Maru kosmetik Shugaring pasta - anmeldelse

Siden jeg rørte ved emnet for depilation, fortæller jeg om et andet indenlandsk mærke, Maru kosmetik (Moskva). Dette er åbningen af ​​2015, i starten var det meget budget, nu, da varemærket blev fremmet, steg priserne lidt.

Jeg købte i et af indkøbscenter i vores by, disse er de to søde, stilfulde krukker:

Vægten af ​​hver 400 g. Disse er de mindste, så pakker der 1 kg og 1,5 kg.

På disse små hætter spinder. Ingen beskyttende membran

På store dåser skal dækslet trækkes op. Derfor er det ønskeligt, at pastaen ikke strømmer til låget, ellers ville det være risikabelt at åbne neglene.

SAMMENSÆTNING: GLUCOSE, FRUCTOSE, WATER

Pastaen er lysegul, næsten gennemsigtig, med en karakteristisk sød lugt.

På købstidspunktet var jeg interesseret i ultra bløde og bløde pastaer, så jeg tog den tilsvarende tæthed: blød + og blødt. Mellem (mellem) og Hard (tæt) planlægger også at købe.

Pasta overraskede mig med en meget delikat plastikstruktur, det er meget behageligt at bruge. Fjerner hår vidunderligt.

Soft + I, der bruges på benene, efter behov, lettere komprimerer den. Blødt også, hovedsagelig på benene, hænderne og dels på en bikini.

Jeg kunne godt lide, at pastaen holder konsistensen godt, vedholdende, som det burde være.

Selvom det er prof. brand, til hjemme shugaring, det er også ret passende, disse tætheder kan bruges sammen med bandager.

Prisen, som jeg sagde, er ret overkommelig. Sådan en 400g. krukke 600r.

PS. Der er også midler til at pleje før efter depilation, men jeg ønsker ikke at ændre Arabien). Selvom talkum er stærkt rost, at det er mindre end i Arabien, tror jeg, jeg vil tage det på prøve ved muligheden.

[Redigeret af forfatteren den 26. marts 2016]

Sukkerpasta MARU kosmetik Medium konsistens "Middle" - review

Tilbagemelding om hvordan jeg gør shugaring derhjemme. Detaljerede foto instruktioner af alle faser af proceduren med Maru produkter (lotion, talkum, medium tæthed shugaring pasta). Historien om en novice nonprofessional

Jeg begyndte allerede at snakke om shugaring i mine tidligere anmeldelser, men jeg blev distraheret af andre produkter og skrev ikke om det vigtigste værktøj, der var nødvendigt for denne procedure - sukkerpasta. Jeg ved, at mange gør det selv, hjemme. Men jeg er ny på denne vanskelige opgave, så nu bruger jeg kun færdige produkter produceret industrielt.

Min allerførste sukkerpasta var medium tæthed pasta mau.

producent - Rusland.

Omkostninger til - 600 gnid.

Til salg online - her.

vægt - 400 gr.

Holdbarhed - 2 år.

Oplysninger fra producenten:

Sukkerpasta medietæthed. Designet til at arbejde med manuel eller spateludstyr, i kølige lokaler såvel som for herrer med "kolde" hænder. Fjerner hår af mellemhårdhed, egnet til ethvert behandlet område.
Det kræver ikke opvarmning, er egnet til arbejde på store områder (arme, ben), fjerner hår af forskellig længde, og hvis det ikke er professionelt, er der brug for hjemme eller handsker eller en spatel.

I alt har producenten i øjeblikket 5 typer pastaer med forskellige tætheder: fra hårdt + til blødt +.

Pakning.

Pastaen er lukket i en rund krukke af gennemsigtig plastik med et hvidt afskruet låg. Det er dekoreret med et stort Maru-logo. Den grønne bjælke angiver, at vi har at gøre med en pasta med medium densitet, hver type pasta fra producenten er angivet med sin farve. Navnet hårdt, blødt eller mellemt kan vi kun læse på sidetiketten, men ser allerede på låget, vi kan se, hvilken slags pasta vi holder i vores hænder.

Og jeg kan virkelig godt lide billedet af et kløverblad. Det ser sødt ud.

I første omgang var der et beskyttende klistermærke, hvor fremstillingsdatoen for produktet er angivet. Men på grund af nysgerrighed og uopmærksomheden begyndte jeg straks at åbne min pasta og rev den af ​​denne klistermærke uden at bemærke det.

På etiketten ser vi alle de nødvendige oplysninger. Her er der en sammensætning, og data fra producenten, og anvendelsesmåde og holdbarhed.

struktur:

glucose, fructose, vand.

Gennem krukkets vægge kan du tydeligt se, hvor meget produktet er på lager. Først blev det fyldt til kapacitet til meget kanter.

Der er en beskyttende membran.

Pasta.

Det har en behagelig gylden nuance, det minder mig om honning.

Konsistensen er ret tæt, viskøs. Se, hvad en skønhed.

aroma - søde, sukker. Han minder mig om candy sweets fra barndommen (dem på sticks er en slags sovjetiske chupa chups).

Brug pasta.

Som jeg allerede har sagt, er jeg ikke ekspert, jeg har ikke afsluttet kurser i shuraring. Anyway, jeg er ny til denne procedure. Derfor vil jeg ikke lære nogen, jeg gør ikke som om min metode er korrekt. Måske laver jeg noget forkert. Og her fortæller jeg bare, hvordan det viser mig.

Anvendelsesmåde:

1. Skyd huden med en lotion før epilering.
2. fordel lige talkum i det behandlede område
3. Opvarm pastaen til en temperatur på 37-40 ° C (sørg for at åbne låget før opvarmning)
4. Påfør en lille mængde pasta med et tyndt lag mod retningen af ​​hårvækst og med en skarp bevægelse fjern ved vækst
5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du fjerne sukkerpastaens rester med en rensende lotion efter epilering og behandle huden med en fugtighedsmælk.

Jeg afviger fra karakteren af ​​nedsat hår. Mit kropshår er tyndt og sparsomt og vokser langsomt. I 1,5-2 måneder vokser mine ben på en sådan underjakke.

Så lad mig vise dig, hvordan jeg laver en shugaring med sukkerpasta Maru med mediumdensitet..

1. Dagen før proceduren skrubber jeg omhyggeligt huden. Du kan gøre det samme dag, men det er mere bekvemt for mig at bruge en skrubbe dagen før, i løbet af aftenen.

2. Tag et konditorisk håret ben

Vi anvender lotion på det før Maru's epilation (jeg skrev om det tidligere).

3. Anvend talkum (jeg har også Mara). Mere specifikt er dette en særlig mikrotalc til epilering.

4. Kom til meget hårfjerning.

Med denne pasta forsøgte jeg at bruge både manuelle og bandage teknikker. Manuel giver dig mulighed for at bruge pasta meget mere økonomisk. I efterår og forår, da lejligheden var cool. Jeg brugte denne metode. Men sidste gang det blev varmere, svigtede jeg. Varm luft i lejligheden + varme hænder smeltede pastaen og tillod mig ikke roligt at rive laget af huden. Derfor var jeg nødt til at bruge en bandage hårfjerning teknik, som jeg nu vil tale om.

Vi klemmer nogle pasta fra krukken. Dette er ikke let at gøre, produktet strækker sig, vil ikke adskille. Det er nemmest for mig at gøre dette med en træspatel, da plasten bøjer og forsøger at bryde, og jeg kan ikke lide at klatre i krukker med kosmetiske produkter med mine fingre.

Her klarer jeg at udtrække sådan en "splash".

