5 bedste voksstrimler til depilation 2018

Valget af voksstrimler til depilation bør næres klogt. Valget er ikke enkelt, da der er mange tilbud på markedet, og de er helt anderledes. Nogen vælger til producenten, andre til en pris og nogen afhængig af deres hudtype og det område, hvor depilationen er nødvendig. Det ville være mere korrekt, hvis valget ikke er baseret på et kriterium, men alt sammen på én gang. På baggrund af kundefeedback og ekspertudtalelse har vi samlet en vurdering af de bedste voks voksstrimler.

Voksstrimler til depilation

Til voksning derhjemme er egnede voksstrimler. For det første er det den mest blide og smertefri måde at fjerne uønsket hår på. For det andet er der mulighed for flere anvendelser af hver strimmel - så længe det fanger hårene - det kan bruges. Fabrikanter har udviklet voksstrimler i overensstemmelse med forskellige hudtyper. For eksempel er produkter med en fugtgivende effekt perfekt til tør hud. Beskyt og fugtiggør brug for følsom hud. Og til den normale type passende nærende og fugtgivende. Det bør vælges uanset hvor meget voksstrimler koster. Trods alt er dyrt ikke altid godt. Vores vurdering vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

fordele

 • Først og fremmest er tilgængelighed. Du kan udføre depilation hurtigt og uafhængigt uanset hvor du er.
 • Ved hjælp af voksstrimler kan du fjerne hår 1,5-2 mm lang, det er ikke nødvendigt at vente, indtil de vokser.
 • Effektivitet - evnen til at bruge en stribe flere gange.
 • Effekten varer op til en måned.
 • Der er en akkumuleringseffekt - håret sænker væksten med tiden.

mangler

 • Fremgangsmåden er smertefuld.
 • Resterne af voks på huden giver en følelse af klæbrighed.
 • Fra første gang er ikke alle hårene fanget, det er nødvendigt at gentage proceduren eller fjerne hårresterne med pincet.
 • Allergi til voks og dets komponenter kan forekomme.
 • Det er nødvendigt at udføre proceduren korrekt, hvis huden er fastgjort dårligt, er der risiko for at få slib eller blå mærke i stedet for strimlen.
 • Der er en chance for, at hårene kan bryde af lige ved hudniveauet, hvilket vil medføre hurtig vækst.
 • Når voksning hårfjerning stripe hår er fjernet. Det fremmer væksten af ​​groft mørkt hår. Dette er især ikke ønskeligt for ansigtet.
 • Efter epilering fremkommer irritation, og det kan vare i cirka en dag.

Top voksstrimmel til depilation

Avon Skin So Soft


Disse er de bedste voksstrimler til ansigtsforhaling fra Avon "Flawless Skin". For dem, der har brug for at slippe af med uønsket ansigtshår, anbefaler vi disse voksstrimler til depilation. Sættet består af dobbeltsidede strimler til hårfjerning i mængden af ​​10 stk. Og 2 klud med en fugtighedsvirkende virkning, der er designet til at fjerne voksrester. At dømme efter anmeldelser af kunderne er hårfjerning fra overfladen af ​​disse strimler ret effektiv. Over tid bliver hårene blødere og vokse langsommere.

 • Alle hår er fjernet første gang.
 • Irriteringen på huden passerer ret hurtigt.
 • Kumulativ effekt.
 • Billige. Prisen ved kittet er 189 rubler.

ulemper

På følsom og beskadiget hud, når den først anvendes, er irritationen ret smertefuld og lang.

Shary

Disse er de bedste voksstrimler til depilering af benene. De giver en effektiv og forsigtig rensning af fødderne fra uønskede hår. Linjen består af tre typer strimler: med mandelekstrakt til hårdt hår, med kokosnødre ekstrakt til tør hud, med avocado ekstrakt til følsom hud. Indeholder seks dobbeltsidede strimler til voks voks og to poser gel med en køleeffekt. Det beroliger huden og reducerer hårvækst.

 • Giver professionel hudpleje.
 • Fjerner selv de korteste hår fra fødderne.
 • Praktisk at bruge.
 • Meget effektiv.
 • Vassen fjernes hurtigt fra huden.

ulemper

En masse "kemi" i sammensætningen.

Kvinder, der bruger disse strimler, markerer hastigheden af ​​fjernelse af håret, uden irritation og revner, samt med minimal smerte. Der er ingen irritation på grund af kølegelen. Prisen på sættet rammer ikke prisen - i gennemsnit 250 rubler.

Lady Caramel "Vanilla"

Disse voksstrimler til depilation betragtes af mange kvinder som et utrolig rentable fund. Denne kolde voks i strimler med vanille duft er designet til at fjerne uønsket hår fra hele kroppen. Produktet er bare perfekt til følsom hud. Kvaliteten af ​​strimlerne er fremragende, med voks jævnt påført dem, der har en behagelig lugt. Depilatory strips har høj effektivitet, må ikke beskadige huden, ikke forlade irritation, og samtidig fjerne lange hår mere end 2 mm til 95%. Inkluderer fire klud til fugtgivende hud og seksten strimler.

