996246.html

Top enheder rating

Når man køber en trimmer, er mærket ikke det sidste. Selvfølgelig tiltrækker priserne på kinesiskfremstillede maskiner med deres lave pris, men som regel har de det enkleste design, lille funktionalitet og tvivlsom kvalitet. Hvis du ikke vil stole på sagen, skal du vælge produkter fra mere kendte og populære virksomheder. I rankingen af ​​de bedste modeller af trimmere er konstant højdepunkter optaget af følgende maskiner til at skære hår i næse og ører:

 1. Philips NT5175, som har så mange som 5 dyser, som du ikke kun kan modellere med øjenbrynene, men også give en skarp form af skæg og overskæg. En sådan trimmer virker fra et AA-batteri på 1,5 volt. Det har et vandtæt hus, hvilket gør rengøring af knivene meget lettere - de kan simpelthen skylles under rindende vand. Knive af denne maskine har et design, der pålideligt beskytter mod udskæringer og skader. Omkostningerne ved et sådant værktøj er ret høje - 26 euro, men det er berettiget af høj funktionalitet og fremragende kvalitet. En af de mest populære modeller af Philips NT5175 øre og næse trimmere
 2. Maxwell MW2802. På trods af at denne trimmer tilhører budgetmodellerne, klare det med sine funktioner i smertefri og høj kvalitet skæring af hår i ørerne og næsehulen. Tilstedeværelsen af ​​en speciel dyse giver dig mulighed for at trimme skæg og frisure, og det medfølgende stativ tillader ikke, at et sådant værktøj går tabt i dit badeværelse. Budgettet Maxwell MW2802 trimmer med støtte og dyse til trimning af skæg og frisør
 3. Moser 3214-5050 er en meget let (kun 60 gram) og kompakt maskine til at skære hår i næsehulen og ørerne, der ligner et håndtag. Denne enhed har en vandtæt sag, der gør det muligt at vaske det efter brug. Et sådant værktøj skærer håret pænt og forsigtigt ud, uden smerte. Moser 3214-5050 hårklipperen vejer kun 60 gram.
 4. Zelmer ZHC06070, udstyret med et forseglet rustfrit stålhus. Denne maskine leveres med en ekstra sideburner-tilslutning, og LED-lyset gør det lettere at skære hår i svagt lys. Trimmer nasal Zelmer ZHC06070 med stativ og speciel dyse til sideburn trimmer
 5. Panasonic ER-GN30 er en meget bekvem trimmer med et dobbeltsidet hypoallergent blad, der fuldstændig skærer enhver vegetation i ørerne og næsehulen. På trods af den medfølgende børste kan denne model skylles under rindende vand. Dette værktøj har selvskærende knive. Trimmer til næse og ører af model Panasonic ER-GN30 med selvskærende bladesystem

Hvordan man bruger og plejer ham

På trods af mangfoldigheden af ​​trimmere til næse og ører er der ensartede regler for brug og pleje af dette værktøj. Kun ved korrekt håndtering af enhver teknisk enhed kan du regne med en lang levetid. Dette gælder også trimmere.

Grundlæggende regler for brug af næse og øre hårklippere

Brug af en trimmer af enhver model er ret simpel. For at gøre dette skal du tænde maskinen for at skære håret i næsen og forsigtigt og vigtigst, grundt (op til 6 mm) for at indføre sit arbejdshoved i næshulen. Scrolling instrumentet let, skal du samtidig lave dem små bevægelser inde i næse (eller øre) og tilbage.

Når du fjerner overskydende hår i næse og ører, skal du komme ind i trimmerdysen dybere end 6 mm.

Det skal huskes, at håret i næse og ører sammen med slimhinden beskytter den menneskelige krop mod indtrængen af ​​forskellige forurenende stoffer, mikrober og vira. Derfor skære alt hår på disse steder, anbefales ikke. Det er kun nødvendigt at fjerne overskydende hår, som er synligt udefra og ødelægger dit udseende.

Ved brug af trimmeren skal følgende grundlæggende regler overholdes:

 • Før hver brug af værktøjet skal det saniteres;
 • rens næsehulen og ørekanalerne, inden du begynder at klippe
 • Brug ikke trimmeren til forkølelse, forkølelse eller andre sygdomme i næseslimhinden og ørerne;
 • du behøver kun at bruge din egen trimmer, fordi det handler om personlig hygiejne, som en tandbørste;
 • For at gøre håret skåret i næse og ører skal være foran spejlet, i godt lys, hvis design af værktøjet tillader det, skal du bruge LED-belysning for bedre at se håret, der skal fjernes.