Vi fordeler pastaen på huden mod hårvækst. Jeg forsøger at gøre laget meget tyndt. Det viser sig sådan her:

Jeg sætter bandagen på toppen, jeg trykker den meget tæt på.

Lim på huden næsten ikke forbliver, fjernet med bandagen er meget ren.

Forbliver ikke på ben og hår. Jeg ser kun røde prikker, der forsvinder om natten (hvis jeg laver en shugaring om aftenen, som jeg plejer at gøre).

Så vi behandler gradvist den nødvendige overflade. Epilation på benene til knæet (mit hår vokser ikke længere) tager omkring en time (i standige hænder tror jeg det går hurtigere).

Af den måde, fra naturlige økonomi skraber jeg nogle gange af pastaen fra de anvendte bandager og genbruger den på andre hudområder (f.eks. På benets bagside). Og fra denne pasta begynder ikke at arbejde værre.

Hele proceduren tager ca. 70-80 gram pasta og 2 bandager.

Pasta vaskes fra hænderne (Jeg arbejder uden handsker) og andre sprøjtede overflader (jeg erkender, jeg er ikke for forsigtig) let, med rent varmt vand, selv uden sæbe. Hun forkæler heller ikke manicuren, lakken slipper ikke af.

5. Efter proceduren for at fjerne mild irritation sprøjter jeg termisk vand på huden og bruger også nogle gange aloe vera gel.

6. I ugen efter proceduren bruger jeg anti-indgroet hår lotion (anmeldelse). Jeg ved ikke, om det hjælper, eller jeg er bare ikke tilbøjelig til sådan en ulykke, men jeg har ikke indgroet hår.

Epilering på andre steder.

Jeg bruger også denne pasta i armhulerne. På trods af at lettelsen er meget mere kompleks end på benene, bliver håret fjernet som rent.

At gøre armhulen fjernelse er lidt mere smertefuld end på benene. Dette er altid tilfældet, ikke kun med pasta. Men smerten er ikke stærk, det er ret acceptabelt (epilatoren var meget mere smertefuld for mig). Og alt sker ret hurtigt.

Jeg vil gerne bemærke, at vegetationen bliver blødere ved brug af sukkerpasta og på ben og armhuler, hårene vises ikke længere end for eksempel ved brug af en elektrisk epilator, for ikke at nævne barbering.

Er jeg tilfreds

Meget glad. På trods af at epilatoren gør det meget hurtigere, fortsætter jeg med at bruge sukkerpasta. Det bliver renere, og huden forbliver glattere længere. Derudover er selve processen ikke meget smertefuld.

Og jeg vil også prøve en tættere pasta.

Tak for din opmærksomhed. Jeg håber, at denne anmeldelse indeholder nyttige oplysninger til dig.

Hvordan vælger sukkerpasta: TOP bedste anmeldelser

På udkig efter et nyt interessant erhverv eller bare for at tjene gode penge, er der i dag mange mennesker opmærksomme på shugaring. I de senere år har den blomstret som en majrost, og nu tilbyder hver salon tjeneste for sukkeropdræt. Han lærer ofte og for sig selv at opretholde glatheden af ​​huden derhjemme. Effektivt, meget mindre smertefuldt end voks, er det lettere at tolerere - der er faktisk mange fordele ved shugaring, og en af ​​dem er den lave pris ved proceduren. Hvis du vælger den rigtige pasta og hvordan man styrer arbejdsteknikken, vil materialet forbruge være meget lille. Spørgsmålet er, hvordan man vælger denne pasta, fordi der er så mange af dem nu, at øjnene afviger.

Hvad er sukkerpastaer, deres typer og formål?

I almindelig forstand kommer pastaer i 3 typer: blød, medium og tæt. Denne opdeling er baseret på konsistens, det vil sige graden af ​​densitet. Mange mærker udvider linjen til "meget blød", men det er som en skygge af farve - det samlede billede ændrer sig ikke meget.

Blød pasta bruges normalt i bandage teknologi. Fjernelse af det med hendes hånd er vanskeligt, fordi det spredes hurtigt. Blød pasta giver den laveste tilladte grad af adhæsion til huden, hvilket minimerer udtørringens invasivitet. Denne pasta passer til at fjerne tyndt hår, f.eks. Velvære på ansigtet eller lyset på hænderne.

Shugaring pasta

Mediet eller, som det ofte kaldes, universalpasta kan bruges sammen med bandage og manuelle teknikker. Det er ikke for blødt og ikke for tæt, det er ekstremt nemt at bruge, hvorfor det er i høj efterspørgsel. Denne pasta kan være egnet til depilering af mange zoner, men oftere behandles det med benene.

Tyk pasta er et uundværligt værktøj til shugaring bikini områder, underarms og i nogle tilfælde ben. Den bruges kun med manuelle teknikker og kun til fjernelse af tykt såvel som barberet hår. Depilation af tyndt hår, for eksempel på ansigtet, er ikke tilrådeligt med dets hjælp, da blødere pasta nemt kan klare denne opgave, og graden af ​​traume til huden vil være meget lavere. En tæt pasta kan også bruges til at gøre det blødere, når det begynder at sprede sig under drift.

Ved valg af pastaer er det værd at forblive inden for rammerne af et mærke - dette giver mulighed for at blande dem og vælge den optimale konsistens i tilfældet med hver klient.

Et par ord om kompositionerne

Shugaring involverer direkte kontakt med huden, så det første du bør være opmærksom på, når du vælger en pasta, er dens sammensætning. Sørg for at inkludere det: saccharose (aka sukker) og vand. Ofte tilsættes citronsyre til sammensætningen, det er nødvendigt at nedbryde saccharose til glucose og fructose. Men mærker med højteknologisk produktion gør det uden det - det giver dig mulighed for at gøre depilationen særligt blød og undgå mulig hudirritation.

Nogle producenter tilføjer naturlige æteriske olier til pastaen. Dette påvirker ikke sammensætningen miljøvenlighed, men i dag har næsten alle andre personer en allergi over for noget, og æteriske olier kan godt forårsage det. For at undgå unødvendige risici og problemer er det bedre at vælge en pasta med en "rent klassisk" sammensætning uden yderligere "boller".

Det er overflødigt at sige, at der ikke bør være konserveringsmidler i pastaen. Skrupelløse og grådige producenter kan bruge dem til at øge holdbarheden, det er også muligt at genkende tricket. Naturlig sukkerpasta skal opbevares i 2-3 år, hvis en længere periode er angivet, så var det ikke uden kemi under produktionen.

Farven på høj kvalitet naturlig pasta skal spænde fra lysegul til gul. Hvis pastaen har en anden farve, var den kunstigt farvet.

Lugt. Hvert produkt, der har en mere eller mindre tolerabel lugt, forsøger producenterne i dag at sælge under saft af aromaterapi. Og der er ikke noget dårligt i det, hvis duftstoffer af høj kvalitet bruges til at skabe dufte, men det er ikke altid tilfældet. Sukkerpasta selv har en let karamelsmak, der ikke behøver at blive forbedret. Vælg naturligt, og du kan ikke gå galt!

TOP 5 bedste professionelle pastaer til shugaring

ALEXANDRIA PROFESSIONAL

Et stort amerikansk firma, der har været med til at fremme sit brand rundt om i verden i lang tid. Specialister vælger ALEXANDRIA PROFESSIONAL for høj kvalitet af pastaer og en lang række plejeprodukter før og efter shugaring. Dette er et virkelig populært mærke. Sammensætningen af ​​pastaerne er klassisk, men i tillæg til saccharose, citronsyre og vand tilsættes den senegalesiske acacia til den, hvilket sandsynligvis ikke er mere end et marketingspil. Produktionsteknologien er også fejlfri, pastaen fjerner helt selv de korteste hår, proceduren ved at bruge den er så behagelig og sikker som muligt.

