10 bedste barberingsprodukter 2018

Barberingsprodukter er blevet særlig populære. Kvinder bruger dem som gave til alle mænds ferie. Ja, og det retfærdige køn nyder ofte sådanne produkter. Overvej de mest populære barberskum og geler. Bedømmelsen indeholder de bedste midler, ifølge forbrugeranmeldelser.

Barberingsgeler

Ifølge producenterne er det geler, der bidrager til en let og smertefri glide af bladet. Men på trods af de økonomiske udgifter er denne form for penge blandt de dyreste. Det har en flydende konsistens.

Det har en kompleks virkning - renser huden, toner, blødgør hårets struktur, forbereder huden til barbering. Velegnet til mænd med den hårdeste type børstehår. Men applikationen vil tage meget mere tid, i modsætning til det klassiske skum. Det har en række styrker og svagheder.

Bedste barberingsprodukter: En kort oversigt

For mange mænd er princippet om at vælge kosmetik til barbering baseret på to indikatorer - forbrug og pris. Faktisk bør de bedste barberingsprodukter primært svare til den slags hud hos en mand og hans behov. Desuden anbefaler eksperter at være opmærksom på sammensætningen, da kemiske tilsætningsstoffer kan forårsage allergi og irritation i ansigtets hud, og kun naturlige produkter nærer, fugter og beskytter det.

Generelt bør mænds barberskønhed være uundværlige elementer i hver procedure for at fjerne overskydende ansigtshår. Uanset om det er skum eller gel, sæbe eller fløde, balsam eller lotion, er det tilrådeligt at vælge selv det optimale mærke og bruge det på en omfattende måde ved hjælp af produktlinjen. For at gøre det rigtige valg skal du kende fordele og ulemper, sammensætningen og princippet om driften af ​​hver type barberingsprodukter.

Variety Shaving Tools

Hver mand er simpelthen forpligtet til selv at vælge mindst et passende mærke af mænds kosmetik til barbering og efterfølgende, takket være hvilket det vil være muligt at undgå alle de ubehagelige konsekvenser af barbering. De mest populære og eftertragtede mærker har været på salg i mere end et årti, for eksempel Nivea, Gillette eller Arco. Der er mange elite mærker fra udenlandske producenter, som også fortjener opmærksomhed.

Mænds barberingsgeler adskiller sig fra andre former for fremstilling af sådanne kosmetiske produkter, men forbruget af produktet er meget lavere end for skum eller sæbe. Den tætte struktur kræver yderligere slag i gryden med en barberingsbørste, men en lille smule af gelen spredes og intensiverer et stort område af huden intensivt. Fordelene er en værdifuld naturlig sammensætning uden alkohol, en ulempe - en høj pris. Leader blandt barberende geler - Gilette Fusion. Få mere at vide om Gilette barbering produkter.

Det bedste middel til tør hud er en creme, lys og intenst fugtgivende struktur er velegnet selv for følsom hud. Hvis barberkremet er pisket i et skum, får du en blød og luftig konsistens, som er let at lægge på ansigtets hud og blødgør det øjeblikkeligt. Fordelene ved barbering cremer kan tilskrives den lave pris, og til minuserne - det hurtige forbrug af creme. Sammensætningen indeholder halvsyntetiske fedtstoffer, alkohol og alkaliske sæbe, glycerol og naturlægemidler. Lederen blandt cremerne anerkendte barberkrem fra Nivea. Få mere at vide om Nivea barbering produkter.

Skum sammenlignes ofte med barbergel, da det er to klare ledere i efterspørgsel og ydeevne. For at forstå forskellen mellem gel- og barberskummet skal du se på sammensætningen. Skummet indeholder sædvanligvis alkoholer og smagsstoffer, men skummet antyder allerede en færdig skumstruktur til en let og sikker barbering. Fordelene er mineraler og vitaminer i sammensætningen, den perfekte tekstur og blødgøring af børsterne, såvel som den lave pris. Minus en - en hurtig udgift. Det ideelle barberskum, ifølge eksperter, er Arco MEN Foam Comfort.

Oprindeligt var den eneste kosmetik til barbering almindelig sæbe, som blev skummet med en børste. I dag tilbyder den moderne industri af mænds kosmetik et stort udvalg af sæbe til barbering, hvis sammensætning indebærer fugtgivende, afkøling, antiinflammatoriske og antibakterielle naturlige ingredienser. Fordelene ved sæbe er et langt forbrug og beskyttelse af huden mod patogen flora, minus - prisen. Den ideelle mulighed for barbersæbe er produktet Proraso sæbe.

Olien

For følsom og tør hud skal barberingsprocedurer udføres med det mest fugtigheds- og beskyttelsesmiddel, fx med en særlig barberolie. Handlingsprincippet er enkelt - fugtgivende og blødgør huden, danner en beskyttende film og blødgør hår for nem barbering. Sammensætningen af ​​dette produkt - naturlige vegetabilske olier og estere. Blandt alle olier til barbering er sådanne produkter som The Art of Shaving, L'Occitane og The Body Shop anerkendt som værdige. Ulemperne ved sådanne midler kan betragtes som deres høje priser.

Det bedste middel til følsom hud.

