5 bedste voksstrimler til depilation 2018

Valget af voksstrimler til depilation bør næres klogt. Valget er ikke enkelt, da der er mange tilbud på markedet, og de er helt anderledes. Nogen vælger til producenten, andre til en pris og nogen afhængig af deres hudtype og det område, hvor depilationen er nødvendig. Det ville være mere korrekt, hvis valget ikke er baseret på et kriterium, men alt sammen på én gang. På baggrund af kundefeedback og ekspertudtalelse har vi samlet en vurdering af de bedste voks voksstrimler.

Voksstrimler til depilation

Til voksning derhjemme er egnede voksstrimler. For det første er det den mest blide og smertefri måde at fjerne uønsket hår på. For det andet er der mulighed for flere anvendelser af hver strimmel - så længe det fanger hårene - det kan bruges. Fabrikanter har udviklet voksstrimler i overensstemmelse med forskellige hudtyper. For eksempel er produkter med en fugtgivende effekt perfekt til tør hud. Beskyt og fugtiggør brug for følsom hud. Og til den normale type passende nærende og fugtgivende. Det bør vælges uanset hvor meget voksstrimler koster. Trods alt er dyrt ikke altid godt. Vores vurdering vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

fordele

 • Først og fremmest er tilgængelighed. Du kan udføre depilation hurtigt og uafhængigt uanset hvor du er.
 • Ved hjælp af voksstrimler kan du fjerne hår 1,5-2 mm lang, det er ikke nødvendigt at vente, indtil de vokser.
 • Effektivitet - evnen til at bruge en stribe flere gange.
 • Effekten varer op til en måned.
 • Der er en akkumuleringseffekt - håret sænker væksten med tiden.

mangler

 • Fremgangsmåden er smertefuld.
 • Resterne af voks på huden giver en følelse af klæbrighed.
 • Fra første gang er ikke alle hårene fanget, det er nødvendigt at gentage proceduren eller fjerne hårresterne med pincet.
 • Allergi til voks og dets komponenter kan forekomme.
 • Det er nødvendigt at udføre proceduren korrekt, hvis huden er fastgjort dårligt, er der risiko for at få slib eller blå mærke i stedet for strimlen.
 • Der er en chance for, at hårene kan bryde af lige ved hudniveauet, hvilket vil medføre hurtig vækst.
 • Når voksning hårfjerning stripe hår er fjernet. Det fremmer væksten af ​​groft mørkt hår. Dette er især ikke ønskeligt for ansigtet.
 • Efter epilering fremkommer irritation, og det kan vare i cirka en dag.

Top voksstrimmel til depilation

Avon Skin So Soft


Disse er de bedste voksstrimler til ansigtsforhaling fra Avon "Flawless Skin". For dem, der har brug for at slippe af med uønsket ansigtshår, anbefaler vi disse voksstrimler til depilation. Sættet består af dobbeltsidede strimler til hårfjerning i mængden af ​​10 stk. Og 2 klud med en fugtighedsvirkende virkning, der er designet til at fjerne voksrester. At dømme efter anmeldelser af kunderne er hårfjerning fra overfladen af ​​disse strimler ret effektiv. Over tid bliver hårene blødere og vokse langsommere.

 • Alle hår er fjernet første gang.
 • Irriteringen på huden passerer ret hurtigt.
 • Kumulativ effekt.
 • Billige. Prisen ved kittet er 189 rubler.

ulemper

På følsom og beskadiget hud, når den først anvendes, er irritationen ret smertefuld og lang.

Shary

Disse er de bedste voksstrimler til depilering af benene. De giver en effektiv og forsigtig rensning af fødderne fra uønskede hår. Linjen består af tre typer strimler: med mandelekstrakt til hårdt hår, med kokosnødre ekstrakt til tør hud, med avocado ekstrakt til følsom hud. Indeholder seks dobbeltsidede strimler til voks voks og to poser gel med en køleeffekt. Det beroliger huden og reducerer hårvækst.

 • Giver professionel hudpleje.
 • Fjerner selv de korteste hår fra fødderne.
 • Praktisk at bruge.
 • Meget effektiv.
 • Vassen fjernes hurtigt fra huden.

ulemper

En masse "kemi" i sammensætningen.

Kvinder, der bruger disse strimler, markerer hastigheden af ​​fjernelse af håret, uden irritation og revner, samt med minimal smerte. Der er ingen irritation på grund af kølegelen. Prisen på sættet rammer ikke prisen - i gennemsnit 250 rubler.

Lady Caramel "Vanilla"

Disse voksstrimler til depilation betragtes af mange kvinder som et utrolig rentable fund. Denne kolde voks i strimler med vanille duft er designet til at fjerne uønsket hår fra hele kroppen. Produktet er bare perfekt til følsom hud. Kvaliteten af ​​strimlerne er fremragende, med voks jævnt påført dem, der har en behagelig lugt. Depilatory strips har høj effektivitet, må ikke beskadige huden, ikke forlade irritation, og samtidig fjerne lange hår mere end 2 mm til 95%. Inkluderer fire klud til fugtgivende hud og seksten strimler.

