Smerteløs depilation med epilator

Nogle kvinder foretrækker at gøre hårfjerning med en epilator. Værktøjet er tilgængeligt til en pris, der giver dig mulighed for selv at udføre proceduren, hvilket sparer budget og tid. Det er også vigtigt, at resultatet efter skrivemaskinen varer længe nok. Men som enhver anden teknik kræver afhugning med en mekanisk epilator overholdelse af visse regler.

 • 1. Hvad er en epilator og hvad er det for?
 • 2. Fordele og ulemper
 • 3. På hvilke dele af kroppen kan du gøre depilation med epilator
 • 4. Hvordan tilberedes huden til epilation epilering
 • 4.1. Sådan døs huden
 • 5. Hvordan man gør epilering med epilator uden smerte
 • 6. Yderligere tips og råd til dem, der først besluttede sig for proceduren.
 • 7. Hudpleje efter depilering med epilator
 • 8. Kontraindikationer
 • 9. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 9.1. Hvorfor epilator bryder hår?
 • 9.2. Er det muligt at bruge epilatoren under sen graviditet?
 • 9.3. Hvorfor trækker epilatoren ikke håret ud?
 • 9.4. Efter epilation epilator vokse hår hurtigt?
 • 9.5. Hvad er den bedste epilator eller barbermaskine?
 • 9.6. Hvad er den bedste trimmer eller epilator?
 • 9.7. Hvad er den bedste epilator eller elektrisk barbermaskin?

Hvad er en epilator og hvad er det til?

En epilator er en lille elektrisk maskine til fjernelse af uønsket kropshår. Enheden kan arbejde fra et netværk eller fra batterier. På værktøjshovedet er roterende skiver med pincet. Antallet af pincet varierer afhængigt af modellen, i gennemsnit har enheder fra 20 til 40 pincet. Modellen kan udstyres med en eller flere hastigheder, dyser, tilbehør.

Epilatorens princip er baseret på plukning af hår. I processen går pincettene på hårene og trækker dem ud af roden. Efter epilatoren vokser håret ikke i gennemsnit 3 uger.

Fordele og ulemper

Værktøjet er nemt at bruge og effektivt som følge heraf, men enhver metode har sine fordele og ulemper.

Plusser af mekanisk epilator:

 • billig;
 • kræver ikke yderligere værktøjer
 • nem at bruge;
 • kompakt (du kan tage med dig på vejen);
 • slidstærkt (ved nøjagtig brug er maskinen længerevarende);
 • Håret vokser ikke 3-4 uger.
 • smerte under proceduren
 • hudirritation er mulig;
 • nogle hår bryder af og ikke trækkes ud af roden;
 • fremkalder indvækst af hår under huden
 • gør en lyd under arbejdet.

På trods af manglerne foretrækker tusindvis af kvinder over hele verden at bruge en depilatory maskine, idet denne enhed betragtes som den mest praktiske og effektive.

Hvilke dele af kroppen kan depileres?

Hårfjerning med en husstands elektrisk epilator kan gøres på enhver del af kroppen: Ansigtet (mange modeller har specielle vedhæftninger til ansigtet), på armene, på benene, i bikiniområdet og i interkrokodierummet i armhulerne.

Sådan forberedes huden til hårfjerning epilator

Før du bruger epilatoren, er det nødvendigt at forberede huden for at reducere smerten og reducere risikoen for irritation.

Dem, der gør proceduren for første gang, bør vide, at mekanisk depilering kan forårsage ret alvorlig og endog uudholdelig smerte. Men hver gang vil ubehaget være mindre, da hårene bliver tyndere og vokser sjældnere.

 1. Hårets længde skal være fra 0,5 til 1 cm. Kortere hår må ikke fanges og langvarigt afbrydes.
 2. 15 minutter Før du bruger en elektrisk epilator, skal du dampe din hud i varmt vand og bruge en skrubbe eller gnid den med en hård vask.
 3. Efter brusebadet tørre kroppen. Ingen makeup, især olieagtig, anbefales.

Sådan døs huden

Fjernelse af uønsket vegetation med en elektrisk afskærmning er ikke en behagelig proces. Alles følsomhed er anderledes, og nogle kvinder føler smerte ret stærkt.

Du kan smerte huden hjemme ved hjælp af specialbedøvende cremer. Den mest populære er Emla creme. Lidokain Spray hjælper også med at reducere følsomheden. Mentol æterisk olie eller flydende medicin Menovazin giver en ringe bedøvelsesvirkning. I nogle modeller af epilatorer er kølemiddlen inkluderet i pakken, det hjælper med at lette processen og er beregnet til genbrug.

En smertestillende tablet lindrer smerte i flere timer, men husk at sådanne stoffer er giftige for kroppen.

Hvordan man gør epilation uden epilator smerte

Overholdelse af reglerne for epilation epileringsteknikker vil bidrage til at udføre proceduren så behageligt som muligt. Hænder og hoved af værktøjet før proceduren behandles med et antiseptisk middel.

 1. Umiddelbart før sessionen anbefales det at behandle den epilerede del af kroppen med talkum (til børn eller til kosmetik). Det desinficerer og defatser hår, forbedrer deres greb med pincet. Hvis talkum ikke er til stede, kan du behandle huden med ethvert antiseptisk middel.
 2. Maskinen tænder stikkontakten og vælger hastighedsgrænsen.
 3. Epilatorhovedet fodres til huden i en vinkel på 90 grader.
 4. Lys jerky bevægelser maskine fører langs huden mod hårets vækst. Værktøjet vil ikke straks trække hele håret i en zone, for maksimale resultater anbefales det at gentage bevægelserne i en del af kroppen 5-7 gange. For at reducere smerten skal huden strammes med den anden hånd.
 5. Efter at depilationen er afsluttet, behandles kroppen med et antiseptisk middel.
 6. Maskinen ryddes af hår, blev behandlet med alkohol og trukket ind i sagen.

