Lunar kalender for epilation for 2018

Kvinder bemærkede, at bevarelsen af ​​effekten efter kosmetiske procedurer afhænger af månens fase, så epilering ifølge månekalenderen er meget populær. Månedsmåneden varer 28-30 dage, hvor satellitten laver en fuld cirkel rundt om jorden, går gennem forskellige faser og har en vis effekt på menneskekroppen.

 • 1. Faser af månen og hårfjerning
 • 2. Interessante tips
 • 3. Regler for brug af månekalenderen til hårfjerning i 2018
 • 4. Den bedste tid til hårfjerning, shugaring, barbering, epilator ifølge månekalenderen i 2018

Månens faser og hårfjerning

Astrologer har længe opdaget et mønster: På en aftagende måne søger kroppen at slippe af med overskud, herunder hår, så der kommer en god tid til epilering. Den voksende måne har den modsatte virkning i form af aktiv vækst og fortykkelse af follikelen.

New Moon - tidspunktet for forberedelse af huden til procedurerne, kroppen er modtagelig for skrubber og masker, men med hensyn til hårfjerning er månen i vækststadiet. Med udbruddet af fuldmånen begynder en langsom reduktion af den satellit, selvfølgelig, fjernet, og i disse dage af overskydende vegetation, men eksperter advarer om, at i disse dage med øget smertetærskel, og de sædvanlige procedurer levere mere ubehag, så det er bedst at gøre hårfjerning i de lovende dage.

Interessante tip

Ved fastsættelse af gunstige dage i 2018 er det nødvendigt at tage ikke kun hensyn til månens position, men også tegnet af stjernetegnet, hvori det er placeret. Det er bedre at gøre epilation på en aftagende måne, når hun er patroniseret af Stenbukken.

Procedurer bør opgives, hvis måneden er påvirket af tegn på jomfru eller leo. Men Vædderen og Taurus betragtes som helt neutrale konstellationer.

18. juni fortjener særlig opmærksomhed - på denne gode dag er alle metoder til depilering, det vil sige fuldstændig fjernelse af hår fra roden, et langtidsresultat, men den klassiske barbering falder ikke under den "magiske" virkning af denne dato.

Regler for brug af månekalenderen til hårfjerning i 2018

Der er ikke behov for at beregne gunstige dage, eksperter har allerede taget sig af dem og har samlet månens epileringskalender for januar og de følgende måneder af 2018. Det er nok at åbne den nødvendige periode og finde den rigtige tid til proceduren.

Der er 3 kategorier af dage i diagrammet:

 1. Meget effektiv.
 2. Med gennemsnitlig effektivitet.
 3. Ineffektiv.

Det er tilrådeligt at lave hårfjerning på månekalenderen på dage med høj effektivitet, ellers vil proceduren være smertefuld, og hårene vokser hurtigt.

Lunar kalender for hårfjerning i 2018: gunstige dage, neutral og når det er bedre ikke at gøre

Månen er den nærmeste himmelske krop til os, jordens satellit. Det har længe været kendt, at månen påvirker ebben og strømmen. En person er næsten 80% sammensat af vandmolekyler, og det faktum, at månen påvirker mennesker på samme måde, kan ikke nægtes. Meget ofte, før de går til frisøren, tjekker kvinderne med månekalenderen, for det har længe ikke været nogen hemmelighed, at månens faser påvirker hårvæksten.

Og på samme måde kan månekalenderen give gode dage til hårfjerning og få dobbelt effektiviteten af ​​proceduren. Efter alt er hårfjerning, selv om det er en nødvendig procedure ikke kun for kvinder, men for mange mænd, ret smertefuldt og ubehageligt. Derfor vil jeg gerne udføre det så lidt som muligt.

Der er kun fire faser af månen - nymåne, første kvartal, fuldmåne og fjerde kvartal. Også månens måned har to dele - den voksende måne og den aftagende. Det kan bestemmes meget simpelthen visuelt - den voksende måne ligner en bue af bogstavet "P", og den faldende Månen svarer til bogstavet "C".

Epilering anbefales ikke under sol- eller måneformørkelse. Det er bevist, at en sådan persons generelle trivsel kan forringes, kroppens biorytmer ændrer sig og resultatet kan være uforudsigeligt.
Men de siger, at hvis du gør hårfjerning den 18. juni, så kan du få den længste effekt, selv at slippe af med uønsket hår i et par måneder!

Hvilke dage gør hårfjerning

Først og fremmest skal det siges, at der er gunstige dage, ugunstige dage og neutrale dage.
Hvis du vælger dage, der er gunstige for epilering i henhold til månekalenderen, vil proceduren være den mindst smertefulde, og glat hud vil glæde i lang tid. På sådanne dage er hårsækkene i en sovende tilstand, hvilket vil give en langvarig virkning.

Det er bedre at forberede på forhånd og vælge den bedste dag at besøge skønhedssalonen.
Den samme hårfjerning kan udføres på neutrale dage i henhold til månekalenderen, men resultatet vil være hensigtsmæssigt - af gennemsnitlig effektivitet. Hvis der ikke er tid og mulighed for at vente på gunstige dage for epilering, så er det helt muligt at udføre proceduren på en af ​​de neutrale dage.

På ugunstige dage er det bedre at afstå fra proceduren helt for at minimere de smertefulde fornemmelser, som ikke vil føre til det ønskede resultat.

Sådan bruger du kalenderen

Vi vil se nærmere på, hvordan man korrekt bruger månens epileringskalenderen. Hvis du lytter til de anbefalinger, der er indeholdt i det, er det helt muligt at reducere besøg på skønhedssaloner og får hver gang et glimrende resultat af manipulationerne.

Kalenderen viser alle årets tolv måneder og identificerer særskilt gunstige, neutrale og ugunstige dage for proceduren. Det vil være nok bare at tjekke kalenderen og lave en aftale med en kosmetolog på den mest passende dag. Hvis du holder fast i denne tidsplan regelmæssigt, vil resultatet ikke vare lang tid.

Gradvist vil hårfjerning kræves mindre og mindre, nye hår vil begynde at vokse meget langsommere, og deres antal vil helt sikkert falde. Selv hårdt og tykt hår, der er så irriterende i nogle områder af kroppen, bliver lysere og tyndere hver gang. Prøv det og se!

Lunar epilationskalender for januar 2018

Januar er en af ​​de mest gunstige måneder for at starte epilering. Næsten alle typer af denne procedure kræver længden af ​​hår fra fem til syv millimeter. Kold vinterdage kommer på det rigtige tidspunkt, fordi takket være den store mængde beklædning forbliver denne proces skjult for andre.