Video: Sådan trimmer du næsehåret med en trimmer

Hvis trimmermodellen giver mulighed for at arbejde med øjenbryn, kan de trimmes til den ønskede længde og korrigere formen på øjenbrynene. Til dette har du brug for:

 1. Placer en kam i form af en kam på næsen på instrumentet, som svarer til længden af ​​håret, som du vil forlade på dine øjenbryn. For at trimme øjenbrynene på trimmerens næse skal du installere en kam.
 2. Tænd trimmeren, og hold den forsigtigt mod hårets vækst, som om kæmper hans øjenbryn med en kam. For at forkorte øjenbrynens hår skal du holde en trimmer med en dyse mod deres vækst
 3. Fjern fastgørelsen og giv håret den ønskede form ved hjælp af knivene på trimmernæsen. På samme tid bør du forsøge ikke at røre øjenvipper med knivene. For at give øjenbrynens form, er det nødvendigt med den fjernede vedhæftning at trimme deres linje med et trimmerblad.

I lighed med udformningen af ​​øjenbrynens kontur kan mænd trimme overskæget med en sådan trimmer eller rette hårets kanter.

Korrekt pleje

Enhver klipper, herunder næse trimmer, kræver pleje og pleje, hvilket er som følger:

 • Efter trimning af håret skal værktøjet og især dets knive rengøres grundigt af hårrester med en børste eller skylles under rindende vand, hvis trimmeren har et vandtæt taske; Efter skæring skal du rengøre værktøjsklingerne med en børste, som normalt indgår i salgssættet.
 • trimmer stålklinger skal smøres med speciel maskinolie eller silikonefedt, som du bare skal bruge til at slippe olie på knivene, og efter at have tændt værktøjet, lad det fungere lidt tomgang, det skal ske mindst en gang hver tredje måned afhængigt af intensiteten brug af enheden Stål trimmer blade fedt med speciel olie mindst en gang hver tredje måned
 • I tilfælde af alvorlig forurening af knivene skal de vaskes med en universel teknisk aerosol WD-40, mens du bruger gummihandsker, og efter vask skal du tørre knivene forsigtigt af med en fugtig klud eller vaskes med vand. Når du vasker med en stærk WD-40 aerosol, er det nødvendigt at bruge gummihandsker under hensyntagen til dette produkts ætsende miljø.
 • regelmæssigt, mindst 1 gang om tre måneder, skal du smøre de bevægelige dele af elmotoren og forsøge ikke at hælde olie;
 • tid til at skifte batterier eller genoplade batteriet, samtidig med at motorens omdrejningshastighed reduceres
 • Under lange pauser i brug af trimmeren er det nødvendigt at fjerne batteriet fra det.

Typiske fejl og egen fjernelse

Maskinen til at skære håret i næse eller ører har et meget simpelt design og et minimalt sæt af komponenter og dele. Som følge heraf er det ret pålideligt i drift. Blandt de mest sandsynlige skader på trimmeren er:

 • krænkelse af det elektriske netværks integritet i området af tænd / sluk-knappen, på motorens kontakter eller i batterirummet på grund af trådbrud eller oxidation af kontakterne
 • manglende rotation af knivene som følge af tilstopning;
 • motorens svigt.

For at fjerne disse fejl er det nødvendigt:

 1. Afmonter trimmeren.
 2. Rengør kontakterne, eller lod den ødelagte ledning loddes.
 3. Brug WD-40 til at fjerne knivene fra tilstopning.
 4. Udskift motoren, når den fejler. For at gøre dette skal du lodde enderne af ledningerne, fjerne motoren, og efter at have installeret en ny motor på plads, lodde ledningerne til dens terminaler. For at udskifte elmotoren skal du aflede ledningerne fra dens terminaler, fjerne den defekte del og loddetid en ny på sin plads.

Afmontering af trimmer sker meget simpelthen ved at løsne bunddækslet og arbejdshovedet. De to halvdele af sagen i forskellige modeller kan fastgøres med et par skruer eller holde fast i låsen.

For at demontere trimmeren skal du blot skrue bunddækslet og arbejdshovedet af og derefter afmontere husdækslet.

Video: trim reparation med udskiftning af elmotorer

Trimmer til næse og ører er selvfølgelig en nyttig maskine til at opretholde i forhold til dets ydre udseende. Ved hjælp af anbefalede anbefalinger kan du nemt vælge den model, der passer bedst til dig, og lære at bruge denne enhed korrekt, passe på det og om nødvendigt rette skaden. Når du har en individuel trimmer, kan du glemme den ubehagelige barbering af håret i næse eller ører med en barbermaskine og en saks og altid have et pænt og velplejet udseende.