Ulejligheden er den ret høje pris for pastaen, som også afhænger af dollarkursen - 4.547 rubler. til en krukke (992 gr.). Desuden sælges sukkerpasta, samt andre midler til shugaring fra ALEXANDRIA PROFESSIONAL, kun efter at have bestået obligatorisk træning. I sin proces vil den nybegynder (eller erfarne) shugarist have mange flere nye "buts". For eksempel til at varme pastaen ALEXANDRIA PROFESSIONAL, kan du ikke bruge en mikrobølge- eller vokssmelte af et andet mærke, kun mærkevarmeren kan give den en ideel tilstand. Da der ikke kun skal indsættes pasta, skal alle andre penge også købes hos ALEXANDRIA PROFESSIONAL. Ifølge dagens standarder har ikke alle dem, især begyndere, råd til det.

ARAVIA Professional

Det største, velkendte og populære russiske mærke. I 8 år på markedet har ARAVIA Professional fået tillid fra tusindvis af specialister. Det tilbyder et produkt af høj europæisk kvalitet til overkommelige priser på hjemmemarkedet. Teknologien i sin produktion er et skridt foran russiske analoger - i vores land og i SNG-landene er det det eneste mærke, der ikke tilsætter citronsyre til pastaer. Da huden under shugaring stadig er skadet, og citronsyre er stadig syre, der falder ind i mikroskårene i det øverste lag, kan det forårsage irritation. Selvfølgelig gør fraværet af citronsyre i sammensætningen af ​​pastaen depilering endnu blødere og sikrere.

ARAVIA Professional har en helt naturlig sammensætning: vand, fructose og glucose - ingen duftstoffer og fortykningsmidler. Hendes køb kræver ikke obligatorisk passage af yderligere workshops og andre hermed forbundne udgifter. Behovet for avanceret træning kan dog altid opfyldes, ARAVIA Professional har et veludviklet multi-level system af træningsførere. Distributør mærker kan findes i den mindste by, og træningsseminarer er konstant, herunder via internettet. Kostprisen ved pasta er også behageligt tilfredsstillende - en krukke (750 gr.) Kan købes til 1350 rubler.

Pandhy s

Fremragende shugaring pasta tilbydes af ungarske Pandhy's. Ligesom ARAVIA Professional indeholder den kun fructose, glucose og vand. Manglen på dufte lover beskyttelse mod allergi og citronsyre - fra irritation. Mærket har alle nødvendige internationale certificeringer og sælges med succes i mange vestlige lande. Pandhy er kun repræsenteret i Rusland af en distributør. Pas på ikke at købe en falsk.

Som ALEXANDRIA PROFESSIONAL kan Pandhy sukkerpasta ikke købes uden forudgående træning. Derudover er værdien også bundet til dollaren, og af russiske standarder er der ret høj - 5.658 rubler. pr. krukke (1000 gr.). Forbruget af pasta under proceduren er stor, så det er ikke billigt at arbejde på det.

Ifølge mange anmeldelser af shugarister er Pandhy's fantastisk til depilering af ben og ansigt, men det gør mindre godt med bikini og underarm områder.

Cannaan

Et mærke, der positionerer sig som en israelsk og gør temmelig gode pastaer. Ud over sukker og citronsyre indeholder deres sammensætninger æteriske olier. Derfor skal pastaen også være godt knæet efter opvarmning. Lugten er stærk og ekspressiv, så depilation med cannaan kan sammenlignes med en aromaterapi session. Ifølge observationer fra shugarister synes ikke alle kunder her. Som nævnt ovenfor øger æteriske olier risikoen for allergiske reaktioner.

Den cannaanske produktlinje er snævrere end de 3 mærker, der er anført ovenfor. Ikke desto mindre er det ret høj kvalitet og stærkt krævet professionel pasta, der rent faktisk fjerner selv de korteste hår (1-2 mm.). Dens omkostninger er også meget overkommelige - 1342 rubler. pr. kan 750 gr.

MARU Professional er et andet bemærkelsesværdigt indenlandsk mærke af kosmetik til shugaring. Det er et ganske godt prisforhold: sukkerpastaer har en naturlig sammensætning, og for en hel spand vejer 1500 gram. skal betale kun 1760 rubler. Linjen af ​​supplerende plejemidler før og efter shugaring er også ret bred. Virksomheden har distributører i mange byer og udfører ofte træningsværksteder og webinarer.

Ulempen er, ifølge vurderinger af shugarister, ufuldkommenhed i produktionsteknologien. Mange brugere bemærker, at pastaen hurtigt sugared og dubeet, derudover har den en størrelsesorden mere flydende konsistens end analoge pastaer. Dette betyder, at hvis du har brug for en universel pasta, bør MARU vælge ikke et medium, men en tæt konsistens. Det er også kendt, at i et rum, der ikke er udstyret med en konditioer, anbefales denne pasta ikke, især i sommersæsonen. Enhver MARU-pasta smelter ret hurtigt, så de bruges hyppigere med bandage-teknologi.

Hvad skal jeg nok kigge efter, når jeg vælger en pasta?

Mange elskere og nybegyndere, når de vælger en pasta, savner et vigtigt punkt - deres egne hænder. Logikken er enkel: hvis dine hænder opvarmer hurtigt, skal du vælge en tættere pasta, hvis langsomt - blødere. Forstå dette, du kan nok kun være i gang. Det er dog nødvendigt at være opmærksom på denne detalje, det er vigtigt.

Noget lignende sker med tilstedeværelsen / fraværet af aircondition i arbejdsstuen. Husk at sukkerpastaen opvarmes hurtigt, og i et tyndt rum om sommeren vil det bare sprede sig. I denne henseende, hvis klimaanlægget ikke er og ikke forventes, skal du vælge en pasta mere tæt.

Hvis du planlægger at arbejde med kunder, er det bedre at vælge en pasta med en klassisk sammensætning for at undgå unødige komplikationer. Det vil reducere risikoen for allergiske reaktioner og mulig kunde utilfredshed som følge af den stærke lugt af produktet. Hvis du planlægger at bruge pastaen, kan du forkæle dig selv og gøre valget optimalt nøjagtigt. For eksempel, for følsom hud tilbøjelig til irritation, tage en pasta med kamille ekstrakt.

Opmærksom undersøgelse af de førende mærker af sukkerpasta til shugaring i første fase giver dig mange fordele. Men meget snart vil du have din egen mening om dem, og tipsene vil ikke være nødvendige!

Fordele og ulemper ved pasta til shugaring MARU

MARU shugaring pasta er lavet i Rusland og håndterer opgaven: fjernelse af overskydende hår fra kroppen. I modsætning til andre lignende produkter er den fremstillet i overensstemmelse med GOST og indeholder ikke kunstige additiver. Du kan købe det på et apotek eller indkøbscenter, og der er også mulighed for at bestille på den officielle hjemmeside.

Maru's shugaring pasta

MARU specifikationer

Produktet er produceret i krukker på 100, 400 og 1500 gr hver. Hvert låg har et særligt klistermærke, der beskytter det mod åbning indtil købstidspunktet. Følgende typer MARU pastaer er til salg:

 1. SOFT er designet til at bekæmpe bløde og lyse hår.
 2. SOFT PLUS bruges til shugaring af store hudområder, for eksempel ben.
 3. MIDDLE er brugt til hårfjerning af alle dele af kroppen og er perfekt til begyndere. Du kan få denne slags pasta ved at kombinere SOFT og HARD produkter.
 4. HARD er designet til at bekæmpe stive og mørke hår såvel som for ejere af for følsom hud. Med dette værktøj kan du opnå et glat bikiniområde, området over overlæben og de aksillære huler.
 5. HARD PLUS er det optimale valg til varme og fugtige hudområder. Det må blandes med andre typer pastaer for at opnå den ønskede produkttæthed.

MARU indeholder kun glucose, fructose og vand. Produktet indeholder ikke kunstige ingredienser og har en behagelig karamel smag. For at opnå en passende sammensætning kan kombinere forskellige typer pastaer. Anmeldelser af hver art er de mest positive.

Fordele og ulemper ved shugaring med MARU

Positive aspekter af brugen af ​​produktet:

 1. Peeling effekt på hårfjerning.
 2. For hårfjerning kræver en lille sum penge.
 3. Brugervenlighed, hvilket er vigtigt for begyndere.
 4. Den gradvise udtynding af hår på de behandlede områder af huden.
 5. Relativ mindre ømhed i proceduren.
 6. Naturlig sammensætning og behagelig aroma af pasta.
 7. Der er ingen grund til at opvarme produktet før epilering.
 8. Muligheden for gentagen brug af et stykke af midler.

Negative sider af shugaring med MARU: proceduren er ret lang. Derudover er der kontraindikationer for dens gennemførelse, for eksempel graviditet eller skade på huden. Glem ikke om diabetes og åreknuder.

Sådan bruger du MARU

 1. Damp huden og rengør den med en skrubbe.
 2. Påfør det behandlede område lotion MARU (Miramistin eller chlorhexidin).
 3. For god vedhæftning af huden med produktet, fordel babypulver, talkumpulver eller almindelig stivelse.
 4. Knead lidt pasta i hænderne, så det bliver perlefarve.
 5. Påfør huden på huden mod hårvækst og fjernelse af hår. Dette kan gøres på en af ​​måderne. For begyndere er de første få procedurer bedst at bruge bandage teknologi, så kan du gå til manuel. Nogle piger bruger en metal spatel til shugaring: de spred pastaen på huden, og derefter ryste i modsat retning for at fjerne produktet sammen med hårene.

Det samme stykke MARY kan påføres, indtil det bliver hvidt og begynder at holde fast. Dernæst skal du tørre huden med lotion og anvende en nærende creme på den. Overskydende pasta kan forsigtigt skylles med vand.

De første to dage efter proceduren kan ikke besøge bade, saunaer, svømmebassiner samt solbadning. På den tredje dag er det ønskeligt at skrubbe huden. Dette forhindrer indgroede hår. Generelt er shugaring en mild hårfjerningsprocedure, hvorved huden bliver smuk og glat.

Pasta MARU er fantastisk til både begyndere og fagfolk. Virkningen af ​​brugen varer op til en måned.

Shugaring pasta Maru

Proceduren for shugaring kaldes også persisk epilation. Denne procedure kom til os fra østlige lande og var glad for skønheden i post-sovjetiske rum. Udenlandske kosmetikproducenter producerer forskellige typer pastaer til shugaring, men på kosmetologimarkedet er der en pasta, der klare sin opgave for alle 100. Dette er en pasta fra den russiske producent MARA.

Mix MARA er lavet i overensstemmelse med GOST og har en helt naturlig sammensætning. Fås i en kortfattet stærk krukke på 400, 100 og 1500 gr. Beholderen er beskyttet af et kontrol klistermærke mod åbning og har et andet farve design. Hver klistermærke farve svarer til dens densitet pasta. Virksomheden MARU producerer 5 typer pastaer:

 • SOFT - blød pasta. God til at fjerne blondt hår;
 • SOFT PLUS på grund af sin bløde konsistens er fantastisk til store områder (for eksempel ben helt, hænder);
 • Mellemøsten har mellemstivhed, betragtes som universel. Anvendes i manuel teknik til alle dele af kroppen, egnet til begyndere. Tip: Mellemhårdhedspasta kan opnås ved at blande SOFT og HARD pastaer
 • HARD - hård pasta. Designet til ejere af hård, mørk vegetation eller meget følsom hud. Ideel til dybe bikini, antenner og underarms
 • HARD PLUS er designet til specielle områder - våd og varm. Egnet til blanding med andre typer sukkerpasta for at opnå den ideelle tæthed.

Pasta pris

Tætheden af ​​pastaen påvirker ikke prisen. Forskellen i omkostninger afhænger af beholderens volumen. For eksempel 400 gr. kapacitet vil koste omkring 650 r, 1000 - ved 1300r og 1500 gr. koster et gennemsnit på 1800 p.

Fordele og ulemper ved pasta

Shugaring med MAR pasta - en sikker procedure med effekten af ​​peeling. Sød pasta har et godt greb med håret og økonomisk forbrug - en lille krukke er nok i lang tid. Selv begyndere i denne virksomhed har ingen problemer med at anvende sukkerblanding, den er ideel til selvpilation, såvel som til professionel brug. Med regelmæssig brug af MAR produkterne bliver hårene tyndere, det er bekvemt at bruge det selv på alderen hud eller med stregmærker.

Sukkerblanding MARA har en tæt tekstur. Desuden er den korrekte pasta mindre smertefuld virkning på huden under påføringen.

Ulemperne omfatter kun procedurens varighed og kontraindikationer (graviditet, hudskader, åreknuder og diabetes mellitus).

Særtræk

Sammensætningen af ​​pastaen MARA ingen duftstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer - kun fructose, glucose og vand. Blandingen har en charmerende duft af karamel. Forskellige typer af pastaer kan blandes for at opnå et individuelt resultat. Også MARA pasta kræver ikke opvarmning, det er nok at ælte den nødvendige mængde sød blanding i dine hænder. Det klæber ikke til neglene ligesom andre typer pastaer (piger, der bruger shugaring derhjemme, klager ofte over dette).

Indsæt ansøgning

Før du anvender pastaen hjemme, er det tilrådeligt at dampe huden og skrubbe godt. Derefter skal du affedt huden område, som du planlægger at epilere ved hjælp af specielle MARA lotion, men du kan bruge chlorhexidin eller miramistin. Alkohol og peroxid er bedre at udskyde til andre formål. For bedre vedhæftning med huden før proceduren anvendes talkum, babypulver eller almindelig stivelse. Riv et lille stykke pasta og knead det i dine hænder, klumpen får en perlefarve - det betyder, at den er klar til brug. Påfør sukkerkuglen jævnt på det område, hvor du vil fjerne hår.

Det vigtige punkt: Du skal anvende blandingen mod hårvækst! Fordel hudens sammensætning med fingerspidserne.

Derefter, parallelt med huden, skærer du stærkt af pastaen for at vokse håret! Dette er meget vigtigt, så du vil undgå skader og blødninger på huden. For begyndere er det bedre at bruge bandage-teknologi, og efter at have gennemført flere sessioner, gå til manuel.

Det anvendte stykke af blandingen kan påføres mange gange, indtil du føler den karakteristiske "sticking" af pastaen, men normalt er en klump nok til et lår eller en skinne. Efter proceduren skal du tørre huden med lotion og fugtiggøres med creme. Efterladningspastaen vaskes let af med vand.

De første par dage bør afholde sig fra at besøge poolen, bade og saunaer, det anbefales ikke at solbade. På den tredje dag efter proceduren kan du anvende en skrubbe for at forhindre indfødning af hår.

Shugaring selv er den mest blide metode til at slippe af med uønsket hår. Pasta MARA er ideel til dette formål på grund af dets egenskaber. Sammenlignet med andre midler til sukkeraflejring giver MARA pasta en længerevarende virkning af glat hud. Sød blanding fra MAS vil glæde med glathed og velvetiness i op til fire uger!

Maru Maru Shugaring Paste Review Anmeldelse Beskrivelse Kurser Shugaring Tokmakov træning

Vis spillerens kontrol

Kommentar

Jeg kunne ikke lide det. Første gang jeg forsøgte. Jeg varmer det, bragte det til mine fødder, løb det over mit ben en gang og det hærdet.

er det allerede en ny maru?
Her er et overblik over den gamle version.
Hvad er tætheden af ​​fødderne og rumtemperaturen?

Dmitry Hej. Hvad skal du vælge pasta Gloria eller Maru?

Hav en god dag af disse to maru

Hej Pasta skal varme op? de siger, at de allerede er i færdig form.

god eftermiddag
du skal i det mindste varme op til kropstemperaturen for en behagelig anvendelse, så det vil afkøle til arbejdstemperaturen :)

Dmitry, hej! Efter din mening, hvilken pasta er bedre end Maru eller Maris?

God dag romerske!
af disse to maru

Dmitry, tak for din erfaring og de præstationer, du bærer til masserne. Fortæl mig den bedste pris / kvalitet pasta.

tak for dine venlige ord)
Jeg kan ikke råde over noget konkret, pastaer kommer ind på markedet hver dag, kun gennem forsøg og fejl.
Desuden tager man højde for, at festen adskiller sig fra festen i en pasta, du gætter aldrig på, hvad der kommer.

Hej, jeg har for nylig modtaget Maru, men i uge 4 klagede min Klenti om allergi, kløe, rødme før det havde arbejdet for et andet mærke i 3,5 år og ikke en enkelt)))

have en god dag)
Jeg kan ikke sige noget konkret, bare arbejde ikke Maru;)

Sukkerpasta til shugaring "MARU"

Flere og flere kvinder foretrækker at fjerne uønsket vegetation alene. Det er meget mere praktisk og billigere end at besøge mesteren. Men så skal du vælge et kvalitetsværktøj til bekæmpelse af uønsket vegetation. Vi tilbyder dig en populær karamel - maru.

hun:

 • er tilgængelig. Intet problem, du kan købe i enhver butik eller ordre på den kosmetiske hjemmeside;
 • sikker. Sammensætningen omfatter fructose, vand og ikke mere. Du finder ikke kemiske farvestoffer, stabilisatorer, konserveringsmidler og andre komponenter. Derfor er shugaring pasta fra denne producent sikker for ejere af følsom dermis. Efter at have brugt det er der absolut ingen allergi;
 • bekvemt. Caramel medium konsistens. Så er maru sukker pasta indsat med hånd eller spatel. Alle vælger en bekvem teknik. Under alle omstændigheder er den positive effekt garanteret;

Hvordan bruges værktøjet?

Shugaring pasta er let at anvende. Før en session behandles overfladen med et antiseptisk middel. Om nødvendigt klippe hårene med en saks. Den optimale længde for en kosmetisk session er op til 5 mm.

Varm lidt op i dine håndflader eller i et vandbad. Påfør pastaen med en spatel eller hænder mod hårvækst. Lad huden stå i 2 sekunder. Derefter trækker den frie kant dramatisk i løbet af hårvæksten.

Om nødvendigt skal du behandle området igen for at afslutte hårfjerning. Fjern rester af et produkt med en fugtig serviet.

Der er ikke noget svært i shugaring. Det vigtigste - en positiv holdning og høj kvalitet pasta. Og produkterne fra firmaet Maru bare sådan. Og positiv feedback fra klienter bekræfter dette.

Sukkerpasta til shugaring uden citronsyre ARAVIA. Oversigt Wizard.

Sukkerpasta til shugaring kan i høj grad forenkle proceduren for depilation eller mærkbart ødelægge det. Selv for en erfaren mester, der har praktiseret sukkerforhaling i mange år, er det afgørende at arbejde. Jeg ønsker at afsætte dagens anmeldelse til en helt ny, ARAVIA Professional. Selv om dette mærke har eksisteret i lang tid (9 år står det på deres hjemmeside), men jeg behøvede ikke prøve sine produkter før.

Citronsyreens rolle i shugaringpasta

Først vil jeg sige et par ord om citronsyre og forklare, hvorfor dens tilstedeværelse eller fravær er så vigtig. Shugaring pasta er i det væsentlige kogt sukker. Du kan endda lave mad derhjemme. Det er nok at tage lidt sukker, tilsæt vand og koge over lav varme under konstant omrøring. Citronsyre er en traditionel del af sukkerpastaen. Det bruges til at lim sukkermolekyler sammen og gøre masseplastik. Den dårlige nyhed er, at citronsyre kan skade huden...

Shugaring er en af ​​de mest smertefri og delikate metoder til depilation. Det garanterer dog ikke den absolutte integritet af stratum corneum. Hvis pastaen er brudt (især gentagne gange), kan det øvre lag af huden blive skadet. Ved kontakt med mikroskader kan citronsyre forårsage ubehag, hvilket gør proceduren mere følsom. Selvfølgelig skriger klienten ikke i smerte og klager ikke på en brændende fornemmelse, men en sådan shugaring er stadig vanskeligere.

En af fordelene ved ARAVIA Professional sukkerpasta til shugaring er, at de ikke har citronsyre i deres formuleringer. Selv rent sukker anvendes ikke kun, kun glucose, fructose og vand. Godt perfekt naturel!

Remarque. For begyndere vil jeg forklare en ting mere. Konsistensen af ​​sukkerpasta til shugaring er opdelt i 3 typer: blød, medium og tæt. Blødt anvendes til arbejde med tyndt hår (normalt i ansigt og hænder), tykt - med tykt tykt hår (fx i bikiniområdet), medium (det er universelt) - oftere på benene, men generelt overalt, alt efter omstændighederne.

Jeg tog mediumdensitetspasta fra ARAVIA, så jeg besluttede ikke at eksperimentere og prøve det på mine skinner. Kosmetik er ret overkommelig, så undervejs tog jeg også et par produkter før / efter shugaring.

Lad os starte

Den første fase af shugaring er hudrensning. Jeg bruger gel med mynte kamferolie af samme ARAVIA. Ansøg gennem en serviet. For at behandle hvert ben tog det 2 tryk. Værktøjet har en køleeffekt (som er meget nyttig om sommeren). Resten af ​​fugt talcum ryddig.

Vejledningen siger, at pastaen skal opvarmes til 37-40 grader, men mine hænder er varme, og massen selv virker ikke for hårdt, så jeg besluttede mig ikke for at varme. Det viste sig at være korrekt, fordi allerede på 2. sporet fik pastaen ret behagelig blødhed.

Klienten kom, som de siger, forberedt. Hårlængden er normal, fra 5 mm. Jeg arbejder manuel teknik. Jeg tager sukkerpasta med en spatel, så tag den af ​​med mine fingre. Kun 3 fingre er involveret (tommelfinger, indeks og midten), så mindre fast og mere kendt. Et lille stykke var nok til 1,5 ben, så måtte jeg tilføje lidt. Hårgrebet er godt, for en ren fjernelse blev der lavet maksimalt 2 batcher. Er færdig For at berolige huden, anbringer jeg creme med ylang-ylang, og jeg fjerner pastaresterne med dem.