 • Gunstige dage - 7 - 16
 • Neutrale dage - 1 2, 17 - 21, 27 - 30
 • Ufordelagtige dage - 3-6, 22-26, 30

Lunar kalender for epilation for februar 2018

I februar stimuleres kvinderne til at gøre deres hud glatt til den mest romantiske ferie i året - Valentinsdag. Og på trods af vinterkulden vil velplejede hud uden hår tillade dig at bære den mest fantastiske kjole og vinde hjertet af din elskede.

 • Gunstige dage - 4 - 14
 • Neutral Dage - 15 - 17, 23 - 26
 • Ufordelagtige dage 1 - 3, 18 - 22, 27, 28

Månekalender for epilering til marts 2018

Med starten af ​​foråret vil du altid have en forandring til det bedre, primært i udseende. Den nemmeste måde at starte er at tilmelde dig epilering. Ved at kontrollere kalenderen bliver det nemt at vælge de mest succesfulde dage til dette.

 • Gunstige dage - 3 - 16
 • Neutrale dage - 17, 22 - 25, 31
 • Ufordelagtige dage - 1, 2, 18 - 21, 26 - 30

Lunar kalender for epilering for april 2018

For at slippe af med uønsket hår på en effektiv og smertefri måde i april, vil det være nok at se på månens epileringskalender. Afhængig af vejrforholdene i april vil jeg allerede slippe af med lag af overtøj, der irriterer den lange vinter og sætter de første nederdele i denne sæson. Uden velplejede og smukke hud kan bare ikke.

 • Gunstige dage - 1 - 13
 • Neutrale dage - 19 - 22, 27 - 30
 • Ufordelagtige dage - 14-18, 23 - 26

Månekalender for epilering for maj 2018

På maj ferie vil du altid se godt ud. Udflugter ud af byen, picnics, møde med venner - enhver kvinde ønsker at føle sig i en højde. At planlægge en tur til skønhedssalonen vil hjælpe månekalenderen med epilering.

 • Gunstige dage - 1 - 10, 30, 31
 • Neutrale dage - 16-19, 24 - 29
 • Uønskede dage - 11 - 15, 20 - 23

Lunar epilationskalender for juni 2018

Ved starten af ​​sommeren bliver hårfjerningsprocessen relevant for alle. Selv mænd fjerner overskydende vegetation på kroppen af ​​hensyn til hygiejne og æstetik. Glat hud er en vigtig del af billedet af hver person.

 • Gunstige dage - 1-7, 12, 29, 30
 • Neutrale dage - 13 - 15, 20 - 28
 • Uønskede dage - 8-11, 16 - 19

Månekalender for epilering for juli 2018

At vide, at lunarfaserne sænker eller fremskynder hårvæksten, kan du gennemføre proceduren for hårfjerning med maksimal succes. Efter alt, giver sommervarmen ingen chance for at skjule sådanne irriterende og ubehagelige hår under tøj.

 • Gunstige dage - 1 - 4, 28 - 31
 • Neutral Dage - 10 - 13, 18 - 27
 • Ufordelagtige dage - 5 - 9, 14 - 17

Lunar kalender for hårfjerning i august 2018

August er ofte en af ​​de varmeste sommermåneder, det er den sidste mulighed for at sætte på smukke åbne sommer tøj. Uden proceduren for hårfjerning i august kan ikke gøre. Det er nemt at bestemme de bedste dage at besøge en kosmetolog, hvis man ser på månekalenderen.

 • Gunstige dage - 6-9, 27, 28
 • Neutral Dage - 14 - 26
 • Uønskede dage - 1 - 5, 10 - 13, 29 - 31

Lunar kalender for september 2018

Begyndelsen af ​​efteråret er ingen grund til at holde op med at passe sig selv. Behovet for hårfjerning for de fleste kvinder har længe været året rundt. Og for at opnå det bedste resultat skal du nøje observere månens faser.

 • Gunstige dage - 3 - 5, 30
 • Neutrale dage - 2, 11 - 24
 • Ufordelagtige dage - 1, 6 - 10, 25 - 29

Lunar epilationskalenderen for oktober 2018

Tidlig planlægning af epilering på månekalenderen er nøglen til en vellykket procedure. Med henvisning til månekalenderen kan denne procedure let omdannes fra en smertefuld og ubehagelig til en velkendt rutine.

 • Gunstige dage - 1 - 3, 8, 27 - 30
 • Neutral Dage - 9 - 21
 • Ufordelagtige dage - 4 - 7, 22 - 26, 31

Lunar epilationskalender for november 2018

I november er nætterne længere, og den lyse dag er kortere. Men det er ikke en grund til at nægte at passe på din krop, fordi en smuk kvinde altid er smuk.

 • Gunstige dage - 4 - 7, 24 - 26
 • Neutral Dage - 8 - 18, 23
 • Ufordelagtige dage - 1 - 3, 19 - 22, 27 - 30

Lunar epilation kalender for december 2018

December er årets sidste måned. Måneden er fuld af ferier, hvoraf det vigtigste er nytår. På denne dag søger enhver kvinde at se ud som en million og ikke at undvære en epileringsprocedure.

 • Gunstige dage - 2-6, 23, 24, 29-31
 • Neutral Dage - 7 - 15
 • Ufordelagtige dage - 1, 16 - 19, 25 - 28

Omsorg for dit udseende er en integreret del af hver kvindes liv. Den moderne rytme af livet tillader ikke at bruge for meget tid på ture til skønhedssaloner. Lunar Hair Removal Kalender vil hjælpe med at bestemme de mest succesfulde dage for proceduren for hårfjerning. Hvis du observerer alle dataene i henstillingerskalenderen, bliver resultatet bedre og bedre hver måned.

Lunar kalender for hårfjerning og depilation for august 2018

Mennesket er 80% vand, hvilket betyder, at månen har en direkte virkning på ham. Særligt følsomme overfor hendes stilling er kvinder og børn. Og derfor planlægger at besøge skønhedssalonen i august, er det værd at kigge på månekalenderen.

Lunar kalender for hårfjerning og depilation

Hårvækst afhænger af mange faktorer, og månens position spiller en vigtig rolle. Nedenfor listes dage i sidste sommermåned og anbefalinger til barbering af hår og besøger en salon til fjernelse og fjernelse af hår:

 • 1-3 august. En passende periode til bekæmpelse af vegetation, da nye hår bliver tynde og lette, og effekten af ​​glathed vil forblive i lang tid.
 • 4,5, 8,9, 13, 16-18, august 21-25. Neutrale dage for depilation. Det anbefales i denne periode at tage sig af ansigtets hud, for at gøre nærende masker. Det vil være nyttigt at udføre dyb rengøring.
 • 6,7, 29, 30 august. Den rigtige tid. Hvis laser udtørring udføres regelmæssigt på en faldende måne, vil de fleste follikler blive ødelagt, og barbering vil sjældent udføres.
 • 10. 08. 2018. En uegnet periode for depilation. Vokset hår vil være tykt, selv om deres vækst vil langsomt.
 • 11.08. I nymåne bør du ikke udføre procedurer med hår på hoved og krop.
 • 12, 14, 15, 19, 20, 27.28 i august. En uegnet periode, hårene vokser hurtigt og bliver tykke.
 • 26. august 31 En passende dag til at slippe af med vegetationen, især i ørerne på ansigtet. Voksne hår vil være tynde og livløse.

