Top Razors

Hvad der netop inspirerede mig til at være interesseret i dette emne - jeg kan ikke huske... En lille undersøgelse på nettet viste, at barbermaskinerne stadig har en hel del tilhængere og entusiaster både i udlandet og i Rusland. Hvis det er tilfældet, betyder det at der er noget i det... Kort sagt, jeg ønskede at prøve.

Hvad taler vi om

En barbermaskine er et meget skarpt blad (normalt af højt kulstofstål), som foldes som en foldende kniv i en plast, træ, knogle eller andet materialehåndtag. Jeg tror, ​​at hver russer mindst en gang i det mindste i biografen så hvad det er. Alas, denne slags barbermaskine bringer sædvanligvis ikke de mest fredelige foreninger i vejen... Nå, der blev Hollywoods crazy barber Sweeney Todd udført af Johnny Depp eller vores Kisa Sparrowfinov fra de tolv stole (det var barbermanden, der dræbte Ostap Bender). I bedste fald er D'Artagnan fra sovjetiske "Tre Musketæere", som barberer hovedet til fjenden.

Men faktisk var denne enhed stadig brugt til det tilsigtede formål - de fjernede ansigtshår, og engang før begyndelsen af ​​det 20. århundrede var der ingen alternativer til en barbermaskine til dette formål. Derefter begyndte de såkaldte "sikkerhedsskrabere" at fremstå - forfædrene af moderne "værktøjsmaskiner" - og efterhånden skiftede barbermaskinerne fra en ledsagende følgesvend til en slags eksotisme.

Hvad er fangsten

Så hvad er den hemmelige betydning af barberskære, hvis du kan vade med en moderne maskine? Det er klart, som i mange andre hobbyer, at alle har sin egen. Jeg vil markere følgende:

1. Barbering med en lige barbermaskine er en interessant meditativ proces, som du skal øve langsomt og nyde det, være opmærksom på enhver bevægelse.

2. Der er noget mærkeligt (sandsynligvis lidt psykopatisk) drev fra den forståelse, at du barberer med et værktøj, som virkelig kan afskære dit hoved.

3. Det er "cool skole". På den ene side elsker jeg alle slags højteknologiske gadgets. På den anden side er der noget, der er immaterielt attraktivt, når man føler sin del af historien i kontakt med det sidste århundredes verden.

4. Farlige barbermaskiner, især antikke (og jeg barberer dem som dette, for det er netop den type, jeg kan lide mest af alt, de frigiver den ikke i 150 år) - på en måde kunstværker. Og der er en vis glæde i at holde et sådant objekt i dine hænder og bruge det.

5. Der er stadig mindst to hobbyer omkring barbermaskinerne. Nogen indsamler barbermaskiner, og bare fra tid til anden barberer udstillinger af hans samling. Nogen er interesseret i restaurering af antikke barbermaskiner: også et interessant emne, måske - jeg vil skrive et indlæg om det senere.

6. Der er en mening (jeg formoder, at det af åbenlyse grunde hovedsagelig fremmes af sælgere af lige barbermaskiner), som barberer med en lige barbermaskine, sparer på værktøjsmaskiner. På den ene side er dette sandt. Teoretisk kan du gøre din vej med en farlig barberkniv hele dit liv og videregive det til din søn (de plejede at gøre dette før). På den anden side er besparelserne noget tvivlsomme, idet der tages hensyn til det moderne prismærke for gode barbermaskiner, andre bælter samt den sammenlignende billighed af moderne maskiner (selv øverste modeller).

7. Jeg var overrasket over at finde ud af, at om en bonde barberer en lige barberkniv, af en eller anden grund ledes nogle piger, tilsyneladende mentalt sunde. For mig har denne "bonus" ingen værdi, men for nogen tror jeg det kan være interessant...

Hvem er kontraindiceret

Hast, folk med tremor i deres hænder.

Hvad ikke at forvente

At første gang alt viser sig smukt. Det antages, at lære at barbere med en lige barbermaskine kan gøres mere eller mindre flydende efter ca. seks måneder med regelmæssig barbering. Det er bedre at barbere før weekend for første gang, for i det mindste garanterer jeg i det mindste små stykker under den første barbering, og ikke alle er velkommen til at komme på arbejde med et trimmet ansigt.

Stereotyper - sand og falsk

Stereotype 1. Farlige barbermaskiner er farlige pr. Definition.

Generelt, ja. Jeg ville ikke forlade en sådan barberkniv inden for rækkevidde af børn eller personer med ikke særlig stabil psyke.

Stereotype 2. Af en eller anden grund antages det, at den lige barberhøvler barberer renseren.

Igen er der en mistanke om, at denne opfattelse er indviet af sælgere af farlige barbermaskiner. I min personlige subjektive mening spiser Gillette ikke sit brød for ingenting. I hvert fald har jeg ikke lært at nærme sig glatheden ved at barbere en god maskine med en frisk patron i nogle år med barbering med en lige barberkniv. Selvom jeg måske har alt forude.

Stereotype 3. Raket er et nærkampvåben med alle de følgeskader.

Det er ikke tilfældet, ifølge vores lovgivning er det ikke et koldt våben. Det er klart, at det er bedre ikke at tage det i din bagage, men i bagage flyver f.eks. Barbermaskiner helt uden problemer (jeg bærer dem altid sammen med forretningsrejser).

Stereotype 4. Barbering med en lige barberkniv er meget vanskelig.

Og ja og nej. Faktisk kræver det en vis færdighed, der er erhvervet længere end evnen til at barbere med en maskine. Men dette er ikke atomfysik, og der er intet superkompleks her.

Stereotype 5. Der kræves en masse tilbehør til barbering med en lige barbermaskine

Og ja og nej. På den ene side kan du gøre med barbermaskinen selv, en børste (en børste til påføring af sæbe i ansigtet) og en rem til at rette barbermaskinen. På den anden side barberes barberingen sjældent af økonomiske og minimalistiske grunde. Det er snarere en hedonistisk ting, og her giver ekstra fornøjelse alle slags bekvemmeligheder som en dyr barberingsbørste med darrende hår, duftende speciel barbersæbe og andre små fornøjelser.

Hvad du har brug for til dette (gear og ting)

For det første har vi brug for barbermaden selv. Hvis vi taler om nye barbermaskiner, er der i dag kun 2 virksomheder involveret i industriproduktion - DOVO i Tyskland og Thiers-Issard i Frankrig. Udstedelsespris - fra 2500 rubler (hvis du køber i Rusland). Der er små håndværk, der gør razors til ordre eller i små partier - for eksempel Wacker i Tyskland, Mastro Livi i Italien, Robert Williams i USA og andre. Der begynder prismærket på omkring $ 500 pr. Barbermaskine.

Standser i verden af ​​farlige barbermaskiner er de såkaldte "Camisori" - japanske barbermaskiner. I modsætning til de europæiske er de ikke foldbare. Den mest berømte moderne producent af japanske barbermaskiner - Iwasaki. Der er andre herrer.