Sammenligning med andre

Under mit arbejde forsøgte jeg Cannaan, Maru, Pandhy`s. Jeg vil gerne Alexandria, men lidt dyrt 4 700 pr. Krukke.

Pandhys sukkerpasta

På Pandhy's arbejdede den længste. Fremragende pasta, fanger håret perfekt, selv det korteste, holder sin form i lang tid og holder sig ikke fast. En lille klump er nok til hele området, så lidt frisk pasta, og du kan fortsætte med at arbejde. Generelt er mærket godt. Hvis det ikke var for krisen og faldet i indkomst, ville jeg fortsætte med at arbejde på det. 3 700 gnid. for banken i dag i Tula er meget. For at afvise omkostningerne var det nødvendigt at hæve omkostningerne ved proceduren, på grund af hvilket klientens strømning blev reduceret. Generelt er alt simpelt.

Sukkerpasta til Cannaan og Maru shugaring Jeg begyndte at forsøge at redde. Først var det vildt, efter Pandhy's, men blev efterhånden brugt, da der ikke var nogen muligheder.

Cannaan

Cannaan er et israelsk mærke, selvom jeg læste et sted, at det russiske mærke kun er en legende. En spand pasta (1,5 kg) koster 2.400 rubler. Helt ærligt, ikke billigt. I sig selv pasta underlige. For det første skal du knead det i lang tid (selv efter opvarmning), og så begynder det at flyde hurtigt og holde fast. 2-3 normale spor og hej. Normalt er de fastlåste dem forklaret af mesterens manglende erfaring (der er intet at overdrive spejlet, hvis det er et skævt ansigt). Men sagen er ikke den samme. For det første kan jeg arbejde med pasta, for i de sidste 5 år har jeg lige gjort det.

For det andet har jeg ikke kun haft problemer med cannaan, det er nok at læse anmeldelser, hvoraf nogle få. Jeg ved ikke hvad der er i sagen, i æteriske olier i sammensætningen eller med produktionen af ​​noget galt, men problemet er. Forresten er citronsyre også til stede i disse forbindelser. Jeg vil sige, at cannaan er mere egnet til hjemmebrug. Pasta med æteriske olier er dog ikke længere et allergivenligt produkt. Med en stor strøm af kunder er yderligere risici meget uønskede. På bezrybe og kræftfisk, men ærligt, efterlader kvaliteten meget at ønske. Det er ikke pengene værd.

Maru Professional Pasta

Efter Cannaan skiftede jeg til Maru. Første indtryk var fantastisk: billigt, surt og endog naturligt. Fabrikanten skriver, at der ikke er andet end glucose, fructose og vand i denne sukkerpasta til shugaring. 1 200 gnid. til 1 kg - en anden betydelig fordel. De har ikke en beskyttende folie under låget, men dette, som de siger... du skal ofre noget.

Generelt er en meget værdig mulighed. Pastaen er plastisk, økonomisk, det er behageligt og bekvemt at arbejde med det, håret tager dybt, fjerner rent jævnt pels. Men der er MEN. Til herrer med varme hænder passer den ikke, selv tyk pasta begynder at smelte hurtigt. Endnu mere ubehagelig opdagelse var, hvor hurtigt det slikter. I betragtning af at banken er stor, skal du arbejde meget hurtigt ud. Nå, eller køb et mindre volumen, men så vil det ikke være så rentabelt. Jeg blev reddet kun med aircondition. Indstil temperaturen til +22. Klienter frøs, så du var nødt til at være smart og arbejde hurtigt.

Sukkerpasta til shugaring "Tropical" ARAVIA medium densitet

Og nu, endelig, den eksperimentelle prøve. ARAVIA er et russisk mærke, produktionen er et sted i Moskva-regionen, hvis jeg ikke tager fejl. Virksomheden skriver om den vellykkede kombination af pris og kvalitet. Og det viste sig at være sandt. Generelt kan jeg ringe ARAVIA en stærk middling: det er billigt og fungerer godt.

Ifølge banken. Kapacitet 750 g. ARAVIA Professional logoet er stemplet på låget og bunden. Under omslaget er en beskyttende mærket folie og en lille bog med en beskrivelse af midlerne til hvert trin i proceduren.

Til prisen. På stedet sukkerpasta til shugaring "Tropical" koster 1 600 rubler. Specialistselskabet giver en betydelig rabat, du behøver kun at vise et eksamensbevis (scan eller billede er nok). Som følge heraf kostede købet mig 1.300 rubler. Pastaforbruget er lille, ifølge mine følelser på begge ben blev der ikke brugt mere end 50 g, hvilket i penge betyder = 86 rubler. Hår fjerner rent, godt hudgreb. Hvis du ikke rive pastaen 4-10 gange og gør alt rigtigt (3 kamning osv.), Vil der ikke være nogen skade på huden.

Jeg formåede generelt at fjerne det meste af håret første gang, resten havde jeg allerede valgt punktet. Hvis den åbne bank Maru begyndte at sukkerroer allerede i 3. uge, koster ARAVIA næsten en måned og ingenting. Ja, det er lidt dyrere, men kvaliteten er højere. Jeg har set et sted, at de direkte ligestiller det med Pandhy`s og kalder det russisk ALEXANDRIA, jeg ved ikke før jeg er enig. Selvom jeg gentager, pasta er god, det er værd at pengene og vil være et godt køb. Indeholder ikke allergener og er perfekt til brug i kabinen.

Hvad mere skal du vide om sukkerpasta til shugaring?

Jeg arbejder med voks, men jeg kan godt lide mere shugaring. Dette er en mere mild procedure, det er lettere at tolerere, og huden efter det er genoprettet hurtigere. Men for at være en sand herre, skal du kende dit håndværk fra A til Z. I vores tilfælde arbejder dette med sukkerpasta til shugaring. På et tidspunkt, efter at have fyldt keglerne, vil jeg med glæde give et par praktiske tips til nybegyndere.

Pasta af samme linje, men af ​​forskellig densitet, har samme sammensætning. Konsistensen afhænger kun af varigheden af ​​tilberedningen. Der er ingen generelt accepterede standarder med hensyn til densitet. Ejeren er en mester og hver producent gør hvad han vil. En lignende situation med størrelsen på tøj af forskellige mærker. Hertil kommer, at selvom du altid bruger den samme pasta, kan dens tæthed fra can-to-can være lidt anderledes. De fleste virksomheder producerer halvautomatisk produktion, folks arbejde er aktivt involveret, og i sådanne tilfælde er der altid plads til den menneskelige faktor.

Skynd dig ikke til konklusioner, vær skuffede og forlad altid pastaen, som du bruger for første gang. Meget ofte bliver pastaen "dårlig" netop på grund af kurven i shugaristens hænder, det er sandt. Uden fast i begyndelsen af ​​udviklingen af ​​dette erhverv kan ikke gøre. Vær opmærksom og tålmodig, altid ansvarlig for teknikken til at udføre shugaring. Dens hovedregler er: mindst 3 passerer med en pasta, en skarp sammenbrud parallelt med huden, ikke mere end 3 pauser i et område.

Den ideelle sukkerpasta til shugaring fremstilles ikke af producenten, men af ​​mesteren. Hver klients hud og hår har sine egne egenskaber. Og den eneste mulighed for at vælge den optimale konsistens er at lære at blande pastaer med forskellig densitet. Dette er en virkelig professionel tilgang, men det tager et år at udvikle en sådan færdighed.