Måneskalenderen for skønhed og sundhed i august 2018 vil fortælle dig, hvornår det er bedre at slippe af med vegetation på forskellige dele af kroppen, gøre anti-agingprocedurer eller neglepleje.

Virkningen af ​​månen på hårfjerning og fjernelse af hår

Månen påvirker hver person. Og især for kvinder skal omsorgen for sig selv styres af astrologernes anbefalinger for altid at se godt ud og bringe held og lykke til deres hjem.

Dette er direkte relateret til depilation. Sikkert, hver kvinde bemærkede at slippe af med overskydende kropshår på forskellige dage, effekten af ​​procedurerne er fremragende. Sommetider begynder hårene at vokse den næste dag, og til tider er kvindens krop stadig blød i flere uger. På nogle dage oplever kvinden smerte, når man rykker, når på andre dage proceduren er helt smertefri.

Nymåne

På nuværende tidspunkt anbefales det kvinder at udføre procedurer i forbindelse med peeling og rensning af huden, f.eks. Skrælning, skrubbe. Denne periode er kun egnet til forberedende procedurer. Depilation anbefales ikke. Men hvis det i en anden periode er svært at finde tid, så er det også muligt at udføre manipulationer på denne dag.

I en tredjedel af kvinderne nedsættes immuniteten og øger derfor risikoen for komplikationer og ubehagelige konsekvenser. Og hvis du skal besøge herren på denne dag, skal du være sikker på at instrumenterne er sterile og at de overholder kravene.

unge

Kroppen akkumulerer sin styrke, med den voksende måne er det værd at afholde sig fra at besøge herren, ellers vil hårene vokse hurtigt, og du bliver nødt til at shugaring eller anden manipulation igen. Derudover vil de blive mørke og holdbare, at yderligere depilation vil være svært. At henvende sig til en skønhedssalon, vil en kvinde opleve smertefulde fornemmelser.

Fuldmåne

Tilladt at gå til salonen, som månen forlader, tager væk alle de dårlige. Men det er værd at være forberedt på, at depilationen bliver smertefuld. Du kan trække øjenbrynene ud og give dem en ny form, ændringer i udseende vil gavne.

aftagende

Det er bedst at slippe af med uønsket hår med en faldende måne, for at glemme vegetationen i lang tid. Selve proceduren vil passere hurtigt og vil være praktisk talt smertefri for damen. Du kan lave foto epilation, shugaring, laser hårfjerning.

De mest gunstige dage for fjernelse af hår

Lucky tal for at fjerne hår fra kroppen ifølge horoskopet kan kaldes perioden 6 til 9 august, 26, 27 og 28 august. Den mest lykkelige dag er 26. august (søndag), vil eventuelle procedurer vedrørende skønhed blive vellykket. Hvis du skal fjerne hår fra bikiniområdet, skal du tilmelde dig mesteren den 6.-9. August. Kvinder siger, at det er bedre at udføre procedurer, når månen er i Stenbukken.

Ufordelagtige dage for depilation og epilation

De mest uhensigtsmæssige perioder kan kaldes:

Hvordan man fjerner hårfjerning på månekalenderen: generelle regler

For at få depilation i august for at give dig positive følelser, skal du følge disse anbefalinger:

 • går til proceduren i et godt humør og tænker på hvordan du vil se godt ud;
 • Vælg en passende dato grundigt, uden hastværk (hårets længde skal være mindst 3 mm);
 • Udfør ikke proceduren, hvis huden er beskadiget, der er forbrændinger;
 • Dagen for epilation bør ikke falde sammen med datoen for menstruationen.

Tip! Hvis du vil opnå en glat hud, er det nødvendigt at udføre proceduren kun i en aftagende måne.

2018 og især sommeren er rig på gode dage for at slippe af med vegetation og andre skønhedsprocedurer. Når alt kommer til alt, vil enhver kvinde uanset årstiden se attraktiv og sexet ud.

Lunar kalender hårklipp og hårfjerning i 2018

Siden oldtiden troede folk, at universet er skæbne, så folk begyndte at være opmærksomme på de himmelske kroppe, selvfølgelig blev månen ikke efterladt uden tilsyn. De siger, at alt ville fungere for at du skal følge månekalenderen. Hvis du starter nogle vigtige ting på en uegnet dag, truer det dig med fejl og problemer i nogen af ​​deres manifestationer. Astrologer, der studerer månen og dens faser, siger, at der er særlige dage under "heldige stjernen". At få viden, når disse lykkelige dage er mulige i to cykler i månekalenderen, selv om der er meget mere. Geomagnetisk prognose. Dette er videnskaben om magnetiske storme, det er desværre muligt at forudsige denne uheldige dag i forvejen, kun tre dage før den magnetiske storm, desværre vil det ikke ske i længere tid.

Selv i udvidelserne af vores land var der en astrolog og alkymist Jacob Bruce, han boede i det 18. århundrede på Sukharevskaya Square. Han boede i et tårn på pladsen derfra og han så på månen og dens cykler. Jacob planlagde personligt en god dag for Peter den Store Revolution og, som vi ved, var revolutionen vellykket. Derfor fortsatte Jacob Bruce med at lave astronomiske fejl for Peter. Nogle siger endda, at det var fordi Peter den Store kun gjorde alt arbejdet i de dage, der var afsat til sådanne forhold, hans regel var så vellykket.

Hvordan månedagskalenderen virker

Månekalenderen er bygget på det 21. århundrede Ephemeris system. Som du forstår, er denne kalender helt baseret på månens undersøgelse.

1. Månens cyklusser bestemmes af tegnene på stjernetegn. Der er i alt 12 tegn til den fulde cyklus, det vil sige for passage af månens cyklus gennem stjernetegn, det tager 27 dage. Som du forstår, er dette mindre end en kalendermåned, hvilket betyder, at tegnet af stjernetegn hver måned kun har 2 dage. Månen, som er i en anden fase hver dag, kan bestemme, hvor vellykket en given dag vil være.

