Hvordan vælger sukkerpasta: TOP bedste anmeldelser

På udkig efter et nyt interessant erhverv eller bare for at tjene gode penge, er der i dag mange mennesker opmærksomme på shugaring. I de senere år har den blomstret som en majrost, og nu tilbyder hver salon tjeneste for sukkeropdræt. Han lærer ofte og for sig selv at opretholde glatheden af ​​huden derhjemme. Effektivt, meget mindre smertefuldt end voks, er det lettere at tolerere - der er faktisk mange fordele ved shugaring, og en af ​​dem er den lave pris ved proceduren. Hvis du vælger den rigtige pasta og hvordan man styrer arbejdsteknikken, vil materialet forbruge være meget lille. Spørgsmålet er, hvordan man vælger denne pasta, fordi der er så mange af dem nu, at øjnene afviger.

Hvad er sukkerpastaer, deres typer og formål?

I almindelig forstand kommer pastaer i 3 typer: blød, medium og tæt. Denne opdeling er baseret på konsistens, det vil sige graden af ​​densitet. Mange mærker udvider linjen til "meget blød", men det er som en skygge af farve - det samlede billede ændrer sig ikke meget.

Blød pasta bruges normalt i bandage teknologi. Fjernelse af det med hendes hånd er vanskeligt, fordi det spredes hurtigt. Blød pasta giver den laveste tilladte grad af adhæsion til huden, hvilket minimerer udtørringens invasivitet. Denne pasta passer til at fjerne tyndt hår, f.eks. Velvære på ansigtet eller lyset på hænderne.

Shugaring pasta

Mediet eller, som det ofte kaldes, universalpasta kan bruges sammen med bandage og manuelle teknikker. Det er ikke for blødt og ikke for tæt, det er ekstremt nemt at bruge, hvorfor det er i høj efterspørgsel. Denne pasta kan være egnet til depilering af mange zoner, men oftere behandles det med benene.

Tyk pasta er et uundværligt værktøj til shugaring bikini områder, underarms og i nogle tilfælde ben. Den bruges kun med manuelle teknikker og kun til fjernelse af tykt såvel som barberet hår. Depilation af tyndt hår, for eksempel på ansigtet, er ikke tilrådeligt med dets hjælp, da blødere pasta nemt kan klare denne opgave, og graden af ​​traume til huden vil være meget lavere. En tæt pasta kan også bruges til at gøre det blødere, når det begynder at sprede sig under drift.

Ved valg af pastaer er det værd at forblive inden for rammerne af et mærke - dette giver mulighed for at blande dem og vælge den optimale konsistens i tilfældet med hver klient.

Et par ord om kompositionerne

Shugaring involverer direkte kontakt med huden, så det første du bør være opmærksom på, når du vælger en pasta, er dens sammensætning. Sørg for at inkludere det: saccharose (aka sukker) og vand. Ofte tilsættes citronsyre til sammensætningen, det er nødvendigt at nedbryde saccharose til glucose og fructose. Men mærker med højteknologisk produktion gør det uden det - det giver dig mulighed for at gøre depilationen særligt blød og undgå mulig hudirritation.

Nogle producenter tilføjer naturlige æteriske olier til pastaen. Dette påvirker ikke sammensætningen miljøvenlighed, men i dag har næsten alle andre personer en allergi over for noget, og æteriske olier kan godt forårsage det. For at undgå unødvendige risici og problemer er det bedre at vælge en pasta med en "rent klassisk" sammensætning uden yderligere "boller".

Det er overflødigt at sige, at der ikke bør være konserveringsmidler i pastaen. Skrupelløse og grådige producenter kan bruge dem til at øge holdbarheden, det er også muligt at genkende tricket. Naturlig sukkerpasta skal opbevares i 2-3 år, hvis en længere periode er angivet, så var det ikke uden kemi under produktionen.

Farven på høj kvalitet naturlig pasta skal spænde fra lysegul til gul. Hvis pastaen har en anden farve, var den kunstigt farvet.

Lugt. Hvert produkt, der har en mere eller mindre tolerabel lugt, forsøger producenterne i dag at sælge under saft af aromaterapi. Og der er ikke noget dårligt i det, hvis duftstoffer af høj kvalitet bruges til at skabe dufte, men det er ikke altid tilfældet. Sukkerpasta selv har en let karamelsmak, der ikke behøver at blive forbedret. Vælg naturligt, og du kan ikke gå galt!

TOP 5 bedste professionelle pastaer til shugaring

ALEXANDRIA PROFESSIONAL

Et stort amerikansk firma, der har været med til at fremme sit brand rundt om i verden i lang tid. Specialister vælger ALEXANDRIA PROFESSIONAL for høj kvalitet af pastaer og en lang række plejeprodukter før og efter shugaring. Dette er et virkelig populært mærke. Sammensætningen af ​​pastaerne er klassisk, men i tillæg til saccharose, citronsyre og vand tilsættes den senegalesiske acacia til den, hvilket sandsynligvis ikke er mere end et marketingspil. Produktionsteknologien er også fejlfri, pastaen fjerner helt selv de korteste hår, proceduren ved at bruge den er så behagelig og sikker som muligt.

Ulejligheden er den ret høje pris for pastaen, som også afhænger af dollarkursen - 4.547 rubler. til en krukke (992 gr.). Desuden sælges sukkerpasta, samt andre midler til shugaring fra ALEXANDRIA PROFESSIONAL, kun efter at have bestået obligatorisk træning. I sin proces vil den nybegynder (eller erfarne) shugarist have mange flere nye "buts". For eksempel til at varme pastaen ALEXANDRIA PROFESSIONAL, kan du ikke bruge en mikrobølge- eller vokssmelte af et andet mærke, kun mærkevarmeren kan give den en ideel tilstand. Da der ikke kun skal indsættes pasta, skal alle andre penge også købes hos ALEXANDRIA PROFESSIONAL. Ifølge dagens standarder har ikke alle dem, især begyndere, råd til det.

ARAVIA Professional

Det største, velkendte og populære russiske mærke. I 8 år på markedet har ARAVIA Professional fået tillid fra tusindvis af specialister. Det tilbyder et produkt af høj europæisk kvalitet til overkommelige priser på hjemmemarkedet. Teknologien i sin produktion er et skridt foran russiske analoger - i vores land og i SNG-landene er det det eneste mærke, der ikke tilsætter citronsyre til pastaer. Da huden under shugaring stadig er skadet, og citronsyre er stadig syre, der falder ind i mikroskårene i det øverste lag, kan det forårsage irritation. Selvfølgelig gør fraværet af citronsyre i sammensætningen af ​​pastaen depilering endnu blødere og sikrere.

ARAVIA Professional har en helt naturlig sammensætning: vand, fructose og glucose - ingen duftstoffer og fortykningsmidler. Hendes køb kræver ikke obligatorisk passage af yderligere workshops og andre hermed forbundne udgifter. Behovet for avanceret træning kan dog altid opfyldes, ARAVIA Professional har et veludviklet multi-level system af træningsførere. Distributør mærker kan findes i den mindste by, og træningsseminarer er konstant, herunder via internettet. Kostprisen ved pasta er også behageligt tilfredsstillende - en krukke (750 gr.) Kan købes til 1350 rubler.

Pandhy s

Fremragende shugaring pasta tilbydes af ungarske Pandhy's. Ligesom ARAVIA Professional indeholder den kun fructose, glucose og vand. Manglen på dufte lover beskyttelse mod allergi og citronsyre - fra irritation. Mærket har alle nødvendige internationale certificeringer og sælges med succes i mange vestlige lande. Pandhy er kun repræsenteret i Rusland af en distributør. Pas på ikke at købe en falsk.

Som ALEXANDRIA PROFESSIONAL kan Pandhy sukkerpasta ikke købes uden forudgående træning. Derudover er værdien også bundet til dollaren, og af russiske standarder er der ret høj - 5.658 rubler. pr. krukke (1000 gr.). Forbruget af pasta under proceduren er stor, så det er ikke billigt at arbejde på det.

Ifølge mange anmeldelser af shugarister er Pandhy's fantastisk til depilering af ben og ansigt, men det gør mindre godt med bikini og underarm områder.

Cannaan

Et mærke, der positionerer sig som en israelsk og gør temmelig gode pastaer. Ud over sukker og citronsyre indeholder deres sammensætninger æteriske olier. Derfor skal pastaen også være godt knæet efter opvarmning. Lugten er stærk og ekspressiv, så depilation med cannaan kan sammenlignes med en aromaterapi session. Ifølge observationer fra shugarister synes ikke alle kunder her. Som nævnt ovenfor øger æteriske olier risikoen for allergiske reaktioner.

Den cannaanske produktlinje er snævrere end de 3 mærker, der er anført ovenfor. Ikke desto mindre er det ret høj kvalitet og stærkt krævet professionel pasta, der rent faktisk fjerner selv de korteste hår (1-2 mm.). Dens omkostninger er også meget overkommelige - 1342 rubler. pr. kan 750 gr.

MARU Professional er et andet bemærkelsesværdigt indenlandsk mærke af kosmetik til shugaring. Det er et ganske godt prisforhold: sukkerpastaer har en naturlig sammensætning, og for en hel spand vejer 1500 gram. skal betale kun 1760 rubler. Linjen af ​​supplerende plejemidler før og efter shugaring er også ret bred. Virksomheden har distributører i mange byer og udfører ofte træningsværksteder og webinarer.

Ulempen er, ifølge vurderinger af shugarister, ufuldkommenhed i produktionsteknologien. Mange brugere bemærker, at pastaen hurtigt sugared og dubeet, derudover har den en størrelsesorden mere flydende konsistens end analoge pastaer. Dette betyder, at hvis du har brug for en universel pasta, bør MARU vælge ikke et medium, men en tæt konsistens. Det er også kendt, at i et rum, der ikke er udstyret med en konditioer, anbefales denne pasta ikke, især i sommersæsonen. Enhver MARU-pasta smelter ret hurtigt, så de bruges hyppigere med bandage-teknologi.

Hvad skal jeg nok kigge efter, når jeg vælger en pasta?

Mange elskere og nybegyndere, når de vælger en pasta, savner et vigtigt punkt - deres egne hænder. Logikken er enkel: hvis dine hænder opvarmer hurtigt, skal du vælge en tættere pasta, hvis langsomt - blødere. Forstå dette, du kan nok kun være i gang. Det er dog nødvendigt at være opmærksom på denne detalje, det er vigtigt.

Noget lignende sker med tilstedeværelsen / fraværet af aircondition i arbejdsstuen. Husk at sukkerpastaen opvarmes hurtigt, og i et tyndt rum om sommeren vil det bare sprede sig. I denne henseende, hvis klimaanlægget ikke er og ikke forventes, skal du vælge en pasta mere tæt.

Hvis du planlægger at arbejde med kunder, er det bedre at vælge en pasta med en klassisk sammensætning for at undgå unødige komplikationer. Det vil reducere risikoen for allergiske reaktioner og mulig kunde utilfredshed som følge af den stærke lugt af produktet. Hvis du planlægger at bruge pastaen, kan du forkæle dig selv og gøre valget optimalt nøjagtigt. For eksempel, for følsom hud tilbøjelig til irritation, tage en pasta med kamille ekstrakt.

Opmærksom undersøgelse af de førende mærker af sukkerpasta til shugaring i første fase giver dig mange fordele. Men meget snart vil du have din egen mening om dem, og tipsene vil ikke være nødvendige!

9 bedste pastaer til shugaring derhjemme

Feature Rating

Shugaring er en ret ny type depilation, for hvilken der anvendes speciel sukkerpasta. Denne teknik er meget populær, fordi den har en række åbenlyse fordele i sammenligning med andre metoder til at slippe af med uønsket vegetation. Efterspørgslen efter proceduren skyldes den relative smertefrihed, effektivitet og sikkerhed.

Sukkerbaseret pasta er et allergivenligt produkt, der ikke forårsager irritation eller allergiske reaktioner. Fremgangsmåden blødgør huden, nærer den med gavnlige stoffer og toner. Under proceduren er det umuligt at få ondt og brænde dig selv. Efter påføring af pastaen på kroppen er der ingen blå mærker, der er karakteristiske for voksaflejring, såvel som indgroede hår er ikke dannet.

Dette er vigtigt! Procedurens effektivitet og komfort afhænger af det korrekte valg af kosmetik.

Vælge en shugaring pasta korrekt

Moderne sammensætninger varierer i konsistens:

Blød og ultra soft konsistens fjerner fine hår. Midler af middelkoncentration betragtes som universelle, de anvendes til alle teknikker og hårfjerning af enhver struktur. For at fjerne hårdt hår skal du anvende en pasta med tæt konsistens.

Dette er vigtigt! For at fjerne vegetation i bikiniområdet er det bedst at bruge en pasta med mellem og tæt konsistens.

Individuelle udvælgelseskriterier

 • For fairhårede piger vil en pasta med blød konsistens være mere passende og mørkhårede - et middel til middel og tæt konsistens.
 • Salonspecialister kan nemt håndtere pastaer af enhver sammenhæng, men for nybegyndere og til hjemmebrug er det bedst at bruge et produkt, hvis konsistens ligner tykk karamel. Denne sammensætning spredes ikke, og det er lettere at plukke fra huden.
 • Pastaen har en tendens til at blødgøre ved en temperatur på +27 grader, derfor til arbejde i den varme årstid og i velopvarmede rum, er det bedst at vælge et produkt med en tæt konsistens.

Dette er vigtigt! I specialbutikker er sæt lavet af pastaer af forskellige konsistenser. Du kan vælge den bedste løsning til behandling af forskellige dele af kroppen, samt at opnå den optimale konsistens ved at blande forskellige pastaer. Sådanne kits tilbydes af Gloria og Cannaan.

TOP 9 bedste pasta til shugaring

9 ayuna

Fælles ukrainsk-russisk mærke, der specialiserer sig i produktion af phyto produkter til behagelig depilation. I kosmetiklinjen præsenteres værktøjer, som ikke kun effektivt fjerner hår, men også har en helbredende effekt. Med en pasta kan du fjerne vegetation op til 4 ml.

Dette er vigtigt! Ayuns produkter bruges af mænd til at designe skæg.

Kosmetik fremstillet udelukkende af deres naturlige ingredienser: fructose, glucose, renset vand. Efter brug vokser hårene ikke ind, de efterfølgende procedurer er lettere, ubehaget forsvinder. Alle produkter overholder de medicinske krav og undergår dermatologisk kontrol.

Ayuns produktlinje er repræsenteret af et stort udvalg af kosmetik til hjemmetablering:

 • phyto harpiks;
 • phyto-pasta til shugaring;
 • kosmetik til at forberede huden til proceduren og pleje efter shugaring.

8 saona

Produktet er et russisk mærke, der passer til professionelle procedurer og brug i hjemmet. De vigtigste ingredienser: fructose, glucose, vand. Efter depilering forbliver huden langsomt blød og silkeagtig.

Det er vigtigt! I produktionsprocessen anvendes en speciel teknologi, der forhindrer kosmetik i at blive sugared, så det bevarer sine ydeevneegenskaber så længe som muligt.

Ifølge kundeanmeldelser er produktet bedst egnet til begyndere såvel som til privat brug, og pasta er billig og lugter godt. Derudover har værktøjet bestået dermatologisk kontrol og er anerkendt som allergivenligt og sikkert for personer med følsom hud. Du kan kende til sammensætningen og anvendelsesmåden på etiketten, som er indsat på pakken.

7 Start epil

Et produkt af indenlandsk produktion, det blev værdsat af fagfolk og almindelige brugere. Kosmetik er lige så effektiv til salonprocedurer og til hjemmebrug. Butikkerne er pastaer af alle sammenhænger.

Produkterne er pakket i beholdere med en behagelig form, det er nemt at få den nødvendige mængde midler fra dem. Efter behandling bliver huden blød, skinnende og glat. Du kan vælge et universelt værktøj til enhver del af kroppen, samt at arbejde i enhver teknik. Den indenlandske virksomhedens pasta er designet til at fjerne hår af forskellig længde, struktur, farve, huden forbliver hel, sund og er ikke skadet.

Dette er vigtigt! Ifølge eksperter betragtes pasta som en af ​​de bedste til at arbejde derhjemme.

6 Alexandria

Et amerikansk produkt, der optrådte på kosmetikmarkedet i 1989. Hvert år blev produkterne forbedret, moderne teknologier og udviklinger blev brugt til produktion. Som følge heraf introducerede virksomheden det bedste miljøvenlige produkt til smertefri og behagelig depilering.

Kompositionen af ​​pastaen er desuden beriget med et vitaminkompleks, der forsigtigt og professionelt bryr sig om huden selv i hjemmet. Huden bliver blød, silkeagtig og perfekt glat.

Egenskaber af pastaen: klare selv de korteste voksarter, efter proceduren er der ikke indgroede hår, sporene af produktet vaskes let af med rindende vand. Produktlinjen indeholder pastaer af alle konsistenser til behandling af hele kroppen og de enkelte sektioner. Du kan købe krukker med en vægt på 113 og 680.

Dette er vigtigt! Pasta er velegnet til personer med følsom hud, åreknuder.

5 Riviere Sucre

Fransk-fremstillet kosmetik, ud over de vigtigste komponenter, er der vitaminer, der tager sig af huden og nærer det. Til salg er krukker med volumener fra 210 g til 5 kg.

Dette er vigtigt! Pasta bruges til afskalning og afskalning.

Produktlinjen indeholder tre typer fransk pasta af forskellige konsistenser. Før brug i 10 sekunder opvarmes kosmetik i en mikrobølgeovn. For maksimal effektivitet og komfort anbefales det at anvende produktet sammen med talkum af samme mærke. Skyl af med almindeligt rindende vand. Hver strimmel er beregnet til genanvendelse, indtil overfladen bliver for klæbrig. For den mest forsigtige pleje er det bedst at købe et komplet depilation kit, der består af en pasta, talkum og en lotion til forberedelse af huden.

4 gerbere

Et andet russisk fremstillet produkt, der er i stor efterspørgsel blandt fagfolk og brugere, der udfører hårfjerning derhjemme. Sortimentet indeholder pakker på 280, 500 g og 1,5 kg.

Produktet er baseret på tre naturlige ingredienser: fructose, citronsaft, renset vand. Den største forskel mellem pastaen - det behøver ikke at blive forvarmet før brug, sammensætningen er nem at påføre og også behagelig at fjerne.

For at fjerne vegetation langs bikinilinjen, i armhulerne på arme og ben er det bedre at vælge kosmetik med en hård konsistens. Det anbefales også til begyndere.

Medium konsistensværktøj er egnet til at fjerne vegetation på ansigt, underliv, i armhulen. Arbejde bedre i kølige lokaler. Værktøjet passer til enhver tekniker.

Blød pasta indsættes med en spatel eller handsker. Du kan kun arbejde med det kun i den kolde årstid. Ofte er den bløde pasta valgt af fagfolk.

3 Aravia

Et russisk fremstillet produkt er efterspurgt i dag, da det giver en smertefri depileringsproces og effektiv fjernelse af håret. Ved hjælp af pasta kan du slippe af med hår fra 3 ml i længden. Samtidig er huden ikke beskadiget, og døde skalaer fjernes sammen med hårene.

Ifølge feedback fra brugerne har pasta flere fordele: behagelig at bruge, økonomisk, billig, processen kræver lidt tid.

Kosmetik består udelukkende af naturlige ingredienser:

 • fructose og glucose;
 • renset vand.

Der er ingen konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Kosmetik emballeres i beholdere på 150 og 750 g. Du kan vælge det bedste værktøj til en bestemt teknik og til behandling af en bestemt zone. For bandage teknologi er det for eksempel bedre at vælge honningpasta til den manuelle en - tropisk. Produktlinjen i Avariya varemærket er repræsenteret af syv typer pastaer.