Følsom ansigtshud kræver den mest delikat barbering med brug af allergivenlige naturlige kosmetik. Det vil sige, at geler, skum, sæber og olier indeholdende alkoholer, syntetiske tilsætningsstoffer, overfladeaktive stoffer, æteriske olier og kemiske komponenter (konserveringsmidler, smagsstoffer osv.) Vil være uhensigtsmæssige. På grund af denne sammensætning kan følsom hud lide af kontaktdermatitis og eksem.

Sæbe er det første middel, der er kontraindiceret til følsom hud, da den indeholder alkali, alkohol og andre tilsætningsstoffer, som irriterer epidermis af denne type. Det samme kan siges om barberskum, der i de fleste tilfælde indeholder alkoholer og alkohol i sammensætningen. Det ideelle værktøj er en barberkrem eller gel, som indeholder aloe vera, vitamin E og kamille.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger et værktøj?

For at gøre kosmetisk barbering ideel til ansigtets hud og menneskers behov, skal du være opmærksom på flere kriterier, når du vælger. nemlig:

 1. Hudtype De fleste skum, geler, sæber, cremer og olier er skabt individuelt til en bestemt hudtype, for tør eller følsom, olieagtig eller normal hud i ansigtet. Der er også universelle retsmidler, der passer til alle mænd.
 2. Zone i kroppen Når du vælger et værktøj, skal du tage højde for, hvilken del af kroppen der vil blive udsat for depilation. Ansigtshuden er den mest delikate og krævende, så du bør ikke bruge skum og geler til depilering af andre zoner.
 3. Komposition. Hvis en mand har brug for en følsom pleje af følsom hud, skal man vælge de mest naturlige produkter med urteekstrakter. Til tør hud afhenter kosmetik med fugtighedsbevarende ingredienser i sammensætningen, til olieagtig hud - med alkohol, tørremidler og astringenter.
 4. Producent. Du skal vælge kosmetik fra pålidelige og pålidelige leverandører og mærker, der er kendt for mennesket.

Når man vælger kosmetik, er det ikke nødvendigt at stole på sin prispolitik, da flertallet af billige produkter tyder på utilstrækkelig fugtighed, blødgøring og glidning under barberingen samt hurtig forbrug. Mens for andre dyre varer skal overbetales på grund af navnet. I dette tilfælde vil besparelserne blive uberettiget.

Dermatologens anbefalinger

Anbefalinger fra hudlæger er et andet vægtigt kriterium for at vælge barberingsprodukter. Dermatologer rangerede de bedste producenter af mandlige kosmetik, som du kan stole på. Denne oversigt indeholder følgende tidstestede og erfarne millioner af mænds mærker og mærker af barberingsprodukter:

 • Tyrkisk selskab ARKO;
 • Gillette fra Tyrkiet;
 • Tysk mærke nivea;
 • L'OREAL fransk produktion;
 • Proraso fra Italien;
 • Muehle fra Tyskland.

Dermatologer råder mænd med fedtet hud til at bruge oftere skum og sæbe til barbering, da de beskytter og tørrer huden efter proceduren, og renser porerne dybt. Barberingsgeler og barberkremer er mere velegnede til tør og følsom hud, og olier er ideelle til normal hudtype. Mænd skal vælge kosmetik fra en fabrikant for at give omfattende og mest effektiv pleje.

konklusion

Barberingsprodukter skal give huden maksimal hydratisering og blødgøring, hår - fiksering og blødgøring til barbering, maskinblad - maksimal glidning og glat fjernelse af børster. Billig barbering er skum og cremer fra velrenommerede producenter.

Barbersæber koster lidt mere, men de vil give en lang udgift og dermed omkostningsbesparelser. Den dyreste er olier og barberingsgeler, hvilket også indebærer langsigtet forbrug, men garanterer effektiv værdifuld hudpleje. Når du vælger at være opmærksom på sammensætningen og princippet om handling, snarere end prisen på produktet.

6 bedste barberingsprodukter

Barbering produkter har længe været en egenskab af en ægte mand og en win-win gave til enhver lejlighed. Ja, og på kvindens hylde i badeværelset fandt de også et ærested. Find ud af hvad der er bedre: skum, gel eller barbercreme og hvilke mærker at give deres præference?

Hvad er bedre - skum, creme eller barbergel?

Type af midler

I dag er der tre typer barberingsprodukter:

Cream - den nemmeste og budgetversion af barberingsprodukter. Det er godt påført huden og er let fordelt, fugtigt huden. Men fløden kræver oftest brugen af ​​en barberingsbørste (som ikke er særlig praktisk) og kan ikke give en perfekt barbermaskine glide over huden, hvilket fører til irritation, nedskæringer og utilstrækkelig ren barbering. Eksperter mener, at barberkrem er det sidste århundrede og anbefaler det kun til mennesker med ubehagelig hud.

Skum - det traditionelle og mest populære værktøj til barbering. Det er let at påføre, fugtiger huden, blødgør hårene, giver en tilstrækkelig grad af glidning af knivene på huden, hvilket giver en behagelig barbering. Derudover er den altid klar til brug: For at få en del luftskum, behøver du kun et klik på ballonen. Barberskum bruges bedst af mennesker med bløde og sparsomme børster, unge mænd og teenagere.

Gel er den mest økonomiske i form af forbrug, men også den dyreste. Det adskiller sig fra den skum gelatinøse konsistens. Gelen påføres hårdere end skum, da det tager tid at "sløre" midlerne på huden. Dermatologer hævder dog, at denne anvendelsesmåde er yderst nyttig til huden: renser, toner, blødgør hår og perfekt forbereder huden til barbering. Barberingsgel giver den bedste barberglid og passer bedst til mænd med stive børster.