 • Rimelig pris.
 • Sørg for forsigtig pleje, især for følsom hud.
 • For alle procedurer tørrer hårfjerning nok.
 • Kvaliteten er på toppen.

ulemper

Omkostningerne ved et sæt af 16 strimler er ca. 140 rubler.

Floresan dyb depil

Disse er strimler på basis af bivoks. De håndter forsigtigt uønskede hår i bikiniområdet. Som en del af voks-azulen-kamille olie ekstrakt. Det forhindrer irritation, da det har en antiinflammatorisk effekt. Hver strimmel til hårfjerning gentager kroppens form, så hårene er fanget effektivt, huden er ikke beskadiget.

 • Økonomi.
 • Tilstedeværelsen af ​​en beroligende balsam i et sæt af god kvalitet.
 • Forsigtigt plejer huden.
 • High performance strips.

ulemper

Kvinder er glade for brugen af ​​disse strimler. Bemærk den fremragende værdi for pengene. Huden bliver blød, der er ingen irritation, op til 95% af hårene fjernes. Pris fra 160 rubler pr. Sæt, som omfatter 20 strimler.

Veet med aloe vera og lotus smag

Disse hårfjerningsstrimler er gode til tørre hudtyper. De er mest populære blandt kvinder blandt andre strimler fra denne producent. Velegnet til at fjerne unødvendig vegetation i hele kroppen, men dømme efter anmeldelser, kan det bedste resultat opnås ved at fjerne hår på benene under knæet. Voksens sammensætning har naturlige ekstrakter, der gør huden silkeagtig og glat og har også en gavnlig virkning på dens tekstur. Men før proceduren skal du fjerne de hornede hudpartikler, hvis nogen.

 • Virkningen efter påføring forbliver omkring fire uger.
 • Gør huden blød og glat.
 • Bare nyd.

ulemper

Det sker ofte, at hårene brydes ned, og du skal gentage proceduren for helt at fjerne dem.

Nogle kvinder bemærker dårlig fjernelse af håret - en del af dem forbliver på kroppen, og du skal enten gentage proceduren eller arbejde med pincet. Også piger bemærker forekomsten af ​​irritation, på trods af at kittet indeholder fugtigheds- og køleservietter. For 12 strimler og 2 servietter skal du give ca. 400 rubler.

fund

Vi analyserede mange tilbagemeldinger fra forskellige kunder og kom til den konklusion, at ideelle strimler til depilation, som virkelig gør det godt med uønskede hår, mens du tager hånd om huden og efterlader ingen irritation, simpelthen ikke eksisterer. Kvinder, der har stor erfaring med affilering, mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid tilpasser hver pige hårets tykkelse og hudens egenskaber, så det bliver lettere for hende at træffe beslutning om den mest hensigtsmæssige depilationsteknik og valget af strimler til denne procedure.

Nogle kvinder bruger kun striber forkert, og får derfor ikke den ønskede virkning. For at opnå de bedste resultater er en strimmel med voks bedre at forvarme. Dette kan gøres ved hjælp af et strygejern eller en hårtørrer, og også simpelthen tændes for batteriet. Strimlen bør presses godt på huden og vente på, at voksen hærder helt. Ellers vil ikke alle hår blive fanget. Vælg de rigtige strimler for dig selv og brug dem korrekt for at få det forventede resultat.

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Hårfjerning strimler

Hver pige vil være smuk og velplejet. Særlig opmærksomhed på dette område fortjener spørgsmålet om at pleje huden. Enhver ønsker, at kroppen tiltrækker opmærksomhed med sin bløde og fløjlsagtige overflade. Stor ulejlighed kan bringe tilstedeværelsen af ​​overskydende hår på kroppen, som de fleste kvinder forsøger at kæmpe for. Voksstrimler til hårfjerning har vist sig i denne sag, hvilket hjælper med at udrydde uønskede hår.

Særlige egenskaber

Mange spørger spørgsmålet om, hvad der er forskellen mellem fjernelse af hår og fjernelse af hår. Under epilation henvises til den kunstige eliminering af overskydende vegetation ved at ødelægge hårsækkene eller hårfjerningen sammen med rødderne.

Denne metode adskiller sig fra depilation i, at med hjælp er håret fjernet sammen med roden. Der er mange typer hårfjerning, som omfatter voksstrimler. Depilation omfatter sådanne procedurer som brugen af ​​barbermaskiner, depilatory cremer, fordi sådanne metoder ikke påvirker udviklingen af ​​hår i fremtiden.

Voksstrimler er små stykker af en bestemt type papir, hvorpå en voksforbindelse er placeret. Nogle producenter tilbyder stofvalg, men de har næsten ingen forskelle fra papirtypen. Denne type hårfjerning er relateret til kold voks. Dette tyder på, at sammensætningen ikke kræver opvarmning, så den begynder at smelte. At arbejde nok varme af hænderne selv.