En masse antikke barbermaskiner sælges også på molotok.ru og ebay.com i varierende grad af slid og reparation. En hel del tilbud renoveret barbermaskiner. Det er indlysende, at det er ret nemt at løbe ind i fuld affald (for eksempel min allerførste barbermaskine, som jeg købte med en hammer, viste sig at være komplet affald). Derfor er det nok bedre at starte din karriere i verden af ​​farlige razors med nye.

Hvilken barbermaskine er bedre - alle beslutter sig selv. For eksempel forsøgte jeg mange forskellige ting og kom til den konklusion, at jeg og mine stive børster går bedst med gamle engelske barbermaskiner fra Sheffield og en speciel form - "kil", "med et smil" (du kan også finde ud af, hvad det er ).

Det andet nødvendige udstyr er et ridserbælte. De er også mange forskellige typer, hver har sine egne nuancer. Jeg vil ikke male dem her - hvis du er interesseret, vil du finde alle de nødvendige oplysninger om de ressourcer, der er angivet nedenfor.

Det tredje nødvendige element er en barberingsbørste. Barbermaskinen barberer hårdt på skum fra dåserne (sandsynligvis skyldes den relativt lav luftfugtighed). Derfor har du brug for en barberingsbørste eller barberskum eller sæbe (almindelig sæbe, forresten, går også). På swabs også, en stor run-up, men mærkeligt nok, fra alt det jeg forsøgte, kunne jeg godt lide barberingsbørsten fra Auchan til 36 rubler mest af alt.

Alt andet er valgfrit, men tilføjer glæde af processen.

Prisudstedelse (budget)

I princippet er barbering med en barbermaskine ikke det billigste emne: Som jeg allerede skrev ovenfor koster nye barbermaskiner fra omkring 2.500 rubler, en rem til redigering er også et sted fra 2.000 rubler. Der er ingen øvre grænse. En skræddersyet razor kan nemt koste flere titusinder af rubler.

Hvad skal du gøre det første skridt

"Splurge" på en farlig barberkniv og forsøge at barbere den. Der er en skæbende nuance - de nye fabriksskrabere går uhærbede. At skarpe dig selv er ret svært - du har brug for et par specielle sten af ​​forskellige kornstørrelser, plus processen er ret vanskelig. Konventionelle slibemaskiner, knive og sakse ved ikke, hvordan man skærper barbermaskiner, vi har brug for en specialist specielt til farlige barbermaskiner. Hvis du ikke kan finde sådanne i din by, kan du som regel let acceptere at sende din barbermaskine til at skærpe mail. I nogle onlinebutikker til et gebyr (normalt op til 500 rubler) kan du bestille allerede skarpe barbermaskiner.

Hvor ellers at læse:

Der er meget information på russisk her:

Farlig barberkniv: funktioner til brug og vedligeholdelse

På trods af de mange innovationer til at bekæmpe overskydende hår på mænds ansigt, er razoret populært og populært med det stærkere køn. Det skyldes oftest et menneskes ønske, fordi du er nødt til at vænne sig til denne metode til barbering og lære at få et kvalitetsresultat. Nogle mennesker undlader at gøre dette, så de fortsætter med at bruge konventionelle barberingsprodukter. Men denne mand kan ikke stoppe noget på vej mod målet.

Barbering med en lige barberkniv er en ret kompliceret proces. For at lære det og for fuldt ud at nyde det, skal du ikke bare vælge det rigtige værktøj, men også at vide, hvordan du bruger det. Derudover behøver du at passe godt på ham, så han tjente i lang tid og udførte sine funktioner fuldt ud. Skarphed en barbermaskine bør gøres af en professionel for ikke at skade værktøjet og forlænge sit liv.

Fordele og ulemper ved en barbermaskine

Den største fordel ved en barbermaskine er dens holdbarhed. Ingen maskine, selv den mest pålidelige og dyre, kan ikke sammenlignes med, hvor længe razeren varer. Blandt andre fordele kan man kalde:

 • barberingskvalitet - ingen anden metode kan sammenlignes med resultatet, hvilket giver en godt skærpet "frygt";
 • evnen til at bruge kosmetiske produkter til barbering - skum, gel, sæbe og endda æterisk olie, for eksempel lavendel, oliven eller jojoba;
 • Med en vis færdighed og manuel fingerfærdighed er proceduren hurtig og nem.

Mange mænd betragter en anden prestige og brutalitet en anden fordel ved en barbermaskine, fordi den ser tilsvarende ud. Men det bør også tage højde for nogle af de ulemper, som "frygt" besidder. Blandt dem er det mest kraftfulde argument naturligvis muligheden for skade. Dette gælder især for de første forsøg på at mastere værktøjet eller den uvæsentlige vende af bladet. Imidlertid elimineres denne mangel med erfaring og dygtighed.

Den anden ulempe er omkostningerne. Et godt kvalitetsværktøj til en øre kan ikke købes. Afvej alle fordele og ulemper ved en barbermaskine, en mand kan bestemme for sig selv, om han skal prøve og begynde at lære.

Hvordan man vælger en god barbermaskine

Efter at have besluttet at prøve et nyt værktøj til processen med at fjerne stubbe fra ansigtet, er det vigtigt for en mand at forstå, hvordan man vælger en barberkniv, så den er af høj kvalitet og tjener i lang tid. Den sædvanlige "frygt" er et kniv og håndtag, derudover indeholder kittet en strop til rakere. Når du vælger et værktøj, skal du være opmærksom på de materialer, de er fremstillet af. Bladet er lavet af højstyrkestål, hvor kvaliteten påvirker, hvor effektiv den gamle lige barberkniv vil være. Efter årtier vil dette værktøj barbere glat og let.

Håndtaget er lavet af plast eller læder. Materialet har stor indflydelse på omkostningerne, men du bør ikke spare på dette. Det er bedre at købe en god barbermaskine en gang i mange år end at lide af dårlig kvalitet og til sidst smide værktøjet.

Når du vælger en barbermaskine, er det vigtigt at være opmærksom på producenten. Blandt de moderne mærker er tyske virksomheder populære, men for at få et rigtig godt produkt kan du sammenligne deres egenskaber med hinanden. For eksempel vil en barberkniv med udskiftelige knive være mere funktionelle og nyttige end uden dem.

Vurdering af de bedste producenter af farlige barbermaskiner

På trods af de samme egenskaber og udseende er skrabere fra forskellige virksomheder ikke så let at sammenligne. Når alt kommer til alt forsøger hver fabrikant at gøre deres produkt så højt og populært som muligt. Blandt lederne af moderne produktion er:

 1. Det tyske selskab Dovo - i mere end 100 år lever rigtige mænd til gode barbermaskiner. Til denne dag er det stadig et af de mest populære mærker.
 2. Det amerikanske firma Hart Steel er for nylig kommet på markedet, men har allerede etableret sig som en pålidelig leverandør af kvalitetsprodukter. Raketserne i dette firma barberer jævnt og hurtigt.
 3. En af de ældste virksomheder til fremstilling af farlige barbermaskiner - den franske bekymrer Thiers-Issard. Blandt de mange værktøjer til barbering er den bedste værdi for pengene.