Næseklipper: Anbefalinger til brug

Overdreven ansigtshår er et problem, der kræver opmærksomhed. Det er særlig bekymrende, hvis lange hår vokser i næsehulen bliver mærkbare. Maskinen til håret i næsen hjælper dig hurtigt og smerteligt med vanskelighederne i at passe på dit udseende.

Trimmeren er en hårklipper til næse og ører. Enheden er lille i størrelse, ligner en kuglepen. Det er enkelt og nemt at bruge. Drives af fingerbatterier. I gennemsnit skal batteriet udskiftes hvert halve år.

Maskinens hovedelement er en dyse med knive, der skærer hår. For at gøre dette skal du indtaste enhedenes arbejdsside i næseboret til den ønskede dybde. Mange enheder har baggrundslys, hvilket letter proceduren.

Der er mandlige og kvindelige versioner af maskinerne. Kvinders enheder er tyndere i diameter og lavet i et elegant design.

Før du starter proceduren, skal du være opmærksom på brugsanvisningen til enheden. Lær strukturen og princippet om drift.

Sørg for at følge hygiejnereglerne:

 • ryd næsen af ​​slim
 • Tør trimmerhovedet af med medicinsk alkohol.

Før drift skal skærhovedet kontrolleres. Det bør ikke beskadiges. Dysen har en særlig beskyttelse mod utilsigtet skader, hvilket gør proceduren for at fjerne næsehår så sikkert som muligt. Næsehårfjerner kan ikke indsættes i næsehulen. Så du kan skade næsens slimhinder.

Enheden er kompakt. God til rejse elskere. Det virker forsigtigt og sikkert. Gør ikke ondt. Fremgangsmåden til hårfjerning tager ikke meget tid. Efter fjernelse af hårene i næsen er der ingen prikkende fornemmelse. Hårvækst efter skæring sænkes.

Komplet hårfjerning er uønsket. De har en beskyttende funktion - filtrerer indåndet luft fra støv. Derfor behøver du kun at trimme og efterlader en længde, der vil se anstændigt ud. Det er ikke nødvendigt at fjerne hår, der vokser dybt. De udfører en beskyttende funktion og må ikke ødelægge udseendet.

De vigtigste fordele ved enheden:

 • rimelig pris;
 • effektivitet af brugen;
 • smertefri procedure
 • sikkerhed.

En næsehårfjerner hjælper med at løse problemet med rigelig vegetation i ørerne og næseborene. Det vigtigste er at vælge en bekvem enhed, der passer dig personligt.

Næsebørste: Moderne og sikre måder at slippe af med overskydende vegetation

Når hårene stikker ud af næsen, er det ikke kun grimt, men også akavet. Desværre er dette problem ikke kun bekendt med det stærkere køn. Ofte skal skrøbelige piger også kæmpe med unødvendigt ansigts- og næsehår.

Nasty fænomen. Især for damer.

Hvad er håret i næsen

Hvorfor laves disse små hår i næsehulen? Læger-otolaryngologists forklarer, at håret i næsen er en naturlig vegetation, det gør funktionen af ​​luftfilteret i kroppen: hårene fanger og holder fast på alt snavs og støv med luftstrømmen, herunder mange patogene vira og bakterier.

Med denne logik følger det, at jo større vegetationen er i en persons næse, jo mindre skal han være syg med forskellige respiratoriske infektioner.

Hvad kan være forudsætningerne for øget hårvækst

Komfortabel næsehårfjerning

Med bønderne er det mere eller mindre klart, hvorfor de vokser ud af deres overskæg, børster og mærkbart hår i næsen - du skal give det en ordentlig karakter. Forresten viser det sig, at gutens hår i næseborene vokser næsten dobbelt så hurtigt som kvinder gør!

Men hvorfor begynder alle kvinder og damer at vokse øjenvipper intensivt?

 • Det drejer sig om krænkelsen af ​​hormonel baggrund i retning af at øge produktionen af ​​mandlige kønshormoner, de forklarer så den overdrevne hårhårhed. Derfor, hvis problemet med overdreven hår i ansigt og næse begynder at "spænde" dig, er det fornuftigt at gå til endokrinologens hospital og tage en blodprøve for hormonal baggrund.
 • Desuden kan udragende hår forstyrre kvinder under graviditeten, hvilket også er forbundet med hormonelle forandringer i kroppen.
 • I en række forskellige tilfælde kan hypertrichose udvikle sig på grund af brugen af ​​kortikosteroidhormoner og anabolske steroider til behandling af svære sygdomme.
 • Alderrelaterede ændringer i hormonniveauet fører til, at hårene begynder at vokse i næsen og på øjenbrynene.