Til salg er der strimler af universel type, såvel som rettet mod et bestemt område af kroppen.

De kan variere i størrelse, inkludere forskellige flavored formuleringer, og også divideres med hudtype.

Hvis vi taler om fordelene ved voksstrimler, er de som følger:

 • Denne metode til hårfjerning er meget overkommelig. Du kan når som helst udføre proceduren, uanset hvor du er
 • du behøver ikke at vente på det øjeblik, hvor håret vokser op. Fremgangsmåden kan udføres på hår, hvis længde kun er 1,5 mm;
 • værktøjet er økonomisk. En stribe er nok til flere gange. Du kan bruge det, indtil håret er limet til materialet;
 • Effekten af ​​epilationen varer op til 4 uger. Den nøjagtige periode afhænger af væksten i dit hår;
 • voksstrimler beskadiger hårsækkenet, hvilket forårsager en krænkelse af hårvækstfunktionens funktioner.

Trods mange fordele har værktøjet sine ulemper. Negative kvaliteter omfatter:

 • sygdommens morbiditet
 • voks kan forblive på hudoverfladen, hvilket fører til en følelse af ubehag;
 • hårene kan ikke tages fuldt ud i en enkelt procedure, så båndet skal limes gentagne gange;
 • der er en mulighed for, at en allergisk reaktion på voksens sammensætning og andre elementer, der er til stede i stoffets formulering, kan manifestere sig;
 • hvis du ikke kan give tilstrækkelig fiksering af huden, kan slid og blå mærker forblive på den;
 • eliminering af vellus håret er særligt for voksstrimler, hvilket giver kommandoen mulighed for at aktivere væksten af ​​groft hår med mørkt pigment;
 • betændelse på kroppen kan være til stede i løbet af dagen.

Hver pige skal gøre sig bekendt med disse egenskaber for at afveje fordele og ulemper og bestemme hvilken type fjernelse af hår.

Der er tre muligheder for voksning: brugen af ​​kold, varm eller varm voks. Voksstrimler anvendes til forskellige områder af kroppen.

Til salg er der rene striber til hårfjerning på professionelt niveau (produkter fra "Pure" er udbredt). Der er også produkter, der allerede har en voks sammensætning.

De kan også klassificeres efter deres tekstur. Der er papir og stof. Papir falder ind under kategorien budgetindstilling. Sådanne strimler er engangsbrug. Sammen med dem er der et serviet, der hjælper med at rense huden fra vokspartikler. Stofstrimler har en betydelig fordel, da de er genanvendelige. Ikke-vævede strimler har dog en billigere pris, i modsætning til den beskrevne mulighed.

Hvis vi taler om strimler, hvor voks ikke var oprindeligt til stede, så bliver de brugt, mens de arbejder med varme og varme typer voks, i shugaring og endda hjemme. De er perfekte til hårfjerning, da de indebærer brugen af ​​ikke kun vokssammensætning, men også sukkerpasta. Strimler er lavet af bomuldsstof eller papir. Forskellen kan være i tæthed, størrelse og mærke.

Salg af denne type strimler udføres i en rulle, hvis længde er op til 100 meter. Der er også færdige strimler af forskellige størrelser afhængigt af applikationen.

Der er også gelstrimler, som er meget populære blandt kvinder. De er velegnede til følsomme hudtyper, der reducerer irritation.

Hvilket er bedre?

Ifølge praksis er de perfekte voksservietter endnu ikke blevet opfundet. Selv erfarne piger på spørgsmålet om hårfjerning rapport, at praksis anses for at være det vigtigste punkt i dette spørgsmål. Efter lidt tid kan du vænne sig til synet af dit epitel, til typen af ​​vegetation og bestemme den mest hensigtsmæssige måde at fjerne hår på.

Til ansigt

Mange virksomheder er involveret i gennemførelsen af ​​voksstrimler, der er designet til at fjerne hår over læben, såvel som områder over eller under øjenbrynene. Varemærker, der producerer produkter til dette område, tilføjer specielle komponenter til sammensætningen, der er rettet mod den blide hudtype.

Til underarms

For den aksillære zone bør du bruge hjælp fra dine veninder. Dette skyldes det faktum, at du skal rive stripen meget skarpt ud, og du skal også rette huden ved hjælp af den brugte hånd.

Hvis du selvepilaterer armhulen, kan du klare den første regel, men det er svært at fastsætte huden, hvilket kan føre til blå mærker eller slid.

Til shugaring på benene

Dette område af kroppen såvel som hænderne behandles ganske let og hurtigt. Du vil være i stand til selvstændigt at bruge voksstrimler og få en krop uden overskydende vegetation. Arbejdet med dette område af kroppen ledsages som regel af mindre smertefulde fornemmelser.

Til intime steder

Hvis vi snakker om bikini-zonen, så vil du med egne hænder kunne slippe af med vegetationen, der ligger langs linjen, såvel som på puben. Hår, der er placeret på lårets inderside, kan også nemt fjernes.

Dybere fjernelse er umuligt, fordi strimlerne ikke er beregnet til vanskelige steder. Selvom du skærer strimlerne i tynde stykker, kan du ikke altid være i stand til at klæbe materialet på hårets vækst og rette dem godt.

Hvor meget og hvor sælges de?

Prismærket for voksstrimler kan variere. For eksempel kan produkter fra Byly, designet til ansigtshårfjerning koste omkring 220 rubler, Shary-mærket tilbyder billigere strimler, hvis pris er ca. 170 rubler.

Prislappen afhænger af antallet af strimler i pakken. Det er værd at bemærke, at at købe stor emballage er mere rentabel. Den dyrere kategori omfatter voksstrimler, som indeholder specielle komponenter til hudpleje.

Ingen kan sikkert sige, hvor meget hårfjerning fra en bestemt del af kroppen vil koste dig, fordi alt beregnes individuelt og afhænger af mængden af ​​vegetation og området for det behandlede område. Hvis du har planer om at fjerne hår fra dit ansigt, kan pakken, hvor der er 12 strimler, være nok til flere gange. Du kan tilbringe hele pakken på en ben shugaring.

Du kan købe voksstrimler til hårfjerning i enhver butik. De sælges i apoteker, skønhedssaloner, specialbutikker og endda store hypermarkeder.

Populære mærker

Voksstrimler fremstilles af mange mærker. Blandt de mange mærker er der dem, der var i stand til at vinde et bredt publikum af kunder og er i ranking af de mest populære. Et af disse mærker er Floresan, der fremstiller Deep Depil voksstrimler. Basis for produktet er bivoks, så du let kan fjerne vegetation fra bikiniområdet.

Strimlerne indeholder kamilleolieekstrakt, som er ansvarlig for at lindre betændelse sammen med forebyggelse af irritation. Materialet i strimlerne giver dig mulighed for nøjagtigt at gentage kroppens form og helst fjerne overflødig vegetation uden at skade huden.

Godt resultat er vist ved strimler til hårfjerning fra Faberlic. Fabrikanten er ikke kun involveret i udgivelsen af ​​dekorative kosmetik, men hjælper også kvinder i kampen mod overskydende hår. Der er flere typer strimler, der er designet til forskellige dele af kroppen.

Byly tilbyder sine kunder en serie til tre zoner: kroppen, den intime zone og ansigtet. Strimlerne har en behagelig lugt, blandt andet chokolade noter, grøn te, vanille og kirsebær. Der er også produkter til forskellige aldre.

Voksen striber fra Shary har vist sig at være et delikat og effektivt lægemiddel til at fjerne overskydende vegetation derhjemme. Producenten producerer flere typer produkter designet til forskellige hudtyper:

 • til delikat hud med avocado;
 • strimler til tør hud med kokosnødde
 • mod hårdt hår med mandelekstrakt.

Inkluderet er seks dobbeltsidede strimler, kølegel i mængden af ​​to stykker. Det er også ansvarligt for at bremse væksten og berolige huden.

Blandt de mange produkter til hårfjerning er et særligt sted besat af mærket Velvet. Serien er rettet direkte til hjemmebrug, den har tilgængelige instruktioner til brug og kan anvendes overalt på kroppen. Strimler er egnede selv for et følsomt bikiniområde.

Voks striber fra Velvet indeholder vitaminer A, E, F sammen med naturlige olier. Denne sammensætning hjælper med at blødgøre, fugte og nære huden under epilering. Voksen strimmel er placeret på stoffet, som giver dig mulighed for fuldt ud at trykke materialet på huden, gentage kurverne og funktionerne i reliefen. Denne kvalitet giver dig mulighed for effektivt at fjerne vegetation sammen med rødderne.

Det næste varemærke, der fortjener opmærksomhed, hedder den hvide linje. Produkterne fremstilles i Italien og indeholder unikke elementer, der øger klæbemidlet. Hele sortimentet er valgt ud fra den type hår af mennesker, der bor i forskellige byer.

Cliven skønhed linje er valgt af mange piger. Disse strimler er behagelige i deres brug, sættet indeholder klud til fjernelse af voks. Mærket har vist sin effektivitet og evnen til at købe strimler til et bestemt område af kroppen.

Vox voksstrimler har vist sig at være kvalitetsprodukter. Hårfjerningsproduktet giver en god pasform til huden, hvilket sikrer eliminering af uønsket hår. Dette mærke foretrækker at købe kvinder, der er trætte af at fjerne antennerne over læben med pincet. Ud over strimler til ansigtet indeholder sortimentet strimler til andre dele af kroppen.

Voksstrimler tilbydes af mange producenter. Hvert mærke forsøger at tiltrække nye kunder ved hjælp af behagelige bonusser, der findes i kassen, nye formler og en bred vifte af produkter. Hver kvinde vil være i stand til at finde den nøjagtige løsning, der passer til hendes hudtype og den nødvendige handling.

Hvordan man bruger?

For at gøre depilation strips selv, skal du udføre små forberedende aktiviteter. De består i at tage et bad og behandle huden på den nødvendige del af kroppen.