Indikatorerne for komfort omfatter mængden af ​​produktet og dens forbrugsmængde, emballeringsmuligheder, tilgængelighed og bekvemmelighed af dispenseren, sikkerhed og renlighed af barbering, aroma og generelle hudfølelser efter brug af produktet. Alle disse nuancer er rent individuelle, men det er dem der skaber det generelle indtryk af barberingsværktøjet og gør dig til at elske (eller ikke elske) det.

Hvilken producent af barberingsprodukter er den bedste?

På trods af de mange tilbud i butikkerne er der kun to ledere, der erobrede det russiske marked: Nivea og Gillette. Begge virksomheder producerer et komplet udvalg af gode barberprodukter (skum, cremer, geler), der er designet til forskellige hudtyper, og deler ligeledes forbrugerens anerkendelse. Loreal og Cliven produkter er også af god kvalitet, men de er mindre populære på grund af højere priser.

Lavpris segmentet er optaget af produkterne fra mærkerne Arco, Mennen, Gibbs og de indenlandske selskaber Liberty and Red Line. De har en lav pris (op til 100 rubler), en bred vifte og gode forbrugeregenskaber.

Der er mange redskaber til barbering fra kategorien farmaceutisk kosmetik (Avene, Ragase, Vichy) og luksusmærker (Loccitane, Shiseido, Clinique, Lancome, etc.). Kvaliteten af ​​de fleste af dem kan kaldes bedst, men på grund af den høje pris er disse midler ikke særlig populære.

Ranking af de bedste barberskum, cremer og geler - TOP-6

Price Expert valgte 6 populære barberingsprodukter.

Mandlige ansigtscreme: er det virkelig nødvendigt?

Hvad gør mænds hud så forskellig fra kvinders hud, at den har brug for en særlig creme? Lad os svare på dette spørgsmål, og samtidig vil vi fortælle om de bedste kosmetik til mænd ifølge udtalelsen fra Skin.ru's redaktører.

 • Hvorfor har mænds hud brug for speciel kosmetik?
 • Hvordan man vælger en ansigtscreme
 • Typer af cremer til mænd
 • Sammensætning af mandlige creme
 • Regler for ansættelse af ansigtscreme
 • Gennemgang af de bedste cremer

Hvorfor har mænds hud brug for speciel kosmetik?

Mænds ansigtscremer er i modsætning til folkelig tro ikke en markedsførers opfindelse, men en videnskabeligt baseret produktkategori. Fordi mænds hud kræver særlig pleje.

"Det adskiller sig fra kvinden først og fremmest i sin fysiologi, fordi det fra en ungdom er påvirket af mandlige kønshormoner - testosteron og dets derivater", siger Marina Kamanina, en ekspert dermatolog ved L'Oréal Paris.

Som følge heraf bliver mænds hud mere porøs, olieagtig, tilbøjelig til tilstoppede porer og dannelsen af ​​comedoner. Mænds hud er tættere på grund af en større mængde kollagenfibre. "

Mandlige ansigts creme indeholder oftest beroligende, fugtgivende og toning ingredienser.

De vigtigste forskelle mellem mandlige og kvindelige hud er opført af Irina Vavaeva, Lancôme hudpleje ekspert:

Mænds hud er i gennemsnit 24% tykkere end kvinders hud, tætheden af ​​kollagenfibre i dermis er højere hos mænd, og deres elasticitet er meget større. Disse forskelle vedbliver i hele livet.

Biologisk mandlig hud aldrer langsommere end kvindeskind, men aktiv rygning og langvarig udsættelse for solen uden SPF-produkter fører til, at tegn på fotografering i form af folder og rynker fremstår tidligt.

Produktionen af ​​talg i den mandlige hud er meget mere intens, hvilket ofte fører til forekomsten af ​​acne. Cebum produceres aktivt i T-zonen.

På den anden side påvirkes hudens tilstand på kinderne, hagen og halsen af ​​barberingsprocessen, hvorved hydro-lipidfilmen permanent beskadiges. Processen med naturlig fornyelse af epidermis er forstyrret, huden mister sin beskyttelse og bliver dehydreret.

Konstant barbering øger hudfølsomheden.

PH-niveauet hos mænd er i gennemsnit 5,4, og denne kendsgerning tages i betragtning ved opstilling af mandlige rengøringsmidler.

På grund af egenskaberne i hudstrukturen foretrækker mænd mænd med lavt fedtindhold og lettere teksturer, der ikke indeholder olier eller indeholder en lille mængde af dem.

Hvordan man vælger en ansigtscreme

Dette er algoritmen til at vælge en ansigtscreme, der tilbydes af Irina Vavaeva.

Bestem din hudtype: tør, olieagtig, normal eller kombination.

Overvej hyppigheden af ​​barbering: Jo oftere du gør dette, jo blødere skal cremen være, og lysere tekstur.

Bedøm hudens tilstand: Der er skrælning, en følelse af stramhed, ubehag - du har brug for en nærende creme. Hvis der ikke er noget i vejen, og barbering ikke forårsager problemer - fugtgivende. Hvis huden er følsom, tilbøjelig til irritation - vælg hypoallergen betyder med beroligende virkning.