2 gloria

Et andet populært firma, i sortimentet der er pastaer med traditionel sammensætning, samt med forskellige tilsætningsstoffer. Linjen indeholder universelle formuleringer til behandling af hele kroppen, du kan også vælge kosmetik til hårfjerning i visse områder, for eksempel i bikiniområdet.

Det er vigtigt! Menthol serien klæder køligt af huden, fjernelse af vegetation er så behageligt som muligt.

Produkter fremstillet i Rusland, men med hensyn til kvalitet, er ikke ringere end de bedste analoger af udenlandsk produktion. Produktets egenart ligger i dets alsidighed, det bruges til forskellige teknikker. Du kan købe containere med mængder fra 0,28 kg til 1,5 kg.

Sammensætningen omfatter kun naturlige ingredienser:

 • glucose og fructose;
 • renset vand
 • citronsyre.

Betyder hypoallergen, fordi den ikke indeholder parabener og smagsstoffer. Perfekt til at arbejde med hårdt hår. Ifølge eksperter er pastaen effektiv, men nogle gange efter brugen af ​​indgroede hår.

1 Sanaan

Midler af israelsk mærke er præsenteret i forskellige konsistenser - fra ultra bløde til tætte. Linjen indeholder pastaer til professionel brug og hjemme brug. Derudover er der en pasta, der er designet til at arbejde ved høje temperaturer.

Produktet omfatter glucose, fructose og vand. Efter behandling forbliver huden glat op til 10 dage, du kan vaske af pastaen med rent vand. Virksomhederne anbefales til dem, der allerede er vant til at arbejde med pasta, da det er svært for begyndere at fjerne alle hår fra første gang.

Værktøjet er universelt, de kan behandle forskellige dele af kroppen, det anbefales at forberede huden ved at behandle den med lotion, som kan købes sammen med pastaen. Før sammensætningen skal opvarmes til +36 grader. Området omfatter kapacitet fra 0,28 kg til 3 kg.

10 bedste shugaring pastes 2018

Overdreven hår forårsager ubehag. Slippe af med komplekserne vil hjælpe hårfjerning. Men nogle midler til shugaring føre til udslæt, irritationer. Forkert brug kan forårsage dermatologiske sygdomme. Sukker hårfjerning kan gøres hjemme. Der er forskellige pasta på konsistens og sammensætning. Lad os prøve at finde ud af, hvilken shugaring pasta der er bedre.

Blød konsistens shugaring pasta

Professionelle epilationspastaer gør mesteren i forskellige centre, hjemme og i skønhedssaloner. Producenter tilbyder forbedrede sammensætningsmidler. Fjern nu overskydende hår er blevet endnu mere bekvemt og sikrere. Du kan udføre proceduren derhjemme.

Denne metode er egnet til at fjerne hår på låret, shin, underarm, ansigt, i bikiniområdet og så videre. Men nogle områder er meget vanskelige at rydde. Til dette formål, og udviklet en plastik type pasta. I modsætning til den klassiske konsistens afhænger den ikke af eksterne faktorer og taber ikke dens egenskaber så hurtigt.

Sukkerpasta til shugaring: Hvordan vælger du det rigtige

Shugaring blev populær, bar næppe op. En simpel opskrift, tilgængelige ingredienser og som en bivirkning, forsinket hårvækst - hvad mere kan du bede om? Men faktisk er madlavning af pasta langt fra at være så let - det er meget hurtigere og lettere at købe færdige Først da opstår det logiske spørgsmål om hvilke kriterier der skal vælges.

Hvad er shugaring pasta

Pasta til shugaring kaldet karamelmasse, svejset efter en speciel teknologi. De vigtigste ingredienser i sammensætningen af ​​alle tre: sukker, vand og citronsaft. Men ganske ofte tilføjes forskellige naturlige komponenter til massen, for eksempel at erstatte en del af sukker med melasse, fructose, honning eller saccharose. For at give karamel yderligere egenskaber, brug æteriske olier og planteekstrakter. Nogle af dem er rettet mod fugtgivende og pleje, andre lindrer irriteret hud, mens andre sænker hårvæksten.

Og hvad der ikke skal være i sammensætningen, er forskellige konserveringsmidler og smagsstoffer: En vellavet pasta, selv uden dem, kan opbevares i mindst et år under alle forhold. Så højst sandsynligt er et sådant dårligt produkt oprindeligt skjult bag sådanne additiver, og det er bedre at afholde sig fra at købe dem.

Farven på pastaen skal være fra lys karamel til rav, ellers indeholder det højst sandsynlighed farvestoffer, konserveringsmidler eller andre uønskede tilsætningsstoffer.

Sådan vælges en pasta til shugaring

Det er svært at argumentere for, at evnen til at vælge en sukkermasse til depilation kommer med erfaring. Men du bør stadig vide, at pastaen er opdelt i typer afhængigt af konsistensen:

 • Blød. Det bør ikke være flydende, men mildt: det er let at varme op i dine hænder, rulle ind i bolde og fordeles over huden. Hyppigst anvendt på store områder (ben, mave, hænder), egnet til både bandage og manuel applikationsteknik. Før brug er det normalt lidt opvarmet i vandbad eller i håndfladerne.
 • Gennemsnitlige. En universel mulighed, der anvendes i de fleste områder: fra uønsket ansigtshår til fødder. Ideel til begyndere, der beslutter at beherske den manuelle teknik, og dem, der søger en shugaring på jagt efter deres metode til depilation. Copes med tynde og moderat stive hår.
 • Tyk. Ikke mindre universalpasta anvendes uden hjælp af strimler og passer til enhver del af huden.
 • Især tæt. Ikke egnet til personer med kolde hænder: Det vil være ubelejligt for dem at arbejde med en sådan pasta. Men samtidig er det en fremragende løsning til groft mørkt hår i følsomme områder.

Shugaring pasta er opdelt i typer afhængig af densiteten

Hvilken slags pasta passer til en nybegynder

Eksperter anbefaler ikke at stoppe din opmærksomhed på samme mærke og tætheden af ​​pastaen. Og absolut ikke værd at købe store mærke krukker med en vægt på mere end 1 kg. Pludselig er karamellen ikke egnet til at arbejde med dit hår, hvad så med de resterende sukkermasse? Sammensætningen af ​​nogle giver naturligvis dem mulighed for at blive anvendt i fødevarer uden konsekvenser, men sådan en "delikatesse" er stadig meget tvivlsom.

Nogle producenter fremstiller speciel pasta "til begyndere"

For begyndere er det bedst at købe noget dokumenteret og velbevist. For eksempel klæber Gloria eller Aravia til hjemmebrug: Disse mærker er af høj kvalitet og kan ikke skuffes, hvis du udfører proceduren for første gang. Hvis det i fremtiden - at ty til shugaring regelmæssigt, er det tilrådeligt at købe to typer karamel fra et mærke på én gang: blød og tæt. Det vil være muligt at eksperimentere frit med pastaer med forskellig konsistens ved blanding, indtil resultatet af ansøgningen er tilfredsstillende.

En anden detalje, der er lige så vigtigt for en nybegynder, er applikationsteknikken. Den valgte pasta skal overholde den: Sørg for at tjekke med en konsulent, før du køber eller kigger på pakken for at få oplysninger om, hvilken type sukker der anvendes til. Og inden du vælger, skal du beslutte, om du vil fjerne hår ved hjælp af bandestrimler, smurt med pasta eller rullende kugler med dine hænder. Hver metode har sine fordele og ulemper:

 • Bandagemetoden forfører med sin enkelhed og er ideel til begyndere. Den eneste ulempe er, at proceduren kan blive en "snavset", der forpurrer alt sammen med en sød blanding.

Bandage metode shugaring udført ved hjælp af papir eller stof strimler

Manuel shugaring passer til dem, der brugte lignende teknikker til hot wax applikation.

Hvordan vælges ved tæthed og struktur

Pasta varierer ikke kun af producenter, men også af tæthed, hvis valg afhænger direkte af tre temperaturer:

 • lokaler;
 • Mesterens hænder gør proceduren;
 • en del af udsmidningen af ​​kroppen.

Jo højere hver af disse parametre, jo tykkere pastaen skal anvendes. Ellers kan arbejdsmaterialet ophøre med at udføre sine funktioner, men det spredes ubrugeligt over huden. Også i dette tilfælde vil shugaring blive smertefuldt og efterlade blå mærker.

Video: typer sukkerpasta

Sådan vælges en pasta til forskellige zoner og hårtyper

Mange producenter opretter en hel række forskellige sukkerpastaer under hensyntagen til det behandlede område. Og for at vælge en passende masse, behøver du bare nøje at se på etiketten. Men stadig ikke alle kan finde de nødvendige oplysninger.

Til bikini-zonen anvendes sædvanligvis tykk pasta.

For områder, hvor hudtemperaturen er højere, er det værd at tage en tæt masse, mens det for kølige fødder er valget af en blød pasta, der er ideel.

På samme måde, men med en fejl på strukturen, er situationen med typen af ​​hår. Lys er normalt tynde, så de er meget lettere at fjerne. Brug derfor en blød tekstur til hænderne, hvis hårene er mørke - mellemstore. Men sort og tykk væskemasse kan ikke gribe, så brunetter, det er ønskeligt at erhverve en tykkere pasta til shugaring.

Hvis håret på dine hænder er mørkt, vil medietæthedspasta hjælpe med at fjerne dem.

Shugaring Paste Companies

Ikke alle har tid, mulighed og ønske om at engagere sig i forberedelsen af ​​sukkermasse til depilering derhjemme. Det er meget mere bekvemt at købe færdiglavet pasta i butikken: du behøver ikke bruge tid ved ovnen, og den har længere holdbarhed. Det er kun for at finde ud af, hvilke mærker du skal være opmærksom på i første omgang.

Aravia

Aravia er en indenlandsk producent, under hvis navn forskellige hudplejemidler produceres. Han omgåede ikke shugaringpastaen. På hylderne i kosmetiske butikker kan du straks finde to produktlinjer designet til at bekæmpe overskydende vegetation.

Aravia producerer to pasta linjer på en gang: bruges i salonerne Professionel og begynderorienteret Start Epil

Blandt andet er der muligheder for både bandage teknologi og manual. For at arbejde med strimler producerer Aravia pasta i bekvemme pakker repræsenteret af specielle rullerpatroner. Håndlavede shugaring elskere kan købe standard krukker.

For elskere af bandage-teknologi lancerer Aravia karamel i patroner.

Måske er den eneste ulempe ved et bestemt firma, at prisen på en lille patron på grund af komponenternes naturlighed og produktets høje kvalitet kan være høj. I gennemsnit omkring 150-300 rubler pr. 100 gram pasta. Selvom priserne på Aravia Professional-linjen er lavere, er det kun fornuftigt at købe det kun, hvis du har mestret shugaring.

Gloria

Gloria er en russisk producent. Kvaliteten af ​​pastaen er ikke ringere end Aravia, men samtidig er værdien meget tilgængelig for forbrugerne. Sammensætningen indeholder kun naturlige ingredienser: sukker, honning, æteriske olier og andre. En ejendommelig "højdepunkt" er indholdet af mentol i blandingen, som desuden afkøler huden, lindrer smerte under proceduren.

Gloria producerer et komplet sæt produkter til shugaring, der spænder fra flere typer sukkerpasta og slutter med plejeprodukter før og efter proceduren.

Virksomhedens produkter kan kaldes universelle: det er lige så velegnet til nybegyndere og fagfolk. På hylderne kan du finde 5 forskellige typer pasta:

Tilstedeværelsen af ​​den første og femte art i serien er kendetegnet ved mærket. Men der er en anden, for nogle der er et stort plus: Gloria har ikke frataget en stærk halvdel af menneskeheden, fyringspasta til mandlige shugaring.

Ikke alle karamelfirmaer kan prale af at have pasta til mænd i linjen.

Omkostningerne afhænger af emballagens omfang. Den mindste krukke vejer 330 g og koster 500-700 p., Mens den største (1,5 kg) vejer 1200-1500 p. Men muligheden for mænd vil koste 200-500 p. dyrere.

Cannaan

På trods af at pastaen fra den israelske firma Cannaan primært anvendes af fagfolk i skønhedssaloner, er den også velegnet til hjemmetablering. Men det er stadig bedre at erhverve det for dem, der allerede har formået at gøre sig bekendt med shugaring, ikke kun i teori, men også i praksis.

Cannaan sukkerpasta er ikke egnet til begyndere, men for erfarne er det et effektivt værktøj til fjernelse af håret hjemme.

Pastaen er repræsenteret af flere sorter, som, som de andre, skelnes af deres tæthed:

Dens kvalitet og effektivitet er blevet bevist af mange kosmetologer, ellers kunne det simpelthen ikke være blevet en af ​​de mest anvendte i saloner. Men denne pasta har en betydelig ulempe, som dækker et stort antal fordele: omkostninger. Ligesom effektivitet er den på et fagligt niveau, og den gennemsnitlige kvinde kan simpelthen ikke være "at smage". For en krukke pasta ca. 300 g bliver nødt til at betale mindst tusind og prisen på den største (3 kg) - ca. 5 tons. P.

Riviere sucree

Mærket Riviere Sucree, som blev opført i Frankrig tilbage i 2001, er placeret som en af ​​dem, der kun bruger naturlige og sunde ingredienser. Denne kendsgerning kombineret med den høje kvalitet og allergivenlige produkt påvirker væsentligt prisen - billig shugaringpasta fra dette firma kan ikke kaldes. Men de er ikke så dyre som Cannaan: 5 kg færdiglavet pasta koster omkring 3.500-5.000 rubler.

I modsætning til de fleste pastaer indeholder Riviere Sucree ikke honning og er allergivenlig.

Det er bemærkelsesværdigt, at basisen for sukkerblandingen består af citronsaft og fructose, "duetten", som ikke kun giver mulighed for at klare hårene kvalitativt, men også forsinker deres vækst med regelmæssig brug. Pastaen indeholder huden beroligende og fugtgivende ingredienser og har en blød afskalning. Karamel er repræsenteret af tre typer:

Saona

Pasta til shugaring Fransk producent Saona flere gange blev vinder af internationale udstillinger af skønhed. Det adskiller sig fra andre i ret flydende cremet tekstur og fravær af smertefulde fornemmelser under proceduren. Det er derfor velegnet til både følsom hud og til depilation i dekkede og dybe bikiniområder.

Produkter til shugaring Saona giver dig mulighed for at glemme smerten under proceduren

Fordele ved Saona Pasta:

 • evnen til at fjerne hår på svært tilgængelige steder
 • let skylning med varmt vand;
 • ingen ubehagelige følelser under shugaring;
 • Velegnet til saloner og hjemmebrug.

Den gennemsnitlige pris for en stor krukke med et volumen på 1 kg er 1200 rubler. Relativt billig, i betragtning af at det varer lang tid.

Hvor længe kan du opbevare pasta

Holdbarheden af ​​blandingen til shugaring afhænger af, om den er lavet af sig selv eller købt i en butik. Og hvis det i det andet tilfælde altid er muligt at se på krukken og finde den skattede dato, inden hvilken indholdet kan bruges, så er det med den første en smule vanskeligere.

Den officielle brugstid for den købte sukkerpasta er 2-3 år, mens det er ønskeligt at holde hjemmeækvivalenten i højst 4 dage. Men under de rette forhold kan du strække holdbarheden af ​​hjemmelavet karamel op til 1 år.

Bløde pastaer er gode, fordi de kan være i klare i lang tid. Dette er især praktisk for dem, der ikke er vant til at skynde sig eller bare lærer shugaring. Men levetiden af ​​den flydende pasta er stadig meget kortere end tæt. Så hvis du skal tilberede sukkerblanding til hårfjerning på egen hånd og i fremtiden, gør dens konsistens tykkere.

Hvordan forlænges levetiden af ​​pastaen

Kvinder forsøger normalt at lave denne mængde pasta for at kunne bruge det hele på én gang. Men det viser sig ofte, at det var kogt for meget. Og så gør næsten alle måske den mest almindelige fejl: de samler resten af ​​massen i en bold, som er pakket i polyethylen og skjult i køleskabet indtil næste gang. Men når han kommer, kan shugaring ikke gå så godt som den foregående procedure. Selv færdiglavet pasta, der købes i butikken, somme tider skuffer på forhånd: det begynder at ændre tekstur eller stratificere efter flere uger (måneder) af brug. Og hovedårsagen til disse problemer - delvis eller fuldstændig manglende overholdelse af opbevaringsreglerne.

Sukkerpasta skal opbevares i en beholder med låg, ikke i en pakke.

Så at massen til shugaring ikke mister sine egenskaber og ikke forringes, er det nok at følge kun tre parametre:

 • fugtighed;
 • pakningstæthed;
 • temperatur.

Pastaen adskiller sig, fordi den meget let absorberer fugt fra luften. Derfor bliver det flydende, spredes når det påføres og dårligt håndterer hovedopgaven - hårfjerning. Mere fugt truer fremkomsten af ​​det såkaldte sediment, når sukkerblandingen falder i to lag. Den eneste måde at undgå sådanne konsekvenser på er at bruge en forseglet krukke til opbevaring af pastaen. Det må ikke have huller, revner eller andre skader. Med øget fugtighed i rummet er det ønskeligt at "pakke" beholderen i flere lag af polyethylen. Dette vil helt sikkert hjælpe sukkerpastaen til at vare meget længere.

Det anbefales ikke at holde blandingen til shugaring i køleskabet, på trods af mange sådanne tips. Der vil hun hurtigt forringes. Samt fryse og optøning.

Den optimale opbevaringstemperatur for sukkermassen er fra 0 til 25-30 ° C. Men hun er ikke bange for opvarmning eller direkte sollys. Men det er værd at overveje, at det med en sådan langsigtet effekt vil ændre dens konsistens og blive for flydende.

Hvorfor pasta sugared nogle gange

Det er vigtigt at bemærke, at sukkerprodukt ikke er afhængig af opbevaringsforhold. Dette kan kun ske, hvis en uretfærdig producent er involveret i at bruge billige og ofte forkerte karamellavningsteknikker. Hjemme madlavning kan opskriften brydes, hvilket også medførte masseskader.

Når du forbereder shugaring pasta hjemme, skal du tilføje et minimum af sukker: det er bedre at erstatte en del af det med honning, så sandsynligheden for sukkerreduktion vil falde

Et produkt af ringe kvalitet indeholder overskydende fructose og glucose, som ved kontakt med fugt begynder at krystallisere, det vil sige sukkerarter i pastaen. Det er muligt at reducere intensiteten af ​​saccharificering af sådan karamel på grund af forsigtig forsegling af beholderen, hvori den opbevares. Så blandingen vil ikke kunne absorbere overskydende vand fra luften.

anmeldelser

En gang for to år siden kom jeg over en video på netværket om, hvordan man laver mad og bruger pasta derhjemme. Jeg blev interesseret, kogt (endda sket en gang fra tredje) og trak alt håret på mine ben og under min armhuler nøgne. Så blev noget for travlt, hun smed den færdige pasta sammen med beholderen og glemte denne procedure. To år senere kom en ide til mit rastløse hoved igen, men nu var jeg på vej mod en dyb bikini. Det var en eller anden måde pinligt at gå til salonen... Jeg forsøgte at lave mad igen, men det virkede ikke.

Møde med pasta Gloria skete i prof. kosmetik. Og ikke, at jeg har brug for nøjagtigt det. Hun var bare den eneste tætte pasta i området. Og til realisering af min ide har du brug for en tæt pasta. Volumen 300 ml, pris 600 rubler. Emballage - plastbeholder brun. Oplysninger fra producenten er forståelige, men utilstrækkelige. Konsistensen er tæt, farve er rav-gylden.

Selvfølgelig var den første pandekage klumpet - pastaen fastede uendeligt, mine hænder svedte af smerte og spænding, jeg måtte hele tiden løbe på toilettet - vask sticks og vask mine hænder. I alt tog det mig 7 bolde lidt mindre end en valnød. Og præcis 7 gange løb jeg for at vaske pastaen fra mine hænder og ikke kun. Jeg skiftede helt for at fjerne nul - jeg forlod en lille trekant ovenpå. Og du ved hvad jeg vil sige? Jeg ELSKEDE DET!

Sports_Mom

http://irecommend.ru/content/otzyv-diletanta-o-shugaringe-doma-glubokoe-bikini-s-pervogo-raza-za-15-chasa-i-ne-umerlazakh

Jeg forsøgte Maris pasta i foråret på intercharme. Før det arbejdede hun på Pandis og Arabien, og prøvede alle pasterne på markedet. Hvad er det her - det er overraskende, at det ikke behøver at varme, meget plastik konsistens, ligner i arbejde til Pandis. Et andet vigtigt punkt - det smelter ikke i processen, hvilket fører til en betydelig reduktion af forbruget. Hvis en bikini efter shugaring, laver jeg en dyb bikini i ét stykke (ca. 10-20 g.). Ben - Jeg tager et stykke på omkring tre valnødder, i færd med at arbejde, jeg tilføjer et nyt stykke frisk pasta "10" til arbejdspastaen, og jeg har nok til alle benene. Hænder - griber en bid. Benene gør "10", bikini og armhuler "20". "30" er mere tæt pasta, det fungerer godt på et bikiniområde om sommeren, når det er varmt og der ikke er klimaanlæg. Jeg arbejder med handsker og en spatel. Det er meget vigtigt, at der ikke er citronsyre i Maris pasta, jeg var meget overrasket, men det er den eneste pasta, hvor det ikke er. Jeg har mange allergiske klienter, så for mig er denne pasta meget velegnet. Et andet vigtigt punkt er, at pastaens pris er meget demokratisk, hvilket er gode nyheder!

Katrina M

http://beauty.net.ru/forum/forum60/topic80447/messages/

Testet en tæt pasta Aravia. Hvorfor tog jeg denne særlige pasta? Bare en masse positive tilbagemeldinger på den, en høj rating og den er velegnet til begyndere. Men det var ikke så nemt at arbejde med det, da det er ret fordelt over huden, men det passer godt og helt fjerner hår og gør det fra roden. Et stykke kan bruges en eller to gange, men ikke mere, pastaen stikker stærkt, smelter i hænderne og bliver ubrugelig, du skal tage en ny batch.

Og for nylig opdagede jeg en bandagemetode for depilation. Fremgangsmåden er den samme, kun et stykke tyk klud påføres på toppen af ​​pastaen, det er glatt og stærkt brudt! Åh, jeg blev forelsket i denne metode, fordi jeg oplevede et minimum af smerte og ubehag, pastaen er helt fjernet, den forbliver ikke på huden. Men med denne metode forbruges pastaen øjeblikkeligt, fordi en del ikke længere bruges et par gange.

_Modyody of Love_

http://irecommend.ru/content/tretii-etap-shugaringa-udalenie-volos-pastoi-testiruyu-plotnuyu-pastu-aravia-podoidet-li-ona

Fra begyndelsen af ​​sommeren begyndte jeg at arbejde på pastaen "Secrets of Tanit", jeg køber gennem onlinebutikken. Tiltrer en linje af pastaer af forskellig plasticitet. At arbejde, jeg tager en allergivenlig, en rose til en bikini - jeg holdt mig ikke i selve varmen. For fødderne tager jeg mynte og lavendel. Jeg kan godt lide det faktum, at du kan strække en tyk pasta med våde fingre og gøre det blødere, i våde områder tager det fugt fra klienten, det bliver blødere i processen, det holder ikke og fjerner det korteste hårde hår. Derfor er forbruget minimalt, på trods af at prisen på pastaen er meget overkommelig.

Tusya

http://www.hairlife.ru/forum/topic/1249/

Paste Renhed Vision BioEpil Jeg købte i Tjekkiet. Det sælges i næsten alle kosmetikforretninger, det betragtes som en professionel pasta til shugaring. Krukken er ikke så stor, men med rimelig brug vil vare lang tid.

Med vores penge koster det ca. 600 rubler, hvilket generelt er destruktivt dyrt sammenlignet med hjemmelavet sukkerpasta. Tilsyneladende er jeg meget presset, da jeg forsøgte at lave mad i hjemmet et dusin gange. Men udover de snavsede pander, som jeg ikke brugte timer i timer, sparer manikyret ikke og slår sukker af. Derfor købte jeg færdiglavet pasta.

I en krukke finder vi en gennemsigtig betonmasse, der lugter sødt af rosenolie og sukker. Otkovyrnut det er ikke muligt, fordi vi sætter krukken i mikrobølgeovnen. Bogstaveligt 10 sekunder senere kan du tage et stykke pasta med en ske og lægge det på en tallerken - vi opvarmer denne del i mikrobølgeovnen igen, men det er stærkere, at pastaen bliver flydende.

Jeg voksede omkring 5-6 mm hår, læs på internettet, at dette er den optimale længde. Anvendt en opvarmet pasta til huden - fornemmelserne er behagelige: pastaen er varm, åbner porerne, det lugter godt. Startet med at rulle af huden - ruller ikke. Det lader til, at pastaen er frosset til den ønskede tilstand, men ønsker ikke at blive fjernet fra huden, er for klæbrig. Vasket af med vand påført talkum - vil slet ikke holde fast i huden. Jeg forsøgte at ændre denne procedure i løbet af ugen mange gange, men kun opbrugt hele pengeområdet. Intet resultat.

Germa

http://irecommend.ru/content/nesusvetnaya-gadost-0

Jeg har været interesseret i emnet shugaring i lang tid, men priserne i online butikker og i kosmetikbutikker bidder meget. Jeg ønskede ikke at give en masse penge til en blanding af sukker og vand. Jeg forsøgte at lave mad selv. Det viste sig tredje gang og ganske godt, men pastaen var svær at anvende og nægtede at rive de fine hår på hendes arme, men kun brød dem væk. Jeg spillede lidt og kastede den, kom tilbage til barbermanden, men tanken om shugaring forlod mig ikke og besluttede at købe mig en lille kasse for at forsøge at sammenligne med mit hjem.

Jeg bestilte via online-butikken for at være ærlig, blev jeg fristet af den lave pris, kun 100 Hryvnia for 300 g, hvilket er ret billigt til "shop" -pastaen. Massens farve er meget smuk, minder om honning eller rav, men når du begynder at ælte det, bliver den først perle og bliver derefter som et tyggegummi.

Uden opvarmning kan den fjernes fra kassen, men det er ret svært. Hun opvarmedes i en mikrobølgeovn med maksimal effekt i 10 sekunder og klæbte nemt et stykke med fingrene. Jeg vil straks sige, at selv på hænder og hår er godt fjernet og den midterste, men det er bedre at tage en blød, skal du gå 2-3 gange på et område af huden for at trække alle hårene ud.

Valeria_Kotova

http://irecommend.ru/content/khoroshaya-pasta-dlya-novichkov-neslozhno-ispolzovat

Vælge en pasta til shugaring, først og fremmest skal du være opmærksom på dens sammensætning og densitet. Kvaliteten og muligheden for karamel afhænger af disse grundlæggende faktorer: Hvis en blød masse kan passe til benene, er det bedre at tage en tæt masse til bikinizonen eller i det mindste bruge det universelle gennemsnit.

Den bedste pasta til shugaring rating

Shugaring gav mulighed for millioner af kvinder at have glat hud uden irritation og kløe. Men det er ikke en salonprocedure, hver kvinde kan give sig professionel shugaring hjemme. Det vigtigste er at gøre det rigtige valg af midler til at fjerne hatede hår. Vi giver pasta til shugaring, som kaldes bedst.

Sukkerpasta til shugaring Start Epil

Et populært russisk lavet produkt til shugaring bruges i salonen og til hjemmet hudpleje. Den vegetabilske sammensætning af pastaen: glucose, fructose, vand, har en gavnlig virkning på kroppens hud. Designet til at bekæmpe hår op til 5 ml.

Fordele: hypoallergenic, egnet til begyndere, klare grove hår, økonomisk i forbrug, lave omkostninger.

omkostninger:
Volumen: 200g. - 370 s.
Volumen 400g. - 690 r.
Volumen 750g. - 950 s.

Sukker Gloria Sukkerpasta

Midler til shugaring lavet kun fra økologiske ingredienser: glucose, fructose, vand og neutraliseret citronsyre. Uden at tilføje kunstige pigmenter, kræftfremkaldende stoffer, parabener og smagsstoffer. Pastaen er hypoallergen. Designet til komplekse hår.

Fordele: Økonomisk, resultatet varer lang tid, forårsager ikke vanskeligheder i applikationen, i shugaring sfæren bruger de pastaer af mærket "Gloria"
Ulemper: Hår vokser periodisk, smelter i hænderne, tager ikke hår fra roden, bryder.

omkostninger:
Volumen: 330 g - 660 s.
Volumenet 800 g - 990 p.
Volumenet 1,8 kg - 1870 s.

Sukkerpasta "ARAVIA Professional" til depilation

Top russiske mærke til produktion af produkter til depilation. Lover en smertefri proces af shugaring. Ødelægger hår fra 3 - 6 ml. Ved efterfølgende procedurer reduceres hårets diameter med halvdelen. Beskadiger ikke huden, fjerner døde skalaer og hår. Består af glucose, fructose, vand.

Fordele: Komfortabel og nem at bruge, kræver et minimum af tid, overkommelig pris.

omkostninger:
Volumen: 150 gr. - 260 s.
Volumen 750 gr. - 1350 r.
Volumenet 1,8 kg - 1870 s.

Sukker shugaring pasta "Sugaring PRO"

Værktøjsmærket "Sugaring PRO" forbedret formel fjerner komplekse sorte hår. Mineralvandsbaseret pasta og naturlige ingredienser forårsager ikke allergi. Producent Rusland - Spanien.

Fordele: overkommelig pris, allergivenlig.
Ulemper: Det holder ikke håret godt nok, det klæber til fingrene, og det klare ikke hårfjerning, ikke-plastisk, for hårdt uden opvarmning.

omkostninger:
Volumen: 150 gr. - 300 s.
Volumen 250 gr. - 500 s.
Volumen 750 gr. - 1300 r.

Sukkerpasta til shugaring Riviere Sucre

Fransk pasta forhindrer indvækst af hår, er designet til at fjerne hårdt hår. Indeholder ikke saccharose og konserveringsmidler.

Fordele: fjerner hår uden rødme i huden, garanterer en næsten smertefri procedure.
Ulemper: fjerner ikke tynde hår, høj pris.

omkostninger:
Volumen: 210 gr. - 690 r.
Volumen: 1 kg. - 1990 s.
Volumen: 3 kg - 4390 s.
Volumen: 5 kg. - 4990 r.

Cannaan sukker sukker pasta

Det israelske værktøj til shugaring er en af ​​de tætteste i Rusland. Designet til arbejde ved høje temperaturer. Velegnet til både begyndere og fagfolk. Den består af fructose, glucose og vand.

Fordele: Det er ikke nødvendigt at skylle med termisk vand, det er nok at bruge almindeligt vand, det giver glat hud i mere end en uge.
Ulemper: svært at bruge, fra første gang at fjerne hårene er næsten umuligt, du har brug for 2-3 tilgange.

omkostninger:
Volumen: 280 gr. - 990 r.
Volumen: 750 gr. - 1600 s.
Volumen: 1,5 kg - 2500 s.
Volumen: 3 kg. - 4400 r.

Sukker shugaring pasta "Saona"

Glathed og peeling effekt efter brug af Sauga shugaring er 100% garanteret. Pastaproduktionsteknologien forhindrer saccharificering og giver dig mulighed for at opretholde de oprindelige egenskaber gennem hele holdbarheden. Russisk fremstillet pasta fremstillet af fructose, glucose og vand.

Fordele: rimelig pris, behagelig aroma, egnet til begyndere.

omkostninger:
Volumen: 100 gr. - 300 s.
Volumen: 300 gr. - 590 r.
Volumen: 1 kg - 1600 s.

Sukkerpasta til Ayuga shugaring

"Ayuna" er et russisk mærke af phytosug. Specialiserer sig i retsmidler med helbredende virkning. Pastaen er designet til at ødelægge hårde hår op til 4 ml. Midler til depilation "Ayuna" let at gøre skæg, overskæg og øjenbryn. Forskelle i naturlig sammensætning: glucose, fructose, vand.

Fordele: Hårene vokser ikke, langvarig resultat, letter gentagelsesproceduren.
Ulemper: smertefuldt at bruge, svært at tilpasse.

omkostninger:
Volumen: 140 gr. - 190 s.
Volumen: 300 gr. - 480 s.
Volumen: 800 gr. - 1250 r.
Volumen: 1600 gr. - 1850 r.

Del "TOP-8 bedste pastaer til shugaring"

Bedøvelse kondomer

Gør det ondt for at trække øjenbrynene ud for første gang