Yderligere tips og råd til dem, der først besluttede sig for proceduren

 1. Epilering ved epilatoren anbefales ikke til kvinder på kritiske dage, i løbet af denne periode øger følsomheden og smerten kan være stærkere.
 2. Start proceduren bedre med den laveste hastighed.
 3. Gør ikke for hurtig bevægelse, hårene fra dette bryder af.
 4. Hvis der ikke er nogen anæstetika ved hånden, og smerten er alvorlig, kan du bruge en pose is til at afkøle din hud.
 5. Mange modeller leveres med vedhæftede filer til forskellige zoner, de hjælper med at reducere smerteoplevelsen.
 6. Før du kan armpit armhuler eller bikinier, bør du prøve en skrivemaskine på et mindre følsomt område - på dine fødder.
 7. Depilation bør begynde med kanten af ​​hårvækst, gradvist fortsætter.
 8. Det er bedre at fjerne håret med en skrivemaskine om aftenen, så huden beroliger natten over, selvom det antages, at det om morgenen er mindre følsomt.

Hudpleje efter depilering med epilator

I hjemmet er det afgørende at tage sig af huden for at bevare sin skønhed og sundhed.

Bepanten creme og dens analoger (D-Panthenol, Pantenstin) hjælper med hurtigt at berolige epidermis, reducere irritation. Børns cremer med ekstrakter af kamille, aloe, plantain, salvie, calendula har også fremragende antiseptiske og helbredende egenskaber. Cremen påføres i kroppen 20-25 minutter efter epilering og fortsætter med at blive brugt 3-4 gange om dagen i flere dage.

De første 3-4 dage efter depilation er forbudt at solbade, gå til bassinerne, saunaer, bade, tage varme bade. Tøj, der kommer i kontakt med blyområdet, skal være af naturlige stoffer. Vi må forsøge ikke at røre huden med beskidte hænder. Det er umuligt at bruge hårde vaskeklude og kosmetik indeholdende alkohol de første par dage.

For ikke at have indgroede hår, 5-7 dage efter depilering, er det nødvendigt at dampe huden og omhyggeligt behandle den med en skrubbe eller gnid den med en hård vaskeklud. Sådanne handlinger anbefales at gentages 2 gange om ugen indtil næste epilering.

Kontraindikationer

Du kan ikke bruge maskinen til at:

 • eventuelle inflammatoriske processer i kroppen
 • smitsomme sygdomme;
 • forværringer af kroniske sygdomme
 • diabetes;
 • åreknuder
 • hudlæsioner (ridser, udskæringer, sår) i det aflejrede område af kroppen.
 • stor ophobning af fremspringende mol på kroppen
 • onkologi;
 • dårlig sundhed, utilpashed.

Epilator for åreknuder er ikke en absolut kontraindikation. I de tidlige stadier af åreknuder, i nogle dele af kroppen kan du gøre proceduren, men du bør konsultere din læge. Under graviditeten er det bedre ikke at ty til denne metode for første gang. Graviditet er ikke et forbud mod at bruge en skrivemaskine, men smerte kan forårsage alvorlig stress i kroppen, hvilket er meget skadeligt for en kvinde i denne stilling.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvorfor epilator bryder hår?

Normalt bryder hårene af med høj hastighed og med pludselige bevægelser.

Er det muligt at bruge epilatoren under sen graviditet?

Det er muligt at lave epilering med en maskine under graviditeten, hvis en kvinde allerede er vant til denne metode og ikke føler sig alvorlig smerte.

Hvorfor trækker epilatoren ikke håret ud?

Måske er værktøjet af ringe kvalitet, eller reglerne for teknologi respekteres ikke.

Efter epilation epilator vokse hår hurtigt?

Alle individuelt, i gennemsnit begynder håret at vokse efter 3 uger.

Hvad er den bedste epilator eller barbermaskine?

Epilatoren er bedre, fordi huden forbliver glat i lang tid i forhold til barberingen.

Hvad er den bedste trimmer eller epilator?

Trimmeren barberer håret, og epilatoren trækker ud. Effekten af ​​trimmeren holdes til tider mindre.

Voksepilator

Uønsket kropshår giver kvinder mange problemer. Permanent barbering forårsager irritation, elektrofilatoren overophedes og forårsager ubehag, fotoepilering har en række kontraindikationer. Resultatet er den sikreste måde at fjerne hår på med voks. Denne procedure forårsager ikke ubehagelig smerte.

Hvad er voks voks?

Du kan slippe af med uønsket hår ved brug af voks på flere måder: i salonen, alene hjemme. Udgifterne til professionel hårfjerning ved epilatoren vil være flere gange højere end voksning derhjemme. Voksning hjælper med at fjerne overskydende vegetation på brystet, benene, armene, armhulerne i bikiniområdet.

For at bremse væksten bør proceduren ikke kun omfatte voksfjernelse af håret, men også efterfølgende behandling af kropsdele med specielle lotioner og cremer, først så vil resultatet være synligt fuldt ud. Proceduren tager ikke mere end 20 minutter, regelmæssigheden af ​​en gang hver 4-5 uger, afhængig af hastigheden af ​​hårvæksten. De første få procedurer kan forårsage let irritation og føre til indgroede hår.

Hvad er inkluderet i enheden til voksning

En speciel anordning til bioepilation vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår smertefrit og hurtigt, hvilket vil lette fjernelsesproceduren. Den består af en varmelegeme, der drives af netværket, en patron med voks. Enheden er nem at rengøre efter brug af affald ved brug af specialservietter, der er inkluderet i sætet sammen med papirstrimler til proceduren.

Voks til depilation

Voks i patroner er uundværlig for hurtig og høj kvalitet fjernelse af uønsket vegetation på kroppen. Voks kan bruges både varmt og varmt - det hele afhænger af hudtype og hårstruktur. Depilatory betyder naturlig, ikke forårsager irritation. I øjeblikket er det let at finde en passende løsning på grund af det store valg af smeltepunkt, sammensætning, yderligere tilsætningsstoffer.

I saloner til dyb bikiniepilation anvendes voks ofte i dåser, som er i granulatstilstand, opvarmes derefter i et vandbad til en flydende tilstand. Denne metode kræver mere tid, kan forårsage forbrændinger, da varm voks er et vanskeligt materiale at bruge. Bedre apparater med vokskassetter er endnu ikke opdaget - brasiliansk hårfjerning, fjernelse af hår over overlæben med roden, alle disse komplekse procedurer kan udføres uden smertefulde fornemmelser.