Fokus på alder: Fra 30 år har du brug for en creme fra de første rynker, efter 40 år - udglatning med løfteeffekt eller foryngelse.

Typer af cremer til mænd

Tabellen nedenfor viser klassificeringen af ​​hovedtyperne af cremer til mænds hud. Generelt adskiller de sig ikke fra kvinder, men det betyder ikke, at piger kan låne kosmetik fra kærester. Husk: Formlerne til mænd er rigere.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Mænds face cream: top 10 bedste kosmetiske til mænd

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at mænds ansigtscreme er en fuldstændig unødvendig luksus, der ikke bærer noget nyttigt. Du behøver ikke begå en fejl og nægte en positiv effekt på huden, fordi den også har brug for næring og hydrering, og hyppig barbering bringer sin andel af bivirkninger. Vi bør ikke glemme funktionerne hos de kvindelige og mandlige ansigter, så valget af stoffet skal tages omhyggeligt og tage hensyn til typen af ​​din hud og endda dens tilstand. Hvordan vælger man, og hvad betyder at give præference?

5 grunde til, at en mand skal bruge ansigtscreme

En smart, velplejede mand er drømmen om næsten enhver kvinde, og selv giftede damer forsøger, men ikke altid med succes, at gøre deres ægtefælle til et ideal. Hvis du ændrer dit udseende uden kraftigt artilleri i form af dyre kosmetiske procedurer, er det svært (og nogle gange umuligt - det meste af det stærkere køn kategoriserer kategorisk at gå i salonen og især til at injicere sig selv), og så er det helt simpelt at slippe af med oplagte defekter på ansigtet. Cremen til ansigtshud vil komme til undsætning her, og på en kort tid vil selv en hård hud gøre den blød og silkeagtig.

Ved afvisning af hans elskede kæreste til brug af ansigtscreme, kan han præsentere ham med flere argumenter, der kan bevise, at man ikke kan undvære dette værktøj. De vigtigste grunde, der burde være en stimulans for brugen af ​​stoffet:

 • Med alderen taber huden ikke kun elasticitet, men også skygge;
 • epidermale væv får ikke altid den nødvendige fugtighed;
 • I en alder af 40 vises mange folder og rynker, der ikke kan kaldes udsmykning;
 • dilaterede grimme porer prydet med sorte prikker;
 • under barberingen er huden ofte skadet.

Dette er nok for ægtefællen til at begynde i det mindste at tænke på, at brugen af ​​værktøjet virkelig vil hjælpe med at slippe af med mange problemer og aftalte et kort eksperiment. Kun få procedurer vil helt sikkert hjælpe ham med at sikre, at stofferne virkelig har en stor fordel.

Skønhedstips

Hvis du spørger spørgsmålet om, hvor nødvendigt det er at bruge mænds ansigtscreme, til en kosmetolog, vil en erfaren mester helt sikkert svare, at kun eksponering for særlige midler vil hjælpe med at slippe af med uønskede defekter og forhindre udseendet af nye defekter. Hvordan vælger man det meget nødvendige stof for at opnå den maksimale effekt?

Beauticians rådgive:

 • Forundersøg oplysninger på internettet, besøg mænds fora, se bedømmelser, der angiver de bedste ansigtscremer;
 • at bestemme (selvstændigt eller ved hjælp af en kosmetolog) din egen hudtype
 • finde ud af, hvilken virkning afhjælpe skal have (anti-aging, fugtgivende eller nærende);
 • spar ikke på købet - billige lægemidler er i stand til at yde officiel pleje, men der er stor risiko for at erhverve produkter af lav kvalitet, der ikke har nyttige egenskaber;
 • Sørg for omhyggeligt at undersøge oplysningerne på pakken - her skal det ikke kun angives funktionerne i ansøgningen, men også den alder, som stoffet anbefales til.

På trods af hvilken manlig creme blev valgt, er det afgørende at uafhængigt verificere dets effektivitet og fraværet af bivirkninger. Det er ikke svært - det er nok til nøje at overvåge resultaterne af brugen af ​​stoffet i flere uger. Hvis huden ikke ændres til det bedre, og manglerne ikke forsvinder, eller der er ubehagelige symptomer på allergier i form af udslæt eller irritation, bør du helt sikkert nægte at bruge lægemidlet og købe et andet middel.

Gode ​​råd! Hvis der er tvivl om, hvilke gode cremer der er bedre for mænd at bruge, er det bedre at kontakte en kosmetolog, som helt sikkert vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Vi råder dig til at se på anmeldelsen om de bedste cremer til mænd:

Top 10 bedste cremer

Vælg en ansigtscreme, der hjælper med at fjerne irriterende defekter eller problemer, er ikke svært. De fleste lægemidler er længe blevet testet af repræsentanter for det stærkere køn og fik deres fans. Før du går i butikken, kan du se bedømmelsen af ​​de 10 bedste cremer - det vil helt sikkert hjælpe med at træffe det rigtige valg.

fugtighedscreme

Ansigtscreme til mænd, der er designet til at berige hudens epidermier med dyrebar fugt, skal have en særlig sammensætning. Sørg for at udforske det, selv når du køber - som et fugtighedsbevarende middel skal være til stede silikone eller glycerin.

Forberedelsen af ​​tyske producenter vil helt sikkert glæde ejerne af flaky eller for tør hud. Du kan bruge den efter hver barbering - den neutraliserer virkningerne af skum, som ofte forårsager dehydrering af epidermale celler. Det er bedre at anvende midler dagligt, og at være særlig opmærksom på flagerne. Det er ikke nødvendigt at bruge det kun på tør hud - et fedt ansigt kræver hydrering ikke mindre.

Hydra Energy (fra L'OREAL)

Det anbefales at bruge til fugtgivende ansigtscreme af mænd fra et velkendt mærke, fordi det ikke kun perfekt toner op, men også kan påvirke forstørrede porer. Et par uger med regelmæssige procedurer vil gøre det muligt at observere, hvordan de bliver næsten umærkelige, mens huden bliver elastisk og dejlig fløjlsagtig, som kun er forbundet med velhydreret epidermis.

Du kan bruge cremen før barbering - det vil hjælpe med at undgå skader og de negative virkninger af visse lægemidler, der bruges til at lette proceduren. Teksturens struktur er meget delikat og næsten vægtløs; en behagelig aroma og en friskhed vil helt sikkert forblive på ansigtet.

De bedste cremer til mænd - TOP 10

Indhold [skjul]

De bedste cremer til mænd er produkter, der er populære med det stærkere køn. De håndterer hurtigt og effektivt alle slags problemer, der kan opstå på huden. I betragtning af egenskaberne hos den mandlige hud og dens forskelle fra den kvindelige ømhud anbefales det at anvende produkter bestemt til mænd.

I denne artikel vil vi præsentere de top 10 bedste cremer til mænd. Bedømmelsen er baseret på vurderinger og anbefalinger fra repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden.

TOP 10 bedste mænds cremer

NIVEA FOR MEN

For at genoprette et nyt udseende og styrke huden hjælper Nivea. Værktøjet efter den første ansøgning fjerner tegn på træthed og stress. På grund af sin formel, der er rig på vitaminer, urteekstrakter af guarana og coenzym Q10, vil den perfekt fugtiggøre huden og vil ikke efterlade spor af en fedtfilm efter påføring.

Omtrentlig pris: 320 rubler.

Shiseido Moisturizing, Reparation af Face Cream

Produktet har en lys struktur, der øjeblikkeligt løser problemerne forårsaget af udtørring af huden. Indeholder et kompleks af stoffer, der har til formål at beskytte og genoprette beskadiget væv i epidermis. På grund af tilstedeværelsen af ​​komponenten vil thiotaurin fjerne den store ophobning af fedt på epidermis.

Kan opretholde fugt i 24 timer, derfor med regelmæssig brug forhindrer udseendet af rynker og ruhed. Vil tjene som en fremragende beskyttelse mod irritation forårsaget af barbering eller udsættelse for miljøet.

Anvendelsesmetode: Det er bedre at bruge efter rensning eller efter barbering. Påfør et lille lag af værktøjet og fordel det jævnt over overfladen.

Omtrentlig pris: 2500 rubler.

Faberlic For Men Eye Gel Cream

Produktet øger iltindholdet i epidermis. Stimulerer genopretning med aktiv kollagenproduktion. Som en del af der er ekstrakter af Tika træ, som beroliger dækket, genoprette vitalitet.

Cremen til huden omkring øjnene er fantastisk til alle hudtyper og klare sig effektivt med at passe på øjenlågene og området omkring øjnene. Efter brug på huden vil der ikke være spor af træthed, "mørke cirkler", stress og ødem.

Omtrentlig pris: 160 rubler.

Ahava Mineral Hand Cream

Strukturen omfatter Dødehavet mineraler (på vores hjemmeside er der en detaljeret artikel om cremer med komponenter i Det Døde Hav), der beskæftiger sig med mange problemer. Efter påføring absorberes midlet hurtigt og effektivt genopretter dækslets blødhed og lindrer irritation.
Hypoallegic creme indeholder ikke:

 • farvestoffer;
 • parabener;
 • Olieraffinering komponenter;
 • GMO produkter.

Anvendelse: Anvend på ethvert tidspunkt af dagen med lys massearbejder.

Omtrentlig pris: 840 rubler.

Clarins - blødgør håndcreme

Perfekt til alle hudtyper. Mænds hænder udsættes ofte for ekstern påvirkning, så de har brug for et værktøj, som hurtigt og effektivt kan klare tørhed, irritation og skade.

Strukturen omfatter vitaminer, planteekstrakter. De gendanner beskadigede områder og giver blødhed.

Håndfløde bør bruges, når hænderne er mest udsatte for tryk. Det er bedre at påføre rene hænder og sprede sig over hele håndfladen.

Omtrentlig pris: 950 rubler.

Mænds kropscreme "Primaflora"

Sammensætningen indeholder de nødvendige komponenter til hurtig og effektiv reparation af beskadigede celler i epidermis. Gendan vandbalancen og beskyt mod skader.

Dette produkt er designet specielt til hele kroppen.
Den består af naturlige ingredienser:

 • Planteekstrakter (aloe, ginseng, propolis);
 • Olier (lavendel, mandler, shi, oliven).
 • Glycerin og vand.

Disse stoffer vil permanent beskytte huden mod aldring og mangel på vand i epidermis.

Omtrentlig pris: 200 rubler.