Hvis ønsket om at barbere sig med denne metode opstod for første gang, er det bedre at købe en simpel model og prøve, om det vil løse hårfjerningsprocessen. Og hvis han bringer glæde og gode resultater, så køb en mærkevare af høj kvalitet barbermaskine.

Hvordan man bruger en lige barberkniv

Når man beslutter at købe et så hårdt værktøj til barbering, er det vigtigt at forstå, hvordan man barberer med en lige barberkniv, så den er effektiv og ikke forårsager skade. Første gang processen går langsomt, skal du røre huden forsigtigt. Sekvensen af ​​handlinger omfatter følgende trin:

 1. Du skal forberede huden, damp den med et varmt håndklæde eller varmt vand. Anvend kosmetik til barbering.
 2. Det er bedre at begynde barbering fra lige steder af hud, for eksempel fra kinder. På samme tid bør barberbladet være tilbøjelig til overfladen af ​​huden med ca. 30 grader. Ved den rigtige hældning vil behagelig glidning mærkes.
 3. Den rigtige position af barbermaskine i hånden: indekset, midter- og ringfingrene ligger på halsens hals, stramt fastgør sin hældning, og lillefingeren trykker sin "hale".
 4. At glide bladet lettere på huden, den anden hånd, du har brug for at trække den. Hver gang du skal behandle et lille område, og derefter gå videre til det næste.
 5. Først behandles huden for hårvækst, og derefter - mod. Dette sikrer maksimal glathed.
 6. De sværeste områder er på nakke og under næsen. De skal være barberet forsigtigt og langsomt.

Når barberingen er færdig, vask af rester af kosmetik fra huden og brug efterskæringen. Bedste lotion eller tonic med antiseptisk virkning for at forhindre forekomsten af ​​komplikationer. Sådanne kosmetiske produkter har sædvanligvis en beroligende virkning og beskytter huden efter fjernelse af det øverste lag.

Sådan plejer du en barbermaskine hjemme

For at barberingsværktøjet skal vare lang tid og ikke forringes, er det vigtigt at pleje og opbevare det ordentligt. Til dette er det værd at huske nogle få grundlæggende punkter:

 1. Efter hver brug skal "forsigtighed" vaskes af rester af barberingsprodukter, sæbe, skum og hår. Det er bedre at gøre dette under rindende vand for at helt sikkert fjerne alt, der er overflødigt.
 2. Så er det vigtigt at tørre barbermaskinen. Den tørres med en klud eller et håndklæde, men bladet må ikke gnides på den modsatte side, men på den modsatte side. Derefter må instrumentet tørre i nogen tid, men det anbefales ikke at gøre dette i et badeværelse med høj luftfugtighed.
 3. Når det bruges sjældent, skal shaveren olies med jævne mellemrum. Til dette formål anvendes olie til mekaniske apparater, for eksempel symaskiner.
 4. Redning af barbermaskinen udføres ved hjælp af et specielt bælte, der er inkluderet i pakken. Eksperter anbefaler at redigere værktøjet før hver brug, så en farlig barbering var klar og korrekt. Hvordan man bruger bæltet til at redigere en farlig barberkniv, skal du vide på forhånd, efter at have læst instruktionerne.
 5. At skarpe en lige barbermaskine kan gøres alene med en speciel sten. Men det er bedre at overlade denne proces til en specialist, der udfører arbejdet korrekt og kompetent.

Pas på "forsigtighed" er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Men enkle handlinger hjælper med at holde værktøjet og altid være sikker på dets funktionalitet.

Således har barbermaskine sine egne egenskaber og nuancer, men hvis der er et stort ønske om at fjerne hår fra ansigtet på denne måde, kan du lære at bruge det og passe godt på det. Derefter vil barberingsprocessen være let og give det forventede resultat.

Lige barbermaskine: hvordan man vælger?

Vi fortæller om den farlige barbermaskine: hvordan man vælger din første overvågning og hvilke parametre der skal være opmærksomme på begynderen.

Bladbredde

Knivbladets bredde er anderledes. Til højre er en 6/8 tommer Dovo Encina barbermaskine.

Bladbredden er optimal til en nybegynder - 5 / 8-6 / 8 tommer. Dette er den mest almindelige værdi, de fleste razorer produceres bare sådan. Et snævrere eller tværtimod bredere blad er det sværere at barbere, indtil armen er fuld: det er sværere for et smalt blad at finde og holde den rigtige vinkel, en bredere er mindre manøvrerbar og tungere (overvægt er endda et par ti gram i første omgang barbering lang, vil være meget håndgribelig).

konkavitet

Nogle versioner af barberknivets konkavitet. Højre: Dovo Bergischer Lowe barbermaskine med fuld konkavitet (1/1)

Konkurrencen er normalt ½ eller 1/1 (fuld). Selvom barbermaskiner med et helt konkavt blad koster lidt mere, er det bedst at tage dem til en nybegynder. Dette blad er optimalt til en kombination af fleksibilitet og hårdhed.

hoved

Varianter af lederne af farlige barbermaskiner. Til højre er en Thiers-Issard 6/8 razor med rund hoved.

Et rundt hoved, når du kun behersker barbering forsigtigt, er at foretrække, fordi det er sværere at skære. Den mest "farlige" - et firkantet hoved.

Stålblad

Farerne er som regel lavet af kulstof og mindre ofte af rustfrit stål. Du kan læse om fordele og ulemper ved de to i posten "Farlig barbermaskine: rustfrit stål eller kulstofstål?". Kort sagt er kulstofstål optimalt til barbering med hensyn til ydeevne. Sandt nok er der en nuance: "carbon", "dodging" - er anderledes. Hver producent har en anden stål sammensætning, additiver og dermed kvalitet. Nogle barbermaskiner lavet af rustfrit stål (som f.eks. Boker), når barberingen opfører sig meget bedre end værktøjer fra visse producenter, lavet af kulstofstål.

Der er ganske sjældne barbermaskiner fremstillet af Damaskus stål. Du kan købe dem, kun du har 100% tillid til produktet. For det første bliver sådanne "farer" lavet af master-hacksaws, der fuldstændig ignorerer den teknologi og standarder, der er nødvendige for fremstillingen af ​​et barberingsværktøj; udgangen er bare en meget dyr souvenir, som er umulig at barbere. For det andet, mange forfalskninger. En professionel vil beregne dem uden problemer, det vil være meget vanskeligere for en almindelig køber. Real Damaskus barbermaskiner er lavet af producenter, der hedder (samme Boker), og de er dyre - mere end 1000 euro.

producenter

Der er mange producenter, men ikke mange gør et virkelig højkvalitets værktøj. Gode ​​barbermaskiner findes f.eks. I Dovo (Tyskland), Thiers-Issard (Frankrig) og Boker (Tyskland).

Håndter materiale

Hvilket håndtag der skal vælges afhænger af smag. Den billigste er plastik, eksklusive muligheder - dyrebare skov, horn, knogle - vil koste mere. Rakemaskinen med det mest usædvanlige håndtag, som vi har set, er måske Dovo Mammut fra mammutens kram.

Om hvor meget der skal frygtes og hvad du ellers skal bruge, læs vores næste indlæg.

Valg af den første lige barberkniv

På et tidspunkt lobbede Gillette og lignende markedet med deres produkter så meget, at de rigtige mænds barbering med en farlig barberkniv gik ind i baggrunden og ind i planen. Sande fans var viet til mænds barbering.

Ifølge google-statistikker, siden maj 2006 er barbering med en lige barberkniv begyndt at genoplive og få fart i nutiden. Vi som sande fans af brutale ting støtter kun sådan popularitet, og for dette formål besluttede vi at kaste lys over spørgsmålet om, hvordan man vælger en farlig barberkniv? Vi håber, at vores instruktion vil hjælpe mænd og deres damer i denne ikke lette forretning, lad os gå!

Tips til en nybegynder, når du vælger en barbermaskine

I første omgang at vælge en farlig barberkniv kan du støde på en række forskellige produkter. Hvad skal du være opmærksom på eller hvad mærke af razor at foretrække? Hvilken barbermaskine vil arbejde, hvis du aldrig har brugt det?

Webformular

Hvad skal man se efter? Nå selvfølgelig vælger du en barbermaskine, som du først skal håndtere sin form og bredde på lærredet. Da dens form afhænger af komfort og maksimal komfort i barberingsprocessen.

Husk: en barberkniv med et konkavt blad inde er et tydeligt tegn på ukorrekt slibning.

Kvalitet razors kommer i følgende former:

 • Lige uden bøjninger og forlængelser.
 • Bøjet med et barberblad, der ligner en halvmåne. Ikke forveksles med konkav.
 • Kileformet, med knivens hoved bredere til bunden.
 • Med udskiftelige knive. I grund og grund får disse barbermaskiner barbershop. Dette forklares af en simpel regel: Et blad er en klient, fordi det er en ret hygiejnisk mulighed og en betydelig tidsbesparelse (du behøver ikke at redigere barbermaden).
 • Med et indsnævret hoved, der ligner en skalpel eller kniv. Det er værd at bemærke, at ved hjælp af egenskaber er sådanne barbermaskiner ikke mindre effektive end barbermaskiner af andre former, men de er af lavere værdi.

For en nybegynder er den sidste mulighed den bedste mulighed. Et tilspidset hoved vil forhindre utilsigtede nedskæringer. En barberkniv med en lige kniv anses ikke for en god mulighed, men hvis du aldrig har holdt en lige barberkniv, er det tilrådeligt at knuse hovedet - for at afrunde det lidt.

Bladbredde

Knivbredden på en lige barbermaskine kan være anderledes. Den mest egnede mulighed for en nybegynder er 5/8 eller 6/8 tommer. Razors af denne bredde bruges af de fleste mænd. Dette skyldes det faktum, at: En smal eller meget bred version af bladet ved første barbering er ikke særlig praktisk at bruge. Det er ret vanskeligt at straks finde den ønskede hældningsvinkel med forsigtighed med et smalt blad. En bred barbermaskine bliver tung i starten og ret ubehagelig for en nybegynder, da vægt og dimensioner spiller en rolle. Efter alt, hvis barberingsprocessen er forsinket, og du har en tung barberkniv i dine hænder, vil du uden tvivl begynde at opleve ulejligheden.

Over tid er hånden fyldt, og du kan eksperimentere med andre former ved at vælge en smalere eller bredere barbermaskine.

Blade konkavitet

Bladets konkavitet er som regel ½ eller 1/1 fuld (formen på kilen i diagrammet). På trods af den høje pris for barbermaskiner med et blad af fuld konkavitet, er dette den bedste mulighed for at vælge en nybegynder. Denne form af bladet er den mest optimale kombination af hårdhed og fleksibilitet.

Bladhoved

Den foretrukne mulighed for en begynder ville være en barbermaskine med et rundt hoved. En sådan lige barberkniv gør det sværere at skære dig selv. Den farligste løsning betragtes som en firkantet barbermaskine.

Stålblad

Bladets vigtigste materiale til en barbermaskine er rustfrit, Damaskus eller kulstofstål.

Damaskus stålblad betragtes som det dyreste og meget højkvalitetsmateriale, der kombinerer fleksibilitet og styrke. Klinget af dette stål, let at skærpe, ikke iført i lang tid som følge heraf.

Rustfrit er et hårdere og mindre bøjeligt blad. Men efter slibning bevarer en sådan barberkniv sine skarpe egenskaber længere, men på grund af materialets hårdhed er den mindre fleksibel og komfortabel i barberingen. Det vil kræve nogle færdigheder.

Kulstofstål er den mest populære i produktionen og er den mest populære, når man vælger en barbermaskine. Denne version af bladet har fleksible egenskaber, nemme at rette. På trods af præference og prævalens har blader af denne type ulemper. De vises i form af skrøbelighed og modtagelighed for korrosion.

Når man først vælger en barbermaskine, bør kulstofstål foretrækkes. Men det er værd at overveje, at hver producent har sin egen sammensætning og ydeevne, som kan variere til det bedre eller det værre.

Hvis midler tillader eller kræver en eksklusiv gave - valget af en barbermaskine fremstillet af Damaskus stål ville være den bedste mulighed for alle. Af den måde vil nogle modeller være meget eksklusive. Disse omfatter Damaskos stålskrabere fra Boker, men prisen er ret høj og vil være omkring $ 1.000 pr. Model.

Håndter materiale

Det hele afhænger af smag og præferencer. Den billigste af plast, dyr vil være af værdifulde træ, dyr knogler mv. Det mest usædvanlige, der blev præsenteret i vores onlinebutik, med materiale fra mammutuskene (Dovo Mammut).

Udsigt til håndtaget af mammutusklen - Dovo Mammut.

producenter

Valget er bredt, men højkvalitets barbermaskiner gør mærkerne Dovo eller Boker (Tyskland) samt Thiers-Issard (Frankrig).

En lille video produceret af en lige barberkniv, det er interessant, et besøg værd!

De mest populære producenter af farlige barbermaskiner

Nogle mænd har en stor interesse for farlig barbering. Det lyder kraftigt, nogle gange brutalt. Ofte er det en god ide at give en sådan enhed. Men én ting er at få det, og en anden er at lære at bruge det korrekt. Nu er værktøjet indlejret i professionelle frisører.

Hvis du ønsker at købe en klinge "vågnethed", skal du forberede dig moralsk i et stykke tid til at træne ordentligt, så dine barberingsevner er løst. Det vigtigste - ikke haste, gør alt langsomt, roligt. Når alt kommer til alt, hvis du skynder dig, kan et snit få konsekvenser. Vi hjælper dig med at løse problemet med det fulde ansvar. Udility og sjov garanti!

Razor producenter

Nogle foretrækker at købe den første "frygt" billigere. Ligesom, kan ikke lide det, bare smide det væk. Denne tilgang er fundamentalt forkert, fordi det er op til den indledende bekendtskab med det, skal kontaktes ansvarligt. Populære producenter af sådanne enheder er England, Spanien, Sverige, Tyskland. De produceres også af franskmændene, amerikanerne, kineserne. Hvad med russerne?

Den russisk fremstillede barbermaskine er i øjeblikket ikke tilgængelig på hjemmemarkedet, da den erstattes af moderne importerede, genanvendelige barbermaskiner med udskiftelige blade. Dog kan russiske produkter findes i private butikker eller online-butikker fra mastere, fordi nogen kan lide at samle dem, og nogen til at sælge eller give som souvenir.

Vi har ikke store virksomheder til produktion. Selv om der er en "Damaskus Workshop", der gør sådanne enheder fra Damaskus stål. På vores hylder møder du sjældent producenten Rusland, fordi et sådant produkt var massivt efterspurgt i Sovjetiden.

Et eksempel på et sådant sovjetprodukt er bladkrydderierne, der anses for at være praktisk talt det bedste på grund af verdens højeste mærke. Seriel produktion af udstyr fandt sted på HAZ (Plant Labor Vacha), der stammer fra 1830. Slutningen af ​​det 19. århundrede blev markeret for fabrikken af ​​den store guldmedalje i Paris World Exhibition, og i 1891 blev udstillingen udstillet på verdensudstillingen i New York. Siger meget, enig?

Nu arbejder kun et par virksomheder fuldt ud, fordi producenterne af farlige barbermaskiner altid konkurrerer med hinanden for kvalitet, originalitet.

Repræsentanter for den nuværende industri:

 1. «Dovo». Tysk firma, forankret i fjernt 1906. Vellykket i dag. Fabrikken ligger nær byen Solingen.
 2. American Hart Steel. Relativ ung struktur, grundlagt i 2009. Sortimentet er ikke så stort sammenlignet med konkurrenterne, men den positive feedback fra forbrugere tiltrækker regelmæssigt nye kunder.
 3. «Thiers-Issard». Fabrikanten er fransk. Arbejder siden 1884. Thiers-Issard er en ret stærk konkurrent, fordi den bruger usædvanligt højkvalitetsmaterialer, manuel arbejde, en unik slukningsproces med et stort antal modeller til enhver smag og pris.
 4. «Muehle». Mærket kommer fra Tyskland. Fans af den klassiske våde barbering genkendte sandsynligvis ham straks. Kvaliteten på et godt niveau, selv om det er mere budgetmulighed. Indskriften "Solingen" er udskåret på apparatets håndtag. Det skal bemærkes, at fabriksskarpheden ikke giver mulighed for at barbere straks, fordi specialisten stadig skal arbejde med muehle.
 5. «Artrazor». Det er en åben kreativ forening, en klub med gratis mestere, der tiltrækker nye fagfolk. Projektet blev grundlagt af mester Frans og fortsætter sine aktiviteter sammen med gutterne fra det populære websted britva.ru. Den kreative impuls, ønsket om at skabe deres egne unikke produkter har forenet disse mænd til at arbejde hårdt. I dag er artrazor i efterspørgsel, og det gør også stropper til retting, tilbehør.

De mest populære barbermaskiner

Der er en række modeller, der især er betroet og begunstiget af mænd. Om den mest berømte læses nedenfor.

Wacker classic

Tysk producent, garanterer høj kvalitet. Wacker eksklusiv markedspost. Spidsmaterialet er rent carbonstål, der indeholder den fine mikrostruktur af Silver Streel. Bladet er maksimalt konkavt, hvilket giver glathed til din hud efter barbering. Canvas bredde 5/8 ". Håndtaget er lavet af bøffelhorn, hver separat skabt model har sit eget unikke mønster, kontrast.

Det er håndlavet, skabelsesstedet er byen Solingen. Leveres med et ægthedsbevis og personlig underskrift af G. Vacker, der grundlagde dette firma.

Wacker borodino

Modellen blev frigivet i henhold til datoen for den 200-årige hjemlige kamp mellem russerne og franskerne i 1812. Navnet på modellen finder sted til ære for Borodinos store slag. Lærredet indeholder portrætter af Napoleon, Kutuzov. Model af manuel produktion, håndtaget er et naturligt bøffelhorn. De naturlige egenskaber af dette materiale giver ham mulighed for uafhængigt at ændre farve, struktur.

Boker Arbolito H.Boker CO

Brandet produkt fremstillet i den spanske fabrik "Arbolito". Boker er værdsat for sin høje kvalitet, og der er nok grunde til dette: et fugtbestandigt syntetisk håndtag dekoreret med inlays; Det tyndeste 5/8 "brede lærred lavet af højt kulstofstål; hoved lavet i de bedste spanske traditioner. Manuel fremstilling, herunder ca. 120 forskellige operationer.


Gentagne gange blev der taget skridt til at forenkle mekaniseringen af ​​skæringsprocessen. En løsning var at skabe et design med et blad, som er adskilt eller en maskine, der kan skærpe spidsen. Antikvitetsbutikker og nogle samlere har tilsvarende "frygt" i det 19. århundrede, god bevaring.

Wacker titanium

Markedet er en nyhed. Canvas bredde 6/8 ". Håndtaget er også lavet af horn. Hovedet er klassisk, konkaviteten er fuld. Perfekt glat dæk efter brug leveres. Hvad betyder titaniumcoating? Fordelene ved dette materiale:

 1. Miljøvenlighed.
 2. Stabil overflade mod mekanisk skade.
 3. Høj korrosionsbestandighed i forhold til andre metaller.
 4. God slidstyrke, lang levetid.

Dovo Bedste kvalitet Sort

Den tyske producent, der er bekendt med os, tilbyder et budget, men kvalitetskvalitet. Selv en nybegynder kan klare det. Bredden på spidsen 5/8 "med en konkavitet på 1 til 2 giver dig mulighed for at barbere komfortabelt. Koldbladsbladet er elastisk, let skarpt og styret. Håndter celluloid, resistent over for vand, komfortabelt med greb. Sørg for at få et læderbælte til slibning, fordi når du barberer, danner en tynd kant små defekter. Blade regel før hver barbering.

Hvordan laver man en barbermaskine?

