Den bedste efterskærmning til mænd: creme, lotion eller cologne

På grund af den enorme tilbedelse af kvindelig kosmetik mærker mange ikke et beskedent sæt mænds plejeprodukter. Selvom det mandlige publikum ikke længere har brug for kosmetik, hvorved du kan bevare billedet, visuel appel og stil, samtidig med at du opretholder ungdoms- og hudtone. Det er kendt, at hver enkelt mennesker bruger oftest foran et spejl af en grund - barbering.

En mand under barbering vil ikke være uden to grupper af kosmetik - produkter til barbering (for eksempel skum) og efter det (balsam, lotion osv.). Det er værd at tale særskilt om hvilke bedste efterskæringsprodukter, der hjælper med at beskytte huden mod irritation. På grund af det store udvalg af sådanne lotioner, geler og cremer, kan en mand ikke umiddelbart vælge et egnet produkt til sig selv. Og du skal vælge omhyggeligt, fordi det handler om at beskytte huden mod skade.

Hvorfor brug efter barberingsprodukter?

Ansigtspleje er nødvendig for enhver person, uanset køn eller alder. Og hvis vi taler om mænd, der regelmæssigt barberer stubbe, bør pleje styrkes og kompleks, da brugen af ​​en barbermaskin af rakhyvletype øger hudirritation og mindre skader. Enhver efterskærmning for mænd er genoplivningen af ​​epidermis.

Uanset hvilken slags maskine en mand bruger til at barbere stubben på hans ansigt. Hver sådan procedure ledsages af barbering ikke kun hårene, men også det øvre lag af epidermis. Derefter er miljøet udsat for øm hud, som endnu ikke er klar til kontakt med miljøet. Som følge heraf føler næsten alle mænd tør og irriteret hud.

Korrekt udvalgt og den bedste efterskærmning til mænd er designet til at beskytte det åbne område af huden efter barbering. Lotioner og balm bidrager til hudens dybe hydrering, dannelsen af ​​et beskyttende lag, forbedrer iltforsyningen, fremskynder metaboliske processer. Midler efter barbering kan være forskellige for alle typer hudvæske eller med en tæt tekstur.

Typer af hudplejeprodukter

Som nævnt tidligere bør eftershave kosmetik nøje vælges, da den er designet til at beskytte, ro og genoprette huden efter en så stressende procedure. Funktionerne af sådanne midler er forskellige - fremskynde helingen af ​​skader og sår, fugtgivende og blødgør epidermis, ernæring og beskyttelse. Enhver valgt efter barbering produkt til mænd kan være af forskellige typer, for eksempel:

Hver form for frigivelse involverer pleje af en bestemt hudtype. Sensitive hud accepterer værdifulde formuleringer med vitaminer og kosttilskud, såsom en balsam eller fløde. For tør hud er det bedre at bruge geler og lotioner med en let og hurtigt absorberet tekstur. Men for fedtet hud er det bedre at bruge cologne, tyk creme eller tørrende gel.

Top midler rating

Mange mænd kan ikke bestemme, hvad der er den bedste aftershave lotion eller balsam, fløde eller cologne. Eksperter på dette område kan rådgive, og det er muligt ved forsøg og fejl at vælge selv den ideelle formel af kosmetik. Til gengæld har eksperterne lavet deres top-rating af de 10 bedste aftershave-produkter til mænd. Det omfatter følgende produkter:

 1. Reparation efter barbering balm - 4VO'O Distinct Man efter barbering balsam med en bekvem flaske og dispenser, samt en fristende chokolade og brandy lugt.
 2. Sensi-Baume Mineral - Mineralbalsam fra firmaet Vichy Homme med en let, ikke fedtet tekstur og køleeffekt.
 3. Maca Root - balsam fra Body Shop, fugtgivende og blødgør huden, forhindrer irritation.
 4. Spa Care for Him er en god balsam mod hudirritation fra Pevonia Botanica, som dyber nærer og beskytter huden.
 5. Energiladning - lotion fra det berømte mærke Nivea For Men, forfriskende med en let duft og fugtgivende effekt.
 6. Hydra Energetic - en anden populær lotion fra det globale mærke L'Oréal Men Expert, der nærer epidermis dybt og omhyggeligt.
 7. Brutia Uomo er en behagelig lugtende lotion fra Frais Monde, som er ens i konsistens og brug til spray og cologne.
 8. Hudforsyninger til mænd efter shave healer - lotion fra producenten Clinique-konsistens, der ligner mælk eller balsam.
 9. Aquatic Lotion - Lotion til normal hudtype fra producenten Biotherm Homme, som har en gel og cremet tekstur, fugtgivende og nærende huden indtil næste barberingsprocedure.
 10. Clarins After Shave Soother - ClarinsMen brand lotion til hud komfort, irritation og tørhed med en ikke-fedtet og toning konsistens.

Alle de listede produkter er blevet gentagne gange testet for effektivitet og overholdelse af løfter fra producenter. De fleste af dem besidder ledende stillinger i efterspørgslen i lang tid. Du skal vælge det rigtige produkt hvad angår pris og kvalitet med hensyn til ligestilling og ligestilling.

Hvad er bedre at vælge?

Det er svært at afgøre, hvilke produkter der er bedre end deres børsnoterede produkter. Først og fremmest skal du være opmærksom på hudens type og den kosmetiske konsistens. Et kvalitetsprodukt skal mærkes på emballagen for hvilken type hud det passer. Du kan også studere anmeldelser af dermatologer og mænd på internettet til et bestemt værktøj for at forstå, hvordan producentens løfter falder sammen med virkeligheden.

Du kan skelne produkter efter type og handlingsprincip af hver, for eksempel:

 • colognes og lotioner giver en antiinflammatorisk effekt, men de er ikke egnede til tør hud på grund af indholdet af alkohol og tanniner;
 • cremer og gelé fugtiggør, nærer med vitaminer og planteekstrakter og er egnet til tør og normal hud i ansigtet;
 • Balsams og geler - er gennemsnittet mellem cremen og lotionen derfor egnet til kombination og olieagtig hud.

Højkvalitets kosmetik indeholder vitaminer og mineraler, urtetilskud og naturlige økologiske ingredienser. Til den varme sæson og udsættelse for solens ultraviolette stråler er egnede gelignende forbindelser, der beskytter huden. En god creme bliver hurtigt absorberet i huden og giver ingen skinn på huden, og du bør ikke vælge produkter med en udtalt parfume, da der er mange dufte og kemiske additiver, som irriterer huden.

konklusion

Hver mand, der regelmæssigt barberer sit ansigt, fjerner stubben, ved sikkert, hvor vigtigt det er at beskytte og genoprette huden efter et sådant stress. For at gøre dette skal du vælge en kvalitet efter barberingsprodukt fra en pålidelig producent. På grund af det store udvalg af producenter og produkter er det svært at vælge, hvorfor kendte eksperter inden for dette område udgør anbefalinger og bedste ratings. Præsenterede ratingfonde mindsker rækkevidden af ​​søgning.