 • Rimelig pris.
 • Sørg for forsigtig pleje, især for følsom hud.
 • For alle procedurer tørrer hårfjerning nok.
 • Kvaliteten er på toppen.

ulemper

Omkostningerne ved et sæt af 16 strimler er ca. 140 rubler.

Floresan dyb depil

Disse er strimler på basis af bivoks. De håndter forsigtigt uønskede hår i bikiniområdet. Som en del af voks-azulen-kamille olie ekstrakt. Det forhindrer irritation, da det har en antiinflammatorisk effekt. Hver strimmel til hårfjerning gentager kroppens form, så hårene er fanget effektivt, huden er ikke beskadiget.

 • Økonomi.
 • Tilstedeværelsen af ​​en beroligende balsam i et sæt af god kvalitet.
 • Forsigtigt plejer huden.
 • High performance strips.

ulemper

Kvinder er glade for brugen af ​​disse strimler. Bemærk den fremragende værdi for pengene. Huden bliver blød, der er ingen irritation, op til 95% af hårene fjernes. Pris fra 160 rubler pr. Sæt, som omfatter 20 strimler.

Veet med aloe vera og lotus smag

Disse hårfjerningsstrimler er gode til tørre hudtyper. De er mest populære blandt kvinder blandt andre strimler fra denne producent. Velegnet til at fjerne unødvendig vegetation i hele kroppen, men dømme efter anmeldelser, kan det bedste resultat opnås ved at fjerne hår på benene under knæet. Voksens sammensætning har naturlige ekstrakter, der gør huden silkeagtig og glat og har også en gavnlig virkning på dens tekstur. Men før proceduren skal du fjerne de hornede hudpartikler, hvis nogen.

 • Virkningen efter påføring forbliver omkring fire uger.
 • Gør huden blød og glat.
 • Bare nyd.

ulemper

Det sker ofte, at hårene brydes ned, og du skal gentage proceduren for helt at fjerne dem.

Nogle kvinder bemærker dårlig fjernelse af håret - en del af dem forbliver på kroppen, og du skal enten gentage proceduren eller arbejde med pincet. Også piger bemærker forekomsten af ​​irritation, på trods af at kittet indeholder fugtigheds- og køleservietter. For 12 strimler og 2 servietter skal du give ca. 400 rubler.

fund

Vi analyserede mange tilbagemeldinger fra forskellige kunder og kom til den konklusion, at ideelle strimler til depilation, som virkelig gør det godt med uønskede hår, mens du tager hånd om huden og efterlader ingen irritation, simpelthen ikke eksisterer. Kvinder, der har stor erfaring med affilering, mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid tilpasser hver pige hårets tykkelse og hudens egenskaber, så det bliver lettere for hende at træffe beslutning om den mest hensigtsmæssige depilationsteknik og valget af strimler til denne procedure.

Nogle kvinder bruger kun striber forkert, og får derfor ikke den ønskede virkning. For at opnå de bedste resultater er en strimmel med voks bedre at forvarme. Dette kan gøres ved hjælp af et strygejern eller en hårtørrer, og også simpelthen tændes for batteriet. Strimlen bør presses godt på huden og vente på, at voksen hærder helt. Ellers vil ikke alle hår blive fanget. Vælg de rigtige strimler for dig selv og brug dem korrekt for at få det forventede resultat.

Voks striber til bikini området, ben og ansigt - hvilken er bedre at vælge og hvordan man bruger?

Overflødig vegetation på kroppen er et problem, som hver kvinde kæmper med. For at løse det er der forskellige metoder, og en af ​​dem er brugen af ​​voksstrimler. Hvad de er, hvilke fordele og ulemper har, hvordan man vælger og bruger dem - alle disse emner vil blive dækket i denne artikel.

Voksstrimler til depilation

Depilation er unloved af kvinder, men en sådan nødvendig procedure giver dig mulighed for at fjerne al uønsket vegetation fra kroppen. Det gør ondt, så alle prøver at vælge de midler, der vil tillade, at man ikke udfører denne manipulation så længe som muligt. En af de mest effektive sådanne metoder er brugen af ​​specielle strimler med voks.

Hvad er voksstrimler?

Voksstrimler er små papirark, hvorpå der påføres voks på overfladen af ​​et tyndt lag. De kan bruges til ansigtet eller forskellige dele af kroppen. Deres form og størrelse afhænger af ansøgningen. Voksstrimler er nemme at bruge, og deres brug tager ikke meget tid, hvilket er vigtigt for travle kvinder. Efter anvendelsen af ​​dette værktøj varer effekten op til 4 uger. Dens varighed er direkte påvirket af de enkelte kendetegn i det legelige køn. Hvis der i starten ikke er nogen forudsætning for hurtig hårvækst, vil effekten af ​​proceduren vare i lang tid.

Hvad er bedre - voksstrimler eller fløde?