Behandling udføres ved anvendelse af et affedtningsmiddel. Du kan købe en tonic til kroppen. Eksperter anbefaler at sprøjte huden med talkumpulver, hvis du beslutter dig for at bruge voksstrimler derhjemme. Ud over disse procedurer skal du klippe vegetationen til et mærke på 5 mm. Denne længde vil være nok til at få det bedste greb på strimlerne.

Nu kan du åbne pakken. Ud over strimlerne kan der være en brugsanvisning til produktet, der beskriver detaljeret hvordan man bruger produktet hjemme. Nogle producenter tilføjer en lille pose fløde efter epilering.

Selv i pakken kan der være oliebaserede klud, som du kan slippe af med rester af vokspræparatet på kroppen.

Strimlerne kan foldes i pakken i par, rører voks sider. Nogle producenter stabler produkter separat. På materialet er der en beskyttelsesstrimmel. Du skal varme strimlen ved at gnide materialet i dine hænder. På denne måde overfører du hendes kropstemperatur.

Det næste skridt er at løsne de to strimler fra hinanden sammen med afskalning af beskyttelsesfilmen. Strimlen selv er forpligtet til at fastgøre vokssiden til huden i henhold til vegetationsvejen. Sørg for, at papiret presses tæt på huden. Dette opnås ved grundigt pres.

Nu skal du udføre spændingen af ​​huden og en skarp bevægelse for at fjerne strimlen fra kroppen, der bevæger sig mod hårets vækstretning. For at strække huden vil være mere praktisk, hvis du bruger din fri hånd, og du kan rive stripen med din brugte hånd. Husk, at en skarp bevægelse sikrer fjernelse af den maksimale mængde vegetation, samt en reduktion af smerte. Fjern hårene langs huden, nærmer det så tæt som muligt. Med handlingsretningen deroppe er der risiko for skader på huden.

Når du behandler hele problemområdet, skal du påføre en beroligende creme på huden. Som regel kan en lille smule voks forblive på huden, efter at håret er blevet fjernet. Du kan nemt fjerne det ved hjælp af servietter, som ofte placeres af producenten i emballagen. Hvis kassen ikke har servietter, skal du bruge enkle papirhåndklæder, fugt dem i olivenolie eller solsikkeolie. Nogle piger udøver brugen af ​​fedt-type cremer.

Vær ikke foruroliget, hvis rødmen kommer på huden efter arbejde med voksstrimler. Dette fænomen er midlertidigt i naturen og går hurtigt nok. Du kan fremskynde processen på bekostning af særlige midler til at lindre betændelse.

Eliminering af overskydende vegetation ved hjælp af voksstrimler med egne hænder kan gøres på enhver del af kroppen. Baseret på dine behov kan du behandle dine ben, armhuler, ansigt eller endda bikiniområdet.

6 bedste voksstrimler til depilation

Feature Rating

Den hurtige vækst i kropshår er et problem for mange piger. Dette skyldes hovedsagelig brugen af ​​en barbermaskine. For at undgå irritation på huden, udseendet af hårde og hyppige hår, er det nødvendigt at anvende mere effektive og pålidelige midler. De mest populære er voksstrimler. Depilating dem er ikke en nem procedure, men det er kun første gang. Efter at have vænnet sig til det, begynder pigen kun at bemærke fordele, her er nogle af dem:

 • langsommere hårvækst
 • eliminering af irritation og tør hud
 • langvarig virkning (op til 4 uger)
 • evnen til at udføre proceduren på ferie, tur, i sommerhuset osv.
 • økonomisk forbrug.

Voksstrimler afviger tykkelsen af ​​det klæbende lag og papiret, såvel som deres kvalitet. Der er produkter til en bestemt hudtype, for eksempel følsom, til forskellige zoner (ben, ansigt osv.). Når du bruger upålidelige midler, er det nemt at få et dårligt ønsket resultat, mens du skader huden. Vi valgte de bedste voksstrimler til depilation, baseret på kundernes meninger. I rangordningen præsenteres kun pålidelige produkter, der opfylder de vigtigste krav til piger.

Bedste voksstrimler til depilation af bikiniområdet

Den intime zone kræver ikke kun ordentlig hårfjerningsteknikker, men også højkvalitets voksstrimler. De skal have en god sammensætning, der omfatter beroligende og næringsstoffer (olier, planteekstrakter, vitaminer). Fabrikanten bør ikke tilføje skadelige komponenter, da dette fører ofte til irritation. Bikini linje hår er normalt meget stramme, og derfor kræver særlige midler. Produkter af de virksomheder, der er repræsenteret i rangordningen, har de nødvendige kvaliteter til at opnå det bedste resultat og omhyggelig omhu.

3 Surgi Wah

Voksstrimlerne fra det amerikanske firma Surgi blev medtaget i bedømmelsen af ​​de bedste takket være deres sammensætning. Det omfatter næringsstoffer, vitaminer, olier, honning og planteekstrakter, som sammen tager sig af huden. Depilation ved hjælp af dette værktøj anses for at være meget effektiv, fordi Surgi fjerner ikke kun hår, men svækker også væksten betydeligt. Folk med følsom hud kan ikke bekymre sig, fordi strimler forårsager ikke irritation. Fabrikanten anbefaler, at der efter brug anvendes en plejeprøve for fuldstændigt at fjerne voks. Kundeanmeldelser er for det meste positive. Ideel til bikini, ben, men kan anvendes overalt. Alsidighed er et andet argument til fordel for dette værktøj.

 • gode anmeldelser;
 • forsigtig pleje;
 • fremragende fjernelse;
 • ikke forårsage irritation
 • økonomisk forbrug
 • kvalitativ sammensætning
 • nyttige komponenter.
 • høj pris;
 • ikke solgt overalt.

2 Elves Lady Caramel

Omkostningseffektive voksstrimler Elfa er fantastisk til hjemmebrug. Virksomheden producerer sit produkt fra højkvalitets råvarer og tager sukker med tilsætning af forskellige nyttige olier som voksbase. Hovedårsagerne til, at værktøjet til depilation fra "Elf" tager den ledende position i rating - effektivitet og brugervenlighed. En stribe er nok til flere sektioner, hvilket sikrer et forsigtigt forbrug. Den specielle sammensætning beskadiger ikke huden, men gør den blød og silkeagtig. Pakken indeholder 16 strimler, 4 servietter. Fremkalder ikke allergiske reaktioner. Det har en behagelig vanille aroma.

 • effektiv fjernelse af hår
 • nok i lang tid;
 • fremragende hårfjerning i bikiniområdet;
 • hypoallergen;
 • lav pris;
 • fugtgivende.

På trods af tilgængeligheden og effektiviteten af ​​hårfjerning ved hjælp af voksstrimler bruger ikke alle kvinder dem. Der er en udbredt tro på, at en sådan procedure er smertefuld og tidskrævende. Faktisk er det ikke. Selv nybegyndere kan adskilt deponere de nødvendige zoner flere gange. For at gøre processen lettere, og resultatet var mere effektivt, fandt vi ud af, hvilke regler der skal følges, når du bruger voksstrimler:

 • anvende talkum før brug
 • Hårlængden skal være mindst 0,5 cm
 • Skrubning hjælper med at skrælle huden og forberede den;
 • Før brug skal du læse instruktionerne;
 • til effektiv brug, varme strimlen i dine hænder til kropstemperaturen;
 • glat overfladen;
 • rive af en stribe af hud med en skarp bevægelse;
 • hår skal fjernes mod deres vækst;
 • Efter proceduren behandles området med en speciel creme.

1 Veet

Brand Veet, selvfølgelig den første i popularitet blandt voksstrimlerne. Virksomheden har produceret dem i over 80 år. Erfaringerne har hjulpet med at skabe let tilgængelige produkter med høj effektivitet. For denne kombination af varer og ramt bedømmelsen. Kundeanmeldelser viser, at Veet hårfjerningsstrimler, når de anvendes korrekt, fjerner håret og holder resultatet i 3-4 uger. Det er praktisk at bruge dem på grund af den specielle formular. Vassen er designet til at opfylde kravene til følsom hud, derfor er olier og vitaminer inkluderet. Værktøjet forårsager ikke allergi, tørhed og andre ubehagelige konsekvenser. Pakken indeholder 12 strimler og 2 servietter. Veet designet til enhver zone, herunder en bikini.

 • langvarig virkning
 • mangel på irritation
 • glat hud efter proceduren
 • blid hårfjerning i bikiniområdet;
 • Passer til hele kroppen.
 • håret fjernes ikke altid første gang
 • høj pris.

Bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

I modsætning til andre zoner er ansigtet et særligt ømområde. Hårene her er næsten usynlige, tynde, mens de forårsager ubehag. En særlig formel, omsorgsegenskaber, hypoallergen sammensætning - alt dette bør være opmærksom på. Når du køber produkter af lav kvalitet, kan du ikke kun få et dårligt resultat af fjernelse af håret, men også irriteret rødmet hud. Blandt det store udvalg er det vigtigt at vælge et produkt med en god sammensætning, høj effektivitet og fremragende kvalitet. Vores rating omfattede sådanne produkter.

3 Floresan Deep Depil

Voksstrimler fra producenten Floresan er designet specielt til følsom hud. På trods af billigheden fjerner værktøjet virkelig små hår, sænker deres vækst. Et særskilt sted i vurderingen er reserveret til Deep Depil striber siden De viser fremragende resultater og har mange positive anmeldelser. Inkluderet er en gel, der lindrer irritation og 10 dobbeltsidede strimler. Takket være hurtig hårfjerning har Deep Depil et økonomisk forbrug. Et godt middel til denne pris er et rigtigt fund. Component aloe vera, som er en del, har en positiv effekt på huden som helhed.

 • lave omkostninger;
 • effektivitet;
 • hurtigt resultat
 • intet ubehag efter brug
 • nok i lang tid;
 • optimal strømningshastighed;
 • Perfekt til ansigtshud.
 • fjerner hår fra 5 mm;
 • voksen er svær at vaske af.

2 Easy Depil

Voksstrimler til depilation af det italienske mærke Easy Depil har en unik sammensætning. Det er beriget med proteinprotein og andre gavnlige ingredienser. De har en gavnlig virkning på huden uden at forårsage ubehag efter proceduren. På en gang er det let at fjerne helt alt hår. Denne funktion gør det muligt for værktøjet at indtage en førende position i bedømmelsen. Pakken indeholder så mange som 20 strimler og 3 specialservietter til fjernelse af voks, som kan anvendes flere gange. På grund af det hurtige resultat af et sæt er nok i lang tid. I alt tager depileringsproceduren på ansigtet med Easy Depil voksstrimler flere minutter. Perfekt til at fjerne hår over læben.

 • meget langsomt forbrug
 • fremragende hårfjerning;
 • god sammensætning
 • hud uden rødme og irritation.

1 Shary

Forhaling af ansigtet kræver brug af strimler med særlig sammensætning. Shary tog sig af dette og lancerede det perfekte produkt til sart hud. Første rangordning tilhører dette værktøj, fordi det fjerner helt både små usynlige og hårde hår. Pakken indeholder en speciel gel, der afkøler huden efter depilation og klare ubehagelige fornemmelser. Kan bruges på hår med en længde på 3 mm. En anden fordel er den optimale pris. 6 dobbeltsidede strimler og gel er nok til flere procedurer. Pigerne i deres anmeldelser siger om den gode kvalitet af voks og effektivt resultat. Næsten umiddelbart efter brug af strimler ser huden ud fugtig, og der er ingen rødme på den.

 • fjerner hår af forskellig tykkelse og størrelse;
 • kan bruges ikke kun i ansigtet;
 • hud uden rødme
 • gode omsorgsfulde egenskaber;
 • optimale omkostninger;
 • langsomt forbrug.

6 bedste voksstrimler til depilation

Mange kvinder, når de vælger strimler til depilation, tænker på hvilket produkt der skal præference. Faktum er, at markedet tilbyder en bred vifte af produkter af denne art, som varierer i pris og sammensætning. Gør det rigtige valg vil hjælpe vurderingen af ​​de bedste voksstrimler.

Hvordan man vælger voksstrimler til depilation

Depilatory strips er et færdigt produkt for at fjerne overskydende vegetation i hele kroppen. De kan bruges uden særlig træning på et hvilket som helst passende sted. Operationsprincippet er ret simpelt:

 1. papiret fjernes fra bunden;
 2. om nødvendigt opvarme sammensætningen
 3. en strimmel af voks påføres det ønskede område;
 4. Efter et par minutter skal du rive af med en skarp bevægelse.

En særlig rolle spilles af produktets sammensætning. Til behandling af pubis, lår og ansigt skal du bruge voks indeholdende beroligende og hypoallergenge ingredienser. Det er nødvendigt at give preferencer til strimler, der kan bruges flere gange. Det vil spare penge. Hovedbetingelsen for en sådan procedure er at følge instruktionerne. Ellers kan blå mærker og slid forekomme.

Når du vælger voksstrimler, skal du være opmærksom på producentens omdømme, kundeanmeldelser, værdi for pengene af produktet. Disse kriterier tages i betragtning ved udarbejdelsen af ​​placeringen af ​​de bedste afskærmningsstrimler.

Depilation bikini voksstrimler

Glat hud er, hvad hver kvinde drømmer om. En populær måde at fjerne hår på er voksstrimler til intim depilering. Dette er et tyndt specialpapir på den ene side, hvor voks er påført. Med deres hjælp kan du hurtigt slippe af med uønsket hår i det intime område. Fjernsynsreklamer vises ofte, for eksempel veet voksstrimler, som sikrer hudens glathed og ømhed.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 2. Hvilket er bedre at vælge
 • 3. Forberedelse til depilation
 • 4. Hvordan man bruger voksstrimler
 • 5. Pas efter depilering
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 7.1. Hvor meget er resultatet af voksstrimler?
 • 7.2. Kan du bruge dem i enhver alder?
 • 7.3. Sådan fjerner du voksrester fra huden?
 • 7.4. Er der hudirritation efter voksstrimler?
 • 7.5. Vokser håret efter brug af voksstrimler?
 • 7.6. Hvad skal man gøre, hvis efter voksstrimlerne i det intime område, så mærker blå mærker og hvor lang tid vil de gå?

Fordele og ulemper

Strimler til depilering af den intime zone har mange fordele i forhold til andre metoder til hårfjerning. Alle fordelene ved deres brug er synlige efter den første procedure. De vigtigste fordele ved denne metode er:

 • overkommelig pris;
 • Resultatet er glat hud i det intime område;
 • brugervenlighed;
 • proceduren tager et minimum af tid;
 • sikkerhed;
 • bånd er nemme at købe på et supermarked eller apotek;
 • Du kan selv udføre proceduren.