Det vil sige, månen vil afhænge af hvad man skal gøre i dag, lad os sige at rense huset eller købe nye ting, og hvad er det ikke værd, for eksempel at finde et nyt job eller vaske. For at forstå, om det er værd at gøre det eller det i morgen, afhænger det af stjernetegn. Antag månen i Vædderen, der besøger Mars, det ville betyde, at Vædderen skulle opføre sig som Mars. Det betyder, at held vil ledsage i de aktiviteter, du vil starte med udholdenhed, og vigtigst et spring. Men så vil månen gå til Tyren, som besøger Venus, så på disse dage vil du ikke lykkes med at gøre tingene med angreb og vedholdenhed. I denne fase anbefales alle tilfælde og problemer at blive løst ved en kontrakt, uden unødigt misbrug og nerver, bare kompromis. Hvis dagen i Gemini er et tegn på kviksølv, betyder det, at du skal arrangere vigtige forhandlinger, etablere nye kontakter, vigtige undersøgelser for studier og rejser til andre byer og lande. I ephemis, i slutningen, nederst på siden, er der forklaringer til at forstå hvilken dag og hvilket tegn månen er i.

2. Den næste anden del af månekalenderen 30 måndage er det meget vigtigere end ændringen af ​​de fire månens cykler. Under en sådan månens cyklus, som varer 30 dage, ændres månen visuelt.

Absolut alle kalendere blev opfundet af astrologer, i 30 dage forsøgte innovatørerne at bryde standardsystemet og opdele det i et syv-dages system, men intet skete, fordi en sådan opdeling ikke passer til månen.

Sådan bruger du månekalenderen

Ved hjælp af månekalenderen frarøver du dig selv af fejl, men gør kun hver dag vellykket for dig, fordi du ved hvordan man opfører sig. I dag forudsiger astrologerne ikke fremtiden, men lærer, hvordan man træffer en rigtig beslutning på en bestemt dag i månens fase.
Kort sagt, astrologi i hverdagen giver dig virkelig mulighed for at vælge dagen for at starte enhver virksomhed, så de ville blive vellykkede, og du ville ikke fejle under denne forretning. Hvor vellykket bliver dagen afhænger af kosmiske rytmer.


Hvilke dage er gunstige og som er ugunstige

Umiddelbart advare dig om mislykkede og uheldige månedage dette: 3, 5, 12, 13, 29. Du skal bestemme det lucky og passende tegn på stjernetegnet på bordet for at vide, hvordan man opfører sig. I bordets udseende er denne gang egnet til arbejde, familie eller måske til en ferie. Det er nødvendigt at følge henstillingerne i kalenderen, så vil du altid med succes lave dine planer. Og hvis du planlægger og afsætter dage til bestemte tilfælde, bliver du en meget succesfuld person.

For hver måned udføres en bestemt manual, hvor der er positive og negative faktorer, hvis den valgte dag har for mange negative faktorer, bør du ikke gøre denne vigtige forretning, men det er bedre at overføre dem til en god dag.

Månen er i to faser apogee og perigee. De to faser er fuldstændig modsætning til for eksempel i perigee at gøre ting, der er forbundet med andre mennesker, du kan ikke udføre såvel som folk i disse dage er meget irritabel og ikke gå til kontakten. Men på apogee er folk mere aktive, hvilket betyder, at forhandlinger og samarbejde er meget nemmere og mere produktive.

Hvilke dage er gunstige for visse tilfælde på månekalenderen
• Hvis du har din egen virksomhed, er det bedst at placere en annonce i fuldmåne, da dette er den mest gunstige tid til at absorbere information.
• Hvis du har juridiske spørgsmål, eller du skal gå til retten, anbefaler vi at du gør dette i skytten og månens tegn.
• Hvis dit arbejde eller hobby er forbundet med kunst, er Venus-fasen i sådanne tegn på stjernetegnet som Fiskene, Taurusen og Libraen gunstig for dig.
• Hvis nogen spørger om et lån fra dig, skal du forsøge at udføre denne operation under den stigende måne. Og hvis du skal spørge nogen for penge, så gør det under den aftagende måne.

Epileringskalenderen for 2018 - de mest gunstige dage for fjernelse af hår

Næsten alle mennesker står over for problemet med uønsket fjernelse af hår, uanset køn, alder eller social status. Og sådanne begreber som "depilation" og "epilation" er blevet almindelige ikke kun for kvinder, men også for mænd. En enkel, men lidt smertefuld procedure giver dig mulighed for at slippe af med overskydende hår på kroppen, så en person øger selvtillid og selvværd.

Kosmetologer anbefaler, at man starter hårfjerning fra en tidligere mulig alder, når hårets tykkelse er lille, og deres struktur er svag. I den efterfølgende procedure vil det være mindre smertefuldt.

Men selv erfarne kvinder ved ikke altid, at effektiviteten af ​​kosmetiske procedurer afhænger af månens fase, hvor de udføres. Derfor er epilering af månekalenderen en løbende tendens i 2018. Vi vil dvæle på det i nedenstående materiale.

Påvirker månen hårfjerning?

Alle processer, der forekommer på vores planet i varierende grad, afhænger af månen. En lille kosmisk krop påvirker ebben og strømmen, alt vand er underlagt det. Naturligvis påvirker jordens satellit biologiske organismer, og mennesket er ingen undtagelse, fordi de også består af væske.

Mest følsomme over for virkningerne af månekvinderne. Og sådan et vigtigt aspekt bør ikke efterlades uden særlig opmærksomhed og planlægger en anden tur til kosmetologen. For at opnå de bedste resultater inden for skønhed blev der lavet en kalender med epilering og depilering.

 1. De samme kosmetiske procedurer for fjernelse af vegetation på kroppen, under hensyntagen til tiden, giver forskellige resultater.
 2. Succes og smertefrihed ved epilering afhænger af månens fase.

Er det muligt at vælge en dato for hårfjerning på en sådan måde, at effekten varer i flere dage (uger) længere? Har Jorden satellitten noget forhold til håret? Faktisk er alt meget enklere end det ser ud til!

Hvordan man fjerner hårfjerning på månekalenderen: generelle regler

Ifølge observationer fra kosmetologer garanterer depilering i tilfælde af en aftagende måne et stabilt resultat i form af glat hud. Den mest ugunstige periode for fjernelse af uønsket hår og udseende pleje betragtes som den voksende månes fase. I denne periode holder hårsækkene sikkert håret, og derfor er det bedre at vente lidt med epilering.

Lunar skønhedskalenderen i 2018 er baseret på månens cyklus. Ifølge ham består en måned af 29 og en halv dag. Dette er præcis hvad Månen har brug for at overvinde alle faser af cyklen - New Moon - New Moon. På trods af jordens satellitvariation skelner astrologerne adskillige perioder i denne cyklus - den aftagende og voksende månen.