COLLISTAR krem ​​creme gel

Meget hurtigt absorberet fra overfladen af ​​huden, så funktionerne vises så hurtigt som muligt. Kan fugte dækslet, hvilket gør det elastisk og glat. Efter påføring vil den se frisk og frisk ud.

Let tekstur vil ikke tilstoppe porerne og vil ikke efterlade en fedtet glans.

Anslået pris: 1 400 gnid.

Mand Belitas fodkrem

Dette værktøj er designet til at passe på fødderne. Effektivt klare en ubehagelig lugt og normaliserer sveden. Det aktive stofkompleks vil holde fødderne fra skade og lugt hele dagen. Egnet til brug i løbet af dagen, og til den bedste effekt bør man bruge dag og nat, anvende produktet til at rense og tørre fødder.

Indeholder også komponenter, der hjælper med at genoprette beskadigede fødder og har en desinficerende effekt.

Omtrentlig pris: 80 rubler.

Five Star Foot Cream

Takket være de æteriske olier af te og citron beskytter den effektivt fødderne mod ubehagelig lugt og skade. Efter de første applikationer bliver huden på fødderne øm, små sprækker forsvinder.

Bidrar til forsvinden af ​​ubehagelig lugt inden for 10 timer. Med daglig brug forbedres effekten af ​​applikationen - benene bliver meget blødere og sundere.

Omtrentlig pris: 40 rubler.

Karite Foot Cream L'Occitane

Efter brug på fodens hud vil der ikke være revner, irritationer, forskellige brystkorn og korn. Værktøjet returnerer hurtigt friskhed og afkøling på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​menthol.

Formlen af ​​dette produkt indeholder vigtige stoffer, som aktivt og forsigtigt tager sig af dine fødder:

 • Shea smør;
 • Rosmarinekstrakter;
 • arnica;
 • Lavendel æterisk olie;
 • Menthol.

Omtrentlig pris: 500 rubler.

Interessant! Der er mandlige BB cremer. Se en video anmeldelse om disse værktøjer:

10 personlig pleje produkter, som en mand burde have

For nylig argumenterede vi for, at ikke kun piger har brug for selvbehandling. De fleste mænd, hvis de indser dette, ved ikke, hvad slags penge de har brug for. Vi besluttede at lette valget af mel og malede, hvilken slags omsorgsfulde kosmetik vil være nyttigt for enhver mand.

Cleanser

En af de to søjler i det mest stramme plejeprogram (den anden er en fugtighedscreme). Mænds hud producerer mere talg end kvinders hud, hvilket betyder, at højkvalitetsrensning er særligt vigtigt for det. For ham forsøger mærker normalt at lave enkle produkter: sæbe, skum og geler med forfriskende lugt, hvoraf mange kan bruges både til vask og til vask af kroppen. I "dåserne" med mint og menthol smag er der, udover hovedfunktionen, et behageligt valgfag: de hjælper med at vågne op.

Hvad skal man købe: "håndvask" til Billy Jalousy, tilbøjelig til fedtet og fedtet hud,
Clarins og Cetaphil rensende geler

Fugtgivende ansigtscreme

Igen vil det enkleste middel gøres, selvom en børnecreme (men vise os en mand, der ikke rynker foran et rør af "Tik-taka"). For at dræbe to fugle med en sten kan du vælge et multifunktionelt middel: en dagcreme med et SPF-filter (såsom Baxter of California) eller en der kan bruges til at fugtige hele kroppen. Forresten bliver emballagen af ​​mænds produkter normalt lavet så bekvemt som muligt - sandsynligvis for at finde en undskyldning for at ignorere dem.

Hvad skal man købe: SPF Baxter i Californien fugtgivende lotion, Neutrogena og Clinique cremer

Håndcreme

Mennesker husker typisk eksistensen af ​​håndcreme, kun når huden begynder at ligne sandpapir. Ofte er disse cremer meget nærende eller i modsætning til hurtigt absorberet. I princippet kan man i hænderne bruge fugtighedscreme til kroppen, men det er usandsynligt, at alle vil få anden og nægte at købe den første. Et særskilt niveau er at købe cuticleolie, som normalt også er dårlig.

Rengøringsmask og skrubbe

Den nødvendige ting for olieagtig eller tilbøjelig til olieagtig hud - det vil sige for næsten enhver mand. Ofte i sammensætningen af ​​sådanne masker er der ler; med regelmæssig brug reducerer de skinnet og letter de sorte prikker (nogle masker slipper sig af med dem). Facial scrub exfoliates døde hudceller (også rensning). Det kan ikke købe mere, hvis du vælger en dagcreme med syrer, som gradvist og uden unødvendige bevægelser vil exfoliere huden.

Hvad skal man købe: Freeman lermasker, Anthony Logistics For Men, Biotherm scrub

Lip balm

Lip care - til den uanstændige simple ting, som mange alligevel forsømmer. Mænds balsamme er lavet med specifikke duftstoffer (ingen roser), farveløse eller endda forsøger at fjerne glans fra dem. Ikke desto mindre kan balsams ikke kun findes blandt specialiserede mærker, men også universelle: Lucas 'Papaw, Blistex og Toitbel er lige så gode.

Før shaving og shave produkter

Måske den mest udforskede kategori blandt publikum (ikke mindst fordi disse udelukkende er mænd "banker"). En god barberkrem blødgør huden og stubben, gør det muligt for barbermaskinen at udføre sit arbejde godt. Aftershave er normalt præsenteret som en lotion, det reducerer irritationen fra bladet og blødgør huden.