Efter barberkrem til mænd: Vælg den rigtige for dig

Hårfjerning er en vigtig hygiejnisk procedure for kvinder og mænd. Og for mænd bliver barberingen en test, hvis huden er følsom og lider hver gang fra intens irritation. På trods af at en mands hud er 30% tættere end kvinder, har han også brug for kosmetisk pleje og støtte af irriteret, betændt hud.

Moderne aftershave creme fra førende producenter fortjener opmærksomhed, hvis det kun er fordi de dybt nærer og fugter huden efter stresset som barbering med en maskine. Men for at fjerne den inflammatoriske proces og irritation er det vigtigt at vælge den rigtige aftershave creme, da det moderne marked for kosmetologi tilbyder det bredeste valg. Det er kun vigtigt at vælge en smal profil kosmetik til mænd, da det tager højde for de særlige egenskaber hos den mandlige krop.

Hvad bruges en aftershave creme til?

Det er virkelig ikke svært at gætte, hvad en aftershave creme er for hver mand. Hver barberingsprocedure er traumatisk og stressende for huden. Uanset hvilken maskin der vælges, er det øverste lag af epidermis barbert sammen med børstehårene under barberingen. Et nyt lag af hud er udsat, hvilket endnu ikke er stærkt nok og tæt, hvilket betyder, at det reagerer stærkere på eksterne faktorer.
Følsom hud vil reagere negativt under alle omstændigheder, hvis du ikke bruger kosmetik til fugtgivende, nærende og beskyttende. Aftershave cremen er specielt formuleret til følsom hud og til tørre hudtyper, der kræver dyb og intens støtte. Kremens tekstur er blød og delikat, takket være hvilken huden let opfatter kosmetikens sminke, er fugtet og næret.

egenskaber

Regelmæssig barbering af børsterne kan føre til betændelse, indbrud af hår og alvorlig hudirritation. For at reducere risikoen for sådanne konsekvenser under barberingen og efter det, skal en mand bruge specielle kosmetik til barbering og efterfølgende. Cremer adskiller sig fra andre former for efterberbere kosmetik i deres bestanddele, nemlig:

 • anti-inflammatoriske og blødgørende ingredienser;
 • Vitaminer E og F til nærende og fugtgivende hud;
 • planteekstrakter og æteriske olier.

Takket være en korrekt udvalgt efterberøringscreme kan du lindre huden efter proceduren, udvide porerne og rense dem uden at skade dermis tilstand. På grund af urte kosttilskud, desinfektion, undertrykkelse af den inflammatoriske proces og irritation, blødgøring og fugtgivende samt dannelsen af ​​et beskyttende lag forekommer i sammensætningen. Vitaminer i sammensætningen nærer huden med de nødvendige ressourcer til at normalisere fedtbalancen.

Anvendelsesmåde

Efter barberingskrem bør anvendes efter hver procedure for at slippe af med børster. Først skal en mand bruge et barberingsværktøj, skal du sørge for at barbere hårene langs deres vækstlinje og derefter vaske ansigtet med varmt rindende vand for at slippe af med de resterende produkter og hår. Derefter bliver huden med et blødt håndklæde for at blive vådt og lade det tørre.

En lille mængde aftershave creme påføres på tør hud. Det er nødvendigt at anvende ikke kun i området for at barbere børsterne, men også på hele ansigtets hud og undgå området omkring øjenlågene. Næste creme massage gnides ind i huden. Dette vil accelerere blodcirkulationen og dermed forbedre absorberbarheden af ​​komponenterne i cremen og hudabsorptionen. Hvis huden forbliver overskydende creme, kan de fjernes med en bomuldsskive eller gnides igen med masserørbevægelser.

Hvilken man skal vælge?

For individuelt at vælge den bedste aftershave creme til ansigtet, har en mand brug for at stole på to indikatorer - typen af ​​hud og de særlige forhold i hudens reaktion på depilation. Universal og de mest værdifulde er cremer med vitamin F i sammensætningen, da de passer til alle hudtyper.

 1. Til tør hud. Denne type hud accepterer en blød konsistenscreme, der indeholder urte ingredienser, såsom kamille eller aloe vera ekstrakt.
 2. Til følsom hud. I dette tilfælde har huden brug for en delikat pleje med super-ernæringsmæssige cremer med vitaminer og planteekstrakter, for eksempel med bisabolol og vitaminer E og F.
 3. Til fedtet hud. I dette tilfælde skal du finde fedtfrie formuleringer af cremer med antiinflammatoriske og tørrende, forfriskende og toning urteekstrakter, for eksempel te eller egerbark.

En normal hudtype accepterer enhver form for fløde, da det er en sund hud, som er resistent over for eksterne stimuli og faktorer. Creme med E-vitamin vil være den ideelle løsning, såvel som vegetabilske og essentielle komponenter i sammensætningen vil være værdifulde for normal hud. Hvis cremen har en udtalt aroma, er det bedre at bruge det om aftenen, og diskret lugt i cremen vil være ideel til morgenbarberingsprocessen, da de ikke vil forstyrre parfume af mænd.

Den bedste aftershave creme

Sammenlignet med andre former for shave-kosmetik er creme den mest nyttige og værdifulde som kilde til næringsstoffer og vitaminer. I cremer er der ingen alkohol, de tørrer ikke huden, men tværtimod er de beregnet til at normalisere fedtbalancen. Du kan vælge en creme til at beskytte og nære din hud efter barbering i henhold til anbefalinger fra specialister og mænd selv.

Cliven for mænd

Det verdensomspændende kendte mærke af mænds kosmetik, Cliven For Men, tilbyder en række kosmetik til følsom hud, olieagtig og tør, hvilket giver komplet og omfattende pleje og genopretning efter et sådant stress. Det bedste produkt er After shave Cream med indholdet af køling menthol og anti-inflammatorisk, antihistamin og nærende kamfer.

Cremen forbedrer mikrocirkulationen, fremskynder helingen af ​​udskæringer og skader på huden, forbedrer celleregenerering. De aktive ingredienser nærer, fugter, toner op og opfrisker huden, hvilket øger dets elasticitet og fasthed. Regelmæssig brug af denne creme øger beskyttelsesbarrieren på huden, før eksponering for negative faktorer udefra. Anvend Kleven creme kan være når obvetrivanii og irritation af huden.

Nivea

Kosmetiske mærke Nivea er blevet en klassiker for de fleste mænd, der giver deres hud maksimal pleje under barbering og efterfølgende. Den mest eftertragtede aftersheyver creme fra Nivea er en blåpakket balsam creme, der lindrer den forstyrrede dermis, og nærer og fugtiger huden, fjerner tørhed og en tæthed. Desuden bidrager sammensætningen til hurtig helbredelse af sår og skader og celleregenerering.

Det aktive vitamin E i sammensætningen betragtes som værdifuldt, da det forbedrer hudens fede balance, renser porerne af toksiner og snavs, fremskynder blodgennemstrømningen og absorptionen af ​​flødekomponenterne gennem huden. Og vigtigst af alt E-vitamin forsinker aldersrelaterede ændringer, der forlænger ungdommen og skønheden i huden. Efter påføring af cremen bliver huden glat, silkeagtig, frisk og blød til berøring. Velegnet til følsom hudpleje. Få kendskab til linjen Nivea efter barbering.

Arko mænd


Til huden udsat for tørhed og flak blev der skabt den perfekte efterberberingscreme Arco «Comfort». Produktet fugtiger huden perfekt uden overbelastning af sammensætningen og konsistensen. Værdifulde er cremenes sammensætning, nemlig tilstedeværelsen af ​​essentielle mineraler for epidermis sundhed. Cremen fjerner følelsen af ​​brænding, tæthed og irritation, helbreder og genopretter. Tjek Arco after shave line.

Everest

Dette produkt kombinerer kologne og cremernes funktioner straks, takket være, at det giver en omfattende og dyb hudpleje efter barbering. Cremen absorberes hurtigt og nemt, efterlader ingen glans, klæbrighed eller følelse af stramhed. Sammensætningen er forskellige komponenter, såsom borsyre og salicylsalve med antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaber. Og mentol efterlader en behagelig afkøling og hudtone efter påføring.

Virksomheden Breeze tilbyder en hel række cremer til hudpleje efter barbering. Dette er Vitamin Energy creme, Aloe Vera ekstrakt creme, menthol creme Friskhed, Impuls creme med citrus noter, samt creme til følsom hud Stemning med kamille ekstrakt. Hver type kosmetisk produkt udfører visse funktioner og passer til forskellige hudtyper.

Loreal for mænd

Aftershave creme fra det globale mærke Loreal til mænd er præsenteret i form af L'Oreal Men Expert multivitamin komplekse Hydra Energetik "Moisturizing". Cremen nærer de dybe lag af epidermis, toner og giver huden komfort for hele dagen. Det aktive grundlag er ADS - en beroligende og beskyttende komponent, som forbedrer hudens immunitet. Køleformlen opfrisker og beroliger huden efter barbering.

Eveline


Den bedste måde at beskytte din hud mod irritation og rødme vil være Mænd Ekstrem Creme fra det globale mærke Eveline. Regelmæssig brug af cremen giver normalisering af fedtbalancen i huden, dens ernæring og hydrering. Desuden hæmmer cremen inflammation og irritation, der beskytter huden mod skader og nedskæringer. Sammensætningen indeholder vitaminer, coenzym af ungdom Q10 og R, urteekstrakter, som giver dyb faglig pleje til ansigtets hud.

Prissætningspolitikken for hvert mærke og fabrikanten af ​​mænds kosmetik kan variere betydeligt afhængigt af cremenes sammensætning, dens funktioner samt populariteten af ​​mærket. For eksempel er de mest eftertragtede og dyrevarer til mænd fra Loreal og Nivea. For et rør creme fra disse mærker skal betale i størrelsesordenen 350-600 rubler.

Produkter fra det kosmetiske mærke Cliven til mænd vil være lidt billigere, for eksempel vil en fugtgivende efterskærings creme koste 350-400 rubler. Produkter fra Eveline til mænd varierer også i priserne på 300-400 rubler. Prisbillige produkter vil blive produceret indenlandsk, for eksempel vil Breeze's aftershave creme koste 35-50 rubler, Arko's creme koster 45-60 rubler, og Everest koster 20-50 rubler.

konklusion

De mest omkostningseffektive barberingskrem efter barbering er kosmetiske produkter fra producenterne af hjemmemarkedet, nemlig Everest, Breeze og Arco. Cremer fra Eveline og Cliven til mænd kan tilskrives middelpriskategori, men de bedst sælgende, mest populære og pålidelige er Loreal og Nivea cremer. En mand kan vælge den bedste aftershave creme ved prøveudtagning, såvel som baseret på hudens egenskaber og reaktionen på barbering.

Mandlige ansigtscreme: er det virkelig nødvendigt?

Hvad gør mænds hud så forskellig fra kvinders hud, at den har brug for en særlig creme? Lad os svare på dette spørgsmål, og samtidig vil vi fortælle om de bedste kosmetik til mænd ifølge udtalelsen fra Skin.ru's redaktører.

 • Hvorfor har mænds hud brug for speciel kosmetik?
 • Hvordan man vælger en ansigtscreme
 • Typer af cremer til mænd
 • Sammensætning af mandlige creme
 • Regler for ansættelse af ansigtscreme
 • Gennemgang af de bedste cremer

Hvorfor har mænds hud brug for speciel kosmetik?

Mænds ansigtscremer er i modsætning til folkelig tro ikke en markedsførers opfindelse, men en videnskabeligt baseret produktkategori. Fordi mænds hud kræver særlig pleje.

"Det adskiller sig fra kvinden først og fremmest i sin fysiologi, fordi det fra en ungdom er påvirket af mandlige kønshormoner - testosteron og dets derivater", siger Marina Kamanina, en ekspert dermatolog ved L'Oréal Paris.

Som følge heraf bliver mænds hud mere porøs, olieagtig, tilbøjelig til tilstoppede porer og dannelsen af ​​comedoner. Mænds hud er tættere på grund af en større mængde kollagenfibre. "

Mandlige ansigts creme indeholder oftest beroligende, fugtgivende og toning ingredienser.

De vigtigste forskelle mellem mandlige og kvindelige hud er opført af Irina Vavaeva, Lancôme hudpleje ekspert:

Mænds hud er i gennemsnit 24% tykkere end kvinders hud, tætheden af ​​kollagenfibre i dermis er højere hos mænd, og deres elasticitet er meget større. Disse forskelle vedbliver i hele livet.

Biologisk mandlig hud aldrer langsommere end kvindeskind, men aktiv rygning og langvarig udsættelse for solen uden SPF-produkter fører til, at tegn på fotografering i form af folder og rynker fremstår tidligt.

Produktionen af ​​talg i den mandlige hud er meget mere intens, hvilket ofte fører til forekomsten af ​​acne. Cebum produceres aktivt i T-zonen.

På den anden side påvirkes hudens tilstand på kinderne, hagen og halsen af ​​barberingsprocessen, hvorved hydro-lipidfilmen permanent beskadiges. Processen med naturlig fornyelse af epidermis er forstyrret, huden mister sin beskyttelse og bliver dehydreret.

Konstant barbering øger hudfølsomheden.

PH-niveauet hos mænd er i gennemsnit 5,4, og denne kendsgerning tages i betragtning ved opstilling af mandlige rengøringsmidler.

På grund af egenskaberne i hudstrukturen foretrækker mænd mænd med lavt fedtindhold og lettere teksturer, der ikke indeholder olier eller indeholder en lille mængde af dem.

Hvordan man vælger en ansigtscreme

Dette er algoritmen til at vælge en ansigtscreme, der tilbydes af Irina Vavaeva.

Bestem din hudtype: tør, olieagtig, normal eller kombination.

Overvej hyppigheden af ​​barbering: Jo oftere du gør dette, jo blødere skal cremen være, og lysere tekstur.

Bedøm hudens tilstand: Der er skrælning, en følelse af stramhed, ubehag - du har brug for en nærende creme. Hvis der ikke er noget i vejen, og barbering ikke forårsager problemer - fugtgivende. Hvis huden er følsom, tilbøjelig til irritation - vælg hypoallergen betyder med beroligende virkning.

Fokus på alder: Fra 30 år har du brug for en creme fra de første rynker, efter 40 år - udglatning med løfteeffekt eller foryngelse.

Typer af cremer til mænd

Tabellen nedenfor viser klassificeringen af ​​hovedtyperne af cremer til mænds hud. Generelt adskiller de sig ikke fra kvinder, men det betyder ikke, at piger kan låne kosmetik fra kærester. Husk: Formlerne til mænd er rigere.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Mænds face cream: top 10 bedste kosmetiske til mænd

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at mænds ansigtscreme er en fuldstændig unødvendig luksus, der ikke bærer noget nyttigt. Du behøver ikke begå en fejl og nægte en positiv effekt på huden, fordi den også har brug for næring og hydrering, og hyppig barbering bringer sin andel af bivirkninger. Vi bør ikke glemme funktionerne hos de kvindelige og mandlige ansigter, så valget af stoffet skal tages omhyggeligt og tage hensyn til typen af ​​din hud og endda dens tilstand. Hvordan vælger man, og hvad betyder at give præference?

5 grunde til, at en mand skal bruge ansigtscreme

En smart, velplejede mand er drømmen om næsten enhver kvinde, og selv giftede damer forsøger, men ikke altid med succes, at gøre deres ægtefælle til et ideal. Hvis du ændrer dit udseende uden kraftigt artilleri i form af dyre kosmetiske procedurer, er det svært (og nogle gange umuligt - det meste af det stærkere køn kategoriserer kategorisk at gå i salonen og især til at injicere sig selv), og så er det helt simpelt at slippe af med oplagte defekter på ansigtet. Cremen til ansigtshud vil komme til undsætning her, og på en kort tid vil selv en hård hud gøre den blød og silkeagtig.

Ved afvisning af hans elskede kæreste til brug af ansigtscreme, kan han præsentere ham med flere argumenter, der kan bevise, at man ikke kan undvære dette værktøj. De vigtigste grunde, der burde være en stimulans for brugen af ​​stoffet:

 • Med alderen taber huden ikke kun elasticitet, men også skygge;
 • epidermale væv får ikke altid den nødvendige fugtighed;
 • I en alder af 40 vises mange folder og rynker, der ikke kan kaldes udsmykning;
 • dilaterede grimme porer prydet med sorte prikker;
 • under barberingen er huden ofte skadet.

Dette er nok for ægtefællen til at begynde i det mindste at tænke på, at brugen af ​​værktøjet virkelig vil hjælpe med at slippe af med mange problemer og aftalte et kort eksperiment. Kun få procedurer vil helt sikkert hjælpe ham med at sikre, at stofferne virkelig har en stor fordel.

Skønhedstips

Hvis du spørger spørgsmålet om, hvor nødvendigt det er at bruge mænds ansigtscreme, til en kosmetolog, vil en erfaren mester helt sikkert svare, at kun eksponering for særlige midler vil hjælpe med at slippe af med uønskede defekter og forhindre udseendet af nye defekter. Hvordan vælger man det meget nødvendige stof for at opnå den maksimale effekt?

Beauticians rådgive:

 • Forundersøg oplysninger på internettet, besøg mænds fora, se bedømmelser, der angiver de bedste ansigtscremer;
 • at bestemme (selvstændigt eller ved hjælp af en kosmetolog) din egen hudtype
 • finde ud af, hvilken virkning afhjælpe skal have (anti-aging, fugtgivende eller nærende);
 • spar ikke på købet - billige lægemidler er i stand til at yde officiel pleje, men der er stor risiko for at erhverve produkter af lav kvalitet, der ikke har nyttige egenskaber;
 • Sørg for omhyggeligt at undersøge oplysningerne på pakken - her skal det ikke kun angives funktionerne i ansøgningen, men også den alder, som stoffet anbefales til.

På trods af hvilken manlig creme blev valgt, er det afgørende at uafhængigt verificere dets effektivitet og fraværet af bivirkninger. Det er ikke svært - det er nok til nøje at overvåge resultaterne af brugen af ​​stoffet i flere uger. Hvis huden ikke ændres til det bedre, og manglerne ikke forsvinder, eller der er ubehagelige symptomer på allergier i form af udslæt eller irritation, bør du helt sikkert nægte at bruge lægemidlet og købe et andet middel.

Gode ​​råd! Hvis der er tvivl om, hvilke gode cremer der er bedre for mænd at bruge, er det bedre at kontakte en kosmetolog, som helt sikkert vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Vi råder dig til at se på anmeldelsen om de bedste cremer til mænd:

Top 10 bedste cremer

Vælg en ansigtscreme, der hjælper med at fjerne irriterende defekter eller problemer, er ikke svært. De fleste lægemidler er længe blevet testet af repræsentanter for det stærkere køn og fik deres fans. Før du går i butikken, kan du se bedømmelsen af ​​de 10 bedste cremer - det vil helt sikkert hjælpe med at træffe det rigtige valg.

fugtighedscreme

Ansigtscreme til mænd, der er designet til at berige hudens epidermier med dyrebar fugt, skal have en særlig sammensætning. Sørg for at udforske det, selv når du køber - som et fugtighedsbevarende middel skal være til stede silikone eller glycerin.

Forberedelsen af ​​tyske producenter vil helt sikkert glæde ejerne af flaky eller for tør hud. Du kan bruge den efter hver barbering - den neutraliserer virkningerne af skum, som ofte forårsager dehydrering af epidermale celler. Det er bedre at anvende midler dagligt, og at være særlig opmærksom på flagerne. Det er ikke nødvendigt at bruge det kun på tør hud - et fedt ansigt kræver hydrering ikke mindre.

Hydra Energy (fra L'OREAL)

Det anbefales at bruge til fugtgivende ansigtscreme af mænd fra et velkendt mærke, fordi det ikke kun perfekt toner op, men også kan påvirke forstørrede porer. Et par uger med regelmæssige procedurer vil gøre det muligt at observere, hvordan de bliver næsten umærkelige, mens huden bliver elastisk og dejlig fløjlsagtig, som kun er forbundet med velhydreret epidermis.

Du kan bruge cremen før barbering - det vil hjælpe med at undgå skader og de negative virkninger af visse lægemidler, der bruges til at lette proceduren. Teksturens struktur er meget delikat og næsten vægtløs; en behagelig aroma og en friskhed vil helt sikkert forblive på ansigtet.

Efter barbering creme

Behandlingsprocessen på samme tid er nødvendig, hvis vi taler om ekstern æstetik og er skadelig for huden, fordi det kan beskadige dets øverste lag og forårsage irritation. Enhver voksen mand er godt bekendt med bladet og starter næsten hver morgen fra et specielt ritual, uden hvilket ansigtet hurtigt bliver til rigtige tykninger. Men selv mænd, hvis hud er lidt hårdere, har brug for ekstra pleje efter barberingen. Hvad skal man sige om kvinder, der også står over for dette problem, når de plejer deres ben eller underarms, foretrækker en hurtig og uafhængig depilation proces.

Særlige egenskaber

Hovedproblemet med hårfjerning ved hjælp af maskinen er kontakten med det skarpe blad med det øverste lag af dermis. Som følge heraf kan ikke kun nedskæringer observeres. Selv med en omhyggelig barbering blad fører det let til mikrotrauma til huden, hvilket fremkalder udseendet af irritation. Derfor er den funktion, der besidder cremen efter barbering, i sin handling på overfladelagene i huden. For at give pålidelig beskyttelse mod irritation, bør dens virkning være så hurtig som muligt.

Derudover er der i mange varianter af sådanne produkter en masse ekstra komponenter, der giver en mere kompleks og stærk virkning på huden, som for nylig er blevet udsat for barbering:

 • Olie og andre naturlige ekstrakter, der beroliger selve irritationen
 • Yderligere komponenter i form af geler, der skaber en omsluttende og beskyttende virkning;
 • Antibakteriel virkning, der forhindrer sandsynligheden for infektion i huden med irriteret blad;
 • Sårhelingskomponenter;
 • Næringsstoffer, der bidrager til aktivering af de naturlige processer for regenerering af de øverste lag af dermis;
 • Opfriskning af huden og dermed fjernelse af ubehagelige symptomer på irritation og kløe efter barbering.

Separate kosmetiske linjer giver efterberbere cremer til både mænd og kvinder. De har ikke så mange forskelle, selvom man bør huske på, at sådanne produkter er lavet under hensyntagen til hudstrukturens egenskaber. Hos mænd er det mere tæt, men det retfærdige køn har en tyndere og delikat hud. Desuden behøver de slet ikke at barbere deres ansigt.

For mænd

Efter barbering kremer har en ensidig effekt, der giver en blød omsluttende effekt. Sådanne værktøjer har meget sjældent yderligere kvaliteter som fugt, ernæring, tilstedeværelsen af ​​smagsstoffer. Deres vigtigste opgave er en forfriskende effekt, såvel som en omsluttende virkning, der forhindrer betændelse i barberet hud.

De fleste mænd, der bruger morgentoilet, bruger cologne. Derfor bør aftershave creme eller en lignende balsam have en udpræget beskyttende virkning, som reducerer den irriterende virkning af andre komponenter.

Til kvinder

I dette tilfælde taler vi om mere delikat hud. Kvinders creme er designet til ikke kun at fjerne irritation efter bladet, men også at passe på dermis. Dette er især vigtigt for det intime område, underarm og ben, som er særligt følsomme.

Sådanne kosmetik er forskellig fra "mandlige modstykker" blødere og dybere effekt. De indeholder yderligere komplekser af naturlige komponenter, olier, vitaminer og mineraler, der hjælper ikke kun med at eliminere irritation, men også fugter huden. Ved regelmæssig brug bliver barberingszonerne ikke grove, men tværtimod erhverver behagelig blødhed og elasticitet, samtidig med at deres sunde smukke udseende opretholdes.

Hvilket er bedre at vælge

Før du køber denne eller den creme, er det bedst at læse anmeldelser om det. Ikke alle kosmetikproducenter kan garantere den ønskede effekt. De fleste mænd og kvinder vælger sådanne værktøjer ved forsøg og fejl, indtil de finder en, der fuldt ud tilfredsstiller dem. Men først og fremmest bør du overveje din hudtype og tilstedeværelsen af ​​yderligere faktorer:

 • Til fedtet hud er cremer tilvejebragt for at lindre eksisterende inflammation. Denne type dermis lider af et overforbrug af fedt, såvel som den hyppige forekomst af acne og bumser. Velegnet til antioxidanter og antimikrobielle virkninger;
 • I tilfælde af tør hud ville en fugtgivende virkning være et ideelt valg. Dette kan være en creme med tilsætning af naturlige ekstrakter, såsom aloe eller lakrids;
 • Hvis din krop har en tendens til allergiske reaktioner, eller hvis huden er for følsom overfor de fleste komponenter i kosmetik, bør du foretrække en allergivenlig creme;
 • For den kombinerede type eller hud, der er tilbøjelig til hyppig rødme og irritation, er den bedst egnede creme med beroligende virkning. For kvinder vil den ideelle løsning være at holde naturlige ingredienser som kamille eller grøn te essens;
 • Kvinder bør vælge en creme, der vil give ekstra pleje til delikate områder af huden. Kig efter yderligere mineraler, vitaminer, antioxidanter, olieekstrakter.

Efter barbering balms - jo bedre end andre betyder?

Barbering er en tvungen daglig procedure, at alle mænd er dømt til livet. Og hvis i ungdomsårene, denne proces giver en ung mand, der voksede op til at føle sig som en voksen, mandig, så over tid bliver det en kedelig nødvendighed, nogle gange det gør efterfølgende irritation og ubehag.

Denne reaktion skyldes fjernelsen af ​​barberbladene i det øvre dermale lag sammen med barberhår. Resultatet er en tynd epidermis, tilbøjelig til betændelse og irritation efter sådan skrabning. Og i betragtning af, at huden af ​​mænd og så er meget følsomme over for sådanne procedurer (på trods af sin naturlige tæthed større end for kvinder), Ph niveau af et meget stort antal sved og talgkirtler er meget væsentligt, er det ikke overraskende, at barbering ofte forårsager at skabe på huden et gunstigt miljø for reproduktion af bakterier.

Det er tydeligt, at den sarte hud på ansigtet på grund af sandsynligheden for sådanne problemer behøver ikke kun før og under barberingen, men også efter barbering. Nu er der mange midler til dette, og enhver kan selv vælge noget passende (lotion, skum osv.).

Men den bedste mulighed for hudpleje er med rette anerkendt efter barberingsbalsam som et fugtigheds- og desinfektionsmiddel.

Egenskaber af balsam

En god efter barbering balm anses for at være sådan, hvis den rent faktisk udfører en række specifikke funktioner:

 • fugtgivende (sådan en stærk virkning i bekæmper tætheden af ​​ansigtet vil ikke give nogen lotion);
 • beroligende huden
 • desinfektion (antibakteriel) virkning
 • restaurering (regenerering) af væv;
 • dyb grundig udrensning
 • blødgøring;
 • dækning beskyttelse;
 • behagelig, diskret aroma.

. Det vil sige, bruge balsam efter barbering - en omfattende pleje til mænds hud efter daglig traumatiserende procedure, og hvis nogen af ​​disse værktøjer ikke opfylder alle disse funktioner, kan denne balsam næppe kaldes virkelig god.

Hvis f.eks. Barberingshjælpen kun vaskes med sæbe og vand, vil dette efterhånden føre til tør hud. Og ejerne af den allerede tørre type, er denne metode generelt kontraindiceret.

Lotion er uønsket af samme grund: Den indeholder altid alkohol, som tørrer huden, og brændende fornemmelser i ansigtet efter påføring af dette produkt er ikke behagelige for alle og kan tolereres. Balm, tværtimod, ikke altid indeholder alkohol, dens konsistens ligner creme eller gel (som lotion, væske, såsom vand), således at huden fugtgivende mænd er meget mærkbar, som er så vigtigt for ejere af tør eller følsom hud. Balsam har ikke en sådan "plukning" effekt på microrani som lotion.

Hvordan man vælger

Fejlen ved at vælge den rigtige barberingsbalsam kan være fyldt med det faktum, at et negativt resultat vil være til stede i ordets ordlige betydning. Hvordan vælger du den bedste måde at ikke skade dig selv og hvad du skal være opmærksom på:

struktur

Jo flere plante- og mineralkomponenter der findes i balsam, når man læser information om sammensætningen, desto bedre. Vær sikker på at være nyttigt at en balsam, der indeholder naturlige voks, planteekstrakter, essentielle olier og så videre. Men det er vigtigt at vide, om der er noget af det følgende allergisk reaktion, ellers, uanset hvor nyttige eller var en del af, ikke andet end skade, et sådant værktøj vil ikke medbringe. Men i hvert fald garanterer tilstedeværelsen af ​​forskellige kemiske duftstoffer og syntetiske stoffer på huden ikke nogen fordel.

Hudtype

Det er godt, at balsamerne er så varierede i sammensætning: For alkoholholdige eller normale hud er alkoholholdige mere velegnede til tørre - på olier og uden alkohol. For det følsomme er det bedre at tage produktet uden dufte og farvestoffer, fordi der med yderst hud er meget uønsket forekomst af overskydende kemiske bestanddele.

egenskaber

Vi har allerede sagt, hvilke kvaliteter en virkelig god efter barbering balm for mænd burde have. Men mange betyder og i så høj grad besidder størstedelen af ​​disse nødvendige egenskaber, derfor er det nødvendigt at starte ved valg af hudtype:

 • for olieagtig - rensning af porerne (balsam på alkohol);
 • til tør-fugtgivende, beroligende og blødgørende (i olier);
 • for følsomme - et minimum af kemikalier i sammensætningen + fugt + rensning;
 • til normal - valget er lettere her, da enhver mulighed kan være optimal.

I gennemsnit bidder priserne på balsams ikke, men du behøver ikke at spare for meget på dette. Hvis balsam solgt i gave - grådige uværdige, hvis den aktuelt - overdreven parsimoni kan påvirke huden i ansigtet er ikke den bedste måde, og med denne "skønhed" nødt til at gå et stykke tid over showet. Selvom kvaliteten af ​​de dyre muligheder ofte ikke altid svarer til prisen, og en billigere balm måske passer til nogen mere end de mest roste mærkevarer. Derfor er prisen på dette produkt ikke den vigtigste retningslinje, når du vælger.

Populære mærker

Taknemmelighed af kunderne under deres eksistens på markedet lovligt vandt:

 1. Ginseng Active Homme (Yves Rocher). Balm "virker" umiddelbart efter påføring på huden, ikke fedtet. Det har straks en beroligende virkning, fugter huden og gør den blød og glat hele dagen. Ved konstant brug letter enhver efterfølgende barbering. Det fremkalder ikke udseendet af rødme, blødgør selv meget stive børster.
 2. Blue de Chanel After Shave Balm (Chanel). Fransk balsam, perfekt fugtgivende, stramning og beroligende hud. Giver friskhed, helbreder mikrotraumas og giver et velplejet look til ansigtet. Fugtighedsbevarende varer hele dagen, duften er næppe synlig træagtig citrus.
 3. Nivea Mænd. Dette er en hel serie balsam til mænd med forskellige hudtyper. Forlad ikke fornemmelsen af ​​tørhed, brændende og stikkende, hvilket er vigtigt for følsom hud. Alle balsamer Nivea tone, fugt. Også Nivea desinficerer huden grundigt og har en antibakteriel virkning. Som en mulighed - Creme-balsam fra Nivea, der giver endnu længere fugtighed og modstandsdygtighed mod irritation. Du kan vælge en passende mulighed for dig selv: Nivea Men Sensitive - Til følsom hud, Cooling - med en køleeffekt mv. Nivea - en række balsamme, der ikke indeholder alkohol.
 4. Gillette. Dette er også en hel række barberingsprodukter, der også repræsenterer forskellige balsam. Fuktgivende, forfriskende effekt, beskyttelse, blød effekt og behagelig aroma - disse er de kvaliteter, der betragtes som shave-produkter fra Gillett. (Valg: GillettePro, Mach 3, Fusion og mange andre.). Undtaget irritation.
 5. ArkoMen. Blødgør og beroliger huden, der er muligheder for forskellige typer (Cool, Fresh, Sensitive osv.). Advarer udseendet af acne (antibakterielle effekter) nærer huden med energi, øjeblikkeligt lindrer tæthed og tørhed, godt opdateres.
 6. Payot. En hel række perfekt fugtgivende balm, der effektivt lindre ubehag efter barbering, tørhed og brænding. Stopper ikke porer. Lækker på huden pænt, klipper ikke (fordi den ikke indeholder alkohol). Sammensætningen omfatter planteekstrakter og vitaminer, således at balsam giver forsigtig pleje. Ideel til følsom mandlig hud.

Hvordan man vælger

Hvis balsam er valgt som plejeprodukt efter barbering, vil dets anvendelse ikke medføre problemer:

 • Fjern alt hår og barberopløsning med vand (uden sæbe);
 • Påfør en balsam på den rensede hud (lagets tykkelse er valgt afhængigt af instruktionerne i instruktionerne eller på anmodning);
 • gøre en gnidningsbevægelse delikat fordele balsam over det behandlede område;
 • Vent til absorberet (skyll ikke).

Der er ingen visdom, et minimum af tid, og effekten er blød, ren, tonet, beskyttet hud og en behagelig aroma for hele dagen!

10 personlig pleje produkter, som en mand burde have

For nylig argumenterede vi for, at ikke kun piger har brug for selvbehandling. De fleste mænd, hvis de indser dette, ved ikke, hvad slags penge de har brug for. Vi besluttede at lette valget af mel og malede, hvilken slags omsorgsfulde kosmetik vil være nyttigt for enhver mand.

Cleanser

En af de to søjler i det mest stramme plejeprogram (den anden er en fugtighedscreme). Mænds hud producerer mere talg end kvinders hud, hvilket betyder, at højkvalitetsrensning er særligt vigtigt for det. For ham forsøger mærker normalt at lave enkle produkter: sæbe, skum og geler med forfriskende lugt, hvoraf mange kan bruges både til vask og til vask af kroppen. I "dåserne" med mint og menthol smag er der, udover hovedfunktionen, et behageligt valgfag: de hjælper med at vågne op.

Hvad skal man købe: "håndvask" til Billy Jalousy, tilbøjelig til fedtet og fedtet hud,
Clarins og Cetaphil rensende geler

Fugtgivende ansigtscreme

Igen vil det enkleste middel gøres, selvom en børnecreme (men vise os en mand, der ikke rynker foran et rør af "Tik-taka"). For at dræbe to fugle med en sten kan du vælge et multifunktionelt middel: en dagcreme med et SPF-filter (såsom Baxter of California) eller en der kan bruges til at fugtige hele kroppen. Forresten bliver emballagen af ​​mænds produkter normalt lavet så bekvemt som muligt - sandsynligvis for at finde en undskyldning for at ignorere dem.

Hvad skal man købe: SPF Baxter i Californien fugtgivende lotion, Neutrogena og Clinique cremer

Håndcreme

Mennesker husker typisk eksistensen af ​​håndcreme, kun når huden begynder at ligne sandpapir. Ofte er disse cremer meget nærende eller i modsætning til hurtigt absorberet. I princippet kan man i hænderne bruge fugtighedscreme til kroppen, men det er usandsynligt, at alle vil få anden og nægte at købe den første. Et særskilt niveau er at købe cuticleolie, som normalt også er dårlig.

Rengøringsmask og skrubbe

Den nødvendige ting for olieagtig eller tilbøjelig til olieagtig hud - det vil sige for næsten enhver mand. Ofte i sammensætningen af ​​sådanne masker er der ler; med regelmæssig brug reducerer de skinnet og letter de sorte prikker (nogle masker slipper sig af med dem). Facial scrub exfoliates døde hudceller (også rensning). Det kan ikke købe mere, hvis du vælger en dagcreme med syrer, som gradvist og uden unødvendige bevægelser vil exfoliere huden.

Hvad skal man købe: Freeman lermasker, Anthony Logistics For Men, Biotherm scrub

Lip balm

Lip care - til den uanstændige simple ting, som mange alligevel forsømmer. Mænds balsamme er lavet med specifikke duftstoffer (ingen roser), farveløse eller endda forsøger at fjerne glans fra dem. Ikke desto mindre kan balsams ikke kun findes blandt specialiserede mærker, men også universelle: Lucas 'Papaw, Blistex og Toitbel er lige så gode.

Før shaving og shave produkter

Måske den mest udforskede kategori blandt publikum (ikke mindst fordi disse udelukkende er mænd "banker"). En god barberkrem blødgør huden og stubben, gør det muligt for barbermaskinen at udføre sit arbejde godt. Aftershave er normalt præsenteret som en lotion, det reducerer irritationen fra bladet og blødgør huden.

Hvad skal man købe: efter shave balms Weleda, Avene, universal Nuxe

Body creme

Vi forudser vores fiasko vedrørende denne vare, men vi vil prøve. Huden tørrer både fra vand og fra et aggressivt middel til kroppen, så der er to muligheder: Brug enten en fugtgivende ting alligevel (CO Bigelow har myntekrem, der bogstaveligt talt chiller huden) eller vælge et meget mildt brusermiddel (køb dig selv olie L ' Occitanrensning og blødgøringsbrusolie og sat på et meget fremtrædende sted).

Hvad skal man købe: Jack Black lotion, Clinique, Kiehl's creme

Normal deodorant eller antiperspirant

Den største klage til de fleste massemarkedsdeodoranter og antiperspiranter er deres bevidst "manlige" lugt, eller rettere, hvordan de repræsenterer den. I mellemtiden kræver værktøjet ikke noget overnaturligt: ​​enkel duft og vellykket kamp med den naturlige lugt og sved. For sådan er det bedre at henvende sig til apotekets mærker eller universelle som Malin + Goetz.

Hvad skal man købe: Malin + Goetz deodorant, The Body Shop antiperspirants, Tom's

Hår styling

Et andet område, som de fleste mænd allerede kender til. Midler til at skabe mænds frisurer har mange mærker involveret i pleje. En enkelt "bank" kan i høj grad ændre udseendet, og for ikke at miste sikringen ved at finde den rigtige, anbefaler vi dig at spørge mesteren under hårklippet om hvad han vil anbefale for at opretholde frisuren - voks, gel eller læbestift.