Razogrevatel

Udstyret er designet til hurtigt at varme op til den ønskede temperatur og flydende vokstilstand til hårfjerning. I grund og grund har alle voksepilatvarmere et standardvolumen på 100 ml, der passer til alle patroner, der er i stand til at fungere fra elnettet eller batteriet, med et specielt tilfælde. Professionel salonvoksning til patroner kan samtidig varme fra to eller flere blokke.

patron

Voks til fjernelse af hår i en patron - brugervenlighed, brugervenlighed, ingen dråber, pletter på tøj, møbler osv. Teknologi applikationsværktøjer i patronen af ​​en ikke-professionel, aldrig udført hårfjerning på egen hånd. Patroner er universelle, passer til næsten alle varmelegemer. Patronrulleanlæg giver dig mulighed for nemt, smertefrit at slippe af med hår.

Hvordan er voksning færdig

Fremgangsmåden for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen sker i flere faser:

 1. Det er først nødvendigt at affedre og desinficere hudoverfladen med en speciel lotion.
 2. Brug en varmelegeme til at smelte voksen i patronen til den ønskede temperatur.
 3. Påfør produktet på huden.
 4. Vedhæft en papirstrip og med en skarp bevægelse fjern den i retning mod vækst.
 5. Fjern overskydende voks fra huden.
 6. Behandl overfladen med en anti-indvækstcreme.

Voksepilator fra de bedste producenter

En højkvalitets vokskøler til patroner opvarmes jævnt og smelter voksen uden at danne klumper. Professionelle enheder fjerner selv de korteste hår smerteligt hurtigt. Armhuler, pubis, bikini område, antenner over læben - glat og silke i lang tid. De bedste producenter af voksepilater: Beurer, Rica, Babyliss, Gezatone. Hele bioepilationssæt sælges, som inkluderer alt tilbehør, der er nødvendigt til fjernelse af hår.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

Priserne på voksepilater kan variere afhængigt af faktorer:

 • Et anvendelsesområde - til professionel brug eller hus.
 • Producent.
 • Salgssted - i online-butikker er omkostningerne til epilatorer ofte mindre, det er lettere at vælge og bestille end i butikker.
 • Komplet sæt sæt.
 • Voksens kvalitet.

Produkter af europæiske mærker er dyrere, men samtidig af høj kvalitet, med klare instruktioner, hvor det er tilgængeligt og korrekt forklaret, hvordan man bruger vokssmelt. Epilatorer med en vokspatron tjener i lang tid, derfor er det ønskeligt at købe en høj kvalitet, dyr enhed.

Hvordan man vælger en epilator

Det er tilrådeligt at udføre den første voksning i salonen. Med en professionel mester, der bestemmer typen af ​​hud, vil du hjælpe med at vælge en voks, en sikker opvarmningstemperatur, vil give råd om, hvordan man udfører en selvstændig procedure derhjemme. I alle tilfælde bør epilatoren vælges i overensstemmelse med de parametre, der passer til hudtype, epileret område, følsomhed, prædisponering for forekomsten af ​​irritation.

Facial epilator

Ansigtshår forstyrrer ikke kun mænd, men også kvinder - hver tredje kvinde på 25 år og derover står over for et lignende problem. Tyndt, men sådanne mærkbare hår er især ofte forræderisk set over overlæben, mindre ofte på hagen eller panden, og ansigtsepilatoren, en kompakt enhed til sikker ansigtspleje, kan klare dem.

Epilatoren til ansigtet giver dig mulighed for yderligere at justere formen på øjenbryn (som Braun Face-modellen) eller epilere de mest følsomme områder af kroppen (bikini-området og armhulerne, ligesom Tweeze-modellen).

Hvad er det?

En ansigtsepilator er en kompakt enhed til fjernelse af hår fra follikelet og kan være elektrisk eller mekanisk.

Den mekaniske tweeter kan kaldes almindelige pincet - det trækker også håret ud af roden, men effektiviteten (læsningshastigheden) af sit arbejde er meget tvivlsom.

En klassisk epilator til ansigtet er en elektrisk enhed med et lille hoved og en pincet til at tage fat i hårene og fjerne dem i en periode på 2-4 uger. Den perfekte "udfordrer" - "Braun Face", verdens første ansigtsepilator. Desværre vil den sædvanlige maskine til ansigtsbehandling ikke fungere (en undtagelse er en speciel dyse til behandling af ansigtet i sættet), fordi:

 • Ansigtshår er normalt kort og / eller for tyndt (0,02-0,05 mm). Et almindeligt hoved med diske eller pincet vil simpelthen ikke fange dem;
 • Hovedet selv har en imponerende størrelse i forhold til området over overlæben - det går simpelthen ikke "i størrelse;
 • Ansigtshuden er særlig følsom og vil ikke tolerere den aggressive virkning af epilatorpincetten til kroppen. Særlige modeller til ansigtet har et meget mindre antal pincet, og de er selv meget mindre;
 • Epilatorer til kroppen er for smertefulde (især 40-pincer modeller), selv med en anæstetisk vibrerende dyse til ansigtet, vil dens slag være for aggressiv.

Egenskaber og fordele

Det er kendt, at en klassisk epilator til ansigtshårfjerning ikke er egnet - den er for stor for dette lille område, ubelejligt at bruge og ikke egnet generelt. En særlig epilator til ansigtet har følgende fordele:

 • Det mindre epilerende hoved giver dig mulighed for at fjerne hår fra alle små områder - over overlæben, hagen, over og under øjenbrynene;
 • Den har en langstrakt form (som en pen) og er praktisk til punktbrug;
 • Det fjerner hår med en pære og sikrer glat hud i 2-4 uger uden børster (nye hår bliver blødere og tyndere);
 • Effektivere på arbejde end pincet. I en revolution af maskinens hoved fjernes ca. 100-200 hår (afhængig af modellen).

Facial epilatorer kan sælges som en separat enhed til ansigtspleje eller har børster til peeling eller rengøring inkluderet.

Hver fabrikant definerer sit obligatoriske sæt, for eksempel giver Braun-mærket et helt arsenal af tilbehør til epilatoren til ansigtet - en børste til porerensning og make-up-fjerner.