 1. Den første "tager" i fortiden resten af ​​alt unødvendigt, mens de biokemiske processer går langsommere. Naturligvis er hårvæksten minimal. Derfor udfører mange kvinder hårfjerning og andre kosmetiske procedurer i anden halvdel af cyklussen.
 2. Andet er præget af den aktive vækst og udvikling af alle biologiske organismer på planeten. Dette er en fase med aktiv vækst, dens handling strækker sig til personens hår.

Det er enkle regler, der overholder hvem du kan lave en liste over ugunstige dage for at fjerne uønsket hår. Ved hjælp af kalenderen er det nemt at beregne tidsperioden for udførelse af kosmetiske procedurer med maksimal effektivitet.

Faseernes indflydelse på effektiviteten af ​​kosmetiske procedurer

Menneskekroppen er 80% vand, og derfor er der ikke noget overraskende i, at dets funktion er indbyrdes forbundet med månens faser. Med væksten af ​​biokemiske processer involveret i reguleringen af ​​udvekslingsreaktioner aktiveres. Disse er ideelle dage til behandlinger, der har til formål at forbedre hårvækst.

I tilbagegangsfasen bremses biokemiske reaktioner, så kroppen bliver traditionelt fri for alt unødvendigt. Effektiviteten af ​​procedurer til fjernelse eller fjernelse af noget stiger mange gange, og resultaterne opbevares i lang tid. Der er ingen bedre periode for at korrigere udseendet.

Det er klart, at smertefulde procedurer, der også kaldes epilering, udføres bedst, når månen er i en tilbagegangsfase. Og den tilsvarende kalender er ikke bare en anden astrologisk "cykel", men en kompetent lignende tid.

Nymåne

Den periode, hvor den mørke side af månen vender mod jorden. I nattehimmelen er kun et tyndt filament af en himmellegeme kendetegnet. Dette er en voksende fase, der er egnet til forbehandling af huden til fremtidige procedurer. I løbet af denne periode anbefales kvinder at skrubbe, skrælle (alt det, der er forbundet med eksfoliering af epitelet).

I tilfælde af akut behov for at fjerne vegetation, men det er bedre at udskyde hårfjerningen.

unge

Den unge måne - den himmelske krops position i første halvdel af cyklen. Slutter kl. 14-15 dage. Denne periode passerer under tegn på bevarelse - kroppen akkumulerer styrke for heldigvis at komme ind i anden halvdel af cyklen.

Hairs bør ikke fjernes, da de intens mørkere bliver tykke og tætte. Kosmetiske procedurer i denne periode er kendetegnet ved en høj grad af smerte.

Astrologer anbefaler at afsætte de angivne dage til den komplekse forbedring af kroppen.

Fuldmåne

Perioden overstiger ikke 4 dage. Det er tilladt at fjerne uønskede hår fra kroppen, siden månen går væk, "tager væk" de uønskede rester, der er akkumuleret i menneskekroppen. Den eneste advarsel er hudens høje følsomhed, så proceduren kan være meget smertefuld.

aftagende

Den anden og sidste halvdel af månens cyklus, der bliver til en nymåne. Dette er den mest gunstige periode, når det er bedre at gøre hårfjerning på månekalenderen. Proceduren vil være smertefri og hurtig, som for effekten er den forlænget i den maksimale periode. Efter depilation kan du nyde den glatte og rene hud i løbet af de næste par uger.

Epileringskalenderen for 2018 efter måneder

Epileringskalenderen for januar 2018 (såvel som for hver efterfølgende måned) svarer ikke til tiden med den månedlige cyklus. Det tager hensyn til både det himmelske legemes faser og dets position i forhold til tegnene på stjernetegn. Disse punkter er allerede taget i betragtning i nedenstående anbefalinger. Hovedbetingelsen er streng overholdelse af reglerne.

Januar 2018

Denne måned fejringer, glædelig begivenheder og fantastiske helligdage reglen bolden. Det er indlysende, at enhver kvinde i sådanne efterlængte dage drømmer om at være uforlignelig. Det er at foretrække at slippe af med hår fra 12. december til 18. december. Denne uge er også velegnet til en kompleks rensning af kroppen, så du bør heller ikke afvise diætmad. Lad de akkumulerede fedtstoffer og slagger forblive i fortiden!

Ved planlægning af kosmetiske procedurer i januar 2018 anbefaler vi at være opmærksom på nedenstående anbefalinger:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 27, 26, 25, 24, 18, 17, 16 og 15
 • Tilgængelig: 23, 22, 21, 20, 19, 14, 13, 12, 11, 10, 4 og 2
 • Den gunstigste periode er 31, 30, 29, 9, 8, 7, 6, 5, 3 og 1.

Der er et valg, og hver kvinde, der bekymrer sig om sin egen krop, vil kunne vælge de rigtige dage til at besøge kosmetologen uden problemer.

Februar 2018

Måned med ægte kærlighed og upåklagelige følelser. Og for at hver pige skal se ud som en rigtig dronning, skal du forberede ferien på forhånd. Depilation og hårfjerning - en slags ritualer af moderne skønheder. Det er bedst at gennemføre dem i overensstemmelse med de anbefalinger, der blev fremlagt i hårfjerningskalenderen i februar 2018:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 24, 23, 22, 21, 20, 19, 14, 13, 12, 11
 • Tilgængelig: 18, 17, 16, 15, 19, 9, 8
 • Den gunstigste periode er 29, 28, 27, 26, 25, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.

Marts 2018

Springtime er hurtigt nærmer sig, de første varme dage er ikke langt væk, og en rigtig ferie for hver kvinde. For ikke at forkæle indtryk og levende følelser, bør du forberede dig på forhånd til vigtige dage, besøge skønhedssalonen.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 24, 23, 22, 21, 20, 19, 14, 13, 12, 11
 • Tilgængelig: 18, 17, 16, 15, 19, 9, 8
 • Den gunstigste periode er 29, 28, 27, 26, 25, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.

April 2018

Solen skinner helt og opvarmer luften til behagelige temperaturer. Forårstemningen læses ikke kun i kvindernes øjne, men også i deres åbne kjoler. Og for at demonstrere de slanke ben af ​​mænd i upåklagelig form, anbefaler vi at du overvejer følgende epileringskalender.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 19, 18, 17, 16, 15, 14, 9, 8, 7, 6.
 • Tilgængelig: 22, 21, 20, 13, 12, 11, 10.
 • Den gunstigste periode er 30, 29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 5, 4, 3, 2, 1.

