De mest populære aftershave lotions til mænd

Næsten hver mand barberer sit ansigt - denne procedure tager ikke meget tid. Under denne procedure kan en mand skære sig selv. For at genoprette huden og helbrede sår opfundet aftershave lotion.

Disse værktøjer udfører forskellige funktioner. Lad os finde ud af, hvorfor vi har brug for sådanne værktøjer, hvad er deres fordele og hvilke slags lotioner du kan bruge.

Hvorfor har du brug for aftershave?

For at finde den rigtige lotion er det vigtigt at forstå, hvorfor det er nødvendigt. Dette værktøj til mænd bruger efter barbering. Det hjælper med at tage godt af huden og helbreder det. Til lotion afbrød ikke duften af ​​parfumevand, du kan afhente duften, der ligner din.

Lotionen erstatter ikke parfume, da der er få duftende partikler i den, det supplerer hele sammensætningen af ​​plejeprodukter. Dette er en kosmetisk:

 1. blødgør huden
 2. helbreder sår
 3. takket være alkohol det desinficerer såret,
 4. har en behagelig og vedvarende lugt.

Nogle mænd udskifter lotion med parfume, men det er forkert, da parfumeen ikke fugter huden og ikke gendanner beskadigede celler.

Fordele ved andre midler

Hvis du vælger en lotion eller fløde, er det bedre at give præference til det første middel, da det har flere fordele.

 1. Efterlader ikke et fedtet spor
 2. Tørrer hurtigt,
 3. Umiddelbart absorberet
 4. Formlen er mere behagelig for kroppen.

Lotion helbreder sår godt og reparerer beskadigede celler. Denne egenskab er meget vigtig, fordi hvis sårene heler i lang tid, bliver huden betændt og forårsager en stor ulejlighed. Vurdering af kosmetiske produkter viste, at lotion på mange måder overstiger andre produkter.

Sammensætning og egenskaber

Når du køber en lotion, er det vigtigt at læse dets sammensætning og vælge den der passer til dit ansigtstype. Når man har en tør hud, kan man ikke købe et produkt på basis af alkohol, da det tørrer huden endnu mere. Køb alkoholfrie produkter eller dem, hvor en lille mængde af dette stof.

For følsom hud, skal du købe midler, som inkluderer:

 • aloe,
 • allantoin,
 • C-vitamin fremmer sårheling
 • F-vitamin beroliger huden,
 • panthenol,
 • Vitamin A.

Overvej funktionerne i dit ansigt og dets modtagelighed for visse komponenter. Lotion er et nødvendigt efter barberingsprodukt, det hjælper med at genoprette huden og fugt den.

Anvendelsesmåde

For at lotionen skal kunne udføre alle sine funktioner, er det vigtigt at vide, hvordan man bruger det.

 1. Efter barbering skal du vaske dit ansigt med vand.
 2. Spred produktet på dine hænder i 2 sekunder.
 3. Åbn dine håndflader og hold dem i et par sekunder for at slette lidt alkohol.
 4. Påfør lotion på vådt ansigt.

Denne anvendelsesmåde vil minimere den brændende fornemmelse, forbedre aromaen og bidrage til en bedre effekt af hovedkomponenterne på huden.

Hvilken man skal vælge?

Ovennævnte hvordan man vælger et værktøj og hvilket er bedre. Du skal overveje typen af ​​hud, den er af fire typer:

Efter at have bestemt din hudtype, læs omhyggeligt sammensætningen og vælg lotion, som består af elementer, der passer til dig personligt. Vær især opmærksom på mængden af ​​alkohol.

Tip! Før du bruger lotionen, test for allergenicitet. For at gøre dette skal du lægge væske på din hånd og se hudens reaktion på kosmetikens sammensætning.

Top Shaving Lotion Toppe

Shaving lotion er kun en slags kosmetisk, men selv blandt dem er der gode og dårlige. Nu betragter vi en række populære og højkvalitets lotioner, som bruges af mange mænd.

Dolce Gabbana

Det berømte mærke dolce er ikke kun berømt for sin behagelige lugt af parfume, men også for den usædvanlige duft af lotion. Værktøjet blødgør og fugter ansigtet. Brug af denne lotion vil du ikke kun nyde den behagelige lugt, du vil forbedre din hud.

Dolce Gabbana Lotion er populær hos mange mænd, så du kan hente duften der passer dig.

L'Oreal

Det franske selskab L'Oreal har lavet specielle produkter til hudpleje efter barbering. Lotionen blødgør huden og tager godt af det. Ice lotions er populære. Hovedelementerne fugter huden og holder det i cellerne i epidermis.

Sammensætningen omfatter forskellige vitaminer og koffein. På grund af dette skrælmer huden ikke, bliver ikke tør og føles ikke brændende efter påføring. Isen effekt genopfriske huden og opfrisker.

adidas

Adidas mærket bruges af atleter, fordi det har en frisk lugt. Efter ham er manden belastet med energi. Sådan duft bruges af aktive og mobile mennesker. Allerede disse fordele opmuntrer alene mange mænd til at vælge dette middel.

Lotioner hjælper en mand til at understrege sin stil. Hovedkomponenterne giver næring til huden og genopretter beskadigede områder efter barbering.

Oriflame

Virksomheden Oriflame har stor efterspørgsel på grund af dets tilgængelighed. Shaving lotion blødgør huden øjeblikkeligt og absorberes hurtigt i den. Takket være olier beskytter og beskytter produktet huden. Lotioner hjælper med at føle trøst, selvom en mand bliver skadet under barberingen.

Det vurderes, at den bedste aftershave lotion producerer oriflame.

Nivea mænd

Mandlige Nivey Lotion-serien består af vitaminer og kamilleekstrakt. På grund af dette har den en neutral lugt og absorberes hurtigt i huden. Alkohol er ikke inkluderet i denne lotion. Kamille og vitaminer udfører følgende funktioner:

 • Helbrede huden
 • Aflast irritation
 • Berolige huden
 • Fukt ansigtet
 • Giv friskhed.

Sådanne produkter er egnede til følsom og tør hud. Naturlige ingredienser forårsager ikke irritation og allergi. Fraværet af alkohol beskytter også huden mod udtørring.

Gillette

Gillette hjælper med at gøre barbering en favoritprocedure, dens lugt minder havbrise eller bjergluft. En god lotion bør ikke kun helbrede og fugte huden, men også have en behagelig aroma.

Efter barberingen ser din hud irriteret ud og beskadiges, og Gillette lotion hjælper dig med at slippe af med det. Sammensætningen indbefatter glycerin. Denne komponent kan både tørre og fugtige huden, alt afhænger af mængden i produktet.

Til reference! Menneskelige celler producerer selv glycerin - det cirkulerer vand.

Gamle krydderi

Old Spice Skin Care serien har en god effekt. Efter barbering bliver huden tør, irriteret og kan endda blive beskadiget. For at returnere huden et sundt udseende, behøver du ikke kun at brænde sår. Det er vigtigt at fylde huden med næringsstoffer, der beroliger ansigtet og nærer det med vitaminer.

Ren linje

En ren linje tiltrækker altid mange købere, fordi det producerer produkter, der har en naturlig sammensætning. Nogle siger endda, at den rene linje producerer medicinske produkter, som regenererer huden.

Lotions ren linje, takket være naturlige ingredienser, nærer og genopretter huden. De vigtigste komponenter desinficerer ansigtet, eliminerer irritabilitet og lindrer betændelse. Aloe er en af ​​de vigtigste komponenter i lotionen, det regenererer huden.

frihed

Lotion Freedom består af:

 • Vitamin F,
 • Urte ekstrakt,
 • Kamille ekstrakt,
 • Betain.

Hver af disse komponenter udfører følgende rolle:

 1. Det giver huden et naturligt udseende,
 2. Det har antiinflammatorisk virkning,
 3. Genopretter blodcirkulationen
 4. Det har en antiseptisk virkning,
 5. Soothes huden.

Lotion giver en grundig omhu for huden, nærer det med vitaminer og hjælper en mand til at føle sig godt tilpas efter barberingen.

Mennen

Menen indeholder provitamin B5, som fugter huden efter barbering. Det toner og beskytter huden mod bakterier. Det er behageligt at bruge sådan lotion, og det hjælper ikke med at føle ubehag efter barberingen. Den behagelige lugt af dette produkt vil lette dit humør for hele dagen.

Prisen på lotioner hos hver producent er anderledes. Det billigste produkt er den reneste linje. Lotion fra denne linje koster 150 rubler. Prisen på værktøjet afhænger af dets mærke.

Hvad fugtiger og beskytter huden yderligere?

For at beskytte og helbrede huden efter barbering skal du bruge gode lotioner. Men nogle gange er det ikke nok. Positiv effekt på huden sund mad og rent vand. Prøv at drikke rigeligt med vand og spis frugt og grøntsager. Kun denne fremgangsmåde vil hjælpe dig med en sund hud.

Aftershave lotion

Hver dag går mange mænd og kvinder til barbermaskiner. En stærk halvdel af menneskeheden opnår glathed i ansigtet, og pigerne overvåger den perfekte hud på benene. Aftershave lotion - en integreret del af proceduren. Det hjælper trods alt med at berolige huden, bevare sin sundhed og tone.

Hovedfunktioner

Selv de mest moderne barbermaskiner efterlader mange mikro-stiklinger på huden, usynlige for øjet. Det beskadiger epidermis, kan forårsage irritation og rødme.

En god aftershave lotion til mænd giver komplet hudpleje og udfører en række funktioner.

 • Sænker epidermis, mildner virkningerne af mekanisk skade, lindrer rødme;
 • Advarer udseende af betændelse og irritation;
 • Desinficerer mikronæringsstoffer, helbreder, bidrager til hurtig restaurering af huddækslet;
 • Opfrisker, giver ansigtstonen;
 • Moisturizes, opretholder en optimal vandbalance på huden i løbet af dagen;
 • Beskytter ansigtet mod det ydre miljø
 • Det giver huden en behagelig aroma (om nødvendigt).

Aftershave for mænd

Jeg har en meget følsom hud i ansigtet: en lille brise om vinteren - skræl straks af. Og som mange allerede har gættet, er barbering en ægte tortur for mig, mere præcist en barberingstilstand. Hvilke slags produkter har jeg lige prøvet: lotioner fra forskellige producenter, barberskum, forskellige barbermaskiner (værktøjsmaskiner, el) og så videre. og så videre. Gemte mig sagen. Det var en lang tur i naturen, med et barberskum og efterskæringslotion var netop for opholdets varighed, pludselig en forretningsrejse forlænget med seks uger. Hvad skal man gøre? Først tænkte jeg, brug alkoholservietter til injektioner, men det var meget prikkende. Så besluttede jeg at bruge en anden antiseptisk - chlorhexidin. Og ved du hvad? Ingen irritation, rødme, skrælning efter barbering i de sidste 3 måneder, nej! Huden er glat, blød! Jeg led i 12 år, brugte mange penge, og beslutningen var bogstaveligt talt under min næse for 29 rubler for 100 ml i 2018 priser. En simpel efter-barbering chlorhexidin erstattede alle midler og løste mine problemer. Nu vasker jeg stubben med almindelig husholdningsæbe i stedet for barberskum og behandler mit ansigt med chlorhexidin. Alt.

ZY efter barbering fabrikanter minus (joke, minus som du ønsker)

 • Topbedømt
 • Først på toppen
 • Faktisk top

311 kommentarer

Og jeg barber mit ansigt med varmt vand før barbering og så alle reglerne uden irritation.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Kvalitetskrem og efterberetningskolomer (Side 1 af 7)

Sider 1 2 3... 7 Næste

Du skal logge ind eller registrere for at skrive et svar.

Beskeder 1 til 25 af 169

1 tema fra z89 2016-02-08 09:15:15

Emne: Kvalitets aftershave lotions og colognes

Kære Medlemmer! Del dine erfaringer med at bruge lotion og barberingskolomer. Jeg har praktisk talt ingen erfaring, da jeg primært bruger balm og cremer, men jeg vil virkelig købe noget. Interesseret i produkter af specialiserede mærker som Proraso, Muehle, Truefitt Hill osv.

2 Svar fra z89 2016-02-08 09:59:26

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

En lille forklaring, jeg vil gerne have oplysninger ikke kun om parfume sammensætningen, men vigtigst af alt, hvordan produktet håndterer direkte ansvar og komfortniveau under brug.

3 Svar fra Wolfskin 2016-02-08 10:35:20 (redigeret: Wolfskin, 2016-02-08 10:36:19)

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

En lille forklaring, jeg vil gerne have oplysninger ikke kun om parfume sammensætningen, men vigtigst af alt, hvordan produktet håndterer direkte ansvar og komfortniveau under brug.

Find og bestil

Behagelig sandeltræ-citrus duft, lindrer perfekt irritation, omend i en ånd.

4 Svar fra Wolfskin 2016-02-08 11:22:11

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

Generelt, fra billige New Dawn lotions lindre irritation meget godt. For eksempel, Kuznetsky Most eller Golden Galion. Og mænd er gode.

Ja, Novozarevskys er gode både effektive og i smag af mange dyre, de taber deres næse.

5 Svar fra mick1968 2016-02-08 11:36:42 (redigeret: mick1968, 2016-02-08 12:22:49)

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

I øjeblikket bruger jeg besætningen og Maste.
Tilfreds. Mast er specielt godt.
Der var en erfaring med at bruge Solingen lotion.
Det er ikke helt ligesom det. Tørrer huden. Arom. parfume kunne ikke lide.
Muddy "whitish" væske, som mel blandet med vand. Ville ikke købe mere. For min smag, nonsens.

6 Svar fra Sergey S @ nych 2016-02-08 11:45:44

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

TC, og temaet "Traditional Shaving" end ikke arrangeret. Lotioner blev diskuteret der.

7 Svar fra Wolfskin 2016-02-08 11:48:01 (redigeret: Wolfskin, 2016-02-08 11:49:07)

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

Roma, bestilte du en pitralon i samme tjekkiske butik?

det er der - der er flere typer af dem

8 Svar fra kysa 2016-02-08 13:17:35

Re: Kvalitet aftershave lotions og colognes

Apoteker har østrigske mærke STYX naturkosmetiske. Tidligere i mændens linje var der en vidunderlig barberingsbalsam med naturlige æteriske olier i form af meget flydende mælk - 100 ml. I et mørkebrunt glasfarmaceutisk flaske. Min mand husker stadig denne balsam (den måde blev i 1997 købt, mærket kom til Rusland i 1994), siger han, at der ikke var noget bedre end ham endnu. Irritation af huden efter barbering tog afsted "med et knus," fugtet, elimineret skrælning og overdreven olieagtig hud. Aromaen var citrus-woody, lys, men vedholdende. I øjeblikket har STYX naturkosmetiske en serie "Winner" til mænd:

Der var engang en linje for "Harley Davidson" til mænd - et komplet sæt - skum / barbering gel, dezic, t / in, p / barbering lotion. Værdi for pengene var fremragende! Lotion p / barbering og skum d / barbering virkelig kunne lide mig (disse var 2. æreplads).

Gode ​​lotioner og balm p / barbering fra israelske firmaer. Opmærksom og fortjener mændens linje fra den græske kor.

Tip 1: Sådan bruges aftershave

Indholdet af artiklen

 • Sådan bruges aftershave
 • Må mænd bruge kosmetik
 • Sådan håndteres kløe intimt sted efter barbering

Sådan vælges aftershave

Sådan bruges aftershave

Tip 2: Sådan bruger du en lige barberkniv

 • - et spejl;
 • - lige barbermaskine;
 • - vand;
 • - barberkrem (helst på basis af glycerin);
 • - barbering børste

Tip 3: Sådan vælges et ansigts lotion

Sådan bestemmes hudtype

Først skal du finde ud af din hudtype. Omkring midten af ​​dagen, uden at vaske dit ansigt, skal du fastgøre et tyndt hvide ark eller serviet til midten af ​​panden. Hvis der er en plet tilbage af talg, er din hud olieagtig. Hvis pletten ikke er tydeligt synlig, har du sandsynligvis en blandet hudtype. Hvis der slet ingen plet er, er din hud tør.

Hvad skal man se efter, når man vælger en lotion til ansigtet

Nu ved du din hudtype. Du kan gå til butikken for lotion. For olieagtig hud er det perfekte middel, der indeholder zink. Det tørrer huden og hjælper med at bekæmpe acne og acne. Lotioner til olieagtig hud tilføjer stoffer, der indsnæver porer, eliminerer olieagtig glans og giver huden en mat finish. De rengør huden rent om morgenen, inden du bruger sminke og om aftenen, når sminke skal vaskes af.

Hvis du har blandet hud, så skal du bruge mere blide lotioner. Vælg et middel, der bevarer fugt og normaliserer hudens PH-niveau. Over tid vil de fede områder stoppe med at producere overskydende talg, og ansigtsudseendet vil blive bedre. Du ville bedre skifte mellem kosmetik, bruge morgenkrem til olieagtig hud, og om aftenen, tværtimod, fugtgivende. Derefter bliver din hud ikke for tør og samtidig slippe af med olieagtig glans.

For tør hud skal du få et nærende, fugtighedsgivende middel. Vælg en lotion, der indeholder glycerin, kamille, samt berigede olier, som vil give din hud en glød og glans. Brug lotion om morgenen, før du anvender makeup. Faktum er, at disse kosmetik næsten altid indeholder alkohol, og det kan tørre dit ansigt endnu stærkere. Om aftenen er det bedre at anvende en fed creme til din hud, der vil mætte cellerne med vand og nyttige elementer.

Hvorfor læse sammensætningen af ​​lotion?

Når du vælger en lotion til huden, skal du læse grundigt sammensætningen. Bemærk, at de mere naturlige stoffer en kosmetik har, jo mere gavnlig vil det være på huden. Derudover kan de kemiske elementer i sammensætningen forårsage allergier og irritation. Vær opmærksom på prisen. Et godt middel kan ikke koste for billigt. Værdi for pengene - kvaliteten er den vigtigste regel, når man vælger et kosmetisk produkt.

Aftershave lotions "Male Club"

På grund af dominans hos velkendte firmaer som Gillette og Nivea er de fleste mænd vant til ensartetheden af ​​eftersalgsmassemarkedioner i en sådan grad, at de seriøst tror, ​​at der ikke er noget mere interessant og bedre. Selvfølgelig er der, men i vores marked er det ikke så tilgængeligt som det er primært udenlandske producenter. Heldigvis, langsomt, men stadig er situationen forandring til det bedre og mere anstændige produkter vises i vores land, udvikler temaet for klassisk barbering og kulturen selv er indviet.

Jeg bringer din første gruppe af aftershave lotions "Male Club" til din opmærksomhed. Disse lotioner er fundamentalt forskellige fra de massemarkedsprodukter du kender. I produktionen af ​​lotion anvendes naturlige ingredienser uden brug af forskellige skadelige tilsætningsstoffer. Produktets sammensætning er rettet netop på plejeegenskaber og hurtig genopretning af huden efter barbering. På grund af de æteriske olier er duftlotionen meget lys og naturlig. Disse lotioner vil få dig til at se på nye aftershave og selvstændige barberingsprodukter. Antallet af lotioner er begrænset, da de er lavet manuelt.

I øjeblikket distribueres lotioner gennem butikken Shaving Supplies og gennem det officielle samfund "Male Club".

De første anmeldelser om lotion "Male Club":
Tilbagekald 1
Recall 2

Mænds Shaving Products i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra St. Petersborg

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på mænds barberingsprodukter i butikker Zelenograd

På hjemmesiden kan du vælge mænds barberingsprodukter efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Det er nemt at købe mænds barberingsprodukter billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Kosmetik til mænd: Efter barberingsprodukter

Anmeldelser af kosmetik i kategorien "After Shave"

350-450 rubler) har en behagelig lugt. (Adidas lykkedes ikke i benene).
Det kan ikke være bedre.
Hendes mand har følsom hud, tilbøjelig til irritation.
+ Ingen irritation.

Vi anbefaler dig at læse:

© 2000-2018, 7ya.ru, Medie Registreringsbevis El. Nr. FS77-35954.

Udskrivning af meddelelser fra konferencer er forbudt uden et link til webstedet og forfatterne af meddelelserne selv. Genudskrivning af materialer fra andre dele af webstedet er forbudt uden skriftligt samtykke fra firmaet ALP-Media og forfatterne. Redaktionel udtalelse kan ikke falde sammen med forfatterens mening. Forfatterens og udgiverens rettigheder er forbeholdt. Teknisk support og IT-outsourcing leveres af KT-ALP.

Om projektet | Konkurrencer | Social Directory | referencer

© 2000-2018, 7ya.ru, Medie Registreringsbevis El. Nr. FS77-35954.

Udskrivning af meddelelser fra konferencer er forbudt uden et link til webstedet og forfatterne af meddelelserne selv. Genudskrivning af materialer fra andre dele af webstedet er forbudt uden skriftligt samtykke fra firmaet ALP-Media og forfatterne. Forfatterens og udgiverens rettigheder er forbeholdt. Teknisk support og IT-outsourcing leveres af KT-ALP. Redaktionel udtalelse kan ikke falde sammen med forfatterens mening.

Balsams og aftershave

MEN EXPERT Hydra Sensitive Aftershave Instant Comfort

Efter barbering balsam til følsom hud

Fugtgivende ansigtscreme

Aftershave Lotion Beskyttelse & Pleje

SERIES COOL WAVE Aftershave Lotion "Fresh"

Efter barbering fugtgivende creme-balsam Beskyttelse og pleje

SERIES ARCTIC ICE Forfriskende Aftershave

Barber efter barbering balm

SERIE SENSITIV HUD Sensitive Skin After Shave Gel

Aftershave lotion til følsom hud

Efter barbering balm Reparation for følsom hud

SHAVING SKINCARE REVITALISERING TONER Aftershave Reparation Lotion

MEN EXPERT Hydra Sensitive Aftershave Gel til følsom hud

Efter barbering Balm Fugtighedsbeskyttelse og pleje

HEMATIT efter barbering anti-aging creme

LEGNI After Shave Balm. Beskyttende med Guaiac Tree og Vetiver.

Efter barbering lotion 2 i 1 Beskyttelse og pleje

AFTERSHAVE Aftershave Lotion

LEGNI After Shave Balm

ULTRA Aftershave Lotion

Efter barbering creme balsam til følsom hud

MEN EXPERT Aftershave Lotion Antibacterial Effect

PRO 3 i 1 efter barberingsbalsam Instant fugtgivende SPF + 15

MEN EXPERT Hydra Energetic After Shave Gel

Balsams og aftershave

GØR OP FABRIK

POWDER FOUNDATION STICK Foundation creme-stick

GØR OP FABRIK

VELVET LIFTING FOUNDATION Foundation til normal, tør, kombinationsskind med løfteeffekt

NAILTRITION NAIL VÆKSTBEHANDLING Coating for at styrke og vokse negle

Indsæt Start Epil til shugaring

13 enkle måder at hvide armhulenes hud på