Epilatoren til ansigtet har flere ulemper, som også er værd at nævne:

 • "Giver" smerte, som enhver anden metode til hårfjerning. Husk, at essensen af ​​processen ligger i den kunstige hårfjerning sammen med pæren og overtrædelsen af ​​follikelteksturen, så de nye hår er tyndere og blødere;
 • Forårsager irritation Det afhænger af hudens individuelle egenskaber. Under alle omstændigheder skal epilering udføres om aftenen, således at huden om natten kan komme sig, og irritationen sænker;
 • Kan forårsage indgroet hår. Grunden til deres dannelse er hudegenskaber, ukorrekt forberedelse og udførelse af proceduren eller utilstrækkelig pleje af epidermis efter;
 • Et lille udvalg af modeller.

Hvordan vælger man?

Ønsker at få en effektiv og pålidelig kvindelig hårfjerning epilator - vælg elektrisk. Hvis prisen på disse modeller bider, er den eneste vej ud at købe en mekanisk analog "forår".

Valget af epilatorer til ansigtet er nu meget lille, for at være præcis, er der et anstændigt produkt på markedet - "Braun Face" og en kinesisk - Tweeze. Fabrikanten af ​​sidstnævnte siger, at hans epilator kan bruges både til ansigt og krop, og prisen på enheden giver dig mulighed for at prøve denne knowhow på dig selv.

Hvis du vil have en komplet ansigtspleje, skal du vælge "Braun Face" med et ekstra børstehoved for at rense porerne og sminkefjerneren. Hvis kropspleje er vigtig, og du vil "dræbe to fugle med en sten" på en gang, skal du stoppe med at kigge på en klassisk epilator til kroppen med en fastgørelsesfastgørelse (som i "Braun Silk-epil" 9-558 WetDry, SE 7931, Philips SC2006).

model

Braun ansigt

Verdens første epilator til ansigtet, skabt af det legendariske tyske mærke. Det er især kendt for epilatorer til kroppen og stylister til hårklipp og hår styling og udstyr til skønhed generelt. Braun Vsega epilatorer holder op med tiden og er lavet af de nyeste materialer og er færdige med den unikke udvikling hos producenten - tynde lange pincett, "fingre" til løft af hår og bekvem baggrundsbelysning. Nøglefunktioner:

 • Miniature i størrelse (producenten sammenligner sin kompaktitet med mascara for øjenvipper);
 • Nøjagtigt - fjerner hår fra hagen og panden, over overlæben, giver dig mulighed for at justere formen på øjenbrynene;
 • Hurtig. Rotationshastighed - 20 tusind omdrejninger pr. Minut, eller 300 per sekund;
 • Har et hoved med 10 minihuller;
 • Fanger hår fra 0,2 mm i længden;
 • Fungerer i 2 tilstande (2 hastigheder);
 • 100% vandtæt;
 • Batteridrevne, trådløse;
 • let;
 • Kan bæres i en kosmetikpose;
 • Den har et aftageligt hoved og er forsynet med en dyse til porrrensning;
 • Det har et stilfuldt udvendigt design;
 • Den har en aftagelig beskyttelsesdæksel.

Braun 2 i 1 ansigts epilator er en smertefri og effektiv hårfjerning og yderligere hudpleje - pore rensning og makeup fjernelse. De medfølgende børster og en aftagelig dyse giver dem høj kvalitet, dyb eller forsigtig rensning af porerne og den bedste ydelse af plejeprodukterne - creme, serum og endda regelmæssig tonic. Det vides at kosmetiske produkter absorberes bedre i den tidligere rensede overflade af dermis uden det "døde" lag af celler og med lidt åbne porer.

15 bedste epilatorer til kvinder

Valget af epilatoren er et alvorligt spørgsmål. De er ikke billige, så du har ikke ret til at lave fejl. Ved hjælp af vores bedømmelse vælger du en model af usædvanlig kvalitet. Mød de bedste epilatorer i 2017 - begyndelsen af ​​2018.

Udvælgelseskriterier

mad
Både batteridrevne og netværksdrevne epilatorer er egnede til hjemmebrug. På rejsen er det bedre at tage den første. Vær dog opmærksom på, at du stadig skal opkræve den, det kommer som regel fra netværket, så der er ikke noget særligt behov for autonome modeller.

dyser
Jo flere tips epilatoren har, desto bedre. Hvis du har følsom hud, kan du ikke undvære en massageapparat og en speciel hætte. En dyse, en trimmer og en barbermaskine hjælper dig med at gøre alle slags intime frisurer, og en dyse til punktfjerning er perfekt til at fjerne hår i bikini, underarm eller ansigt.

Yderligere funktioner
Epilatorens flydende hoved er en nødvendig funktion til ren hårfjerning. Tag ikke modeller uden belysning - det er meget ubelejligt. Køleformen er obligatorisk for dem, der har følsom hud. Det er ikke tilrådeligt at tage en model, der ikke kan bruges i brusebadet. Tørre hårfjerning er meget mere smertefuldt, men fjernelse af hår ved hjælp af skum giver dig mulighed for at dele med uønsket vegetation.

Hvilken producent er bedre?

Der er ikke så mange producenter af epilatorer, og købere foretrækker at vælge beviste virksomheder, snarere end risiko med ukendte mærker. Tre "hvaler" i produktionen af ​​epilatorer - Braun, Philips og Panasonic - købere vælger oftest modeller af disse firmaer. Rowenta er en anden konkurrent for titlen på et vellykket epilator brand.

Epilation maskine

depilation maskine 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "depilation machine".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "depilation machine".

Fjernelse af ansigtshår. Trimmer - hårfjerningsmaskine

Moderne damer rundt om i verden kæmper konstant med overskydende vegetation på kroppen og ansigtet og eksperimenterer med forskellige metoder. Årsagen til hårfjerning er indlysende: alle ønsker at have en glat, silkeagtig hud, der er behageligt at røre ved.

Kvinder fra de antikke tider tilbragte en enorm mængde tid og slap af overskydende hår. Der er 2 måder, de brugte: plukning med pincet og udrulning af voks. Fremskridt i udviklingen af ​​moderne teknologi til depilation er i stand til at give mange mere humane og effektive måder at fjerne hår på både ansigt og hele kroppen. Hver kvinde afhænger af typen af ​​hud og nationalitet, har en anden intensitet af hårvækst og deres tæthed. For eksempel lider asiater af tykt, hårdt hår meget mere end repræsentanter for europæiske racer. Derfor tilbyder det kosmetiske marked muligheder for afhjælpning af forskellige typer og hårstruktur. Mange af dem kan bruges hjemme. Men nogle kræver brug af specielle enheder.