Takket være disse positive nuancer er denne metode meget populær hos kvinder.

Hårfjerning med voksstrimler i bikiniområdet har minus:

 • sårhed i proceduren
 • du skal følge reglerne for fjernelse af båndet, ellers hårene nedbrydes ved roden og vokse ind i huden.

Men selv disse ulemper stopper ikke kvinder fra at benytte sig af denne procedure, da metoden er effektiv og giver et reelt resultat af depilationen.

Hvilket er bedre at vælge

På markedet er der mange bånd med voks, med tilsætning af forskellige komponenter, der hjælper med at slippe af med hår. Epilation af en bikini zone med striber af populære kosmetiske virksomheder udføres kvalitativt og hurtigt, men du bør beslutte om produktets mærke.

Forberedelse til depilation

Epilation bikini kræver omhyggelig forberedelse. Ved epilering ved at anvende denne metode til at være effektiv, skal håret være 3-4 mm langt.

Før proceduren er det nødvendigt at fjerne det døde væv og udvide porerne. For at gøre dette, brug en skrubbe, det er bedre, hvis det indeholder glykolsyre. At det hjælper med at affedt huden, fjern alt snavs fra porerne, der har åbnet. Efter rensning tørres bikiniområdet grundigt med et håndklæde. Du kan drysse området med talkumpulver, så hele den resterende fugt fjernes. Efter forberedelsen kan du fortsætte med direkte påføring af strimler og hårfjerning.

Hvordan man bruger voksstrimler

For at huden skal blive glat, er det nødvendigt at tage hensyn til anbefalingerne om brugen af ​​voksstrimler.

 1. Efter at huden er forberedt, kommer alt du behøver ud af pakken. For nemheds skyld er de skåret i smalere bånd. Således, når fjernet, er smerten meget mindre.
 2. De forberedte bånd opvarmes i hænderne i 10-15 sekunder. Dette er nødvendigt for at gøre voksen blød.
 3. Den opvarmede strimmel adskilles, og dens klæbende del limes til det intime område i retning af hårvækst.
 4. Det er nødvendigt at forsigtigt glatte båndet, så vokset på den fordeles over huden i et ensartet tyndt lag.
 5. Båndet kommer ud i modsat retning fra hårets vækst med hudspænding.
 6. Ved afslutningen af ​​bikiniens udtørring fjernes voksrester med en lotion eller olie. Vedligeholdelse af deres kunder, producenter, for eksempel Vit, tilføjer specialservietter til sættet.

Afgang efter depilation

Efter hårfjerning i bikiniområdet bliver følsom hud i dette område følsom og kræver omhyggelig omhu. Når den resterende voks fjernes, påføres en særlig creme, hvilket giver en blødgørende effekt. Efter proceduren er det værd at nægte at anvende parfume på huden i dette område.

For at forhindre indgroede hår anbefaler kosmetologer at rengøre det intime område med en skrubbe efter en uge. Kvinder, der har fjernet deres hår fra bikiniområdet med bånd, anbefales ikke at solbade i solen eller bruge en solbad i de første par dage. For at opnå størst effekt skal du anvende en creme, der er designet til at forhindre hårvækst.

Kontraindikationer

Behandling af bikini voksstrimler næsten ingen kontraindikationer. Du bør ikke ty til denne procedure, hvis der er hudsygdomme. Beauticians anbefaler ikke at fjerne hår med bånd ved forhøjede temperaturer.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor meget er resultatet af voksstrimler?

Afhugning af bikiniområdet kan bevare resultatet af glat hud fra 2 uger til 1 måned, afhængigt af de enkelte kendetegn ved kvindens krop.

Kan du bruge dem i enhver alder?

Beauticians tror - du kan fjerne hår, når behovet opstår. Derfor er der ingen aldersgrænse.

Sådan fjerner du voksrester fra huden?

Efter proceduren forlades overskydende voks ofte på huden. Den resterende voks fjernes med det olieholdige serviet, der er inkluderet i kittet med lotion eller olie.

Er der hudirritation efter voksstrimler?

Ved følsom hud er der risiko for irritation. For at fjerne det, brug en blødgørende creme eller en zinkbaseret salve, f.eks. "Bipanten".

Vokser håret efter brug af voksstrimler?

Med en ordentlig procedure og yderligere pleje af bikiniområdet vokser håret ikke ind i huden. Hvis der blev lavet tekniske fejl, er der mulighed for enkelt indgroede hår.

Hvad skal man gøre, hvis efter voksstrimlerne i det intime område, så mærker blå mærker og hvor lang tid vil de gå?

Du kan behandle huden med en blødgørende creme. Bruiser efter voks voksning er et individuelt træk ved kroppen, og det sker ganske sjældent. Deres helbredelse afhænger også af hver person individuelt.

Depilatory cream: hvordan man handler, hvordan man bruger det

Tilbehør og reservedele til braun epilatorer