Maj 2018

Grønt græs og lyse sol glæder sjælen sjæl, så hvorfor ikke venligst den omkringliggende slanke figur i en kort nederdel? Nå, uden glatte ben hvor som helst. For at fjerne hår, anbefaler vi at tage hensyn til dataene nedenfor:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 31, 16, 15, 14, 13, 12, 7, 6, 5, 4.
 • Tilgængelig: 22, 21, 20, 19, 18, 17, 11, 10, 9, 8.
 • Den gunstigste periode er 30, 29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 5, 3, 2, 1.

Juni 2018

Den efterlængte sommer kommer, og med den kommer ferien i sæsonen, svømning og solbadning. Dette er den perfekte tid til shugaring hår i bikiniområdet. Ved planlægning af kosmetiske procedurer anbefales det at overveje følgende anbefalinger:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 30, 29, 28, 27, 12, 11, 10, 9, 8, 3, 2, 1.
 • Tilgængelig: 20, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 7, 6, 5.
 • Den gunstigste periode er 26, 25, 24, 23, 22, 21, 4.

Juli 2018

Denne måned styres bolden af ​​stranden sæson og havbrun. Og for at støtte repræsentanter for det retfærdige køn i "alarmen" er det vigtigt at rettidig udføre hårfjerningen med fokus på månekalenderen.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 28, 27, 26, 25, 9, 8, 7, 6.
 • Tilgængelig: 24, 20, 15, 14, 13, 12, 5, 4, 3, 1.
 • Den mest gunstige periode er 30, 29, 23, 22, 21, 19, 18, 17, 16, 11, 10, 9, 8, 7, 2.

August 2018

En måned fuld af sommer og varme dage. De fleste vender tilbage fra ferie og kun et mindretal i forventning om den kommende ferie. Men kosmetiske procedurer vil være nyttige både for nogle og for den anden.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 31, 30, 29, 24, 23, 22, 21, 6, 5, 4, 3, 2.
 • Tilgængelig: 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8.
 • Den gunstigste periode er 28, 27, 26, 25, 20, 19, 7, 1.

September 2018

Den bløde sol fortsætter med at glæde folk, og havet er lulled med varme bølger af feriegæster. De, der planlægger at nyde alle glæden i fløjlsæsonen, bør slippe af med uønsket vegetation på kroppen, fordelen ved fotoepilation vil hjælpe med denne vanskelige opgave. Nogle værdifulde anbefalinger på kalenderen:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 29, 28, 27, 26, 20, 19, 18, 17, 2, 1.
 • Tilgængelig: 25, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3.
 • Den gunstigste periode er 30, 24, 23, 22, 21.

Husk at en kvinde skal forblive uimodståelig, uanset vejret udenfor.

Oktober 2018

Sommeren fløj forbi, og varme dage blev erstattet af regnfulde efterårsdage. På dette tidspunkt er det vigtigt at bevare kroppen i god form, hvilket ikke giver nogen chance for blues. På trods af at der er meget få dage i denne måned, når det er muligt at fjerne håret effektivt, er det vigtigt ikke at stoppe den kamp, ​​der er begyndt.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 27, 26, 25, 24, 23, 18, 17, 16, 15.
 • Tilgængelig: 31, 30, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.
 • Den gunstigste periode er 29, 28, 22, 21, 20, 19.

November 2018

Uden for vinduet, koldt, vind. I sådanne perioder er der et overvældende ønske om at nyde socialt samarbejde med nære venner eller familiemedlemmer. Indpakket i et varmt tæppe og bevæbnet med en kop duftende te, kan du springe ind i en elskedes arme. Og for at forberede den kommende ferie på 1000% anbefaler vi at besøge den nærmeste skønhedssalon.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 23, 22, 21, 19, 14, 13, 12, 11.
 • Acceptabelt: 30, 29, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.
 • Den gunstigste periode er 28, 27, 26, 25, 24, 18, 17, 16, 15.

December 2018

En af de mest festlige og lyse måneder i det forløbne år. Alle er i forventning om noget nyt, usædvanligt og fabelagtigt. Med særlige iver forbereder de dejlige damer på nytårsaften. Ved planlægning af hårfjerning i december anbefaler vi at være opmærksom på månekalenderen:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 20, 18, 17, 12, 11, 10, 9, 8.
 • Tilgængelig: 16, 14, 13, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.
 • Den gunstigste periode er 28, 27, 26, 25, 24, 23, 22, 21, 15.

I det 21. århundrede er det smukt, velplejet og sundt, ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Enhver kvinde har adgang ikke kun til moderne tekniske resultater, men også til den store erfaring, som vores forfædre har opnået.

Generelle anbefalinger

Lunar epilationskalenderen for 2018 er en vigtig komponent i kampen mod uønsket vegetation på kroppen. Men for det bedste resultat anbefaler kosologer at følge et par regler:

 1. Kosmetiske procedurer udføres i en absolut rolig og afslappet tilstand.
 2. Vigtigt at forberede problemområder i huden. I løbet af dagen anbefales det at lave en skrubbe eller pilling. For at gøre håret nemmere og smertefrit fjernet, bliver huden dampet før proceduren.
 3. Piger, der udfører epilering i hjemmet, bør lidt strække huden, før det behandles med en epilator.
 4. Hårets længde bør være tilstrækkelig (3-5 mm) til proceduren, dvs. pålidelig optagelsesenhed.

Det endelige resultat af hårfjerning afhænger i vid udstrækning af præparatets korrekthed, så du bør ikke forsømme det indledende stadium.

Skønhedstips

Epileringskalenderen er et af nøgleværktøjerne i kampen for glatheden af ​​kvindelige ben. Ikke desto mindre anbefaler professionelle kosmetologer at være opmærksomme på andre "komponenter" for succes:

 1. Smertigheden af ​​proceduren afhænger i vid udstrækning af den psyko-statiske tilstand, hvor pigen er placeret.
 2. Under en epilationssession skal du mentalt afstå fra problemer, bekymringer og andre distraherende tanker.
 3. Med en lav smerte tærskel, anbefales det stærkt at bruge lokale anæstetika (cremer, geler).
 4. For at udelukke muligheden for keratinisering af epitelet, er det vigtigt at regelmæssigt anvende fugtgivende lotioner og cremer.
 5. Går ud af huden behandles med solcreme. Dens sammensætning beskytter ikke kun delikat hud mod farlig ultraviolet stråling, men tillader heller ikke hår at vokse ind i epidermis.

På trods af at mange kvinder behandler epilationen ifølge månekalenderen med en vis grad af skepsis, bør forfædrenes visdom ikke forsømmes. Hver person er et lille korn i et stort ydre rum, og alle organer, der påvirker vores planet på en eller anden måde, påvirker mennesker.