Hvad skal man købe: Oribe voks, Bumble og Bumble gel, Imperial Barber mat læbestift

Specifikke kosmetik

Ovenfor - en samlet prøve, men hver hud og kroppen har sine egne behov, for hvilke generelle anbefalinger er uundværlige. Ejere af et skæg skal bruge olier og balsams til at passe på det, whiskers - voks og tilbehør til at bevare formen (alt er for eksempel Beard Brand). Episodisk kan et antimikrobielt serum være nyttigt til behandling af sår, som i Jack Black. Fonde, der stimulerer hårvækst, fugtighedsmasker og anti-acneprodukter som Kyoku, kan også tilskrives dette punkt - vi minder dem om, at minimal selvpleje er en præstation, men der er stadig en hel verden bag den.

De bedste cremer til mænd - TOP 10

Indhold [skjul]

De bedste cremer til mænd er produkter, der er populære med det stærkere køn. De håndterer hurtigt og effektivt alle slags problemer, der kan opstå på huden. I betragtning af egenskaberne hos den mandlige hud og dens forskelle fra den kvindelige ømhud anbefales det at anvende produkter bestemt til mænd.

I denne artikel vil vi præsentere de top 10 bedste cremer til mænd. Bedømmelsen er baseret på vurderinger og anbefalinger fra repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden.

TOP 10 bedste mænds cremer

NIVEA FOR MEN

For at genoprette et nyt udseende og styrke huden hjælper Nivea. Værktøjet efter den første ansøgning fjerner tegn på træthed og stress. På grund af sin formel, der er rig på vitaminer, urteekstrakter af guarana og coenzym Q10, vil den perfekt fugtiggøre huden og vil ikke efterlade spor af en fedtfilm efter påføring.

Omtrentlig pris: 320 rubler.

Shiseido Moisturizing, Reparation af Face Cream

Produktet har en lys struktur, der øjeblikkeligt løser problemerne forårsaget af udtørring af huden. Indeholder et kompleks af stoffer, der har til formål at beskytte og genoprette beskadiget væv i epidermis. På grund af tilstedeværelsen af ​​komponenten vil thiotaurin fjerne den store ophobning af fedt på epidermis.

Kan opretholde fugt i 24 timer, derfor med regelmæssig brug forhindrer udseendet af rynker og ruhed. Vil tjene som en fremragende beskyttelse mod irritation forårsaget af barbering eller udsættelse for miljøet.

Anvendelsesmetode: Det er bedre at bruge efter rensning eller efter barbering. Påfør et lille lag af værktøjet og fordel det jævnt over overfladen.

Omtrentlig pris: 2500 rubler.

Faberlic For Men Eye Gel Cream

Produktet øger iltindholdet i epidermis. Stimulerer genopretning med aktiv kollagenproduktion. Som en del af der er ekstrakter af Tika træ, som beroliger dækket, genoprette vitalitet.

Cremen til huden omkring øjnene er fantastisk til alle hudtyper og klare sig effektivt med at passe på øjenlågene og området omkring øjnene. Efter brug på huden vil der ikke være spor af træthed, "mørke cirkler", stress og ødem.

Omtrentlig pris: 160 rubler.

Ahava Mineral Hand Cream

Strukturen omfatter Dødehavet mineraler (på vores hjemmeside er der en detaljeret artikel om cremer med komponenter i Det Døde Hav), der beskæftiger sig med mange problemer. Efter påføring absorberes midlet hurtigt og effektivt genopretter dækslets blødhed og lindrer irritation.
Hypoallegic creme indeholder ikke:

 • farvestoffer;
 • parabener;
 • Olieraffinering komponenter;
 • GMO produkter.

Anvendelse: Anvend på ethvert tidspunkt af dagen med lys massearbejder.

Omtrentlig pris: 840 rubler.

Clarins - blødgør håndcreme

Perfekt til alle hudtyper. Mænds hænder udsættes ofte for ekstern påvirkning, så de har brug for et værktøj, som hurtigt og effektivt kan klare tørhed, irritation og skade.

Strukturen omfatter vitaminer, planteekstrakter. De gendanner beskadigede områder og giver blødhed.

Håndfløde bør bruges, når hænderne er mest udsatte for tryk. Det er bedre at påføre rene hænder og sprede sig over hele håndfladen.

Omtrentlig pris: 950 rubler.

Mænds kropscreme "Primaflora"

Sammensætningen indeholder de nødvendige komponenter til hurtig og effektiv reparation af beskadigede celler i epidermis. Gendan vandbalancen og beskyt mod skader.

Dette produkt er designet specielt til hele kroppen.
Den består af naturlige ingredienser:

 • Planteekstrakter (aloe, ginseng, propolis);
 • Olier (lavendel, mandler, shi, oliven).
 • Glycerin og vand.

Disse stoffer vil permanent beskytte huden mod aldring og mangel på vand i epidermis.

Omtrentlig pris: 200 rubler.

COLLISTAR krem ​​creme gel

Meget hurtigt absorberet fra overfladen af ​​huden, så funktionerne vises så hurtigt som muligt. Kan fugte dækslet, hvilket gør det elastisk og glat. Efter påføring vil den se frisk og frisk ud.

Let tekstur vil ikke tilstoppe porerne og vil ikke efterlade en fedtet glans.

Anslået pris: 1 400 gnid.

Mand Belitas fodkrem

Dette værktøj er designet til at passe på fødderne. Effektivt klare en ubehagelig lugt og normaliserer sveden. Det aktive stofkompleks vil holde fødderne fra skade og lugt hele dagen. Egnet til brug i løbet af dagen, og til den bedste effekt bør man bruge dag og nat, anvende produktet til at rense og tørre fødder.

Indeholder også komponenter, der hjælper med at genoprette beskadigede fødder og har en desinficerende effekt.

Omtrentlig pris: 80 rubler.

Five Star Foot Cream

Takket være de æteriske olier af te og citron beskytter den effektivt fødderne mod ubehagelig lugt og skade. Efter de første applikationer bliver huden på fødderne øm, små sprækker forsvinder.

Bidrar til forsvinden af ​​ubehagelig lugt inden for 10 timer. Med daglig brug forbedres effekten af ​​applikationen - benene bliver meget blødere og sundere.

Omtrentlig pris: 40 rubler.

Karite Foot Cream L'Occitane

Efter brug på fodens hud vil der ikke være revner, irritationer, forskellige brystkorn og korn. Værktøjet returnerer hurtigt friskhed og afkøling på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​menthol.

Formlen af ​​dette produkt indeholder vigtige stoffer, som aktivt og forsigtigt tager sig af dine fødder:

 • Shea smør;
 • Rosmarinekstrakter;
 • arnica;
 • Lavendel æterisk olie;
 • Menthol.

Omtrentlig pris: 500 rubler.

Interessant! Der er mandlige BB cremer. Se en video anmeldelse om disse værktøjer:

Hvordan vælger man en T-formet maskine (barbermaskine)?

Wizzit hjem epilator anmeldelser