Særlige creme og strimler med et lag af voks - disse er et af de mest populære værktøjer, der hjælper med at fjerne alt overskydende vegetation fra kroppen. Derfor opstår der et naturligt spørgsmål i en sådan situation - hvilken af ​​dem er bedre? Hvert værktøj har sine fordele og ulemper. Effekten af ​​depilation med skovle varer op til 4 uger, og fra creme op til 7 uger. Hvis du bruger det første værktøj i en længere periode, kan den ødelægge pæren og derved krænke strimlernes vækst. Kremens sammensætning indeholder sådanne forbindelser, der ødelægger hårets aksel. I dette tilfælde er væksten også overtrådt. Begge produkter kan forårsage en allergisk reaktion, men kun brugen af ​​en creme kan forårsage en forbrænding. Voksstrimler kan klare alle typer hår (lille fluff, blødt hår osv.). Cremen klarer ikke altid at fjerne hårdt hår. Derudover har den en skarp lugt af kemi, hvilket ikke er tilfældet med striber. At kende fordelene og ulemperne ved midlerne kan man trække de egnede konklusioner for sig selv og beslutte sig for strimler eller fløde.

Hvilke voksstrimler at vælge?

Når du vælger dette værktøj til depilation, bør dets effektivitet evalueres (ifølge anmeldelser på internettet eller venner). Brugere vil sige meget mere pålidelige produktoplysninger end producenter. Vær opmærksom på sammensætningen. Det skal være fri for skadelige kemikalier. Dette betyder, at striberne ikke vil forårsage irritation på huden. Et serviet eller et manipuleringsområde er altid inkluderet i kittet til et godt værktøj. Dette vil slippe af med vokspartikler, blødgøre og fugte huden. Valget er påvirket af antallet af stykker i pakken. Jo flere af dem, jo ​​længere vil det vare.

Hvor meget koster voksstrimler?

Prisen på strimler med et lag af voks til depilation afhænger primært af producenten. Jo mere populært mærket er, jo flere penge blev brugt på reklame. Derfor vil prisen på disse strimler være højere end prisen for et produkt af samme kvalitet, men mindre populært. Omkostningerne afhænger også af antallet af strimler i pakken og på den del af kroppen, som de er beregnet til. Så voksstrimler til bikini-zonen vil koste mere end de samme midler til ansigtet. Prisen på strimler med voks varierer fra 120 til 500 rubler.

Fordele og ulemper

For at afgøre, om du skal bruge strimler med voks til depilation eller ej, skal du gøre dig bekendt med alle dens plus og minus.

Fordele ved voksstrimler:

 1. brugervenlighed - med nogle få simple bevægelser fjernes overskydende vegetation fra kroppen;
 2. manipulation kan udføres hjemme, på vejen og på ferie mv.
 3. det er ikke nødvendigt at dyrke hår i lang tid, det er nok at have en længde på 1,5-2 mm for at udføre proceduren;
 4. sparer penge, da en strimmel kan bruges indtil håret holder op med at holde sig til det;
 5. effekten varer op til 4 uger afhængigt af brugerens individuelle egenskaber - jo langsommere håret vokser, desto mindre vil depilering være påkrævet.
 6. regelmæssig skade på hårfollikel med voks vil resultere i langsommere hårvækst.

Ulemper ved voksstrimmel:

 1. manipulation forårsager alvorlig smerte
 2. vokspartikler forbliver på huden og er vanskelige at fjerne fra det;
 3. voks fanger ikke altid alle hårene; dette fører til behovet for re-manipulation eller brug af pincet eller en barberkniv;
 4. voks eller sammensætning kan forårsage allergier;
 5. Hvis strimlen er løst fastgjort til huden, kan der opstå et hæmatom efter dets fjernelse;
 6. Forkert udført manipulation fører ikke til fjernelse af pæren, men til at afbryde håret på sit niveau;
 7. hudirritation kan forekomme efter proceduren; det varer en dag.

Kontraindikationer

Anvendelsen af ​​strimler af voks er uacceptabel i følgende tilfælde:

 1. krænkelse af hudens integritet, hvor manipulationen udføres
 2. enhver patologi af epidermis i det akutte stadium
 3. høj temperatur;
 4. Hårlængde mindre end 1,5 mm.

Hvad kan erstatte voksstrimler?

Hvis strimler af voks er kontraindiceret på grund af allergier, er dette ikke en grund til at nægte denne form for depilering. Du kan erstatte dem med et lignende værktøj, udarbejdet af dig selv, som ikke indeholder allergenprodukter. Disse opskrifter vil blive givet nedenfor.

voksstrimler renser huden fra uønsket hår

Hvordan man bruger voksstrimler?

For at manipulationen skal give det ønskede resultat, er det nødvendigt at udføre det under hensyntagen til visse regler.