Lunar kalender for epilering og depilation for 2018

Brug månekalenderen til at bestemme de mest hensigtsmæssige dage til fjernelse af hår og aflejringer. Dette vil hjælpe med at undgå ubehagelige fornemmelser og bivirkninger, samt at maksimere effektiviteten af ​​proceduren og bevare resultatet i lang tid.

Hvordan månen påvirker epilering og depilation

Månen har en stor indflydelse ikke kun på de processer, der forekommer på vores planet, men også direkte på alle levende organismer, herunder os og dig. Den kvindelige organisme er særligt stærkt underlagt den mystiske månens indflydelse. Dette bør tages i betragtning for piger og kvinder i pleje af sig selv og deres kroppe. Anbefalingerne fra månekalenderen hjælper dig med at opnå den største succes inden for skønhedens område.

Sandsynligvis har du gentagne gange bemærket, at de samme procedurer, der blev udført for at fjerne overskydende hår fra ansigt og krop i sidste ende har forskellige resultater og ikke altid fungerer glat og vellykket. Observationer fra mange kosmetologer viser, at dette direkte afhænger af den valgte dag for epilering eller depilation og er forbundet med månens position og fase på et eller andet tidspunkt.

Den unge måne i vækstfasen - den mest uheldige tid til fjernelse af hår

At slippe af med pesky hår er bedst i den aftagende månes periode. En voksende måne, derimod, stimulerer vækstprocesser. På dette tidspunkt er hårsækkene særligt stærke og stærke, hvilket betyder at du skal vente lidt med proceduren. Dette enkle princip gælder uanset hvordan du fjerner dit hår: ved hjælp af depilation (overfladebehandling ved kemiske eller mekaniske metoder) eller hårfjerning (elektro, foto og laser dyb destruktion af håret med roden).

Selvom du er skeptisk over månekalenderen og anser det ikke mere end overtro, skal du prøve at tegne månens magt til din fordel. Du vil se: det virker godt!

Månekalenderen er ikke en overtro, men din rigtige hjælper på vej til skønhed.

Selv selv det korrekte valg af månens dag vil ikke medføre det ønskede resultat, hvis du ikke er ordentligt forberedt til proceduren. For at undgå et dårligt resultat skal du følge disse enkle retningslinjer:

 • For en vellykket procedure er en positiv holdning meget vigtig, så selv om det er i færd med at forberede sig på fjernelse eller fjernelse, skal du kun tænke på de gode og nutidige smukke billeder i din fantasi; som tiltrækker som - denne fremgangsmåde garanterer en fremragende effekt og skønhed i din hud;
 • planlægge datoen for proceduren - det er vigtigt ikke at bruge det travlt, men at udarbejde det på forhånd; Det er ønskeligt, at håret ved begyndelsen af ​​din valgte gunstige dag har haft tid til at vokse med mindst 3 mm;
 • Både epilering og depilering kræver nogle forberedende forberedende tiltag: Tag et afslappende bad natten før og brug en mild skrubbe;
 • præ-select anesthetic gel, anti-inflammatorisk lotion eller andre midler, der vil hjælpe med at minimere ubehag efter proceduren;
 • I intet tilfælde må du ikke beskæftige sig med hårfjerning, hvis din hud er skadet, tilbøjelig til dermatose, overfølsom eller betændt efter en nylig solskoldning;
 • Vælg for proceduren de dage af månekalenderen, som ikke falder sammen med dine månedlige perioder: I en sådan periode anbefales det at udsætte hårfjerning.

Video: hvordan månen påvirker hårvæksten

Gunstige og ugunstige dage for procedurer i 2018

Månedsmånedets datoer falder ikke sammen med kalendermånedens datoer. Månekalenderen tager ikke kun højde for visse faser af månen, men også dens position i forhold til dyrekredsen. Alle disse aspekter tages i betragtning i henstillingerne i kalenderen for hver dag i hver måned - hold dig til dem, og proceduren for hårfjerning vil kun give dig glæde.

For at vælge en lovende dag er både fase af månen og dens placering i forhold til dyrekredsen vigtig.

Månedskalendere er normalt udarbejdet under hensyntagen til Moskva tid (+3 timer til GMT - Greenwich Mean Time). Vær opmærksom på dette for at tilpasse kalenderen korrekt til den tidszone, hvor du bor.

januar

Januar er måneden med kontinuerlig magisk, glædelig og længe ventet ferie. På nuværende tidspunkt har hver pige tendens til at være speciel og fabelagtig smuk! Når alt kommer til alt ved alle, hvordan året begynder, så bliver det. Gør dig klar til nytårsferien på forhånd. Ugen fra 12. december til 18. december er optimal for at slippe af med uønsket hår og samtidig rense kroppen med en kost. Lad alt være unødvendigt sidste år.

Januar er en speciel tid til månen magi

Siden oldtiden var det januar, der tegnede sig for de fleste af de magiske ritualer, som kvinder lægger særlig vægt på. Mange hemmelige rites og konspirationer for skønhed var forbundet med månens hemmelige kræfter.

Denne måned er den ideelle dag til hårfjerning eller depilation den 15. januar. Dette er den sidste dag i månens måned, når månen er i tegn på Stenbukken og er i den sidste fase af dens tilbagegang. Men i den første uge af måneden er det bedre at ikke beskæftige sig med hårfjerning, for dette er anden og begyndelsen af ​​den tredje uge gunstigere.

Hvornår er det bedre at gøre epilering i henhold til månekalenderen

Det har længe været lagt mærke til, at den endelige virkning på enhver kosmetisk procedure ikke kun afhænger af personens individuelle egenskaber og mesterens erfaring, men også på månens fase. Natstjernens fase påvirker også magnetfeltet, hvor menneskelige biorhymermer og intensiteten af ​​forskellige processer i kroppen afhænger.

På trods af at de fleste kvinder er skeptiske over for dette, hævder førende kosmetologer, at jordens satellitstat virkelig spiller en vigtig rolle i procedurens endelige virkning. Hver pige, der ser efter hendes udseende, bør vide, hvornår det er bedre at gøre epilering i henhold til månekalenderen, det er den eneste måde at få det perfekte resultat, der vil vare i maksimal tid.

Månens faser og deres virkning på hårvæksten

Astrologer har længe vist, at der i hver måned er dage, der er mest gunstige for gennemførelsen af ​​procedurer for pleje af sig selv. Disse intervaller er direkte relateret til de 4 vigtigste stadier af månens aktivitet:

Hvis du udfører hårfjerning på gunstige dage, vil resultatet være mest udtalt, og sandsynligheden for bivirkninger vil falde flere gange. Hvis en pige vil have epidermierne til at bevare sin glathed og silke i lang tid, er det første at gøre, hvordan man kan anvende månekalenderen, når man fjerner hår. Derudover skal du vide, hvordan forskellige faser af nattlysene påvirker kroppens metaboliske processer, herunder hårvækst.