Enheder til fjernelse af uønsket ansigtshår er forskellige i vejen for handling. Nogle fjerner hårene fra roden, mens andre blot river eller skærer dem af. Interessant nok fjerner fjernelse håret overfladisk og hårfjerning - sammen med pærerne.

Det er meget vigtigt at gøre dit valg på baggrund af en sådan karakteristik, således at man ikke giver op med et uventet resultat.

Brug en barbermaskine

Den mest almindelige form for depilation blandt kvinder og mænd. Det har både fordele og ulemper. Fordelene omfatter normalt procedurens hastighed såvel som smertefrihed. Der er flere ulemper:

 • meget kort varighed af virkning, ikke mere end en dag;
 • nedsat hårvækst (vokser ind i huden);
 • vedvarende irritation og betændelse ledsaget af kløe, rødme og pustulær acne;
 • risikoen for infektion på grund af overtrædelsen af ​​det ydre lag af epidermis (når der holdes et skarpt blad på huden).
Brug en barbermaskine til at fjerne ansigtshår

For at reducere den negative virkning på huden af ​​denne metode er det nødvendigt at følge nogle anbefalinger: Brug specialværktøj før og efter barbering, brug kun et skarpt nyt blad, desinficér det ønskede område forsigtigt før proceduren, og sørg også for omhyggeligt. For at gøre dette skal du bruge decoctions af urter calendula og kamille. Efter barbering er det meget vigtigt at anvende specielle cremer, der kan lindre irritation: "Bepanten", "Traumeel C", Vishnevsky salve.

Mekanisk epilator

Epilator - en enhed til at håndtere hår på forskellige dele af kroppen, som foretrækkes af mange kvinder. Denne metode til fjernelse af uønsket ansigtshår kan bruges hjemme. Desuden er epilatoren helt stille placeret i en håndtaske. Derfor kan du tage det med dig på ferie.

Essensen af ​​arbejdet med en sådan enhed er at trække hår ud af roden ved hjælp af et stort antal små pincet arrangeret i en cirkel af en roterende tromle. Denne mekanisme giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår, for at udelukke deres indvækst og følgelig - at slippe af med mulig irritation eller betændelse.

Philips Hair Removal Epilator

Mekanisk epilator giver dig mulighed for at fjerne hår i op til 3 uger, hvilket er meget attraktivt for alle kvinder. Desuden vil håret blive tyndere og tyndere ved hver efterfølgende session. Således er der en chance for at slippe af med nogle af dem for evigt. Før du vælger en epilator, husk den smertefulde procedure. Faktisk anbefaler fabrikanten at begrænse brugen af ​​epilatoren i bikiniområdet og under armhulerne, da disse steder har den mest delikate hud. Efter proceduren for fjernelse af ansigtshår, glem ikke at sikre den korrekte pleje af det behandlede område. For at gøre dette skal du anvende noget beroligende middel i form af creme eller lotion.

Det er interessant at vide, at den første epilator var en helt anden type i forhold til den moderne version. Det blev kaldt forår - en fjeder for at fjerne hår på ansigt eller krop, direkte involveret i fjernelse af hår. Roterende, hun bøjede sig til siden, hvilket bidrog til ødelæggelsen af ​​hår. Den største ulempe var den hurtige slid på denne del.

Epilator bør kun anvendes i ansigtet, hvis der ikke foreligger følgende kontraindikationer:

 • blodforstyrrelser
 • epilepsi (på grund af en ukendt reaktion på en aggressiv virkning på huden);
 • onkologiske sygdomme;
 • diabetes;
 • periode med akut herpes sygdom, manifesteret karakteristisk udslæt i ansigtet.

elektrolyse

Elektrolyse er en pålidelig måde at fjerne ansigtshår på. Det kan bruges på enhver hud uanset type og mængde af vegetation. Den særlige egenskab ved denne metode er brugen af ​​elektrisk strøm, der passerer gennem huden til selve pæren. Således fjerner elektrolyse ikke kun selve håret, men også hårsækken. Under påvirkning af strøm forsvinder hårene øjeblikkeligt og forstyrrer ikke deres ejere i mindst 3 uger. Ulempen ved denne metode er manglende evne til at udføre hårfjerning selv hjemme.

Elektrolyse er den eneste måde at slippe af med hår, der kan fjerne dem for evigt. Denne metode er god til brug i ansigtet.

Fine fluffhår meget godt påvirket af strømmen. Derfor vil hårfjerning være hurtig og effektiv. Hvad angår prispolitikken er elektrolyse meget dyrere end sådanne moderne former for at slippe af med vegetation, såsom fotoepilering eller depilation med en laser. En anden ulempe ved denne metode er den alvorlige smerte ved proceduren. Kvinder med lavt smerte tærskel er ikke i stand til at tolerere sådan smerte, krævende brug af smertestillende midler. Men i dette tilfælde er det sandsynligt at yderligere øge væksten af ​​hår lokaliseret på anæstesiden.

Fjernelse af ansigtshår med elektrolyse

Elektrolyse er en metode til bekæmpelse af hår, der har flere begrænsninger:

 • åreknuder
 • hudinfektioner;
 • tilbøjelighed til at danne keloider;
 • maligne tumorer
 • brug af en pacemaker
 • intrauterin udstyr;
 • individuel intolerance over for legeringer af guld eller nikkel, som er en del af nålene til proceduren
 • hypertension eller iskæmi;
 • diabetes mellitus
 • graviditet.

Elektrolyse kræver omhyggelig overholdelse af alle begrænsninger. Ellers øges risikoen for uønskede konsekvenser for dit helbred.

Elektrolyse kræver omhyggelig overholdelse af alle begrænsninger

Depilatory creme til alle hårtyper

Brugen af ​​sådanne cremer, lotioner eller emulsioner vil hurtigt slippe af med overskydende hår overalt på din krop. Depilatory cream er perfekt i situationer, hvor du har brug for et hurtigt, højkvalitetsresultat.

Dette værktøj er praktisk at bruge i usædvanlige situationer: på vej, på ferie eller andre uventede omstændigheder. Som regel skabes effekten af ​​kemisk virkning på hovedbunden. Efter anvendelse af dette værktøj efter et stykke tid (nogle få minutter) vil hårene forsvinde af sig selv. På grund af den syntetiske sammensætning er der risiko for irritation eller en allergisk reaktion på visse bestanddele af lægemidlet. Derfor, før du køber en depilatory cream, skal du grundigt undersøge dens sammensætning for ikke at få uventede ubehagelige konsekvenser.

Trimmer - for at fjerne ansigtshår

Det moderne marked tilbyder mange tekniske kosmetologiske enheder, der kan håndtere ansigtshår. En barbermaskin (trimmer) er en god mulighed for mænd med følsom hud.

Hvis elektrolyse og mekanisk epilator er i stand til at fjerne overskydende hår fra nogen del af huden, er det bedst at bruge en regelmæssig trimmer for at bekæmpe ansigtshår på ansigtet. Denne metode er egnet til brug af mænd i kampen mod tykt stubbe på ansigtet, såvel som vegetation i ørerne og næse. Da mange medlemmer af en stærk halvdel af befolkningen lider af konstante irritationer efter barbering, er der et behov for at søge efter en alternativ løsning, der kan lindre fra konstant ubehag i ansigtet. En barbermaskin (trimmer) gør et fremragende arbejde med denne opgave. En sådan anordning har forskellige tekniske egenskaber.

Kompakt trimmer Philips

Derfor er deres priser forskellige. I hvilke tilfælde anbefales det at bruge en trimmer:

 • til delvis fjernelse af vegetation fra ansigtet, skabelse af en let stubbe;
 • for at fjerne hår i næse og ører;
 • til kantning af hovedbunden
 • at skabe den ønskede længde af håret ved hjælp af forskellige vedhæftede filer;
 • hjemme uden binding til det elektriske netværk
 • til tør og våd barbering.

Barbermaskinen (trimmeren) er god til opretholdelse af facial vegetation i en velplejet form. Brugen af ​​en sådan enhed giver dig mulighed for helt at opgive barberingen.

Facial Hair Removal Trimmer

Uanset hvilken hårfjerningsmetode du vælger (elektrisk hårfjerning, barbermaskine, trimmer, mekanisk epilator eller speciel depilatory cream for at fjerne overskydende vegetation), skal du ikke glemme at følge hygiejnereglerne under proceduren. Forsig ikke også begrænsningerne eller kontraindikationerne. Hvis du vil gennemføre en depilationssession derhjemme, skal du omhyggeligt læse instruktionerne om brug af en enhed eller et værktøj. Og glem ikke at passe på huden efter proceduren. Brug forskellige beroligende cremer med sårheling og antiseptiske egenskaber.

Oversigt over forskellige typer hårfjerningsindretninger

Afskaffelsen af ​​uønsket hår er længe blevet normen for størstedelen af ​​det retfærdige sex.

Skønhedsindustrien har skabt for kvinder en bred vifte af udstyr til fjernelse af hår på ansigt, ben og i intime områder, hvilket ikke kun er et glimrende alternativ til en barberkniv, men også en længerevarende effekt.

epilatorer

Epilator er den mest almindelige enhed til hjemmebrug, hvilket giver langtids bortskaffelse af hår på uønskede steder. Dette er en kompakt maskine, der er udstyret med flere par disketter, som, når de drejes, virker på princippet om pincet, trækker hår ud.

Fordelene ved hårfjerning epilator omfatter følgende faktorer:

 • Langsigtet effekt, da denne enhed ikke kun skærer håret, men fjerner det fra roden;
 • Resultatet af proceduren er på ingen måde dårligere end salonen, men det er betydeligt billigere;
 • Denne enhed kræver ikke yderligere værktøjer og forbrugsstoffer, fungerer på basis af metoden for tør forarbejdning og har en lang levetid for komponenter.

Brug af epilatoren har sine ulemper:

 • Fremgangsmåden er yderst smertefuld, især hvis maskinen bruges til maksimal hastighed. Derfor skal epilatoren arbejde for at fjerne håret i bikinizonen, med mindst mulig hastighed eller slet ikke
 • Behandling af epilatoren tager meget tid, især for begyndere;
 • Enheden fungerer ret støjende.

electrodepilator

Metoden til elektrisk hårfjerning er ideel til at fjerne uønsket ansigtshår. Til denne procedure anvendes en nålepilator. Ved hjælp af en nål leder denne enhed elektriske udladninger direkte ind i hårpærerne og ødelægger dem dermed.

Der er flere former for elektrisk hårfjerning, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Termolyse er processen med opvarmning af håret på grund af højfrekvent vekselstrøm. Denne procedure er smertefuld, men den er ret effektiv, da ca. 25-30% af uønsket ansigtshår er fuldstændig ødelagt i en session;
 • Elektrolyse er en mindre smertefuld tilstand af elektrolyse, men samtidig tager det længere tid. Elektrolyseapparatet er udstyret med to elektroder - aktive og neutrale, med den samtidige virkning af hvilken væskealkali formerer på håret, ødelægger det;
 • Blend er en procedure, der kombinerer termolyse og elektrolyse. Det er dog meget effektivt, efter at der er en høj risiko for ardannelse på ansigtet på behandlingsstederne.
 • Flash er en proces, der stort set svarer til termolyse. Det er baseret på brugen af ​​en stærkere vekselstrøm, mens tiden for udsættelse for håret er reduceret. Apparatet til flashhårfjernelse kan derfor betydeligt reducere procedurens tid.

For at undgå udseende af irritation i ansigtet efter elektrisk hårfjerning er det nødvendigt at stoppe med at besøge solariumet i mindst to uger og beskytte huden mod direkte sollys. Derudover kan du i løbet af ugen ikke besøge badet og saunaen.

Der er et ret stort udvalg af modeller af elektriske epilatorer på markedet, som giver dig mulighed for at vælge den enhed, der er ideel til både brug i hjemmet og i salonen.

 • Enheden af ​​den russiske produktion "Hummer 1000", designet til flash hårfjerning. Dens pris varierer fra 30.000 til 40.000 rubler;
 • Det spanske apparat til elektrolyse "Ross" er en ret besværlig indretning, mere egnet til brug af professionelle kosmetologer. Brandets popularitet og gode omdømme bestemmer dets høje pris - ca. 4.000 USD;
 • Den russiske enhed "Galatea" tilhører også kategorien professionel, men på grund af dens kompakteitet kan den bruges hjemme. Her opstår kun spørgsmålet om hensigtsmæssighed, da omkostningerne starter fra 50.000 rubler. Samtidig kombinerer denne enhed muligheden for elektrolyse i termolyses, blanding og flash.

photoepilators

Brug af fotoepilatorer til hårfjerning giver dig mulighed for at få et godt resultat uden smerte. Enheden til proceduren af ​​denne type påvirker hårene ved hjælp af blinklys, der ødelægger hårsækkene.

For at fotoepilation skal lykkes, skal du følge disse regler:

 • Inden for to uger før og efter proceduren er det nødvendigt at beskytte huden mod solen;
 • To dage før fotoepilation skal håret være barberet, så ved længden af ​​sessionen er længden ca. 2 mm, da der ikke vil være nogen virkning på længere hår.
 • Efter proceduren bør panthenol eller en hvilken som helst anden salve af et lignende virkningsområde anvendes på de behandlede områder.

Ud over at udføre smertefrihed har anordningen til fotoepilation andre positive egenskaber ved fjernelse af uønsket hår:

 • Fuldstændig fravær af mikrotraumas på grund af det faktum, at anordningen ikke er i direkte kontakt med huden;
 • Kunne ikke indtaste infektion;
 • Evne til at fjerne hår på nogen del af kroppen
 • Manglende indgroet hår.

Enheden kan kun have en negativ effekt på huden, hvis den bruges af en ikke-professionel og ukorrekt konfigureret. I dette tilfælde kan der forekomme forbrændinger. Desuden er denne enhed ikke effektiv til grå hår og fluff.

Populære producenter af fotoepilatorer omfatter bl.a. mærker som Philips, Remington, Beurer og nogle andre. Når du vælger en enhed til hjemmebrug, skal du være opmærksom på følgende nuancer:

 • Flash-udgangen må ikke overstige 5 J pr. Kvadratcentimeter. En enhed med en højere hastighed kan være ineffektiv, mens overskridelsen af ​​denne værdi er fyldt med forbrændinger;
 • Jo større området lysepotten på fotoepilatoren er, desto mindre tid vil blive brugt på proceduren for at fjerne uønsket vegetation på kroppen.
 • Jo mindre lampens levetid, jo oftere er det nødvendigt at erstatte det;
 • I det komplette sæt skal enheden have beskyttelsesbriller, gel til køling af overfladen af ​​huden og antiinflammatorisk middel.

Laser epilatorer

Laser hårfjerning indebærer udsættelse for hår med stråling, der har en virkning på den melanin, der er til stede i håret. Laseren opvarmer stoffet til en sådan temperatur, at det ødelægger hårpærens interne strømforsyningssystem.

Der er flere typer laser epilatorer, der afviger i nogle tekniske og funktionelle egenskaber:

 • Rubinlaseren er karakteriseret ved en temmelig overfladisk effekt, og er derfor kun effektiv til meget ret hud og mørkt hår. I dag er der mange mere effektive enheder på markedet, så denne laser bruges ekstremt sjældent;
 • Alexandrit laser skabt på basis af natursten, som har fremragende lysbrydningsegenskaber. Området på lysplaceringen af ​​denne enhed er en af ​​de største, hvilket kan reducere tiden for at fjerne uønsket hår. Alexandrite laser bruges kun i kombination med hudkøling;
 • En diode laser har en længere bølgelængde sammenlignet med de to foregående typer af enheder, og derfor kan den effektivt anvendes på mørk og garvet hud. Men for lys og rødt hår vil denne laser ikke være effektiv;
 • Neodym laser har den længste bølge, som gør det muligt at klare hår af enhver farve på huden med pigmentering af enhver intensitet.

Til brug i hjemmet kan du købe enhederne fra det britiske firma RIO, som kendetegnes af et stort udvalg af modeller. Men de er alle kun effektive på mørkt hår:

 • Laser RIO Laser Salon er perfekt til følsom hud og kan bruges i bikiniområdet;
 • RIO Lash 3000 laser har en scanningsfunktion, der giver dig mulighed for at fjerne flere hår ad gangen;
 • Takket være sine kompakte dimensioner kan den bærbare RIO Laser Tweezer tages på en tur for ikke at afbryde den serie af epileringssessioner, der er startet.

Hver af de typer enheder, der præsenteres i denne artikel, har sine egne specifikke fordele og ulemper. Der er ingen ideel mulighed, men alligevel, baseret på egenskaberne ved eksisterende enheder, kan du vælge den mest acceptable mulighed for fjernelse af hår.

Depilation. Mekanisk depilering. Depilatory maskiner

Epilation er den værste proces for enhver kvinde. Men glat og ren hud skal opretholdes året rundt. Der er mange måder at fjerne hår på. Moderne metoder omfatter shugaring, fjernelse af overskydende vegetation med varm og varm voks, fotoepilation, laser hårfjerning og fjernelse af hår med en afskærmningsmaskine eller epilator.

Hver procedure kan udføres i en skønhedssalon, men nogle kan gøres selvstændigt hjemme for at spare penge. Den mest almindelige og bekvemme måde er at fjerne uønsket hår med en epilator. Han er altid til stede og kræver ikke yderligere varer og omkostningerne ved penge til hårfjerningsprodukter. For proceduren er det nok at tænde enheden i stikkontakten.

Typer af epilatorer

Samtidig skiller sig to typer epilatorer ud: elektrisk og batteridrevet. Netværksindstillingen er meget mere praktisk og praktisk, men det er lettere at tage det trådløse med dig på en tur. Hårfjerningsproceduren udføres ca. en gang om ugen, så epilatoren skal altid være til stede. Processen med at fjerne uønsket hår fra kroppen er ikke nogen vanskelighed. Bare tilslut og epilatoren er klar til brug, men før du skal forberede huden.