Bikini område

Eksperter siger, at manipulationen udført for bikini-zonen er mindre smertefuld, hvis den udføres 3 dage før menstruationen og 5 dage efter deres færdiggørelse. Strimlerne til denne procedure bør vælges efter hudtype. Det er bedst at købe produktet uden parfume og andre urenheder. Voks striber til bikini området bør anvendes som følger:

 1. Peeling af huden udføres. Denne manipulation er forebyggelsen af ​​indgroet hår.
 2. Før proceduren skal være vandprocedurer. For at gøre dette skal du stå under et varmt brusebad i 10 minutter eller ligge kort i et varmt bad. Dette vil medvirke til at varme huden, hvilket vil reducere smerten ved manipulation.
 3. Efter vandprocedurer tørres huden tørt. Eksperter anbefaler at anvende på sin talkum, som vil spare epidermis fra overskydende fugt.
 4. Værktøjet er skåret i små strimler for at gøre det lettere at udføre manipulationen.
 5. Strimlen opvarmes af hænder og forked.
 6. Værktøjet er fastgjort på huden, men ikke på hårets vækst, men imod det.
 7. Med den ene hånd adheres til det frie område af huden, kommer den anden strimmel pludseligt væk.
 8. Derefter udføres proceduren, hvor det er nødvendigt.
 9. Når manipulationen er afsluttet, fjernes voksen med et specielt serviet.
 10. De hudområder, hvor depilationen blev udført, behandles med et antiseptisk middel. Dette skal gøres for at undgå muligheden for infektion i kroppen.
 11. Huden behandles med en beroligende creme, der forhindrer forekomsten af ​​irritation.

Algoritme til brug af voksstrimler til ansigt:

 1. Det er nødvendigt at vaske grundigt med varmt vand for at dampe ud huden.
 2. Efter vandprocedurer skal du tørre huden grundigt. Det anbefales at anvende talkum til det for at fjerne al fugt.
 3. Strimlen stødes mellem palmer og forked.
 4. Huden er strakt og efterfølgende limes en strimmel til den. Vedhæft det skal mod vækst af vegetation.
 5. Med den ene hånd klæber den hud, der er fri for strimlen, det andet værktøj kommer brat af.
 6. Den særlige serviet fjerner voks. Derefter behandles huden med en antiseptisk og creme efter depilering.

Instruktioner til depilering til benene:

 1. Et varmt bad eller brusebad er taget, og under vandprocedurer behandles fødderne med en skrubbe.
 2. Huden tørres tørt. Det anbefales at anvende talkum på det for helt at slippe af med fugt.
 3. Strimlen gnides mellem palmerne i 20-30 sekunder, holdt på batteriet eller opvarmet af en hårtørrer i 10-20 sekunder.
 4. Midler til splittelse og klæbrige sider påføres huden mod vækst af vegetationen.
 5. Ved den ene hånd klæbes til det frie område af huden under strimlen for at reducere de smertefulde fornemmelser fra proceduren. En anden strimmel kommer skarpt ud.
 6. Brug en særlig klud til at tørre dine fødder for at fjerne eventuelle voksrester.
 7. Når manipulationen er afsluttet, skal huden behandles med antiseptika. Også en beroligende creme påføres det for at forhindre irritation.
 8. Du kan ikke bære bukser, strømpebukser osv. inden for et par timer.

armhulerne

Armpit epilation algoritme:

 1. Få dage før manipulationen er det nødvendigt at opgive brugen af ​​ethvert middel, som omfatter kemiske forbindelser. Derfor bør brug af deodoranter også undgås.
 2. Før depilationen skal tage et varmt bad eller en brusebad.
 3. Huden tørres tør og behandles med talkumpulver.
 4. Strimlen gnides af palmerne. Herefter gaffel og limes til huden med en klæbrig side mod vækst af vegetation.
 5. Med en skarp bevægelse kommer strimlen ud af huden. Hvis ikke alt hår er væk, så gentages manipulationen.
 6. Den særlige serviet fjerner voksrester. Du kan også bruge en klud gennemblødt i solsikkeolie.
 7. Huden tørres af et hvilket som helst anti-middel. Påfør derefter en speciel creme eller balsam efter depilation.

Afhugning af dele af kroppen (maven, ryggen, osv.) Udføres analogt med fremgangsmåden til benene.

øjenbryn

For at udføre øjenbryn modellering, skal du overholde følgende instruktioner:

 1. Huden vaskes grundigt og tørres tørt.
 2. Strimlen er opdelt i 2 dele, og den klæbende side limes til huden mod vækst af vegetation.
 3. Værktøjet er glat og skarpt løsnet fra huden.

Populære voksstrimmelproducenter

For at voksstrimlerne til depilering giver et positivt resultat uden uønskede konsekvenser, skal du kun vælge dokumenterede værktøjer fra populære producenter.

Veet-serien indeholder produkter til ansigtet og dele af kroppen. Du kan også vælge strimler af voks til enhver hudtype. Den gennemsnitlige pris er 400 rubler. Pakken indeholder 12 strimler og 2 kluter til brug efter depilering. Vassen indeholder planteekstrakter, som forbedrer hudens tilstand. Effekten efter deres brug varer op til 4 uger. Fra minerne kan det bemærkes, at manipulationen skal udføres flere gange på grund af det faktum, at håret ofte går i stykker. Ulempen er også høj pris.

Veet voksstrimler

Floresan dyb depil

Midler Deep Depil firma producerer Floresan. Voksens sammensætning omfatter kamilleekstrakt, på grund af hvilken irritation ikke forekommer på huden. Huden efter proceduren bliver blød og silkeagtig. Den gennemsnitlige pris på sådanne strimler er 160 rubler. Pakken indeholder en beroligende balsam efter epilering. Mangler i midlerne registreres ikke.