Hvad skal man købe: efter shave balms Weleda, Avene, universal Nuxe

Body creme

Vi forudser vores fiasko vedrørende denne vare, men vi vil prøve. Huden tørrer både fra vand og fra et aggressivt middel til kroppen, så der er to muligheder: Brug enten en fugtgivende ting alligevel (CO Bigelow har myntekrem, der bogstaveligt talt chiller huden) eller vælge et meget mildt brusermiddel (køb dig selv olie L ' Occitanrensning og blødgøringsbrusolie og sat på et meget fremtrædende sted).

Hvad skal man købe: Jack Black lotion, Clinique, Kiehl's creme

Normal deodorant eller antiperspirant

Den største klage til de fleste massemarkedsdeodoranter og antiperspiranter er deres bevidst "manlige" lugt, eller rettere, hvordan de repræsenterer den. I mellemtiden kræver værktøjet ikke noget overnaturligt: ​​enkel duft og vellykket kamp med den naturlige lugt og sved. For sådan er det bedre at henvende sig til apotekets mærker eller universelle som Malin + Goetz.

Hvad skal man købe: Malin + Goetz deodorant, The Body Shop antiperspirants, Tom's

Hår styling

Et andet område, som de fleste mænd allerede kender til. Midler til at skabe mænds frisurer har mange mærker involveret i pleje. En enkelt "bank" kan i høj grad ændre udseendet, og for ikke at miste sikringen ved at finde den rigtige, anbefaler vi dig at spørge mesteren under hårklippet om hvad han vil anbefale for at opretholde frisuren - voks, gel eller læbestift.

Hvad skal man købe: Oribe voks, Bumble og Bumble gel, Imperial Barber mat læbestift

Specifikke kosmetik

Ovenfor - en samlet prøve, men hver hud og kroppen har sine egne behov, for hvilke generelle anbefalinger er uundværlige. Ejere af et skæg skal bruge olier og balsams til at passe på det, whiskers - voks og tilbehør til at bevare formen (alt er for eksempel Beard Brand). Episodisk kan et antimikrobielt serum være nyttigt til behandling af sår, som i Jack Black. Fonde, der stimulerer hårvækst, fugtighedsmasker og anti-acneprodukter som Kyoku, kan også tilskrives dette punkt - vi minder dem om, at minimal selvpleje er en præstation, men der er stadig en hel verden bag den.

Testning af produkter til barbering. Jo billigere jo bedre?

Hvilket barberskum gør dig bedst? Er det værd at bruge på dyrt

Vi besluttede at teste flere skummærker og samtidig sammenligne dem med billige barberkremer for at finde ud af, om en kvalitetsbarbering kan være et budget. Alle de mænd, der deltog i eksperimentet, vidste ikke, hvilken slags skum der var brugt til at fjerne bias i domme, virkningen af ​​deres mening om produktemballage, mærkebevidsthed osv. For større sikkerhed vasket vi hver kind med forskellige midler og gav dem derefter en karakteristisk.

Den første test blev udsat for skum Gillette. Eksperimentets deltagere, som testede det, bemærkede, at sprøjtebeholderens dispenser er god, lugten er skinnende, den er godt fordelt over huden. Men det syntes for ham, at "skummet ikke absorberede, hårene ikke blødgøre nok, det var nødvendigt at holde det med en barbermaskine flere gange."

Nivea skum på huden er godt fordelt, fugtet hende, lugtede behageligt. Håret blev barbert af første gang. Men med dispenseren i beholderen var der et problem. For meget skum presses ud af det på én gang - det er meget uøkonomisk.

"Hydra Sensitive" tilfreds med en bekvem dispenser. Det er lavet, så du kan jævnt presse lidt skum - så meget som du har brug for. Lugten er subtil, behagelig. Skummet er godt fordelt over huden, men en deltager i eksperimentet bemærkede, at barbermaskinen af ​​en eller anden grund glider dårligt, men resultatet var tilfredsstillende: skummet klæbte med stærkt regroste børster. Af ulemperne - den høje pris sammenlignet med andre produkter.

"Gibbs" er også forskellig spray med en bekvem dispenser. Raket glideren er fremragende, som det er resultatet af barbering. Duften virker skarp først, men bliver så diskret.

Cremer

Shaving Cream "Apple Blossom", på trods af lave omkostninger, har vist sig endnu bedre end nogle skum. Han klarte godt med opgaven med ren barbering. Med hensyn til mængde blev der lige så meget creme brugt som skum. Sandt nok, "Apple Blossom" soaped i lang tid. Ikke kunne lide lugten. Men efter det tørrer huden slet ikke. Da skumet på grund af dets konsistens forbliver på huden i kun få minutter, mens cremen, selvom den også vaskes af, er designet til længere effekt.

Everest creme er værre end skum, resultatet af barbering er ikke dårligt, men for at opnå det er det nødvendigt at udføre en barberkniv to gange. Følelsen efter barberingen kunne ikke lide eksperimentdeltageren:

- Det ser ud til at han brugte almindelig sæbe.

Cremen skulle vaskes i lang tid. Jeg var dog tilfreds med den behagelige lugt af produktet - diskret, der ligner dyrt toiletvand.