Nymåne

I løbet af denne periode er månen lokaliseret nøjagtigt mellem Solen og Jorden. Hvis du tror på månekalenderen, er den nye måne - ikke den rigtige tid til at besøge kosmetologen. Det er også nødvendigt at tage højde for at i en voksende måne føler mange mennesker (ca. 30%) værre, og deres immunitet svækkes, hvorfor risikoen for komplikationer og bivirkninger efter proceduren øges. Hvis en kvinde bemærker, at denne periode ledsages af en vis svaghed og ubehag, er det langt mere rimeligt at afvise fra kosmetiske procedurer. Også i den nye måne er at minimere træning og forsøge at undgå stress.

Aktiv vækst

I den kommende måne føler de fleste mennesker en strøm af vitalitet og energi. Som praksis viser, slutter mange ting, der starter på dette tidspunkt, med succes. Ifølge månekalenderen vil depilation under en voksende måne blive vellykket og smertefrit. Hvis den unge dame har længe planlagt at besøge centrum af æstetisk kosmetologi og gøre hårfjerning, kan du gå til mesteren uden frygt. Hårene efter fjernelsesproceduren på den voksende måne vil dog vokse temmelig hurtigt.

Fuldmåne

Denne periode anses for uegnet til personlig pleje. I fuldmånen af ​​epilation og andre alvorlige procedurer (især invasiv) er det klogere at afvise. På denne dag er folk mere følsomme og følsomme, og det kan derfor virke mere smertefuldt og ubehageligt.

Aftagende måne

Det menes at disse er de gunstigste dage for depilation. Der er en overbevisning om, at månen på dette tidspunkt tager og tager med alt, hvad en person ville slippe af med, herunder hår. Hårfjerning på den faldende og gamle måne vil ikke kun ske hurtigere end normalt, men vil heller ikke forårsage smertefulde fornemmelser, og effekten af ​​behandlingen vil vare lidt længere.

Piger, der er skeptiske over månens faser og månekalenderen, bør mindst en gang forsøge at foretage hårfjerning i overensstemmelse med den relevante fase og se, hvordan effekten vil være for at kunne vurdere resultatet uafhængigt.

Sådan bruger du kalenderen

Hvordan man bruger månekalenderen til fjernelse af hår og fjernelse af håret, og generelt arbejder med det, kender kun få mennesker. Kernen i kalenderen er identifikation af de tidsmæssige grænser mellem månens faser, der starter fra en nymåne og slutter med et fald i lyset. Også i kalenderen kan du tydeligt se hvilke dage i ugen og månedagen falder på en bestemt fase.

Det menes at starten af ​​månens måned er udseendet i nathimmelen af ​​en ung måne, som har en halvmåneform. Denne fase varer normalt cirka 3 dage, hvorefter de efterfølgende faser begynder. Efter alle 4 faser erstatter hinanden begynder en ny månens cyklus. Hver efterfølgende cyklus varer 30 dage.

I øjeblikket er der kun en måde at arbejde med månekalenderen. Ved hjælp af kalenderen kan en person bestemme hvilken dag og dag i måneden svarer til de mest gunstige faser af månen til at udføre en bestemt procedure.

Når pigen har fundet ud af, hvilke månedage der er bedst til hårfjerning, kan du sikkert tilmelde dig proceduren. Hvis hårfjerningsdagen falder sammen med den gunstigste fase, er der ingen tvivl om, at sessionen vil være så effektiv og effektiv som muligt.

Hvis en pige ikke har mulighed for at tilmelde sig proceduren på det bedst egnede tidspunkt, kan der i ekstreme tilfælde behandles på neutrale dage. I denne periode er hårfjerning ikke kontraindiceret, men det vil ikke være det mest effektive. Til epilering på månen var den mest succesfulde, bør der lægges vægt på den fase, hvor nattlyset er.

Den bedste tid til shugaring i 2018

Hvis en pige ikke har mulighed for at købe en månekalender, kan du følge proceduren på sådanne dage:

 • Januar: de mest hensigtsmæssige dage fra 7. til 16. januar. Blandt de neutrale dage, 1. januar, 2., 17. januar, 19. januar og 27. januar skelnes der:
 • Februar måned. Det er bedst at gøre hårfjerning fra 4 til 10 numre, neutral dag - 14. februar;
 • Marts. Den optimale periode for behandling er 11.12 nummer;
 • April. Fra 1. april til 13. april er de mest gunstige dage for fjernelse af hår. Derefter kan proceduren registreres fra 19 til 22 nummer;
 • Maj. De mest egnede dage til shugaring, voks og laser hårfjerning fra 1. maj til 10. samt 30. maj 31;
 • Juni måned. Den optimale periode for hårfjerning er fra 1. juni til 7. juni, 12., 29., 30. Hvis pigen ikke har mulighed for at besøge guiden i denne periode, kan du fjerne håret efter 15. juni. Disse dage er egnede til behandling og opnåelse af optimal effekt;
 • Juli. Ifølge månekalenderen i 2018 er hårfjerningen bedre fra 1. juli til 4. juli og derefter fra 13. juli til 17. De mest uegnede tal for epilering er 5. juli, 6., 7., 8., 9. og 10. juli.
 • August. Hvis en kvinde planlægger at fjerne hår i bikiniområdet i august, anbefales en kosmetolog at besøge fra 6. til 9.. Desuden er de passende dage den 29. august 30;
 • September. Optimale dage til fjernelse af håret - fra 3 til 5 antal, til hårfjerning er velegnet og 30. september. Hvis pigen ikke har mulighed for at besøge mesteren i disse dage, kan behandlingen ske fra den 20. september til den 22. september;
 • I oktober. 2 og 3 numre passer bedst til hårfjerning, samt proceduren kan udføres den 30. oktober. De mest ugunstige dage for behandling er 1. oktober, 6., 7., 8., 9. oktober;
 • November. I november 2018 er det bedst at fjerne hår fra 1 til 4, fra 24 til 26. Fra 8. til 13 november bør du ikke gøre epilation;
 • December. At fjerne hår er bedst egnet 1, 2, 3, 4, 5 tal. Du kan også besøge kosmetologen fra 29. december til 31. december.

konklusion

Tro på natten i lyset eller ej, hver pige skal beslutte sig selv. På trods af at de fleste unge damer stadig er skeptiske, insisterer mange kvinder på, at epilering, der udføres på gunstige måndage, er den mest effektive og sikre.

Vitiligo på baggrund af laser hårfjerning i nærvær af Nevus Setton

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme