Cream Lowa Lowa Depilation

Effektiv Depilation Cream Lowa Lowa - din hemmelighed til perfekt glat hud.

Hvad er det?

Hår er en integreret del af beskyttelsesdækslet, hvor millioner af kvinder kæmper med det hver dag. I dag er videnskabsmændene glad for at tilbyde et nyt værktøj til smertefrit fjernelse af "vegetation" - Depilation Cream Lowa Lowa. Talrige anmeldelser af mennesker såvel som eksperter - kosmetologer og makeup kunstnere bekræfter, at produktet er effektivt og sikkert til brug derhjemme.

Den unikke formel gør det muligt for piger forsigtigt at fjerne hår i armhulerne, bikini, på hænder, fødder, uden at efterlade nogen irritation. Cream Lowa Lowa nedsætter væksten af ​​"krøller", de efterfølgende voksede krøller bliver meget tyndere, lettere. Den omsorgsfulde masse giver et minimum af ubehag, med hendes fjernelse virker ikke smertefuldt og uudholdeligt.

Ud over den vigtigste creme anvendes et middel efter depilering. Det blødgør dermis, beriger det med vitaminer og sporstoffer, aktiverer processen med naturlig restaurering af epitelet.

Princippet om drift

En tæt masse i et øjeblik klare "vegetation" i forskellige dele af kroppen. Denne universelle kosmetiske salve giver dig mulighed for at slippe af med den bløde og hårde, mørke og lyse pistol. I modsætning til mange andre omsorgsfulde midler absorberes massen straks, efterlader ingen mærker på tøj, hvilket effektivt fjerner selv dybtliggende hår.

Fremgangsmåden til fjernelse af stænger med det viser sig at være praktisk talt smertefri, nem og enkel. Dette produkt har de nødvendige kvalitetscertifikater, pas, og dets producent har en licens til at sælge.

Et særpræg ved lægemidlet er, at det stopper hårvækstprocessen. Stoffet har en beroligende virkning på dermis, har en antiseptisk, antiinflammatorisk, regenererende virkning.

Ved kontinuerlig anvendelse af emulsionen opnås følgende resultater:

 • Stop hårvækst. Pigen behøver ikke at bruge meget tid til at skabe helt glatte ben. Hun vil begynde at føle sig selvsikker, befriet.
 • Vegetation på alle dele fjernes. Stoffet fjerner ikke kun hårde og lange krøller, men også en kort "fluff".
 • Ubehag, smertefulde fornemmelser vil forsvinde. Om indgroede krøller kan glemmes. Manipulation sker med maksimal komfort, smerten reduceres til et minimum.
 • Epitelet bliver bedre. Huden efter proceduren bliver blød, smidig. Hun skraler ikke, rødmer ikke.
 • Stemningen vil stige. Epilering er hurtig og nem.
 • Der vil være meget fritid. Cream Lowa Lowa giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med kåt formationer. De mange kosmetiske manipulationer med det er reduceret med 3 gange.
 • En kvinde alene derhjemme vil være i stand til at gøre huden glat og silkeagtig. Det er muligt at opnå en perfekt glat krop uden meget besvær, og resultatet bliver ikke værre end i specialiserede saloner.
 • Taktile følelser vil blive bedre. Ben, armhuler, puber bliver helt glatte.
 • Epitelet er beriget med nyttige stoffer: mineraler, vitaminer, mikroelementer.

Emulsionen er velegnet til alle hudtyper, herunder meget følsomme. På grund af stoffets universelle virkning kan du forsigtigt fjerne "vegetationen".

struktur

Hemmeligheden bag substansens høje effektivitet ligger i dens sammensætning. Det indeholder ikke kemiske stoffer, der kan skade en person. Ny unik formel giver dig mulighed for at opnå utrolige resultater. Liste over hovedingredienser:

 • Aloe Vera - nærer cellerne med næringsstoffer, fremmer helbredelse af sår, nedskæringer. Aloe vera renser, nærer og fugter.
 • Calciumthioglycolat - sænker hårvæksten. Tillader ikke udseende af tørhed, irritation, indgroede krøller.
 • Kaliumhydroxid - hæmmer væksten af ​​pistolen, skaber et alkalisk miljø. Det virker forsigtigt på epitelet, brænder det ikke, forårsager ikke forbrændinger.
 • Panthenol - lindrer og genopretter overfladen af ​​dermis; forhindrer mekanisk irritation af epidermis.
 • Calendula - har en bakteriedræbende, antibakteriel, anti-edematøs, helbredende effekt.
 • Tea tree ekstrakt - forhindrer udseende af betændelser, indgroede hår.
 • Silke hood - genopretter, gør epidermis glat og silkeagtig; forhindrer overdrypning.
 • Papaya - fugter Det har en beroligende, beroligende, rensende og blødgørende effekt.
 • Kamille - har antiinflammatorisk, baktericid virkning fremmer aktiv regenerering; skaber en beskyttende film, der ikke tørrer ud dermis.
 • Jojoba olie - bevarer ungdom, skønhed i kroppen; bevarer fugt, genopretter epidermis indefra.

Den kloge formel giver dobbelt pleje. Værktøjet fjerner ikke kun vegetationen forsigtigt og forsigtigt, men bekymrer sig også om sårbar problemhud. En let behagelig aroma af emulsionen giver kroppen friskhed, og personen er i et godt humør.

Instruktioner til brug

Selvom Lowa Lowa Depilatory Cream er sikkert, kan det i nogle tilfælde forårsage en allergisk reaktion. Derfor, før du anvender det, er det nødvendigt at foretage en test: læg en lille mængde af stoffet på håndleddet. Hvis der efter 10 minutter ikke er rødme eller kløe, så kan stoffet bruges.

Før brug skal du forberede kroppen: tage et brusebad, slippe af med tilstoppede porer, støv og snavs. Ellers er stoffet dårligt fordelt og vil ikke medføre det ønskede resultat.

Efter rensning, tørre kroppen med et håndklæde, kan du fortsætte til hovedproceduren. Brug den spatel, der er inkluderet i sættet, til at tage en lille smule af massen og anvende den på kroppen. At opretholde mere end 10 minutter. Du kan fjerne kosmetologi masse med samme spatel, gå imod hårvækst. Efter proceduren skylles benene, pubierne, armhulerne med varmt vand, tørres tørt, påfør en balsam på toppen efter depilation.

vidnesbyrd

Dette stof kan ikke kun bruge kvinder, men også mænd i sådanne tilfælde:

 1. Med øget smerte tærskel. Cremen forårsager ikke smerte.
 2. Med en øget hårproces.
 3. Med hår indvækst. Denne kosmetiske masse forårsager ikke indtrængning af krøller.
 4. Hvis du ønsker at udføre deres egne professionelle hårfjerning.
 5. Hvis der er kontraindikationer, så er der ingen økonomiske muligheder for at udføre laser hårfjerning i en skønhedssalon.
 6. Kvinden optrer hurtigt uønsket "vegetation". Det bryder igennem dagen efter brugen af ​​barbermaskinen.
 7. Fra de andre metoder har pigen (fyren) spor, røde pletter, nedskæringer.
 8. En allergisk reaktion overholdes for andre kosmetiske stoffer.
 9. Hvis du ikke blot har brug for at slippe af med pistolen, men også at helbrede huden.
 10. Det er nødvendigt hurtigt og enkelt at fjerne unødvendig fluff.

Kontraindikationer

Da lægemidlet er lavet af plantelægemidler, har det ingen kontraindikationer. Men som enhver anden metode til hårfjerning, kan den ikke bruges i sådanne tilfælde:

 • Godartede og ondartede tumorer på huden.
 • Allergisk udslæt og urticaria.
 • Blødende sår, nedskæringer, slid.
 • Dermatitis.

Det anbefales ikke at bruge det før træning, under menstruation. For gravide er der ingen kontraindikationer til brug, men der kræves høring af en specialist.

Lowa Lowa creme er rentabel at købe: det er økonomisk, billigt. Du kan købe det online, det er ikke kun rentabelt, men også praktisk.
Udgifterne til stoffet i Moskva, Skt. Petersborg og andre byer i Rusland er kun 990 rubler.

Hvor kan man købe

Du behøver ikke at forsøge at finde det i apoteket. Producenten sælger kun varer på internettet. For at beskytte dig mod at købe et falsk stof er det bedre at bestille varer via den officielle hjemmeside. De sælger produktet til den laveste pris, hvert parti har sine egne dokumenter: pas, kvalitetscertifikater.

Ekspertvurdering

Ilona Stakhanova, kosmetolog:

"Jeg anser det som den bedste måde at fjerne uønsket hår på. Lægemidlet er hypoallergent, egnet selv til overfølsomme mennesker. Jeg anbefaler at købe Lowa Lowa creme til alle piger, der ønsker at få en glat krop i op til 2 måneder. Det er et egnet produkt til en sikker og effektiv procedure for at fjerne unødvendig "vegetation" i hjemmet. "

Den reelle anmeldelse af cremen til depilation Lowa-Lowa!

Mit navn er Maria. Min historie er banal, ligesom mange kvinder. Fra ungdomsårene var min ulykke overdreven "fluffy". Efterhånden blev jeg overgroet med komplekser, fordi sort tykt hår ikke kun dækkede benets nederste del, men også den indre overflade af lårene, underunderlivet og endog nedre ryg. Nederdele blev forbudt, svømmesæsonen - ubeskrivelig tortur, i varmen, jeg havde på bukser. Og i dag vil jeg tale om det værktøj, der hjalp mig - det er en Lowa-Lowa depilatory cream.

Rejser til læger og testning hjalp mig ikke. Endokrinologen fandt ikke nogen krænkelse af hormonbalancen. Hans dom var, at jeg skal klare det, fordi det ekstra hår er et individuelt træk ved kroppen. Monkey, og kun.

Hvad brugte jeg til at løse dette problem? Alle tilgængelige midler. Fra barbermanden var der nogle problemer: udbredt indvækst, irritation i det intime område, "spikes" den næste dag. Jeg var forfærdeligt flov over at lade min mand komme til mig i sådanne perioder. Jeg gik kun i seng i en lang skjorte eller pyjamas. Forståeligt havde jeg udseende som "anti-sex", og ægtefællen vendte sig væk med utilfredshed over for muren. Jeg spekulerer stadig på, hvordan jeg selv giftede mig?

Epilatoren handlede - Stubben voksede ikke i to uger, men jeg kunne ikke tolerere sådanne henrettelser. Tårer håret på halvdelen af ​​kroppen med hele fladder to gange om måneden er uden for min styrke. Selv i skønhedens navn og en tilfreds ægtefælle vil jeg aldrig gøre sådanne offer!

Salonprocedurer såsom shugaring eller photoepilation koster penge, som vi ikke kan tjene, mens de bor i en provinsby med en gennemsnitsløn på 15 tusind rubler. Efterspørgsel fra sin mand næsten et halvt års fortjeneste på hårfjerning ville være uretfærdighed.

Det sidste håb var depilatory cream. De fleste af dem gav virkning, men bogstaveligt talt i et par dage. Intensiteten af ​​den efterfølgende vækst af håret, men ikke reduceret. Så plejede jeg at smøre alt, hvad der kom til min arm, nogle gange dækket af røde pletter fra en komponent i det næste rør med et "mirakelmiddel".

Cream "Lowa Lowa": bedrag eller frelse?

Veras kæreste kom fra en sommerferie og løb om aftenen for te. Hun satte mig i hænderne på nogle rør med de ord, at helbredelse var for mig. Det var en depilationskrem "Lowa Lowa", som Vera købte før resten i syd. I hendes ord tilbragte hun to uger liggende på stranden under solen og huskede ikke håret på benene. De er ikke vokset over hele ferien! Og depilationen blev gjort et par dage før afrejse.

"Prøv, Mashun, det bliver sikkert ikke værre! "Lowa Lowa" creme overraskede ikke kun mig, jeg i syd hørte meget positive anmeldelser om det blandt feriegæster, "en ven fortalte mig. Nå, forsøget er ikke tortur. Jeg kiggede nærmere på rørene.

Sættet består af to komponenter: hvid og lilla flaske. I den første var et værktøj til fjernelse af uønskede hår, og i den anden - en plejeperson. Fabrikanten hævdede, at efter brug af Lowa Lowa-depilatorcreme:

 • håret vokser ikke 3-4 uger;
 • huden bliver glat og hydreret;
 • hårvæksten sænkes med hver efterfølgende ansøgning;
 • om et år vil kvinden glemme sit sarte problem.

Og vigtigst af alt - proceduren er helt smertefri og forårsager ikke allergiske reaktioner!

Sammensætningen af ​​cremen "Lowa Lowa" til depilation

Hvis det ikke var for at bekræfte troen, ville jeg ikke engang åbne disse rør. Nå, jeg tror ikke, hvad vores russiske kosmetiske virksomheder skriver om alle slags kasser og krukker! Til genforsikring blev jeg stadig forvirret af sammensætningen af ​​cremen "Lowa Lowa", du ved aldrig, hvad de hældte der. Det viser sig, at der ikke var nogen farlige komponenter. Tværtimod var der mange naturlige kosttilskud og endda et stof, der ødelægger hårets struktur:

 • Dinatrium blødgør virkningerne af hårdt vand fra vandet;
 • Stearinsyre og acrylat glatter huden
 • Glycerylstearat fugter og nærer det;
 • Calciumthioglycolat ødelægger hårstrukturen;
 • Kaliumhydroxid på alle mulige måder hjælper ham og hæmmer deres vækst, hæmmer pærerne;
 • Ferskenolie, aloe vera, reducerer selvfølgelig risikoen for allergi.

Som du kan se, er komponenterne helt sikre for mennesker.

Anvendelse af cremen "Lowa Lowa" og resultatet

Sammensætningen + lille holdbarhed fornødte mig, og jeg begyndte at slippe af med det hadede "undercoat" med et let hjerte. Jeg vil fortælle dig om ansøgningen, men først foto instruktioner:

 • Et jævnt lag anvendt på problemområderne creme fra et hvidt rør. Til dette omfatter kittet en spatel;
 • På benene og underlivet forlod hun Lovu-Lovu i 10 minutter, og i bikini- og armhulssonen stod hun imod 15-17 minutter, da her håret er tykkere og tykkere.
 • Jeg fjernede cremen med spatelen "hår" med en spatel, gik imod sin vækst og vasket det hele med varmt vand. Hvorfor mod vækst? Fordi ellers vil hårene begynde at vokse ind;
 • Med et blødt håndklæde tørres af huden og påføres "Lowa Lowa" cremen fra et lilla rør til de behandlede områder. Gnides indtil helt absorberet.

Det er hele proceduren! Vi venter på effekten.

Som et resultat... Den første gang virkningen varede næsten en uge. Jeg bemærkede ikke hårets udtynding, men det stoppede mig ikke, da jeg forstod, at det var svært at fjerne mine "spines" straks.

Efter den anden ansøgning krybte "undercoat" ikke i 2 uger, og de hår, der optrådte, lignede ikke hedgehog nåle som før. Det syntes mig, at de blev tyndere og lettere.

Efter 5 sessioner med depilation med "Lowa Lowa" creme voksede håret ikke i en måned og kom ikke ud på alle steder.

Tre måneders brug af komplekset lettet mig helt af sort hår på min mave, lænd og lår. På benene, i armhulerne og i bikiniområdet vises de en gang hver anden uge, meget tynd og let.

Det eneste - jeg måtte købe cremen "Lowa Lowa" igen, fordi rørene startede af Verin ikke var nok. Købt via internettet - på den officielle hjemmeside:

Link til certificeret officiel hjemmeside
Bemærkning fra webstedet administration vekzdorov.info: dette link er tilladt til offentliggørelse. Der var klager fra brugere, der ikke kunne få adgang til webstedet ovenfor eller foretage en ordre. Hvis du har et sådant problem, skal du deaktivere AdBlock-plugin'et i din browser.

Venner anmeldelser om «Lowa Lowa»

Min succesfulde oplevelse hjalp min fætter, der længe lider af antennerne over hendes overlæbe. Seks måneder senere forstyrrede hun ikke et enkelt hår. Hun har endelig ophørt med at forgifte huden med hydroperiod.

Kendte en anden pige, der lider af hår på skinkerne. Jeg kan forestille mig, hvilken slags kakerlakker afgjort i hovedet! Hun er allergisk over for fotoepilation; af en eller anden grund er laser også umulig som mig med en epilator på grund af forflappelsessmerter. Men dømme efter sine anmeldelser, "Lowa Lowa" tilladt hende at flaunt en badedragt med thongs et år senere.

Drømme bliver til virkelighed - Benene er glatte og ømme

For mig er foråret og sommeren mine yndlingssæsoner. Nederdele, shorts, mini kjoler, ærlige badetøj - alle disse outfits, der blev forbudt i et dusin år, slog min garderobe op og ned. Jeg skjuler ikke længere mine slanke ben under mine lange natskjorter. Psykologisk var jeg meget afslappet, så sexet med min mand blev lysere. Jeg besluttede at eksperimentere, men dette er et andet emne...

Piger, hvis du har prøvet alt i kampen med kropshår, men der ikke er noget resultat, køb "Lowa Lowa" creme og spred det mindst en gang. Jeg reagerede også på dette forslag med mistanke, og nu går jeg glad, elskede og med glatte ben.

Vær smuk, sexet og altid velkommen!

Novelty Lowa Lowa (depilation cream). Anmeldelser, reelle resultater af brug

Smukt og velplejede kvindelige udseende tiltrækker altid synspunkterne på ikke kun den stærke halvdel af menneskeheden, men også af det retfærdige køn selv. På alle tidspunkter overvåger kvinderne omhyggeligt udseende og skønhed i deres kroppe.

Moderne kvinder bruger i stigende grad disse kosmetiske og kosmetiske metoder. Et sådant værktøj er den innovative Lowa Lowa Depilation Cream.

Den nyeste formel til depilation creme giver dig mulighed for at bruge den med maksimal komfort, hvilket giver fantastiske resultater.

Anmeldelser af kvinder og de reelle muligheder for fløden er tvunget til at træffe et valg til hans fordel.

Listen over midler til fjernelse af uønsket hår er ret varieret. Dette omfatter epilatorer, voksbånd, barbermaskiner. Men det er værd at tænke på hvert af de ovennævnte midler, men minder om smerten i hver procedure straks dukker op.

Men smertefulde fornemmelser er ikke det vigtigste i proceduren. Faktum er, at efter denne type depilation manifesteres hudirritationer i form af rødme, kløe og mikrotrauma.

Vær opmærksom! Efter sådanne depilationer vokser håret ikke mindre aktivt, og i tillæg til alt har de evnen til at vokse.

Depilation Cream

Virkningen af ​​dette depilationskompleks gør det muligt at opfylde flere behov for kvinder på én gang:

 • mangel på indgroede hår
 • forårsager ikke irritation
 • egnet til hjemmebehandling
 • Mulighed for depilation i alle zoner (ben, bikini, hænder, armhuler);
 • hår vokser ikke i løbet af måneden;
 • rimelig pris;
 • smertefri procedure
 • forårsager ikke en allergisk reaktion.

Tilbydes ved salg af andre produkter reagerer ikke og halvdelen af ​​de ovennævnte egenskaber ved Lowa Lowa - depilatory cream. Anmeldelser, de reelle muligheder for dette kompleks kan ikke men overraske og meget flot.

Producenter deler en hemmelighed

Producenter af Lowa Lowa-komplekset skabte en virkelig behagelig overraskelse for det retfærdige sex. De lover, at hårene efter første brug af dette kompleks bliver tyndere og ophører med at vokse.

Efter den første ansøgning er mængden af ​​hår reduceret mærkbart, virkningen af ​​depilation varer fra en til en og en halv måned.

For at håret skal stoppe helt, skal du dagligt gnide dette produkt på steder med uønsket vegetation. Fremgangsmåden ved gnidning af cremen bør vare i 3-4 minutter.

Efter 45 dage med regelmæssig brug vil hårene ikke længere aktivt spire og bremse den naturlige vækst.

Effekten af ​​at bruge dette kompleks har kun positive resultater, og alt dette er Lowa Lowa depilation creme. Anmeldelser, reelle resultater oplevet på sig selv, bekræfter effekten af ​​midlerne.

Kompleksets sammensætning

Sammensætningen af ​​komplekset har ingen skadelige stoffer, det omfatter naturlige olier, naturlige ekstrakter, samt stoffer der ødelægger hårets struktur:

 1. Calendula.
 2. Ferskenolie og aloe.
 3. Calciumthioglycolat.
 4. Stearinsyre.
 5. Glycerylstearat.
 6. Panthenol.
 7. Dinatrium.
 8. Kaliumhydroxid.

Dinatrium er ansvarlig for vandets hårdhed.

Panthenol bekæmper irritation, lindrer hudbetændelse.

Stearinsyre - gør huden smidig og glat.

Kaliumhydroxid - stopper væksten af ​​hår, tillader ikke pæren at komme sig. Olier af naturlig oprindelse skaber en pleje, fugtgivende effekt. Calendula er en beroligende antiseptisk. Calciumthioglycolat ødelægger hår. Glycerylstearat - blødgør og fugter huden.

Hvordan man anvender komplekset

Før proceduren skal du rengøre huden ved at tage et bad. Når porerne på kroppen er åbne, absorberes cremen bedre. Påfør derefter fløden jævnt på de nødvendige områder for depilation. Der er en speciel padle til dette formål.

Det er vigtigt at huske! At holde penge på et bestemt område skal vælges individuelt. Det afhænger af hårstruktur, tykkelse og tykkelse. Steder med hårdere hår kræver længere eksponeringstider.

Efter lidt tid skal du fjerne cremen. Til disse formål egnede servietter. Du kan fjerne værktøjet med en svamp, så tag et bad. Depilation cremen leveres med et produkt, der skal påføres efter proceduren.

Det skal spredes på de svækkede steder, gnid forsigtigt. Cream efter depilation har en omsorgsvirkning. Dets handling er rettet mod at opretholde effekten af ​​glat hud uden hår.

Brugen af ​​denne creme giver dig mulighed for at bremse væksten af ​​lige "stædige" hår. Depilation Cream Lowa Lowa - en ægte hjælper. Produktanmeldelser taler om sin ekspertise.

Positive og negative sider af Lowa Lowa-komplekset

Populariteten af ​​den komplekse Lowa Lowa vokser hver dag. Komplekset har kun positive sider. Dens egenskaber taler om produktets natur og sikkerhed. Rimelige priser glæder sig over muligheden for at købe dette kompleks til nogen.

Ifølge resultaterne af brugen af ​​cremen af ​​kvinder kan dets styrker noteres:

 • nem og bekvem brug, proceduren varer et par minutter;
 • intet ubehag og tørre fornemmelser;
 • fjerner hår af forskellig struktur (hård, tynd, usynlig);
 • i områder med delikat hud forårsager ikke irritation;
 • hyppigheden af ​​brugen er reduceret med flere gange, og efter at hele løbet er afsluttet forsvinder håret helt;
 • Efter den første procedure ændres strukturen af ​​voksende hår (farveløst, tyndt, sparsomt) mærkbart;
 • naturlige olier befugter, nærer og plejer huden
 • kompleks forhindrer epidermis aldring
 • På grund af indholdet af vitaminer og mineraler er hudens modstandsdygtighed og elasticitet genoprettet.

Hvad er prispolitik for fløden og hvor man kan købe den

Kompleks Lowa Lowa (depilation cream) har en rimelig pris og rigtige positive anmeldelser. Prisen på komplekset kan ikke være mindre end 990 rubler. Pas på forfalskninger.

Det skal bemærkes, at der er mange oversea forhandlere på internettet med et overpris produkt. Nogle virksomheder tilbyder at købe dette værktøj fra dem for 1700 rubler. hvilket er næsten to gange den reelle pris.

Det er vigtigt at huske! Når du køber et kompleks, anmode om et certifikat for varerne. Hvis sælgeren ikke kan præsentere dette dokument, er det værd at tænke på at købe fra denne virksomhed.

Cream Lowa Lowa til depilation, baseret på rigtige anmeldelser, kan du købe på den officielle hjemmeside til en overkommelig pris på 990 rubler. For at gøre dette, skal du gå til siden, hvor det efter en gennemgang af produktet er foreslået at bestille komplekset ved hjælp af postlevering.

Webstedet har også mulighed for at ringe tilbage. Bestil et tilbagekald og forlader et telefonnummer, du venter bare på forbindelsen med salgschefen.

Specialisten svarer på dine spørgsmål, rådgiver om produktet og bekræfter ansøgningen. Levering af varer udføre kontanter ved levering. Fristen for modtagelse af pakken afhænger af den region, hvor du vil sende varerne.

Alle spørgsmål kan stilles til operatøren. Hvis varen af ​​en eller anden grund ikke passer, kan den returneres til virksomheden inden for to uger. Restitution er garanteret.

Dette værktøj til at fjerne uønsket hår har en stor forskel fra lignende cremer.

Efter at have prøvet dette kompleks en gang på sig selv, vil der ikke længere være et ønske om at vende tilbage til maskiner, voks eller brug af epilatoren.

Efter påføring af Lova Lova-komplekset ser dele af kroppen, der har gennemgået depilation, sig efter proceduren for laserkorrektion i salonen. I mellemtiden er omkostningerne ved denne procedure væsentligt forskellig fra prisen på cremen!

Brugsresultater

Depilation Cream Lowa Lowa har kun mange rigtige anmeldelser på internettet med absolut positive resultater af brugen.

Depilation Cream Lowa Lowa

beskrivelse

Smuk og glat hud er den ultimative drøm for enhver kvinde. For evigt glemme uønskethed af "vegetation" på kroppen vil hjælpe Depilation creme Lowa Lowa.

Cream Lowa Lowa er en revolutionerende udvikling af kosmetologer for at fjerne uønskede hår på arme, ben, bikini og underarm. Et unikt værktøj i sin sammensætning har et kompleks af aktive naturlige ingredienser, der er i stand til at stoppe follikulær aktivitet. Som følge af langvarig brug er hårvæksten reduceret i mange dele af kroppen, og graden af ​​stivhed i "pistolen" er ligegyldig.

Lowa Lowa creme er et godt alternativ til mange metoder til hårfjerning - dets fordele er allerede blevet værdsat af mange damer, der er trætte af endeløs barbering, smertefulde depileringsprocedurer og ikke giver en langvarig virkning på depilation. Det innovative Lowa Lowa-kompleks består af to midler: Den første er direkte for at eliminere unødvendig "vegetation", og den anden er at reducere væksten og forhindre yderligere forekomst. Derfor fjerner stoffet ikke kun "fluffen" omhyggeligt, men tager også af beskyttelsesdækslet, fugtgivende og giver det glatthed.

Det unikke produkt "løser op" hårene og hjælper med at bremse væksten først, og så kan du helt glemme det sarte problem. Det giver et glimrende resultat fra den første ansøgning.

struktur

 • Aloe vera;
 • Calendula ekstrakt;
 • Papaya ekstrakt;
 • Silke ekstrakt;
 • Fersken olie;
 • Calciumthioglycolat;
 • Kaliumhydroxid;
 • Panthenol.

Godbidder

 1. Hastigheden af ​​applikationen. Sammenlignet med enhver anden form for depilering anses brugen af ​​fløden at være den hurtigste, da det kun tager et par minutter at fjerne vegetationen på det valgte sted.
 2. Forsigtig holdning. Mange hårfjerning eller hudplejeprodukter kan tørre det ud, hvilket fører til nye problemer. Desuden kan aggressive metoder til depilering beskadige epidermierne, efterlade ridser, irritation, indgroede hår osv. Depilator lowa lowa påvirker ikke huden, det påvirker udelukkende håret.
 3. Naturlig sammensætning. Ikke alle kosmetiske midler kan prale af manglen på syntetiske komponenter i deres sammensætning, men det er præparater baseret på naturlige stoffer, der er mere sikre for helbredet. Disse omfatter depilationskomplekset lowa lowa.
 4. Alsidighed. Depilatoren kan fjerne hår af enhver struktur, uanset om den er lys og tynd eller hård og mørk. Af denne grund kan cremen påføres på enhver del af kroppen, og der er ikke behov for at erhverve flere forskellige midler for hvert område separat.
 5. Smertefri. Brug af cremen bringer ikke smerter enten under proceduren eller efter den.
 6. Kumulativ effekt. Med regelmæssig brug af lowa lowa-depilatoren kan det bemærkes, at håret begyndte at vokse lysere og tyndere, og graden af ​​deres tæthed faldt.
 7. Nyttige handlinger. Depilatory cream fjerner ikke kun uønsket vegetation, men har også gavnlige virkninger på huden. Det bliver blødt og elastisk, øger dets modstand mod miljøets skadelige virkninger. Dette opnås takket være den naturlige sammensætning.

ulemper

 1. Forholdsvis høj pris. Omkostningerne ved et depilation kit er 990 rubler, hvis de købes direkte fra producenten. Tredjepartsbutikker gør en præmie, hvilket medfører, at prisen kan nå op til 2.000 rubler afhængigt af købsområdet og prestige i butikken.
 2. Hurtig tørring Hvis du savner det øjeblik, hvor du skal fjerne værktøjet fra huden, kan det tørre ud og det bliver sværere at vaske det af.
 3. Ubehagelig lugt. De fleste depilatory cremer har en skarp, ubehagelig lugt, lowa lowa er ingen undtagelse. Men de midler, hvor en sådan lugt er fraværende, indeholder i deres sammensætning kunstige smagsstoffer.
 4. Der er ingen absolut effektivitet. Nogle komplekser for depilation hjælper med at slippe af med uønsket hår, mens andre ikke mærker nogen effekt. Det er umuligt at forudsige, hvordan hver krop vil opføre sig, når der påføres cremen, så vær forberedt på forhånd for at købet muligvis ikke kan betale sig.

Hvordan gør det

Hovedtræk ved cremen til depilation Lowa Lowa er dens kumulative effekt. Med hver efterfølgende procedure ved hjælp af mirakelmiddelet bliver hårene på kroppen mindre og mindre. Deres vækst går langsommere, og i struktur bliver de tyndere og lettere. Den integrerede brug giver dig mulighed for permanent at slippe af med den manglende æstetik, hvilket giver den uinteressante "fluffy" dækning på benene, arme eller bikini zone (og for mænd på ryg og bryst).

karakteristika

Instruktioner til brug

For at lowa lowa-komplekset kan bringe de forventede resultater og ikke forårsage bivirkninger, er det nødvendigt at anvende det korrekt. Det er tilrådeligt at konsultere din læge før brug for at bestemme sikkerheden ved brugen af ​​midler i dit tilfælde. Behandlingen af ​​hårfjerning ved hjælp af en depilator går gennem flere faser:

 1. Det er nødvendigt at afprøve bærbarheden af ​​værktøjets komponenter. For at gøre dette bør en lille mængde creme påføres håndledets hud og vente et par minutter, så skylles af sammensætningen. Hvis du ikke ser på huden en stærk rødme, irritation, udslæt eller andre manifestationer af en allergisk reaktion, kan du sikkert bruge produktet til det tilsigtede formål.
 2. Tag et bad og vask din hud grundigt. Den ideelle løsning ville være at bruge en skrubbe, fordi denne måde ikke kun kan rense huden på urenheder, men også fjerne døde celler i det øvre lag af epidermis. Dette gør det muligt for cremen bedre at trænge ind i hårets meget rod og reagere hurtigt med keratin.
 3. Påfør cremen til det ønskede område med en spatel, der fulgte med opstilleren. Hvis du ikke er komfortabel med at bruge den, kan du bruge enhver træ- eller plastspatel til din rådighed. Det anvendte lag af depilatoren skal være tynd og ensartet.
 4. Vent et par minutter. Eksponeringstiden for det aktive stof i cremen kan variere, da det bestemmes af en kombination af flere indikatorer. Selv om miljøfaktorerne - temperatur, luftfugtighed osv. - påvirker hårlinsens hårstruktur, hårstruktur, hudhårdhed og hudtype, så synes det sig, at cremen skal have arbejdet, så prøv at fjerne den fra et lille uklare område. Hvis det er fjernet sammen med håret uden problemer, vil det være muligt at vaske det fra hele det behandlede område, ellers vil det være nødvendigt at vente lidt mere tid.
 5. Fjern rester med hjælp af den samme spatel, som du skal vaske på forhånd, eller med et almindeligt rent papirhåndklæde. Derefter skal du igen vaske det behandlede område med varmt vand, du kan bruge en brusegel eller sæbe, som du normalt bruger.
 6. Proceduren afsluttes ved at anvende cremen efter depilering, der indgår i komplekset. Det skal påføres huden med lette cirkulære massagebevægelser uden at bruge for meget.

Kontraindikationer

 • sår, udskæringer, slid (når blødning opstår);
 • onkologiske sygdomme;
 • åreknuder
 • dermatitis;
 • flere melanomer.

I alle disse tilfælde såvel som under graviditet er det absolut nødvendigt at konsultere en specialist om muligheden for at bruge komplekset.

anmeldelser

Christina
Mit hår vokser altid hurtigt. Og næsten efter hver depilation vokser de hurtigt igen. Vi har været på udkig efter nogle metoder, cremer for at forbedre effekten. Denne fløde blev anbefalet til mig af en ven, der også bruger den. Under depilation blev jeg meget ramt af det faktum, at smerten var meget mindre, og det er ikke ubetydeligt for mig. Nu vokser mit hår meget langsommere. Meget tilfreds med denne creme. Jeg bemærker, at jeg ikke havde nogen bivirkninger. Alt er fantastisk.

Anfisa
Jeg husker som en dårlig drøm, og shugaring, og voks depilation, og en barberkniv, især. Selvfølgelig takket være denne creme med et muntert navn. Jeg har nu et humør at matche, fordi depilation er lavet nemt, uden skader, udskæringer, huden er helt glat og ikke et enkelt voksende hår. Min skinnende hud reagerer ikke på cremen eller udslæt som tidligere eller endog den sædvanlige rødme. Det forbliver glat længere, tilsyneladende svømmer cremen virkelig hårvæksten. I dag kiggede jeg tæt på mine fødder, på steder er vegetationen slet ikke synlig, jeg håber virkelig, at den er forsvundet for evigt.

Inga
Hvad jeg netop ikke prøvede på kropshår: barbering, depilatory cremer, voks, shugaring, folkemusik retsmidler. Det kom til absurditet: Jeg smurt mit hår med saft af euphorbia eller grøn valnød. Naturligvis hjalp intet i lang tid, men fra folkemedicin blev huden farvet og irritation syntes. Generelt har jeg lidt. Til shugaring kogte jeg pastaen selv, oversatte ikke et kilo sukker, men det viste sig en mærkelig masse, jeg ikke ønskede at fjerne håret. En ven anbefalede mig Lova-Lova creme. Kun takket være ham blev håret mindre synligt på kroppen. Jeg er glad for det.

Christina
Forresten, har hun altid undladt depilation cremer på grund af deres kemiske sammensætning. Det var sammensætningen der tiltrak denne creme - alt er helt naturligt her, men effekten forringes ikke. Generelt bemærkede jeg også, at meget brug af cremen derefter sænker den gentagne vækst af hår. Denne effekt blev ikke set selv på dyre importerede prøver, men her er det. Jeg er meget tilfreds.

Lida
Jeg ved ikke hvorfor, men siden fødslen har jeg meget øm hud. Siden adolescens (hormoner stang, hår også, og med det overalt) begyndte problemer. Det prøvede lige siden de gange at opnå en glat hud, men uden rødme og irritation. Dyre kremer af kendte virksomheder gav ikke noget resultat, kontinuerlig markedsføring. Jeg har for nylig set Lova-Lova creme og besluttet at prøve det alligevel, hvad hvis? Og se og se! Først efter barbering troede jeg ikke på det, jeg troede, at der ville blive rødme lidt senere. Men intet hældte ud. Derfor kan jeg sikkert anbefale det. Der er heller ikke nogen forbrændinger fra ham. Udfører sin funktion på alle 100.

Asya
Barbering hver dag jeg ikke kan stå, så somme tider vil jeg skære mig med en ny barbermaskine, så kommer indgroede hår frem og derefter noget andet. Jeg forsøgte at vokse og for mig viste det sig at være meget smertefuldt. Efter at have læst denne artikel, tror jeg at købe denne creme og prøve. Meget attraktive egenskaber. Jeg håber, at han er så effektiv og smertefri som de siger om ham.

Angelica
Fremragende værktøj til depilation, virker forsigtigt på huden, og hårene vokser så ikke i meget lang tid!

Inna
Jeg bestilte creme "Lova Lova" via internettet, et link til webstedet blev givet på det sociale netværk. Desværre hjalp fløden mig ikke overhovedet, ikke et enkelt hår blev nogensinde fjernet, men reklamen malet alt i lyse farver. Det er synd, at jeg ikke straks mistanke om at noget var forkert og faldt på svindelernes krog, gav 990 rubler til selve komplekset og yderligere 400 rubler til levering.

helvede
Og jeg kunne godt lide cremen, det vil naturligvis ikke fjerne hår for evigt, men effekten varer i ugen, hvilket ikke er dårligt i forhold til barberingen. Jeg har følsom hud, så ofte er der bivirkninger fra brugen af ​​cremer, men denne gang har alt arbejdet, effekten af ​​depilatoren er mild.

Pauline
Jeg ved ikke, hvem denne creme kan hjælpe overhovedet. Jeg pikede også på et smukt billede og købte komplekset for store penge. Det er godt, at jeg i det mindste ikke tog 4 sæt til prisen på tre. Håret fjerner ikke, lugten er forfærdelig.

Alice
Jeg vil gerne WARN - ikke alle sælgere sender originalen. Jeg bestilte i 2 steder. Første gang jeg gik et sted fra VKontakte bestilte jeg en falsk. Jeg studerede anmeldelser: Du kan kun bestille på 1 sted - fra den officielle producent. Jeg bestilte anden gang og originalen kom. Helt anderledes kvalitet! Alt fungerer godt!

Svetlana
"De stive hår i bikiniområdet er min evige hovedpine. Og indtil for nylig vidste jeg ikke, hvordan jeg skulle klare det. Efter barbering vokser den stive, uæstetiske børstehår. Voksning er smertefuld og tidskrævende hjemme. Løsningen blev fundet takket være Lov Lova creme til depilation. Der kræves ingen indledende procedurer, specielle geler og skrubber. Bare læg den der, hold den i ti minutter og fjernet. Ingen smerte og ubehag. Et ekstra plus for producenten er en creme efter depilation. Jeg har brugt det i fire måneder, og jeg er tilfreds med den delikate hud på intime steder og i bikiniområdet. "

Darina
Et meget effektivt redskab til at slippe af med lille vegetation og lyskanon. For at bruge det simpelthen, skal du bare lægge det på kroppen og så nemt at fjerne med en spatel. Jeg har ikke personligt forårsaget nogen allergisk reaktion, og smerten var ikke så meget. Jeg er glad for at håret vokser langsommere efter det, og pengene er nok for meget. Tilfreds med resultatet af dets brug.

Vanessa
Hej alle sammen. Endelig modtog jeg en efterlængt pakke fra Lova Fishing Depilatory Cream. Anmeldelser om det er meget forskellige, men jeg bemærker, at værktøjet er bare fantastisk! Jeg bestilte straks to pakker på den officielle hjemmeside. Anvendes strengt i henhold til instruktionerne og holder det på håret i 10 minutter. Cremen rengøres med en speciel spatel, som er fastgjort i pakken. Forresten er jeg glad for hende. Normalt er det svært for mig at arbejde med en spatel, men alt viste sig at være ret simpelt. Cream fjerner helt hår!)) Jeg anbefaler.

Miroslava
Jeg så negative anmeldelser på fløden, så jeg besluttede at prøve det for mig selv. Find ud af, hvad der er så dårligt der. Jeg ved ikke, hvad du ikke kan lide, men jeg kunne virkelig godt lide værktøjet.
Emballagen er meget praktisk. Duften er behagelig, og på huden i lang tid ikke holde. En spatel er til stede, som sædvanligvis er sjælden! Det er behageligt og godt anvendt creme og fjerner det. Håret er let fjernet og behøver ikke engang at blive anvendt igen. Nå, kun hvis håret ikke er meget svært. Så skal selvfølgelig tinker. Ellers er et meget godt værktøj.

regina
Lægemidlet er godt. Eliminerer hår, selv på vanskelige steder. Men kun mit hår vokser for hurtigt, så cremen virker dårligt på mig. Du skal hele tiden bruge det. Raket fungerer som, men det er ikke praktisk at bruge. Og så påførte han, ventede og fjernede cremen. Alt! Jeg vil undertiden bruge den.

Olesya
For nylig mødte jeg en artikel, hvor de beskrev dette middel så godt. Jeg ville også prøve det. Det var ikke svært at bestille, og leverede det hurtigt til mig. Prisen er høj. Og jeg blev straks tilbudt flere produkter, men jeg tog kun to pakker.
Pakken har en spatel. Ikke dårligt i udseende. Jeg anvendte i bikiniområdet. Første gang han ikke fjernede alle hårene, så måtte jeg genanvendes. Irritation forårsager ikke. Jeg tror at købe dette værktøj igen.

Masha
Cremen har en behagelig lugt, ikke irriterende. Jeg begyndte at bruge for nylig, men jeg kan anbefale, at dette er den bedste løsning.

Olya
Købt for nylig, en god fløde. For mig er det vigtigste, at det ikke forårsager irritation, selv i bikini-zonen, plus håret fjerner helt glat. Forresten, ja, jeg har bemærket, at mit hår begyndte at vokse meget langsommere, som regel har jeg allerede børstehår 2-3 dage efter udvisning, med denne fløde er der ikke sådan noget. Piger, der bruger det i lang tid, stopper hårvæksten slet ikke?

Natasha
Jeg vil prøve denne creme, men jeg har ikke fundet denne creme i vores landsby endnu, jeg håber at det vil klare mit bikiniområde, resultatet af andre midler efterlader meget at ønske.

Anna
Endelig fandt jeg det, jeg ledte efter, huden efter at den ikke var tør, hårene vokser langsommere og duften er behagelig. Jeg bruger det med glæde.

Ira
Jeg støtter de tidligere kommentatorer, som først og fremmest bemærker en behagelig lugt! Cremen er ikke dårlig, men jeg og andre beroligende cremer er på en eller anden måde kommet op - men LUKTEN var hovedårsagen til at fokusere på Lowa Lowa: det er behageligt og ikke stærkt, ligesom analoger.

Lowa Lowa, et kompleks til depilation

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Plusser af Lova-Lova-sæt: Et komplet sæt af værktøjer er præsenteret, ingen grund til at købe noget ekstra;
efter brug er huden ikke kun glat, men også sund;
depilation tager 20 minutter;
varig effekt.

Fjerner hår af enhver tykkelse om ti minutter, og uden helbrede smerter eller uhyggeligt ubehagelig lugt, som mørkner øjnene.
Depilation creme giver næsten ikke ammoniak væk, og hvad der føjes til sådanne produkter. En creme til langsom hårvækst generelt er en bombe, det lukter ikke kun godt, men det virker virkelig.
Håret begyndte at vokse meget langsommere, og jeg glemte også problemet med indvækst. Sandt nok er midlerne i begge krukker faldende meget hurtigt, så jeg køber flere stykker på en gang.

Jeg bruger kun depilation creme på benene over knæet, hvis jeg begynder at barbere hårene der, bliver de mørke, og der opstår irritation. Alt under knæet er let at barbere, ikke noget problem. Derfor har jeg helt sikkert en creme til depilering til barbermaden.
Jeg har bemærket det, fordi det kommer med en creme, der sænker hårvæksten. Jeg troede det næste affald. Men ingen creme i virkeligheden forsinkede ikke hårvæksten.
Som lovet sendte de mig en kasse med to små rør, hver med detaljerede instruktioner til brug og sammensætning. Alle omhyggeligt studerede og gik til test. Cremen er behagelig, det lugter ikke skarpt, den fordeles jævnt på huden.
Ikke tyk, og ikke flydende, konsistensen succesfuld, giver dig mulighed for at påføre det med et tyndt lag. Hun holdt, som det skulle være i tre minutter og begyndte at tage af med en spatel, men bemærkede at hårene ikke er helt fjernet, besluttede jeg at vente. Hun holdt i yderligere to minutter, så følte en let brændende fornemmelse, begyndte at fjerne cremen fra huden. Der var ingen spor af hårene, men huden syntes at blive tør. Derfor var fløden virkelig nødvendig. Sæt det på huden og begyndte at vente på absorption. Det blev absorberet hurtigt, huden blev fløjl og øm, jeg kunne godt lide det! I betragtning af det lave forbrug af fløden, nok for et par måneder!

Brugt fløde 4 gange. Så sluttede. Efter depilation er cremen stadig i live. Jeg bruger det endda i stedet for den sædvanlige kropscreme.
Det lugter meget godt og fugter huden godt. Jeg kunne godt lide, at fløden efter depilation absorberes om 2 minutter og efterlader ingen fedtede mærker. Depilatory cream lugter værre, men det kommer ned, og jeg havde ikke sådanne stinkers. Jeg sætter cremen på benene (op til knæene) og på hænderne (op til albuerne). Hvis cremen arbejder på hænderne allerede i 5-6 minutter, så på benene er det nødvendigt at vente 15-17 minutter. Jeg fjerner cremen sammen med de faldne hår med en skraber. Skyl derefter med vand.
Håndtag uden et enkelt hår! Perfekt! Benene er også glatte, men et par hår forbliver, så slutter jeg med pincet. Irritation fra cremen var ikke. Allergier også. Fra Lova Lova er det tilfældet, at efter depilation er det ikke nødvendigt at skjule de depilerede steder. Håret begyndte at vokse langsommere. I de første 2 gange brugte jeg cremen en gang om 2 uger, nu en gang i 3 uger. Det er muligt, at vi ved dette tempo kommer til at gentage proceduren en gang hver anden måned. Forbruget er ikke ret økonomisk. For at "bruge" alle hårene, er det nødvendigt at klemme ud og anvende meget fløde på huden.
Jeg kunne godt lide setet. Godt, men ikke mere. Prisen forkæler alt. Det ville koste den komplekse 500 rubler - ville være ideel for mig.

Fiskeri er den mest almindelige creme til depilation, plus det kommer med en creme efter depilation. Mit hår er meget hårdt, så jeg holder cremen på huden i ikke 15 minutter, men ikke mere end 20 minutter. Først afgår kun halvdelen af ​​hårene, resten vaskes af med en svamp i brusebadet eller i et bad. Benene efter depilering rødmer lidt. Med dette hjælper det med at håndtere anden creme Lova-lova. Efter påføring af cremen forsvinder betændelsen inden for 1-2 timer, når de i sig selv (uden cremer, lotioner) holder op i mere end en dag. Glathed varer ikke mere end 2 uger (måske vokser jeg kun så hurtigt). Efter 2 uger gentager jeg proceduren. Jeg kan ikke sige, at håret på en eller anden måde svækkes og falmede. Nej, de er nøjagtigt de samme som før. Cremen er ikke dårlig, det fjerner stadig hår fra roden og ret hurtigt, smertefrit. Men effekten varer ikke så længe jeg gerne vil! Prisen er for høj. Jeg bruger rør med cremer og tænker 100 gange om at købe den igen. Jeg vil også gerne se, om håret vil vokse langsommere over tid. Med cremer som med shugaring, jo flere og flere du gør depilation, jo langsommere vokser de bagefter. Mens du bevarer neutraliteten og sætter cremen en god bedømmelse. Du bestemmer dig! Generelt er indtrykene ikke dårlige.

Bruges før cremer fra Wit. De er ikke kun dyre, men også stinke. Der er ikke sådanne problemer med fiskeri. Depilatory cream plump, fedt. Læg ned på huden jævnt Efter et par minutter begynder det at blive absorberet.
Jeg sletter det om 10 minutter. Benene er lige så nye, så glatte og behagelige at røre ved - et mirakel. Og vigtigst af alt er der ingen forfærdelig sur-salte duft fra denne creme, som derefter spredes i hele lejligheden, hvilket ikke er uden ventilation. Efter depilation med creme er jeg på underbenet med vores anden creme. Det lugter lige så godt, og fugtiger huden godt. Den perfekte glathed af benene forbliver 2 uger. Så begynder de at vokse, men de gør det meget langsomt. Som følge heraf er interdepartmentalperioden mere end 4 uger. Er det ikke lykke for den moderne kvinde?
Allergier til enhver creme var ikke. Bivirkninger også - køling af benene efter påføring af cremen tæller ikke. Komplekset er ikke billigt, ja strømmen af ​​hans meget økonomiske. Hidtil er jeg meget tilfreds med cremen og de resultater, den giver. Jeg har fundet min ideelle depilation creme. Og jeg har ikke brug for en anden. Jeg er sikker på, at hvis jeg ikke finder en billigere mulighed, men med samme kvalitet, vil jeg bestille Lova-Lova igen.

Fjernet uønsket vegetation på to måder - maskin, shugaring. Begge muligheder er ikke for mig. Konstant hår vokser ind og en masse irritation. Om maskinen er generelt stille. Lova-lova - min første creme til depilation. Og jeg kunne virkelig godt lide det. Jeg anvender ikke et tykt lag af fløde, efter 10-15 minutter vaskes jeg af og klar! Hårene var væk. Desuden fjernes de fleste af dem direkte fra roden. Jeg går med glatte ben i mindst 1 måned. Der er allerede begyndt at vokse. Minus af fløden er, at han ikke kan "trække ud" meget kort hår. Det er nødvendigt at dyrke mindst 3-4 mm. Hårene bliver mindre sorte, deres struktur er tynd. Jeg krøller endda lidt. Generelt, hvis jeg bruger det hele tiden, så bliver mit hår helt svagt og usynligt - jeg vil tro det. Efter depilation fløde, i teorien, er ikke så meget nødvendigt. Alligevel er der ingen negative reaktioner på hovedfløden. Men jeg bruger det bare for at nære og fugtige huden. Og for bikini-zonen er cremen ret svag. Og det er simpelthen ubelejligt at anvende det på armhulerne - du skal holde dine hænder øverst, så fløden ikke spredes. Under alle omstændigheder er Lova Lova-komplekset langt det bedste af alt, jeg har forsøgt.

Jeg bruger cremer fra Lova-Lova i 2 måneder. Et rør af depilationskrem er kun halvt tomt, cremen efter depilering er generelt så god som ny. Da huden forbliver glat i 3 uger, er pengestrømmen minimal.

Ingen har stillet spørgsmål endnu. Dit spørgsmål bliver det første!

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Lowa Lowa Depilatory Cream

Indhold [skjul]

Depilatory cream Lova Lova er et kosmetisk produkt, der giver din hud glathed og silke. Depilatoren har en fantastisk effekt: fjerner kun hår, men reducerer også intensiteten af ​​deres vækst. Virkningen af ​​dette produkt er baseret på naturlige sikre stoffer, ekstrakter, olier samt alkalisk harmless kompleks, som virker direkte på pærerne. Regelmæssig brug af Lowa Lowa depilation cremen vil holde dine ben, underarm eller bikini område perfekt glat.

effekt

Lova Lova Creme er et glimrende værktøj designet til udsmykning af bikini området, armhuler, arme og ben. Det hjælper med at skabe en charmerende glathed og udstråling af huden, hvilket eliminerer uønsket hår overalt på kroppen.

Komplekset, som du vil modtage ved bestilling af Lova Lova-creme, består af depilatoren selv og midlerne efter depilationen. Denne fremgangsmåde giver dig mulighed for at opretholde glatheden i huden meget længere, hvilket reducerer procedurernes hyppighed betydeligt.

Cream Lowa Lowa har følgende positive egenskaber:

 • Hjælper med at fjerne uønskede hår helt uden at forlade børsterne og ikke savne dem.
 • Velegnet til forskellige hudtyper, herunder tørre og flagerende epidermier.
 • Det kan bruges på enhver del af hudens hud, herunder det intime område.
 • Effektiv med hår af forskellig hårdhed, fjerner nemt mørkt og tykt.
 • Det påvirker strukturen af ​​voksende hår, gør dem tynde og lette, forhindrer deres indvækst.
 • Sænker væksten og reducerer hårets tykkelse efter flere anvendelser.
 • Det har en omsorgs effekt, der giver næring og fugtgivende epidermis.
 • Den har en mild og hypoallergen virkning, der udfører sikker depilation.

Dette er virkelig et praktisk og effektivt værktøj, som mange kvinder har valgt. Den er ideel til sommersæsonen og hjælper med at reducere antallet af depilations betydeligt. Lowa Lowa holder dine ben glat og silkeagtig på ferie eller i hverdagen.

struktur

Den utvivlsomme fordel ved Lov Lov Hair Removal Cream sammenlignet med andre depilatories er dens naturlige sammensætning. Hver komponent er valgt på en sådan måde, at den giver fuldstændig hudpleje og ikke kun fjerner hår.

I cremenes opskrift er sådanne nyttige komponenter koncentreret:

 1. Alkalisk aktiv komponent er en komponent, der udfører hovedaflejringsegenskaben. Det blødgør strukturen af ​​hår og hårsækkene, hvilket letter dens fjernelse. Denne alkaliske komponent påvirker epidermis sparsomt, i modsætning til andre almindelige depilatoriske midler. Takket være denne ingrediens gør cremen huden glat og silkeagtig.
 2. Silkeekstrakt er en komponent, der giver blødhed og blødhed i huden. Eliminerer irritation og ubehag, der opstår efter depileringsproceduren, samt forbedrer epidermis elasticitet.
 3. Papaya ekstrakt er et stof, der hjælper langsom hårvækst. Ekstrakten fra papaya påvirker hårets struktur, hvilket gør dem lyse og tynde. Hertil kommer, at denne komponent nærer og fugtiger epidermis, mætter cellerne med vitaminer og næringsstoffer.
 4. Dexpanthenol er en tonic og regenererende ingrediens, der hjælper med at beskytte huden og eliminere irritation. Det har en regenererende virkning, der regenererer huden efter depilation.
 5. Tea tree ekstrakt er en forfriskende ingrediens, der forhindrer irritation og betændelse. Tea Tree giver en følelse af komfort og friskhed.
 6. Nyttige sporstoffer indgår i cremerens ekstra sammensætning, mætter cellerne med de nødvendige stoffer, normaliserer processerne i epidermis og dets funktioner.

konklusion

Creme til depilation Lova Lova er et unikt værktøj til depilation, der består af naturlige ingredienser, der forsigtigt påvirker huden. Regelmæssig brug af dette værktøj giver dig mulighed for at bremse hårvækst og give fuldstændig hudpleje. Brug Lowa Lowa creme ifølge instruktionerne.

Instruktioner til brug

Inden du bruger Lova Lova creme, skal du læse instruktionerne omhyggeligt:

 1. Forvask det behandlede område af huden. Før depilering anbefales det at vaske med almindelig sæbe, da nogle geler kan efterlade en film på huden.
 2. Sørg for at lave en hudprøve inden den første ansøgning. Dette forhindrer en allergisk reaktion og irritation i tilfælde af individuel intolerance.
 3. Påfør en tilstrækkelig mængde af produktet i et tyndt lag på huden. Det behøver ikke at blive gnides, men ganske enkelt fordelt jævnt.
 4. Lad den påførte masse i 10 minutter.
 5. Derefter fjernes værktøjet med en speciel spatel, som er i pakken eller vaskes ud i bruseren.
 6. Påfør en anden creme fra pakken, som vil hjælpe med at genoprette epidermis.

Sådan vælges en elektrisk epilator til hjemmebrug

Hydrogenperoxid Hårfjerningsmetode