Nybegyndere i forfølgelsen af ​​besparelser kan beslutte, at hvis du laver sukkerpasta hjemme lettere, så hvorfor betale mere? Dette er ikke tilfældet på samme tid. Selvfølgelig kan du lave shugaring pasta hjemme, men aldrig som en professionel pasta. Der er shugarister, der forbavsende laver en "samovark", men selv det kan ikke sammenlignes med industriel pasta. Du kan lære hjemme, øve, hvis dette er din karrieres debut, men i salonen bør du kun bruge professionel kosmetik.

I slutningen af ​​anmeldelsen vil jeg vende tilbage til sit emne. Sukkerpasta til shugaring er bedre at vælge uden citronsyre, tro og tjek. Hvad angår ARAVIA, er dette mærke helt opmærksomt, jeg kan anbefale det.

Maru Maru Shugaring Paste Review Anmeldelse Beskrivelse Kurser Shugaring Tokmakov træning

undertekster

Maru Maru Shugaring Pasta Review Anmeldelse Beskrivelse Kurser Shugaring Tokmakov træning.

som hedder jeg kan lide dette, og udsigten og banken betyder russisk producent om maru betyder med hensyn til

Traditionelt, som for banker, vil jeg se; det betyder, at banker sker på denne måde, hvilket betyder, at jeg kunne lide det her først.

banker her er de alle slags forskellige midler, hun har denne pasta, henholdsvis af forskellig tæthed fra begynder til plus

Den blødeste ånd plus det hårdeste gipsmiddel betyder at farverne er forskellige i forskellige farver

tilsvarende forskellige tæthed, så det generelt er også mere praktisk, hvordan man vælger selv godt, smukt bare

positivt betyder, at der er en markering på bankerne selv se en normal markering læses om

datoer før produktion betyder, at banken har en stregkode på tegnet af den europæiske toldunion så gost

400 gram mennesker har en producent Rusland Rusland har en hjemmeside, og som du kan se, er skrifttypen ikke klart betragtes som en sten i

Vegetabilsk haven af ​​denne pasta, ja jeg kigger på næsten alle banker med en skrifttype her.

Selvfølgelig er producenten af ​​skrifttypen okay, i princippet kvæler vi instruktionen, fjerner sukker, vi sætter os væk, vi fjerner det hele

klart betyder som for stillingerne selv i hukommelsen sidder på stolpen beskyttende beskyttende ting sådan et klistermærke jeg ikke kender

Hvorfor, selvfølgelig, jeg limer, i princippet kan gå ud af det kan der virkelig være sådan et super vigtigt element, lad os sige, at denne bank betyder

banken nu åbner vi den lidt her, så banken selv er beskyttet af en sådan nakleechka

meget tyndt, men det siger ikke noget negativt til at sige det vigtigste, du ikke fulgte i sidste ende, når du kommer til

fordi postvirksomheder er et transportselskab for at være ærlig med kasser ikke meget

godt behandlet så godt set beskyttende her denne klistermærke er sådan et finish flag ok det spiller ingen rolle i princippet

det betyder, at i denne bank og hele banken er meget behagelig blød på samme tid fast i min mening så bøjer, men ikke

den er deformeret, og at blå revner betyder, hvem producenten er en bank, hvis det ikke er klart for hvem det er interessant, men igen er det nok ikke nok

vigtige oplysninger om producenten er i princippet det klart, om de har en hjemmeside, det vil sige, at du altid kan Mar kosmetiske punkt ru

se deres hjemmeside på klistermærket intet overflødigt i princippet alt er smuk minimalisme også til stede jeg tror, ​​at nogen produkter

som går til et bredt marked betyder som for nu pastaen selv, jeg ved selvfølgelig ikke hvordan det kom til mig

cirkulation så lad os sige denne pasta, men temperaturen i rummet betyder, at når jeg testede denne pasta var det 24 graders princip

min sædvanlige kabine temperatur behøver ikke specifikt at sige, hvad der var større, men det er baseret på

I efteråret vejret er der en ild der i princippet 28 kan endda være en tredjedel, men som for hurtig greb jeg selve begyndelsen af ​​softwaren, så

Software sådan en pasta klumpesløs tror, ​​at det vil være lige præcis under denne temperatur eller ikke her var det interessant

at pastaen var ret hård på 24 grader som for ugle, så rashness førte til

Jeg tog blødt plus, men sådan en pasta af Kim i en lysegrøn farve er behagelig, forresten, jeg kunne virkelig godt lide det her

øjeblikket betyder og arbejdede jasso plus jeg vil sige 100 døre på en gang + den blødeste pasta her ved 22 grader det er smukt og ret stramt til 24

grader, og jeg var virkelig foruroliget over mottoet med dette, men så snart jeg hævede rumtemperaturen til 25

hvordan denne pasta blev meget mere interessant at arbejde og så stort set følte sig al sin charme oprindelig

min mening om pasta og selvfølgelig med denne lille print læser vi ikke næsten lidt, så jeg er forsigtig, men mig selv

bare du syntes bare meget flot jeg kender ikke til mig i haven for ikke at sige udenlandsk på st udenlandsk produktion

Selv om produktionen nu er forfærdelig overalt, er det produceret, at det var ønskeligt, da brød til emballering ikke var

essensen er vigtig Russerne i Rusland betyder, at udlandet ikke er i udlandet, men så + 25 grader fungerede meget godt

Pasta har et godt ord, så hårgrebet er gennemsnitligt sådan plasticitet og over gennemsnittet lad os sige det ikke fint, godt du

den gennemsnitlige produktion i princippet, hvis temperaturen var sandsynligvis stemmerne i trin 26 ville fungere endnu bedre i overensstemmelse hermed

et lille spørgsmål opstod på mit skrivebord misundelse er ikke en fest hvorfor så software hvorfor huske, men den gennemsnitlige hyrde mere og mere

hvorfor er det svært under sådanne forhold, hvis det principielt er sådan, hvordan du opfører sig i princippet, kan du arbejde på blødt plus forresten arbejdede jeg plus og ben og

i Beijing er de samme, så at sige, med den faste evne, det har opført dem på den forkerte måde, og i så fald er det fint

Jeg ved ikke, hvad han mere skal sige om det i et stykke på en standard bikini, jeg tog et stykke på rækkefølgen af, hvad slags gram sandsynligvis ca. 40 gram jeg normalt tager

stykker måske mere end Canada, men jeg forstår bare ikke hvorfor at dampe, hvis materialet tillader dig at tage

mere hvordan man siger det er ikke kun for prisen på en perle, så materialet skal være frisk i lang tid og

Hvad for at erstatte betyder resten af ​​konsolens produkter, er kun frygt til stede, selv før skrubben og de stadig har

Jeg forsøgte det forresten, mærkeligt nok ved en maskerad, alt er meget godt, så det kan læses forresten, så du kan ikke se det

meget bedre end at angribe dem godt, hun klikker her en smule anderledes scrappy generelt, som har behov for en kropsskrubbe med

ekstrakt af milits med citronolie, alle interesserede, jeg håber jeg fortalte dig alt, hvad der var interessant for dig. Igen gentager jeg:

Jeg kender skillevæggen af ​​stil der er ingen hun, at en sådan pasta egentlig kom til mig for sådanne tests her, så hvis du arbejder

Måske har dine zombier haft en anden følelse af tæthed, men jeg udtrykte det faktum, at jeg for at sige at jeg prøvede mændene

plus 20 grader med arbejde, fordi en så-så-blød man absolut skal arbejde ved 25 grader meget godt meget godt med 26 mest sandsynligt

vil arbejde endnu bedre så jeg anbefaler denne pasta helt sikkert mine venner tage det du vil ikke fortryde for hjemmelavede jeg tænker på

professionel brug, fordi derhjemme er det bare meget tættere at tage alt ved at arbejde uden handsker

komme derhen og mara anmeldelsen er over succesen med en filtpen pen udvikle og hovedet over.

Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du? - Side 9

Alle fora »Forum for kosmetologer» Epilation »Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

Sider Tidligere 1... 7 8 9 10 11 12 Næste

For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

Indlæg [201 til 225 af 287]

201 Svar fra Anastasia Shevelyov 02.24.2015 17:43:30

 • medlem
 • Rating: 36
 • Registreret: 06/15/2014
 • Beskeder: 39
 • Takket Total: 5

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

De er bestemt helt sikkert værdige. Men det er ikke altid muligt at købe en sådan pasta, hvis du arbejder hjemme. Og ikke alle saloner er villige til at bruge penge (og ganske store) på disse pastaer. Så de søger en mere budget mulighed.

202 Svar fra Kristinochka 03/02/2015 14:41:18

 • nybegynder
 • Rating: 3
 • Registreret: 03/02/2015
 • Beskeder: 6
 • Takket Total: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

Jeg har arbejdet med canadisk fløjlsukkerpasta i 2 år. Jeg kan virkelig godt lide at arbejde med denne pasta, fordi det er plastik, blødt (jeg prøvede mange egepastaer... Jeg led simpelthen). Spredes ikke. Kvaliteten er fremragende, og prisen er overkommelig. Der er forskellige tætheder, der kan blandes sammen. Der er en linjal før og efter, pulver, pleje kosmetik. Generelt er der alt, hvad der er nødvendigt for mesteren og klienten.

203 Svar af Sergey 03/04/2015 10:10:33

 • medlem
 • Rating: 19
 • Registreret: 17.02.2015
 • Beskeder: 35
 • Takket Total: 7
 • Tak for dette indlæg: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

Meget mærkeligt valg. For det første er arabien ikke forskellig fra cannaan. Og det er fortsat tvivlsomt at sammenligne dem med Pandis, mens der overalt er vægt på, at dette er luksuspasta.

204 Besvarelse af Sergey 03/04/2015 10:12:15

 • medlem
 • Rating: 19
 • Registreret: 17.02.2015
 • Beskeder: 35
 • Takket Total: 7

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

De er bestemt helt sikkert værdige. Men det er ikke altid muligt at købe en sådan pasta, hvis du arbejder hjemme. Og ikke alle saloner er villige til at bruge penge (og ganske store) på disse pastaer. Så de søger en mere budget mulighed.

Hvis du leder efter det optimale, vil jeg vælge mellem Gloria, Cannaan og Arabien. De er ikke værre end Pandis, uanset hvor roste det er.

205 Besvarelse af Alina Prokhorov 03/04/2015 18:30:37

 • nybegynder
 • Rating: 10
 • Registreret på: 03.03.2015
 • Beskeder: 8
 • Takket Total: 4
 • Tak for dette indlæg: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

Jeg forsøgte og Arabien og Pandis og Kanan, som jeg nu arbejder.
Og for mig er Kanan og Arabien ikke værre end de vauntede Pandis

206 Svar fra Adelaide Boer 03/21/2015 23:58:32

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret: 03/21/2015
 • Indlæg: 2

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

godnat fortæl mig hvad jeg skal gøre
1. Klienten 4 gange om ugen på en stationær cykel under rullerne og tættere på læberne stubber hvad de skal gøre ??
2. Mulatto okay, vådt hår som en fingerpasta prøvede anderledes som for mig, at nogen giver 80% nogen 95%, at der er der alligevel pincet, vi vil ikke tvinge dem til at bære 100% bomuldsundertøj og skrubbe sig selv og smøre med cremer
3. hår tykt krøllet skinnet hvidt tyndt barn er allerede ynkeligt og efter alt gik pustler, men hvordan hun taler bedre end efter en barbermaskine (((
Vær venlig at hjælpe især med 3 tilfælde tak
Jeg arbejder som pasta, som jeg tester lige nu. Jeg tester MIM Tyrkiet og for Kanan i Odessa er der ikke engang på B. Arnautskaya))))))))))

207 Svar fra Kristinochka 03/23/2015 10:35:22

 • nybegynder
 • Rating: 3
 • Registreret: 03/02/2015
 • Beskeder: 6
 • Takket Total: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

I det tredje tilfælde har pigen folliculitis. Helt almindeligt tilfælde - sved efter proceduren, rørte sig med beskidte hænder, satte på friske tøj osv. Lad smears zink salve, alt vil passere.

Tykt groft hår, jeg kan råde dig Velvet sukkerpasta (Canada) - medium konsistens optager perfekt og fjerner det hårdeste hår. Meget god vedhæftning af pasta og hår. Forsyninger er regelmæssige, resultatet er 100%, kvaliteten er fremragende, prisen er overkommelig. Og om "få klienten til at skrabe" - du bør ikke tvinge ham. Du skal fortælle ham fordelene ved at skrubbe og rådgive en god skrubber mod indfødning af håret, fortæl dig hvordan korrekt og hvor ofte dette skal gøres (men råd ikke kaffe eller salt scrubs har anti-cellulite egenskaber). TM Velvet har skrubber mod hårindvækst, hårdt og til et bikiniområde. Mine klienter er alle scrabbled og alle er glade, og jeg og de ser resultatet. Mindre vækst - mindre arbejde til mesteren, glat hud uden tuberkler - alle er glade.

208 Svar fra Anastasia Alekseevna 03/23/2015 2:19:07

 • medlem
 • Rating: 33
 • Registreret: 12/05/2014
 • Beskeder: 34
 • Takket Total: 5

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

De er bestemt helt sikkert værdige. Men det er ikke altid muligt at købe en sådan pasta, hvis du arbejder hjemme. Og ikke alle saloner er villige til at bruge penge (og ganske store) på disse pastaer. Så de søger en mere budget mulighed.

Pandis - for dyrt, jeg er enig. Fordi jeg er i Arabien.

209 Svar fra Anastasia Alekseevna 23.03.2015 21:21:06

 • medlem
 • Rating: 33
 • Registreret: 12/05/2014
 • Beskeder: 34
 • Takket Total: 5

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruger bruger du?

God aften. Jeg skal bare tilmelde mig en shugaring træning og straks spørgsmålet "hvor". I vores by er der muligheder som Pandis, Cannaan, Lady Makeaan og Arabien. Shoveled en masse fora og stoppede med at vælge enten Pandis eller Kannaan. Hvad rådgiver du? Epilation er aldrig forlovet, men altid interesseret.

For at være ærlig er jeg meget overrasket over, at du vælger nøjagtigt mellem de to mærker. Kannaan er ingen kamp for Pandis og Arabien. Disse er de eneste værdige mærker i Rusland. Jeg ville vælge mellem dem.

Meget mærkeligt valg. For det første er arabien ikke forskellig fra cannaan. Og det er fortsat tvivlsomt at sammenligne dem med Pandis, mens der overalt er vægt på, at dette er luksuspasta.

Undskyld, Sergey, men jeg tror ikke, at Arabien er anderledes end Kanaan. Der er en forskel. Igen er fabrikantens integritet vigtigt for mig. Der er tvivl om, at den anden pasta virkelig produceres i Israel.

Hvad skal man gøre for ikke elektrifieret hår

Shugaring af ben derhjemme - hvordan man gør depilation af ben derhjemme?