Sådan tilberedes huden korrekt til hårfjerning

For at gøre proceduren mindre smertefuld, er det nødvendigt at dampe ud huden og fjerne den cornified hud. Til dette er det værd at tage et bad. For at smelte godt kan du bruge badesalt, du skal også rense din hud godt med en hård vaskeklud. Dette vil slappe af huden og lade porerne åbne. Brug ikke fugtighedscreme, det gør proceduren vanskeligere. Hår vil holde sig til kroppen. Efter badning tør du huden med et håndklæde.

Tender hudområder

Hvis bikini eller armhule skal depileres, anbefales det at pulver det med talkumpulver. Dette fjerner overskydende fugt og gør proceduren hurtig og behagelig. Der er to hovedtyper af epilatorer: pincet og plader. Som praksis viser, er pincet mere holdbare, pålidelige og effektive i brug. På tromlen er der flere små pincet, som under rotation er fastspændt og trækker håret.

Hastighedstilstande

På epilatoren er der 2 hastigheder. Det anbefales at starte proceduren på det højeste. Hurtige bevægelser vinkelret på overfladen mod hårets vækst er bragt af en skrivemaskine. Dette vil give mulighed for en kort tid til at fjerne hovedparten af ​​håret. De resterende elementer fjernes forsigtigt ved lav hastighed.

Denne depileringsmetode fjerner næsten alle hår og mindre smertefulde. Ved brug af en depilatory maskine er der nogle forholdsregler. Brug ikke denne type epilering, hvis der er mange mol på kroppen, skader eller hudsygdomme. Når et hår fjernes, er blodkarret, der føder hårsækkenet, også beskadiget. Dette kan forårsage åreknuder.

Hvis en sådan sygdom allerede har eksisteret eller optrådt, anbefales det at vælge en anden metode til fjernelse af håret og helst fjerne vegetationen med en barberkniv. Glem ikke, at efter proceduren er der en lille irritation. Den hviler på huden fra 12 timer til flere dage.

Derfor bør du ikke bruge enheden før en vigtig begivenhed, som du ønskede at bære en kjole på. Den bedste tid til proceduren er et par timer før sengetid. Om natten hviler huden, genoprettes, og røde pletter kan helt forsvinde. Efter epilation skal du bruge en kremfløde eller en balsam, som reducerer hårvæksten.

Fordele ved epilering med epilator

Takket være disse egenskaber kan proceduren udføres mindre og mindre. Depilation ved hjælp af en maskine letter processen og giver dig mulighed for at spare penge på at besøge skønhedssaloner. De første dage med epilering er de mest smertefulde, så bliver håret tyndere og lysere. Depilation udføres meget sjældnere og er næsten ikke følt.

Hvordan vælger man den rigtige maskine til udvisning

Reducer ubehag korrekt valgt depilatory maskine. På hylderne i butikken er der mange modeller med mange funktioner, og de er alle forskellige i pris. Fra et stort udvalg kan du finde en, der opfylder alle dine krav. Der er praktisk talt ingen stor forskel mellem billige biler og dyre dem.

Den største forskel i tilstedeværelsen af ​​yderligere vedhæftede filer. Nogle af dem strækker huden under proceduren. Fabrikanter hævder, at denne innovation vil bidrage til at reducere ubehag. Selv om huden kan strække en lille hånd, hvilket vil lette processen.

Køle dyse

Køle dyse gør huden mindre følsom. Før starten af ​​depilation skal den sættes i fryseren i flere timer. Nerveendene fryser et øjeblik, og smerten er ikke så følt. Ud over dysen bruges kølehandske. Inde er det en gel, dette produkt er også anbragt i køleskabet i et par timer. Det kan udføres på huden før maskinen eller efter at den har beroliget huden.

Massage dyse

Dysen kan vibrere. Det masserer og knæder huden. En sådan innovation kan gøre depilering nemmere og mere behagelig. Depilation procedure med en maskine er egnet til kvinder med en lav smerte tærskel. Før du køber dig selv en epilator, skal du gå til en skønhedssalon eller prøve voksstrimler.

Hvis smerten er uudholdelig, bør du nægte en sådan erhvervelse. Under proceduren føles hvert hår. Og når du bruger voksstrimler, fjernes en stor del af dækslet med det samme. Maskinen til depilering bruges oftest udelukkende til benene. Mange risikerer simpelthen ikke at epilere bikini og armhulen. Huden der er meget blødere, og smerten kan observeres i processen og engang efter det.

Til fjernelse af sådanne følsomme steder i huden har nogle producenter frigivet modeller med epilerende vedhæftede filer samt barbering. Det er meget praktisk og sparer penge.

Hudpleje efter epilering

Efter epilering er der et problem med indgroet hår. Eksperter foreslår konstant at bruge skrubber eller andre kosmetiske produkter til peeling. På grund af det faktum, at håret hver gang bliver tyndere og lettere, kan det ikke gennembore huden.

Derfor skal huden efter hårfjerning konstant opretholdes. I disse tilfælde var der modeller med en dyse til peeling. De fjerner perfekt dødt væv og skaber en lille massage effekt. Hud og ben slapper af. Processen er behagelig og nyttig.

Der findes en række vedhæftede filer, som kan lette epileringsprocessen. Prisen på enheden afhænger af deres mængde. Men mange af dem kan erstattes af enkle metoder og objekter ved hånden. Massage kan udføres uafhængigt med brug af nærende creme.

Den bedste skrubbe er en blanding af honning og malet kaffe. Køleeffekten kan laves som en almindelig isterning. Men en persons folkehjælpemidler er ikke egnede og lettere at stole på teknologi. Valget afhænger helt af kundens ønsker. For at tage en endelig beslutning skal du være opmærksom på fabrikanten.

Jo mere pålidelige firmaet er, jo bedre er produktet, og det vil vare længere for ejeren. Efter at du har læst instruktionerne, kan du begynde at bruge. Hvis du følger alle regler og råd fra en specialist, vil depilationsmaskinen vare i mange år, og huden vil altid forblive ren og smuk. Det perfekte kig giver trods alt enhver kvindes tillid.

Hvordan barberer en pige en intim zone uden irritation derhjemme?

Regler for shugging teknik