Først skal du tage en cylindrisk stål billet. Dette er det oprindelige udseende af rammen. Hvordan er produktionen af ​​en farlig barberkniv i etaper, vi læser nedenfor:

 1. Stålbilletten opvarmes i en ovn til høje temperaturer. Det virker som plasticine. Men overholdelsen af ​​stålet "plasticine" er ikke så høj.
 2. Den opvarmede cylinder formes derefter til en flad form. De overskydende kanter skæres af.
 3. Formularen er anbragt i grafitpulver med tilsætning af smeltet bly. Sidstnævnte øger stålstyrken.
 4. Hælde olie. Drys med savsmuld til bedre absorption.
 5. Skarpe spidsen. Den er dækket af specielle materialer, der styrker det. Så elektrolyse.
 6. Placering af kniven på håndtaget.
 7. Endelig slibning i trin. Sidstnævnte giver i stedet for en slibemaskine et læderbælte for at justere bladet for sin maksimale behagelig brug.

Den dyreste barbermaskine

Paris hygiejniske leverandør Hommage præsenterede et fantastisk nyt produkt lavet af et meget værdifuldt metal, platin. Det er sådan en fornøjelse $ 30.000. Dette er den dyreste "frygt" i verden, der besidder høj hårdhed, plasticitet, inertitet. Udover hygiejneprodukter leverer virksomheden dækplejeprodukter samt spa-procedurer i høj klasse til den mandlige køn.

Produktet hommage har en stor fordel, der er det originale håndværk af 128 lag Damaskus stål. Sagen er også platin, som beskytter metalet mod oxidation. Salget af enheden udføres i en pakke, der er lavet af et tanzanisk ret sjældent træ.

Razor skarpeste

Et godt skærpet blad af "fare" overgår maskinens skarphed. Det er også ret lang, og en mand i en bevægelse renser et stort udseende. På grund af den tynde spids barberer hvert ansigt ikke mere end 2 gange. Hvis dine børster er bløde, er man nok.

Den mest akutte "frygt" giver en positiv effekt i den mindste mængde tid, fordi hårene er helt barberet og ikke trukket ud, som det ofte sker. Derefter falder dækningsirritationen. Åben kilder (opdagelser) angiver det faktum, at kanten på et hjørne af et godt skærpet farligt blad er det andet skarpeste verdensobjekt (den første er en atomlaser).

Glat macho

Når du er mand, vil du finde passende mærkevarer til dig selv, dine venner, kolleger og din elskede vil markere dig med dette meget navn. Hvis du har lyst til at barbere, altid glat på ansigtet, skal du bruge tipsene i denne publikation uden at glemme at bruge dem. Vi ønsker at udvikle og være tilfredse med dit succesfulde billede!

Straight Razor: Selection Guidelines

Hvis du har lyst til at købe en farlig barbermaskine, skal du være forberedt på det faktum, at du næppe vil få den perfekte barbering første gang, højst sandsynligt ved først vil du ikke være i stand til at gøre alt, og kun ved træning vil du kunne opnå den nødvendige færdighed. Du kan endda indse, at dette slet ikke er din. Bare rolig, andre måder at slippe af med børsterne er ikke mindre modige. Og alligevel er det værd at prøve dette forbløffende værktøj i aktion. Så hvordan man vælger en lige barbermaskine?

Anbefalinger til udvælgelse

Når du køber den første farlige barbermaskine i dit liv, så prøv at følge nogle tips:

 • Få et rundehoved barberkniv - et blad af denne form, for det første det mest bekvemme. Med det kan du let barbere på svært tilgængelige steder. For det andet reducerer du risikoen for at blive skåret ved at bruge et rundt blad. For eksempel har en firkantet kniv skarpe kanter, som kan forårsage en skæring.
 • Hvis du selvfølgelig faldt på en barberkniv med et firkantet blad, er det bedre at knuse kanterne med en grov sten. Af sikkerhedsmæssige grunde, både din og barbermanden selv, er det bedre at bruge en barbermesters tjenester.
 • Køb en razor bredere. For småt blad vil du være ubehageligt at holde fast i kontaktvinklen med huden.
 • Det er bedst at købe en kulstofstål barberhøvler for første gang.
 • Køb ikke produkter med tegninger og forgyldning - det er upraktisk. Over tid vil alt dette blive slettet, og barbermanden vil miste sin præsentation. Den eneste mulige dekoration er gravering eller stempling.
 • Dyr pris er ikke altid en garanti for bedre kvalitet. Meget ofte betaler du bare for et velkendt mærke, fashionabelt navn på producenten. Bedre læs anmeldelserne på internettet, konsulter med venner, der allerede har valgt den "farlige" barbering.

Hvordan ikke at købe en falsk

Markedet er fyldt med kinesiske forfalskninger af næsten ethvert eksisterende produkt. Farlige barbermaskiner er ingen undtagelse. Udadtil er det ikke så let at anerkende underholdte varer. Det trick du vil bemærke er allerede i brug. Razors vil straks blive dumme og endda smuldre.

De vigtigste tegn på pseudo-razor er:

 • En barberhøvel har et stigma, for en falsk er det samme logo malet med maling, som hurtigt bliver slettet fra kontakt med hænderne.
 • Der er ikke engang en tegning eller det er, men det er skævt.
 • På kanten af ​​bladet er der en "forsyning", men ikke på bagsiden. ("Approach" er et fly fra skarphed en barbermaskine.)

Vigtigt at vide

Efter at have købt en god rakhår af god kvalitet, hvis du ikke ved, hvordan man skal male den, kan du simpelthen ikke straks teste værktøjet, for selv i de dyreste butikker sker der ikke skærber. Fabrikanten skærer selvfølgelig bladet, men ikke til den tilstand, hvor barbermaskinen virkelig virker vidundere. Hvis du forsøger at barbere, skal du bare rive stubben og ridse huden.

Razor Care

For at shaving-tilbehøret skal tjene dig i lang tid trofast, skal du have en omhyggelig holdning og omhyggelig pleje af det. Efter hver brug skal du sørge for at skylle barbermaskinen med vand og tørre den. Opbevares i et tørt, ventileret område. Smør regelmæssigt med paraffinolie. Lad ikke barbermaden falde. Den mindste chip eller anden defekt vil påvirke kvaliteten af ​​barberingen. I stedet for en jævn, jævn barbering får du revet hår og ridset hud. Brug ikke værktøjet til andet formål end det tilsigtede formål, f.eks. Til pleje eller skærepapir mv. Dette vil medføre chipping.

Tilbehør til farlig barbering

Udover at købe barbermaskinen selv, skal du købe et bælte og en pasta til redigering.
Du skal også købe en creme eller gel til barbering, en barberingsbørste, en kop til at slå skum.
Når du vælger et bælte, skal du være opmærksom på dens bredde - det bør ikke være mindre end et barberblad. Dette giver dig mulighed for at redigere det jævnt. Således vil barbermaskinen være lige skarp overalt.

Barbering med en barbermaskine er et smukt aristokratisk ritual, idet du har mestret det, vil du altid nyde processen.

Sådan vælges en lige barberkniv

Hvis du beslutter dig for at købe en farlig barbermaskine, for at beherske en ny barberingsmetode, husk, at alting ikke vil fungere første gang, du bliver nødt til at bruge tid på træning, og i første omgang får du ulejlighed. Der er en chance for, at du vil nægte denne metode til barbering og vælge en anden, der passer bedst til dig. Derfor er det vigtigt at tænke på tidspunktet for køb af din første barbermaskine.

Ved at købe den første barbermaskine og bælte prøver du noget nyt, så tag det øjeblik med forståelse. Du bør ikke straks bruge omkring 25 tusind rubler. (i gennemsnit) for et dyrt instrument, er dette ret betydeligt, i betragtning af mulige "risici". Mange mennesker kan lide processen med farlig barbering og træning, men det kan du ikke være i stand til at gøre, og frustration og beklagelse om, at de brugte penge kommer meget hurtigt. Derudover er der i begyndelsen en chance for at du vil ødelægge kniven med en ukorrekt straightening eller skære bæltet.

Nogle mennesker tror, ​​at den dyre barbermaskine selv vil gøre alt arbejdet. Men det er langt fra sagen. Selv med det vil du ikke være i stand til øjeblikkeligt at modtage fuldstændig tilfredsstillelse med barbering - først skal du lære at finpudse dine færdigheder i praksis.

Nogle generelle retningslinjer for valg af en farlig barberkniv

Følgende tips er generelle. De giver dig mulighed for at forstå, hvilken barbermaskine der vælger at starte. Barbering denne model er meget mere praktisk end nogen anden art. Men ingen forbyder nogle tips til at ignorere og give præference for, hvad du kan lide.

Tip 1. Første gang er det bedst at bruge en barberkniv med et rundt hoved. Dette kniv beskytter mod utilsigtede nedskæringer, plus det er mere bekvemt og sikrere for dem at barbere hårdt tilgængelige steder.
Den farligste er hovedet af en firkantet form, mens udskæringer fra det ikke bærer væsentlig fare, heler hurtigt, og der er ingen spor på overfladen af ​​huden. Husk: Et firkantet hoved kan til enhver tid gøres mere sikkert, du behøver kun at spørge mesteren om at behandle spidsen af ​​bladet, dulering og afrunding.

Tip 2. Jo bredere barbermaskine, jo bedre. Den bedste løsning i området fra 5/8 til 6/8. Ved at bruge en barberkniv, der er for smal, for eksempel med en bredde på 2/8, vil du først have svært ved at vælge den rette vinkel for en behagelig barbering og holde den på hudens overflade.

Tip 3. De resterende parametre i det store og hele spiller ikke en afgørende rolle, når du vælger en barbermaskine. Disse omfatter det materiale, hvorfra håndtaget er lavet og dets form, barberhøjdenes grad af konkavitet.

Gå til butikken og vælg en farlig barberkniv

Sådan beskytter du dig selv og ikke får en falsk barberkniv

At købe en risiko er forbundet med en bestemt risiko. I øjeblikket på markedet er der mange fejl, der fremstilles i Kina eller Pakistan. Udadtil svarer de meget til virkelige barbermaskiner, men på grund af deres dårlige kvalitet er der ingen måde at skarpe kniven korrekt, og det er næsten umuligt at barbere dem normalt. Chancerne er gode, at lavkvalitetsmetal begynder at smuldre meget snart, og efter hver barbering skal værktøjet blive udhulet. Hovedskiltet til en lavkvalitets barbermaskine er en mistænkt lav pris.

Husk: En god frygt kan ikke koste mindre end 90 dollar. Desværre, og for pengene i dag kan du løbe ind i et falsk værktøj. Vi tilbyder dig at blive bekendt med de mest almindelige tegn, hvorved du kan skelne originalen fra den falske:
• Et almindeligt mønster påføres på barbermaskinens overflade med maling. Producenten er ligeglad med deres kunder. Selv med en højkvalitets barbermaskine, vil et sådant mønster hurtigt slette fra konstant kontakt med vand, fra kontakt med fingrene og tørre.
• Der er intet logo på bladet.
• I spidsområdet er der plads til skærpning (tilnærmelse), mens der ikke findes noget i bagområdet.
• Tegningen på lærredet er let snoet i flyet.

Hvad skal du vide for at købe en ny og højkvalitets barbermaskine?

Et højkvalitets funktionelt værktøj kan købes direkte fra producenten og i en specialbutik, men det er ikke nok.

Som regel sælges barbermaskiner med en god fabriksskarphed, og før du bruger dem, skal du blot rette dem på bæltet. Men det sker, at værktøjet skal skærpes. Til dette formål vender de sig til en specialist i fare (knivspidseren vil ikke klare denne opgave). Ellers vil du ikke være i stand til at barbere normalt, og kanten forbliver kedelig - du vil ikke barbere af børsterne, hårene vil rive i processen bliver det ubehageligt.

Hvordan man vælger en barbermaskine, eller hvad man ikke skal købe

Når du er i butikken med en bred vifte, skal du prøve at vælge en barberkniv uden overdreven forgyldning uden nogen fancy tegninger på overfladen. Med tiden vil alt dette begynde at blive slettet, og barbermassen vil miste den oprindelige appel. Dette vil ikke behage dig og fremmedgøre en potentiel køber, hvis du pludselig vælger at sælge instrumentet. Desværre anser næsten alle producenter i dag det nødvendigt at dekorere deres produkter, og det svarer faktisk til at dekorere skohjul med ædelsten. Hvis der forekommer oxidationspletter på barbermassen, skal det fjernes med slibemidler. Parallelt med dette vil en forgyldt tegning slette, bladet får et slidt udseende.

Fabrikanten, der respekterer sine kunder, vil ikke misbruge forgyldninger eller tegninger, der bringer denne sag til absurditet. Den bedste mulighed er stigmatisering og gravering, som ikke er bange for tid, pænt forgyldning.

Omkostningerne ved barbermaden er ikke kritiske. Værktøj til 5000 rubler. kan barbere bedre end 25 tusind rubler. En sådan ekstra gebyr skyldes som regel mærket berømmelse, forgyldning, det materiale, som håndtaget er fremstillet af, de tilgængelige dekorative detaljer og andre dekorationer, der ikke påvirker instrumentets funktionalitet.

Moderne virksomheder, der producerer barbermaskiner

I øjeblikket (eksklusive individuelle håndværkere) er der flere fuldt udviklede virksomheder, der fremstiller originale barbermaskiner. Her er nogle:

• Det tyske selskab Dovo, grundlagt tilbage i 1906. Fabrikken ligger nær byen Solingen.

• Det franske selskab Thiers-Issard, grundlagt i 1884. Positivt etableret sig på markedet.

• Det amerikanske firma Hart Steel blev grundlagt for nylig i 2009. I øjeblikket er sortimentet ikke så stort som konkurrenternes, men det har kun modtaget positiv feedback fra forbrugerne.

Glem ikke det specielle barbersæt.

I sin sammensætning er der nødvendigvis et bælte til redigering og selve barbermaskinen. Hvis du har haft tid til at købe en advarsel, men der ikke er noget bælte til din rådighed, bør du midlertidigt glemme en fuld barbering. Ellers bliver værktøjet hurtigt blunt, du opnår ikke en behagelig og højkvalitets barbering.

Gør det til en regel før hver brug for at redigere knivene på bæltet. Det skal altid være til stede. Og husk: Der er så mange falske bælter til rådighed som barbermaskiner.

Sådan vælges en lige barberkniv

Hilsner til jer venner. I dag vil vi tale om hvordan man vælger en farlig barberkniv! Ja, vi har begge hænder på skæget, men skæget er af forskellig art, og nogle dele af ansigtet skal være barberet. Barbermaden er en god old school måde at gøre det! Hvis du aldrig har barberet med en lige barberkniv, er det værd at finde ud af, hvordan dette er gjort (der vil være flere artikler om dette emne) og også få et par tips ved at besøge barbermaskinen. Nå, eller i ekstreme tilfælde, spørg din bedstefar selv.

Hvad er fordelene ved en barbermaskine?

 • Barberer meget bedre. Mange tror, ​​at barbering simpelthen ikke kan blive bedre efter at de skiftede fra Mach5 til den "gammeldags metode", men det er en dyb fejl. Når du barbere barbermaskinen, vil din hud være den samme som babyens røv! Din kone / pige vil bemærke forskellen, selvom du ikke fortæller hende om den nye metode. Så gør dine venner, dit ansigt vil takke dig.
 • Besparelser. De oprindelige omkostninger i forbindelse med køb af m razors er naturligvis forskellige fra køb af en barbermaskine, men så snart du har et komplet sæt - er du garanteret for livet. Du behøver ikke længere købe udskiftningspatroner eller sikkerhedsskrabere til maskinen. Farlig barberkniv du behøver kun at redigere (det er gratis, hvis du gør det selv!). Det eneste du skal købe mere er barberskum.
 • Fordele for miljøet. Hvis du bruger udskiftelige patroner, skal du smide dem væk med emballagen efter brug. Dette er en plastik, der ikke roter i århundreder. Hvis du bruger en lige barbermaskine, er der mindre affald.
 • Meditativ komponent. Farlig barbermaskine har store psykologiske fordele. Barbering med en lige barbering kræver "bremse ned" og fokusere på det, du laver i øjeblikket. Du roligt ned og fordyber dig i dyb refleksion. Mens du barberer med en barbermaskine, kan du få svar på spørgsmål, der længe har plaget dig.
 • Du vil føle dig som en kølig peber. Hver morgen bringer du et meget skarpt kantet våben til din hals.

Razor struktur

Barbermaskinen har to hoveddele.

De er forbundet med en nitte (8). Rakethåndtaget beskytter bladet mod beskadigelse og afblæsning under opbevaring. Håndtaget består af to halvdele. Penner er normalt lavet af træ eller plast, men der er også specielle, specialfremstillede, håndværk lavet af knogler, horn, elefantben eller muslingeskaller.

Bladet indeholder arbejdsblad (3), hals (6), tunge (7). På arbejdsbordet kan man se stingbladet (10), rygstykket (4), hælen (5) og hovedet (2).

Stinget løber langs hele kanten af ​​barberbladet. Det skal altid være skarpt.

Hvad skal man se efter, når man vælger en barbermaskine

 • Bladbladet har en konkav form. Radien er anderledes. Skærekantens form afhænger af dybden af ​​radiusunderskæring. Dypere rille - tyndere skærekant og omvendt. En tynd kant er lettere at redigere og skal ikke skærpes så ofte som en barberkniv med en tykk kant.
 • Kvaliteten af ​​barbermassen afhænger af kvaliteten af ​​det stål, der anvendes til produktion. For sikkerhedsskrabere må kun højkvalitetsstål anvendes. Godt stål skærpes og opbevares bedre.
 • Overvej bredden. Bredden af ​​lærredet er anderledes og varierer i området 10-20cm. Den mest populære størrelse er 5/8 ". Tøj mindre størrelser mere bekvemt at barbere på svært tilgængelige steder.
 • Der er forskellige former for barberhovedet (rund, halvcirkelformet, lige). Hvis du er nybegynder, er det bedst at vælge en runde barbermaskin. Et runde hoved er mindre tilbøjelige til at skære. På den anden side, hvis du har brug for at barbere hårdt tilgængelige steder, såsom hår på templerne, bag auricleen, justering af whiskers osv., Er den lige kant meget mere praktisk (men meget farlig).
 • Kontroller hastigheden. Tag håret med tommelfingeren og pegefingeren, så den stikker op og forsøge at skære den af ​​med en barbermaskine. Hvis det skæres let, så er barbermaskinen skarp.

Du kan købe en ny eller brugt barbermaskine.

Ebay er stedet hvor disse ting er i bulk. Godt støttede barbermaskiner kan også findes i antikke butikker. En barbermaskine vil højst sandsynligt have grovhed og mikroskår, så professionel slibning og dressing er nødvendig (dette er vigtigt, da du kan afskære overskuddet, hvor du ikke behøver det). Du kan også købe barbersæt (ebay link), som har alt hvad du behøver for at begynde barbering.

Hvad har du mere brug for

 • Slibesten Hvis du ser på bladet under et mikroskop, vil du se tænder, der ligner en sav. Når bladet blunter, stikker tænderne tilfældigt ud i forskellige retninger. At skære bladet vender tilbage til deres oprindelige form.

Slibesten, der skærper en penkniv eller en køkkenkniv, virker ikke. Han er for uhøflig (barberer ansigtet og slipper ikke fisken). Du har brug for en sten med en kornstørrelse på 4000-8000 grit.

En anden mulighed er at bruge en barber slibesten (ebay link). Det er mindre groft end almindelig slibesten.

 • Rem (slynge) (ebay link) Raket, skarpt på en sten, er stadig groft og ikke egnet til ansigtet. Redigering på bæltet glatter den resterende ujævnhed af bladet. Redigering gør bladet perfekt skarpt (som mange mennesker elsker barbermanden).
 • Barberskum. Ingen kommentarer her.
 • Skummende piskebørste. Om børster vil være en særskilt artikel

Når du vælger en barbermaskine, er prisen vigtig, men husk at en god barbermaskine tjener dig hele dit liv, og dine børnebørn forbliver. Ved at have førsteklasses barberhøvler må man ikke glemme, at lavkvalitetsbælter og slibestener kan ødelægge kniven. Trifle er ikke det værd.

Funktioner manuel shugaring teknik

lllokony