Krøller alle de samme bør ikke se ud af næsen

Metoder til fjernelse af affald vegetation

Naturligvis undrer de mænd og kvinder, der er bekendt med problemet med overdreven hårvækst i næsen, sig selv, hvad de skal fjerne håret i næsen. Disse fremspringende hår, som i øvrigt kan krølles, er trods alt ubehagelige og kan ødelægge en persons generelle hukommelse.

Det anbefales ikke at helt slippe af med cilia i næsen, fordi det er bedre at blot skære dem i den størrelse, hvor de vil se anstændigt og anstændigt. For at gøre dette kan du bruge speciel sakse eller trimmer til at fjerne hår i næsen.

Vær opmærksom! Det er strengt forbudt at trække hår ud med pincet, fordi denne procedure med høj sandsynlighed kan føre til udvikling af en inflammatorisk proces og dannelse af koger.

Næsehår saks

Ikke-farlige saks til at skære cilia i næsebilledet

Standard saks til at skære hårene i næsehulen er lavet af rustfrit stål, de skal være med skærpet knive, men samtidig være ufarlige at bruge. Til dette er de lavet med afrundede atraumatiske kanter. Takket være denne teknik er det nemt og nemt at bruge dem med egne hænder.

På grund af de runde ender af saks, sker skæring af cilia kun med meget spidser for ikke at skade næseslimhinden ved en tilfældighed. I dette tilfælde, hvis skaden ikke kunne undgås, skal du ikke bekymre dig, tag en bomuldsstuds fugtet med 3% hydrogenperoxid og behandle den beskadigede del af slimhinden.

Tip! Mens du arbejder med saks, kontrollerer processen på alle måder, i et spejl af tilstrækkelig størrelse, også klap for god belysning, det er bedre, hvis det er naturligt dagslys. Disse almindelige foranstaltninger vil gøre hårklipp sikker og høj kvalitet.

trimmer

Ikke udskiftelig næsehårfjerner

Vi skal takke opfinderne af de nødvendige og behagelige at bruge elektroniske husholdningsapparater, fordi de i det væsentlige gør vores liv smukke og komfortable. En sådan anordning er en trimmer for at fjerne hår fra næsen. Med samme succes kan trimmer bruges til at fjerne hår fra ørekanalen.

Kvinde næse hår remover

Tidligere var det muligt kun at møde trimmere til mænd i butikker, men i øjeblikket er der også enheder til kvinder, der tiltrækker opmærksomhed for sig selv med det stilfulde design af kroppen. Trimmeren er meget lille og batteridrevne, så den kan tages på ferie. Omkostningerne ved denne enhed er faktisk tilgængelige for enhver person.

Annotation til arbejde med trimmer:

Et vellykket værktøj, der ikke forårsager smertefølelser

 1. Derefter dekontaminere dysen, der skal bruges til skæring. For at gøre dette skal du tørre det med en vatpind dyppet i vodka (det er endnu bedre, hvis du har ægte alkohol til dette).
 2. I det væsentlige var næsen ren. Vask det med sæbe og vand og tør det med et lommetørklæde.
 3. Brug ikke enheden til at fjerne hår fra næsen, når du er syg med forkølelse, og du har en løbende næse.
 4. Før du begynder at trimme dit hår, skal du justere trimmerhætten. Ellers kan du skødesløst klippe hårene under roden.
 5. Nogle modeller trimmere er tilgængelige med integreret belysning, det er meget behageligt. Placer dysen i bågen, rul en eller to gange, og øjenvipper bliver fjernet.
 6. Efter brug skal dysen fra maskinen vaskes under rindende vand.

Hvad mere er hårfjerning metoder

Smertefuld procedure med pincet

Ovenfor har vi beskrevet to effektive og ikke-farlige metoder til fjernelse af uønskede hår i næse og ører.

Bortset fra dem er der flere andre metoder, der ikke anbefales til brug på grund af smerte og usikkerhed:

 • pincet;
 • fjernelse voks;
 • laser hårfjerning i salonen.

Resultatet

Tillid inde i dig selv øger upåklageligt udseende!

Hvis naturen har givet dig stormfulde vegetationer ikke kun på hovedet, men også i næsen, bør du ikke fortvivle og sætte op med en sådan omstændighed. Du skal og kan se på 100%, for at løse dette problem behøver du kun en lille trimmer.

Videoen i denne artikel vil introducere dig information om, hvordan du fjerner næsehår.

Depilation og epilation af armhulerne

Sådan fjerner du næsehår derhjemme