Velvet

Denne producent fremstiller voksstrimler til forskellige dele af kroppen. De indeholder vitaminer og vegetabilske olier. Sådanne komponenter fugtiger huden, blødgør den og forhindrer irritation. Voksproducenter besluttede at anvende på stofbasis. Dette giver en nemmere pasform til huden og en gentagelse af kroppens konturer. Derfor fjerner strimlerne effektivt uønsket vegetation. Pakken indeholder servietter, der er nødvendige for at fjerne voksrester. Sammensætningen af ​​deres imprægnering indeholder Shea smør og vitamin E. Disse komponenter giver huden fugt efter proceduren. Pakken indeholder fra 6 til 20 strimler og henholdsvis fra 2 til 4 servietter. Den gennemsnitlige pris er 160 rubler. Resultatet af manipulationen varer fra 1,5 til 3 uger.

Faberlic

Faberlic lancerer en række voksstrimler til depilation. De kan ikke bruges til at fjerne vegetation fra brystet, lyske og ansigt. 8 strimler er inkluderet i pakken af ​​midler. De indeholder vitaminer og naturlige olier, der fugter huden og reducerer inflammation. Der er ingen servietter i sættet til fjernelse af voksrester, men i Faberlic-serien kan du separat købe specialolie til denne manipulation. Omkostningerne ved strimler af dette selskab er 300 rubler, prisen på olie - 290 rubler.

Carelax Silk Touch

Carelax Silk Touch voksstrimler kan bruges til at fjerne overskydende kropshår og intimt område. Det anbefales ikke at bruge dem til ansigtet. De kan endda bruges på følsom hud. Produktet indeholder arganolie, som fugter huden og gør den blød. Voksstrimler fra Carelax fjerner lige korte hår. Hvis dette værktøj bruges regelmæssigt, bliver håret tyndere og lettere. Virkningen efter proceduren varer op til 4 uger. Den gennemsnitlige omkostning af midler - 170 rubler.

Vox voksstrimler er egnede til at fjerne uønsket hår fra forskellige dele af kroppen. Virkningen efter proceduren varer op til 4 uger. Pakken indeholder 8 strimler voks og 2 specialservietter gennemblødt i olie. Den gennemsnitlige pris er 200 rubler.

Hvordan laver man voksstrimler hjemme?

Som nævnt er brugen af ​​strimler med et lag voks for at fjerne hår ikke for alle. På grund af de komponenter, der udgør voks, forekommer allergier ofte. Hjem retsmidler er et alternativ til voks strimler af professionel kosmetologi. Der er flere opskrifter til deres forberedelse, som vil blive diskuteret nedenfor.

Glycerin Voks Opskrift

For at forberede dette værktøj skal du:

 1. bivoks - 130 g.
 2. carnauba voks - 360 gr.
 3. glycerin - 7 ml.

Begge typer voks blandes og smelter i et vandbad, indtil der dannes en homogen masse. Når den ønskede konsistens opnås, afkøles mediet, og glycerin tilsættes til det. Når massen er afkølet, kan den bruges. For at gøre dette bliver kroppsområdet vokset og en vævsstrimler er fastgjort oven på den. Endvidere er hjørnet taget og i en skarp bevægelse revner den af ​​huden. Opbevar den færdige voks for at være i køleskabet og brug efter behov.

Opskrift med honning

Midler til fjernelse af hår kan fremstilles uden voks. Du skal bruge følgende produkter til dette.

 1. honning - 340 g;
 2. vand - 100 ml;
 3. citron - 0,5 stk.

Citronsaft er presset ind i honning og et middel til at simre på lav varme. Når honning bliver flydende, tilsættes vand til det. Det er nødvendigt at koge produktet, indtil dets konsistens ligner en tyk sirup. Derefter skal det afkøles og kan påføres. Det påføres huden, et tyndt stykke stof lægges på toppen, og det slids af i en skarp bevægelse. Honningsmassen opbevares i køleskabet og anvendes efter behov. Før brug skal den opvarmes.

Voksning voksning er en procedure til fjernelse af overskydende vegetation på kroppen, som kan gøres uafhængigt. Alt, hvad der behøves for dette, er et egnet værktøj, tilgængeligheden af ​​fritid og instruktion om proceduren, som blev givet i denne artikel.

6 bedste voksstrimler til depilation

Mange kvinder, når de vælger strimler til depilation, tænker på hvilket produkt der skal præference. Faktum er, at markedet tilbyder en bred vifte af produkter af denne art, som varierer i pris og sammensætning. Gør det rigtige valg vil hjælpe vurderingen af ​​de bedste voksstrimler.

Hvordan man vælger voksstrimler til depilation

Depilatory strips er et færdigt produkt for at fjerne overskydende vegetation i hele kroppen. De kan bruges uden særlig træning på et hvilket som helst passende sted. Operationsprincippet er ret simpelt:

 1. papiret fjernes fra bunden;
 2. om nødvendigt opvarme sammensætningen
 3. en strimmel af voks påføres det ønskede område;
 4. Efter et par minutter skal du rive af med en skarp bevægelse.

En særlig rolle spilles af produktets sammensætning. Til behandling af pubis, lår og ansigt skal du bruge voks indeholdende beroligende og hypoallergenge ingredienser. Det er nødvendigt at give preferencer til strimler, der kan bruges flere gange. Det vil spare penge. Hovedbetingelsen for en sådan procedure er at følge instruktionerne. Ellers kan blå mærker og slid forekomme.

Når du vælger voksstrimler, skal du være opmærksom på producentens omdømme, kundeanmeldelser, værdi for pengene af produktet. Disse kriterier tages i betragtning ved udarbejdelsen af ​​placeringen af ​​de bedste afskærmningsstrimler.

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Hårfjerning strimler

Hver pige vil være smuk og velplejet. Særlig opmærksomhed på dette område fortjener spørgsmålet om at pleje huden. Enhver ønsker, at kroppen tiltrækker opmærksomhed med sin bløde og fløjlsagtige overflade. Stor ulejlighed kan bringe tilstedeværelsen af ​​overskydende hår på kroppen, som de fleste kvinder forsøger at kæmpe for. Voksstrimler til hårfjerning har vist sig i denne sag, hvilket hjælper med at udrydde uønskede hår.

Særlige egenskaber

Mange spørger spørgsmålet om, hvad der er forskellen mellem fjernelse af hår og fjernelse af hår. Under epilation henvises til den kunstige eliminering af overskydende vegetation ved at ødelægge hårsækkene eller hårfjerningen sammen med rødderne.

Denne metode adskiller sig fra depilation i, at med hjælp er håret fjernet sammen med roden. Der er mange typer hårfjerning, som omfatter voksstrimler. Depilation omfatter sådanne procedurer som brugen af ​​barbermaskiner, depilatory cremer, fordi sådanne metoder ikke påvirker udviklingen af ​​hår i fremtiden.

Voksstrimler er små stykker af en bestemt type papir, hvorpå en voksforbindelse er placeret. Nogle producenter tilbyder stofvalg, men de har næsten ingen forskelle fra papirtypen. Denne type hårfjerning er relateret til kold voks. Dette tyder på, at sammensætningen ikke kræver opvarmning, så den begynder at smelte. At arbejde nok varme af hænderne selv.

Til salg er der strimler af universel type, såvel som rettet mod et bestemt område af kroppen.

De kan variere i størrelse, inkludere forskellige flavored formuleringer, og også divideres med hudtype.

Hvis vi taler om fordelene ved voksstrimler, er de som følger:

 • Denne metode til hårfjerning er meget overkommelig. Du kan når som helst udføre proceduren, uanset hvor du er
 • du behøver ikke at vente på det øjeblik, hvor håret vokser op. Fremgangsmåden kan udføres på hår, hvis længde kun er 1,5 mm;
 • værktøjet er økonomisk. En stribe er nok til flere gange. Du kan bruge det, indtil håret er limet til materialet;
 • Effekten af ​​epilationen varer op til 4 uger. Den nøjagtige periode afhænger af væksten i dit hår;
 • voksstrimler beskadiger hårsækkenet, hvilket forårsager en krænkelse af hårvækstfunktionens funktioner.

Trods mange fordele har værktøjet sine ulemper. Negative kvaliteter omfatter:

 • sygdommens morbiditet
 • voks kan forblive på hudoverfladen, hvilket fører til en følelse af ubehag;
 • hårene kan ikke tages fuldt ud i en enkelt procedure, så båndet skal limes gentagne gange;
 • der er en mulighed for, at en allergisk reaktion på voksens sammensætning og andre elementer, der er til stede i stoffets formulering, kan manifestere sig;
 • hvis du ikke kan give tilstrækkelig fiksering af huden, kan slid og blå mærker forblive på den;
 • eliminering af vellus håret er særligt for voksstrimler, hvilket giver kommandoen mulighed for at aktivere væksten af ​​groft hår med mørkt pigment;
 • betændelse på kroppen kan være til stede i løbet af dagen.

Hver pige skal gøre sig bekendt med disse egenskaber for at afveje fordele og ulemper og bestemme hvilken type fjernelse af hår.

Der er tre muligheder for voksning: brugen af ​​kold, varm eller varm voks. Voksstrimler anvendes til forskellige områder af kroppen.

Til salg er der rene striber til hårfjerning på professionelt niveau (produkter fra "Pure" er udbredt). Der er også produkter, der allerede har en voks sammensætning.

De kan også klassificeres efter deres tekstur. Der er papir og stof. Papir falder ind under kategorien budgetindstilling. Sådanne strimler er engangsbrug. Sammen med dem er der et serviet, der hjælper med at rense huden fra vokspartikler. Stofstrimler har en betydelig fordel, da de er genanvendelige. Ikke-vævede strimler har dog en billigere pris, i modsætning til den beskrevne mulighed.

Hvis vi taler om strimler, hvor voks ikke var oprindeligt til stede, så bliver de brugt, mens de arbejder med varme og varme typer voks, i shugaring og endda hjemme. De er perfekte til hårfjerning, da de indebærer brugen af ​​ikke kun vokssammensætning, men også sukkerpasta. Strimler er lavet af bomuldsstof eller papir. Forskellen kan være i tæthed, størrelse og mærke.

Salg af denne type strimler udføres i en rulle, hvis længde er op til 100 meter. Der er også færdige strimler af forskellige størrelser afhængigt af applikationen.

Der er også gelstrimler, som er meget populære blandt kvinder. De er velegnede til følsomme hudtyper, der reducerer irritation.

Hvilket er bedre?

Ifølge praksis er de perfekte voksservietter endnu ikke blevet opfundet. Selv erfarne piger på spørgsmålet om hårfjerning rapport, at praksis anses for at være det vigtigste punkt i dette spørgsmål. Efter lidt tid kan du vænne sig til synet af dit epitel, til typen af ​​vegetation og bestemme den mest hensigtsmæssige måde at fjerne hår på.

Til ansigt

Mange virksomheder er involveret i gennemførelsen af ​​voksstrimler, der er designet til at fjerne hår over læben, såvel som områder over eller under øjenbrynene. Varemærker, der producerer produkter til dette område, tilføjer specielle komponenter til sammensætningen, der er rettet mod den blide hudtype.

Til underarms

For den aksillære zone bør du bruge hjælp fra dine veninder. Dette skyldes det faktum, at du skal rive stripen meget skarpt ud, og du skal også rette huden ved hjælp af den brugte hånd.

Hvis du selvepilaterer armhulen, kan du klare den første regel, men det er svært at fastsætte huden, hvilket kan føre til blå mærker eller slid.

Til shugaring på benene

Dette område af kroppen såvel som hænderne behandles ganske let og hurtigt. Du vil være i stand til selvstændigt at bruge voksstrimler og få en krop uden overskydende vegetation. Arbejdet med dette område af kroppen ledsages som regel af mindre smertefulde fornemmelser.

Til intime steder

Hvis vi snakker om bikini-zonen, så vil du med egne hænder kunne slippe af med vegetationen, der ligger langs linjen, såvel som på puben. Hår, der er placeret på lårets inderside, kan også nemt fjernes.

Dybere fjernelse er umuligt, fordi strimlerne ikke er beregnet til vanskelige steder. Selvom du skærer strimlerne i tynde stykker, kan du ikke altid være i stand til at klæbe materialet på hårets vækst og rette dem godt.

Hvor meget og hvor sælges de?

Prismærket for voksstrimler kan variere. For eksempel kan produkter fra Byly, designet til ansigtshårfjerning koste omkring 220 rubler, Shary-mærket tilbyder billigere strimler, hvis pris er ca. 170 rubler.

Prislappen afhænger af antallet af strimler i pakken. Det er værd at bemærke, at at købe stor emballage er mere rentabel. Den dyrere kategori omfatter voksstrimler, som indeholder specielle komponenter til hudpleje.

Ingen kan sikkert sige, hvor meget hårfjerning fra en bestemt del af kroppen vil koste dig, fordi alt beregnes individuelt og afhænger af mængden af ​​vegetation og området for det behandlede område. Hvis du har planer om at fjerne hår fra dit ansigt, kan pakken, hvor der er 12 strimler, være nok til flere gange. Du kan tilbringe hele pakken på en ben shugaring.

Du kan købe voksstrimler til hårfjerning i enhver butik. De sælges i apoteker, skønhedssaloner, specialbutikker og endda store hypermarkeder.

Populære mærker

Voksstrimler fremstilles af mange mærker. Blandt de mange mærker er der dem, der var i stand til at vinde et bredt publikum af kunder og er i ranking af de mest populære. Et af disse mærker er Floresan, der fremstiller Deep Depil voksstrimler. Basis for produktet er bivoks, så du let kan fjerne vegetation fra bikiniområdet.

Strimlerne indeholder kamilleolieekstrakt, som er ansvarlig for at lindre betændelse sammen med forebyggelse af irritation. Materialet i strimlerne giver dig mulighed for nøjagtigt at gentage kroppens form og helst fjerne overflødig vegetation uden at skade huden.

Godt resultat er vist ved strimler til hårfjerning fra Faberlic. Fabrikanten er ikke kun involveret i udgivelsen af ​​dekorative kosmetik, men hjælper også kvinder i kampen mod overskydende hår. Der er flere typer strimler, der er designet til forskellige dele af kroppen.

Byly tilbyder sine kunder en serie til tre zoner: kroppen, den intime zone og ansigtet. Strimlerne har en behagelig lugt, blandt andet chokolade noter, grøn te, vanille og kirsebær. Der er også produkter til forskellige aldre.

Voksen striber fra Shary har vist sig at være et delikat og effektivt lægemiddel til at fjerne overskydende vegetation derhjemme. Producenten producerer flere typer produkter designet til forskellige hudtyper:

 • til delikat hud med avocado;
 • strimler til tør hud med kokosnødde
 • mod hårdt hår med mandelekstrakt.

Inkluderet er seks dobbeltsidede strimler, kølegel i mængden af ​​to stykker. Det er også ansvarligt for at bremse væksten og berolige huden.

Blandt de mange produkter til hårfjerning er et særligt sted besat af mærket Velvet. Serien er rettet direkte til hjemmebrug, den har tilgængelige instruktioner til brug og kan anvendes overalt på kroppen. Strimler er egnede selv for et følsomt bikiniområde.

Voks striber fra Velvet indeholder vitaminer A, E, F sammen med naturlige olier. Denne sammensætning hjælper med at blødgøre, fugte og nære huden under epilering. Voksen strimmel er placeret på stoffet, som giver dig mulighed for fuldt ud at trykke materialet på huden, gentage kurverne og funktionerne i reliefen. Denne kvalitet giver dig mulighed for effektivt at fjerne vegetation sammen med rødderne.

Det næste varemærke, der fortjener opmærksomhed, hedder den hvide linje. Produkterne fremstilles i Italien og indeholder unikke elementer, der øger klæbemidlet. Hele sortimentet er valgt ud fra den type hår af mennesker, der bor i forskellige byer.

Cliven skønhed linje er valgt af mange piger. Disse strimler er behagelige i deres brug, sættet indeholder klud til fjernelse af voks. Mærket har vist sin effektivitet og evnen til at købe strimler til et bestemt område af kroppen.

Vox voksstrimler har vist sig at være kvalitetsprodukter. Hårfjerningsproduktet giver en god pasform til huden, hvilket sikrer eliminering af uønsket hår. Dette mærke foretrækker at købe kvinder, der er trætte af at fjerne antennerne over læben med pincet. Ud over strimler til ansigtet indeholder sortimentet strimler til andre dele af kroppen.

Voksstrimler tilbydes af mange producenter. Hvert mærke forsøger at tiltrække nye kunder ved hjælp af behagelige bonusser, der findes i kassen, nye formler og en bred vifte af produkter. Hver kvinde vil være i stand til at finde den nøjagtige løsning, der passer til hendes hudtype og den nødvendige handling.

Hvordan man bruger?

For at gøre depilation strips selv, skal du udføre små forberedende aktiviteter. De består i at tage et bad og behandle huden på den nødvendige del af kroppen.

Behandling udføres ved anvendelse af et affedtningsmiddel. Du kan købe en tonic til kroppen. Eksperter anbefaler at sprøjte huden med talkumpulver, hvis du beslutter dig for at bruge voksstrimler derhjemme. Ud over disse procedurer skal du klippe vegetationen til et mærke på 5 mm. Denne længde vil være nok til at få det bedste greb på strimlerne.

Nu kan du åbne pakken. Ud over strimlerne kan der være en brugsanvisning til produktet, der beskriver detaljeret hvordan man bruger produktet hjemme. Nogle producenter tilføjer en lille pose fløde efter epilering.

Selv i pakken kan der være oliebaserede klud, som du kan slippe af med rester af vokspræparatet på kroppen.

Strimlerne kan foldes i pakken i par, rører voks sider. Nogle producenter stabler produkter separat. På materialet er der en beskyttelsesstrimmel. Du skal varme strimlen ved at gnide materialet i dine hænder. På denne måde overfører du hendes kropstemperatur.

Det næste skridt er at løsne de to strimler fra hinanden sammen med afskalning af beskyttelsesfilmen. Strimlen selv er forpligtet til at fastgøre vokssiden til huden i henhold til vegetationsvejen. Sørg for, at papiret presses tæt på huden. Dette opnås ved grundigt pres.

Nu skal du udføre spændingen af ​​huden og en skarp bevægelse for at fjerne strimlen fra kroppen, der bevæger sig mod hårets vækstretning. For at strække huden vil være mere praktisk, hvis du bruger din fri hånd, og du kan rive stripen med din brugte hånd. Husk, at en skarp bevægelse sikrer fjernelse af den maksimale mængde vegetation, samt en reduktion af smerte. Fjern hårene langs huden, nærmer det så tæt som muligt. Med handlingsretningen deroppe er der risiko for skader på huden.

Når du behandler hele problemområdet, skal du påføre en beroligende creme på huden. Som regel kan en lille smule voks forblive på huden, efter at håret er blevet fjernet. Du kan nemt fjerne det ved hjælp af servietter, som ofte placeres af producenten i emballagen. Hvis kassen ikke har servietter, skal du bruge enkle papirhåndklæder, fugt dem i olivenolie eller solsikkeolie. Nogle piger udøver brugen af ​​fedt-type cremer.

Vær ikke foruroliget, hvis rødmen kommer på huden efter arbejde med voksstrimler. Dette fænomen er midlertidigt i naturen og går hurtigt nok. Du kan fremskynde processen på bekostning af særlige midler til at lindre betændelse.

Eliminering af overskydende vegetation ved hjælp af voksstrimler med egne hænder kan gøres på enhver del af kroppen. Baseret på dine behov kan du behandle dine ben, armhuler, ansigt eller endda bikiniområdet.

Hvad er nødvendigt for shugaring nybegyndermester: en liste over emner

Laser hårfjerning - anmeldelser