Som et resultat af eksperimentet viste det sig at dyrere ikke betyder bedre. Du kan barbere billigt og effektivt. I dette tilfælde skal du naturligvis tage højde for hudtype, dens følsomhed. Matter intensiteten af ​​ansigtshår. Endelig er det vigtigt at vælge det rigtige ikke bare barberingsprodukt, men også selve barbermaskinen.

Ekspertudtalelse

Natalia Vinokurova, hudlæge-kosmetolog:

- Når du vælger et gel- eller barberskum, skal du overveje din hudtype. En forkert valgt agent kan forårsage irritation og betændelse.

Før du starter proceduren, er det bedre at dampe ansigtet med varmt vand, så barberingen er mere behagelig og lys, og efter det er der ingen irritation. Påfør produktet og vent lidt, indtil det absorberes, blødgør børsterne - det vil gøre processen nemmere og mere behagelig. Barber i retning af hårvækst, ikke imod det. Sørg for at skylle bladet godt efter barbering, så det ikke bliver et hotbed af bakterier og varer længere. Tør barbermaskinen hver gang og skift det regelmæssigt. Undlad at forsinke midlerne til efter barbering, hvilket blødgør og fugter huden. Hvis du har det normalt eller fedtet, vil alkoholbaserede lægemidler gøre. Hvis det er tørt og følsomt, skal du være opmærksom på balsam uden alkohol, mælk efter barbering.

Oversigt over mænds barberingsprodukter

Cremer, skum, geler, sæber og olier - såvel som forskellige andre former for barbering anvendes under barberingsprocessen for at gøre det så bekvemt og behageligt som muligt. De ejer forskellige formål og effekter og giver kun et godt resultat, hvis disse værktøjer vælges korrekt - baseret på hudtype. Sådan gør du barberingsproceduren så effektiv og praktisk som muligt? Hvilke kosmetiske midler bør overvejes?

Creme og sæbe

Hovedforskellen mellem creme og sæbe fra andre specialværktøjer til barbering er, at inden man begynder barberingsprocessen, skal de piskes i et skum med en bestemt enhed - en børste (og bedre i en speciel en oftere eller i et krus). Således er det skum, der er lavet, langt bedre end ballonen og bladenes konsistens og lethed, men det skal selv fremstilles. Der er ingen signifikante forskelle mellem sæbeopløsningen, der er skabt af sæbe og fløde. Derfor vil dit valg læne på dine personlige præferencer og smag.
Er en almindelig sæbe egnet til barbering? Risiko er selvfølgelig en generøs besættelse, men det ville være bedre at tildele dit valg til et professionelt værktøj på grund af det faktum at. - Den mest almindelige eller husholdningsholdige sæbe (ja ja, der er dem, der forsøgte at barbere ved hjælp af sæbe) kan ikke give den nødvendige koncentration til skummet - maskinen kan ikke glide glat, og din hud efter en sådan barbering bliver tør og følsomme. Derudover er der sorter, der fremmer forekomsten af ​​mørke pletter på barberbladet. Hvis du bruger specialiserede barberingsprodukter, vil de ikke ødelægge enheden og give en god ansigtsbehandling af høj kvalitet (for mange virksomheder tilføjer glycerin til deres produkt, og dermed bliver huden ikke tør) og komfort under barberingsproceduren..

Gel og skum

Gel og skum fremstilles i specialiserede fartøjer fyldt med luftcylindre, de er under stærkt tryk og sælges som et fuldt anvendeligt produkt, der kan bruges næsten umiddelbart under barberingen. Deres vigtigste fordele - en god pris, brugervenlighed og stor popularitet blandt mænd. Kostprisen ved gelen er lidt dyrere end skum, men prisen betaler helt for en god konsistens, fremragende fugt og den mest "glidende" barbering. Den er kendt for effektiviteten i brug, men kan tåle maskinen (dette værktøj sniger sig ind i mellemrummet mellem knivene, og de har mere vask). Skum, selv om den er lidt luftig, giver ofte ikke tilstrækkelig smøring.
Ulempen ved begge produkter er den kendsgerning, at de absolut ikke er egnet til barbering med en lige barberkniv og kan have en dårlig virkning på huden, fordi de indeholder komponenter beregnet til accelereret sæbe og opbevaring af skum.

Barberolie

Specialiseret barberolie er velegnet til både privat brug og professionel barbering. Den er meget elegant, indeholder lidt fedt og har slet ikke brug for vand, og efter alle interaktioner med barbermaden absorberes restene i huden.
Olie giver bladet en hurtig glide og gør barberingen "krystalklar", og dette spiller en meget vigtig rolle, når du bruger stilen med farlig barbering. Mænd, der vælger dette værktøj, får "i tillæg" med komfort og fremragende kvalitet barbering og endda fremragende hudpleje. Olien, som tilbydes i vores tid af forskellige virksomheder, inkorporerer urte ingredienser, der toner, beroliger og leverer huden med forskellige mineraler.
Olie er et meget alsidigt værktøj - det bruges ikke kun til klassisk barbering, men også til modellering af frisurer, skæg, sideburns. Når den bruges, giver den huden på ansigtet blødhed og udjævning af hårdt fremspringende hår.
Men såvel som fordelene har olien ulemper - det koster meget mere end resten af ​​værktøjerne til en god barbering, skrevet i denne artikel.

Alt om shugaring

Depilation creme Fito Depilation